tiistai 2. helmikuuta 2021

Onecoin-huijaus kuusi vuotta

Taas tulee kuluneeksi vuosia ensimmäisestä Onecoin-kirjoituksestani. Nyt niitä on mennyt jo kuusi, eikä mikään Tommi Vuorisen lupauksista ole vieläkään toteutunut. Ei tullut Onecoinista uutta ja parempaa Bitcoinia, ei auennut pörssi, ei avautunut lähdekoodi, ei tullut Mastercardia eikä Onecoin tuonut taloudellista riippumattomuutta.

Tommi Vuorinen lupasi kaikkien Onecoinin vakavasti ottavien olevan vuodessa taloudellisesti riippumattomia. 

Sen sijaan Ruja Ignatova on ollut kateissa jo useita vuosia, veli Konstantin odottaa yhä tuomiotaan New Yorkin vankilassa. Tuomiota odottavat myös rahanpesijä Gilberto Armenta ja oikeudenkäyntiä Sebastian Greenwood. Prosessit ovat lykkääntyneet kerta toisensa jälkeen koronaviruksen vuoksi. Uusin aikataulu lupailee tuomioita tänä keväänä.

Eniten harmittaa niitä, jotka vuonna 2015 laittoivat esimerkiksi 5000 euroa Tycoon-pakettiin sen sijaan, että olisivat ostaneet Bitcoinia -- sitä "huonompaa" valuuttaa. Löysin tiedon, jonka mukaan 9.2.2015 Bitcoinin kurssi oli 222,78 dollaria. Juuri nyt kurssi on 34 342 dollaria, joten viiden tonnin sijoitus olisi kasvanut 154-kertaiseksi 770 760 dollariin (noin 700 000 euroon). Se on 770 760 dollaria enemmän kuin Onecoin-sijoituksen arvo nyt.

Mahtaa jotain harmittaa, että uskoivat Vuorisen satuja!

Luulin, ettei Suomesta löytyisi enää ketään Onecoin-uskovaisia, mutta heitä on yhä jäljellä. Tuore kommentti onecoinistien keskustelupalstalta (palautteiden lopussa) nimeää yhdeksän suomalaista, jotka edelleen jaksavat uskoa ja toivoa, että Vuorisen lupaukset joskus toteutuisivat ja he saisivat edes omansa pois.

Rehellisyyden nimissä on pakko myöntää, että minuakin harmittaa. Viiden vuoden työni ei saanut edes poliisia kiinnostumaan asiasta ja huijaus saa edelleen jatkua. Vuosi sitten tekemäni Onecoin-kirja jäi samana päivän alkaneen koronavirusepidemian varjoon. Muutama potentiaalinen uhri pelastui, mutta viranomaisten kädettömyys harmittaa edelleen. Kirjan julkaisun jälkeen olen seurannut asiaa enää katseella ja lopettanut yritykseni aktivoida viranomaisia.

Uusia huijauksia tehtaillaan koko ajan, toivottavasti ensi kerralla viranomaiset ovat oppineet jotain.

Lisäys: Tommi Vuorinen vetoaa nyt siihen, että jäsenet ovat ostaneet vain koulutusta, eivät tehneet sijoitusta. Tommin 2014 pitämä webinaari löytyy yhä verkosta, noin 37 minuutin kohdalla esitellään erilaisia sijoitusvaihtoehtoja ja niille tuotto-odotuksia. Ei siinä kukaan koulutuksesta ollut kiinnostunut.

Tommi Vuorinen, jääputouksia bongaileva luontoharrastaja, Yle uutiset 9.2.2021

Lisäys 9.2.2021: Tommi Vuorinen oli Yle Tampereen uutisjutussa klo 18 tv-uutisissa (videoversio, haastattelu lähetyksen loppupuolella) kertomassa jääpuikkojen bongauksesta. Ex-maajohtaja oli ujo eikä halunnut käyttää komeaa johtaja-titteliä, nyt hän oli vain "jääputousbongari ja monipuolinen luontoharrastaja". Olisipa toimittaja kysynyt, mitä Onecoinille kuuluu ja mihin suomalaisilta huijatut 20 miljoonaa menivät. Tai miltä tuntui huijata mukaan pyramidiin afrikkalaisia ja aasialaisia.

Haastattelu tuli sopivasti päivälleen 6 vuotta sen jälkeen, kun ensi kertaa kirjoitin tähän blogiin Onecoin-huijauksesta.

45 kommenttia:

Markus kirjoitti...

Petteri Järvinen. Olet viisas ja maailmaa nähnyt ja hyvin paljon tietotekniikka-alalla aikaan saanut ihminen.

Silti minua nyt suuresti hämmästyttää, ettet kuitenkaan kaiken elämän näkemisen jälkeen ole nähnyt sitä yhtä asiaa, joka siis viittaa tähän kirjoittamaasi.

Et siis ymmärrä, miksi viranomaiset eivät kiinnostuneet onecoin-jutusta?

Syy on hyvin yksinkertainen. Niitä ei kiinnosta! Niin kauan kun suomessa rikos tapahtuu siten, että uhrina on vain tavallisia virtasia, ei viranomaisia ihan oikeasti kiinnosta. Oli se sitten tilauspetos tai onecoin.

Viranomaisia alkaa asia kiinnostamaan vasta jos uhrina on isorikas tai itse valtio.

Me emme elä CSI:ssä, jossa poliisia kiinnostaa löytää totuus viimeiseen asti. Ei kiinnosta, edes sielä jenkkilässä. Poliisia kiinnostaa saada keissi mahdollisimman nopeasti pois alta, mahdollisimman halvalla ja tässä kuviossa totuudella ei ole mitään merkitystä. Siinä pyritään saamaan vain tunnustus ja keissi ohi. Ihan se ja sama onko tekijä syyllinen vai syytön.

Onecoin tutkinta maksaisi valtiolle rahaa, jota valtio ei yhtään mistään saisi takaisin. Ei sitä kyllä saisi ne uhritkaan.

Johan täällä miljoonia on maksanu kaiken maailman anneli auer, aarnio, ties mitkä maailman sotarikostutkinnat jotka jostain syystä pitää täällä suomessa nekin tutkia? Ei tällaiset pikkuset tavallisten virtasten raharyöstöt sielä kiinnosta kun ne tulisi vain ison pinon päälle kuormittamaan jo ennestään kuormitettuja.

Valitettavasti me ihan oikeasti emme elä CSI-maailmassa. Poliisi on vain verottajan jatke ja rikkaiden tahojen suojelija ja muut tulevat toimeen miten parhaaksi näkevät. Sinun fillarisi saa käytännöllisesti katsoen poliisin luvalla varastaa - ketään ei kiinnosta. Saat myös tuhlata rahasi romanialaisten naisten taskuun jos haluat. Älä kuitenkaan aja pientä ylinopeutta - koska se on näiden viranomaisten oikea tehtävä. Kerätä rahaa valtiolle. Näin oikeassa maailmassa. Itse asiassa näin asia on ollut jo tuhansia vuosia. Ympäri maailman. Poliisin nimeksi voi vaihtaa miliisi tai ritari tai ihan mitä tahdot.

Uusi huijaus tulee ja annan ystävällisen neuvon. Älä hakkaa päätäsi seinään. Silläkin on tuhansia uhreja. Sekä ne rikkaat pepsodent-hymy (yleensä aika amerikkalais-tyylisen näköset) gurut, jotka kertovat tuhannen ja yhden yön sadut. Ironista on, että sitä se koko amerikka on aina ollut ;) Nyt se totuus siitäkin on alkanut paljastua.

Anonyymi kirjoitti...

Paljoa en ole seurannut asiaa rikosilmoitusten näkökulmasta, mutta moniko on tehnyt asiasta tutkintapyynnön poliisille? Millaisia vastauksia poliisilta?
Voisiko nämä mahdolliset poliisin vastaukset julkistaa?
Onko kanneltu poliisin toiminnasta ylimmille virkamiehille?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ymmärrän kyllä, ettei KRP ole kovin kiinnostunut penkomaan kansainvälistä verkostohuijausta, joka vaatisi paljon työtä ja jonka rahat ovat jo aikaa sitten päätyneet ulkomaille. Verottaja on nostanut jotain juttuja Vaasan käräjäoikeudessa, mutta nekin lykkääntyivät koronan vuoksi.

KRP:llä on kädet täynnä selkeämpiä tietotekniikkarikoksia, kuten vaikkapa Case Vastaamo ja Venäjän vakoilutapaukset.

Rikosilmoituksia on tehty, mutta ne ovat alemman tason jäseniltä ja menetykset 100-5000 euroa. Paikallispoliisi ei niistä innostu, summat eivät ole poliisin silmissä kovin merkittäviä. KRP:n olisi pitänyt kerätä Onecoin-ilmoitukset yhteen ja muodostaa niistä kokonaiskuva, mutta jostain syystä se ei niin tehnyt.

Markus kirjoitti...

Jotenkin minulla on paha aavistus, ollut jo vastaamo-keissin alusta alkaen ollut --- eiku hei minähän kirjoitinkin asiasta jo tänne ennenkuin asiat oli edes tapahtunut.

Että on käynyt juuri se pahin mahdollinen. Minulla ei ollut alun alkaenkaan uskoa, että sekään keissi missään KRP:n kärkikahinoissa on. Syyllinen on ulkomailla, eikä ulkomailla yhtään ketään kiinnosta jokin suomen vastaamo-keissi. Ulkomaita on myös useita, jossa se tehty asia ei välttämättä ole edes rikos. Siten paikallista poliisia on mahdotonta aktivoida. Vielä enemmän maailmassa on suurvaltoja, joissa oman maan kamaralla tehty asia on rikos, mutta sama rikos ulkomailla tehtynä ei katsota heidän asiakseen. Siten taas kerran, vastaamo-keissi joka on internet-rikollisuutta on täysin mahdoton tutkia. Tietysti KRP on tiennyt tämän asian alusta alkaen, mutta eihän sitä voi julkisuuteen tälleen kertoa.

Siten on otettu se taktiikka josta jo kirjoitinkin. Odottelevat vain peukaloita pyöritellen tekemättä yhtään mitään. Pöly laskeutuu ja se varsinainen uhri eli potilaat taas kerran jäävät oman onnensa nojaan. Niinhän siinä on käynyt. Asia on kadonnut lehdistä. Putkahtelee silloin tällöin puoleksi viikoksi näkösälle ja loppujenlopuksi pian katoaa kokonaan.

Äärimmäisenä törkeytenä asiassa käytetään vielä tyypillistä "rakennusalan kikkaa", että vedetään koko vastaamo konkurssiin. Näin ollen ei ole enää firmaa, joka vastaa tekemättä jättämisistään. Sehän tietysti perustetaan jollain uudella nimellä hetken kuluttua ja sama kuvio toistuu. Mutta potilailla itsellään ei ole enää pian terapiapalveluita, joutuvat koko rumban käymään alusta asti uusiksi. Pahimmillaan koko tähän asti maksettu terapian tulokset ovat täysin tuhoutuneet. Samoin myös luottamus tulevaan.

Ei se amerikkalaisen hepun näkönen selittelijä aina ole "Vuorinen" se voi olla myös tuo vastaamon myynyt "Tapio" itse asiassa taas kerran hyvin amerikkalaisen näköinen heppuli joka kaiken tämän jälkeen vain nauraa hampaat valkosena urheiluautolla ajellessa matkalla pankkiin.

Eli loppujenlopuksi onecoinissa ja vastaamossa ei ole hirveästi eroa. Toinen vain on suoraa kansainvälistä rikollisuutta jossa höynäytetään sentään sellasia joilla on valinnan varaa. Mutta vastaamossa höynäytettiin sairaita potilaita, joilla ei edes ole koskaan ollut valinnanvaraa. Valtion kansaneläkelaitos ja tämä amerikkalainen höynäyttelijä on ne, jotka valinnat potilaiden puolesta on tehnyt.

Tuho ei ole vain se identiteettivarkaus vaan tuho on myös luottamuksen menetys täysin koko suomalaiseen terapiakenttään. Sekin kun näyttää olevan pelkkä amerikkalainen satutarina. Raha raha raha raha... Joka vitun paikassa sama kuvio.

Mutta kaiken tämän keskellä valtio on vetäytynyt täysin vain odottelukannalle. Vastaamo pistetään pakettiin. Rahamiehet taas nauraa ja potilaat hoitavat molempia vuosikymmenien riesojaan taas yksin miten parhaaksi näkevät. Niin terapia-asioitaan kuin identiteettivarkauteen liittyviä asioitaan.

Tämä on se todellinen maailma.

Nyt arvuutellaan mikä on uuden "vastaamon" nimi. Olisikohan sen logossa kenties ruiskukan kuva vai ... hymyilevä hymiönaama - noh katsotaan. Pian se selviää.

jeejee kirjoitti...

Olen vitsinä ehdottanut että pyramidi -huijaukset pitäisi ottaa Veikkauksen monopoliksi niin jo rupeaisi viranomaisia kiinnostamaan.

Surullista kyllä niin vitsissä näyttää olevan vinha perä.

Kukaan ei puutu jos huijarit nyhtävät kansalaisilta miljoonia. Mutta koitappas mitä tapahtuu jos laitat nettisivuille ulkomaalaisen vedonlyönti-yhtiön mainoksen. Ovella on pikavauhdilla poliisi, verottaja ja kaikki ministeriöt.

Markus kirjoitti...

jeejee

Vastaavanlainen esimerkki on, kun koitat tuoda ulkomailta, tilata eu-maastakin vaikka alkoholia tai tupakkaa. Nuuskaa. Tai huihirviä ostat auton ja yrität kuljettaa sen suomeen. Johan alkaa löytyä niin sanotusti rautaa rajalta.

Mutta muutoin kyllä täältä saa ryöstää kesämökit ja "audien" katalysaattorit ja ratit, eikä samaa rautaa rajalla näytä löytyvän niiden lastien kiinnisaamiseksi. Täysin hampaatonta touhua (paitsi jos se "honda" sattui kuulumaan itse tullin pääjohtajalle, sillon kyllä jopa viron rajalta löytyi sitä rautaa mystisesti, olivat sielä helikopterein ja panssarivaunuin vastassa).

Mutta niin, tuohan vain todistaa jo kirjoittamaani pointtia. Poliisin tottavie palkanmaksaja on valtio ja sille se työtä tekee. Ei meille taviksille.

Juha L kirjoitti...

Ecuadorissa on vähän eri meno kuin Suomessa. Siellä lähti OneCoin naispromoottori juuri istumaan 5 vuoden vankeustuomiota plus sakot ja korvaukset uhreille siihen vielä päälle..

https://www.elcomercio.com/actualidad/sentencia-captacion-dinero-criptomonedas-quito.html

https://www.facebook.com/onelifeecuador/videos/210480369362205

Anonyymi kirjoitti...

Petteri sanoi; "KRP:n olisi pitänyt kerätä Onecoin-ilmoitukset yhteen ja muodostaa niistä kokonaiskuva, mutta jostain syystä se ei niin tehnyt."

Onko mahdollista KRP:n tutkimatta jättminen syystä että KRP:n päällystössä olisi OneCoin veijareita. Tai sukulaisia. Ei olisi eka kerta poliisin jättäessä sukulaisten, poliitikkojen ja kavereitten juttuja tutkimatta. Korruptio on siellä erittäin laaja-alaista.

Anonyymi kirjoitti...

Taas näitä salaliittoteorioita. Ja että poliisissako ONECOIN SIOITTAJIA. Ja että korruptiota ja vielä laaja-alaista. En kiellä etteikö sielläkin jonkinasteista nepotismia voisi esiintyä, mutta sellainen on ihmiselle luonteenomaista. Vasta sitten on syytä huolestua kun meininki alkaa olla kuten esim. Venäjällä

Anonyymi kirjoitti...

En nyt usko mitään salaliittoteoriasta. Kannattaa lukea esimerkiksi rikostoimittajien muistelmia sekä vastaavia niin huomaa ettei se poliisikaan ole mikään pulmunen.
Ei tässä kukaan ole huolestumassa muutoinkaan.
Itse varmuudella yhden poliisin tiedän olevan ONECOIN SIJOITTAJA. Tosin muutoinkin niistä se hölmöin.
Laaja-alaista korruptio poliisissa on myös silloin kun sukulaisia ja kavereita ei syytetä pikkujutuista, kännissäajamiset painetaan villaisella, tehdään kiusaa vaimon ex-aviomiehelle, annetaan varastettuja/takavarikoituja tavaroita kavereille ja vaikka mitä muuta vastaavaa..

Anonyymi kirjoitti...

Tommi tykkää huijaamisen lisäksi myös ulkoilusta :)

http://areena.yle.fi/1-50621669

Haastattelu lähetyksen loppupuolella.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Hyvin bongattu. Vai luontoharrastaja nykyään... Nyt tittelinä "Bongari". Tässä juttu Yle Tampereen sivulta.

Anonyymi kirjoitti...

Muistaako kukaan että oliko samanniminen veitikka jossain uutisissa kun Lapissa oli esiintynyt huijari luontomatkojen järjestäjänä?!? Mulla on muistikuva että samanniminen miekkonen oli hääräillyt Lapissa muka luontomatkojen järjestäjänä ja touhussa oli jotain hämärää. Mutta en löydä enää niitä uutisia. Tai muistelenkohan kokonaan omiani?!?

Anonyymi kirjoitti...

Tommin joku veli tjsp Lapissa eräniehenä. Hatara muistikuva.

Palaute Ylelle:
https://aijaa.com/DccmfA

Anonyymi kirjoitti...

Tommi on aiemmin nimennyt YLE:n valemediaksi; joka ei tarkista faktoja. Nyt hän itse keekoilee "bongarina" YLE:n jutussa. Tulisiko tuohon nyt sitten uskoa vai ei?

Markus kirjoitti...

No nyt me tiedetään se vastaamon uusi nimi (:

Sekä pikkuhiljaa sekin fakta varmistuu, ettei poliisi sillekään asialle yhtään mitään aikaiseksi saa.

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan Tommi tienannut niin paljon että ei tarvitse käydä päivätöissä, vaan voi keskittyä jääputouksiin.

Kari Wahlroos taas ei ole laittanut hetkeen uusia kusetusvideoita youtubeen. Onkohan herra painunut maanalle? Huhu on että kusetti vääriä henkilöitä, 200tuhatta Dubailaisilta jotka laittoivat Karin hakuun....hyytyykö Karin hymy .

Jussi Honkanen kirjoitti...

Joku kyseli samannimisestä veitikasta, joka huijaili Lapissa. Ei ollut aivan Tommi, vaan kyseessä oli Markus Vuorinen. Sukulaisuussuhteista ei ole tietoa. Heppu väitti olevansa jonkin sortin selviytymiskouluttaja, minkä lisäksi oli huijannut Kanadassa taloudellisesti useita naisia yms. Googlailemalla saanee lisätietoa.

William Gallop kirjoitti...

Newsflash: Konsta vapaalle puolen miljoonan takuita vastaan.

Juha L kirjoitti...

Ei Konsta vapaaksi päässyt. Valvottuun kotiarestiin odottelemaan todistamistoimien jatkumista ja tuomiota.

Tai en minä ainakaan sitä vapaaksi pääsyksi kutsuisi jos joudut heti vankilaan jos lähdet ilman lupaa kotoa liikenteeseen, tai rikot muita valvotun kotiarestin sääntöjä.

https://i.imgur.com/TxoqeXw.png

Petteri Järvinen kirjoitti...

Pari vuotta tutkintavankeudessa on melkoinen rangaistus jo itsessään. Kiinnostava yksityiskohta, että Konstantin velvoitetaan ostamaan iPhone ja olemaan FaceTime-kuvapuheluiden tavoitettavissa.

Anonyymi kirjoitti...

Maajohtaja selittää miten pyramidihuijaus toimii. Vakuuttavaa esitystä.
https://www.youtube.com/watch?v=eddgJ9LqPaw

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kas, pitkästä aikaa uusi video Tommi Vuoriselta. Mies ei häpeile lainkaan vuosia kestänyttä huijausta.

deckfromacard kirjoitti...

Niinhän siinä kävi että koijarit eivät muistaneet uusia oneForexin nettiosoitetta nyt oneforex.eu on uudelleen myynnissä.

Lisäksi muillakin sivuilla on asiat "hieman huonosti", ainoat toimivat sivut ovat onelife (tunkitussivu), oneacademy (koulutusmateriaalit) ja Dealshitter.
onelifeevents.eu, onecoin.eu, oneworldfoundation.eu, xcoinx.com ja goldvault.co ovat kaikki alhaalla. Kuukauden ajan jo.

deckfromacard kirjoitti...

...ja nyt se OneForexin nettiosoite on rekisteröity toisaalle.
"Hups".

Petteri Järvinen kirjoitti...

Pistä myyntiin 1000 Onecoinilla, sitten kun niitä voi oikeasti vaihtaa euroiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin surullista kun ihmiset niin herkästi lähtevät näihin huijauksiin mukaan, ilman että harkintaa ja maalaisjärkeä hiukan käyttäisivät. Vielä on hyvässä muistissa Wincapita ja Aquasource-ternimaitokapseli kusetukset, jotka myös melko nopeasti paljastuivat huijaukseksi.
Netissä kuitenkin tänä päivänä niin paljon tietoa saatavilla erilaisista huijauksista ja verkostomarkkinoinnista muutenkin, ja silti moni niihin vieläkin haksahtaa. Suomi24:n verkostomarkkinointipalsta tarjoaa hyvää huumoria mm. OneCoiniin liittyen ja Suomi24:n huonosta maineesta huolimatta paljon faktaakin siellä välillä on tarjolla. Moni olisi säästänyt pitkän pennin ihan vain kyseistä palstaa lukemalla.

Android kirjoitti...

Seurasin OneCoinin tarinaa vuosien 2015-2016 välillä MuroBBS:ssä mutta ketju vähän unohtui, kun siirryin seuraamaan tietotekniikkakeskustelua toiselle sivustolle. Palasin aiheen pariin, kun media alkoi uutisoimaan aiheesta voimakkaammin.

Täytyy sanoa, että hämmennyin huomatessani OneCoinin olevan edelleen pystyssä, joskin henkitoreissaan. Luulin huijauksen olevan historiaa "rujautuksen" jälkeen mutta nähtävästi olin väärässä. Verkoston vetovoimaa täytyy vain ihmetellä.

Innostuin lukemaan Petterin kirjan syventyäkseni aiheeseen uudelleen. Kerrassaan loistava kirja kaikin puolin. Ei pelkästään OneCoinin osalta vaan aiheen ympäriltä muutenkin. Kiitokset Petterille kirjasta!

Vuorisen roolia täytyy vielä sen verran spekuloida, että onkohan kaverilla ikään kuin oma lehmä ojassa? Vuorinen on ilmeisesti tilittänyt tunkitustuottonsa kiltisti verottajalle, joten viranomaiset osaavat tarvittaessa periä varat mahdollisena rikoshyötynä takaisin. Niin kauan kun Vuorinen saa pidetty suomalaiset OneCoinistit uskossa, niin rikosilmoituksia tuskin satelee. Jospa Vuorinen vain pelaa aikaa selittelemällä asioita parhain päin? Jos Vuorinen heittäisi tässä vaiheessa pyyhkeen kehään, niin kerralla saattaisi tulla useampikin rikosilmoitus, mikä saattaisi johtaa jopa johonkin. Ehkä Vuorinen pelkää juuri tällaista skenaariota?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kiitos palautteesta. Voi olla, että Vuorinen pelaa aikaa - petos vanhenee rikoksena, mutta eipä poliisi ole aktiivisesti tutkinut edes jo tehtyjä rikosilmoituksia. Samalla hän itse jatkaa vähintäänkin kyseenalaisen kuvion pyörittämistä Suomessa ja siten hänen oma mahdollinen rikoksensa jatkuu koko ajan.

Anonyymi kirjoitti...

Olen jo aiemminkin spekuloinut aiheella, että Vuorinen olisi jo ennakkoon sovittu jälkien siivoaja ja hämärtäjä. Ehkä jopa saanut Parhialalta, Wahlroosilta ja kumppaneilta suolarahoja.
On kuitenkin hyvin hoitanut pahimman kuumotuksen pois heidänkin kantapäiltään.
Siellä FB-ryhmässä on hyvinkin lannistunut meininki nyt, kun aika on parantanut haavoja.
Jos yleinen exit oltaisiin lyöty vaikka kolme vuotta sitten, niin tilanne olisi ollut täysin toinen ja ihmiset olisivat jonottaneet rikosilmoituksia tekemään.

Anonyymi kirjoitti...


Joko OneCoin"huijaus" on taputeltu ja rikos todettu sekä tuomittu oikeudessa?

Anonyymi kirjoitti...

Tällainen päivitys on ilmestynyt:

UKRAINAN KESKUSPANKKI ON HYVÄKSYNYT ONECOININ VIRALLISESTI VIRTUAALISEKSI OMAISUUSLAJIKSI (VIRTUAL ASSET) UKRAINASSA.

Tämä tarkoittaa, että ONE on siellä kultaan verrattava omaisuuslaji. Tämä on valtava edistyaskel koko projektille!

https://fantasticglobalteam.ro/guvernul-ucrainei-incep-cooperarea-cu-compania-onelife-pentru-introducerea-onecoin-in-domeniul-financiar/

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tämä tarkoittaa, että ONE on siellä kultaan verrattava omaisuuslaji. Tämä on valtava edistyaskel koko projektille!

Ja lähteenä romanialaisten verkosto. Älkää nyt hulluja puhuko, älkääkä liioin uskoko.

ONEa ole ole hyväksytty missään omaisuuslajiksi. Sen käytännön arvo on edelleen nolla euroa, vaikka jossain OneLife-uhrien verkostossa joku saattaa hyväksyä osan kauppahinnasta näillä leikkirahoilla.

Anonyymi kirjoitti...


Voisiko Järvinen nyt tuoda faktat pöytään, että OneCoin uutinen on väärä? Pelkkä väite siitä, että lähde on Romanialainen, ei riitä.

Unknown kirjoitti...

Petteri se on viisas mies? Kuka jaksaa vuodesta toiseen jahdata Vuorista ja viranomaisia, hänen yksinpuhelu ei kiinnosta ketään eikä hänen kirjakaan innostanut ketään. Toki puolestani Petteri poika saa harrastaa omaa harrastusta onecoinia vastaan 🤗🙄

Anonyymi kirjoitti...

Petterin yksinpuhelu? Ota pää pois pensaasta. Onecoin huijareiden perässä on kansainvälinen yhteisö. Pidätyksiä satelee ja oikeudenkäyntejä lukuisia tulossa.

Kannataa opetella käyttämään googlea.

Anonyymi kirjoitti...


"Onecoin huijareiden perässä on kansainvälinen yhteisö. Pidätyksiä satelee ja oikeudenkäyntejä lukuisia tulossa". Em. mandroja on suollettu ja hoettu vuosikausia, mutta mitään ei ole tapahtunut. Kyllä tässä ajassa olisi pitänyt jo jotain tapahtua, jos olisi tapahtuakseen. Joitakin tutkintoja ja oikeudenkäyntejä on ollut, mutta ne ovat järjestään kaikki vesittyneet.

Anonyymi kirjoitti...

"Joitakin tutkintoja ja oikeudenkäyntejä on ollut, mutta ne ovat järjestään kaikki vesittyneet."

Höpöhöpö. Tilanne on toki tuo yllä kerrottu kun nielee kaiken huijareiden kuran mitä ne syöttää.

Ohessa pieniosa käynnissä olevista tapauksista:

https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/manhattan-us-attorney-announces-charges-against-leaders-onecoin-multibillion-dollar

Coming significant OneCoin USA Federal Court Dates:

Konstantin Ignatov sentencing control (a check if his witness cooperation has been completed. Most likely no -> a new control date will be set): May 14, 2021, at 3:30 pm

Sebastian Greenwood pre-trial status conference #3: May 19, 2021, at 10:30 am

David Pike guilty plea control: June 4, 2021, at 11 am

Mark Scott sentencing: June 14, 2021, at 3:30 pm

Gilbert Armenta sentencing: July 14, 2021, at 3:30 pm

Anonyymi kirjoitti...


https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/manhattan-us-attorney-announces-charges-against-leaders-onecoin-multibillion-dollar

[1] Kuten johdantokappale sanoo, valituksen ja syytöksen koko teksti on vain väitteitä, ja kaikkia tässä kuvattuja tosiasioita tulisi käsitellä väitteinä.

[2] OneCoin Ltd: n yksityinen lohkoketju voidaan verrata Bitcoinin hajautettuun ja julkiseen lohkoketjuun.

Riippumattoman saksalaisen Fintech-yrityksen tutkimus osoitti:
OneCoinilla on todellinen toimiva Blockchain.


David Pike ja Mark Scott olivat siirtäneet valvomiinsa tileihin miljoonia, jotka olivat osa OneCoin-nimistä monitasoista markkinointijärjestelmää. Scottia syytettiin elokuussa 2018 syytteistä, jotka koskivat hänen yli 400 miljoonan dollaria varastetuista Onecoin-sijoittajarahastoista.

Kaikki yllä olevat ovat yksityisiä henkilöitä, ei OneCoin Ltd

Palataan asiaan sitten, jos OneCoin joskus oikeudessa lopullisesti tuomitaan? Se ei kuitenkaan ole sama asia, jos joitakin yksityishenkilöitä tuomitaan.

Henrik kirjoitti...

Rujasta näytti tulleen miljardööri kryptovaluutalla sittenkin. Ei tosin OneCoinilla vaan Bitcoinilla

https://behindmlm.com/companies/onecoin/ruja-ignatova-disappeared-with-230000-btc-lawsuit-alleges/

Anonyymi kirjoitti...

Onko Onecoin hiljaa kuopattu kun mistään lähteestä ei mitään uutta ole kuulunut pitkiin aikoihin?

Anonyymi kirjoitti...

Ei näitä oikein viitsi jakaa, kun taso on tätä ja kommentointi on poistettu käytöstä.

KAPTEENIN NURKKA 2.6.2021

KESKITTYMINEN VAATII ROHKEUTTA.

Puhuessani IMA-ystävälleni Dwyane Cadizille, meillä oli terveellinen keskustelu ja hän jakoi seuraavat asiat: - tietysti muokkasin niitä hiukan: ”

"Keskittyminen vaatii rohkeutta", Merriam Webster määrittelee rohkeuden henkiseksi tai moraaliseksi voimaksi rohkaistakseen, säilyttääkseen ja kestääkseen vaaroja, pelkoa tai vaikeuksia. Elämäni aikana ja vastaavasti myös teidän kohdallanne, on ollut monia hetkiä, joissa meidän on pitänyt tarttua rohkeuteen pysyäksemme keskittyneinä.

Olemalla rohkea, omaamalla rohkeutta, se antaa meille sisäistä voimaa ja motivoi meitä TEKEMÄÄN JOTAIN, RYHTYMÄÄN TOIMEEN!!
Näin ollen olemalla rohkea tai rohkeuden omaaminen edellyttää liikkumista, toistamista ja johdonmukaisuutta. Nämä ovat henkisiä ja moraalisia vahvuuksia, jotka innoittavat meitä uhmaamaan vaaran, pelon ja vaikeuksien kaltaisia ​​elementtejä.

Elämässämme on yksilöllisiä ja kollektiivisia kokemuksia, jotka olisivat voineet rikkoa meidät. On meistä itsestämme kiinni, jotta omaamme oikean näkökulman. Juuri näin suhtaudun One-ekosysteemiimme. Monien menneisyydessä tapahtuneiden virheiden tarkastelu vaatii rohkeutta, jotta voimme parantaa tekemisiämme ja tehdä juuri sitä mitä me kaikki teemme juuri nyt. Tämä yrityksen tapahtuma: ONE-EKOSYSTEEMIN NOUSU, innostaa minua kaiken sen meille tarjoaman toivon takia, tullaksemme yleisesti tunnetuksi tavaramerkiksi.

Näiden Cadizin jakamien seuraavien asioiden tulisi toimia rohkaisuna:

Vuonna 2004 Dwyanesta tuli isä ensimmäistä kertaa, ja ajatus siitä, että on vastuussa tämän uuden ihmiselämän hyvinvoinnista, kasvatuksesta ja kehityksestä lähes halvaannutti hänet pelosta.

"Täyttääkseni isyyden tarpeet, minun piti mennä ulos mukavuusalueeltani, minun piti "parantaa peliäni " ja oppia taitavammaksi urallani.Tämä jätti minulle kaksi vaihtoehtoa. Yksi (1): Sallikaa henkiset rajoitukset siitä, että Karibian tutkintoneuvostossa oli tuohon aikaan vain kaksi oppiainetta, olematta esteenä nousevalle haasteelle. Tai kaksi (2): käytä samoja kahta oppiainetta ponnahduslautana saadaksesi halutun tuloksen. Valitsin jälkimmäisen kohdatessani henkisiä pelkojani tuntiessani olevani huonompi kuin toiset, ollakseni parempi kuin olin, koska heillä oli täydet todistukset verrattuna minun niukkaan kahteen oppiaineeseeni. Kestin pelkoni opiskelemalla ahkerasti, suorittamalla kokeen ja läpäisemällä sen menestyksekkäästi sekä tullivirkailijan 1. että 2. luokan kokeet ensimmäisellä yrityksellä. "
Jos jokin yllä olevista resonoi kanssasi, tiedä, että voimme kaikki rohkaistua ja kohdata pelkomme toimimalla.

On joitain edellytyksiä seurataksesi One-kolikkoa sen menestykseen saakka (FOKUS):

• Sinun on vahvistettava noita henkisen ja moraalisen voiman näkymättömiä lihaksia tekemällä käytännön asioita siirtymällä pois mielihyvän mukavuusvyöhykkeeltäsi, saavuttaaksesi suuria asioita.

• Sinnikkyys; ongelmat ovat yhteisiä ihmiskunnalle, joten on tärkeää omata oikea näkökulma.

• Poistumisalttius on aina olemassa, mutta vastarinta rakentaa lihasta.

• Kestämällä tuon tempaisun, pyyhit sitä sienellä asioiden vaikeutuessa.

Vaikka ihmissilmä ei pysty määrittämään henkistä ja moraalista voimaa. Näiden käsitteiden, kuten pelon, suuttumuksen, ahdistuksen, epäilyn ja puutteen kohtaaminen voidaan voittaa vain, kun rohkeus motivoi meitä toimimaan. Siten joustavuuden luominen johtaa näiden arvokkaiden vahvuuksien kehittämiseen.

Ole sitkeä, opiskele, kirjoita koe, vastaa myöntävästi sinulle tarjottuun asemaan ja mikä tärkeintä, pukeudu, näyttäydy ja äläkä koskaan anna periksi!! TULE YRITYKSEN EVENTTIIN........... Jokainen, joka haluaa saada samanlaisen flyerin kuin minulla, on esitettävä todiste lippusi ostamisesta ja ammattivalokuva, ja näytämme MAAILMALLE, MEILLÄ ON FOKUS JA ROHKEUTTA SEISTÄ BRÄNDIMME TAKANA!!!

Nöyrä palvelijasi ja Kapteeni
King Jayms
OnesOut!

Anonyymi kirjoitti...

Melkoista tuubaa "kunkku" tosiaan suoltaa. Entäs Tommi? Onko hän vaiennut kokonaan? No, varmaan ainakin myötähäpeää tuntee kapteeninsa tarinoinnista.

Anonyymi kirjoitti...

Tommillahan lienee oma hommansa näiden höpöjuttujen suomennoksissa ja jalkauttamisessa uskovaisille.

deckfromacard kirjoitti...

On muuten mennyt jo viitisen kuukautta niin että OneCoinin pääsivu onecoin.eu on ollut pois verkosta.
OneCoin-yhtiön tiedotuksia asiasta: 0kpl