perjantai 8. marraskuuta 2019

Konstantin Ignatov laulaa kuin lintu

New Yorkissa tällä viikolla alkanut oikeudenkäynti Mark Scottia vastaan on ollut mielenkiintoista seurattavaa. Scottia syytetään 400 miljoonan dollarin rahanpesusta. Hänen lisäkseen Onecoinin rahoja ovat pesseet muutkin Ruja Ignatovin rikostoverit. Kun rikollista rahaa on miljardikaupalla, sen peseminen käy jo työstä.

Mielenkiintoiseksi istunnot ovat tehneet todistajana esiintyvä Konstantin Ignatov, joka Rujan kadottua lokakuussa 2017 otti haltuunsa tältä jääneen johtajan paikan. Kaikesta näkee, ettei Konstantin ole paatunut rikollinen, vaan täysin kokematon maallikko, joka astui siskonsa jättämiin liian suuriin saappaisiin.

Kahdeksan kuukauden istuminen newyorkilaisessa tutkintavankilassa on tehnyt tehtävänsä. Konstantin on laulanut tietonsa yllättävänkin avoimesti ja rehellisesti ottaen huomioon, että myös häntä itseään uhkaa vuosien vankeustuomio. Hän ei ole vedonnut muistamattomuuteen eikä kieltäytynyt vastaamasta, kuten elokuvien konnat usein tekevät.

Harmi vain, ettei edes Konstantin tunnu tietävän, missä sisko piilottelee. Ruja ilmeisesti arvasi, että veli murtuu kuulustelussa helposti, eikä siksi paljastanut olinpaikkaansa edes hänelle.

Muutama tieto Konstantinin paljastuksissa on pistänyt erityisesti silmään. Ruja vei mukanaan 500 miljoonaa, Sebastian Greenwood varasti sata, mutta palautti osan Rujan huomattua tapahtuneen. Valtavien rahasummien keskellä ahneus saa huijarit huijaamaan myös toisiaan.

Meno Sofian konttorilla on ollut kuin elokuvista: setelipinoja on säilytetty kolmannen kerroksen kassakaapissa ("joka oli pienen huoneen kokoinen") ja Hongkongissa seteleille on ollut oma asunto ("special apartment in Hong Kong that was filled with cash"). Huijauksen johto on keskustellut keskenään cryptophone-salauspuhelimilla estääkseen viranomaisten puhelinkuuntelun. Ruja on ostanut miljoonan dollarin korun ja rakastanut luksuselämää. Johdon välillä on ollut ihmissuhdedraamoja, kuten missä tahansa työyhteisössä.

Mitä vielä paljastuukaan Konstantinin ja Sebastian Greenwoodin omissa oikeudenkäynneissä?

Konstantin Ignatovia kuullaan todistajana rahanpesusyytteisiin.
Vapauttakaa Konstantin -sivuston kuvissa Konstantin näytettiin afrikkalaisten lasten parissa. Oikeudessa hän myönsi riistäneensä ("rip off") näitä vähävaraisia ihmisiä, mikä on todella halveksittavaa. Ugandalaiset eivät osaa varoa pyramidihuijauksia eivätkä lipeväkielisiä eurooppalaisia, mutta ovat valmiita sijoittamaan rahansa nopean rikastumisen toivossa. BBC:n Missing Cryptoqueen -podcastin viimeinen 8. jakso kertoi, miten Onecoin oli vallannut Ugandan ja saanut pastorin markkinoimaan järjestelmää seurakuntalaisilleen, jotta pääsi itse ostamaan uuden Land Roverin.

Häpeällistä kyllä, Ugandassa kiersi Tommi Vuorisen johdolla muitakin suomalaisia tätä "lähetystyötä" tekemässä.

Kiinnostavaa muuten, ettei Konstantin ole oikeudessa kertaakaan väittänyt, että kyse oli vain talouskoulutuksen myynnistä. Pelin henki on ollut kaikille selvä.

Vaikka sisko väitti Konstantinille järjestelmän olevan laillinen, tämä kommentoi oikeudessa: "There was many red flags. Promises of getting rich quick. I don't see that with Coca-Cola." Näitä punaisia lippuja on ollut niin paljon, ettei yksikään verkoston aktiivi voi vedota tietämättömyyteen.

Kun ihminen on päättänyt sulkea silmänsä todellisuudelta, mikään ei horjuta hänen uskoaan. Suljetussa Onecoin-ryhmässä Tommi Vuorinen väittää yhä kannattajilleen, että uutisointi on vääristeltyä ja vihaajien (heitterien) tuottamaa. Hän neuvoo jäseniä odottamaan faktoja Sofian konttorista. Mutta kun Konstantin, joka vielä kahdeksan kuukautta sitten johti koko pyramidia, kertoo tietonsa, edes Vuorinen ei voi kuitata niitä vihaajien mustamaalauksena.

Vuorinen viittaa Onecoinin KYC-mekanismiin (lähetä meille kopio henkilöllisyystodistuksestasi) ja sisäiseen Deal Shaker -kauppapaikkaan, aivan kuin niillä olisi jotain merkitystä Onecoinia arvioitaessa. Jos mitään valuuttaa ja lohkoketjua ei ole, ei myöskään millään sen päälle rakennetulla ole merkitystä.

Marraskuussa 2015 KRP lopetti Onecoin-tutkimuksensa ja jäi odottamaan lähdekoodin julkistamista, jotta voisi arvioida mahdollista rikollista tekoa. Nyt ei enää tarvitse odottaa. Konstantin on itse myöntänyt huijauksen.

Nyt töihin, KRP!

81 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen positiivisesti yllättynyt ollut Konstantinin rehellisyyteen ja suorasanaisuuteen.
Mielestäni tästä syystä hän ansaitsisi hieman lyhyemmän tuomion, kuin että vielä yrittäisi oikeuttakin sumuttaa.
Huijareissakin on näköjään eri tasoisia kavereita.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Konstantin antoi vilpittömän vaikutelman jo ennen pidätystään; täysin erilainen kuin siskonsa siis. Hän astui keulakuvaksi, koska sisko tarvitsi tehtävään luotettavan henkilön. Toisaalta hän olisi voinut myös kieltäytyä.

Yhteistyö viranomaisten kanssa epäilemättä lyhentää hänen tuomiotaan. Kiinnostavaa nähdä, minkä asenteen kokenut huijari Sebastian Greenwood ottaa - itse Rujasta puhumattakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ja diipa daapa roska onecoin face ryhmässä senkun jatkuu, nyt Reiman roskan vuoro

Reima Liukku

DS Tiedoitus! ������

Koskien Konstantin haters uutisointia ,joita nyt
on sitten eri muunnelmia tullut erinäisistä tietolähteistä . Näitä onkin ollut odotettavissa
kun DS kauppiaiden jäsenmäärät ovat lähteneet
hyvään nousuun ja valmistautuminen exchangeen on ollut haters leirille myös tiedossa ,viime aikojen yhtiön erinäisten toimenpiteiden johdosta !
Kuten aiemmin niin varsinkin nyt on odotettava yhtiön virallista tiedotusta ! Eli kuten tähänkin asti on Scam uutisointi sekä valheellinen propaganda ollut erittäin vahvasti organisoitua OC/OL vastaan jo vuosia , niin mitä olemme voineet odottaa nyt muuta kuin yhä aggressiivisempia toimenpiteitä sekä viime hetken hyökkäyksiä jotka on suunnattu
nimenomaan OneLife sekä DS kauppiaiden rivien ja yhteishengen hajoittamiseen. Ystävät hyvät !Yhtiöllä on 5vuotta tullut täyteen. Tähän asti on ehtinyt tapahtua paljon mutta nyt on vielä mentävä läpi muutamia negatiivisia vaiheita jotka nämä uutisoinnit aiheuttavat ! Ihmisiä on tullut ja mennyt !
Mutta periksi ei olla annettu .Te olette yhä mukana vahvasti! Koskaan emme ole olleet pidemmällä kuin nyt ! Johtuen OneLife perheen yhtenäisyydestä globaalisti. Nyt hyvät energiat liikkeelle ja negatiivisia uutisointia tulee välilllä niin ne eivät voi kumota Saksan tutkimusten
tuloksia. Konstantin on kovan painostuksen allavarmastikin mutta näillä manipuloiduilla uutisilla ei ole mitään virallista pohjaa. Joten odotellaan yhtiön virallista uutisointia asiasta .

Ok ..Tsemppiä kaikille ☺️����

deckfromacard kirjoitti...

"Jos mitään valuuttaa ja lohkoketjua ei ole, ei myöskään millään sen päälle rakennetulla ole merkitystä."

Itseasiassa... BitConnectilla oli lohkoketju ja valuutta. Silti se oli pyramidihuijaus. OneCoinissa (ja DagCoinissa) koko kuvio on ilmeinen koska firmaan ei tule euroja muualta kuin uusien jäsenten liittymismaksuista ja näin ollen tunkitusbonuksissa vanhoille jäsenille maksetaan tuottoja uusien jäsenten liittymismaksuista. (Eli pyramidihuijaus. Ei pitäisi olla vaikeaa edes KRP:lle.)

Tämä oikeudenkäynti Jenkkilässä kertoo paljon kun puolustus ei edes yritä sanoa että kyseessä EI olisi huijaus. Se johtuu vanhojen pyramidikusetusten kautta saaduista ennakkotapauksista ja siitä seuranneesta linjanvedosta jossa nämä on todettu samaksi asiaksi:

- "Kun liityt jäseneksi ja maksat jäsenmaksun, saat ilmaisena kylkiäisenä tämän tuotteen."
- "Jos ostat tämän tuotteen, voit liittyä jäseneksi halvemmalla."
- "Sinun pitää liittyä jäseneksi voidaksesi ostaa tämän tuotteen."
- "Kun ostat tämän tuotteen, liityt jäseneksi automaattisesti ja ihan ilmaiseksi."

Kaikissa neljässä tapauksessa ihmiseltä otetaan rahaa ja hänestä tulee jäsen. Yhdysvaltain lain silmissä raha on jäsenmaksuun rinnastettavaa jokaisessa tapauksessa ja tuote on merkityksetön, vaikka firma väittäisikin että raha käytetään vain tuotteeseen.
Tästä linjanvedosta seuraa että jos verkostomarkkinointifirmassa tuotteen voi ostaa vain liittymällä jäseneksi (tai tuotteen ostaessa sinusta tulee automaattisesti jäsen), kyseessä on Yhdysvalloissa automaattisesti pyramidihuijaus.

Lisäksi Jenkkilässä on jo Herbalifen ja Vemman jäljiltä ennakkotapaukset joissa on vedetty selvä linja että vaikka tuotteen voisi ostaa ilman jäsenyyttä, jos tuotteen myyntiä jäsenistön ulkopuolelle ei tapahdu (tai myynti tapahtuu enimmäkseen jäsenille) -> uusien jäsenien rahoja siirretään vanhoille jäsenille -> Pyramidihuijaus.

Tässä Suomi laahaa jäljessä kun ei ole näitä linjanvetoja tehty.

Norjassa muistaakseni oli linjanvetona että yli 50% myynnistä pitä tapahtua muille kuin jäsenille jotta kyseessä ei ole pyramidihuijaus. Norjan arpajaisviranomainen pyysi OneCoinilta todisteita siitä että näin on mutta sai vain selittelyjä siitä miten OneCoinilla ei ole toimintaa Norjassa ja sitäpaitsi koulutusta tässä vain myydään.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän KRP:n pitäisi jo herätä, ja antaa vaikka etsintäkuulutus kaikista suomen haaran Onecoin-profeetoista, kuten Vuorisesta ja Wahlroosista, tosin oikeudenkäynistä voisi tulla suomen oloissa hyvin hankala ja kallis, koska kyseessä on kansainvälinen megaluokan huijaus.

veikkaisin että ainakin Wahlroos on jemmannut omaisuuttaan, rahojaan ja autojaan ympäri maailmaa, ettei häneltä ainakaan saisi penniäkään suomalaisten menettämiä rahoja takaisin.

Anonyymi kirjoitti...

Tommin sensuuri facepalstalla on nyt kova. Tämän kirjoittaja heitettiin heti ulos ryhmästä.

"Eihän tämä voi laittaa vihaajen piikkiin jos kerran Konstantin kertoo totuuden?? Ja sääli että näin kävi kuin olisi ollut tarvetta noilla kolikoilla mutta hyvä puoli kanssa että totuus tuli nyt sitten esiin niin ei tarvi en"

Ja_e kirjoitti...

Kommentteja Reima Liukun paatoksen:

Raine Henrik Ahopelto:
Jep, tässä vaiheessa olisi kyllä hyvä kun putkahtaisi tieto, että Exchange aukeaisi ”nyt”, niin loppuisi kaikki mustamaalaamiset tai ainakin puolittuisi ja kaikilla loppuisi pienimmätkin epäilyt...

Mikael Enberg
Eihän tämä voi laittaa vihaajen piikkiin jos kerran Konstantin kertoo totuuden?? Ja sääli että näin kävi kuin olisi ollut tarvetta noilla kolikoilla mutta hyvä puoli kanssa että totuus tuli nyt sitten esiin niin ei tarvi enää miettiä ja odottaa vuosia että mitä tapahtuu.

Walker Maito Mustanaamio
Valot päällä mut ei ketään kotona vai trolli?

Mikael Enberg
Joo totuus kirvelee tiedän.

Ensimmäinen onecoinisti joka julkisesti myöntää että metsään meni. Toiset pitävät trollina tai miuten vaan pimeydessä vaeltavana.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta näitä uskovaisia face ryhmässä vielä riittää:

Marie Lehtimäki: Niin. Mitä enemmän ihmiset sivistävät itseään ja siten alkavat hahmottaa isoja kokonaisuuksia...alkavat saavuttaa paikkaansa siellä 5% ihmisjoukkossa, jotka ymmärtävät kyseenalaistaa median roolin...ymmärtää ekosysteemin tarkoituksen...maailman tilanteen....auktoriteettien kyvyn "kyykyttää"...ymmärtää moninaisen kokonaisuuden jonka jokainen palanen on oltava paikoillaan ennen uutta kaupankäyntitapaa. Eilen sohastuani ihan mielenkiinnosta muurahaispesää toisessa...ei OC ...ryhmässä pääsin todistamaan yleisön vihapelon uutta ekosysteemiä kohtaan. Massojen asenne näyttää vaikuttavan suureen osaan ihmisistä. Tiedon puute. Pelko. Ne haasteet kun voittaa, saavuttaa paljon. Mukavaa talvista viikoloppua kaikille

(reima tietysti heti tykkäsi)

Anonyymi kirjoitti...

Ja tommi taas vauhdissa:

Tommi Vuorinen
Ylläpitäjä · 2 min
POHDINTAA.

Pääasiallinen syyte Konstantinin osalta on digitaalinen huijaus (wire fraud). Nyt siis USA:n syyttäjäviranomainen väittää, että yhtiöllä ei ole ollut lohkoketjua, eikä siten koko virtuaalivaluuttaa. Ruja Ignatova olisi siis ollut huijaamassa kaikkia alusta asti ja Konstantin jatkanut huijausta hänen siirryttyä sivuun.

Kiistämätön fakta kuitenkin on, että yhtiö selvitti Bulgarian/Saksan syyttäjänlaitosten suuren tutkinnan puhtain paperein ja todisti aidon lohkoketjun viranomaisille. Mikäli sitä ei olisi ollut, niin toiminta olisi väistämättä lopetettu viranomaisten toimesta tuolloin. Myös Suomen KRP on todennut, ettei ole saanut ylemmältä taholta ohjetta ryhtyä toimiin eli asiat on selvitetty.

Onko siis niin, että Ruja Ignatova aloitti niin hyvän huijauksen, että päätyikin tekemään siitä todellisen ja jättimäisen liiketoiminnan?!?

Ketä/keitä sitten on tarkkaan ottaen huijattu ja miksi/mistä pitäisi tehdä tutkintapyyntö poliisille, kuten Petteri Järvinen toitottaa?

Tässä faktoja:

1. Yhtiön kotisivut toimivat normaalisti. Yhtiön pääkonttori on avoinna ja siellä voi vierailla.

2. Kaikilla on kolikot tileillään, kun profiilitiedot ja KYC-dokumentit on kunnossa.

3. Coinsafen korot on maksettu tileille.

4. Käteistilin varoja saa kotiutettua omalle pankkitilille. Prosessi on hidas, mutta toimii.

5. Yhtiö on todentanut lohkoketjun Euroopan viranomaisille. Väite muusta on valhetta.

6. Dealshaker-kauppa-alusta toimii ja uusia kauppiaita tulee jatkuvasti. Kolikoilla voi ostaa tuotteita ja palveluita. Kauppiaiden aitous on todennettu suuressa tutkinnassa.

7. Yhtiö on rakentanut franchise-järjestelmän, jolla varmistetaan aidot ja rehelliset kauppiaat, sekä asianmukainen hinnoittelu. Nämä frankkarit ovat omilla yrityksillään ja kasvoillaan tekemässä asiaa.

8. Yhtiö on ilmoittanut kolikkopörssin tulosta, kun kaikki tarvittavat luvat/lisenssit on saatu. Aikataulu tässä ei ole yhtiön käsissä, vaan lupaviranomaisten.

9. Yhtiö toimii kansainvälisen rahanpesulainsäädännön Tunne Asiakkaasi-käytäntöjen mukaisesti.

Ryhmän myyrä/myyrät voivat ystävällisesti jakaa tämän informaation mahdollisimman monelle taholle, kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole ensimmäinen, mutta kaikki jotka vähänkin kritisoivat tai edes tuovat tosiasioita esiin lentävät ryhmästä samantien ja Tommi poistaa kommentit niinkuin tässäkin tapauksessa kävi.

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS PETTERI!

Kommentoin ONECOIN:ia koskevaa kirjoitustasi n. 4 vuotta sitten ja lupasin palata aiheeseen olivatpa epäilyksesi oikeat tai väärät.

Viestissäni tituleerasin itseäni tulevaksi Onecoin sijoittajaksi ja täytyy todella otsikon mukaisesti Kiittää sinua Petteri että jäin todellakin vain tulevaksi sijoittajaksi!!

Taustaa:

2015 Olin suhteellisen isojen summien kanssa sijoittamassa Onecoiniin ja puhemiehenä minulla oli paikallinen myynnin ammattilainen joka oli kovasti innoissaan tästä "uudesta bitcoinista".
Ensimmäisessä tapaamisessa käytiin läpi tulevaisuuden näkymiä, tulevia mastercard-kuvioita ja soitettiiinpa kahvipöydästä jopa itse maajohtaja Vuoriselle!!

Olen itse B2B myynnin ammattilainen ja kaavailin mielessäni mahdollisuuksia hyödytää kontaktejani tässä "uudessa bitcoin" sijoituksessa.
Ennen päätöksen tekoa Onecoinistiksi ryhtymisestä, tietysti googletin Onecoinin ja sieltä päädyin Blogisi pariin.

Blogiasi luettuani päätin että otan aikalisän Onecoinin kanssa ja kirjoitin myös yhden kommenttin jossa provosoivaan sävyyn vielä kyseenalaistin myös blogisi puolta asioista.

Tämä päätös sivusta seuraamisesta oli tietysti erittäin kannattava ja todella kiitän sinua Petteri tästä!

Mielestäni Onecoinin teki erittäin vaaralliseksi se että tähän lähti mukaan myynnin ammattilaisia. Olisin myös itse tuonut "pöytään" kymmeniä, ellen satoja sijoittajia.

Valitettavasti moni ei blogiasi löytänyt ja lopputulos onkin jo kaikilla tiedossa.Nyt kun savun hälvettyä jäljelle on jäänyt vain kylmä kone, Onecoinin nettisivu joka edelleen mainostaa:

"Join the Financial Revolution"

jää viimeiseksi toiveeksi että Herra Vuorinen joutuisi rikosoikeudelliseen vastuuseen.

Hämmästyn suuresti jos Facebookissa "Global leader for Onelife Network" itseään tituleeraava herra ei ole pian etsintäkuulutettu, onhan pidätyksiä tehty muuallakin.

Suomi on hakenut espanjan aurinkorannoilta huomattavasti pienemmillä summilla valtion kassaan vajetta aiheuttaneita herroja tiilenpäitä lukemaan.

Omalla matematiikallani Bulgariaan työnnetyt koulutuspaketti rahat ovat pois suomesta, ostovoimasta ja verokassasta.

Puhumattakaan Vuorisen "lomakassasta" joka lienee koostuvan ostettujen koulutusten provisiomaksuista. Nämä provisiomaksut käsittääkseni toimivat onecoinissa ja tämä seikka piti pyramidin hengissä ja kasvussa.


Päätän sanoihin joita ei voi liikaa toistaa:


KIITOS PETTERI!


-Ponzitiivari-

Tähän lopuksi vielä:

Jokainen voi miettiä täyttyykö Vuorisen toiminnassa petoksen tunnusmerkit,

1 § (24.8.1990/769) Petos. Joka, hankkiakseen itselleen tai toiselle oikeudetonta taloudellista hyötyä taikka toista vahingoittaakseen, erehdyttämällä tai erehdystä hyväksi käyttämällä saa toisen tekemään tai jättämään tekemättä jotakin ja siten aiheuttaa taloudellista vahinkoa erehtyneelle tai sille, jonka eduista tällä on ollut mahdollisuus määrätä, on tuomittava petoksesta sakkoon tai vankeuteen.

2 § (24.8.1990/769) Törkeä petos. Jos petoksessa

tavoitellaan huomattavaa hyötyä,
aiheutetaan huomattavaa tai erityisen tuntuvaa vahinkoa,
rikos tehdään käyttämällä hyväksi vastuulliseen asemaan perustuvaa erityistä luottamusta tai
rikos tehdään käyttämällä hyväksi toisen erityistä heikkoutta tai muuta turvatonta tilaa

Anonyymi kirjoitti...

Rikosilmoitus tehty meidän Tommista

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kiitos Ponzitiivari - ehdinkin jo odottaa kommenttiasi toukokuun kirjoituksessani ("Onecoin sulkee jäsentensä suut"). Lämmittää mieltä kuulla, että joidenkin rahat ovat kirjoitusteni ansiosta säästyneet parempaan käyttöön. Valitettavasti mukaan ehti lähteä yrittäjiä jopa kuusinumeroisilla eurosummilla, eikä niiden rahojen takaisinsaamisesta ole juuri toiveita. Tämä "talouskoulutus" on tullut monelle kalliiksi.

Ja_e kirjoitti...

Reima Liukkua eivät pienet vastoinkäymiset lannista, hän porskuttaa eteenpäin kuin mummo lumessa, Onecoinin tielle asetetut esteet ovat hänen mielestään voitettavissa hurjalla hurmoksella.
Tommi sen sijaan on asettunut puolustuskannalle , etsii kaikki mahdolliset, omasta mielestään merkittävät, pikkutekijät esiin.
Tyyli on vapaa ja molemmilla erilainen mutta lopputuloksen kannalta niillä ei ole mitään tekoa.

Ja_e kirjoitti...

Itse menetin tähän huijaukseen hiukan yli 100 €, olin heti hyvin skeptinen kaverini tarjoamasta mahdollisuudesta äkkirikastumiseen.Otin kuitenkin hänen mielikseen halvimman mahdollisen paketin, tätä ostamaani koulutusmateriaalia en ole koskaan nähnyt, keskustelussa tuli ilmi että se onkin vain viranomaisten hämäystä,. Sitten aloin tutustua aiheeseen tarkemmin ja löysin muun muassa Petterin ja Tommin haastatteluja, sekä tämän sivuston. Koko ajan käsitykseni huijauksesta vain vahvistui, ei tullut mieleenkään sijoittaa kaverini ehdottamia tuhansia. Osittain oma epäilyni mutta myös Petterin asiaatuntevat haastattelut sekä kommentit säästivät mulle tuhansia euroja. En kyllä myöskään pitänyt Tommin ja muiden onecoinin kauppamiesten helppo-heikkimäisestä ja päällekäyvästä tyylistä.
Omasta mielestäni olen saanut 100 €:lle vastinetta koko rahan edestä , seuratessani onecoinin surkuhupaisaa vaellusta kryptomaailmassa aitiopaikalta onen facebookissa.

Anonyymi kirjoitti...

Jos ja mikäli sikäli olen oikein ymmärtänyt kuulemani, olisi ko. suomalaisissa viranomaisissa muutamia jotka jo aivan alussa liittyivät OneCoin-yhteisöön "sijoittaen" useita kymmeniä tuhansia
En halua tästä mitään salaliittoteoriaa. Voin olla täysin väärässä, mutta luotan lähteeseeni.

Anonyymi kirjoitti...

Nimimerkki Ja_e: mitkä ovat muuten tuon suosittelijana toimineen kaverin tunnelmat? Onko pettynyt, vielä uskossa lujassa vai ovatko auton perävalot loistaneet?

Anonyymi kirjoitti...

"Jos ja mikäli sikäli olen oikein ymmärtänyt kuulemani, olisi ko. suomalaisissa viranomaisissa muutamia jotka jo aivan alussa liittyivät OneCoin-yhteisöön "sijoittaen" useita kymmeniä tuhansia
En halua tästä mitään salaliittoteoriaa. Voin olla täysin väärässä, mutta luotan lähteeseeni."

En tiedä miten on asian laita tässä tapauksessa, mutta "viranomaisia on mukana" on ollut kyllä käytetty ilmaisu aikaisempien huijausten suostutteluvaiheessa. Wincapitan tapauksessa siitä tuli jälkipyykkivaiheessa jopa joitakin salaliittoteorian tapaisia koskien ministeri Kataista, joka vastoin huhuja ei ollut mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Reima Liukusta pitäisi tehdä myös rikosilmoitus.

Tässä vaiheessa jokainen joka vielä promoaa tai puolustaa OneCoinia, puolustaa OneCoinin operatiivisen (ex)-johtajan ja Ruja Ignatovin veljen Konstantin Ignatovin viralliesti USAn liittovaltion oikeudessa huijaukseksi myöntämää projektia.

Huijaukseksi oikeudessa todetun OneCoinin promoaminen käsittääkseni täyttää jo petoksen tai ainakin petoksen yrityksen tunnusmerkit.

Anonyymi kirjoitti...

Inner City Pressin perjantain live Tweettaus oikeussalista.
Myöhemmin tänään astuu juttua tutkinut FBIn agentti todistamaan, mikä pitäisi olla varsin mielenkiintoista!

https://twitter.com/innercitypress/status/1192814227767083009

Unknown kirjoitti...

Tommin mielestä nyt on FBI:n agentin vuoro kertoa valeuutisia...

Anonyymi kirjoitti...

Miksi ihmeessä asiaa pitäisi kysyä yhtiöltä itseltään (mitä tämä edes tarkalleen tarkoittaa, Irinaa kun loput on linnassa / paossa?) kun se on juuri epäiltynä asiassa? Pitikö Talvivaaralta tyytyä kysymään onko ympäristöasiat kunnossa ja sillä siisti? Olisiko pitänyt tyytyä Wincapitan viralliseen viestiin et pörssi tms on just aukeamassa? Eikö objektiivinen näkemys tule juuri epäillyn tahon ulkopuolelta koska viimeisenä se epäilty, yksityinen tai yritys tulee kertomaan pyörittävänsä rikollista ponzi/pyramidia.
Tuo Tommin vaatimus on aivan naurettava!

Ja_e kirjoitti...

En ole nähnyt häntä vähään aikaan, mutta heti tavatessamme aion ottaa asian esille!
Reima Liukun oikeuteen saaminen voi olla vaikea tehtävä. Ei kai edesvastuutonta voida kuin lähettää pakkohoitoon.
Tommi sitävastoin on oikeustoimikelpoinen, joten odotamme viranomaisten heräämistä asialle.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Miksi ihmeessä asiaa pitäisi kysyä yhtiöltä itseltään (mitä tämä edes tarkalleen tarkoittaa, Irinaa kun loput on linnassa / paossa?)

Hyvä pointti. Kuka edustaa yhtiötä, kun kaikki nimeltä tunnetut henkilöt ovat joko pakosalla tai vankilassa? Mikä on jonkin "Onecoin Team" allekirjoittaman sähköpostin uskottavuus?

Anonyymi kirjoitti...

Virallisesti kukaan ei ota Sofian toimistolla vastuuta allekirjoittamalla yhtään mitään. Siellä on tosiaan vain anonyymi "tiimi" vastaamassa.

Tiedämme kuitenkin, että Rujan ja Konstan äiti Veska, ja Veselina Valkova hääräävät edelleen "yhtiön" johdossa ja Lyubomira Bozhinova kirjoittaa yhtiön englannin kieliset tiedotteet/vastineet.

Anonyymi kirjoitti...

FBI agentin todistus jäi ensi viikolle näköjään.

Anonyymi kirjoitti...

Tommi taas face ryhmässä yllätys yllätys pyytää odottamaan:)

Tommi Vuorinen
Todennäköisesti yhtiö ei kommentoi keskeneräistä juttua millään tavalla, joten odotetaan rauhassa ja kestetään lähiviikkojen median hyökkäykset. YLE:n MOT tulee ulos 18.11.

Tsemppiä kaikille! ��������

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun OneCoinista enää rauniot savuaa, niin olisi mielenkiintoista jos Petteri kirjoittaisi maailmalla päätä nostavasta "Flat earth-ilmiöstä". Kysessähän on ilmiö jossa nykyisin jopa miljoonat ihmiset ovat sitämieltä että koko universumimme on "ponzi-huijaus"

:D

-Ponzitiivari-

Anonyymi kirjoitti...

Vaikuttaa nyt siltä, että Vuorinen on odottavalla kannalla Onecoinissa.
Kuinkahan paljon hän tienaa Onecoinilla? Onko sen arvoista? Saisiko jostain muualta paremmin rahaa, mutta rehellisellä tavalla?
Ei näytä ainakaan verotiedoissa olevan.
Siellä oli kyllä Tommi Vuorinen-niminen henkilö, mutta eri syntymävuosi, kuin tällä meidän Tompalla. Henkilö ei siis ole sama.
Myöntäisi tappionsa, keksisi jonkun rehellisen bisneksen ja siitä saamansa tulot sijoittaisi bitcoiniin. Olisi oikeasti varakas 10 vuoden sisään, eikä tarvitse edes vedättää ketään, holdailla ja ostella pieniä määriä lisää jatkuvasti vain. Luultavasti jo 2-3 v. sisällä olisi hyvä potti kasassa bitcoineja, mutta 10 v. päästä olisi jo rikas kaveri bitcoineilla.
Jos hieman enempi sijoittaa bitcoiniin, niin pystyy jo maksamaan korvaukset, jotka lankeavat oikeudenkäyntien seurauksena.

Jaakko kirjoitti...

https://photos.app.goo.gl/pQYEQs3qW9rBfazE9

Jaakko kirjoitti...

Jari-Tommi Vuorinen. Mitä jos osallistuisit tänne keskusteluun reilusti omalla nimelläsi? Miksi pitää satuilla vain suljetussa facebook ryhmässä ja mielivaltaisesti potkia sieltä jäseniä ulos jos joku esittää kritiikkiä? Näinkö se tulevaisuuden virtuaalivaluutta toimii ja näinkö sille luodaan käytettävyyttä?

Onecoin valuutta simulaattoriin rahojaan hassanneilta kysyisin: miten luotettavana pidätte sioituksenne arvoa, jos joku joka ei kehtaa edes julkisesti esiintyä voi mielivaltaisesti "jäädyttää" tilinne? Ymmärtäkää jo tässä vaiheessa, ettette häviä mitään vaikka simulaattori näyttäisi kohdallanne miinus miljoona onecoinia, koska sen arvo on nolla. Jos ei lasketa rihkamaa mitä sillä ehkä saa dealshakerista, se ei tule koskaan korvaamaan bitcoinia tai mitään muutakaan.

KRP, se onko onecoinilla lohkoketjua tai ei tai se voiko onecoinia joskus vuonna 3000 muuttaa oikeaksi valuutaksi ei vaikuta siihen faktaan, että pyramidihuijaus on pyörinyt talouskoulutukseksi verhotuilla jäsenmaksuillla. Mitä jos laittaisitte suuren maailman malliin jo hilut päähuijarien ranteisiin että saadaan tää farssi päätökseen.

Anonyymi kirjoitti...

Jenkki pankkiirisuvut (lähtöisin Franfurtista) ovat vaarallisia niille henkilöille ja tahoille, jotka "hyppivät" heidän hallitsemalle finanssisektorille. Näinhän kävi myös Kennedylle heidän omalle presidentille, kun painatutti USA:n yksityisomisteisen keskuspankki FED:n ohitse dollareita. Kysymys ei ole siinä valtiossa, että onko jokin asia tai henkilö toiminut laillisesti vai ei, häkki paukkuu, kun sattuu astumaan tuon finanssi porukan varpaille. Täysin mielivaltainen ja maailman poliisivaltio toiminnoissaan, raunioittavat sivussa sotatouhuillaan kokonaisia valtioita kansalaisineen. USA:n koko historia ja toiminta on huippuunsa viritetty näytelmä vailla vertaansa jota ohjailevat naruista verhon takana piilossa olevat finanssitahot. Tuollaiset Konstantinit ovat vain pikku välipaloja heidän ruokalistallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi kuin ihmetellä, one uskovainen ei usko että kyseessä on huijaus vaikka toimitusjohtaja itse sen kertoi, odottelee vaan lisää jäseniä...

Juha Kukkonen: Mut ei nyt enää puheet auta .. voi voi... Metsään mentiin mitä Inner City Press kertoo 😔

Tommi Vuorinen Juha Kukkonen: Jälleen kerran, ei mennä asioiden edelle, eikä heitetä kirvestä kaivoon. Yhtiöllä on tällä hetkellä kaikki kunnossa ja toimiva lohkoketju.

Juha Kukkonen Tommi Vuorinen: toivotaan että kirjoituksissa ei perää


Jari Tikkanen: Varmaan parasta vastalääkettä on jäsen määrän kasvu. Näytetään kaikki että meitä ei puheet hetkauta. Jokainen kun tekee pikkaisen sen eteen niin sitä kautta tulee entistä laajempi käyttäjäpohja😊👍👍👌👌👌👌😆

Anonyymi kirjoitti...

"Kuinkahan paljon hän tienaa Onecoinilla?"

Joku vois kysästä verovirastosta millaset tulot vuorinen ilmoitti viime vuodelta.Pari vuotta sitten ylsi 100 000 egeen.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoin Suomen lahkon johtajalta lisää selityksiä, tosin nyt jo oikeudenkäynnit myönnetän, ei enää fakenews

Tommi Vuorinen

SELVENNYS LOHKOKETJUISTA.

Moni jäsen on varmasti hämmentynyt tästä lohkoketjuristiriidasta. Nämä nyt käytävät oikeudenkäynnit liittyvät kiistelyyn yhtiön ensimmäisen lohkoketjun olemassaolosta ja muodosta vuosina 2015-2016. Tämä lohkoketju käynnistettiin näytösluontoisesti Hongkongin eventissä 20.1.2015 ja kaikille jäsenille 26.1.2015. Sen oli tarkoitus tuottaa 2,1mrd kolikkoa.

Nykyinen lohkoketju on käynnistetty 1.10.2016 Bangkokin eventissä ja se on todistettu Bulgarian/Saksan viranomaisille 2018 tutkinnassa. Tämä lohkoketju tuottaa 120mrd kolikkoa. Kaikki ennen uutta lohkoketjua mukana olleet saivat aikanaan tuplakolikot uudesta lohkoketjusta.

Tällä hetkellä kaikki asiat ovat siis yhtiöllä kunnossa.

Anonyymi kirjoitti...

Uskooko hemmo itsekään omiin höpinöihinsä vai onko tuo kaikki vain kohtaloppuvaa kusetusta, jossa yritetään epätoivoisesti pitää kulisseja yllä mahdollisimman pitkään.

Unknown kirjoitti...

Viime vuonna Onecoin ainakin olevinaan pyrki oikeisiin pörsseihin mutta ei tietenkään päässyt koska se ei ole oikea kryptovaluutta. Tässä Krakenin vastaus 26.8.2018

Thank You for bringing this to our attention. We do not have any plans on listing Onecoin nor would we ever list a ponzi coin.

Anonyymi kirjoitti...

Komea loppuromahdus tosiaan on käynnistynyt. Sitten vain odottelemaan, tuleeko jotain jatkohuijausta jälkiliukkaille houkuttelemaan loputkin rahat irti tyhmimmistä tunkeista. Wincapitassahan sellaisia oli, nyt voisi tulla jokin uusi kolikko, johon OneCoinit saisi muuttaa pientä korvausta vastaan, kunhan ei mene tekemään rikosilmoitusta sponssistaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tommi ei taida edes ymmärtää, mikä lohkoketju on.
Lohkoketjussa ideana on nimenomaan se, että verkko on hajautettu. Ollakseen hajautettu, sen on oltava julkinen. Onecoinilla ei ole omaa lohkoketjua. Mainaamisen ideana nimenomaan on se, että mainaajia on ympäri maapalloa eikä yhden mainaajan sulkeminen mainausverkon ulkopuolelle kaada verkkoa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Nykyinen lohkoketju on käynnistetty 1.10.2016 Bangkokin eventissä

Vuorisen ei kannattaisi mainita tätä Bangkokin eventtiä lainkaan. Muistamme, miten valtava määrä kolikkoja "louhittiin" uuteen lohkoketjuun Rujan huutaessa "Mine, mine!" ja Shutterstock-kuvakirjastosta poimitun animaation pyöriessä ruudulla muka louhintaa kuvastaen. Pelkkää teatteria.

Ylipäätään lohkoketjuja ei siirretä mihinkään "uuteen lohkoketjuun", sehän vesittää koko lohkoketjun idean.

Onecoin-aktiivisuus hämmästyttää edelleen: viime vuorokausina 4777, 4505 ja nyt 4632 uutta jäsentä.

Anonyymi kirjoitti...

Jenkkien oikeudenkäynnillä ei lopputuloksesta huolimatta ole Onecoiniin suurta vaikutusta ellei euroopassa tutkita ja sen perusteella tule tuomioita.

deckfromacard kirjoitti...

Joo tuosta "uudesta lohkoketjusta" (luupäinen idea jonka jokainen Wikipedian lohkoketju- artikkelin lukenut tajuaa) kannattaisi olla hiljaa:
Ensimmäiseen lohkoon "luohittiin" 1.986.580.000 kolikkoa minuutissa.
Ja sen jälkeen yhtiö väittää että tarvitaan 3 konesalillista supertietokoneita jotta voidaan saada "lohkoketjuun" 50.000 kolikkoa minuutissa.

Anonyymi kirjoitti...

@Anonyymi
"Tommi ei taida edes ymmärtää, mikä lohkoketju on."

Sinunkin kannattaa tutustua aiheeseen hiukan tarkemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Lohkoketjulla ei ole OneCoinissa muuta merkitystä, paitsi että se oli valheellinen myyntivaltti.

Itse ponzi-pyramidi huijauksessa se on merkityksetön.
Ponzi aspekti tulee siitä, että yhtiö määrää kolikkolle itse aina nousevan feikki-hinnan, ja paketeista generoidaan kolikoita jotka näyttäisivat Backofficessa luokkaa 100-100,000% arvon lisäystä paketin hintaan, riippuen paketin hinnasta.

Ja toiseksi, yhden validoijan privaatti lohkoketju on sama kuin ei lohkoketjua ollenkaan, yhtä tyhjän kanssa mitä tulee lohkoketjun hyötyihin ja periaatteisiin.
Tosin OneCoinilla ei edes yhden validoijan lohkoketjua ole, vaan kaikki pyörii SQL alustalla.

Facebookin Libra kryptovaluutta aikoo käyttää kymmeniä joka sataa itsenäistä validoijaa. Edes Facebook ei oleta että se olisi yksin itsenäisesti luotettava toimija. OneCoinin systeemi yhdellä ainoalla validoijalla olisi jo teoreettisella tasolla tuhoon tuomittu mitä tulee luotettavuuteen.

Lisäksi missään oikeassa kryptovaluutassa ei ihmisten tilejä pystytä takavarikoimaan ja jäädyttämään, vaan ihmisillä on kryptolompakot jonka sisältöön pääsee vaikuttamaan vain henkilön omalla privaatti-avaimella. Eikä mikään yhtiö, ei edes valtio pääse oikeaan kryptolompakkoon käsiksi kun piraatti-avain on huolellisesti tallessa. OneCoin ei todellakaan ole oikea kryptovaluutta.

Bulgarialaiseen huijarifirmaan jossa kukaan ei ota vastuuta omalla nimellään mistään, ei luota enää kukaan paitsi täydellinen uskovainen idiootti. Ja nyt vielä operatiivinen johtaja Konstantin Ignatov on tunnustanut että kaikki oli huijausta kuten kriitikot ovat alusta asti sanoneet.

Tässä vaiheessa kun yhtiön johtaja on tunnustanut huijauksen, Tommi Vuorisen ja Reima Liukun huijaamien jäsenten kannattaisi alkaa kyselemään rahojensa perään kyseisiltä "herrasmiehiltä".

Anonyymi kirjoitti...

^ typo: "kun privaatti-avain on huolellisesti tallessa".

Ei piraatti.. :)

Anonyymi kirjoitti...

KRP:n ei tule haaskata aikaa ja rahaa tutkintaan. Ne, joita on huijattu, toivottavasti oppivat menettäessään rahansa. Toivottavasti media tuo selvästi esille toiminnan olleen huijausta.

Suomalaisilla on joku uhkapeli tai peliaddiktio geeni, joka tekee meistä tavallista alttiimpia tämän tapaisille huijauksille - parasta ottaa opiksi.

Verottajan tulee katsoa, että huijauksesta hyötyneet ilmoittavat voittonsa verottajalle, joka perii niistä asianmukaiset verot, nämähän tiedot ovat sitten julkisia.

deckfromacard kirjoitti...

Onko muuten kukaan miettinyt että *jos* pörssi aukeaisi, niin miten kolikkoja voitaisiin myydä jäsenistön ulkopuolelle?

Siis julkinen pörssi ja blah blah mutta kun kolikoita ei saa lompakkoon jos ei ole lompakkoa, lompakkoa ei ole jos ei ole tiliä ja tiliä ei ole jos ei ole jäsen.

Ergo: julkista pörssiä ei voi teknisesti edes tulla.

Anonyymi kirjoitti...

Jos tarvitset Järvinen isänpäivän kunniaksi tuhoamisapua tämän asian kanssa niin pistetään onekoinistit pakettiin ja tuhotaan kaikkien heidän loppuelämä. Lähetä sähköpostia osoitteeseen tiki.taki@hotmail.com. Saat kaikkien onekoinilaisten yhteystiedot, jotta voit julkistaa ne siellä järjestämässäsi MOT-ohjelmassa ja täällä blogissasi. Otahan yhteyttä, et tule pettymään!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ja jotta KYC säilyisi, myös pörssistä ostavan pitäisi ensin rekisteröityä ja lähettää kopio passistaan.

Jokainen ymmärtää, ettei tällainen voi toimia edes teoriassa.

Lähettäisitkö kopion passistasi epäilyttäville bulgarialaisille, jotta pääsisit ostamaan kolikoita 29,95 eurolla kappale, joita ei voi edes käyttää missään muualla kuin Deal Shaker -kirpputorilla?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Lähes viiden vuoden ajan olen yrittänyt varoittaa suomalaisia haksahtamasta tähän huijaukseen, jotta eivät menettäisi rahojaan. Valitettavasti tiedän, että moni on sijoittanut enemmän rahoja kuin mitä pystyy kestämään tappioita, ja moni on ahneuksissaan houkutellut myös kavereita mukaan omien verkostopalkkioidensa kasvattamiseksi. Verkostomarkkinointi on pirullista.

Suomen tapahtumilla ei ole Onecoinin kannalta mitään merkitystä. Kun systeemi romahtaa, se tapahtuu suomalaisista riippumatta.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt paskajauhanta sikseen ja kunnon tuhotoimet päälle!!! Murskaa ne onekoinistit, hinnalla millä hyvänsä (niin kun olet kuulemma tehnytkin)! Siinä sinä olet taitava, olet jo näyttänyt kyntesi! Sinua odottaa portilla suuri palkinto, kun tuhotyösi on valmis. Ja lisääkin tutkimista sinulle on tulossa sillä sieltä vyöryy nyt markkinoille jumalattoman paljon suurempia ja rahakkaampia järjestelmiä kuin tuo onekoin joka on niiden rinnalla nappikauppaa. Tuhoamistyötä sinulle tulee riittämään eli työsi ei lopu.

Anonyymi kirjoitti...

Kerrankin meillä on vilpittömästi vain täysin toisia ajatteleva ja heidän puolesta taisteleva (ilman mitään omaa tarkoitusperää!) Suomen sankari. Todellinen paholaisten tuhoaja. Teet arvostettavaa ja ihailtavaa työtä Järvinen, tuho on päivän sana joka elämän sektorilla. Jatkat siis nykyisiä perinteitä, siitä reilu hatunnosto sinulle!

JiM kirjoitti...

Katkera much?
Menikö enemmän kuin piti?

Anonyymi kirjoitti...

Planeetta maa hullujen huone:)

Anonyymi kirjoitti...

Kas, onko Tommi - MAAJOHTAJA - vetänyt kalsarikännit ja nyt avautuu meille? Katkerana, kun meni hommat pieleen. Ei tullut konvertoivaa mastercadia, tuli konsertoiva Konsta. Ei tullut taloudellista riippumattomuutta. Tuli sen sijaan loputon pelko haastemiehen koputuksesta ovelle. Tuli huono omatunto kun avautuu että tulipahan mokattua raskaasti ... eikä pelkästään omaan tiliin ....

RAHAHAHAHAAAAAAAAAA...

Anonyymi kirjoitti...

Miten lintu laulaa Järvinen, ymmärrätkö niiden viserrystä? Sinähän viserrät täysin toisten viserryksiä. Järvinen olet valitettavasti henkilönä kurppainen Atrian prinssinakki verrattuna Vuoriseen henkilönä HK:n sininen lenkki.

Anonyymi kirjoitti...

Otetaas nyt ihan rauhassa ja odotetaan että yhtiö antaa virallisen tiedon asiasta. Koska kaikki me ymmärrämme, että se taho jota (vääryydellä) syytetään, ja jonka johdosta suurin osa on tutkintavankeudessa tai maanpaossa, kertoo meille, jos ovat vuosia vakavalla petoksella huijanneet ihmisiltä miljardeja ympäri maailmaa. Luulisi tämän nyt olevan kaikille selvää.

Yhtiön tieto kannasta on se virallinen.

Tommi Vuorinen
OneLife maajohtaja, Suomi

Anonyymi kirjoitti...

Tuhon täyteistä isänpäivää Järvisen lammaslauma BUAHAHHAAAAAAAAAAAAAAHAHAAAAAAAA

Ja_e kirjoitti...

Usko ei lopu onelaisilta, yksi terminaattori on tosin mennyt sekaisin, mutta muut jatkavat hokemista pörssistä , joka auetessaan muuttaisi leikkirahat aidoiksi seteleiksi:

Terho Hankalin:
Ainoa mikä voi tilanteen vakauttaa, ja poistaa suurimman osan kaikista ongelmista, on vaihdon aloittaminen, Median jutut senkun kiihtyy ja saavat edenevässä määrin ajojahdin piirteitä. Jos joka kerta kun negatiivistä julkisuutta saadaan, viivyttää se julkaisemista, tuo tie ei lopu koskaan.Onko se keskuspankki vai viranomaiset, mistä julkaiseminen onlopulta kiinni, siitä on kahta tietoa annettu,

Suomalainen Jere:
Terho Hankalin mä en ymmärrä miksi he eivät aloita vaihtoa rajoitetusti vaikka 100 euroon kuukaudessa pääasia että aloittavat kun alkanut kyllä summat suurenevat ja toiminta laajenee ja paketitkin menee kaupaksi uudella tavalla.

Ja_e kirjoitti...

Tommi on yllättävän rauhallinen, onko huomannut että peliä voi pitkittää paremmin rauhoittelemalla seurakuntaa kuin blokkaamalla jokaisen arvostelijan:

Juha Kukkonen:
Mut ei nyt enää puheet auta .. voi voi... Metsään mentiin mitä Inner City Press kertoo 😔

Tommi:
Juha Kukkonen Jälleen kerran, ei mennä asioiden edelle, eikä heitetä kirvestä kaivoon. Yhtiöllä on tällä hetkellä kaikki kunnossa ja toimiva lohkoketju.

Anonyymi kirjoitti...

Tämän päivän Daily Mailissa juttu 'One Coin fraudster Dr Ruja Ignatova' sta kuvien kera https://www.dailymail.co.uk/news/article-7668405/Inside-hunt-cryptocurrency-fraudster-vanished-without-trace.html

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jätetään ne pilkkaamiset ja asiattomuudet pois, tai muuten joudun poistamaan kommentteja kuten Onecoin-huuman alkuaikoina 2015.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvähän sitä yhtiön virallista tiedotetta on odotella, kun se ole aikaisemminkaan kommentoinut Yhdysvaltain tapahtumia juuri millään tavalla.

Nähdäkseni yhtiön ainoa virallinen tiedote Yhdysvaltain syyttäjäviranomaisten toimista on maaliskuulta koskien Konstantinin pidätystä. Siinä ei myönnetä tahi kiistetä mitään, vaan ainostaan todetaan tapahtunut sekä muistutetaaan syyttömyysolettamasta. Nythän on kiistatonta, että Konstantin on myöntänyt syyllisyytensä. Jos Inner City Press ei lähteenä kelpaa Konstan vasikoinnista ja syyllisyyden tunnustuksesta, voitte lukea siitä ainakin myös tältä toiselta paikalla olleelta oikeustoimittajalta:
https://www.law360.com/articles/1217567

Konstantinin pidätyksen yhteydessä julkaistiin virallinen -- ja valaehtoinen -- oikeuden asiakirja Konstantinin pidätyksen taustoista, jossa on lukuisia todistusaineistoon sekä todistajalausuntoihin perustuvia äärimmäisen kiusallisia ja vahingollisia yhtiötä koskevia väittämiä. Vaikka tämä asiakirja on ollut jo yli puoli vuotta julkinen, yhtiö ei ole millään tavalla ottanut virallisesti kantaa asiakirjan väittämien todenperäisyyteen saatikka yrittänyt asiaperusteisesti niitä kumota.

Mm. Black Diamond / Master Distributor Jose Gordo lopetti asiakirjan julkistuksen jälkeen OneCoinin promoamisen juuri siihen vedoten, että yhtiön hiljaisuus ja virallisen kannan puute asian tiimoilta asetti jäsenet heidän oikeusturvansa kannalta kestämättömään tilanteeseen. Hän taisi jopa sanoa, että se oli suorastaan vastuutonta yhtiöltä, sillä promoamista jatkaessaan jäsenet saattavat syyllistyä täten vakaviin rikoksiin, ja vieläpä ilman julki lausuttua kantaa siitä, että yhtiö on valmis riitauttamaan Yhdysvaltain viranomaisten väitteet.

Liittovaltion rikosprosessin ohella yhtiötä vastaan on nostettu Yhdysvalloissa myös joukkokanne, ja yhtiö on joukkokannetta ajavan lakifirman mukaan pakoillut haasteen vastaanottamista. Tämä ei todellakaan vaikuta vakavan ja laillisen yhtiön toiminnalta.

Anonyymi kirjoitti...

Huijareilla on vielä siihen asti aikaa kiistää kaikki ja hyssytellä, kunnes viralliset oikeuden dokumentit tulevat saataville. Kun viralliset dokumentit ovat ulkona, massamedia voi huoletta maailmanlaajuisesti raportoida Konstantinin tunnustaneen ja todenneen OneCoinin olleen huijaus. Tämän jälkeen odottaisin että paine Bulgariaa kohtaan kasvaa niin paljon että he sulkevat Sofian pääkonttorin.

Uskoisin että jos viime keskiviikon Konstantinin lausumia ei tule vielä ensi viikolla virallisina oikeuden dokumentteina julki, viimeistään Scottin tuomiossa parin viikon kuluttua toivottavasti saamme lukea että Konstantin Ignatov on tunnustanut olleensa huijauksen johdossa.

Huomenna maanantaina on USAssa vapaapäivä, joten maanantaina tuskin tapahtuu mitään tutkinnan osalta. Oikeudenkäynti jatkuu tiistaina.

Unknown kirjoitti...

Nämä Terho ja Jere ja kumppanit jaksavat jauhaa pörssistä ja miten se ratkaisee ongelmat. Mistä te luulette tulevan sen tahon tai ne tahot jotka vaihtavat teidän arvottomat kolikkonne oikeaksi rahaksi? Minä voin kertoa että ei mistään.

Onecoin olisi ollut pörssissä jo vuosia sitten jos se olisi kryptovaluutta. Laitetaan tännekin Krakenin kommentti viime kesältä:

Thank You for bringing this to our attention. We do not have any plans on listing Onecoin nor would we ever list a ponzi coin.

Siinä se. Lyhyesti ja ytimekkäästi.

Anonyymi kirjoitti...

"@Anonyymi
"Tommi ei taida edes ymmärtää, mikä lohkoketju on."

Sinunkin kannattaa tutustua aiheeseen hiukan tarkemmin."

Tervehdys Tommi!
"Lohkoketju" ilman hajautusta on tietokanta. Siinä ei ole mitään innovatiivista ja se sotii koko kryptovaluuttaideologiaa vastaan. Yksi kryptovaluuttaideologian kulmakivistä on sensoriresistanssi. Tällä tarkoitetaan sitä, että vaikka olisin kuinka paha rikollinen, niin minun transaktioita eikä varoja pystytä jäädyttämään. Miten on Onecoinin laita?

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti USA:n oikeisprosessi tai edes tuleva MOT-ohjelma aiheuttaaa painetta myös Suomen viranomaisten suuntaan.

Nykyinen tilanne, jossa ei virallista esitutkinaa ole edes aloitettu koska "odotetaan lähdekoodin julkaisemista" on niin absurdi, että tulee mieleen virkavelvollisuuden laiminlyöminen. Semminkin kun suuri osa rikoksista alkanee jo olla vanhentuneita. Onko kukaan (edes Petteri?) milloinkaan yrittänyt kysyä oikeusoppineilta mielipidettä Suomen viranomaisten toiminnasta OneCoiniin liittyen? Näitähän toimittajat marssittavat vähän väliä uutisiin ja ajankohtaisohjelmiin kommentoimaan viranomaisten toimintaa. Sisäministeriön kannan selvittäminn olisi varmasti paikallaan -- jos tämä on "korkeampi taho", jolta poliisi odottaa signaalia edetäkseen esitutkintavaiheeseen. Olisi kyllä suuri pettymys, jos tätä ei tehdä viimeistään (tai uudestaan) MOT-ohjelmassa.

Lähdekoodilla tai edes lohkoketjulla ei pitäisi olla mitään tekemistä sen kanssa täyttyykö Rahankeräyslain 4§:n pyramidipeliä koskeva tunnusmerkistö (" mukaan liittyvän henkilön ansainta- tai voittomahdollisuudet osaksi tai kokonaan muodostuvat vastikkeetta niistä maksuista, joita toimintaan myöhemmin mukaan liittyvät maksavat osallistumismaksuina tai muina kerta- tai toistuvaissuorituksina."). OneCoinissa ei ole lainkaan myyntiä verkoston ulkopuolelle, joten rahaa kierrätetään puhtaan ponzi-pyramidipelimäisesti verkoston sisällä. Selvää myös on, että toimintaan voidaan katsoa liittyvän rikoslain törkeän petoksen mukaista toimintaa. Kumpikin rikos on virallisen/yleisen syytteen alainen, joten yksityishenkilön rikosilmoituksen tekeminen ei pitäisi olla tekosyy rikostutkinnan aloittamatta jättämiseen.

Jos ei hyväksyä, niin jollain lailla voisi kaiketi vaivoin ymmärtää poliisin ja syyttäjän toimintaa, mikäli he rehellisesti ilmoittaisivat, että resurssien ja ammattitaidon puutteen vuoksi he eivät ota OneCoinia tutkintaansa. Ja/tai kertoa, että heillä on liian huonot suhteet Saksan ja Yhdysvaltain viranomaisiin, jotta he voisivat edes ajatella oikeusavun pyytämistä näiltä mailta, joilla on hehtaarikaupalla aineistoa ja tutkinnat pitkällä. Nykyinen tilanne nakertaa luottamusta Suomen viranomaistoimintaan, koska he vaikuttavat totaalisen idioottimaisilta ja välinpitämättömiltä.

Mitään tällaista tekosyytä ei ole Finanssivalvonnan kohdalla, joka ei ole käsittääkseni julkaissut minkäänlaista varoitusta OneCoinista. Monen muun ponzin, kuten Questran, kohdalla he ovat näin tehneet, mutta jostain syystä ei Onecoinin. Olisi ollut helppo ja matalan kynnyksen teko välttäää suuria taloudellisia vahinkoja, jos tällainen OneCoin-spesifi varoitus olisi tuutattu ulos. Moni sangen takapajuinenkin maa, jolla ei tiettävästi ole OneCoinia sen syvällisemmin lähtenyt tutkimaan, on kuitekin edes valvovan viranomaisensa kautta tällaisen varoituksen julkaissut.

Jos asia ei etene lähiaikoina edes MOT-ohjelman, saattaisi olla harkinnan paikka kantelun tekemisestä oikeuskanslerille.

Jaakko kirjoitti...

Oma lehmä ojassa?

Jaakko kirjoitti...

Onko viranomaiset lahjottu hiljaisiksi tai odottavatko he pörssin avautumista rikollisjärjestöltä joka on pessyt ihmisiltä kavaltamia rahoja pitkin maailmaa? Onko heillä oma lehmä ojassa ja omat rahat laitettu mukaan huijareille?

Jukka Niiranen kirjoitti...

Ajattelin aivan samaa, hupaisaa luettavaa. :D

Ja_e kirjoitti...

Tavalla millä tahansa olisi nyt päästävä oneista eroon ennenkuin koko himmeli romahtaa:

Suomalainen Jere: vaihdon voisi myös aloittaa vain sillä että vaihto tapahtuisi muihin cryptovaluuttoihin ja sitä kautta käteiseen silloin sen ei pitäisi vaikuttaa mihinkään keskuspankkiin millään lailla koska minun tietääkseni bitcoineja voi vaihdella ja käyttää aika monessa paikassa

Anonyymi kirjoitti...

Minun valistumaton arvaukseni on että yhtiö odottelee rauhassa että myrsky laantuu ja pitää radiohiljaisuutta. Sillä saa pelattua lisäaikaa tarvitsematta tehdä mitään. Jossain vaiheessa voidaan a) sanoutua irti Konstantinin puheista ja kiistää koko oikeudenkäynti ja b) voidaan sanoa että keskuspankki hermostui ja nyt on toinen pankki tunnusteltavana. Pörssin aukeaminen viivästyy.

Sitten voidaan esim. vuoden päästä aloittaa kalastus uudestaan uusille ihmisille aiheina: uusi keskuspankki löydetty, pörssi aukeaa ihan kohta, myykää koulutuspaketteja, ostakaa ja myykää dealshakerissa.

Niin kauan kun onecoin ei tee Kailajärven virhettä ja jättää palvelimen laskut maksamatta, homma varmasti jatkuu vaikka kuinka kauan. Kunhan ei mene vierailemaan niihin maihin jossa wire fraud lainsäädäntö on tiukempi.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä yksi onelainen (onelinen?) on jo aika lähellä arvoituksen ratkaisua. Keskuspankkia ei tarvittaisi jos rahojen _vaihto_ suoritettaisiin toiseen kryptovaluuttaan ja sitä kautta käteiseen!

Vielä kun hän osaisi asettaa kysymyksen: "ai niin, mutta mistä ja miten sitä toista kryptovaluuttaa saadaan ensin hankittua, jotta sitä voitaisiin vaihtaa onecoineihin".

Niin lähellä, niin lähellä ...

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jos Onecoin olisi oikea kryptovaluutta, Jere voisi vaihtaa sitä Bitcoineihin jo nyt. Mutta kuka suostuisi antamaan oikeaa kryptovaluuttaa vastineeksi leikkirahasta? Siinäpä Jeren pulma.

Onecoin-yhtiölle Bitcoinit kyllä aikoinaan kelpasivat maksuksi "koulutuspaketeista".

Jeren ja muidenkin jäljellä olevien kannattaa katsoa viikon päästä maanantaina MOT, ehkä silmät sitten vihdoin aukeavat.

Anonyymi kirjoitti...

Siel on varmaan pitävänä todistusaineistona Rujan mutsin veska ja hänen faijan kassit.

Ja_e kirjoitti...

MOT: OneCoin - Jättihuijauksen suomalaisuhrit

ma 18.11. klo 20.00 - 20.30 Yle TV1
Katso ohjelma»
Nopeasti kasvanut OneCoin on nyt viranomaisten syynissä. MOT penkoi miljardibisneksen käänteitä, joissa suurin osa suomalaissijoittajista on vaarassa hävitä kaiken, mutta osa ehti kääriä valtaisat voitot.

Anonyymi kirjoitti...

Hiljaista on OneCoinin julkisissa Facebook ryhmissä liidereiden osalta. Tällä hetkellä virallisimmassa OneCoin Facebook ryhmässä kirves käy nopeasti kriittisille viesteille.
Nämä viestit ehtivät olla nähtävillä yllättävän pitkään, noin kolmisen tuntia ennen poistoa:

https://i.imgur.com/1g2DYfu.png

Anonyymi kirjoitti...

Yleensä pyramidihuijauksissa joutuu tulouttamaan "voittoja" alkuvaiheen sijoittajille, kyse on markkinoinnista. Aina kun ladataan uudet panokset uudelle "aikaviive" -kierrokselle, niin pyramidin peruskivi on laitettu. Tämä peruskivi siis kasvaa koko ajan sekä uusien sijoittajien että tuloutettujen voittojen uudelleensijoittamisen takia. Palautusprosentin on alussa hyvä olla aika iso (tai kasvuprosentin on pakko olla iso), marketing ...

One coinin nerokkain osa on se, että mitään palautuksia eli kallista markkinointia ei tarvinnut tehdä. Palautukseksi riitti lupauspuhe -ja kolikoiden jatkuva splittaus luoja varjele. Tätä posetiivia kun pyörittää, niin varastettu pääoma kasvaa joka pyörähdyksellä, eikä tarvitse odottaa sitä viimeistä peruskivien varastamista. Tähän näköjään liittyy se, että niin kauan kun lupauksia ei lunasta, niin uskovaisia riittää. Nerokasta.
JR

Ja_e kirjoitti...

Coinistien päitä sekoitetaan nyt joka suunnalta mutta osa seurakunnasta Tommin johdolla jaksaa uskoa:

Mika Piho: Käsittääkseni vaihto alkaa vasta kun kaikissa yli 190 maassa on luvat kunnossa, joka on täysin ymmärrettävää...

Juha Kukkonen: Elämme aika jännittäviä hetkiä nyt viel jonkusen viikon...

Marjatta Harjajärvi: Onko tunnettu asia tuo. Mot ohjelmassa tulee ensi viikolla.
OneCoin huijausuhrit Suomessa. Mainos tuli juuri

Tommi: Marjatta Harjajärvi Lue aiemmat postaukset, asia on kerrottu.

Jari Tikkanen: Nyt on sitten viikko aikaa laittaa kunnon palautetta toimitukseen.

Jari Tikkanen laittaa palautetta vaikka ei edes faktat ole vielä hänellä tiedossa.

Anonyymi kirjoitti...

'Mutkun ei Onecoin ole huijaus. DealShakeristä saa ostettua levävalmistetta 100% onecoineilla ja vaikka mitä käärmeöljyä kun lentää Saigoniin mini-expoon! Ja ainakin 100,000 kauppiasta hyväksyy Onecoinin, katsokaa vaikka laskuria! Australiassakkin saa käytetttyjä vaatteita Adeleiden mini-exposta 100% Onecoin. Eli ei ole huijaus ja DealShaker on kansainvälinen kauppa plät formi jollaista ei ole toista!'

deckfromacard kirjoitti...

OneCoinilla on myös toinen loistava ominaisuus joka on venyttänyt sitä näin pitkälle: "rekrypalkkioiden" maksu kolmessa kerroksessa. Oletetaan hetki että kaikki sijoittavat saman summan:
- Kun Tommi (nimi keksitty) houkuttelee mukaan Sepon (nimi myös keksitty), Tommi saa palkkiota 10% Sepon sijoituksesta (20% jos Tommi toimii nopeasti).
- Kun nyt Seppo houkuttelee mukaan Jarin (nimi yhä keksitty), Tommi ja Seppo saavat palkkiota 10% Jarin sijoituksesta (20% jos Seppo toimii nopeasti).
- Jokainen Jarin rekrytoima sijoittaja tuottaa 10% Tommille ja Sepolle (20% jos Jari toimii nopeasti).
Tässä kuviossa yksittäisen sijoittajan ei tarvitse rekrytä (edes noilla 10% palkkioillakaan) kuin keskimäärin ALLE KAKSI uutta jäsentä jotta jokainen "saa omansa takaisin". pyramidiin voi kasvaa kymmeniä tasoja ennen kuin maailman väestö loppuu kesken.
Ja silti Ruja kerää itselleen 70% sijoituksista.
Nerokasta.