maanantai 24. elokuuta 2020

Onecoin: äiti astui esiin ja kolmas lohkoketju toden sanoo?

Onecoin on viettänyt pitkään hiljaiseloa. Tommi Vuorisen videotiedotukset ovat nekin olleet tauolla. Kaikki on tietenkin pantu koronan syyksi. 

Näkemieni kommenttien (ja muutaman saamani sähköpostin) perusteella Suomessa on Tommin lisäksi yhä vieläkin Onecoin-uskovaisia. Mikään fakta ei riitä horjuttamaan vahvaa uskoa, johon on kerran laittanut rahojaan.

Kevään iso uutinen oli johtokaksikon toisen henkilön lähtö. Simon Le hylkäsi uppoavan laivan ja jäljelle jäi enää Cordel "King" Jayms. Hän oli äänessä myös viikonloppuna Romanian Bukarestissa järjestetyssä Legend of One -tilaisuudessa (hyvä nimi, Onecoin-huijauksesta tulee legendaarinen tapaus alan oppikirjoihin).

Youtubessa on näkynyt muutamia tallenteita Bukarestista, mutta ne ovat myös poistuneet nopeasti. Tämä linkki toimii ainakin vielä. Turha kuitenkaan tuhlata kolmea tuntia sen katsomiseen, ohjelmassa oli mahtipontista hypetystä, vanhojen promovideoiden kertausta (Kari Wahlroosin naamakin vilahtaa, samoin Ruja lavalla loistonsa päivinä) ja uutisia, jotka kertovat vain yhdestä asiasta: huijausta tekohengitetään edelleen, eikä tarkoituskaan ole luovuttaa.

Tavoitteena on nyt 10 miljoonaa jäsentä ja miljoona kauppiasta. Deal Shaker -alusta uusitaan, koulutuspaketteja lisätään, tulee mobiilisovellus ja uusia suurtapahtumia (eventtejä). Ja juuri tänään 24.8.2020 pitäisi tulla käyttöön uusi sivusto (alunperin sen piti tulla 22.8., mutta aikalaskuri putosi negatiiviseksi eikä uutta sivustoa näkynyt -- katsotaan miten käy tänään).

Joko tänään uusi sivusto OneLife 2.0 aukeaisi?

Jäsenistöä on hämmentänyt yhtiön tiedote, jonka mukaan jäsentietojen käsittelystä ja päivityksistä aletaan periä maksua -- tietenkin euroina, ei Onecoineina. Yhtiön oma valuutta ei sille kelpaa, joten miksi se kelpaisi kenellekään muulle? Vuorisella oli tälle mainio selitys: tietenkin yhtiö veloittaa maksut euroissa, koska se maksaa työntekijöilleen euroja.

Yhtiö on ottamassa käyttöön jälleen uuden lohkoketjun, järjestyksessään jo kolmannen. Ensimmäiseen mahtui 2,1 miljardia kolikkoa, "eikä yhtään enempää" oli verkoston lupaus. Kryptovaluutan piti olla parempi kuin dollarin juuri siksi, ettei sitä voida painaa lisää valtiontalouden paineista huolimatta. 

Kesäkuussa 2016 Ruja Ignatova romutti kaiken ilmoittamalla, että yhtiö siirtyy uuteen lohkoketjuun, johon mahtuu 120 miljardia kolikkoa. Näin niitä riittää paremmin kaikille (tosin Bitcoin pärjää max. 21 miljoonalla kolikolla). Luultavasti todellinen syy uuteen ketjuun oli siinä, että jäsenet osasivat laskea (ainakin vähän): sivulla oleva laskuri osoitti, että kaikki kolikot olisi louhittu parin vuoden kuluessa, minkä jälkeen kolikon piti "vapautua" kaikkien käyttöön. Niin ei saanut käydä.

Kolikkojen määrä 57-kertaistettiin, mutta arvo ei tietenkään muuttunut (paitsi että jäsenten kolikkomäärät tuplattiin).

Lohkoketju on kryptovaluutan kivijalka. Sen vaihtaminen tuhoaa koko valuutan. Nyt tulossa on kolmas ketju, johon mahtuu 250 miljardia kolikkoa. Siinä ei tietenkään ole mitään järkeä. 

Uuden kryptovaluutan perustaminen on helppoa. Ethereum-alustalla kuka tahansa voi luoda oman, ns. ERC-20-määritystä noudattavan tokenin, jota voi kutsua uudeksi kryptovaluutaksi. Mahdollisesti Onecoin suunnittelee juuri tällaista, jolloin sillä olisi lopultakin -- kahden emävalheen jälkeen -- oikea lohkoketju. 

Alusta voi olla muukin kuin Ethereum, vaihtoehtoja riittää. Ruutukuvissa vilahtanut GAS viittaa kuitenkin juuri Ethereumiin, jonka verkossa käytetään GAS-yksikköä ("bensa") lohkoketjun suorituksista maksamiseen. Bensan hintaa voi tarkastella vaikka sivulta https://ethgasstation.info/

Mitään arvoa Ethereum-ketju ei tietenkään takaa. Se on vain tekninen toteutustapa, vähän kuin ohjelmointikieli, jolla sovellus on koodattu. Ethereumin ansiosta jäsenet pääsisivät vihdoin tarkastelemaan todellisia transaktioita jäsensivuillaan. Tähän asti kyseinen toiminto on ollut pelkkää huijausta ja teatteria.

Kiinnostavinta Bukarestissa oli Veska Ignatovan esiintyminen. Rujan ja Konstantinin äiti näyttäytyi ensi kertaa julkisuudessa. Hän piti lyhyen, ympäripyöreän puheen bulgariaksi, joka simultaanitulkattiin. Tommin tekemä suomenkielinen käännös Veskan puheesta löytyy edellisen Onecoin-kirjoitukseni toiselta palautesivulta

Veska Ignatova lavalla.

Kun puheessa ei ollut substanssia, huomio kiinnittyi hänen asuunsa. Viime vuoden kesällä nappasin kuvan Veskasta kallis muotilaukku kädessään (Hermes Birkin, 25 000 dollaria). Nyt hänellä ei ollut veskaa kädessään, mutta maallikkokin näkee, ettei takki ole mistään halpamyymälästä. Yritin löytää takkia luksusmerkkien kuvastoista, mutta huonolla menestyksellä. Jos joku tunnistaa takin niin tieto kiinnostaa.

Rikollisella rahalla hankittu kallis takki.

Takki on hankittu rikollisella rahalla, myös niillä suomalaisten Bulgariaan lähettämillä euroilla. Ei voi kuin hämmästellä Veskan röyhkeyttä: poika on ollut puolitoista vuotta tutkintavankeudessa New Yorkissa, tytär on paennut miljardien kanssa ja päätynyt mahdollisesti mullan alle -- ja äidillä on pokkaa tulla kehumaan Onecoinin tulevaisuutta. 

Yhtä uskomatonta on, että Bulgarian ja Romanian viranomaiset antavat tämän kaiken tapahtua. Jos joku, niin äidin luulisi tietävän, mitä tyttärelle on tapahtunut. Veska puhui ilman innostusta, melkein vastentahtoisesti. Olisiko mahdollista, että Onecoinin todelliset taustavoimat painostivat häntä esimerkiksi tyttären kohtalolla tai uhkauksilla?

Toisaalta, eivät ole Suomenkaan viranomaiset verottajaa lukuunottamatta kiinnostuneet asiasta. Tommi Vuorinen saa edelleen jatkaa satujensa kertomista, vaikka uskovien piiri hitaasti kutistuukin.

67 kommenttia:

Juha L kirjoitti...

Vaikka OneCoin nyt siirtyisikin teknisesti oikeaan lohkoketjuun, ei se käytännössä muuta mitään; arvoton leikkiraha ei muutu arvokkaaksi vaikka sen sijoittaisi teknisesti oikeaan lohkoketjuun. Oikeaa lohkoketjua OneCoinilla ei ole tähän mennessä todellakaan ollut, koska ei se niin vaikeaa olisi ollut 6 vuodessa antaa jäsenistölle lohkoketjuselainta joissa näkyy oikeat transaktiot eikä feikki-transaktiot.

Bulgarialaiset rikolliset ovat luoneet 4 TRILJOONAN euron feikki-arvosta kolikoita, jäsenten tileilläkin on useamman triljoonan verran leikkirahaa, jota he eivät itse edes hallitse. Bulgarialaiset voivat koska tahansa ottaa jäsenten kolikot pois ja sulkea tilin, ja näin on tapahtunutkin monille.

Eli noin 92 miljardia Onecoinia * 42.43€ feikki-arvo = 3.9 Triljoonaa euroa feikki-arvoa.

Rikolliset ilmoittavat Onecoinin "arvon" pelkästään omalla OneLife MLM sivustollaan, ja myyvät MLM-"koulutuspaketteja" joista saa kolikoita hintavimmista paketeista sadasosalla siitä mitä arvoksi rikolliset ilmoittavat MLM sivustollaan. Toki vielä lisäksi "Wonder Wheelit" joista voi voittaa tuplauksen.

Eli käytännössä ponzi-tyyppinen huijaus josta ei saa arvoa ulos sitten XcoinX:n sulkeutumisen 2017 alussa, muuten kuin jos onnistuu löytämään Dealshakerista jotain rahan arvoista. Useimmat diilithän Dealshakerissa ovat hybridi euro-ONE diilejä, joissa jo euro-osa kattaa oikean markkina-arvon ja ylikin sen.

Täytyy olla todella todellisuudesta irtaantunut kauppias että hyväksyy tällaisen huijaus leikkirahan Dealshakerissä, ja eihän moni hyväksykkään, kun katsotaan Dealshakerin matelevaa suosiota.

2 viikkoa sitten Dealshakerin laskuri ilmoitti että noin 666 tuhatta jäsentä on loggautunut sisään järjestelmään, siis sitten 2017 alun kun Dealshaker avattiin. Tämä olisi noin 18% väitetystä 3.7 miljoonasta jäsenestä. Joko Dealshaker ei kiinnosta jäseniä juuri ollenkaan, tai jäseniä ei ole lähellekään 3.7 miljoonaa.

Alexan mukaan Dealshakerissa käy päivittäin noin 25 tuhatta ihmistä ympäri maailman. Vertailun vuoksi esim. suomalaisessa hiipuvan suosion Muropaketti-sivustolla vierailee päivittän 30 tuhatta ihmistä..

Juha L kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Juha L kirjoitti...

Saa nähdä siiretäänkö OneCoin todella käyttämään Etehreum erc-20:a. Sehän on todella hidas, tällä hetkellä koko Ethereum pystyy käsittelemään Googlen mukaan 15 transaktiota sekunnissa. On kuitenkin olemassa ratkaisuja kuten esim. erillinen "value transfer layer" erc-20 tokeneille, kuten OMG network, joka lisää transaktionopeutta merkittävästi: omg.network

Mielenkiintoista on nähdä mitä tuleman pitää. Eventissä sanottiin että OneCoin alkaa käyttää lohkoketjua joka on "well known and proven in the blockchain world":
https://i.imgur.com/KR71tNs.jpg

Tällä hetkellä uuden OneLife BackOfficen testiversio näyttä Block Explorer näytössä Block Rewardiksi "Gas". Gas on Ethereumin käyttämä yksikkö transaktioiden sisäisessä hinnoittelussa Ethereum järjestelmässä..
https://i.imgur.com/0QgWj5t.png

Juha L kirjoitti...

"Tommi Vuorinen saa edelleen jatkaa satujensa kertomista, vaikka uskovien piiri hitaasti kutistuukin."

Se mikä tässä on mielenkiintoista, on että Tommi Vuorinen on suoraan sanottuna OneCoin/OneLife rikollisjärjestön promoottori ja huijauksen myyjä. Miten laillista tämä Tommin toiminta on, se varmasti tullaan jossain vaiheessa myös Suomen oikeuslaitoksessa selvittämään. Yhdysvaltojen Oikeusministeriö on julkisesti ilmoittanut että OneCoin on massiivinen kansainvälinen huijausoperaatio (massive international fraud scheme):
https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/former-partner-locke-lord-llp-convicted-manhattan-federal-court-conspiracy-commit-money

OneCoin toimii myös vastoin EU:n vuoden alussa voimaan tullutta AMLD5-direktiiviä. Sen mukaan virtuaalivaluuttoja hallinoivien yhtiöiden pitää rekisteröityä EU:ssa finanssivalvonta-organisaatiolle. OneCoin ei ole tietenkään tällaista rekisteröintiä tehnyt joten se toimii nyt vastoin EU:n AMLD5 direktiiviä. OneCoin on virtuaalivaluutta vaikka leikkirahaa onkin, ja siten myös yhtiö AMLD5:n alainen Euroopassa.
https://news.bitcoin.com/eu-countries-commence-crypto-regulations/

Miten on mahdollista että OneCoin vieläkin toimii EU:ssa? Vastaus liittyy Bulgarian nykyiseen korruptoituneeseen johtoon ja korruptiokäytäntöihin, erityisesti pitkäaikaiseen pääministeriin Boyko Borisoviin, jonka ex-vaimoon,Bulgarian vaikutusvaltaisimpiin kuuluvaan Tsvetelina Borislavovaan Ruja tutustui viimeistään Bulgarialaisen CSIF-rahaston hallinnon yhteydessä.

OneCoin onkin voinut turvallisin mielin toimia vielä tähän asti Bulgarissa koska korruptiorahaa on käytetty suunnattomia määriä turvaamaan toiminta. Ehkä suurin uhka on tässä Bulgarian nykyiset politiitiset tuulet, jossa Borisovin korruptoitunut hallinto ja järjestelmät uhataan kaataa poliittisten vastustajien toimesta. Jos näin tapahtuu, OneCoin menettää turvasatamansa Bulgariassa.

Juha L kirjoitti...

Tässä on loppuvuoden tämän hetkisiä päivämääriä koskien USAn liittovaltion OneCoin rikoskeissejä. Eli mikäli näistä ei päivämäärät enää hirveästi lykkäänny, OneCoinille tulee hyvin vaikea loppuvuosi mediassa..

Sebastian Greenwood pre-trial #2: October 5, 2020, at 11am
David Pike guilty plea hearing: October 8, 2020, at 11am
Gilbert Armenta sentencing: October 21, 2020, at 10am
Konstantin Ignatov sentencing control: November 11, 2020, at 3:30pm
Mark Scott sentencing: December 17, 2020, at 10am

deckfromacard kirjoitti...

mitä tapahtuu niille tunkeille jotka eivät ole siirtäneet tiliään uuteen järjestelmään (puolitoista vuorokautta aikaa)? Katoavatko heidän kolikkonsa "poks" savuna ilmaan?

deckfromacard kirjoitti...

Huumorin pilkahdus tässä on se, että noin vuorokausi sitten OneCoinin "lohkoketju 2.0" simulaattori sylkäisi ulos lohkon jossa "louhitut" OneCoinit kun lasketaan mukaan, on lohkoketjusimulaattorissa nyt yli 80% kaikista 120 miljardista kolikosta. Näin ollen lähdekoodi olisi tullut julkaista ja KRP olisi voinut kertoa onko kyseessä huijaus vai ei.
Kätevästi sivustot menivät pimeäksi ja tilalle tulee uusi lohkoketju 3.0 juuri kun tuo päivä olisi taas koittanut. Tämähän nähtiin jo 2016 kun lohkoketju 1.0 heitettiin romukoppaan jottei noita luvattuja rajapyykkejä tarvitse kunnioittaa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Juuri niin. Lohkoketju uusitaan säännöllisesti, jotta koodia tai "valuuttaa" ei tarvitse ikinä avata, vaan louhintaa (=huijausta) voidaan jatkaa loputtomiin.

Nimetön kirjoitti...

Ai te yritätte sanoa että nyt olis myöhäistä laittaa kunnolla kiinni? Kun olen vähän siinä ja siinä... ;)

Nimetön kirjoitti...

Ei toki, nyt on ihan yhtä hyvä aika liittyä kuin aikaisemminkin, onen arvo on edelleen sama 0

deckfromacard kirjoitti...

Jos haluaa antaa rahansa kirjekuoressa juna-asemalla jollekulle vain siksi että voi katsoa numeroita nettisivulla, niin minäkin voin ottaa ne rahat.
Kelpaako 5000€ "Tycoon Trader"?

Nimetön kirjoitti...

Youtubesta voi katsoa Tommi Vuorisen luentoa Turussa 2016 ja laskea kuinka monta kertaa hän mainitsee, että kolikkojen määrä ei kasva, joten arvo ei voi kuin vain nousta kun koko maailma kohta haluaa kolikoita :D :D :D

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tommi Vuorisen videoitu esitys Turussa 23.2.2016 olisi jo sellaisenaan riittänyt syytteiden nostamiseen. Harmi vain, ettei KRP saanut mitään aikaan.

Nimetön kirjoitti...

Olet Petteri nyt 5 vuotta julistanu tätä suureksi huijaukseksi ja saanut ikävä kyllä lehdetkin kirjoittamaan vain negatiivista ja suoraa valhetta. Jos tämä olisi todettu huijaukseksi niin eikös kaiken järjen mukaan sivut olisi pitänyt olla kiinni jo kauan aikaa sitten. Eikös myös Rujan ja Konstantinin äiti omistajana pitäisi olla tiilen päitä lukemassa. Mutta nyt hän on astunut lavalle ja tuonut yhtiön tulevan 2 vuoden suunnitelman kaikkien nähtäväksi. Yhtiö kasvaa ja kehittyy koko ajan. Sivut uusiutuu, uusi lohkoketju tulee, dealshakeriin kautta kauppa käy vaikka väität muuta. Mutta eihän Petteri pysty syömään sanojaan vaikka mitä tapahtuisi. Jääräpäinen tietokirjailija olet etkä mitään muuta. Mitään hiljaiseloa ei ole ja varsinkaan maailmalla ja huomaat sen jos vaan viitsit seurata aidosti ilman lappuja silmillä. Kyllä isoja haasteita on matkan varrella ollut mutta silti yhtiö ja jäsenet vie toimintaa eteenpäin. Kirjoititpa sinä täällä muutaman samanhenkisen henkilön kanssa mitä tahansa. Mutta hyvä että olet löytänyt itsellesi elämäntehtävän olla vain negatiivinen ja muita haukkuva ihminen. Kaikkea hyvää sinulle elämääsi kaikesta huolimatta.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Lyhyt versio:
- Sebastian Greenwood ja Konstatin Ignatov USA:ssa tutkintavankeudessa
- satojen miljoonien rahapesusta lopulliset tuomiot tänä syksynä
- koko järjestelmän avainhenkilö Ruja Ignatova monta vuotta kateissa (katosi ilman selityksiä)
- suomalaisten uskovaisten joukko hupenee koko ajan, entisiä avainhenkilöitä lähtenyt mm. Invictaan vaikka menettävätkin kaikki (arvottomat) kolikkonsa
- tyhjiä lupauksia pörssistä ja Mastercardista 5 vuoden ajan
- Onecoineja ei voi edelleenkään vaihtaa oikeaksi rahaksi, arvo käytännössä nolla
- kaksi valheeksi osoittautunutta lohkoketjua, nyt tulee kolmas joka on sitten totta?

Jos joku vielä tämän jälkeen uskoo Tommin lupauksia ja puolustaa yhtiötä neuvoisin menemään peilin eteen.

Tilanne olisi ihan toinen, jos Tommin lupaukset olisivat toteutuneet ja tässäkin jutussa lukisi nyt Bitcoinin sijaan Onecoin: Espoolainen levyseppähitsaaja Toni, 41, löi rahoiksi bitcoineilla: Tilin saldo hulppeat 6,6 miljoonaa – En uskonut ollenkaan koko hömpötykseen

Juha L kirjoitti...

Hei vielä joku uskovainen jaksaa! Niin että Petterikö OneCoinia vain julistaa huijaukseksi? Ja mitä valheita lehdet ovat kirjoittaneet OneCoinista, linkkaa nyt vaikka yksi tällainen valhe perusteluineen niin katsotaan tarkemmin.

OneCoin ON todettu virallisesti huijaukseksi.
Sen voi lukea USAn Oikeusministeriön tiedotuksesta. Miten monta kertaa näitä tarvitsee linkata idiooteille?
https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/former-partner-locke-lord-llp-convicted-manhattan-federal-court-conspiracy-commit-money

Konstantin ja Sebastian ovat menossa tiilenpäitä lukemaan. Rujasta on ollut syyte päällä jo 2017 alkaen, vähän ennen kuin katosi kokonaan. En ihmettelisi jos Veska saa myös syytteen niskaansa tämän esiintymisen jälkeen.

Sekin on jo todettu useasti miksi Bulgariasta toimintaa voi pyörittää vapaasti, tässäkin ketjussa jo kerran.

Arvottoman sonnan pistäminen oikeaan lohkoketjuun ei muuta sitä yhtikäs miksikään. Jäsenillä ei ole triljoonien eurojen arvosta kolikoita tileillään vaikka MLM tililtään niin voisi tolvanat toivoa että rikkaita ollaan.

Jokainen voi katsoa Amazonin Alexan ja Googlen Similarwebin tilastoista miten "suosittu" Dealshaker on kohta 4 vuotta pyörittyään. Noin 25 tuhatta vierailua päivässä, mikä on naurettavan vähän kansainväliselle sivustolle joka hypettää itseään jonain mahtavana kansainvälisenä kauppapaikkana. Esim suomalaisella k-ruoka.fi sivustolla käy 86 tuhatta kävijää päivässä päihittäen Dealshakerin yli kolminkertaisesti kävijämäärässä.. Eipä ihme sillä Dealshaker on huonosti toimiva kuponkikirpputori joka perustuu huijaukseen.
https://hypestat.com/compare/dealshaker.com/k-ruoka.fi
https://www.similarweb.com/website/dealshaker.com/

Nimetön kirjoitti...

Laitatko JuhaL tai Petteri nyt dokumentit, viralliset sellaiset vaikka Suomesta, Euroopassa, Aasiasta, Afrikasta ja latinalaisesta Amerikasta, jossa toiminta on todettu ja tuomittu huujaukseksi. Jenkit on oma maailmans ja siitä odotetaan mielenkiinnolla lopputulosta. Jos ette pysty laittamaan faktoja niin sehän kertoo sitten kaiken. Eli näyttäkää nyt ihmeessä toteen että toiminta olisi todettu oikeudessa pyramidihuujaukseksi. Turha heittää jenkkien linkkejä, se maa elää ihan omaa elämäänsä ja oikeuskäsittelyt on yhtä sirkusta.

Nimetön kirjoitti...

Normaali ihminen tunnistaa pyramidihuijauksen tai nigerialaishuijauksen jne. kusetukseksi vaikka siitä ei olisikaan minkään oikeuden päätöstä. Wincapita oli pyramidihuijaus vaikka Kailajärveä ei olisikaan saatu haastettua oikeuteen.

Jos joku uskovaisista uskaltaisi haastaa tommi vuorisen oikeuteen huijauksesta, tuomio tulisi varmasti.

Juha L kirjoitti...

Miten niin "turha pistää jenkkien linkkejä"? Jenkit ovat ainoita joilla on 1) resurssit tätä maailmanlaajuista huijausta tutkia ja 2) päätekijöitä firmasta vangittuna.

Esim. Lontoon poliisi heitti hanskat tiskiin oman tutkimuksensa osalta ja ilmoitti tukevansa USAn tutkintaa. Lisäksi SDNY-talousrikososastoa pidetään yleisesti maailman parhaimpana. Toki huijareiden intresseissä on dissata jenkkien tutkintaa koska se on ainoa tutkinta joka saa jotain aikaiseksi ja firman päätekijöitä kiinni.

Konstantin Ignatov on tunnustanut syyllisyytensä ja todistanut OneCoinia vastaan jo viime vuoden marraskuussa kolmena eri oikeusistuntopäivänä. Sen mitä Konstantin sanoi voi lukea virallisista oikeuden asiakirjoista (maksullinen PACER) tai Courtlistener-palvelun avulla joka peilaa PACER-dokumentit kaikille ilmaiseksi luettavaksi:

Tästä lukemaan mitä Konstantin todisti valan alaisena OneCoinia ja Rujaa vastaan Mark Scottin OneCoin rahanpesu oikeudenkäynnissä (Scott todettiin syylliseksi):
Marraskuu 5,2019: https://www.courtlistener.com/docket/7829201/187/united-states-v-scott/
(Alkaen PDF sivulta 95)

Marraskuu 6,2019: https://www.courtlistener.com/docket/7829201/189/united-states-v-scott/
(Alkaen PDF sivulta 14)

Marraskuu 7,2019: https://www.courtlistener.com/docket/7829201/191/united-states-v-scott/
(Alkaen PDF sivulta 23)

Konstantin allekirjoitti ennen kyseisiä oikeusistuntopäiviä, eli jo lähes vuosi sitten lokakuun 4, 2019 tunnustuksen eli ns. 5k kirjeen, jossa Konstantin tunnustaa syyllisyytensä kaikkiin neljään syytekohtan (syytteistä max 90 vuotta vankeutta) ja alkaa toimimaan liittovaltion todistajana OneCoinia ja Rujaa vastaan. Sen voi lukea Scribdista joka tosin on maksullinen jos haluaa nähdä koko dokumentin:
https://www.scribd.com/document/434747259/On-OneCoin-Cooperator-Konstantin-Ignatov-s-Plea-Agreement-for-5K1-letter

Laitoin sen kuvina myös tänne: https://imgur.com/a/ydGigoO

Konstantin tunnusti ilman oikeudenkäyntiä, vaikka asianajajana hänellä on miljoona-luokan kuuluisa Jeffrey Lichtman, jonka edellinen keissi oli maailman tämän hetken kuuluisimman meksikolaisen huumekeisari Joaquin “El Chapo” Guzmanin puolustaminen.

Tunnustaminen ja yhteistyö ei automaattisesti takaa lyhyempää tuomiota, se on tuomarin päätettävissä. Sen verran Konstantin on kuitenkin laulanut kuten yllä olevista PDFistä voi lukea, että Konstantin varmasti saa huomattavan helpotuksen tuomioonsa.

Jos joku ei noiden asiakirjojen lukemisen jälkeen tajua että OneCoin on huijaus, on parasta kirjautua itse suljetulle osastolle, sen verran selkeä homma on yksityiskohtia myöten.

Extrana alla olevasta linkistä voi kuunnella tallenteen Sebastian Greenwoodin ensimmäisestä pre-trialista vajaa 3 viikkoa sitten. Mikäli Greenwoodin keissi menee varsinaiseen valamiesoikeuteen, tulee Konstantin hyvin todennäköisesti jälleen todistamaan OneCoinia ja Greenwoodia vastaan.
https://youtu.be/QjmlNUxTJ24

Tässä vielä FBIn nauhoitus Rujan puhelusta rahanpesijä-rakastajalleen Gilbert Armentalle. Kuulostaako siltä että tässä keskustellaan legitistä bisneksestä...
https://soundcloud.com/innercitypress/onecoins-ruja-ignatova-tells-armenta-to-watch-out-for-russian-guys

Petteri Järvinen kirjoitti...

Laitapa sinä yksikin todiste siitä, että Onecoin on kryptovaluutta. Ainoa todiste tähän asti on se, että ottivat vastaan eurosi - varmaan tuhansia. Mitään et ole saanut vastineeksi, paitsi Tommin valheita ja tyhjiä lupauksia.

Ihminen on tyhmä, jos "sijoittaa" rahojaan helpon rikastumisen vuoksi lupauksiin, mutta suorastaan idiootti, jos ei viisi vuotta myöhemminkään myönnä tulleensa huijatuksi.

Juha L kirjoitti...

Sitten vielä yksi kysymys OneCoin uskovaisille. Muun muassa BBC on uutisoinut Konstantinin laulamisesta ja tehnyt jopa pitkän podcast-sarjan Rujasta ja OneCoin-huijauksesta.

Jos kerran BBCn uutisointi OneCoinista ei pidä paikkaansa, kysymys kuuluu, MIKSI OneCoin ei ole haastanut BBC:tä oikeuteen? Siitähän saisi valtavat korvausrahat ja positiivista julkisuutta, jos OneCoin voisi oikeudessa todistaa BBC:n valehtelevan. Mutta eipä näy tällaista.. Miksiköhän..

https://www.bbc.com/news/technology-50417908?
https://www.bbc.com/news/stories-50435014
https://www.bbc.co.uk/programmes/p07nkd84/episodes/player

Nimetön kirjoitti...

Laitatko JuhaL nyt ne dokumentit koko muusta maailmasta jossa toiminta ja yhtiö on tuomittu huijaukseksi. Jenkkien touhut ei tarkoita koko maailmaa. Mut kun ei ole yhtiön toimintaa missään tuomittu niin et ymmärrettävästi pysty mitään laittamaan vaan toistat vain itseäsi. Yksittäisten, väärin toimineiden jäsenten toiminta on tuomittavaa, se on selvä. Miksi toiminta pyörii ympäri maailman eikä sivuja ole laitettu kiinni jos kerran on joka puolella tuomittu huijaukseksi. Petterikin jaksanut jo 5 vuotta toistaa samaa virttään ja JuhaL säestää vierellä.

Juha L kirjoitti...

Usan keissi on tietenkin pääkeissi koska USAlla on firman toinen perustaja Greenwood ja Rujan veli Konstantin pidätettynä. Eiköhän ne muutkin maat ala tämän jälkeen toimimaan jahka Greenwoodille ja Konstantinille luetaan tuomiot.

Greenwood ja Konstantin eivät olleet mitään "jäseniä" vaan koko huijauksen toinen perustaja (Greenwood) ja huijausta Rujan katoamisen jälkeen johtanut Konstantin. Tästä suurempia "kaloja" löytyy selkeästi vain yksi, Ruja itse, joka on paossa syytettään tai kuollut. Joten on täysin luonnollista että voi olla vain yksi kunnollinen oikeuskäsittely kerrallaan jossa kyseiset firman johtohenkilöt ovat syytteessä.

Kerroin jo aikaisemmin miksi homma voi pyöriä Bulgariassa. Lyhyesti: Rujalla on suhteet kunnossa Boyko Borisovin hallintoon ja rahaa maksettu. Borisovin alla rahalla voi pyörittää Bulgariassa vaikka mitä, varsinkin kun tuntee vielä Borisovin ex-vaimon kuten Ruja.

Juha L kirjoitti...

Sen verran tähän voisi lisätä, että esim. Saksassa OneCoin ei voi toimia laillisesti finanssivalvonnan jo vuonna 2017 tekemän päätöksen takia:
https://www.bafin.de/SharedDocs/Veroeffentlichungen/EN/Verbrauchermitteilung/unerlaubte/2017/vm_170427_Onecoin_Ltd_en.html

Missään muussakaan EU maassa OneCoin ei voi toimia laillisesti koska se ei ole EU:n AMLD5 direktiivin vaatimalla tavalla rekisteröitynt millekään finanssivalvonta-organisaatiolle.

Valitettavasti puuttuminen tällaiseen on hidasta ja vaikeaa, varsinkin kun OneCoin operoi vielä tälllä hetkellä turvassa Bulgariasta käsin.

Nimetön kirjoitti...

Jos tarkkoja ollaan, niin ei ole olemassa mitään onecoin "yhtiötä", ei ole mitään juridista henkilöä jonka voisi haastaa oikeuteen. Joskus oli Veskan käsissä oleva pöytälaatikkofirmojen verkosto, jota ilmeisesti tarvittiin aikanaan pankkitilien perustamiseen. Mutta pankki toisensa jälkeen sanoi yhteistyön irti, joten tuskinpa pöytälaatikkofirmojakaan on enää olemassa.

Siten on absurdia kysyä "missä oikeudessa onecoin on tuomittu huijaukseksi". Ei sellaista voi tuomita mitä ei ole juridisesti olemassa.

Juha L kirjoitti...

Saa nähdä viitsivätkö edes pistää tuota onecoin.eu sivustoa enää pystyyn, vai keskitetäänkö huijaus akselille OneLife-Dealshaker joka toki tähänkin asti on ollut se keskipiste OneLifen aloituksesta lähtien.

Juha L kirjoitti...

Tuota Sofian OneCoin pääkonttoria pyörittävän Bulgarialaisen yhtiön nimi on One Network Services EOOD. OneCoin Ltd. puolestaan on rekisteröity Emiraatteihin, joten vaikea sanoa onko sen alla varsinaisesti yhtäkään työntekijää.
One Network Servicellä on luokkaa 14-15 työntekijää listoilla. Tai ainakin keväällä oli. Mutta siis suunnilleen tuota luokkaa.

IT ostetaan tietenkin kolmannelta osapuolelta.

https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.one_network_services_ltd_eood.3474cb0ec67d61bf215e56637d2a1e7d.html
https://twitter.com/Svrakata/status/1255838193318014980

Juha L kirjoitti...

Tällä hetkellä firmaa Sofian konttorilla johtaa operatiivisesti kirjanpitäjä Georgi Dimitrov Georgiev ja Veska. Trinidad & Tobagon ihme MLM kapteeni KingJayms sitten on yhteydessä heihin, tai lähinnä Gerogieviin koska Veska ei puhu englantia.

Paperillahan One Network Serviceä johtaa tuo firman turvamiesgorilla Angel Boyahzhiyski. Mitään CEOta tai GM:aa on turha edes kysyä. Normaali ihminen näkee jo tästä järjestelystä, että kyseessä ei ole firma jolla olisi puhtaita jauhoja pussissaan.

Mutta OneCoin uskovaiset eivät vaan välitä mistään tällaisesta mitään. Pääargumenttina tuntuu olevan se, että ei voi olla huijaus koska vieläkin pyörii.

Nimetön kirjoitti...

Se on joillakin kumma käsitys tuosta rikoksen uhriksi joutumisesta tai rikoksen tapahtumisesta. Huijausta ei ole tapahtunut, koska ketään ei ole tuomittu. Samalla logiikalla ei Bodomjärvellä tapahtunut kolmoismurhaa, koska ketään ei ole tuomittu kolmoismurhasta.

Ja normiälyiselle ihmiselle on myös selvää, ettei viranomainen saa suljettua jotain nettisivua. Siksipä esim. Kiina rajoittaa kansalaistensa pääsyä nettiin, koska ei pysty sulkemaan epämiellyttäviä sivuja.

Nimetön kirjoitti...

Mark Scott on (entinen) asianajaja joka työskenteli suoraan Rujalle pesten rahaa ja sai siitä 50 miljoonan usdn palkkion. Hänet on tuomittu huijauksella saatujen Onecoin rahojen pesusta.

Tuomionluku vain jäljellä. Samoin Konstantinilla tuomion luku vain jäljellä, koska syyllisyys huijauksen pyörittämiseen on jo tunnustettu.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tämä uutinen selittää paljon - Bulgaria on EU-alueen korruptoitunein maa:

"BULGARIAN oikeusministeri Danail Kirilov jätti keskiviikkona eroilmoituksensa, uutistoimistot kertovat. Kyseessä on lyhyessä ajassa jo viides ministeriero Bulgariassa, jossa mielenosoittajat ovat vaatineet koko hallituksen eroa ja aikaistettuja parlamenttivaaleja 49 päivää kestäneissä mielenosoituksissa.

Kirilovia on syytetty siitä, ettei hän ole ajanut riittävän tarmokkaasti uudistuksia korruptoituneen oikeusjärjestelmän siivoamiseksi.

Mielenosoitukset alkoivat heinäkuun alkupuolella, kun korruptiosta suuttuneet bulgarialaiset vaativat pääministeri Boiko Borisovin ja valtakunnansyyttäjän Ivan Geshevin eroa. Geshevin arvostellaan suojelevan korkeassa asemassa olevia ihmisiä, kuten oligarkkeja, korruptiosyytteiltä.

YES Bulgaria -oppositiopuolueen johtaja Hristo Ivanov totesi uutistoimisto Reutersille, ettei oikeusministerin ero riitä mielenosoittajille."

Petteri Järvinen kirjoitti...

Miten niin ei ole sivuja suljettu? Onecoin.eu sanoo taas "Warning: Suspected Phishing Site Ahead! This link has been flagged as phishing. We suggest you avoid it." eikä avaudu. Parasta tosiaan välttää sitä.

deckfromacard kirjoitti...

"Mut kun ei ole yhtiön toimintaa missään tuomittu niin..."
Okei.
Kiinassa 35 syytettyä sai tuomiot. Ei siis pelkästään syytteet vaan tuomiot. Ja rikos heidän osaltaan oli laiton pyramidipeli.
OneCoin/OneLife sanoi pressiriliisissään toisille "sioittajille" että nämä olivat "yksittäisten edustajien harharetkiä", mutta se ei muuta mitään. Kiinalaiset OneCoinin jäsenet myivät OneCoinin koulutuspaketteja OneCoinin järjestelmässä OneCoinin referral linkeillä OneCoinin hinnoittelulla ja käyttäen OneCoinin omaa nettisivua/mekanismia kaikkeen tähän. Juuri siten kuin koko Onecoinin "koulutusmyynti" on suunniteltu toimimaan.
Kuten Yhdysvalloissa, niin myös Kiinassa se tapa millä koulutusta myytiin oli pyramidipeli, riippumatta siitä ovatko yksittäiset IMA:t luvanneet tuottoja tai ei.
OneCoin-yhtiötä ei Kiinassa ole haastettu oikeuteen. Liittynee siihen että OneCoinin itsensä mukaan heillä ei ole toimintaa Kiinassa.

Nimetön kirjoitti...

Lohkoketju 3.0 myötä katoaa se Onecoinin "lohkoketjuun leivottu KYC". Juuri se ominaisuus, jonka piti tehdä kolikosta ylivoimainen. Ei sen puoleen, ei siihen kukaan uskonutkaan.

Onneksi tilalle on tulossa se kasvotunnistukseen perustuva KYC, kelpaa kehitysmaiden pankittomien köyhienkin käyttää sitä. Ai niin, eipä siellä taida pahemmin olla kasvontunnistukseen pystyviä kännyköitä.

Ari Widell kirjoitti...

Onneksi minulla on jo KYC-hyväksytty tili feikki-ID:llä... Mutta ei kai nyt tarvi tuota kasvontunnistustakin, kun on kerran jo hyväksytty tili?

Miten voin jatkossa lähettää one-kolikoita terroristeille ja rikollisille, jos menetän tuon tilini? Tämä paljon puhuttu OneCoinin lohkoketjuun integroitu KYC kun juurikin mahdollisti väärennetyillä henkkareilla tilien hankkimisen.

Eli toisin sanoen Ruja ja kumppanit valehtelivat myös KYC:n tarpeellisuudesta kolikkouskovaisille. Tätä niin sanottua yhtiötä ei ole koskaan kiinnostanut mikään muu kuin rahan huijaaminen hölmöiltä rahanpesuverkostoonsa.

Juha L kirjoitti...

Sellainen mitätön heitteri-lehti kuin The Wall Street Journal julkaisi tänään jutun OneCoin huijauksesta. Maine kasvaa jälleen mukavasti. Mutta ihan kohta varmasti OneCoin ampaisee kuuhun, mikäli on uskominen Trinidad&Tobagolaista "kapteenia"..

https://www.wsj.com/articles/onecoin-took-in-billions-then-its-leader-vanished-11598520601?st=seumd4nkrhkr8qm&reflink=share_mobilewebshare

Nimetön kirjoitti...

https://www.fashion-rooms.com/media/catalog/product/6/4/6425_0.jpg

Yandexista löytyi tälläinen, joka paremmin sopisi Veskalle. Täytyy
jatkaa etsimistä.

Nimetön kirjoitti...

https://tinyurl.com/y4y2sevx

Ei vielä löytynyt. Yllä olevan haun perusteella löytyy kylläkin
erään tunnetun muotiasiantuntijan blogi :)

https://tinyurl.com/y5o6rgke

Google-kuvahaulla löytyi Veskan "lavakuvaa" 3 kpl.

https://electraproject.org/

Electra is a Payment Coin You Can Spend Anywhere.

t

Mikäs tuo Electra onkaan.

Minulle 1 Bitcoin löydöstä, mielellään ei Onecoin :)

Nimetön kirjoitti...

Tällainen uutinen oli printatussa mediassa (KSML 26.8): "Sadat korvauksitta Wincapita vyyhdissä". Jutussa kerrotaan että oikeusrekisterikeskuksen päätöksen mukaan 1123 henkilöä saa korvausta yht. 22.9 milj.€; suurin yksittäinen hakija saa 1,56 milj.€. Ilman korvausta jää 346 hakijaa. Yhteensä ORK on saanut perittyä tuomituilta rikoshyötynä 34,2 milj.€. Onkohan Wincapita-saaga nyt kokonaan ohi? Ainakin osa huijatuista sai rahansa (tai osan?) niistä takaisin.
Miten on Onecoinin kanssa? Tuleeko sieltä koskaan kenellekkään minkäänlaisia korvauksia huijatuksi tulemisesta? Tuskin; se missä WC:n varojen jäljittäminen oli helppoa niin sitä se ei todellakaan ole OC:ssa. Rahat ovat todennäköisesti piilotettu ammattirikollisten toimesta niin hyvin ettei niitä saada laillisin keinoin takaisin.
Kommenteissa spekuloidaan sitä että onko OC rikollista toimintaa, miten käy Konstan & co jenkeissä, missä on Ruja tai mitä Veska-mummo höpisi eventissä. Suomalaisen sijoittajan (huijatun uhrin) kannalta niillä ei ole mitään merkitystä. Jos sijoittajalle riittää se että hän voi ostaa DS rihkamatorilta ylihintaan (yleensä euroilla) jotain rojua sen sijaan ettei ole euro-miljonääri Tommin ja Kari W:n lupausten mukaisesti. Herrat lupasivat taloudellista riippumattomuutta, konventoivaa korttia ym. muuta upeaa, eli ihan suoraan ohituskaistaa miljonääriksi, sijoitukselle monisatakertaista voittoa lyhyessä ajassa; tietysti euroina.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Valitettavasti Onecoiniin laitettuja rahoja ei saa takaisin. Ne on hävitetty veroparatiiseihin ja pesty moneen kertaan. Eikä Suomessa ole edes yhtiötä, jolle vaatimuksen voisi esittää. Tommilta voisi yrittää periä rikoshyötyä takaisin, sikäli kun hänellä on mitään enää jäljellä.

Juha L kirjoitti...

Tommi on huijari joo, ja ymmärtää varmsti itsekin käyttäneensä täysin moraalittomia keinoja myydessään tätä "mahdollisuutta", mutta noita Tommin juttuja kun lukee, niin tuntuu että tyyppi suggeroi itse itseään uskomaan, ehkäpä jotta ei tuntuisi psykologisesti niin pahalta ajatella mahdollisia seurauksia.

Helpompaa olla kun lakkaa huolehtimasta, kieltää kaiken Onecoiniin liittyvän negatiivisen itseltään ja muilta ympärillä olevilta jäseniltä, heittää aivot romukoppaan ja kuuntelee pelkästään huijauksen virallista paatosta. Muuta kuin virallista paatosta kielletään seuraamasta. Aivan suoraan samaa toimintaa ja joukkokontrollia mitä uskonnollisissa kulteissa on, tyyliin Scientologia.

Paatuneemmat ja loogisesti ajattelevat huijarit kuten esim. Kari Wahlroos, Juha Parhiala etc. eivät ainakaan jää kiinni tällaiseen älyttömään kiihkouskovaistyyliseen kuplaan, vaan siirtyvät huijauksesta toiseen kun homma ei pelitä.

Toki Tommikin sen verran tajuaa ettei enää viitsi häpäistä itseään julkisesti missään median haastattelussa.

Nimetön kirjoitti...

Eiköhön palata siihen olennaiseen, Veskan vaatetukseen ja unohdeta toi onecoin..

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kiinnostava juttu Australian lehdestä: Amer Abdulaziz Salman, yksi Onecoinin rahanpesijöistä, varasti 162 miljoonaa ja perusti lämminveritallin, jonka taustoja poliisi nyt tutkii: Racing officials probe horse racing outfit over cryptocurrency scam.

deckfromacard kirjoitti...

No Mitenkäs OneCoin-sijoittajat? Oletteko tyytyväisiä? Yhäkö koirat haukkuu ja karavaani kulkee?

Oikeastaan kysytään: onko kaikki nyt paremmin kun olette saaneet OneLife 2.0:n ja lohkoketju 3.0:n? Tekikö se taloudellisesti riippumattomaksi?

Vai Ottaako vain päähän se fakta että jo yli kahden viikon ajan yhdellekään OneCoinin nettisivulle ei ole voinut päästä?
- oneforex.eu, onelifeevents.eu, xcoinx.com ja goldvault.co heittävät phishing warningin jälkeen "Error 522: Connection timed out".
- onecoin.eu heittää phishing warningin jälkeen "Error 524: timeout occurred".
- oneacademy.eu ja dealshaker.com laskevat aikaa kohti migraatiota, jatkuvasti kasvava määrä negatiivisia päiviä, tunteja, minuutteja ja sekunteja.
- onelife.eu kertoo migration päättyneen. Vanhalle sivulle ei enää pääse ja uusi ei toimi.

Onko tämä nyt sitä tulevaisuuden_maksu_valuuttaa josta maksoitte?

Nimetön kirjoitti...

Onkohan taktiikkana se, että jätetään tuo onecoin.eu sivusto näyttämään erroria, jotta viranomaiset menisivät lankaan, ja huijaus keskitetään pelkästään onelife.eu ja dealshaker.com sivustoille.

Juha L kirjoitti...

Viime viikonloppuna oli Romanian eventin yhteydessä Dealshaker expo.
Koska huijauksen kaikki saitit ovat olleet jo 2.5 viikkoa alhaalla, herää kysymys miten OneCoineja voitiin käyttää expossa? No sain vastauksen, että nyt kun saitit ovat alhaalla, "tulevaisuuden maksuvaluuttaa" käyttää tietenkin kynää ja paperia!

https://imgur.com/a/71Fr5RX

Jäseniä ei tämäkään touhu haittaa tai kummastuta sen enempää, kynällä ja paperilla mennään.. 😂

deckfromacard kirjoitti...

"Onkohan taktiikkana se, että jätetään tuo onecoin.eu sivusto näyttämään erroria, jotta viranomaiset menisivät lankaan, ja huijaus keskitetään pelkästään onelife.eu ja dealshaker.com sivustoille."

Jos on niin huonosti on toteutettu kun nuo kolme "toimintaan jäävää" sivustoakaan eivät toimi; kaksi laskee aikaa kohti 24.8.2020 (kuusi päivää miinuksella ja sen kun rumemmaksi muuttuu) ja kolmas kyllä ymmärtää että 24.8. meni jo, muttei päästä sivustolle.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Varsin osuva juttu Seurassa: ennustajien asiakkaat uskovat, vaikka ennustaja itse sanoo kaiken olevan huijausta. Tulee ihan mieleen sitkeimmät onecoinistit, kuten muuan Niilo Keski-Suomesta.

"Ihmisten reaktiot ovat olleet yllättäviä, kun olen kertonut työskennelleeni puhelinennustajana ja homman olevan pelkkää huijausta.

Eräs henkilö sanoi, että on se silti ihmeellistä, miten hyvin puhelinennustajat ovat osanneet hänen tulevaisuutensa nähdä. Yritin selittää, että huijaamisen tarkoitus on saada asiakkaat ajattelemaan juuri noin. Hän sanoi uskovansa minua, mutta soittavansa silti jatkossakin ennustajille.

Toinen henkilö suuttui. Hänelle oli kova pala kuulla, että asia, johon hän lujasti uskoi, olikin huijausta. Hän lopulta käsitteli pettymyksensa haukkumalla minut ja ilmoittamalla, että vain minä olin kusettaja, ja muut ovat oikeita ennustajia.
Juuri tämän vuoksi puhelinennustaminen on niin helppoa. Monien ihmisten usko ennustajien yliluonnollisiin kykyihin on niin vahva, ettei mikään horjuta sitä.

Ei edes se, että ennustaja itse kertoo homman olevan huijausta."

deckfromacard kirjoitti...

According to The Skeptic's Dictionary, an example of this syndrome is evidenced by an event in 1988 when stage magician James Randi, at the request of an Australian news program, coached stage performer José Alvarez to pretend he was channelling a two-thousand-year-old spirit named "Carlos". Even after it was revealed to be a fictional character created by Randi and Alvarez, many people continued to believe that "Carlos" was real. Randi commented: "no amount of evidence, no matter how good it is or how much there is of it, is ever going to convince the true believer to the contrary."

https://en.wikipedia.org/wiki/True-believer_syndrome

Juha L kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Juha L kirjoitti...

Tommin usko ei horju. Tommin mukaan mahtava palkinto luvassa tosi uskovillle lähitulevaisuudessa!😂 Telegramista:

https://i.imgur.com/XTdVExf.png

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tommi lupaa taivaspaikkaa uskovaisille. Eikö tätä huijausta saada millään loppumaan?

Nimetön kirjoitti...

Juha L, hyviä kommentteja! Huomasin, että käytät triljoonaa tarkoittaessasi biljoonaa.
Suomalaisessa triljoonassa on peräti 18 nollaa ja englantilaisessa vain 9.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Suurten_lukujen_nimet

Nimetön kirjoitti...

^ englantilaisessa trillionissa on siis 12 nollaa. Pahoittelut!

Juha L kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Juha L kirjoitti...

^ Jep. Pitäisi ehkä puhua tuhansissa miljardeissa niin ei menisi nuo sekaisin.
Joka tapauksessa luvut ovat normi-ihmiselle käsittämättömiä.

Arvioiden mukaan jäsenten tileillä on luokkaa ainakin 60 miljardia kolikkoa, mikä tekee 42.43€ kolikon leikkiarvolla noin 2500 miljardia euroa leikkiarvoa.

Jäseniä on noin pari miljoonaa (OneLife väittää 3.7 miljoonaa).
Vertailuna suomalaisilla kotitalouksilla on alle 100 miljardia euroa talletuksia tileillä. https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000006238452.html

OneCoin jäsenten pitää siis uskoa, että yksi bulgarialainen hämäräfirma jolla ei ole edes virallisesti nimettyä toimitusjohtahaa, eikä tarvittavia AMLD5 rekisteröintejä toimiakseen laillisesti EU:ssa, säilyttää omien jäsentensä tileillä luokkaa 25 kertaa enemmän arvoa kuin suomalaisilla yhteensä pankkitileillään.

Tällä hetkellä kun Dealshaker on ollut alhaalla jo lähes 3 viikkoa, kolikolla ei saa edes niitä kiinalaisia tyynyliinoja tai muuta tarjolla olevaa kirpputorikrääsää.

deckfromacard kirjoitti...

Korjataan tuota hieman: juuri ennen kuin sivut menivät alas, oltiin siinä vaiheessa jossa vihdoinkin olisi louhittu se 80 % kolikosta. Se 80 % yhteensä 120 miljardista kolikosta tarkoittaa 96 miljardia kolikkoa. Se taas tuolla kurssilla tarkoittaa että jäsenillä on "säästöjä" hieman reilu 4 000 miljardia euroa, koska kaikki kolikothan firman mukaan louhitaan jäsenten toimesta ja suoraan jäsenille (kyseessä ei siis ole ennakkoon louhittu valuutta).

Nimetön kirjoitti...

DOJ wants Mark Scott to forfeit $392 million dollars

Between approximately May 2016 and July 2018, the Fenero Fund Accounts funded approximately €282,000,000 in wire transfers to a series of Fenero Fund bank accounts held at the Bank of Ireland in the Republic of Ireland.

Scott also transferred tens of millions of Euros back to Bulgaria from the Fenero Funds, disguised as fake loans.

Scott subsequently transferred approximately €185,000,000 from the Bank of Ireland to the accounts of another one of Ruja’s money launderer’s, named Aamer Abdulaziz.

Scott himself pocketed over $50 million in stolen OneCoin investor funds. He used this money to purchase “several houses, luxury cars, a yacht, and numerous purchases of luxury jewelry and other personal property”.

Sinne ne one uunojen rahat meni, eikä penniäkään takasi ikinä..

Nimetön kirjoitti...

Hehee. Jos noista summista olisi uhrannut miljoonan tai pari IT-infraan ja nettisivuihin, niin olisi saanut paljon vakuuttavamman näköisen huijauksen. Mutta ei, nekin rahat piti ahnehtia omiin taskuihin.

Nimetön kirjoitti...

Aivan turhaa. Ne urpot jotka tähän mukaan lähtee eivät osaa tehdä mitään eroa ammattimaisen käyttöliittymän+softan ja onecoin töherryksen välillä. Heille se suuri juttu on että osaa käynnistää tietokoneen ja pääsee INTERNETTIIN.

Nimetön kirjoitti...

Älä ole niin ankara. Keskiverto koinistin perusoppimäärään ei kuulu vieraiden kielten osaaminen. Eivät he osaa lukea noita USAn oikeusviraston papereita. Tommi tarvitaan tulkiksi ja sieltäkin tulee puuta heinää...

Juha L kirjoitti...

Liiderit selittävät tuon USAn oikeusprosessin sillä, että USA pelkää Onecoinin syrjäyttävän USDn. Tällaista aivan vakavissaan väitetään ja osa jäsenistä siihen uskoo.

Että Onecoin joka on bulgarialaisten rikollisten numeroita yhdellä verkostomarkkinointisivustolla, on niin vakava uhka US dollarin vallalle, että USA käy sotaa OneCoinia vastaan.

Koita tässä sitten keskustella noiden Onecoin uskovaisten kanssa mistään, kun lähtökohdat ovat tätä luokkaa.

Nimetön kirjoitti...

Juha L:
Missä pääsee keskustelemaan uskoivaisten kanssa?

Juha L kirjoitti...

"Juha L:
Missä pääsee keskustelemaan uskoivaisten kanssa?"


Tässä muutamia:

- https://t.me/year2020onelife
Tämä "OneLife & DS Info Group" on tällä hetkellä uskovaisten pääryhmä. Kirjoitusoikeus otetaan pois/lentää ulos jos sanoo jotain vähänkin jotain mikä voidaan tulkita negatiiviseksi, joten varsinaisesti siellä ei pääse keskustelemaan. Sieltä voi lentää ulos edes sanomatta mitään jos profiili vaikuttaa "heitteriltä". Mutta esim. Tommi on tuolla adminina ja kirjoittaa jotain potaskaa välillä. Muutkin adminit postaavat jatkuvasti hypeä. Myös suurimmat liiderit kuten KingJayms, Muhammad Adeel, Cristi Calina, Julien Zerbini kirjoittajat joskus täällä, ja heille pystyy lähettämään yksityisviestiä.

- https://t.me/onecointalk
Tässä Onecointalk- Telegram ryhmässä pystyy nykyään jotain sanomaan ilman että heti lentää ulos.

- https://www.facebook.com/groups/447999482063079/
Facebook ryhmistä vilkkain keskustelu on Sebastian Greenwood Inspiration -ryhmässä, koska se ei ole huijareiden hallinnassa. Petterikin kirjoittelee välillä kommentteja.

- https://www.facebook.com/groups/1690284104328191/
Toinen mainitsemisen arvoinen Facebook ryhmä on "Onecoin Onelife and Dealshaker Inspiration", mutta koska se on huijareiden hallinnassa, sieltä lentää myös äkkiä pihalle jos sanoo jotain "negatiivista".

Nimetön kirjoitti...

Onecoinin tiedot on näköjään "hakkeroitu" eli vain tehty kysely API-rajapinnan kautta. Joku näppärä voisi koostaa yhteenvedon montako euroa on kulkenut Suomen onecoin-johtajien kautta Bulgariaan.

deckfromacard kirjoitti...

Kukkia pöytään, on merkkipäivä!
OneCoinin sivustot ovat nyt olleet alhaalla tasan kuukauden.
Tarkemmin eriteltynä kuukauden ajan "Error 522: Connection timed out" on tarjonnut seuraavat sivustot:
- oneforex.eu ("Forex" josta ei ole tiettävästi koskaan saanut rahoja ulos)
- onelifeevents.eu (tapahtumat listaava sivusto)
- xcoinx.com (pörssi jonka piti avautua 2018 toisella neljänneksellä ja oli katoamiseensa asti "coming soon")
- goldvault.co (Aurum gold coin)
- onecoinico.io (ICO sivusto, alhaalla jo marraskuusta 2019, mutta samalla virheilmoituksella. Arvatkaa siis miten käy yllä oleville?)

Jo kuukauden ajan virheen "Error 524: A timeout occurred" on tarjonnut:
- onecoin.eu (valuutan pääsivu)

Yhäkin kuukauden ajan poissa käytöstä on ollut sivusto joka päästää sivulle mutta tarjolla on vain viikkoja sitten vanhentunut laskuri - eli ei mitään tietoa palaako sivu linjoille vai ei:
- oneacademy.eu (koulutusmateriaalien sivusto, koska koulutustahan tässä vain myydään)

Tavallaan toiminnassa viikkojen odottamisen jälkeen ovat seuraavat:
- dealshaker.com (nettikaupasta on kadonneet kaikki kuvat ja kirjautuminen ei onnistu, mutta voihan siellä käydä lukemassa tekstimuodossa että mitä krääsää voisi ostaa jos sivu ei olisi tiltissä)
- onelife.eu (jäsenet valittavat Facebookissa että tiedot eivät näy, yhtiö vakuuttaa että tietojen siirto vain kestää. Yli kuukauden. Tähän mennessä. Ja jatkuu. Ilman määräpäivää.)

Kuvitelkaa sijoittajat hetki millainen viime kuukausi olisi ollut jos OneCoin olisi huijareiden lupausten mukaisesti ollut se ainoa maksuväline maailmassa? Olisiko jo nälkä kun mitään ei voisi mistään ostaa?

Nimetön kirjoitti...

Ei mene onecoinilla mennä Meksikossakaan, TOMMI mene hoitamaan homma

https://www.coindesk.com/promoters-of-crypto-ponzi-scheme-onecoin-murdered-in-mexico