tiistai 22. lokakuuta 2019

Vapauttakaa Konstantin Ignatov ja muuta Onecoin-puppua

Olen monta kertaa ajatellut, ettei mikään Onecoinissa enää pysty yllättämään minua, mutta aina olen ollut väärässä. Niin nytkin. Onecoinin röyhkeys nousee jälleen uudelle tasolle: sivulla https://www.free-konstantin.org/ vaaditaan Konstantin Ignatovin vapauttamista Yhdysvalloista, missä hän on odottamassa oikeudenkäyntiä liittyen Onecoin-pyramidihuijaukseen.

Vapauttakaa Konstantin Ignatov!
Lyhyt kertaus: Konstantin on Ruja Ignatovan pikkuveli, joka astui tuntemattomuudesta Onecoinin johtoon siskonsa kadottua salaperäisesti kaksi vuotta sitten. Maaliskuussa Yhdysvaltojen poliisi pidätti hänet lentokentällä epäiltynä Onecoin-pyramidihuijaukseen liittyneestä rahanpesusta ja muista huijauksista. Siitä lähtien hän on odottanut oikeudenkäyntiä New Yorkissa. Oikeudenkäyntiä on toistuvasti lykätty, ilmeisesti aineiston paljouden vuoksi.

Kaulaan asti tatuoitu Konstantin on kamppailulajien harrastaja, jonka aiempi bisneskokemus rajoittuu (oikeudenkäyntipaperien mukaan) toimintaan varastomiehenä Saksan Porschella. Siskonsa kadottua Konstantin alkoi johtaa Onecoinia ja kiertää maailmaa erilaisissa verkostotilaisuuksissa. Puolustus tosin väitti, ettei Konstantin vastannut mistään eikä tiennytkään mitään, oli vain toiminut aiemmin siskonsa assistenttina. Kuvien perusteella Konstantin on reissannut ahkerasti Onecoin-huijausta levittämässä.

Konstantin maailmalla.
Nettisivusto antaa Konstantinista toisenlaisen vaikutelman. Häntä kuvataan hyveellisenä ja kunniallisena liikemiehenä: älykkö (an intellectual), lahjoittaja (a giver), ystävällinen ja nöyrä sielu (a friendly and humble soul), seikkailija ja riskinottaja (adventurer and risk taker - totta!) sekä huippujohtaja (superb leader).

Mutta kuka voisi ottaa vakavasti liikemiestä, jonka kädet on tatuoitu täyteen ja sormissa lukee THANATOS - kuoleman jumala?

Pitäisitkö tällaista miestä uskottavana?
Sivun tekijöiksi mainitaan joukko itsenäisiä edustajia (IMA), ei siis yhtiö itse. Sivulla olevat tekstit väittävät Onecoinia todelliseksi ja lohkoketjua toimivaksi. Sivut on käännetty arabiaksi, ranskaksi, saksaksi, serbiaksi, italiaksi ja venäjäksi, mikä kertoo jotain huijauksen nykyisistä aktiivimaista. Testimonials-osuudessa kirjoittavat serbi, algerialainen, vietnamilainen ja uusiseelantilainen, yksi henkilö Trinidad & Tobagolta poseeraa hänen kanssaan valokuvassa. Kannattajat kutsuvat Konstantinia nimellä "Meidän Kapteeni".

Vetoomuksessa on tällä hetkellä 17 125 allekirjoitusta:

17 125 allekirjoitusta vapauttamisen puolesta.
Contact-sivulla on chat-ikkuna sekä mahdollisuus lähettää palautetta ylläpidolle.

Terveisiä Konstantinille.
"Feel free to drop us a line!" - toivottavasti moni käyttää lomaketta hyväkseen.

Mitäs muuta viime aikoina on tapahtunut? Uhrit odottavat pörssin avautumista kuin kuuta nousevaa ymmärtämättä, mitä se käytännössä tarkoittaa. Pörssissä hinta määräytyy kysynnän mukaan. Jos ei ole aitoa kysyntää, ei ole arvoakaan. Kuka haluaisi maksaa senttiäkään kolikoista, joiden taustalla on hämäräperäinen bulgarialainen yhtiö, jonka perustaja katosi kaksi vuotta sitten, ja jonka ainoa omalla nimellään esiintyvä edustaja odottaa raskaita petossyytteitä New Yorkin vankilassa?

Lähetin sähköpostia Tommi Vuoriselle kysyäkseni kommentteja tekeillä olevaan kirjaan. Tarjosin mahdollisuutta tulla kuulluksi ja sanoa mielipiteensä. Hän ei ole vastannut.

Ymmärrän hyvin Vuorisen vaikenemisen, sillä hänen asemansa käy koko ajan tukalammaksi. Vuorinen yrittää muutaman uskollisen kanssa pitää kulisseja pystyssä, vaikka maailma sortuu ympäriltä. Kaverit ovat tehneet miljoonia ja nostaneet kytkintä ajoissa. Mitähän Vuorinen haluaisi nyt sanoa Kari Wahlroosille?

Onecoinistit syyttävät kriitikkoja "vihaajiksi" ja katkeroituneiksi, sääntörikkomusten vuoksi erotetuiksi verkoston jäseniksi. BBC:n podcast-sarjan The Missing Cryptoqueen viidennessä jaksossa ("What dreams may com") ääneen pääsee Igor Alberts, joka on ansainnut miljoonia verkostomarkkinoinnilla. Haastattelussa hän sanoo, ettei ymmärtänyt mitään Onecoinista eikä lohkoketjusta, eikä edes yrittänyt selvittää asioita. Se ei estänyt häntä levittämästä verkostoa ja keräämästä palkkioita itselleen.

Tammikuussa 2018 Alberts jätti Onecoinin. Haastattelun 39 minuutin kohdalla hän sanoo jättäneensä Onecoinin heti, kun ymmärsi mistä siinä on kyse. Muutkin nimekkäät verkostokuninkaat ovat yksi toisensa jälkeen lähteneet. Muutama suomalainen sinnittelee ilmeisesti loppuun asti.

Usko on hiipunut myös rivijäseniltä. Onecoinin FB-ryhmässä moni haluaa myydä suuriakin potteja.

15000 kolikon nimellisarvo olisi noin 450 000 euroa.
Kaikki eivät jaksa odottaa luvattua pörssin avautumista. Tässä myynnissä peräti 3,5 miljoonaa kolikkoa (arvo virallisen kurssin mukaan vaatimattomat 100 miljoonaa euroa!):

Haluatko ostaa 3,5 miljoonaa kolikkoa?
Halu päästä eroon kolikoista lienee polttava, sillä niiden myynti ohi pörssin (jota ei ole) on kielletty ja johtaa helposti tilin jäädyttämiseen. Silti nämä tulevaisuuden miljonäärit ovat valmiita ottamaan riskin.

Tämän päivän Hesarissa on juttu Cheyenne Järvisestä (ei sukua, heh), joka kyllästyi verkostomarkkinoinnin valheellisiin lupauksiin ja sai verkoston vastaansa aina lakimiehiä myöten. Kuulostaa tutulta! Olivatpa kauppatavarana sitten lisäravinteet tai kryptovaluutat, periaate on aina sama, samoin jäsenten kokemukset:
”Alkuun, kun Cheyenne alkoi päivittää someensa tästä, en seurannut sitä, koska meille aina sanottiin, ettei negatiivisia asioita kannata lukea, koska ihmiset ovat vain kateellisia. En sitten itse alkuun myöskään lukenut niitä. Olin niin syvällä siinä kuplassa.”
Yksi Suomen Onecoin-uskollisista on Reima Liukku, joka järjestää tammikuussa 2020 Deal Shaker -kauppapaikan koulutusta ja minimessut Seinäjoella hotelli Sorsanpesässä. Tilaisuuteen odotetaan 500 jäsentä.

Jos joku pääsee käymään paikalla niin laittakaapa raporttia.

Onecoin alkoi Suomesta, joten on kai sopivaa, että suomalaiset sinnittelevät sisulla mukana viimeiseen asti.

226 kommenttia:

1 – 200 / 226   Uudempi›   Uusin»
Anonyymi kirjoitti...

Onecoin voi lupailla pörssin avautumista vaikka kuinka pitkään, ja rikosten vanhenemisaika tulee vastaan, joten ainakin ne jotka ovat jättäytyneet hommasta pois voivat luistaa rikosoikeudellisesta vastuusta.

Anonyymi kirjoitti...

Todella outoa ettei Vuorinen käytä mahdollisuuttaan tulla kuulluksi. Ei voi kuin kummastella miksi hän näin tekee. Sen sijaan hän huutelee puskista omassa suljetussa facebook ryhmässään. Eikö hän uskalla lausua kommenttejaan julkisesti?

deckfromacard kirjoitti...

En vieläkään käsitä miksi Igor Alberts halusi mennä puhumaan tuohon podcastiin.

"Tammikuussa 2018 Alberts jätti Onecoinin. Haastattelun 39 minuutin kohdalla hän sanoo jättäneensä Onecoinin heti, kun ymmärsi mistä siinä on kyse."

Alberts liittyi mukaan loppuvuodesta 2015. Eli hän sinnitteli yli 2 vuotta mukana ja roikkui "top earners" listalla melkein koko ajan.
Kyllä kesti kauan "ymmärtää mistä siinä on kyse". ;-)

Al Goren sanoin: "miestä on lähes mahdotonta saada ymmärtämään asiaa jos hänen ansionsa riippuvat siitä että hän ei ymmärrä sitä."

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun surullisen kuuluisasta WinCapitasta maksetaan uhreille rahaa takaisin, niin olisi mukava kuulla kuinka moni näistä uhreista on jo mukana tässä varmassa keinossa rikastua. Lisäksi olisi mukava tietää kuinka moni liittyy viimeistään kun korvausrahat kilahtaa tilille.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tommi Vuorinen on kuuliainen pääkonttorille, eikä ota riskiä oman tilinsä jäädyttämisestä. Sofia on kieltänyt kaiken kommentoinnin, eikä pääkonttori vastaa kuin nimettömillä sähköposteilla. Ei ihme, ettei yksikään toimittaja ota Onecoinia vakavasti.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onecoinissa on monia vanhoja Wincapita-vaikuttajia. Jotkut eivät opi koskaan.

Parhaillaan Cloud Horizon -niminen projekti (Sepco industries) kerää verkostoa ja järjestää tilaisuuksia ainakin Vantaalla, Jyväskylässä ja Tampereella. Avainhenkilöiden joukossa näyttää olevan mm. Onecoinista tuttu Heli Pirttinen. Käykääpä kuuntelemassa ja raportoikaa tästä uudesta virityksestä.

Anonyymi kirjoitti...

Voisi olla painava syy hylätä korvaushakemus Wincapitasta. jos on mukana myös tässä uskonnossa.

Anonyymi kirjoitti...

Tosiaan, Vuorinenhan on saanut sanktioitakin möläytyksistään. Jossain vaiheessa hän yhtäkkiä alkoi kieltää olevansa maajohtaja eikä antanut enää mitään kommentteja ja viittasi yhtiön tiedottajiin. Yksi legendaarisista möläytyksistä oli Turussa videoitu esiintyminen jossa Vuorinen suoraan sanoo että koulutuspaketit ovat vain julkisivu varsinaiselle toiminnalle: onecoinien myynnille.

Tampereen yliopistolla videoidussa tilaisuudessa Kari Walhroos nolasi Vuorisen julkisesti näiden möläytysten vuoksi.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä lisätietoa Seinäjoen tapahtumasta? Asun lähellä ja voisin käydä kuuntelemassa.

Anonyymi kirjoitti...

No täähän on selvä homma. Paras mahdollinen synninpäästö, kun tilittää että on isoin mahdollinen uhri. Hänen mukaansa kukaan ei sijoittanut yhtä paljon kuin he. Aika läpinäkyvää sontaa.

deckfromacard kirjoitti...

Vuorisen möläytys:

"Harhaanjohtavaa OneCoinissa on se, ettei yhtiö tee kauppaa kryptovaluutalla, vaan se myy verkkokoulutusta. Hinnaltaan jopa 5 000 euron koulutuspaketit koostuvat yhtiön itse tuottamista e-kirjoista.

Mutta: Koulutuspakettien ilmaisina kylkiäisinä saa optioita kryptokolikoihin. Mitä kalliimman koulutuspaketin ostaa, sitä enemmän optioita saa.

Vuorisen mukaan näin tehdään sen vuoksi, ettei OneCoin saa lain mukaan käydä valuuttakauppaa.
"

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000931105.html

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mistä lisätietoa Seinäjoen tapahtumasta? Asun lähellä ja voisin käydä kuuntelemassa.

Asiasta oli maininta edellisen kirjoitukseni kommenteissa, siis https://pjarvinen.blogspot.com/2019/09/viisi-vuotta-ensimmaisesta-onecoin.html 22.10.2019 klo 0.30 kirjoitetussa viestissä. Itse en tiedä enempää, mutta voisi kysyä suoraan Sorsanpesästä tarkemman aikataulun.

Anonyymi kirjoitti...

Saa nähdä tuleeko mitään tapahtumia Seinäjoella ensi vuonna. Tässä alkaa marraskuun alussa oikeudenkäynti Mark Scottia vastaan ja Konstantin Ignatovin oikeudenkäynnin pre-hearing on 7. päivä.

Jäsenet ovat aivan ulalla mitä jenkeissä tapahtuu koska kukaan ei siitä heille informoi. Tunkkien kannattaisi lukea vaikkapa viimeisin oikeuden pöytäkirja Mark Scott tapauksesta,eikä kuunnella mitään Vuorisen ja Liukun paskanjauhantaa. Ei pitäisi jäädä mitään arvailujen varaan miten tämä tulee päättymään.

https://www.courtlistener.com/recap/gov.uscourts.nysd.482287/gov.uscourts.nysd.482287.158.0.pdf

Anonyymi kirjoitti...

Viimeisin oikeuden pöytäkirja Mark Scott tapauksesta kertoo syyttäjän näkemyksenä mm. seuraavaa:

"In reality, since its inception, OneCoin has been a fraud scheme that has defrauded millions of OneCoin members out of billions of dollars. For example, emails sent between co-founders Ignatova and Greenwood demonstrate, among other things, that, contrary to public representations, the value of OneCoin has never been set by supply and demand, and is instead set internally by OneCoin. OneCoins are therefore valueless."

Voiko sitä enää tuon selvemmin sanoa. Onnea vain pörssiin!

Anonyymi kirjoitti...

Edellä mainitussa oikeuden pöytäkirjassa Mark Scottin tapauksesta puhutaan yhteistyöhaluisesta todistajasta, joka oli OneCoinin johtohenkilöitä ("cooperating witness (the “CW”), who was a leader in the OneCoin fraud scheme"). Sen lisäksi pöytäkirjassa puhutaan erikseen myös Sebastian Greenwoodista nimeltä mainiten. Täällä ja muroissa on spekuloitu, että Greenwood olisi syyttäjän kanssa sopimuksen tehnyt todistaja, mutta tästä syntyy kuva, että todistaja olisi joku toinen henkilö kuin Greenwood. Voihan tällainen toki olla hämäystäkin ja "CW" ja Greenwood voivat kaiketi olla samakin henkilö...

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tuli myöskin ilmi että Dealshakerin omistava ja sitä pyörittävä yhtiö, M/S Executive Management Finance Consultants FZC, on ollut koko DealShakerin olemassa olo ajan ilman voimassa olevaa UAQ:N lisenssiä, toisin kuin DealShaker väittää T&C sivullaan.

DealShakerin T&C:n https://dealshaker.com/en/info/terms-and-conditions , mukaan:

"The present website/software/platform is owned/maintained by M/S Executive Management Finance Consultants FZC, licence N 00827, registered with UAQ (Umm Al Quwain)"

Mutta kun tehdään haku UAQ:n rekisteriin lisenssinumerolla 827:
https://uaqftz.com/type-licenses/
Saadaan vastaukseksi, että Executive Management Finance Consultants FZC:n lisenssi umpeutui jo ennen koko DealShakerin aukeamista, 8 joulukuuta 2016!
Kuva: https://i.imgur.com/3p7vIAl.png

DealShaker on siis toiminut koko olemassa olonsa ajan rekisteröimättömän yhtiön pyörittämänä.

Tämä on jatkoa OneCoiniin liittyviin rekisteröimättömiin yhtiöihin joiden avulla huijausta pyöritetään. Aikaisemmin huomattiin että OneLife:n takana oleva OneLife Network Ltd poistettiin Belizen rekisteristä vuoden 2018 joulukuussa ja se on vieläkin rekisteröimätön:
http://www.ibcbelize.com/one-life-network-limited/

Anonyymi kirjoitti...

Petterillä on joku pakkomielle mollata tatuoituja ihmisiä.Olen asiasta jo kerran huomauttanut.Itselläni ei ole tatuointia mutta normaalia ihmisiä nekin ovat mielestäni.Ei lajitella ihmisiä ulkonäön mukaan, tätäkin palstaa lukevat tatskatut tai muuta kautta kuulevat ja tekevät varmaankin sinusta omat johtopäätökset puheittesi perusteella. Voisit ottaa myös tatuoinnin niin olisit vähän uskottavamman oloinen.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Sormista kaulaan asti tatuoitu Konstantin on melkoinen näky. Hän on itse kertonut tatuointien pelottavan muita ihmisiä. Varastomiehelle ja kamppailulajien harrastajalle tatuoinnit olivat OK, mutta puvun kanssa ristiriita on huutava ja vie sen vähänkin uskottavuuden, mitä vilpittömästi hymyilevällä ja hyväkuntoisella nuorella miehellä muuten voisi olla. Voisin kuvitella hänen katuvan tatuointejaan, vaikka vankilaan ne sopivatkin hyvin.

Oma mielipiteeni on selvä, vaikka se onkin henkilökohtainen eikä mitenkään liity Onecoiniin: tatuoinnit ovat rumia ja arvaan, että moni tulee vielä katumaan niitä myöhemmin elämässään.

Ja_e kirjoitti...

Halu päästä eroon oneista kiihtyy, mutta se lienee jopa vaikeampaa kuin Konstan päästä tatuoinneistaan.

Nyt kun tilanne on tämä, niin jokuhan voisi tulla tekemään Pohjanmaalle mulle Terassin ennen kuin lumet tulevat !!! 100% One !!! Nyt kannattaa niin saa Coineja ja minä
Terassin 👌🏻

Ja_e kirjoitti...

Konsta ei välttämättä vielä kadu tatuointejaan, melko nuori vielä, mutta kuten Petteri sanoo, puvun kanssa Konstaa on vaikea ottaa vakavasti, uskottavuus puuttuu. Toisin on linnassa, siellä hän sulautuu hyvin joukkoon mutta sielläkin teot ja luonne ratkaisevat. Varsinkin laulumiehet ovat alempaa kastia, oli tatskoja tai ei.
Konstan kohtalo linnassa siis ratkeaa osittain kun kuullaan onko hän esittänyt aarioita poliisisedille.

Anonyymi kirjoitti...

Vaaleanpunaiset kauluspaidat on rumia, ei mies niitä voi käyttää uskottavasti.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Paidoissa on yksi etu: niitä voi vaihtaa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

BBC:n Cryptoqueen-podcastin 7. jakso ei ilmestynytkään tänään, kuten piti. Nyt luvattu ensi maanantaiksi. Olisiko uutisia tulossa? Kiinnostavaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos linkistä tuohon BBC:n podcastiin, on kyllä mukaansatempaavaa kuunneltavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Vain pieniä summia joskus tähän sijoittaneena (sijoitin vain semmoisen summan joka on varaa hävitä) jätin asian seurailun taka-alalle ja vasta tämän vuoden puolella taas kiinnostuneena seurannut mitä tuleman pitää. Kovasti kaikki salamyhkäisyys ihmetytti vaikka asiaa vietiin maailmanvaluuttana eteenpäin. Vaikea oli ymmärtää mitä oli meneillään kun ei tämmöisistä kryptovaluutoista tuon taivaallista ymmärrä. Onhan tämä ollut mielenkiintoista viihdettä ja mielenkiinnolla odotan mikä on lopputulos. Täällä kirjoitetut faktat kuitenkin näyttäisi osoittavan että moni tulee menettämään suuria summia tähän sijoittaneena. Osanotot heille.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoin / onelife Vuorinen & kumppanit webinaari 24.10.2019. Valitettavasti hiukan huono ääni ja kuva/ääni synkka heittää, ruutukaappaus video, asia kuitenkin selviää.
Onecoin pelle vuorinen ei halunut nauhoittaa webinaaria ettei "vihaajat" kuule näitä suuria salaisuuksia😂

https://www.youtube.com/watch?v=w9AvE7Av734&t=2s

Petteri Järvinen kirjoitti...

"MOT tulossa ja Vaasan oikeudenkäynnit, joten pidetään tämä vain meidän tietonamme" (ei sanatarkka lainaus).

Ei onnistu tiedon rajoittaminen enää internet-aikana.

deckfromacard kirjoitti...

"Toivon mukaan nyt ihan nopsasti ihan viikon-kahden sisään saadaan tää tarkempi tieto siitä että milloin sitten asiat etenee ihan konkreettisesti."

Siinä oli tiivistettynä OneCoin. Odottakaa vielä niin sitten "toivon mukaan" saadaan tietoa että kuinka kauan pitää odottaa lisää. :-D

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän "yhtiö" kohta ilmoita taas uusista viivytyksistä, ja tunkkien odotus alkaa taas ensivuoden alusta uudelleen..

Anonyymi kirjoitti...

OneCoin alkaa sitten rahastaa DS kauppiailta kuluja euroina vaikka diili olisi kokonaan onecoineina.

Siis voi LOL sentään. Eikö tunkkeja yhtään enempää ihmetytä että yhtiö haluaa itse oikeat rahat, mutta jäsenistön pitäisi pyöritellä leikkirahoja kirpputorillaan.

On kyllä tunkit niin sekaisin.. Ei tarvi kun puhua paskaa jostain keskuspankista, ja ihan juuri tulevasta pörssistä (josta kukaan ei edes tulisi ostamaan näitä leikkirahoja) niin siellä jo ihan vakavissaan puhutaan että joku maa ottaisi onecoinin valuutakseen ja toivotaan veroja voitavan maksaa leikkirahoilla.

Aikuiset ihmiset aivan sekaisin ja huijauskultin ja näiden huijareiden pauloissa.
Huhhuh.. ja aina vaan odotetaan.

Anonyymi kirjoitti...

DealShaker on kyllä mahtavan suosittu kansainvälinen kauppa_paikka_alusta.

Arvatkaapa kuinka monta kertaa enemmän DS:llä on päivittäisiä kävijöitä kuin Petterin suomenkielisessä tietotekniikkablogissa?

Täytyyhän 3.5 miljoonan jäsenen kansainvälisellä "e-commerce" alustalla olla satoja tai monta tuhatta kertaa enemmän päivittäisiä kävijöitä, kuin jossain "satukirjailijan" suomenkielisessä blogissa, eikö?

Ei. DealShakerissa käy päivittäin vain 10 kertaa enemmän ihmisiä kuin Petterin blogissa. Näin järisyttävän suosittu on kansainvälinen DealShaker alusta. :D

https://hypestat.com/compare/pjarvinen.blogspot.com/dealshaker.com

No mitenkähän sitten saitti josta tunkkeja jatkuvasti varoitellaan, etteivät vain erehtyisi lukemaan epämiellyttäviä tosiasioita (joita verkoston promoottorit väittävät valheiksi), BehindMLM.

BehindMLM meneekin kirkkaasti päivittäisissä kävijöissä ohi DealShakerin. BMLM:llä on yli 10000 päivittäistä kävijää enemmän kuin mahtavalla globaalilla kirpputorilla.

https://hypestat.com/compare/behindmlm.com/dealshaker.com

Huom. tunkit! Muistakaa olla maintsematta näitä asioita kun yritätte houkutella jotain pahaa aavistamatonta uutta yrittäjää alustalle. Älkää myöskään mainitko että DealShakeria pyörittävä yhtiö, Executive Management Finance Consultants FZC, ei ole rekisteröity/lisensoitu UAQ:ssa vaikka DS:n T&C sivu niin valehtelee.

Ja muistakaa olla erityisen hiljaa siitä, että OneCoinin johtoa on pidätetty ja karkuteillä, kymmenien vuosien syytteet niskassaan. Ja FBI, SDNY, IRS ja DOJ sanovat että kyseessä on miljardien huijaus, johon jo tuomioistuin on todennut että huijaus on todennäköinen. Dokumentteja ja todisteita on kymmeniä tuhansia sivuja, mukaanluettuna Greenwoodin ja Konstantinin läppärit, puhelimet sekä viestihistoria.

Unohtakaa kaikki tämä, ja nyt tunkit kaikki mukaan yhteen ääneen: "WE ARE ONE!"

Anonyymi kirjoitti...

DealShakerin alle 16 tuhatta päivittäistä kävijää on kyllä järisyttävän huono suoritus verkostolta ottaen huomioon että DS täyttää helmikuussa jo 3 vuotta. Noh, minkäs sille mahtaa että ihmisiä ei kirpputoriroina, huonot alennuskupongit, feikkidiilit ja epävarmat toimitukset kiinnosta.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, ja toisin kuin verkostohuijarit koittaa tunkeille toitottaa, kauppiaita ei todellakaan ole yli 100 tuhatta.

Kirpputoridiilejä on aktiivisena nyt noin 20k, joten aktiivisia kauppiaita on oltava selkeästi aktiivisia diilejä vähemmän koska monilla kauppiailla on useampia diilejä.

Laskuri ei myöskään koskaan vähene, joten vaikka kauppiaita olisi enää muutamia, laskuri hehkuttaa yli sataatuhatta kauppiasta. Tyypillistä OneCoinia.

Unknown kirjoitti...

Tommille jälleen kerran kysymys että mistä ne oikealla rahalla maksavat ostajat tulevat jos oma sisäinen pörssi joskus aukeaisi?

Yhdessä ryhmässä pyörii joku nigerialainen sertifikaatti. Onko tämä paljon puhuttu keskuspankki myös sieltä?

Anonyymi kirjoitti...

Ei se ole "pörssi" vaan se on EXCHANGE jossa onecoinit voi vaihtaa rahaksi. Etkö käsitä? EXCHANGE!!! WE ARE ONE!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Vain pieniä summia joskus tähän sijoittaneena (sijoitin vain semmoisen summan joka on varaa hävitä) jätin asian seurailun taka-alalle...

Et siis ostanut koulutusta vaan koit tekeväsi sijoituksen? Luitko edes koulutusmateriaalia? Paljonko menetit rahaa?

Jussi Makela kirjoitti...

Eli tulee exchange jossa voi vaihtaa ONE>euro, mikä mahtaa olla kurssi jos ei ole mitään markkinoiden määräämää hintaa ONE-"valuutalle". Ja jos oletetaan että hinta on jotain 30e/kpl niin aika paljon saa olla exchangessa rahaa koska kukaan ei halua euro>ONE vaihtoja kun saa halvemmalla jos ostaa koulutusta. Ja tällä hetkellä tuolla 30e/kpl hinnalla ONE>euro-vaihtoa on varmaan noin 1000 miljardilla eurolla jos oletetaan että koulutetut mainaajat haluaa keventää lompakkoaan noin 65% ja jättää loput korkoa kasvamaan. No hyvä että jotkut vielä uskovat yhtiöön mutta luultavimmin tuo on vain trollausta.

Anonyymi kirjoitti...

@Petteri

Eikös kyseinen anonyymi (toinen, en minä) kerro* heti tuon lauseen jälkeen, ettei oikein edes ymmärtänyt mihin on investoimassa, mutta lähti pienellä riskillä mukaan silti.

*) Vaikea oli ymmärtää mitä oli meneillään kun ei tämmöisistä kryptovaluutoista tuon taivaallista ymmärrä.

Joka on täysin vastoin yhtä tärkeimmistä sijoittajan perusohjeista, "Sijoita vain sellaisiin kohteisiin, joista ymmärrät mitä ne ovat." mistä voi päätellä, että kyseinen anonyymi ei sijoittanut vaan enemmänkin pelasi uhkapeliä.

Tämän päivän maailma, sen ilmiöt ja mediaympäristö, jossa me elämme on aivan liian vaikea ymmärtää varsin isolle osalle väestöä niin täällä meillä kun muuallakin.

Media elää nykyisin kirjaimellisesti huomiosta ja sitä se hakee mm. klikkiotsikoilla.
Suosittu klikkiotsikkojen aihe on jutut ihmisistä, joita on onnistanut tavalla tai toisella. Ne saavat osan lukijoista haaveilemaan siitä, kuinka he itsekin voisivat päästä osalliseksi jostain vastaavasta.

Kun heille kohdalle sattuu jotain missä luvataan isoja voittoja ja/tai ainutlaatuista tilaisuutta, niin osalla ihmisistä pelko tilaisuuden käyttämättä jättämisestä ajaa heidät ottamaan riskejä vaikka eivät aina edes ymmärrä mihin ovat ryhtymässä.

Sopivasti kun ihmisessä yhdistyy pelko osattomaksi jäämisestä, tarve sosiaalisesti hyväksyttynä olemisesta tai hyväksytyksi tulemisesta, toiveajattelua sekä ahneutta. Niin ne varmasti edesauttavat sitä, että on valmiimpi ottamaan tilaisuuden tullen isompia riskejä kun mihin aina oma ymmärrys riittää.

Usein heille epäonnistumisten kieltäminen ja torjuminen ovat myös ko. luonteenpiirteillä luonnollisimpia aiheen käsittelytapoja. On helpompi keksiä aina vain uusia syitä ja verukkeitä sekä osoitella muita kun myöntää itse erehtyneensä, olleensa väärässä tai olleensa kykenemätön arvioimaan riskiä. Heille pelko mahdollisen sosiaalisen hyväksyttävyyden menetyksestä aiheuttaa paineita olla myöntämättä omia virheitä ja samalla yrittää tukea heikohkoa itsetuntoa.

Ja_e kirjoitti...

Reima Liukku painaa kaasua niin että heikkohermoisempia hirvittää vaikka hänen viestinsä ei taaskaan sisällä muuta kuin pari epämääräistä lupausta ja tekohengitystä hurmoksen ylläpitoon.

DS Franchice Tiedotus .

Kiitos kaikille jälleen kerran kun
olette jaksaneet olla mukana .Nyt ollaan ns. välivaiheessa ja monet ovat nyt heräämässä ja yhteydenottoja on mukavasti . Puhelimeen emme ehdi kaikille vastata , mutta laittakaa viestiä info@dspartnership.fi ja antakaa kuvaus/ ehdotus
minkä tyyppistä kauppiasta olisi paikkakunnaltanne lähdössä ja silloin voidaan suunnitella kuinka edetään ja mitä muuta kaikkea kokonaisuus sisältää . Meillä on nyt jo useita halukkaita yhteistyö
kumppaneita ja aktiivisuus on nyt tärkeää . Kun teette Diiliä ,niin Tittle kohtaan ,vaikka lyhyt kuvaus esim (Miesten Talvitakki Suomi Finland. COUPON 90%ONE ) Silloin tiedetään että 10% on fiat valuuttaa josta sitten Terms&Condition osastolla on tarkasti yhteydenotto ja maksuehdot , esim 10% eur maksetaan pankkitilille tai sopimuksen mukaan! Eli jokaisella meistä on mahdollisuus vaikuttaa ONE arvoon ja siihen että voisimme käyttää ONE,ja DS alustalla myös omilla kotipaikkakunnillamme.
Tiedotusta ja koulustusta lisätään sitä mukaa kun tilanne kehittyy. Nyt kuten eilisessä Webinaarissa mainittiin ,uuden alustan lanseeraus on tulollaan myös. Sen opastukseen panostetaan resursseja sitten enemmän .
Eletään mielenkiintoisia aikoja . Roadmap saadaan pian ja olemme lähempänä
yhteistä unelmaa kuin koskaan. Tsemppiä ja voimia ja hyvää energiaa kaikille ! Kannustakaa OneLife perheen jäseninä toisianne . Lisää tiedotusta
lähipäivinä . ☺️🌴

Anonyymi kirjoitti...

Ei liity onecoiniin mutta Petterin vanhaan/kieroon ajatus maailmman. Tatuoitu ja kamppailulajien harrastaja ei voi olla uskottava johtaja. "Varastomiehelle ja kamppailulajien harrastajalle tatuoinnit olivat OK, mutta puvun kanssa ristiriita on huutava ja vie sen vähänkin uskottavuuden" Ja lihava naiset tekee elämästä kärsimystä varsinkin pitkillä lennoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tällä anonyymillä on lihavia naisia vastaan? Onko hän jotenkin kieroutunut tai ennakkoluuloinen?

deckfromacard kirjoitti...

Eli tulevaisuuden maksuvaluutasta on tullut alekuponki.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kun teette Diiliä ,niin Tittle kohtaan ,vaikka lyhyt kuvaus esim (Miesten Talvitakki Suomi Finland. COUPON 90%ONE )

Kiinnostaisi tietää, miten yrittäjä merkitsee kirjanpitoonsa 10 % euro + 90 % ONE -myynnit. Ja kuka yrittäjä ylipäätään myy jotain oikeaa tuotetta arvottomilla kolikoilla.

Unknown kirjoitti...

"Ja kuka yrittäjä ylipäätään myy jotain oikeaa tuotetta arvottomilla kolikoilla"

Ei kukaan eikä ainakaan kovin pitkään kas kun nuo myytävät tuotteet on ensin maksettava oikealla rahalla.

Olisi metkaa nähdä joku onecoineilla myytävä hittituote. Tämä olisi perinteiseen kaupankäyntiin nähden nurinkurista siinä mielessä että myyjälle tulisi persnettoa sitä enemmän mitä paremmin kauppa käy :) :)

Ja_e kirjoitti...

Tommi aikoo myös kuitata kunnon lomarahat ennen talven tuloa, onko kiire Aurinkorannikolle?

TIEDOKSI.

PowerPack-pakettien (48 780€) myynti loppuu 10.11.2019. Kyseisen paketin voi siihen asti ostaa pyytämällä laskun suoraan yhtiöltä; accounting@onelife.eu.

Tycoon on jatkossa suurin koulutuspaketti.

Anonyymi kirjoitti...

"Mitä tällä anonyymillä on lihavia naisia vastaan? Onko hän jotenkin kieroutunut tai ennakkoluuloinen?" Ei mitää mutta Petterillä kyllä.. esim. https://www.seiska.fi/Uutiset/Tietokirjailija-Petteri-Jarvinen-kuvasi-nukkuvaa-naista-salaa-lentokoneessa-torkea-Facebook

Anonyymi kirjoitti...

PowerPack pakettien myynti piti alunperin loppua joskus 1.5 vuotta sitten mutta eipä sekään pitänyt paikkaansa. Vaikea sanoa onko millään mitä nämä huijarit puhuvat mitään totuuspohjaa. Yhtiökin saattaa tässä vaiheessa huijausta kun, oikeudenkäynnit alkavat, sanoa aivan mitä tahansa vain pitääkseen idioottien toivoa yllä.

Anonyymi kirjoitti...

"Tommi Vuorinen Ryhmässä on myyrä/myyriä, mutta edelleen on hyvä, että murot saavat oikeaa tietoa. Terveiset myyrälle."


HAH.. Mielenkiintoista Tommi haluaa jakaa tietoa! Mutta kaikki on silti "salaista" tietoa joka jaetaan vain "salaisessa" facebook ryhmässä.

On nää melkosia pellejä. Mutta upean uskonlahkon ovat luoneet. Aina odotetaan jotain uutta suurta tulevaa, joka aina siirtyy...

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on faceryhmän poikasilla isot puheet😁

Jouko Välimäki: Mielenkiintoista nähdä, kun pörssi aukeaa ja DS alkaa pyörimään kunnolla, että mitä Järvinen seuraavaksi keksii..


Laegend Jari Hämäläinen Jouko Välimäki: vetää karvalakin silmille ja pakenee Siperiaan


Jouko Välimäki: Mä käyn syöttääs sille sen lakillisen kun aika koittaa. Kanin ja ponin sontaa ja katon, että myös syö sen.

Anonyymi kirjoitti...

Edelleenkin jonkun pitäisi niitä kolikoita sieltä pörssistä ostaa, mutta nämä puupää tunkit ei tajua että on todella vaikeaa löytää bulgarialaisten huijareiden ponzi kuponkikolikolle uusia ostajia.

Toivottavasti se pörssi aukeaisi että idiootit viimein tajuaisivat mikä on homman nimi. Mutta en pidättele hengitystä sitä odotellessa. Tuskin aukeaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinkahan monta jäsentä siinä ryhmässä on? Kuinkahan sinne pääsisi mukaan myyräksi? Olisko kenelläkään vinkkiä?

Anonyymi kirjoitti...

Viikon päästä maanantaina 4. päivä alkaa ensimmäinen oikeudenkäynti jossa käsitellään Mark Scottia ja OneCoinia.

Inner City Press on luvannut seurata paikanpäällä ja pyytänyt lupaa myös live-Tweettaukselle.

7. päivä on sitten Konstantinin Trial Pre-hearing.

Pitäisi viimeisillekin uskovaisille tunkeille alkaa valjeta missä mennään kun näistä alkaa raporttia tulemaan.

Jos on yhtään tutustunut juttuun ja yli sataan jo julkaistuun oikeuden dokumenttiin, tietää että tilanne on OneCoinin ja syytteessä olevien huijareiden osalta toivoton.

Anonyymi kirjoitti...

OneCoin tulee käyttämään oikeudenkäyntiä ja DealShakerin uudistamista taas uutena syynä miksi asiat viivästyy. Kohta tulee "Road Map" missä pörssin avaaminen on sijoitettu 2020 ensimmäiselle puoliskolle. Syynä mm. DealShakerin uudistaminen ja sen avaaminen samaan aikaa pörssin kanssa.

Ei tarvitse olla kummoinen ennustaja sanoakseen tämän. Ja taas odotellaan.
2020 lähtee uusi odotus käyntiin. Katsokaapa vain.

Tunkit, katsokaa ja ihmetelkää kun näin tapahtuu.

Ja_e kirjoitti...

Tommi ja Reima saavat tulitukea ulkomailta , suomalainen tunkki muistuttaa kommentilla asiasta joka olisi onelle elintärkeä mutta täysin mahdoton:

We've all seen the negative press and blogs written about OneCoin by anonymous and ignorant writers. Many have ulterior motives trying to re-direct online traffic to their own special offers or to gain more visitors to their websites and sell advertising on their blogs.

Dr Ruja Ignatova ; The OneCoin Founder and Visionary ! Her exceptional intelligence, broad perspective and long-term mission have made her one of the most successful women in the industry. Bold and uncompromising, her genius continues revolutionising the entire financial system. With her unique perspective on the future of payments, Dr Ruja is changing the way people think about investments and transactions.

Well now we have a piece of positive credibility that is sure to combat the negative press.

Yes, but it is important to get some value fast as possible to One!

Ja_e kirjoitti...

Osta joltakin onecoin helppo-heikiltä halvin mahdollinen koulutuspaketti ja ala ns. nojatuoli eli passiviseksi jäseneksi, saat samalla oikeuden onen huippusalaiseen fb ryhmään. Tämän jälkeen voit toimia myyränä sekä ennenkaikkea hauskuuttaa itseäsi ja tuttavapiiriäsi lukemalla tarinoita ja kommentteja siitä kuinka hyväuskoisia viedään kuin pässsiä narussa, etkä voi lakata ihmettelemästä kuinka onessa tyhmyys tiivistyy.

Anonyymi kirjoitti...

Episodi 7 BBC Sounds podcastista The Missing Cryptoqueen
julkaistu poikkeuksillesti tänään maanantai aamuna.

https://www.bbc.co.uk/sounds/play/p07s72yl

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kiinnostava jakso, Rujaa etsitään nyt Frankfurtin kalleimmalta asuinalueelta. Lopussa toimittaja tekee saman mitä itse tein toukokuussa 2015: vertaamalla "koulutusmateriaalia" alan kirjoihin hän huomaa lähes kaiken olevan kopioitua.

Anonyymi kirjoitti...

Viimeinen kahdeksas jakso tulee ensi maanantaina 4. päivä marraskuuta, ei siis vielä torstaina. Samana päivänä alkaa Onecoin oikeudenkäynnit Mark Scottin osalta.

Kovasti on toivottu erittäin hyvin tehdyille ja suosituille podcasteille jonkinlaista jatkoa. Tarina elää ja Onecoin huijaus on eskaloitumassa USAn oikeusprosessiin sekä petettyihin lupauksiin.

Toivottavasti BBC jatkaisi jollain tapaa podcasteista eteenpäin. Kyseessä on kuitenkin jopa paljon mielenkiintoisempi huijaus mitä Bernie Madoff ponzi oli.

Anonyymi kirjoitti...

Change.org näköjään poisti lähemmäs kymmenen tuhatta nimeä Konstantinin addressista. Yllättäen OneLife huijaa taas. Yhtäkään asiaa nämä huijarit eivät pysty tekemään rehellisesti.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Nyt 28 725 allekirjoitusta. Suomalainen kansalaisaloite kerää tuplasti tämän määrän.

Anonyymi kirjoitti...

Muhammad Adeel hehkutti jo aikaisemmin Telegram kanavallaan yli 35k allekirjoitusta.
https://i.imgur.com/3lIKRsd.jpg

Nyt mentiin taas alle 30k.

Eipä sillä väliä vaikka taas huijaavat. USAn oikeusprosessiin tällä ei ole yhtään mitään merkitystä, tai korkeintaan negatiivinen merkitys, sillä Konstantinin puolustus perustuu sille että yritään osoittaa Konstan olleen vain juoksupoika huijauksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Jaa se olikin kuulemma taas "vihaajien" vika että allekirjoituksia lähti, Cristi Calinin mukaan. Oli kuulemma jo yli 40k, mutta nyt 10-15k vähemmän.

https://i.imgur.com/OVZIn4G.png

Ja_e kirjoitti...

Meno facebookissa alkaa olla asiatonta, jokainen voi tehdä johtopäätökset näiden henkilöiden järjenjuoksusta:

Hans Hasse Lahti: Juu, ja koko kansalle tänä aamuna kolmosen aamu teeveessä Järvisen Petteri pääsi taas sanomaan Onecoinia huijaukseks...!!🤬

Jari Tikkanen: Pörssin jälkeen on toivon mukaan hänellä matkalaukut pakattu, niin paljon ihmisiä hän on huijannut ettei ole enää hänelle ilmasto ystävällinen, kun muutkin näkevät ettei Petterin puheisiin voi enää luottaa.

Marie Lehtimäki: Eikö kukaan tässä ryhmässä omaa kontakteja heihin, jotka eliminoi turhakkeita planeetalta maa. Puhutaan paljon ilmaston saastuttamisesta ja miten pitäisi toimia toisin että planeetta pelastetaan jälkipolville....ylikansoitus on pahin ongelma....ongelmat kuuluu siis eliminoida!!!....

Auvo Kapanen: Kyllä on tavallisen erikoinen tapaus tuo petteri.... ihan pokkana heittää tollaista skeidaa ...

Jari Tikkanen: Ilmeisesti tykkää kuunnella omaa ääntään.

Tommi Vuorinen: Satukirjailijasta on annettu palaute maikkarille. Myös yhtiötä on tiedotettu asiasta.

Anonyymi kirjoitti...

Uunokolikoiden omistajilta on mennyt jälleen aamulla pasmat sekaisin Petterin takia��

Hans Hasse Lahti: Juu, ja koko kansalle tänä aamuna kolmosen aamu teeveessä Järvisen Petteri pääsi taas sanomaan Onecoinia huijaukseks...!!

Jari Tikkanen: Pörssin jälkeen on toivon mukaan hänellä matkalaukut pakattu, niin paljon ihmisiä hän on huijannut ettei ole enää hänelle ilmasto ystävällinen, kun muutkin näkevät ettei Petterin puheisiin voi enää luottaa.

Auvo Kapanen: Kyllä on tavallisen erikoinen tapaus tuo petteri.... ihan pokkana heittää tollaista skeidaa ...

Jari Tikkanen: Ilmeisesti tykkää kuunnella omaa ääntäänAuvo

Tommi Vuorinen: Satukirjailijasta on annettu palaute maikkarille. Myös yhtiötä on tiedotettu asiasta.

Anonyymi kirjoitti...

Järjenjuoksu tosiaan. Näille ei kenellekään tule mieleen tulla ulos kaapista puolustamaan kolikkoaan. Näiden järjenjuoksulla huudellaan puskista suljetussa naamakirjaryhmässä. Järjenjuoksua totta tosiaan.

Nimimerkki Ja_e: laita tänne liittymislinkki ja ohjeet millä pääsee mukaan kolikkomarkkinoille. Ja ennen kaikkea miten pääsee mukaan maailman parhaalle huumorikanavalle: koiniuskovaisten naamaryhmään!

Ja_e kirjoitti...

Laitoin tämän jo aiemmin tänne, en tiedä muuta keinoa päästä tälle huumorisivustolle:


Osta joltakin onecoin helppo-heikiltä halvin mahdollinen koulutuspaketti ja ala ns. nojatuoli eli passiviseksi jäseneksi, saat samalla oikeuden onen huippusalaiseen fb ryhmään. Tämän jälkeen voit toimia myyränä sekä ennenkaikkea hauskuuttaa itseäsi ja tuttavapiiriäsi lukemalla tarinoita ja kommentteja siitä kuinka hyväuskoisia viedään kuin pässsiä narussa, etkä voi lakata ihmettelemästä kuinka onessa tyhmyys tiivistyy

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Marie Lehtimäki, joka näköjään haluaisi eliminoida Petterin, oli perustamassa sitä lyhytaikaista Lahden Onecoin haarakonttoria joskus vuonna 2016. :D
https://www.facebook.com/marie.lehtimaki.7

Ei hyvää päivää nämä uskovaiset ovat hulluja.

Kyllä nyt aivan kohta Veselina ja Lyuba Sofian konttorilla mullistavat talousjärjestelmän niillä miljardeilla joita on doctor Ruusulle sekä lähipiirille syötetty. Aivan kohta aukeaa pörssi yhteistyössä keskuspankin kanssa ja siitä aukeaa onni ja autuus jäsenistölle. Uskokaa nyt! /sarcasm

Kyllä harhaanjohtaja Vuorinen tietää!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Auvo Kapanen, Jari Tikkanen, Marie Lehtimäki ja Hans Hasse voivat ottaa reilusti yhteyttä omalla nimellään tai vaikka soittaa puhelimella, niin keskustellaan asiasta.

deckfromacard kirjoitti...

tulevaisuudenmaksuvaluutta.com - sivustoa pyöritti Jari Tikkanen niminen mies. Liekö sama kaveri?
Voi olla sen verran alalinjaa kertynyt että kannattaakin pitää kulissi pystyssä loppuun asti.

deckfromacard kirjoitti...

"Näille ei kenellekään tule mieleen tulla ulos kaapista puolustamaan kolikkoaan."
Ei saa puhua julkisuudessa! Firma kieltää! Tili jäätyy ja kolikot viedään!
(Siinä sitä tulevaisuuden maksuvaluuttaa kerrakseen kun kaikki omistamasi rahat katoavat "naps vaan" jos yhdenkin poikkipuolisen sanan päästät suustasi.)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tuo Onelife face ryhmän on yksi parhaimpia huumori palstoja, ainut vaan nuo kirjoittajat on ihan tosissaan😂

Raine Henrik Ahopelto: Ajatella miten tämä
Petteri J. On saanut varmasti monet köyhät jäämään köyhiksi ja pilannut hyvin monelta tämän mahdollisuuden parempaan elämänlaatuun !!!

Ja_e kirjoitti...


Jari Tikkanen: Pörssin jälkeen on toivon mukaan hänellä matkalaukut pakattu, niin paljon ihmisiä hän on huijannut ettei ole enää hänelle ilmasto ystävällinen, kun muutkin näkevät ettei Petterin puheisiin voi enää luottaa

Tämän kommentin voisi kääntäen kohdistaa Tommi Vuoriselle, Reima Liukulle sekä muille onen ylälinjan syöttiläille jotka ovat tahkonneet ja vielä tahkoavat, rahaa hyväuskoisten kustannuksella. Tosin jollain keinolla he venyttävät pörssin avautumista maailman tappiin saakka. Ja vaikka lento päättyisikin , ovat nämä huijatut niin arkaa ja kunnollista väkeä siinä mielessä että tuskimpa Tommi, Reima ja kumppanit saanevat jatkaa maallista taivaltaan ilman suurempia fyysisiä uhkia. Toivottavasti kuitenkin arkuus karisee srn verran että kun se päivä koittaa , lähdetään porukalls hakemaan koijareille mahdollisimmiman suuria rangaistuksia oikeuden kautta

Anonyymi kirjoitti...

Jutut face ryhmässä senkun paranee:

Walker Maito Mustanaamio: P. Järvinen on vain yksinkertaisesti ilmaistuna tuholaishommissa auttamisen nimissä, ei siinä sen ihmeellisemmästä asiasta ole kysymys hänenkään kohdallaan. Useimmiten tällaisten tuholaishommien takana puhuu raha. Kyseinen ukkohan on kertomansa mukaan esim. kasaamassa kirjaa OneCoin asian tiimoilta. Kertoo kyllä kaiken henkilön päähänpiintymästä asiaa kohtaan ja piintymästä joka on pyörähtänyt jo mielenhäiriön sekä rahan ahneuden puolelle (tarkoituksena myydä kirjaa kauhun, kaaoksen sekä mysteerin kautta, koska nuo elementit myyvät!). Mitä enemmän hän tahkoaa asian tiimoilla sitä tiukemmin ja mielipuolisemmin hän on kiinni siinä savessa. Tuollainen toiminta johtaa lopulta usein pöpilään, koska jokaisen ihmisen perusluonne on hyvä, mutta sosiaaliset aberraatiot ja paineet saavat toisinaan ihmisiä pois tolaltaan sekä tuholaishommiin toisia kohtaan. Näin syöksykierre spiraali kohti henkistä tuhoutumista on alkanut tuollaisilla henkilöillä, niin se mekanismi käytönnössä toimii.

Anonyymi kirjoitti...

Huh, huh, alkaa kyllä huoli heräämään näiden kavereiden mielenterveyden puolesta. Olen hiljaisena jäsenenä kyseisellä Facebook -sivustolla ja siellä ei enää jäljellä juuri muita ole kuin näitä fanaattisesti asiaan uskovia. Yksinkertaisesti siitä syystä, että jos hiukankin kritisoit, kyseenalaistat tai esität edes aiheellisia kysymyksiä, niin sinut heivataan ryhmästä samalta istumalta. Näin on mm. muutamalle tuttavalleni käynyt. Myös suurimmasta osasta Vuorisen postauksia on kommentoitu poistettu, jotta varsinaista keskustelua ei edes pääsisi syntymään. Itselläni näitä ”kolikoita” jonkin verran vissiin on, kun joskus oma äiti hyvässä uskossa ja vähistä rahoistaan on niitä minullekin hommannut. KYC:jä enkä muitakaan henkilötietojani ole jakanut (mitenköhän EU:n tietosuojasäädökset muuten tähän KYC prosessiin suhtautuvat), joten tällä hetkellä ei ole edes pääsyä ”tulevien rikkauksien” äärelle. Mielenkiinnosta kuitenkin seuraan tilanteen kehittymistä ja toivon todella, että oikeus vihdoin tapahtuisi ja tälle massiivisille huijauksella tehtäisiin loppu. Kiitos Petteri sinnikkäästä asian esille pitämisestä!

Anonyymi kirjoitti...

Henkilöltä vaaditaankin hieman korkeampaa havainnointi- ja tietoisuustasoa, jotta tuollaista Mustanaamion esittämää tietoa voisi ymmärtää, mutta älähän nyt määkivä lammas kuitenkaan ota itseesi.

Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja nämä kulttiuskovaisten tunkkien analyysit, kun eivät pysty itseään analysoimaan ollenkaan.

Eivätkä pysty paljon muutakaan analysoimaan, ei teknistä pohjaa (mitä ei ole kuin Onecoinin omissa puheissa), ei OneCoinia pyörittävän yhtiön ja sen henkilöstön taustoja, ei jo julkisten yli sadan dokumentin informaatiota USAn oikeusprosessista.

Juuri mistään nämä tunkit eivät tiedä mitään, mutta kovin ollaan arvostelemassa Petteriä. Ja usko on valtaisa. Vain maa-harhaanjohtajan saarnausta kuunnellaan ja pidetään totena.

Hyvin kyllä ovat kuplautuneet kun pääasiassa Petterin kimppuun käyvät. Mitenkään aliarvioimatta Petteriä, mutta hän on vain yksi pieni osa sitä kansainvälistä kokonaisuutta joka seuraa ja raportoi OneCoinin huijaustoimintaa ja sen tutkintaa nyt jo BBC:tä myöten.

Anonyymi kirjoitti...

"Olen hiljaisena jäsenenä kyseisellä Facebook -sivustolla ja siellä ei enää jäljellä juuri muita ole kuin näitä fanaattisesti asiaan uskovia. Yksinkertaisesti siitä syystä, että jos hiukankin kritisoit, kyseenalaistat tai esität edes aiheellisia kysymyksiä, niin sinut heivataan ryhmästä samalta istumalta. Näin on mm. muutamalle tuttavalleni käynyt."

^ Tämä on käytännössä normi Onecoinistien hallinnoimissa keskusteluissa. Edes asiallista kritiikkiä ei sallita, ei keneltäkään.

Mm. OneCoin Exchange Updates/Official Channel -Facebook ryhmästä, joka toimii tällä hetkellä kansainvälisesti virallisena OneCoin Facebook ryhmänä, on deletoitu useita jopa Blue Diamond IMAn (Bing Voorham) kriittisiä kysymyksiä. Vielä eivät ole rohjenneet häntä bannata.

Eihän mikään legit projekti näin toimi. Mitä epätoivoisemmaksi tilanne OneCoinin osalta käy, sen röyhkeämmäksi käy sensuuri ja röyhkeiden OneLife liiderien toimet.

Valitettavasti uskovaiset tunkit, jotka edelleen elättelevät rikastumisen toiveita, eivät kertakaikkiaan näe ollenkaan mitä tapahtuu, eivätkä halua edes tietää mitään mikä on jollain tapaa "negatiivista". Stereotypinen kultti kyseessä.

Anonyymi kirjoitti...

Ristiriitaista. Puheet "Dealshaker alkaa pyöriä kunnolla" ja "arkipäivän tavaroita delashakerissa" ja "kauppiaita ja ostajia" ovat pahasti ristiriidassa tiukan kurin kanssa. Naamaryhmän jäsenet pikemminkin harvenevat kuin lisääntyvät.

Uskonlahkon tunnusmerkit täyttyvät.

Ja_e kirjoitti...

Tässä esimerkki hupisivuston vuoropuhelusta:

Reijo Raski: Tommi kolikkoni ovat edelleen kadoksissa,kun 3kuukautta sitten katosivat

Tommi: Reijo Raski Laita yv. ja selvitetään, onko sinun KYC:t kunnossa.

Reijo Raski: Tommi Vuorinen miksi et vastaa puhelimeesi?

Tommi: Reijo Raski En vastaa tuntemattomiin numeroihin, joten laita ensin viesti, jos olet soittamassa. Olen saanut riittävästi epäasiallisia puheluita.

Ulf Rainer Wikström: Sanoo mulle nyt sitten, mitä tää on jos se ei oo sitä? 😶 (huijausta!)

Tommi: Ulf Rainer Wikström Opiskele ja ymmärrä, missä olet mukana. Tässä ryhmässä on kaikki tarvittava tieto siihen.

Jouni Hannula: Taitaa olla aika uskonto tää onecoin

Marjaleena Koivisto: Jouni Hannula onko sekään sinulta pois jos niin olis? Jotkut uskoo liittoihin, jotkut suuriin pörssifirmoihin, jotkut omaan työnantajaan, jotkut puolisoonsa. Mitä väliä sillä on?

Tommi: Jouni Hannula Onko sinulla Onecoineja? Jos on, niin sinuna olisin niiden mahdollisen arvonnousun ja konseptin menestyksen puolella.

Jouni Hannula: Tommi Vuorinen on muutaman miljoonan lskennallisella arvolla

Veli-matti Laitinen: Jouni Hannula rahauskonto, ei perustu oletuksee. Vaan silkkaan faktaan ha fyffee 👋

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on kyl ihan paras heitto Mustanaamiolta et Järviselle tulee pöpilään lähtö ja joutuu pehmustettuun huoneeseen:)

Ja_e kirjoitti...

Ei huono myös Ahopellon väite että Petteri J. on riistänyt köyhiltä mahdollisuuden parempaan elämään.
Tommi on taas informoinut ”yhtiötä” mtv:n ja Petterin tekemisistä. Samoin hän on toiminut aina kun joku on kertonut onesta totuuden.
Mihin tämä Tommin reklamointi on sitten johtanut? Mitä ”yhtiö” on asioille tehnyt? Tunkit ovat saaneet varmistustusta asialleen. Yhtiö ei ole tehnyt eikä tule tekemään mitään asian johdosta, Tommi pitää tunkkien uskoa yllä.

Ja_e kirjoitti...

https://www.nme.com/features/missing-cryptoqueen-team-behind-2019s-gripping-podcast-tease-thrilling-finale-2561759

Lehtijuttu liittyen Petterin mainitsemaan podcastiin.

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa kohta olla Tommilla tiukat paikat.

Tommin uskonlahko on hajoamaisillaan.

Netin tarjoama faktojen verkko vs. Tommin väittämät ajaa väistämättä yli. Kohta pelataan "kuka lähtee" peliä. Ja kuka jää Tommin kanssa viimeiseksi, kuka saa Mustan Pekan?

Niinpä niin, Tommi. Näin se menee ... väistämättömästi ...


Petteri Järvinen kirjoitti...

Mihin tämä Tommin reklamointi on sitten johtanut? Mitä ”yhtiö” on asioille tehnyt?

Tietääkseni yhtiö ei ole koskaan ryhtynyt mihinkään uhkailua vahvempiin toimiin, eikä nostanut yhtään oikeusjuttua. Ei ihme, sillä jos se oikeasti ryhtyisi johonkin toimenpiteisiin, se joutuisi paljastamaan oman toimintansa ja nimeämään oikeita ihmisiä edustamaan asiaansa. Siihen yhtiöllä ei ole mahdollisuuksia. Kukaan sen henkilökunnasta ei halua nimeään tai kuvaansa näkyviin.

Siitä voi päätellä aika paljon.

Kuka ylipäätään käyttää määräysvaltaa yhtiössä? Kuka on sen virkaatekevä toimitusjohtaja? Missä on yhtiön hallitus? Missä tilitiedot ja ilmoitukset kaupparekisteriin? Tähän edes Vuorinen seuraajineen ei osaa vastata.

Anonyymi kirjoitti...

Sofia antoi potkut yhdelle pitkäaikaisemmista työntekijöistään viime viikolla.

Krum Angelov joka aloitti työt Sofian toimistolla maaliskuussa 2015, sai viime viikolla kenkää.

Syynä oli se, että Angelov tajusi OneCoin huijauksen tulevan päätökseen ja alkoi vuotaa tietoja yhtiöstä, mutta jäi kiinni.

https://i.imgur.com/OOWWWbF.png

Toivottavasti henki säilyy kaverilla..

Ja_e kirjoitti...

Tommi eikä Reima eivät ole kommentoineet tätä ideaa millään tavoin. Mitä sanovat asiaa paremmin tuntevat?

Are you sick and tired of waiting for the exchanger??!,, No problem!!,,, dont waste our time for it!!,, it will take a while,, it will open for sure.
Vietnam OLN team is a good sample🤩👌,, their dealshaker franchaisees grow fast, i dont think they need exchanger👍👌😁, because they can sell n buy anything with their Ones to fullfill their daily necessary.

Come on,, let's create our own market in our area,, be the merchant!!! and invite more merchants of every single product n service that we need daily. You can sell anything (not include drugs or guns😅),, not only expensive items, cheap ones are okay.
The market will circulate our Onecoins, the wider community the more demand and the more value it will generate.
That is the power of USABILITY through

Laegaend Jari Hämäläinen: Elikkä lyhyesti tuossa tekstissä sanotaan näin. Miksi tuhlata aikaa pörssin aukeamisen odotteluun. Se aukeaa ajastaan. Pitäisi seurata Vietnamin esimerkkiä, siellä on kolikolle luotu oikeasti käytettävyys, eivätkä he kohta tarvitse pörssiä, koska kauppiaat voivat käyttää kolikkonsa deal shakerissa
Periaatteessa jokaiselta jäseneltä löytyy kotoa jotain myytävää. Pannaan kolikot kiertoon

Petteri Järvinen kirjoitti...

Vietnamilaisten toiminta on mahdollista, sillä pohjimmiltaan raha on pelkkä vaihdannan väline. "Raha" oli ennen oravannahkoja tai kultaa, nykyään euroja tai dollareita. Se voisi olla myös Onecoineja, jos riittävän moni ihminen hyväksyy sen keskenään käyväksi maksuvälineeksi. Tällaisesta järjestelmästä ei pysty siirtämään arvoa ulos oikeaan valuuttaan (muuta kuin muuttamalla sen tavaraksi), mutta jos miljoona vietnamilaista ottaa Onecoinin keskenään käyttöönsä niin kyllähän siitä paikallisvaluutta muodostuu. Vastaavia järjestelyjä on ollut ainakin jossain kaupungeissa, joilla on "oma raha".

Petteri Järvinen kirjoitti...

... täytyy kuitenkin lisätä tuohon edelliseen, etten suosittele Onecoinin käyttämistä edes paikallisvaluuttana, koska yhtiö voi sulkea tilin ja mitätöidä omistuksen milloin vain. Yhtiö voi myös lopettaa toimintansa viranomaisten määräyksestä jolloin kaikkien omistukset haihtuvat savuna ilmaan. Siksi tarvitaan lohkoketju -- jota Onecoinilla ei ole.

Ja_e kirjoitti...

Samat laulut jatkuvat tässä ruotsalaisten Bulgariasta julkaisemalla videolla:
Live information from onecoin office Bulgaria October 2019

Peter and his partner Simon are the franchisees for Sweden

"It's important to see WHAT we've already done, what we're doing and why we want to prepare everything for the future, not just an ordinary cryptocurrency, it's not just about starting a cryptocurrency and then it's all good.

If you look at the competition in the market, you have to say: NONE of them has what we have and what we have done. We have a global business, which means we act according to the rules and regulations of each country. The next step is the launch of Exchange. And we have a lot to do with all the platforms we have already built.

We will launch the largest crypto currency vision the world has ever seen. It's not just about changing a switch.

We are here - as Simon says - to pave the way for the next 5, 20, 40 years. We are here to stay. We will build our business as InnerCircle, as GLG, franchisees along with you all in the marketplace.

This is important to understand.

Anonyymi kirjoitti...

Se on kyllä totta, että kellään ei ole tuollaista järjestelmän ulkopuolella arvottomien ponzi-kolikoden kanssa toimivaa kuponkikirpputoria, paitsi OneCoinilla.

Se että se jotain mullistaisi onkin sitten tunkkien haavekuvia. DealShaker on lähes 3 vuotta vanha ja varsin epäsuosittu jäsenten keskuudessa, vain noin 16500:lla kuukausittaisella vierailijalla.

Noin 20k diilillä ei pitkälle pötkitä. Rohkenen epäillä miten paljon tuossa Vietnamin hehkutuksessa on perää. Rajatuilla kupongeilla ei mitään toimivaa päivittäistaloutta pyöritetä edes Vietnamissa. Saati sitten kauppaa joka myisi oikeasti jotain arvokkaampaa onecoineilla.

Ja_e kirjoitti...

Pörssin avautumisen odotus polttaa koinareita kuin helvetin tuli, vaikka Tommi kertoisi ettei pörssi aukea koskaan( mitä hän ei tietenkään tee) , seuraava kysymys kuuluu: Koska pörssi aukeaa??

Tommi : Power Pack-kimppatilejä voi purkaa näillä ehdoilla 1.-10.11.2019 välisen ajan Nämä ehdot koskevat VAIN Power Pack-paketteja, EI muita paketteja. Siirrot ristilinjoihin vapautuvat pörssin auettua.

Aki Terentjeff: Koska pörssi aukee?

Tommi: Kuten jo sanoin, siirrot vapautuu pörssin myötä. Päivämäärä selviää tiekartasta, joka julkaistaan pian.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onecoinin jäsenlaskuri pompannut vuorokaudessa 2164 hengellä, sitä ennen 1044 hengellä. Muutoin syys-lokakuun keskiarvo on ollut 381 henkeä/vrk. Mistä näitä höynäytettäviä riittää?

Ja_e kirjoitti...

Niitä näyttää riittävän:
Pertti Tikka: VAIN 10 000 UUTTA KOULUTUSPAKETTIN OSTAJAA.

SITTEN ON MEITÄ YHTEENSÄ 3.6 MILJOONAA JÄSENTÄ!👌

Toinen juhlinnan aihe koinareille tänään barometrien lukemat, mitä ne sitten tarkoittavatkaan??

Pate Sisu: Split barometer 99%
Difficulty increase barometer 98%

Joko jännitys laukeaa ja pörssi aukeaa....

Ja_e kirjoitti...

Pörssin avautuminen selviää siis tiekartasta joka julkaistaan pian.... nyt siis ensin odotetaan tiekarttaa, luultavasti jotain on julkaisematta josta selviäisi koska tiekartta julkaistaan... helppoa kuin heinänteko kuten joku coijari aiemmin totesi

deckfromacard kirjoitti...

Nuo ahtopainemittarit kertovat koska tulee seuraava splitti ja koska tulee seuraava kolikon ”arvonnousu”.
"Difficulty increase barometer" on ollut 98% jo jokusen kuukauden joten en pidättäisi hengitystä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tiekartassa oli jo kerran 8.10.2018. Se tuli ja meni ilman, että mikään muuttui. Miksi uusi tiekartta olisi erilainen? Siinä voi olla jokin päivämäärä ensi keväälle, mutta aina saattaa tapahtua yllätyksiä, jotka pakottavat lykkäämään pörssin avautumista (lue: lopullista romahdusta). Niin ikään USA:n oikeudenkäyntien tulokset saattavat aktivoida EU-viranomaisia, jolloin koko tiekartalta putoaa pohja.

Mutta jos olisin uskovainen, panisin tietenkin toivoni tähän "tiekarttaan".

Anonyymi kirjoitti...

"Finanssivalvonta on myöntänyt rekisteröinnin virtuaalivaluutan tarjoajille LocalBitcoins Oy, NorthCrypto Oy, Prasos Oy, Prasos Cash Management Oy ja Tesseract Group Oy. Rekisteröinti ja valvonta tuovat alan toimijat rahanpesun estämistä koskevan sääntelyn piiriin."

https://www.finanssivalvonta.fi/tiedotteet-ja-julkaisut/lehdistotiedotteet/2019/finanssivalvonta-myonsi-viidelle-virtuaalivaluutan-tarjoajalle-rekisteroinnin--valvonnan-tavoitteena-on-rahanpesun-estaminen/

Jostain kumman syystä Onecoin ei ole listalla, vaikka 1.5.2019 voimaantullut laki virtuaalivaluutan tarjoajista edellyttäisi rekisteröitymistä.

Lain mukaan
Finanssivalvonnan on kiellettävä virtuaalivaluuttaan liittyvien palvelujen tarjoaminen, jota harjoitetaan lain vastaisesti ilman rekisteröintiä. Kielto voidaan kohdistaa myös tällaista toimintaa harjoittavan palveluksessa olevaan henkilöön tai muuhun, joka toimii hänen lukuunsa.

Mielenkiinnolla jäämme odottamaan, milloin Finanssivalvonta alkaa laittaa tunkittajia kuriin.

Unknown kirjoitti...

Jos pörssi aukeaisikin niin se on jossain veroparatiisissa missä lisensseillä ei ole niin väliä tai ne voi halvalla ostaa. Sinne mahdollisesti talletettuja rahoja ei saisi millään keinolla takaisin.

Perimmäinen ongelma on kuitenkin edelleen sama. Pörssi ei voi toimia ilman ostajia.

Anonyymi kirjoitti...

Uskovaisia ei kiinnosta finanssivalvonnan pykälät. Ei uskovaista kiinnosta pörssin lainalaisuudeet. Kyseessä on EXCHANGE! EXCHANGE, ei ole mikään pörssi. Ei EXCHANGEen tarvita ostajia. Usko riittää.

No joo, me kaikki "heitterit" tiedämme jo etukäteen ettei mikään pörssi koskaan aukea, ei ole auennut ennenkään. Ei aukea nytkään. Ei synny "sisämarkkinoita" jossa maksettaisiin leikkira... siis onecoineilla. Ei mitään.

Tommi, onko jo löysät housussa? Rah rah rah ....

Tommi, mitäs meinaat elämässäsi tehdä seuraavaksi? Onko seuraava koijaus jo harkinnassa? RÄH RÄH RÄH?

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kuuntelin tuon BBC:n podcastin ja täytyy sanoa, että en todella tajunnut kyseessä olevan näin suuri maailmanlaajuinen puhallus, vaikka Petterin postauksia aiheesta on tullut luettua. Jopa 15 miljardia?!? Huh? Joku on rikastunut huolella.

Hyvä, että Petteri jaksat tästä kirjoitella. Aihe on ilmeisen tärkeä sillä jäseniä Suomessakin lienee satoja ellei tuhansia ja huijaus näyttää vain jatkuvan edelleen.

Itse olen pyrkinyt pysymään kaukana näistä "verkostomarkkinoinneista" (pyramidihuijauksista) vaikka niihin silloin tällöin törmää tuttavapiirin kautta tms.

Tässäkin pätee vanhaa totuus: Jos joku kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se sitä todennäköisesti myös on.

Anonyymi kirjoitti...

Mika Laiho: Aikooko onelife rekisteröityä suomessa? Uutisen mukaan 5 tarjoajaa on rekisteröinyt.

Tommi Vuorinen: Yrityksellä ei ole toimipistettä Suomessa ja EU-lisenssi kattaa koko EU:n pörssin osalta, niin en pidä todennäköisenä, mutta on toki mahdollista.

Anonyymi kirjoitti...

Mika Laiho: Uutisen mukaan pitää olla rekristerdöity harjoittaakseen toimintaa suomessa.??

Tommi Vuorinen: Mika Laiho; Onelife ei harjoita toimintaa Suomessa.
Tässä myös ote uutisesta: Virtuaalivaluutan tarjonta on luonteeltaan kansainvälistä ja rajat ylittävää. Näin ollen suomalaiset virtuaalivaluuttasijoittajat saattavat hakeutua asiakkaiksi myös palveluihin, jotka toimivat jostain muusta valtiosta käsin.


Mika Laiho: Hienoa

Ja_e kirjoitti...

Coinistit sitä vastoin ovat tulessa:
😱 Splitti noin lähellä jo, enkä ole ehtinyt vielä kertomaan entisille ystäville enkä tutuille "uusista" tuulista.... ne on edelleen murosivujen uskossa, en ole ehtinyt väittelemään... uudet tutut eivät vielä ole saaneet turbovaihdetta päälle... kyllä tulee haipakkaa (y) :p

Anonyymi kirjoitti...

Koinistin stereotyyppi on varsin mielenkiintoinen, siis analyyttisesti.

Hän puhuu "entisistä" ystävistä, mutta äänensävy on huolestuttavasti positiivinen. Emmeköhän me kaikki yleensä olla huonolla mielellä jos meille tulee "entisiä" ystäviä. Eli minkähän takia se joka on ollut "ystävä" ei enää olekaan sitä. Jotain raskasta on täytynyt tapahtua.

Mutta koinistin (one-) mielessä ainoa raskauttava asia onkin "murosivujen usko" joka on vastoin omaa "uskoa". Turbo (-urpo) vaihde päälle ja kovaa mennnään.

Koinistin sielunelämän stereotyyppi taitaa olla varsin ohut ... analyyttisesti ja konkreettisesti. Mutta ei voi mitään

Anonyymi kirjoitti...

Päivän huumori pläjäys Onecoin uskon lahkolaisilta....


Pertti Tikka; 3.6 MILJOONAA ONNELLISTA KOULUTUSPAKETTIEN OMISTAJAA!
LOISTAVAA TYÖTÄ YMPÄRI MAAILMAA!

Saku Mukkila: Hienoa! One perhe kasvaa!!
Koska voi alkaa myydä omia kolikoita ja saada niistä euroja?

Kati Pasto: Kuinka monta tyyppiä mahtuu tähän suureen joukkoon, ketkä OIKEASTI ymmärtävät mistä tässä on kysymys? Onko 10%, mitä mieltä olette?

Aapo Laakso: Kati Pasto Nippa nappa, mut asiat menee just niinkuin pitää. Senkun ymmärtää niin helpottaa 🙄👍


Pate Sisu: Valitettavasti aika usein ainakin samoja kysymyksiä esitetään ja se kertoo siitä ettei asioita seurata vaan tullaan välillä heittämään näitä kysymyksiä. Toki tämä on kovinkin inhimillistä ihmisen toimintaa ja jossain määrin ymmärrettävääkin...

Pertti Tikka: TUNNIN AIKANA 200 UUTTA JÄSENTÄ!👌

Matti Syrjäniemi: Kohta ihmiset kyselee, et kuinka voin saada onecoineja?😉

Mika Laiho: Syy varmasti johtuu alkuvuosien lobbaajista, esittelijöistä jotka hyvin paljon puhuivat arvon nopeasta noususta. Eipä heitä ole näkynyt sen jälkeen, ei tullut pika voittoa.

Anonyymi kirjoitti...

"Saku Mukkila: Hienoa! One perhe kasvaa!!
Koska voi alkaa myydä omia kolikoita ja saada niistä euroja?"

Miksi kaikilla on hirveä hinku päästä eroon tulevaisuuden valuutasta?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Laskurin mukaan vuorokaudessa 3807 uutta jäsentä, edellisessä vuorokaudessa 3769 jäsentä. Nyt kummastuttaa.

Ja_e kirjoitti...

Kuinka monta suomalaista onecoin johtavassa asemassa olevaa suostuu vapaaehtoisesti vastaamaan teoistaan vai pakenevatko ulkomaille? Parhiala ja Wahlroos ovat jo sanoutuneet irti onesta mutta tuskin se auttaa oikeuden edessä kun aika koittaa.
Tommi on selvästi alkanut pitää hiukan matalampaa profiilia, ei ole enää maajohtaja, selvästi tulevaa tilintekoa silmälläpitäen. sen sijaan on astunut esiin uusia onen puolesta puhujia, kuten Reima Liukku, jotka eivät vielä ymmärrä mihin ovat ryhtyneet. Tommin matala profiili kertoo hänen kyllä tietävän missä mennään

Anonyymi kirjoitti...

DealShakerissa oli vielä pari päivää sitten 16.5k päivitttäistä vierailijaa ja alle vaikka kuinka kauan. Nyt 45k.
Ja päivittäiset OneLife liittyjämäärät yhtäkkiä 10-kertaistuneet.

Joo-o. OneCoinin tietäen, kyllä tämä taas haiskahtaa aika pahasti.
En tiedä mitä tässä yritetään. Ehkä näyttää että hyvin pyörii, kun oikeudenkäynnit ovat alkamassa?

Anonyymi kirjoitti...

"Tommi Vuorinen: Mika Laiho; Onelife ei harjoita toimintaa Suomessa."

Mitä Tommi Vuorinen (ym) sitten itse parhaillaan tekee, ellei toimi Onecoinin puolesta ja lukuun virtuualivaluuttaa yleisölle tarjoten???

Lain mukaan kielto voidaan kohdistaa myös tällaista toimintaa harjoittavan palveluksessa olevaan henkilöön tai muuhun, joka toimii hänen lukuunsa.

Unknown kirjoitti...

Nuo laskurit ovat täyttä valhetta kuten kaikki Onecoinin toiminta. Sanon tunkeille jälleen kerran että jos pörssi vaikka aukeaisi niin KUKAAN ei maksa kolikosta kolmea kymppiä, ei kolmea euroa eikä edes kolmea senttiä.

Hintaa ei määritä yhtiö vaan ostaja ja ostajia ei ole.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Nyt vuorokaudessa jo 5025 uutta jäsentä. Laskuri voi olla huijausta, kuten moni muukin asian ympärillä, mutta toisaalta se on viime vuodet näyttänyt hyvin maltillisia lukuja ja pari kertaa jopa negatiivista lisäystä. Vaikka lohkoketjua ei olisi, tietokanta jäsenistä täytyy olla, joten lukema saattaa olla oikeakin. Vaikea silti ymmärtää, miksi se on nyt räjähtänyt nousuun.

Anonyymi kirjoitti...

Jos tuo liittyjien määrä pysyy yhtään pidemäpään noissa luvuissa niin käytännössä 100% varmasti manipuloitu luku.

Joo aivan varmasti juuri ennen oikeudenkäyntien alkua päivässä liittyvien jäsenten keskimääräinen määrä yllättäen 10 kertaistuu aivan legitisti.. Ei hyvää päivää taas.

William Gallop kirjoitti...

Muistettakoon se, että monella coinistilla on useita tilejä.

deckfromacard kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
"DealShakerissa oli vielä pari päivää sitten 16.5k päivitttäistä vierailijaa ja alle vaikka kuinka kauan. Nyt 45k.
Ja päivittäiset OneLife liittyjämäärät yhtäkkiä 10-kertaistuneet.
"

Mitä tulee Dealshakerin "individual users logged in" - laskuriin, niin sen kasvu menee seuraavasti:

500-600 uutta käyttäjää päivässä (syyskuu)
n. 400 uutta käyttäjää päivässä (lokakuu)
n. 700 uutta käyttäjää päivässä (30.10. alkaen)

"Registered Businesses" - laskurissa vastaavaa ei näy.

Eli laskurit nähtävästi kasvavat kautta linjan. Tässä voi oikeasti olla kyse siitä että "verkosto on aktivoitunut", mutta syy jää arvoitukseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Statistiikkasivulta:
http://www.dig1coin.se/Onelife-Network-OneCoin-DealShaker-Statistics
voi nähdä että kuukausia jolloin keskimäärin yli 3000 uuta jäsentä päivässä liityi huijaukseen, tapahtui vai vuonna 2016, jolloin OneCoin hankki lähemmäs miljoona jäsentä ostamalla romahtaneiden MLM ponzien jäsenistön.

Anonyymi kirjoitti...

Koirat haukkkuu ja karavaani kulkee: https://www.facebook.com/moussa.mehadji.3/videos/10217545888703619/

Petteri Järvinen kirjoitti...

Huh, Kolumbiassa on tosiaan onecoinisteja liikkeellä!

Anonyymi kirjoitti...

OneCoin oikeudenkäynnit alkoivat USAssa. Mark Scottin oikeudenkäynti päivä 1, live raportointi:
https://twitter.com/innercitypress/status/1191365452116701185

Anonyymi kirjoitti...

Tänään valitaan valamiehet Mark Scottin oikeudenkäyntiin, mutta nyt jo on tullut maininnan arvoinen erikoinen uutinen:

Ruja vuokrasi Gilbert Armentan (jenkki liikemies joka ollut mukana kyseenalaisissa bisneksissä, mukaan lukien OneCoin) asunnon alta asunnon, josta salakuunteli Armentan toimia ja sai selvitettyä että Armenta päätyi todistajaksi oikeuteen.

Inner City Pressin Matthew Russell Lee raportoi oikeudenkäyntiä livenä.
Kyseinen asia videolla kohdassa 0:45.
https://twitter.com/innercitypress/status/1191384674276462592

Suorastaan elokuvallista menoa jo heti aluksi.

deckfromacard kirjoitti...

"https://www.facebook.com/moussa.mehadji.3/videos/10217545888703619/"
Päiväys vuosi sitten. Ovatko yhä yhtä hilpeällä tuulella?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Viimeinen BBC:n podcast ilmestyi vihdoin illalla. Aiheena Uganda. Mitähän Tommi Vuorinen mahtaa ajatella nyt, houkuteltuaan köyhiä ja länsimaisista huijauksista tietämättömiä ugandalaisia verkostoon? Kukaan haastatelluista ei mainitse koulutusta, kaikki puhuvat vain lupauksista, joiden mukaan Onecoinin piti tehdä heistä rikkaita. Hävytöntä huijata köyhiä afrikkalaisia.

Hieman yllättäen podcast kertoo Dagcoinin saaneen Ugandassa 20 000 jäsentä, vaikka se muistuttaa rakenteeltaan Onecoinia, jonka haastatellut jo ymmärtävät olleen huijausta.

"You'll find her...", päättyy sarja. Ainakin tältä erää.

Ja_e kirjoitti...

Suomessa on sentään sosiaaliturva, mutta kuinka todellakin käy näille kehitysmaiden ihmisille jotka ovat rikastumisen toivossa sijoittaneet kaiken vähän omaisuutensa tähän huijaukseen. Juuri sen takia olisi erittäin tärkeää että johtohenkilöt, Tommi Vuorinen ja jopa Reima Liukku mukaanluettuina, saisivat mahdollisimman tuntuvat ja näkyvät rangaistukset, omaisuuden takavarikko ja pakkotyö vaikkapa ugandalaisessa kivilouhoksessa eivät olisi yhtään liikaa, terästettynä jokailtaisella piiskaamisella.

Anonyymi kirjoitti...

Linkki The Missing Cryptoqueen - Episodi 8:

https://www.bbc.co.uk/sounds/play/p07sz990

Anonyymi kirjoitti...

Inner City Pressin maanantain kaikki live raportit alkaneesta USAn OneCoin oikeudenkäynnistä:

https://www.youtube.com/watch?v=5E6XmHcTkdQ

Petteri Järvinen kirjoitti...

Todellista heitterimeininkiä: https://metro.co.uk/2019/09/25/woman-lifted-lid-pyramid-scheme-receives-rape-threats-speaking-10805032. Brittinainen, joka kertoi tulleensa huijatuksia Onecoinissa, saa raiskaus- ja tappouhkauksia. Juttu ilmestynyt syyskuussa 2019.

Anonyymi kirjoitti...

Linkki The Missing Cryptoqueen episodi 8:n jakossa kuultuun OneCoin markkinointiin OneLife kirkossa Ugandassa.

Hienoa touhua. Tommi ja Reima, pistäkäähän virallinen OneCoin/OneLife-kirkko pystyyn Suomessakin!

https://www.youtube.com/watch?v=OLns-NjGRWE

Petteri Järvinen kirjoitti...

Seurakunnan paimen (=pastori) ajaa uudella Land Roverilla ja on ilmeisesti hehkuttanut Onecoinia seurakuntalaisilleen, vaikka kieltääkin sen haastattelussa.

No, melkoinen uskonto tämä Onecoin on Suomessa ollutkin. Lantikan sijaan Wahlroos ajaa Ferrareila ja Aston Martineilla.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoin lahkon Suomen johtajan tämän päiväinen iltasatu face ryhmässä��

Tommi Vuorinen: Tänään taas negatiivista juttua mediassa, tällä kertaa Alma Median Tivi-julkaisussa. Kyseessä on lakimies Mark Scottin tapaus USA:ssa, joka on täysin kesken, eikä liity yhtiön toimintaan, vaan yksityishenkilöön.

Ja_e kirjoitti...

Tommin mielestä tämä ei liity millään tavalla yhtiöön:
Oikeudessa juristi vakuutti syyttömyyttään. Puolustusta yritetään rakentaa sen varaan, että Mark S. ei olisi tiennyt Onecoinin olevan rikollinen pyramidihuijaus. Hän väittää erityisesti ottaneensa selvää, että kaikki on kunnossa.

deckfromacard kirjoitti...

Tommin viittaama juttu:
https://www.tivi.fi/uutiset/tv/f33ab4e5-fbc2-4297-9bb4-e89090265cff

Hauska koppi: puolustus ei siis edes yritä väittää että OneCoinin toiminta olisi ollut laillista.
Mark Scottin puolustus pohjaa sen sijaan siihen että Mark S. ei olisi _tiennyt_ toiminnan olevan laitonta.

Yksityishenkilö joka pesi 300 miljoonaa dollaria OneCoin-sijoittajilta kerättyjä rahoja. "Ei liity mitenkään yhtiöön."

Anonyymi kirjoitti...

Sama tulee olemaan Tommin puolustuksen strategia. "Ei tiennyt että kyseessä oli huijaus..."

Ja_e kirjoitti...

Eikö Tommi ja Reima aio masinoida vastalause kampanjaa Tiville kun on julkaissut negatiivisen uutisen heidän leikkikolikosta? Usan oikeuslaitoksen olisi myös hyvä tietää mitä mieltä Tommi ja Reima ovat kun heidän kultakolikkoaan mustamaalataan oikeudessa.....

Petteri Järvinen kirjoitti...

Eilen Onecoiniin 5914 uutta jäsentä, tänään 5440. Enemmän kuin huijauksen kulta-aikana pari vuotta sitten. Mistä ihmeestä näitä tulee?

Ja_e kirjoitti...

Onecoinistien tileille on alkanut tulvia korkokolikoita, rikastuminen vain jatkuu, pörssin avautumiseen on siis taas entistä enemmän myytävää tarjolla , hauska nähdä millaisen ryntäyksen saamme vielä kokea
Tommi Vuorinen: Coinsafen puuttuneita korkoja on tänään alettu maksaa tileille.

Anonyymi kirjoitti...

Haloo tunkit. Jokohan olisi aika lopettaa huijari harhaanjohtaja-Vuorisen kuunteleminen. Jopa Scottin asianajaja, Devlin-Brown, totesi tänään oikeudenkäynnissä, että Ruja palkkasi Scottin rahansiirto puuhiin.
https://twitter.com/innercitypress/status/1191735335794937858

"Ei liity yhtiöön" -Tommi Vuorinen.

Juu ei varmaankaan. Oikeudenkäynnissä juuri muusta puhutakkaan kuin Rujasta, OneCoinista ja Scottista.

Ja_e kirjoitti...

Tommi ei luovuta, selittelyä pörssin avautumisen viivytykselle :

Hyvä teksti luettavaksi.

Milloin pörssi avataan? Tämä on varmasti OLN:n jäsenyhteisön kysytyin kysymys, mutta ennen kuin vastaan ​​tähän kysymykseen, haluaisin puhua ihmisryhmistä, jotka kysyvät tämän kysymyksen: Ensimmäinen luokka on ihmiset, jotka hyppäsivät ONE-projektiin tunteen perusteella, eivätkä ymmärrä hyvin virtuaalivaluutan filosofiaa ja ONE:n ekosysteemiä. Mitä he haluavat? Pääasiassa rahaa ja pikavoiton! Eivätkä välitä seurauksista tai taloudellisesta järjestelmästä tai maailman talouden seurantajärjestelmistä.

Olen todella pahoillani tämän tyyppisistä ihmisistä, koska he ajattelevat, että heitä on huijattu siihen asti, kunnes saavat rahansa takaisin! Koska he eivät tiedä, mihin ovat lähteneet mukaan. Siksi he kokevat joka päivä tuskaa panostuksestaan asiaan. He lukevat tai osallistuvat mihin tahansa toimintaan vain saadakseen vastauksen em. kysymykseen. Vaikka he ovatkin enimmäkseen niitä, jotka jättävät tämän tekstin lukematta, heidän ainoa tavoite on saada vastaus pörssin avautumiskysymykseen. Valitettavasti useimmat ihmiset ovat tätä tyyppiä, koska suurin osa ihmisistä on naiiveja ja ajattelemattomia ja koska heitä on 95% väestöstä.

Toinen luokka ovat ihmiset, jotka ymmärtävät virtuaalivaluutan filosofian ja ONE:n ekosysteemin. He kysyvät myös samaa kysymystä, mutta kokonaisvaltaista tarkoitusta varten! He kysyvät sitä, koska he tietävät, että pörssi on tärkeä ja kriittinen osa ONE:n ekosysteemiä. He tietävät, että pörssin jälkeen OLN: n jäsenillä on tiedossa iso harppaus. Heitä on alle 5% väestöstä, koska heillä on rikas ajattelutapa. Pörssiä koskeva kysymys on tärkeä molemmille ryhmille. Vaihdanta on kaikille virtuaalivaluutoille välttämätöntä.

Nyt haluaisin kertoa vastauksen kysymykseen: Yritys on tehnyt kaiken pörssin käynnistämiseksi; he tekevät yhteistyötä keskuspankin kanssa vaihdannan avaamiseksi. Tämäntyyppinen pörssi on ensimmäinen laatuaan, koska se on välivaihe "villin" virtuaalivaluutan ja sääntelijöiden välillä ja siirtymävaihe fiat-valuutan ajasta virtuaalivaluutan aikaan massamarkkinoilla. Nyt keskuspankki tutkii ONE:a ja odotamme heidän päätöstään. Lyhyesti sanottuna odotan, että keskuspankki hyväksyy ONE:n. Milloin pörssi avautuu? Kun keskuspankki on hyväksynyt ONE:n. Se riippuu keskuspankista ja odotamme sitä. He sanoivat kaksi viikkoa, mutta silti odotamme. Odotettaessa on erittäin tärkeää, että ensimmäisen ryhmän ihmiset pyrkivät vähentämään tuskaansa ja tämä voitaisiin tehdä vain ymmärtämällä:
1 - virtuaalivaluutan filosofia ja ONE:n ekosysteemi.
2 - nykyisen maailmantalouden muutoksen luonne.
3 - kuinka rikkaat ihmiset työskentelevät ja ajattelevat.
Muutoin ensimmäisen ryhmän ihmiset ovat hyvin surullisia ja pahoillaan onnistuneen pörssin käynnistämisen jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

"Eilen Onecoiniin 5914 uutta jäsentä, tänään 5440. Enemmän kuin huijauksen kulta-aikana pari vuotta sitten. Mistä ihmeestä näitä tulee?"

Kun ei tarvi todistaa mitään, voidaan vaan hehkuttaa nousevia numeroita laskurissa.
Tyhmemmänkin pitäisi tajuta, että kun aikaisemmin keskiarvo on ollut tänä vuonna 100-500 luokkaa päivässä, tarkoitus on vain luoda jotain "hyviä uutisia".
Nyt ollaan tosiaan vuoden 2016 huipppulukemissa kun OneCoin osti 6-7 romahtaneen MLM huijauksen jäsenistön.

On jo näkynyt että liiderit hehkuttavat Facebookissa tätä yllättäen nousevaa jäsenmäärää.. Ja tunkit hurraavat estoitta.

Anonyymi kirjoitti...

Scottin oikeudenkäynnissä on myös Konstantin todistamassa.
https://twitter.com/innercitypress/status/1191779671953870852

AUSA Folly: Mr. Ignatov, when did you next seen Ruja?
Ignatov: At the London Coin Rush.
AUSA: [Why] did Ruja offer you the personal assistant job?
Ignatov: She needed someone she could trust.


"Ei liity yhtiöön" -Tommi 'bullshitter' Vuorinen.

Euroopan ambassadööri eli Kari Wahlroos mainitaan myöskin:
https://twitter.com/innercitypress/status/1191780792600580096

AUSA Folly: Approximately how many people attended the London Coin Rush event?
Ignatov: three to five thousand people.

Ignatov describes OneCoin's "Ambassador to Europe" at the event in sunglasses, "like Who Wants To Be A Millionaire"


Ilmeisesti Konstantin alkaa puhumaan. Kohta voi olla löysät housuissa niin Sofiassa kuin verkosto-liiderienkin pöksyissä..

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mitä he haluavat? Pääasiassa rahaa ja pikavoiton!

Viiden vuoden jälkeen en puhuisi pikavoitoista. Vuorinen on itse luvannut rikastumista, ei puhunut mistään filosofiasta.

suurin osa ihmisistä on naiiveja ja ajattelemattomia ja koska heitä on 95% väestöstä.

Niin, tai nämä ovat juuri niitä ajattelevia. Wahlroos neuvoi rekrytoijia keskittymään siihen viiteen prosenttiin, joka ei kysele mitään, vaan lähtee heti mukaan huijaukseen. Ilmeisesti loput ovat näitä "ajattelevia".

Mikä keskuspankki? Miksei Vuorinen voi kertoa, mistä on kyse? Hän ei tiedä. Tietenkään.

Koko teksti on haiskahtaa siltä, että se on käännetty yhtiön lähettämästä englanninkielisestä tiedotteesta. Oli Vuorinen maajohtaja tai ei, hän näyttää edelleen kääntävän tekstejä ja tekevän töitä Sofian konttorille.

Anonyymi kirjoitti...

^ AUSA on siis liittovaltion syyttäjä, tulee sanoista Assistant United States Attourney.

AUSA = An Assistant United States Attorney (AUSA), or federal prosecutor, is a public official who represents the federal government on behalf of the U.S. Attorney (USA) in criminal prosecutions, and in certain civil cases as either the plaintiff or the defendant.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Twitter-seuranta oikeudenkäynnistä on tosiaan kiinnostava.

"AUSA Folly: Approximately how many people attended the London Coin Rush event?
Ignatov: three to five thousand people.

Ignatov describes OneCoin's "Ambassador to Europe" at the event in sunglasses, "like Who Wants To Be A Millionaire""

Terkkuja Kari Wahlroosille! Se siitä "koulutuksesta", jota ihmiset muka ostivat.

https://twitter.com/innercitypress/status/1191718883406815232

deckfromacard kirjoitti...

"Heitä on alle 5% väestöstä, koska heillä on rikas ajattelutapa.

Jaa-a. Muistaakseni se oli ihan eri 5% väestöstä joka muodosti OneCoin-jäsenistön:

"Maailmassa on 5% ihmisiä ... joille viiden minuutin myyntipuhe ja numeroiden näyttäminen riittävät, ei kannata ryhtyä väittelemään. Tampereella on noin 10 000 ihmistä, jotka lähtevät tähän toimintaan naps - näin! Koko Suomessa kaksi ja puolisataa tuhatta. Viisi minuuttia. Ymmärrättekö te?"
Kari Wahlroos

Anonyymi kirjoitti...

Nyt alkaa homma todeb teolla eskaloitumaan! Konstantin todistaa OneCoinia ja Rujaa vastaan!

Videoraportti Inner City Pressiltä!

https://twitter.com/innercitypress/status/1191798874475769859Anonyymi kirjoitti...

OneCoin In Court - Day #2 - Konstantin testifying against OneCoin and Ruja!
https://www.youtube.com/watch?v=Htei2_BE_lE

Päivän 2. videoraportti OneCoin oikeudenkäynnistä Inner City Pressiltä.

Päivän uutinen: Konstantin todistaa OneCoinia ja Rujaa vastaan!

Ja_e kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ja_e kirjoitti...

Odotamme pikaisia kommentteja ex-maajohtaja Tommilta ja adjutantti Reima Liukulta , Konsta on päätyänyt konsertoida Amerikassa ja sinetöi lopullisesti Onecoinin kohtalon.
Tommin lienee vaikea selittää oncoin väelle ettei tämäkään liity yhtiöön vaan Konsta vetää nämä laulut soolona.Kuitenkin Konstaa on odotettu vapauteen valkopestynä kuin jouluista lumisadetta.
Laulujen lunnaat lienevät kuitenkin niin raskaat ettei Konsta enää voi esiintyä Onen taivaastalaskeutuneena eli linnasta vapautuneena johtohahmona, vaikka hän laulaisi itsensä jopa vapaaksi. Luultavasti hänen aariansa kuitenkin vai pienentävät hänen aikaansa Sing-singin akatemiassa.Tommi juotuu nyt laittamaan kaikki puhelahjansa likoon jos aikoo että viivytystaistelu vielä voi jatkua eikä joudu itse petettyjen coinareiden ajojahdin kohteeksi

Petteri Järvinen kirjoitti...

BBC: OneCOin lawyer on trial for role in 'crypto-scam'. Vaikea Vuorisen kiistää, ettei tämä liittyisi mitenkään yhtiöön.

Bloomberg: Lawyer Made Millions Laundering Money in Crypto Scam, U.S. Says:
“The scheme raked in billions of dollars in dirty money,” Lozano said. “It was the defendant’s job to clean that money.” - ei liity mitenkään yhtiöön?

Anonyymi kirjoitti...

Inner City Press raportoi eilen myös, että Konstantin todisti Mark Scottin vierailleen Sofian konttorilla.

"Ei liity mitenkään yhtiöön" -Tommi 'verkostohuijari' Vuorinen

deckfromacard kirjoitti...

Mainittakoon myös:
Aina aiemmin on vedottu siihen että "yksittäinen IMA" (Independent Marketing Associate) on toiminut vastoin yhtiön määräyksiä/ohjeita/käytäntöjä ja siitä on oikeudenkäynnissä kyse, jos olisi toimittu yhtiön ohjeiden mukaan niin näin ei olisi käynyt.

Mark Scott ei ole IMA, hän on lakimies jonka OneCoin palkkasi hoitamaan rahaliikenteen ulos Yhdysvalloista. Mark Scott kävi Sofian konttorilla asian tiimoilta. Eli firman palkollinen toimimassa annettujen ohjeiden mukaan. Hirveän vaikeaa antaa ymmärtää että tässä on "yksi mies sooloillut" kun on pessyt rahat irlantilaisten pankkitilien ja peitefirmojen kautta.
(Tämä siis ennen sitä että sekä syyttäjä ETTÄ puolustus ovat molemmat sillä kannalla että OneCoin on huijaus.)

Anonyymi kirjoitti...

Tänään odotettavissa Konstantinin ristikuulustelu Scottin asianajajien toimesta. Asianajajien odotetaan kysyvän Konstantinilta mm. lohkoketjusta, tarkoituksena osoittaa että jos edes Konstantin ei tiennyt sen olemattomuudesta, miten Scott olisi voinut tietää.

Toisaalta ponzi aspektiin tällä ei ole merkitystä onko Onecoinilla lohkoketju vai ei. Ponzi aspekti muodostuu jo siitä että myydään paketteja joista saadaan generoiduksi feikki-arvollisia kolikoita jotka Backofficessa antaa täysin väärän kuvan jäsenen tilillä olevien kolikoiden arvosta.

Pommeja odotettavissa tänäänkin!
Live raportointi alkaa noin klo 16 Suomen aikaan Inner City Pressin Twitterissä: https://www.twitter.com/innercitypress

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jos Vuorisen väite on, että Scott pesi 400 miljoonaa yhtiön rahaa omin päin ja ilman, että yhtiö tiesi asiasta, se on yhtä vakava asia kuin tehdä rahanpesu Rujan pyynnöstä. Kuka voisi luottaa yhtiöön, jossa lakimies pesee tällaisia summia johdon tietämättä? Se siitä yhtiön avoimuudesta ja luotettavuudesta. Tosin kuka nyt ottaisi muutenkaan vakavasti yhtiötä, jonka toinen perustaja on tutkintavankeudessa, toinen kaksi vuotta kateissa ja virkaa tehnyt johtaja niin ikään tutkintavankeudessa.

Nyt on päästy tilanteeseen, jota edes Vuorisen selittelylahjat eivät enää pysty muuttamaan mustaa valkoiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Interpol ja KRP ovat todennäköisesti aloittaneet tutkinnat euroopan puolella. Käsittääkseni useampi sijoittaja on tehnyt/tekemässä Vuorisen,Wahlnroosin ja kumppaneiden toiminnasta rikosilmoituksia

Unknown kirjoitti...

Pyramidihuijaus!

https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/onecoin-lakimies-oikeuden-eteen-pyramidihuijauksesta-plakkarissa-ferrari-seka-jahti-kolme-kotia-ja-400-miljoonaa-dollaria/1ebb8112-ca4a-42ec-b97b-89bde46a8095

Anonyymi kirjoitti...

Tekisi mieli kysyä tuolla ryhmässä, että mikä homma on tämä Konstantinin todistus, mutta sillä joutuisi ulos kesken juhlien :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän se Konsta alkoi laulamaan, kun on tilaisuus leikata useita vuosia pois tuomiosta. Vaiteliaampien bändikavereiden kannattaa sitten jatkossa valita matkakohteensa niin, etteivät erehdy maihin, joilla on luovutussopimus USA:n kanssa. Ja se Dubaikin muuttuu tässä suhteessa luovutusintoiseksi täsmälleen sinä päivänä, kun päättävät jenkkien kanssa asediilejä taas tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Varsinkin Vuorista odottaa mielenkiintoinen oikeudenkäynti. Selitys "en tiennyt" ja "olen itsekkin tullut huijatuksi" on huonoselitys, kun ottaa huomioon kaikki väännöt Petterin kanssa. Petteri väänsi useaan kertaan petoksen Tommille niin rautalangasta ettei siitä ole voinut jäädä epäselvyyttä.

Anonyymi kirjoitti...

Keskiviikon live-seuranta USAn OneCoin oikeudenkäynnistä:

https://twitter.com/innercitypress/status/1192084267901345793Anonyymi kirjoitti...

Inner City Press
@innercitypress
·
3m
Konstantin: I heard that bribes were paid in Asia. Then I traveled to the US in February 2019.
AUSA: What was the purpose of the trip?
Konstantin: Meetings about the network. I landed in San Fransisco, border patrol took my phone and computer.
Inner City Press
@innercitypress
·
1m
AUSA: Were you truthful?
Konstantin: No.
AUSA: Why not?
Konstantin: Because I knew I was working for a fraud scheme and I didn't want to get caught.
AUSA: What did you do next?
Konstantin: I threw out my computer.

https://twitter.com/innercitypress/status/1192091096513466370

Ja_e kirjoitti...

One life Finlandin sivuilla on nyt kovin hiljaista, vaikka lopultakin kauan kaivattu Konstantinin ylösnousemus on ainakin osittain toteutunut. Aiemmin pienetkin tiedonmurut otettiin vastaan valtavalla kohinalla. Eli yhdessä asiassa Tommi on onnistunut jopa yli odotusten. Jäsenten suut pysyvät kiinni kun on kyse yhtiölle epämiellyttävistä asioista. Leikkikolikkotilin blokkausuhka roikkuu coinistien yllä kuin mestauskirves.

Anonyymi kirjoitti...

NONIIN SE OLI SIINÄ! KONSTANTIN ON TUNNUSTANUT SYYTTEET!

Inner City Press
@innercitypress

AUSA: Did you plead guilty?
Konstantin: Yes.

[But when? Was the proceeding closed? Or just, no one went? Inner City Press has questions pending with US Attorney's Office spokesman, since yesterday.]
AUSA: Is this your cooperation agreement?
Konstantin: Yes

https://twitter.com/innercitypress/status/1192092039426584576
https://twitter.com/innercitypress/status/1192092039426584576

Anonyymi kirjoitti...

Konstantin: Because I knew I was working for a fraud scheme and I didn't want to get caught.

On se prkele jos ei tämä himmeli nyt romahda.

Täällä mainitaan usein termi "tunkki" Mitä tämä tarkoittaa?

Anonyymi kirjoitti...

Tunkki on jäsen joka pitää ponzi-pyramidia pystyssä, siOittamalla ja uskomalla, ja kieltäytyy ottamaan kriittisiä järkiperusteita huomioon.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Konstantin: Because I knew I was working for a fraud scheme and I didn't want to get caught.

Odotan kiinnostuksella, miten Vuorinen selittää tämän parhain päin.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Uskomatonta menoa jopa Onecoiniksi:

Konstantin: There was a special apartment in Hong Kong that was filled with cash?
AUSA: Did it ever get stolen?
Konstantin: Yes, Sebastian Greenwood stole over $100 million.

Konstantin: These are pictures of Ruja's yacht, named after her daughter.
AUSA: How much did Ruja make from OneCoin before she disappeared?
Konstantin: Over $500 million.

AUSA Folly: Who was this Mr. Aziz?
Konstantin: One of the main money launderers for Ruja.
AUSA: Did you ever report to the police any of these theft?
Konstantin: No. The money came from a criminal activity.


Tommiiiiii !!

Ja_e kirjoitti...

Konstantinin rooli tässä oikeudenkäynnissä ei ole se mitä Tommi ja muu kopla odottotivat. Piti olla kyse vain hänen kuulemisestaan, jossa hän läpihuutojuttuna kieltää syytteet ja marssii sankarina vapauteen sekä tämän jälkeen onecoinisit pääsevät nauttimaan sijoituksiensa hedelmistä. Nyt Konsta onkin oikeudessa tähtitodistajana ja visertää virkeänä kuin peipponen kaikki epäilykset todeksi. Tommi ja Reima pakkaavat matkalaukkuja.

Anonyymi kirjoitti...

Olisi todella mielenkintoista saada tänne lainauksia näiden facebook keskusteluista! Anyone?

Ja_e kirjoitti...

Kuten aiemmin kirjoitin , niitä ei ole , fb ryhmässä on hiljaista kuin haudassa, Tommi on pelotellut alamaistensa suut tukkoon

Ja_e kirjoitti...

tai sitten hän sensuroi todella rankalla kädellä sitä mukaa jos niitä tulee

Anonyymi kirjoitti...

"Kuten aiemmin kirjoitin , niitä ei ole , fb ryhmässä on hiljaista kuin haudassa, Tommi on pelotellut alamaistensa suut tukkoon"

Pitänet meidät ajantasalla jos ja kun tilanne muuttuu!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ei taida Tommi Vuorinen ehtiä FB-ryhmään satuilemaan, veikkaan että viettää illan ja lähipäivät puhelimessa - tai sitten on kytkenyt itsensä irti kaikista sähköisistä kanavista. Moni on luottanut Tommin lupauksiin ja laittanut tähän jopa kuusinumeroisia summia.

Ja_e kirjoitti...

Ilman muuta päivitämme tänne fb kommentoinnin.
Tämä on toistaiseksi kaikki mitä aiheesta löytyy:
Tommi: Tänään taas negatiivista juttua mediassa, tällä kertaa Alma Median Tivi-julkaisussa. Kyseessä on lakimies Mark Scottin tapaus USA:ssa, joka on täysin kesken, eikä liity yhtiön toimintaan, vaan yksityishenkilöön.
Alla teksti: Tommi Vuorinen on poistanut kommentoinnin käytöstä julkaisusta.

Virkanainen kirjoitti...


Hei Petteri,

Onecoin kirjoituksiasi mielenkiinnolla seuranneena, olisi nyt mielenkiintoista saada analyysisi tästä uudesta verkostohommasta. Siis kyseessä on cloudhorizon limited ja sepco industries. Ekan kerran kuulin tästä hommasta joskus tammikuussa. Sepco industires liittyy jollain tapaa tähän cloudhorizon hommaa. Löysin mielenkiintoisia seikkoja liittyen tähän tapaukseen.
Artikkeli aiheesta: https://www.puheenaiheet.fi/uutiset/muovijatteesta-valmistetaan-pian-raakaoljya-nokialla/

Nokian kaupunginkehityslautakunta todella on vuokrannut tontin sepcolle, päätös löytyy
Kaupunkikehityslautakuntakunnan pöytäkirjoista: 14/2019. Onko Nokian kaupunki tietoinen mistä oikein on kyse? Ovatko virkamiehetkin sekaantuneet hämärään verkostohommaan? Olisi hieno saada aiheesta postaus.

Anonyymi kirjoitti...

Onko teillä tiedossa mitään muita vaikka englannin kielisiä facebook sivuja (tai muuta) joissa olisi mahdollista seurata aktiivista jäsenten keskustelua? Löysin kyllä vaikka mitä mutta aika kuolleita ovat sivut ja ryhmät.

Tätä on todella mielenkiintoista seurata miten tämä etenee!

Ja_e kirjoitti...

Kukaan ei uskalla aloittaa uutta keskustelua aiheesta fb:ssa koska silloin voi Tommin kirves heilahtaa kuten toisen kuuluisan Köyliön miehen eli Lallin.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Siis kyseessä on cloudhorizon limited ja sepco industries.

Haisee huijaukselta tänne asti. Sepco voi olla todellinen, mutta siihen on päälle viritetty jonkinlainen verkostosysteemi, jolla rahastetaan hyväuskoisia. Heli Pirttinen on yksi Cloud Horizon -markkinoijista, oli aktiivinen Onecoinissa. Se kertoo jo paljon.

Aamulehden toimittaja oli tekemässä aiheesta juttua, onkohan se jo tullut ulos?

Anonyymi kirjoitti...

Cloud Horizon triidi BehindMLM:ssä: https://behindmlm.com/mlm-reviews/cloud-horizon-review-sitetalk-and-orientum-scams-combined/

Eli siellä noita vanhoja koijareita OneCoinista pyörittää hommaa:
Staffan Liback
Frank Ricketts
jne

välttäisin kuin ruttoa.

Unknown kirjoitti...

Nyt alkaa Tommilla ja kumppaneilla käymään selitykset vähiin ja tyhminkin koinisti ymmärtämään että suuri kusetus tämä oli koko ajan.

Seuraava webinaari on kyllä mielenkiintoinen samoin kuin tuo Nokian keissi.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ylen MOT-jakso Onecoinista esitetään 18.11.2019. Mainio ajoitus! Toivottavasti uusimmat käänteet ehtivät mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jos nyt mitään seuraavaa webinaaria enää tulee. Konstantinin sanoin kyseessä on huijaus koko OneCoin, ja että hän tiesi sen.

Nyt kun sitten (ex) operatiivinen johtaja Konstantin Ignatov on todennut liittovaltion oikeudessa kyseessä olevan huijauksen, Tommi ja Reima jos jatkavat, jatkavat ihan virallisesti liittovaltion oikeudessa huijaukseksi tunnustetun ponzi-pyramidin myymistä ja promoamista.

Onnea Tommi ja Reima..

Tästä kun vielä jatkavat että "niin mutta ihan kohta keskuspankki vetoinen pörssi aukeaa". Variksetkin nauraa. Mutta huijarit kuten Tommi Vuorinen ja Reima Liukku ovat äärimmäisen röyhkeitä, niin mikään ei kyllä yllättäisi.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jos suomalaisen Onecoin-verkoston aktiivit vielä tämän jälkeen jatkavat, syyttäjän työ tulee olemaan helppoa. Päätekijän myönnettyä syyllisyytensä ei voi ainakaan väittää toimineensa hyvässä uskossa.

Jokohan KRP nyt aktivoituisi? Vai vieläkö pitää odottaa lähdekoodin julkistusta?

Anonyymi kirjoitti...

Lähdekoodihan paljastui, se oli melkein kokonaan hevonpascalia, mitä nyt muutama rutiini oltiin linkattu /c:stä.

Anonyymi kirjoitti...

183 kommenttia jo. Kohta saa Petteri tehdä uuden blogipostauksen ettei kommentit häviä kakkossivulle. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt taisi tulla MAAJOHTAJAlle tuomiopäivän gongi ...

Tuskin nousee enää tuosta

deckfromacard kirjoitti...

" Täällä mainitaan usein termi "tunkki" Mitä tämä tarkoittaa?"

Milläpä se raha nostetaan pyramidin huipulle jos ei tunkilla?
Tunkkeja ovat ne henkilöt jotka sijoituksellaan pitävät pyramidin pystyssä ja kasvattavat pyramidin korkeutta muodostamalla uuden kerroksen. Hyväuskoinen hölmö joka uskoo rikastuvansa mutta menettää kaiken. Se kaveri josta Wincapita-huijari sanoi että "on moraalitonta antaa tunkin pitää rahansa".

Lisätermejä:
"tunkittaa" -> huijata lisää tunkkeja pyramidiin.
"tunkittaja" -> hän joka huijaa lisää tunkkeja pyramidiin.
"tunkitus" -> huijaaminen jonka tavoitteena on saada lisää tunkkeja pyramidiin.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tietääkö joku, mistä "tunkki" sana on tullut suomen kieleen? Ei tule mieleen vastaavaa engl. ilmaisua. Onko sanaa käytetty ennenkin?

Ja_e kirjoitti...

Tunkki tulee varmaan ruotsin , domkraft, tai venäjän ,domkrat, kielestä, joku kielitietäjä voi kertoa.
Onko maa alkanut polttaa ainakin Reiman jalkojen alla, jotain kummallista kieltä, englannin lisäksi, hänen vastaajastaan kuuluu. Thai kieltä se ei ole, kurkkuääniä kuitenkin.
Tommin puhelin toistaiseksi tuuttaa normaalisti, olisin kysynyt kuin urheilutoimittajat: no miltä nyt tuntuu? mutta ei Tommi vastaa. Heidän numeronsa löytyivät netistä yllättävän helposti, nekin voivat lähi-aikoina kadota tai vaihtua prepaideihin.
Tommilla voi sikäli käydä flaksi että aivan kotikulmilta Köyliöstä löytyy varavankila, siellä on helppo vanhojen tuttujen käydä Tommia moikkaamassa, ellei hän sitten seuraa Reiman esimerkkiä ja karista kotimaan tomut jaloistaan. Tommille voisi linnassa ja sen jälkeen avautua uusi ura maallikkosaarnaajana, supliikkimies ja selvästi karismaattinen hahmo joka saa helposti joukkohurmoksen aikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Pienen googletuksen perusteella sanaa tunkki on käytetty huijauksen kohteena tai tiedostamattomana apurina olevasta ainakin jo vuonna 2010 Wincapitaa koskevissa keskusteluissa.

deckfromacard kirjoitti...

Englannissa termi on "donkey". Voiko olla että "danki" -> "tunkki"?
Miksikö donkey? Koska tarinan aasin virhe ei ollut se että hän meni halpaan, vaan se että hän meni samaan halpaan kahdesti.

https://www.storynory.com/donkey-lion/

Ja_e kirjoitti...

Laivoissa oli ennen , voi olla vieläkin donkeyman eli tunkki, muistin heti kun luin edellisen, siitä se tulee

Anonyymi kirjoitti...

Inner City Pressin keskiviikon videoraportit oikeudenkäynnistä:

https://www.youtube.com/watch?v=Tj3KVO9368M

Unknown kirjoitti...

Voihan se olla että Tommi ei enää ilkeä webinaaria järjestää vaan antaa tiedotteen että Onecoin kaadettiin koska se oli uhka finanssijärjestelmälle tjsp.

Vuorinen ja kumppanit ovat epäilemättä tulisilla hiilillä kun kohta paatuneimmatkin tunkit alkavat kysellä rahojen perään. Kyselijöihin liittyy myös KRP jolle ei käy että "koulutusta tässä myytiin"

Anonyymi kirjoitti...

Eikö kukaan sano mitään siellä Tommin 'salaisessa' Onecoin ryhmässä? ��

Anonyymi kirjoitti...

Ei. Ei kertakaikkiaan mitään. Olen välillä nauranut katketakseni, mutta jotenkin nyt tuntuu vähän surulliselta.

Ja_e kirjoitti...

Kuoleman hiljaisuus on laskeutunut One life Finlandin fb sivulle, 2 päivää, eikä yhtään kommenttia mistään aiheesta, shokkivaikutus on ollut ilmeisen kova, luultavasti Tommin pelko, häpeä ja oman tyhmyyden tajuaminen ovat hiljentäneet seurakunnan.

Anonyymi kirjoitti...

Wincapitassa oli aikoinaan ikävien uutisten tullessa julkisuuteen ns. bensistauko. Eli arvailimme avainhenkilöiden pitävän tuumaustaukoa jollakin ABC-asemalla siitä, miten väitteisiin vastataan. Muutava päivä siinä usein meni, mutta kyllähän selityksiä löytyi varsin pitkään: milloin oli serveri matkalla Panamaan, milloin oma pankki ostettu, milloin taas kyse klubin sisäisestä tutkimuksesta, joka nyt vain oli ulkoistettu poliisille. Näiden koijareiden uhreista osa on sellaisia, että läpi menee ihan mikä tahansa, saattavat vielä oikeudenkäyntien jälkeenkin vannoa Onen nimiin.

deckfromacard kirjoitti...

21.1.2009 uutisoitiin että Hannu Kailajärvi oli tunnustanut, että huijauksessa saadut varat koostuivat täysin jäsenten rahasuorituksista eikä valuuttakauppoja tehty.

14.12.2009 uutisoitiin kuinka "WinCapitan puolustusrintaman" pikkujouluihin osallistui yli 100 ihmistä jotka kokoontuivat "nostattamaan WinCapita-henkeä".
"En usko, että toiminta olisi ollut petollista. Olen ollut luottavaisin mielin koko ajan", yksi kertoi HS:lle.

Ei OneCoin tule olemaan minkäänlainen poikkeus. Vuoden päästä löytyy yhä porukkaa joka ei usko että tässä on koskaan mitään rikosta tapahtunut, paitsi oikeusmurha kun Konstantin pidätettiin.

Ja_e kirjoitti...

Tommi todennäköisesti pitää tälläistä bensistaukoa, selitys lienee että Konsta on pakkosaumassa ja joutuu visertämään viranomaisten laulut jouduttuaan salaliiton uhriksi joka toisi muuten hänelle jopa kymmenien vuosien tuomion tiiltä järsimään... mutta pian ehkä näämme mitä tuumaustauko tuo tullessaan.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.is.fi/digitoday/art-2000006299627.html?ref=rss

Saattaapi olla Reimat ja Tommit jo ruotsin laivalla siirtymässä "kuuluvuus" alueen ulkopuolelle.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Päivän istunto New Yorkissa Twitter-seurantana: https://twitter.com/innercitypress/status/1192450223446134785
Konstantinia kuullaan todistajana rahanpesusta syytettyä Mark Scottia vastaan.

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 226   Uudempi› Uusin»