torstai 16. tammikuuta 2020

Onecoin

Tälle sivulle tulee Onecoin-kirjaan liittyviä linkkejä ja lähdeviittauksia. Verkkolinkit ovat tarpeen, sillä Youtube-videoilla on taipumus poistua ja ilmestyä uudelleen toisiin osoitteisiin.

Onecoin-aiheisia Youtube-videoita (aikajärjestyksessä):
Muita kirjassa mainittuja, aiheeseen liittyviä videoita:
Uutisia Ruja ja Plamen Ignatovan talouspetoksesta saksalaisessa terästehtaassa
Voit ehdottaa uusia linkkejä listalle, mutta ei muita asioita kommentteihin.

Kirjassa olevia viittauksia:

2015

2016

2017

2018

2019

Muita linkkejä

Arvosteluja ja kommentteja kirjasta

  • Kirjasta kirjaan
  • Talouselämä: Liian hyvää ollakseen totta – Onecoinin tarina toimii varoittavana esimerkkinä pikarikastumisesta haaveileville (€)

Päivityksiä ja korjauksia

  • Petteri Jussilan GOD-1 oli BWM, ei mersu kuten kirjassa mainitaan.
  • Ylen toimittaja seurasi Fitline-verkostomarkkinointia, menetelmät samoja kuin Onecoinissa
  • Ylen juttu Bulgarian korruptiosta 14.7.2020, ei ihme että rikolliset saavat puuhailla aivan viranomaisten silmien alla. 
  • Onecoin nimellisarvo nostettiin 1.4.2020 42,43 euroon. Käypä arvo edelleen nolla pilkku nolla euroa.
  • Vanha järjestelmä suljettiin elokuun 2020 lopussa. Yksinkertainen virhe mahdollisti koko Onelife-jäsenrekisterin imuroinnin uudesta palvelusta syyskuun alussa. Tällainen moka on GDPR-rikkomus ja johtaa vähintään sakkoihin. Lisäksi jäsenten henkilötiedot voivat levitä ympäri nettiä. Vuodon ansiosta poliisilla olisi nyt mahdollisuus kerätä koko suomalainen jäsenkunta kuulusteluihin.
  • Onecoinista tehdään Hollywood-elokuva ("Fake!"), kuten arvelinkin. Vankilasta, jossa Konstantinia pidätyksen jälkeen säilytettiin, on vain 10-20 km matka Hollywoodin studioille

8 kommenttia:

deckfromacard kirjoitti...

Nähdäkseni tästä puuttuu Vuorisen esitys OneCoinista:

(Tommi Vuorinen Onecoin esitys 29.2.2016)

Parhaat palat:

21 minuuttia 35 sekuntia eteenpäin:
"Meillä aukeaa nyt jo 2.3.[2016] ensimmäiset kaupat - meille tulee ulkopuoliset kauppapaikat. Tarkoittaa sitä että meille tulee oma kauppapaikka-alusta. Sieltä te voitte ostaa suoraan OneCoineilla mitä tahansa tuotteita ja palveluita. Sinne tule 50 000 kauppapaikkaa nytten ihan ensimmäisten joukossa.​"

Kohdasta 22 minuuttia 33 sekuntia:
"...meidän OneCoin-MasterCard..."​
(ottaa massen lompakosta)
"...tää on vähän käytetty mut se on tän näköinen."​
(pajatusta verkostoista)
"...voi käyttää missä tahansa päin maailmaa - 36 miljoonaa kauppapaikkaa missä MasterCard käy. Ja tähän tulee konvertaatio[sic] varmaan jo tän vuoden aikana."

Parhialan "value of my coins will be 1.7 BILLION EUROS!" tuuletus vuodelta 2016 on kanssa komea:
https://www.youtube.com/watch?v=ztAgdH7fS20

Petteri Järvinen kirjoitti...

Vuorisen esitys on mukana, se on listassa ja pidetty 23.2.2016 (laitettu Youtubeen 29.2.2016).

deckfromacard kirjoitti...

Aivan. Meni ohi kun ei mainita Vuorista nimeltä ja tosiaan päivä oli eri kuin YouTube-lataus.
Pahoitteluni.

Nimetön kirjoitti...

Tuossa näytetään käsiteltävän Wincapitaa ja paria muuta tapausta eräänlaisena historiallisena taustana. Miten olisi vielä vanhempi tapaus, joka on ensimmäinen muistamani suomalainen nettihuijaus, eli ns. Finalta-farssi? Itsekin osallistuin aikoinaan pienellä osuudella nyysseissä sen vastaiseen toimintaan. Tässä J. Pöyryn tätäkin aihetta käsittelevä sivu, jolta saa myös mainiot ysärifiilikset - sivun modernisointi olisi kulttuuriskandaali.

http://www.saunalahti.fi/~jpoyry/huijarit/farssi.html

Ari Widell kirjoitti...

Ei nyt ehkä maailman tärkein video OneCoiniin liittyen, mutta huumoriarvo on kuitenkin katossa, kun Parhiala rehvastelee olleensa mukana Bitcoinissa jo vuonna 2009 ja tietävänsä paljon kryptovaluutoista:
https://www.youtube.com/watch?v=dmmxHGW8aNU&feature=emb_title
- Videolla Parhiala siis kusettaa OneCoiniin mukaan otettuja Conligus-jäseniä vuonna 2015. Myöhemminhän Parhiala toisteli aina eventeissä, että ei tiennyt kryptovaluutoista hölkäsen pöläystä liittyessään mukaan OneCoiniin.

Nimetön kirjoitti...

Toi Parhiala ansaitsisi mun mielestä enemmän huomiota. Kaikki tuntuvat puhuvan Tommi Vuorisesta ja Kari Wahlroosista, mutta harvempi puhuu tästä isosta kihosta, Juha Parhialasta, joka eräässä Facebook-kuvassaan hieroo käsiään yhteen. Hänhän taisi tienata 4 miljoonaa viikossa tällä parhaimmillaan.

Nimetön kirjoitti...

OneCoin CEO Pierre "Pitt" Arens julistaa haluavansa OneCoinin olevan Tokion 2020 Olympialaisten krytpovaluutta numero 1.

Kohdassa 7:45:
https://www.youtube.com/watch?v=qa-t1azwCM0&t=465

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kaikki tuntuvat puhuvan Tommi Vuorisesta ja Kari Wahlroosista, mutta harvempi puhuu tästä isosta kihosta

Totta, Parhiala on jäänyt vähälle huomiolle, vaikka 1.10.2016 rujautuksen jälkeen hän lauloi lavalla "We are the champions" ja kaulaili Greenwoodin sekä Ignatovan kanssa. Parhiala on yksi avainhenkilöistä, Greenwoodin kaveri aiemmista kuvioista, jota Thaimaan poliisin ja FBI:n pitäisi kuulustella. Parhiala ei ole tainnut enää muutamaan vuoteen käydä Suomessa?