perjantai 4. maaliskuuta 2016

Onecoin-satuja

Onecoin-maajohtaja Tommi Vuorinen kutsuu videolla allekirjoittanutta satukirjailijaksi, joten katsotaanpa millaisista saduista on kyse.

Onecoin-markkinointitilaisuus Turussa 23.2.2016
16 minuutin kohdalla Vuorinen kertoo Ruja Ignatovan olleen "yksi pääpuhujista" The Economist -lehden Itä-Euroopan talousfoorumissa. Todellisuudessa Ignatovalla oli lyhyt, maksettu sponsoripuheenvuoro.

17 minuutin kohdalla Vuorinen lupaa: "Kaikki jotka ovat tässä huoneessa: kun te otatte tämän asian tosissanne, te olette vuoden päästä taloudellisesti riippumattomia. Ymmärrättekö te?" - tämä on kova lupaus, etenkin kun tähän asti Vuorinen on neuvonut laittamaan Onecoiniin vain sen verran rahaa kuin voi hymyillen hävitä. Kuinka monella osallistujalla on varaa hävitä naureskellen sijoittamansa 5000 euroa?

27 minuutin kohdalla Vuorinen myöntää avoimesti, että koulutusta käytetään lakien kiertämiseen. Sijoitusmyynti kuluttajille vaatisi (hyvästä syystä!) lupia ja tutkintoja, eli Vuorisen omin sanoin "kolikkojen myyntiin pitäisi olla sijoitusneuvojan pätevyys, FiVan hyväksymä rahoitusmarkkinaesite ja toimilupa".

32 minuutin kohdalla Vuorinen kertoo valuutan arvosta: "Se on nyt viisi euroa tällä hetkellä, parin vuoden aikajänteellä me mennään yli 100 euron kappaleelta… väistämättä. Omistaja on itse sanonut ettei hän voi sitä estää. Mitä sen jälkeen tapahtuu on aika mielenkiintoista. Sen vuoksi kannattaisi olla aika monta kolikkoa takataskussa." -- aika kovia lupauksia rikastumisesta.

Vuorinen ei näe mitään ristiriitaa siinä, että vaikka kolikon arvon luvataan 20-kertaistuvan, sitä käytettäisiin samanaikaisesti valuuttana. Jos todella uskoo rahan arvon nousuun, eihän sitä kannata käyttää mihinkään, koska jälkikäteen ostosten hinta nousee laskennallisesti moninkertaiseksi.

41 minuutin kohdalla Vuorinen kertoo saksalaisesta juristista, joka on "tutkinut lähdekoodin ja todennut, että se on aidon kryptovaluutan lähdekoodi". Juristi ei tasan tarkkaan tutki mitään lähdekoodia eikä ymmärrä siitä enempää kuin sika Bitcoinista. Näkemäni saksalaisen juristin paperi arvioi ainoastaan kryptovaluutan laillisuutta eri maissa. Jos samainen juristi on auditoinut myös lähdekoodia, näyttäkää paperi minullekin.

42 minuutin kohdalla Vuorinen korostaa, että tämä ei ole sijoitustoimintaa. Verkosto myy vain koulutusta, jonka kylkiäisenä tulevat maksuttomat optiot. "Ette lupaa mitään tuottoja kenellekään, se on laitonta", hän korostaa -- vaikka on juuri itse luvannut kaikkien rikastuvan.

47 minuutin kohdalla Vuorinen myöntää itsekin, että Onecoinin tämänhetkinen "arvo" on täysin keinotekoinen. "Kysyntä ja tarjonta määrää puhtaasti arvon, meillähän se on keinotekoista kunnes lähtökoodi vapautetaan, mutta siihen mennessä me ollaan rakennettu niin vankka käytettävyys tälle valuutalle että kurssi ei lähde alas vaan ylöspäin".

54 minuutin kohdalla Vuorinen esittää tutun palapelivertauksen, jonka mukaan kryptovaluutan luonti muistuttaa yhä vaikeamman palapelin ratkaisemista. Tämä on puhdasta satua.

58 minuutin kohdalla Vuorinen spekuloi, että koska Onecoinin 5 euron yksikköhinta on alhainen, sen arvo tuplaantuu helpommin kuin Bitcoinilla, jonka hinta on n. 400 euroa. Tällaista psykologista efektiä tosiaan nähdään joskus osakemarkkinoilla, mutta sen soveltaminen kryptovaluuttaan on satua.

59 minuutin kohdalla Vuorinen väittää, että useat pörssit saavat Bitcoinin hinnan heittelehtimään, koska pienestä pörssistä voi ostaa halvemmalla kuin suuresta. Onecoin on parempi, koska siinä on vain yksi pörssi (yhtiön oma). Ihan satua koko väite, suoranaista tuubaa.

1 h 2 minuutin kohdalla Vuorinen kertoo auditoinnista. Vuosi sitten luvattiin, että auditoinnin suorittaa kansainvälinen tilintarkastustoimisto. Se latistui Morrison Internationaliin, joka luopui nopeasti leikistä pyramidiepäilyjen vuoksi. "Morrison meni samaan halpaan alkuvaiheessa, kun sai liian paljon palautetta pyramidista...", Vuorinen myöntää ja kertoo, että nyt auditointia tekevän "pienen toimijan" S-Systemsin henkilöt ovat entisiä Morrisonin työntekijöitä.

Auditointi on Onecoinin oma keksintö, jolla yritetään todistaa lohkoketjun olevan aito ja olemassa. Mitään muuta kryptovaluuttaa ei tarvitse auditoida.

Yleisökysymyksissä 1 h 38 minuutin kohdalla "suurin huolenaihe on verottaja", kuten eräs kysyjä sanoo. Väittäisin, että huolenaiheet ovat ihan muualla kuin verotuksessa.

Tällä hetkellä OC-pörssi on kahden viikon huoltotauolla: "Because of its rapid growth, Onecoin needs to periodically do maintenance necessary because of the high number of miners and better integration with the blockchain".

High number of miners? Niitähän on Onecoinissa tasan yksi - yhtiö itse. Better integration with the blockchain? Voi, mitä satua. Huoltotauosta huolimatta louhinta jatkuu entisellään ja uusia jäseniä otetaan sisään koko ajan. Vain kolikkojen myynti on estetty.

Viime aikoina Onecoin on käynyt ahneeksi. Myyntiin on tullut yhä kalliimpia paketteja (tuoreimpana 25 000 euron hintainen Infinity), jossa ei ole koulutusta lainkaan. Onko tämä satua vai puhdasta sijoitustoimintaa? Lisäksi kaikkien pakettien hintoja nostetaan 10 prosentilla huhtikuun alusta "...thus aiming to maintain a stable price of the coin".

PS. Vuorinen vihjaa leikillisesti Burj Khalifan (maailman korkein rakennus Dubaissa) olevan pyramidi, koska lippu 124. kerroksen näköalatasanteelle maksaa 150 euroa. Nämä ovat pikalippuja, joilla pääsee jonon ohi. Normaalilipun hinta on 31-50 euroa. Ehkä Vuorisen ei tarvitse välittää näin pienistä summista, sillä videolla hän kertoo viikkotuloikseen yli 35 000 euroa. Lähes parin miljoonan vuosituloilla pääsee jo Suomen parhaiten ansaitsevien listalle.

PS2. Kommentoidaan samalla Tampereen tilaisuuden videota, josta on tosin pelkkä ääniraita. Kohdassa https://www.youtube.com/watch?v=I1HQfjFppI8&t=6m ääni yleisöstä kertoo veljen katkaisseen kaikki yhteydet, ilmeisesti Onecoinin vuoksi. Kysyjä on itse uskossa, mutta ihmettelee miksi ykkösverkostoitujaksi mainostettu (koulutukseltaan baarimikko) Juha Parhiala asuu Pattayalla ja poseeraa leikkirolexien ja netistä kopioitujen kuvien kanssa. Luulisi miehen, jolla on yhden (joidenkin tietojen mukaan neljän) miljoonan euron kuukausitulot pystyvän parempaan. Niinpä!

Lisäys 13.3.2016: Videolla Tommi Vuorinen kertoo Rujan omistavan 90 % yhtiöstä. Ylen taloustoimittaja selvitti yhtiön tietoja Bulgarian kaupparekisteristä ja kävi ilmi, että yhtiön rahat menevät kuitenkin toiselle yhtiölle, jonka omistajaksi on merkitty Veska Ignatova, Rujan äiti. 

147 kommenttia:

jeremias kirjoitti...

Katselin itsekkin tuon videon läpi. Pitää Tommin kyllä olla melkoinen psykopaatti, että pystyy tuolla tavalla valehtelemaan ihmisille päin naamaa. Toisaalta selvästi alkaa Tommilla itselläkin pään sisällä flippaamaan, koska toistuvasti pitää toistella että onecoinilla ei ole mitään tekemistä pyramidihuijauksen kanssa. Kuitenkin samaan aikaan tulee selvästi valheellista tietoa joka toisessa lauseessa. En usko että tätä videota oli tarkoitettu julkiseksi.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tämä video kannattaa ottaa talteen, uskon että tähän tullaan palaamaan vielä. Vyölaukkumiehen videot hävisivät aikoinaan netistä.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/digi/2016030421215715_du.shtml

Tähän Petteriltä löytyy varmasti takataskusta hyvä selitys ja perustelu :)
Onneksi asiat voi hoitaa järkevämminkin kuten Onecoin on tehnyt ja tekee jatkossakin.Bitcoin joutui oman suosionsa uhriksi - maksujärjestelmä tukossa
Perjantai 4.3.2016 klo 09.31
Tukkeutumisen taustalla on Bitcoin-yhteisöä repivä riita siitä, miten järjestelmää tulisi kehittää.

Bitcoin on vain digitaalisessa maailmassa olemassa oleva kryptovaluutta.
Bitcoin on vain digitaalisessa maailmassa olemassa oleva kryptovaluutta. (MOSTPHOTOS)

Sähköinen kryptovaluutta Bitcoin on joutunut pelättyyn tilanteeseen, josta monet valuutan käyttäjät ovat jo pitkään varoittaneet, uutisoi The Verge.

Valuutan suuren suosion vuoksi sen maksujärjestelmä on nyt pahasti tukkeutunut, ja maksusiirtojen odotusaika on kasvanut aikaisemmasta 10 minuutista jopa yli 40 minuuttiin. Pahimmassa tapauksessa maksut Bitcoinilla ovat epäonnistuneet täysin tukoksen vuoksi. Osa Bitcoinia tukeneista yrityksistä on jättäytynyt pois järjestelmästä ongelmien vuoksi.

Ongelma on seurausta Bitcoin-järjestelmän perustana olevan tietokoneohjelmiston rajoitteesta. Sähköisellä valuutalla tehdyt rahasiirrot varmennetaan toisten, uutta rahaa louhivien käyttäjien tietokoneiden laskentateholla, mutta ohjelmiston toimintatavan vuoksi vain rajallinen määrä rahasiirtoja voidaan varmentaa kerrallaan.

Kiista jakaa yhteisöä

Nyt tuo raja on ensimmäistä kertaa tullut vastaan valuutan suosion vuoksi. Bitcoin-yhteisö on kuitenkin jakautunut kahtia siitä, miten ongelma tulisi ratkaista.

Järjestelmän nykytilaa puolustaa konservatiivinen ryhmittymä, joka kannattaa Bitcoinin alkuperäistä "Core"-koodia ja on toistaiseksi kieltäytynyt tekemästä perustavanlaatuista muutosta, joka tuplaisi kerralla käsiteltävien maksutapahtumien maksimimäärän.

The Vergen mukaan uudistusta Bitcoinin ohjelmistoon ajavat reformistit, jotka ovat lanseeranneet avoimeen lähdekoodiin perustuvasta Bitcoinin ohjelmistoista uuden "Classic"-version, joka tuplaa kapasiteetin.

Kiista on kuumentanut tunteita, ja Core-kannattajat syyttävätkin Classic-ryhmää jopa likaisesta pelistä ja tukkeutuman aiheuttamisesta syöttämällä maksujärjestelmään turhia, pieniä rahasiirtoja.

Rymittymien välinen kiista ratkeaa loppupeleissä demokraattisesti, sillä uuden Bitcoin-rahan louhijat voivat itse valita, kumpaa koodia käyttävät. Toistaiseksi louhijoiden suurimmat valtapelaajat, eli kiinalaiset louhintafarmit, ovat perinteisen Coren kannalla.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Bitcoinin rajoitukset ovat hyvin tiedossa. Kysyntää paremmalle kryptovaluutalle olisi. Valitettavasti Onecoin ei ole kryptovaluutta vaan yhden yrityksen oma leikkiraha.

SItä paitsi Onecoinin maksuliikenne on kokonaan pysähdyksissä lomien ja kahden viikon huoltotaukojen ajan, joten ei siihen vaihtaminen ainakaan parantaisi tilannetta.

Anonyymi kirjoitti...

Olen seurannut OneCoin asioita jo yli vuoden ja tehnyt monenlaisia havaintoja. Verkostomarkkinoinnin heikkous on mm. siinä, että Vuoriset ja hänen kaltasensa suoltavat joko osaamattomuuttaan tai muuten tahallisesti myyntiä edistääkseen monenmoista skeidaa. Näistä viesteistä ei valitettavasti voi vetää juuri ollenkaan johtopäätöksiä Rujasta tai itse yrityksestä.

Eipä yritys itsekään tiedota, eli tuo verkostoijien sekava viestintä on ainoa mistä sekalaisia tiedonjyväsiä tippuu.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Näistä viesteistä ei valitettavasti voi vetää juuri ollenkaan johtopäätöksiä Rujasta tai itse yrityksestä.

Se on totta. Auditoijasta ja ostetusta Financial IT-lehdestä voi kuitenkin päätellä jotain yrityksen toimintatavasta. Sitä paitsi Vuorinen, Parhiala & kumpp. eivät ole ihan tavallisia verkostojäseniä vaan omien sanojensa mukaan ihan avainhenkilöitä.

jeremias kirjoitti...

Tommia voinee tässä vaiheessa kutsua ihan suoraan huijariksi. Itse yrityksestä tietenkään ei Tommin perusteella voi periaatteessa sanoa hirveästi. Paitsi sen ettei yritykset yleensä anna tuollaisten ihmisten edustaa itseään, jotka laukovat joko täysin valheellisia tai muuten käsittämättömiä väitteitä jotka olisivat hyvin vahingollisia mille tahansa firmalle.

Firman toiminnasta taas voi sanoa paljon muunkin perusteella. Ensimmäinen selvä merkki siitä että kyseessä on ponzi-huijaus on nostorajoituksissa. Missään normaaelissa finanssipalveluissa ei tämäntyylisiä nosto/myyntirajoituksia ole.

Myyntirajoitukset ovat siis ihan päivänselvä osoitus siitä, että kyseessä on kusetus. Mutta kirsikkana kakun päällä nyt tämä "huoltokatko". Olen pienen ikäni työskennellyt IT-palveluiden parissa, ja huoltokatkot ja erilaiset hätätilanteetkin palveluiden ylläpidossa ovat hyvin tuttuja. Missään modernissa edes kohtuullisesti kehitetyssä palvelussa huoltokatkot eivät koskaan ole tuntia paria pidempiä. Jossain vanhassa firmassa niinkuin pankissa huoltokatkot saattavat olla esim. yön yli, koska järjestelmät ovat jostain 70-luvulta. Mutta ei käytännössä koskaan edes päivää. Koko huoltokatkon tarkoitus on vaan viivästyttää huijausta tyhmimpiä varten, koska huijausfirman kassa alkaa kakoa eikä pyramidin pohjalle riitä enää huijattavia.

Koko homma huutaa kusetusta tässä vaiheessa niin kirkkain kirjaimin, että ei kyllä pitäisi olla mitään miettimistä kellään jolla vielä pyörii edes kaksi aivosolua päässä. Kunhan ne solut eivät juuri ole törmänneet toisiinsa.

Anonyymi kirjoitti...

Mites satukirjailija alkaa kommentoimaan siinä vaiheessa kun käytettävyyttä Onecoinille alkaa tulemaan ja kauppapaikkoja pompsahtelee kuin sieniä sateella, jäsenmäärä kasvaa 2-3 miljoonaan.


Miten tämä järjestelmä on teille näin punanen vaate,ei voi kuin ihmetellä

Jeremias voi hakata päätänsä seinään niin paljon kuin haluaa ei vaikuta yhtään mitään siihen että Onecoin tulee jyräämään Bitcoinin yli käytettävyydessä tänä vuonna kirkkaasti.Anonyymi kirjoitti...

Mä aavistan, että Tommi ja muut kumppanit itsekin uskoo tuohon huijaukseen. Valitettavasti.

Ruja, Sebastian ja Juha tietävät mitä tekevät, ja ovat hyviä siinä. Valitettavasti.

SB kirjoitti...

"Eiks oo hyvä pyramidi."
https://www.youtube.com/watch?v=Uk1g2KwECJo&t=1h13m48s

Anonyymi kirjoitti...

Samat ihmiset, jotka ovat säästäneet koko elämänsä, juosseet tarjouskahvin perässä. Tämä sama ihmistyyppi innostuu näistä huijauksista ja viidentonnin arpa ei tunnu missään.

Lähinnä ihmetyttää miten helposti tällainen saadaan myytyä? Itse olen tehnyt businesta 15 vuotta ja aina se kaupan saaminen on se hankalin juttu.

Nämä jätkät on huippumyyjiä, joku on tällä tienannut kymmeniä, jos ei satoja miljoonia..uskomatonta. Eikä ole tarvinnut edes myydä mitään fyysistä tuotetta kuten saippuaa.

Linkki kryptovaluuttaan saattaisi olla siinä, että ne tunkkien saksalaiselle tileille maksamat koulutusmaksut on varmaan jo käännetty bitcoineiksi. Sieltähän ei tulevaisuudessa poliisi saa rahoja, edes sitä pientä osaa jäädytettyä kuten kävi wincapitassa.

Anonyymi kirjoitti...

"Mites satukirjailija alkaa kommentoimaan siinä vaiheessa kun käytettävyyttä Onecoinille alkaa tulemaan ja kauppapaikkoja pompsahtelee kuin sieniä sateella, jäsenmäärä kasvaa 2-3 miljoonaan.


Miten tämä järjestelmä on teille näin punanen vaate,ei voi kuin ihmetellä

Jeremias voi hakata päätänsä seinään niin paljon kuin haluaa ei vaikuta yhtään mitään siihen että Onecoin tulee jyräämään Bitcoinin yli käytettävyydessä tänä vuonna kirkkaasti.
"
Tuota odotellessa. Itse lyön muutaman euron sen puolesta, että OneCoin ei ensi vuotta näe, muutama seuraava viikkokin on jo aika haasteellinen ellei löydy uusia "koulutettavia".

Anonyymi kirjoitti...

Mikset Petteri itse ala rakentamaan uutta virtuaalivaluuttaa, lukemien perusteella sinulta se menisi ihan vasemmalla kädellä. Tietoa, taitoa ja faktaa näyttää löytyvän.. =)

Anonyymi kirjoitti...

Onecoin Mastercard ei sekään ole enää ilmainen. Se maksaa nyt 100€ ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
"Mites satukirjailija alkaa kommentoimaan siinä vaiheessa kun käytettävyyttä Onecoinille alkaa tulemaan ja kauppapaikkoja pompsahtelee kuin sieniä sateella, jäsenmäärä kasvaa 2-3 miljoonaan."

Miksi te onecoinistit ette kommentoi sitä mikä on jo tiedossa Onecoinista tässä ja nyt:
- perustajina paatuneet pyramidihuijarit;
- kopioidut viiden pennin nettisivut, jonka käyttöehdotkin on kopioitu deittipalvelusta;
- varastettu koulutusmateriaali;
- feikki-Forbes-kansikuva;
- olemattomat ostetut pankit ja muu pankkienvaihtosekoilu;
- täysin tekaistu pörssi, jossa ei ole todellisia ostajia lainkaan;
- suorastaan säälittävän surkea xcoinx-sivusto, joka yrittää kai esittää pörssiä;
- Mastercard, jolla saa käyttää omia sinne etukäteen laitettuja euroja ja jonka käyttö maksaa maltaita;
- Onecoinin täydellinen lyttäys kaikissa asiallisissa medioissa, jotka vähänkään viitsivät selvittää asioita
- kahden viikon huoltokatko
- Onecoinin täydellinen kelpaattomuus minkäänlaiseksi vaihdonvälineeksi yhtään missään;
- jne, jne, jne.

Anonyymi kirjoitti...

Edelliseen postaukseen vastaus: TURHAA! Arvo kasvaa ja karavaani kulkee :)

Anonyymi kirjoitti...

Eihän tämä Onecoin-tilaisuus juurikaan eroa uskonlahkojen tilaisuuksista. Samanlaista hurmoshenkisyyttä. Kaikki asiaan epäilevästi suhtautuvat ovat vääräoppisia, jotka eivät ymmärrä asioita.

Jos tuollainen tilaisuus olisi omalla paikkakunnnalla, kyllä sinne voisi mennä. Hyvältä viihteeltähän tuo vaikuttaa. Mahtaisko päästä eturiviin, jos ostaisi 25000 euron paketin? Paketin ostamisessa olisi myös se hyvä puoli, että voisi lopettaa työnteon ja alkaa elämään Onecoinin tuomilla tuloilla.

Ainoa asia, joka vähän arveluttaa on se miten verottaja suhtautuu minun tuleviin Onecoin-tuloihin. Verottaja on ainoa vähän epäluotettava ja arveluttava osapuoli tässä.

Anonyymi kirjoitti...

Itseäni pisti alusta lähtien silmään tämä pääauktoriteetin eli tohtori rujan olemus. Nainen mikä tietää kaiken kryptovaluutoista niin olettaisin että käyttää tai on käyttänyt hirveän määrän aikaa tämän opiskeluun. Silti kahdessa facebook profiilissaan koreilee erilaisten mekkojen ja korujen kanssa, mitä tiedän tutkijoita ja liikenaisia niin ei heillä ole aikaa eikä tarvetta tommosiin. Johtopäätös on että turhamainen nainen näki elämänsä tilaisuuden tämän parissa hoitaa itsellensä luxuselämä kertaheitolla, nimi oli jo tahriintunut valmiiksi isänsä yrityksessä.

petrip kirjoitti...

vyölaukkumies video on tallessa
https://www.youtube.com/watch?v=TuquUppdUqY

Vaikeeymmärtää miksi näin hölmöt kusetukset menee läpi. OLis edes parempi tarina

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin markkinoitu kusetus,näkee sokea Reettakin,mutta mukavaa viihdettähän tämän on. Toki tästähän jää taas "luu" käteen monelle, meni perintörahat jne. Itketään sitten iltalehdessä myöhemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä palsta on täynnä lapsellisia ruikuttajia, Petteri suurimpana itkijänä. Jos noin paljon vaivaa milloin mikäkin asia niin menkää nyt ihmeessä käymään Sofiassa, Petteri varsinkin ja pyydä audienssi Rujalle. Samalla voit esittää hänelle julkisen anteeksipyyntösi lukuisista kunnianloukkauksista häntä , yritystä ja monta muuta kohtaan. Oikea tietokirjailija kertoo vain faktoja eikä satuja joita tässäkin postauksessasi on luettavissa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Osaisiko Ruja vastata kysymyksiini? Mitä sellaista tietoa hänellä on, jota maajohtaja ja suurlähettiläs eivät pysty kertomaan? He kuitenkin kiertävät maailmalla myymässä tuotetta ja ovat varmaan opiskelleet koulutuspaketit kannesta kanteen.

Mainospuheita ja lupauksia en Rujalta kaipaa, niitä olen kuullut jo aivan tarpeeksi. Konesalia ei luvattu näyttää, ekä sitä ole näytetty edes maajohtajalle.

Olen kirjoittanut, mitkä kohdat maajohtaja Vuorisen puheessa ovat satua. Voitko vuorostasi kertoa, mitkä kohdat minun tekstissäni eivät pidä paikkaansa?

Unknown kirjoitti...

Selvä pyyramidi se on koska: Jos otetaan liittymät pois ja arvoidaan kuka voi tienata ainoastaan onecoinilla?? Se on vain nuo alussa jotka menevät hyvin plussalle. Nuo jotka liittyivät kesäkuussa niillä on jo vaikeaa mennä plussalle..

Ja sitten nu jotka liittyivät viime vuonna syyskuussa ja myöhemmin häviävät kaikki satsattu rahaansa. Eikö näin?

Ja sitten että hän luulee että pystyy käytämään onecoininsa online-kaupoissa----hän on sinisilmäinen herkkäuskoinenidiootti... Katsotaan kuinka paljon pettynyt hän on syksyllä ja kenen vika se sitten on että onecoinit eivät kelpä kenellekään.

Anonyymi kirjoitti...

Milloin Onecoin Ltd jukaisee tilinpäätöstiedot. Tommi voisi kertoa senkin. Ai niin, ponzifirmoilla ei näitä ole?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Videolla Tommi sanoo, että kyse on yksityisestä yrityksestä, eikä se aio julkaista mitään taloustietoja - "turha kysellä".

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa yksityisten yrityksien tilinpäätökset ovat julkisia. Jos minulla olisi yritys jolla menee yhtä lujaa, ja haluan laajentaa, totta kai julkaisisin tiedot, jotta saisin suursijoittajat mukaan. Eli superkusetus kyseessä!
Sääliksi käy nitä joilla rahat hävisivät. Myös valtio(t) häviää kun kansantuotetta pumpataan ulkomaille. Luulisi viranomaisten vihdoinkin heräävän.

Anonyymi kirjoitti...

mene Petteri käymään Sofiassa äläkä piipitä, koska asia noin paljon kiinnostaa niin mitä sinä joriset puuta heinää. Saatko jotain sairasta tyydytystä itsellesi näistä kirjoituksistasi :)

Anonyymi kirjoitti...

Turhaa Petteri sinne sofiaan lähtee kuuntelemaan uhkailuja ja katsomaan rujan mekkovarastoja. Tyhjä reissu ja ei siellä mitään olisikaan. Ärsyttää vietävästi että vielä kun kaikki oleellinen tieto on saatavilla googlettamalla niin löytyy paukapäitä jotka elättävät näitä ammattihuijareita. Ilettää ajatuskin että nämä jotka pilaa tuhansien elämät kerskailevat jossain thaimaan yökerhoissa kusetuksillaan. Tällaiset järviset,bensmithit ja muut murolaiset pitää palkita jollain pulitzerin tyyppisellä tämän pyramidin kaaduttua. Pelastivat varmasti edes muutaman elämän näitten kynsistä. Hienoa työtä

Petteri Järvinen kirjoitti...

mene Petteri käymään Sofiassa äläkä piipitä, koska asia noin paljon kiinnostaa

Edelleen: mikä siellä Sofiassa ratkaisee asian? Miksei samoja tietoja voida kertoa Suomessa?

Anonyymi kirjoitti...

Vastausten sijaan höyrytään että tule sinne ja tänne katsomaan faktoja ja ottamaan selvää asioista.

No, Mirrorin toimittaja meni katsomaan, ja viisastui.

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/who-wants-onecoin-millionaire-you-7346558

Anonyymi kirjoitti...

Tässä olisi sinulle oikeaa aihetta kirjoittaa huijauksesta mutta veikkaa että ei näy erillistä aihetta näillä sivuilla liittyen Prasokseen


http://www.yrittajat.fi/fi-FI/yritystoiminnanabc/huijarisopimukset_ja_valelaskut/toimintaohjeet/huijauslasku-suomen-yrittajien-nimissa/

Anonyymi kirjoitti...

näköjään hassisen penakin jo muuttanut ulkomaille.Pakoon ? vai elämään kolikoilla ?

SB kirjoitti...


Anonyymi kirjoitti...
Tässä olisi sinulle oikeaa aihetta kirjoittaa huijauksesta mutta veikkaa että ei näy erillistä aihetta näillä sivuilla liittyen Prasokseen
http://www.yrittajat.fi/fi-FI/yritystoiminnanabc/huijarisopimukset_ja_valelaskut/toimintaohjeet/huijauslasku-suomen-yrittajien-nimissa/


Eikös tuossa Prasos ole vain maksunvälittäjä eikä liity tuohon tapaukseen mitenkään muuten.

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen tutustumaan Facebookissa conligus viritykseen. Tutut naamat siellä mainostaa kaikkien aikojen innovaatiota. Löytyy koulutustilaisuuksia, hienoa pankkikorttia ja tykkääjiäkin on onecoinin verran.Vuoden on vain ollut "coming soon" ilmoitus. Kryptoraha on vain niin paremmin myytävä nuijapäille koska siitä ei ymmärrä kukaan mitään mutta bitcointarinat on niin myyviä

Anonyymi kirjoitti...

Kertoo Prasoksen toiminnasta jos sitä voi käyttää apuna huijauksissa, haettiin rahaa sisään osakeannilla ja ostellaan yhtiöitä :)) ja nyt vielä ovat mukana huijauksissa. Petterille oikeaa tutkittavaa tarjolla jos vaan haluaa mutta taitaa olla omat sormet syvällä Prasoksessa.

SB kirjoitti...

Anonyymi Anonyymi sanoi...
Kertoo Prasoksen toiminnasta jos sitä voi käyttää apuna huijauksissa, haettiin rahaa sisään osakeannilla ja ostellaan yhtiöitä :)) ja nyt vielä ovat mukana huijauksissa.


Kertoo mitä?
Ihan sama kuin taannoin ransomwaret vaati lunnaita Paysafecardin maksukorttien muodossa. Eihän se välittäjätahojen vika ole, jos koijarit käyttää heidän palveluitaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kovasti eräät yrittävät luoda savuverhoa, kertoo paljon ko. kommentoijista.

SB kirjoitti...

Savuista huolimatta matkasaarnaajan sadut jatkuvat hampaita kiristellessä.

http://areena.yle.fi/1-3351212

Anonyymi kirjoitti...

Uskomaton viritelmä tuo Onecoin.eu sivusto.
Hankala puhua louhinnasta kun katsoo lähdekoodista, mistä noissa laskureissa on oikeastaan kyse. Äkkiseltään katsoen näyttäisi täysin lineaariselta countterit ja se laskenta tapahtuu tuosta päätellen jossain aivan muualla kuin Onecoinin konesaleissa.

Lisäksi sivuille on riistetty komponentteja niin useista eri paikoista, että jokseenkin katoaa usko koko hommaan (jos ei jo muuten olisi kadonnut).

Sääliksi käy ihmiset, jotka vedätykseen uskoo.

SB kirjoitti...

Luvut laskureihin haetaan kahdesta osoitteesta (onecoin.eu/tech/other/getCoinsMined ja onecoin.eu/tech/other/getJoinedPeople) jonne ne kirjoitetaan skriptillä (tämäkö on se "scrypt" josta oli kova hehkutus?). Lukemat päivittyvät viiden ja kymmenen minuutin välein.

"Louhinnan" kerrottiin vaikeutuvan koko ajan mutta ei se kovin vaikeaa kuitenkaan näytä olevan, kolikoita "syntyy" 10000 kpl tasaiseen tapaavaan tahtiin vaikka välillä on jotain breikkejä eikä kolikoita "synny" ollenkaan. Breikki johtuu palvelimen kuormituksesta tai on tehty tarkoituksella.

Miten onecoinistit kommentoivat tätä "louhintaa"?
Jos louhinta vaikeutuu koko ajan niin miksi kolikoita kuitenkin "syntyy" koko ajan saman verran?

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvä helevetti tuota Onecoin kusetusta, miten kukaan voi lähä tuommsoeen mukaan, ei voi tajuta.

Anonyymi kirjoitti...

Huvittaa näiden nörttien hiekkalaatikkoleikit tällä sivulla. Elämää suurempi missio joillakin mutta että nyt mahda mitään sille että Onecoin kasvaa ja vahvistuu teidän ruikutuksesta ja pyristelystä huolimatta. Ehkä arvostettu kirjailija Edward Ludbrook joka on myynyt alan kirjoja merkittävän määrän ei hyppäisi minkä tahansa yhtiön palkkalistoille. Hänetkin Petteri ja kumppanit haukkuu totuttuun tyyliin huijariksi, mitäpä muutakaan osaavat.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Huvittaa näiden nörttien hiekkalaatikkoleikit tällä sivulla.


Minua huvittaa taas se, että joukko aivopestyjä juoksentelee ohjelmallisen laskurin tuottaman lukeman perässä. Lukeman jonka muuttuminen ei korreloi "valuutan louhimisesta" annetun kuvauksen kanssa ja miksi korreloisikaan, koska homma on täyttä puppua.

Anonyymi sanoi...
Elämää suurempi missio joillakin mutta että nyt mahda mitään sille että Onecoin kasvaa ja vahvistuu teidän ruikutuksesta ja pyristelystä huolimatta.


Ehkä jopa yhtä kova missio kuin sinun missiosi onecoinin puolustajana. Samat liirumlaarumit ([...] kasvaa ja vahvistuu [...]) on kuultu, konkreettiset todisteet puuttuvat vielä. Julkaisut siirtyvät, rahalla ostettuja "artikkeleita", jne. Sitten on tämä OneFoundation, joka sekin on ryvettynyt jo väittäessään yhtä ja toista. Ruja puikoissa sielläkin.

Pyysin kommenttia tuohon "louhinta-asiaan" mutta ei nähtävästi kiinnosta koko juttu. Sen sijaan juostaan sokeana hurmoksesta laskurilukeman perässä ilman kiinnostuksen häivää.

Keksikää tuohonkin nyt joku oiva OneCoin-tyyppinen perustelu miksi se toimii noin.
Varmaan valuutan vakauden takia pitää välillä pitää taukoa "louhinnassa" ettei kolikon arvo vallan räjähdä. Siinähän voisi Ruja jäädä nuolemaan näppejään, jos "louhintaa" tehdään liian nopeasti.

Anonyymi kirjoitti...

"Vaikee ymmärtää miksi näin hölmöt kusetukset menee läpi. OLis edes parempi tarina"

No samaa voi sanoa mistä tahansa uskonnosta.

Anonyymi kirjoitti...

Tunkit vielä valehtelee tienesteillään. Rahaa tulee ovista ja ikkunoista jo nytten vaikka rujaränkylää ei ole edes julkaistu :) tämä kun kaatuu nii veikkaan että puolet odotta vielä vuosien päästä Rujan uutta tulemista.

Anonyymi kirjoitti...

Now they have also activated the coinsafe,proising interest on your coins.They are apparently affraid of people who are selling their coins.

Anonyymi kirjoitti...

Should say: promising

Anonyymi kirjoitti...

Heh, petteri kirjoitti ettei mainostuloja kolise näillä sivuilla, kas kummaa bittiraha.fi mainoshan se siellä komeilee...että silleen... Hyvä Petteri ��

Anonyymi kirjoitti...

Sebastian Mäki, Jeremias Kangas ((TOTESI RADIOHAASTATTELUSSA SELVÄLLÄ SUOMEN KIELELLÄ, ETTÄ BITCOIN ON IHAN PASKA:)), Kankaan veljesten klaani, Roni Blomberg, Henry Brade ja muut Bitcoin fanaatikot. Miksi nämä kaverit eivät mustamaalaisi, valehtelisi ja tekisi tihutöitään OneCoin konseptia kohtaan, kun heillä itsellään on leivän syrjässä pysyminen kiinni Bitcoinin ympärille rakentamistaan palveluista. Tämä on erittäin tarpeellista huomioida näiden tahojen mielipiteitä ja kirjoitteluja lukiessa koskien OneCoin konseptia. Petteri on mustamaalaus asiassa piraattipuolueen/Bitcoin poikain mannekiinina tai sitten ukko on muuten vaan pöljä. On kyllä tullut nähtyä ja koettua, että minkälaista porukkaa kyseinen Bitcoin fanaatikko lahko mannekiini Pettereineen oikeasti on.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi Onecoin ei ole suomalainen yritys, nimittäin suurin riski tälle yritykselle olisi Suomen viranomaiset. Se onko Onecoin huijausta on hyvin yksinkertainen asia. Jos Onecoin yrityksenä on antanut harhaanjohtavaa tietoa liiketoiminnastaan, on se silloin minkä tahansa maan lakien mukaan petos, mutta jos asiat on esitetty totuuden mukaisesti, niin missä olisi huijaus? Jos onecoinin arvo kuitenkin joskus romahtaisi, niin eihän se tätä toimintaa huijaukseksi tee.

http://www.taloussanomat.fi/kotimaa/2016/03/02/siilasmaa-menestysfirmoista-kahdeksan-kymmenesta-olisi-suomessa-laittomia/20162435/12

Tämä valitettavasti kertoo totuuden suurimmasta osasta meidän asenteista, päättäjistä ja kansasta.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi Onecoin ei ole suomalainen yritys, nimittäin suurin riski tälle yritykselle olisi Suomen viranomaiset.

Tässä on ero Onecoinin ja kryptovaluutan välillä. Kryptovaluutta ei ole firma, kuten Onecoinistit luulevat, vaan tietokoneohjelma, joka ei osaa pysähtyä vaikka viranomaiset sen kieltäisivät.

Eivät ne riskit niin suuria Suomessa ole, koska tuomiot vakavistakin rikoksista ovat minimaalisia. USA:ssa joutuu helposti vankilaan. Aasiassa taas huijarit tapetaan. Oletko lukenut Muro-keskustelua? Onecoiniin on lähtenyt mukaan köyhiä maanviljelijöitä, jotka ottavat oikeuden omiin käsiinsä huomatessaan tulleensa huijatuksi.

Anonyymi kirjoitti...

OneCoin on yhtiö siinä missä muutkin. Muropoikien keskustelut ovat Suomi24 luokkaa, joita ei voi todesta ottaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa käydä lukemassa Petterin Facebook päivitystä aiheesta, koska siellä on ihan hyviä asiallisia komentteja.

Anonyymi kirjoitti...


Ei oiken heti muista yhtäkään huijjarifirmaa jolla olisi ollut toimiva Mastercard.

Miksiköhän isot pojatkin puuhaa samaa mitä OneCoin. Ovat vaan vähän myöhässä.

http://www.coindesk.com/bank-of-america-patents/

http://www.cnbc.com/2016/01/28/bank-of-america-is-going-big-on-blockchain-plans-to-file-20-patents.html

https://news.bitcoin.com/bank-america-reserves-spot-cryptocurrency-race/

https://www.cryptocoinsnews.com/bank-of-america-20-more-cryptocurrency-blockchain-patents/

https://www.cryptocoinsnews.com/european-central-bank-is-open-to-blockchain-technology/

SB kirjoitti...

Myöhässä mistä? Eihän yksikään pankki vielä oikeasti käytä kryptovaluuttaa mihinkään, ja onecoinissa taas lohkoketjua ei ole. Kyllä varmaan prepaid-kortteja maailmalla hämäräbisneksissä käytetään. Eikös se onecoinkin kortti ole juuri tuollainen.

Anonyymi kirjoitti...


Maailma muuttuu ja niin myös maksujärjestelmät. Eiköhän tuo joidenkin vuosien kuluttua tulla näkemään.

Matti Rissanen kirjoitti...

YLE Uuutisten nettisivuilla

http://yle.fi/uutiset/haluatko_tehda_miljoonan_kuukaudessa__uusi_virtuaalivaluutta_muistuttaa_pyramidihuijausta/8736938

Lisää ilmeisesti 18:00 uutisissa

Anonyymi kirjoitti...


Koirat hakkuu ja karavaani kulkee!

Anonyymi kirjoitti...

Uunot juoksee uunokolikon perässä

Anonyymi kirjoitti...

Siinä vaiheessa, kun joku pankki tekee oman kryptovaluutan, kuten parilla jo suunnitteilla kuulemma on, mietitäänpä hetki - onko heillä avoin lähdekoodi? Epäilen, että ei kyllä ole.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Petteri, sinun avulla nyt koko Suomi saa tiedon OneCoinista ja kun kauppapaikat ym palvelut avautuu niin kyllä Ruja sinuakin vielä kiittää :))) Paras mainosmies mitä voi olla ja vielä ilmaiseksi! Eihän tuollaista medianäkyvyyttä ihan jokainen firma saa kun maksamalla itsensä kipeeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Olipa taas yllätys kuka on "asiantuntijana" ylellä. Sopii kyllä hyvin tuonne ylen pelle tiimiin toi jurvinen.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on tunkeilla taas paniikki. Järvinen ja murolaiset ovat esittäneet satoja faktoja huijauksesta ja onecoinilaiset tyytyy uhkailemaan ja haukkumaan.Tämä vedätys loppuu nyt kun uutisointi alkoi.Toivottavasti thaimaan viranomaiset nappaa ne pääpirut välittömästi että pääsevät bangkok hiltoniin vedätettäviksi

Anonyymi kirjoitti...

Luvut laskureihin haetaan kahdesta osoitteesta (onecoin.eu/tech/other/getCoinsMined ja onecoin.eu/tech/other/getJoinedPeople) jonne ne kirjoitetaan skriptillä (tämäkö on se "scrypt" josta oli kova hehkutus?).

Vaikuttaisi tosiaan, että Onecoinilla ei lohkoketjua edes ole. Tuo osoite väittää lohkoja syntyvän tasaiseen tahtiin ilman mitään järkevää varianssia. Satunnaisprosessista pitäisi kuitenkin olla kyse, mutta ainakin tänä iltana lohkoja syntyy vuorotellen 8 ja 12 minuutin välein (ks. alla oleva lista).

20:57:23
21:09:24
21:17:24
21:29:23
21:37:24
21:49:24
21:57:23
22:09:24

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Siinä vaiheessa, kun joku pankki tekee oman kryptovaluutan, kuten parilla jo suunnitteilla kuulemma on, mietitäänpä hetki - onko heillä avoin lähdekoodi? Epäilen, että ei kyllä ole.


Ei tätä pyramidia enää mikään lähdekoodin vapauttaminen pelasta. Sitä paitsi ei se ole kiveenlyöty, etteikö pankit käyttäisi avointa koodia. Tulevaisuudessa pankit avaavat mm. rajapinnan tilien käsittelyyn joten jotain avoimuutta silläkin suunnalla on tiedossa.

Anonyymi kirjoitti...

Taisi tulla Suomalaisille pankeille hätä ja piti pyytää yle:a apuun levittämään propagndaa ja aivopesua, niin kuin case WinCapitassa aikoinaan. Kannattaisi pyytää seuraaviksi asiantuntijoiksi vankimielisairaalan professori Hannu Lauerma, Kari Nars Suomen Pankin kansainvälinen johtaja(1977–1983), huijaustietokirjailija ja Jouni Laiho ym. sopivia selittelijöitä ymmärrystä vailla, joita roudattiin pilvin pimein asiantuntijoina antamaan lausuntoja case WinCapitan tapahtumista.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Vaikuttaisi tosiaan, että Onecoinilla ei lohkoketjua edes ole. Tuo osoite väittää lohkoja syntyvän tasaiseen tahtiin ilman mitään järkevää varianssia.


Ei kai siellä mitään lohkoketjuja olekaan vaan laskuri ilmoittaa vain muka-louhittujen kolikoiden määrän. On siinä sen verran varianssia, että ihan joka 10. minuutti ei kolikoita "louhitakaan" ja taas välillä kymmenessä minuutissa onkin "louhittu" tuplamäärä.

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin koomista että Wincapita-kusetukseen rahansa hassanneet jaksavat vielä vuosienkin jälkeen itkeä syyttäen kaikkea muuta kuin omaa tyhmyyttään.

Nyt sama väki 'sijoittaa' onecoiniin vaikka jokainen edes vähäisellä älyllä varustettu näkee kyseessä olevan päivänselvän huijauksen. Yllättäen uutisoinnin lisääntyessä asiasta varoitelleet tahot joutuvatkin 'sijoittajien' sylkykupiksi.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.taloussanomat.fi/kotimaa/2016/03/02/siilasmaa-menestysfirmoista-kahdeksan-kymmenesta-olisi-suomessa-laittomia/20162435/12

Suomen tapa toimia onkin vähän erillainen. Lähtökohta on että kaikki on kiellettyä, mutta siihen voidaan tehdä poikkeuksia jos yleinen etu niin vaatii. Tämä on perua parin sadan vuoden takaa. Siksi nämä uuden kasvutarinat syntyy muualla. Suomessa kaikki on kiellettyä mikä ei ole erikseen sallittua. Muualla kaikki on sallittua mikä ei ole erikseen kiellettyä. Niissä on oleellinen ero.
Anonyymi kirjoitti...

Wincapita oli iso juttu, eli sen seurauksena viranomaiset mm. KRP ovat herkkinä ponzi ja pyramidiepäilyihin. Tämän seurauksena KRP tutki Onecoin:ia monta kuukautta, ja tiedote oli että esitutkinnan aloittamiselle ei ole edellytyksiä mutta KRP seuraa tilannetta. Tuosta on jo puolisen vuotta aikaa, eli tiedotteen mukaan Onecoin on ollut seurannassa, mutta tietoon ei ole tullut että edes esitutkintaa olisi aloitettu. KRP on ilmoittanut olevansa hereillä ja seuraavansa tilannetta, mutta nyt YLE:n uutisissa viitataan pyramidiepäilyihin eikä edes KRP:ltä tutkimusia tehneenä ja seurantaa jatkavana viranomaisena ole pyydetty lausuntoa. Tämän sijaa Petteri Järvinen kertoo kyseessä olevan leikkirahan olevan verrattavissa monopolirahaan. Näin törkeästi ei saisi media menetellä mitään yhtiötä tai toimintaa kohtaan.

Kaikille tämän kommentin lukijoille vielä tiedoksi, eli en tällä kommentila ota millään tavalla kantaa Onecoin:iin vaan käsittelytapaan jolla minkä tahansa toimijan päälle voidaan näköjään kaataa paljon kuraa joka perustuu vain yksittäisten henkilöiden mielipiteisiin ja olettamuksiin, eikä edes eettinen tai moraalinen vastuu saa aikaan asiaa seuraavan viranomaisen, eli KRP:n edustajan kuulemista.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
[...] mutta nyt YLE:n uutisissa viitataan pyramidiepäilyihin eikä edes KRP:ltä tutkimusia tehneenä ja seurantaa jatkavana viranomaisena ole pyydetty lausuntoa. [...]


Onko onecoin sitten mielestäsi jotain muuta kuin pyramidi? Tarvitaanko siihen jonkun ulkopuolisen tahon kommentti tai arvio ennen kuin onecoinia voi nimittää pyramidiksi? Krp on tutkinut asiaa ja todennut, että vielä ei ole tapahtunut mitään laitonta. Mielestäni tuo ei vähimmässäkään määrin anna onecoinille puhtaita papereita varsinkin, kun ottaa huomioon alusta asti esille tulleet oudot asiat onecoinin toiminassa.


Anonyymi sanoi...
Kaikille tämän kommentin lukijoille vielä tiedoksi, eli en tällä kommentila ota millään tavalla kantaa Onecoin:iin vaan käsittelytapaan jolla minkä tahansa toimijan päälle voidaan näköjään kaataa paljon kuraa joka perustuu vain yksittäisten henkilöiden mielipiteisiin ja olettamuksiin.


Ei kaadeta ellei ole aihetta. Annat sellaisen kuvan, että Petteri yksinään olisi organisoinut vastakampanjan vaikka Onecoinista on ollut pyramidiepäilyjä jo ennen Petterin kirjoituksia. Olettamuksia on pakko tehdä silloin kun faktatietoa ei ole saatavilla ja faktojahan on pyydetty niitä kuitenkaan saamatta ja faktojen sijaan on tullut kiertelyä ja kaartelua. Ymmärrät kai, että tässä tapauksessa kenen tahansa epäilykset heräävät.

Anonyymi kirjoitti...

Sulle sebastian on ihan sama vaikka KRP sanoisi että kaikki on täysin kunnossa eikä asiaa enää seurata ja piste. Sama itku jatkuisi sulla ja muilla edelleen. Teillä on sellainen pyramiidiepäilijöiden kerho ja saatte siitä jotain sairasta nautintoa. No kukin tallaa tavallaan tätä elämän polkua :)

Jännä kyllä katsoa mikä sitten on selityksenne kun kauppa-alusta avataan ja konvertoiva MasterCard on käytössä. Petterin monopolisetelivertaus kokee aikamoisen inflaation :) mut kyllä te sitten taas uusie juttuja keksitte, se on päivän selvä asia kun teillä on päähänpinttymä ettekä osaa antaa periksi ja myöntää virheitänne.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Jännä kyllä katsoa mikä sitten on selityksenne kun kauppa-alusta avataan ja konvertoiva MasterCard on käytössä.


"Sitten kun, sitten kun", epätoivoista uikutusta. Eiköhän tuota ole kuultu ihan tarpeeksi (l. vaihda jo levyä). Koko hommassa on enemmän aukkoja kuin ladon seinässä. Faktoja ei voida toimittaa, pyramideissä ryvettynyt johtoporras hummailee maailmalla ja postailee editoituja selfieitä, jäsenten maksamat rahat menevät toimitusjohtajan äidin tilille (!), epämääräisiä tilejä availla ympäri palloa ja kun yksi tili suljetaan niin toinen avataan jonnekin muualle ja kaiken kukkuraksi "pörssi" on huoltotauolla mutta rahaa kinutaan silti lisää.

Jonkun kauppapaikan tai -alustan avautuminen ei tarkoita mitään eikä ole todiste mistään. Ainoastaan faktoilla on merkitystä eikä niitä tulla luonnollisesti saamaan koskaan. Tällainen kuvio sitten kuvittelee kaatavansa pankit ja bitcoinin.

Jännää tässä ei ole muuta kuin se, että milloin kuullaan pyramidin viimeinen kolahdus ja sitä mille sivulle se kaatuu.

Anonyymi kirjoitti...

Jos tämä oletus että mikä tahansa julkisuus on positiivista toimis tässä, nii metsään menee. Haluan nähdä ne kaupat jotka ottaa näin huonomaineisen ja epäilyttävän jutun käyttöönsä. Tässä nyt on se ponzien kultainen tilaisuus lopettaa toiminta negatiivisen julkisuuden takia, tähän taisivat tähdätäkkin koska jaksavat ärsyttää vieläkin aivotoimintaa omaavia.

Anonyymi kirjoitti...

kuten sanottu niin ihan sama mitä tapahtuu niin sebastianin itku jatkuu :)

Edward Ludbrook on sinun mielestä myös yksi huiarii toisten joukossa joka on palkattu yhtiön palvelukseen viimeisimpänä ja huijaamaan vielä suurempaa ihmismassaa tietenkin tuolla sinun logiikalla. Maailma muuttuu sebu, kannattaisi sinunkin muuttua siinä samalla.

Anonyymi kirjoitti...

Onkos tää sen saman Petteri Järvisen blogi joka oli syytettynä jippii groupin oikeudenkäynnissä sekä taitaa olla nytkin joku Hovioikeuden päätös jossa mies on tuomittu sakkoihin

Anonyymi kirjoitti...

Joo sama pelle kyseessä ja kehtaa vielä muita syyttää huijareiks.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Onkos tää sen saman Petteri Järvisen blogi joka oli syytettynä jippii groupin oikeudenkäynnissä sekä taitaa olla nytkin joku Hovioikeuden päätös jossa mies on tuomittu sakkoihin


Miten tuo liittyy asiaan? Yritätkö, erästä kirjoittajaa lainatakseni, luoda jotain savuverhoa jotta keskustelun kohteena olevan asian käsittely unohtuisi?

SB kirjoitti...

Ja Ruja ja kumppanit sen sijaan ovat puhtoisia pulmusia eikä heillä ole mitään muuta päämäärää kuin tuottaa lisää rahaa onecoiniin sijoittaneille.

Kertokaapa yksikin henkilö onecoinin ydinporukasta, joka ei ole jollain tavalla ryvettyny joko yleisesti finanssiasioissa tai samankaltaisissa pyramideissa. Vuorista ei lasketa.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka tämä ei asiaan liitykään, niin todetaan nyt kuitenkin selvyyden vuoksi, miten Jippii-jutussa kävi:

"Joulukuussa 2012 hovioikeus päätyi samalle kannalle kuin käräjäoikeus vuonna 2007, ja hylkäsi kaikki jutussa esitetyt rikossyytteet yksimielisellä päätöksellä." (ks. Wikipedia, tiedotusvälineet, Finlex, jne.)

Tämä ei siis liity mitenkään siihen, että Onecoin on törkeä pyramidihuijaus.


Anonyymi kirjoitti...

Liittyen asiaan todetaan nyt kuitenkin selvyyden vuoksi. OneCoin on törkeä pyramidirikos Petteri Järvisen ja Bitcoin nikkareiden mielestä. OneCoin karavaani kulkee ja ympärillä olevat räkyttäjäkoirat räksyttää:).

Anonyymi kirjoitti...

http://pjarvinen.blogspot.fi/2013/04/taas-tuli-ansaittua-025-dollaria.html

"Ansaitsin parissa tunnissa 0,25 dollaria tekemättä mitään. Iltapäivällä Bitcoin-lompakkoni arvo oli 82,51 USD, nyt jo 82,76 USD. On tämä rikastuminen nykyään helppoa!" -Petteri Järvinen.

Ja Lopputekstit:

"(Lisäys klo 21:50 - lompakossa nyt 83,71 USD eli kokonainen taala virtuaalirahaa ansaittu blogitekstin kirjoittamisen jälkeen. Uusi WinCapita on syntynyt?)"

Anonyymi kirjoitti...

"Liittyen asiaan todetaan nyt kuitenkin selvyyden vuoksi. OneCoin on törkeä pyramidirikos Petteri Järvisen ja Bitcoin nikkareiden mielestä. OneCoin karavaani kulkee ja ympärillä olevat räkyttäjäkoirat räksyttää:)." – tuo "karavaani kulkee..." lause on muuten WinCapitan ja vastaavien ansiosta leimautunut vain kusettajien fraasivarastoon kuuluvaksi, ts. jokainen sitä viljelevä on oletusarvoisesti huijari.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka kaikki selittely Onecoinin puolelta menisikin läpi, kun en kryptovaluutoista mitään ymmärrä, niin on yksi asia joka jokaisen pitäisi tajuta: Mihin kolikon arvo perustuu ja kuka niitä muka ostaa tuolla hinnalla kun pakettien kylkiäisenä niitä saa halvemmalla...
Sama kuin autokauppa myisi auton huolto-opasta 10 000€ hintaan ja antaisi kylkiäisenä auton, jonka arvo on 30 000€. Ja näitä autoja voisi ostaja sitten myydä 30 000€/kpl. Ja ostajia ovat muut joilla on jo Huolto-opas ja auto(vaikka saisivatkin näitä kylkiäisenä halvemmalla). Kuinka moni ostaisi 30 000€ hintaan ;)
Tai sitten autoliike lunastaa autoja takaisin 30 000€ hintaan. Ja samalla kuitenkin antaa niitä takaisin 10 000€ huolto-oppaan kylkiäisinä.
Tai toimisihan tuo silloin, jos autokauppa taikoisi autoja tyhjästä lisää ja rajoittaisi takaisin lunastusta niin että neljää myytyä huolto-opasta kohti lunastetaan takaisin yksi auto, jolloin kaupalle jää 10 000€... mutta hetkinen, tuota myyntiähän rajoitetaankin :) Ja lisäksi autokauppa lupaa että vuoden päästä auton arvo tulee olemaan vähintään 200 000€

Aikamoisia satuja...

Ja autollahan ei pysty ajamaan. Tai voi olla että se käynnistyy ehkä vuoden tai kahden päästä, tai vähän myöhemmin...

Anonyymi kirjoitti...

Onko se auditointi yritys ernst & young tasoinen yritys? Tai onko auditointia suorittava yleensäkään tunnettu bulgarian ulkopuolella?

Jos ei ole on Onecoin markkinointi lainvastaista ja harhaan johtavaa.

Väite ernst & young tasoisesta auditoinnista Onecoin markkinoinnisssa luo mielikuvaa siitä, että auditoinnin suorittaa kansainvälisesti tunnettuja arvostettu yritys.

Tuttavieni kautta on minullekin tuputettu Onecoin "koulutusta" tuttavieni taholta. Siksi olen asiasta kiinnostunut.

Anonyymi kirjoitti...

PETTERI, kuka on kertonut sinulle tämän Mikko Hyppöseen liittyvän väitteesi? Missä tämä väitteesi on kerrottu ja milloin? Oletko ystävällinen ja vastaat, kiitos.

Tietoturvan rokkitähti Mikko Hyppönen sanoutuu irti väitteistä, joiden mukaan hän olisi perehtynyt OneCoin valuuttaan ja todennut sen oikeaksi.

"Onecoin-uskovien" väitteen toi julkisuuteen tviitissään Petteri Järvinen.

Anonyymi kirjoitti...

Eli kuka (ja missä ja milloin) on kertonut sinulle, että Mikko Hyppönen olisi perehtynyt OneCoin valuuttaan ja todennut sen oikeaksi?

Anonyymi kirjoitti...


Hyppönen juttu on Järvisen oma mediatemppu....

Anonyymi kirjoitti...


Onecoinia puolustaa ne jotka on siinä mukana, ja raivokas vastustaminen tulee niiltä jotka eivät ole edes mukana eivätkä asiasta tiedä muuta kun sen mitä googlettamalla on irronnut.

Tätä en vaan voi ymmärtää....

Anonyymi kirjoitti...

Hyppönen on jo reilu viikko sitten, eli 4.3., kiistänyt Twitterissä yhteytensä OneCoiniin. Tässä yhteydessä hän linkkaa sivuston, joka ilmeisesti on antanut näin ymmärtää. Ainakaan pääsivulla ei mainntaa näytä olevan, joko se on poistettu Hyppösen tviitin jälkeen tai sitten se on muualla sivun materiaaleissa.

Anonyymi kirjoitti...


Nauttikaa

https://m.youtube.com/watch?v=Xu7Wjp_u92o&feature=youtu.be

Anonyymi kirjoitti...

Laittakaapa tänne se linkki sivustoon jossa annetaan näin ymmärtää niin katsotaan asiaa uudelleen sen jälkeen. Ainahan ne keksityt linkit tuppaavat olemaan hukassa varsinkin silloin, kun niiden perään aletaan kyselemään.

Mutta mistä tuo Petterin antama tieto on peräisin (että joku olisi sanomut/väittänyt, että Hyppönen olisi perehtynyt salaisesti OneCoin valuuttaan ja todennut sen oikeaksi)?

Petteri Järvinen kirjoitti...

kuka on kertonut sinulle tämän Mikko Hyppöseen liittyvän väitteesi?

Tällaisia väitteitä olen kuullut Onecoin-piireistä. Hyppönen olisi muka tutkinut Onecoinin ja todennut sen toimivaksi, mutta ei voinut asemansa vuoksi kertoa asiaa julkisuuteen. Puhdasta satua, tietenkin.

Lähdesuoja estää vastaamasta kuka-kysymykseen.

SB kirjoitti...

Hyppönenhän kommentoi yleisluontoisesti kryptovaluutoista joskus menneisyydessä. Tuo on ilmeisesti nyt alamäen alkaessa käännetty ympäri.

Anonyymi kirjoitti...

Linkin kaipaaja, googleta "mikko hyppönen onecoin", 4.3. tulee vastaan Hyppösen tviitti, jossa hän kiistää yhteyden, tietyistä sivustoista huolimatta. Tämän jälkeen tulee linkki yhteen OneCoin-sivustoon, jonka etusivulta ei kyllä löydy mainintaa, mutta ehkä siellä, alasivuilla tai linkatuissa videoissa on jotakin ollut kun Hyppönen asiasta mainitsee. En ihmettele jos tuon tviitin jälkeen on delete-näppäin käynyt kuumana useallakin sivustolla.

Anonyymi kirjoitti...


Petteri puhuu potaskaa.... Todella alatyylistä käsittelyä... Sitä saa mitä tilaa :-)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Youtube video muutama kommentti aikaisemmin on sunnuntain Ruotsin tilaisuudesta Edward Ludbrook puheenvuoro

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Ehkä arvostettu kirjailija Edward Ludbrook joka on myynyt alan kirjoja merkittävän määrän ei hyppäisi minkä tahansa yhtiön palkkalistoille.


Vastakysymys: Miksi arvostettu ja ilmeisesti ehkä varsin fiksukin (en tunne henkilöä) kirjailija menisi mukaan pyramidibisnekseen? Onko kirjojen myynti lähtenyt laskuun vai eikö enää tule uusia ideoita kirjojen aiheiksi ja on menty pikarikastumisen toivossa mukaan. Rujallahan (tai hänen äidillään) on sitä mammonaa mistä yhden puhujan palkkioita voidaan maksella.

Anonyymi kirjoitti...

Eedward Ludbrook:in LinkedIN profiili kertonee paljon..

Anonyymi kirjoitti...


Vaikka tästä

https://nz.linkedin.com/in/edludbrook

SB kirjoitti...

Kuten totesin, rujalla riitää kyllä rahaa yhden verkostomarkkinoijan palkkaamiseksi onecoinin saarnaajaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Hahaha, eli noissa tunkkien toteamuksissa että koirat haukkuu karavaani kulkee on vinha perä :D ikaros groupit, conligukset,bigcoinit ja onecoinit jatkuu vaan jollai shitcoinilla eteenpäin. Noita uskovaisia on niin paljon että ne seuraa näitä hamaan konkurssiin asti, kunhan on uutta ideaa lyödä pöytään,niin sehän on väärin antaa idioottien pitää rahansa

SB kirjoitti...

Bigcoinin laskuri käyttää samaa "scryptiä" kuin Onecoinin laskuri ja myös laskurilukema haetaan samalla tavalla, eri osoitteesta tosin.

Oliko Onecoin sittenkin Greenwoodin keksintö ja mukaan tempaistiin "ei-niin-pahasti -bisneksissään-ryvettynyt" Ruja antamaan fiksummat kasvot koko touhulle.

Anonyymi kirjoitti...

Petteri, sulla loppuu itsellä munat niin vedät valheillasi 100 kertaa älyykkäämmän ja fiksumman Mikko Hyppösen mukaan omaan ja lahkosi Bittinikkareiden (joista kunnon pyöveli kuohitsija Sebastian Mäki täällä kitisee myöskin) säälittävään, alhaiseen ja mielisairaaseen peliin. Kuohitsija Sebulle terveiset, onneksi on tallessa Sebun Faceen kirjoittama aineisto (se mitä kirjoitit OneCoin henkilöiden kuohitsemistarpeesta)! Ja soitelkaahan taassen niitä hiljaisia häirikkösoittojanne.

Anonyymi kirjoitti...

"kehotan kaikkia pysymään kaukana one coinista" oli Hyppösen mielipide asiaan,jos ei järvisen mielipide riitä.Naurattaa jo valmiiksi kuin pääpirut kiroaa Vuorista kun meni munaamaan itsensä valtamediassa. Nopeutti ylimielisellä ja amatöörimäisellä käytöksellään pyramidin sortumista. Kunnon ihmiset kiittää.

Anonyymi kirjoitti...

Petteri puuhamiehenä ja asian hoitajana Mikko Hyppösen asiassa. Kilautetaanpa Hyppöselle ja tarkistetaan asia miten tämä oikeasti on mennyt. Nyt laitetaan täältäkin päin iso pyörä pyörimään.

Anonyymi kirjoitti...

OneCoinin mukaan koodi julkaistaan aikaisintaan tämän vuoden lopulla, kun 50 prosenttia kolikoista ja 70 prosenttia valuutasta on synnytetty. Täh? Petteri on vaahdonnut asiaa mediaan viinahöyryissään ja saanut aikaiseksi näinkin selkeän ja ymmärrettävän lauseen, nyt on Petskulta tipahtanut todistettavasti korvien välistä ainakin yksi ratas:).

Anonyymi kirjoitti...

Osaako tunkit lukea twitteriä,siellähän se hyppösen mielipide seisoo, mut faktojen tarkistushan ei ole näitten pahvipäiden keinovalikoimassa

Anonyymi kirjoitti...


Tääsltä ainakin löytyy viittausta Hyppöseen

https://asiakas.kotisivukone.com/files/rakkaudentahti.auttaa.fi/onecoin-asiaa.pdf

SB kirjoitti...

Anonyymi kirjoitti...
[...] (joista kunnon pyöveli kuohitsija Sebastian Mäki täällä kitisee myöskin) säälittävään, alhaiseen ja mielisairaaseen peliin. Kuohitsija Sebulle terveiset, onneksi on tallessa Sebun Faceen kirjoittama aineisto (se mitä kirjoitit OneCoin henkilöiden kuohitsemistarpeesta) [...]


Minä en oe kirjoitellut mitään mainitsemiasi asioita, koska olen täysin eri henkilö joten voitko lopettaa jo tuon p-jauhannan.

Anonyymi kirjoitti...

OSU JA UPPOS!:)

Tässä kirjoitus Muromiesten palstalta jossa pyörivät samat tihutyöläiset kuin täällä toisellakin sontatunkiolla: "Lukies tuota Hyppöskeissiä mietein että onko Hyppöstä edes koskaan väitetty onecoinia katsoneen vai oliko ovelaa tapa saada Hyppösen lausunto asiaan twiittaamalla että Hyppösen väitetty. Joka tapauksessa hyvä veto saada se julkinen Hyppösenkin twiitti onecoinin hulluudesta".

Eli erittäin hyvä vahvistus siihen, että Petteri Järvinen veti valheellaan pikkuisen paljon luotetumman ja arvostetumman Mikko Hyppösen mukaan omaan likaiseen ja sairaaseen "pikku peliinsä". Kiitos asian selkiyttämisestä ja vahvistamisesta Muropalstan tihutyöläisille:). Tihutöiden takaa kun löytyy aina se kolmas osapuoli joka heittää tulen keskelle sitä kuuluisaa "löylyä":). Mihin Petterin veriset jalat johtavatkaan...

Anonyymi kirjoitti...

Tässä leikkiraha touhussa on pitkälle kysymys tietotekniikasta. Hyppöset,järviset ja murolaiset ovat varmasti parempia asiantuntijoita kuin sällit jotka ymmärsi tästä sen vaiheen, kun vuorinen kysyi haluatko miljonääriksi? Tommi vuorisen oman firman huikea menestystarina on vapaasti nähtävillä,tällaisen konkurssikeisarin höpötyksillä ole paskankaan arvoa. Ylentää vielä itsensä maajohtajaksi ja kiertää pikku huoltoasemia kun wahlroos meni suoraan isoille areenoille. Pienille pojille pienet hiekkalaatikot.

Anonyymi kirjoitti...


https://www.youtube.com/watch?v=Xu7Wjp_u92o&feature=youtu.be

https://nz.linkedin.com/in/edludbrook

http://100percentmastery.com/about-ed-ludbrock/

Anonyymi kirjoitti...

Ihanko on tietotekniikasta kysymys, olipas todella yllättävä super uutinen:).

Anonyymi kirjoitti...

Jos katsotaan mitä OneCoinia markkinoivilta nettisivuilta tällä hetkellä löytyy, niin ainoa Hyppös-maininta näyttää olevan lainaus, jossa Hyppönen puhuu kryptovaluutoista yleisellä tasolla. Tokihan Hyppönen on voinut vetää herneen nenäänsä jo tuosta, en minäkään pitäisi siitä, että jotain yksittäistä lausettani siteerattaisiin asiayhteydestään irrotettuna jonkun todennäköisen huijauksen markkinoinnissa.

Mutta mitä sitten on mahdollisesti tapahtunut? WinCapitan tapauksessa nähtiin verkostomarkkinoinnin "voima" jo alun perin virheellisten väitteiden eskaloituessa sponssien kautta kuljettaessa: milloin WinCapita oli ostanut tai perustanut oman pankin (kuulostaako tutulta?), milloin taas poliisin käynnistämässä esitutkinnassa olikin kyse WinCapitan sisäisestä tutkinnasta, joka oli ulkoistettu poliisille. Netistä löytyi ihan videoitunakin esittelytilaisuus, jossa puhuja väitti WinCapitan kassassa olevan miljardi.

Tältä pohjalta voin helposti kuvitella, että Hyppösen kryptovaluuttaa yleisellä tasolla koskevat kommentit ovat parin sponssikierroksen jälkeen muuttuneet joissakin esittelytilaisuuksissa muotoon, jossa Hyppösen väitetään tarkastaneen koko OneCoinin. Ainakin osa netissä OneCoinia puolustelevista henkilöistä näyttää olevan jo WinCapitan kuvioista tuttuja, joten...

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin osa netissä OneCoinia puolustelevista henkilöistä näyttää olevan jo WinCapitan kuvioista tuttuja, joten...

Entäs sadat tuhannet muut?

Anonyymi kirjoitti...

"Ainakin osa netissä OneCoinia puolustelevista henkilöistä näyttää olevan jo WinCapitan kuvioista tuttuja, joten...

Entäs sadat tuhannet muut?"

Hankkivat koulutusta pedagogisella metodilla "Siperia opettaa"?

Anonyymi kirjoitti...


Aina kannattaa kouluttautua.

Anonyymi kirjoitti...

Ja OneCoin pörssi auki niin kuin oli luvattukin...

Anonyymi kirjoitti...


Murossa joku vastarannankiiski oli ihmeissään kun sai heti myyntiään läpi... :-)

Anonyymi kirjoitti...

Antakaa nyt näitten idioottien rauhassa tunkee rahansa ponzeihin,tämmöset pörssin aukeamiset negaation jälkeen vain vahvistaa noiden uskoa. Tietenkin ne jatkaa tätä rullaamista niin pitkään kun hilut on ranteessa,tai jatkavat vielä mullistavampaan keksintöön.

Anonyymi kirjoitti...

Sinäkin tekopyhä paska, saatanakin jo häpeää sinua!

Anonyymi kirjoitti...


Kateus vie kalatkin vedestä!

Anonyymi kirjoitti...

Petterin lähtölaskenta on alkanut. Laupias samarialainen veti arvostetun, fiksun ja todellisen ammattilaisen Mikko Hyppösen mukaan itse ja Bitcoin kavereittensa kanssa kehittämään valheelliseen paskalokaansa. Eli todella likaisen vittumaisen ansan viritti Petteri Hyppöselle.

SB kirjoitti...

Oho, nyt rujan piti vähän hillitä kolikoiden "louhintaa" kun puolenyön jälkeen ei ole syntynyt yhtään uutta kolikkoa, vasta aamulla klo 8 niitä alkoi taas "syntymään".

Anonyymi kirjoitti...

Voi kauhiata, tirahtiko sul ihan pisu housuun:)

Anonyymi kirjoitti...


Mitä sitten!

Anonyymi kirjoitti...

Itse karikatyyritaiteilija taitaa pommittaa nuita viestejä palstan täyteen. Oikea rahoista huolissaan oleva kusetettu kyllä mielellään kuuntelisi muitakin mielipiteitä kuin ansioituneiden verkostohuijarien ja nakkikioskiyrittäjän tasoisen maajohtajan kitinää :D

Anonyymi kirjoitti...

Hänellä on paljon tärkeämpää ja parempaa tekemistä kuin vaihtaa mielipiteitä sinunlaistesi räkönokkien kanssa:).

Anonyymi kirjoitti...

Petterin lähtölaskenta on alkanut. Laupias samarialainen veti arvostetun, fiksun ja todellisen ammattilaisen Mikko Hyppösen mukaan itse ja Bitcoin kavereittensa kanssa kehittämään valheelliseen paskalokaansa. Eli todella likaisen vittumaisen ansan viritti Petteri Hyppöselle.

Anonyymi kirjoitti...

Höpöhöpö. Tämä leikkiraha ei uhkaa ketään,vähiten bitcoinia. Jos sillä jotain arvoa olisi nii arvostetut talouslehdet olisi jo asiasta kirjoittaneet. Onecoinin maksetut autotallissa pääkonttoriaan pitävät lehdet ei niihin kuulu.

Anonyymi kirjoitti...


"Viisas päättelee itse, tyhmä seuraa yleistä mielipidettä."
-Kiinalainen sananlasku.

Anonyymi kirjoitti...

Buahahahahahaahahahahahahahaahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa tälle käymälälle:)

Petteri Järvinen kirjoitti...

Aika kuvaavaa: Financial IT -lehden mainosnumeron (sen, jossa Ruja kansikuvassa) voi tilata yhtiön sivuilta mutta...

"The cost per issue, 15 EUR, will be withdrawn from your cash account."

Maksuvälineeksi kelpaa vain euro, eivät onecoinit. Jos yhtiö ei itse hyväksy omaa rahaansa maksuvälineeksi, kuka muukaan hyväksyisi?

Myös Onemarketplace hyväksyy vain euroja: http://www.onemarketplace.eu/eng/

Anonyymi kirjoitti...


Voi jestas, olipa jytky.

Anonyymi kirjoitti...

Oletetaan että järvisellä nyt olisikin jotain bitcoin kytkyjä. Miksei kukaan muu suurempi bitcoin sijoittaja ole nostanut haloota onecoinista? Eihän tuo nyt kummoinen juttu olisi tuoda esiin vaikka Rujan,parhialan,steinkellerien,libackin,greenwoodin ja kumppaneiden taustat? Vastaus: kukaan herneenkokoisetkaan aivot omistava ei ota tätä vakavissaan,miljardifirmalla olisi tässä vaiheessa viimeistään vakavasti otettavia jamppoja töissä

Petteri Järvinen kirjoitti...

Vaikka Onecoin olisi oikea valuutta, se ei olisi Bitcoinin kilpailija. Bitcoinin takana ei ole yritystä eikä valuutta ole mikään osake, jota hamstrataan kurssinousun toivossa. Päinvastoin, mitä vakaampi Bitcoinin kurssi on, sitä paremmin valuutta toimisi maksuvälineenä ja sitä laajemmalle sen käyttö leviäisi. Oletan, että valtaosa Bitcoinin käyttäjistä haluaa *käyttää* sitä valuuttana eikä spekulatiivisena sijoituksena.

Onecoinissa tämä on ihan sekaisin: toisaalta luvataan 50 000 kauppapaikkaa, jossa rahaa voi käyttää, toisaalta sen arvon luvataan (sitähän Vuorinen käytännössä teki videolla) 20-kertaistuvan. Nämä ovat ristiriidassa keskenään.

Kryptovaluuttojen kannalta Onecoinin toimivuus olisi hyvä asia, mikä lisäisi myös Bitcoinin uskottavuutta ja pakottaisi ratkaisemaan sen tekniset ongelmat.

Ajatus siitä, että minä (omistan noin kaksi Bitcoinia) tai joku Bitcoineja käyttävä haluaisi torpedoida Onecoinin jotta Bitcoin menestyisi paremmin, on lähinnä naurettava. Kyse on eräänlaisista valuutoista, ei keskenään kilpailevista yrityksistä.

Anonyymi kirjoitti...

Oletan, että valtaosa Bitcoinin käyttäjistä haluaa *käyttää* sitä valuuttana eikä spekulatiivisena sijoituksena.

Spekulaatiota on melko varmasti enemmän. Suurin osa Bitcoinin voluumista on Kiinassa, jossa sitä ei tietääkseni (ainakaan virallisesti) saa käyttää maksamiseen. (Toisaalta spekulaatio on sallittua).

Bitcoin on sijoituksena kätevä, koska mikään viranomainen, pankki tms. ei voi estää pääsyä omiin kolikoihin, kunhan vain säilyttää niitä omassa lompakossa. Onecoin taas toimii itse laittomana "pankkina", josta asiakkaat eivät todennäköisesti ikinä tule saamaan rahojaan ulos.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Bitcoin on sijoituksena kätevä, koska mikään viranomainen, pankki tms. ei voi estää pääsyä omiin kolikoihin, kunhan vain säilyttää niitä omassa lompakossa

Tässä juuri on se ongelma: ei tiedä, onko kolikoiden arvo vuoden päästä puolet vai tuplat entisestä. Jos se on puolet, olisi yhtä hyvin maksanut verot ja maksut, ja säilynyt lain oikealla puolella.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä juuri on se ongelma: ei tiedä, onko kolikoiden arvo vuoden päästä puolet vai tuplat entisestä. Jos se on puolet, olisi yhtä hyvin maksanut verot ja maksut, ja säilynyt lain oikealla puolella.

Todettakoon, että Suomessa Bitcoinien halussapidosta ei synny veroja eikä maksuja, eikä se ole laitonta.

Anonyymi kirjoitti...

Yksi huomionarvoinen seikka löytyy facebookista. Conligus ketkutuksella on tasan saman verran tykkääjiä kuin onecoinilla. Herää kysymys onko tämä sittenkään kovinkaan iso ketkutus vai onko tämä saatu näyttämään siltä.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Yksi huomionarvoinen seikka löytyy facebookista. Conligus ketkutuksella on tasan saman verran tykkääjiä kuin onecoinilla. Herää kysymys onko tämä sittenkään kovinkaan iso ketkutus vai onko tämä saatu näyttämään siltä.


Ööö... Miten kahden eri fb-sivun tykkääjien määristä voi tehdä mitenkään tuollaisia johtopäätöksiä, kysyn vaan?

Anonyymi kirjoitti...

Conliguksessa on samat udo deppischit ja steinkellerit kuin onecoinissa. Jopa poseeraukset suurkaupunkien julisteiden/photoshoppien edessä on aivan samanlaisia.Koskaan en ole kuullutkaan aikaisemmin conliguksesta mutta onecoin on joka tuutissa. Sama tykkääjä määrä silti molemmissa.kyllä siitä voi jotain päätellä.

Teemu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jim Marven kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Blogger kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.