maanantai 18. marraskuuta 2019

Yle MOT ja Onecoin-ohjelma

Ylen odotettu Onecoin-jakso on julkaistu Areenassa ja esitetään illalla TV 1:ssä. Tämän blogin kautta aihetta seuranneelle ohjelmassa on vähän uutta, lähinnä Lontoon konttorin Arthur Duncanin haastattelu, mutta peruskatsojalle ohjelma tarjoaa mainion tiivistyksen Onecoin-huijauksesta pähkinänkuoressa. Laajempi tietopaketti on ohjelman verkkosivulla https://yle.fi/uutiset/3-11073023.

Yle's long awaited report on Onecoin scam has finally been broadcasted, summary in English: http://yle.fi/uutiset/osasto/news/mot_finns_set_to_lose_millions_in_onecoin_scam/11074675.

Tämä on se tutkivan journalismin tv-ohjelma, jota odotin lähes viisi vuotta. Viimeistään tämän katsottuaan jokaisen uhrin luulisi ymmärtävän, että peli on menetetty. Nyt tekemään niitä rikosilmoituksia, jotta saadaan poliisitutkinta käyntiin Suomessakin!

Arthur Duncan oli sisäpiirissä, mutta ei nähnyt mitään merkkjä kryptovaluutan louhinnasta.
Videoleikkeissä vilahtavat Ruja Ignatovan vierellä Tommi Vuorinen, Juha Parhiala ja tietenkin Kari Wahlroos, josta tulee ohjelmassa suurempi tekijä kuin Vuorisesta. Maailman mittakaavassa näin onkin.
Tommi Vuorinen ei luovuta. Hän valaa edelleen uskoa jäljellä oleviin verkoston jäseniin.
Wahlroos sai prosentin Euroopan ja Aasian myyntituotoista, eikä hänen tarvinnut sotkeutua lainkaan verkoston rakentamiseen. Tämä kumoaa Vuorisen väitteen siitä, että Wahlroos olisi saanut muka potkut verkoston väärinkäytösten vuoksi.

Wahlroos oli "gun for hire" eikä häntä kiinnostanut, onko valuutta todellinen vai ei. Hän keräsi miljoonien eurojen tulot levittämällä huijausta yli 80 maahan. Toivottavasti oikeus aikanaan punnitsee, voiko joku ansaita miljoonia puhumalla p*skaa yli miljoonalle kuulijalle piittaamatta siitä, onko kaikki huijausta vai totta.

Wahlroos sanoo käsityksenään, että kolmen miljardin liikevaihto tehtiin yhdessä vuodessa, ja että koko potti olisi paljon suurempi kuin tähän mennessä on arvioitu. Jamie Bartlettin siteeraama arvio 15 miljardista voi hyvinkin pitää paikkansa. Se tekisi Onecoinista yhden kaikkien aikojen suurimmista rikoksista.
"Me myytiin koulutuspaketteja"
Ohjelman lopussa Jyri Hänninen kysyy Wahlroosilta, onko hänellä jotain sanottavaa niille, jotka sijoittivat rahojaan Onecoiniin. "Me myytiin koulutuspaketteja... kaikki olivat yli 18-vuotiaita ja heillä oli omat tilit, omat rahansa, uskon että ketään ei pakotettu."

Oma vikasi, jos uskoit kusetustani, hän tuntuu sanovan lähtiessään haastattelusta keltaisella 600 000 euron arvoisella Ferrarilla. "Kaikkea hyvää" on osuva loppurepliikki.
Wahlroos kaasuttelee paikalta jäsenten maksamassa 600 000 euron Ferrarissa.
Kaikki Onecoin-jäsenet voivat ajatella, että siellä ne minunkin arvottomat sijoitukseni nyt ovat: Wahlroosin Ferrarissa, Veska Ignatovan 25 000 euron käsilaukussa ja lukuisten muiden pyramidin huipulla seisseiden verkostomarkkinoijien taskuissa, puhtaaksi pestyinä.

===

Lisätään tähän vielä keino, jolla jokainen Onecoin-jäsen voi itse varmistaa, ettei mitään lohkoketjua ole. Vuorisen väitehän on, että yhtiön on todistanut lohkoketjun Saksan viranomaisille. Jostain syystä auditointiraportteja ei ole näkynyt enää elokuun 2017 jälkeen.

Mutta se todiste. Jäsenpalvelussa näkyy kohta Crypto Currency, jonka sivulla on MINING ja BLOCKCHAIN. Niiden pitäisi kuvata reaaliajassa kolikkojen louhintaa ja lohkoketjuun tallentuvia tapahtumia.

Jos tämä on lohkoketju, kukaan ei käytä Onecoinia. 
Lista päivityy minuutin välein yhdellä tapahtumalla (transaction), jossa ketjuun (muka) lisätään 50 000 uutta kolikkoa. Mitään muita tapahtumia ei näytä olevan.

Nyt on kaksi mahdollisuutta. Joko yhtään kolikkoa ei siirry käyttäjältä toiselle (ylä- tai alalinjaan), eikä kukaan liioin osta DealShaker-kirpputorilta mitään, tai koko näyttö (ja sitä myötä lohkoketju) on pelkkää huijausta.

Tässä on siis kyse Onecoinin omasta palvelusta, ei mistään "vihaajien" propagandasta tai mustamaalauksesta.

Vertailun vuoksi voi katsoa, miltä oikean Bitcoin-lohkoketjun tapahtumat näyttävät reaaliajassa: https://www.blockchain.com/explorer?view=btc_transactions

Oikean lohkoketjun tapahtumat.
Näin toimii todellinen, avoin lohkoketju. Jokainen näkee omat (ja muidenkin) rahansiirrot ketjussa.

Erikoista on, että Onecoinilla oli aiemmin sentään lohkoketjusimulaattori, jossa jäsenelle näytettiin oikeilta näyttäviä tapahtumia. Se poistui käytöstä jonkin sivustouudistuksen myötä.

=========
Lisäys 19.11.2019

Kari Wahlroosin esiintyminen MOT:n haastattelussa loi vaikutelman, että "rahaa tuli vitusti" ja automaattisesti. Kun mitään tuotannollista toimintaa ei ollut, kyse oli vain uhrien rahojen siirtämisestä Wahlroosin ja kumppanien taskuihin. Rahansiirtojen pohjana olivat Wahlroosin ja muiden verkostoijien valheelliset lupaukset. Kyse oli siis huijauksesta, ei loistavasta bisneksestä.

Wahlroos antoi ymmärtää, ettei hän tiennyt, mistä oli kyse. Se on täyttä puppua. Jo Tampereen tilaisuudessa 4.9.2016 hän kertoi sukulaistensa varoittavan pyramidista:
Wahlroos kertoi saaneensa kuulla sukulaisilta pelottelua pyramidista, mutta kuittasi ne helposti: "En tiedä, lähdenkö tänään Lambolla vai Ferrarilla... mulla on elämä kauheen mukavasti".
Sama kohta Wahlroosin itsensä kertomana: https://www.youtube.com/watch?v=lrqHB62M_M8&feature=youtu.be&t=1h0m52s. Ja yleisö nauraa...

Toinen ajankohtaiseen teemaan sopiva sitaatti: "Se päivä tulee vielä, jolloin kansa kiittää, että meillä oli Tommi Vuorinen" ja vähän myöhemmin "Mikä kolikon arvo on muutaman vuoden päästä? Mitä väliä sillä on, se nousee kuitenkin". Tässäkö myydään vain koulutusta?

Vuotta myöhemmin elokuussa 2017 Kari Wahlroosin kiertuekalenteri näytti tältä:

Wahlroos kiertueella syksyllä 2017
Etelä-Afrikka, Zimbabwe, Malawi, Kenia, Uganda, Kongo, Pakistan, Vietnam, Azerbaizan, Kazakstan... Tiesivätkö nämä köyhät ihmiset, mihin olivat sijoittamassa? Ymmärsivätkö he, mitä kryptovaluutat ovat ja miten nettihuijaukset toimivat? Ostivatko he oikeasti koulutusta teknisestä analyysistä, johdannaisista ja muista mutkikkaista sijoitusinstrumenteista?

Miten röyhkeä ihmisen pitää olla huijatakseen köyhiä afrikkalaisia saadakseen rahat Ferrariinsa? Tämä "koulutus" tuli kalliiksi osallistujille.

Brittilehti Mirror kävi helmikuussa 2016 kuuntelemassa Wahlroosin show'ta. Tulevaisuus näytti niin valoisalta, että Wahlroosin oli käytettävä aurinkolaseja:
“Do you know why I wear shades?” he asked. “Because the future looks so bright.” And he insisted: “I am here to make you filthy rich”.
Jälkimmäisessä hän huijasi vain vähän: hän oli paikalla tehdäkseen sikarikkaan itsestään, ei kuulijoista.

440 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   201 – 400 / 440   Uudempi›   Uusin»
Anonyymi kirjoitti...



https://atozcrypto.org/withdrawal-of-prosecution-against-onecoin-in-germany-no-unfair-competition-conducted-by-onecoin-and-its-imas/

Anonyymi kirjoitti...

yhtiö tiedottaa

sofia operaatio mining-laitteiden siirrosta venäjän federaation keskuspankin alaisuuteen kohta valmis. Sijoittajien kyc:it ja bagit siirtyvät samalla, koska ne ovat integroituneen BC:n SoCiin. Block Exploler tulaan julkaisemaan Gif:nä, Dr Ruman ensimmäinen atomic swap (onecoin to rupla) tulee toimimaan ja näkymään BC nollana eli virallisena syntynä. Venäjä ja Iran siirtyvät samalla öljykaupassaan gryptö onecoineihin. Tästä avauksesta Dr. Rumalle myönnettään block reward (300.000 onea) joka dilutoituu seuraavassa splitissä (600.000 onea).

T.V

Anonyymi kirjoitti...

Koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Ei Ruja ole kadonnut. Kaikki menee juuri niin kuin on sanottu. Ruja on matkustanut keksimällään aikakoneella menneisyyteen ja on siellä korjaamassa tapahtuneita vääryyksiä. Katsokaa vaikka Youtubesta -siellä vanhoilla videoilla Ruja on!

Petteri Järvinen kirjoitti...

https://atozcrypto.org/withdrawal-of-prosecution-against-onecoin-in-germany-no-unfair-competition-conducted-by-onecoin-and-its-imas/

"OneCoin has been and remains convinced that the central system is superior under technical and security aspects" - eli Onecoin on todennut lohkoketjun tarpeettomaksi ja käyttää omaa, perinteistä tietokantaa rahansiirtojen tallentamiseen. Tämä selvä.

Hauska sivusto tämä AtoZCrypto. Vastaava "uutinen" 29.7.2018 hehkuttaa Onecoinin olevan valmiina "go public"):

"At a recent OneCoin event held in Argentina, Konstantin Ignatov has confirmed OneCoin is ready to go public. The Welcome of Konstantin by the South American crowd was electrifying."

Ingressissä sanotaan "Konstantin Ignatov – head of the Sofia management group and Captain of the GLG presents the news!" - turha siis vähätellä Konstantinin roolia yhtiön johdossa.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3938756/Sijoitusblogeista+kanteluja+viranomaiselle+vuosittain++perusteeton+sijoitusneuvo+voi+johtaa+tutkintaan

fivan ja krp pitäis toimia... 40 miljoonan yhteisösakko uunolle jotta suomalaisten uunojen rahat saadaan takaisin

Ja_e kirjoitti...

Nyt Tommi lyö kirvestään kiveen, pitääksern tunkit uskossa hän vertailee Western Unionin ja Onen siirtosummia ja jorisee että:
Tässä ISO syy siihen, miksi nykyiset rahanvälittäjät eivät halua Onecoinia markkinoille.
Esimerkiksi : WU. 100€ = 4.90€
One 100€= 0.10€
WU 1000€= 22€
One 1000€= 1€

Tunkit eivät kuitenkaan ole tyytyväisiä tähän Tommin, ilmeisesti täysin hatusta vedettyyn, esitelmään , soraääniä kuuluu:

Juuso Niemi: Mistähän nuo summat on vedetty. Kolme siirtoa oon laittanut ulkomaille tuota kautta. Kaikissa siirtomaksu ollut 4.90e. Maksut väliltä 50-300e.

Saku Mukkila: Tuo taulukko ei kyllä perustu faktoihin. Aika noloa, kun kuka tahansa voi tarkistaa oikean summan.

Saku Mukkkila: Tässä mielestäni vertaillaan kahta asiaa, jotka on erilaisia.

WU kautta voi kuka tahansa, siirtää mihin tahansa rahaa vaikka lähettäjällä ja vastaanottajalla ei olisi mitään tiliä. Ei internetyhteyttä eikä mitään ulkopuolisia kontatakteja. Samaten vastaanottaja voi heti rahat saatuaa käydä ostamassa mistä tahansa paikallisesta kaupasta haluanmansa ostokset, olettaen että rahasumma riittää tähän,
Onnistuuko ylläoleva ONE kanssa?

Tommi : Saku Mukkila ONE on vasta kehitysvaiheessa, joten odotetaan rauhassa sen rahansiirtoalustaa ja tulevia palveluita.

Saku Mukkkila: Tommi Vuorinen Minua pelottaa, että tässä yritetään liian montaa annosta valmistaa yhdestä raaka-aineesta.
Plus kilpailijat joilla on etumatkaa ja miljardien varallisuus, niin ei nekään pelkästään peukaloita pyörittele.

Anonyymi kirjoitti...

Tunkit saa kyllä "rauhassa" odottaa OneCoinin rahansiirtoalustaa maailman loppuun saakka.

OneCoin on nyt virallisesti massiivinen huijaus, todettu DOJ:n ja myönnetty Konstantin Ignatovin toimesta. Nyt vain katsotaan paljonko Konsta saa istuttavaa, ja saadaanko Ruja oikeuden eteen. Ja koska Sofian toimisto ja serverit sulkeutuvat lopullisesti.

Saattaa olla pikkaisen hiljaista OneCoinin rahansiirtoalustojen ja palvelujen kanssa...

Anonyymi kirjoitti...

Pitää myös muistaa, että Tommi Vuorinen promoaa nyt virallisesti rikollista massiivista huijausta. Tästäkin voisi joku tehdä tutkintapyynnön, täyttääkö tällainen toiminta petoksen tunnusmerkit Suomessa.

Tommi ei voi enää vedota siihen ettei tiennyt.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tullut se joku ilmoitus, että Onecoin siirrot loppuvat 28.11.2019? Eli silloin piuhat vedetään pois seinästä.

Anonyymi kirjoitti...

toi on totta joo, konstan tunnustuksen jälkeen jatkaa vielä promoamista...törkeää

Ja_e kirjoitti...

Tommin tuoreimmat uutiset:

Tänään on BBC julkaissut taas pitkän jutun "Onecoin-huijauksesta." Asiantuntijoina mm. Igor Alberts, joka potkittiin joulukuussa 2017 pois kilpailevan Dagcoinin perustamisesta, samoin Alberts omistaa nykyään osan Businessforhome.org-sivustosta, joka aiemmin tuki ja nyt mustamaalaa ONE:a.

Muina "asiantuntijoina" mm. Bjorn Bjercke, joka on fanaattinen bitcoinisti ja Jennifer McAdam, joka kuuluu myös päävihaajiin. Häneltä puuttuu näköjään perusymmärrys asiasta, koska kertoo aikanaan ostaneensa tokeneita.

Missään ei jälleen ole sanaakaan Bulgarian/Saksan tutkinnasta, Dealshakerista tai Tunne Asiakkaasi-käytännöistä (KYC), saati OneWorld-säätiön hyväntekeväisyydestä.

Sentään kerrotaan lyhyesti, että yhtiö kiistää kaikki väärinkäytökset.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä toi Tommi hokee tuota KYC-roskaa?
Eihän siinä ole mitään muuta ideaa, kuin antaa omat henkilötietonsa järjestäytyneelle rikollisuudelle.
Bjorn Bjercke oli juurikin se täälläkin mainittu kaveri, jota Onecoin lähestyi lohkoketjun luomisen tiimoilta muistakseni v. 2016.

Anonyymi kirjoitti...

Igor Alberts on hyvä esimerkki konnasta, joka vaihtaa kusetusta toiseen kuin asfalttimies paitaa helteellä. Tosin tämä veijari tykkää pukeutua pelleasuihin, kuin edes Tami 2.0 tekisi koskaan.

Samanlainen ahne konna kuin nuo kaikki muutkin. Pthyi hitto!

Anonyymi kirjoitti...

Ja tuo OneWorld-säätiökin on yhtä tyhjän kanssa todistusvoimaltaan. Monetkin rikollisesti rahansa tienanneet henkilöt tahot ovat pitäneet yllä hyväntekeväisyystoimintaa kiillottaakseen julkisuuskuvaansa. Näin on tehty usein jälkeenpäin, mutta myös osana itse huijausta.

deckfromacard kirjoitti...

One World Foundation on kulissi joka pystytettiin ja unohdettiin:
-Copyright sivulla on vuodelta 2014.
-Sivustolle ei ole päivitetty vuosiraportteja sitten vuoden 2016.
-Twitter ja Instagram-tilit hiljaisena tammikuusta 2018 saakka.
-Helmikuussa 2018 Facebookiin julkaistu ilmoitus ettei Facea enää päivitetä:

Dear visitor,
We would like to inform you that from now on the content, related to OneWorld Foundation, will be published on the >> OneLife << official Facebook page.
This step is part of the corporate strategy for the year 2018, which aims to optimize the informational flow on the company’s social media channels, so the dissemination of the content will easily reach everyone interested!

Anonyymi kirjoitti...

Mikä teillä on siellä löröhousut hätänä, Tommihan pistää teitä pataan 6-0.

Anonyymi kirjoitti...

Kolmas lohkoketju tarvitaan, että tämmöiset epäilevät lampaat saadaan onecoinista pihalle! Ja kolikoiden määräähän voi tällöin lisätä ja kaikkien lompakkoa lihottaa vielä kerran.

Ja_e kirjoitti...

Taitaa Tommilla olla pian löröt housussa kun virkavalta puhaltaa pelin poikki, tilanteessa 0-6, ja kyydittää hänet raudoissa Sorinkadulle järsimään limppua pidätyssellissä. Tietysti hänellä on nyt vielä aikaa käyttää taiteellisia kykyjään hyväksi ja värkätä itselleen uudet henkkarit joiden turvin voi hypätä elämänsä pisimmän loikan, viettämään puhallus rahojen turvin karkurin elämää jossain kolmannen maailman maassa Irwin skotsa päässä ja naama etsityimmät rikolliset listalla.

Anonyymi kirjoitti...

Tommi saattaa olla jo lähdössä pois Suomesta. En ihmettelisi jos hän hiljenisi muutaman päivän päästä ja olisi jossain Amazonin sademetsässä virkavallan ulottumattomissa.
Onecoin siirtojen huhutaan loppuvan lähipäivinä... Pääkonttorihan on jo tyhjennetty ja rahat viety toki aikoja sitten jo parempaan talteen.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä mahdollisuuksia huijauksella olisi vielä jatkua? Uusi pörssi josta voi ainoastaan "aluksi" ostaa kolikoita? Tuo kolmas lohkoketju olisi varmaan liian kallis projekti coinisteille

Anonyymi kirjoitti...

Kun ei ole mitään lohkoketjua eikä tule. Ei ensimmäistä, toista eikä kolmatta.
On vain tietokanta. Lohkoketju vaatii sen, että mainaus on hajautettu. Jo se, että tilejä pystytään jäädyttämään on merkki siitä, että heillä ei ole lohkoketjua. Koska lohkoketjussa mainaus on hajautettua, niin tilejä ei pystytä jäädyttämään. Mutta selitäppä tämä onecoinisteille. Heillä voi olla gryptövaluutta, muttei kryptovaluuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kukaan ei tunnu puhuvan Juha Parhialasta.
Hän taisi olla kovimpia promottajia, nyt siemailee kallista viskiä valtaistuimellaan ja hänen haareminsa palvoo häntä Thaimaassa.
Entä Sirpa ja Dimitri Järvensivu? He promottivat Youtubessa onecoinia, heidän videoitaan on siellä vieläkin.
Wespa tietty, mutta hän on syyntakeeton ja ehkä enempi uhri, kuin rikollinen.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.racingpost.com/news/phoenix/phoenix-thoroughbreds-founder-accused-of-stealing-eur100m-from-global-ponzi-scam/410788

kunnon rosvoja kun toisiltakin varastavat ja uhri ei voi mitään ilmotusta tehdä kun rahat tehty rikollisin keinoin..;) dr. rumalta varastettiin 100miljoonaa, no jäihän sille tunkkien rahoja vielä reilusti

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kuulin, että torstaina Vaasassa alkavaksi merkitty Onecoin-veropetosoikeudenkäynti siirtyy ensi vuoden puolelle. Toivottavasti kertoo siitä, että poliisi on alkanut penkoa tarkemmin Onecoin-veropetosrahojen taustoja.

Anonyymi kirjoitti...

Hämmentää miksi OC ei lopettanut toimintaa jo aikoja sitten, siihen olisi ollut maukkaat hetket, esim. ratsiat, takavarikoinnit yms.. Miksi? Edelleen maailma isot kihot porskuttaa ja vetää isojakin seminaarea, miksi he ei mene maanalle piiloon vaikka heillä on punainen piste selässä joka odottaa käskyä pidättää, vai odottaako?

Anonyymi kirjoitti...

Kukaan ei tee rikosilmoituksia niin kauan kuin serverit on päällä. Tuskin tekevät Kailajärven virhettä että ajavat webbisivut alas. Palvelimen ylläpitokustannukset ovat merkityksettömät. Uskovaiset uskovat niin kauan kuin sivut pelittävät, vaikka niille ei mitään päivityksiä tulisikaan

Anonyymi kirjoitti...

reilu löytö palkkio dr. rumasta vois nopeuttaa kiinnisaamista. 5miljoonaa,teksasilaisittain "dead or alive", rahoitetaan tunkkien rahoista.

itse tosin uskon että on kuopattuna jo

Anonyymi kirjoitti...

"He [Konstantin Ignatov] said: “Amer Abdulaziz, after he stole €100m from OneCoin, he started buying racehorses for, like, €25m. [He was] one of the main money-launderers for Ruja.”
Ignatov added the theft was not reported as “the money came from a criminal activity”."

https://www.racingpost.com/news/phoenix/phoenix-thoroughbreds-founder-accused-of-stealing-eur100m-from-global-ponzi-scam/410788

Jotenkin sopii kuvioon, että varkaat varastavat toisiltaan eikä poliisille voida ilmoittaa, kun rahat oli alunperinkin huijattuja ...ja sitten lopuksi rahat päätyvät hevoskauppaan.

Mutta nyt kun näitä erilaisia Rujan apureita alkaa paljastua, niin täytyy todeta, että aika moni ketku on tehnyt Rujan ohella todella isot rahat tunkkien kustannuksella.

Anonyymi kirjoitti...

meneeköhän uuno tappiot läpi verovähennyksinä muista pääomatuloista

Anonyymi kirjoitti...

usan oikeusministeriön mukaan onecoin on massiivinen ponzi ja jo tulleiden tunnustusten ja tuomioiden mukaan petos, joten täysin vapaata riistaa. top-uunojen metsästyskausi on alkanut.
https://www.sec.gov/whistleblower/frequently-asked-questions

The Whistleblower Program was created by Congress to provide monetary incentives for individuals to come forward and report possible violations of the federal securities laws to the SEC. Under the program eligible whistleblowers (defined below) are entitled to an award of between 10% and 30% of the monetary sanctions collected in actions brought by the SEC and related actions brought by certain other regulatory and law enforcement authorities

10-30% takavarikoiduista varoista pilliin viheltäjälle. Jos jolla kulla nimilista top uunoista niin nimet secille ja liitteeksi muutama webinaari youtubesta ja eiku tienaamaan uunoilla

deckfromacard kirjoitti...

"Tommi saattaa olla jo lähdössä pois Suomesta."

Miksi kuvittelet että Tommi tekee Facebook-päivityksensä ja webinaarinsa Suomesta? Ihan hyvin ne voi Thaimaasta käsin tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Yrittäkää nyt ryhdistäytyä! Eihän teillä ole voimaa vanhan mummonkaan vertaa. USA varsinainen maailman pellepoliisi valtio buahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaa. Kauhusta jäykkänä olevia pedofiili pelkuripankkiirisukuja siellä USA:ssa pyörii ja naida napsuttavat siellä keskenään arjalaiseen tyyliin.

Ja_e kirjoitti...

Tunkit kuumentavat Tommia, tämä Kukkonen on uusin epäilevä Tuomas

Juha Kukkonen: Kunhan tuomiot on jaettu ja paljon selvinnee varmaan 2-3 kk aikana et onko kellään enää mitään vai mitä tässä oikein tapahtuu kolikoiden suhteen...

Tommi: Juha Kukkonen Voisitko lopettaa tuon negatiivisuuden lietsomisen, kiitos. Yhtiö ei ole syytettynä mistään ja Konstantinin mahdolliseen tuomioon on varauduttu.

Tommi myös antaa mahtikäskyn lopettaa politikointi fb:ssa kun tunkit alkoivat kinaamaan ja nimittelemään toisiaan:
Politiikka ei kuulu tähän ryhmään, joten pyydän pidättäytymään siihen liittyvistä kommenteista. Muutoin poistetaan ryhmästä. Kiitos ymmärryksestä.

Anonyymi kirjoitti...

Keskeisten OneCoin-kelmien ongelmaksi voi muodostua se, miten isoon mittakaavaan homma paisui. Miljardikusetuksen tekijöitä kun aletaan etsimään USA:n oikeusministeriön toimin ja huomattavilla palkkioilla, niin turvalliset piilopaikat ovat vähissä.

Vaikka onnistuisikin löytämään suhteellisen miellyttävän paikan, jolla ei ole USA:n kanssa luovutussopimusta, tilanne voi muuttua: paikallinen diktaattori halajaa amerikkalaisia aseita tai tekee muuta bisnestä jenkkien suuntaan. Ja diktaattori tai pienempi paikallinen pomo voi käydä ahneeksi, voitelurahaa tarvitaankin aina lisää ja lisää, sitten kun kolikkopomo on kuiviin imetty, voi hänet "myydä" pientä korvausta vastaan jenkeille, minkä jälkeen odottaa yli kymmenen vuoden tuomio jossakin todella hohdokkaassa paikassa.

Veikkaanpa monen jättäytyvän Eurooppaan, jossa tällaisesta pääsee luultavasti aika paljon vähemmällä istumisella. Ja missä vaiheessa alkaa kilpalaulanta, eli aletaan urakalla tehdä paljastuksia muista pienempien tuomioden toivossa. Fiksuin laulaa ensimmäisten joukossa, Konstahan pääsi jo esilaulajien joukkoon. Se kaikkein tyhmin tyyppi yrittää vielä kymmenen vuoden kuluttua selittää jollakin bensiksellä, kuin viran omais rikolliset ja raha suvut kaatoivat hyvän bisneksen Vatikaanin ja Illuminatin avulla.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Kartsallekin vielä lakia luetaan. Ensin jenkit käy omat oikeudenkäynnit ja sen jälkeen eurooppalaiset viranomaiset alkaa roikottamaan näitä makasiinirottia hännästä.

Anonyymi kirjoitti...

deckfromacard sanoi...
"Tommi saattaa olla jo lähdössä pois Suomesta."

Miksi kuvittelet että Tommi tekee Facebook-päivityksensä ja webinaarinsa Suomesta? Ihan hyvin ne voi Thaimaasta käsin tehdä.

----

Joku täällä kertoi Tommin saunovan Tampereella.
Toki voi olla vanhaa tietoa.
Facebook-päivitysten mukaan olisi Suomessa (lumikuvia metsästä lisätty hiljattain).

Anonyymi kirjoitti...

ilmoituksen secille voi tehdä täysin anonyymisti eikä nimi tule missään näkyviin.. uskoisin että tutkittavat nimet siirtyvät suoraan lentokieltolistalle ja poimivat sitten kentiltä kyytiin..

Jaakko kirjoitti...

Mainio video kulteista. Paljon yhtymäkohtia onecoiniin. https://youtu.be/kB-dJaCXAxA

Ja_e kirjoitti...

Tommi on joko röyhkeä ja paatunut kelmi tai sitten hyväuskoinen hölmö. Koko muu kopla ulkomailla on kadonnut tai telkien takana, mutta hän vain jatkaa rahastusta ja kannustaa lahkoaan pysymään uskossaan vahvoina.

Anonyymi kirjoitti...

Tulet Järvinen opetuslapsinesi pettymään, USA:ta eivät seuraa toiset järjissään olevat valtiot. Ruja ja Konstantin eivät harmiksesi ole etsintäkuulutettuja (siksi Suomenkaan poliisi ei hötkyile), se on nyt selvitetty täällä Euroopassakin. Sinulla on vielä edessä ikävät ajat Järvinen itsesi kanssa, herra varjelkoon ja siunatkoon sinua.

Anonyymi kirjoitti...

TRTnews Nexus :in raportti OneCoinista. Jen McAdam ja Tim Curry haastateltavana myös.
Raportissa nähtävänä videopätkä ajalta jolloin Jen oli vielä OneCoin uskovainen.

https://youtu.be/95w0NJJlA3w

Anonyymi kirjoitti...

"Tulet Järvinen opetuslapsinesi pettymään, USA:ta eivät seuraa toiset järjissään olevat valtiot. Ruja ja Konstantin eivät harmiksesi ole etsintäkuulutettuja (siksi Suomenkaan poliisi ei hötkyile), se on nyt selvitetty täällä Euroopassakin. Sinulla on vielä edessä ikävät ajat Järvinen itsesi kanssa, herra varjelkoon ja siunatkoon sinua."

Hieno trolli. Trolli "unohtaa" mainita että Konstantin on jo pidätettynä maaliskuusta lähtien ja odottaa tuomiotaan tunnustettuaan että Onecoin on huijaus...

Herran siunausta trollille vaan.. :D

Ja_e kirjoitti...

Konsta istuu oranssi pyjama päällä Amerikan linnassa ja Ruja etsintäkuulutettuna loukossaan ilmiselvästi peloissaan koska ei anna itsestään mitään elonmerkkiä. Tietysti on myös sellainen mahdollisuus että on betonisaappaat jalassa. Eli ei näillä One sisaruksilla kovin hyvässä jamassa asiat ole. Muutenkaan onelaisten ei olisi syytä korottaa ääntään ja pullistella julkisesti, mutta ainahan asiat ja aatteet pitävät kaatuessaan pahaa ääntä.

Anonyymi kirjoitti...

Noniin, Veselina ja Habib loivat yhtiön ja lisenssin Heaven Ventures -palvelun kautta, josta mainitsin jo 10. lokakuuta tässä ketjussa.
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=6843976375835852604&postID=5796731288439706404

Olisikohan maaharhaanjohtaja vinkannut kavereille kyseisestä palvelusta luettuaan viestini.

Nyt on sitten yhtiö TradeInvicta OÜ luotu kyseisen Heaven Ventures pakettipalvelun kautta, joka luo sekä yhtiön että kryptopörssiluvat Viroon:
https://heaven.ventures/#our-bestsellers

Yhtiön tiedoissa näkyy Veselina ja Zahid:
https://www.teatmik.ee/en/personlegal/14844026-TradeInvicta-O%c3%9c

Viron rekisterissä lisensssit kunnossa pakettipalvelun avulla 7 päivää sitten 20. marraskuuta "Providing services of exchanging a virtual currency against a fiat currency ":
https://mtr.mkm.ee/taotluse_tulemus/523366

Ei helevata mitä menoa, pakettipalvelulla ostettu lisenssi.. :D :D
"keskuspankin kanssa käymme neuvotteluja" :D

Anonyymi kirjoitti...

Eli tosiaan OneCoin sitten osti 7200 eurolla paketin Heaven Venturesilta joka loi kryptopörssiyhtiön ja luvat kuntoon Virossa tälle TradeInvicta OÜ:lle.
Hohhoijjaa..

https://heaven.ventures/#our-bestsellers

Oikeasti veikkaan että Tommi Vuorinen luki aikaisemman viestini tuosta pakettipalvelusta ja vinkkasi Veselinalle tästä. :D

Anonyymi kirjoitti...

Viron viranomaisille ilmoitusta huijauksen toimista:

Yhteystiedot: https://mtr.mkm.ee/infoleht/13?m=105
Financial services
Politsei- ja Piirivalveamet Rahapesu Andmebüroo +372 6123869
rab.jarelevalve@politsei.ee

Tuonne pitäisi saada nyt nopeasti viestiä, että OneCoinin nykyinen johtohahmo Veselina Valkova ja OneLife verkostomarkkinointijohtaja Habib Zahid ovat tällaisen firman ja lisenssit onnistuneet hankkimaan tuon pakettipalvelun kautta.

Yhtydenoton yhteydessä mainitsemisen arvoista on erityisesti se että USA oikeusministeriö on todennut OneCoinin massiiviseksi kansainväliseksi huijaukseksi (massive massive international fraud scheme), ja että OneCoinin johtaja Konstantin Ignatov on tunnustanut huijauksen.

https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/former-partner-locke-lord-llp-convicted-manhattan-federal-court-conspiracy-commit-money

https://www.scribd.com/document/434747259/On-OneCoin-Cooperator-Konstantin-Ignatov-s-Plea-Agreement-for-5K1-letter

Anonyymi kirjoitti...

^ Ja toki maininta 400 miljoonan dollarin rahanpesutuomiosta myös.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Hyvin huomattu. Joku viroa taitava voisi vinkata touhusta paikallisille viranomaisille.

Nyt kun lupa on kunnossa, Vuorinen ei voi enää vedota neuvottelujen lykkääntymiseen. Odotamme siis pörssin aukeavan minä päivänä tahansa! Itse asiassa lupa on ollut voimassa jo viikon, joten mikä maksaa?

"Jelena Elvbakken 12.01.1977 (42) management board member 07.11.2019 (0) no
Habib Ur Rehman Zahid 01.01.1979 (40) management board member 13.11.2019 (0) yes
Veselina Marinova Valkova 12.07.1979 (40) management board member 13.11.2019 (0) yes

Activity licences and notices of economic activities
Activity licence FVR001231
Category: Financial services Providing services of exchanging a virtual currency against a fiat currency
Valid since: 20.11.2019
End of validity: termless
Status: valid
Activity licence FRK001116
Category: Financial services Providing a virtual currency wallet service
Valid since: 20.11.2019
End of validity: termless
Status: valid"

Anonyymi kirjoitti...

Christine Lagarden (nykyinen Euroopan keskuspankin pääjohtaja) puheen loppuosa hänen suorittamasta puheesta Singaporessa Fintech Festival:ssa. Kukaha voisi olla tuo nuori tyttö Järvinen, veikkauksia...??? Suomesta, USA:sta, Saksasta... ketkä nuoret tytöt ovat ylipäänsä olleet esillä Lagarden kuvaamalla tavalla, naapurisi Maija tai Liisa? Miksei, mahdollista sekin.


Conclusion

Let me conclude. I have tried to evaluate the case this morning for digital currency.

The case is based on new and evolving requirements for money, as well as essential public policy objectives. My message is that while the case for digital currency is not universal, we should investigate it further, seriously, carefully, and creatively.

More fundamentally, the case is about change—being open to change, embracing change, shaping change.

Technology will change, and so must we. Lest we remain the last leaf on a dead branch, the others having decided to fly with the wind.

In the world of Fintech, we need to harness change so it is fair, safe, efficient, and dynamic. That was the goal of the Bali Fintech Agenda launched by the IMF and World Bank last October.

When the winds of change pick up, what will guide us in our journey? The captains sailing through the Straits of Singapore followed the North Star.

And today? Tomorrow?

I suggest we follow a girl. A young girl. A fearless girl. If you are lucky, you might be able to meet her in person in New York’s financial district.

She is bold. She is brave. She is confident. She faces forward, toward the future, with grit and determination—a future she herself is going to shape, with eyes wide open, eagerly, steadily.

I hear her say: Let us sail ahead. I am not afraid. (pause) I, am not afraid.

Thank you.

Anonyymi kirjoitti...

"Christine Lagarden (nykyinen Euroopan keskuspankin pääjohtaja) puheen loppuosa hänen suorittamasta puheesta Singaporessa Fintech Festival:ssa. Kukaha voisi olla tuo nuori tyttö Järvinen, veikkauksia...??? Suomesta, USA:sta, Saksasta... ketkä nuoret tytöt ovat ylipäänsä olleet esillä Lagarden kuvaamalla tavalla, naapurisi Maija tai Liisa? Miksei, mahdollista sekin.

No kuka?

Rujasta nyt ei ainakaan ole kyse. Ruja ei ole nuori tyttö vaan keski-ikäinen nainen (neljäkymppiä tulee täyteen toukokuussa), eikä häntä tosiaankaan voi tavata New Yorkin finanssialueella vapaalla jalalla.

Ainoa missä Rujan voisi New Yorkissa nähdä olisi Southern District New York liittovaltion oikeus ja liitovaltion pidätyskeskus MCC:ssä istumassa Konstantinin tapaan... Syytekin on ollut voimassa jo lokakuusta 2017 asti.

deckfromacard kirjoitti...

https://en.wikipedia.org/wiki/Fearless_Girl

Anonyymi kirjoitti...

Kukas huoran äpärä tuo Lagarden tarkoittama nuori tyttö on?

Anonyymi kirjoitti...

Huoran äpärä patsas buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahaaaaaaaaaaaaaaaahahahaaaaaa

Anonyymi kirjoitti...

Niin että patsaasta oli kyse, ja Onecoinisti luuli heti että Rujasta, vaikka Lagarde puhui vertauskuvallisesti. :D

Ja_e kirjoitti...

Tommin ja muiden tunkkien pyynnöistä huolimatta kaikki eivät malta olla lukematta ja kommentoimatta tätä blogia:

Voitto Erkkilä: Meillä on myyrä joukossa,joka jakelee KAIKEN negatiivisen,materiaalin unohtaen kaiken positiivisen!Nyt,juurikaan EI saa luovuttaa kun kaikki alkaa,vihdoinkin,OLLA valmista,"ovat näköjään huomanneet tämän,USA,BITCOIN,muut virtuaali valuutat ja ei ihan oikeesti,Pieter.Järvoine. YLE ja.ja.ja...!NYT MUKANA OLEVILLE,ihan silleen nätisti,ME EI ANNETA PERIKSI!💪💪💪

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tuon kirjoittaja taisi kyllä olla tukevassa humassa... se selittää euforisen voittajan tunteen.

Anonyymi kirjoitti...

Voitto on kunnon tunkki. Mistään ei mitään tiedetä vaikka luulee tietävänsä, periksi ei anneta ja uskosta ei luovuta.

Täydellistä jäsenmateriaalia huijaukselle.

Anonyymi kirjoitti...

Ei teillä Järvinen lehmipoikineen ole valitettavasti tarvittavaa pahuutta ja ilkeyttä minkään tai kenenkään tuhoamiseksi, olette yksinkertaisesti vain liian puudeleita. Todelliseen murskaamiseen vaaditaan murhaaja- tai tappajataustaa ja siinä olette täysin oppipoikia.

Ja_e kirjoitti...

Nimetön monimurhaaja on sanonut painavan sanansa, ymmärtämättä että onecoin kulkee kohti tuhoaan ihan ilman lehmipoikien ja puudeleiden avustusta, kyllä ne tuhonsiemenet on kylvetty Dr.Rujan ja muun koplan aloittaessa tämän kuplan rakentamisen.
Maajohtaja cowboy hattuineen ja retevään tyyliinsä sopii jopa paremmin kuin hyvin tuohon lehmipoika kuvaukseen.

Anonyymi kirjoitti...

Wanhan viidakon sanonnan mukaan onnistuneeseen pakenemiseen vaaditaan pituushyppytaustaa eikä housuihin rujahtaneet ripulipaskat saa haitata lentämistä ;D

Anonyymi kirjoitti...

Se on nimenomaan lopputuleman kannalta aivan yhdentekevää mitä Järvinen ja 'vastustajat' tai 'vihaajat' tekevät.
Huijaus jossa joku miljoonaa+ ihmistä luulee että numeroiden arvo heidän tileillään joita nimettömät bulgarialaiset rikolliset hallitsee on yli 2 Biljoonaa euroa koska huijarit niin yksinkertaisesti väittää.. Hohhoijjaa. Kyllä tunkki on tyhmä.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tunkkeja kehotetaan ottamaan ruutukaappaus tilistään.
Saa nähdä ymmärtääkö yksikään tunkki kysyä että miksi, jos tilitiedot ovat kerran lohkoketjussa tallessa..

Anonyymi kirjoitti...

Kiukusta tasajalkaa hyppivä Maajohtaja aikoo auditoida faceryhmän jäsenet lohkoketjun väärennetyn lenkin löytämiseksi. Toivottavasti joku tunkki ymmärtää vikistä vastaan sanomalla, ettei omia tilitietoja tarvitse kenellekään näyttää, jos kerran lohkoketjukin on hirrrrmuisen salainen :D

Anonyymi kirjoitti...

Maajohtaja tarvitsee enemmän ryhtiä ja medianäkyvyyttä, jos aikoo jatkaa menestyksekästä ykkösen diilaamista.


https://web.archive.org/web/20180820002956/http://tommivuorinen.com/index.html

Ari Widell kirjoitti...

Maaharhaanjohtaja ei ole tainnut tajuta, että screenshoteilla lienee tarkoitus saada onecoinistit houkuteltua toiseen huijaukseen. Oletettavasti onecoinisteja hyvitellään jotenkin kuvakaappauksiensa ansiosta, jos ja kun siirtyvät kiltisti toiseen pyramidiin.

Mikään vakavasti otettava yrityshän ei vaadi keneltäkään asiakkaaltaan kuvakaappauksia omasta tilistään korjatakseen omia bugejaan.

Näyttäisi siltä, että osa tophuijareista on piakkoin veivaamassa one-uhreja toiseen kusetukseen teemalla "New Journey":
https://behindmlm.com/companies/onecoin/bridle-tightens-on-amer-abudlazizs-phoenix-fund-lies/#comment-417452

Anonyymi kirjoitti...

joku huumorimies vois vetassa kunnon tekstit siihen kuuluisaan videoon "kun Hitler kuulee eka kerran onecoinista". kunnon promovideo uunoille :)

Anonyymi kirjoitti...

Huumorin taso sen kun paranee! Ottakaa varmuuden vuoksi screenshotit. Joopa joo. Aina kun Nordea tekee softapäivityksen, niin on toki luonnollista että pankki pyytää minua varmuuden vuoksi ottamaan screenshotin tiliotteesta ettei rahat vahingossa katoa.

Niin ja "Hitler kuulee onecoinista..." olisi ehdoton!

Mikä ihme tämä koinistin stereotyyppi on joka uskoo kaiken eikä epäile mitään? Tottakai siihen koulutus/koulussakäynti/opiskelu liittyy että se antaa valmiuden argumentointiin, ennen kaikkea kykyyn tehdä implikaatio, vasta-argumentti + pohdinta mitä sen jälkeen voisi tapahtua.

Armeijassa kyllä aikanaan näin kaikennäköisiä koltiaisia mutta ei sentään näitä uunoryhmän naamakirjalaisia?!?!! Ihmettely tuskin loppuu koskaan ...

Anonyymi kirjoitti...

Älkää unohtako tärkeätä yksityiskohtaa. MAAJOHTAJA on todennut hiljattain että onecoin on vielä kehitysvaiheessa. Ei Roomaakaan päivässä rakennettu joten viisi vuotta onecoinin rakentamista ei ole mitään tässä mittakaavassa. Kyllä saadaan odottaa vielä pitkään. Ja senkin jälkeen. Pitkään. Pidempään. ...

Anonyymi kirjoitti...



Peruiko Saksan Bafin 04/ 2017 lätkäisemän kiellon toimia Saksasta OneCoinilta? Kun noi näyttää väittävän, että Saksan mukaan toiminta oli laillsta?

Anonyymi kirjoitti...

Täyttä valetta että OneCoin olisi millään tavalla sallittu Saksassa. Joku Pakistanilainen blogi oli näin väittänyt että olisi laillinen, ja sitähän nämä uskovaiset ovat sitten levittäneet. Tilanne on hyvinkin juuri päinvastoin.

1. BaFin banni eli "cease and desist order" edelleen voimassa.
https://www.bafin.de/SharedDocs/Veroeffentlichungen/EN/Verbrauchermitteilung/unerlaubte/2017/vm_170427_Onecoin_Ltd_en.html

2. Bielefeldin syyttäjän tutkinta yhtiötä ja sen perustajia/johtoa kohtaan on edelleen menossa, josta saadaan lisätietoja toivon mukaan hyvinkin pian.

Anonyymi kirjoitti...

Duncan huhuili että OneCoinin toimisto olisi siirtymässä kokonaan Dubaihin.
Saattaa siis olla että serverit siirretään myös sinne, pakoon EU -tason toimia huijausta vastaan.

Saa nähdä.

deckfromacard kirjoitti...

"Hitler kuulee OneCoinista" ei nyt löydy mutta tällainen klassikko muutaman vuoden takaa on:

"OneCoin-sijoittajat haastattelussa"
https://youtu.be/x8fWcnYx3FU

Anonyymi kirjoitti...

Ai siellä aletaan ottaa screenshotteja.
Nyt on tänään vissiin viimeistä päivää Onecoinkin toiminnassa.
Eikä screenshotit edes oikeasti todista mitään. Niitä voi helposti muokata.

Ja_e kirjoitti...

Näin nöyrästi tunkit lähettävät henkilötietonsa Bulgarian mafian käyttöön, Tommi hääräilee Suomen capo di capina:

Heidi Rintamäki: Kuinka usein nuo KYC tiedot pitää tuonne laittaa? vuosi sitten laitettu ja ovat jo hyljänneet.

Tommi: Ratkaisevaa on passin/ajokortin/EU-henkilökortin voimassaoloaika. Kun se päättyy, niin tili jäätyy. Lataamalla uudet dokumentit (myös osoitedokumentti, jonka on oltava alle 3kk vanha) tili avautuu ja kolikot palautuvat muutamassa viikossa KYC:n hyväksymisestä.

Anonyymi kirjoitti...

Sinne tosiaan lähettelevät vapaaehtoisesti tietonsa/passinsa/henkilökorttinsa järjestäytyneelle rikollisuudelle. Länsimaisten ihmisten henkilötiedoille on miljoona ja yksi erilaista käyttötapaa, rahanpesusta firmojen perustamiseen toisten nimissä, ihmiskaupasta väärällä identiteetillä esiintyvään terroristiin.

Hyvällä tuurilla menettää pelkästään rahansa uunokolikkoon tuolla menolla.

Ja_e kirjoitti...

SUOSITUS

Ottakaa kuvankaappaukset kaikilta tileiltä www.onelife.eu/www.onecoin.eu. Iso sivujen päivitys on tulossa ja saattaa olla tiedossa bugeja ja näin ollen mahdolliset tilien korjaukset nopeampia. Tee se 29.11. mennessä.

Tämä Tommin suositus herättää tunkeissa epäluuloa:

Aki Terentjeff: Aika ennenkuulumatonta tän luokan himmeleissä pelata screenshoteilla eikö totta? Ei mitään järkee!

Tommi: Aki Terentjeff Tämä on suositus ja kannattaa toimia sen mukaan.

Aki Terentjeff: Tommi Vuorinen itäeuroopan style

Anonyymi kirjoitti...

Iso sivujen päivitys: etusivu vaihdetaan error 404-sivuun.

Ja_e kirjoitti...

Valitettavasti monellakaan suomalaisella ei ole minkäännäköistä käsitystä mitä kaikkea Bulgarian ja Romanian kaltaisissa maissa tehtaillaan. Ne ovat EU maa statuksella parhaita paikkoja kaikenlaiselle talous ja digi rikollisuudelle. Sieltä voi ostaa vaikkapa uuden EU ajokortin muutamalla satasella. Suomessa varastettu iPhone voi olla siellä käytössä jo parin päivän kuluttua. Puhelimen Suomessa toimivat suojauskeinot ovat piece of cake ammattilaisille. Onelaisten henkilötiedot ovat käypää kauppatavaraa näissä rikollisten paratiiseissa.

Anonyymi kirjoitti...

Elikkä huhua liikkeellä että Habib Zahidin ja Veselinan perustamat uudet yritykset ja toimiston siirto suunitelmat Dubaihin ei saanut hyvää vastaanottoa top verkostoliidereiltä.

Habib Zahid ilmoitti nyt Inner Circle:lle että lähtee lopullisesti ja kokonaan OneLifesta. Aikaisemmin hän irtisanoutui MasterDistributorista, mutta toimi silti vielä taka-alalla, mutta nyt Zahid sanoo lähtevänsä kokonaan.

Habib Zahid muutti tänään myös viimeaikoina huijauksen virallisena FB kanavana toimineen "OneCoin Exchange/News/Updates" -FB ryhmän nimen - se on nyt "New Journey"
https://www.facebook.com/groups/2419062874855382

Monet tunkit ovat ihmeissään mitä on tapahtunut ja miksi FB ryhmän nimi vaihdettiin ja samalla Habib postasi meemin jossa lukee:
"Succesful people don't fear failure but understand that it's necessary to learn and grow from." -Robert Kiyosaki
Eli suomeksi: "Menestyneet ihmiset eivät pelkää epäonnistumista vaan ymmärtävät että se on välttämätöntä oppimisen ja kasvun kannalta".

Tämä on sävähdyttänyt tunkkeja, koska teksti viittaa suoraan projektin epäonnistumiseen. Monia ihmetteleviä ja vihaisia tunkkien viestejä onkin tuttuun tapaan poistettu ilmeisesti ryhmän muiden adminien toimesta.

Korkean tason verkostohuhuna on että Simon Le yrittää saada koko verkoston ja DealShakerin haltuunsa, ja luoda oikean lohkoketjun. Ja tämä kuvakaappausten pyyntö joka lähti nimenomaan Simon Le:lta liittyisi tähän tilanteeseen.

Eli siis kuten voi arvata, taustalla on kauhea sählinki ja jopa valtataistelu päällä. Ei siis ihme että pyydetään kuvakaappauksia tilistä..

Anonyymi kirjoitti...

Ei töpseliä tulla vetämään pois, sillä siitä nousisi liikaa meteliä uunotettujen keskuudessa. Veikkaanpa vain, että toiminta ja nettisivusto tullaan jäädyttämään samalla tavalla kuin BigCoin'issa, eli homma on pysyvästi "under maintenance" ja jokin koodinpätkä esittelee kolikon nousevaa hintaa, jota uunotetut voivat sitten haltioituneina seurata. Jäädytetyssä tilassa huijaus lopulta vaipuu taka-alalle.

Mutta tosiaan: täytyy olla melkoinen tuplauuno, jos lähettää sekä rahansa että henkilödokumentinsa itä-euroopan rikollisille!

Petteri Järvinen kirjoitti...

En usko, että Sofian vaatimus passikopioiden lähettämisestä olisi GDPR:n mukainen. Vahva todennus on tehtävä sähköisesti, ei keräämällä turhia tietoja passeista.

Tehkää jäsenet valitus Suomen tietosuojavirastoon, yhden luukun periaatteen mukaisesti he välittävät asian bulgarialaisten kolleegojen hoidettavaksi.

Ruutukopioiden ottaminen omasta tilistä on likipitäen uskomaton neuvo. Jos päivitys saattaa sotkea tietokannan, se ei todellakaan ole mikään lohkoketju, koska siinä kaikki tapahtumat ovat pysyviä. Mikään päivitys ei pysty sotkemaan Bitcoinissa jo tapahtuneita asioita.

Jäsenille päivityssotku on valtava mahdollisuus. Nythän omalle tilille voi lisätä vaikka nollan Onecoin-määrän perään. Ruutukaappaukseen se on helppo tehdä kuvankäsittelyllä. Rujautus (kolikkomäärän tuplaus 2016) on pientä tämän rinnalla!

Ja_e kirjoitti...

Reima Liukku on taas herännyt, luvassa lisää huumoripitoista hengennostatusta:

DS Franchice Tiedoitus 29/10 19

Monet ovat halukkaita ostamaan kolikoilla esim
Henkilö ja Paketti autoja . Se on ihan Ok kun kaupat
tehdään DS alustan kautta ja ne eivät ole riippuvaisia exchangesta . Privat diilejä ei autokaupassa voida tällä hetkellä hyväksyä jos ei ole joku erikois työajoneuvo tms. Eli laittakaa laudalle ja tulemaan meille. Niin muokataan ne sitten kelvollisiksi. Myös esim jos on vuokrattavana
huvilaa tai omakotitaloa niin mikäs siinä . Ideoikaa .
Yksi tärkeä asia on että ei laiteta mainoksia että ostetaan kolikoilla mitä vaan . Eli jokainen voi laittaa jotain myyntiin ja tukea näin kolikon arvoa ja käytettävyyttä. Nyt on kysymys enää päivistä /viikoista . Ei kuukausista vuosista siis . Olemme nyt paljon lähempänä kuin koskaan . Kauppa on alustalla käynyt hyvin myös tämän kuun puolella mutta kun on siirrytty prosenteille niin monet on nyt odottavalla kannalla . Yritän saada joulukuulle promoa yhtiöltä! Laitan lisää uutisointia lähipäivinä .

Tsemppii kaikille ,voimia ja jaksamista ☺️🙏🏿

Anonyymi kirjoitti...

No ohohoh, mitä hengen nostatusta. :-D
Omistaakohan Tommi Vuorinen asunnon vai onko vuokralla?
Jos on vuokralla, niin hän pääsee nopeasti asunnosta eroon karkumatkalle lähdettäessä (tekee Rujat). Jos on omistusasuja, niin sitten varmaankin jostain rekisteristä näkee hänen omistuksensa. Varmaan verotiedoista ainakin?
Toi Robert Kiyosakin lainaus on kuin suolaa haavoihin kusetuksen uhreille.

Anonyymi kirjoitti...

Mark Scottin keissin Jury Trial kohdat ovat tulleet näkyviin Paceriin ja CourtListeneriin. Dokumentit tulevat toivottavasti ladattaviksi lähiaikoina.
Kiinnostavimmat päivät ovat 6. Ja 7. päivä jolloin Konstantinia kuulusteltiin.

Petoshuijari Tommi Vuorinenhan väitti että Inner City Pressin toimittaja on 'vihaaja' joka keksi Konstantinin todistajanlausunnot omasta päästään.

Kylmää kyytiä jälleen luvassa Vuoriselle, Onecoinille ja uskoville, kun kiistattomat todisteet saadaan pöytään oikeuden virallisina asiakirjoina mitä Konstantin sanoi.

Ja Vuorinen paljastuu jo ties kuinka monennetta kertaa täydelliseksi paskanpuhujaksi ja valehtelijaksi. Ei sillä että se kajahtaneiden Onecoin uskovien uskoa horjuttaisi, mutta kuitenkin..

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jos Onecoinin tietojärjestelmä on niin huono, että päivitys saattaa sotkea kaiken, olisin jäsenenä huolissani henkilötiedoistani. Passini kopio ja muut henkilötiedot saattavat päätyä vääriin käsiin tai kadota maailmalle. Bulgarian tietosuojaviraston olisi syytä tarkistaa Onecoinin henkilötietojen käsittely.

deckfromacard kirjoitti...

"Ratkaisevaa on passin/ajokortin/EU-henkilökortin voimassaoloaika. Kun se päättyy, niin tili jäätyy. Lataamalla uudet dokumentit (myös osoitedokumentti, jonka on oltava alle 3kk vanha) tili avautuu ja kolikot palautuvat muutamassa viikossa KYC:n hyväksymisestä."

Otetaanpas nyt niitä markkinointipuheita sieltä 2015-2016 ajoilta:
"Rahasi ovat turvassa."
"Kukaan ei voi koskea kolikkoihisi."
"Parempi kuin pankit."

Anonyymi kirjoitti...

"En usko, että Sofian vaatimus passikopioiden lähettämisestä olisi GDPR:n mukainen."

Samoin toimivat bitcoin-pörssit, osakepörssit, pankit ym. Tosin ajokortti yleensä kelpaa.

"Vahva todennus on tehtävä sähköisesti, ei keräämällä turhia tietoja passeista."

Finanssialan merkittävissä maissa, esim. USA:ssa ja Iso-Britanniassa ei ole edes väestörekisteriä.

Onhan Suomssakin pankeilla tiedot asiakkaiden henkilöllisyystodistuksista. Ne on vain pakko kerätä.

"Tommi: Ratkaisevaa on passin/ajokortin/EU-henkilökortin voimassaoloaika. Kun se päättyy, niin tili jäätyy. Lataamalla uudet dokumentit (myös osoitedokumentti, jonka on oltava alle 3kk vanha) tili avautuu ja kolikot palautuvat muutamassa viikossa KYC:n hyväksymisestä."

Tämä on epäilyttävää. Asiakkaan tunnistus on jo tehty. Ikään kuin keräisivät tuoreita dokumentteja myytäväksi identiteettivarkaille.

Anonyymi kirjoitti...

Luulen, että GDPR:n noudattaminen on tällä hetkellä Onecoinin murheista pienimpiä. Kun Bulgarian viranomaiset eivät ole korvaansa lotkauttaneet varsinaiselle päärikokselle, niin olisi aika yllättävää, jos yht'äkkiä puuttuisivat henkilötietojen suojaan (vähän kuin antaisi pankkirosvolle pysäköintisakon pankin oven eteen pysäköinnistä).
KYC-tietojen vaatiminen on luultavasti ensi alkuun ollut vain keino ja tekosyy hidastaa rahojen kotiuttamista ja pyramidin sortumista, mutta nyt roistot ovat epäilemättä myös huomanneet tiedot arvokkaaksi myyntiartikkeliksi. Kolmen-neljän miljoonan (väitetysti) huiputettavissa olevan ihmisen henkilötiedoilla ja -todistuksilla on epäilemättä arvoa pimeillä markkinoilla.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kun Bulgarian viranomaiset eivät ole korvaansa lotkauttaneet varsinaiselle päärikokselle, niin olisi aika yllättävää, jos yht'äkkiä puuttuisivat henkilötietojen suojaan

Ehkä, mutta GDPR on asetuksella suoraan voimassaolevaa lainsäädäntöä kaikissa EU-maissa ja asianosainen voi käynnistää toimet Suomesta aivan kuten olisi itse Bulgariassa. Rikoslaki on kansallista ja Bulgarian poliisit voivat olla selkärangattomia, mutta tietosuojaviranomaiset tekevät keskenään yhteistyötä.

Otan tämän itse esille, kun tapaan Suomen tietosuojaviraston henkilöitä seuraavan kerran.

Anonyymi kirjoitti...

Tämähän etenee odotetusti. Sivu kadonnut https://www.onecoin.eu/en/

Anonyymi kirjoitti...

Voi luoja! Ja nyt tunkit sitten kiltisti odottelee maailman tappiin saakka, kun kyse on vain "sivujen päivityksestä".

Voi myös käydä niin, että kohta Maajohtaja hehkuttaa miten OneCoin-sivusto on avattu uudella nimellä ja uudella tuotteella :D

Petteri Järvinen kirjoitti...

Aikaisemmin illalla jäsenlaskuri takkuili. Kyse saattaa olla päivityksestä, joten odotellaan millaisena sivut palaavat - ja mikä on jäsenten saldo sen jälkeen. Ruutukaappauksia muokkaamalla saldot saattavat asettua ihan uusiin arvoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun koko firma hävis hevonvittuun, niin mitäköhän Maajohtaja aikoo tunkeilleen satuilla? Mutta toki jos toimiva lohkoketju on olemassa, niin silloinhan yksittäisen nettisivuston häviämisellä ei ole mitään käytännön merkitystä. Että nauttikaa uunot kolikoistanne!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun koko firma hävis hevonvittuun, niin mitäköhän Maajohtaja aikoo tunkeilleen satuilla? Mutta toki jos toimiva lohkoketju on olemassa, niin silloinhan yksittäisen nettisivuston häviämisellä ei ole mitään käytännön merkitystä. Että nauttikaa uunot kolikoistanne!

---------------------

Nyt kuule odotellaan. Kohtahan aukeaa pörssi. Odotellessa voi laittaa KYCit tikkiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kuvankaappaukset ovat ironisesti sanottuna lähimpänä lohkoketjua, mitä yhtiö on ollut. Erona vain se että oma "node" näyttää oman tilin saldon, eikä siitä pysty todentamaan muiden saldoja.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Hyvä huomio. Juuri tästä syystä lohkoketju *ei voi* olla salainen eikä yhtiön sisäinen. Tiedon on oltava hajautettu käyttäjille, jotta se olisi turvassa ja tiedon luotettavuus taataan silloin kryptografialla - tuloksena on siis lohkoketju.

deckfromacard kirjoitti...

Selvyyden vuoksi mainittakoon nyt että:

http://www.onecoin.eu (eli se valuutan kotisivu) on poissa linjoilta.

Sen sijaan http://www.onelife.eu/ (eli se verkostomarkkinoinnin kotisivu) on yhä pystyssä. (Tosin jäsenlaskuri ei toimi, se luultavasti haki ne jäsenmäärät onecoin.eu:sta.)

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kiinnostavaa jälleen kerran:

"Looks like the DNS records for onecoin.eu are gone – either Cloudflare reacted to complaints or some admin gone rogue wants to blackmail them (would explain the “take a screenshot” drama).

In any case this must have been a manual intervention (iow. not a server crash, someone went and deleted them)."

Anonyymi kirjoitti...

Jos tunkit alkaa pullikoimaan ja vinkumaan rahojensa perään, niin spossien tulee vastata samalla tavalla kuin WinCapitan tapauksessa: "No onkos pojilla näyttää kuittia?"

deckfromacard kirjoitti...

OneLifen backofficessa lohkiketjusimulaatio kuitenkin jauhaa uusia kolikkoja 50 000/minuutti. Sitä ei haittaa että yksi palvelin katosi.

Anonyymi kirjoitti...

Saksankielisen alueen "Vuorinen" eli totaalisen kajahtanut Martin Mayer (Ma Ma) raportoi Veronan eventistä(saksaksi) Telegram ryhmässään. Laitan tähän Google käännöksen englanniksi:

about 1000 people are here
20% are from Italy here
10% from Europe without Italy
70% Rest of world
There is no translation into the German language
I had short discussions with 15 people from 15 different countries
-> ALL are waiting for the Exchange
That's a 100% clear expectation

Ma Ma admin
the first speech is about the Dealshaker: nothing new to me !!! All known statements


2nd speech: various Dealshaker coupons are presented worldwide, duration: 30 min
nothing new to me
3rd Speech, 2 speakers from Lithuania and Estonia:
They also present dealshaker coupons
This kind of presentation reminds me of my own 2017 Dealshaker presentations!


4. Speech of Christ Calini
extremely powerful speech about the Dealshaker
he explains how to win new Merchands in Romania


Calini is a big motivator, he does an excellent job for Onelife .....


talk by luca miatton:
ecosystem was created by simon le !!!
(please do not ask, I know what I wrote)

talk about Italian franchise holder Marco Vasanelli
There is new surface from DS Italy
www.dealshaker.it

5 new emeralds are honored at the europa meeting
3 from Italy
2 from Romania
1 new diamond
from Italy
1 new diamond
from Canada

1 blue diamond
from Romanian
christi calina


talk by simon le:

if we hold together, we can find a common way
Duration of the speech: 5 min

Petteri Järvinen kirjoitti...

He sitten oikeasti saivat sen Veronan tilaisuuden pidettyä, eivätkä Guardia di Finanza'n poliisit keskeyttäneet tilaisuutta.

Anonyymi kirjoitti...

Laittakaa nyt päivitystä, mitä se Maajohtaja siä facebookissa satuilee!

Anonyymi kirjoitti...

onecoin.eu :n Domain nimi on tosiaan laitettu "Server Hold" -tilaan, ja on tutkinnassa..
Eli DNS blokkaus tosiaan kyseessä. Nyt vielä sama onelife.eu :lle kiitos.

https://whois.eurid.eu/en/search?domain=onecoin.eu

Anonyymi kirjoitti...

^ EURid (.eu-domainin vastuullinen taho) on pistänyt onecoin.eu DNS-entryn jäihin "tutkinnan ajaksi".

Alla olevasta linkistä voi tarkistaa Domain nimen statuksen joka on onecoin.eu:lla tällä hetkellä "Server Hold", eli EURid:n määritelmän mukaisesti tutkinnassa.

https://whois.eurid.eu/en/search?domain=onecoin.eu

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onecoin.eu-sivun mukana näyttää menneen suurin osa uusista jäsenistä, tai sitten jäsenten kirjaaminen sisään ei onnistu. Viimeisen vuorokauden aikana laskuri kasvanut vain 88 jäsenellä, kun vielä viikolla tuli 1122-1949 jäsentä vuorokaudessa. Tämä ihme spurtti alkoi loka-marraskuun vaihteessa, siihen asti laskuri kasvoi n. 200-300 jäsenellä vuorokaudessa.

Ja_e kirjoitti...

Veronan eventistä Tommi: Italian Veronan eventti menossa.Lisänä kuvia

Kommentteja:
Raine Henrik Ahopelto: Sielähän on porukkaa

Tero Kauppi: Ei taida olla valittajia tuolla🧐😍

Jouko Välimäki : Järvinen voi olla. Ties vaikka ottanut Rookien.

Kovin maltillista on siis tämän suurtapahtuman kommentointi , ei edes Reima Liukku antaudu ylitse vuotaviin kiitos saarnoihin.

Ja_e kirjoitti...

Jatkoa henkilötietojen toimittamisesta Bulgariaan.

Petteri Lehtonen: Pitääkö nuita KYC-tietoja päivittää jos esim passi vaihtuu. Hyvin on toiminut ilman pävityksiä, mutta voiko tulla joskus ongelmia?

Tommi: Kyllä pitää. Tili jäätyy, kun passi vanhenee. Samoin osoitteen tulisi olla voimassa oleva. Kun dokumentteja uusii, pitää päivittää molemmat samanaikaisesti, ei siis voi päivittää vain toista dokumenttia. Osoitedokumentin tulee olla alle 3kk vanha.

Terho Hankalin: Muuttuuko järjestelmä sen jälkeen, kun keskuspankki on mukana, pörssi auki ja ollaan samanlaisten pankkilainalaisuuksien alla, ettei tilit vanhene kuten pankeissakaan ei tapahdu, jonkun henkilökohtaisen asiakirjan vanhenemiseen? Eli jos passi vanhenee niin pankkitiliä ei jäädytetä, vaan palkka voi tulla sinne edelleen ja rahoja voi käyttää netissä maksamiseen ja vaikka tilisiirtoihin?

Tommi: Terho Hankalin Tästä ei ole vielä tietoa.

Usko keskuspankkiin , pörssiin ja Onen maailmanvallloitukseen elää siis vahvana.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onecoinistit eivät tule ajatelleeksi, että KYC:n säilyttäminen vaatisi myös kaikkia pörssistä kolikoita ostavia luovuttamaan itsestään samat passitiedot ja ylläpitämään niitä niin kauan kuin heillä on omistuksessaan kolikkoja. Tämä on täysin mahdoton ajatus, mikä tarkoittaa joko kehutusta KYC:stä tai pörssistä luopumista.

Valitse joko pörssi tai KYC, molempia ei voi saada.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo passitietojen pitäminen ajantasalla viittaa täysin suoraan siihen että pidetään yllä KYC-rekisterin markkina-arvoa.

Tunnistamisen kanssa tässä ei ole enää mitään tekemistä että tili jäätyy jos ei päivitä passitietoja, kun tunnistaminen on kerran jo tehty.

Bulgarialaiset rikolliset kerää ajantasaista ja rahanarvoista dataa, jotka aivan helvetin pässit tunkit ilolla lähettävät Bulgariaan..

Mutta tunkki tekee työtä käskettyä kun muuten numerot sivustolla jäätyvät.

Anonyymi kirjoitti...

Vanhempi Eurid whois data kertoo että onecoin.eu sivusto on ainoa OneCoinin liittyvä sivusto jonka on rekisteröinyt OneCoin Ltd. (silloin vielä osoitteella Tsar Osvoboditel Blvd, Sofia, Bulgaria).
Muut sivustot on rekisteröity jonkin seuraavista yhtiöistä nimiin:
– Artefix Europe Ltd. (Tsar Osvoboditel Blvd, Sofia, Bulgaria)
– One Network Services Ltd. (Tsar Osvoboditel Blvd, Sofia, Bulgaria)
– Bigpay Ltd. (Karnigradska Street, Sofia, Bulgaria)
– One Payments Ltd. (Tsar Osvoboditel Blvd, Sofia, Bulgaria)
– One Forex Eood (Tzar Osvoboditel Blvd, Sofia, Bulgaria)

Jos Eurid tutkii OneCoinia, niin nähtäväksi jää että onko se huomannut kaikkia peitefirmoja.

Anonyymi kirjoitti...

behindmlm oli saanut vastauksen euridin lakiosastolta koskien onecoin sivuja
The domain name is under legal investigation. Please further check our WHOIS for the status of the domain name.

Yours sincerely,

Legal Department

EURid

eli onecoin tutkinnan alla

Anonyymi kirjoitti...

Eli tuo ottakaa screenshot -juttu liittyi ilmeisesti tähän. Ykskusettajilta saattoi tässä yhteydessä hävitä yhteys lohkoon eikun sql-tiedostoon :)

Anonyymi kirjoitti...

Tämäkään ei tietty tunkkeja vakuuta siitä että lahkoketju loistaa poissaolollaan, kun tilit varmuuskopioidaan itse ruutukaappauksilla.

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko joku lähettää linkin ruutukaappaukseen niin minäkin saisin rahhaa , laitan äitini passista kuvan kun äitini on jo kuollut niin ei haittaa hänelle koidu?

Köyhä syrjäkyläläinen

Anonyymi kirjoitti...

Saa nähdä koska lähtee onelife.eu pois verkosta.

OneAcademy.eu on nyt myös asetettu EURid:in toimesta "Server Hold" tilaan, eikä sivustolle siten enää pääse.

https://whois.eurid.eu/en/search?domain=oneacademy.eu

Nyt vielä sama onelife.eu :lle niin hyvä tulee.

Anonyymi kirjoitti...

Myös oneworldfoundation.eu on nyt "Server Hold" tilassa ja tavoittamaton.

https://whois.eurid.eu/en/search?domain=oneworldfoundation.eu

Toivotaan että kohta lähtee itse päähuijaussaitti onelife.eu !

Anonyymi kirjoitti...

Wincapitaanot olisivat tässä vaiheessa sanoneet, että kyseessä on kerhon sisäinen tutkimus ja serverit ovat matkalla Panamaan. Mielenkiintoisia ja varsinkin surkuhupaisia kiemurteluita saattaa siis olla odotettavissa.

Anonyymi kirjoitti...

Verkostojohdossa on tällä hetkellä täydellinen kaaos, vaikka tavallinen tunkki ei välttämättä tajua että mitään on vialla, koska onelife.eu ja DealShaker ovat vielä linjoilla.

Tällä hetkellä huhuja lentelee lähes holtittomasti. Yksi tällainen olisi että Veselina Valkova olisi saanut potkut. Tosin kuka se potkujen antaja sitten olisi, en tiedä..?

Joka tapauksessa kaaos on todellista, ja enää puuttuu että onelife.eu häviää verkosta niin kaaos leviää myös tavallisen jäsenistön keskuuteen..

deckfromacard kirjoitti...

"Myös oneworldfoundation.eu on nyt "Server Hold" tilassa ja tavoittamaton."

Ja niin kuin se Italian eventti sitä tuki!
/s

Anonyymi kirjoitti...

Kuvakaappausten tarkoituksena taitaa olla se, että jokainen saa pitää oman muiston kyseisestä kusetuksesta. Tämä siis koko rahalla saadun ikimuistoisen talouskoulutuksen ohella \;D/

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on todellinen koulutus monelle. Sinällään oppirahat siitä, että oppii tekemään kunnon tutkimuksen ennen, kuin lähtee mukaan sioittamaan.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ei tarvitse edes tutkimusta tehdä, kunhan hieman näkee vaivaa ja googlailee. Ja jos kyseessä ovat omat rahat, sellaisen vaivan näkemisen tulisi olla itsestäänselvyys.

Anonyymi kirjoitti...

due diligence joo, suomi ja suomalaiset on muita alttiinpia lähtemään näihin äkkirikastumisiin, varsinaista lotto kansaa.. monet luulee vieläkin olevansa mukana jossain suuressa ja ainutlaatiiuisessuisessa kun maailmalla näitä samanlaisia huijauksia on kymmeniä zhunrize, smartcoin etc

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä onko suomalaiset muita alttiimpia lähtemään mukaan tällaisiin vedätyksiin. Kiinassa on myös paljon pyramidi-vedätyksiä. Bitcoinin hintahan romahti, kun Kiinassa suljettiin plustoken, joka on heidän vastaava pyramidi. Tämä viritelmä onnistui keräämään markkinoilta 2-3 kk 1 % kaikista bitcoineista.
Onecoin on myös kova juttu Afrikassa, eli en näkisi suomalaisten olevan millään tavalla keskimääräistä tyhmempiä.

deckfromacard kirjoitti...

Jotenkin luulisi että tunkit olisivat paljon enemmän hermona kun oneacademy.eu katosi linjoilta.

Kun siis "koulutustahan tässä on vain myyty"...
...ja nyt sitä koulutusta ei enää voi saada käsiinsä.

Toki voi olla että ne kylkiäisenä saadut ilmaiset tokenit kiinnostavat koulutusta enemmän (vastoin kaikkia hienoja markkinointipuheita). ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinia mainataan PoE-algoritmilla.
Bitcoinia mainataan PoW-algoritmilla.
Ethereum siirtyy kohta puolin PoW-algoritmista PoS-algoon.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, kohta voidaan unohtaa tämä vedätys.
Tommi Vuorinen lähtee pois maasta, jollei ole poistunut jo.
Häntä ei tulla saamaan kiinni.
Kari Wahlroos jatkaa uusilla kuvioilla kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Hän hyppää vedätyksestä toiseen aina kun on saatu se 5 % houkuteltua mukaan. Odotan 1 vuoden päästä hänen siirtyvän jo seuraaviin kuvioihin.
Juha Parhiala istuu valtaisteumella Taimaassa siemailee konjakkia ja latelee mietelauseita kovasta työstä ja positiivisesta asenteesta.
Reima Liukulla on hyvä pöhinä päällä vaikka välillä tulee hieman pienehköjä takaiskuja, mutta ei hätää, niistä selvitään ja jatketaan eteen päin.
Sirpa ja Dimitri Järvensivu kouluttaa ja valmentaa edelleen. Business as usual.
Mitä näitä muita on ja mitä heille kuuluu nykyisin?

Anonyymi kirjoitti...

Sauna seppo ainakin... En vain tiedä, mitä kuuluu hälle nykyisin... Sitten niitä Youtuben koijareita (Tuuri-tilaisuus) sieltä emxgold-ajoilta. Vieläkö he nikkaroivat näiden asioiden parissa?

Anonyymi kirjoitti...

OneCoinia mainataan Doctor Rujan ja viiden intialaisen matemaatikon kehittämällä mullistavalla WANMABTPS -konsensusalgoritmilla.

Se tulee Rujan sanoista:
"We are not mining actually - but telling people shit"

Ruja paljastaa tämän mullistavan algoritmin tällä dokumentilla sivulla 10.
https://www.justice.gov/usao-sdny/press-release/file/1141986/download

Ari Widell kirjoitti...

Eikö rehellinen yritys maksa nyt koulutuspaketin ostaneille rahat takaisin, kun ne kallisarvoiset koulutukset ovat nyt kadonneet?

Anonyymi kirjoitti...

Vai oliko niin, että koulutuspaketit sai ladata omalle atk-päätteelle?

Anonyymi kirjoitti...

Register Number: 77737-112
Age: 33
Race: White
Sex: Male
Located at: New York MCC
Release Date: UNKNOWN

näyttää hyvältä, löytyy
Federal Bureau of Prisons
bop.gov/inmateloc/

Anonyymi kirjoitti...

hahhhaha Find By Name:
First: Konstantin
Last: Ignatov

Anonyymi kirjoitti...

OneCoinin tarjoamat 1-5 tason koulutuspaketit oli julkisesti ladattavissa suoralla linkillä. Aloituspakettiin kuuluva "koulutus" löytyy netistä: https://www.pdfdrive.com/the-richest-man-of-babylon-onecoin-d18314047.html

Muut koulutuspaketit sisälsi sijoitustoimintaa koskevaa copypastee eikä ne liittyny OneCoiniin millään tavalla.

Ja_e kirjoitti...

Tämän Tommi julkaisi jo viikko sitten , en muista oliko jo täällä:

SELVENNYS

Onelife.eu-sivustolla näkyvä lohkoketju on visuaalinen havainnekuva lohkoketjusta, eikä siis yhtiön aito lohkoketju. Kuvassa oleva teksti löytyy sivustolta asian yhteydestä.

Aito lohkoketju on yksityinen ja tarkoin suojattu. Sen oikeellisuuden ovat tarkistaneet Bulgarian/Saksan viranomaiset 2018 tutkinnassa ja sillä on pörssin avauduttua keskuspankin auditointi.

Anonyymi kirjoitti...

Sauna-Seppo näytti elokuussa kommentoineen CloudToken Android-appia Google Playssa sanoilla "ok" ja antaen viisi tähtä arvosanaksi. Ei ole tietoa, onko Metsälä lähtenyt promoamaan tätä kenties tämän hetken suurita crypto-ponzia, vaan oliko hän ainoastaan tiedustelurektellä uusilla ponzi-apajilla.

Anonyymi kirjoitti...

Maajohtaja puhuu täyttä paskaa! Eivät Saksan viranomaiset ole antaneet mitään lausuntoa OneCoinin lohkoketjun olemassaolosta. Eivätkä he edes kutsuisi salaista (= ei-julkista) tietokantaa lohkoketjuksi.

Anonyymi kirjoitti...

Onko siellä Tommin sketsipalstalla mitään menoa?

Ja_e kirjoitti...

Todella vähän, tuntuu kuin oltaisiin alistuttu väistämättömään, Tommi ja Reima Liukku pitävät ajoittain uskoa yllä mutta yleinen tunnelma on kuin maailmanlopun edellä jonka toivotaan jonkin ihmeen estävän.

Ainoa suurempi tapahtuma peruttu sekin:

Tero Kauppi: Onko vielä se Sosanpesän miniexpo tulossa vai miten se meni🤔

Tommi: Siirretty, Reima Liukku tietää asiasta tarkemmin.

Anonyymi kirjoitti...

OneCoiniin sekaantuneiden kannattaa muistaa vanha sanonta "totuus vapauttaa". Ei ole mitään järkeä kärvistellä ja kuumotella ton huijauksen parissa yhtään enempää. Rehellinen myöntäminen voi tuntua vaikealta, mutta se kannattaa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Edelleen pätee myös tämä: "Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen".

Anonyymi kirjoitti...

tommi näyttäis kommenttien mukaan olevan vielä suomessa, lentokentältä sitte viimeistään kiinni kun maa alkaa polttamaan. Nimi on varmaankin siirretty jo lentokieltolistalle

deckfromacard kirjoitti...

Onko Petterillä muuten statistiikkaa siitä että kuinka hurjaa vauhtia jäsenmäärälaskuri on kasvanut sen jälkeen kun onecoin.eu-sivusto meni kiinni?
OneLifen etusivulta lukeman kai yhä näkee?

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tuli virallinen ilmoitus että Veselina Valkova ja Habib Zahid lähteneet yhtiöstä.

us9.campaign-archive.com/?u=cf9659fd672fe664d487e7e1b&id=727dfe2648

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista nähdä kuka Veselinan jälkeen ottaa huijauksen operatiivisen johdon käsiinsä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo ilmoitus on kyllä kirjoitettu niin hienolla englannilla, että sitä ei pysty tekemään kuka tahansa. Voisiko olla älykäs TOHTORI ruja? Olisiko hän vielä kuvioissa?

Tulee mieleen että nuo "yhtiön" kaikki muutkin tiedotukset ovat kyllä erinomaisella kielitasolla laadittuja ja tahdikkaita. Kuka piru siellä voi vielä olla jäljellä muu kuin tämä TOHTORI?!?!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Minulla on jäsenlaskurin lukema lähes joka päivä muutaman vuoden ajalta. Eri asia on, miten paljon siihen voi luottaa. Nykyiset matalat lukemat indikoivat, että ehkä voi.

We would like to inform you that Veselina Valkova and Habib Ur Rahman Zahid are no longer part of the Company’s family. As we are saying farewell to Veselina, we are acknowledging the hard work she has done for everyone during this journey!

Kas, tällä kertaa ei puhuta epälojaalista toiminnasta ja erottamisesta.

Anonyymi kirjoitti...

Viestiä liikkuu jossa jäseniä kehotetaan poistumaan kaikista Habib Zahidiin liittyvistä ryhmistä ja viitataan Zahidiin mustana lampaana.
https://www.facebook.com/groups/1690284104328191/permalink/2733417910014800/

SB kirjoitti...

Panamaan avattiin tämäkin kun muualla heitterit sotkee kuvioita:
http://onecoin.cash

Ja_e kirjoitti...

Tommi pullistelee lihaksia: Sofian toimistoa on uudistettu ja laajennettu.

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=hYBfXtuivQs
kommentti:
Esa Väänänen: Ois ny näyttäny vähä ��

Anonyymi kirjoitti...

Jos saan ostettua Facebookista ainoastaan Onecoineja (siis jos nimenomaan mainitsen että haluan ostaa onecoineja, enkä koulutusta), niin syyllistyykö myyjä rikokseen ja voin tehdä rikosilmoituksen? Tai valittaa finanssivalvontaan?

Ja_e kirjoitti...

Eipä näyttänyt juuri mitään, onelifen logoilla vuorattu väliseinä, pieni vilahdus kauempana huoneistossa muutamasta ihmisestä jotka voivat aivan olla paikalla kutsuttuina tai työskentelevät täysin jonkin muun firman palveluksessa. Vietnamilainen kaveri kertoo toimiston laajennuksesta ja remontoinnista. Onelaiset tarttuvat mihin syöttiin tahansa jonka Tommi heille tarjoilee.

Ja_e kirjoitti...

Tommi tiedottaa ja lisää samalla tunkkien epätietoisuutta asioista:
EU kieltää toistaiseksi stablecoinit, kunnes niiden riskit on kartoitettu.

Stablecoinit ovat virtuaalivaluuttoja, joiden arvo on sidottu fiat-valuuttaan (useimmin dollari), kultaan tai erilaisten assettien yhdistelmään. Sen ideana on toimia fiat-rahan digitaalisena korvaajana, eli reaalimaailman arvo halutaan pitää mahdollisimman tasaisena.

Aino Ojala: Koskeeko one coinia?

Aki Terentjeff: Onecoin ei perustu minkään maan fiat valuuttaan eikä ole verrattavissa Stablecoiniin oikein millään tavalla.

Päivi Luoma: Selvennätkö Tommi, eikös OneCoin ole stablecoin?

Tomi Mäkiaho: Päivi: käsittääkseni stablecoinit on sidottu joko fiat-rahaan, arvometalleihin tai vastaaviin vaihdantahyödykkeisiin. Näitä ominaisuuksia ei Onella tietääkseni vielä ainakaan ole?

Antti Lasanen : Fiat raha perustuu loputtomaan, katteettomaan antolainaukseen eli on laillistettu pyramidihuijaus. Pankin valuuttapaossa
noin 10-50% omasta rahasta voi saada takaisin.

deckfromacard kirjoitti...

OneCoin on kaikkein stabiilin kolikko. Sen arvo on aina ollut ja tulee aina olemaan nolla.

Tosin coinistien kuplassa ajatellaan firman itse asettamaa kolikon "hintaa" joka aina vain nousee eikä koskaan laske.

Anonyymi kirjoitti...

Simon Le, Cristi Calina, Luca Miatton, King Jayms ja muutama muu "liideri" saapuivat Sofiaan hehkuttamaan kuinka toimisto ei ole kiinni ja toisen kerroksen OneLife toimistoa kuulemma remontoidaan.

Bulgarialaiset OneCoin työntekijät tuntuvat kyllä häipyneen..
Saa nähdä mitä uutisia kuullaan maanantaina.

Anonyymi kirjoitti...

Applen pääkonttori:
https://images.app.goo.gl/tL8kiismSp1ygPVY7

Google Lontoo hq:
https://images.app.goo.gl/T1DcKnzBPxbMm5nY8

Intell hq:
https://images.app.goo.gl/SufAtcBbbJ9buPTbA

OneCoin hq:
Teipit lasiseinässä? Johdossa ei-kukaan? Tuomiota tulee sen kun ehtii vasaralla hakata?
Legit!

Vapise maailma.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.facebook.com/ThanhCoin/videos/2412135649003896/

Facebook videolla Sofian toimistolla vierailleet liiderit Marco Vassanelli ja Thanh Duong selittävät tunkeille miksi "Exchange" ei nyt sitten tulekkaan. :D

Mutta ei hätää. Jotain muita mahtavia uutisia on luvassa jo heti maanantaina!!!! :D

Kukapa olisi arvannut että mitään pörssiä ei ole tulossa. Voi LOL sentään..

Ja_e kirjoitti...

Tunkit puhuvat fb:ssa Solarcoinista. 1solarcoin= 1MWH aurinkosähköä. Onko jollakin lisää tietoa tästä viritelmästä?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ainakaan Solarcoinin kurssikehitys ei vakuuta: https://coinmarketcap.com/currencies/solarcoin.

Ja_e kirjoitti...

Nyt on julkaistu onelife käyttöopas suomeksi
https://lookaside.fbsbx.com/file/OneLife_K%C3%84YTT%C3%96OPAS_suomi_2019.pdf?token=AWyZPMLD7-EdTd4GGqgEXzEZvWPDUSHZXvFiNZO3kz4rXBS6eBfeZfNP0j-G5ZwAE9nwdHqbqQSqfxyHZSm3nH4QllduamI26hsAO_W9ShjrN252kiQN1Q-yL_Tm8Q6ND9jBSry0DsRiSga6-1-nEq47WhppqQ0PZfN7orOdDHv361Gpi1MtRQRg7ayWKPemlw1x-18aKUe5hTiB6YBwEWzR

Petteri Järvinen kirjoitti...

Käyttöopas on ilmeisesti 2019 keväältä? Sivulla 7 numerointi hyppää yhden yli. Muutoin siistiä ja huolellista työtä.

Anonyymi kirjoitti...

PDF:n properties kertoo että Created: Thu 04 Apr 2019 12:51:59 EEST

Miksi vasta nyt julkaistu?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kim Sundvikin syytettä veropetoksesta käsitellään tänään Vaasan käräjäoikeudessa. Jättänyt ilmoittamatta verottajalle Onecoin-palkkioita n. 50 000 euron verran. Syyttäjä vaatii 11-12 kk ehdollista vankeutta.

Muut vaasalaiset vero-oikeudenkäynnit siirrettiin ensi kevääseen.

Anonyymi kirjoitti...



Oisko toi keskuspankki ja pöraai juttu liittynyt Saksan uuteen krypto lakiin?

Sakke kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Millä tavalla tuo veropetosjuttu liittyy yhtiöön? Eikös se ole kaverin oma moka, jos jättää palkkiot ilmoittamatta verottajalle.

Anonyymi kirjoitti...

verolait on hyvä keino napata nämä huijarit, niissä kun näyttövastuu siirtyy vastaajalle kun veroviranomainen kysyy mistä nämä rahat ovat tulleet

Petteri Järvinen kirjoitti...

"En kadu mitään", sanoo Onecoin-veropetoksesta ehdolliseen vankeuteen tuomittu. Juttu Vasabladetissa maksumuurin takana: https://www.vasabladet.fi/Artikel/Visa/336411

Anonyymi kirjoitti...

Parin tunnin päästä tulee OneLife GLG webinaari jossa todennäköisesti ilmoitetaan seuraavaa:

- OneLife yhteistyö jatkuu yhtiön kanssa, yhtiön johdossa nyt Veska jonka kanssa neuvoteltu
- Exchangea ei tule
- Keskitytään käytettävyyteen DealShakerin kanssa
- Koulutuspakettien myynti jatkuu

deckfromacard kirjoitti...

Jos tosiaan kertovat että Exchangea ei tule niin tuosta webinaarista toivottavasti tulee kopio julkiseen Youtubeen kaikkien tunkkien ihasteltavaksi.

deckfromacard kirjoitti...

Behind MLM kommenteissa Duncan Arthur kommentoi noihin Sofia officelta näkyneisiin kuviin ja videoihin:
Kuvissa on 4. kerros joka oli Rujan työhuoneen sijainti. Työhuone on purettu, kaikki arvokas on viety, jopa maalaukset puuttuvat seiniltä. Talo ei ole remontin tarpeessa, joten kyse on toimiston tyhjäyksestä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei facebookissa tapahdu mitään? Luulis, että alakavat hermostua kun totuus pörssistä valkenee.

Ja_e kirjoitti...

Tunkit purevat alistuneina kynsiään ja odottavat veden muuttuvan viiniksi, Tommi antaa lisää uskoa:

Viimeisimmän viikkokirjeen tärkein anti:

Crown Diamond Simon Le ja Blue Diamond Cordel "King Jayms" James ottavat vetovastuun verkostosta (Onelife Network). Globaali johtajaryhmä (GLG) ja sen ydin (Inner Circle) uusiutuvat.

Yhtiö on keskustellut viime päivinä johtavien liidereiden kanssa ja sillä on selkeä pitkän tähtäimen suunnitelma jatkosta.

Ensi vuoden alkupuolelle on suunnitteilla useita Dealshaker Expoja ja myöhemmin myös kansainvälinen Onelife-eventti.

Osalla sivustoja on teknisiä ongelmia ja niitä selvitetään/korjataan parhaillaan, jottei vastaavaa tapahdu tulevaisuudessa.

Sofian pääkonttori on remontissa ja tavoitteena on saada se käyttövalmiiksi tammikuun alkuun mennessä.

Aino Ojala: Onko ollut mitään puhetta milloin vois vaihtaa kolikoita euroiksi?

Tommi: Aino Ojala Ei ole. Siitä kerrotaan kyllä, kun tiedetään.

Anonyymi kirjoitti...

monta vuotta jo pyöriny lafka, onks ikinä julkistanu virallista tilinpäätöstä, edes osaria ja miksei sitä kukaan koskaan kysele.. näkis tunkitkin mihin niiden rahat menny

Anonyymi kirjoitti...

Noniin, webinaari meni aivan kuten sanoinkin että se menee.

Vaikka yhtiö on luvannut pörssiä koko vuoden, King James alkoi webinaarissa jarruttelemaan että miksi puhutaan pörssistä, kun ensin piti olla 10 miljoonaa käyttäjää ja miljoona kauppiasta.

Lopuksi King luki valmiiksi kirjoitetun lausunnon, josta asia tuli selvääkin selvemmäksi:

"I believe now is the time for us to think about OneAcademy and usability and push what we are set out to do. The days of people selling coins is done."
https://youtu.be/vl1GjwFnyxA?t=1798

Eli mitään pörssiä ei ole tulossa, mikä sinänsä ei ole mikään yllätys.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tämä on nyt se tiekartta, jonka Tommi pari viikkoa sitten lupasi: ei pörssiä.

Ei tullut joulua onecoinisteille tänäkään vuonna. Joko nyt sitkeimmätkin myöntävät, ettei tästä tule mitään?

Anonyymi kirjoitti...

@Petteri Järvinen

Kulttiuskovaiset ovat siitä hassua porukkaa, että hyvin vaikeaa niitä on saada millään muuttamaan mieltään. Olipa sitten kyseessä Konstantinin virallinen tunnustus oikeusprosessin yhteydessä että kaikki oli huijausta, tai jälleen kerran yhtiön pettämä lupaus pörssistä.

Niin kauan hulluja uskovaisia riittää kunnes sivut sulkeutuvat lopullisesti.
Ja niin kauan kuin mahdollista nämä törkeimmät huijarit ja valehtelijat kuten Tommi Vuorinen ja Reima Liukku pitävät uskoa yllä.

Ja_e kirjoitti...

Matka jatkuu, Tommi ei luovuta:
Juuri päättyneen kansainvälisen webinaarin tärkein viesti:

YHTIÖ EI OLE LOPETTAMASSA TOIMINTAANSA, EIKÄ VERKOSTO LOPPUMASSA, VAAN PÄINVASTOIN!

TAISTELEMME YHDESSÄ JA VIEMME PROJEKTIN MAALIIN. TALOUDELLISEN VALLANKUMOUKSEN TOTEUTTAMINEN EI OLE HELPPOA, EIKÄ NOPEAA, MUTTA SE TEHDÄÄN JA PERIKSI EI ANNETA!!!

👌👌👌👌👌

Anonyymi kirjoitti...

^ Oikeastiko Tommi kirjoitti tuon kaiken isolla?

Ei yhtään enemmän epätoivoista kuvaa voisi antaa.. 😆

Anonyymi kirjoitti...

nyt oli otettu 3 bitclub networkin huijaria kiinni. Vastaavanlainen ponzigryptö huijaus kuin one.. Nautihan Tommi raikkaasta ulkoilmasta vielä kun voit
https://www.zerohedge.com/crypto/three-men-arrested-nj-running-alleged-722-million-crypto-ponzi-scheme

Ja_e kirjoitti...

Kommentointia fb:ssa

Sirpa Korkmaz: Expoihin helpompi saada yrittäjiä, jos olis tietoa, kauanko pitää pärjätä ilman vaihtomahdollisuutta 🙄 Mulla jo muutama alustava yhteistyödiili vireillä....

Jaakko Konttinen: Täytyy myös alustojen olla viimmosen päälle tikissä ensin. Sitten kun tämä realisoituu maailmalle ni homma räjähtää käsiin. Silloin kaiken pitää todella toimia kun vettä vaan ja ilman bugeja!

Terho Hankalin: Miten se Tampereen expo, siitä oli pitkä kirjoitus kuukausi takaperin. Piti olla ensi kuussa. Saisiko siitä lisää infoa?

Tommi: Tampereelle ei ole ollut tulossa expoa. Seinäjoen hotelli Sorsanpesään oli suunnitteilla, mutta se siirtyy myöhemmäksi tämän Suomen mediahässäkän jäljiltä. Alkuvuodesta tehdään suunnitelmat jatkosta.

Tommilta löytyy aina selitys, tosin ne ovat aina vaan huonompia, mutta tunkeille riittää mikä selitys tahansa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Expoihin helpompi saada yrittäjiä, jos olis tietoa, kauanko pitää pärjätä ilman vaihtomahdollisuutta

Jokseenkin oleellinen asia myyjän kannalta. Kukapa lähtisi verkkokauppaan, jossa tuotteista saa vain leikkirahaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on kääntymässä surkuhupaisasta surulliseksi. Ulkomaisilla palstoilla edelleen kysellään pörssin perään ja mikään fakta ei uppoa näihin lahkolaisiin.

Oletko Petteri itse harkinnut rikosilmoituksen tekemistä Tämän Tommin touhuista? Tunnet kuitenkin keissin aika hyvin.
Saatais jotenkin tämä hölmöjen ryöstäminen loppumaan ainakin suomalaisten osalta...

Petteri Järvinen kirjoitti...

Rikosilmoituksen tekeminen ei ole minun tehtäväni vaan niiden, jotka katsovat tulleensa huijatuiksi. Minä teen kirjan, jossa esittelen tapauksen vaiheet ja mitä niistä voi (toivottavasti) oppia.

Anonyymi kirjoitti...

Tommi tuli Telegram:iin tänään. Mikäs siinä, nuoriso ja itänaapuri ainakin käyttänee sitä ahkerasti.

Ja_e kirjoitti...

Tommi leveilee sillanrakennuksella, joka sinänsä on tietysti hyvä asia:

Vietnamissa on avattu 22. silta, joka on rahoitettu Onelifen jäsenten lahjoitusten ja OneWorld-säätiön toimesta. Tavoitteena on rakentaa tuhat siltaa, jotka lyhentävät ja nopeuttavat koululaisten ja opiskelijoiden koulumatkoja.

Here is what our brothers and sisters of Vietnam do thanks to the profits that they derive from their hard work in OneLife, helped by the #One_World_Foundation, they are building 1000 new bridges! And this is the bridge number 22.
OneCoin is not Crypto speculative trash, the One is the People's coin!👌

12 December 2019 🇻🇳 🇻🇳 🇻🇳

Mutta tunkki kaataa kylmää vettä niskaan:

Aki Terentjeff: rakentaisivat yhden sillan sinne porssiin joka avautuu...

Ari Widell kirjoitti...

Suomeen on rakennettu suuri pyramidi OneLife-jäsenten lahjoituksilla. Pyramidin ansiosta jokainen jäsen saa opetuksen, jota ei tule unohtamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta mehän lahjoitamme vietnamilaisille siltoja. Miksi sinä Ari vihaat meitä ja vietnamilaisia? En ymmärrä.

Ja_e kirjoitti...

Tommin jutut alkavat olla sellaisia että ei edes satusetä nimitys riitä kertomaan hänen mielikuvituksensa tuotteita:

Esko Kuivalainen: Paljonko on jo louhittu?

Tommi: Esko Kuivalainen Tällä hetkellä on louhittu 65,8% kolikoista.

Ja sitten vain jutut paranee:
Mona Virmasalo: Mua kyllä kiinnostais tietää, että miksi se Ruja on pari vuotta sitten kadonnut julkisuudesta ja sen veli kai jenkeissä pidätettynä? Ei nimittäin hirveesti herätä luottamusta tällä hetkellä.... Tommi Vuorinen

Heikki Jaakko Eskola: Mona, hänhän sai lapsen, ei siinä silloin halua olla maalitauluna ja taistella koko ajan"!

Unto Rönkkönen: "Lapsi" on urbaanilegenda.

Tommi: Unto Rönkkönen Ei ole, vaan fakta.

Reijo Lempiäinen: Unto Rönkkönen Olen samaa mieltä eihän se missään vaiheessa ollut edes eturessu pinkeenä.

Tommi: Reijo Lempiäinen Hän käytti sijaissynnyttäjää. Tämä on maailmalla mahdollinen käytäntö.

Ja_e kirjoitti...

Lisää selittelyä:
Mikko Vapa: Ilmeisesti tänne ryhmään ei voi postata viestejä, kun jää ylläpitäjien jonoon. Niin kysytäänpä täällä kommenteissa asiaa. Mulla on siis ollut noin 2500€ cash-tilillä ja ne on luvattu siirtää Suomeen Osuuspankkiin jo useampi kuukausi sitten. Lopulta asiakaspalvelu sitten on lopettanut vastailun eli ilmeisesti ne rahat on vaan varastettu. Onko muilla ollut ongelmia saada rahoja ulos OneLifesta?

Tommi: Mikko Vapa Tämäkin asia on useampaan otteeseen täällä käsitelty. Siirrot ovat erittäin hitaita ja pisimmillään kestäneet 21kk, mutta rahat ovat aina lopulta tulleet. Rahoja ei ole varastettu. Myös jotkin pankit ovat vaikeuttaneet kotiutuksia ja palauttaneet rahat lähettäjälle. Silloin ne on yhtiön toimesta palautettu käteistilille.

Mikko Vapa: Jos rahansiirtoihin menee max 21 kuukautta, niin miksi sitten firma valehtelee 1 kuukauden maksuajoista? Parempi vaan olis tunnustaa, että odottele maksimissaan 2 vuotta. Sen vuoksi eivät varmaan mulle vastailekkaan enää kun lupaavat asioita, joita eivät kykene pitämään. "

Tommi: Mikko Vapa Tästä asiasta on moneen otteeseen laitettu palautetta yhtiöön. Asia ei ole meidän käsissä.

Mikko Vapa: Joo, eipä ole OneCoinista/OneLifesta mun elämä riippuvainen, mutta niin kait se joku Suomen päämiehistä joskus tuumasi, että tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku :-D

Aki Terentjeff: Huolestuttaa se kun yhtöllä on kolme miljardia ja satsaukset ja resurssit yhä kyläfirman tasolla, ei ole normaalia.
Uskon että moni ihmettelee samaa...

Tommi: Aki Terentjeff Laita palautetta yhtiöön, tällä foorumilla emme voi asiaan vaikuttaa.

Ari Widell kirjoitti...

"Anonyymi sanoi...
Mutta mehän lahjoitamme vietnamilaisille siltoja. Miksi sinä Ari vihaat meitä ja vietnamilaisia? En ymmärrä."

- Parahin anonyymi, en puhunut vihaamisesta yhtään mitään.

Itse asiassa asia on juurikin toisinpäin. Huijarit tuppaavat vihaamaan minua. Enpä ole missään muualla törmännyt vastaavanlaiseen vihamielisyyteen kuin mitä onecoinistit netissä suoltavat. Voisinpa jopa sanoa, että erittäin harvoin sitä törmää yhtä lapselliseen ja vihamieliseen käytökseen kuin mihin OneLife-verkoston korkeinkin johto on syyllistynyt.

Millään rehellisellä yrityksellähän ei edes ole sellaista juttua kuin "vihaajat". Tämä on sanastoa, jota käyttävät lähes yksinomaan huijaukset ja huijarit.

Ja_e kirjoitti...

Tuo vihakampanja on coinilaisten Tommin johdolla masinoitu juttu, että voidaan siihenkin vedota aina kun jokin menee pieleen.
Tuskin kukaan meistä “heittereistä” coinilaisia vihaa, ihmetellään vain heidän tyhmyyttään ja yritetään saada heidät avaamaan silmänsä ja näkemään totuus onecoinista. Mutta jokainen tälläinen yritys tulkitaan vihapuheeksi joka on täysin väärä termi tälle ystävällismieliselle avunannolle.
Edes Tommia, joka on huijareista suurin, ei vihata, mutta toki toivotaan hänelle sopivaa rangaistusta ihmisten harhaanjohtamisedta ja oman edun tavoittelusta.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tuo 'heitterit'-narratiivi on aivan keskeinen osa koko huijausta, mitä viljelemällä koitetaan sekä väheksyä kritisoijia että olla vastaamatta kysymyksiin, ei se Tommin keksimää ole.

Ihan perusjuttu joka iskostetaan narratiivina kulteissa ja huijauksissa johdosta alkaen uskovaisiin jäseniin.

Anonyymi kirjoitti...

On tosiaan muutamia fraaseja, joita tulee vastaan käytännössä vain huijareiden käyttämänä (esimerkkejä löytyy Wincapitaa myöten): "heitteri", "koirat haukkuu, karavaani kulkee", kateuskortin käyttä (kuka helvetissä olisi kateellinen tyypille, jolla on suurella todennäköisyydellä edessään 20 vuotta ulosottoa tai maanpakolaisuutta Kambozdassa?).

Ja_e kirjoitti...

Ei toki Tommin keksimä , mutta hän on kiitettävästi omaksunut Dr.Rujan ja koplan opit.

Ja_e kirjoitti...

Tommi ei luovuta, vaan pelaa aikaa, jota kuitenkaan kaikki coinistit eivä purematta niele:

MUISTUTUKSENA, MITÄ OLLAAN RAKENTAMASSA

** Hyvät OneCoinerit,

Minkä tahansa kolikon voi lanseerata pörssiin, kuten tuhannet kolikot ovat tehneet, mutta juuri mikään niistä ei ole säilynyt muutamaa kuukautta pidempään.

OneCoinin ideana on listata kolikko (ensimmäinen muuten) kaikella laillisella tuella, suurimman olemassa olevan virtuaalivaluuttayhteisön tuella ja suurimmalla käytettävyydellä. Tekemällä sen tällä tavoin olemme varmoja, että kolikomme on paras erittäin pitkään ja myös siitä, että on mahdollista ONE:sta tulevan kaikkien aikojen suurin ja vahvin virtuaalivaluutta.

Mielestäni suurin osa OneCoinereista ei halua kolikon lanseeraamista "kiireellisesti" myydäkseen sen nopeasti ja tehdäkseen muutaman euron. Se, mitä suurin osa haluaa on, että kolikostamme tulee paras, vahvin ja vakain virtuaalivaluutta ja lopulta nähdään, että OneCoinista tulee johtava virtuaalivaluutta.

OneCoin ei ole FIAT-valuutan tukema, kuten Stablecoinit, sitä ei määritetä spekulaatioilla, kuten Bitcoin ja Altcoinit. Sen tuki ovat ihmiset, jotka käyttävät sitä suurimman virtuaalivaluutan verkkokaupan (DealShaker) kautta. Olemme luoneet globaalin digitaalisen valuutan, jollaista maailma ei ole ennen nähnyt. Kolikon, jolla on kaikki ominaisuudet reservi- ja massamarkkinavaluutaksi.

Aki Terentjeff: Hyvä me, mutta jotta kaikki tämä saadaan tapahtumaan on uskottavuutta ja toimintaa järkeistättävä ja Onen uskottavuutta rakennettava YHTIÖN johdon toimesta tosissaan eikä leikkimällä "kuvankaappauksilla" ja muulla täysin naurettavilla jutuilla. Jos uskottavuus ei nouse, vaarantaa se koko pitkälle edenneen prosessin tehden tyhjäksi kaikkien ponnistelut! Se että ihmiset kokoontuu yhteen juttelemaan mukavia ei riitä vaan tarvitaan riittävän suuria kongreettisia tekoja managementilta. Sen odotan etenevän...siitä odotan kongretiaa. Kentän pitää ymmärtää vaatia asioita jotka takaavat onnistumisen ja jättää leikit muille. Välillä olo on kuin Titanicissa, orkesteri soittaa joululauluja ja kukaan ei ihmettele kun kukaan ei ohjaa laivaa...

Tommi : Aki Terentjeff Rakentavaa kritiikkiä saa esittää, mutta osoita se yhtiöön. Maailmalla ei keskitytä ongelmiin, vaan luodaan yhdessä ONE:lle arvoa. Kuvakaappaukset ovat liidereiden suosittelema varmuustoimi, ei yhtiön virallinen tiedonanto. Meidän kannattaa myös Suomessa keskittyä käytettävyyteen ja aktivoitua hankkimaan kauppiaita. Ensin omasta porukasta ja jatkossa myös Onelife-yhteisön ulkopuolelta.

Aki Terentjeff: Tommi Vuorinen Esitän sen maajohtajalle, eikä se ole kritiikkiä vaan selvä varoitus! Yksittäisten jäsenien ja jopa ryhmien mielipiteet ja huutelut ei auta yhtään jos managementti on epäpätevää eikä jatkon kannalta kriittisiä korjauksia ei tehdä ajoissa.

Tommi: Aki Terentjeff En ole yhtiön työntekijä, joten suosittelen laittamaan palautteen suoraan yhtiölle.

Aki Terentjeff: Julkinen avoin keskustelu vaikuttaa paljon paremmin kuin yksittäisen henkilön "huutelu" tyhjään...sen vuoksi on keskustelupalstat että niissä keskustellaan, edellyttää toki keskustelutaitoa. Jokaiseen maahan olisi ihan ensin satsattava ja nimettä edusmiehet jotka vievät asioita eteenpäin, se on organisoitua tiedon välitystä järjestelmällisesti jolloin voidaan odottaa parempia tuloksiakin. Yhtiön parasta tässä ajattelen, mutta välillä pää halkeaa hölmöydestä. Jos leaderit on "kuvankaappaustasolla" voin taata että he eivät kykene missään nimessä vaativampiinkaan tehtäviin ainakaan yhtiön parhaaksi. (taas puuttuu järki ja kritiikki)

Tommi: Aki Terentjeff Sen näemme lähitulevaisuudessa. Simon Le ja King Jayms ovat avainasemassa tiedon välityksessä verkoston osalta.

Aki Terentjeff: Ok, saat kaiken kunnian siitä mitä sanoin, kunhan viet sen johdon "korvaan" ... =) Jokainen tehköön osansa, minun osani on jakaa mielipiteeni näkemykseni kokemukseeni pohjautuen, jos on virheitä korjatkaa toki.

Unknown kirjoitti...

Ei hyvää päivää taas. Tommi ei työskentele yhtiölle mutta kehottaa ottamaan yhteyttä yhtiöön. Siis miljardiluokan yhtiö jolla ei ole edes puhelinnumeroa eikä kai konttoriakaan tällä hetkellä :) :) :)

Aki ja muut koinistit: Voin vakuuttaa teille että oikea virtuaalivaluutta ei ihan satavarmasti vaadi mitään kuvakaappauksia. Eikö vielä tämäkään ja miljardiyhtiön muu farssimainen toiminta herätä teitä?

Nyt viimeistään on aika ottaa lusikka kauniiseen käteen ja tehdä rikosilmoitus.

Ja_e kirjoitti...

Reima Liukku on myös herrännyt siksi aikaa talvi-uniltaan että antaa Tommille moraalista tukea, todin hieman hillytymmin kuin aiemmin, nyt hän ei puhkea ylitsevuotavaan hurmokseen , tekee vain tiettäväksi että jokaisen täytyy tehdä kirpputorilla kauppa ja houkutella tuttuja kauppiaita mukaan myymään ja ostamaan leikkikolikoilla:

DS Kauppias tiedotusta ...

Tervehdys kaikille OneLife perheen jäsenille. ☺️👋🏼Marraskuussa kauppa oli alustalla tosi vilkasta ja monenlaista tuotetta/ tavaraa ja palvelua vaihtoi omistajaa. Meni jopa yksi kpl uusi auto joka oli osittain rahoitusyhtiön rahoittama 40% ONE joten autokaupan puolella ollaan mukavasti saatu avattua latua tuleville uusille autokauppiaille myös. Joten jos katsotte vähän ympärille jos vaikkapa joku autokauppias olisi lähdössä mukaan .koska alalla on ollut vaikeuksia .
Myös lomaviikot Lapissa tekivät kaupan nopeassa tempossa ja myytiin loppuun nopeasti ,Monet jäivät ilman Lapin lomaa . Lomaviikko vuokraaja oli tyytyväinen ja noissa talvi /kesäkauden diileissä käytettiin 10/90 ONE eli kuluihin 10% fiat valuttaa.
Sofiassa johdon vaihtuessa odotetaan monien asioiden nyt paranevan .Yhtiön informaation odotetaan muuttumaan avoimemmaksi ja selkeämmäksi .
Vuoden vaihteen jälkeen odotetaan jonkin verran muutoksia tulevan .Kuitenkin kaupankäynnin kannalta ja ONE.n arvon kannalta olisi hyvä mikäli jokainen avaisi ONE lompakkoaan ja tekisi vaikkapa yhden oston ja tukisi niin paikallisia kauppiaita sekä samalla ONE.n arvon nousua ennen exchangea .
Myöskin kannustetaan hankkimaan lisää kauppiaita ja osallistumaan DS talkoisiin ennen
Suomessa järjestettävää Expoa josta tiedotusta tarkemmin myöhemmin! Joten nyt hyvät energiat liikkeelle ja kannustetaan toisiamme . Järjestämme Kauppias-hankinta Kampanjan ! 15/12. 2019 - 31.01 2020
Jotka ovat kiinnostuneita ,ottakaa yhteyttä diilien ja uusien kauppiaiden hankintaan liittyen . Hän joka ensimmäisenä saa hankittua 2 Kauppiasta , tullaan palkitsemaan ja myöskin sen lisäksi kuka ensimmäisenä saa 3kauppiasta mukaan. Palkkiot ilmoitetaan myöhemmin. Ne ovat hyvät ja saattaa poikia vielä jatkoa ajatellen.
Kaikkia DS Franchice kauppiaita kiitetään yhtiön puolesta ja myöskin heitä jotka ovat tehneet ostoksia ja tukeneet omia kauppiaita ja ONE.n arvoa . Olette olleet tärkeitä tienraivaajia tulevalle . Ollaan saatu oppia toisiltamme muutamassa kuukaudessa todella paljon. Toivotetaan myös kaikille rauhallista Joulun ja Uuden vuoden välistä aikaa jo nyt mutta todennäköisesti tiedotamme vielä lähipäivinä mikäli saamme tärkeää uutisoitavaa. Tsemppiä ja hyvää energiaa kaikille hyvää mieltä 👋🏼🌴

Yhteydenotot : info@dspartnership.fi

Anonyymi kirjoitti...

Sofian rahoilla vuokrataan mökki YHDEKSI viikoksi ja annetaan se näennäisesti vuokralle one"coineja" vastaan?

"Myös lomaviikot Lapissa tekivät kaupan nopeassa tempossa ja myytiin loppuun nopeasti ,Monet jäivät ilman Lapin lomaa . Lomaviikko vuokraaja (yksikkö) oli (yksikkö) tyytyväinen (yksikkö) ja noissa talvi /kesäkauden diileissä käytettiin 10/90 ONE eli kuluihin 10% fiat valuttaa. "

Jännä, että FIAT valuuttaa käytettiin lainkaan. Käsittääkseni se on itse paholaisesta.

«Vanhin ‹Vanhempi   201 – 400 / 440   Uudempi› Uusin»