maanantai 18. marraskuuta 2019

Yle MOT ja Onecoin-ohjelma

Ylen odotettu Onecoin-jakso on julkaistu Areenassa ja esitetään illalla TV 1:ssä. Tämän blogin kautta aihetta seuranneelle ohjelmassa on vähän uutta, lähinnä Lontoon konttorin Arthur Duncanin haastattelu, mutta peruskatsojalle ohjelma tarjoaa mainion tiivistyksen Onecoin-huijauksesta pähkinänkuoressa. Laajempi tietopaketti on ohjelman verkkosivulla https://yle.fi/uutiset/3-11073023.

Yle's long awaited report on Onecoin scam has finally been broadcasted, summary in English: http://yle.fi/uutiset/osasto/news/mot_finns_set_to_lose_millions_in_onecoin_scam/11074675.

Tämä on se tutkivan journalismin tv-ohjelma, jota odotin lähes viisi vuotta. Viimeistään tämän katsottuaan jokaisen uhrin luulisi ymmärtävän, että peli on menetetty. Nyt tekemään niitä rikosilmoituksia, jotta saadaan poliisitutkinta käyntiin Suomessakin!

Arthur Duncan oli sisäpiirissä, mutta ei nähnyt mitään merkkjä kryptovaluutan louhinnasta.
Videoleikkeissä vilahtavat Ruja Ignatovan vierellä Tommi Vuorinen, Juha Parhiala ja tietenkin Kari Wahlroos, josta tulee ohjelmassa suurempi tekijä kuin Vuorisesta. Maailman mittakaavassa näin onkin.
Tommi Vuorinen ei luovuta. Hän valaa edelleen uskoa jäljellä oleviin verkoston jäseniin.
Wahlroos sai prosentin Euroopan ja Aasian myyntituotoista, eikä hänen tarvinnut sotkeutua lainkaan verkoston rakentamiseen. Tämä kumoaa Vuorisen väitteen siitä, että Wahlroos olisi saanut muka potkut verkoston väärinkäytösten vuoksi.

Wahlroos oli "gun for hire" eikä häntä kiinnostanut, onko valuutta todellinen vai ei. Hän keräsi miljoonien eurojen tulot levittämällä huijausta yli 80 maahan. Toivottavasti oikeus aikanaan punnitsee, voiko joku ansaita miljoonia puhumalla p*skaa yli miljoonalle kuulijalle piittaamatta siitä, onko kaikki huijausta vai totta.

Wahlroos sanoo käsityksenään, että kolmen miljardin liikevaihto tehtiin yhdessä vuodessa, ja että koko potti olisi paljon suurempi kuin tähän mennessä on arvioitu. Jamie Bartlettin siteeraama arvio 15 miljardista voi hyvinkin pitää paikkansa. Se tekisi Onecoinista yhden kaikkien aikojen suurimmista rikoksista.
"Me myytiin koulutuspaketteja"
Ohjelman lopussa Jyri Hänninen kysyy Wahlroosilta, onko hänellä jotain sanottavaa niille, jotka sijoittivat rahojaan Onecoiniin. "Me myytiin koulutuspaketteja... kaikki olivat yli 18-vuotiaita ja heillä oli omat tilit, omat rahansa, uskon että ketään ei pakotettu."

Oma vikasi, jos uskoit kusetustani, hän tuntuu sanovan lähtiessään haastattelusta keltaisella 600 000 euron arvoisella Ferrarilla. "Kaikkea hyvää" on osuva loppurepliikki.
Wahlroos kaasuttelee paikalta jäsenten maksamassa 600 000 euron Ferrarissa.
Kaikki Onecoin-jäsenet voivat ajatella, että siellä ne minunkin arvottomat sijoitukseni nyt ovat: Wahlroosin Ferrarissa, Veska Ignatovan 25 000 euron käsilaukussa ja lukuisten muiden pyramidin huipulla seisseiden verkostomarkkinoijien taskuissa, puhtaaksi pestyinä.

===

Lisätään tähän vielä keino, jolla jokainen Onecoin-jäsen voi itse varmistaa, ettei mitään lohkoketjua ole. Vuorisen väitehän on, että yhtiön on todistanut lohkoketjun Saksan viranomaisille. Jostain syystä auditointiraportteja ei ole näkynyt enää elokuun 2017 jälkeen.

Mutta se todiste. Jäsenpalvelussa näkyy kohta Crypto Currency, jonka sivulla on MINING ja BLOCKCHAIN. Niiden pitäisi kuvata reaaliajassa kolikkojen louhintaa ja lohkoketjuun tallentuvia tapahtumia.

Jos tämä on lohkoketju, kukaan ei käytä Onecoinia. 
Lista päivityy minuutin välein yhdellä tapahtumalla (transaction), jossa ketjuun (muka) lisätään 50 000 uutta kolikkoa. Mitään muita tapahtumia ei näytä olevan.

Nyt on kaksi mahdollisuutta. Joko yhtään kolikkoa ei siirry käyttäjältä toiselle (ylä- tai alalinjaan), eikä kukaan liioin osta DealShaker-kirpputorilta mitään, tai koko näyttö (ja sitä myötä lohkoketju) on pelkkää huijausta.

Tässä on siis kyse Onecoinin omasta palvelusta, ei mistään "vihaajien" propagandasta tai mustamaalauksesta.

Vertailun vuoksi voi katsoa, miltä oikean Bitcoin-lohkoketjun tapahtumat näyttävät reaaliajassa: https://www.blockchain.com/explorer?view=btc_transactions

Oikean lohkoketjun tapahtumat.
Näin toimii todellinen, avoin lohkoketju. Jokainen näkee omat (ja muidenkin) rahansiirrot ketjussa.

Erikoista on, että Onecoinilla oli aiemmin sentään lohkoketjusimulaattori, jossa jäsenelle näytettiin oikeilta näyttäviä tapahtumia. Se poistui käytöstä jonkin sivustouudistuksen myötä.

=========
Lisäys 19.11.2019

Kari Wahlroosin esiintyminen MOT:n haastattelussa loi vaikutelman, että "rahaa tuli vitusti" ja automaattisesti. Kun mitään tuotannollista toimintaa ei ollut, kyse oli vain uhrien rahojen siirtämisestä Wahlroosin ja kumppanien taskuihin. Rahansiirtojen pohjana olivat Wahlroosin ja muiden verkostoijien valheelliset lupaukset. Kyse oli siis huijauksesta, ei loistavasta bisneksestä.

Wahlroos antoi ymmärtää, ettei hän tiennyt, mistä oli kyse. Se on täyttä puppua. Jo Tampereen tilaisuudessa 4.9.2016 hän kertoi sukulaistensa varoittavan pyramidista:
Wahlroos kertoi saaneensa kuulla sukulaisilta pelottelua pyramidista, mutta kuittasi ne helposti: "En tiedä, lähdenkö tänään Lambolla vai Ferrarilla... mulla on elämä kauheen mukavasti".
Sama kohta Wahlroosin itsensä kertomana: https://www.youtube.com/watch?v=lrqHB62M_M8&feature=youtu.be&t=1h0m52s. Ja yleisö nauraa...

Toinen ajankohtaiseen teemaan sopiva sitaatti: "Se päivä tulee vielä, jolloin kansa kiittää, että meillä oli Tommi Vuorinen" ja vähän myöhemmin "Mikä kolikon arvo on muutaman vuoden päästä? Mitä väliä sillä on, se nousee kuitenkin". Tässäkö myydään vain koulutusta?

Vuotta myöhemmin elokuussa 2017 Kari Wahlroosin kiertuekalenteri näytti tältä:

Wahlroos kiertueella syksyllä 2017
Etelä-Afrikka, Zimbabwe, Malawi, Kenia, Uganda, Kongo, Pakistan, Vietnam, Azerbaizan, Kazakstan... Tiesivätkö nämä köyhät ihmiset, mihin olivat sijoittamassa? Ymmärsivätkö he, mitä kryptovaluutat ovat ja miten nettihuijaukset toimivat? Ostivatko he oikeasti koulutusta teknisestä analyysistä, johdannaisista ja muista mutkikkaista sijoitusinstrumenteista?

Miten röyhkeä ihmisen pitää olla huijatakseen köyhiä afrikkalaisia saadakseen rahat Ferrariinsa? Tämä "koulutus" tuli kalliiksi osallistujille.

Brittilehti Mirror kävi helmikuussa 2016 kuuntelemassa Wahlroosin show'ta. Tulevaisuus näytti niin valoisalta, että Wahlroosin oli käytettävä aurinkolaseja:
“Do you know why I wear shades?” he asked. “Because the future looks so bright.” And he insisted: “I am here to make you filthy rich”.
Jälkimmäisessä hän huijasi vain vähän: hän oli paikalla tehdäkseen sikarikkaan itsestään, ei kuulijoista.

440 kommenttia:

1 – 200 / 440   Uudempi›   Uusin»
Anonyymi kirjoitti...

Saapa nähdä tuleeko tuumaustauko "bensiksellä".

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän Wahlroos pitäisi jollainen lailla saada vastuuseen, on "hieman" ylimielistä kommenttia miehellä sporttiautoineen.

Jukka Niiranen kirjoitti...

Täytyy sanoa että mä en pidä Wahlroosin tekemisistä yhtään mutta arvostan että tuli omalla naamallaan myöntämään kaiken.

Anonyymi kirjoitti...

Oma veikkaus on, että profeetta ja uskovaiset tarttuvat ainakin siihen että kirpputoria ei käsitelty.

Ja Tommi todennäköisesti jauhaa sitä valetta että Saksan viranomaiset olisivat todistaneet aidon (kaikki Onecoin transaktiot sisältävän) lohkoketjun, mitä ei yksinkertaisesti ole tapahtunut minkään dokumentin mukaan. Sellaista dokumenttia ei yksinkertaisesti ole, eikä Tommin esittämä yhiön omakaan dokumentti sellainen ole.

Unknown kirjoitti...

"Viimeistään tämän katsottuaan jokaisen uhrin luulisi ymmärtävän, että peli on menetetty"

Niin sitä luulisi mutta vielä tämänkin jälkeen tosiuskova odottaa pörssin aukeamista ja kuvittelee että joku maksaisi hänelle uunokolikosta oikeaa rahaa.

Anonyymi kirjoitti...

Myynnin ja markkinoinnin kannalta oli oleellista väittää että Onecoinilla oli lohkoketju ja se olisi kryptovaluutta.

Se pohjautuuko Backofficessa näkyvät numerot ja niiden leikkiarvo lohkoketjutekniikkaan tai ei, on lopputuleman kannalta yksi ja sama; ei niitä 'miljoonia' pysty ikinä realisoimaan koska kysyntää ei ole.

Paketteja ostetaan vain näennäisen profitin takia.

Eikä Onecoinissa ole yhtään mitään 'kryptoa' muutenkaan, kuten turvallista kryptolompakkoa mistä kolikoita ei pysty ilman privaatti-avainta takavarikoimaan.

Osa jäsenistä leikkkii sitten kauppaa keskenään DealShaker kirpputorilla ja odottaa uskonnollisella hartaudella pörssiä ja vakuutteluja paikalliselta lahkoprofeetaltaan.

MOTista sen verran että oli kyllä hyvä että finanssivalvonnan mies sanoi keskuspankkipuheista sen mitä kriitikotkin, eli höpölöpöä tällaiset puheet.

MOTin katsojilla on varmasti naurussa pitelemistä parissa kohdassa, kuten vaikka kun Tommi julistaa että keskuspankin kanssa toimitaan mutta sitä ei kerrota minkä keskuspankin. :D

Jukka Niiranen kirjoitti...

Saa nähdä miten profeetta Vuorinen selittää tuon MOTin seuraajilleen. Sitähän ei pidä katsoa ettei tule paha mieli mutta uskon että moni katsoo.

Anonyymi kirjoitti...

Vuorisen mukaan Ignatovan veli pidätettiin sen takia, että OneCoin (anteeksi OneKoulutus) -yhteisö on kritisoinut USA:n keskuspankkia :)

Ikäänkuin sellaisissa maissa kun Suomi tai USA ei olisi ihmisiä, jotka joka päivä arvostelevat keskuspankkeja todella rajusti :) Ja ihan valtavirtamediassa.

Anonyymi kirjoitti...

Sälli taitaa ihan lennosta keksiä noita hätävalheita sitä mukaa kun joku sattuu asioita kyselemään.

Anonyymi kirjoitti...

Moni on varmaan lähtenyt OneCoiniin mukaan tietäen sen olevan huijaus, mutta kuvitellen osaavansa loikata rannalle oikeassa vaiheessa. Toisaalta Wincapitan pitäisi osoittaa, että viranomaiset voivat karhuta "sjoituksia" hyvinkin kauan aikaa.

Jokohan KRP luovuttaa sen lähdekoodin suhteen?

Anonyymi kirjoitti...

MOT oli ihan hyvä. Mitään uutta varsinaisesti ei ollut uunokolikon tarinaa seuranneelle, mutta varmasti hyvä tietopaketti asiaan perehtymättömille. Olisin itse toivonut pikakatsausta muutamiin isoimpiin älyttömyyksiin, kuten:

-Splitit ja valuutan tuplaantuminen = arvo senkun nousee, oikean valuutan arvo ei todellakaan nouse kun liikkeellä oleva valuutan määrä tuplaantuu.

-Annetut lupakset ja niiden päivämäärien jatkuva siirtely: pörssiin listautuminen, lähdekoodin julkistaminen, ja ykkösenä vapaa vaihdanta jota on lupailtu kolikon alkuajoista asti mutta ei vieläkään onnistu vuosia myöhemmin. Kaikki oikeat kryptovaluutat ovat lähteneet liikkeelle vapaalla vaihdannalla, uunokolikolle tämä kummasti on ylitsepääsemätön este.

Mielenkiinnolla odotan konstan oikeusjutun päättymistä ja sitä, saavatko Jenkit tälle naulan vihdoinkin arkkuun.

Anonyymi kirjoitti...

"Vuorisen mukaan Ignatovan veli pidätettiin sen takia, että OneCoin (anteeksi OneKoulutus) -yhteisö on kritisoinut USA:n keskuspankkia :)"

Moni näistä Vuorisen naurettavista höpinöistä tulee suoraan jostain muualta verkostosta. Tridad&Tobagosta oleva OneLife rikollinen King Jayms hoki tuota samaa verkoston webinaarissa vähän aikaa sitten. Profeetta Vuorinen poimii sitten näitä "faktoja" ja suomentaa lahkolaisilleen.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ylen A-Studio jatkaa vielä MOT:n jälkeen Onecoin-aiheesta: "Vieraina rikoskomisario Marko Leponen Keskusrikospoliisista ja kybervaluuttoihin perehtynyt tutkija Juri Mattila Elinkeinoelämän tutkimuslaitos Etlasta."

Ehkä saamme vihdoin kuulla, mitä KRP tekee asian suhteen. Luultavasti vastaus kuitenkin on, ettei keskeneräistä tutkintaa kommentoida.

Anonyymi kirjoitti...

Saattaa se häkki heilua Vuoriselle ja Wahlroosillekin. Molemmat kuitenkin markkinoivat ihmisiä harhaan jo WinCapita-huijauksessa. Eivät voi enää vedota vahinkoon ja tietämättömyyteen.

Sen lisäksi joku kaikki elämänsä säästöt menettänyt saattaa käydä tekemässä tiliselvitystä ihan henkilökohtaisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Hesarikin julkaisi tänään taas jutun OneCoinista.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006312730.html

Paina profeetta Vuorinen paina! Kyllä ne lahkolaiset vielä uskoo kun vakuuttavasti selität ja valehtelet!

Anonyymi kirjoitti...

"Joko yhtään kolikkoa ei siirry käyttäjältä toiselle (ylä- tai alalinjaan), eikä kukaan liioin osta DealShaker-kirpputorilta mitään, tai koko näyttö (ja sitä myötä lohkoketju) on pelkkää huijausta."

Samoin se voisi toimia vaikka homma olisi rehellistä (mutta järjetöntä). Käyttäjillä ei ole edes omia avaimia, joten mitä hyötyä olisi kirjata kaikkia transaktioita lohkoketjuun?

Jos ostan bitcoin-pörssistä bitcoineja, niin se ei näy lohkoketjussa. Lohkoketjussa näkyy jotain vasta kun siirrän bitcoineja omaan lompakkoon. En pysty ulkopuolisena sanomaan toimiiko bitcoin-pörssi rehellisesti (esim. Mt. Gox -tapaus).

Lohkoketjun olemassaolo on oikeudenkäyntejä ajatellen hieman hankala argumentti, joka sekoittaa asiaa, minkä takia Onecoin siitä puhuukin. Onecoin voisi esim. jälkikäteen rakentaa lohkoketjun tyhjästä. On totta, että bitcoinin vaikeustasolla olevaa lohkoketjua ei voi luoda tyhjästä uudestaan, mutta se voi kuulostaa oikeudessa hiustenhalkomiselta.

Petteri Järvinen kirjoitti...

En pysty ulkopuolisena sanomaan toimiiko bitcoin-pörssi rehellisesti

Pörssin toiminnasta on mahdoton sanoa mitään, koska ei tiedä miten ostot ja myynnit tasataan. Lisäksi pörssin säilytyksessä olevat varat ovat alttiita hakkeroinnille.

Mutta käänteisesti: jos siirrän kolikkoja käyttäjältä toiselle, eikä se näkyisi lainkaan lohkoketjussa, jokin olisi varmasti vialla.

Onecoinin tapaus on tietysti sikäli erilainen, että lohkoketju on ihan määritelmän mukaan hajautettu useille koneille. Onecoin hallitsee tilejä itse, joten sillä ei edes teoriassa voi olla lohkoketjua. Auditointiraportitkin puhuivat vain kolikkojen louhinnasta ketjuun, eivät rahansiirroista. Kysymys Onecoinin lohkoketjusta on siten täysin irrelevantti.

Anonyymi kirjoitti...

Wahlroosilta olisi voinut kysyä, mitä on tullut tehtyä OneCoinailun jälkeen... Kusetukset on jatkuneet ensin pyramidihuijaus DagCoinissa ja ihan tuoreeltaan pyramidihuijauksessa Wantage Onessa... Niistä Wallu ei perustajajäsenenä ei han heti pysty kiemurtelemaan eroon.

Anonyymi kirjoitti...

OneCoinhan väittää että kaikki transaktiot ovat KYC varmennettuja ja ne tallennetaan KYC informaation kanssa lohkoketjuun. Tämäkin on valhetta, jonka voi jokainen jolla on OneCoin tili ja siellä kolikoita testata seuraavalla tavalla:

1. Tee alalinjaasi ilmainen uusi tili feikki-nimellä ja uudella sähköpostiosoitteella, odota että tili aktivoituu (aktivoimisen voi testata esim viestin lähetyksellä kumpaankin suuntaan, aktivoituminen saattaa kestää useita tunteja)

2. Kun feikkitili on aktivoitunut, voit siirtää Onecoineja tälle alalinjan feikkitilillesi. 1-2 Onecoinia riittää aivan hyvin seuraavaan vaiheeseen. Huomaat että siirto onnistuu ja feikkitilillä on nyt Onecoineija, vaikka sitä ei ole KYC verifioitu ja nimi ja email ovat mitä sattuu.

3. Loggaudu feikkitilillä DealShakeriin ja osta kuponki. Tämäkin onnistuu täysin ilman ongelmia. Mitään KYCiä ei todellakaan tarvita, ja näin DealShakerista voi siis ostaa kirpputoriroinaa täysin väärillä tiedoilla ilman KYCiä.

Eli kaikki OneCoinin puhe vuosien ajalta lohkoketjussa KYC verifiodusta kolikosta on täyttä kusetusta ja valetta. Profeetta Vuorinen voi tämän kieltää, mutta jokainen jolla on OneCoineja voi testata itse ohjeen mukaisesti ja todeta miten asia oikeasti on.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoin lahkon uskollisimmat jäsenet on aivopesty uskomaan Onecoiniin, ihan sama mitä siitä sanotaan kaikki heidän mielestään valhetta, vain yhtiö ja Profeetta Tommi Vuorinen tietää kaiken. Muita pidä uskoa.
Tosin joillakin jo tervettä epäilyä ja syytä onkin viimeistään tässä vaiheessa.

Tässä Onelife face ryhmään tullut muutama kommentti:

Harri Konttinen: Onko se Järvinen vieläkin asialla? Kuka sille maksaa että jaksaa mollata?Aika paha kirjoitus ja kyllä moni tietenkin tuon kirjoituksen ja ohjelman jälkeen miettii mitä tuli tehtyä. On kuitenkin niin, että koko ajan puhutaan tulevaisuuden rahasta ja asia menee väkisin eteenpäin. Kaikkea on mollattu esim sähköauto keksittiin jo 1950 luvulla ja nyt se vasta menee läpi 🤔.
Eteenpäin vaikka harmaan kiven 😤.

Aino Ojala: Tietääköhän kukaan mikä on totuus👍

Tero Kauppi: Ainakin me uskotaan ja yritetään.

Petri Välilä: Aino Ojala eikös Saksan viranomaiset todenneet blockchainin olemassaolon ja olihan mukana myös europolin raportti.


Kaarina Pääkkönen: Nyt kun nämä ohjelmat tulevat suomessa, kuka olisi se oikea henkilö joka tekisi vastineen ylen korkeimmalle elimelle, eikö niillä ole joku neuvosto, esittäisi nuo dokumentit tutkinnasta ja vaatisi Yleltä asioiden oikeisua, todellista huijaustahan on tuo ohjelma.

Pate Sisu: Ajan haaskuuta. Ei mitään vaikutusta vaikka mihin vastinetta Suomessa laittaisi. Asioiden eteneminen oikaisee aikanaan nämä jutut.

Liisa Korvenheimo: Tästä ohjelmasta tiedettiin jo etukäteen.Kysymys kuuluukin:Miksi ei Suomen johtohenkilö ollut vastaamassa syytöksiin?Antaa aika oudon kuvan onecoinista.....kunnon oikeaksi todistetut dokumentit pöytään,niin väitetyt virheet olisi kumottu.Miksi Ruja etsintäkuulutettuna pysyy piilossa?Aika outoa......jos on puhtaat paperit ei tarvitse piilotella.
Täytyyhän Suomen johtajalla olla päivänvalon kestävää totuutta,tietoa.

Kaarina Pääkkönen: Liisa Korvenheimo samaa mieltä, rehellisen ei tarvitse piilotella

Anonyymi kirjoitti...

^ Näkyy kommenteista että nämä raukat ovat täysin hölmöläisiä seuratessaan kulttimaisia verkostomarkkinoijia, ja ovat täydellisen tietämättömiä mitä oikeassa krypto/lohkoketju-alalla tapahtuu, eläen vain siinä omassa verkostokuplassaan ja sen välittämässä informaatiossa omasta erinomaisesta "kryptovaluutastaan".

"Uskotaan uskotaan"

Voi hyvä luoja sentään tätä ihmisten typeryyttä. Millä näitä ihmisiä opettaisi?

Hyvä uusi podcast joka käsittelee tätä kysymystä miten erillään oikea krypto/lohkoketju-ala ja verkostomarkkinoinnin OneCoin ovat, kaksi eri maailmaa jotka eivät ole kohdanneet.

What Bitcoiners Can Learn from the OneCoin Scam with Jamie Bartlett
https://www.youtube.com/watch?v=9VrJQB0aXlg

Anonyymi kirjoitti...

The Garda National Economic Crime Bureau is helping European and US law enforcement agencies to trace the proceeds generated by OneCoin, a bogus cryptocurrency thought to have raised about €4bn worldwide.

https://www.thetimes.co.uk/edition/ireland/gardai-join-hunt-for-the-missing-onecoin-billions-swchhv0nd

Anonyymi kirjoitti...

Toivon kipinä on se että jotkut sentään alkavat kysyä oikeantyyppisiä kysymyksiä Vuorisen FB ryhmässä. Kun riittävän moni kysyy, Vuorinenkaan ei todennäköisesti kehtaa heittää kaikkia näitä ulos ryhmästä. Varsinkin nyt, kun varmasti monella on mielessä rikosilmoituksen teko Vuorista vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Wahlroosin tapauksessa taitaa olla ongelmana se, että mistä häntä syytettäisiin? Esimerkiksi jos minä menen pihalle puhumaan porukkaa ympäri, että sijoittavat minun spurgun kaverin IT-firmaan miljoonia ja nämä sitten ostavat häneltä osakkeita, niin olenko minä vai tuo minun spurgu kaveri (joka siis myy nämä osakkeet) syyllinen?
En nyt siis tarkoita että tuo homma olisi mitenkään oikein, mutta Karihan vaan yllyttää ostamaan noita paketteja tunkeilta ja tunkit sitten myy.

Anonyymi kirjoitti...

Karin kaikki rahat ovat peräisin rikollisella tavalla hankitusta pääomasta eli Onecoinista. Kari on tästä erittäin tietoinen. Jos verottaja (minkä maan?) kysyy, että mistä nämä rahat ovat peräisin, on käänteinen todistustaakka. Näin kaikki Caponet ja muut on saatu kiinni kun ei voi pestä mielettömästi rahaa noin vain.

Anonyymi kirjoitti...

Sama se oli Aarniolla, äijällä oli käteistä siellä täällä ja ääliöt käyttivät vielä plus korttia niin oli helppo ynnätä paljonko on massia liikkunut. Sitten kun ei voi mitenkään todentaa mistä raha on peräisin, niin...

Anonyymi kirjoitti...

"Esimerkiksi jos minä menen pihalle puhumaan porukkaa ympäri, että sijoittavat minun spurgun kaverin IT-firmaan miljoonia ja nämä sitten ostavat häneltä osakkeita, niin olenko minä vai tuo minun spurgu kaveri (joka siis myy nämä osakkeet) syyllinen?"

Ei kumpikaan.

Onecoin-analogiassa olisi mukana myös Helsingin pörssi, joka ilmoittaa osakkeille valheellisia hintoja, ja ostaa saaduilla rahoilla Ferrareja.

"En nyt siis tarkoita että tuo homma olisi mitenkään oikein"

Se on yleensä markki siitä, että laista löytyy pykälä, jota voidaan käyttää. Konstantin Ignatov myönsi petoksen. Eikä petos vaadi, että Onecoin olisi Wahlroosin "oma" firma. Wahlroosin saamat rahat ovat riittävä kytkös.

Anonyymi kirjoitti...

Face ryhmästä lahkon Suomen profeetan itsensä kommentti MOTista

Pertti Korhonen jakoi areena linkin

(vs. aikaisempaan komnenttiin, se on tuolla ylempänä)
Tommi Vuorinen Liisa Korvenheimo: Tämäkin asia on moneen kertaan ryhmässä kerrottu, yhtiön säännöt kieltävät yksiselitteisesti jäsenten yhteydenotot mediaan. Yhtiö on tietoinen MOT:n jutusta ja on heidän tehtävänsä selvittää asiat YLE:n kanssa, ei minun.

Tommi Vuorinen Pertti Korhonen: Alarvoinen suoritus Yleltä, kuten sopi odottaa. Ei esim. sanaakaan Saksan tutkinnasta, Dealshakerista tai Tunne Asiakkaasi-käytännöistä (KYC).

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelen suuresti, että Wahlroos antoi noinkin avoimen haastattelun, jossa myönsi ettei oikeasti välittäny siitä onko onecoin huijausta vai ei..,

myös Wahlroosin viimeinen kommentti osoittaa melkoisen suurta röyhkeyttä ja ylimielisyyttä..

"Me myytiin koulutuspaketteja... kaikki olivat yli 18-vuotiaita ja heillä oli omat tilit, omat rahansa, uskon että ketään ei pakotettu."

Haastattelusta voi päätellä että Wahlroos todennäköisesti uskoo selviävänsä kuin koira veräjästä autojen ja rahojensa kanssa.

Täytyy toivoa että mies on väärässä ja saa viellä tuntea lain kouran!

Petteri Järvinen kirjoitti...

yhtiön säännöt kieltävät yksiselitteisesti jäsenten yhteydenotot mediaan.

Miksi ihmeessä yhtiö kieltä jäseniltä yhteydenotot mediaan? Eihän tämä mikään Pohjois-Korea ole, eikä Neuvostoliitto. Miksi jäsenet eivät saisi olla vastata median kysymyksiin?

Yhtiö on tietoinen MOT:n jutusta ja on heidän tehtävänsä selvittää asiat YLE:n kanssa, ei minun

Yhtiö on tietoinen monesta muustakin asiasta, eikä tee mitään. Se ei voi, koska siellä ei ole ketään, joka haluaisi edustaa yhtiötä omalla nimellään.

Anonyymi kirjoitti...

Vuorinen on helpompi saada syytettyjen penkille kuin Wahlroos. JOS Wahlroos ei siis ole kerännyt verkostoa, vaan ainoastaan vetänyt tuota epämääräistä monologiaan ympäri maailmaa. Lisäksi epäilen, että Karilla on sen verran kokemusta verosuunnittelusta, että rahoja voi hänen osaltaan olla haastavampaa jäljittää. Ei vaikuta olemukseltaankaan oikein siltä, että hirveästi jännittäisi (vrt. Tomppa).

deckfromacard kirjoitti...

"Onecoin voisi esim. jälkikäteen rakentaa lohkoketjun tyhjästä."

Voisi ja voisi. Tätä juuri olen jo elokuussa 2016 peräänkuuluttanut että jos OneCoin tänään päättäisi kirjoittaa lohkoketjun joka pitää sisällään viimeisten viiden vuoden tapahtumat, niin jää nämä optiot:

1. Lohkoketjuun kirjataan yksi helvetin iso genesis block jossa kaikkien tunkkien rahat jo ovat ja lisäksi lohkoketjulla asetetaan jokin louhintavaikeusaste >0. Salaperäisesti kaikki ne 1min välein louhitut lohkot menneisyydestä puuttuvat. Tai sitten:

2. Generoidaan kaikki puuttuvat 1min välein louhitut lohkot viimeisen kahden vuoden ajalta, mutta louhintavaikeusaste on 0, jotta yleensä ottaen on mahdollista että jokin kone tällä planeetalla generoi tuon lohkoketjun alle viidessä vuodessa. Checksumit ovat validit ja lohkot hyväksyttäisiin myös hajautetussa järjestelmässä.

3. Lohkoketjuun kopioidaan hashit vaikka BitCoinin lohkoketjusta mutta minkään sortin checksumit eivät pidä kutiaan viimeisellä viidellä vuodella joten oikeassa hajautetussa ympäristössä jokainen lohko olisi hylätty invalidina. Louhintavaikeusaste on hashien perusteella kuitenkin näennäisesti ollut >0.

Jokin näistä täytyisi valita. Ongelma on että em. tapauksissa:
1. Lohkoketjua ei ole. Mitään todistetta ei ole että louhintaa on koskaan tapahtunutkaan.

2. Lohkoketjun vaikeusaste on 0, eli louhintaan ei ole mistään syystä tarvinnut käyttää viittä vuotta, pari tuntia olisi riittänyt.

3. Lohkoketju ei ole validi, eli vaikka "louhinta" onkin sen mukaan tapahtunut, dataa on voitu peukaloida jälkikäteen eikä näin ollen lohkoketjun sisältöön voida luottaa. (Tässä on perustavanlaatuinen ongelma: lohkoketjun koko arvo on siinä että historiatietoa on mahdoton peukaloida jälkikäteen ilman että lohkoketju invalidoituu, peukaloidun tai sitä seuraavan lohkon osalta. Tällainen "näennäislohkoketju" olisi vapaasti peukaloitavissa ja siksi arvoton.)

Aivan sama minkä valitsee, OC on kuzetus jos lohkoketjun tekee jälkikäteen.

Anonyymi kirjoitti...

Olipa aika jännä katsoa tuota lopulta aika mitäänsanomatonta A-studiota. Mutta se jännä osuus tuli poliisin osuudesta. Tutkinnanjohtaja ei päässyt tai halunnut osallistua keskusteluun. Sen sijaan tuli henkilö, joka korosti sitä, että hän puhuu yleisellä tasolla, ei OneCoinista. Siitä huolimatta hänellä meinasi vähän lipsahdella, ja jos kehonkielestä osaan mitään päätellä, niin hän piti tätä selvänä kusetuksena. ETLA:n asiantuntija sanoi jälleen kerran ääneen sen, minkä Petteri ja moni muu huomasi jo vuosia sitten, mitä enemmän tapaukseen perehtyy, sitä enemmän se vaikuttaa huijaukselta.

Onko niin, että näinkin ison tapauksen eteneminen riippuu siitä, kenet satutaan valitsemaan tutkinnanjohtajaksi? Wincapitasta olisi luultu opitun yhtä jos toista. Vai onko niin, että poliisitutkintaa on tehty yhdessä kansainvälisten tahojen kanssa, lausunnoista ja julkisista toimista on pidättäydytty jotta iso operaatio saadaan menestyksellä maaliin? Nämä ovat hyvin mielenkiintoisia kysymyksiä.

Anonyymi kirjoitti...

Petos ei edellytä, että Wahlroos myisi OneCoineja:
https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L36

"Joka, hankkiakseen itselleen tai toiselle oikeudetonta taloudellista hyötyä taikka toista vahingoittaakseen, erehdyttämällä tai erehdystä hyväksi käyttämällä saa toisen tekemään tai jättämään tekemättä jotakin ja siten aiheuttaa taloudellista vahinkoa erehtyneelle tai sille, jonka eduista tällä on ollut mahdollisuus määrätä, on tuomittava petoksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Petoksesta tuomitaan myös se, joka 1 momentissa mainitussa tarkoituksessa dataa syöttämällä, muuttamalla, tuhoamalla tai poistamalla taikka tietojärjestelmän toimintaan muuten puuttumalla saa aikaan tietojenkäsittelyn lopputuloksen vääristymisen ja siten aiheuttaa toiselle taloudellista vahinkoa."

Anonyymi kirjoitti...

Face ryhmän kommentteja (kuvina on niin paljon):

Tähän ketjuun iski profeetta Tommin sensuuri, meni tunteisiin:D
ja yllätys, yllätys Jorma sai kenkään ryhmästä, Tommilla taitaa vähän kiristää päätä:D

https://imgur.com/xL1VBJ8


Sitten lisää muita kommentteja:

https://imgur.com/AulYImD

https://imgur.com/iexnnpo

https://imgur.com/jpnmkaE

https://imgur.com/52HcSlQ

https://imgur.com/l6zl1JR

Anonyymi kirjoitti...

Tommi ei vissiin ole edes mitään merkittäviä rahasummia tehnyt Onecoinilla. Hän varmaankin ajelee Opelilla ABC:lle syömään makkaraperunat. Wahlroos taas kruisailee Ferrarilla ja v*ttuilee päin naamaa sioittajille.

Anonyymi kirjoitti...

Ja se, että poliisi ei tuossa A-studion kommentissaan halunnut puhua nimenomaan OneCoinista, oli sitten välittömästi otettu argumentiksi tunkkeja rauhoiteltaessa. Vielä kerran: eikö Wincapitasta ja sen sponssien toiminnasta suomi24:ssa ja muilla foorumeilla ole otettu opiksi?

Anonyymi kirjoitti...

Tommin kommentti face ryhmästä kokonaisuudessa tässä, oli aikaisemmassa kuvassa jäänyt osa pois


Tommi Vuorinen Arja Gröhn: Kannattaa lukea aiemmat päivitykset. Kari Wahlroos on erotettu 4.12.2017 ja Duncan Arthurin sopimus purettu tänä vuonna. Wahlroos mm. rakensi kilpailevaa virtuaalivaluuttaa (Dagcoin) samaan aikaan salassa, kun toimi Onelifen lähettiläänä. Duncan yritti varastaa koko Onelifen verkoston omalla Newdealshaker-alustallaan, jonka ei edes ollut tarkoitus toimia, vaan houkutella ihmiset kirjautumaan alustalle ja antamaan tietonsa hänelle.

Anonyymi kirjoitti...

Vielä siellä tutkitaan:):https://www.youtube.com/watch?v=LrGZR5LRxLk

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi sanoi A-studiossa ettei voi puhua Onecoin tutkinnasta, koska sillä oma tutkinnanjohtaja, joka ei pyynnöstä huolimatta päässyt A-studioon.

Ehkä tutkinnanjohtaja on töissä ja niillä niin kuin "haku" päällä ja kohta kuuluu useammaltakin ovelta "kop, kop" Keskusrikospoliisista hyvää iltaa, meillä olisi vähän selvitettäviä asioita...HAH, Toivottavasti näin on

Anonyymi kirjoitti...

Petteriä puolustettiin face ryhmässä, profeetta heräsi ja taisi mennä tunteisiin tääkin, tosin ei vielä poistettu


Liisa Korvenheimo Voitto Erkkilä: hän ohjelmassa Petteri Järvinen,tietotekniikka-asiantuntija ym.....saanut mm.valtion tiedonjulkistamispalkinnon 1988 ym muita tunnustuksia.Taustoitti hyvin väitteensä selkosuomella.


Tommi Vuorinen Liisa Korvenheimo: Petteri Järvinen on tehnyt yli neljä vuotta kaikkensa kampittaakseen Onecoinin. Hänellä on VAIN vahingoittamistarkoitus. Lue tämän ryhmän aiemmat postaukset ja Käyttöopas tiedostoista, jotta ymmärrät paremmin, missä olet mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkään järjissään olevan tunkin pitäisi noista sensuroinneista, ryhmästä poisheittämisistä ja tuossa edempänä olevasta kovin stasimaisesta ohjeistuksesta huomata, että omassa pesässä on nyt jotain pahasti vialla. Ja virallisen propagandan väitteistä huolimatta ei taida olla ainuttakaan esimerkkiä tarjota siitä, kuinka media on rahasukujen tai keskuspankkien komennosta tuhonnut jonkin lupaavan bisneksen. Ja ei, Wincapita ei ollut sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikilla (minulla) ei ole naamakirjaa, niin on hjyvä saada tätä(kin) kautta tietoja mitä siellä keskustellaan. Ihmettelen suuresti, jos viälä joku tähän kusetuxeen lankeaa ja uskoo saavansa sijoituxensa kasvamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ihmisestä mikään ei tunnu paremmalta kuin joku sanoo että tup eiku triplaa sun rahat viikossa.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä oikein helmi Onelife lahkon face ryhmästä:

Sirpa Korkmaz:Petteri Järvinen selosti aivan hyvin, miksi Bitcoin on pyramidihuijaus; Ei mitään konkreettista tuotetta tai palvelua kaupankäynnin kohteena �� Kari Wahlroos ei kyllä ollut ohjelmassa edukseen, mutta Tommi Vuorinen oli (y) Sain puhelun tänään Sveitsistä, siellä on samanlainen mollaus OneCoinin suhteen menossa mediassa... ehkä nyt käydään vielä kovilla panoksilla hintaneuvotteluja pörssin avaamisen suhteen keskuspankin kanssa �� Toivottavasti yhtiön pääomat ei ole kuluneet homssutteluihin, KYC rulijanssit (myös DS puolella) ja OFC:n palautukset ainakin on olleet todella kalliit/isoja pääomakuluja yhtiölle �� Rahalähetykset (yksi ekosysteemin tärkeä palikka) ei kyllä ala, ennen kuin pörssi on auki, edes rajoitetusti...

Anonyymi kirjoitti...

Wincapita ei ollut mikään suomalainen pyramidihuijaus. Kukaan ei ole sitä pystynyt minulle perustelemaan tähän mennessä!

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärrän viestini alapuolella olevan näkökulman (suora sitaatti edelläolevasta viestistä), mutta juridisesti kyse on siitä saadaanko muodostettua näyttöä siitä kuinka paljon oikeudetonta taloudellista hyötyä Wahlroos on saanut. Tämähän on osittain sopimustekninen asia. Mikäli Wahlroosin sopimus on tosiaan ollut sidottu koko Euroopan myyntiin, niin hän voi kuitenkin osoittaa tehneensä melko vaativaa työtä tunkit... siis saarnatess... siis mainostaessaan onecoinia. Tällöin hän on työstään ansainnut jonkinlaisen vastikkeellisen korvauksen. Mikä osa tuosta korvauksesta on oikeudetonta pitää pystyä osoittamaan. Mikäli kukaan (yhtiön lisäksi) ei suoraan ole maksanut hänelle mitään, on asian näyttäminen kokonaisuudessaan haastavaa.

Teen tähän vertauksen:
Paavo Pesusieni myy ultimaattisen koulutuspaketin Niilo Nyymille. Paavo saa provisiota koulutuspaketista 1000 euroa. Tässä tapauksessa on helppo näyttää, että tuo 1000 euroa on oikeudetonta taloudellista hyötyä (kyse on siis esimerkissäkin pyramidipelistä).
Tilanteesta tulee kuitenkin ongelmallisempi, kun Niilo Nyymi on viikkoa aiemmin ollut kuuntelemassa Pekka Poskensoittajan ultimaattista infoa. Infossa Niilo on innostunut, mutta ei ole ostanut infon pitäjältä mitään. Todistettavasti infon pitäjälle on tullut kuluja, sekä hän on tehnyt infonkaltaisia töitä aiemminkin. Millainen korvaus hänelle siis tällä kertaa kuuluu? Ja toisaalta jos ei päästä käsiksi hänen tilitietoihinsa, niin voidaanko kuulopuheiden perusteella alkaa vaatia häneltä jotain? Totta kuitenkin että on melko kyseenalaista, ovatko miljoonien kuukausiansiot (jos nämä voidaan näyttää toteen), kohtuullisia.

Viestini alussa viittaama sitaatti alapuolella.

Petos ei edellytä, että Wahlroos myisi OneCoineja:
https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L36

"Joka, hankkiakseen itselleen tai toiselle oikeudetonta taloudellista hyötyä taikka toista vahingoittaakseen, erehdyttämällä tai erehdystä hyväksi käyttämällä saa toisen tekemään tai jättämään tekemättä jotakin ja siten aiheuttaa taloudellista vahinkoa erehtyneelle tai sille, jonka eduista tällä on ollut mahdollisuus määrätä, on tuomittava petoksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Petoksesta tuomitaan myös se, joka 1 momentissa mainitussa tarkoituksessa dataa syöttämällä, muuttamalla, tuhoamalla tai poistamalla taikka tietojärjestelmän toimintaan muuten puuttumalla saa aikaan tietojenkäsittelyn lopputuloksen vääristymisen ja siten aiheuttaa toiselle taloudellista vahinkoa."

18. marraskuuta 2019 klo 21.54

Ja_e kirjoitti...

Tunkit ja Tommi kalistelevat sapeleita:

Liisa Korvenheimo:
Tommi Vuorinen En ota kantaa ”VAIN vahingoittamistarkoitus”väitteeseesi.En myöskään muihin väitteisiin kyseisessä ohjelmassa.Ihmetystäni vain herättää tämä salailu ylipäätään se,että yhtiö ei yksiselitteisesti pysty,eikä halua kumota sitä tietoa,joka julkisuuteen vuotaa.Reilusti Ruja esiin ja faktat pöytään,niin median negatiivisuus loppuu ja sävy muuttuu.
Älynkään käyttö rehelliseen ulostuloon ei taatusti loukkaa,eikä toivottavasti vahingoita ketään.
Aiemmat postaukset luettu,todellinen eksakti facta puuttuu!

Tommi: Liisa Korvenheimo Olisipa asia noin helppo. Yhtiö on toimittanut faktaa niin BBC:lle, kuin YLE:lle, mutta sitä ei syystä tai toisesta julkaista.

Liisa Korvenheimo: Tommi Vuorinen ei ole toimittanut.Siitähän tässä onkin kyse.Liian paljon salailua ja sanahelinää.Kukaan todellinen johtohenkilö (Ruja) ei ole uskaltanut näyttäytyä!!
Sarjassaan todella erikoinen YHTIÖ.

Anonyymi kirjoitti...

No onecoinhan oli lähtökohtaisesti huijaus mutta oleellisempaa olisi kysyä missä vaiheessa alkaa "laillisten" krytovaluuttojen dominoketju kaatua kun porukka kyllästyy spekuloimaan arvolla.

Ja jatko kysymyksenä jos tuosta kaatumisesta joku selviää hengissä niin mikä. Bitcoinhan se ei todellakaan tule olemaan, ihan senkin hulluuden tähden että tällä hetkellä taitaa suurin osa valuutasta louhiutua kiinan peltomaalla kivi-hiilellä jolla ei ole mitään tekemistä järkevyyden ja tai ekologisuuden kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Katos, Liisalta löytyy palleja kyseenalaistaa Tommia.
Toivotaan että näitä kysymyksiä alkaa tulla Tommin ryhmässä yhä enenevässä määrin.

Ja_e kirjoitti...

Tommi ja Pate Sisu aikovat Yleä lakitupaan.. vai onko yhtiöllä joku salainen suomalainen asiamies, koska yleensä kaikkiin asioihin vastataan : yhtiö hoitaa!

Mirka Saari: Ikävää tuokin,että Facebookin suljetun ryhmän keskusteluja/kommentteja on päässyt julkisuuteen!

Tommi: Mirka Saari Selvitetään, onko laillista.

Pate Sisu: Mirka Saari
Lakeja Ylenkin on noudatettava

Mirka Saari : Pate Sisu mitä?

Pate Sisu: Mirka Saari
Sitä että materiaalia on täältä käytetty. Kuten Tommi sanoi, niin selvitetään.

Pate Sisu tosin muuttaa mieltään kuin tuuliviiri, kysyjästä riippuen:

Kaarina Pääkkönen: Nyt kun nämä ohjelmat tulevat suomessa, kuka olisi se oikea henkilö joka tekisi vastineen ylen korkeimmalle elimelle, eikö niillä ole joku neuvosto, esittäisi nuo dokumentit tutkinnasta ja vaatisi Yleltä asioiden oikeisua, todellista huijaustahan on tuo ohjelma.

Pate Sisu: Ajan haaskuuta. Ei mitään vaikutusta vaikka mihin vastinetta Suomessa laittaisi. Asioiden eteneminen oikaisee aikanaan nämä jutut.

Ja_e kirjoitti...

Yleensä Tommi poistaa tälläiset välittömästi ja asiasta riippuen blokkaa käyttäjän, nyt kuumentuneena hänellä on luultavasti niin paljon selittelyä että ote pääsee lipsumaan. Myös omaisuuden siirto ja mahdollinen puolustautuminen oikeuden edessä syövät Tommin aikaa ja hermoja. Maistaako jo kielellään vankila ruuan tympeän maun?

Anonyymi kirjoitti...

Onelife lahkon faceryhmässä Tommin lakeija Pate Sisu on vaipunut jo epätoivoon, on niin säälittäviä kommentteja...HAH,hah

Pate Sisu Liisa Korvenheimo:
Ei kaikki ole sitä miltä asia näyttää, vaan miten ne tuodaan esiin ja mitä jätetään tuomatta esiin.
https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/39635?

Liisa Korvenheimo Pate Sisu: ???Ei liity onecoiniin.
PS:korkeinoikeus/hovi-ja käräjäoikeus syytön.

Pate Sisu: Kuten Petteri Järvinen totesi:
"- Jos syyttäjä olisi tehnyt juttunsa tulosvaroituksen viivästymisestä, lopputulos olisi mennyt varmaan eri lailla, Järvinen sanoo."

Petteri Järvinen kirjoitti...

FB-ryhmässä on hyviä kysymyksiä. Miksi yhtiö kieltää jäseniltään kommentoinnin mediassa? Meno on kuin Pohjois-Koreassa tai Neuvostoliitossa. Eihän tuollainen kielto ole edes perustuslain mukaista.

Miksei yhtiö tosiaan tule esiin, oikaise omalla nimellään ja oikeilla kasvoilla tapahtumia? Miksei Ruja Ignatova tule kertomaan, mikä on tilanne?

Vuorinen uhoaa miten "yhtiölle on välitetty tieto asiasta" ja yhtiö sitä sun tätä, mutta yhtiö ei koskaan tee mitään, koska se joutuisi paljastamaan tilanteensa ja nimettömänä pysyvän henkilökuntansa. Yhtiö viestii vain tiedotteilla, joilla ei ole mitään arvoa (Konstantinin tunnustuksen jälkeen ei ole tullut edes tiedotetta) ja joissa ei ole kenenkään allekirjoitusta.

Vuorinen itsekään ei tee mitään, koska ei ole edes yhtiön palveluksessa eikä hänellä ole mitään faktoja, joilla osoittaa Ylen esittämiä faktoja vääriksi. Vuorinen voi vain uhota ja väitellä.

Anonyymi kirjoitti...

Kuina paljon tässäkin taas palaa veronmaksajien varoja, kun aletaan syyllisiä etsimään, ja niitä varmasti aletaan etsiä, minulle tarjottiin jäsennyyttä vuonna 2014 mutta jätin väliin, ja tästä syystä minun ja tarjoajan välit katkesivat.

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista A-studiossa, yhtään syytettä Suomessa ei ole nostettu..

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ei ole edes aktiivista tutkintaa. KRP vain seuraa tilannetta. Ehkä MOT:n eilinen juttu saa tutkintaan vauhtia - etenkin, jos uhrit havahtuvat vihdoin tekemään rikosilmoituksia. Tähän asti ovat pelänneet yhtiön jäädyttävän tilin kostoksi.

JiM kirjoitti...

Millä mandaatilla Tommi sanoo yhtään mitään. Jos äijällä ei ole mitään roolia rekisteröimättömässä ponzi firmassa niin vois olla ihan hiljaa.

Anonyymi kirjoitti...

Profeetta Tommi on aivan hiilenä lahkon face ryhmässä.


Tommi Vuorinen

MOT

Todella ala-arvoinen ja tarkoitushakuinen suoritus Yleltä.

EI KERROTTU:

1. Bulgarian/Saksan/Europolin 2018 pääkonttorin ratsian ja tutkinnan tulosta, AITO LOHKOKETJU, AIDOT KAUPPIAAT, EI PYRAMIDIRAKENNETTA MARKKINOINTIJÄRJESTELMÄSSÄ.

2. DEALSHAKER, TOIMIVA KAUPPA-ALUSTA, JOLLA VOI KÄYTTÄÄ KOLIKOITA. LÄHES 120 000 KAUPPIASTA GLOBAALISTI, JOTKA HYVÄKSYVÄT ONE:N OSIN TAI KOKONAAN MAKSUVÄLINEENÄ.

3. TUNNE ASIAKKAASI-KÄYTÄNNÖN MUKAINEN TOIMINTA. KOLIKOITA EI VOI KÄYTTÄÄ ILMAN TUNNISTAUTUMISTA (KYC). JÄRJESTELMÄ TÄYTTÄÄ KANSAINVÄLISEN RAHANPESULAINSÄÄDÄNNÖN NORMIT.

4. ONEWORLD-SÄÄTIÖ, HYVÄNTEKEVÄISYYTTÄ LASTEN/NUORTEN HYVÄKSI 2015 ALKAEN. GLOBAALISTI JO YLI 100 TOTEUTETTUA HANKETTA.

Ylen "asiantuntijat" ja heidän puolueettomuus:

Kari Wahlroos - potkittu räikeiden väärinkäytösten takia pois Onelifesta 4.12.2017. Suoraan kilpailevaa yritystoimintaa, ensin Dagcoin ja nyt Wantage One.

Duncan Arthur - potkittu pois tänä vuonna yrittäessään varastaa Newdealshaker-hankkeella koko Onelifen verkoston. Kilpailevaa toimintaa Ovid/Bycoi, johon yrittänyt houkutella Onelifen jäseniä.

Petteri Järvinen - levittänyt disinformaatiota alkukeväästä 2015 saakka. Ei ole jäsen, eikä halua ymmärtää meidän visiota/konseptia. Tavoittelee omaa etua ja lukijoita blogiinsa, joista tienaa Google Adds-palkkioita. On kirjoittamassa kirjaa "Onecoin-huijauksesta", jolla aikoo rahastaa.

Kuten MOT:n toimittaja Jyri Hänninen minulle puhelimitse viime perjantaina totesi, Yle on saanut yhtiöltä pitkän kirjelmän, jossa se kiistää kaikki väärinkäytökset. Omien sanojensa mukaan, mikäli hän toimisi sen mukaan, niin koko juttua ei olisi.

Anonyymi kirjoitti...

Duncan Arthur - potkittu pois tänä vuonna yrittäessään varastaa Newdealshaker-hankkeella koko Onelifen verkoston.

Eikö NewDealShaker nimenomaan ollut onecoin-yhtiön antama toimeksianto Duncanille ja sinne piti siirtää kaikki vanhan alustan kauppiaat ja käyttäjät?

Anonyymi kirjoitti...

Tommi avautui aivan julkisesti FB:ssä samalla MOT-postauksella. Mielenkiintoista, mielenkiintoista...voi tulla kovaa kyytiä vielä hänelle.

deckfromacard kirjoitti...

Tommi Vuorinen:
"EI PYRAMIDIRAKENNETTA MARKKINOINTIJÄRJESTELMÄSSÄ"

No siis...
https://i.imgur.com/4KinZpg.png
Tämä kuva oli sitten OneCoin-koulutusmateriaalista jota suomalaiset myyjät käyttivät.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoin tunkkien itkuja face ryhmästä

Timo Peuranen: Ihmettelen kyllä suuresti mikä intressi Wahlroosilla oli esiintyä ohjelmassa? En näe muuta vaihtoehtoa kuin joku oma intressi ja sekin että mikä hyöty tuosta hänelle? Kosto jostain tulee ekana mieleen. Ja hänkin on hankkinut Ferrarinsa sun muut Onecoin rahoilla. Kasvaako tuon avulla nyt sitten omat uudet yritykset joita hän mainostaa? Siihen en itse usko. Lisäksi tuo todella törkeää, että joku vuotaa ehkä tämän minunkin ulostuloni nyt ja samoin muiden viestit jonnekin Yleen ja vielä törkeämpää se kun Yle esittää kuvankaappauksia ohjelmassaan ryhmästä varsinkaan kun asia ei ole selvä ja Ylekin sanoo yhdessä kohtaa otsikoissaan, että "saattaa olla" huijaus. Miten ylipäätään voi esittää "saattaa olla" juttuja? Mutta siis tuttua toimintaa itselle vaikka nyt sitten Yleltä. Siinä mielessä ei hetkauta ja se ilmeisesti Suomessa laillista ja en usko että mikään vastuu uutisoinnista koskee mitenkään valtiojohtoista Yleä eikä muitakaan medioita asian tiimoilta. Tuohan on nähty ennenkin Suomessa eli medialla ei mitään vastuuta noissa. Eikä se siis joudu vastuuseen ja mitään poliisi/lakitermillä syyttömyysolettamaa ei esiinny ainakaan mediassa.

Timo Peuranen: Siis pääotsikko menee näin: "Ylen saamat dokumentit: Suomalaiset sijoittivat vähintään 40 miljoonaa euroa huijaukseksi paljastuneeseen OneCoin-virtuaalivaluuttaan"
Alaotsikko näin: "Kymmenettuhannet suomalaiset sijoittivat OneCoin-virtuaalivaluuttaan, joka saattaa osoittautua poikkeuksellisen suureksi huijaukseksi."
Eli minun ymmärrykseni mukaan tuollaista saa lausua mikä yläotsikossa on vasta sitten kun ollaan täysin varmoja. Alaotsikon mukaan "saattaa olla" joten ristiriitainen tuossa mielessä. Silloinkin lakien mukaan on se syyttömyysolettama ainakin Suomessa oikeuden päätöksiin asti rikoksissa jota ei kuitenkaan media noudata kaikissa muissakaan tapauksissa. Epäillähän toki saa. Tai sitten en ymmärrä lakia tai syyttömyysolettamaa ei noudateta kuten se on laissa. Fraasi syytön kunnes toisin todistetaan sopii tähänkin. Itse firmaa ei ole laillisesti vielä tuomittu missään.Konstantin Ignatovin tapaus epäselvä ja sekin epäselvää mihin hänen saamansa syytteet kohdistuu.

Risto Oja-Lipasti: Ykkösen aamutelevision jälkipörssissä paskanjauhanta jatkui kolmen "viisaan" toimesta, hyi helvetti !

Petri Välilä: Eiks tämä Ylen toiminta ole täysin kiihottamista kansanryhmää vastaan ? Ovat täysin tietoisia että valehtelevat.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä koottuna yhteen -- valitettavasti huonohkolaatuisina mutta silti luettavissa olevina kuvakaappauksina -- OneCoinin vastaukset Jyri Hänniselle:

https://imgur.com/a/wRTVX1l

Hänninnen kysyy yhtiöltä jopa Rujan olinpaikasta, mutta yhtiö kieltäytyy vastaamasta vedoten avoinna olevaan tutkintaan. Samainen jääräpäinen vastaus -- tai pikemminkin epä-vastaus -- viskataan kaikkiin Yhdysvaltain viranomaisten toimia läheltä liippaaviin kysymyksiin.

Kun Hänninen kysyy OneCoinin omistajista ja johdosta, sitäkään ei haluta avata. Toiminnan yllä leijuu ehta rikollisjärjestön salamyhkäisyys sekä epämääräisyys. Kukaan yhtiöstä ei halua nimillään tai kasvoillaan tulla liitetyksi yhtiön toimintaan. Kaikki tietävät, että Veselina Valkova johtaa hommaa, mutta hänen nimeään ei saa mainita tai hänestä ottaa kuvia.

Vastaus Hännisen kysymykseen pörssin avautumisen ajankohdasta yhtiön vastaus vahvasti vihjaa, että se ei luultavasti tule milloinkaan tapahtumaan johtuen yhtiön huonosta maineesta.

Kysyipä Hänninen jopa OneLife Networkin pois potkinnasta Belizen kaupparekisteristä. Huvittavasti yhtiä myöntää, että se on "epäaktiivinen" -tilassa, koska yhtiöllä ei ole ollut toimintaa. Tämä on varmasti suuri uutinen Vuoriselle ja kumppaneille.

Unknown kirjoitti...

Kysykää pääkonttoriusta.
Hänninen kysyi.
Saiko vastauksia, ei.

Anonyymi kirjoitti...

"Tommi Vuorinen: MOT Todella ala-arvoinen ja tarkoitushakuinen suoritus Yleltä.
EI KERROTTU:

1. Bulgarian/Saksan/Europolin 2018 pääkonttorin ratsian ja tutkinnan tulosta, AITO LOHKOKETJU, AIDOT KAUPPIAAT, EI PYRAMIDIRAKENNETTA MARKKINOINTIJÄRJESTELMÄSSÄ."


Ei kerrottu, koska tuollaista tulosta ei pääkonttorin ratsian tuloksesta ole olemassa.

Ensinnäkin ratsiaan Saksasta osallistui Bielefeldin syyttäjänvirasto. Asian voi lukea vaikka tästä Sofia Globen uutisesta ratsiasta:
https://sofiaglobe.com/2018/01/19/bulgarian-special-prosecutors-join-in-anti-money-laundering-operation-against-onecoin/

"This was on the basis of an international legal assistance order from the Prosecutor’s Office in the German city of Bielefeld (North Rhine-Westphalia) which had arrived in October 2017."

Bielefeldin päätutkinta OneCoin yhtiötä vastaan ja johon pääkonttorin ratsia liittyi on yhä kesken.

Tommi ja OneCoin sen sijaan virheellisesti väittävät (tietoisesti harhaan johtaen), että erillinen yhtä IMAa vastaan käynnissä ollut tutkinta Nürnburg-Fürth syyttäjän toimesta olisi ollut pääkonttorin ratsian tutkinta. Ei ollut. OneCoin jopa omassa tiedotteessaan siteeraa Nürnberg-Fürthin virallista ilmoitusta yksittäisen IMAn tutkinnan lopettamisesta:

Under file reference Az. 505 Js 725/16 , the Public Prosecutor’s Office Nürnberg-Fürth -based on an order for withdrawal of prosecution dated 14.06.2018 -has decided to stop the proceedings against an IMA of the OneCoin companies following § 170Abs. 2 StPO [Section 170 (2) of the German Code of Criminal Procedure]

Missään ei myöskään todeta aidosta lohkoketjusta yhtään mitään. Aito lohkoketju siis olisi sellainen joka sisältäisi todennetusti kaikki historialliset Onecoin transaktiot. Se että löydetään viitteitä jostain lohkoketjusta ei todellakaan todista lohkoketjua aidoksi, varsinkin kun tiedetään että OneCoin pyörittää huijaus-lohkoketjua BackOfficessaan.

Toisaalta yhden validoijan lohkoketju ei edes täytä käytännössä mitään lohkoketjun yleisiä pääperiaatteita. Eikä lohkoketjun olemassa ololla tai olemattomuudella ole mitään merkitystä siihen että OneCoin on pyramidin lisäksi myös ponzi.

Pyramidi taas on ilmeinen koska mistään muualta uutta rahaa ei systeemiin tule ja bonuksia makseta ulos, paitsi uusilta jäseniltä. Ei ole mitään vähittäismyyntiä.

Anonyymi kirjoitti...

Myökään Tommin väittämät 2 ja 3 eivät pidä paikkaansa.

Ensinnäkin DealShakerissä ei ole 120,000 kauppiasta hyväksymässä OneCoineja, eikä ole koskaan ollutkaan. Enimmäismäärä aktiivisia diilejä DealShakerin historiassa on ollut 20 tuhannen luokassa.

120,000 "kauppiasta" on voinut kyllä DealShakerin kolmen vuoden toiminnan aikana rekisteröitynyt, mutta tämä luku ei kerro mitään siitä, montako kauppiasta tarjoaa aktiivisesti kirpputori-diilejä. Kyseinen kauppias-laskuri ei ikinä pienene..

Tommin väite 3 siitä että kolikoita ei voi käyttää ilman tunnistautumista on yksinkertaisesti vale. Kolikoita voi siirtää verkostolinjassa, ja ostaa kuponkeja DealShakerista ilman KYCia, eiköhän monikin jäsen ole tietoinen ettei DealShakerissa tarvitse KYCia ostaakseen kuponkeja..

Mutta asian voi myös varmistaa hyvin konkreettisesti seuraamalla ohjeita viestissä joka on postattu tähän ketjuun 18. marraskuuta 2019 klo 16.58.

Ja_e kirjoitti...

Suurin osa suomalaisista tunkeista on 100% Tommin tukena ja uskovat jopa salaliittoteorioihin eli huijaus jatkuu ketterästi niinkauan kunnes raudat napsahtavat Tommin ranteisiin ja lyödään lappu luukulle, ei sekään tunkkien uskoa lopeta mutta rahastuksen kyllä.

Kati Paaso: Melko moni taho on päättänyt (osa jo vuosia sitten), että OneCoin on huijaus. Siinä ei silloin rehellisyys tai avoimuus auta, valitettavasti. Maailma/eliitti tai tuomioistuinkaan ei ole niin oikeudenmukainen, että toimis rehellisyydellä.

Hämmästelen, että homma edelleen pyörii eikä yhtiötä ole viranomaisten toimesta pakotettu lopettamaan toimintaansa. Melkoinen suoritus yhtiöltä ja olis kyllä sinnikästä ’huijaamista’. Tuntuu, että rosvo olis jo antanut periksi, lopettanut ja pitänyt saaliin. Mikä saa muut jatkamaan, vaikka Ruja on poissa näkyvistä? Mitä sellaista he näkevät/tietävät, mikä saa jatkamaan? Jos talouden systeemishokki maailmassa ehtii tulla, asetelma voi toki muuttua radikaalisti. Ehkä.

Konstantinin säätö vähän kummastuttaa, mistä on kyse? Näyttää tietysti pahalta, jos hän todistaa yhtiötä vastaan. Mutta ehkä sekin selviää - johonkin suuntaan. Voiko tässä paljon muuta kuin havainnoida, miten asiat etenee? Ja vaikkapa käyttää dealshakeria.

Mika Piho: Kati Paaso Käymme informaatiosotaa melko järein asein, tätä tapahtuu kaikilla aloilla, esim. politiikassa ympäri maailmaa..., eli raha käy sotaa kolikkoa vastaan...

Anonyymi kirjoitti...

Uskovaiset onecoinistit käyvät informaatiosotaa tuntemattomien bulgarialaisten puolesta joista kukaan ei halua ottaa vastuuta omalla nimellään. Yhtiön johtaja on tunnustanut huijauksen oikeudessa ja perustaja ollut yli 2 vuotta täysin kateissa.

Kukaan ei tiedä kuka "yhtiön" takana on, ketkä ovat johtohenkilöt, edes yhtiö itse ei halua kertoa siitä yhtään mitään toimittajalle. Ei edes nykyistä toimitusjohtajaa.

Tällaisen bulgarialaisen anonyymin hämärätahon joka vieläpä voi halutessaan takavarikoida milloin vain jäsenten varat, pitäisi sitten olla joku finanssivallankumous.

Haloo.. Ei paljon uskovilla järki päätä pakota.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tämä cloudhorizon homma leviää joka paikassa. Homma kuulostaa monen mielestä hyvältä koska voi olla mukana pelastamassa maailmaa. olisi hienoa saada tästä analyysi sinulta, Petteri

Petteri Järvinen kirjoitti...

Cloud Horizon kuulostaa pahasti epäilyttävältä, mutta en ole ehtinyt perehtyä asiaan. Takana tunnettuja verkostohui... aktiiveja, nimet tuttuja jo Onecoinista. Kartoitetaan tilannetta. Kommentit tännekin tervetulleita.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä Tommi saa Onecoinista itselleen?
Ostaako joku Tommin kautta lisää Onecoineja vielä, vai mikä sitä oikein motivoi jatkamaan?

deckfromacard kirjoitti...

Cloud horizon on usean huijauksen yhteensulautuma. Analyysi täällä:
https://behindmlm.com/mlm-reviews/cloud-horizon-review-sitetalk-and-orientum-scams-combined/

Ja_e kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ja_e kirjoitti...


Hän järjestää webinaareja ja seminaareja jotka ovat tietenkin maksullisia, seminaareista ei tiedoteta edes fb ryhmässä, eli ne ovat todella salaisia ja hiipivät sinne kuin pikkupojat karkkivarkaissa. Sitten kuunnellaan pari tuntia Tommin tai Reima Liukun saarnoja joiden rinnalla jopa kiihkeimmät laestadiolais saarnamiehet kalpenevat. Suunnitelmissa on myös viikonlopputapahtuma Seinäjoella eli kyllä Tommi tällä huijauksella vielä tienaa, kunnes virkavalta toimittaa hänet tyrmään.... toivottavasti

Anonyymi kirjoitti...

Tommi todennäköisesti yrittää välttää vankilan verbaaliaggressiivisella käytöksellä ja facebook-ryhmänsä uhkailulla, sekä ainaisilla lupauksilla,ja pitää narut käsissään.

Mies on vuosien varrella ollut muutenkin varsin aggressiivinen ja hyökäävä liittyen onecoiniin.

Ja_e kirjoitti...

Onecoin yhteisössä vallitsee pelon ilmapiiri ja sitä myös hallitaan pelolla. Ruja Ignatova ilmiselvästi pelkää virkavaltaa ja vankilaa koska pötki pakoon kuin pupujussi. Tommi taas pelkää Petteriä, toimittajia ja ns.heittereitä eli onecoin vihaajia😂, seminaareista ei tiedoteta julkisesti koska pelätään jonkin edellä mainituista ilmestyvän paikalle ja pilaavan hienon hengellisen atmosfäärin. Tunkit taas pelkäävät Tommia, koska hän voi koska tahansa mahtikäskyllään jopa sulkea hangoittelevan tunkin tilin ja arvottomat kolikot katoavat kuin hohtimet kaivoon.Luultavasti monet tunkit pelkäävät nyt myös virkavaltaa mutta eivät voi tuoda ajatuksiaan julki Tommin pelon takia.

Anonyymi kirjoitti...


Jotain mystistä tässä on, koska homma on pyörinyt 2014 alkaen ja jollain tavalla pyörii edelleen. Eikö selvät laittomuudet laiteta kiinni todella nopeasti? Vai onko lopulta kyse älykkäästi suunnitellusta riittävän laillisesta keinosta kerätä nopeasti paljon rahaa? Pieleen mennyt liiketoiminta kun ei itsessään ole edes rikollista. Onko Onecoin henkilötä etsintäkuulutettu, eli olisiko jossain linkkiä tms.

Melko salamyhkäisiä myös isot firmat ovat, eli ei Google tai Facebook vastaa käytännössä mihinkään kyselyihin. On meinaa kokeiltu toinen em. firmoista.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jotain mystistä tässä on, koska homma on pyörinyt 2014 alkaen ja jollain tavalla pyörii edelleen. Eikö selvät laittomuudet laiteta kiinni todella nopeasti?

Onecoin on nerokas kuvio. Avainsanoja ovat verkostomarkkinointi ja kryptovaluutta. Tähän liittyen kirjoitin vuosi sitten elokuussa Onecoin, täydellinen rikos?.

Ja_e kirjoitti...

Kun jossain vaiheessa hidasälyisessä poliisikunnassa lamppu syttyy ja tutkinta alkaa,vieden mm. Tommin leivättömän pöydän ääreen vastaamaan konnantöistään, luetaan hänellekkin muutaman vuoden baakkelssi pureskeltavaksi, hyytyy myös hänen virnuileva hymynsä ja lehmännahkalakki riisutaan. ei olisi ollenkaan liikaa jos myös housut riisuttaisiin ja annettaisiin oikein perinteinen piiskasauna.
Toisaalta jos kaiken lähiaikoina tapahtuneen ja ilmitulleen jälkeen tunkit eivät edes tee rikosilmoituksia niin eikö he silloin tavallaan ansaitse menettämään rahansa tultuaan Tommin höynäyttämiksi.

deckfromacard kirjoitti...

Cloud Horizonista sen verran että nähtävästi siinä ostetaan paketteja joissa saa tokeneita. Jotenkin tähän liittyy öljyn valmistus muovista ja tokeneita voi myydä Eltron X - pörssissä:
https://www.eltronx.info
Tietysti se raha jos kiinnostaa niin rekryä lisää jäseniä. Siitä se rahavirta syntyy.

Anonyymi kirjoitti...

Tommi yrittää rakentaa oikeussalipuolustustaan esittämällä loppuun asti uskovansa OneCoinin todellisuuteen. Tästä taitaa olla kyse kiivaassa tunkkaamisessa.

Anonyymi kirjoitti...

antakaa hölmöjen menettää rahansa rauhassa tai ostakaa ite uunokolikoita ja nostakaa syyte

Anonyymi kirjoitti...

Cloud Horizonin yksi pääjehuista on Onecoinista (ja monista muista huijauksista) tuttu Staffan Libäck, suomenruotsalainen ponzihuijauksien ammattilainen. Tietääkseni tällä onecoinin yhdellä päähuijareista on edelleen myös Suomen passi, tosin lienee ostanut parin muunkin maan passit/kansalaisuudet ilmeisesti myös eri nimillä, asunut Thaimaassa mutta tämän hetkinen asuinpaikka ei tiedossa.

deckfromacard kirjoitti...

Cloud Horizonin nettisivuilla CEOksi nimetään Frank Ricketts. Kaverilla on takana useampi verkostopyramidi ja lisäksi oli OneCoin "Black Diamond".
Väittämän mukaan mies OneCoinin IPO-suunnitelman takana, Rickettsin oma OPN-huijaus käytti juuri saman terminologian OFC-optioita exit-strategiassaan.

Että tosi rehdiltä touhulta vaikuttaa. Kaikki nuo tutut naamat ovat katsos nyt tehneet parannuksen.

Anonyymi kirjoitti...

Ovet ovat suljettuna Sofian toimistolla tänään ja eilen..

https://www.youtube.com/watch?v=7CJnv1TipEM
https://www.youtube.com/watch?v=qo_hTrI_SNs

Saa nähdä kuinka kauan webbisivut pysyvät ylhäällä.
Tämä sivusto näyttäisi olevan jo toimimaton: https://onecoinico.io

Anonyymi kirjoitti...

^ Raj Delik, venäläinen Diamond koitti päästä toimistolle tänään ja eilen. Ei onnistunut.. Hiljasta on.

Anonyymi kirjoitti...

Käännös tuosta ensimmäisestä videosta. Sivuovelta josta työntekijät kulkevat, avasi vartija, joka kertoi että toimisto on ollut nyt pari päivää jo suljettuna.

Raj Delik yritti tavoittaa Veselina Valkovaa myös WhatsApilla mutta ei onnistunut.

Saa nähdä avautuuko toimisto enää. Toivottavasti ei!

Anonyymi kirjoitti...

Juha Parhialasta ei kukaan puhu mitään....

Anonyymi kirjoitti...

Juha Parhiala, joka tienasi 4 miljoonaa kuukaudessa esittelee Onecoinia Dimitri Järvensivulle: https://www.youtube.com/watch?v=oMqc4X0DEYk

Anonyymi kirjoitti...

Facebookin mukaan Onecoin on hänen viimeinen kusetuksensa. Hän on niitä harvoja, jotka Kari Wahlroosin ohella tienasi rahaa Onecoinilla.

Anonyymi kirjoitti...

Toi, että Tommi lähinnä hakee puolustusta oikeuteen kuulostaa realistiselta. Tuskin se mitään rahaa enää onnistuu nyhtämään suomalaisilta, kaikki uskovaiset on jo rekrytty ja rahat Bulgariaan siirretty.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on erittäin mielenkiintoista että Sofian pääkonttori on sulkenut ovensa ja kaikki vaikuttavat liuenneen. Onko käynnissä se vaihe kusetuksesta missä Kulta-Hannu häipyy kesämökkiin Ruotsiin?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Myös Irina Dilkinskan sähköposti lakkasi toimimasta jokin aika sitten, mediakyselyille ilmoitettu sähköposti antoi virheilmoituksen. Uhosta huolimatta Vuorinen & kumpp. eivät ilmeisesti ole saaneet aikaan vastinetta MOT-ohjelmalle. Olisiko huijaus vihdoin kaatumassa?

Anonyymi kirjoitti...

Joo siis on se kaatumassa joo. Osin kaatui jo siinä vaiheessa kun Wahlroos otti hatkat. Se on kokenut kaveri, joka ei jää palavalle öljylautalle, vaan siirtyy seuraavaan.

Anonyymi kirjoitti...

minkäs arvon uunokolikko nyt ilmoittaa kun on saanut niin paljon julkisuutta? joko 50 egee rikki?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onecoin on kertonut, että kolikon arvo nousee käyttäjämäärän ja sitä kautta kysynnän lisääntymisen vuoksi. Jos kysyntä vähenee huonojen uutisten ja epäluulojen vuoksi, arvon pitäisi kai myös laskea?

deckfromacard kirjoitti...

BehindMLM on laskenut OneCoinille kaksi romahduspäivää.

Toinen oli 15. tammikuuta 2017 kun OneCoin sulki sisäisen pörssin ja näin poisti viimeisenkin mahdollisuuden myydä kolikoita (kiinalaisen rihkaman ostaminen Dealshitteristä ei ole kolikoiden myyntiä). Silloin romahti se puolikas kupletista joka oli Ponzi-huijaus.

Pyramidipuoli pyörii yhä, ainakin tiettävästi tunkittajat saavat yhä tunkituspalkkionsa. Kun se jakelu lakkaa, koko huijaus on romahtanut koska kukaan ei voi enää tehdä kusetuksen kautta rahaa. Kyseinen päivä ei ole vielä tullut.

Anonyymi kirjoitti...

Yhden artikkelin löysin, jossa tuota Onecoinin vahvasti esiintuomaa Nürnbergin lausuntoa ruoditaan. Googlen konekäännös kuitenkin antaa vaikutelman että lausuntoa on vahvasti liioiteltu.

https://www.gerlachreport.com/news/verfahrenseinstellung-nutzt-onecoin-fuer-neue-luege

Rip Taggart kirjoitti...

On häpeäksi Suomen valtiolle, että meidän kansalaisia on näinkin monta lähtenyt tällaiseen kansainväliseen kusetukseen. Sitä ihmettelen että kaverit porskuttaa vielä vapaalla ja kävelee omin jaloin, mutta eiköhän paha saa aikanaan palkkansa.

PS: Vuorinen on ainakin kova mies saunomaan ja tarinamiehiä, joten jos kiinnostaa, niin kannattaa käydä Tampereella Rauhaniemessä löylyissä. Lauteilla saattaa törmätä itse maajohtajaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän ponzi-osa pyörii vielä vaikka se onkin kotiutusten suhteen romahtanut XcoinX:n sulkeutuessa. Tuskinpa mitään uutta epätoivoista pörssiä aukeaa nyt kun Ignatov on tunnustanut huijauksen. Mutta yhä edelleen ihmiset ostavat paketteja, joista generoitujen kolikoiden 'arvo' näyttää BackOfficessa paljon suuremmalta kuin paketin arvo oli. Jäsenistö voi koittaa 'realisoida' tätä feikki-arvoa huijauksen sisäisellä kirpputorilla.

Anonyymi kirjoitti...

Saa nähdä tuleeko joka keskiviikkoista GLG webinaaria enää. Puolituntia aikaa normaali aloitusaikaan eikä mitään mainintaa missään..

Anonyymi kirjoitti...

Saattaa olla vähissä ne 'liiderit' jotka haluavat hehkuttaa tässä vaiheessa GLG webinaarissa jos kerran toimistokin on suljettu ja Veselina Valkovakin tavoittamattomissa..

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa Cristi Calina astua esiin ja pitää webinaarin vielä. Katsotaan.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kerro sitten, mitä Blue Diamond lausui.

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuu olevan samaa vanhaa kirpputorin hehkutusta.

Anonyymi kirjoitti...

Cristi Calina selailee sivu sivulta kirpputoria ja hehkuttaa kaiken maailman hunajakuponkeja.

Uskomatonta mitä touhua kyllä.. Toivottavasti tämäkin huijari napataan viimeistään Italian eventissä parempaan talteen.

Anonyymi kirjoitti...

Joku kysyi webinaarin chätissä miksi Sofian toimisto on suljettu ja milloin pörssi avautuu.

Calina jatkaa pizzakupongin hehkutuksella. Kukaan ei vastaa mihinkään kysymykseen.

Anonyymi kirjoitti...

Nickolay Stoyanov (bulgarialainen journalisti) tänään Sofian toimiston edessä:
Ovet tiukasti suljettuna ja toimisto pimeänä.

https://twitter.com/Svrakata/status/1197160014722600960

Ja_e kirjoitti...

Leikkirahoja siirrellään, pidetään uskonveljet ja sisaret työn touhussa, toki Monopolin pelaaminen olisi järkevämpää, siinä voi jotain oppa.

Tommi:Viesti yhtiöltä!

Power Pack, Tycoon+ ja Tycoon pakettien kolikoita voi siirtää ylä-/alalinjaan sukupolviketjussa tästä päivästä alkaen 28.11. saakka.

Announcement from the company!

PowerPack, Tycoon+, Tycoon. Open from today late till 28/11/2019. Transfer ONE Upline/Downline

Ja sitten paranee, leikkikolikoitten siirtot ei onnistukkaan:

Laegend Jari Hämäläinen: Eipä näköjään voi

Petteri Järvinen kirjoitti...

voi siirtää ylä-/alalinjaan sukupolviketjussa tästä päivästä alkaen 28.11. saakka.

Öh, mistähän syystä siirroilla on takaraja? Jo pelkästään tällaiset rajoitukset kertovat, ettei kyseessä ole lohkoketju.

Kas kun lohkoketjun idea on juuri siinä, ettei kenelläkään yksittäisellä taholla ole mahdollisuutta rajoittaa siirtoja eikä asettaa mielivaltaisia sääntöjä, vaan tarvittava konsensus rahansiirroista syntyy tekniikan ansiosta automaattisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Tommi tarmokkaana onecoin lahkon face ryhmässä:

Tommi Vuorinen
Olemme keskellä informaatiosotaa, jossa vastapuolen ainoa intressi on tehdä valheesta vallitseva totuus, syöttämällä disinformaatiota valtakunnan median kautta Onelifesta/Onecoinista.

Tavoitteena on lamauttaa yhtiön toiminta Suomessa, niin jäsenmäärän kasvu, kuin kauppiaiden mukaantulo.

Kaikki todelliset faktat asian puolesta jätetään kertomatta ja käytetään termejä kuten; saattaa olla, mahdollisesti, ehkä, on todettu (kenen toimesta?) jne. Kerrotaan, että suomalaiset ovat menettäneet ainakin 40 miljoonaa. Kuka on menettänyt ja mitä?!? Kaikilla on tilit auki ja kolikot käytössä. Firma toimii normaalisti.

Nyt jos koskaan jokaisen kolikon omistajan on syytä puolustaa omaansa ja jakaa maksimaalisesti OIKEAA TIETOA.

Onecoin Gate kirjoitti...

Mielenkiintoista. Se, mitä yritän eniten pähkäillä, on maajohtaja Vuorisen käyttäytyminen.

1.) Onko hän lieroista lieroin kelmi, joka tiristää uunoja viimeiseen pisaraan asti, välittämättä lainkouran hamuiluista? Hänen aggressiivinen käyttäytyminen ja ruokkoamaton ulosanti alusta alkaen voisi sopia konnalokeroon. Yrittääkö hän rakentaa itselleen epätoivoista puolustusta, kuten aiemmin on mainittu, profiloimalla itsensä kohtaan 2? Olisiko hän niin ovela konna, vastoin kaikkea fiilistä, mikä hänestä huokuu läpi?

2.) Onko hän "hyödyllinen idiootti", joka ei yksinkertaisesti tajua, että häntäkin on viety ja edelleen viedään pässinnarussa kohti tuomiota ja klovnin pilkattua mainetta?

Saamme pian nähdä...

Anonyymi kirjoitti...

Olen tovin aikaan pohtinut että eikö olisi ollut loistava exit suunnitelma vain avata jonkinlainen vapaa pörssi jossa olisi ollut täysin vapaat kädet ostaa ja myydä kolikoita niin paljon kun lompakosta löytyy ja näinhän kolikon arvo olisi tipahtanut hetkessä nollaan, ja tämän jälkeen vain todeta että voi voi nyt kävi näin.

deckfromacard kirjoitti...

Moni altcoin-verkostomarkkinointi on käyttänyt juuri tuota (Bitconnect ehkä vakavin esimerkki). Ongelma on että niin kauan kuin rahaa tulee sisään, ei kannata romahduttaa kolikon arvoa.

Ja_e kirjoitti...

Kaikki eivät enää purematta niele Tommin sepustuksia:

Heikki Lindevall: Muutama asia on vaivannut vuosien aikana: Kuka se vastapuoli on? Onko lohkoketju todistetusti olemassa? Miksi pörssin avautuminen siirtyy aina eteenpäin? Miksi todiste jostakin on aina yhtiön oma lausuma "totuudesta", ei puolueettoman tahon lausunto? Miksi media näyttää yhtiön sisäistä sähköpostiviestintää, joka on huolestuttavaa, jos sähköposteja ei ole olemassa? Miksi Ignatov kertoo USA:ssa osallistuneensa huijaukseen, jos ei ole sitä tehnyt? Miksi kulttuurimme on sellainen, ettei näitä kysymyksiä saisi oikeastaan sisältäpäin esittää?

Tommi: Heikki Lindevall Vastapuolella on monia, kuten pankit, joiden tuotot rahansiirroista minimoituvat siirryttäessä virtuaalivaluutan kautta tehtyihin siirtoihin, olemme heille markkinahäirikkö, joka pitää poistaa. Samoin bitcoinistit pelkäävät bitcoinin arvon puolesta, mikäli joku onnistuu tekemään paremman globaalin ratkaisun, niin bitcoinin arvo romahtaa. Heillä on iso intressi kaataa One. Moni bloggari tekee rahaa disinformaatiolla Onesta saaden paljon klikkauksia ja Google Adds-korvauksia. Lohkoketju on todistetusti olemassa ja Bulgarian/Saksan/Europolin tutkinnassa todettu. Pörssi on siirtynyt, koska vaadittavat lisenssit ovat lupaviranomaisten käsissä, eivät yhtiön. Tämä jatkuva ajojahti ei tietenkään auta asiaa ja sen pyrkimyksenä on hermostuttaa keskuspankki ja edelleen hidastuttaa projektia. Median näyttämä sähköpostiviestintä on valikoitua ja tarkoitushakuista. Voimmeko me olla varmoja viestien aitoudesta? Miksi YLE ei julkaissut yhtiöltä saamaansa vastinetta? Huijaritko lähettävät perusteltuja vastineita mediataloille? Ignatovin oikeudenkäynti ei ole edes alkanut, hän on ollut todistajana ja lausunut, ettei tiedä ensimmäisestä lohkoketjusta (ei ole ollut silloin missään vastuussa asiasta). Emme myöskään tiedä, mitä on koko Ignatovin pidätyksen takana ja onko häneen käytetty painostusta. Odotetaan rauhassa oikeudenkäynnin lopputulos ja kuten firma on kertonut, se ei kommentoi keskeneräistä asiaa. Kysymyksiä saa esittää ja jos luet ryhmän aiemmat postaukset, niin asiat on siellä useamman kerran läpikäyty.

Saku Mukkila: Itseäni ihmetyttää, mihin pörssiä edes tarvitaan? Tai keskuspankkia?

Tommi : Saku Mukkila Pörssi tarvitaan lähinnä kauppiaille, jotta he voivat maksaa tarvittavat velvoitteet (verot) ja kulut (hankinnat) FIAT-valuutassa. Keskuspankki tarvitaan rahansiirtoalustan globaalin toimivuuden takaamiseksi. Olemme murrosvaiheessa, emmekä voi toimia ilman yhteistyötä vallitsevan rahajärjestelmän kanssa ainakaan vielä.

Ja_e kirjoitti...

Sitten on myös niitä jotka vastoin parempaa tietoa uskovat onecoiniin kuin lapset joulupukkiin :

Erkki Luoma: Ihmisten tulisi ymmärtää. Ettei onecoin ole bitcoin. Onecoin ei käytä bicoinin lohkoketjua jota kaikki muut grybtot käytävät. Meillä on aivan oma ja se ei ole yleisölle avoin niinkuin bicoinin lohkoketju jonka jokainen voi ladata omaan koneeseen ja aloitaa bitcoinin louhonnan. Tosin se vie paljon aikaa ja virtaa koska voi kestää useita viosia yhden bitcoinin saamiseksi. Eli ei hyvä idea..onecoinin lohkoketju on Rujan itsensä tekemä joka on tuhat kertaa nopeampi ja monimutkaisempi. Se on kuin kokakolan aito resepti .onko sitä näytetty yleisesti. Ei ole koska se on salainen. Onecoinin lohkoketjun on nähnyt saksan viranomaiset ja bulkarian..onecoin on mestari teos jos vertaa kaikiin muihin grybtöihin...ja onecoin on tällä hetkellä ainut laillinen kolikko maailmassa .tammikuussa tulee uudet lait voimaan. Joka tarkoitaa sitä että kaikki grybtöt joilta puutuu kyc ovat laitomia...meidän kolikko on jo nyt käyttö rahaa jolla voi jo ostaa melkein kaikea koko maailmassa. Muistakaa että kaikissa yrityksissä jotka kasvavat nopeasti on ihmisiä jotka voivat olla epärehellisiä. Mutta itse systeemi on aito ja vedenpitävä ja se toimii täysillä..jos te epäilevät ihmiset tietäisitte sen verran mitä itse tiedän tästä hommasta. Niin te olisitte jonossa mukaan lähdössä. Olen ollut 4 vuotta mukana aktiivisesti. Voin sanoa teille. Ettei minulla ole yhtään valittamisen syytä eikä syytä huoleen. Koska tiedän paremmin...

Petteri Järvinen kirjoitti...

Vai oikein "onecoin on mestari teos jos vertaa kaikiin muihin grybtöihin... Koska tiedän paremmin" - voi elämä näitä onecoinisteja! Ei tällaisia ihmisiä saisi huijata, vaikka se helppoa onkin.

Anonyymi kirjoitti...

Itse uskon, että Ruja Ignatovin tarkoituksena oli luoda lohkoketju, tehdä yksi altcoin muiden joukossa. Kuitenkin homma levisi täysin käsistä, kun Onecoin ensimmäisenä kuukautena oli tienannut 10 miljoonaa. Toisena kuukautena oltiin jo 100 miljoonassa jne.
He käsittääkseni jopa lähestyivät norjalaista lohkoketjukehittäjää (tehnyt paljon youtube-videoita, joissa kertoo miksi ei lähtenyt onecoiniin mukaan), jotta hän tekisi heille lohkoketjun. Lohkoketjualan ammattilaisia on oikeasti maailmassa tosi vähän, jolloin Onecoinilla ei hirveästi ole edes vaihtoehtoja.
Todennäköisestihän tuossa olisi pitänyt tehdä ihan hirveän suuri Genesis-block ja sitten siitä eteen päin tehdä se lohkoketju, jos tuon olisi oikeasti halunnut tehdä kryptovaluutaksi, sitten ottaa ulkopuolisia mainaajia, joilla jakaa esim. 1 % kolikoista mainauspalkkioina ja 99 % kolikoista myydä sitten MLM-periaatteella (ns. premine).
Ja Dealshaker voisi kerätä esim. 2 % palkkioita, jotka maksetaan Onecoineina transaktioista (Onecoinille samanlaista kysyntää, kuten fiat-valuutoille on verojen maksamisesta). Dealshaker pystyisi luomaan tuoteketjuja, eli henkilö A ostaa jotain B:ltä, B ostaa saamillaan kolikoilta C:lta, joka taas ostaa esim. A:lta. Todennäköisesti noi palkkiot tulisivat olemaan pitkällä tähtäimellä merkittävämpi tulonlähde "yritykselle", kuin MLM-kolikkojen myynti.

Anonyymi kirjoitti...

Joo ja toinen syy Onecoinin epäonnistumiseen ja Rujan katoamiseen kesken kaiken on se, että Onecoin sijaitsee Bulgariassa. Voi vain kuvitella, millaisiin vaikeuksiin siellä joutuu, jos on paljon rahaa ja joutuu siirrellä isoja rahasummia.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Alussa tuskin tarkoituksena oli muuta kuin puhdas huijaus Big Coinin tapaan, mutta kun homma lähti vetämään, hän yritti muuttaa sen altcoiniksi.

Pelkkä lohkoketju ei vielä tee kryptovaluuttaa. Rujan olisi pitänyt hajauttaa ketju eri puolille nettiä, ja tätä ei nähdäkseni mitenkään pysty tekemään turvallisesti jälkikäteen. Sikäli kun ketju olisi joskus ollut olemassa ja sen kolikoilla jotain arvoa, ne olisivat romahtaneet ensimmäiseen tietoturvahyökkäykseen.

Hajauttaminen olisi vaatinut louhintaohjelmaa ja todellista algoritmia. Onecoin lupasi, että 80 % jälkeen ketju avataan ja kuka tahansa voi louhia loput kolikot. Tämä ei olisi onnistunut, oli ketju millainen tahansa.

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin osalla OneCoinin perustajista ja avainjäsenistä oli ymmärtääkseni kusetustaustaa jo aiemmin, joten tämä oli hyvin todennäköisesti huijaus alusta loppuun saakka. Ja sijoittuminen Bulgariaan oli myös harkittu veto: itse toimintaa ei juuri kohdistettu bulgarialaisiin, joten paikallisten viranomaisten kiinnostus asiaan ei ollut korkealla prioriteeteissa. Ja vallitsevan korruption ansiosta ulkomailta tulevia yhteistyöpyyntöjäkin oli helppo torpata. Mukana saattoi olla myös yritys pestä paikallista huumerahaa. Totuus on luultavasti vielä likaisempi, kuin osaamme kuvitella.

Anonyymi kirjoitti...

Ignatovin oikeudenkäynti ei ole vielä alkanut, eikä ala, koska hän on jo myöntänyt syyllisyytensä huijaukseen 4 eri syytekohdassa.

Konstantin on myöntänyt syytteen "wire fraud" ja myöntänyt liittovaltion oikeudessa että hän tiesi OneCoinin olevan huijaus.

Tässä ei ole kenellekään mitään epäselvää, paitsi hyväuskoisille Onecoinisteille joita epätoivoiset OneCoin promoottorit kuten täysi huijari, täysi valehtelija ja rikollisen hankkeen promoottori Tommi Vuorinen yrittää kaikin tavoin harhaanjohtaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä keskitetyn lohkoketjun voi avata.
Ei tarvitse kuin itse mainata keskenään (bitcoinillakin oli alussa vain muutama mainaaja) kolikoita ja sitten pyytää mukaan muita ulkopuolisia mainaajia.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Keskitetyn ketjun voi avata, mutta miten tehdä se turvallisesti? Jos ketjussa on jo arvoa, se on helppo kaapata ennen kuin ulkopuolisia mainaajia ehtii riittävästi mukaan. Oletan, että 51 % hyökkäys toimisi myös Onecoinia vastaan, vaikka Onecoin ei olekaan kertonut yksityiskohtia viiden intialaisen matemaatikon kehittämästä uudesta algoritmista.

Anonyymi kirjoitti...

Vihdoin eloa Sofian pääkonttorissa! Tavaraa kannetaan ulos Sofian pääkonttorista pakettiautoon.

https://twitter.com/Svrakata/status/1197494888457293824?s=19

Anonyymi kirjoitti...

Päivitys:
Bulgariassa parhaillaan kannetaan toimistotarvikkeita ulos pääkonttorista vanhaan romuun pakuun..

Anonyymi kirjoitti...

Miljardikuplalta jäi vuokra maksamatta, kuten Wincapitalta serverimaksu?

Anonyymi kirjoitti...

Ei riemulla rajaa, kun Veselina Uazilla OneCoinin kirjanpitoa mereen ajaa. ;-)

Unknown kirjoitti...

"Ainakin osalla OneCoinin perustajista ja avainjäsenistä oli ymmärtääkseni kusetustaustaa jo aiemmin, joten tämä oli hyvin todennäköisesti huijaus alusta loppuun saakka"

Tuosta nyt ei pitäisi kenelläkään olla epäilystä. Feikkitohtori Rujan lisäksi moni muukin oli mukana BigCoinissa.

Epäilen vahvasti että tarkoitus oli tehdä BigCoinin kaltainen pienimuotoinen huijaus mutta homma niin sanotusti lähti lapasesta ja pakkohan ne sisääntulevat miljardit on ottaa vastaan.

Jossain vaiheessa oltiin yhteydessä ihan oikeisiin lohkoketjun tekijöihin mutta kukaan ei suostunut hommaan. Lopputulemana tässä sitä nyt ollaan ja asioiden selvittely tuskin loppuu koskaan.

Anonyymi kirjoitti...

Joko Rokkevelleri lähetti sinulle Tsärvinen virallisen Konstantinin myöntämisdokumentin? Mitä te hermoilette siellä Bittiraha oy ab:n kryptopolliisien kanssa, mikä teillä on hätänä?

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen tuo Tommin ilmoitus:
"Tommi:Viesti yhtiöltä!

Power Pack, Tycoon+ ja Tycoon pakettien kolikoita voi siirtää ylä-/alalinjaan sukupolviketjussa tästä päivästä alkaen 28.11. saakka.

Announcement from the company!

PowerPack, Tycoon+, Tycoon. Open from today late till 28/11/2019. Transfer ONE Upline/Downline"

Tuohan kertoo aika selvästi sen, ettei uunokolikolla ole mitään tekemistä lohkoketjun kanssa. Muutenhan sinne lohkoketjuun olisi oltava upotettuna tieto siitä, että juuri tämän kolikon "louhiminen" on tehty tietyn tyyppisen paketin mukana tulleilla tokeneilla. Samoin lohkoketjussa pitäisi kulkea tieto siitä, kuka on kolikon haltijan ylä- tai alalinjassa. SQL-kannalla tuollaista tietoa on helppo pitää yllä.

Anonyymi kirjoitti...

"Keskitetyn ketjun voi avata, mutta miten tehdä se turvallisesti?"

Monissa kryptoissa on ollut jonkinlainen premine, joten varmasti onnistuu.

"Jos ketjussa on jo arvoa, se on helppo kaapata ennen kuin ulkopuolisia mainaajia ehtii riittävästi mukaan."

Mistään kaappaamisesta en ole kuullut (eikä edes ole mikään tekninen termi).

"Oletan, että 51 % hyökkäys toimisi myös Onecoinia vastaan"

Ei ne kryptojen 51%-hyökkäykset välttämättä edes toimi nykyään. Yhteisön konsensuksella voisi hieman rikkoa sääntöjä ja julistaa jonkun ketjun "viralliseksi". Ei siinä vain nosteta käsiä pystyyn.

Anonyymi kirjoitti...

SQL on sul hösöheikki housuissasi. Kaverin mummo sanoi et onekoini ei oo huijaus, hän on entinen CIA:n agentti. Luotettavampi hän on kuin joku YLE:n höpönlöpö metia.

Anonyymi kirjoitti...

Ja jos summat on merkittäviä, kyseessä on törkeä petos.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Yhteisön konsensuksella voisi hieman rikkoa sääntöjä ja julistaa jonkun ketjun "viralliseksi". Ei siinä vain nosteta käsiä pystyyn.

Niinpä, ja ne rikkojat tulisivat luultavasti sieltä epäviralliselta puolelta, laumana kimppuun heti kun ketju avattaisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoin lahkon profeetta Tommin seli seli seli webinaari tänään

Ei ole pyramidia, ym täyttä roskaa. Vanhat höpötykset, saksan tutkimukset, kyc, ym

https://www.youtube.com/watch?v=-suFiBkpa4E&feature=youtu.be&fbclid=IwAR31dv9YxbCxIH4c-o1uBvLRtL4GkuVOt0s9-DelAKyEzE2oAUYkcBdWjVI

Anonyymi kirjoitti...

Ja Petterihän on tietysti kaikkeen se suurin syyllinen...Yllätys, yllätys tommin suusta HAH HAH. Oikein oma osuus Petterin syyllistämiseen..

Anonyymi kirjoitti...

Konsta oli vaan kahvikeittäjä..... no aika nopeasti siitä kehittyi koko koijauksen johtaja :) aika harva etenee uralla samaa vauhtia.

Anonyymi kirjoitti...

Mark Scott on todettu juuri syylliseksi USAn liittovaltion SDNY tuomioistuimessa syylliseksi rahanpesuun (money laundering) ja pankkipetokseen (bank fraud)!

On Mark Scott for money laundering for OneCoin, and bank fraud:

Guilty.
Guilty.

Now Judge Ramos polling each juror.

https://twitter.com/innercitypress/status/1197583705323298817

Anonyymi kirjoitti...

Ruja ei ollut valetohtori. Hän on väitellyt tohtoriksi, toi on siitä BBC:n dokkarista. Jotenkin uskomatonta, että vielä noin fiksukin nainen lähti tekemään tällaista kusetusta. Tavoitteena oli miljoonaomaisuus ja sen olisi saanut hän varmasti rehellisemmälläkin tavalla. :/

Ja_e kirjoitti...

Tommi julistaa väkevästi onecoin sanomaa lehmännahkalakki päässä ja kiittelee meitä myyriä ”oikean tiedon” viemisestä eteenpäin, tunkit määkivät kuorossa kuin lampaat kiitosta Tommille.

Voitto Erkkilä : Kuunnelkaa tämä ja miettikää...jakakaa ja ennenkaikkea uskokaa FAKTAAN,eikä valtamedian PASKAAN...💪

Anonyymi kirjoitti...

Ruja kun on väitellyt tohtoriksi kunniallisessa Oxfordin yliopistossa, niin mietin, että mikä ajoi hänet rikolliseksi.
Tommi ei vaikuta kovinkaan rikkaalta toisin kuin Kari Wahlroos. Tommi saattoi tienata ehkä muutaman satkun, Pelkkä Walhroosin auto on jo paljon enemmän, kuin muutaman satkun. Rivien välistä Wahlroos tienasi kymmeniä miljoonia ensimmäisen vuoden aikana (provikka 1 % myynnistä, sanoi, että hänen käsittääkseen 4-5 miljardia meni ekan vuoden aikana rikki -> Walhroos tienasi kymmeniä miljoonia).

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin olisin kaivannut MOTilta yhteydenottoa Bielefeldin syyttäjävirastoon joka tuota Saksan tutkintaa OneCoinista tekee ja joka oli Sofian ratsian takana, Europol/EuroJust ja Bulgarian syyttäjän kanssa.

Nyt kun sitä ei tehty, Tommi ja yhtiö pystyy valehtelemaan ja väittämään jäsenistölle että Nürnberg-Furth tutkinta olisi ollut yhtiötä ja ratsiaa koskeva tutkinta, vaikka se oli yksittäisen IMAn tutkinta.

Vielä uskova jäsenistö pystyisi toki helposti toteamaan että Sofian toimiston ratsian takana oli Bielefeldin syyttäjä eikä Nürnberg-fürth ( https://sofiaglobe.com/2018/01/19/bulgarian-special-prosecutors-join-in-anti-money-laundering-operation-against-onecoin ), mutta kun kaikki tieto otetaan vastaan rikosta (jonka todennut USAn liittovaltio, Konstantin Ignatovin myöntämänä) promoavalta huijarilta ja valehtelijalta kuten Tommi Vuorinen, niin minkäs teet..

Pyysin Capitalin Nickolay Stoyanovia ottamaan yhteyttä Bielefeldin syyttäjään että saadaan OIKEA tämän hetken tilannekatsaus Saksan OneCoin tutkintaan. Viimeksi vuosi sitten lokakuussa Bielefeldin syyttäjä totesi että Rujaa ja useaa muuta OneCoinin työntekijää epäillään huijauksesta:

"In response to a request from Capital, Bielefeld General Prosecutor Gerald Rübsam replied that the investigation was ongoing and there was no clarity as to how long it would take.

(We are investigating) a suspected (an) organized commercial fraud group, money laundering, pyramid sales providing financial services without authorization and providing payment services without permission.

“The investigation is being conducted against eight suspects, mainly employees of one of the companies of the OneCoin group registered in Germany,” Rübsam said , confirming that Ignatova was one of them."

Anonyymi kirjoitti...

Jaaha, Tommi Vuorinen ihan kylmästi valehtelee että Konstantinin oikeudenkäynti olisi siirretty Tammikuulle.

Ei ole, Konstantin on jo myöntänyt syyllisyyteensä neljään kohtaan. Eli syyllisyydestä ei enää oikeudenkäyntiä ole.

Konstantinin tuomio kylläkin tullaan käsittelemään jossain vaiheessa.

Ja_e kirjoitti...

Show jatkuu ja löytyy uusia hupiveikkoja hauskuuttamaan meitä heittereitä.

Pitäisikö olla huolissaan???NO EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA,tämän "dissauksen",jälkeen kolikon arvo voi moninkertaistua...TOIVON VIELÄ PAAALJON PA.KAA LISÄÄ NISKAAN!🤔Se vah vistaa meitä mukana olevia jotka ovat EDES VÄHÄN seuranneet yhtiötä ja ymmärtäneet,tarkoituksen...

Jaakko kirjoitti...

Karavaani kulkee (Venäläinen UAZ) ja koirat haukkuu. :D Olisko kulkupeli noin hirveä, että voidaan ajaa sisältöineen suoraan romuttamolle/hiekkamontulle.

Anonyymi kirjoitti...

Mark Scott siis todettiin tänään syylliseksi OneCoinin rahanpesuun ja pankkipetokseen.
Mutta hän aikoo vielä valittaa päätöksestä, joten lopullista tuomiota joudutaan vielä odottamaan..

https://twitter.com/innercitypress/status/1197592692856934402

Anonyymi kirjoitti...

"Niinpä, ja ne rikkojat tulisivat luultavasti sieltä epäviralliselta puolelta, laumana kimppuun heti kun ketju avattaisiin."

Jos joku katastrofaalinen tilanne tapahtuisi, niin sääntöjen "rikkojat" olisivat virallisella puolella. Krypton johtohahmot voivat pyytää käyttäjiä lataamaan version, joka rikkoo pisin ketju -säännön. Hyökkääjä kyllästyy ja menee pois. Hajautus ei ole mikään pyhä lehmä, josta ei voi luopua missään tilanteessa.

JiM kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
JiM kirjoitti...

Suuri journalistipalkinto Fantasos:lle. Merkittävää valistustyötä!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Nyt Onecoin-huijauksesta on Yhdysvaltojen oikeusministeriön virallinen tiedote:

"“OneCoin” is a massive pyramid fraud scheme. OneCoin Ltd. was co-founded in or about 2014 by Ruja Ignatova, and is based in Sofia, Bulgaria. SCOTT was introduced to Ignatova in late 2015, and began laundering OneCoin fraud proceeds in 2016. Ignatova served as OneCoin’s top leader until her disappearance from public view, in or about October 2017."

https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/former-partner-locke-lord-llp-convicted-manhattan-federal-court-conspiracy-commit-money

Anonyymi kirjoitti...

doj on heitteri.. voi hitsi

Anonyymi kirjoitti...

Laitetaan tännekin vielä selvennyksenä mitä nyt on VIRALLISELTA TAHOLTA todettu, jotta kaikki Tommi Vuorisen seuraajatkin saavat asiasta tiedon:

1: "OneCoin” is a massive pyramid fraud scheme"
- eli OneCoin on valtava pyramidihuijaus.

2: "the value of OneCoin is determined internally and not based on market supply and demand"
- eli OneCoinin arvo ei perustu kysyntään ja tarjontaan vaan on yhtiön sisäisesti määräämä.

3: "OneCoins are not mined using computer resources"
- eli OneCoineja ei louhita tietokoneita käyttäen.

4: "Ignatova and her co-founder conceived of and built the OneCoin business fully intending to use it to defraud investors"
- eli Ignatova ja muut perustajat suunnittelivat ja rakensivat OneCoinin liiketoiminnan yksinomaan tarkoituksenaan huijata sijoittajia.

Englanninkieliset lainaukset on otettu seuraavasta VIRALLISESTA lähteestä:

https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/former-partner-locke-lord-llp-convicted-manhattan-federal-court-conspiracy-commit-money

Tommi: Onko sinulla esittää jotakin, joka osoittaisi, etteivät yllä mainitut asiat pitäisi paikkaansa? Siis jotakin muuta kuin omat väitteesi, joita et pysty millään osoittamaan todeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Jokohan KRP:kin uskaltautuu tulemaan selväsanaisemmin esille? Tämä tapaus, Wincapita ja etenkin se, että Wincapitasta ei näytetä mielestäni juurikaan opitun, vahvistaa omaa näkemystäni: poliisi ei tarvitse niinkään lisää valtuuksia, kuin resursseja ja tällaisen uudemman rikostyypin tapauksessa ammattitaitoa. Jos jälkimmäistä ei valmiiksi talosta riittävästi löydy, niin rekrytoiti ja konsultointi ovat mahdollisia. Kun rikollisuus muuttaa muotoaan, on poliisin pysyttävä perässä, mieluusti jopa edellä.

Vielä pari irtohuomiota: vaikka varovaisuus on monesti hyve, niin liika varovaisuus poliisin tiedottamisessa kääntyy helposti itseään vastaan, niin Wincapitan kuin OneCoinin koijarit käyttivät poliisin vähäsanaisuutta myyntivalttina. Wincapitassa olisi moni tragedia voinut jäädä väliin, jos poliisi olisi käynnistänyt esitutkinnan ennen kuin alkoi tulla rikosilmoituksia. Ymmärtääkseni tämä olisi lakiteknisestikin ollut mahdollista, joku voi oikaista mikäli olen väärässä. Mutta vähän kovasanaisesta kritiikistäni huolimatta peukutan kovasti sitä, että asian tutkinta edistyy, niin KRP:ssä kuin maailmalla.

A-studiossa oli tapausta kommentoimassa Finanssivalvonnan edustaja, voisiko senkin profiilia vähän terästää jatkossa?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Koulutusmyynti keksittiin juuri siksi, ettei huijaus kuuluisi Finanssivalvonnan tontille. Heitä on informoitu asiasta jo pari vuotta sitten, uudelleen vuosi sitten, ilman reaktioita.

KRP on tutkinut aktiivisesti puhelimella tehtyjä Bitcoin-huijauksia, jotka ovat rikoksina selkeitä. Taloudelliset menetykset niissäkin muutama miljoona. Onecoin on paljon isompi, mutta verkostomallin vuoksi siihen on hankala puuttua, eivätkä isoja summia menettäneet ole tehneet rikosilmoituksia.

KRP:llä on kädet täynnä töitä kaikenlaisten nettihuijausten kanssa. On luonnollista, että valitsee helpompia ja konkreettisempia juttuja, joista saa tuloksia nopeammin.

Britannian poliisi tutki, mutta löi hanskat tiskiin ja esitteli pahoittelunsa uhreille. Jenkit jatkavat. Onneton saldo on muuallakin Euroopassa.

Euroopan valvontaviranomaiset ovat kuitenkin varoittaneet tästä huijauksesta, osa kieltänyt sen markkinoinnin. Tässä suhteessa suomalaiset viranomaiset saavat hävetä. Ei mitään virallista reaktiota, vaikka huijaus lähti käyntiin juuri Suomesta ja aikaa on siten ollut enemmän kuin muilla mailla.

Ja_e kirjoitti...

Suuria summia menettäneet eivät ole tehneet eivätkä tee rikosilmoituksia niin kauan kun Tommi saa pidettyä heidän toivoaan miljoona voitoista yllä.
Jälleen on laskeutunut hiljaisuus onen fb ryhmään tuon USAn oikeusministeriön tiedotteen jälkeen. Luultavasti pidetään taas tuumaustuntia Lielahden ABCllä , istunnon päätyttyä Tommi julistaa samat vanhat jaaritukset salaliitosta onea vastaan ja tunkit kiittelevät Tommia sekä lietsovat itseään ja seurakuntaa pyhään vihaan Petteriä, Usan hallitusta ja heittereitä vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Petteri, eikö kohta voisi olla jo aika tehdä kantelu oikeuskanslerille FiVasta ja KRPstä?

Anonyymi kirjoitti...

Ihmetyttää vaan mihin tarvitaan keskuspankkia? Nythän OneCoin itse on keskuspankki, joka väitteen mukaan laskee valuuttaa liikkeelle ja turvaa sen arvon.

Unknown kirjoitti...

Keskuspankki on yksi valhe lisää loputtomien valheiden joukossa. Kun pyramidi on nyt kaatumassa niin voidaan sanoa että Onecoiniin kohdistunut ajojahti sai keskuspankin perääntymään niin että sori vaan.

Suomen Fivan edustajakin sanoi että ei pidä puheita keskuspankista uskottavina.

Anonyymi kirjoitti...

Ulkomaisilla keskustelupalstoilla näköjään fiksumpaa porukkaa kuin Tommin lahkossa. Yrittävät hädissään päästä kolikoistaan eroon. Esim 900 onea olis tarjolla hintaan 1500 dollaria. Semmonen 25 tuhatta helppoa voittoa suomen uskovaisille!!

Ja_e kirjoitti...

Pääkonttorin tyhjentämistä Tommi kommentoi:
TIEDOKSI.

Tällä kertaa jäsenistöä yritetään hämmentää "pääkonttorin sulkemisella." Vihaajat ovat feikanneet kuvia pakettiautosta tyhjentämässä pääkonttoria ja lisänä ulkokuvia "tyhjästä" konttorista.

Anonyymi kirjoitti...

Edwin Moses Hi, Guys. I have 3 OneCoin accounts. There are as follows:
1) Trader Package - 1828.57 ONE
2) Trader Package - 1805.78 ONE
3) Starter Package - 370.33 ONE
I want to sell them at the price I bought it.
Trader Package - 530 Euro
Starter Package - 110 Euro
I have sold one account and I know how to transfer onecoin to the account registered under your name.
If anyone interested please pm me. The price is negotiable.

Anonyymi kirjoitti...

Joo ilman muuta Capital talouslehden toimittaja Nickolay Stoyanov käyttää aikaansa johonkin pakettiautokuvan feikkaamiseen, selvä se..

https://twitter.com/Svrakata/status/1197494888457293824

Hyvä Tommi! Ei hyvää päivää taas mikä pässi..
Miten ihminen voi olla noin kieroutunut valehtelija kuin tämä maaharhaanjohtaja?
Ja miten voi olla niin tyhmiä ihmisiä vieläkin, että vielä tässä vaiheessa tuota valehtelija huijari Vuorista uskoo ja kuuntelee?

Unknown kirjoitti...

"Ulkomaisilla keskustelupalstoilla näköjään fiksumpaa porukkaa kuin Tommin lahkossa. Yrittävät hädissään päästä kolikoistaan eroon. Esim 900 onea olis tarjolla hintaan 1500 dollaria. Semmonen 25 tuhatta helppoa voittoa suomen uskovaisille!!"

Kalliitahan nuo on. Yhdessä ryhmässä on kai vieläkin myytävänä 5 miljoonaa koinia hintaan 15k

Anonyymi kirjoitti...

Tässä linkki finanssivalvonnan Ulkomaisten valvontaviranomaisten varoitukset.

Kannattaa hakea Onecoin

https://www.finanssivalvonta.fi/rekisterit/varoituslistat/ulkomaisten-valvontaviranomaisten-varoitukset/

Anonyymi kirjoitti...

^ On kyllä surkea "lista" Suomen finanssivalvonnalla, eihän tuolta löydy kuin Malta?!? Ehkä kuuluisin varoitus OneCoinista ja sen tytäryhtiöstä on Saksan finanssivalvonnalla Federal Financial Supervisory Authority BaFin:lla, eikä sitäkään Suomen hausta löydy.

https://www.bafin.de/SharedDocs/Veroeffentlichungen/EN/Verbrauchermitteilung/unerlaubte/2017/vm_170427_Onecoin_Ltd_en.html

Kattava lista ulkomaisten valvontaviranomaisten varoituksista OneCoinista ja linkit niihin löytyvät täältä:
https://onecoinscam.info/prohibitions/

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista myös se, että Tommi Vuorisen web-sivu www.tommivuorinen.com on poistunut keskuudestamme.

Googlen välimuisti näyttää vielä sivut päivämäärällä 20.11.2019. Joko maa alkaa polttaa... :D

DNS tietueet kertovat seuraavaa:

Domain Name: tommivuorinen.com
Registry Domain ID: 91605155_DOMAIN_COM-VRSN
Registrar WHOIS Server: WHOIS.ENOM.COM
Registrar URL: WWW.ENOM.COM
Updated Date: 2019-11-20T10:24:49.00Z
Creation Date: 2002-10-27T08:33:56.00Z
Registrar Registration Expiration Date: 2020-10-27T07:33:00.00Z
Registrar: ENOM, INC.

Anonyymi kirjoitti...

nyt kun Usan oikeusministeriö on luokitellut uunon petokseksi tulisi fb, googlen, youtuben sulkea kaikki uunon sivustot jottei näitä höynäytettyjä tule enää lisää.

Ja_e kirjoitti...

Tommi ei luultavasti toteuta tätä pyyntöä:

Jouko Välimäki: Hyvä Tommi! Jonkun pitäisi Sofian päässä käydä ottamassa videokuvaa, että konttori on auki, päivämäärän ja kellon ajan kanssa..

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=apcGHkg6LH8

Anonyymi kirjoitti...

https://behindmlm.com/companies/onecoin/david-pike-second-onecoin-money-launderer-arrested/#comments

Anonyymi kirjoitti...

Vaan Ruja ei jää kiinni.

Anonyymi kirjoitti...

Jokohan Tommi on jo poistunut Suomesta vai onko hänestä havaintoja?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Viime vuoden kesällä Tommi Vuorinen kertoi verkoston tilaisuudessa muuttavansa 2019 aikana Sloveniaan, koska siellä kryptovaluutan tulot ovat verottomia. Ehkä sivujen sulkeminen on osa muuttovalmisteluja. Toisaalta sivut oli perustettu jo 2003 eikä niillä oleva tieto enää vastannut Tommin tämänhetkistä toimenkuvaa. Samalla katoaa näppästäi Tommin henkilökohtainen puhelinnumero julkiselta web-sivulta.

Yksinpuheluvideoidensa sijaan Tommi Vuorinen voisi tulla keskustelutilaisuuteen, jossa käsittelisimme asiaa yleisön edessä. Olen ehdottanut tätä jo pari vuotta sitten, mutta Tommi ei ole vastannut tarjoukseen. Tällaista keskustelua yhtiö ei voisi estää, sehän ei liittyisi mediaan vaan olisi lähinnä verkostomarkkinointitilaisuus.

Muistuttakaapa Tommia kutsusta, te salaisen FB-ryhmän jäsenet.

deckfromacard kirjoitti...

deckfromacard 18. marraskuuta 2019 klo 10.44 kirjoitti:
Tunkittajat ovat jo vuosia kertoneet että se lohkoketjunäkymä siellä sivustolla on vain sellainen suuntaa antava, heitterit vaan kuvittelee että siellä voitaisiin muka näyttää oikeaa lohkoketjua reaaliajassa

Ja näin! (rest my case):
https://m.imgur.com/QvG78fi

JiM kirjoitti...

Tommi sanoo, että lohkoketju on yksityinen ja siksi ei nähtävissä. Mutta eikö silti olisi aivan mahdollista olla joku tapa nähdä ketjun tapahtumat, reaaliaikainen näkymä? Kyllä nyt pakko olisi saada nähdä tapahtumat vähän kuin tiliotteessa.

Toki kun mitään ketjua ei ole, pitää keksiä kaikkia syitä mutta eikö tuo Tommin tekosyy oli täysin kestämätön?

Anonyymi kirjoitti...

Aika jäätävää vastapropagandaa, jos väittää, että kuvat Sofian konttorin tyhjennyksestä on väärennettyjä. Tulee mieleen vuosi 2008 ja WinCapita, kun tienaus.com'in salaisessa keskustelufoorumissa ylälinjan sponsorit levitti millo mitäkin hätävalheita ja valo uskoa jäsenistöön. Esim. se, että julkisuuskohu on saanu umpirehellisen Kailajärven lentään keskellä yötä yksityiskoneella Luxemburgiin selvittämään tilannetta. Ja taas lampaat usko vähän aikaa...

Anonyymi kirjoitti...

Päivän hupihetki Onecoin Suomen lahkon faceryhmästä, takuu viihdettä lauantai iltaan. Esim. tunnettu "grybtö asiantuntija" Erkki Luoma kertoo oma näkemyksensä tilanteesta oheissa linkissä:)


https://imgur.com/a/jzKVncw

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tommi sanoo, että lohkoketju on yksityinen ja siksi ei nähtävissä. Mutta eikö silti olisi aivan mahdollista olla joku tapa nähdä ketjun tapahtumat, reaaliaikainen näkymä? Kyllä nyt pakko olisi saada nähdä tapahtumat vähän kuin tiliotteessa.

Toki kun mitään ketjua ei ole, pitää keksiä kaikkia syitä mutta eikö tuo Tommin tekosyy oli täysin kestämätön?


Jäsensivun otsikkona on Mining ja sinne ilmestyy merkintä 50 000 uudesta ONEsta aina minuutin välein. Blockchain-otsikon alla näkyy teknisiä tietoja jokaisesta tapahtumasta, on tiivistettä (hash), merkle root ja linkki seuraavaan ja edelliseen lohkoon - kaikki oikeasta lohkoketjusta kopioituja käsitteitä.

Onecoinin sivulla pyöri aikoinaan heksadesimaalilukuja, joiden kerrottiin myöhemmin olevan vain animaatio (kuten olikin). Lohkoketjutapahtumalistauksen väittäminen vain "suuntaa antavaksi" on ihan toinen asia. Listan mukaan uusia kolikoita luodaan, mutta mitään muita tapahtumia lohkoketjuun ei sitten tallennukaan. Siitä voi jokainen tehdä omat johtopäätöksensä.

Ja vielä: yhtiön oma, salainen lohkoketju on looginen mahdottomuus. Jos tietokanta on sisäinen ja salainen, se ei voi olla edes määritelmän mukaan lohkoketju. Tommi todistaa itse, ettei yhtiöllä ole lohkoketjua. Tämän asian ymmärtää jokainen, joka vähänkin perehtyy lohkoketjun käsitteisiin ja toimintaan.

Tommi on nyt siis itse todennut, ettei yhtiöllä ole lohkoketjua. M.O.T.

Anonyymi kirjoitti...

Neil Bush tekemässä yrityskauppaa ja maksuvälineenä Onecoin? :-O Jo on aikoihin eletty.

Ja_e kirjoitti...

Erkki Luoma on Tommin ja Reiman ohella hupaisin grybtö asiantuntija. Hän ja Reima lienevät kuitenkin huomattavasti vaarattomampia kuin koplan johtaja Tommi joka lehmännahkalakkeineen ja sujuvakielisenä on johtamassa monet suomalaiset perikatoon.

Anonyymi kirjoitti...

No näinhän se Petteri on. Ei tarvitse ymmärtää edes kuin ihan alkeet kryptoista, että tietää mikä ero on lohkoketjulla ja tietokannalla.
Mutta kerroppa tämä niille hänen seuraajilleen. Ei ne oikeasti edes uskalla lukea tätä palstaa ja saada ihan peruskäsitys asiasta.

Ja_e kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ja_e kirjoitti...

Tommin vasta-isku tuumautunnin päätyttyä:

Tämä kongressin kirje kertoo USA:n pelosta virtuaalivaluuttoja kohtaan ja protektionismista. Dollarin valta-asema on uhattuna tulevaisuudessa. Kirje antaa perspektiiviä Onecoinin kohteluun siellä. Meidän yhtiöstä ja valuutasta pyritään tekemään rikollista kaikin keinoin, jotta se saataisiin kaadettua.

Maailmalla tapahtuu. Venäjän Novosibirskissa iso Dealshaker Expo 30.11. - 1.12. Suomen kotikutoisen median disinformaatiolla ei isossa kuvassa ole juuri merkitystä. Siperia opettaa. 😉

Ja_e kirjoitti...

Kommentointia fb:ssa viikonlopun viihdykkeeksi:

Tommi: Mark Scottin tapauksessa oli mukana myös Neil Bush (presidentti George W. Bushin vanhempi veli), joka oli tekemässä 60 miljoonan dollarin öljykauppaa Madagaskar Oilin kanssa ja osana maksua Onecoinit. Joten kyllä ONE:a pidetään siellä uhkana.

Teemu Partanen: Koirat haukkuu ja karavaani kulkee kiitos Tommi että olet aktiivinen ja näytät esimerkkiä ettei näille YLE kavereille ja vihaajille nöyristellä.... pidetään vaan ajatukset positiivisena eikä anneta noitten vihaajien haitata meidän businestä... hyvää Viikonloppua kaikille kolikko porukalle 😃💪

Erkki Luoma: Onhan se itsestään selvää. Etteivät rahapajan omistajat halua luovuttaa valuutta valtaa meille ihmisille .mutta ruja on luonut systeemin jota ei voi sulkea eikä kaataa..kaikki muut dikivaluutat voi kaataa tai sulkea. Koska käyttävät bitcoinin lohkoketjua..valitetavasti ..tammikuussa saamme nähdä uuden lain voimaan tulon. Kaikki ne valuutat joilla ei ole kyc tunnusta. Joutuvat pois markinoilta...

Anonyymi kirjoitti...

"Neil Bush tekemässä yrityskauppaa ja maksuvälineenä Onecoin? :-O Jo on aikoihin eletty. "

Joo kieltämättä meinasi jäädä pari sydämen lyöntiä välistä ja kahvi purskahtaa suusta, kun luin ton. Mistä se noita loruja oikein repii.
Toi Tommin mainitsema Madagascar Oil on vissiin joku ölynetsintäyhtiö… Mitäköhän kauppaa se muka on tehnyt Bushin kanssa Onecoineilla?

Anonyymi kirjoitti...

KYC kunnossa = annat tietosi bulgarian mafialle, ja altistut identiteettivarkaudelle.

Anonyymi kirjoitti...

Joo Reima Liukku jaksaa ylläpitää positiivista hönkää.
Pieniä vastaiskuja, mutta se kuuluu asiaan ja homma jatkuu. LMAO

Anonyymi kirjoitti...

Tästäkin armoton ajojahti ja musta maalaus Suomessa.

Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

18.3.2012 - Nyt Eiden firman nimi on Bioactive Foods, jonka tuotteita Zinzino siis myy ..... Ehkä näkyvin arvostelija on ollut tietokirjailija Petteri Järvinen ...

https://www.arvopaperi.fi/uutiset/pyramidihuijaukseksi-vaitetty-zinzino-listautui-porssiin/784ec455-b611-340b-a7fb-879fa4d95ddb

https://www.teamzinzino.fi/asml-zinzino-asiakkuusmarkkinointiliitto-vuoden-suoramyyntiyritys/

Anonyymi kirjoitti...

Ei Zinzinossa ole mitään väärää mun mielestä.
Eiksne myy kahvinkeittimiä ja kahvikapseleita?
Onko se kallis? No sitä on vaikea arvioida - riippuu mihin vertaa.
Jos vertaa Giganttiin, niin on, mutta jos vertaa kahvin hintaan kahvilassa, niin Zinzinolla erikoiskahvi tulee edullisemmaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, ei oollut, mutta silti ennalta valtava mustamaalauskampanja ja huijaus syyttely Suomessa.

Anonyymi kirjoitti...

Joo siis totta kai löytyy aina vihaajia (haters).
Zinzinolla on ihan kelpo tuotteet ja painopiste on enempi tuotteiden myynnissä, kuin rekrytoinnissa. Tosin kyllähän sitä rekrytäkin täytyy jos haluaa kasvattaa ansaintaa. Ihan sama idea, kuin missä tahansa muussakin bisneksessä. Samalla periaatteella voidaan sanoa, että joku Hesburger fränkkäritoiminta on huijausta, koska yrittäjät maksavat lisenssimaksua Turkuun ja saavat vastineeksi käyttää Hesburgerin konseptia ja tuotteita.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Neil Bush tapasi Ruja Ignatovan Hongkongissa. Kiinalainen energiayhtiö Hoifu Energy halusi maksaa osan kauppasummasta Onecoineina.

“Bush recalled that the head of Hoifu Energy, Dr. Hui Chi Ming, received a bunch of cryptocurrency for an oil deal in Madagascar,” read the FBI‘s report. “Bush had a residual interest in the cryptocurrency from the oil deal. Bush met the woman from the cryptocurrency company, Ruja Ignatova, in Hong Kong with Dr. Hui.”

The deal reportedly fell apart.


https://thenextweb.com/hardfork/2019/11/18/fbi-neil-bush-onecoin-cryptocurrency-ruja-ignatova-court

Anonyymi kirjoitti...

Tommilta loppuu kohta valheet kesken.

https://www.youtube.com/watch?v=2Nj8qjpVAZ0

Anonyymi kirjoitti...

Teoritisoin joskus ennen Onecoinin uutta lohkoketjua, että he olisivat silloin vasta luoneet lohkoketjun (johon olisivat siirtäneet kaikki ostetut kolikot). Miksiköhän näin ei tehty? Huijaus oli kuitenkin jo "over the hills and far away" ja kyseessä olisi ollut melko yksinkertainen prosessi. Tässä olisi ollut hyvin yksinkertainen ja ihanteellinen exit-strategia. Ja toisaalta jos kolikon arvo olisi jollain ihmeellisellä tavalla noussut Ruja olisi voinut jättää veskaansa vaikka 100 miljoonaa kolikkoa.

Anonyymi kirjoitti...

Ratkaisu tähän epämukavaan tilanteeseen on että Onecoin käynnistää kolmannen lohkoketjun! Tähän voi jokainen keksiä minkä tahansa kivan syyn.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoin taisi yrittää luoda lohkoketjua, mutta eivät onnistuneet rekryamaan kehittäjää. Hehän lähestyivät norjalaista kehittäjää joka kieltäytyi.
Homma vain levisi heillä käsiin kokonaan, koska se lähti liian nopeaan kasvuun, joka ei ollut hallittavissa. Rujalla oli tarkoitus kusettaa vain muutama miljoona, mutta hän saikin satoja miljoonia mukaansa.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä Karin meininki on kuin suoraan jostain lahkokokouksesta.

https://www.youtube.com/watch?v=Y7d-9xfRUsU

Anonyymi kirjoitti...

Mestarikoodari Hannu Kailajärvi naputtelee lohkoketjuun tarvittavat koodinpätkät. Kaupanpäälle tulee vielä valuuttakaupparobotti ja OneCoinin logolla tuunattu pipsimittari :)

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 440   Uudempi› Uusin»