maanantai 18. marraskuuta 2019

Yle MOT ja Onecoin-ohjelma

Ylen odotettu Onecoin-jakso on julkaistu Areenassa ja esitetään illalla TV 1:ssä. Tämän blogin kautta aihetta seuranneelle ohjelmassa on vähän uutta, lähinnä Lontoon konttorin Arthur Duncanin haastattelu, mutta peruskatsojalle ohjelma tarjoaa mainion tiivistyksen Onecoin-huijauksesta pähkinänkuoressa. Laajempi tietopaketti on ohjelman verkkosivulla https://yle.fi/uutiset/3-11073023.

Yle's long awaited report on Onecoin scam has finally been broadcasted, summary in English: http://yle.fi/uutiset/osasto/news/mot_finns_set_to_lose_millions_in_onecoin_scam/11074675.

Tämä on se tutkivan journalismin tv-ohjelma, jota odotin lähes viisi vuotta. Viimeistään tämän katsottuaan jokaisen uhrin luulisi ymmärtävän, että peli on menetetty. Nyt tekemään niitä rikosilmoituksia, jotta saadaan poliisitutkinta käyntiin Suomessakin!

Arthur Duncan oli sisäpiirissä, mutta ei nähnyt mitään merkkjä kryptovaluutan louhinnasta.
Videoleikkeissä vilahtavat Ruja Ignatovan vierellä Tommi Vuorinen, Juha Parhiala ja tietenkin Kari Wahlroos, josta tulee ohjelmassa suurempi tekijä kuin Vuorisesta. Maailman mittakaavassa näin onkin.
Tommi Vuorinen ei luovuta. Hän valaa edelleen uskoa jäljellä oleviin verkoston jäseniin.
Wahlroos sai prosentin Euroopan ja Aasian myyntituotoista, eikä hänen tarvinnut sotkeutua lainkaan verkoston rakentamiseen. Tämä kumoaa Vuorisen väitteen siitä, että Wahlroos olisi saanut muka potkut verkoston väärinkäytösten vuoksi.

Wahlroos oli "gun for hire" eikä häntä kiinnostanut, onko valuutta todellinen vai ei. Hän keräsi miljoonien eurojen tulot levittämällä huijausta yli 80 maahan. Toivottavasti oikeus aikanaan punnitsee, voiko joku ansaita miljoonia puhumalla p*skaa yli miljoonalle kuulijalle piittaamatta siitä, onko kaikki huijausta vai totta.

Wahlroos sanoo käsityksenään, että kolmen miljardin liikevaihto tehtiin yhdessä vuodessa, ja että koko potti olisi paljon suurempi kuin tähän mennessä on arvioitu. Jamie Bartlettin siteeraama arvio 15 miljardista voi hyvinkin pitää paikkansa. Se tekisi Onecoinista yhden kaikkien aikojen suurimmista rikoksista.
"Me myytiin koulutuspaketteja"
Ohjelman lopussa Jyri Hänninen kysyy Wahlroosilta, onko hänellä jotain sanottavaa niille, jotka sijoittivat rahojaan Onecoiniin. "Me myytiin koulutuspaketteja... kaikki olivat yli 18-vuotiaita ja heillä oli omat tilit, omat rahansa, uskon että ketään ei pakotettu."

Oma vikasi, jos uskoit kusetustani, hän tuntuu sanovan lähtiessään haastattelusta keltaisella 600 000 euron arvoisella Ferrarilla. "Kaikkea hyvää" on osuva loppurepliikki.
Wahlroos kaasuttelee paikalta jäsenten maksamassa 600 000 euron Ferrarissa.
Kaikki Onecoin-jäsenet voivat ajatella, että siellä ne minunkin arvottomat sijoitukseni nyt ovat: Wahlroosin Ferrarissa, Veska Ignatovan 25 000 euron käsilaukussa ja lukuisten muiden pyramidin huipulla seisseiden verkostomarkkinoijien taskuissa, puhtaaksi pestyinä.

===

Lisätään tähän vielä keino, jolla jokainen Onecoin-jäsen voi itse varmistaa, ettei mitään lohkoketjua ole. Vuorisen väitehän on, että yhtiön on todistanut lohkoketjun Saksan viranomaisille. Jostain syystä auditointiraportteja ei ole näkynyt enää elokuun 2017 jälkeen.

Mutta se todiste. Jäsenpalvelussa näkyy kohta Crypto Currency, jonka sivulla on MINING ja BLOCKCHAIN. Niiden pitäisi kuvata reaaliajassa kolikkojen louhintaa ja lohkoketjuun tallentuvia tapahtumia.

Jos tämä on lohkoketju, kukaan ei käytä Onecoinia. 
Lista päivityy minuutin välein yhdellä tapahtumalla (transaction), jossa ketjuun (muka) lisätään 50 000 uutta kolikkoa. Mitään muita tapahtumia ei näytä olevan.

Nyt on kaksi mahdollisuutta. Joko yhtään kolikkoa ei siirry käyttäjältä toiselle (ylä- tai alalinjaan), eikä kukaan liioin osta DealShaker-kirpputorilta mitään, tai koko näyttö (ja sitä myötä lohkoketju) on pelkkää huijausta.

Tässä on siis kyse Onecoinin omasta palvelusta, ei mistään "vihaajien" propagandasta tai mustamaalauksesta.

Vertailun vuoksi voi katsoa, miltä oikean Bitcoin-lohkoketjun tapahtumat näyttävät reaaliajassa: https://www.blockchain.com/explorer?view=btc_transactions

Oikean lohkoketjun tapahtumat.
Näin toimii todellinen, avoin lohkoketju. Jokainen näkee omat (ja muidenkin) rahansiirrot ketjussa.

Erikoista on, että Onecoinilla oli aiemmin sentään lohkoketjusimulaattori, jossa jäsenelle näytettiin oikeilta näyttäviä tapahtumia. Se poistui käytöstä jonkin sivustouudistuksen myötä.

=========
Lisäys 19.11.2019

Kari Wahlroosin esiintyminen MOT:n haastattelussa loi vaikutelman, että "rahaa tuli vitusti" ja automaattisesti. Kun mitään tuotannollista toimintaa ei ollut, kyse oli vain uhrien rahojen siirtämisestä Wahlroosin ja kumppanien taskuihin. Rahansiirtojen pohjana olivat Wahlroosin ja muiden verkostoijien valheelliset lupaukset. Kyse oli siis huijauksesta, ei loistavasta bisneksestä.

Wahlroos antoi ymmärtää, ettei hän tiennyt, mistä oli kyse. Se on täyttä puppua. Jo Tampereen tilaisuudessa 4.9.2016 hän kertoi sukulaistensa varoittavan pyramidista:
Wahlroos kertoi saaneensa kuulla sukulaisilta pelottelua pyramidista, mutta kuittasi ne helposti: "En tiedä, lähdenkö tänään Lambolla vai Ferrarilla... mulla on elämä kauheen mukavasti".
Sama kohta Wahlroosin itsensä kertomana: https://www.youtube.com/watch?v=lrqHB62M_M8&feature=youtu.be&t=1h0m52s. Ja yleisö nauraa...

Toinen ajankohtaiseen teemaan sopiva sitaatti: "Se päivä tulee vielä, jolloin kansa kiittää, että meillä oli Tommi Vuorinen" ja vähän myöhemmin "Mikä kolikon arvo on muutaman vuoden päästä? Mitä väliä sillä on, se nousee kuitenkin". Tässäkö myydään vain koulutusta?

Vuotta myöhemmin elokuussa 2017 Kari Wahlroosin kiertuekalenteri näytti tältä:

Wahlroos kiertueella syksyllä 2017
Etelä-Afrikka, Zimbabwe, Malawi, Kenia, Uganda, Kongo, Pakistan, Vietnam, Azerbaizan, Kazakstan... Tiesivätkö nämä köyhät ihmiset, mihin olivat sijoittamassa? Ymmärsivätkö he, mitä kryptovaluutat ovat ja miten nettihuijaukset toimivat? Ostivatko he oikeasti koulutusta teknisestä analyysistä, johdannaisista ja muista mutkikkaista sijoitusinstrumenteista?

Miten röyhkeä ihmisen pitää olla huijatakseen köyhiä afrikkalaisia saadakseen rahat Ferrariinsa? Tämä "koulutus" tuli kalliiksi osallistujille.

Brittilehti Mirror kävi helmikuussa 2016 kuuntelemassa Wahlroosin show'ta. Tulevaisuus näytti niin valoisalta, että Wahlroosin oli käytettävä aurinkolaseja:
“Do you know why I wear shades?” he asked. “Because the future looks so bright.” And he insisted: “I am here to make you filthy rich”.
Jälkimmäisessä hän huijasi vain vähän: hän oli paikalla tehdäkseen sikarikkaan itsestään, ei kuulijoista.

440 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   401 – 440 / 440
Anonyymi kirjoitti...

Kysykää tunkit Reimalta myyjän yhteystiedot! Minä ostan netistä onecoineja 0,1€/ kpl (kyllä, näitä saa tällä hinnalla kun huijatuksi tulleet hyväksyvät tilanteen ja yrittävät päästä kolikoista eroon) ja käytän ne sitten mielelläni arvolla 29€ auton ostoon.

Näitä kauppoja jossa summa maksetaan mielikuvitusrahalla (onecoin)ei ole olemassa ennen kuin myyjä ja ostaja on kaikkien tiedossa ja asian mukaiset kuitit näytetty sekä selitys siitä miten asia hoidetaan verottajan kanssa.

Tässä yritetään ylläpitää uskon rippeitä keinolla millä hyvänsä.

Ja_e kirjoitti...

Kaupanteko kiinnostaa vain pientä osaa coinareista, suurin osa odottaa kynsiään purren veden muuttumista viiniksi eli päästä vaihtamaan leikkirahat euroiksi ja vihdoinkin tulla rikkakksi kuten Tommi ja muut helppoheikit jo vuosia sitten lupasivat, vain pientä rahansiirtoa edellyttänyt miljonääriksi tuleminen on muuttunut piinaavaksi jännnitykseksi joka ei helpota tässä elämässä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Suomessa on autokauppa, joka hyväksyy osan hinnasta Onecoineina, ja kaupat ovat todellisia. Kauppias ottaa tietenkin riskin ja toivoo, että pörssi joskus avautuu.

Anonyymi kirjoitti...

Siinähän autokauppias saa todellakin odottaa kun jo huijauksen co-captain totesi että: "The days of people selling coins is done."

Nythän oli Kiinassa DealShaker expo jossa oli 30-90% ONEilla myynnissä jopa muutama televisio. Hype on tietysti valtaisa.

Eli ei muuta kun seuraavan kerran kun joku tällainen expo löytyy, niin autokauppias hyppää vain lentokoneeseen ja lentää paikalle, josko olisi se muutama onnekas joka tällaisen kupongin saa leikkirahoillaan osin maksettua.

"Tulevaisuuden maksuvaluutta"

deckfromacard kirjoitti...

Tuo lomaosakediili on ihan oikeasti ollut olemassa:
https://dealshaker.com/en/deal/lomaviikko-lomapirttimokissa/fnmRq4WBAN9H96H9I9KUpYB5Np0evZDPgDvUqGPSLbM~?fbclid=IwAR2hiV2tW49iUUziYfhfzoXct1C8CskcgRpixy8WbbrdE5Ao0Gpo9T6u2V8

Mökin omistajalle se ei ole iso kustannus että siellä on vuokralainen, joku jäsen on saanut vakuuttuneeksi siitä että kyseessä on "tulevaisuuden maksuvaluutta".
(Huomion arvoista: diili on avattu ennen YLE MOT ohjelmaa.)

Anonyymi kirjoitti...

Mitään riskiä tuossa ei ole, vaan se on onecoin 'arvolla' suora alennus.
Riski edellyttäisi että olisi edes jonkinlainen mahdollisuus myydä onecoineja, mutta kun ei tule pörssiä eikä siellä kukaan muutenkaan onecoineja ostaisi, niin riskistä ei voi edes puhua. Kyseessä on käytännössä vain alennuskuponki.

Jaakko kirjoitti...

Eli jotta pyramidi pysyisi vielä pystyssä, täytyy sen huipulta saada hieman rahaa, jotta dealshaker näyttäisi edes vähän uskottavalta. Ja vähitellen sen voi jättää oman onnensa nojaan jolloin näivettyy, kun kauppiaat eivät kuitenkaan voi maksaa palkkoja tai raaka-aineita tuotteisiinsa oneina. Ja kun kauppa tyssää, se on verkoston eikä pyramidihuijarien vika.

Anonyymi kirjoitti...

dspartnership.fi näkyy olevan Reima Liukun yrityksen "Rlx health & wellness oy" nimiin rekisteröity domain.

Ja_e kirjoitti...

Yksi kerrallaan putoavat palikat tästä saviperustalle kyhätystä viritelmästä:

Tommi tiedottaa: TÄRKEÄ TIEDOTUS PÄIVITYKSISTÄ

Kaikki muutokset, jotka tarvitsevat sähköpostivahvistuksen, ovat tällä hetkellä poissa käytöstä päivitysten takia.

Näitä ovat:

❌ Kirjautumissalasana (login password)
❌ Transaktiosalasana (transaction password)
❌ Sähköpostin vaihto (email change)

Koskee myös sähköpostin verifiointia kirjautumisen yhteydessä, joten odottakaa näiden asioiden kanssa.

Saamme tiedon, kun kaikki toimii jälleen normaalisti.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jotain on vialla myös uusien jäsenten rekisteröitymisessä.

Laskurin lisäys viimeisen viikon ajalta: 22, 20, 25, 16, 14, 7, 14.

Marraskuun alun huippuaikana tuli 3000-6000 jäsentä per päivä, aiemmin tänä vuonna noin 200-500 per päivä.

Kuinka pitkään www.Onelife.eu vielä vastaa?

Anonyymi kirjoitti...

"Päivityksen takia poissa käytöstä"

Tommilla on juu oikein perinteiset OneCoin "faktat" käytössä. Eli täyttä valetta toisin sanoen.
Mutta ei sen väliä kunhan idiootit tunkit uskoo.

https://whois.eurid.eu/en/search/?domain=onecoin.eu
https://whois.eurid.eu/en/search/?domain=oneacademy.eu

EURid:n Server Hold "OneCoin päivitys"..

Sähköpostivarmistukset esim. salasanaa tai emailia vaihdettaessa ovat tulleet onecoin.eu domainista.

Kuten BMLM:llä sanottiin, tuo olisi hyvin yksinkertaista muuttaa toisesta domainista tulevaksi, mutta ilmeisesti se IT-henkilö joka tuota hoiti, on nyt poissa eikä ketään ole saatu korjaamaan tilannetta.

Bulgarialaisia työntekijöitähän ei toimistolla enää ole, jotain yksittäistä turvamiestä lukuunottamatta. Selityksenä on se remontti. Mikä legit firma heittää *kaikki* työntekijät pois töistä toimistoremontin takia..?

deckfromacard kirjoitti...

Petteri Järvinen sanoi...
Jotain on vialla myös uusien jäsenten rekisteröitymisessä.
Laskurin lisäys viimeisen viikon ajalta: 22, 20, 25, 16, 14, 7, 14.
Marraskuun alun huippuaikana tuli 3000-6000 jäsentä per päivä, aiemmin tänä vuonna noin 200-500 per päivä.


Kävin kokeilemassa ja onelife.eu - sivulta käsin en onnistunut luomaan tiliä. Kun kaikki lomakkeen tiedot on täytetty ja painaa "Get started", niin koko lomake katoaa eikä mitään näytä tapahtuvan. Ei edes virheilmoitusta, se osa sivua vaan jää tyhjäksi.

Anonyymi kirjoitti...

Viisi viisasta intialaista matemaatikkoa vissiin veivät privaattiavaimet. Niillä ei ole enää accessia palvelimelleen eivätkä pysty tekemään asialle mitään. Rah rah rah ...

Mitenkähän maajohtaja suhtautuu tähän? Alan oikeasti kuvitella että hän kaipaisi kenties psykiatrista hoitoa. Onkohan hänen asiansa lainkaan hyvin? Niin villejä puheita miekkonen päästelee, että mahtaako olla kusettaja lainkaan? Lieneekö samaa kastia kuin tunnettu nimimerkki Wespa? Siis näitä "yläilmojen" liitelijöitä ja vastaavia "veitikoita" tarkoitan.

Jukka Niiranen kirjoitti...

Koirat haukkuu ja karavaani kulkee.

noppa kirjoitti...

Kyllä tämä yxkolikko on taannut viihdettä sivusta seuranneille ja yhä hämmästyttää ihmisten typeryys.
Lahkolaiset pitää saada holhoukseen, kun eivät viäläkään kyseenalaista 'yhtiön' toimintaa.

Anonyymi kirjoitti...

Erilaisista heikoimpien huijauksista pitäisi kyllä saada kovemmat tuomiot ja herkemmin.

WinCapita, OneCoin, mutta myös "Tyttö pojalle: Mutta, mahtaakohan sulla saldo riittää" -pikavippityrkytykset ja ihmisten elämän pilaaminen velkaantumisella huomioiden.

deckfromacard kirjoitti...

Yli 400 kommenttia.
Mitenkähän lienee, pitäisikö Petterin tehdä uusi postaus aiheesta "OneCoin menetti nettiosoitteensa"?
- onecoin.eu, oneworldfoundation.eu ja oneacademy.eu ovat "server hold".
- onecoinico.io on antanut jo kuukauden ajan "Error 522: connection timed out"
- 8 kuukautta sitten sales.onecoinico.io (josta ICO-paketit ostetaan) alkoi antamaan "Error 523: origin is unreachable". Niin kuin sillä nyt enää olisi väliä, mutta tiedoksi vain.
- onepay.eu on sanonut jokaiseen toimintoon "Soon a bank account will be published!", "Under maintenance" tai "Temporarily unavailable" ties kuinka kauan.
- Aurum Goldcoin:in sivu goldvault.co on ollut "we'll be back soon" jo 2 vuotta.
- xcoinx.com on ollut "coming soon" yli 2 vuotta.
- Rujan kasinon coinvegas.eu nettisoite on jo uudelleen ostettavissa.

Ja muuten vain hyvä tietää: 8 kuukautta stten onecoincloud.eu lopetti toimintansa. Verkkosivu on yhä olemassa mutta palveluun ei pääse. Jäsenten käskettiin siirtää tiedostonsa pois kuukauden sisään (23.5.2019 mennessä).

Summa summarum:
Toiminnassa on enää:
- onelife.eu
- dealshaker.eu
- onelifeevents.eu (joka ei ole listannut muuta kuin "cancelled" eventtejä sitten Konstan pidätyksen)
- oneforex.eu (josta ei kai ole rahoja koskaan saanut ulos).

Anonyymi kirjoitti...

millin koulutuspaketissa sitte talousneuvo että älä koskaan sijoita ponzi-yhtiöön, tulet menettämään rahasi ;/

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen (joskin tietenkin myös valheita ja bullshittiä sisältävä) video tältä päivältä jossa King Jayms ja Simon Le puhuvat liidereille Sofiassa. Se mikä videosta käy hyvin ilmi on se sekasotku missä yhtiö ja verkosto ovat olleet jo useamman kuukauden:

https://www.facebook.com/100026992906617/videos/448740282702398/

Semjonin yhteenveto videosta:
https://behindmlm.com/companies/onecoin/onecoin-website-down-dns-record-under-investigation/#comment-418456

Ja_e kirjoitti...

Tommi julkaisee yhtiön uutiskirjeen:

Ohessa tuore uutiskirje ja tässä sen oleellisin anti:

Viime viikkojen tekniset haasteet ovat meille ensisijaisen tärkeitä! IT-tiimimme on jo onnistunut selvittämään ja poistamaan osittain tekniset vaikeudet, joita esiintyy osalla sivustoista. Keskitämme kaikki voimamme ja tietämyksemme niiden ratkaisemiseksi.

OneLife Corporationissa uskomme, että etiikan, rehellisyyden ja veljeyden tulisi olla ensisijainen tavoite, ja olemme käyttäneet vuosia varmistaaksemme, että kaikki jäsenemme ovat ihmisiä, joihin voimme luottaa. Viime kuukaudet ovat olleet Onelifelle paitsi vaikeita myös erittäin rakentavia, koska monet ihmiset, jotka kuuluivat tähän valtavaan perheeseen, osoittivat todellisia värejään. Haluamme ilmoittaa, että Mark Nishiyama ja Sina Hunt eivät ole enää Onelife-yhteisön jäseniä ja vaikka he yrittivät vahingoittaa yhtiön mainetta, olemme kiitollisia heille ja toivomme heille onnea uusissa seikkailuissaan! Kuten kapteenimme ilmoitti, kun linja-auto kulkee pisteestä A pisteeseen Z pysäkeillä ihmisiä tulee ja menee. Kysy itseltäsi, oletko mukana koko matkan ajan.

Lämpimin terveisin, OneLife-verkostoperhe.

Ja_e kirjoitti...

Ilmeisesti Tommi on Sofiassa punomassa uusia juonia koska kertoo fb:ssa olevansa Simon Le:n seurassa ja ilmoittaa että:
Parhaillaan Sofiassa on menossa liiderikokous, jossa käydään läpi nykyistä tilannetta ja rakennetaan tiekarttaa vuodelle 2020.

Petteri Järvinen kirjoitti...

IT-tiimimme on jo onnistunut selvittämään ja poistamaan osittain tekniset vaikeudet, joita esiintyy osalla sivustoista. Keskitämme kaikki voimamme ja tietämyksemme niiden ratkaisemiseksi.

Onecoinistina olisin aika huolissani, jos "IT-tiimi" ei saa edes nettisivuja takaisin. Miten se voi taata "yksityisen lohkoketjunsa" toimintavarmuuden? Entä jos yhteys Onecoinin tietokantaan katkeaa - silloin kaikki rahat menettävät arvonsa ja häviävät bittien taivaaseen.

Juuri tästä syystä tarvitaan hajautettua lohkoketjua - sellaista oikeaa!

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista King Jaymsin tämän päivän puheessa on se seikka, että lokakuun 14. päivä oli liiderien kokous Sofiassa, jossa Veselina imoitti liidereille että Exchange ei ole tulossa.

Tommi jatkoi mm. webinaareissaan tämänkin jälkeen Exchangen tulemisen hehkuttamista vielä pitkän aikaa - "heti kun keskuspankki hyväksyy".

Joko siis Tommi valehteli ihan kylmästi suomalaisille onecoin-uskovaisille, tai sitten Tommi ei ole juurikaan tietoinen mitä yhtiössä tapahtuu eikä saa tietoa verkostojohdolta.

On tosin hyvin mahdollista että Tommi on sen verran alemman tason liideri ettei tiennyt, ja tätä tietoa että Exchange ei ole tulossa ei haluttu jostain syystä rehellisesti ilmoittaa yhtiön ja verkostojohdon toimesta jäsenistölle ja alemman tason liidereille ennen kuin nyt.

Linkki kyseiseen kohtaan King Jaymsin puheessa kohdassa 13:20:
https://youtu.be/hvED1Vx1-MY?t=800

Anonyymi kirjoitti...

Miljoona merchanttia pitäisi saada täyteen 2 vuoden aikana tämän graafin mukaan:
https://i.imgur.com/YPQtIVH.jpg

Suattaapi olla vaikeaa kun pörssiä ei edes luvata enää.

Toki laskuria voi kasvattaa, mutta eipä se paljon auta jos laskuri näyttää miljoonaa ja tosiasiassa on 1000 aktiivista kirpparimyyjää...

Japanin Blue Diamond Mark Nishiyaman ilmoitettiin poistuneen verkostosta.
Tässä Nishiyaman Facebookin kirjoittama jäähyväisviesti:
https://www.facebook.com/mark.nishiyama/posts/10221978474358073

Petteri Järvinen kirjoitti...

Veselina imoitti liidereille että Exchange ei ole tulossa.

Ovat ilmeisesti itsekin ymmärtäneet, ettei kolikolle saada oikeaa arvoa, joten ainoa tapa pitää valuutta elossa on kehittää DealShakeria.

Olisi hauska kuulla Vuorisen selittävän tämän videon tapahtumat jäsenille. Nyt ei ole kyse mistään heittereistä vaan verkoston omien johtajien sisäisestä tilaisuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

"Kävin kokeilemassa ja onelife.eu - sivulta käsin en onnistunut luomaan tiliä. Kun kaikki lomakkeen tiedot on täytetty ja painaa "Get started", niin koko lomake katoaa eikä mitään näytä tapahtuvan. Ei edes virheilmoitusta, se osa sivua vaan jää tyhjäksi."

Tarkoittaako tämä nyt että talouskoulutusta tai tokeneita ei voi enää myydä potentiaalisille jäsenille?

Tähänkö kaatui keskuspankit haastava tulevaisuuden maksuvaluutta?

Anonyymi kirjoitti...

Tällä videolla King Jayms selittää 14 minuuttia miksi pörssiä ei nyt tule..
https://www.facebook.com/100026992906617/videos/448933779349715/

Yhdessä asiassa King Jayms on oikeassa. Yksikään MLM coin ei ole (eikä tule olemaan) menestys pörssissä.

deckfromacard kirjoitti...

"Yksikään MLM coin ei ole (eikä tule olemaan) menestys."

There. Fixed it for you.

Ja_e kirjoitti...

Tommi ei juuri enää puhu pörssistä, sitävastoin on alkanut pikkuhiljaa pehmittää tunkkeja siihen että juuri dealshaker kirpputori on onen tulevaisuus. vaikea vain hänelle sanoa sitä suoraan koska tietää pettäneensä uskolliset kannattajansa ja että nämä tuskin enää jaksavat hammasta purren hyväksyä Tommin toilaukset, nyt viimeistään alkaa jonkinlainen kapinaliike, kun ensin äkkirikastumista ei tullut, eikä edes pidämmällä aikataululla vaikka sitä Tommi vielä vähän on lupaillut. Kun kirpputorilla aletaan näitä oneja muuntaa tavaroiksi ja käteiseksi on myös ilman muuta selvää että varsinaiset kauppiaat lyövät pian lapun luukulle ja siten vain jokunen onnellinen ehtii saada jotain vastinetta leikkirahoilleen , muille on luvassa pitkä ja ankea katumuksen tie.

Anonyymi kirjoitti...

Saa nähdä miten kauppiaat suhtautuvat pörssisuunnitelmien kariutumiseen varsinkin ottaen huomioon että DealShaker ei ole nykyään suinkaan ilmainen paikka myydä mitään edes pelkillä OneCoineilla, vaan yhtiö kerää maksuja ja komissioita, tietenkin pelkästään euroina vaikka kauppias myisi 100% OneCoineilla..

En millään jaksa uskoa että nyt olisi jotenkin helpompi saada kauppiaita mukaan kuin ennen. Päinvastoin. Jäsenten mukaan monilla kauppiailla kynnyskysymys on ollut juuri FIAT vaihdettavuus, jota ei enää ole näköpiirissä.

Tässä on tämä DealShakerin nykyinen käyttöhinnasto, jossa siis yhtiö hyväksyy maksut vain euroina:
https://i.imgur.com/cN0s209.jpg

Ja_e kirjoitti...

Tunkeilla mielenkiintoinen keskustele:

- Olkiluodon ydinvoimala on tällä hetkellä jo 10 vuotta myöhässä. Siellä makaa sijoittajien rahaa miljardeja. Ketään ei kritisoi. Mahtaa huolettaa heitä.
Oc'tä on rakennettu 5 vuotta ja pärinä käy.
Projektit vie aikaa. Mutta loppuvaihe näkyy.

-Roomakaan ei rakennettu päivässä. Pääasia että nyt on hyvä pöhinä 🔥👊🏽

-Kannattaa myös huomioida näiden kahden urakan mittakaavat.

Itse en kyllä ymmärrä mikä tässä projektissa kestää. 12 vuotta työssä IT-sektorilla ja on viety lävitse hankalampiakin projekteja, paljon pienemmällä rahamäärällä ja reilusti lyhyemmässä ajassa.

Odottelen innolla tuloksia, mutta odotusaika voisi kyllä olla lyhyempi.

-Saku Mukkila OC johtajuus on aina ollut hakoteillä! Verkosto on se joka pitää firman pystyssä! Jäsenet! Dealshaker, kauppiaat ja
Ostajat. Löyhäpää johtoporras ei tiedä mitä lankoja vetäis millonka! Oc perustajat.....ei tarvitse näkyä julkisuudessa mutta pitää JOHTAA laumaansa niin että se tuntuu viimeiseen jäseneen saakka! Hoitaa aikataulut ja ongelmat!

-Saku Mukkila, ihan mielenkiinnosta kysyisin minkä luokittelet vaikeammaksi projektiksi kuin tämä jossa olette onnistuneet.

-Jos työskentelisit yrityksessä jota yritetään kaataa, mustamaalataan, vähätellään, haukutaan huijariksi, josta johtuen työntekijöiden vaihtuvuus on suurta, ei ole tarpeeksi henkilökuntaa...
Miten voi odottaa, ennustaa milloin asiat etenee tai valmistuu kun on kaaosta koko ajan???

Petteri Järvinen kirjoitti...

Miten voi odottaa, ennustaa milloin asiat etenee tai valmistuu kun on kaaosta koko ajan???

Kaaos on kyllä ihan Onecoinin itsensä aiheuttamaa ja seurausta siitä, että aina on pitänyt keksiä uusia valheita selittämään, miksi asiat lykkääntyvät.

Edes Bitcoin-vertaus ei enää toimi: Onecoin on yli viisivuotias, kun Bitcoin oli samanikäinen kauppapaikkoja oli vaikka kuinka paljon, arvo 1000-kertaistunut ja menestys niin suuri, että "kilpailijaksi" syntyi muuan Onecoin. Kaikki tämä siitä huolimatta, että Bitcoin lähti nollasta ja Onecoin tuli valmiiseen maaperään.

Muuten, perus-skenaariossa Onecoinin arvon piti olla jo pari vuotta sitten 50 euron tasolla. Yhtiö ei ole pysynyt tavoitteessaan siitä huolimatta, että se on itse saanut päättää hinnasta.

Anonyymi kirjoitti...

Wespa laitto toimeentulotuesta 130 egee ykköseen ja diilas viä persaukisille kavereilleen. Nyt on kovin vaitonainen sioituksistaan tai tulevaisuuden reservivaluutasta, jonka piti poistaa ihmisten tarve käydä duunissa...

Ari Widell kirjoitti...

"Muuten, perus-skenaariossa Onecoinin arvon piti olla jo pari vuotta sitten 50 euron tasolla. Yhtiö ei ole pysynyt tavoitteessaan siitä huolimatta, että se on itse saanut päättää hinnasta."

Tuo OneCoinin oman kolikkonsa arvon korottamisen näennäinen maltillisuus johtunee lähinnä siitä, että suurempi ja kovempi korottamisen tahti olisi vain lisännyt hurjia myyntipaineita entisestään ja jäsenet olisivat vain kovempaan ääneen vaatineet pörssiä.

Kolikon arvon korottaminen on siis ollut ikään kuin välttämätön paha, jolla on pidetty pystyssä kuvaa mukamas jatkuvasti nousevasta arvosta ja stabiiliudesta.

Vuosia sitten huijarit eivät voineet yhtään tietää kuinka kauan tämä meno jatkuisi, joten kolikon arvon nousemisen skenaarioita vedettiin hatusta pitämään kiihkoa yllä. Eihän Rujalla ja kumppaneilla mitään viiden vuoden toimintasuunnitelmaa ole ollut vaan tätä sontaa on vedetty ja pidetty pystyssä improvisoiden tilanteen mukaan.

Alussa ei ollut DealShitteristäkään mitään puhetta, mutta se keksittiin, kun jotain uutta täytyi keksiä luomaan uskoa tulevaisuuden kuponkivaluuttaan. CoinVegas haudattiin kaikessa hiljaisuudessa, kun se ei joko toiminut kaavaillulla tavalla tai sitten siinä ei ollut alun alkaenkaan mitään sen kummempaa tarkoitusta kuin luoda harhaisia mielikuvia.

Anonyymi kirjoitti...

Liidereitä ilmoittaa lähtevänsä OneLifesta nyt ennätystahtia Sofian kokoontumisen jäljiltä.

Myös ruotsinsuomalaisten yhdysmies Arto Ylitalo jolla oli vissiin moderaattorin oikeudet Tommin salaisessa FB ryhmässä ilmoitti juuri lähtevänsä.

Tässä vähän listaa OneLife liidereistä jotka ovat poistuneet parina viimepäivänä ja liittyivät/todennäköisesti liittyvät Veselinan ja Habib Zahidin uuteen koijaukseen:

Mark Nishiyama, Sina Hunt, Peter Hjelte, Dusan Torbica, Jesse Choi, Sooula McCormick, Damien Barnes, Marjan (GLG Australia), Jin (GLG Korea), Deeqa Abdullahi, George Pantelidis, Kamonsirinut Tanyasup, Petar Todoroski, Blagija Gjorgjieski, Simranjeet Dhanoa, Arto Ylitalo...

Uusia eroilmoituksia tulee nyt jatkuvalla syötöllä..

Tässä Arto Ylitalon eroilmoitus OneLifesta:

"My name is Arto Ylitalo and I have been a GLG member. I have worked as an IMA in Onelife and been in the business since 2014. I would like to announce that I will close all operations in OC / OL.
I will no longer be involved in marketing OLN and its educational packages.

For me it has been painful to find out what has happened.
I actively searched the present truth behind all the events therefore I Will go on and work with New project.

Bless Arto Ylitalo"

Anonyymi kirjoitti...

Veselinan ja Habibin uuden koijauksen Telegram kanava, jossa monet OneLife liiderit ilmoittavat erostaan:

https://t.me/GRuNHEhxOR5NwkKauQMK4g

Todennäköisesti tuolla ilmoittaa erostaan vain tuohon uuteen koijaukseen liittyvät, joten oikeasti OneLifesta lähteviä on todennäköisesti hyvin paljon enemmän.

Ei mitenkään ihme että porukkaa lähtee kuin pipoa, kun liittyminenkään OneLifeen ei enää toimi. Rahaa ei tule sisään. Tätä menoa OneCoin/OneLifen elvytys Simon Le:n ja King Jaymsin johdolla ei pääse alkusanoja pidemmälle.

Anonyymi kirjoitti...

Petteriltä uusi OneCoin postaus. Hyvä. Täällä olikin jo yhteen postaukseen vähän liikaa viestejä.

Jatketaan täällä:
http://pjarvinen.blogspot.com/2019/12/onecoin-kuolee.html

Anonyymi kirjoitti...

Wespa otti jonkun pikavipin loppuvuonna 2017, osti sillä bitcoineja. Bitcoinit hän käytti dentakoinien ostoon.
En ole tarkistanut mitä dentakoinille kuuluu, mutta luulen, ettei kovinkaan hyvää.
---
Tonmmi on ilmoittanut, että Onecoin avaa pörssin kun keskuspankit hyväksyvät. Irvileuka voisi sanoa, että Tommi puhuu totta tällä lausunnollaan - keskuspankit tuskin hyväksyvät onecoinia joten tuskin sitä pörssiäkään tulee.

Markus kirjoitti...

Olisikos digimaailman uutisointi välillä paikallaan.

Kyllä niitä petoksia osataan ihan suomessakin ja päättäjätaholla vielä.

Jo toisen kerran digitalisointiin liittyvä kansanpetos. Itsehän sinä Järvinen jouduit ensimmäisen petoksen uhriksi, kun näpit paloi digitaalisen DAB-radion kanssa.

Nyt uutisoidaan siitä, että DNA vetäytyy pois televisiolähetysmarkkinoilta ja lähetykset siirtyvät digitalle. UHF-verkkoon. DNA:n lähetyksethän toimi VHF-verkossa, ja jotta näitä saattoi katsoa, piti tehdä kallis antenniremontti. Vanhaan aikaan ennen vain muutaman vuoden dna-vaihetta se vanha digitelevisio toimi vain uhf-verkossa joiden antennit remontointiin jo silloin digitelevision tullessa.

Uutisoinnissa kerrotaan neutraalisti, miten mitään laitemuutoksia tässä siirtymävaiheessa nyt vuodenvaiheessa ei tarvitse tehdä, senkuin vain viritätte kanavanne uusiksi.

Autuaan kertomatta, puolikkaalla sanallakaan missään uutisessa ei piipahdeta siitä, että se investointi siihen DNA:n verkon näkyvyyteen oli täysin turhaa rahanhukkaa. Eli siis se VHF-antennin ja laitteiston lisääminen. Tämä kosketti niin tavan tallaajia kuin taloyhtiöitäkin.

Huolestuttavaa ei siis ole pelkästään se, että ihmisiä huijattiin taas kerran tekemään turhia laiteinvestointeja "digikotkotuksen vuoksi" vaan myös tämä median tila. Kyllä se pitää median ainakin rehellisesti kertoa, että taisitte tunkin ostaa. Tuhat euroa meni taas hukkaan kun muut teki kansalaisten puolesta päätöksiä.

Ihmettelempä vaan... kirjoitti...

Miten voi olla mahdollista, että nämä samat ihmiset voivat siirtyä vaan huijauksesta toiseen; eikö tässä viranomaisten pitäisi toimia kuten elinkeinoharjoittajien kanssa ja viedä toimiluvat tms? Olen seurannut tätä hra. Wahlroosin siirtymistä verkostomarkkinointi huijauksesta toiseen ilman ilmeisesti minkäänlaisia seuraamuksia. Kuten Petteri sanoi, Kari ajelee Ferrareillansa ja asuu ulkomailla luksuselämää huijaamiensa sijoittajien rahoilla, eikö tässä toiminnassa selkeästi täyty rikoslain merkit petoksesta?

«Vanhin ‹Vanhempi   401 – 440 / 440   Uudempi› Uusin»