perjantai 8. marraskuuta 2019

Konstantin Ignatov laulaa kuin lintu

New Yorkissa tällä viikolla alkanut oikeudenkäynti Mark Scottia vastaan on ollut mielenkiintoista seurattavaa. Scottia syytetään 400 miljoonan dollarin rahanpesusta. Hänen lisäkseen Onecoinin rahoja ovat pesseet muutkin Ruja Ignatovin rikostoverit. Kun rikollista rahaa on miljardikaupalla, sen peseminen käy jo työstä.

Mielenkiintoiseksi istunnot ovat tehneet todistajana esiintyvä Konstantin Ignatov, joka Rujan kadottua lokakuussa 2017 otti haltuunsa tältä jääneen johtajan paikan. Kaikesta näkee, ettei Konstantin ole paatunut rikollinen, vaan täysin kokematon maallikko, joka astui siskonsa jättämiin liian suuriin saappaisiin.

Kahdeksan kuukauden istuminen newyorkilaisessa tutkintavankilassa on tehnyt tehtävänsä. Konstantin on laulanut tietonsa yllättävänkin avoimesti ja rehellisesti ottaen huomioon, että myös häntä itseään uhkaa vuosien vankeustuomio. Hän ei ole vedonnut muistamattomuuteen eikä kieltäytynyt vastaamasta, kuten elokuvien konnat usein tekevät.

Harmi vain, ettei edes Konstantin tunnu tietävän, missä sisko piilottelee. Ruja ilmeisesti arvasi, että veli murtuu kuulustelussa helposti, eikä siksi paljastanut olinpaikkaansa edes hänelle.

Muutama tieto Konstantinin paljastuksissa on pistänyt erityisesti silmään. Ruja vei mukanaan 500 miljoonaa, Sebastian Greenwood varasti sata, mutta palautti osan Rujan huomattua tapahtuneen. Valtavien rahasummien keskellä ahneus saa huijarit huijaamaan myös toisiaan.

Meno Sofian konttorilla on ollut kuin elokuvista: setelipinoja on säilytetty kolmannen kerroksen kassakaapissa ("joka oli pienen huoneen kokoinen") ja Hongkongissa seteleille on ollut oma asunto ("special apartment in Hong Kong that was filled with cash"). Huijauksen johto on keskustellut keskenään cryptophone-salauspuhelimilla estääkseen viranomaisten puhelinkuuntelun. Ruja on ostanut miljoonan dollarin korun ja rakastanut luksuselämää. Johdon välillä on ollut ihmissuhdedraamoja, kuten missä tahansa työyhteisössä.

Mitä vielä paljastuukaan Konstantinin ja Sebastian Greenwoodin omissa oikeudenkäynneissä?

Konstantin Ignatovia kuullaan todistajana rahanpesusyytteisiin.
Vapauttakaa Konstantin -sivuston kuvissa Konstantin näytettiin afrikkalaisten lasten parissa. Oikeudessa hän myönsi riistäneensä ("rip off") näitä vähävaraisia ihmisiä, mikä on todella halveksittavaa. Ugandalaiset eivät osaa varoa pyramidihuijauksia eivätkä lipeväkielisiä eurooppalaisia, mutta ovat valmiita sijoittamaan rahansa nopean rikastumisen toivossa. BBC:n Missing Cryptoqueen -podcastin viimeinen 8. jakso kertoi, miten Onecoin oli vallannut Ugandan ja saanut pastorin markkinoimaan järjestelmää seurakuntalaisilleen, jotta pääsi itse ostamaan uuden Land Roverin.

Häpeällistä kyllä, Ugandassa kiersi Tommi Vuorisen johdolla muitakin suomalaisia tätä "lähetystyötä" tekemässä.

Kiinnostavaa muuten, ettei Konstantin ole oikeudessa kertaakaan väittänyt, että kyse oli vain talouskoulutuksen myynnistä. Pelin henki on ollut kaikille selvä.

Vaikka sisko väitti Konstantinille järjestelmän olevan laillinen, tämä kommentoi oikeudessa: "There was many red flags. Promises of getting rich quick. I don't see that with Coca-Cola." Näitä punaisia lippuja on ollut niin paljon, ettei yksikään verkoston aktiivi voi vedota tietämättömyyteen.

Kun ihminen on päättänyt sulkea silmänsä todellisuudelta, mikään ei horjuta hänen uskoaan. Suljetussa Onecoin-ryhmässä Tommi Vuorinen väittää yhä kannattajilleen, että uutisointi on vääristeltyä ja vihaajien (heitterien) tuottamaa. Hän neuvoo jäseniä odottamaan faktoja Sofian konttorista. Mutta kun Konstantin, joka vielä kahdeksan kuukautta sitten johti koko pyramidia, kertoo tietonsa, edes Vuorinen ei voi kuitata niitä vihaajien mustamaalauksena.

Vuorinen viittaa Onecoinin KYC-mekanismiin (lähetä meille kopio henkilöllisyystodistuksestasi) ja sisäiseen Deal Shaker -kauppapaikkaan, aivan kuin niillä olisi jotain merkitystä Onecoinia arvioitaessa. Jos mitään valuuttaa ja lohkoketjua ei ole, ei myöskään millään sen päälle rakennetulla ole merkitystä.

Marraskuussa 2015 KRP lopetti Onecoin-tutkimuksensa ja jäi odottamaan lähdekoodin julkistamista, jotta voisi arvioida mahdollista rikollista tekoa. Nyt ei enää tarvitse odottaa. Konstantin on itse myöntänyt huijauksen.

Nyt töihin, KRP!

230 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   201 – 230 / 230
Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintosta nähdä onko Tommi itse antanut haastattelua MOT:lle?

deckfromacard kirjoitti...

Ei nyt kai sentään. Silloinhan "heitterit" vääristelisi hänen sanojaan ihan tunnistamattomiksi.
/s

Sitäpaitsi Tommi on itse sanonut että vain yrityksen viestintä antaa haastatteluja, sähköpostia Sofiaan vaan jos haluaa haastatella jotakuta. 🤦🏻‍♂️

deckfromacard kirjoitti...

Esimakua MOT:ista:
https://www.iltalehti.fi/talous/a/58f296df-1acb-425f-9762-0102565326d8

Ja_e kirjoitti...

Tommi antaa tunkkien jopa kommentoida aihetta, uhriituminen on mielessä ja tunkit jatkavat Tommin tiellä:

Kuinkahan paljon minäkin saan TAAS lunta tupaan 😢😩

Minä en edes vaivaudu katsomaan tällaisia ohjelmia. Negatiivisuuden kanssa ei kannata viettää aikaa !!! Parempi olisi kun jäsenet eivät vaivautuisi tuollaisen katsomiseen / lukemiseen !!! Mieli ja asenne pysyy hyvänä kun on erossa tällaisista sontatunkioista !!!!

Raine Henrik Ahopelto mun elämään ei vaikuta tällaiset millään tavalla, sitten jos dealshakeri suljetaan ja jollaitavalla pystytään estämään kaupankäynti oneilla globaalisti niin ehkä sitten. Mutta ei sekään minua pysäytä, sen jälkeenkin teen mitä tykkään ja oikeaksi koen. 🙂

Aapo Kyllä, mutta moniin vaikuttaa näiden katsominen ikävällä tavalla... Mutta niin henkilöstä kiinni kuinka näihin suhtautuu.. Itellä pysyy parempi mieli kun ei katso tällaista

Raine Henrik Ahopelto itsekään en juuri viitsi katsoa, kun sitä tukee minkä kanssa on tekemisissä. Mulla itsellä on niin helppoa kun kun asiat ovat auenneet ja maksimaalinen voitontavoittelu ei ole numero 1. Ajatukseni on kristallin kirkas. Siksi myös mielelläni jaan näkemyksiäni🙂.

Ikävää toimintaa Yleltä kuten oli wincapitan kanssa aikanaan. Näinhän se aina menee että toimittajat saavat ohjeet ylhäältä

Aikonaan Zinzinon ympärillä vello samanlainen negatiivisuus/ huijaus
Nyt asiat rullaa ja homma kasvaa

Kun olemme nähneet ohjelman, pitäis porukalla miettiä jatkotoimenpiteitä Yleä kohtaanm jos ohjelmassa väitetään jotakin, mikä ei ole totta on se juridinen peruste,

Miksi tälaisia juttuja pitää ennakkoon pelät ? Jos itsellä on puhtaat jauhot pussissa.?

Pertti Korhonen Jauhot on puhtaat, mutta ihmiset muodostavat käsityksensä mediajuttujen perusteella ja Suomessa on huomattava määrä mielenterveyspotilaita. Osa voi tehdä asioita vasten parempaa tietoa.

Kannattaa myös huomioida se täällä ryhmässä. Se että pimitetään tietoa tapahtumista ja kommentointi estetään voi myös johtaa siihen että kannattaa katsella seläntaakse. Tämä on vaan toteamus.
Mitä sitten jos ryhmän ulkopuolella puhutaan asioista josta ei ymmärretä mutta sitä suuremmalla syyllä täällä ryhmissä pitäisi olla avoimia jokaiselle jäsenelle.

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista, että MOT on päässyt haastattelemaan itse Mighty Eagles. Haastattelua olisi voinut laajentaa ja kysäistä Wahlroosin tekemisistä OneCoinin jälkeen. Wahlroos siirtyi sujuvasti toiseen, nyt jo kaatuneeseen DagCoin-pyramidihuijaukseen ja sieltä hiljan Wantage One-nimiseen pyramidihuijaukseen. Wantage Onen taustalla on tunnetun ruotsalaisen Anthony Normanin nimeään kuin paitaa vaihtanut Wellmont Capital (ex New Motor Media etc.). Konsernin rakenne on huijauksille tyypillinen kuoriyhtiörakenne, jonka omistusta on vaikea selvittää. Yhtiö esiintyy finanssitalona, josta ainakin Itävallan FIVAa vastaava viranomainen on julkaissut tiedotteen, ettei yrityksellä ole oikeutta tiettyihin finanssitoimiin Itävallassa. Yhtiöllä ei edes ole mitään muuta tuotetta, kuin avoin huijaus...

Ja_e kirjoitti...

Tunkkien mirlipiteitä:

Huh huh, mikä törky väite. Jos joku haluaa tietää, mitä mieltä minä olen jostakin asiasta, kenen puoleen silloin kannattaa kääntyä? Kuka tietää sen parhaiten? Tietenkin "kaikki" muut? Kyllä yhtiön kotisivut on luonnollisesti se oikea tiedon haku 👍👌

Niille pitäisi laittaa ne poliisien/ KRP:n ym vastaavien tutkimukset ja mielellään joka maasta joissa on todettu että kyseessä on oikea lohkoketju/kryptovaluutta,/digivaluutta...eihän tuollaiset paperit ilman minkäänlaista leimaa/allekirjoitusta päivämäärää paina juorutoimittajien/ vihaajien silmissä mitään,vai mitä??

HandeOne Onekoski Tutkinnasta on noin 3000-sivuinen dokumentaatio ja yhtiö on luvannut pyynnöstä viranomaisille/medioille tarvittavan aineiston. YLE on saanut kirjelmän yhtiöltä ja toimittajan mukaan koko juttua ei voisi tehdä, jos toimisi sen mukaan.

Tommi Vuorinen oletko ollut itse puheissa sen toimittajan kanssa?

Mirka Saari Kyllä olen.

Tommi Vuorinen onko yhtiö siis toimittanut tutkintapöytäkirjat joillekkin Suomen tai muiden maiden toimittajille?🤔

BBC on ne tietääkseni ainakin saanut. MOT:n toimitus ei kerro, mitä ovat saaneet. Materiaali itsessään ei ole julkinen.

Omaan elämääsi vaikutat parhaiten sinä itse eikä kukaan muu, tämän kun ihmiset ymmärtäisivät. Mutta kun vastuu ja vapaus on ulkoistettu kolmannelle osapuolelle niin tuppaa ymmärrys katoamaan 🤔

Mihin rikokseen Konstantin on tarkkaanottaen myöntänyt syyllistyneensä. Ohjelman aion katsoa, sillä haluan tietää mitä tämän asian tiimoilla tapahtuu. Vielä haluan kuitenkin uskoa, että kaikki selviää parhain päin. Kovasti on kiinnostusta vastustajien puolella, miksi?

Eipä tuo kauhean viralliselta paperilta näytäkään. En siis ihmettele jo yle ja muu valtamedia ei noteeraa tuollaista millään lailla.

Sami Salmi YLE voi kysyä asiaa Suoraan Saksan Nürnbergista, jos ei firman dokumentaatiota usko.

Anonyymi kirjoitti...

Kuten useampaan kertaan aikaisemmin todettu, tuo "lohkoketjun todistaminen" tuossa Tommin esittämässä Onecoinin itsensä julkaisemassa tekstissä ei todista yhtikäs mitään vaikka Tommi ja yhtiö kovasti niin väittää. Siinä ei millään tavalla ole tutkittu löytyykö datasta valideja tosielämän Onecoin transaktioita, vaan puhutaan että data päällisin puolin näyttäisi lohkoketjulta. Se ei millään tavalla todista, että Onecoin systeemi pyörii lohkoketjuun perustuen.

Se on helppo lätkäistä tuollainen teksti mitään tekniikasta ymmärtämättömien tunkkien eteen, ja väittää että katsokaa nyt tässä on "Saksassa viranomaisten todistama että OneConilla on lohkoketju". Täyttä huuhaata.

Tuo BackOfficen lohkoketjuviritelmä joka nykyään on aivan rikki, aikoinaan myöskin tuotti sen näköistä dataa että se voisi olla sekunnin vilaisulla validi OneCoin lohkoketju. Lähempi tarkastelu kuitenkin osoitti että ei sillä ole tosielämän Onecoin transaktioiden kanssa mitään tekemistä, ja nykyäänhän koko viritelmä onkin rikki ja näyttää käytännössä vain yhtä 50000 kolikon transaktiota per blokki.

Toiseksi, sillä ei ole ponziin mitään vaikutusta minkä tyyppisessä kirjanpidossa kolikot näytetään.
Joka tapauksessa on myyty paketteja, jotka generoivat yhtiön ilmoittaman kolikon aina nousevalla feikkiarvolla 10-10000 kertaisesti "arvoa" näytille BackOfficeen. Realisoitua tätä ei enää saa kuin korkeintaan murto-osan huijauksen sisäisessä DealShakerissa, eikä XcoinX:ssäkään realisointi onnistunut kuin minimaalisella murto-osalle kolikoita.

Anonyymi kirjoitti...

Tunkki: "Mihin rikokseen Konstantin on tarkkaanottaen myöntänyt syyllistyneensä."

Se on valitettavaa että tunkit eivät joko osaa englantia tai eivät kykene itse tekemään minkäänlaista selvitystyötä, vaan ottavat tiedon rikollisilta ja huijariprofeetoilta kuten Tommi Vuorinen.

Konstantin on allekirjoittanut paperin jossa myöntää syyllisyyteensä ja osallisuutensa OneCoiniin:
(1) an international cryptocurrency fraud scheme known as "OneCoin" (the "OneCoin Scheme")
https://i.imgur.com/MauARYl.png

Eli kansainväliseen kryptovaluutta huijaukseen - OneCoiniin.
Tämän lisäksi Konstantin on liittovaltion oikeusistunnossa kutsunut OneCoina huijaukseksi josta oli itse tietoinen.

Anonyymi kirjoitti...

^ jatkoa..

Konstantin on tämän lisäksi myöntänyt rahat pesun ja pankkihuijauksen (money laundering, bank fraud)

https://www.scribd.com/document/434747259/On-OneCoin-Cooperator-Konstantin-Ignatov-s-Plea-Agreement-for-5K1-letter

Anonyymi kirjoitti...

Oma kysymykseni Suomen viranomaisille olisi tässä vaihessa se, täyttyykö petoksen tunnusmerkit OneCoinin levittämisessä ja markkinoinnissa nyt, kun yhtiön johtaja ja perustajan veli on tunnustanut USAn viranomaisille että OneCoin on huijaus.

Nyt pitäisi ehdottomasti saada nämä ihmisiä harhaanjohtavat huijarit kuten Tommi Vuorinen kuriin. Ei voi olla oikein, että oikeudellisesti varmistettua petosta voi ilman seuraamuksia levittää ja markkinoida hyväuskoisille ihmisille.

onecoinscam.info kirjoitti...

@ Tommi Vuorinen:
https://onecoinscam.info/blockchain-simulator/
https://onecoinscam.info/fake-genesis-block-fake-blockchain/
https://onecoinscam.info/aping-blockchain-info/

Ja_e kirjoitti...

Tommi järjestää rahastuseminaareja salaa, fb:ssa vaikuttavien myyrien takia, viidakkorumpua käyttäen, sinne lähdetään illan hämärässä kuin pikkupojat omenavarkaisiin...

Lohjalla oli tapaaminen, mutta niistä ei kerrota ryhmässä vallitsevan tilanteen ja myyrien takia. Viidakkorumpu käytössä.

Tommi Vuorinen ok. Kiitos infosta.
Voin antaa ilmaisen neuvon. Tälläinen salamyhkäisyys ei ainakaan nostata onelifen/ylläpitäjien luottamusta

Jukka Leppänen Kiitos palautteesta, asioilla on aina kaksi puolta. Emme kaipaa mediaa paikalle tai vihaajia hankaloittamaan tilojen vuokrausta.

- Tulee mieleen 100v taaksepäin kapinaa valistelleiden punakaartilaisten touhut, onhan asiassa samaakin, nyt valmistellaan finanssimarkkinoiden vallankaappausta:

Ja_e kirjoitti...

Tommi luulee että hän voi järjestää salassa, esimerkiksi Reima Liukku on hölösuu,jolta tiedon kyllä saa joka haluaa, toiseksi voi olla että pian Tommi pitää seminaareja Kylmäkoskella tai Köyliön varavankilassa, aiheesta ei vielä ole tietoa, mutta siinä vaiheessa onecoin lienee lopullisesti kuopattu
Olisi mielenkiintoista mennä tälläiseen seminaariin ja kuunnella Tommin hegemoniaa ja tilaisuuden lopuksi häiriköidä hankalilla kysymyksillä.

Anonyymi kirjoitti...

En menisi niin sanomaan, että Tommi lopettaisi onecoin-evankeliointiaan vankilassa.

Anonyymi kirjoitti...

Wahlroos vaihtaa kusetusta aina näin loppuvuodesta.
Pitää muutaman seminaarin ja sitten etsii uuden häkkyrän. Nyt vissiin on joku pörssiyhtiö kyseessä hänen facebookkinsa mukaan.
Tunteeko joku paremmin tätä uutta juksausta, jossa Kummelin tapaan apinaa koijataan.

Anonyymi kirjoitti...

"Wahlroos vaihtaa kusetusta aina näin loppuvuodesta.
Pitää muutaman seminaarin ja sitten etsii uuden häkkyrän. Nyt vissiin on joku pörssiyhtiö kyseessä hänen facebookkinsa mukaan.
Tunteeko joku paremmin tätä uutta juksausta, jossa Kummelin tapaan apinaa koijataan."

Hyvä pointti hei! Joo mitenkähän hän nukkuu öisin kun kaikki perustuu kusettamiseen?

Anonyymi kirjoitti...

"DagCoin ei ole krypto. Tai vaikka takana olisi legitimaatti lohkoketju, niin sitä ei käytetä.

Marraskuussa 2018 DagChainin explorerista saattoi nähdä että kaikki paitsi 60 miljoonaa DAG oli _yhdessä_ja_samassa_ lompakko-osoitteessa.
Samaan aikaan DagCoin toitotti uutista jonka mukaan jäsenistölle oli jaettu jo 1,07 miljardia DAG ja sisäisessä pörssissäkin oli myynnissä 82,5 miljoonaa DAG jäsenten "omistamia" kolikoita.
(Molemmat tiedot löytyvät yhä päiväyksineen netistä, Muron ketju sisältää linkit.)

Public API löytyy jolla kolikoita voi siirtää jäseniltä toisille (ja kauppiaille) mutta jäsenten rahat katoavat yhtä kaikki jos Nils unohtaa maksaa laskun Amazonille (koko DagCoin pyörii IP-osoitteiden mukaan Amazon Web Servicesin päällä).

"Smoke and mirrors" sanoisi Amerikkalainen."

No siis se on vissiin Byteballin klooni, näin sitä ollaan sanottu. Kyseessä ei ole lohkoketju, lohkoketjullahan on ongelmansa, ainakin POW-mainatuilla.
Oli niin tai näin, se on eräänlainen digitaalinen valuutta, hyvää on se, että hunajata saa hankittua Virosta. Ilmeisesti hunajamyyjä saa hankituksi jotain mitä itse haluaa Dageillaan. Ei niitä euroiksi ole kovinkaan kätevää konvergoida, ja miksi pitäisi muuttaakaan, jos jengi laajemmin alkaa käyttää niitä paikallisvaluuttana. Eihän bitcoinejakaan tarvitse euroiksi konvertoida, niillä voi ostaa jotain muuta tai säästää niitä jos haluaa. Sinälläänhän nerokasta on perustaa oma valuutta, jonka tarjontaa itse pystyy hallinoimaan. Tällöin pystyy kerämään inflaation hyödyn kokonaan itselleen.

deckfromacard kirjoitti...

Dagcoin ei ole krypto eikä valuutta.

Dagcoin pyöri aluksi Byteballin infran päällä ja koodi ( https://github.com/dagcoin ) oli forkattu Byteballista.
Sitten DagCoin vaihtoi uuteen lohkoketjuun (kuulostaako tutulta?) eli omaan DagChain:iin. Mielenkiintoisesti samalla DagCoin hub - eli hajautetun verkon solmu - hylättiin kokonaan ( https://github.com/dagcoin/dagcoin-hub ). Sen jälkeen on päivitetty ainoastaan mobiililompakon sovellusta.

Eli nyt DagCoin käyttää OneCoinin tapaan yhden tahon hallinnoimaa "DagChainia", josta ei ole hajautettuja kopioita ja johon - kuten aiemmin sanottu - ei edes ole kirjattu sijoittajien kolikoita.

Jos Amazon ottaa DagCoinin serveriltä virrat pois niin kaikkien käyttäjien kaikki DagCoinit ovat iäksi kadonneet. Eihän kukaan halua käyttää tuollaista "valuuttaa".

Jaakko kirjoitti...

Kantaako Tommi vastuun suomalaisten huijaamisesta ja mahdollisista perhetragedioista kun jäsenille lopulta käy selväksi että omat ja läheistenkin rahat on menneet kankkulan kaivoon? Naurettavaa miten voivat väittää lohkokejun olevan olemassa ja tosiaan, vaikka olisikin, se ei lievennä huijausta yhtään.

Ja_e kirjoitti...

Joidenkin tunkkien epäluulo aiheuttaa Tommille painetta, selittelee asiat yhtiön edulla...

Sami Salmi: Eipä tuo kauhean viralliselta paperilta näytäkään. En siis ihmettele jo yle ja muu valtamedia ei noteeraa tuollaista millään lailla.

Tommi: YLE voi kysyä asiaa Suoraan Saksan Nürnbergista, jos ei firman dokumentaatiota usko.

Sami Salmi: Varmasti voikin en tässä sitä tarkoita. Mutta kuka on niin urpo, että yrittää vakuutella muita syyttömyydestään itse tehdyillä papereilla varsinkin tässä tilanteessa.

Tommi: Sami Salmi Ei kukaan yritä vakuutella, vaan julkaisee faktaa. Tutkinta on suoritettu ja siitä on puhtaat paperit.

Janne Koponen : Miksi sitä Saksan poliisin omaa ja itsetekemää ja leimaamaa lopputulosta tai lauselmaa ei suoraan näytetä jos sellainen on saatu ja on yhtiölle lähetetty. Miksi tehdä siitä oma virallinen paperi.

Tommi: Janne Koponen Yhtiön asiakirjat ovat yksityisiä ja niiden salassapidolle on varmasti perusteet. Yhtiö on tiedottanut asiasta aikanaan parhaaksi katsomallaan tavalla.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jokainen Onecoin-jäsen voi tarkastella yhtiön "lohkoketjua" reaaliajassa sivustolta. Siitä omin silmin näkee, että "lohkoketjuun" tallentuu vain uusia kolikkoja, joita luodaan 50 000 kappaletta aina minuutin välein. Listassa ei ole yhtään -- siis ainuttakaan -- muunlaista siirtoa.

On kaksi mahdollisuutta:

a) kukaan ei siirrä Onecoineja jäseneltä toiselle - ei ylälinjaan eikä alalinjaan, eikä liioin osta Dealshakerista mitään ts. valuutta on ihan kuollut

b) lohkoketju on pelkkää teatteria, eikä edes yritä matkia oikeaa lohkoketjua

Selitäpä tämä, Tommi! Nyt ei ole kyse mistään yhtiön todistuksista eikä heitterien valheista, vaan ihan yhtiön omasta nettisivusta ja sen BLOCKCHAIN-näytöstä.

deckfromacard kirjoitti...

Tunkittajat ovat jo vuosia kertoneet että se lohkoketjunäkymä siellä sivustolla on vain sellainen suuntaa antava, heitterit vaan kuvittelee että siellä voitaisiin muka näyttää oikeaa lohkoketjua reaaliajassa.

deckfromacard kirjoitti...

Kari Wahlroosin uusi kupru on vastatuulessa Itävallassa:
https://www.fma.gv.at/wantage-one-ab/

Anonyymi kirjoitti...

Jaria taitaa vituttaa...HAH

Jari Tikkanen: Oikeastaan voisin sanoa kaikille vihaajille ja myyrille , että ei voisi vähempää kiinnostaa teidän nollan arvoiset kommentit eri palstoilla. Ja myös säälittävät yritykset horjuttaa meidän erittäin päättäväistä ja yhtenäistä OneLife-perhettä ovat surkeudessaan jo selkeä viesti, että ilmeisesti teillä ei ole niin sanotusti penaalin terävin kynä käytössä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tunkittajat ovat jo vuosia kertoneet että se lohkoketjunäkymä siellä sivustolla on vain sellainen suuntaa antava, heitterit vaan kuvittelee että siellä voitaisiin muka näyttää oikeaa lohkoketjua reaaliajassa.

Animaatio, jossa pyörivät heksadesimaaliset luvut kuvasi muka louhintaa, mutta sitten yhtiökin myönsi, että se on pelkkä videokirjastosta otettu mainos.

Sen sijaan lohkoketjun siirtoja kuvaavien merkintöjen pitäisi olla aitoja. Joko ne eivät ole, tai lohkoketjussa ei tapahdu mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tuo Wahlroos on älykäs kaveri. Nytkin onnistuu maalaamaan itsestään tuollaisen vähän hölmön veijaritarinan, johon oikeastaan tuntee sympatiaa, kun taas Tommia kohtaan on vaikea tuntea yhtään mitään!

Jussi Makela kirjoitti...

Kari tietää että hänen sopimuksessaan luki että hän oli vain kasvattamassa verkostoa ja ei mitenkään liity Onecoinin toimintaan joten on helppo antaa kommentteja yhtiöstä. Karilla ei koskaan ollut omaa alalinjaa tai omaa tiliä mihin bonukset olisivat tulleet vaan kaikki tulot tuli verkoston kasvattamisesta.

Voisi yksinkertaistaa ja sanoa että Kari oli konsulttina Onecoinille joten en näe mitään syytä miksi Kari olisi vastuussa Onecoinin tekemisistä(toki jos löytyy jotain viestejä missä käy ilmi että Kari tiesi että kyse on huijauksesta mutta epäilen että ei ole) koska ikinä ei ollut mukana "virallisesti".

Ei Kari ollut ensimmäistä kertaa mukana verkostomarkkinointi hommissa mukana vaan Kari oli jo ennen Onecoinia suhteellisen menestyvä henkilö.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jatkossa kommentit uuteen kirjoitukseen: Yle MOT ja Onecoin-ohjelma.

Anonyymi kirjoitti...

Myynnin ja markkinoinnin kannalta oli oleellista väittää että Onecoinilla oli lohkoketju ja se olisi kryptovaluutta.

Se pohjautuuko Backofficessa näkyvät numerot ja niiden leikkiarvo lohkoketjutekniikkaan tai ei, on lopputuleman kannalta yksi ja sama; ei niitä 'miljoonia' pysty ikinä realisoimaan koska kysyntää ei ole.
Paketteja ostetaan vain näennäisen profitin takia.
Eikä Onecoinissa ole mitään'kryptoa' muutenkaan,kuten turvallista kryptolompakkoa mistä kolikoita ei pysty ilman avainta takavarikoimaan.

Osa jäsenistä leikkkii sitten jotain kauppaa keskenään DealShaker kirpputorilla ja odottaa uskonnollisella hartaudella pörssiä ja vakuutteluja paikalliselta lahkoprofeetaltaan.

MOTista sen verran että oli kyllä hyvä että finanssivalvonnan mies sanoi keskuspankkipuheista sen mitä kriitikotkin, eli höpölöpöä tällaiset puheet.

MOTin katsojilla on varmasti naurussa pitelemistä parissa kohdassa, kuten vaikka kun Tommi julistaa että keskuspankin kanssa toimitaan mutta sitä ei kerrota minkä keskuspankin. :D

Jukka Niiranen kirjoitti...

Kantaako Tommi Vuorinen vastuun?

«Vanhin ‹Vanhempi   201 – 230 / 230   Uudempi› Uusin»