torstai 16. tammikuuta 2020

Onecoin 2020

Edellinen joulukuun kirjoitus Onecoinista keräsi jo yli 200 kommenttia ja tekstin päivittäminen alkoi käydä hankalaksi, joten jatketaan aihetta uudella sivulla.

Tällä hetkellä tilanne on erikoinen, sillä Mac-koneella pääsen Cloudfaren antaman varoituksen jälkeen Onelife.eu-sivulle, mutta Windows-koneella en. Siten myöskään jäsensivut eivät Windows-koneella aukeaisi. Eilen sivuille ei päässyt myöskään Macilla.

Jostain syystä Windows-koneella ei pääse tästä eteenpäin.
Vuorinen voi selittää, että kyse on muka haittaohjelmista tai tietomurroista, mutta olipa syy mikä tahansa, tällaiset häiriöt kertovat, ettei valuuttaan voisi luottaa siinäkään tapauksessa, että sille joskus syntyisi arvoa.

Onecoinin uutiskirje yllättää listalla, jossa on ilmoitettu verkostosta eronneet avainhenkilöt. Joukossa on mm. uusiseelantilainen Sina Hunt, joka oli avainroolissa Samoan Adventtikirkon rahanpesussa ja yksi niistä neljästä henkilöstä, jotka kehuivat Konstantinia vaatien hänen vapauttamistaan. Vielä jäljellä olevat jäsenet voisivat kysyä itseltään, mikä on saanut lähes kaikki verkostojen johtajat lähtemään Onecoinista? Kannattaisiko seurata esimerkkiä?

Sinällään lähtijöiden listaaminen on de-moralisoivaa ja yllättävä ratkaisu yhtiöltä. Ehkä pelkona on, että lähtevät verkostojohtajat siirtyvät toisiin verkostoihin ja houkuttelevat jäseniä mukaansa, ehkä jopa Onecoinin nimellä?


Olen käynyt sähköpostikirjeenvaihtoa erään uhrin kanssa. Hän kävi tekemässä rikosilmoituksen Helsingissä ja kuvasi kokemustaan:
Kävin fyysisesti laitoksella tekemässä ja kyseinen poliisi "ei ollut seurannut uutisia ja Onecoinia", eikä tiennyt siitä mitään. Ei ollut mitään apua ollut hänestä ja yhtä tyhjän kanssa koko homma. Yritin kysyä tietäisi joku tästä jonka kanssa voisi tehdä rikosilmoituksen, mutta hän ei tiennyt sitäkään. 
Ei hyvää päivää millä tasolla on Suomen poliisin tietämys! Eikö siellä katsota edes Ylen MOT-ohjelmaa? Ilmankos KRP vetoaa siihen, ettei Onecoinista ole tehty riittävästi rikosilmoituksia. Jos tämä on osaamisen taso Helsingissä, mikä se mahtaakaan olla maakunnissa? Huh.

28.1.2020: Uusi johto on tiedottanut, ettei pörssiä avata vielä pitkään aikaan. Onecoinia tullaan laajentamaan kauppa-alustana, jolla ihmiset voivat kuluttaa kolikkonsa. Nyt siis jäsenten, jotka ovat maksaneet tuhansia euroja "koulutuksestaan", pitäisi käyttää kolikkonsa DealShakerista löytyvään kirpputorikamaan. Ja jäsenten mielestä tämä on hyvä juttu, kun uudet johtajat kerran sanovat.

Epäselväksi jää, mitä kauppiaat tekevät saamillaan kolikoilla, jos niitä ei kerran voi muuttaa oikeaksi rahaksi. Miten tällainen merkitään kirjanpitoon? Aasialaiset kirpputorikauppiaat tuskin kirjanpitoa edes pitävät, mutta suomalaisten kannalta tieto olisi oleellinen.

Tommi Vuorinen on tehnyt 180 asteen takinkäännöksen ja kääntää nyt uusien johtajien tekstejä, joiden mukaan pörssin odottaminen on perustunut filosofian väärinymmärrykseen. Mitään pörssiä ei ole luvattukaan, vaan Onecoin-ekosysteemiä, eräänlaista globaalia rinnakkaistaloutta. Siitä ei Vuorisen koulutuksissa tosin mainittu sanallakaan.

Samalla yhtiö on mitätöinyt vanhat johtajansa. "Minulla on vaikutelma, että olemme nyt vahvempia kuin koskaan. Onneksi olemme päässeet eroon heikoista johtajista, joilla on ollut oma asialistansa ja jotka ovat johtaneet omaa "bisnestä bisneksen sisällä." Parhaillaan on menossa paljon hyvää ja meillä on vihdoin vahvoja ja selkeitä johtajia, jotka haluavat yrityksen parasta." lukee Tommin kääntämässä ja jakamassa viestissä. Eivätkö aiemmat johtajat halunneet yhtiön parasta? Eikö Tommilla itsellään ole selkärankaa, kun ei tajunnut lähteä aiempien johtajien mukana, vaan vaihtaa sujuvasti uusiin ja laulaa nyt heidän laulujaan? Kaikki entinen on poispyyhitty.

30.1.2020: Viikon webinaarissa Vuorinen varoittaa jäljellä olevia jäseniä vaihtamasta ex-onecoinistien perustamaan kilpailevaan Invicta-kolikkoon. Siitä rangaistaan Onecoin-tilin jäädytyksellä ja kolikot takavarikoidaan yhtiölle. Tuoreet uutiset kertovat Arto Ylitalon ja Markku Taipaleen vaihtaneen Invictaan. Top Leader Markku on ollut keskeinen henkilö, mukana alusta asti, pitivät yhdessä Arton kanssa elokuun 2018 Suomen-kiertueen. Molempien loikkaaminen kilpailijalle on vahva viesti nykytilanteesta -- etenkin kun molemmilla on todennäköisesti suuri Onecoin-potti, jonka he loikatessaan menettävät. Tehkää siitä johtopäätöksenne.

5.2.2020: Porukkaa karkaa Onecoinista ja liittyy kilpailevaan Invictaan (Circle of Finance) -- jopa avainhenkilöitä, kuten Arto Ylitalo. Olen keskustellut muutaman kanssa ja syyksi he ilmoittavat pettymyksen siihen, ettei pörssiä avattukaan. Loikkarit uskovat, että Veselina johti Onecoinia hyvin ja hänen johdollaan saadaan aikaan... no, jotain. Kukaan ei vielä tiedä, mitä Invicta tulee tekemään, mutta ehkä se kirkastuu jo tulevan viikonlopun webinaarissa.

Invictan verkoston voima näkyy jo nyt. Johtajat vetävät mukanaan kokonaisia alalinjoja ja luottamus Veselinaan on suurempaa kuin luottamus Simon Le & King Jayms -duoon (jostain syystä en yhtään ihmettele).

Loikkareilla on vain yksi huoli: entä, jos Onecoin jäädyttää tilini? Ilmeisesti vielä niin ei ole käynyt. Ehkä Sofian konttorilla ei ole edes henkilökuntaa, joka pystyisi sulkemaan tilit ja takavarikoimaan kolikot. Mutta jos niin kävisi on hyvä muistaa, että edes Onelife-verkoston jäsenyyssopimus ei voi sisältää kuluttajan kannalta kohtuuttomia ehtoja. Kymmenien tai satojentuhansien eurojen arvoiseksi ilmoitetun rahamäärän takavarikointi olisi varmuudella kohtuutonta. Ihan sama, mitä jäsenyyden ehdoissa lukee, niin ei vain voi tehdä.

Jos Onecoin-tilejä jäädytetään, on syytä tehdä rikosilmoitus poliisille tai ottaa yhteyttä kuluttajaviranomaisiin. Periaatteessa ilmoitus pitäisi tehdä Bulgariassa, mutta koska palvelua on selkeästi markkinoitu Suomessa ja sivutkin olivat suomeksi, myös Suomen viranomaisten pitäisi olla toimivaltaisia asiassa.

Kokonaan toinen juttu sitten on, paljonko kolikkojen todellinen arvo on, ja miten sen pystyy osoittamaan viranomaisille. Ehkä tilin menettäminen ei sittenkään ole mikään ongelma, koska sillä näkyvä iso summa on puhtaasti virtuaalista rahaa.

228 kommenttia:

1 – 200 / 228   Uudempi›   Uusin»
Anonyymi kirjoitti...

Tuossa olisi viimeistään hyvä peruste lähteä kantelemaan oikeuskanslerille. (Saat tulevalle kirjallesi hyvää markkinointia, jos lähdet tätä asiaa julkisesti ajamaan.) Poliisilla on esitutkintalain mukaan velvollisuus kirjata viipymättä toimitettu rikosilmoitus. Laiminlyönnin törkeyttä lisää, että poliisi on julkisesti lausunut syyksi olla etenemättä asiassa juurikin rikosilmoituksen puuttumisen: " Se siinä on vähän ongelma, kun kukaan vahinkoa kärsinyt ei ole halunnut, että asiaa tutkittaisiin [rikoskomisario Paavo] Tuominen sanoo." (https://www.is.fi/digitoday/art-2000006083712.html)

Yleisesti voidaan myös todeta, että Onecoiniin liittyvät rikokset ovat niin törkeitä ja mittavia, että esitutkintalain "yleisen edun vaatiessa" luulisi kepeästi täyttyvän. Yleistä oikeustajua loukkaa, että Suomessa voi huijata ihmisiä 40 miljoonan euron edestä ilmiselvällä pyramidihuijauksella, ilman että viranomaisilla viisarikaan värähtää.

--->
https://www.okv.fi/fi/kantelu/kantelulomake/

Petteri Järvinen kirjoitti...

Olen itsekin ihmetellyt, miksi KRP vetoaa puuttuviin rikosilmoituksiin, vaikka se lähti 2015 selvittämään asiaa ominpäin ja vaikka ilmoituksia paikallisille poliiseille on tehty lukuisia (tiedän, koska uhrit ovat ilmoittaneet niistä myös minulle). Eikö tieto näistä ilmoituksista mene KRP:lle asti? Eikö ilmoituksia kirjata oikein?

Anonyymi kirjoitti...

Juuri tuon kaltaisia kysymyksiä muiden muassa olisi syytä selvittää.

Olet parhaassa asemassa kantelun tekemiseen juuri tietojesi ja kontaktiesi puolesta.

Anonyymi kirjoitti...

Jos tuo siteeratun sähköpostin tarinan poliisi on kuin jonkin softafirman ulkoistettu asiakaspalvelija, joka on koulutettu ratkaisemaan ongelmat A, B ja C, mutta joka ei uskalla etsiä apua kollegoiltaan tai esimieheltään, kun tulee vastaan tuntematon tilanne. Tämä tapaus olisi hyvä selvittää juurta jaksaen ja mikäli kertomus pitää paikkansa, järjestää vähän koulutusta poliisilaitosten henkilökunnalle.

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko poliisin käytöksen taustalla olla tietynlainen halu karsia näitä erikoiselta kuullostavia rikosilmoituksia, jos hän ei ole yksinkertaisesti ymmärtänyt että mikä rikos on tapahtunut?


Tai ehkä poliisi rinnasti mielessään Onecoinin "nigerialaiskirjeisiin" tai "nettirakkaushuijauksiin" joita poliisi ei juuri pysty tutkimaan...

Anonyymi kirjoitti...

https://aijaa.com/LR6lxy


https://aijaa.com/ipgH5a

https://aijaa.com/fxMXcm

https://aijaa.com/IWSBeB

https://aijaa.com/P9YLSE

https://aijaa.com/fQsExt

https://aijaa.com/eHITVK

https://aijaa.com/94sXCJ

https://aijaa.com/8JnF2z

Anonyymi kirjoitti...

"Kävin fyysisesti laitoksella tekemässä ja kyseinen poliisi "ei ollut seurannut uutisia ja Onecoinia", eikä tiennyt siitä mitään."

Eikö siinä kuitenkin ole oleellista, että rikosilmoitus tulee kirjattua nimekkeellä Onecoin? Huijaushan on periatteessa samanlainen kaikille uhreille, ja lisäksi se on laajasti dokumentoitu netissä ja myös tuomiona USA:ssa.

Voihan poliisilaitokselta kysyä kuka on rikosilmoitukseen määrätty tutkinnanjohtaja. Tutkinnanjohtajalta voi varmistaa, että siellä on oikeasti onecoin-tutkinta meneillään.

Kohta varmaan tulee jo rikosten vanhemisaika vastaan.

Henrik kirjoitti...

Aluksi kiitos tästä vuosia kestäneestä tutkimustyöstä sekä uutisoinnista Onecoinin kanssa jota on saanut välillä melkoisella huumorilla lukea. Järjetön tämä keissi on kokonaisuudessaan. Osan käänteistä on varmaan jo unohtanut mutta kirja varmaan virkistää muistia.

Pari pointtia ihmetyttää:
Eräs maajohtaja pitää sinua jonkinlaisena "heittereiden-kuninkaana" ja väittää että tienaat isoja summia tämän blogin mainostuloilla. Se tuskin on lähelläkään totuutta mutta ihan mielenkiinnosta paljonko tienaa tällä? Ja tietenkin onecoiniksi muutettuna :)

Toinen on suuri ihmetys viranomaisia kohtaan. Suomessa on annettu jopa pankeille tuomioita jos on esim vanhuksille tai sijoittamisesta ymmärtämättömille on tarjottu ja myyty riskisijoituksia jossa riskit sekä tuotto-odotukset ovat valheellisesti kerrottu. Samahan tässä pätee. Esim noissa webinaareissa on luvattu suuria tuotto-odotuksia. Vaikka yhtiö ei virallisesti ole rekisteröity Suomeen niin Suomen vastuuhenkilöiltä pitäisi edellyttää vastuuta lain silmin vaikka rahat olisi jossain itä-euroopassa tai Panamassa.
WinCapita oli siitä erilainen että vastuuhenkilöt oli Suomessa ja varmaan siksi niin helppo poliisin näkökulmasta.
Ei tämä ensimmäinen ja varsinkaan viimeinen pyramidi-huijaus ole. Tuskin ihmiset koskaan oppii mutta tämä blogi on varmasti saanut monen rahat säästettyä.

-Henrik

Petteri Järvinen kirjoitti...

Eräs maajohtaja pitää sinua jonkinlaisena "heittereiden-kuninkaana" ja väittää että tienaat isoja summia tämän blogin mainostuloilla. Se tuskin on lähelläkään totuutta mutta ihan mielenkiinnosta paljonko tienaa tällä? Ja tietenkin onecoiniksi muutettuna :)

Suora kysymys ansaitsee suoran vastauksen.

Blogi ei koskaan ole ollut mikään bisnes, eikä sen ole tarkoituskaan olla. Blogissa on yksi pieni mainospaikka, lähinnä kokeilun vuoksi. Valtaosa kirjoituksista on ollut muita kuin Onecoiniin liittyviä, joskin 2019 alkanut oikeudenkäynti USA:ssa nosti aiheen otsikoihin ja viime vuonna Onecoin-kirjoituksia oli tavallista enemmän eli 9 kappaletta (yhteensä blogitekstejä 64). Edellisenä vuonna 2018 Onecoin-kirjoituksia oli 5 (yhteensä 63 tekstistä).

Tässä Googlen maksut viime vuodelta:

22.3.2019 96,42 eur
22.5.2019 95,44
23.7.2019 101,02
22.10.2019 100,93
24.12.2019 83,18

Yhteensä 476,99 euroa. Onecoin on ollut kirjoituksen aiheena 14,1 % kaikista kerroista (9/64), joten sille jyvitettynä "tuottoa" on 67,08 euroa -- siis noin kahden Onecoinin verran.

Viiden vuoden ajan olen käyttänyt Onecoinin selvittämiseen ja blogitekstien kirjoittamiseen valtavasti työ- ja vapaa-aikaa, käynyt avoimissa tilaisuuksissa kuuntelemassa ja matkustanut Sofiaan.

Tästä voi nähdä, ettei Onecoin-kirjoitusteni motiivina ole ollut ainakaan raha, pikemminkin päinvastoin. Tämä harrastus on tullut minulle kalliiksi. Mutta ei kai kukaan oikeasti muuta uskonutkaan, ehkä Vuorista itseään lukuunottamatta?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Edelliseen laskelmaan vielä pari tarkennusta.

Maksut ovat peräisin kahdesta blogista, joista toinen on tekniikka-aiheinen Bittimittari. Siellä kirjoitusten määrä on tätä blogia pienempi.

Kävijät eivät tule blogiin yksinomaan uusien kirjoitusten vuoksi vaan vanhoja kirjoituksia poimivat hakukoneet tuovat ajan myötä yhä enemmän liikennettä (kun tekstimäärää alkaa kertyä, itselläni paljon yli 10 vuoden ajalta).

Kun toinen blogi ja vanhat kirjoitukset otetaan huomioon, Onecoin-kirjoitusten suhteellinen merkitys laskee entisestään.

Einari Suuri kirjoitti...

Parempi olisi huijattavaksi menneen henkilön kääntyä psykologin kuin poliisin puoleen. Voisi olla jatkossakin parempi ratkaisu niille, jotka eivät kerrasta halua ottaa opikseen.

Anonyymi kirjoitti...

Niin mutta oletkin Bitcoiniesi arvosta huolestunut paid hater eli maksettu vihaaja. :D

Tai näin ainakin minusta on väitetty kun olen kritisoinut Onecoinia...
Ikinä en ole saanut vastausta kuka on muka se taho joka kritisoinnista vielä maksaakin..

Anonyymi kirjoitti...

Sisä-Suomen syyttäjänvirasto on tutkintamateriaalin perusteella todennut, että sitä, liittyykö toimintaan rikos, voidaan luotettavasti arvioida vasta julkistamishetkellä, mikä todennäköisesti tapahtuu vuoden 2016 lopulla.
https://www.poliisi.fi/keskusrikospoliisi/tiedotteet/1/0/krp_on_selvittanyt_onecoin-virtuaalirahaa_41044

OneCoin-yhtiöllä ei ole ollut toimintalupaa EU:ssa eikä muuallakaan, esim. BaFin: unauthorized money remittance business.

Kun kyvyttömiä viranomaisiakin huijataan, niin tapaus täytyy selvittää poliittisestikin. Muuten kritisoijat saavat maksaa näistä hölmöilyistä toistuvasti.

Anonyymi kirjoitti...

Nettisedät ja muropojat taas yhdessä vainoavat kateuspäissään. Eikö ole parempaa tekemistä vai onko elämänne noin ankeaa? Nettisedillä ja muropojilla taitaa olla pediatriasuhde...

deckfromacard kirjoitti...

Kyllä. Juuri se taitaa olla kyseessä.

Anonyymi kirjoitti...

Nettisedät ja muropojat taas yhdessä vainoavat kateuspäissään.

Nettisedät ja muropojat eivät halua elättää kaltaisiasi loisia eivätkä niiden torjuntaan kykenemättömiä viranomaisia. Jos loisien torjuntaan ei ole lääkettä, niin ne pitää poistaa samalla tavalla kuin ne syntyvät.

Anonyymi kirjoitti...

Se on taas viikonloppu, niin muropojut voi laittaa tinakokardin rintapieleen ja avata kolapullon. Sitten vaan tietsikka auki ja digimaailmaan tekemään havaintoja sekä ratkaisemaan hirrrmuisia rikosmysteereitä!

Anonyymi kirjoitti...

Ei OneCoinissa ole enää mitään ratkaisuja vaativia mysteereitä, muuta kuin korkeintaan se mistä Ruja löytyy vai onko meren pohjassa betonikengissä.

OneCoin on jo selvää kuin pässinliha: kansainvälinen multimijardi huijaus ja rikollinen organisaatio. Suoraan Konstantinin suusta ja allekirjoituksella.

Vielä kun huijaukseen haksahtaneet tajuaisivat tämän ja laittaisivat huijarit ja huijaripromoottorit koville.

Ja_e kirjoitti...

Tommi uusimmat jaarittelut, eivät nämä onelaisia kiinnostaa, hedän mielenkiintonsa ainoa kohde on saada leikkikolikoillaan riihikuivia euroja.

MUUTOKSIA GLOBAALIN JOHTAJARYHMÄN RAKENTEESEEN.

Vanhat rakenteet eivät enää ole voimassa ja parhaillaan luodaan uutta organisaatiota, jonka nimi on GNLG (Global Network Leaders Group). Tämän ryhmän lisäksi tulee olemaan neljä ydinryhmää:

1. OLN, DS, OneForex
2. Laillisuus/sisäinen valvonta
3. Media
4. Tiedotus

Anonyymi kirjoitti...

Sen verran koulutettua väkeä varmasti pyörii Murossa sekä täällä, että ihan hyvin voi jopa pediatrejakin löytyä.

Sen sijaan lähinnä "elämäm kouluja" kolunneelle uunokolikkoon uunotetulle ponzisopulille tuottaisi varmasti hankaluuksia jopa erottaa pediatri pederastista. ;)

deckfromacard kirjoitti...

"Vanhat rakenteet eivät enää ole voimassa ja parhaillaan luodaan uutta organisaatiota, jonka nimi on GNLG (Global Network Leaders Group). Tämän ryhmän lisäksi tulee olemaan neljä ydinryhmää:

1. OLN, DS, OneForex
2. Laillisuus/sisäinen valvonta
3. Media
4. Tiedotus
"

Mihinkäs se koulutus taas unohtui? Kun koulutustahan tässä vain myydään?

Henrik kirjoitti...

Jos tähän rahojaan sijoittaneet ihmiset saavat rahansa joskus tästä takaisin, vaikka moninkertaisena, niin olen vilpittömän iloinen heidän puolestaan. Ei se ainakaan minulta ole mitään pois. Onhan se fakta että suurin osa sijoittajilta on ihan tavallisia ihmisiä, jotka Bitcoin-huumassa lähtivät mukaan.
Varmasti ikävä elää epätietoisuudessa kun "miljardiyhtiön" tiedotus ja suunnan muutokset ovat ihan uskomattomia.

Ehkä tässä kaipaa sitä johtajien ja liidereiden edesvastuuta mitä sanoo ja lupaa.

-Henrik

Anonyymi kirjoitti...

Uusi BackOffice ilmoitus. Kohdassa 5. muistutetaan, että jos siirtyy jollekin toiselle firmalle (MLM tai krypto), niin kaikki varat takavarikoidaan OneCoin/OneLife tililtä. Kuulostaa legitiltä.

Näin toimii "tuleva globaali reservivaluutta" ja "vallankumouksellinen kryptovaluutta" jonka bulgarialaiset rikolliset voivat koska tahansa halutessaan takavarikoida. Kyllähän näin hieno systeemi on pakko olla taloudellinen vallankumous.

Special Announcement

Anonyymi kirjoitti...

Kuinkahan kauan kestää kunnes alkaa uusi "luuppi"?

Ehkäpä jo kesällä aletaan viritellä äänijänteitä julistamalla "nyt on uusi keskuspankki taas neuvotteluissa. Pörssi aukeaa vuoden loppupuolella".

Ja pitää muistaa "kauppiaat saavat etusijan pörssissä"!! Myykää koulutuspaketteja sillä ihan kohta pääsee vaihtamaan onecoineja rahaksi.

t. nimim. suomalaiseen-oikeustajuun-kuuluu-että-onecoin-saa-jatkaa-toimintaansa-vitun-poliisi-ja-krp

Anonyymi kirjoitti...

https://youtu.be/-suFiBkpa4E toiset ne jaksaa epäillä vaikka yhtiö on antanut oikein virallisen tiedotteen asiasta että lohkoketju on olemassa ja kaikki on ok. Kaikki selviää yhtiön tiedotteesta ja sitä vastaan ei voi väittää ��. (huom. sarkasmia)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä jos on jossain muussa mlm virityksessä mukana, voiko edes liittyä OC? Pitääkö ensin erota muualta? Millä sen todistaa? Zinzinoa jos tekee sivussa niin OC tili menee naps vain kiinni.
Eli jos sitä legendaarista passiivista tuloa tulee niin helvetisti, siitä pitää luopua jos lähtee mullistamaan maailman valuuttamarkkinoita.
Toisilla huolet on tällaisia maailmaa syleileviä.

Anonyymi kirjoitti...

Jos nyt investoin 19.000€, niin ilman suurempaa oikeudenkäyntiä tili voidaan yksipuolisella päätöksellä laittaa kiinni?
share-your-photo.com/33ac768ddf

Wahlroosin lompakossa on kuulemma tällainen:
https://images.app.goo.gl/hPvZsuaW3Mq1WezC6

Ja_e kirjoitti...

Tommi:
ERITYINEN ILMOITUS.

Hyvät käyttäjät, katsokaa viimeisimmät uutiset alta:

1. NewLife ja NewLife Plus-paketit tulevat voimaan 18.1.2020.

2. Splitti on tulossa hyvin PIAN.

3. Ensimmäinen maailmanlaajuisen verkoston johtajien ryhmä (GNLG) ja DealShakerin maajohtajien kokous Sofiassa, Bulgariassa 18.1.2020, kapteeni-tiimimme Simon Le:n ja King Jayms:n järjestämänä.

4. Sofian kryptokeskus avataan vastaanottamaan liidereita tänä viikonloppuna.

5. OneLife-käyttöehtojen osassa "Kilpailukieltolauseke/Jäsenten kalastelu/Kolmansien osapuolien palvelujen myynti/Eturistiriidat": Kaikki OneLife-jäsenet, jotka liittyvät tai työskentelevät (kaikissa ominaisuuksissa) muiden virtuaalivaluutta- ja/tai muiden verkostomarkkinointiyritysten kanssa menettävät välittömästi tilillä olevat varat (mukaan lukien kaikki OneAcademy-koulutuspaketin ostot; koulutusmateriaali jää kuitenkin jäsenen käyttöön).

Parhain terveisin, OneLife-tiimi

Anonyymi kirjoitti...

Aika paksua. Mutta eikö rehellisen ja lainsäädäntöä noudattavan yrityksen pitäisi luovuttaa erotettavien jäsenten varallisuus heidän mukaansa, etenkin kun käyttöehtojen muutos tapahtuu liittymisen jälkeen? Euromääräinen summa voi nousta hyvinkin suureksi nykyisellä kolikkokurssilla :)

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mitenkähän mahtaa olla esim. terveystuotteiden verkostossa, voitko olla mukana kahdessa kilpailevassa samanaikaisesti?

Verkoston säännöissä voidaan varmaankin kieltää kilpailevaan toimintaan osallistuminen, mutta siitä ei voi rangaista varoja tavarikoimalla. Käsittääkseni ehdoissa ei voida alunperinkään edellyttää sellaista, vielä vähemmän ehtoja voidaan muuttaa jälkikäteen.

deckfromacard kirjoitti...

"Kaikki OneLife-jäsenet, jotka liittyvät tai työskentelevät (kaikissa ominaisuuksissa) muiden virtuaalivaluutta- ja/tai muiden verkostomarkkinointiyritysten kanssa menettävät välittömästi tilillä olevat varat

<SARKASMI>
Ihan normaalia: jos sinulla on euroja Nordeassa tilillä ja sitten menet Osuuspankkiin töihin dollareita käsittelemään, niin Nordea vie sinun tililtä kaikki eurot pois.
</SARKASMI>

Ja_e kirjoitti...

Tommi on OneLife prosenttijengin presidentti, vain liivit puuttuvat, tosin hän käyttää lehmännahkalakkia, joten hänen asemansa ei jää kenellekkään epäselväksi. Tommmi myös perii eroavalta/erotettevalta jäseneltä korvauksen, aivan kuten liivijengin jäsen joutuu luovuttamaan prätkänsä tai sen puutteessa vastaavan määrän rahaa, Lisäksi Tommi toimittaa Bulgarian emojengille täällä saaduista tuotoista määrätyn osuuden.
Myös se että onelaisen on vaiettava yhtiöön liittyvistä asioista on prosenttijengin käytäntö.
Tommi ja kumppanit, aivan kuten liivijengitkin ovat ymmärtäneet sen että talousrikokset ovat kannattavia, sillä rahaa tulee suhteellisen helposti eikä kiinni jää kovin nopeasti. Toisaalta talousrikoksista saadut tuomiot ovat mitättömiä esimerkiksi huumetuomioiden rinnalla.

Anonyymi kirjoitti...

Näin "tommin" onelife faceryhmässä tänään

Tommi Vuorinen
Ylläpitäjä · 1 min

Dealshakerin viralliset sähköpostiosoitteet eri osastoille:

👉 Laillisuus:
Legal@dealshaker.tech

👉 Sisäinen valvonta:
Compliance@dealshaker.tech

👉 Markkinointi:
Marketing@dealshaker.tech

👉 Ehdotukset:
Proposal@dealshaker.tech

👉 Ylläpito:
Admin@dealshaker.tech

👉 Asiakastuki:
Support@dealshaker.tech

Petteri Järvinen kirjoitti...

Erikoista, että Dealshakerille on avattu oma domain sähköposteja varten, mutta www.dealshaker.tech on pelkkä parkkisivu.

Anonyymi kirjoitti...

Pasi Lehdon FB sivulla menossa hupaisa keskustelu OneCoinista:
https://www.facebook.com/pasi.lehto.77/posts/10215717103704585

Sebastian Greenwoodilta OneCoinin vuonna 2014 Suomeen tuoneen OneCoin/OneLife huijari Petri Välilä kirjoittaa: "Verkostomarkkinointi on aloista rehellisin jossa nimenomaan autetaan ihmisiä." 😂

Missäköhän maailmoissa nämä verkostohuijarit oikein elävät?

Petri Välilä: Verkostomarkkinointi on aloista rehellisin

SB kirjoitti...

"Anonyymi Anonyymi sanoi...
Pasi Lehdon FB sivulla menossa hupaisa keskustelu OneCoinista:"

Verkostomarkkinointi sellaisenaan onkin varmaan rehellistä ilman ponzi-kytkyjä.

Anonyymi kirjoitti...

Kohta voi alkaa muropojuille tulla haasteita, jos nämä solvausviestit eivät katoa täältä maksettujen vihaajien blogeista.

Anonyymi kirjoitti...

Sen kun näkisi että huijarit jotka promoavat USAn oikeusministeriön toteamaa ja Konstantin Ignatovin tunnustamaa rikollista miljardiluokan ponzi-pyramidi huijausta, lähtisivät haasteita tekemään "solvausviesteistä". 😂 Huijareitahan he ovat ihan virallisesti.
Siitä vaan haasteita sisään.. 😂😂😂

Anonyymi kirjoitti...

Hiljaista on maailmallakin ollut OneCoininisten oikeudella uhkailut Konstantinin tunnustuksen jälkeen, mutta voittehan te suomalaiset Onecoin verkostohuijarit tehdä poikkeuksen, niin saadaan taas vähän otsikoita! 😂

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tähän genreen kuuluu, että itselle kiusallisten väitteiden esittäjiä uhkaillaan syytteillä ja oikeudenkäynneillä. Kyse on pelkästä uhkailusta, joka ei koskaan toteudu. Asian vieminen oikeasti eteenpäin vaatisi uhkaajalta työtä ja vaivaa, samalla paljastuisi koko asian valheellisuus. Minua on uhkailtu ainakin puoli tusinaa kertaa Onecoinin ja sitä edustavien juristien taholta, mikään niistä ei ole johtanut mihinkään.

Anonyymi kirjoitti...

Tommilla on viellä tapana huutaa päälle, ja olla antamatta suunvuoroa, ja sitäkautta pitää keskustelu sellaisena, ettei selkeisiin faktoihin huijauksesta pystytä menemään..

Hyvä esimerkki tästä on radio rockin väittely jossa petteri kylmänviileästi pistää faktat pöytään, ja Tommi metelöi, mölyää ja yrittää viedä keskustelun lillukanvarsiin!..

Tommi on Alhainen tyyppi joka käyttää samaa terrorisointia lahkossaan!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä. Sellainen hän oli jo nuorena.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, kuitenkin tiedän erään, joka on mukana Onecoinissa, Dealshakerissa, Arctic Nutritionissa, Lyconetissa/Lyonessissa marketerina... hän on siis sijoittanut laajalle...

Anonyymi kirjoitti...

Kun minua yritettiin saada tähän mukaan vuonna 2015, ei puhuttu koulutuksesta mitään. Kuinkahan monelle muulle ei ole tarjottu koulutuksena, vaan rahansaantimenetelmänä?

Anonyymi kirjoitti...

Alkaako maa polttaa jalkojen alla?

Anonyymi kirjoitti...

Samaa olen miettinyt, koska olen nimettömästi ilmoittanut yhdestä coinistista KRP:lle. Eikö mitään tapahdu? Milloin alkaa tapahtua?

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen ajatellut, että KRP:n selkeä haluttomuus tutkinnan käynnistämiseen johtuu osin siitä, että se tulee liian kalliiksi. Wincapita-tutkinta säikäytti heidät. Tällaista syytä ei varmaan virallisesti voi antaa.

"Keskusrikospoliisi on aiemmin kertonut, että pelkät poliisin kustannukset Wincapita-tutkinnasta ovat 7 miljoonaa euroa."

https://www.savonsanomat.fi/savo/Miljoonak%C3%A4r%C3%A4jill%C3%A4-j%C3%A4%C3%A4tiin-odottamaan-tuomiota/500240

Anonyymi kirjoitti...


Yksinkertaista. Jos sitä "rikosta" ei ole löytynyt?

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi Anonyymi sanoi...
Yksinkertaista. Jos sitä "rikosta" ei ole löytynyt?

Tutkinnan hinta tuskin määrittelee sitä onko rikosta tapahtunut vai ei. Tosin en ymmärrä miksi näin selvää tapausta ole jo vuosia sitten puhallettu poikki.

Anonyymi kirjoitti...

Tosin en ymmärrä miksi näin selvää tapausta ole jo vuosia sitten puhallettu poikki.

Koska ne joiden vastuulla on puhaltaa peli poikki, eivät ymmärrä sitä tehdä eikä kukaan muukaan ota siitä vastuuta. Koijarit käyttää härskisti hyväksi näitä vastuunpakoilijoita.

Jos vastuunpakoilijoille maksettaisiin palkka onecoineissa, niin sitten kyllä alkaisi vastuuta löytymään. Ylin vastuu on poliitikoilla, jotka kansa on edustajikseen valinnut.

Anonyymi kirjoitti...


Toisaalta, miksi viranomaiset eivät käytä sitä heille tyypillistä keinoa. Kun syyllinen tiedetään, niin kyllä rikos keksitään. Tai rikosylikonstaapeli Mikael Runeberg kertomaa
krp:n vuosikymmeniä käyttämä keinoa. Luodaan ensin tarina ja haetaan sille vahvistus ja
esitutkintaan ei oteta muuta, kuin tarinaan sopivat aiheet.

Anonyymi kirjoitti...

"Olen käynyt sähköpostikirjeenvaihtoa erään uhrin kanssa. Hän kävi tekemässä rikosilmoituksen Helsingissä ja kuvasi kokemustaan:
Kävin fyysisesti laitoksella tekemässä ja kyseinen poliisi "ei ollut seurannut uutisia ja Onecoinia", eikä tiennyt siitä mitään. Ei ollut mitään apua ollut hänestä ja yhtä tyhjän kanssa koko homma. Yritin kysyä tietäisi joku tästä jonka kanssa voisi tehdä rikosilmoituksen, mutta hän ei tiennyt sitäkään." Niin, paljonko jutussa mahtaa olla keksittyä tarinaa.. Rikosilmoitus tehdään vaikka asiasta ei ole siinä vaiheessa sen enempää tietoa..

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on loputonta saivartelua tämä "jos rikosta ei ole löytynyt".

Ihmisille myydään leikkirahaa luvaten sen kurssin nousevan ja että sitä voi vaihtaa oikeaksi rahaksi.

Niinpä niin. Onko tällaisen uskottelu typerälle ihmiselle rikos? Laki ei voi suojata typeriä ihmisiä tekemästä typeryyksiä. Mutta minun mielestäni se on kusettamista vaikka siihen ei voitaisi lakipykälien turvin tarttua kiinni.

Ja_e kirjoitti...

Tommin uusimmasta tiedotteesta käy ilmi että onecoin siirtynyt suurista lupauksista jauhamaan täydellistö tuubaa jossa ei luvata enää mitään vaan siirrytään löysäsdä hirressä roikottamisesta kuristusvaiheeseen ja onelaisten ainoa mahdollisuus on niellä tämä bullshitti nyrkkiä taskussa purristellen.

Tässä tietoa siitä, mitä eilisessä kokouksessa keskusteltiin. Nyt on olemassa uusia ydintiimejä, joille liiderit raportoivat. Ydintiimien vastuuhenkilöt ovat:

King Jayms - vastuussa OneLife-verkostosta ja OneLife-ydinryhmästä.
Simon Le - vastuussa OneForexista.
Fred Fox - vastuussa DealShakerista. Muhammad Adeel - vastuussa laki-, sääntöjen noudattamis-, media- ja viestintätiimistä.

Näissä ryhmissä on omat työryhmät. Enää ei käytetä tiiminimiä, kuten Onelife Dream Team, One Concept jne. Sen sijaan tiimejä kutsutaan maakohtaisesti esim. OneLife UK, OneLife Vietnam, OneLife Pakistan jne.

Maiden franchising-haltijoita kutsutaan nyt maajohtajiksi. Tämä auttaa poistamaan tiukat lakisääteiset vaatimukset, joita franchising-haltijoiden on noudatettava eri maissa. DS-maajohtajat ovat toimittaneet 12. tammikuuta mennessä raportin kirjattujen kauppiaiden, kauppojen ja DS-tapahtumien lukumäärästä vastuualueellaan, toimintasuunnitelman, sekä kolmen vuoden ennusteen alueen kehityksestä. Mahdollinen ehdokas voi toimittaa samat tiedot avoimista maista. DealShakerin toimeenpaneva komitea lähettää raportit kapteenille, joka keskustelee ja päivittää tiedot yhtiölle, joka päättää franchising-haltijan jatkosta tulosten perusteella.

OneLife-verkostolle tuotetaan uusia dioja, joiden avulla voidaan markkinoida OneLifea ja ottaa käyttöön koti-online-liiketoiminta. Materiaali korostaa, että olemme globaali yritys ja kartta näyttää maiden kokonaisjäsenmäärän. Siihen sisältyy OneLifen missio: OneLife antaa mahdollisuuden maailmanlaajuiselle verkkokäyttäjäyhteisölle osallistua aktiivisesti uusien huipputeknisten ja digitaalisten tuotteiden ja palveluiden käyttöön ja kehittämiseen. Tavoitteena on parantaa jäsenten elämänlaatua, tarjota vaihtoehtoinen ja yhtäläinen pääsy käytännölliseen ja relevanttiin talouskoulutukseen ihmisille kaikkialla maailmassa. Sytyttää luonnollinen koulutuksen evoluutio, herättää mahdollisuuksia talouskasvuun ja luoda uusia markkinoita. Esityksen sisällä ihmisiä kannustetaan opiskelemaan vähintään vuosi kanssamme. Nämä diat ovat pian jäsenten saatavilla backofficen kautta ja kaikki käyttävät maailmanlaajuisesti samaa esitystä.

Maakohtaisesti pyydetään ilmoittamaan ja päivittämään OneLife-ydintiimille viikoittaisten liiketoimintaesittelypäivien ajankohdat 90 päivän jaksoilla.

Kansainvälinen ONE ECOSYSTEM-eventti on tulossa, kaikkien jäsenten halutaan osallistuvan ja sitä tulee markkinoida kaikissa ryhmissä.

Uudet paketit on lanseerattu 18.1.2012. Niitä kutsutaan Newlife- ja Newlife plus-paketeiksi.

Newlife-paketti sisältää 140€ + 5500€ + 7500€-koulutuspaketit, viisi splittiä, automaattilouhinnan ja kaikki splitit kerralla.

Newlife plus-paketti koostuu 140€ + 5500€ + 13750€, kuusi splittiä, automaattilouhinta ja kaikki splitit kerralla.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinin jäsenet facebookissa kyselevät kovasti koska voisivat ostaa jotain?

Eräs haluaisi ostaa mökin, toinen remontin ja kolmas grillikodan. Samaan syssyyn joku pyramidin yläpäässä oleva käy laittamassa kuvia jostain täysin älyttömästä, ja väittää ostaneensa sen Ruotsista/Puolasta/Albaniasta(mutta kuitenkin euroopasta) käyttäen ONE valuuttaa.

Joillain alkaa äänenpainot jo vahvistua, kun kyselevät koska saa rahoja. Tällöin joku ylälinjan tunkki tulee selittäämään, kuinka he eivät vain ymmärrä miten gryptovaluutat(oikeasti kirjoitusvirheitä riittää) toimii.

Maajohtajat sun muut mainostaa pörssiä ja ties mitä, vaikka näillä ei ole oikeasti tietenkään mitään merkitystä. Seurattuani keskustelua, olen aika varma ettei nämä ONE sijoittaneet tiedä miten edes tietokone toimii, saati sitten miten sitä ohjelmoidaan.

FB ryhmässä joku myös kyseenalaisti miksi kolikoita edes pitäisi louhia? Ja mitään syytähän tähän ei ole, koska ne voisi ihan yhtä hyvin kaikki generoida kerralla. Teknisesti lohkoketju voidaan luoda kerralla, eikä työlästä lohkovaihetta tarvita. Tai vaikka lohkotaan, niin ilman transaktioita lohkominenkin on nopeaa ja vaivatonta.

Samaten esillä on heidän dealshaker ja KYC. Aasiasta ja Venäjältä on kovasti kuvia, mutta siellä on bilateraalinen kauppa ollut voimissaan iät ja ajat, joten ONE on vain yksi vaivaa lisäävä välikäsi.

Ehkä joku FB ryhmän jäsenistä alkaa oikeasti kysyä oikeita kysymyksiä. Kuten mistä ONE arvo oikein tulee, kun ei sillä voi ostaa eikä sitään kukaan halua ostaa?

-R.T.T-

William Gallop kirjoitti...

>>«Ehkä joku FB ryhmän jäsenistä alkaa oikeasti kysyä oikeita kysymyksiä. Kuten mistä ONE arvo oikein tulee, kun ei sillä voi ostaa eikä sitään kukaan halua ostaa?»
Jos FB-ryhmän jäsen edes ajattelee miettivänsä josko voisi tehdä ko. Kysymyksen, hän huomaa tilin jäädytetyksi ja coinien kadonneen huitsin Nevadaan.

deckfromacard kirjoitti...

" Uudet paketit on lanseerattu 18.1.2012. Niitä kutsutaan Newlife- ja Newlife plus-paketeiksi.

Newlife-paketti sisältää 140€ + 5500€ + 7500€-koulutuspaketit, viisi splittiä, automaattilouhinnan ja kaikki splitit kerralla.

Newlife plus-paketti koostuu 140€ + 5500€ + 13750€, kuusi splittiä, automaattilouhinta ja kaikki splitit kerralla.


Voisikohan maajohtaja kertoa että mihin näitä paketteja tarvitaan ja miksi niitä kukaan ostaisi?

- 5 500€ paketti sisältää 140€ paketin koulutukset ja vielä ekstraa.
- 7 500€ paketti sisältää 5 500€ paketin koulutukset ja vielä ekstraa.
- Tuo uusi paketti on näiden yhdistelmä, mikä tarkoittaa että kaikki koulutukset kuuluvat jo siihen 7 500€ pakettiin.

Kun 7 500€ hintaan saa jo koko setin, miksi kukaan ostaisi samaa koulutusta hintaan 13 140€?
Vai onko maajohtajan mieli muuttunut, onko sittenkin niin että tässä ei myydäkään koulutusta?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Nyt on siis virallista, ettei pörssiä tule -- DealShaker on muka se pörssi. Kiinnostavaa kuulla Vuorisen selittävän tämän seurakunnalleen. Tarkoittaa varmaan, ettei myöskään valuutta vapaudu vaikka 80 % saadaan louhittua. Se puolestaan tarkoittaa, ettei mikään yhtiön lupauksista ole vielä viiden vuoden jälkeenkään toteutunut.

Ymmärrän, että kehitysmaissa ihmiset jaksavat vielä uskoa näitä selityksiä, mutta toivottavasti Suomessa viimeistenkin silmät aukeavat ja tälle huijaukselle saadaan piste.

Anonyymi kirjoitti...


Niin! Ensin vaan pitäisi löytää se rikos. Kaikki muu on turhaa.

Näköjään et kestä tätä kommenttia, kun poistat sen. Säälittävää toimintaa.

Anonyymi kirjoitti...

Suomen lain mukaan virtuaalirahaa pitää ensin myydä koulutuspaketteina 70%, jolloin julkistetusta lähdekoodista vasta voidaan luotettavasti arvioida onko se virtuaalirahaa.

Kun 70 % valuutasta on synnytetty, yleisölle julkistetaan onecoin-virtuaalirahan lähdekoodi, johon louhinta perustuu.

Sisä-Suomen syyttäjänvirasto on tutustunut Keskusrikospoliisin tekemään esitutkintalain 3 luvun 3 §:n mukaiseen selvitykseen ja tutkintamateriaalin perusteella todennut, että sitä, liittyykö toimintaan rikos, voidaan luotettavasti arvioida vasta julkistamishetkellä.


https://www.poliisi.fi/keskusrikospoliisi/tiedotteet/1/0/krp_on_selvittanyt_onecoin-virtuaalirahaa_41044

Ja_e kirjoitti...

Tommi jatkaa tunkkien uskon vahvistamista, kommentointi mahdollisuutta ei ole mutta jotain kertonee se että tykkäyksiä on kertynyt kokonaiset 29 kpl lähes neljästä tuhannesta jäsenestä:
UUSIMMAN UUTISKIRJEEN KAPTEENIEN NURKKA-OSION SUOMENNOS (CAPTAINS CORNER)

Olemme saattaneet joutua joidenkin keskuspankkien ja Yhdysvaltojen viranomaisten uhreiksi. Emme kuitenkaan itse osallistu laittomaan toimintaan! Olemme yritys, joka edustaa avoimuutta, jota lohkoketjujen maailma tarjoaa, sekä erittäin hämmästyttävää ja ainutlaatuista arvonmuodostusta ja konseptia kouluttaa massoja tästä virtuaalivaluutan maailmasta, rahan historiasta ja kehityksestä.

Kuten saatat huomata, monet meistä eivät tienneet mitään virtuaalivaluutasta, ennen kuin OneLife ja OneAcademy tulivat elämäämme. Luottakaa yritykseen ja sen protokolliin ja menettelyihin, kun jatkamme ja rakennamme sinulle pitkäikäisen mahdollisuuden.

Päätarkoituksenamme on olla kolikko, joka on integroitu maailman maksujenvälitysjärjestelmään ja jota käytetään kuten kaikkia muita valuuttoja. Tämä on pääsuunnitelmamme, vaikka sen saavuttaminen ottaisi aikaa! Kyllä, pörssi on erittäin tärkeä osa ekosysteemiämme, etenkin rahanlähetyspalvelujen osalta (joihin maailma ei ole valmis). Tämä johtuu pääasiassa siitä, että sääntelyelimet eivät ole valmiita meille. Tämä vaatii meitä keskittymään suunniteltuun muotoomme. Olemme suunniteltuja sääntöjenmukaisuuteen EI spekulointiin! Siksi pyrimme täyttämään kaikki vaatimukset kaikille sääntelyelimille niiden vaatimusten mukaan.

Kun tämä on tehty tiettäväksi, huomaa, että haluamme säännellyn virtuaalivaluutan, miksi? Jotta voimme käydä kauppaa valuuttakorilla maailman FIAT-markkinoilla. Silloin meillä voi tosiasiallisesti olla kysyntää olemassa olevalle tarjonnalle. Meidän on oltava tietoisia siitä, että minkä tahansa virtuaalivaluutan arvon, kun se on todellinen, pitäisi tulla kysynnän ja tarjonnan (rajoitetun määrän) seurauksena!

Kaikille IMA:ille ympäri maailmaa; yritys arvostaa sinua todella! Tiedä, että ilman sinua ei ole yritystä. Samoin ilman yritystä ei ole IMA: ta eikä OneAcademy-koulutusta, jotta IMA:t edes voisivat olla mukana. YHDESSÄ ELÄMÄSSÄ (ONELIFE) on UUSI ELÄMÄ (NEWLIFE), ja odotamme innolla etenemistä oikeiden johtajien kanssa, jotka ovat sitoutuneet oikeaan filosofiaan. Jos joku erehtyi aiemmin väärin jaetussa filosofiassa tai uskomme, että tarvitsemme pörssiä menestykseen juuri nyt, ota huomioon, että virtuaalivaluutassa ei ole kyse tästä. Kyse on käytettävyydestä, joka johtaa likviditeettiin. Ja käytettävyys on todellista vaihtoa, jota tarvitsemme siirtyessämme kohti digitaalista vaihtokauppaa.

Syy miljoonan kauppiaan tavoitteen saavuttamiseen on ollut se, että sen avulla kolikko voi olla käyttökelpoinen ja vaihdettava hyödyke. Sitä ei todellakaan ole luotu muuttamaan virtuaalivaluuttaa FIAT-valuuttaan. Saatat kysyä, miksi näin on? Se johtuu siitä, että kuten OneAcademy-koulutuksemme on osoittanut, FIAT-valuutan ostovoima on jatkuvasti laskussa. Kuitenkin, jos on ymmärrystä ja sitä tukeva yhteisö, voimme arvostaa konseptia ja siirtyä uuteen alkuun.

Tällöin meillä ei ole virtuaalivaluutta, vaan VIRTUAALIRAHA. Meille annetaan mahdollisuus vaihtaa tavaroita ja palveluita maailmanlaajuisten esteiden yli. Myös paperirahan käsite on heikentynyt inflaatiovoimien takia (ekonomistien termi), meidän on yritettävä päästä eroon inflaatiosta.

Nyt meillä oleva virtuaaliraha voi hyvinkin pitää arvoa pitkään tai perustua sen kysyntään ja käyttöön useampien ihmisten keskuudessa, jotka haluavat käyttää sitä OneCoin-ekosysteemin edistämän uuden konseptin takia. Meillä voi nyt olla arvo, joka kasvaa. Miksi näin? Yksinkertaisesti, vanhan lausahduksen mukaan, "kun kysyntä ylittää tarjonnan, arvolla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin nousta". Koska meillä on rajallinen määrä kolikoita ja kun yhteisöllä, joka nyt arvostaa tarjoamaamme, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin haluta päästä kiinni kolikoihin:
Jatkuu....

Ja_e kirjoitti...

Jatkoa.....
ymmärtämällä ensin kolikoiden tarkoituksen OneAcademy-koulutuksemme kautta. Yksi syy siihen, että emme kaadu, kuten niin monet muut virtuaalivaluutat pörssissä, on, että OneCoinilla on DealShaker-alusta, joka on kuin välivaihto. Tämä on paras kuvaus siitä.

Seurauksena on, että yhteisömme nauttii kolikon käytön eduista DealShaker-alustalla samalla tavalla, kuin meillä olisi pörssi. Kun arvostamme mitä meillä on ja kauppiaat ymmärtävät arvoa heikentävän paperirahan käsitteen kuluneiden satojen vuosien aikana, he haluavat arvon, joka on vakaa. Siten antamalla heille mahdollisuuden osallistua OneCoinin ja OneLifen missioon ja ymmärtää, että tämä on ainoa tapa edetä.

Muista, että yrityksen tavoitteena on aina ollut lopulta valuutan liikkeellelasku pörssissä. Voidaan kysyä, jos sinulla on DealShaker -alusta, joka toimii tehokkaasti, miksi olisi edes tarpeen vaihtaa valuuttaa pörssissä? No, on olemassa tiettyjä etuja, jotka pörssi tuo ja joihin DealShaker-alusta ei nykyisen rakenteensa, lähinnä rahanlähetysfaktori, vuoksi pysty.

Joten kaikki kädet töihin OneFamilyn puolesta ja liittykää meidän taloudelliseen vallankumoukseen!!! Tulkaamme yhdessä enemmäksi ja tehkäämme tästä maailmasta parempi paikka auttamalla ihmisiä ymmärtämään.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tommi on näköjään kääntänyt uusien johtajien englanninkielisen tekstin. "Olemme yritys, joka edustaa avoimuutta..." tässä kohdassa aloin nauraa.

Nyt siis yhtiö väittää, ettei kolikkoa alunperinkään luotu pörssiä varten eikä vaihdettavaksi euroihin. TOMMI !! Mitä sinä olet oikein satuillut verkoston jäsenille? Kaikilla videoilla todistat täysin päinvastaista.

"DealShaker platform which is like an interim exchange" on Vuorisen käännöksessä "välivaihto"?

Vaikuttavaa johtajuutta uudelta kaksikolta Lê Simon & KingJayms.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Näköjään et kestä tätä kommenttia, kun poistat sen. Säälittävää toimintaa.

En ole pitkään aikaan joutunut poistamaan kommentteja. Joskus niitä jää odottamaan, kun Google merkitsee ne roskapostiksi, mutta käyn aika-ajoin tarkistamassa listan.

Anonyymi kirjoitti...


Kaksi kertaa postasin ja molemmilla kerroilla oli poistunut, mutta kolmannella
kerralla sitten näköjään jäi.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jos jotain oli poistunut, se ei kylläkään johtunut minusta. Poistan vain henkilökohtaisuuksiin menevät herjat.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jos kolikkoja syntyy 72 miljoonaa kappaletta vuorokaudessa, ja louhinta alkoi 1.10.2016, 120 miljardia tulee täyteen 24.4.2021.
10 miljoonan käyttäjän raja täyttyy nykyisellä noin 100/vrk noin vuonna 2193.
Deal Shakerin miljoonaa kauppiasta on mahdotonta edes arvailla.

Miten Onecoin aikoo pitää tämän himmelin pyörimässä sen jälkeen kun kolikot on muka louhittu huhtikuussa 2021? Niin, ja 80 % kohdalla kolikon piti vapautua yleiseen käyttöön - se tapahtuisi tämän vuoden toukokuussa.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän siihenkin joku uusi meriselitys keksitä miksi sekään lupaus ei toteudu.

Anonyymi kirjoitti...

"Miten Onecoin aikoo pitää tämän himmelin pyörimässä sen jälkeen kun kolikot on muka louhittu huhtikuussa 2021?"

Action Planissa oli "4. sukupolven lohkoketju". Eikun vaikka tuplataan taas maksimikolikkojen määrä vaikka 240 miljardiin, niin sillähän ongelmasta päästään.. 😂

Helppoa kuin heinän teko.

https://i.imgur.com/l0P0qR5.png

Anonyymi kirjoitti...

"Olemme yritys, joka edustaa avoimuutta, jota lohkoketjujen maailma tarjoaa ..."

Missä se lohkoketju on? Ei se ole avoin jos se ei ole AVOIMESTI NÄHTÄVISSÄ.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt lähtee maajohtaja Vuoriselle hattu päästä. Vaatii uskomatonta pokeria lyödä tässä kohtaa uusien pakettien hinnasto esiin. "Jäsenistö" taisi odottaa jotain muuta.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Odotan kiinnostuneena Vuorisen webinaaria. Tekstin voi kirjoittaa miten vain, mutta saman asian kertominen live-videolla vaatii jo pokkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ei tullut pörssiä. Tuli uudet (tai noh vanhoja paketteja tässä myydään combona) 13k ja 19k euron 'koulutuspaketit'.

Näillä uuteen nousuun...��

Anonyymi kirjoitti...

Maaharhaanjohtaja jakoi myös pakettien tuottamat kolikot:
13 140€ sijoitus tuottaa 9 804,65 ONE (joka uudella kurssilla on 416 207,39€)
19 390€ sijoitus tuottaa 25 316,89 ONE (eli 1 074 79,98€)

(Sijoitus? No totta kai, ei tässä ole mitään koulutuksesta puhuttu.)
Kun muistetaan että kaikki splitit sai kerralla ja "louhinta" tapahtuu heti (automining), niin tuolla jäljemmällä paketilla on 50-kertainen arvonnousu. Ja kaikki tämä heti seuraavassa splitissä joka pitäisi olla lähiviikkoina.
Näillä vuosituotoilla Kailajärven valuuttarobotti jää toiseksi!

Anonyymi kirjoitti...

Älkääs nyt, ihan legitiltä tuollainen yli 5000 % arvonnousu yhdessä yössä kuulostaa.

Eihän tämä ole Onecoinin mittapuussa edes kovinkaan suuri arvonnousu. Denis Murdockin mainosti aikoinaan PowerPackia 84000% palautuksella ilman riskiä.

Anonyymi kirjoitti...

ei muuta kuin copy/paste vuorisen markkinoinnista finanssivalvontaan
https://www.finanssivalvonta.fi/finanssivalvonta/ilmoita-vaarinkaytosepailysta/

Petteri Järvinen kirjoitti...

Finanssivalvontaan on turha ottaa yhteyttä. Kokeiltu on. Kuluu pari kuukautta ja vastauksena tulee kahdella allekirjoituksella vakiovastaus.

Anonyymi kirjoitti...

"Finanssivalvontaan on turha ottaa yhteyttä. Kokeiltu on. Kuluu pari kuukautta ja vastauksena tulee kahdella allekirjoituksella vakiovastaus."

Oletko varma ettei DOJ:n toteamus ja Konstantin Ignatovin tunnustus ole muuttanut tilannetta?

OneCoin on nyt virallisesti Yhdysvalloissa todettu ja Konstantin Ignatovin tunnustamana "wire fraud" miljardiluokan ponzi-pyramidi. Tällaisen markkinointi ei luulisi olevan laillista edes Suomessa.

Olisi ainakin mielenkiintoista kuulla finannsivalvonnan perustelut nyt, MOT:n ja USAn tapahtumien jälkeen.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Olisi ainakin mielenkiintoista kuulla finannsivalvonnan perustelut nyt, MOT:n ja USAn tapahtumien jälkeen.

Perustelu olisi varmaankin se, että Finanssivalvonta seuraa vain alan kaupallisia toimijoita. Yksityishenkilöiden lainvastainen toiminta ei heitä kiinnosta.

Anonyymi kirjoitti...

Viranomaisten vastuunpakoilu on kuin korruptio ja suomalaisessa hallintohimmelissä siitä ei haluta syyttää ketään. Huijarit voi jo uhkailla laittomuuksista kertovia kansalaisia, jotka joutuu sen takia esiintymään anonyymeinä.

Jos finanssivalvonta ja KRP ei jo tiedä tämän olevan ponzi/pyramidi huijaus, niin sitten ne pitää kyvyttöminä erottaa tehtävistään.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ei kannata syyttää yksin viranomaisia. Verkostohuijaukset ovat tehokkaita juuri siksi, että ne hyödyntävät tarkoituksella nykyisten lakien ja viranomaisten toimivaltuuksien puutteita. Syyllisiä ovat siis tekijät, eivät viranomaiset.

Katse pitäisi kääntää eduskuntaan. Lait ja valvonta eivät selvästikään ole ajan tasalla.

Anonyymi kirjoitti...

aika jännä että jos kauppalehden keskustelupalstalla annat osto/myynti kehoituksia yms sijoitusvinkkejä yksityishenkilönä, niin kyllähän fiva puuttuu ja lupa toimintaa tulee olla

Anonyymi kirjoitti...


Eihän USA:kaan päästy päästy ponzin kautta tuomioihin

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onecoin ei myöskään toiminut USA:ssa. Wahlroos sanoi, että ainoa yhtiö, jonka ei tarvitse mennä USA:n markkinoille.

Vielä yksi pointti: jos pörssiä ei tule ja Onecoinia käytetään vain DealShakerin sisäisenä valuuttana, se ei enää ole kryptovaluutta.

Mikä olisi parempi nimitys sisäiselle valuutalle? Rahake? Paikallisvaluutta?

deckfromacard kirjoitti...

Kuponki.

Niitähän OneCoinit (tai ONEt) nyt ovat - kuponkeja.
Maksa n kpl ONEja, saat 50%-100% alennuksen tuotteen hinnasta (joka yleensä on 2x tai enemmän kuin se hinta joka olisi ilman ONEja).
Tai jos myyjä haluaa enemmän euroja, niin myynnissä ei olekaan tuote josta maksetaan 50% ONEilla vaan "25% alennuskuponki" joka puolestaan ostetaan 100% ONEilla.

OneCoinit ovat tällä hetkellä Serla-klubin vessapaperipaketeista kerättäviin bonuspisteisiin rinnastettavaa kamaa.

Anonyymi kirjoitti...

En vertaisi Oneja Serla-klubin pisteisiin, koska ostamalla hyödykkeen, ja lisäboonuksen kaupanpäälle.
OC:ssa laitetaan haisemaan vaikka 13k€ ja saa kuponkiuutiset nettisivulle, jossa niitä mahdollisesti voisi käyttää.
Käytännössä sieltä mitään pysty kotia asti saamaan. Näin ainakin jos ei meinaa lisää euroja laittaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei kannata syyttää yksin viranomaisia. Verkostohuijaukset ovat tehokkaita juuri siksi, että ne hyödyntävät tarkoituksella nykyisten lakien ja viranomaisten toimivaltuuksien puutteita. Syyllisiä ovat siis tekijät, eivät viranomaiset.

Katse pitäisi kääntää eduskuntaan. Lait ja valvonta eivät selvästikään ole ajan tasalla. "


Mitä nämä puutteet laeissa oikein ovat? Rahankeräyslaissa on kielletty pyramidipelit ja rikoslain petoksen tunnusmerkit helposti täyttyvät OneCoinin tapauksessa.

Finanssivalvonta on myöskin varoittanut muista MLM-ponzi/pyramidipeleistä, kuten Questrasta. (--> https://www.finanssivalvonta.fi/rekisterit/varoituslistat/luvattomia-palveluntarjoajia-koskevat-varoitukset/). Mikä FiVan toimivaltuudessa estää sitä varoittamasta OneCoinista?

Syyllisiä ovat mielestäni pääasiassa juurikin viranomaiset, ja siksi kantelu oikeuskanslerille olisi paikallaan. Toinen paikka, josta voisi kantaa kysyä lienee sisäministeriö.

Anonyymi kirjoitti...

Olet Petteri vuosia sanonut että Onecoinilla ei voi maksaa missään eikä mitään sillä voi ostaa...miksi sinä valehtelet suoraan kaikille, medialle, tämän foorumin lukijoille ja viranomaisille. Jos kerta olet ns. uskottava tietokirjailija niin sinun on helppo seurata ( jos vaan haluat ) mitä maailmalla tapahtuu, esimerkiksi Kiinassa millaiset Dealshaker eventit ja merkittävät käytettävyydet siellä on jo olemassa ja kasvaa koko ajan. Olisi hienoa jos kuitenkin toisit totuudet esiin reilusti käytettävyyden osalta koska se nyt on vaan fakta että ONE käy maksuvälineenä..jopa täällä Suomessa kaikesta vastatuulesta(si) huolimatta. Kerrotko Petteri että jos kaikki on vaan huijausta niin miksi yhtiö toimii, konttori on auki normaalisti, sivut toimii, tapahtumia on koko ajan ympäri maailmaa kasvavassa määrässä ja se käytettävyys on kasvussa koko ajan. Tämänhän piti sinun ennustuksen mukaan loppua jo 3 vuotta sitten ja sanoit ettei koskaan tule 50 000 kauppiasta kun niitä on nyt jo reilut 120 000. Olet kyllä todella säälittävä mies, sori vaan. Mutta pitäähän miehen omasta vakaumuksesta pitää kiinni ja yrittää tehdä myyvä kirja valheiden kera :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuka valehtelee ja kuka ei. Koinisti vääristelee taas faktoja.

Käy itse katsomassa dealshakerissa ja kerro mitä ostettavaa sieltä löydät. Löydätkö edes kymmentä sellaista tuotetta jotka ostaisit? Voisitko listata ne jos löydät?

Oikeita kauppiaita ei missään tapauksessa ole 120000. Minulla ei ole nyt tilastoa käsillä, mutta on laskettu että tarjoukset/myyjä suhde on raskaasti vääristynyt. Suuri osa tarjouksista on toistensa duplikaatteja sekä ovat epäilyttävästi feikkidiilejä.

Että sellainen "kauppapaikka" tämä dealshaker. Eikä siellä oikeasti mitään kauppaa käydäkään.

deckfromacard kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
"sanoit ettei koskaan tule 50 000 kauppiasta kun niitä on nyt jo reilut 120 000."

Aluksi ajattelin etten vaivaudu mutta olkoon nyt tämän kerran:
Dealshitterin pääsivulla näkyy että kauppiaita on kokonaista 121.558 kappaletta.
Samoin näemme että löytyy näillä kauppiailla avoimia diilejä:
Products: 18.281
Services: 3.316
Home & Auto: 1.718
Travel: 441
Entertainment & Hobby: 318

Nämä yhteensä: 24.074

Olen nyt ensin armollinen sinulle ja oletan että jokainen kauppias on tehnyt vain yhden diilin. Se tarkoittaa että melkein tarkalleen 100.000 kauppiasta ei ole tehnyt yhtään diiliä alustalle.

Jos sitten olen vähemmän armollinen:
Tässä olisi kauppias joka myy parhaillaan 223 avointa diiliä: (linkki)
Jos hänen kaltaisiaan kauppiaita on vielä satakunta, niin noista 121.558:sta kauppiaasta yli 121.000 ei myy mitään.

Mitä virkaa sillä on että etusivulla on numero joka näyttää yli 121.000 jos ei ole olemassa mitään myytävää joka vastaisi sitä lukua?

deckfromacard kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
"En vertaisi Oneja Serla-klubin pisteisiin, koska ostamalla hyödykkeen, ja lisäboonuksen kaupanpäälle.
OC:ssa laitetaan haisemaan vaikka 13k€ ja saa kuponkiuutiset nettisivulle, jossa niitä mahdollisesti voisi käyttää.
Käytännössä sieltä mitään pysty kotia asti saamaan. Näin ainakin jos ei meinaa lisää euroja laittaa.
"

No siis tätä ajoin takaa, että samalla tavalla kuin Serla-pisteillä saattoi ostaa tavaroita muutamalla eurolla "listahinnan" sijaan, voi sitten OneCoineilla tiputtaa tavaran "listahintaa" ja ostaa halvemmalla.

Esim Dealshaker-expon aikaan sai hotellihuoneen (99€) 50% alennuksella. Käytännössä tämä tarkoitti sitä että:
- Ostetaan ensin puolen hinnan (49€) kuponki Dealhitteristä ja maksetaan se 100% OneCoineilla.
- Varataan huone hotellista.
- Tulostetaan kuponki (kyllä: se oikeasti on nimeltään kuponki) mukaan.
- Hotellissa sitten maksetaan huoneen hinnasta 50€ käteisellä ja loput näyttämällä kuponkia.

Tarkistin silloin asian hotellin nettisivuilta; vuorokaudeksi saman huoneen samoille päivämäärille varattua nettisivulta ilman OneCoineja, mutta silloin pitää maksaa nettisivulla oleva hinta, ei "kuponkihinta". Nettisivulta varattuna huone maksoi 49€, eli käteistä rahaa tarvitsi maksaa euro vähemmän kuin mitä OneCoineja käyttäessä.
Niin että "tulevaisuuden maksuvaluutta".

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mitä nämä puutteet laeissa oikein ovat? Rahankeräyslaissa on kielletty pyramidipelit ja rikoslain petoksen tunnusmerkit helposti täyttyvät OneCoinin tapauksessa

Pyramidipelin ja laittoman rahankeräyksen tunnusmerkistöt ovat tulkinnanvaraisia, kuten tuore kiistely Vartian Compensate-hankkeesta osoittaa. Onecoinissa suurin ongelma on se, ettei yhtiöllä ole edustajaa Suomessa. Kaikki FiVan sivulla olevat varoitukset näyttävät liittyvän yhtiöiden suorittamaan sijoituspalveluiden markkinointiin. Onecoinissa voidaan nähdäkseni syyttää Suomessa vain yksittäisiä henkilöitä petoksista. Uhrien joukkokanne Bulgariassa toimivaa yhtiötä vastaan voisi olla yksi ratkaisu. Ennen kaikkea lakeja pitäisi kuitenkin kiristää, jotta verkostomarkkinointi saataisiin kuriin ja jäsenet nykyistä paremmin vastuuseen suositteluistaan.

Olet Petteri vuosia sanonut että Onecoinilla ei voi maksaa missään eikä mitään sillä voi ostaa...miksi sinä valehtelet suoraan kaikille, medialle, tämän foorumin lukijoille ja viranomaisille.

Pitkästä aikaa joku puolustaa Onecoinia, tämähän on virkistävää.

Ei, Onecoinilla ei voi ostaa mitään. Sitä voi DS-alustalla vaihtaa tavaroihin ja palveluihin, mutta sillä ei voi edelleenkään ostaa mitään.

Valheista lähtisin kysymään Vuoriselta. Missä ovat Mastercard, valuutan vapauttaminen, vaihtopörssi, Aurun Gold Coin, 50 000 kauppapaikkaa (nyt on vasta yksi), taloudellinen riippumattomuus... yhtä petosten ja valheiden virtaa jo viiden vuoden ajan, eikä kukaan joudu vastuuseen mistään. Verottaja on sentään vihdoin herännyt.

Wahlroos, Steinkellerit, Ylitalo, Igor Albert ja kaikki muut isot "johtajat" ovat jättäneet uppoavan laivan. Konttori ei ole auki normaalisti eikä yhtiö toimi. Siellä ovat Le Simon ja King Jayms nyt selittämässä, että viiden vuoden ajan kaikki ovat ymmärtäneet "valuutan" filosofian väärin, ei tässä mitään kryptovaluuttaa ollakaan luotu vaan DealShaker-ekosysteemiä, joka perustuu jäsenten välisiin vaihtokauppoihin.

Se, että jossain Kiinassa "myydään" rihkamaa DealShaker-kirpputorilla leikkirahaa vastaan ei muuta miksikään sitä totaalista huijausta, johon suomalaisia on vedetty mukaan - ja jota sinä vielä haluat jatkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tulee kahvinkeittimelle hintaa, kun ensin lennät tiettynä päivänä Kiinaan expoon, sitten ostat Onecoilla alennuskupongin ja maksat 60% juaneilla, vain huomataksesi myöhemmin että se 60% olikin listahinta Alibabassa.

"Tulevaisuuden maksuvaluutta".

Eivät jäsenet ostaneet kalliita paketteja jotta voisivat käyttää onecoinia maksullisena alennuskuponkina jossa diilit joissa alennuksella on jotain merkitystä ovat todella harvassa ja rajoitettuja.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo tosiaan ettei aktiivisten kauppiaiden lukua näytetä on jo itsessään ihan jäsenistön huijausta.

Sen sijaan näytetään rekisteröityjen bisnesten määrä 3 vuoden ajalta. Tässäkin luvussa voi olla kymmeniä tuhansia haamukauppiaita, koska laskuri lisääntyi 33:lla päivittäin silloinkin kun rekisteröityminen ei tuossa kuukauteen toiminut.

Jos noin on ollut koko 3 vuoden aikana, laskurissa on kaiken lisäksi yli 36000 haamukauppiasta..

Onecoin on siitä hauska että käytännössä joka ikisessä asiassa mitä siinä tarkastelee, on aina vähintään jotain hämärää. Luulen että jäsenet itsekin jo nauravat näille yhtiön avoimuus väitteille..

Anonyymi kirjoitti...

Pyramidipelin ja laittoman rahankeräyksen tunnusmerkistöt ovat tulkinnanvaraisia, kuten tuore kiistely Vartian Compensate-hankkeesta osoittaa.

Miten tarkkaan ottaen lyhyttä ja ytimekästä lainkohtaa pitäsi muuttaa, jotta sen avulla voitaisiin käydä paremmin ponzi-pyramidihuijarien kimppuun? Pyramidipeliä koskeva rahankeräyslain kohta ei mielestäni ole kovinkaan tulkinnanvarainen. OneCoiniin sitä soveltaessa ei edes ole tuotemyyntiä verkoston ulkopuolelle mutkistamassa asiaa, vaan ansainta- tai voittomahdollisuudet "kokonaan muodostuvat vastikkeetta niistä maksuista, joita toimintaan myöhemmin mukaan liittyvät maksavat osallistumismaksuina tai muina kerta- tai toistuvaissuorituksina."

Ja yleisesti ottaen, lakeja ei voida milloinkaan säätää aukottomasti, minkä vuoksi lain soveltamisen rajoja joudutaan aina selvittämään oikeuskäytännön kautta. Ja meillähän jo on Wincapita antamassa ennakkotapauksena nojaa:
https://korkeinoikeus.fi/fi/index/ennakkopaatokset/precedent/1412848329135.html

Esimerkiksi KKO:n Wincapita-päätöksen kohta 24 viittaa siihen, että OneCoin koulutuspakettijallitus ei tulisi menemään läpi, sillä melko helposti voitaisiin näyttää toteen, että signaalijärjestelmän käyttöoikeuden tapaan se ei "ole ollut se vastike, jonka vuoksi jäsenet olivat liittyneet klubiin ja maksaneet huomattavan hinnan liittymisestään. "

Jos tämä ei riitä, niin EU:n tuomioistuimissa on muodostunut ennokkokäytäntöä -- jotka ovat valideja oikeuslähteitä Suomessa -- pyramidipelien suhteen:

http://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf;jsessionid=0872E04460AA1C4228780CC923D7925E?text=&docid=150284&pageIndex=0&doclang=en&mode=lst&dir=&occ=first&part=1&cid=2649863

"Onecoinissa suurin ongelma on se, ettei yhtiöllä ole edustajaa Suomessa. Kaikki FiVan sivulla olevat varoitukset näyttävät liittyvän yhtiöiden suorittamaan sijoituspalveluiden markkinointiin. Onecoinissa voidaan nähdäkseni syyttää Suomessa vain yksittäisiä henkilöitä petoksista."

Rahankeräysrikoksista voidaan myös tuomita yksittäisiä henkilöitä kuten Wincapitassa tehtiin. Olennaista lienee jo jäsenyys sekä "toiminta klubissa", ei niinkään virallinen "yhtiön"(käsite OneCoin tapauksessa muutenkin tarkoituksellisen epäselvä) edustajuus. IMA-sopimuksen olemassaolo melko varmasti riittävä peruste vastuunalaisuuteen.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Miten tarkkaan ottaen lyhyttä ja ytimekästä lainkohtaa pitäsi muuttaa, jotta sen avulla voitaisiin käydä paremmin ponzi-pyramidihuijarien kimppuun?

Todistustaakan siirtäminen yhtiölle olisi tarpeen. Nyt viranomaisille eri maissa näyttää olevan vaikeaa saada todistettua, että lohkoketju on huijausta. Se liittyy enemmänkin petokseen kuin rahankeräysrikokseen, mutta selkeyttäisi tilannetta.

Wincapita oli helpompi tapaus, koska siinä saatiin tilitapahtumat Moneybookersin tililtä. Wincapitan ja Kailajärven toiminta käsiteltiin päärikoksena ensin ja vasta sen jälkeen yksittäisten jäsenten tapaukset.

Ennen kaikkea tarvittaisiin EU-lakien harmonisointia ja viranomaisyhteistyötä. Nyt kaikki joutuvat odottamaan Bulgarian viranomaisten työtä eikä yhtiö ilmeisesti (?) anna tietoja suoraan Suomen viranomaisille (jäsenille maksetut verkostopalkkiot ym).

Anonyymi kirjoitti...

USA:n viranomaisilla ei mitään epäselvää tässä asiassa. Muissa maissa on kyseessä joko tyhmyys, saamattomuus, vastuunpakoilu ja/tai korruptio. Mikään noista vaihtoehdoista ei lisää luottamusta suomalaisiin viranomaisiin.

Manhattan U.S. Attorney Geoffrey S. Berman said: “As alleged, these defendants created a multibillion-dollar ‘cryptocurrency’ company based completely on lies and deceit. They promised big returns and minimal risk, but, as alleged, this business was a pyramid scheme based on smoke and mirrors more than zeroes and ones. Investors were victimized while the defendants got rich. Our Office has a history of successfully targeting, arresting, and convicting financial fraudsters, and this case is no different.”
https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/manhattan-us-attorney-announces-charges-against-leaders-onecoin-multibillion-dollar

Petteri Järvinen kirjoitti...

USA:ssa on nostettu syytteitä rahanpesijöitä kohtaan, mutta onko sielläkään vielä syytetty paikallisia Onecoin-sponsoreita?

Anonyymi kirjoitti...

Tiedoksi satusedälle ja muropojille: yhtiön lohkoketju ja serverihuoneiden sijainnit ovat liikesalaisuuksia, eikä mikään lainsäädäntö voi pakottaa niiden julkistamista. Konstantinit lausunnoilla ei myöskään ole mitään painoarvoa, kun ottaa huomioon hänen olosuhteensa sekä kokemansa psykologinen painostus.

OneCoin jatkaa liiketoimintamallinsa kehittämistä myös tällä vuosikymmenellä. Tulee myös huomioida, miten vakaata kolikon hintakehitys on ollut. Tätä seikkaa voi verrattuna esim. BitCoiniin, jonka arvo on heilahdellut suuresti ja samalla aiheuttanut joillekin sijoittajille valtavia tappioita.

Anonyymi kirjoitti...

Noista uusista NewLife ja NewLife plus paketeista sen verran että ne ovat combo-paketteja joissa myydään samaa koulutusta useaan kertaan:

NewLife paketti: 13140 €
Combo: Starter (Edu level 1) + Tycoon Trader (Edu levels 1-5) + Tycoon Plus (Edu levels 1-5)
Paketilla saa tällä hetkellä 9804 onecoinia hintaan 1.34 €/kolikko.

NewLife plus paketti: 19390 €
Combo: Starter (Edu level 1) + Tycoon Trader (Edu levels 1-5) + Premium Trader (Edu levels 1-6)
Paketilla saa tällä hetkellä 25316 onecoinia hintaan 0.76 €/kolikko.

OneCoin väittää tätä kirjoittaessa että kolikon arvo on 29.95 € ja että koulutusta tässä vain myydään. 😂

Anonyymi kirjoitti...

"Konstantinit lausunnoilla ei myöskään ole mitään painoarvoa, kun ottaa huomioon hänen olosuhteensa sekä kokemansa psykologinen painostus."

Ahaa, vai ei mitään painoarvoa..? Kyllä tunnustuksella on nyt vain täysi oikeudellinen painoarvo. Konstantinilla on myös käytössä yksi USAn kalleimmista ja tunnetuimmista asianajajista, Jeffrey Lichtman, joka varmasti olisi valittanut julkisuudessa jos aihetta olisi ollut. Tästä huolimatta Konstantin päätyi tunnustamaan.

Voitko kertoa vielä syyn sille miksi Rujasta ei ole näkynyt eikä kuulunut pihaustakaan veljensä avuksi tai OneCoinin puolustamiseksi?

Ja_e kirjoitti...

https://m.youtube.com/watch?v=SK8rVHWB3-M&feature=youtu.be

Tallenne tämän päivän webinaarista

Anonyymi kirjoitti...

"Tulee myös huomioida, miten vakaata kolikon hintakehitys on ollut."

Noniin, olipas hauska trolli. Kai se nyt on "vakaata" kun rikolliset vetävät sen itse hatusta. Tällä ns. "hinnalla" ei sitten kyllä ole mitään tekemistä tosielämän kanssa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tiedoksi satusedälle ja muropojille: yhtiön lohkoketju ja serverihuoneiden sijainnit ovat liikesalaisuuksia, eikä mikään lainsäädäntö voi pakottaa niiden julkistamista. Konstantinit lausunnoilla ei myöskään ole mitään painoarvoa, kun ottaa huomioon hänen olosuhteensa sekä kokemansa psykologinen painostus.

OneCoin jatkaa liiketoimintamallinsa kehittämistä myös tällä vuosikymmenellä. Tulee myös huomioida, miten vakaata kolikon hintakehitys on ollut. Tätä seikkaa voi verrattuna esim. BitCoiniin, jonka arvo on heilahdellut suuresti ja samalla aiheuttanut joillekin sijoittajille valtavia tappioita.


Onko Tommi itse palannut kommentoimaan, vai onko tämä kopioitu jostain?

Lohkoketju ei voi olla mikään liikesalaisuus tai se ei ole lohkoketju, ihan by definition.

Onecoinin hintavakaus naurattaa. Se on aiheuttanut 100 % tappiot, koska kukaan ei ole pystynyt myymään kolikoitaan. Bitcoin on heilahdellut, joten sillä on tehty sekä voittoja että tappioita. Moni on voittanut satoja prosentteja, kukaan ei ole hävinnyt 100 % kuten Onecoineissa.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt viranomaisille eri maissa näyttää olevan vaikeaa saada todistettua, että lohkoketju on huijausta. Se liittyy enemmänkin petokseen kuin rahankeräysrikokseen, mutta selkeyttäisi tilannetta.

OneCoinissa petoksellisuus tulee kaiketi pääasiassa yhtiön ilmoittamasta kolikon arvosta, joka on hatusta vetäisty. Eli siitä, että ihmisille valheellisesti uskotellaan, että heillä on kolikkoja, jotka säilövät markkina-arvoa sen nykyisen n. 30 euron verran per kappale. Toistuvat valheelliset lupaukset aktualisoida tätä yhtiön ilmoittamaa kolikon arvoa pörssin kautta ovat olennainen osa tätä petoksellisuutta. Lohkoketjukysymys lienee tässäkin toisarvoinen asia.

Sehän ei vaadi ihmellisempää osoittamista, että OneCoinin arvo ei määräydy markkinoilla kysynnän ja tarjonnan mukaan. Ja että pörssilupaukset aina petetty.

Anonyymi kirjoitti...

Jep. Paketeilla generoidaan kolikoita esim. 1/40 osalla (NewLife plus paketti) siitä hinnasta mitä yhtiö väittää kolikon arvoksi.

Sitten väitetään että pelkkää koulutusta tässä myydään, vaikka kukaan ei osta paketteja koulutuksen takia.

Naurettava token "louhinta"-konsepti kehitettiin, jotta voidaan sanoa että ei tässä mitään kolikoita myydä, vaan "louhintaoptioita" annetaan kylkiäisenä ilmaiseksi. Jäsenistöltä on turha odottaa teknistä tietämystä siitä, ettei tokienien konvertointi kolikoiksi siten että suoritetaan jakolasku keksityllä 'vaikeusasteluvulla' ole mitään kryptolouhintaa.

Viranomaisilta kyllä odottaisi parempaa tietämystä tässä vaiheessa.
Tässä on se huijauksen ydin. Lohkoketjulla ei ole mitään merkitystä tässä huijauksen ydinasiassa, koska sen olemassaolo tai olemattomuus ei muuta ydinasiaa suuntaan tai toiseen.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Sehän ei vaadi ihmellisempää osoittamista, että OneCoinin arvo ei määräydy markkinoilla kysynnän ja tarjonnan mukaan. Ja että pörssilupaukset aina petetty.

Vuorinen itsekin sanoo, että kolikon hinta on keinotekoinen ja selviää vasta, kun vapaa vaihdanta alkaa. Lisäksi täytyy erottaa yhtiön ja IMA-edustajien lupaukset/spekuloinnit pörssin avautumisesta. Yhtiö ei ole koskaan ilmoittanut tarkkaa päivää, ilmoittanut vain syitä, jotka lykkäävät asiaa.

Vaikka monet seikat osoittavat, että kyse on huijauksesta, niiden todistaminen oikeudessa on toinen juttu. Lisäksi oikeudenkäynti yhtiötä vastaan tapahtuisi Bulgariassa paikallisten lakien mukaisesti. Epäilen, että ne eivät ole kovinkaan tiukkoja. Rangaistuksena voisi olla esim. huomautus virheellisestä markkinoinnista, minkä jälkeen toiminta jatkuisi entisellään, ja jäsenet voisivat oikeutetusti väittää yhtiön selvinneen taas kerran viranomaisten tutkinnasta.

Tehokkaampaa olisi puuttua rahavirtoihin, veroihin ym. muodollisuuksiin (rahanpesuun), joissa yhtiö on varmasti huijannut paikallisia viranomaisia, mutta näistäkin vastuulliset henkilöt ovat paenneet Dubaihin tai kadonneet jonnekin. Myös lohkoketju on konkreettinen fakta, jossa yhtiö on valehdellut, ja jonka osoittamisen pitäisi olla helppoa jopa viranomaisille. Todisteet ketjun puuttumisesta voisivat romahduttaa verkoston oman luottamuksen. Siksi lohkoketjun valheellisuus on nähdäkseni keskeinen tekijä, vaikka itse huijaukseen sillä ei olekaan vaikutusta.

Koska Onecoinilla ei ole yritystä Suomessa, meidän viranomaiset voivat puuttua vain IMA-jäsenten antamiin lupauksiin ja pimeisiin rahansiirtoihin. Se tekee tutkinnasta hyvin työlästä, jos uhrien rikosilmoituksia ei ole riittävästi.

Anonyymi kirjoitti...

"Vuorinen itsekin sanoo, että kolikon hinta on keinotekoinen ja selviää vasta, kun vapaa vaihdanta alkaa."

Eli sanoo avoimesti, että kyseessä on huijaus.

"Vaikka monet seikat osoittavat, että kyse on huijauksesta, niiden todistaminen oikeudessa on toinen juttu."

Onkohan täällä vielä kommentoinut joku juristi tms.? Jos luet oikeuden päätöksiä, niin niissä on yleensä aika suoraviivainen logiikka eikä niissä lähdetä vastaajan sumutuksiin mukaan.

"Tehokkaampaa olisi puuttua rahavirtoihin, veroihin ym. muodollisuuksiin (rahanpesuun), joissa yhtiö on varmasti huijannut paikallisia viranomaisia, mutta näistäkin vastuulliset henkilöt ovat paenneet Dubaihin tai kadonneet jonnekin."

USA:n tyyliset pitkät vankeusrangaistukset ainakin estävät samaa henkilöä tekemästä uusia rikoksia. Onecoinissahan on ihmisiä, jotka ovat olleet muissakin huijauksissa mukana ja aikovat ilmeisesti jatkaa samaa elämäntapaa jatkossakin.

Helsingin käräjäoikeudessa oli hiljattain tapaus, jossa todettiin pankeilla olevan oikeus estää venäläisen liikemiehen tilisiirrot Suomessa. Tällä tavalla voidaan tehokkaasti eristää henkilö normaalin yhteiskunnan ulkopuolelle.

Anonyymi kirjoitti...

onhan noita syytteitä paljonki tulollaan kun saatais tämän avoimen huijauksen johto vastaamaan syytteisiin

https://financefeeds.com/victims-onecoin-push-alternative-service-ruja-ignatova/

Anonyymi kirjoitti...

Koska Onecoinilla ei ole yritystä Suomessa, meidän viranomaiset voivat puuttua vain IMA-jäsenten antamiin lupauksiin ja pimeisiin rahansiirtoihin. Se tekee tutkinnasta hyvin työlästä, jos uhrien rikosilmoituksia ei ole riittävästi.

Kun normaali järjelläkin tunnistaa tämän huijaukseksi, niin mikä estää syyttäjää kieltämästä toiminnan laittomana kunnes yritys on osoittanut toimintansa olevan laillista?

Miksi KRP ei selvittänyt yrityksen toiminnan laillisuutta esiselvityksessään? Jos yritys on ilmoittanut toimivansa laillisesti, niin se on silloin helppo osoittaakin.

Kun näitä tutkitaan jälkikäteen, niin se vasta on työlästä ja tulee valtiolle kalliiksi.

Miksi muuten kirjoitit tästä kirjan?

deckfromacard kirjoitti...

"mikä estää syyttäjää kieltämästä toiminnan laittomana kunnes yritys on osoittanut toimintansa olevan laillista?"

Yhdysvalloissa finanssivalvonta tekee juuri tätä:
"toimittakaa todisteet että rekrybonukset maksetaan muusta rahasta kuin myynnistä jäsenille tai sitten GTFO".

Olen olettanut että samaa käytäntöä ei ole Suomessa?

Petteri Järvinen kirjoitti...

mikä estää syyttäjää kieltämästä toiminnan laittomana kunnes yritys on osoittanut toimintansa olevan laillista?

Jos yrityksellä olisi edustaja tai sivukonttori Suomessa, se olisi varmaan jo kielletty. Nyt kyse on henkilöiden yksityisestä toiminnasta, siihen on vaikeampi puuttua.

Miksi KRP ei selvittänyt yrityksen toiminnan laillisuutta esiselvityksessään? Jos yritys on ilmoittanut toimivansa laillisesti, niin se on silloin helppo osoittaakin.

Se oli harkitsematon teko KRP:ltä. Mutta Suomi ei voi vaatia bulgarialaiselta yritykseltä näyttöjä, vaatimuksen pitäisi tulla paikallisilta viranomaisilta.

Miksi muuten kirjoitit tästä kirjan?

Kirjoitin kirjan saadakseni suomalaisiin viranomaisiin vauhtia ja saadakseni uhrit tekemään ilmoituksia, sekä varoituksena tulevien huijausten uhreille.

Anonyymi kirjoitti...

"mikä estää syyttäjää kieltämästä toiminnan laittomana kunnes yritys on osoittanut toimintansa olevan laillista?"

Syyttäjähän ei Suomessa kiellä mitään. Sen voi tehdä poliisi johonkin lakiin perustuen tai sitten oikeus voi näin päättää.

Anonyymi kirjoitti...

"Lisäksi täytyy erottaa yhtiön ja IMA-edustajien lupaukset/spekuloinnit pörssin avautumisesta. Yhtiö ei ole koskaan ilmoittanut tarkkaa päivää, ilmoittanut vain syitä, jotka lykkäävät asiaa. "

Olennaista on, että näitä lupauksia on ylimalkaan tehty, jopa yhtiön ja sen edustajien toimesta -- ja ilmeisen vilpillisesti. Viimeksihän luvattiin "yhtiön" suulla, että pörssi aukeaa vuoden 2019 aikana. Mutta kas kummaa, eipä auennut.

"Lisäksi oikeudenkäynti yhtiötä vastaan tapahtuisi Bulgariassa paikallisten lakien mukaisesti. "

Lienee ainakaan suomalaisten melko turhaa lähteä minkäänlaisiin toimiin "yhtiötä" kohtaan, koska kyse ei ole mistään yhtiöstä perinteisessä mielessä, vaan rikollisjärjestöstä, jonka ympärille on pystytetty lukuisia -- bulvaanin hallinnoimia -- yrityksiä ympäri maailman rikollisen toiminnan siivittämiseksi.

Edes se, että oikeutta "yhtiötä" vastaan tultaisiin käymään Bulgariassa ei olisi mitenkään selvää. OneCoin Ltd on rekisteröity Arabiemiraateissa, Bulgariassa on sen "edustustoimisto" linkittyen sekavaan yritysverkostoon, jonka näkyvin muttei perustavin osa on One Network Services Ltd; Arabiemiraateissa on myös (alusta asti toimiluvaton) DealShakerin takana oleva yhtiö ja OneLife Network Limited oli ennen poispotkimistaan Belizessä.

Ei kai Wincapitassakaan siitä panamalaisesta yhtiöstä pahemmin piitattu, vaan käytiin suoraan huijareihin ja heidän rikoshyötynsä kimppuun.


"Koska Onecoinilla ei ole yritystä Suomessa, meidän viranomaiset voivat puuttua vain IMA-jäsenten antamiin lupauksiin ja pimeisiin rahansiirtoihin. "

Teoriassa myös lahjaveron kautta voisi "kolikkolouhintaa" katsastella. Vaikka promotionaaliset tokenit saisi "ilmaiseksi ja kaupan päälle", niin Suomessa ei noin vain voi vastaanottaa "ilmaiseksi" mitään, jolla olisi tarkoitus olla suurta rahallista arvoa. Jos koinistit vakavissaan kuvittelevat kolikoillaan olevan oikeaa rahallista arvoa, niin vähintään suurempien pakettien ostajat olisivat nähdäkseni jo tokenien vastaanottovaiheessa velvolliset tekemään lahjaveroilmoituksen.

Anonyymi kirjoitti...

Minä myös huomasin, että kyse oli käännöksestä.

Ja_e kirjoitti...

Tommi kertoo suurena uutisena jutun josta Petteri raportoi jo viime kesänä:

Suomalaisittain hauska yksityiskohta, Hesburger on avautunut Sofian pääkonttorin naapuriin.

Myös tunkit pääsevät kommentoimaan:

Sami Koskela: Jee. Kohta saa Hesessä 1coinilla 10 mega-ateriaa. 😂

Heikki Tuononen: "Satukirjailihan" väitti noin 5 vuotta sitten eräässä tv ohjelmassa, ettei pääkonttoria ole olemassakaan, se siitä hänen puheiden uskottavuudesta.

Ilkka Saarisalo: Ainakin kaksi syytä mennä käymään Sohvilassa!

Jussi Peimola: Sofiassa olis hienoa vetää Hesellä kolikko-mätöt. Voisko joku hoitaa diilit himaan. 👍

Luulen että Sofiassa ei edes naapuri saa leikkirahalla kuin kengän kuvan persuksiin.

deckfromacard kirjoitti...

"NewLife plus paketti: 19390 €"

Tuota... Eikö se maaharhaanjohtaja jo joskus 2015 painottanut ettei kukaan laita tähän rahaa enemmän kuin on valmis hymyillen häviämään?
Kuinkahan monta ihmistä löytyy Suomesta jotka ovat valmiita "hymyillen häviämään" reilut 19 000 euroa?

Anonyymi kirjoitti...

miksi ne pitää maksaa euroina jos tili täynnä käypiä uunoja

Anonyymi kirjoitti...

Koulutusta myydään siksi, että jäsenet oppivat kasvattamaan tokenin arvoa. Mitä kalliimpi paketti ja enemmän tokeneita sitä enemmän oppia ja motivaatiota nostattaa tokenin arvoa. Yhtiön ilmoittama kolikon arvo on tarkka arvio, joka perustuu tieteellisesti tutkittuun työn ja tuottavuuden suhteeseen.

Eihän KRP edes sallisi mitään humpuukijuttuja. Eikä tokeni ole mikään lahja vaan väline. Jos tokeni olisi lahja, niin ympäri Suomenniemeä käytäisiin jo moonia lahjaveropetos oikeudenkäyntejä.

Opeta Tommi vaan rauhassa suomalaiset vihdoinkin rikastumaan, kateellisiahan aina löytyy valitettavasti.

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan on motivoitunut kun laittoi huijaukseen enemmän kuin hymyillen tai irvistellen haluaisi hävitä.

Eli kohta käydään varmaan ilmoittamatta jääneiden pääomatulojen suhteen oikeutta nimikkeellä törkeä veropetos?

Intialaiset matemaatikot tehneet tarkat laskelmat arvosta? ;)

Voi lollersson.

Anonyymi kirjoitti...

Virtuaalivaluutoista saaduista voitoista täytyy maksaa pääomaveroa.

https://www.lansivayla.fi/artikkeli/826576-ville-hamalaisen-bitcoinien-arvo-nousi-lahes-20-000-dollariin-sitten-tuli-romahdus

Mikäs arvo laitetaan? Olisiko heti se 42€/0C? Ja ei kun veroilmoituksen tekoon, mars!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onecoinistien vero-ongelmaa helpottaa se, ettei kukaan heistä ole päässyt myymään kolikkojaan eikä siten ansaitsemaan pääomatuloa. Mutta onko kaikki OC-omaisuus saatu lahjana vai onko se louhinnan vuoksi ansiotuloa? Kas, siinä pulma! Kirjoitin tästä jo joulukuussa 2016: https://pjarvinen.blogspot.com/2016/12/onecoinisteilla-hankala-vero-ongelma.html. Kiinnostavaa nähdä, millaisen kannan verottaja ottaa. Tähän asti on käsitelty vain verotuksesta "unohtuneita" verkostopalkkioita.

Anonyymi kirjoitti...

"Yhtiön ilmoittama kolikon arvo on tarkka arvio, joka perustuu tieteellisesti tutkittuun työn ja tuottavuuden suhteeseen."

Trolololo. Nyt haiskahtaa väsynyt trolli.
Olisikohan joku jäsen viimeeksi vuonna 2015 väittänyt puolivakavissaan jotain tuollaista.

Anonyymi kirjoitti...

Trolololo. Nyt haiskahtaa väsynyt trolli.
Olisikohan joku jäsen viimeeksi vuonna 2015 väittänyt puolivakavissaan jotain tuollaista.


KRP uskoi jotain tuollaista vuonna 2015 ja nyt sinä väität, että KRP on trollattavissa. Toivottavasti pystyt todistamaan väitteesi.

Anonyymi kirjoitti...

Missä niin sanottiin että KRP uskoo että yhtiön ilmoittama kolikon arvo on tarkka arvio? Ei sanottu. Lopeta trollaaminen.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta onko kaikki OC-omaisuus saatu lahjana vai onko se louhinnan vuoksi ansiotuloa?

Mastermindien omaisuus on saatu koulutuksen järjestämisestä.
Wahlroosin omaisuus on saatu koulutuksen markkinoinnista.
Vuorisen omaisuus on saatu koulutuksen myynnistä.
Viranomaisten omaisuus on saatu veronkeräyksestä.

Louhimalla saa ansiotuloa: Suomi on kuin vanhan ajan siirtomaa: satojen miljoonien arvoisen kullan louhinta Suomessa tukevasti ulkomaisten yhtiöiden käsissä
https://www.talouselama.fi/uutiset/suomi-on-kuin-vanhan-ajan-siirtomaa-satojen-miljoonien-arvoisen-kullan-louhinta-suomessa-tukevasti-ulkomaisten-yhtioiden-kasissa/8b768d4d-a372-3f50-93de-d98c8d8f1134

Anonyymi kirjoitti...

"Koulutusta myydään siksi, että jäsenet oppivat kasvattamaan tokenin arvoa. Mitä kalliimpi paketti ja enemmän tokeneita sitä enemmän oppia ja motivaatiota nostattaa tokenin arvoa. Yhtiön ilmoittama kolikon arvo on tarkka arvio, joka perustuu tieteellisesti tutkittuun työn ja tuottavuuden suhteeseen.

Eihän KRP edes sallisi mitään humpuukijuttuja. Eikä tokeni ole mikään lahja vaan väline. Jos tokeni olisi lahja, niin ympäri Suomenniemeä käytäisiin jo moonia lahjaveropetos oikeudenkäyntejä.

Opeta Tommi vaan rauhassa suomalaiset vihdoinkin rikastumaan, kateellisiahan aina löytyy valitettavasti."


Täällä luin tuon kommentin lähinnä läppänä. Ei kai nyt tuollaista kukaan tosissaan ota edes kännissä ja läpällä.
Näitä tarvitaan lisää, mikäli kirjoittaja ihan oikeasti uskoo tuohon.

Itse seurannut tätä farssia alusta lähtien. Nyt kun muistelee mitä kaikkea tässä on matkan varrella lupailtu niin eipä ole enää mitään samaa mitä alussa.

Ensiksi oli vain grypto/token ja vauhkattiin arvon noususta. Lyhyesti mitä tässä nopeasti muistaa mitä tämä uskomaton kansainvälinen fiat-rahan syrjäyttäjä on lupaillut/tehnyt:

- Pörssi (ei ole eikä tule)
- Konvertoiva master (muutamat oli hommannut omalla logolla olevan prepaid kortin)
- Kasino
- Pilvipalvelut
- "lohkoketjun" julkistus
- Splitti arvon tuplaamalla
- Pankin osto
- Neuvottelut jonkun pörssin kanssa (wtf?)
- 100 000 kauppapaikkaa
- Autoja kaikille
- Happy monday
- jne..

Ihan uskomatonta miten porukka voi vieläkin uskoa tähän, että huomenna vielä kaikki tapahtuu.
Nyt on jäljellä enää hikinen dealshitter mistä ei saa mitään hyödyllistä, edes oikeilla euroilla. Kauppiaat ei pysty nekään vaihtamaan noita onejaan oikeaksi rahaksi, niin kuka siellä mitään viitsii myydäkkään.

Mutta mitä on saatu toisessa päässä. Miljardeja rahaa, joita pesty ja jaeltu paremmissa porukoissa. Osa istumassa ja toiset karussa / lopettaneet siinä toivossa ettei joutuisi istumaan.
Varmasti monta miljonääriä tällä on leivottu. Vähin äänin tämä suomalainen Thaimaassa kiinteistöjä osteleva kaverikin hävisi julkisuudesta.
Itse uskon, että Ruja on laitettu kylmäksi, kun katsoo mitä porukkaa tuolla tätä pyörittää. Koska rahaa oli tarinoitten mukaan käteisenä sen yhden asunnun verran, niin siinä tulee aika isot houkutukset ryöstää ne ja esteet raivataan tieltä.

Harvoin mitään kirjoja luen, mutta tuo Petterin kirja pitää vähintää kirjastosta lainata. Toivottavasti sinne on saatu kaikki nämä uskomattomat käänteet joita vaikka tunkit voi sitten muistella, että miten meni niinkuin omasta mielestä.

Anonyymi kirjoitti...

"Yhtiön ilmoittama kolikon arvo on tarkka arvio, joka perustuu tieteellisesti tutkittuun työn ja tuottavuuden suhteeseen."

Ennen karkuruuttaan Ruja kolikon arvonmuodostusta selittäessään(https://youtu.be/VT1zTQJd3YY?t=516) tosiaan nojasi jonkinlaiselta työnarvoteorialta(https://fi.wikipedia.org/wiki/Ty%C3%B6narvoteoria) kalskahtavaan kyhäelämään -- siis teoriaan, johon kukaan ekonomisti ei ole uskonut 1800-luvun jälkeen. Olisi varmasti vallankumouksellinen talouden Nobelin arvoinen tutkimustyö, jos pystyttäisiin luotettavasti johtamaan hyödykkeen markkina-arvo ilman markkinoita työnarvoteorian hengessä.

Ruja myös sanoi, että kolikon arvoon vaikuttaa OneCoinin brändi. Kummaa, että viime vuosien brändiä vahingoittava massiivinen "negatiivisuus" ei näy kolikon arvossa yhtään. Vai eikös Tommi siellä lokakuun Sofian koukoksessa todettukaan yksimielisesti, ettei yhtiö voi jatkaa samalla brändillä, koska se on Yhdysvaltain oikeusjutun ym. seurauksena lopen ryvettynyt? Tämä siis vieläpä ennen Konstantinin marraskuista tunnustusta , mikä oli omiaan säikyttämään Veselinan ja muut veijarit veks uusille Ponzi-apajille.

Ja_e kirjoitti...

Tommi jaksaa syöttää tunkeille paksua pajunköyttä, ymmärtämättä ettei nämä jutut heitä kiinnosta

VISIO 2020 ETEENPÄIN.

Kapteeni Simon Le ja apukapteeni King Jayms ovat kertoneet webinaareissa vision vuodelle 2020 ja siitä eteenpäin.

He ovat asettaneet seuraavat tavoitteet:

1. Johtoryhmien uudelleenjärjestelyt ..... käynnissä (melkein valmis).

2. Toimiston uudelleen avaaminen ..... avattu ja toiminnassa.

3. Kaikkien ekosysteemin sivustojen toimiminen ..... kaikki sivustot toimivat normaalisti, ongelmana enää tietojenkalasteluilmoitus, jota parhaillaan korjataan.

4. Lohkoketjun läpinäkyvyyden parantaminen yhdistämällä se Block explorer-työkaluun (Tämä näyttää lohkoketjun tapahtumat Onelifen jäsenille/ulkopulisille ja lisää luottamusta) ..... työn alla.

5. Parantaa Dealshaker-sivustoa ja luoda DS-aplikaatiot ..... työn alla.

6. Tuoda takaisin ONE:n mahdollistama hyvä maailmalle ..... tapahtuu parhaillaan.

7. Parantaa yhtiön viestintää, KYC:ta ja korjata Coinsafen ongelmat ... työn alla.

8. Järjestää globaali eventti One-ekosysteemille kuuden kuukauden kuluessa.

9. Tuoda miljoona kauppiasta järjestelmään ..... työ jatkuu.

10. Pörssi-/rahansiirtoalusta.

Tekstin kirjoittaja IMA Ola Fawaz Telegram-chatissa.

Ja_e kirjoitti...

Maailman valloittava ”gryptovaluutta” kuihtuu siis pikkuhiljaa kirpputoriksi ja kopioitua koulutusmateriaalia huikealla hinnalla kaupittelevaksi helppoheikkien rahastukseksi.

Anonyymi kirjoitti...


kryptovaluutoista on annettu uusin ohjeisto verottajalta tänä vuonna

Petteri Järvinen kirjoitti...

Verottajan ohje 2020: https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/ohje-hakusivu/48411/virtuaalivaluuttojen-verotus3

Ja_e kirjoitti...

Tommi moralisoi muita ja varoittelee ihmisiä asioista joita itse lupaili oneen ryhtyville sen alkutaipaleella:

VAROITUS INVICTA COINISTA.

Jotkut entisistä OneLifen johtajista ovat lähteneet ja tekevät nyt kilpailevaa valuuttaa uudella Invicta-nimisellä hankkeella.

Meillä ei ole mitään sitä vastaan, että jättää OneLifen ja jatkaa toisaalla. Jokainen saa vapaasti päättää tekemisistään.

Olemme kuitenkin huolissamme siitä, että he voivat käyttää Onelifen jäsenistön luottamusta myydäkseen kilpailevia tuotteita, mikä ei ole sopivaa.

On syytä muistaa, että virtuaalivaluutalla itsessään on nolla arvo. Sen arvo on sen käytettävyydessä. Mitä suurempi käytettävyys, sitä suurempi arvo.

Todellisen käytettävyyden luominen vie yleensä neljästä viiteen vuotta. Invicta on uusi kolikko, joten mitä käytettävyyttä sillä voi olla?

Kannattaa muistaa, mitä tapahtui esim. Firstcoinille, joka tuli markkinoille Onecoinin kopiona. Sitä ostaneiden ihmisten tuli laittaa kolikot sulkutilille kuudeksi kuukaudeksi ja he saivat korkokolikoita kuukausittain näille kolikoille. Kolikoita, joita he voisivat myöhemmin myydä. Tämä prosessi nosti kolikon hinnan yhä korkeammaksi, koska myyjiä oli vähemmän ja ostajia enemmän ja kolikon hinta nousi 18,27 dollariin joulukuussa 2017. Tämä tapahtui kolmessa kuukaudessa.

Kuuden kuukauden kuluttua, kun kolikot vapautettiin sulkutililtä ja ihmiset laittoivat ne myyntiin kolikon arvo romahti, koska myyjiä oli enemmän kuin ostajia. Hinta 8. tammikuuta 2020 oli $ 0.002251.

Sama tapahtuu kaikille markkinoille tuleville kolikoille, jollei niille luoda ensin kestävää käytettävyyttä. Ole varovainen, mikäli sinua houkutellaan uudella virtuaalivaluutalla. Jos olet epävarma, keskustele asiantuntijan kanssa. Nyt sinua on varoitettu Invicta coinista.

Anonyymi kirjoitti...

Kohtuu ironista kun on ensin ollaan kuunneltu 5 vuotta tätä OneCoinin "going public" puhetta, ja kyselty että kuka niitä kolikoita sitten ostaa, mistä kysyntä, ilman kysyntää hinta ja treidaus romahtaa -> liiderit ja uskovaiset vain naureskelleet asialle. Niin NYT sitten tulee tällaista tekstiä. 😂

OneCoinin suora kysyntä olisi käytännössä nolla. Paketeilla saadaan ihmisiä huijattua siOittamaan rahaa huijaukseen, koska vielä jotkut idiootit luulevat sen oleva kannattavaa. En usko että niitä kauppiaita enää kovin paljoa löytyy jotka oikeasti uskovat että onecoinin arvo on se mitä rikolliset väittävät.

Viimeiset 2 kuukautta Dealshakerin nettiliikenne on ollut muuten taas laskusuunnassa:
https://www.alexa.com/siteinfo/dealshaker.com

Anonyymi kirjoitti...

2.5.2 Proof of stake -protokolla (Verottaja)

Päteekö Coinsafeen (tjsp) mikä sijaitsee Dubaissa, millä on takaus kullalla ja mille maksetaan aika iso korko? Älkää vain sanoko, että tämä olisi unohdettu tai jäänyt mainitsematta veroilmoituksessa tai kuollut ja kuopattu tai ollut vain kusetusta!
Voisiko joku opiskellut tulla kertomaan?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Melkoinen avaus tälle viikolle: Vuorinen varoittaa kysynnän puutteen romahduttavan kilpailevan valuutan arvon. Firstcoinin tilalle voisi aivan yhtä hyvin laittaa Onecoinin. Mainostettu käytettävyys pikemminkin nopeuttaa romahtamista, koska kolikoistaan eroon pyrkiviä on valtavasti eikä uusia mukaan huijattavia enää löydy.

"Jos olet epävarma, keskustele asiantuntijan kanssa." - viimeistään tässä vaiheessa lentävät aamukahvit rinnuksille. Kuka mahtaisi olla asiantuntija, keneltä Vuorinen suosittelee kysymään?

Anonyymi kirjoitti...

"Aurum ja Master ovat tauolla. Älkää puhuko niistä."
https://imgur.com/1o0YyLc

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tommi Vuorisen jäsentiedote 1.2.2017 lakipalaverin jälkeen herättää näin kolme vuotta myöhemmin monia kysymyksiä:

- kuinka pitkään Mastercard ja Aurum-kultakolikot ovat tauolla? Milloin ne palaavat?
- emme kuulu rahoitustarkastajien toimialaan (vaikka tarjoamme valuuttaa?)
- OFC on lupaus saada osakkeita - no milloin niitä saa? Eikö OFC kuulu selkeästi rahoitustarkastajien toimialaan?
- "kolikot ovat mahdollisuus ensivuoteen" - siis vuoteen 2018? Entä nyt 2020?

Joku FB-ryhmän jäsenistä voisi kysyä Vuoriselta keneltä asiantuntijalta hän suosittelee kysymään neuvoja uusien kryptovaluuttojen luotettavuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

minä voin gryptöasiantuntijana vastata kaikille onecoiniin sijoittaneille että ursus, ursus on latinaksi karhu ja vuorisen jutut on höpö, höpö.. teitä on huijattu rankasti ja rahat on menneet

Ja_e kirjoitti...

Tommi jatkaa onen alasajoa, pian hän saattaa jopa ilmoittaa että one on leikkiraha:

TÄRKEÄÄ YMMÄRTÄÄ.

Monet eivät täysin ymmärrä, mikä on tämän hetken tilanne; massamarkkinat odottavat uutta virtuaalivaluuttaa, joka voidaan ottaa massojen käyttöön ja nämä massat koostuvat pääasiassa pankkienpalvelujen ulkopuolella olevista ihmisistä.

Toistaiseksi vuodesta 2013 lähtien meillä on ollut monta virtuaalivaluutta start-upia, kolikkoantia (ICO), varainkeruuta, osaa mainostetaan suoramarkkinoinnin kautta, toisia MLM:n kautta, mutta tähän mennessä kaikki yritykset ovat epäonnistuneet, heillä ei ole ollut kriittistä massaa (käyttäjäpohjaa), ei suunnitelmaa tehdä hinnasta vakaata, eikä suunnitelmaa luoda aito käytettävyys!

Kaikki ovat listanneet tokenit ICO:n jälkeen liian aikaisin ja tappaneet näin vakauden tai useimmiten jopa koko hinnan listaamalla ja käymällä kauppaa kolikoilla liian aikaisin. Puhumattakaan sääntelyn puutteesta ja siitä, ettei noudateta täysin KYC:n ja AML:n vaatimuksia, jotka ovat pakollisia massamarkkinoiden käyttöönotossa.

OneCoinia kutsutaan usein kauppiaiden kolikoksi. Se on suunniteltu tulevaisuuden kestävälle massarahaliikenteelle ja luotiin ajatukseen mukautua kauppiaiden tarpeisiin. Alhaisella epävakaudella, globaalilla saatavuudella, kustannustehokkuudella ja soveltuvuudella massamarkkinoille OneCoinin ominaisuudet sopivat täydellisesti kauppiaille, jotka haluavat käyttää turvallista ja vakaata virtuaalivaluuttaa.

Tällä hetkellä meillä on yli 3,6 miljoonaa jäsentä. Suurin osa heistä haluaa, että pörssi avautuu nopeasti ja pääsee myymään kolikot ja rikastumaan! Kerro minulle, kuka ostaisi kolikot nyt?

Pörssi on osa One-ekosysteemiä, eikä yritys toimi jäsenten halujen pohjalta. ONE:n tavoitteena on tulla johtavaksi virtuaalivaluutaksi maailmassa. Kuinka? Luulen, että vain ne ihmiset, jotka todella ymmärtävät virtuaalivaluutan ja One-ekosysteemin, tietävät.

Myydäksesi tarvitset saman määrän kolikoiden ostajia hintatason pitämiseksi. Jos sinulla on enemmän ostajia kuin myyjiä, kolikon hinta nousee. Samoin, jos sinulla on enemmän myyjiä kuin ostajia, hinta laskee. Ennen kuin voimme tuoda kolikon julkiseksi, meidän on luotava kysyntä ja juuri tätä aktiiviset IMA:t tekevät.

Jos voimme ostaa tavaroita ja palveluita jne. OneCoinin avulla, kolikoita ei tarvitse myydä. Siksi meidän on luotava käytettävyys ONE:n vahvistamiseksi ja arvon lisäämiseksi. Kun kolikko aikanaan listataan pörssiin, sillä on kestävä arvo. Mikäli kolikko menee pörssiin ennen todellista käytettävyyttä kolikon hinta on alle 0,1 senttiä. Tehdään töitä ja tuodaan kauppiaita/jäseniä odottaessa, oikea hetki pörssille tulee kyllä!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Melkein naurattaa. "Mikäli kolikko menee pörssiin ennen todellista käytettävyyttä kolikon hinta on alle 0,1 senttiä." Juuri tätä olen itse sanonut monen vuoden ajan, Tommi on vain vakuuttanut päinvastaista ja luvannut pörssin aukeavan ihan pian.

Eikö edes tällainen 180 asteen takinkäännös saa onecoinisteja heräämään?

Tommi itse on tässä vain kielenkääntäjänä, tiedotteet ovat aina tulleet Sofiasta. Luulisi Tommia edes hävettävän, kun joutuu jakamaan tällaisia kannattajilleen.

Anonyymi kirjoitti...

Ei Tommille tullut mieleenkään niissä värväystilaisuuksissa kertoa, että OneCoinille perustetaan oma persaukinen kirpputori, joka sitten toimii kolikon arvon takaavana "kansantaloutena". Kyseisen kirpputorin ja "ikioman" kolikkotilin pyöriminen yksityisellä serverillä on sitten oma lukunsa...

Ja_e kirjoitti...

Tommilla riittää kiireitä kun täytyy myös paimentaa seurakuntaa etteivät eksyisi hunoille teille:

SUOSITUS.

Suosittelemme poistumaan Circle of Finance -ryhmästä. Ryhmän nimi on nyt vaihdettu New Journeysta Circle of Financeksi. Nämä ovat ihmisiä, jotka lähtivät OneLifestä ja yrittävät nyt viedä jäseniä omaan verkostoonsa. He ovat salaperäisiä ja sanovat, etteivät halua estää OneLifea, mutta samalla lisäävät linkin uuteen yritykseensä houkutellakseen jäseniä heille.

Kilpaileviin yrityksiin osallistuminen tai niissä työskentely rikkoo OneLifen sääntöjä. Suosittelemme, että poistat itsesi näistä ryhmistä, joihin olet mahdollisesti liittynyt tahattomasti sen jälkeen, kun ylläpitäjät ovat vaihtaneet ryhmän nimen uuden yrityksen hyväksi. He muuttivat nimen ilmoittamatta siitä jäsenille.

Ole hyvä ja jaa tämä tieto muille jäsenille. Minulla on vaikutelma, että olemme nyt vahvempia kuin koskaan. Onneksi olemme päässeet eroon heikoista johtajista, joilla on ollut oma asialistansa ja jotka ovat johtaneet omaa "bisnestä bisneksen sisällä." Parhaillaan on menossa paljon hyvää ja meillä on vihdoin vahvoja ja selkeitä johtajia, jotka haluavat yrityksen parasta.

Teksti: Tore André Ekerhovd Onelife IMA international tip and information-ryhmässä.

Ja_e kirjoitti...

Olisi hauska kuulla nykyisen onecoin johdon mielipide Konstantinista. Hänestä puhuttiin ennen Amerikan konserttia tulevana kryptojumalana, joka syyttömästi vangittiin , jopa vetoomusta hänen vapauttamiseksi puuhattiin , myös Tommi julisti että onecoinin kaikki ongelmat ratkeavat pikimmiten Konstan vapautumisen myötä.......

Anonyymi kirjoitti...

tommi kerro miksi nordea ei käytä moista taktiikkaa s-pankkia kohtaan, että jos s-pankkiin tilin avaa niin rikkois nordean sääntöjä? no minäpä kerron, se on lainvastaista kilpailun rajoittamista.. heitä jo pois aikuinen mies ja laskeudu alas oneworld taivaasta

Anonyymi kirjoitti...

Wahlroos Kari sanoi Tampereella jotenkin näin: ne jotka eivät halua rikastua voivat poistua paikalta.
Jos jäit paikalle ja tartuit tilaisuuteen Tampereella tai muualla, tuntuuko nyt rikkaalta? Äveriäältä?

Jos voisit nyt valita, lähtisitkö vielä mukaan? Ottaisitko ehkä rahat takaisin ja jatkaisit ilman jos tarjous olisi pöydällä?
Ennen kaikkea, vituttaako?

Anonyymi kirjoitti...

Kari toteutti paskanpuhumis-kokouksiensa ansiosta suomesta megaluokan tilisiirron bulgarialaisille huijareille, ja nettosi siitä useita miljoonia itselleen.


Edes Kailajärvi ei tälläiseen kyennyt.

Aika näyttää että onko Kari Wahlroos suomen rikoshistorian eniten netonnut huijari?

Ja ennenkaikkea, selviääkö siitä ilman rikostuomioita??!!

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan meidän MAAJOHTAJAmme oikeasti hullu?

Jos nyt ajattelee hänen jokapäiväistä toimintaansa, niin kaikki lahkon ulkopuoliset sosiaaliset kontaktit ovat hänelle vastenmielisiä, koska hän ei voi mitenkään järkevästi perustella uskontoaan muille. Ja julkisuuden henkilönä häneltä tietenkin tiukataan vastauksia onecoiniin.

Harveneva facebook ryhmä on ainoa mitä hänellä on. Ja nyt kun hän on poistanut kommentoinnin, niin tämäkin ryhmä harvenee.

Miten kauan MAAJOHTAJA jaksaa? Vailla ystäviä ja täysin vailla tukea? En sillä että mitenkään säälisin tätä rikollista, mutta lieneekö hän tämän tunnetun ryhmän "vailla täyttä ymmärrystä" jäseniä?

Mitään ammattia hänellä ei ole. Ei mitään. Onecoinismillakaan hän ei onnistunut keräämään varallisuutta.

Tietääkö joku minkä paikkakunnan sossun asiakas MAAJOHTAJA on?

Anonyymi kirjoitti...

Oon kuullu huhuja että Tampereen.
Kiinnostaa kyllä minkä maan johtaja tämä kaveri voi olla kun on kaikki pallot noin hukassa. Oneco(f)inlandia.

Anonyymi kirjoitti...

Tommi Vuorinen jakoi linkin.
Ylläpitäjä · 5 tuntia


Tämän päivän suomenkielinen webinaari.


https://www.youtube.com/watch?v=gnmhl7HGLo4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3FxmTvjnpltRdFv7GKqz-2C4459gkhLUbnPSOkSyhgWArCgPZ033A1M4k

Anonyymi kirjoitti...

Olipas pateettinen Tommin webinaari.

Kovasti on kaikkea uutta mukamas tulossa. Rohkenen epäillä että paljoakaan saadaan enää noita suunnitelmia toteutettua. Rahaa ei tule huijaukseen entiseen tapaan sisään.

Sofian henkilöstö on aivan minimissä. IT ei ole vieläkään saanut Phishing ongelmaa ratkaistua, joka jo kertoo paljon firman nyky tilasta.

DealShaker ei ole kauheasta hehkutuksesta ja expoista huolimatta saanut tuulta alleen. Alexan mukaan suunta on alaspäin. Kuka haluaa matkustaa Aasian tai Venäjälle johonkin expoon että saattaa onnistua käyttämään kolikoitaan etukuponkina johonkin kahvinkeittimeen, jollei kupongit lopu kesken..

OneCoin yhtiö on todellakin todettu Yhdysvaltain oikeusministeriön toimesta massiiviseksi kansainväliseksi huijaukseksi (massive international fraud scheme known as “OneCoin”), joten en tiedä mitä se Tommi höpisee että muka yhtiötä ei olisi syytetty. Tommi valehtelee jäsenille taas tuttuun tapaansa aivan suoraan.

Jotenkin Tommi oli kyllä hyvin vaisu ja innostus poissa. Saa nähdä miten kauan huijarin kuuppa kestää.

https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/former-partner-locke-lord-llp-convicted-manhattan-federal-court-conspiracy-commit-money

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tommi se vain jaksaa ja jaksaa... ihan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Paitsi vuodenvaihteessa oli jotain, mitä hän ei halunnut sen tarkemmin eritellä. Sofian konttorin henkilökunta uusittiin kokonaan, kun yhtiön omistava Ignatovin perhe menetti luottamuksensa heihin. Just.

Nyt mennään eteenpäin vietnamilaisen ja trinidad & tobagolaisen kapteenin johdolla. Tapahtumia on lähinnä Aasiassa. Voi mennä kuukausiakin, ennen kuin phishing-varoitus saadaan poistettua sivuilta. "Kiusantekoa yhtiötä kohtaan", Tommi kommentoi. Lohkoketjuun tulee neljännen sukupolven tekniikkaa, ehkä kokonaan uusi lohkoketju? Block explorer -työkalu tulee mahdollistamaan ketjun selaamisen Bitcoinin tapaan. Uutta DealShakeria luvataan nyt kesäksi. Tavoitteena yhä 10 miljoonaa käyttäjää ja miljoona kauppiasta. Pörssikin on avautumassa, kukaan ei vain tiedä milloin.

Tommi ei ota kantaa Invicta Coiniin, mutta kilpailevaan toimintaan osallistuminen vaarantaa Onecoinin omistukset. "Kolikot saatetaan takavarikoida yhtiölle", Vuorinen muistuttaa. Suomessa vihaajat ovat onnistuneet saamaan liiketoiminnan ihan nollille.

Anonyymi kirjoitti...

oishan se että kun s-pankkiin avais tilin niin nordea varastais rahat.. että tämmöstä tässä onekultti-huijauksessa..

ruma saa syytteet emailiin ja vastaa tahi ei niin oikeudenkäynti alkaa jotta ryhmäkannelaiset saa oikeutta.. vai käsintinkö oikein

https://behindmlm.com/companies/onecoin/onecoin-ca-given-permission-to-effect-alternative-service/

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät jäsenet. Oikeassa kryptovaluutassa 'omistukset' ovat ns. Private Key:n takana, jonka hallinnoitsijalta kolikoita ei voi *kukaan* ottaa pois, jos siis pidät kryptovaluuttasi omassa turvallisessa kryptolompakossasi.

Onecoinilla tällaista ei ole, vaan Bulgarialaiset rikolliset voivat koska tahansa takavarikoida kolikkosi.

Anonyymi kirjoitti...

Se fakta että tuntemattomilla Bulgarialaisilla on aina täysi hallinta ihmisten kolikoihin tarkoittaa sitä, että Onecoinilla ei tule koskaan olemaan todellista kysyntää vapailla markkinoilla.
Tämä taas tarkoittaa sitä että DealShaker ei tule koskaan olemaan muuta kuin lähinnä kirpputori alekupongeilla.

Rahanne ovat menneet. Miettikää mitä Tommi on lupaillut ja mitä toteutunut. Sen jälkeen ei kun rikosilmoitusta väsäämään näistä huijareista.

Anonyymi kirjoitti...

"ruma saa syytteet emailiin ja vastaa tahi ei niin oikeudenkäynti alkaa jotta ryhmäkannelaiset saa oikeutta.. vai käsintinkö oikein"

Siltä vaikuttaa. Tuomioistuin on antanut luvan Onecoin-yhtiön (jos sellaista on edes olemassa enää) ja Rujan osalta käyttää poikkeuksellista haasteen tiedoksiantotapaa (mm. email, some), koska näitä tahoja ei ole tavoitettu normaalilla tavalla. Ruja onkin selvä tapaus: kadonnut mikä kadonnut.
Mutta erityisen mielenkiintoista tämä on OneCoin-yhtiön osalta. Yhtiöllä ei siis ole olemassakaan sellaista edustajaa, joka olisi oikeutettu ottamaan haasteen vastaan yhtiön puolesta. Todella avointa, läpinäkyvää ja luotettavaa toimintaa jälleen kerran "Yhtiöltä". Ilmeisesti Simon Le ja King Jayms ja muut uuden johtoryhmän klovnit eivät olekaan yhtiön virallisia edustajia, ainakaan jos haastemies kysyy.
Mielenkiintoista on , että myöskään Greenwoodia ei ole tavoitettu. Kantajat eivät kuitenkaan vielä olleet tiedustelleet oikeusministeriöltä, voisiko haasteen Greenwoodille toimittaa heidän kauttaan, joten tuomioistuin ei myöntänyt (ainakaan vielä) lupaa poikkeavalle tiedoksiannolle .

Anonyymi kirjoitti...

Näköjään Markku Taipale on myös loikannut Invictaan. Tuolla Invictan Telegram ryhmässä näköjään lisäilee suomalaisia Invictan ryhmään.

Eipä ihme että Tommi tuntui uusimmassa webinaarissa aika apaattiselta. Liidereitä tuntuu lähtevän pois OneLifelta aina vain kiihtyvään tahtiin. Eikä ihme, koska eihän USAn oikeusministeriön ja Konstantinin tunnustuksen myötä rikollisella projektilla ole realistista tulevaisuutta eikä mitään mahdollisuutta mihinkään lisenssin alaiseen lailliseen toimintaan. Ja siten rahahanatkin ovat Onecoinin osalta ehtyneet.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Markku Taipaleen lähtö on paha isku Vuoriselle, Markku oli mukana alusta lähtien, ollut melkein Tommin oikea käsi. Ei ihme, että Tommi videolla varoitteli lähtemästä Onecoinin entisten johtajien uuteen kryptohuijaukseen.

Markulla on todennäköisesti ollut melkoinen kasa Onecoineja, jotka yhtiö on nyt takavarikoinut. Markku on siten menettänyt potentiaalisen miljoonamaisuuden. Aika vahva statement.

Anonyymi kirjoitti...

Markku Taipale Invicta ryhmässä

Markku Taipale ei ole nähdäkseni vielä julkista eroilmoitusta postannut, mutta eiköhän asia ole aika selvä kun lisäilee toisia suomalaisia Invictan ryhmään. Tuo olisi
kohtuu typerää touhua jos olisi vielä OneLifessa mukana..

Anonyymi kirjoitti...

Mark Nishiyama sanoi vähän aikaa sitten että hänen kolikoitaan ja tiliään ei oltu vielä takavarikoitu, vaikka niin takuuvarmasti pitäisi tapahtua. Tämä ja Phishing ongelman ratkaisemattomuus kertoo lähinnä siitä että IT toiminta on yhtiössä hyvin huonolla tolalla ja työntekijöitä on vain minimi määrä.

Anonyymi kirjoitti...

Et tu, Markku? ;-)

Vaikuttaa vähän siltä, että Simon Len ja King Jaymsin sankarillinen yritys pelastaa OneCoin horjumassa.

Videolla Tommi paljastaa, että Ignatovit potkineet käytännössä kaikki vanhat "kryptokeskuksen" työntekijät pellolle luottamuspulan vuoksi. Eli käytännössä yhtiö todellakin pistetiin maan tasalle, kuten huhuttiin. Missähän vaiheessa rekry uutta varten mahtaa olla, kun hommat etenevät niin turkasen hitaasti? Viikottainen uutiskirje yhä tulematta ja tällä viikolla taidettiin kansainvälinen webinaarikin skipata. Tommin mukaan ovet pidetään lukossa ja mahdollisiin "kryptokeskus"vierailuihin tarvitaan ainakin viikon ennakkovaroitus. Ei hyvältä vaikuta,

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kansainvälinen webinaari oli eilen keskiviikkona klo 15. Mutta ei sekään enää kovin paljoa kiinnostusta herätä. Mahtaako olla edes Youtubessa.

Ja_e kirjoitti...

Tommi ei luovuta, epätoivoiset tunkit lukevat näitä sepustuksia luultavasti epäuskoisina:

Kuka voisi paremmin selittää Dealshakerin ja sen taustalla oleva VISION, kuin tohtori Ruja Ignatova?

Ruja Ignatova kertoi videossa 15.01.2017; ”Nyt Onecoin ei ole vain kryptovaluutta, olemme aina sanoneet, että virtuaalivaluutalla itsessään on hyvin rajallinen arvo. Miksi? Koska jos et voi käyttää virtuaalivaluuttaa, ei ole perustetta, miksi tällä pitäisi olla arvoa.

Onecoin on aina pyrkinyt tulemaan virtuaalivaluutaksi, jolla on suurin käytettävyys, suurin asiakaskunta ja se on massojen valuutta. Tiedä, mitä massat haluavat, mistä olemme aina puhuneet, puhuimme kauppiaista ja verkkokaupasta. Verkkokauppa globalisoituneessa maailmassa on erittäin kuuma aihe ja erittäin mielenkiintoinen.

Meillä on noin 3 miljoonaa aktiivista käyttäjää ja meillä on 12 miljoonaa käyttäjää, jotka yrittävät yhä tulla osaksi onecoin/onelife-maailmankaikkeutta ja kaikki nämä ihmiset voivat nyt muodostaa valtavan uuden verkkokauppa-alustan.

Kun puhumme sähköisestä kaupasta, kauppiaista, mitä se tarkoittaa? Nämä ihmiset haluavat myydä tavaroita tai palveluita tulevaisuuden valtavalle asiakasmäärälle. "NÄITÄ KUTSUTAAN MASSAMARKKINOIKSI"" ja huomaat, että tämä on hyvin erilainen käsite, kuin se, mitä bitcoin on meille näyttänyt.

Bitcoin on valuutta, jota ei ole tarkoitettu massalle, tai suorittamaan transaktioita. Lähetät sillä rahaa pisteestä A pisteeseen B. No, me ainutlaatuisella lohkoketjullamme olemme todellisuudessa OIKEA kauppiaiden virtuaalivaluutta. Lohkoketju menee keskimäärin kolmenkymmenen sekunnin välein, teemme joka minuutti uuden lohkon ja tämä tarkoittaa, että tapahtumien hyväksyminen tapahtuu erittäin nopeasti.

Nyt saanen kertoa sinulle kauppiaista jotain, joka innostaa minua henkilökohtaisesti paljon. Te jäsenet olette kultaa, joka meillä on aina ollut. Haluamme, että meillä on 10 miljoonaa aktiivista käyttäjää ja miljoona kauppiasta ja tämän myötä jonain päivänä haluaisin nähdä kolikon arvon olevan 25 euroa. Kukaan ei tietenkään voi taata, miten kolikon arvo kehittyy. Kyseessä on hyvin epävakaat markkinat, mutta mitä käytettävämpi, suuremmalle väestölle suunnattu kolikko, sitä enemmän sen arvo voi kasvaa. (Osa 1 - Quelle: tri Ruja Ignatova, 15.01.2017).

Anonyymi kirjoitti...

Onecoin vetäjät on vaihtunut jo ties kuinka monta kertaa. Eikö Tommi itse ole koskaan yrittänyt pyrkiä palkolliseksi. Tuskin Suomen päätunkittajana enää rahaa saa tunkitusbonuksien kautta. Hän on kuitenkin jaksanut alusta asti olla mukana ja lopoua ei näy. Eli miksei Tommi itse istu Sofian toimistossa? Kyllähän toi olisi jokaiselle onecoin uskovaiselle suuri päämäärä.

Ja_e kirjoitti...

Tommi tietää että alkamalla viralliseksi johtajaksi, alkaa vankilalimpun ankea maku tuntua suussa, siksi hän pysyttelee ikäänkuin takapiruna ja tarvittaessa tulee selittämään olleensa samalla tavalla nenästä vedettävänä kuin muutkin. riittääkkö tämä jää nähtäväksi, Tommin alalinjalla lienee kuitenkin enemmän pumpattuja kuin monella muulla suomalaisella, lisäksi hänen aiempi toimintansa maajohtaja ei jääne huomiotta sitten mennään leivättömän pöydän ääreen, hän on toiminut myös puuhamiehenä ja äänitorvena järjestettettäessä erilaisia eventtejä, kirpputoreja, webinaareja ja tietenkin toiminta fb ryhmän diktaattorimaisena johtajana, jos näillä ansioilla ei lohkea Suomen osuudesta suurin tuomio , niin ei sitten millään.

Anonyymi kirjoitti...

tommin kannattais ruveta oikeesti suunnittelemaan miten sieltä huijauksesta sais sijoitettua pääomaa mahollisimman paljon takas oman alalinjan kavereille.. maailmalla korvausoikeudenkäynnit etenee ja usan poijjaat confiskoivat loputkin rahat onen raunioista.. suomi uunot jäävät Tommia seuraamalla armotta korvauksitta kun one rauniot on koluttu tyhjäksi.. no tietty että tommi saadaan puheistaan ja vedätyksestään henkilökohtaiseen korvausvastuuseen niin siinä tunkkien viimeinen toivo tappioiden minimoimiseen

Anonyymi kirjoitti...

"Te jäsenet olette kultaa, joka meillä on aina ollut."

Tuo on niin kipeän totta...

Ja_e kirjoitti...

Tommi on lopullisesti menettänyt todellisuudentajunsa, tälläistä tuubaa suoltaa tuutistaan ja kuvittelee että se uppoaa tunkkeihin. eivät vain pääse epäuskoaan ihmettelemään kun Tommi the One on estänyt kommentoinnin:

ERINOMAINEN TEKSTI LUETTAVAKSI.

Ihailen johtajien kärsivällisyyttä tässä keskustelussa. Haluan vastata joihinkin näihin kommentteihin. Tietenkään jotkut ihmiset eivät ajattele tai kärsivät lyhyestä muistista.

Tammikuusta 2015 helmikuuhun 2017 kukaan ei voinut käyttää Onecoinia mihinkään. 16. helmikuuta 2017 alkaen julkaistiin Dealshaker. Siitä lähtien olemme kasvaneet yli 120 000 kauppiaaseen. Ajattele ihmisiä. Terve järki ei kerro heille, että kasvamme ja pystymme jonain päivänä maksamaan laskut, koulumaksut, lääkäripalvelut, matkat ja paljon muuta ONE:lla?

Kotimaassani tarkkailimme ihmisiä ostoksilla Dealshakerissa kuukausia ennen kuin ensimmäinen kauppias Snackee Treatz tuli mukaan rajoitetuilla diileillä. Tänään meillä on yli 100 kauppiasta pienellä, vain 1,3 miljoonan ihmisen saarella. Kuvittele sitä. Onelife-verkosto on suurempi kuin koko maamme asukasluku.

Mutta me emme valita, vaan työskentelemme kaikkien hyödyksi. Kesti yli vuoden ennen kuin pystyimme ostamaan maata, autoja, maksamaan lääkärilaskuja, fysioterapian ja päivittäistavaroista ONE:lla, mutta se tapahtui, koska IMA:t toivat kauppiaat, joilla oli heidän haluamansa tuotteet, eivätkä valittaneet siitä, mitä itse yritys tekee tai ei tee. Olemme järjestäneet 15 basaaria ja markkinoita hieman yli vuodessa.

Me olemme ne, jotka tekevät Dealshakerista onnistuneen. Jos haluat pystyä maksamaan koulumaksut ONE:lla, sinä työskentelet koulusi kanssa saadaksesi heidät hyväksymään Dealshakerin. Haluat maksaa matkasi ONE:lla, niin sinä työskentelet lentoyhtiön kanssa saadaksesi heidät hyväksymään ONE:n maksutapana.

Vaikka jotkut meistä vain valittavat, monet jäsenet ympäri maailmaa lisäävät kauppiaita järjestelmään viikoittain uusilla tuotteilla ja palveluilla ja muuttavat elämäänsä ja nostavat itsensä köyhyydestä.

Terve järki on sallittua. Emme selvästikään voi tehdä kaikkea ONE:n kanssa tällä hetkellä, mutta jos voin maksaa tietyt asiat ONE:lla, niin eikö se tarkoita, että minulla on enemmän rahaa käytettävissä sellaisten asioiden tekemiseen, joita en tällä hetkellä voi sillä tehdä? Joten lopeta valittaminen ja tarjoa ratkaisuja. Ei vain puheissa, vaan tekoina. Todistat asiamme aitouden. Näytä, kuinka ehdotuksesi voivat toimia kauppiaalle. DS:n menestys muuttaa maailmaa.

Itse teen kaikkeni varmistaakseni, että niin tapahtuu. Jos maan sisällä sijaitsevalla kaupungilla voi olla oma valuutta kansallisen valuutan lisäksi, miksi meidän yhteisöllä ei voi olla valuuttaa tai rahaa? Sen nimi on Onecoin, ja voin käyttää sitä yli 190 maassa kaikenlaisiin tavaroihin ja palveluihin. Joten voit jatkaa valittamista, me jatkamme ONE:n käyttämistä ja luomme sille lisäarvoa.

Anonyymi kirjoitti...

Vain ajan kysymys koska siellä on uusi keskustelukanava, missä Tommi ei ole admin. Kertokaa siitä sitten täälläkin. Jos sinne on vapaa pääsy niin toivoisin, että otettaisiin nöyrä lähestymistapa asialliseen informointiin niin viesti voisi mennä perille. Vaikea välillä muistaa, että nyt siellä on niitä pahnan pohjimmaisia jotka ovat toimineet maksumiehinä ja naisina kaikille muille. Ei varmaan huvita kuulla totuuksia...

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinia pitäisi saada pois kierrosta.
Pitäisi saada rakennettua joku palvelu, joka kerää transaktiomaksua ja sitten ko. kolikot poistuvat lopullisesti kierrosta. Tällä tavalla tämä saataisiin purettua hallitusti niin, ettei kenellekään jää paha mieli.

Ja_e kirjoitti...

Tommi on hyvällä tuulella ja antaa tunkeille siimaa, jopa hieman myötäilee näiden ajatuksia, yleensä tuolllaisesta on välittömästi seurannut vähintään Tommin armoton kommentoinnin esto tai jopa ryhmästä erottaminen ja kolikoiden takavarikko.

Saku Mukkila: Onko Suomeen tulossa eventtiä tai Dealshaker expoa? Nyt on niin paljon hyviä videoita ja kuvia ulkomailta, että olisi kiva päästä Suomessakin tapaamaan kauppiaita ja tekemään ostoksia.

Tommi: Ensin pitää saada jäsenistö taas töihin ja huomattavasti lisää kauppiaita. Suosittelen myös lähtemään maailmalle DS Expoihin ostoksille ja kokemaan henkilökohtaisesti, millaisessa globaalissa konseptissa olemme mukana.

Seppo Huttunen: Niin kauan, kun onecoinit eivät käy esim. palkanmaksuun, verojen maksuun, raaka-aine- ja energialaskuihin, niin aika harvassa on kauppiaat DS:ssä. Ehkä joku rihkamakauppias löytyy, mutta että oikeita kauppiaita.. Kauppiaille pitäisi saada pikaisesti jonkinlainen, vaikka rajoitettu, oikeus kolikoiden vaihtoon fiat-valuuttaan. Esim. muutama tuhat euroa per kauppias per kuukausi olisi valtava piristysruiske toiminnan käynnistymiselle. Kaupankäynti suorastaan räjähtäisi käyntiin...

Tommi: Seppo Huttunen Olen samaa mieltä, mutta vallitsevassa toimintaympäristössä pörssin nopea avautuminen ei ole realistista. Maailmalla kauppiaita tulee jatkuvasti, joten kyllä niiden hankkiminen on meilläkin mahdollista.

Saku Mukkila: Osan koulutuspaketeista tulleesta tulovirrasta voisi siirtää tueksi kauppiaille.

Sirpa Korkmaz: Niin tai pitäisi edes kouluttaa ihmiset Suomessa käyttämään kolikoitaan kauppiaille, jotka jaksavat uskoa tulevaisuuden valuuttaan; jos edes 1/4 laittaisi sopimuksen mukaisen ONE määrän tilille (vaikka 10%:n euromääräisessä laskussa se pyydetään!!!), eli LÄHETTÄISI DIILIN KOODIN, vahvistaakseen diilin, se olisi jo hurja edistysaskel! Tai että varausmaksun maksaneet tarkistaisivat, ovatko edes lunastaneet diilIään, ennen kuin herättävät keskellä yötä (24 ja 01 välisellä viestillään; "Apua, miten lunastan diilin?") En todellakaan voi suositella yhdellekään yrittäjälle diilien käyttämistä edes myymättä jäävien tuotteiden kauppaamiseen. Varsinkaan, kun kauppiaiden värväämisestä vastaava ei ole vieläkään maksanut 10%:n varausmaksuaan, vaikka on jo kolme kertaa vaihtanut varausajankohtaa ja vaikka olen maksanut hänen lähettämänsä tuhansien eurojen DealShaker maksun. Hei haloo, penni ajatuksistanne, miten tätä viedään eteenpäin Suomessa?

Einari Suuri kirjoitti...

Tyhjän saa pyytämättäkin, mutta koulutuspaketeista pitää vähän maksaa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

"Osan koulutuspaketeista tulleesta tulovirrasta voisi siirtää tueksi kauppiaille" - niinpä, mutta sehän tarkoittaisi, että huijauksen rahavirtoja palautettaisiin uhreille, mikä veisi pohjan koko systeemiltä.

Toisaalta vaikea uskoa, että rahaa tulisi enää juurikaan sisään. Jäsenlaskuri nousee noin sadalla vuorokaudessa. Uudet NewLife-paketit ovat niin kalliita (13140 €, 19390 €), että harvalla eteläamerikkalaisella tai afrikkalaisella on niihin varaa.

Tommin mielestä "vallitsevassa toimintaympäristössä pörssin nopea avautuminen ei ole realistista" - vielä pari kuukautta sitten pörssin avautuminen oli ihan lähellä.

Anonyymi kirjoitti...

Siis kuuules Petteri. Onko tää kaikki mollaus ja paska sekä ihmisten haukkuminen sun bisnes ja mihin oikein pyrit? Koko ajan tai en ole laskenut mut "tietokirjailijan" viestit liittyy Onecoiniin. Eikö sulla oikeesti ole muita hommia?

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinin sivut ei vaan sulkeudu vaikka kuinka vingut. Siitä on jo mustaa valkoisella Saksan ja Englannin viranomaisilta. Ookkona lukenu tai linkittäny? Mut tollanen henkipatto ei niitä lue mikä sinäkin olet jopa arvostettuna "tietokirjailijana" jota vaikka Yle uskoo ihan 100. Oot haukkunut Krp:n kun ne ei vaan lähde sun kelkkaan ensinnäkin siksi kun ei valtuuksia. Erään rakennuksen taakse tollanen pelle joutaisi.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onecoin-aiheet ovat dominoineet blogia, koska kävin läpi koko historian tehdessäni kirjan tästä huijauksesta, ja koska Onecoinissa on nyt vuoden vaihteessa tapahtunut poikkeuksellisen paljon. Muita aiheita blogiin tulee kun ehdin, tekstien kirjoittaminen vie aikaa oikeilta töiltä eikä tuota mitään.

"Siitä on jo mustaa valkoisella Saksan ja Englannin viranomaisilta" - laitapa linkki Saksan dokumenttiin, johon Vuorinen usein viittaa, ja jossa viranomaiset ovat kuulemma todenneet lohkoketjun olemassaolon. Britannin poliisi antoi tiedotteen, jossa pahoitteli UHRIEN puolesta, että huijarit ehtivät jo viedä rahat ulos maasta, mutta jenkkikolleegat jatkavat yhä tutkimuksia.

Ja_e kirjoitti...

Onen ongelmar pitävät Tommin kiireisenä ja selitettävää riittää:

CLOUDFLARE.

Onelifen verkkosivustoille ilmestyneet CLOUDFLARE:n varoitukset ovat aiheuttaneet jäsenistössä hermostuneisuutta ja epätietoisuutta. Tässä selvennystä asiaan:

1. Mikä on CLOUDFLARE? CLOUDFLARE on sekä teknologiatuote että palvelu Internetissä, se on myös yhdysvaltalaisen yrityksen nimi, ja sillä on yli 120 tietokeskuksen verkko 100 kaupungissa, jotka kattavat 49 maata.

CLOUDFLARE-tekniikka on järjestelmä, joka luo optimointimekanismeja jäsensivustoille älykkään tietojen suodatusmekanismin avulla globaalista verkkoturvajärjestelmästä. CLOUDFLARE-tekniikka optimoi automaattisesti tiedonsiirtotavan verkkosivustolta varmistaakseen, että käyttäjän pääsy sivustoon on nopeinta ja parasta verkkosivuston suorituskykyä. Tällä hetkellä väliaikaisen DNS-palvelun lisäksi CLOUDFLARE tarjoaa myös monia muita palveluita, kuten SSL, DDOS, roskapostin torjunta, palomuuri, HTTP / 2, SPDY, IP Geo, sekä monia muita palveluita, mukaan lukien niin ilmaiset kuin maksetut palvelut.

2. MIKSI CLOUDFLARE VAROITTAA ONELIFE-KONSERNIN sivustoista? Viimeisen viiden vuoden aikana ONELIFE on kohdannut paljon oikeusjuttuja ympäri maailmaa ja voittanut ne. Tämä verkkosivuston tapaus on samanlainen, sillä monet ihmiset, jotka lähettävät ilmoituksia CLOUDFLARE:lle, ovat ONELIFE-verkkosivustoja, joissa on HUIJAUS-mainintoja, joten CLOUDFLARE lähettää ilmoituksen ONELIFE:lle ja ryhmän verkkosivustot näyttävät varoituksen.

Sisäänkirjautuminen on turvallista ja normaalia. Sisäänkirjautumiseen tarvitsee vain klikata PUNAISTA DISMISS-tekstiä. Kalasteluvaroitus ei liity laskun maksamatta jättämiseen, SSL-varmenteiden rikkomiseen tms. Kyseessä on yksi verkkosivustojen omistajien turvatoimista.

3. MITÄ ONELIFE TEKEE ASIALLE?
Tietysti yritys antaa kaikki tarvittavat tiedot, joita CLOUDFLARE vaatii asian korjaamiseksi. Sen, mitä nämä tiedot ovat tietää vain yritys, koska CLOUDFLARE lähettää ilmoituksen vain omistajalle. Samoin tilanteen korjaantumisen aikataulu on CLOUDFLARE:n käsissä.

Ja_e kirjoitti...

Lari Simola haluaisi myydä kolikkonsa:

.....ja sitten joku voi kertoa miten saan parhaiten myytyä 3880 kolikkoa?

Henri Leppänen: Et mitenkään

Sirpa Korkmaz: Voit ehkä myydä niitä saksalaisille pankeille hintaan 0,29 eur/kolikko. Mahtaako olla alle omakustannushinnan? Mutta tuollaisella käyttäymisellä olet kyllä alleviivaamassa tuota hintatasoa. Vai oletko tehnyt jotakin luodaksesi kolikolle muuta kuin hankintahintaista arvoa?

Aapo Laakso: Sirpa Korkmaz kolikoista emme ole maksaneet mitään kun ostimme koulutusta. Kolikot saimme extrana niin halutessamme 🤗

Ari Widell kirjoitti...

"Erään rakennuksen taakse tollanen pelle joutaisi."

Tuollaisen kirjoittajan olisi syytä hävetä silmät päästään.

OneCoin on jo viranomaisten toimesta julkisesti kansainväliseksi rikollisorganisaatioksi todettu. Tämän selvemmin ja yksinkertaisemmin sitä ei voi edes penaalin tylsimmille kynille kertoa.

Mutta viedään nyt vielä pohja siltä OneCoinin hienolta KYC-järjestelmältäkin, jonka piti mukamas tehdä tästä ponzi-kolikosta ylivoimaisen. Yhtiö nimittäin hyväksyy mieluusti myös feikkihenkilöt jäsenikseen ja antaa näille jopa KYC-siunauksen. Eli onecoineja voi omistaa ja käyttää vaikka terroristit, huume- ja ihmiskauppiaat. Jos onecoineilla olisi ollut minkäänlaista todellista arvoa, siitä olisi jo tullut vuosia sitten rikollisten suosima maksuväline. Ironista kyllä tätä myötä kolikolle olisi voinut tulla ihan oikeaa arvonnousua.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Viimeisen viiden vuoden aikana ONELIFE on kohdannut paljon oikeusjuttuja ympäri maailmaa ja voittanut ne.

Missä Onelife on voittanut oikeusjutun?

"Voit ehkä myydä niitä saksalaisille pankeille hintaan 0,29 eur/kolikko. Mahtaako olla alle omakustannushinnan? - kolikoista emme ole maksaneet mitään kun ostimme koulutusta. Kolikot saimme extrana niin halutessamme."

Mikä saksalainen pankki ostaa kolikkoja tuolla hinnalla?

Sinänsä Sirpan lausahdus on kyllä paljastava: eihän tässä mitään koulutusta haluttu, kolikkoja ostettiin rikastumismielessä. Aivan kuten Tommi Vuorinen lupasi ("vuoden päästä olette taloudellisesti riippumattomia", taloudellisen riippumattomuuden piti toteutua helmikuussa 2017).

Petteri Järvinen kirjoitti...

"Erään rakennuksen taakse tollanen pelle joutaisi."

Olet anonyymi (tietenkin), joten en voi viitata sinuun nimellä, mutta katsopa taaksepäin ja muistele Tommi Vuorisen lupauksia kuluneen viiden vuoden ajalta. Jos muisti pätkii tai sinut on houkuteltu viimeisten uhrien joukossa mukaan, lue vaikka Onecoin-kirjastani kaikki petetyt lupaukset ja suoranaiset valehtelut.

Kysy sen jälkeen itseltäsi, miten kukaan ajatteleva ihminen voi enää uskoa tähän suoranaiseen kusetukseen. Wahlroos, Ylitalo, Taipale ja heidän ulkomaiset kolleegansa (Ruja itse etunenässä) ovat jo nostaneet kytkintä ja vieneet huijaamansa miljoonat mukanaan. Vuorinen on jostain syystä päättänyt sinnitellä loppuun asti, kenties urheilutaustan tuomalla päättäväisyydellä. Jäsenten ei tarvitse olla yhtä hölmöjä, järjen käyttö on edelleen sallittu.

Ja_e kirjoitti...

Tommi jatkaa -isi liupauksiaan mutta Erkki Luoma tahallaan tai tahtomattaan kertoo kaiken kahdessa lauseessa:

Tommi: Uuden Dealshaker-alustan pitäisi valmistua helmikuun loppuun mennessä.

Raine: Toivottavasti on selkeä ja houkutteleva, toisin kuin nykyinen kyhäelmä

Erkki: Kaikki järjestyy. Ei huolta tarvitse tuntea...olkaa iloisia ja hymyilkää...

Anonyymi kirjoitti...

"Vai oletko tehnyt jotakin luodaksesi kolikolle muuta kuin hankintahintaista arvoa?"
Kunnon syyllistämistä. Meikä kans sijoittaa kansainväliseen miljardien liikevaihdon firmaan ja alan omin pikku kätösin luomaan lisäarvoa viiden vuoden odottelun jälkeen, koska eihän se kurssi nyt itsestään nouse, nih. Raskainta tässä sijoittamisessa on kun investoi pariin kolmeen kohteeseen. Ei tarvitse päivätöissä käydä tai harrastaa kun tehdään lisäarvoa. Pahin oli tuo Brasilian rahasto. Mangoja on tullut syötyä nyt yötä päivää. Saatana. Oli pakko keventää Altiaa...

Anonyymi kirjoitti...

Niin, tuo uusi Newsletter sanoo että new: "DS Platform should be presented very soon - till the end of February this year!"
https://mailchi.mp/444eaed2bd94/jxkey6m9c9-701705?e=14e68fa642

Voisin lyödä aika paljon vetoa että se ei valmistu helmikuun loppuun mennessä, kuten Tommi antaa ymmärtää. Jotain screenshotteja ehkä esitellään kuun lopussa jos sitäkään, ja sitten taas odotellaan.

Petteri Järvinen kirjoitti...

On tämä härskiä touhua:

"Vai oletko tehnyt jotakin luodaksesi kolikolle muuta kuin hankintahintaista arvoa?"

Ensin sijoitetaan tuhansia euroja muka koulutukseen - ja sitten pitäisi tehdä vielä työtkin firman puolesta! Tässä pitäisi jo maalaisjärjen herätä. Mihin ne tuhannet, jopa kymmenet tuhannet eurot oikein menivät??

"Meikä kans sijoittaa kansainväliseen miljardien liikevaihdon firmaan ja alan omin pikku kätösin luomaan lisäarvoa viiden vuoden odottelun jälkeen, koska eihän se kurssi nyt itsestään nouse, nih."

Onhan niitäkin kuulemma, jotka ostavat osaketta (esim. Kesko) ja sitten keskittävät kaikki ostoksensa K-kauppoihin, jotta firma menestyisi. Tai ostavat Nokian Renkaat -osaketta ja sitten aina muutaman vuoden välein Nokian renkaita autoonsa. Mutta eihän siinä ole mitään järkeä. Firmaan annetaan pääomaa, jotta se itse tekee bisneksen ja hyvässä tapauksessa omistaja palkitaan osingoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Edes surullinen Zinzino ei psyykkaa ja syyllistä, että osake ei nouse kun te kurjat ette myy kunnolla! Firma on ihan mahtava, kaikkien muiden vika että mikään ei onnistu. :D

Ja_e kirjoitti...

Tommi jatkaa ds:n hehkutusta ja etteivät tunkit kyllästystyisi hänen jorinoihinsa, väläyttää hän pitkästä aikaa myös pörssi korttia, tykkäyksiä tuli heti peräti 44 kpl

Vuodesta 2015 lähtien olemme nähneet, kuinka monet virtuaalivaluutat ovat tulleet markkinoille ja melkein kaikki ovat tuhonneet markkina-arvonsa. Se johtuu näiden kolikoiden olemattomasta käyttökelpoisuudesta. Joten mitä hyvää siinä on?

OneCoin kehittää jatkuvasti käytettävyyttään DealShaker-kauppa-alustan ja globaalisti ainutlaatuisten DealShaker-expojen kautta. Jäsenemme myyvät ahkerasti ja säännöllisesti tuotteita ja tarjoavat palveluja alustalla. He käyttävät OneCoin-maksua DealShaker-tilaisuuksissa. Se on joustavaa ja käytettävyys muuntaa OneCoinin ”kauppakolikoksi” tai ”verkkokaupan kolikoksi”. Tällä hetkellä OneCoin on kauppakolikko ja voimme ostaa sillä tuotteita ja palveluja. Kolikon vakauden takaamiseksi yritys katsoo, että pörssin käynnistämiseen tarvitaan enemmän aikaa.

Emme halua, että kukaan menettää työllä ansaitut rahansa tai kolikon arvo laskee. Odotamme aikaa, jolloin kauppiaille mahdollistuu etusija ONE:n vaihtamisessa FIAT-valuuttaan ja OneLifen virallista ilmoitusta pörssin avautumisesta.

deckfromacard kirjoitti...

"Odotamme aikaa, jolloin..."

Siinä olikin yli 5 vuotta OneCoinia tiivistettynä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tällä hetkellä OneCoin on kauppakolikko ja voimme ostaa sillä tuotteita ja palveluja. Kolikon vakauden takaamiseksi yritys katsoo, että pörssin käynnistämiseen tarvitaan enemmän aikaa.

"Kauppakolikko" onkin ihan uusi termi.

Tilanne ei varmasti ole tullut yllätyksenä, joten miksi yritys monta vuotta valehteli, että pörssi avautuu kun vain sopimukset keskuspankin ja ties minkä kanssa saadaan kuntoon. Myös Vuorinen on vakuuttanut tätä suomalaisille asiakkailleen, joilta on saanut satojatuhansia euroja kolikkoihin sijoitettavaksi.

Kiinnostavaa nähdä, miten kauppiaat suhtautuvat DealShakeriin kun tietävät, ettei rahoja voi pitkään aikaan vaihtaa fiat-valuutaksi. Saattaa hieman vähentää Expo-tilaisuuksien suosiota?

Mitähän Suomen kirjanpitolaki sanoo maksuista, jotka otetaan vastaan tuntemattomalla kurssilla ja epävarmana siitä, saako niitä koskaan vaihdettua euroiksi?

"Odotamme aikaa, jolloin..." ...petosrikosten syyteoikeus vanhenee?

Anonyymi kirjoitti...


Mitähän Suomen kirjanpitolaki sanoo maksuista, jotka otetaan vastaan tuntemattomalla kurssilla ja epävarmana siitä, saako niitä koskaan vaihdettua euroiksi?

Kiinnostaisi tosiaan tietää, minkälaisiin ratkaisuihin suomalaisten DS-kauppiaiden kirjanpitäjät ovat päätyneet. Pyytyvät varmasti lopettamaan moiset päänvaivaa aiheuttavat idioottimaiset hämärähommat, jos vähääkään ammattitaitoa ja -etiikkaa löytyy.

Jos kirjaa DS-myynnin OneCoinit BackOffice-kurssilla tai edes hankintahinnalla joksikin tase-eräksi(kuten oikeissa kryptovaluutoissa kohtaan "Muut arvopaperit"), niin se on kyllä selkeästi hyvän kirjanpitotavan vastaista tavalla joka täyttää kirjanpitorikoksen/rikkeen tunnusmerkit, sillä yrityksen varallisuusasema tulee vääristellyksi. Koska OneCoinilla ei ole vapaan vaihdannan kautta määräytyvää kurssia/markkina-arvoa, arvonmuodostuksen läpinäkyvyyttä, luvanvaraisuutta, yms. legitiimiyden perustetta, hyvää kirjanpitotapaa noudattaakseen ONEja täytyy kohdella arvottomana, jättäen ne mieluiten kirjanpidollisesti kokonaan huomiotta tai korkeintaan kohdella sitä kulu-tai alennusluontoisena eränä. OneCoiniin ei voi soveltaa oikein mitään tavanomaisia kirjanpidollisia periaatteita.

Esim. 100% ONE-diilejä ei kannatane kirjata myynniksi ollenkaan, vaan markkinointikuluiksi(debet) ja pois vaihto-omaisuuden ostoista (kredit).

Hybridihinnat ovatkin sitten vähän kinkkisempiä. En viitsi ottaa DS-alustan provisiota mukaan, mutta jos kauppias myy DealShakerissa normaalisti myyntihinnaltaan 79,85 EUR olevan tavaran diilillä 50 EUR + 1 ONE, niin kaiketi kirjauksen voisi tehdä ainakin seuraavasti:

(1) [huomiotta jättäminen]
Debet: pankkitili 50 EUR /
Kredit: Myynti 24% 40,32 EUR , Myynnin alv-velka 9,68 EUR

tai

(2) [alennuserä]
Debet: pankkitili 50 EUR, Annetut alennukset 24% 24,07 EUR
Kredit: Myynti 24% 64,40 EUR kredit Myynnin alv-velka 9,68 EUR .


(3) [rikollinen {typeryys}]
Debet: pankkitili 50 EUR, Muut arvopaperit 29,85 EUR
Kredit: Myynti 24% 64,40 EUR, Myynnin alv-velka 15,45 EUR

Anonyymi kirjoitti...

Oot haukkunut Krp:n kun ne ei vaan lähde sun kelkkaan ensinnäkin siksi kun ei valtuuksia.
KRP:n velvollisuus on tutkia pyramidipelejä, syyttäjällä syyttää ja tuomioistuimella tuomita niistä. KRP:tä arvostellaan koska se ei tunnista kryptovaluutaksi naamioitua pyramidipeliä, jolla huijataan yhtä tietämättömiltä kansalaisilta rahaa (euroja).

Erään rakennuksen taakse tollanen pelle joutaisi.
Tämän voi käsittää kiertoilmaukseksi murhalla uhkaamisesta.

Ja_e kirjoitti...

Tommi: Kansainvälisen webinaarin tärkein anti. Helmikuun aikana tapahtuvaa:

1. Splitti tulee.
2. Kalasteluvaroitus poistuu sivuilta.
3. Palkkiot maksetaan ajan tasalle.
4. Kolikon arvo päivittyy vaikeusasteen mukaiseksi.

Eli ainoa jolla jotain merkitystä jos kalasteluvaroitus poistuu, mikään muu lupauksista ei ole kuin leikkirahan kanssa pelaamista.

Anonyymi kirjoitti...Eiköhän tilanne ole se että myynti on aina myyntiä saadaan siitä euroja, taaloja tai virtuaalivaluuttaa. Ja valuutat kirjataan omille rahoitusomaisuuden tilille ellei niitä vaihdeta oman maan fiat valuuttaan.

Niin täällä taisi joku antaa kirjausesimerkkejä. esimerkit 1 ja 2 ovat niitä rikollisia esimerkkejä ja esimerkki 3 oli oikea. Jossain vaiheessa myyjä voi kirjata rahoituskuluihin, jos virtuaalin arvo romahtaa.

Anonyymi kirjoitti...

1. Split Kroatiastako?
2. Onko hauki kala?
3. Miksei Vuoriselle?
4. Mitä saa kaksoisvoltista kierteellä?

deckfromacard kirjoitti...

> 1. Splitti tulee.
> 2. Kalasteluvaroitus poistuu sivuilta.
...
> 4. Kolikon arvo päivittyy vaikeusasteen mukaiseksi.

Kaikki ovat asioita joiden korjaamiseen ei pitäisi mennä yhteenlaskettuna edes tuntia jos vain olisi pääsy niille servereille ja ymmärrys siitä mitä tekee. Mutta jäljellä olevilla kusetuksen pyörittäjillä ei ole ilmeisesti kumpaakaan.

Anonyymi kirjoitti...

BBC podcast The Missing Cryptoqueen is set to be adapted into a TV drama about OneCoin founder Dr. Ruja Ignatova.

https://decrypt.co/18488/onecoin-scandal-to-become-tv-drama?amp=1

Aivan mahtavan upeaa.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän tilanne ole se että myynti on aina myyntiä saadaan siitä euroja, taaloja tai virtuaalivaluuttaa. Ja valuutat kirjataan omille rahoitusomaisuuden tilille ellei niitä vaihdeta oman maan fiat valuuttaan.

Kirjanpidollisesti edes bitcoineja ym. oikeita virtuaalivaluuttoja ei käsitellä rahana/valuuttana:

3.7. Vaikka vertaisvaluuttaväline ei ole virallinen maksuväline (euro), tahdonvaltaisuudesta johtuu, että osapuolet voivat sopia, että vertaisvaluuttaa otetaan vastaan kirjanpitovelvollisen luovuttaman suoritteen maksuna. Tällöin se on kuitenkin kirjanpito-oikeudellisesti eri asemassa kuin virallinen raha (euro). Sitä voidaan luonnehtia käyttäjiensä väliseen sopimukseen perustuvaksi hyödykkeeksi. Kirjanpitolautakunnan pitää perusteltuna tällaisen vertaisvaluuttaerän käsittelemistä vaihtuvien vastaavien rahoitusarvopaperien pääryhmässä, sijoitettuna nimikkeeseen "Muut arvopaperit". https://kirjanpitolautakunta.fi/lausunnot-artikkeli/-/asset_publisher/digitaalisen-vertaisvaluutan-kasittelysta-kirjanpidos-1

OneCoin on verrattavissa lähinnä leikkirahaan. Sille ei ole määritettävissä käypää arvoa tai todennäköistä luovutushintaa, joka ohjaisi luotettavasti tasearvostusta.

Mutta onnea DealShaker-kauppiaille ja heidän kirjanpitäjilleen täyttämään tuo KILAn lausunnon lopussa esitetty vaade:"Liitetiedot

3.13. Tilinpäätöksen liitetietona esitetään tarvittavat tiedot vertaisvaluuttavälineiden arvostusperiaatteista ja -menetelmistä KPL 3:2.1 §:ssä tarkoitetun oikean ja riittävän kuvan antamiseksi. Lisäksi on perusteltua antaa liitetieto vertaisvaluuttavälineiden kokonaismäärästä silloin, kun tieto on olennainen. "

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onelife News 3.2.2020, Captain's corner:

In the very early stages of our entry to this project, we all may have received misinformation about the whole concept from many leaders. I don’t know about your experience but the first presentation I attended and conversations I had before enrolling, there was never any mention of the OneAcademy education (which is our main product).The incorrect information that was shared was to receive coins (cryptocurrency) that would increase in value, then cash out for Fiat currency when the exchange is launched (totally wrong information). Did you have that same experience?

OneCoin, from the very inception stated that before going on the exchange they wanted to achieve 2 goals as follows
Goals
1. To have Ten (10) Million Community Members
2. To have One (1) Million Merchants


Tommi Vuorinen jakoi siis väärää tietoa vuosina 2015-2019. Hän antoi selvästi ymmärtää, että kolikon arvo nousee ja pörssi avataan, valuutta vapautetaan kun 80 % on louhittu jne.

Here we have, not cryptocurrency, but cryptomoney. Allowing us the ability to trade goods and services across global barriers.

Kiinnostavaa nähdä, miten Tommi selittää tämän jäsenilleen. Samalla hän joutuu kumoamaan aiemmat puheensa ja vesittämään omat lupauksensa ("vuoden päästä olette taloudellisesti riippumattomia").

Ja_e kirjoitti...

Tommi julkaisee todellisen ilouutisen coinareille, nyt joukolla hakemaan oleskelulupaa Venäjälle ja onet ovatkin yhtäkkiä käypää valiuttaa:

One Village-projekti etenee Venäjällä. Tavoitteena on rakentaa oma "kylä" ONE:n omistajille/käyttäjille. Kadut nimetään One-ekosysteemin mukaan mm. Merchant, Diamond, Ruby street jne. ja ONE käy maksuvälineenä "kylän" kaupoissa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jukra, kuka perustaisi samanlaisen Suomeen - vaikka Köyliöön tai Äänekoskelle?

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 228   Uudempi› Uusin»