lauantai 21. joulukuuta 2019

Onecoin tekee kuolemaa

Tiedot Sofiasta kertovat Onecoinin olevan kuolemassa. Nyt on selvää, ettei pörssiä avata, koska kysynnän puute tuhoaisi kolikon arvon. Yhtiö on hajoamassa sisäisesti, sillä itsestäänselvää johtajaa ei enää ole. Osoitteet onecoin.eu, oneworldfoundation.eu ja oneacademy.eu ovat lakanneet vastaamasta (palasivat toimintaan 8.1.2020, ilmeisesti domainit siirrettiin toiselle operaattorille). Edes rekisteröinti jäseneksi ei onnistu Onelife-sivun lomakkeella (ilmeisesti rekisteröintikin toimii taas, vaikka hiljaista onkin?). Ilman uusia jäseniä pyramidi sortuu väistämättä.

Onecoinin jäsenlaskuri on lähes pysähdyksissä. Viimeisen 10 vuorokauden aikana jäseniä on tullut 20, 25, 16, 14, 7, 14, 12, 10, 5, 3 ja 4 vuorokaudessa, kun vielä lokakuussa taso oli 250-400 ja marraskuun alussa erikoinen huippukausi ylsi 2000-6000 henkilöön vuorokaudessa.

(Lisäys 15.1.2020: sivujen palattua toimintaan jäsenmäärä alkoi taas kasvaa, eikä edes Cloudfaren asettama kalasteluvaroitus ole pahemminvaikuttanut. Jäsenmäärät viimeisen xx ajalta 2, 9, 23, 5, 470, 624, 294, 210, 139, 164.)

Crown Diamond Simon Le ja Blue Diamond Cordel "King Jayms" James ilmoittivat ottavansa vetovastuun ja perustavansa uuden GLG-johtoryhmän, mutta nyt monet korkean tason "timantit" ja verkostojohtajat ovat ilmoittaneet jättävänsä uppoavan laivan.

Yksi lähtijöistä on Global Leader Grop -tasolle kuulunut Arto Ylitalo, joka oli mukana alusta lähtien, ja vielä vuosi sitten elokuussa veti Suomessa kiertueen.

Arto Ylitalo veti Suomen-kiertueen elokuussa 2018
Veselina Valkova ja Habib Zahid puuhaavat ilmeisesti jo uutta kuviota, johon jäseniä yritetään houkutella. Viroon perustetun yrityksen nimi on TradeInvicta Oü.

Onecoinisteille on tulossa musta joulu. Odotan kiinnostuneena maajohtajan joulutiedotetta.

Otteita Mark ja Miki Nishiyaman viestistä OneLife-jäsenille:

"An emergency Inner Circle meeting was called by Veselina Valkova of Compliance and Black Diamond Habib Zahid in Mid October. At that meeting, we were informed that it was impossible to put One Coin on the exchange because of the suspicion of money laundering and the Bank of Ireland planned then cancelled testimonies. In other words, no bank or exchange would ever allow Onecoin to be listed.
...
Mr. Konstantin Ignotov admitted that it Onecoin was a planned fraud at the trial conducted on the wire fraud and money laundering case for Mark Scott. Until then we had believed that Konstantin Ignotov had been working for One Coin without knowing about the situation at hand and that he had been suspected of wire fraud and was being arrested unfairly.
After admitting that the company was a fraud and that his sister had tricked him into believing so, the operations at the headquarters deteriorated quickly to the point where all employees were let go and to work at home until the end of December 2019. 
...
We also found out that plan B, to do a brand change and go to the exchange with a new coin that was being promoted at that time was canceled.
...
We fought long and hard about It and made a hard decision that we could no longer continue the Onecoin/Onelife activity. This ended in removal ncluding any GLG Inner Circle status and the Japan Deal Shaker Franchise."

Arto Ylitalon eroviesti:


Ylitalon Ruotsiin perustama firma, johon OC-tuloja on ohjattu, näyttää pärjänneen takavuosina oikein mukavasti: https://www.allabolag.se/5590449574/cryptotrading-holding-sweden-ab

Lisäys 1.1.2020: Kävin katsomassa rakennusta, johon Konstantin Ignatov vietiin Los Angelesin lentokentältä pidätyksensä jälkeen. Metropolitan Detention Center sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, vieressä on kaksi muutakin vankilaa.

Los Angeles MDC
Vartija tuli kysymään, miksi otan valokuvia vankilasta. Päädyimme juttelemaan ja kerroin tapauksesta, jota olen seurannut. Vartija muisti Konstantinin heti hänen tatuoinneistaan, muisti myös sisaren olevan yhä kateissa. Hän halusi tietää, mitä Konstantinille oli kevään jälkeen tapahtunut ja oliko sisko jo löydetty. Kerroin tietoni näiltä osin. Kummastelimme molemmat tapausta, joka oli jäänyt vartijan mieleen, vaikka tutkintavankeja on satoja kerrallaan ja huijausten kohteet ovat ulkomailla. Tässä olisi ainesta elokuvaksi. Hollywoodin studioille on vankilalta vain noin 10-20 kilometriä.

Lisäys 13.1.2020: Tim Tayshun on tuttu nimi(merkki) monelle Onecoinia seuranneelle. Tim on amerikkalainen, mutta seurannut Onecoinia lähes alusta lähtien ja lukenut aktiivisesti sekä minun blogiani että MuroBBS-keskusteluja Googlen käännöskoneen avulla.

Tapasin Timin eilen Los Angelesissa ja keskustelimme yli kaksi tuntia tämän viisi vuotta kestäneen seikkailun värikkäistä vaiheista. Tim osoittautui amerikkalaiseen tapaan välittömäksi, mukavaksi, avoimeksi ja kovaääniseksi kaveriksi.

Tim Tayshun
Tim on ollut mukana Bitcoin-kuvioissa vuodesta 2013 lähtien. Hän on kampanjoinut näkyvästi kansainvälisillä foorumeilla Onecoin-huijausta vastaan. Onecoinistit ovat tietenkin yrittäneet kääntää hänen Bitcoin-automaatteihin liittyvän työnsä kilpailevan valuutan mustamaalaamiseksi, mutta siitä ei todellakaan ole kyse. Tim on erittäin hyvin perehtynyt Onecoin-asiaan, varsinkin sen kansainvälisiin avainhenkilöihin ja taustoihin. Timin tavoittaa parhaiten Twitteristä  tunnuksella @ezCoinAccess. Henkilökohtaisemmat yhteystiedot saa tarvittaessa minulta.

Lisäys 15.1.2020: Cloudfare alkoi näyttää 8.1.2020 tiedonkalasteluvaroitusta onelife.eu-sivustosta, mutta sen pystyi ohittamaan. Nyt 15.1. ei enää pysty, eli sivuille ei pääse ja siksi jäsenlaskuria ei voi enää seurata.

Onelife.eu antaa varoituksen.
Sivuston mukana on lakannut toimimasta Onecoinin jäsensivusto, joten edes jäsenet eivät pääse tileilleen. Se on tietysti vakavaa, mutta vielä vakavampi kysymys on tämä: jos palvelu toimii näin huonosti, kuka uskaltaisi säilyttää täällä varallisuuttaan tai tehdä kauppaa tällaisella valuutalla?

215 kommenttia:

1 – 200 / 215   Uudempi›   Uusin»
Anonyymi kirjoitti...

Aikaisempien Mark Nishiyaman ja Sina Huntin lisäksi lauantaina ilmoitti julkisesti lähtevänsä OneLifesta ainakin seuraavat "liiderit":

Dusan Torbica, Peter Hjelte, Jesse Choi, Damien Barnes & Eka Sunaryo, Kamonsirinut Tanyasup, Sooula McCormick, Arto Ylitalo, Marjan(GLG Australia), Jin(GLG Korea), Deeqa Abdullahi, George Pantelidis, Petar Todoroski ,Blagija Gjorgjieski, Simranjeet Dhanoa, Bernie Ogilvy

Lähtijöitä ilmoittautuu koko ajan lisää.

Näiden liiderien ilmoitukset ovat nähtävissä ryhmässä, joka on Veselinan ja Habib Zahidin uuden koijauksen Telegram ryhmä:
https://t.me/GRuNHEhxOR5NwkKauQMK4g

Toisin sanoen, kuten aikaisemminkin, liiderit hyppäävät huijauksesta toiseen. Mutta nyt näyttäisi OneLife liiderin hyppääminen Titanicista olevan paljon suurempaa kuin koskaan aikaisemmin.

Mitähän mahtaa Tommi ja Reima tehdä? Todennäköisesti vähemmän älykkäitä kun ovat, jatkavat Titanicissa hukkumiseen asti.

Einari Suuri kirjoitti...

Eikö Suomen valtio voisi tätä pelastaa, niinkuin pankkejakin valuuttakriisin aikana?

Jaakko kirjoitti...

Vankilaan voitaisiin pelastaa.

Unknown kirjoitti...

Sinne meni rahat.

Anonyymi kirjoitti...


>Eikö Suomen valtio voisi tätä pelastaa, niinkuin pankkejakin valuuttakriisin aikana?

Niin siis mitä pitäisi pelastaa ja miksi? Häh?

Ei ole mitään pelastettavaa. Onecoinilla ei ole mitään tekemistä pankkien kanssa eikä mitään tekemistä valuuttakriisien kanssa.

EI OLE MITÄÄN PELASTETTAVAA!

Olette hävinneet rahanne. MAAJOHTAJA sanoi että "hävitkää sen verran kun voitte hymyillen hävitä".

No nyt olette sen tehneet. Olette hävinneet sen minkä hymyillen voi hävitä.

HYMYILKÄÄ!!

Se on nyt hyvä strategia, sillä hymyily on ystävällistä!

Ja_e kirjoitti...

Tommin kommentti aiheesta:

TIEDOKSI

Verkostossa tapahtuu muutoksia, kuten yhtiö aiemmin tiedotti. Globaali johtoryhmä (GLG) ja sen ydin Inner Circle (IC) uusiutuvat ja mm. Mark Nishiyama, Arto Ylitalo ja Peter Hjelte jäävät pois yhtiön toiminnasta.

Itse en ole lähdössä mihinkään, vaan projekti viedään yhdessä sitoutuneiden liidereiden kanssa maaliin. Minulla on täysi luottamus yhtiöön ja tuoreisiin kapteeneihin Simon Lehen ja King Jaymsiin.

Hyvää ja rauhallista joulua ja menestyksen vuotta 2020 kaikille!

🎅🏻👌👌

Anonyymi kirjoitti...

Projekti viedään sitoutuneiden liidereiden kanssa vankil... siis maaliin. :D

Unknown kirjoitti...

Huijaus näyttää olevan niin läpinäkyvän mahdollista!

Unknown kirjoitti...

Aivan oikein. Mitä julkisempi (törkeämpi?) huijaus, sen helpompaa on huijauksen salaaminen. Ympärille syntyy ensin uskovaisten seurakunta, ydinjoukko, mikä laajenee tehokkaasti ilman näkyvää markkinointia. Jokainen uusi "jäsen" on samalla julistaja/markkinoija. Huijauksen uskottavuus paranee koko ajan etenkin siksi että alussa kaikki tienaavat, ydinseurakunta jopa rikastuu. Tämä ilmiö pohjautuu ihmismielen kollektiivisuuteen, samalla tavalla leviävät mm. uskonnot, trendit, huumeet ja muodot.

Tietysti tästä kaavasta on monta variaatiota. Minua ei kauheasti pelota ihmiset, jotka pystyvät huijaamaan minua. Sen sijaan pelottaa ihmiset, jotka huijaavat meitä kaikkia. Itäisen naapurimme kyky luoda mm. mediaa käyttämällä tekotodellisuutta kansalaisilleen on vähintäänkin yhtä tehokasta ja brutaalia kuin natsi-Saksassa. Suurvallat, etupäässä USA ja Venäjä/Neuvostoliitto ja Kiina, tietävät kyllä massojen huijaamisen jalot metodit. On mahdotonta sanoa, missä kaikessa meitä huijattu... mutta esim. henkilökohtaisesti olen vakuuttunut että YK:n valvoma kansainvälinen huumekielto on globaali huijaus. Se on ollut ehtymätön rahasampo joka on tuottanut biljoonia. Kielto nosti hinnat pilviin, huumekaupasta tuli yksi maailman kolmesta suurimmasta bisneksestä öljy- ja asekaupan rinnalle.

Kysy itseltäsi, että kuka hyötyy globaalista huumekieltolaista? Vastausta etsiessäsi huomaat jo alkumetreillä, että mikään tässä globaalissa huumekiellossa ei pidä kutiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tommilla ei kyllä järki paljoa päätä pakota kun jatkaa uppoavan laivan matruusina. Olisiko kyseessä ylpeys, kun kaiken uunokolikon hypetyksen jälkeen ei enää kehtaa hypätä pois ja syödä sanojaan. Tällöin myös myöntäisi Petterin olevan oikeassa.

Toinen vaihtoehto on reilu ja rehellinen tyhmyys. Jäädä vapaaehtoisesti maalitauluksi kun tämän sopan setviminen joskus alkaa. Kaikki fiksut ovat laivasta hypänneet jo ajat sitten pyörittämään uusia kusetuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, "projekti" on ihan virallisesti nyt US DOJ:n määritelmän mukaan rikollinen Konstantinin tunnustuksen ja Mark Scottin rahanpesutuomion jäljiltä.

Mihin "maaliin" Tommi kuvittelee että rikollinen projekti voitaisiin viedä? Eikö Tommilla sen verran liiku päässä että tajuaisi, että mitään virallista ei mistään rikollisprojektista voi edes teoriassa tulla. Nuo liiderit jotka lähtivät sentään ovat tajunneet tämän.

Tommi on nyt virallisen rikosprojektin promoottori, mutta yhtään ei huoleta? Mitähän päässä liikkuu? Ilmeisesti tosiaan ylpeys ei anna myöden myöntää että väärässä oli ja pieleen meni..

Anonyymi kirjoitti...

Tommi on saanut todnäk hilloa jotta pelaa muille rosvoille exit-aikaa..

Petteri Järvinen kirjoitti...

Arto Ylitalon lähtö näyttää merkitsevän vielä jäljellä oleville jäsenille paljon. Nyt ei kyse ole enää heitterien mustasta propagandasta, vaan kotimaisista avainhenkilöistä.

Tommin jutut tiedetään, mutta miten Ylitalo itse mahtaa kommentoida lähtönsä syitä?

AaJii kirjoitti...

Mitä eikö tähän kommenttiketjuun ole vieläkään ilmestynyt anonyymeja Onecoinilaisia väittämään Petteriä valehtelijaksi?!

deckfromacard kirjoitti...

Ei. Tommi Vuorinen (Maajohtaja Rujan armosta ja jäsenten valitsemana) on kieltänyt kommentoinnin netissä. Rikkureita odottaa rangaistuksena tilin jäädytys ja OneCoinien menetys

AaJii kirjoitti...

Vai semmosta. OneCoininien menetys varmaan olisi kirpaisevaa. Vähän kuin joku pöllisi kaikki Afrikan tähden setelit.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän Deal shakeristä saa joulukinkun tilattua? Taikka ilotulitusraketit uudeksi vuodeksi ;) Hauskaa joulua!

Anonyymi kirjoitti...

Juuri näin.

Ja_e kirjoitti...

Aki Terentjeff astuu esiin seuraavana onecoin profeettana:

Top 10 syytä miksi Onecoin on hyvä tai parempi kuin kilpailijat.
1.Kehittyneempi ja enemmän suojattu algoritmi.
2.Pienempi nimellisarvo 2,1 miljardia kolikkoa vs. 21 miljoonaa kpl Bitcoinia.
Bitcoin saavutti enintään 1200 dollarin arvon, mikä teki mukaan pääsyn monille vaikeaksi ja pienempi nimellisarvo mahdollistaa useimpien mukaan tulon.
3.Onecoin sisäinen pörssi toisin kuin Bitcoin ei sisäistä pörssiä
4.Omistautunut johtoryhmä vastaa strategiasta, houkuttelee kauppiaita ja rakentaa Onecoista brändin vs Bitcoinin hajautettu järjestelmä.
5.Onecoin yksinkertainen louhinta, hallittu ja kontrolloitu.
6.Onecoin käyttää KYC menettelyjä ja ei voida käyttää väärin laittomiin tarkoituksiin kuten Bitcoin oli (Bitcoinia helppo käyttää ostaa huumeita ja aseita Internetissä) KYC menettelyt = tunne asiakkaasi tunnistautuminen.
7.Onecoin on vielä varhaisessa vaiheessa, minkä vuoksi mielenkiintoinen ja täynnä mahdollisuuksia uusille omistajille, kun taas Bitcoin on jo erittäin pitkällä ja mahdollisuudet nähty jo nyt.
8. Ajatuksena jo hieno malli konvertoivasta kortista jota voi käyttää missä tahansa.
9.Onecoin omistajana valuutta on joka hetkenä (vapautuksen jälkeen) käytössäsi, ilman että myyt niitä erikseen markkinoille.
10. Onecoin hyödyntää verkostomarkkinoinnin voimaa palkiten myös oikeudenmukaisesti tekijöitään suuremman omistaja kunnan syntyyn ja tätä kautta yleiseen hyväksyntään valuuttana ja maksuvälineenä.

deckfromacard kirjoitti...

Vanha lista. Vaikka ei olisi ensimmäisellä kierroksella 2016 alussa nähnytkään, niin "2,1 miljardia kolikkoa" on varma merkki; OneCoineja on "uudessa lohkoketjussa" firman väittämän mukaan maksimissaan 120 miljardia.

Anonyymi kirjoitti...

Kumma heppu tämä terentjeff?! Täytyyhän hänen tietää ettei pörssiä ole eikä tule eikä ole konsertoivaa mastercardiakaan - ei koskaan ollut. Johtoryhmää ei ole, on eri "liiderien" valtataistelu valtatyhjiön täyttämiseksi. Kuudes vuosi menossa ja "varhaisessa vaiheessa", varsinainen huumorimies.

Terentjeffin lista taitaa olla raskasta sarkasmia.

Ja_e kirjoitti...

Kyllä Terentjeff näytää olevan aivan tosissaan onecoinin kanssa , tänään hän jatkaa siitä mihin eilen jäi:

Mikä on Onecoinin ja Bitcoinin suurin ero? (kerron jos joku ei jo tiedä sitä)

Onecoinin tavoite on tulla laajasti halutuksi "transaktiovaluutaksi". Bitcoin toimii nyt vain pienen (n. 500 000 lompakkoa) marginaalisen omistajakunnan kautta"pitkän ajan "sijoitusvaluuttana" tavoitellen kullan asemaa. Bitcoinin noususta on monta teoriaa, mutta ehkä uskottavin on "halvening" teoria jossa valuutan haluajien määrä kasvaa koska "halvening" puolittaa louhijoiden tarpeen myydä louhitut kolikot markkinoille ja "halvening" jälkeen myyntitarve puolittuu ja luo arvon nousua kolikolle exponenttaalisesti myytävien kolikkojen vähentyessä ja ostajien määrän nousutessa.

Muharrem Kartal: Kitos Aki olette ystävällinen kerrotte meille missä me ollaan ja mihin me olemme menossa. Valilla tuntuu ollanko joku kauhu elokuva katsomassa. 🤔🙄

Aki : Kerron vain sen mitä itse ymmärrän...ei siis mitään erikoista.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Voisiko teollisuusneuvos Jorma Terentjeff antaa vähän talousopetusta Akille? Ilmeisesti ovat jotain sukua.

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs tämä on?

https://www.thetimes.co.uk/article/police-drop-inquiry-into-4bn-onecoin-swindle-wxsjskr6q

Anonyymi kirjoitti...

Ohhoh... No kai tämän tiedon saa vielä lisättyä kirjaan ennen painoon laittamista?

Ja_e kirjoitti...

Myös Tommi keskeyttää kinkun ahmimisen:

Britannian poliisi on hylännyt Onecoiniin liittyvät epäilyt.

Jarmo Estama: Kaikki on kunnossa💪. Missä on Ruja?

Jouko Salo: Näinhän sen piti mennäkkin, mehän tiedämme totuuden.

Anonyymi kirjoitti...

Ota Tommi konvehti ja älä jatka tätä sontaa jouluna. Kyllä tämä sinun ajanpeluusi vielä päättyy ja pääset tilille teoistasi.

Anonyymi kirjoitti...

"Mikäs tämä on?
https://www.thetimes.co.uk/article/police-drop-inquiry-into-4bn-onecoin-swindle-wxsjskr6q"


Wanha: Jo syyskuussa raportoitu asia.
https://behindmlm.com/companies/onecoin/london-police-drop-onecoin-investigation-defer-to-doj/

Mutta nyt The Timesin raportoimana, ja lisänä kritiikkiä Lontoon poliisia kohtaan, mikä on hyvä.
Eli Lontoon poliisi lopetti UK:ssa tutkinnat koska ei ollut valtuuksia Bulgarialaista huijausta tutkia eikä rahkeita. Mutta ovat kuitenkin sitä mieltä kuten muutkin viranomaiset että OneCoin on skämmi ja auttavat USAa tutkinnassa.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä asia tuo Lontoon poliisin uutinen on vain Britannian OneLife MLM huijareille.
Muutoin kyllä siellä poliisin yhteistyö USAn syyttäjäviranomaisten kanssa jatkuu:
https://twitter.com/CityPoliceFraud/status/1204729378166444054

Anonyymi kirjoitti...

Tommi: "Britannian poliisi on hylännyt Onecoiniin liittyvät epäilyt."

Tuohan on muuten taas vale Tommilta. OneCoiniin liittyviä epäilyjä ei ole millään tavalla hylätty mutta tutkinnan jatkamiselle ei Lontoon poliisilla ole rahkeita (esim. syystä että sillä ei ole Bulgariassa mitään valtuuksia).

Lontoon poliisi nimeomaan sanoo The Timesin artikkelissa että sen tutkijat ovat samaa mieltä OneCoinista kuin ulkomaisetkin (USA) tutkijat joita avustavat:

Police drop inquiry into $4bn OneCoin swindle
Jonathan Ames, Legal Editor | Mark Bridge
December 24 2019, 12:01am, The Times

The City of London police confirmed to The Times that its investigation into OneCoin, whose founders are thought to have stolen £4 billion in total and whose operations were partly run from London, has been concluded with no arrests or prosecutions. The move has attracted criticism from UK white collar crime lawyers, who accused the City of London police of “failing to investigate adequately, or at all”.

It has also emerged that four years ago the police withdrew an order put in place to prevent OneCoin funds leaving the UK, allowing money to flow out of the country to Bulgaria, where the cryptocurrency’s founder, Ruja Ignatova, was based. Ms Ignatova, 39, has since disappeared and is wanted by the FBI in the US.

In ceasing their investigation the force said: “It was the decision of the City of London police that there was insufficient evidence to support criminal proceedings against individuals based in the UK.”
The decision to end the UK investigation came after Mark Scott, a US commercial lawyer, was convicted at the end of last month in New York of conspiracy to commit money laundering and bank fraud in relation to the OneCoin scheme.

US prosecutors described OneCoin as a “multibillion-dollar cryptocurrency company based completely on lies and deceit” and a “pyramid scheme based on smoke and mirrors more than zeroes and ones”.
The City of London force said that its investigators “share the same belief as foreign law enforcement partners”.

It said that its detectives had “provided assistance to foreign law enforcement partners in respect of their investigations concerning OneCoin personnel and will continue to do so”.

Senior London fraud lawyers were dismayed. One lawyer, who did not want to be identified, said: “The UK authorities seem to be leaving more cross-border investigations to the US. Sometimes they are failing to investigate adequately or at all.”
Aziz Rahman, the senior partner at the firm Rahman Ravelli, agreed. “The reality is the UK enforcement authorities have not yet got to grips with these types of cases in the same way that their counterparts in the US have,” he said.

Anonyymi kirjoitti...


Voi teitä salapoliisiraukat kun ei näytä tuo itkupotkuraivoaminen tuottavan tulosta. Harmittaako?

deckfromacard kirjoitti...

Ostitko joululahjat OneCoineilla?

Anonyymi kirjoitti...

"Voi teitä salapoliisiraukat kun ei näytä tuo itkupotkuraivoaminen tuottavan tulosta. Harmittaako?"

Noh tuloksesta, miten se nyt ottaa:

- Konstantin on myöntänyt syyllisyyteensä, tienneensä että OneCoin on huijaus ja rikollinen business. DOJ on nimennyt OneCoinin virallisesti rikolliseksi järjestelmäksi.

- onecoin.eu , oneacademy.eu ovat alhaalla

- nyt on ainakin pankkimaailmassa tieto että Onecoin on rikollinen projekti, joten mitään pankkiyhteyksiä ei ole ikinä enää tulossa

- myöskään mitään pörssikuvioita rikolliselle projektille ei ole tulossa

- Uusien jäsenien liittyminen ei toimi, sähköpostin/salasanan vaihto ei toimi

- Support on alhaalla

On tässä tuollaista pientä tulosta jo tullut, harmittaako? Mutta totta on että OneLife.eu ja DealShaker.eu saittien alasajoa vielä odotetaan. Jotain seurattavaa tästä tragi-komediasta siis jää vielä vuodelle 2020.

Jim kirjoitti...

Ylin johto joko maanalla (pun) paossa tai vankilassa.

Kakkosketju irtisanoutunut ja lähtenyt lätkimään uusiin huijauksiin.

Kolmosketju jotain täysin vajakkeja latvalahoja, jotka eivät saa edes sähköposteja, palvelimia saatika jotain leikkipörssiä pystyyn.

Tää on ihan hemmetin kou(l/k)uttavaa seurata: vasemmalla sekopäät ei tajua luovuttaa ja lopettaa huijausta. Oikealla eri viranomaiset pohtii millä nimikkeellä nostaa syytteen.

Keskellä valistuneet vetää poppareita.

Hyvät naiset ja herrat; reki venyy tai aisat katkee mutta jotaki tapahtuu!

Anonyymi kirjoitti...

Muropojat leikkii salapoliisia pelle-petterin blogissa. No leikkikäähän rauhassa vaan ja muistakaa laittaa sellanen tinakokardi rintapieleen kun avaatte tietokoneen.

Anonyymi kirjoitti...

"Ms Ignatova, 39, has since disappeared and is wanted by the FBI in the US."

Onkos Tommilla pasmat sekaisin? Postaa uutisen, jossa kerrotaan Rujan olevan etsintäkuulutettu. Tähän asti coinistit ovat kieltäneet Rujan olevan etsintäkuulutettujen listalla.

Hyvä Tommi, tosiasioiden tunnustaminen on alkanut!

Anonyymi kirjoitti...

Kumma kun pelle-Petteri ja muropojat ovat olleet alusta asti oikeassa. :D

Samaa ei voi ihan sanoa Tommista ja Onecoin lahkolaisista. Aina vaan huonompaan suuntaan menee. Pitää 3 kuukautta vanhoja uutisiakin hehkuttaa uutena ja valehdella päälle. Ja lahkolaiset uskoo..

Ja_e kirjoitti...

Rujan katoamiselle on coinari löytänyt selityksen:

Jarmo Estama: Kaikki on kunnossa💪. Missä on Ruja?

Hannes Ahopelto: Koska vihamielisyys on näin suurta, niin on aika kova riski esiintyä

Pasi Lehto on voitonhuumassa halunnut pullistella kavereilleen ja siinä samalla kertonut totuuden:

Laitoin linkin sivulleni ja tekstin: "Mun suomalalaiset Facebook kaverit ovat fiksumpia kuin britannian poliisit? He tietävät, että OneCoin on rikollista vaikka britannian poliisi on lopettanut tutkinnan..."

Ja_e kirjoitti...

Tommi on tohkeissaan kun on joulun aikaan saatu aikaan mullistavia uudistuksia:

Eilisen jouluwebinaarin antia:

Nettisivujen teknisten ongelmien korjaus ykkösprioriteetti.

Coinsafen korkojen maksut ja kimppakolikoiden jako.

Uusia promootioita tulossa verkostolle.

Toimiston uudistaminen ja avaus (loppiaisen jälkeen).

KYC-prosessin nopeuttaminen hyväksynnän hajauttamisella useaan paikkaan/kielelle.

Päivitetään/kehitetään, osin kolmannen osapuolen toimesta:
- Dealshaker-alusta/kulurakenne
- neljännen sukupolven lohkoketju
- Onelifen backoffice
- kaikki tarvittavat lisenssit
- globaalin johtoryhmän (GLG) uudelleenorganisointi

Kansainvälinen eventti heinäkuussa 2020, johon mennessä:
- uusi Dealshaker-alusta, paljon paranneltuja ominaisuuksia.
- Dealshaker-sovellukset (android/apple)
- kauppiaiden koulutuspaketit
- uuden lohkoketjun julkaisu, Block Explorer-työkalu, joka näyttää lohkoketjun toiminnan ja siirrot

Tavoitteena miljoona kauppiasta Dealshakeriin 2021 loppuun mennessä, joista puolet 2020 lopussa.

Anonyymi kirjoitti...

Kriitikot ovat sitä blockchain exploreria joka on jokaisen lohkoketjusysteemin perusjuttuja kyselleet jo 5 vuotta. Jostain (mistäköhän..) syystä tarvitaan "taas" uusi lohkoketju että sellainen voidaan saada käyttöön.

Oli jo hetken ennen tuota webinaaria sisäistä viestiä että Simon Le haluaa kiinalaisten kehittäjien luovan OneCoinille ihan oikean lohkoketjun. Saa nähdä miten suunnitelma toteutuu.

Kuten moneen kertaan todettu, ponzi-pyramidi huijaus ei siitä sen todemmaksi muutu esitetäänkö kolikot SQL BackOfficessa, WordPadissa tai lohkoketjussa. Mutta tässä vaiheessa huijausta voi olla tosiaan jo lähes pakko näyttää lohkoketju koska se on muillakin MLM-krypto huijauksilla normi.

Ja_e kirjoitti...

Nyt Tommi alkaa päästä asiaan , eli pörssi ei enää olekkaan niin tärkeä vaan keskitytään kirpputorin kehittämiseen:

AJATELTAVAA NIILLE, JOILLE VAIN PÖRSSI MERKITSEE.

Useat Onelifen entiset IMA:t ovat yrittäneet kopioida ONE:n konseptin, luoda uuden kolikon ja viedä sen nopeasti pörssiin. MIKÄÄN näistä projekteista ei ole ollut menestys. Oheisissa kuvissa muutaman verkostomarkkinoinnilla markkinoidun ja entisten Onelifen jäsenten luomien kolikoiden pörssiarvot tänään.

Haluatko, että esim. 100 ONE:n käyttöarvo on 3000€ vai saman kolikkomäärän pörssiarvon olevan 47€, kuten Dagcoinilla tänään?

Mikäli ONE listattaisiin tässä markkinatilanteessa globaalin mediamustamaalauksen jäljiltä, niin arvo romahtaisi väistämättä hyvin alas ja sen nostaminen olisi käytännössä mahdoton tehtävä.

Dealshaker toimii jo nyt pörssin kaltaisesti, siellä voit vaihtaa kolikoita tuotteisiin ja palveluihin.

Rakentamalla pitkäjänteisesti käytettävyyttä, tuomalla uusia kauppiaita ja jäseniä, kehittämällä kauppa-alustaa ja rahansiirtojärjestelmää, sekä hankkimalla kaikki tarvittavat lisenssit ja viranomaishyväksynnät ONE:lla on täydet mahdollisuudet onnistua ja nousta oikeaksi VALUUTAKSI, ei keinottelijoiden spekulantiksi.

TÄMÄ KESTÄÄ JA VAATII YHTEISIÄ PONNISTELUJA, LUOTTAMUSTA JA VISIOTA.

Ja_e kirjoitti...

Tunkit eivät hypi ja kilju riemusta tämän johdosta:

Henrik Ahopelto: No meni pörssiin tai ei, mutta kolikoita täytyisi siitä huolimatta pystyä vaihtamaan FIAT valuuttaan, sillä muuten ei kukaan voi alkaa myymään vaikka kalliita Kameroita, telkkareita, tietokoneita, koska myyjän täytyy nämä ostaa FIAT:lla... Esim
Täälläkään ei kukaan uskalla edes remppahommia tehdä Kolikoita vastaan ennen kuin niitä kykenee vaihtamaan Euroiksi... Ja jos katsoo Suomen tarjontaa, niin aika hiljaista, koska kaikki odottaa kolikoiden vaihdettavuutta Euroiksi ja vain sitten alkaa täälläkin toimimaan palvelut ja myynnit... Ja jos ei tätä ala
Tulemaan, niin aika kehnosti tulee käymään. Ei ihmiset jaksa odottaa ja odottaa ja odottaa ja olla epävarmoja. Pian 6 vuotta täynnä, eikä vieläkään voi euroiksi vaihtaa...Ja juu, ei Roomaa rakennettu päivässä... Ja Pörssiä ei tarvita jos Kolikoita pystyy vaihtaan euroiksi jne.

Tommi: Henrik Ahopelto Maailmalla keskitytään hankkimaan kauppiaita ja lisäämään käytettävyyttä, jolloin myyt jotain kolikoilla ja ostat tarvitsemaasi tilalle. Meillä lähinnä keskitytään odottamaan ja kritisoimaan.

Ahopelto: Tommi, se on vain se kolikon vaihdettavuus, jos tarjotaan remppaamis työtä, niin kolikoilla ei voi ostaa puumateriaalia ja mitä kaikkee siihen nyt kuuluukaan, vaan ne on ostettava Euroilla... Kukaan ei uskalla ottaa riskiä... Itselläkin olisi tarjota remppaajille töitä ja näin työllistää... Mutta kun ei...Ja miten kukaan voi alkaa myymään niitä telkkareita, kun euroilla pitää ostaa, ja kolikoilla
Myydään, niin taloushan siinä kaatuu kun ei vaihdettavuutta ole... Tämä
On vain se yksinkertainen totuus ja jos ei tähän tule muutosta, niin miten voi pysyä pystyssä ? Enkä mää halua olla negatiivinen, mutta tämän takia näitä kritiikkejä tulee jatkuvasti...

Saku Mukkila: Tommi Vuorinen Miksi tuohon tarkoitukseen tarvitaan mitään kolikkoa, kun vanhatkin valuutat ajaa saman asian, plus niiden käyttö on paljon helpompaa.

Jos tuo on ONE todellinen käyttötarkoitus, niin se ei voi ikinä onnistua.

Tommi: Saku Mukkila FIAT-valuutat inflatoituvat ja arvo laskee jatkuvasti. Vastaavasti ONE:n visio on päinvastainen ja käyttö tulee helpottumaan jatkossa. Oleellinen etu on myös erittäin edulliset globaalit rahansiirrot tulevaisuudessa.

Saku Mukkila: Hankalampi kuin Bitcoin ja kalliimpi kuin käteinen.

Ei kuulosta oikein menestyskonseptilta. Parempi vain olisi keskittyä yhteen asiaan.

Tommi: Saku Mukkila Jospa taas jätettäisiin negatiivisuus vihaajille ja keskitytään ratkaisemaan mahdolliset ongelmat.

Saku Mukkila: Tommi Vuorinen Se sopii. Eritoten sopisi saada joku päivämäärä jolloin ONE pörssi varmasti, siis 100% varmuudella aukeaa.

Kannattaako puhua vihaamisesta, jos rahoistaan huolestuneet ihmiset kyselee missä ne rahat on?

Tommi: Saku Mukkila Pörssistä kerrotaan, kun tiedetään. En sinusta puhunut, vaan ulkopuolisista vihaajista. Itse ainakin keskityn projektin positiivisiin asioihin ja mahdollisuuksiin.

Auvo Kapanen: Kyllä nämä edellä olevat kommentit on ihan oikeutettuja ja tiedoksi vietävänä johtoryhmälle, täyttä asiia ja hyvin perusteltua

noppa kirjoitti...

Suomessa on piakkoin tuhansia hymyileviä coinilaisia ja maailmalla 3 miljoonaa lsää, kun huomaavat häviäväsä rahansa. Vuorinen on monasti muistuttanut, että sijoittaa vaan sen verran, kun hymyillen voi hävitä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei MasterCardia.
Ei pörssiä.
Ei uusia jäseniä, ei pankkitiliä.
Ei edes toimivaa sähköpostia?!

Hyvää uutta vuotta! Ostakaa toki raketit, herkut ja tankki täyteen bensaa shitteristä. *Tirsk*

gustavus kirjoitti...

Ei noita Terentjeff-sukunimellä ole kuin 21 henkilöä Duomessa, eli ovat sukua tai sitten ei. Vähän kuitenkin on.

Sen verran löytyi,että Jorma Terentjeff on ollut kaksi kertaa naimisissa. Ensimmäisestä avioliitosta ainakin yksi lapsi, joka kuoli nuorena. Toisesta kaksi, jotka ovat eri nimisiä kuin tuo Aki. Sukunimeä esiintyy Oulun ja Helsingin seuduilla.

Ja_e kirjoitti...

Tommi vertaa onecoinin koulutuspaketteja yliopistojen vastaaviin:

KOULUTUKSEN HINTA

OneAkatemian koulutuspaketit ja niiden hinta/laatu ovat aiheuttaneet närää kriitikoiden ja vihaajien keskuudessa.

Maailmalla myydään monenlaista virtuaalivaluuttoihin liittyvää koulutusta. Suomessa koulutus on pitkälti verovaroin kustannettua ja siten sen arvo hämärtyy monien mielissä.

Esimerkiksi Nikosian yliopisto Kyproksella myy virtuaalivaluuttoihin ja lohkoketjuteknologiaan liittyvää koulutusta hintaan 12800€ ja Oxfordin yliopisto Britanniassa lyhyempää kurssia hintaan 2350£. Nämä kurssit EIVÄT SISÄLLÄ maksuttomia louhintaoptioita mihinkään virtuaalivaluuttaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tjaa, pitääpä laittaa pyramidihuijauksen plagioidut pdf:t mainintana CV:hen kun hakee seuraavan kerran asiantuntijan duunia. Ne kun ovat Oxfordin kurssiin verrattavaa lähdemateriaalia.
Tommiiiii, nyt vittu oikeesti pää pois perseestä!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Näkihän sen sokea Reettakin, että "koulutuspaketit" olivat pelkkää hämäystä. Vuorinen itsekin myönsi, että niillä kierrettiin sijoituspalveluista säädettyjä lakeja.

Materiaali oli plagioitua ja niin teknistä, että harva jäsen edes yritti lukea niitä. Jos Vuorinen on eri mieltä, haastan hänet mielelläni testaamaan osaamistaan ja kuulustelen vaikka koulutuspaketeissa olleita teknisen analyysin menetelmiä.

Anonyymi kirjoitti...

Tommi -turpa kiinni paviaanit- Vuorinen vastailemassa kysymyksiin. Ei taida kapasiteetti riittää.

Anonyymi kirjoitti...

Tavallaan säälittää lukea näitä katkeria nettisetiä, jotka faktojen (ja pääoman) puutteessa itkevät omaa surkeuttaan, jonka naamioivat koomisen epäonnistuneesti OneCoin-järjestelmään kohdistuvaksi kritiikiksi. Ottakaa itseänne niskasta kiinni ja tehkää jotakin elämällenne, ennen kuin on liian myöhäistä. Raha tulee rahan luo, muistakaa se.

Anonyymi kirjoitti...


No jokos poliisi on Suomessa lopettanut tai kieltänyt Onecoin toiminnan?

No miksi näin ei tapahdu?

Vuodesta 2010 lähtien asiaa on pyöritetty, mutta homma jatkuu edelleen. Ettekö te tosiaan saa mitään aikaiseksi?

Anonyymi kirjoitti...

" Raha tulee rahan luo, muistakaa se"

Totta. Ne joilla sitä rahaa on laittavat sen monasti kasvamaan mm. osakkeiden muodossa tai haaskaavat sitä mm. kiinteistöihin. Harmillistahan se toki on että silloin harvemmin tapahtuu Onecoinin kaltaisia yhdessä yössä rikastumisia. Näissä on tietenkin se pieni ero Onecoiniin verrattuna että sijoitukset ovat muutettavissa yleensä takaisin valuutaksi suhtkoht helposti.

Toiset meistä nyt vaan tyytyvät hieman vähempään joten Suuret Onnittelut kaikille Onecoiniin sijoittaneille . Ei jokainen meistä voi olla upporikas.

ps. Kertopaakas coinistit miltä se taloudellinen riippumattomuus nyt tuntuu?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Vuodesta 2010 lähtien asiaa on pyöritetty, mutta homma jatkuu edelleen.

Ei ihan sentään. Onecoinin ensimmäinen tilaisuus oli 27.9.2014 Helsingissä.
Bitcoinin alkuvaiheet ovat vuoden 2009-2010 tienoilla.

William Gallop kirjoitti...

Paitsi että tohtori Rujan mukaan Bitcoin alkoi ennen 9/11 terrori-iskuja (2001). Lontoon event 2016 (kohta 6:30)

Anonyymi kirjoitti...

Teidän täytyy ymmärtää että meille muille tämä on omantunnon kysymys auttaa lähimmäistä.
Heti lähellä kakkosena tämä alkaa mennä viihteestä. Kaikki auttamisen arvoiset ovat jo ottaneet vinkin. Lopuille voi nauraa ja vittuilla sen kun sielu sietää. Todella kutkuttavaa seurata miten Tommi selittää että maapallo ei ole pyöreä. Siinä se.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vaan mielenkiinnosta, mites onecoijarit on suunnitelleet verojen maksun Delshitterin kaupankäynnin kanssa? Jos peli on rehellistä, niin myyjän pitää tilittää verottajalle ALV ihan FIAT-valuutalla. Vaikka raaka-aineet ja työvoima olisikin ostettavissa Onecoineilla Dealshitterista, niin verottaja ei huoli coineja maksuksi veroista.

Jos vaikka myisin Dealshitterissä 100 kpl iPhone 11 kappalehintaan 1000 Onecoin (menis muuten saman tien kaupaksi), niin verottajalle pitäisi tilittää pyöreästi 580.000 euroa ALV:a. Kannattaisiko näillä ehdoilla ryhtyä Dealshitter kauppiaaksi, jotta saisin 100.000 Onecoinia?

Tuohon vielä päälle se, etten voisi omistaa coineja ilman KYC:tä.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, hyvä pelkistys tuo edellinen! Voi kunpa joku koinisti suostuisi kommentoimaan tuota! Esim. se joka tuossa edellä kyseli miksei poliisi ole lopettanut onecoinin toimintaa.

Lisätään vielä, että jos laitettaisiin iPhonen onecoin hintaan vielä nolla perään, niin silti menisi kaupaksi välittömästi. Ja kun näin kävisi, miten koinistit pohtisitte onecoinin todellista arvoa?

Mutta joo, eihän dealshitterissä oikeasti mitään arvotavaraa myydä. Eikä ainakaan nyt kun ajatus pörssistäkin on torpattu. Koinistit, kommentteja?

Ja_e kirjoitti...

Dealshaker näyttää toimivan kuin junan vessa:

Suomalainen Jere :

Mä yritin kahteen kertaa vuokrata kuukaudeksi bmw x6 äidilleni jotta hän olis päässyt käymään turvallisella autolla lapissa mutta ei sitä hyväksytty dealshakeris ja nyt olen luopunut yrittämästä sinne lisätä mitään ennenkuin nään että se toimii

Tommi siirtää vastuun muille:

Suomalainen Jere Dealshakeriin liittyvät asiat kuuluvat Suomen frankkarille, joten ota yhteyttä häneen asiassa.

Suomalainen Jere: Tommi Vuorinen tiedän mainitsit viittauksen käyttetävyyteen joten ajattelin mainita että yritetty on. nyt pitää odottaa että keksin jotain sellaista mitä voi myydä tai vuokrata ilman että siitä tulee taloudellisia tappioita, koska voisin ma vuokrata tallinnasta asuntoja autoja jne jne mutta mitä mä teen kolikoilla kun niillä ruokaa ei osta :D

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa nähdä että Tommin FB ryhmän jäsenet alkavat enenevässä määrin kyseenalaistamaan Tommin lahkosaarnoja, eivätkä kaikki enää ota vain hiljaa ns. kuivana kakkoseen.

Anonyymi kirjoitti...

HandeOne Onekoski: Pörssiähän on muutenkin turha odottaa kun firman tilit on kaluttu tyhjiksi niin sitä tuskin mikään KP huokuisikaan. Mutta pitäisi keksiä keinot saada nuo esim.Aasian maissa olevat OC myytävät artikkelit paremmin ostetuiksi ja jälleen vaihdettua fia valuuttaan.👌

Henrik Ahopelto: HandeOne kuis niin kaluttu tyhjiksi ?

HandeOne Onekoski Henrik Ahopelto: minun käsityksen mukaan nämä meidän "luojat" saivat kaluttua tilit,mutta korjatkaa jos olen väärässä... jokatapauksessa kauppa käy maailmalla hyvin,saisi vaan esim.AnnieBeen jo tähän järjestämään meille matkoja niin päästäisiin "apajillehelpompi ja /tai paikanpäälle kritiikit hoitamaan kauppoja😉👌

Henrik Ahopelto HandeOne: Hyvä bisnes ilmeisesti sitten oli ainakin näille ”luojille”.... Rahallisesti siis.... No katotaan nyt saako kolikoilla ikinä Suomessa edes Remppajaa, sillä remppahommaa riittäisi... Uusi ulkolaudoitus ”rintamamiestaloon” plus lisäeristys ulkopuolelle.... Uusi lukkosaumakatto.... Pihasuunnittelu ja toteutus... Ja sisähommis, uudet lankkulattiat koko taloon ja lattian lisäeristys.... Kellariin varaava takka... Jos kolikoita pystyis vaihtamaan euroiksi, niin tulis työmiehille leipää pöytään...

Ja_e kirjoitti...

Coijareilla on aihetta juhlaan:

Aapo Laakso: 2/3 Osaa One sta louhittu 👍🙂💰

Heikki Tuononen: Jos laskin oikein, niin lopuissa 1/3 kolikoissa menee 1.5 vuotta, niin sitten on kaikki 120 miljardia louhittu. laskukaavani oli seuraava, loput 40 miljardia kolikkoa jaetaan 0,00005 kolikkoa/min = 800000 min joka jaetaan 1440 min/vrk = 555,5 vrk joka jaetaan 365 vrk/v = 1.5 v. (voitteko tarkistaa laskinko oikein.)

Saara Majava: Heikki TuononenMitä yapahtuu kun ka🤔ikki on louhittu.

Heikki Tuononen: Saara Majava Kun saamme lisää kauppiaita jotka hyväksyvät kaupankäynnissä onecoinit, niin silloin kolikoille tulee kysyntää, ja se taas tarkoittaa kolikon arvon vahvistumista.

Saku Mukkila: Miksi niitä edes pitää louhia? Kun kerta kyseessä ei ole hajautettu malli(monta itsenäistä louhijaa), niin ne kolikothan voisi generoida vaikka satunnaislukugeneraattorilla.

Anonyymi kirjoitti...

Ja edelleen hommat pyörii ja pyörii (1-2000 käyttäjää päivässä, nyt vähemmän), tulee tuutista mitä tahansa. Joka paikassa dissataan sen ku keritään mutta kuitenkin homma jatkuu/etenee..

deckfromacard kirjoitti...

Tämä blogikirjoitus johon juuri kommentoit:

"rekisteröinti jäseneksi ei onnistu Onelife-sivun lomakkeella. Ilman uusia jäseniä pyramidi sortuu väistämättä.

Onecoinin jäsenlaskuri on lähes pysähdyksissä. Viimeisen 10 vuorokauden aikana jäseniä on tullut 20, 25, 16, 14, 7, 14, 12, 10, 5, 3 ja 4 vuorokaudessa, kun vielä lokakuussa taso oli 250-400 ja marraskuun alussa erikoinen huippukausi ylsi 2000-6000 henkilöön vuorokaudessa.
"

Ja_e kirjoitti...

Jatkoa tälle keskustelulle:
Mika Piho: HandeOne Onekoski. Miten yhtiön varallisuus ja pörssi liittyy toisiinsa? Minusta ne ovat kaksi aivan eri asiaa...

Pekka Kuivalainen: Niinhän ne ovat. Kuka maksaa kulut keskitetyssä yhteisössä jos kaikki varat viedään. Sama kuin osakeyhtiö jossa omistaja ostaa uuden auton vaikka firma tekee tappiota. Miten käy sellaiselle yhtiölle? Parasta toivoen. Hetki sitten joku kirjoitti että kyse on päivistä korkeintaan muutamasta viikosta niin pörssi avautuu.
Ymmärrättehän että jokaisen kaikki lupaukset on suomessa euromääräisiä, ei onecoineja, lupaus 1=29,95 joten jokaisen 1 euron korvausmääre on 29,95 €. Eli koko ketju kaikkialle on samassa vastuussa. Winkapitan kavereiden koko omaisuus kaikista maista on mennyt. Ei rikoshyödyssa vaan korvausvelvollisuudessa. Mutta nythän ei ole kyse ollenkaan siitä vaan lupausten pidosta, pörssi aukeaa muutaman päivän sisällä ja onecoinilla tehdää rahaa. Ps. Myykö joku jotain onecoineilla 100%. Ihan mitä vaan? Tavataan Dealshakerissä)

Anonyymi kirjoitti...

tommi kun tuntuu uskovan omia höpinöitään niin kantsis jonkun sisäpiiriläisen tarjota sille vaikka 10000 onea 29,95 kappalehintaan...jos ei tommille kelpaa omat murot yhtiön viralliseen hintaan niin sittehän firman hinta on väärä.. no tarjotaan alennusta n -50%...voi, voi, tommi ja tommin keltaiset murot. säälittää vaan nämä höynäytetyt uskovaiset kun säästönsä menettivät, noh maailma opettaa

Ja_e kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ja_e kirjoitti...

Tunkit spekuloivat one ostoksilla

Henrik Ahopelto: Uskaltaako kukaan myydä kolikoilla täällä vaikka, piha saunaa 100% kolikoilla ? Kuljetus Pohjanmaalle Pietarsaareen !!! ???

Saku Mukkila: Henrik Ahopelto Kuinka monen ONE arvoiseksi muuten arvottaisit tuon?

Henrik Ahopelto: Saku Mukkila No jos mennään sillä arvolla mikä siellä tällä hetkellä seisoo, niin eiköhän sen laskea voi ?? Ja ”pikkusen” päälle vielä että myyjä on tyytyväinen ! Eli jos pyynti olisi sellaisesta esim. 6000€, ja kolikon hintan 29,95€.... niin vois heittää vaikka 240 kolikkoa joka tekisi 7188€ luokkaa

Viihdyttävää luettavaa, toivottavasti innostuvat lisää

Anonyymi kirjoitti...Onkohan ne KYC:ssä tehty muuta kuin asiakkaan tunnistus, eikös tuohon KYC:n kuulu muutakin, kuten tietää asiakkaan rahaliikenteen tunnistaminen... Tai no mikä on sitten Bulgariassa KYC perusteet.

Anonyymi kirjoitti...

Jos Tommi Vuorinen olisi viisas niin nyt viimeistään kannattaisi häivyttää rahat OIKEAAN kryptovaluuttaan ja karata panamaan. Toki muutama vuosi suomen vankilassa ei olisi iso menetys, koska silti on ollut parempi tuntiliksa kuin 10-20v rehellisessä duunissa.

Anonyymi kirjoitti...

kauppa se on joka kannattaa!! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mä epäilen, että jos Tommi ois tällä oikeasti rikastunut, se olisi häipynyt jo.

Anonyymi kirjoitti...

eroilmoitusten aalto luettavissa behind mlm (kommenttiosiossa)

https://behindmlm.com/companies/onecoin/onecoin-website-down-dns-record-under-investigation/#comment-418862

konstan tunnustukset firman olevan täysin rikollinen ponzihuijaus erojen syy

vaikuttais että yrittävät pestä kätensä ennen kuin viranomaisten käsi ja vankila heilahtaa

miten on tommi, onks nää heittereitä ny kun tunnustavat tosiasiat?

joku vois tietty copy/pastata nää eroilmoituksetkin tänne...vai otetaanko ruutukaappaus ;)

Anonyymi kirjoitti...

Pienet paikalliset tekijät jäävät ennen pitkää poliisin ja verottajan haaviin - jahka viranomaiset Suomessa lopulta saavat koneiston päälle. Isot tyypit antoivat homman kasvaa ahneuksissaan liian isoksi, se herätti USA:n oikeusviranomaisten huomion. Tämä tarkoittaa sitä, että vaihtoehtoina on yritys piileskellä loppuelämä tai useiden vuosien vankeustuomiot. Mahdollisia hyötyjiä ovat lopulta korkeintaan muutamat välisarjan tyypit, jotka saivat sitten mukavat eläkepäivät jossakin Pattayan kaltaisessa mielikuvituksettomassa paikassa. Siinäkin saa sitten toivoa, että entisiä tunkkeja ei tule vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

tommin erokirjettä odoteltaessa

sen vois mennä vaikka näin:

dear tunkittajat
nyt onkin käynyt niin että Järvinen on ollutkin kokoajan oikeassa, ruja rusautti kassan tyhjäksi, eikä mitään blockchainiä koskaan ollutkaan kuten konstantin on usa:n viranomaisille myöntänyt, tämä on tullut täytenä yllätyksenä myös minulle. ei louhintaa, ei mitään, pelkkä ponzihuijaus. no koulutustahan tässä ollaan ostettu. hyvää kevään odottelua kaikille

Anonyymi kirjoitti...

... jatkoa edelliseen ...
Ja muistattehan tunnuslauseemme, me sijoitamme vain sen minkä haluamme hävitä ja teemme sen hymyillen!

Hymyilkäämme!

Ja_e kirjoitti...

Tommi ”Pepsodent” Vuorinen alkaa olla viimeisiä alkuperäisiä onecoin veteraaneja. Hän ei ilmeisesti vielä ole päässyt täysivaltaisesti nauttimaan yhtiön pienelle eliitille tarjoamasta eläke-edusta viranomaisten tavoittamattomissa. Niinpä
riskinä on Konstan kohtalo, eläkepäivät valtion ylläpitämässä täyshoitolassa, siellä Tommi voi verkostoitua uudelleen sarjamurhaajien, sarjakuristajien ja sarjahukuttajien kanssa, epäilemättä mielenkiintoinen tulevaisuudenkuva.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös Tommi ole niitä "kakkospuolen" miehiä.

Sellaiset tekevät hyvää tiliä täysihoitolassa.

Anonyymi kirjoitti...

Mihin olemme Tommi Vuorisen osalta päässet?
-nuoruuden pituushyppääjä, siivet eivät kantaneet
-yrittänyt wincapitassa ja 6-poker kusetuksessa, hävisi
-yrittänyt piirreskellä, karikatyyritaiteilija mutta kukaan ei osta
-yrittänyt onecoinissa mutta ei tajunnut Wahlroosin tapaa menestyä
-hävinnyt kaiken
-nykyään koittaa ylläpitää viimeistä kulissia facebookissa
- ...

Voi voi, harmittaisi ja kävisi sääliksi ellei olisi tiedossa tapauksia joissa tämä miekkonen on vienyt jopa kuolemaisillaan olevien rahat.

Ei, ei käy sääliksi. Ei tosiaankaan
Ei todellakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hiukan ihmetyttää jenkkien oikeuden käynti, onko OC todettu huijaukseksi. Jos on niin mikseivät ole sivustoa laittaneet pannanna? Miksi tämä saa jatkua? Eikö yleensä sivustot jotka on huijauksia/laitonta toimintaa tai joissa veronkiertoa voi harjoittaa niin suljetaan. Miksi ei tätä, kertokaa se yksiselitteisesti..

Anonyymi kirjoitti...

No onecoin.eu on ollut 3 viikkoa alhaalla, samoin kuin oneacademy.eu.

Onelife.eu ei ole alhaalla mutta esim. liittyminen ei ole onnistunut viimeiseen 3 viikkoon.

Seuraava jännittävä päivä on 4. tai 5. päivä tammikuuta. Silloin saattaa tulla lisää huonoja uutisia lahkolle.. Palataan kohta asiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja toisin kuin lahko väittää sivut eivät tosiaankaan ole minkään päivityksen takia alhaalla...

Anonyymi kirjoitti...

Onecoin-sivustot, jotka toimivat Euroopassa ovat suljettu. Onelife-sivusto näyttää toimivan Belizessä, ja on vielä auki. Ei ole mitään globaalia tahoa jonka käskystä nettisivustoja suljetaan, vaan sivustot kuuluvat paikallisen lainsäädännön alaisuuteen. Onelife-sivusto kuuluu tässä tapauksessa Belizen lainsäädännön alaisuuteen.

Vaikka jenkkien oikeusjärjestelmässä onkin saatu todisteita että Onecoin on huijaus Konstantinin tunnustuksen myötä, maissa kuten Belizessä ei Amerikkalaiset pelota. Verkkosivu saa olla pystyssä niin kauan kunnes toiminta todetaan rikolliseksi Belizessä, tai domainin ja serverin maksua ei kukaan enää maksa.

Kaiken tämän kruunaa tietenkin Belizen banaanivaltio-status, joten sormien läpi katsotaan mitä vaan kunhan hinta on oikea, toisin sanoen Onelife-verkkosivu varmaankin on vielä lähitulevaisuudessa pystyssä.

Tähän tosin voi vielä lisätä että Onelife-sivusto tuntuu olevan vain ns. etusivu, ja kaikki tärkeät toiminnot kuten uusien tilien luonti ja muut uudelleenohjautuivat tai olivat riippuvaisia Euroopan sivustoista, joiden toiminta lakkasi kun sivustot Euroopassa sulkeutuivat.

Anonyymi kirjoitti...

>Hiukan ihmetyttää jenkkien oikeuden käynti, onko OC todettu huijaukseksi.

Ehei, se on täysin laillista liiketoimintaa ja jopa KRP suosittelee sitä tuottoisaksi sijoituskohteeksi. En hämmästyisi jos presidentti Niinistö huomenna suosittelisi laittamaan viimeisetkin rahat onecoiniin. Jatka samalla linjalla, hymyile kaikelle rahalle jonka häviät!! Muista hymyillä!

Onko muuten havaintoa pystyykö "yhtiö" enää lähettelemään tiedotteita jäsenille? Kävikö niin että Veselinan mukana menivät kaikki admin tunnarit ja salasanat ja nämä KingJaymsit ja SimonLeet ovat täysin tyhjän päällä, helppoheikit?

Voi harmi jos niin kävi. Voi harmi sentään. Voi tosiaan harmi kun harmittaa.

Ja_e kirjoitti...

Uuden vuoden kunniaksi coinareiden usko horjuu, Tommi ja Reima luultavasti vielä poksauttelevat sampanjaa ja leikkaavat kinkun jämiä koska seuraava uusi vuosi saattaa mennä raitapaidassa vankiruokaa maistellen:

Sami Myllynen: Kaukaiselta alkaa vaikuttaa rahaksi muunto ja se dealshakerin kautta kannata edes ostaa kun pitävät kolikon arvoa melkein roskavaluutan kanssa samalla tasolla. Pakko oli sanoa kun rahaksi vaihdon piti olla jo käsissä mut nyt se onkin vielä valovuoden päässä siitä

Henrik Ahopelto:
Sami Yep, todella turhauttavaa... Tätä menoa jos jatkuu vielä, niin alkaa porukka lähtemään pois ja luhistuu koko homma käsiin ja sitten vasta alkaakin ne Huijaus jutut pyörimään ! Joten yhtiön olisi nyt oikeasti otettava asiakseen hoitaa tämä kolikon vaihto euroihin myyjille ja myös joku tietty summa kaikille mukana oleville per kuukausi, vaikka se 5000-10000€ väliltä...

Anonyymi kirjoitti...

Rankkaa tekstiä.

Miten kauan menee että ne tajuavat ettei ole mitään "yhtiötä".

Ei ole koskaan ollutkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkäpä KRP:ssä ajatellaan, että ainoa keino jolla nämä umpiluupäiset tunkit voivat jotain oppia on se, että ne polttavat näppinsä kunnolla.

"Tyhmyyden edessä itse jumalatkin ovat voimattomia" - Nietzsche

Ilkka kirjoitti...

"Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens"

Friedrich Schillerin tekstistä tuo kyllä lienee mutta anyway, osuva kuvaus tätä onecoin-saagaa kuvaamaan.

Ja_e kirjoitti...

Vuoden viimeiset facebookista

Tunkeille totuus Tommin turinoista:

Tommi: Britannian poliisi on hylännyt Onecoiniin liittyvät epäilyt.

Jukka Palomäki: En haluaisi olla ilon pilaaja, mutta tein tunnukset ja luin koko artikkelin. Siinä lukee, että antavat Yhdysvaltojen hoitaa loput tutkinnat eivätkä puutu enempää asiaan.

Lisää tunkkeja astuu esiin vakuuttamaan dealshakerin kauan odotetun pörssin edelle:

Jaakko Konttinen: Pörssiin meno tässä tilanteessa olisi katastrofi. Meille kaikille! Vähän valoja päälle! Se että ei härmästä saa kaikkea tai mitään, ei ole mitään merkitystä. Nyt kauppiaat, expot ja ds on Nr1. Sen luulisi jo jokaisen tajuavan. Täältä takapajulasta on ihan turha laittaa yhtiöön pörssi viestejä. Pissata omiin muroihinsa. Ainut mitä voidaan tehdä, on mahdollisuuksiensa mukaan hommata kauppiaita, tai seurata hiljaa vierestä, kun aasian pojat toimii. Kun pohja on tarpeeksi suuri, pörssikin tulee. Itse uskon, että silloin sitä tuskin enää kaipaakaan, koska kaiken saa ds:sstä🤔 Tommillekkin viestin viejänä tulisi antaa rauha. Olla kiitollinen kun jaksaa infoa antaa👍👌💪

Tunkki paljastaa älykkyytensä ja innostuu tarjoamaan onea Kiinaan:

Tommi: Rahamaailma muuttuu kiihtyvää tahtia. Kiinalta on tulossa oma virtuaaliyuan mahdollisesti jo 2020.

Raine Henrik Ahopelto: Ottaisivat Onen valuutakseen

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkähän onecoin yhteisön käy tulevaisuudessa?

Minä uskon että nämä "Rainen" kaltaiset ihmiset pyörivät naamaryhmässä hyvin pitkään, kuten oli wincapitan kohdalla: tosiuskovaiset liimautuvat kiinni. "Raine" ei selvästikään ole ihan ajan tasalla mitä maailmassa tapahtuu.

On säälittävää että "Rainen" kaltaisia viedään kuin litran mittaa. "Raine" ei selvästikään ole tämän elämän reaalitouhuissa mukana, kaukana siitä. Sinänsä VITUTTAA raskaasti ettei tätä SAATANAN "Vuorista" saada kiinni tällaisten heikkolahjaisten kusettamisesta, harhaanjohtamisesta.

Kyllä minä taas niin mieleni pahoitin ...

Anonyymi kirjoitti...

Olen ehdottomasti samaa mieltä. Eniten tämä himmeli harmittaa "Rainejen" ja iäkkäämpien puolesta. Suuri osa varmasti ansainnut rahansa tekemällä sinikaulus hommia rehellisesti. Nyt käy niin, että "Vuoriset" niistä vähemmän rehellisesti nauttii.

Anonyymi kirjoitti...

Kiinan DS expo. Elämme hämmentäviä aikoja, hyvät ystävät.
https://youtu.be/WUaCSiPAwdk

Eikö Kiinassa tehty jotain pidätyksiä?

Anonyymi kirjoitti...Mikäköhän on seuraava thing? Aletaankohan ihmisille myydä kouluusta muovin muuttamisesta öljyksi vuosina 2021 - 2026.

p.s. tässä vaiheessahan leadereitten pitääkin tehdä exit 'kun paljastuuettä heikin hyväuskoisina'. Mutta nyt on pakko olla hyvä tuote tämä seuraava mlm, kun kari juha ja muut ulkomaalaiset huippu mlm:t ovat täsää mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti Ameriikan oikeuslaitos nyt saisi lyötyä Onecoinin kunnolla maanrakoon tai vastaavat jo käynnissä olevat mikkihiiri-kryptokolikot ja muut monikansalliset kusetukset vaan lisääntyvät.

Kusettajien vinkkelistä on varmaan mukava seurata kuinka maiden poliisilaitokset nostavat kätensä pystyyn peräjälkeen ja sanovat että ei ole resursseja tutkia näin laajalle levinnyttä kuviota tai "ei kuulu meille kun kukaan ei ole tehnyt rikosilmotusta". Perinteiset poliisivoimat ovat näköjään aivan kädettömiä tutkimaan internet-ajan pyramidikuvioita.

Toisaalta taas näitä kusetuksia on ollut maailman sivu, mitenkäs vapaassa maailmassa estät sen että ihmisille myydään "talouskoulutusta" ja sen että ihmiset vapaaehtoisesti haluavat ostaa sitä. Kusetuksia tulee olemaan niin kauan kun on kusetettavia hyväuskoisia.

Anonyymi kirjoitti...

maailmalla on jo hiukka pidemmällä, kun suomessa vielä gryptöponzi jyllää ja krp nukkuu

The Lawsuit pleads that the Court rescind all investments in OneCoin; return to all investors their funds; require OneCoin to account for all funds raised from investors; and adjudicate that OneCoin and its principals violated multiple securities laws through their fraudulent, unregistered investment scheme
https://www.funds-recovery.com/report-scam/?utm_source=google&fr=%22%22onecoin%22%22&utm_medium=fraudcompany&gclid=EAIaIQobChMIo7P9p_3k5gIVSMayCh2vagL2EAAYASAAEgItTvD_BwE

Anonyymi kirjoitti...

Onecoin kaikki sivut taas toimivat. Onko palvelin nyt eri paikassa?

Anonyymi kirjoitti...

Kyse ei ole OneCoinin palvelimista tai päivityksistä.

.eu tunnuksia hallinnoiva EURid päätti jostain syystä vapauttaa oneacademy.eu ja oneworldfoundation.eu sivut "Server Hold" tilasta. Todennäköisesti OneCoinin asianajajien valitettua.

onecoin.eu on edelleen "Server Hold" tilassa, eikä siis toimi.

Näistä linkeistä voi tarkastaa tilanteen:
https://whois.eurid.eu/en/search/?domain=onecoin.eu
https://whois.eurid.eu/en/search/?domain=oneacademy.eu
https://whois.eurid.eu/en/search/?domain=oneworldfoundation.eu

Ja_e kirjoitti...

Tommi tuulettaa ja Erkki Luoma on menossa mukana

Oneacademy.eu- ja oneworldfoundation.eu-sivustot ovat jälleen toiminnassa. 👌

Jälleen yksi voitto kotiin..

Anonyymi kirjoitti...

Eikö sitten voitto ole? Täälläkin hehkutettu kun sivut olleet plokissa. Toisen voitto, toisen tappio.

Anonyymi kirjoitti...

En sanoisi että tämä on mikään suuri voitto OneCoinille. Kuitenkin on selvää että OneCoin on virallisesti rikollinen järjestelmä (DOJ todennut, Konstantin myöntänyt ja allekirjoittanut) jolla ei ole minkäänlaista todellista tulevaisuutta. Yksikään pankki tai finanssivalvonta ei ikinä tule tekemään rikolliseksi todetun OneCoinin kanssa minkäänlaista yhteistyötä.

Eli kysymys on vain ajasta jonka OneCoin vielä joten kuten sinnittelee ennen kuin kaikki on ohi.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi mikään kansainvälinen valtamedia ei ole käsitellyt "maailman suurinta" huijausta pääuutisena?

Miksi kansainväliset lainvalvontaviranomaiset eivät ole sulkeneet verkkosivustoja, jos kyse on petoksesta tai huijauksesta?

Miksi Yhdysvaltain oikeusministeriö ei ole antanut lausuntoa tai julkaissut sinetöityjä asiakirjoja, mukaan lukien niitä, joiden oletetaan olevan selvästi maailman yleisön "parhaiden etujen" mukaisia?

Tärkeinpänä: kaikkien maailmanlaajuisten tutkimusten jälkeen, miksi mikään niistä ei nimeä OneCoinia laittomaksi?

Lontoo Cityn poliisi lopetti kaikki OneCoinia koskevat tutkimukset ja vahvisti asian The Times-lehden artikkelissa 24. joulukuuta 2019. Miksi?

Anonyymi kirjoitti...

Kysymys on vain ajasta? Montako vuotta vielä?

"En sanoisi että tämä on mikään suuri voitto OneCoinille. Kuitenkin on selvää että OneCoin on virallisesti rikollinen järjestelmä (DOJ todennut, Konstantin myöntänyt ja allekirjoittanut) jolla ei ole minkäänlaista todellista tulevaisuutta. Yksikään pankki tai finanssivalvonta ei ikinä tule tekemään rikolliseksi todetun OneCoinin kanssa minkäänlaista yhteistyötä."

Väität jotain mitä vielä ei ole oikeudessa käsitelty. Nyt ollaan ainoastaa käsitelty rahanpesua. Älä siis hypy ja pompi.. Edelleen vain rahan pesua. Niin kuin Suomeessakin tuomitut, vain veronkiertoa.

Mulla ei penniäkään kiinni mutta hauska seurata tilannetta mitä spekuloinnilla tuomitaan.
Siis tääläkin tuomiot vvain spekuloiden, vai annetaanko jollain muun tiedolla?

Itse uskun että ei tämä tästä moneen vuoteen minnekkään muutu, liikaa rahaa takana ja päättäviä henkilöitä. Mutta mitä tämän ohessa/jäljkeen onkin ihan uusjuttu.

Siinä ollaan mukana..Ja_e kirjoitti...

Tuo edellinen on Tommin julkaisema hengennostatus julistus fb: ssa mutta ei se saa tunkeilta Tommin ja Anonyymin tarkoittamaa hurmosta aikaan, tunkit jopa ajautuvat pieneen sanasotaan:

Satu-Merita Vuorinen: Musta voisi kysyä näin yksinkertaisen kysymyksen: Miksi niitä rahoja ei ole vielä alkanut tulemaan?

Kati Pasto: Mitä rahoja tarkoitat?

Satu-Merita Vuorinen: Hyväntekeväisyyttäkö varten niitä jokainen on sijoittanut? Mielestäni on niin monet kerrat luvattu, että pian niistä alkaa tulemaan.

Satu-Merita Vuorinen: Kylläpä ollaan nyt niin hiljaisia!

Marie Lehtimäki: Täälä vikisee just sellaset ihmiset jotka ei v...a tajua kryptoista tai varsinkaan OCstä! Alkaa vähitellen lehmänhermot omaavaakin ihmistä väsyttää sama jankutus! Kävelkää sinne osuuspankkiin hakemaan sitä SIJOITUSrahaa! Sitä just tulostettiin 200 200 miljoonaa lisää että pankit pysyis elos! Siihen paskapaperiinko haluatte vaihtaa?!? Sitten KUN se vaihtopörssi aukee niin MIETTIKÄÄ vaikka 2 kertaa MIHIN valuuttaan vaihdatte?!? Mut jokanen päättää ite...ei kuulu mulle....mutta kuka tääl taas on SIJOITTANUT onecoiniin!?! Tarkoituksena vaihtaa heti euroon

Kaarina Pääkkönen: Minä olen monesti kysyt sitä, miksi tämä homma ei toimi niin, että voisimme käydä keskenämme kauppaa ja kolikonarvo hipois pilviä, siinä yrityskin parjäisi jakaikki sen mukana, joskus olen ajatellut että amatöörit opettelevat- luultavasti poistat tämän

Raine Henrik Ahopelto on kuitenkin uskossaan vahva eikä anna tuumaakaan periksi:
Kyllä kolikoilla voi nyt jo ostaa ! Antakaas kun minä todistan asian ! Onko täällä ammatti Muuraria ? Piharakennukseen tarvitsisi Savupiipun, noin 2m korkean. Maksan 100% Kolikoilla tämän !!!!
Videokuvaan ja teen koosteen todisteeksi tänne !!!
Todennäköisesti Sillä Schiedel piipun tyylinen, ettei tarvitse alkaa tiilistä muurailemaan !!!

Anonyymi kirjoitti...

No, tuonne voi jokainen kirjoittaa vaika mitä haluaa. Ei vakuuta..
Ja voin vaikka Ja_k esiintyä jos se on parempi kuin Anomyyni.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä käytetyllä vessapaperilla voi nyt jo ostaa ! Antakaas kun minä todistan asian ! Onko täällä ammatti Muuraria ? Piharakennukseen tarvitsisi Savupiipun, noin 2m korkean. Maksan 100% käytetyllä vessapaperilla tämän !!!!
Videokuvaan ja teen koosteen todisteeksi tänne !!!

Petteri Järvinen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

"Väität jotain mitä vielä ei ole oikeudessa käsitelty. Nyt ollaan ainoastaa käsitelty rahanpesua. Älä siis hypy ja pompi.. "

Ehkä sinun kannattaisi olla kommentoimatta asiaa josta et selvästikään ole edes perusasioiden osalta selvillä.

Ymmärrätkö ensinnäkin, että tuossa Mark Scottin rahanpesu-casessa oli nimenomaan kyse siitä, että rikollisella toiminnalla saatua rahaa pestiin. Ja tämä rikollinen toiminta oli nimenomaan OneCoin.

Ymmärrätkö että Konstantin Ignatov on jo tunnustanut 4 kohdan syytteen lokakuun 4. päivä 2019 jossa hän allekirjoittaa OneCoinin olevan kansainvälinen kryptohuijaus ja tunnustavansa kaikki 4 syyttettä.

Ignatov on myöskin syyttäjän todistajana todistanut Mark Scottin oikeudenkäynnissä, jossa hän todisti tienneensä OneCoinin olleen huijaus. Tämä raportoitiin live tweettauksena suoraan oikeudenkäynnistä Inner City Pressin toimesta. Koko oikeudenkäynnin transkripti tulee virallisesti julkiseksi 11. maaliskuuta 2020 USAn virallisessa oikeusdokumentteja elektronisesti jakavassa PACER-palvelussa.

Eli se on jo oikeudellisesti selvä Konstantin Ignatovin tunnustuksen ja oikeudessa tapahtuneen todistuksen myötä että OneCoin on kansainvälinen miljardiluokan huijaus. Tästä asiasta ei enää käydä oikeutta, koska Ignatov (ja todennäköisesti myös Sebastian Greeenwood) ON JO TUNNUSTANUT. Seuraavaksi on Konstantinin osalta hänen tuomitsemisensa, eli tuomarin päätös siitä kauanko hän joutuu istumaan vankilassa.

Konstantinin tunnustuksen (Government exhibit 901) voi lukea täältä:
https://www.scribd.com/document/434747259/On-OneCoin-Cooperator-Konstantin-Ignatov-s-Plea-Agreement-for-5K1-letter

Mark Scottin tuomio jossa todetaan Scottin peseen massiivisesta kansainvälisestä OneCoin huijauksesta tullutta rikollista rahaa:
https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/former-partner-locke-lord-llp-convicted-manhattan-federal-court-conspiracy-commit-money

Anonyymi kirjoitti...

Miksi mikään kansainvälinen valtamedia ei ole käsitellyt "maailman suurinta" huijausta pääuutisena?

Kansainvälinen valtamedia on käsitellyt OneCoinia ja todennut että se on huijaus. Esim. BBC, Bloomberg, The Times, Financial Times, Fortune, sekä lukemattomat muut pienemmät julkaisut. Vastakysymyksenä voisi kysyä, että miksiköhän OneCoin ei ole haastanut yhtäkään näistä oikeuteen...?

https://www.bbc.com/news/stories-50435014
https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-11-20/lawyer-laundered-400-million-in-crypto-scam-prosecutor-says
https://www.thetimes.co.uk/article/the-4bn-onecoin-scam-how-crypto-queen-dr-ruja-ignatova-duped-ordinary-people-out-of-billions-then-went-missing-trqpr52pq
https://www.ft.com/content/b5a45880-0bad-11ea-8fb7-8fcec0c3b0f9
https://fortune.com/2019/11/06/is-onecoin-the-biggest-financial-fraud-in-history/


Miksi kansainväliset lainvalvontaviranomaiset eivät ole sulkeneet verkkosivustoja, jos kyse on petoksesta tai huijauksesta?

Tämä on erittäin hyvä kysymys. OneCoin on huijaus jonka perustajan Ruja Ignatovan veli Konstantin Ignatov on virallisesti ja oikeudellisesti myöntänyt vasta tasan 3 kuukautta sitten.

OneCoinin serverit sijaitsevat Bulgariassa jonka on tutkitusti Euroopan korruptoitunein maa, ja yksi maailman korruptoituneimmista maista, joka osaltaan viivästyttää sivustojen sulkemista.

Tällä hetkellä onecoin.eu on suljettuna EURid:n toimesta, eikä uudet jäsenet voi rekisteröityä.


Miksi Yhdysvaltain oikeusministeriö ei ole antanut lausuntoa tai julkaissut sinetöityjä asiakirjoja, mukaan lukien niitä, joiden oletetaan olevan selvästi maailman yleisön "parhaiden etujen" mukaisia?

DOJ on useassa lausunnossa todennut OneCoinin olevan suuri kansainvälinen miljardiluokan huijaus.
Viimeeksi Mark Scottin keissin lehdistötiedotteessa:
"SCOTT, a former equity partner at the law firm Locke Lord LLP, laundered approximately $400 million in proceeds of a massive international fraud scheme known as “OneCoin” through fraudulent investment funds that SCOTT set up and operated for that purpose. "

Ruja Ignatovasta on aktiivinen syyte ja haku päällä, ja Sebastian Greenwood on FBI:n kiinniottama. Myöskään Konstantinin vankilatuomion pituutta ei ole vielä päätetty. Asiaan liittyy tuhansia dokumentteja joista osa on vielä syystä tai toisesta sinetöity.

Mutta tärkeistä dokumenteista Konstantinin tunnustus on luettavissa (Government Exhibit 901):
https://www.scribd.com/document/434747259/On-OneCoin-Cooperator-Konstantin-Ignatov-s-Plea-Agreement-for-5K1-letter


Tärkeinpänä: kaikkien maailmanlaajuisten tutkimusten jälkeen, miksi mikään niistä ei nimeä OneCoinia laittomaksi?

DOJ on todennut OneCoinin massiiviseksi kansainväliseksi miljardiluokan huijaukseksi. Eli siis laittomaksi ja rikolliseksi toiminnaksi. Tämä on oikeudellisesti selvä Konstantin Ignatovin tunnustuksen ja hänwn Mark Scottin oikeudenkäynnissä tapahtuneen todistajalausunnon myötä. DOJ:n lausunnon voi lukea esim. Mark Scottin tuomitsemisilmoituksesta:
https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/former-partner-locke-lord-llp-convicted-manhattan-federal-court-conspiracy-commit-money

Kyseessä on massiivinen kansainvälinen huijaus, joten vain suurimmilla toimijoilla kuten USAlla on resursseja ja avainhenkilöitä vangittuna jotta asiaa on voitu kunnolla tutkia.

Hyvin monet kansainväliset tahot ovat varoittaneet OneCoinista huijauksena (joka on oletusarvoisesti laitonta). Listaa löytyy esim. täältä:
https://onecoinscam.info/prohibitions/

Anonyymi kirjoitti...

Lontoo Cityn poliisi lopetti kaikki OneCoinia koskevat tutkimukset ja vahvisti asian The Times-lehden artikkelissa 24. joulukuuta 2019. Miksi?

Lontoo City poliisi on todennut ettei sillä ole juridisia toimivaltuuksia Bulgariassa joten sen on vaikeaa löytyy näyttöä Bulgariasta toimivaa OneCoinia vastaan Englannista käsin, mutta se jakaa ulkomaisten viranomaisten käsityksen siitä että OneCoin on huijaus, ja jatkaa yhteistyötä USAn ja muiden ulkomaisten tutkijoiden kanssa.

UK:ssa toimivia Independent Marketing Associate promoottoreita vastaan Lontoon City poliisi ei ole löytänyt tarpeeksi rikosoikeudellista näyttöä syytteiden nostolle.

Näistä syistä OneCoin tutkinta päätettiin keskittää USAn käsiin, jota Lontoo City poliisi tukee.

Tässä pari lausuntoa Lontoo City poliisin viralliselta Twitter tililtä:
City of London Police Fraud
@CityPoliceFraud
The City of London Police share the same belief as foreign law enforcement partners as to the legitimacy of #OneCoin.

If you believe you may have been victim of fraud in relation to #OneCoin, or suspect someone of marketing it, please come forward and report to @actionfrauduk
5 Nov 2019
https://twitter.com/CityPoliceFraud/status/1191657250089246721
------
City of London Police Fraud
@CityPoliceFraud
We appreciate @ManhattanDA paying credit to @CityPolice
for assisting in their investigation relating to #OneCoin.

We're pleased our help, along with a number of law enforcement agencies, has resulted in a positive result.
Read about the case, here: https://www.manhattanda.org/former-partner-of-locke-lord-llp-convicted-in-manhattan-federal-court-of-conspiracy-to-commit-money-laundering-and-bank-fraud-in-connection-with-scheme-to-launder-400-million-of-onecoin-fraud-proceed/
11 Dec 2019
https://twitter.com/CityPoliceFraud/status/1204729378166444054

Anonyymi kirjoitti...

> Miksi mikään kansainvälinen valtamedia ei ole käsitellyt "maailman suurinta" huijausta
> pääuutisena?

BBC: https://www.bbc.co.uk/news/stories-50435014
Cryptoqueen: How this woman scammed the world, then vanished

The Guardian: https://www.theguardian.com/tv-and-radio/2019/nov/04/the-missing-cryptoqueen-the-hunt-for-a-multi-billion-dollar-scam-artist

The Times: https://www.thetimes.co.uk/article/the-4bn-onecoin-scam-how-crypto-queen-dr-ruja-ignatova-duped-ordinary-people-out-of-billions-then-went-missing-trqpr52pq

Yle: https://yle.fi/uutiset/osasto/news/mot_finns_set_to_lose_millions_in_onecoin_scam/11074675

Reuters:
https://www.reuters.com/article/us-crypto-currency-onecoin/u-s-calls-onecoin-huge-pyramid-scheme-charges-leaders-idUSKCN1QP1WF

Al-jazeera: https://www.aljazeera.com/ajimpact/prosecutors-lawyer-laundered-400m-crypto-scam-191120230536290.html

Times of India: https://timesofindia.indiatimes.com/business/international-business/how-a-fake-bitcoin-clone-duped-millions-across-globe/articleshow/72323592.cms

Montako vastaavaa artikkelia pitää mielestäsi vielä julkaista ennenkuin herää edes pieni epäilys?

> Miksi kansainväliset lainvalvontaviranomaiset eivät ole sulkeneet verkkosivustoja, jos
> kyse on petoksesta tai huijauksesta?

Euroopassa sijaitsevat sivut suljettiin, joista kaksi palasi linjoille tänään. Spekuloin että syy on koska oneacademy.eu ja oneworldfoundation.eu eivät suoraan liity Onecoiniin vaan ovat olevinaan jonkinlaisia erillisiä koulutussivustoja.

Itse pääsivu, Onecoin.eu on edelleen suljettuna.

> Miksi Yhdysvaltain oikeusministeriö ei ole antanut lausuntoa tai julkaissut sinetöityjä
> asiakirjoja, mukaan lukien niitä, joiden oletetaan olevan selvästi maailman yleisön
> "parhaiden etujen" mukaisia?

> Tärkeinpänä: kaikkien maailmanlaajuisten tutkimusten jälkeen, miksi mikään niistä ei
> nimeä OneCoinia laittomaksi?

Yhdysvaltain oikeuslaitoksen antama lausunto:
https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/manhattan-us-attorney-announces-charges-against-leaders-onecoin-multibillion-dollar

"Geoffrey S. Berman, the United States Attorney for the Southern District of New York, Cyrus R. Vance Jr., the District Attorney for the County of New York, John R. Tafur, the Special Agent in Charge of the Newark Field Office of the Internal Revenue Service-Criminal Investigation (“IRS-CI”), William F. Sweeney Jr., and the Assistant Director-in-Charge of the New York Field Office of the Federal Bureau of Investigation (“FBI”), announced that KONSTANTIN IGNATOV was arrested March 6, 2019, at the Los Angeles International Airport, on a wire fraud conspiracy charge stemming from his role as the leader of an international pyramid scheme that involved the marketing of a fraudulent cryptocurrency called “OneCoin.”"

Ylläolevassa lainauksessa Yhdysvaltojen Oikeuslaitos, Verovirasto (IRS-CI), ja FBI nimeää onecoinin pyramidihuijaukseksi. Minkä tahojen lausuntoa vielä kaivataan mielestäsi?

> Lontoo Cityn poliisi lopetti kaikki OneCoinia koskevat tutkimukset ja vahvisti asian The
> Times-lehden artikkelissa 24. joulukuuta 2019. Miksi?

Syyt ilmoitettiin varsin selvästi, 1. Onecoin ei toimi pääasiallisesti Britanniassa ja johtohenkilöt eivät ole Brittejä. 2. Onecoinin varallisuutta ei ole Briteissä takavarikoitavaksi, joilla huijauksen uhreille voitaisiin maksaa takaisin. Brittien osalta tutkimus lopetettiin ja luovutettiin Amerikan Oikeusministeriön jatkettavaksi.

Ja_e kirjoitti...

Tommi tukkii niskoittelevien ja epäluuloisten tunkkien suut mahtikäskyllään:

JÄLLEEN KERRAN MUISTUTAN, ETTÄ TÄMÄ ON INFOKANAVA. EI MIELIPIDE-, ARVOSTELU- TAI NEGAATIOFOORUMI. YLLÄPITO EI VOI VAIKUTTAA YHTIÖN TEKEMISIIN TAI AIKATAULUIHIN. TÄLLÄ FOORUMILLA OLLAAN ONE:N PUOLELLA, EI SITÄ VASTAAN.

ASIATTOMISTA KOMMENTEISTA POISTETAAN RYHMÄSTÄ ILMAN ENNAKKOVAROITUSTA. MYÖS KOMMENTOINTIESTO ON VAIHTOEHTO, ELLEI ASIOTA OSATA ESITTÄÄ RAKENTAVASTI. KIITOS YMMÄRRYKSESTÄ.

Der Führer hat gesprochen, ja hänen diktatuuri ja sanavapauden rajoittaminen ovat jo verrattavissa Pohjois-Koreaan, tunkkien pienikin mahdollisuus purkaa turhautumista on nyt poissa, ei auta kuin kiristellä hampaita ja kiroilla iltapuhteina omaa tyhmyyttä ja Tommin mielivaltaa.
Lisäksi tunkkien vastarinta ja Tommin selittely olivat meille seuraajille mitä parhainta viihdettä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuikin että lahkojohtaja Vuorisella alkoi ote viime aikoina vähän lipsumaan.

Sen verran kriittistä mielipidettä tullut viime aikoina jäseniltä. Lahkoa pitää siis nyt muistuttaa että lahkojohtajan saarnaa epäileville jäsenille ei ole lahkoryhmässä paikkaa.

Ei hitto mikä uskonlahko. :D

Anonyymi kirjoitti...

seuraavaksi tulee tommin rangaistusmaksu niskuroijille ( euromääräinen tietty) 200€/viesti, lopussa uhataan passi- ja pankkitietojen myymisellä venäjän ja bulgarian alamaailmalle.

Anonyymi kirjoitti...

YLLÄPITO EI VOI VAIKUTTAA YHTIÖN TEKEMISIIN TAI AIKATAULUIHIN. TÄLLÄ FOORUMILLA OLLAAN ONE:N PUOLELLA, EI SITÄ VASTAAN.


On tämä Tommi kyllä varsinainen sankari,

esiintyi äänekkäästi esim. telkkarissa ja radiossa suomen "maajohtajana" mutta nyt ei olevinaan ota mitään vastuuta yhtiön tekemisistä, nykyään kertoo olevansa pelkkä "Facebook-ryhmän ylläpitäjä"

Ja nyt nämä rahojansa antaneet huijatut sitten saavat kuunnella miehen jatkuvasti vesittyneitä lupauksia ja uhkailuja...

Sääliksi käy!

Anonyymi kirjoitti...

uskosin että 90% uunoihin sijoittaneista tietää jo tulleensa kusetetuksi ja menettäneensä rahansa. cognitive dissonance vaan hankaa vastaan, mikä on inhimillistä. pienikin valon pilkahdus herättää toivon henkiin, jotta menetetyt rahat saisi vielä takaisin omaan käyttöön.

julma totuus vain on, että rahat ovat menneet. sijoititte ponzihuijaukseen, annoitte passi- ja pankkitietonne bulgarian ja venäjän rikollisliigoille ilmaiseksi, omasta tahdostanne. jos nykyinen tilinne suomessa tulevaisuudessa putsataan niin muistakaa ilmoittaa pankille ja poliisille rikosilmoituksessa että olette osallistuneet uuno konserniin ja lähettäneet tietonne bulgariaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tästä tulee niin ruma sotku mitä koskaan historiassa on ollut :D

Anonyymi kirjoitti...

Tommi on WinCapitansa opiskellut huolellisesti. Vieläkin on ihmisiä, jotka uskovat kovasti Kulta-Hannu Kailajärven vielä jonakin päivänä kotiuttavan megalomaaniset voitot "sioitetulle" pääomalle. Usko ei horju, vaikka Hannu on tunnustanut kusetuksen, saanut siitä tuomion ja istunutkin sen. Ilmeisesti uskoa pönkittää se, että useita miljoonia on edelleen hukassa. Onkohan niillä rakennettu se Wantage Onen virtuaalivaluuttarobotti, joka tahkoaa kryptokolikot euroiksi...

Anonyymi kirjoitti...

Mitkä pankkitiedot on annettu ja miten tilin voi putsata?

Anonyymi kirjoitti...

https://yle.fi/uutiset/3-11139686?origin=rss


Noniin,aamun YleArtikkeli kertoo myös Vuorisesta ja hänen toimintatavoista Facebook-ryhmässään, jokohan tämä olisi se isku joka Tommin kaataa?!?

Anonyymi kirjoitti...

Tuskin artikkeli kaataa Vuorista. Syystä että jäljellä olevat uskovaiset tarvitsevat jonkun johtohenkilön jatkuvasti vakuuttamaan ja pönkittämään uskoa. Ei se usko tässä tule Tommin ansiosta, vaan ihmisten typeryydestä. Tommi on vain se henkilö joka vastaa tähän tarpeeseen.

deckfromacard kirjoitti...

>> yle.fi/uutiset/3-11139686

"MOT:n tiedossa on myös ainakin yksi tapaus, jossa yhden jäsenen lähes 40 000 euron arvoiset sijoitukset OneCoiniin oli jäädytetty ilman perusteluja."

Millaiset lienee olleet tunnelmat sijoittajalla? Tuntuiko yhä "tulevaisuuden maksuvaluutalta" kun kaikki säästöt katoavat ilman ennakkovaroitusta koska maajohtaja/yhtiö sanoi niin?
Tuntuiko että oli joutunut rikoksen uhriksi?

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaako kukaan olla tullut ajatelleeksi, että Facebook jenkkifirmana pyydettäessä sulkea ja arkistoida todistusaimeistona sen suomen ryhmän nyt kun onecoin on siellä oikeiden toimesta todettu laittomaksi huijaukseksi. Perusteluksi riittänee pyytäessä kun kertoo, että ryhmässä edelleen tuetaan ja jatketaan laitonta huijausta.

Niin, että kysyn vaan miten on, näin asiaa vierestä katselevana.

Anonyymi kirjoitti...

"Mahtaako kukaan olla tullut ajatelleeksi, että Facebook jenkkifirmana pyydettäessä sulkea ja arkistoida todistusaimeistona sen suomen ryhmän nyt kun onecoin on siellä oikeiden toimesta todettu laittomaksi huijaukseksi."

Facebookia ei kiinnosta asiaa selvittää, koska kyseessä ei ole "vihapuhe".
Pyynnön pitäisi tulla viranomaistaholta jotta se etenisi Facebookin sisällä.

Anonyymi kirjoitti...

Älkää puhukokaan uskovaisten naamaryhmän sulkemisesta!! Sehän on ollut jo pitkään meidän suuri huumorin lähteemme!! Ei sanaakaan sellaisesta, RAH RAH RAH ...

Anonyymi kirjoitti...

Facebookia ei kiinnosta asiaa selvittää, koska kyseessä ei ole "vihapuhe".
Pyynnön pitäisi tulla viranomaistaholta jotta se etenisi Facebookin sisällä.


Hieman kyllä ihmettelen, että jos ei perinteinen Cease and desist -kirje pistä FB:tä harkitsemaan asiaa uudestaan. Nimittäin heidän täytyy sen vastaanottamisen jälkeen ottaa huomioon myös heidän oma lainsäädäntöönsä ja riski joutua haastetuksi siellä oikeuteen siitä, että ovat antaneet huijauksen jatkua reagoimatta asiaan. Heidän lainsäädäntönsä mukaan OneCoin on huijaus, joten heillä ei minun käsittääkseni ole enää mahdollisuutta vedota jonkun muun maan viranomaisten tulkintoihin.

Anonyymi kirjoitti...

tunkeille pitäis alkaa myydä kouluspakettia "miten saat rahasi takaisin onecoin huijauksesta" bonuksena gryptövaluutta optioita jotka voi lunastaa kun yhtiö suistaa dollarin kansaivälisenä reservivaluuttana

Anonyymi kirjoitti...

Saa nähdä tuleeko tuosta Ylen tämän päivän jutusta keskustelua lahkoryhmässä. Vai onko Tommin eilinen uhkaus pistänyt suut suppuun.

Anonyymi kirjoitti...

ehei,vaikka itse arvi lind sanois puoli yhdeksän uutisissa, että kyseessä kusetus niin eei tunkit tajuais. taitaa olla sijoitettuna enemmän kuin on valmis hymyilemällä häviämään

Anonyymi kirjoitti...

Vastataanpas taas Tommin valheisiin:

Alkuperäinen kirjoittaja Tommi Vuorinen
Yhtiöllä on yli 120 000 rekisteröityä kauppiasta, jotka hyväksyvät Onecoinin maksuvälineenä osin tai kokonaan.


Ei ole. Jos katsotaan aktiivisten diilien määrää, joka on reilu 20000, ja jos keskinmäärin kauppiaalla on sanotaan vaikka 3 diiliä, tekee se alle 8000 aktiivista kauppiasta joista kuten tiedetään 99% on täysin kirpputoriluokkaa.

Alkuperäinen kirjoittaja Tommi Vuorinen
Miksi hän jättää kertomatta Tunne Asiakkaasi-käytännön mukaisen toiminnan? Kolikoita ei voi käyttää ilman kv. rahanpesulainsäädännön mukaista tunnistautumista.


Valetta. Dealshakerissa voi kolikoita käyttää kuponkien ostoon ilman KYC tunnistautumista. Näin on ollut DS:n alusta alkaen eikä tässä ole muutosta tapahtunut.

Alkuperäinen kirjoittaja Tommi Vuorinen
Miksi hän ei kerro, että yhtiö selvitti pääkonttorin ratsian 2018 puhtain paperein.


Siksi koska yhtiö ei selvittänyt ratsiaa puhtain paperein. Ratsian takana oli Bielefeldin syyttäjä, jonka tutkina jatkuu edelleen.

Ja_e kirjoitti...

Tommi vetää itkupotkuraivareita kärsimänsä epäoikeudenmukaisuuden takia ja syyllisenä YLE joka toimii Petteri Järvisen käsikassarana, myös kiihkeimmät tunkit antavat tukea :

Miksi YLE:n Jyri Hänninen ei kerro jutuissaan Dealshakerista ja Onecoinin käytettävyydestä? Yhtiöllä on yli 120 000 rekisteröityä kauppiasta, jotka hyväksyvät Onecoinin maksuvälineenä osin tai kokonaan.

Miksi hän jättää kertomatta Tunne Asiakkaasi-käytännön mukaisen toiminnan? Kolikoita ei voi käyttää ilman kv. rahanpesulainsäädännön mukaista tunnistautumista.

Miksi hän ei kerro, että yhtiö selvitti pääkonttorin ratsian 2018 puhtain paperein?

Hännisen omin sanoin minulle: "journalismin tehtävä on kertoa asioista, kuten ne ovat."

Hän ei itse näköjään toimi journalistin ohjeiden mukaan, vaan nimeltä mainitsemattoman satukirjailijan käsikassarana.

Anonyymi kirjoitti...

Itseasiassa Hännisen tämän päivän juttu oli harvinaisen eksakti tällä kertaa. Sille sitten ei voi mitään että Tommi valehtelee ja vääristelee tavalliseen tapaansa ja lahkolaiset eivät tiedä/ymmärrä asioiden todellista laitaa.

Ja_e kirjoitti...

Tommi kertoo myös onen omistuksesta:

Unto Rönkkönen: INFORMAATIOKANAVALLE: Minkä nimisestä yhtiöstä tässä puhutaan? Kenen omistuksessa se tällä hetkellä on? Ketkä ovat nyt sen yrityksen johdossa. Onko tämän taseessa jäljellä oleva, myyntituotoista kertynyt varallisuus? Tämäkö yritys pyrkii pörssin avaamiseen?

Tommi: Unto Rönkkönen Koko yhtiörypäs (Onecoin, Onelife Network, Dealshaker, One Network Services jne.) ovat Ignatovin perheen omistuksessa. Yhtiöt ovat yksityisiä, joten yritysten tiedot eivät ole julkisia.

Anonyymi kirjoitti...

Julkiseen väittelyynhän Tommi ei ole oikein ikinä uskaltanut ja vielä vähemmän nykyään, kun tietää häviävänsä valheineen 100-0. Helppo se on siellä yksityisessä lahkoryhmässä saarnata paskaa. Tule Tommi julkiselle foorumille, niin katsotaan kenellä sitä faktaa on ja kenellä ei.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ainakin Suomessa suurin osa yksityisten hikipajojenkin tiedoista on julkisia.

Anonyymi kirjoitti...

When jail?

deckfromacard kirjoitti...

OneCoinin talouskoulutus on itseasiassa kiteytettävissä kahteen tärkeään sääntöön:

1. Sijoita vain sellaiseen asiaan jonka tunnet ja ymmärrät.

2. Älä sijoita enempää kuin mitä olet valmis hymyillen häviämään.

Kun sijoittajat lähtivät mukaan, molemmat säännöt olivat heille tuntemattomia, mutta laitettuaan eläkesäästönsä OneCoiniin, he ovat sisäistäneet ne molemmat.
Mitä isommalla summalla osti "koulutusta", sen paremmin on oppi mennyt perille!

noppa kirjoitti...

Nyt olis mukava lukea Tommin naama -kanavaa ja kuinka siellä tuahon YLEn juttuun suhtaudutaan. Kestääkö coinilaisten pinna Tommin selityksiä ja alkaako todellisuus valjeta osallisille?

Anonyymi kirjoitti...

"Nyt olis mukava lukea Tommin naama -kanavaa ja kuinka siellä tuahon YLEn juttuun suhtaudutaan. Kestääkö coinilaisten pinna Tommin selityksiä ja alkaako todellisuus valjeta osallisille?"

Muroon on postattu kommentteja Tommin kanavalta. Usko on edelleen vahva..
https://murobbs.muropaketti.com/posts/1718715478/

Anonyymi kirjoitti...

Tommi on varmasti melkoisen paineen alla tällä hetkellä, ja varmasti muutama ryhmästä poispotkitun tutkintapyyntökin on odottamassa...

Paluuta ei enää ole menneisiin aikoihin, milloin voitiin esiintyä hymyillen mediassa ja radiossa, ja reissata Kari Wahlroosin kanssa pitkin suomea etsimässä uusia huijattavia...

Anonyymi kirjoitti...

Eikä Tommi voi sensuroida, uhkailla ja poispotkia ihan kaikkia tunkkejakaan, koska siinä on suorien rikosilmoitusten vaara häntä itseään kohtaan.

Eli nyt alkaa kyllä olla varsin kriittiset ajat Tommille, Onecoin-Titanic uppoaa jokatapauksessa,

Nyt on enää kyse siitä että miten Tommi välttää lainkouran.

Anonyymi kirjoitti...

Tommilla tuskin on hirveästi hävittävää. Suomen vankilat ovat, kuin hotellihuoneita. Eikä tarvitse itse kokkailla ruokaansa.
Vangeille järjestetään myös ohjelmaa ja moni on opiskellut vankilassa myös ihan akateemisen koulutuksenkin (kandidaatin, jopa maisterin). Tommin kannattaa mielestäni hyödyntää aikansa vankilassa ja kun aikanaan vapautuu, niin tehdä jotain oikeasti yhteiskunnallisesti merkittävää.
Hyvä koulutus Tommille olisi esimerkiksi DI-opinnot. Silloin on mahdollisuus johonkin, josta joku voisi olla valmis maksamaankin jotain.

Ja_e kirjoitti...

Onen facessa ei enää arvostella yhtiön tai Tommin tekemisiä tai sanomisia, mutta kiihkemmät kannattajat tuovat esiin aivokapasiteettinsa kertomalla mielipiteitään, eli jotain viihdettä sieltä edelleen löytyy:

Juha Tuukkanen: YLE siis pitää vain uskollisesti kiinni valitsemastaan linjastaan ja omista periaatteistaan.

Aapo Laakso: Juha Tuukkanen ja surullista että niin moni yhtyy tuohon näkemykseen 😢. Mutta onneksi muutos on tulossa ja päivä päivältä on enemmän ihmisiä jotka ymmärtävät faktoja. Silmät alkavat aukenemaan, pitää vain jaksaa punnertaa kyllä se hedelmä sieltä tulee 👍

Mika Jalmarinpoika: Mikä on todellinen tilanne verrattuna siihen mitä yle kirjoittaa, työntekijät vapautettu, johto lähtenyt...?? Nm en ole perillä tämän hetken asioista.

Tommi: Mika Jalmarin Poika Yhtiöön on palkattu lähes kokonaan uudet työntekijät syntyneen luottamuspulan vuoksi. Yhtiön omistus on ennallaan ja verkostolla on uudet vetäjät Simon Le ja King Jayms. Pääkonttori avautuu remontin jäljiltä todennäköisesti ensi viikolla.

Pasi Lehto: Mutta tämän piti olla historiaa siis OneCoinin jo viisi vuotta sitten... ;)

Aapo Laakso: Pasi Lehto eli mitä tästä voimme päätellä, onko tämä nyt sitten tässä vai ei 🤔 oma vahva veikkaukseni kallistuu jälkimmäisen puoleen. Itsellä ei ole ainakaan tarvetta ruveta omiin muroihin pissimään 😂

Pasi Laakso: Aapo Laakso Siis tarkoitin juuri... Hyvä saada ilkkujat hiljaiseksi, kun toteaa: "etkös sinä 5 vuotta sitten sanonut tämän olevan hetken pyramidihuijaus joka alle vuodessa unohtuu...".

Aapo Laakso: Pasi Lehto juuri noin 👍 eiköhän se luulisi jo itseäkin hymyilyttävän oma touhu jos 5v hehkuttanut että homma täysi huijaus ja kauppa käy kaiken aikaa. 😂

Erkki Luoma: Massa tiedodusvälineet näytävät tyhmyytensä oikein olan takaa.

Saku Erkkilä: Yle väittää että konstantin on tunnustanut rikoksen ja konttorin työntekijät vapautettu työtehtävistä. Jos Yle levittää dis informaatiota niin päätoimittajahan on vastuussa.

Jukka Palomäki: www.onelife.eu taas toiminnassa

Sami Uittomäki: Jukka Palomäki Tämä sivusto on toki kokoajan ollutkin toiminnassa.

Tapani Vaulasto: Olisiko se niin, että One on se valuutta, josta tällä hetkellä puhutaan eniten?

SB kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
SB kirjoitti...

"Saku Erkkilä: Yle väittää että konstantin on tunnustanut rikoksen ja konttorin työntekijät vapautettu työtehtävistä. Jos Yle levittää dis informaatiota niin päätoimittajahan on vastuussa."

Sokeitako nuo ihmiset on. Ylen väite pohjautuu ihan aitoihin dokumentteihin.

Eikö kukaan kyseenalaista sitä miksi OC-tilin salasanaa ei voi vaihtaa ilman "mutkia".

Anonyymi kirjoitti...

"Yhtiöön on palkattu lähes kokonaan uudet työntekijät syntyneen luottamuspulan vuoksi. Yhtiön omistus on ennallaan ja verkostolla on uudet vetäjät Simon Le ja King Jayms. Pääkonttori avautuu remontin jäljiltä todennäköisesti ensi viikolla."

Kuvitelkaa että vaikka Kone Oy tai Tieto ilmoittaisi tuollaisesta ja lisäksi omistajasuku etsintäkuulutettu, vangittuna tai paossa. Johto potkittu ulos luottamuspulan vuoksi. Uudet johtajat loistavat myötähäpeää aiheuttavilla YouTube videoilla!

Tämä kaikki on varmaan toivottua kehitystä. Ei voi tietää kun ei ole koulutusta.

Anonyymi kirjoitti...

"Sokeitako nuo ihmiset on. Ylen väite pohjautuu ihan aitoihin dokumentteihin. "

Mitä voi odottaa OneCoin lahkoryhmästä "tietonsa" ammentavalta tunkilta..

Moni näistä ei osaa edes englantia ja jättäytyvät täysin Tommin varaan.
Tänne tai Muroon ei uskalleta vilkaista kun on täysin aivopesty. Tässä sitten tulos.

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Mielenkiintoista on huijareiden käyttämä syyttely- tai syyllistämistaktiikka. Vaan mitä ihmettelen, niin sitä, että vaikka blogisti Petteri Järvinen on kirjoitellut asiasta jo vuosia, niin vieläkin löytyy huijattavia.

Vaan ei tässä taida olla kyseessä maailman ainoa pitkään jatkunut vedätys. Eräskin kylmäfuusiokauppias on ollut markkinoilla kohta kaiketi kymmenen vuotta. Aina on uutta kehitteillä jne.

Mukavaa alkanutta vuotta blogistille ja lukijoillensa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kiitos, hyvää alkanutta vuotta myös minun puolestani lukijoille.

Jäljellä olevat onecoin-uskovaiset noudattavat yhtiön kehotusta olla etsimättä tietoa netistä ja luottavat vain yhtiön antamaan "oikeaan" faktaan. Jos ei edes halua selvittää asioita itselleen, ei ole toivoa paremmasta. Kukaan ei ole niin sokea kuin se, joka ei halua nähdä.

Anonyymi kirjoitti...

https://youtu.be/XmmcRQ1jZts

Intiassa DS vaan porskuttaa. Kauanko on varaa myydä 100% tappiolla?

Ja_e kirjoitti...

Tommi ja Pate Sisu joutuvat selittämään tunkeille kun mikään ei toimi ja lisää ongelmia tulee koko ajan:
Ritva Karpola: Olen nyt monta jo kuukauden yrittänyt saada sähköpostiosoitteeni muutettua, mutta ei onnistu. Entinen spostiosoitteeni ei ole voimassa enää montaa päivää eli pitäisi saada vaihdettua. Missä mättää? APUA!

Pate Sisu: Profiilitiedoista sillä toisella turvasalasanalla ja vahasta meilistä vielä hyväksyntä vaihdosta.

Ritva Karpola: Mulla siis transaktiosalasana ja onpay salasana olemassa eli kumpi pitää panna? Samalla kysyn, että miten vaihdetaan kun minulla on pantu onepayhin työsähköposti ja en ole enää töissä eli se ei toimi.

Pate Sisu: OnePay ei ole ollut pitkiin aikoihin enää käytössä.
Ja kyllä transaktionsalasanaa tarkoitin.
Suosittelen kaikkia vaihtamaan sähköpostin, jos on työsähköpostilla kirjautunut. Gmail tai muu yksityiseksi sähköpostiksi. Tilanteet kun saattaa muuttua nopeasti, ettei ole sitä sähköpostia olemassakaan millä on kirjautunut.

Ritva Karpola: Teen kai oikein? PROFIILI, EDIT, TRANSAKTIOSALASANA. SUORITA. Tähän asti aina hyväksyy, mutta kun vaihdan sähköpostiosoitteen gmailiksi ja otan SUORITA niin ilmoittaa aina että "Something went wrong, try again later", nyt siis jo kuukauden. On pakko jo saada vaihdettua auttakaa nyt todella!!

Tommi: Ritva Karpola Sähköpostin vaihto pitää hyväksyä vanhasta sähköpostista. Paras myös tehdä toimenpiteet englanninkielisellä sivustolla, ei Googlen suomeksi kääntämillä.

Pertti Majamaa: Tommi Vuorinen entäs sitte ku vanha sposti on suljettu eikä enää mahdollista päästä käsiksi siihen?

Tommi: Pertti Majamaa Silloin pitää laittaa viestiä support@onelife.eu ja pyytää yhtiöltä sähköpostin vaihtoa. Viestiin tulee liittää KYC-dokumentit ja Support PIN, joka löytyy/luodaan omasta profiilista.

Taisto Tammela: Olen yrittänyt vaihtaa sähköpostia ei tule vahvistettavaa vanhaan s-postiin suomi24. loppuu10.1 mitä teen

noppa kirjoitti...

Jessus! KYC-dokumentit eemelin vaihtoon?

Anonyymi kirjoitti...

Eikö nuo vahvistussähköpostit myös lähteneet @onecoin.eu - osoitteesta?
Sähköpostit onecoin.eu-päätteellä eivät ole toimineet sitten sen jälkeen kun EurId laittoi onecoin.eu-osoitteen "Server hold":iin.

Noh, sitten kun oma sähköpostiosoite on päässyt sijoittajan ulottumattomiin eikä sitä enää voi vaihtaa, Tommi voinee poistaa ko. henkilön ryhmästä ettei napina kuulu liiaksi korviin?

Anonyymi kirjoitti...

Sähköpostiin vaan luottamukselliset KYC dokumentit jossa ne kulkevat salaamattomina.

Ja salasanan vaihto hyväksytään klikkaamalla hyväksymislinkkiä jostain vanhasta mailista, jossa on aikoinaan tehty jotain joka vaatii vahvistuksen.

Näin toimii tulevaisuuden maksuvaluutta.

Juuttas, kuinka pihalla asioista, (koulu)sivistyksestä ja yleensä maailman menosta pitää olla että sortuu koinistiksi? Joskus tulee mieleen että äänioikeus pitäisi myöntää vain niille jotka läpäisevät yksinkertaisen rasti-ruutuun kokeen, minkä tarkoitus on osoittaa että henkilö elää "tässä maailmassa".

Anonyymi kirjoitti...

Joo varmistussähköpostit lähtevät @onecoin.eu joka on EU domain authority EURid:in toimesta jäädytetty ja tutkinnassa.

Yhtiöllä ei ole ketään jolla olisi joko tietotaitoa tai sitten yleensäkään pääsy muuttamaan tätä mail server asetusta toimivaksi.

Mutta siis kyllähän kyseessä silti epäilemättä on tulevaisuuden reservivaluutta ja finanssivallankumous. Uskokaa nyt!

Anonyymi kirjoitti...

Muistakaa että ei Roomaakaan päivässä rakennettu.

Tommi vie projektin kunnialla loppuun vaikka yksinään!

Anonyymi kirjoitti...

Tulevaisuuden. Ei kuitenkaan lähitulevaisuuden. Mutta jossain rinnakkaistodellisuudessa ehkä jo tätä päivää.

Anonyymi kirjoitti...

EURid vapautti onecoin.eu domainin. Nyt todennäköisesti toimii taas uusien jäsenten liittymiset sun muut. Suuri voitto ja juhlan aihe OneCoinille jota varmasti hehkutetaan pitkään.

Ei tässä voi kuin ihmetellä tätä Euroopan kädettömyyttä tätä huijausta vastaan..

https://www.onecoin.eu/en/
https://whois.eurid.eu/en/search/?domain=onecoin.eu

Anonyymi kirjoitti...

Rikolliset huijarit vaihtoivat palvelun tarjoajan Bulgarialaiseen Superhosting.BG LTD:hen ja saivat domainin takaisin. Uskomatonta kädettömyyttä EURid:ltä.

EURid:n lakiosaston email: legal@eurid.eu

Ja_e kirjoitti...

Tommi julistaa ihmeen tapahtuneen , mutta uhkauksista huolimatta yksi tunkki vähättelee asiaa:

Onecoin.eu-sivusto auki, joten kaikki sivustot toimivat taas normaalisti. 👌

Jäsenten/kauppiaiden kirjaukset ja sähköpostin-/salasanojen vaihdot alkavat toimia pian.

Henrik Ahopelto: and what we will see ? It’s only a page, nothing amazing has happen 🧐

Anonyymi kirjoitti...

Raine on käynyt lukemassa täällä. Eikä ole enää niin helposti höynäytettävissä.

deckfromacard kirjoitti...

Kyllä vain, uusia tilejä voi taas tehdä.
Kuka tietää jos vaikka Ritva saa sähköpostiosoitteensa vaihdetuksi ja Dealshitterissäkin alkaa menemään merchant account rekisteröinnit taas läpi?

Anonyymi kirjoitti...

Voi vittu. Me on hävitty tää peli

Ja_e kirjoitti...

Raine tekee kyllä tyhmästi kun paljastaa lukeneensa tätä blogia, Tommin sanktiot voivat iskeä, niille on jopa itse Trump kateellinen, häntä ohjaavat neuvonantajat, Tommia rajoittaa vain oma mielikuvitus, Tommi kyllä itsekin salalukee tätä blogia mutta vain yöllä peiton alla minimoidakseen kiinnijäämisen riskin.

Anonyymi kirjoitti...

"Osoitteet onecoin.eu, oneworldfoundation.eu ja oneacademy.eu ovat lakanneet vastaamasta" voisit päivittää. Ovat toimminnassa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Näyttää tosiaan toimivan. Uusia jäseniä tuli 470 vuorokaudessa, kun edeltävänä vuorokautena tuli vain 5.

Mistähän syystä muuten valuutan arvo ei ole noussut vuoteen? Edeltävänä vuonna nousi lähes 50 %.

Anonyymi kirjoitti...

ritva lähetä kyc-asiakirjat +pankkitunnusten 4 seuraavaa salasanaa
osoitteiseen ruma@kusettiteitärankasti.inet.bl

Anonyymi kirjoitti...

Vuorinen itkee, valittaa, polkee jalkaa koska YLE on epäoikeudenmukainen uutisoinnissaan.

Naamaryhmän muut jäsenet yhtyvät valitusvirteen.

Vuorista vituttaa raskaasti kuten naamalaisiakin.

Onko tamperelaisia kuulolla? Onko havaintoa käykö Vuorinen Rauhanniemessä avantouinnilla kuten huhut kertovat? Minä viikonpäivinä? Sinnehän olisi hyvä mennä saunan lauteille haastattelemaan MAAJOHTAJAA!!

Ja_e kirjoitti...

Tässä Tommin valitusvirsi:
YLE:n toimittaja Jyri Hännisen mukaan kotisivujen avautuminen ei ole uutisoitava asia. Sulkeutumisesta kuitenkin uutisoitiin näyttävästi, vaikka häntä oli informoitu avautumisesta etukäteen. Ala-arvoista.

Myöskään Dealshakerin toiminnasta, Tunne Asiakkaasi-käytännöstä tai Saksan tutkinnasta ei kuulemma uutisoida, vaikka ovat julkisia faktoja. Minun pitäisi hänen mukaansa antaa haastattelu, jossa kerron nämä asiat. Todella outoa toimintaa YLE:ltä, sillä minä en ole osapuoli asiassa.

Hänninen lupasi kuitenkin kertoa seuraavassa jutussaan sivujen aukeamisesta. Mielenkiinnolla odotan, kuinka kauan tuohon juttuun menee? Terveisiä hänelle ja pikaista jutun tekoa, koska YLE:llä on heidän mukaansa pääsy tälle suljetulle foorumille.

Anonyymi kirjoitti...

Cloudflare flaggasi onecoin.eu ja onelife.eu osoitteet phishing sivustoiksi. Asiaa!

Anonyymi kirjoitti...

Näköjään OneAcademy.eu ja dealshaker.com flagattu myös phishing sivustoiksi.

Saa nähdä kuinka kauan menee ennen kuin huijaus pystyy reagoimaan tähän.

Ja_e kirjoitti...

Tommi ainakin reagoi facessa:
Kaikille Onelifeen/Onecoiniin liittyville sivustoille on tehty palvelinestohyökkäys ja sivuille pääsy on toistaiseksi estynyt. Vihaajat asialla.

Otetaan rauhallisesti, tämäkin säälittävä kiusanteko hoidetaan kuntoon.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, Tommi selittelee taas valheilla. Ei tuossa kyse ole mistään palvelunestohyökkäyksestä. Sivuillehan pääsee, kun valitsee "Dismiss this warning and enter site".

Kyse on siitä että Cloudflare on syystä tai toisesta päättänyt että Onecoiniin liittyvistä sivustoista varoitetaan käyttäjiä.

deckfromacard kirjoitti...

Vaihteeksi onepay.eu ja dealshaker.eu (uudelleenohjaussivu .com-sivulle) ovat "server hold":issa.

Anonyymi kirjoitti...

Paljon siellä fb salaisessa ryhmässä on jäseniä

Anonyymi kirjoitti...

Vuorinen on kujalla terminologiasta(kin):
-palvelinestohyökkäys on oikeasti palvelunestohyökkäys. Tarkoittaa että kohdepalvelimelle ei lainkaan pääse käsiksi. Tässä ei ole kyse palvelunestohyökkäyksestä
-negaatio on logiikkaan liittyvä termi jolla tarkoitetaan väittämän vastakohtaa. Vuorinen käyttää tätä termiä "ihmiset kirjoittavat negaatioita" kun tarkoitetaan negatiivisuutta

Vuorisen olisi kannattanut käydä peruskoulu loppuun. Mutta ehkä hän ei kyennyt. Ehkä hänen kapasiteettinsa tuli vastaan. No, sittemmin hän ei ole kyennyt itselleen mitään ammattiakaan hankkimaan. Lienee sossun asiakas tätä nykyä.

Ja_e kirjoitti...

Onen facessa on 3832 jäsentä, siis suomalaisessa Tommin diktaattorimaisesti johtamassa huippusalaisessa ryhmässä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Lähes 4000 jäsentä -- yllättävän paljon. Eikä siinä ole edes ryhmästä potkut saaneita.

Anonyymi kirjoitti...

Tuolla Habibin ja kumppareiden Telegram ryhmässä:

Dear OneLife

I attended a OC presentation where the presenters did not have to work hard to convince me to join.

I didn't hesitate paying substantial amount of funds in purchasing Financial Educational packages because I was so captivated by Dr Rujas Vision and how the outcome could have a hugely impacted the future of our special needs son. That was the number one reason we joined but very sadly to think that not only OneLife Foundation was let down by the lack of commitment from Ruja but a massive loss to us by deception. Blood is thicker than water...right, Ruja couldn't save her brother how was she going to save any of the 3.5 million people. I mean if OC wasn't a scam, maybe Ruja would have no problem rescuing Konstantin?

So with a heavy heart I have no hesitation in submitting my resignation, declaring I ceased immediately promoting OneCoin.

I hope to continue the relationship with the most beautiful friends I made during the OC journey. Please do not consider me as a "Hater" the word OC loves to label people with on their departure.

Good luck and wish you all the very best for the future. Good bye and God bless

Noama Timoteo
IMA

Anonyymi kirjoitti...

Muutkin kuin Clouflare määrittävät sivuston epäluotettavaksi

https://sitereview.bluecoat.com/#/lookup-result/https%253A%252F%252Fwww.onecoin.eu%252Fen%252F

https://fortiguard.com/webfilter?q=https%3A%2F%2Fwww.onecoin.eu%2Fen%2F&version=8

SB kirjoitti...

"Muutkin kuin Clouflare määrittävät sivuston epäluotettavaksi"

Ehkä se nyt on kuitenkin keskitetysti määritetty epäluotettavaksi ja nuo käyttävät sitä tietoa.

Ja_e kirjoitti...

Tommi tuulettaa:
KAIKKI SIVUSTOT TOIMIVAT NORMAALISTI. 👌

Mutta kauanko tätä juhlaa taas kestää, heittereillä on luultavasti jo uudet kujeet mielessä, ei ehdi Tommi liikaa hengähtää, kun kujanjuoksu taas jatkuu

Anonyymi kirjoitti...

https://de.share-your-photo.com/img/94369e2bfa.png

Tommi jää lähtökuoppiin kun Kartsa viilettää jo kolmannessa huijauksessa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Itävallan viranomaiset ovatkin jo ehtineet kieltää ruotsalaisen Wantage Onen. Kylläpä Wahlroosille aina sattuu huono tuuri. https://www.fma.gv.at/en/wantage-one-ab.

deckfromacard kirjoitti...

Mille Petteri näyttää uusien jäsenten laskuri nyt kun sivustot toimivat taas?

Ja_e kirjoitti...

Juuri näin , Tommin ja tunkkien piina jatkuu, 51 min sitten:
Edelleen osalla sivuista on kirjautumisongelmia ja tietojenkalasteluvaroituksia. Joku taho on syöttänyt sivustoille haittakoodia. Odotetaan rauhassa, ongelmat ratkeavat kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

HILJAA HEITTERIT, ONECOIN ON LUOTETTAVA HUIJAUS!

Anonyymi kirjoitti...

Mitenköhän toi Kari selittää lapselleen kuinka hän tienaa rahaa?
Sanookohan suoraan, että iskä kusettaa tyhmiltä rahat pois - ja tyhmiä riittää....
Olisikohan tuo lastensuojeluasia Suomessa?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mille Petteri näyttää uusien jäsenten laskuri nyt kun sivustot toimivat taas?

8.1.2020: 5
9.1.2020: 470
10.1.2020: 624
11.1.2020: 294
12.1.2020: 210

Tuntuva vaikutus, siis.

Wahlroosin pojat ovat jo täysi-ikäisiä, kiinnostaisi kyllä kuulla mitä he ajattelevat isänsä puuhista. Karia tuskin kiinnostaa, mitä pojat hänestä ajattelevat -- hänhän sanoi Tampereella, miten sukulaiset varoittelevat häntä pyramidista ja hän vain naureskeli asialle. Kari sanoi myös, ettei ole koskaan suostunut asettumaan mihinkään muottiin.

Nuoren Bella-vaimon kanssa saatu poika on vielä vaippaiässä.

Anonyymi kirjoitti...

Ritva hyvä, phising tarkoittaa vain pilkkimistä, joten turha huolestua. Laita vain ne pankkitiedot ja 4 seuraavaa tunnuslukunumero
ruma@kusettiteitärankasti.inet.bl

Anonyymi kirjoitti...

"Kartsa viilettää jo kolmannessa huijauksessa."

Kaiketi seitsemännessä?
Ternimaitojauhekapseleissa Kari ehti olla jonkin verran mukana.
WinCapitasta haki korvauksia kun ei ehtinyt saada omia takaisin.
Wellstarissa oli mukana kunnes lähti OneCoiniin.
OneCoinissa korkkasi jättipotin.
DagCoinissa ehti vaikuttaa melko pitkään.
Obey Your Healthia Kari ehti mainostaa lähinnä yhden kuvan verran Instagramissa.
Wantage One on nyt se joka Kartsan mukaan on hittituote!

(Ja olen varmaan unohtanut jonkin kuprun tuosta listasta.)

noppa kirjoitti...

Tommi poistanut kommentoinnin coinilaisten naamasta. Totuus alkaa kiusaamaan Tommia vissiin?

Anonyymi kirjoitti...

"Tim on erittäin hyvin perehtynyt Onecoin-asiaan" "lukenut aktiivisesti sekä minun blogiani että MuroBBS-keskusteluja" =)

Anonyymi kirjoitti...

^ voisi sanoa että kaiken muun lisäksi lukenut.

Tosin täältä ja Murosta lukemalla saa aivan helvetisti enemmän todellista tietoa Onecoinista kuin vaikkapa Tommin suljetusta ja sensuroidusta lahkoryhmöstä.

Senhän näkee joka kerta kun näitä lahkoryhmän keskusteluja tänne kopioidaan miten pihalla Tommi ja lahkolaiset ovat joko tahallaan tai tietämättömyyttään.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt näyttäisi olevan OneLife BackOffice Dashboard alhaalla. Tyhjä ruutu loginin jälkeen.

Olisikohan vihaajat taas asialla, vai mikä on kun maailman uutta reservivaluuttaa ja finanssivallankumousta tekevä yhtiö on jatkuvasti nettisivujen kanssa ongelmissa?

Anonyymi kirjoitti...

Kaiken törkeintä ja ala-arvoisinta on se, että nää Coinistit kusettaa todella köyhissä maissa ihmisiä lähtemään mukaan ja nää reppanat uskoo ja laittaa viimeiset roponsa moiseen huijaukseen. Oikein oksettavaa. Itse sijoittaneena voin katsoa peiliin miten tyhmä olin, mutta tuo, että kusetetaan kehitysmaissa on jotain törkeää.

Ja, tämä, että se Vuorisen maaorava nyt väittää, että hän ei ole ollut ikinä mikään muu, kuin tavallinen jäsen ja ryhmän ylläpitäjä. Hah.. kummasti ihan tavis jäsen juoksee ympäri maailmaa suu vaahdossa meuhkaamassa. Kuten Radio Rockissa mitään järkevää sanaa ei jätkältä tullut.

Anonyymi kirjoitti...

Jep, Tommi on käynyt ympäri Afrikkaa kusettamassa ihmisiä. Tässä yksi "mainos":
https://www.facebook.com/1275910442422210/photos/a.1275913155755272/1293188460694408/?type=3&theater

Anonyymi kirjoitti...

Samoin Aasiassa Tommi tehnyt kusetuskierrosta:
https://i.imgur.com/6rmQPzt.jpg

deckfromacard kirjoitti...

"Nyt näyttäisi olevan OneLife BackOffice Dashboard alhaalla. Tyhjä ruutu loginin jälkeen."

Aijai.
tuo pitää "Sofia managementin" laittaa kuntoon niin pian kuin mahdollista. Aiemmin on vielä voinut todeta että vähän on vaan IT-ongelmia, kun kuitenkin niitä "miljuunia" voi käydä tietokoneen ruudulta ihastelemassa.
Mutta nyt on ne numerot poissa ruudulta, eli sijoittajan näkökulmasta sijoituksesta on viimeisetkin rippeet kadonneet taivaan tuuliin.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt toimii Dashboard. Difficulty on nostettu 300 -> 425, mutta ainakaan vielä coinin "arvoa" ei ole nostettu.

Joku kirjoitti...

Difficulty ymmärrettävästi nousee, kun toimivia verkkosivuja on yhä vaikeampi löytää ja kolikoiden myynti/käyttö on lähes mahdotonta.

Anonyymi kirjoitti...

Todennäköisesti tässä on ideana nostaa kolikon "arvo" 42.45 euroon, jotta saadaan tyhmimpiin tunkkeihin vuoden alusta lisää uskoa, kun tunkin numeroiden "arvo" nousee.

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 215   Uudempi› Uusin»