keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

Simon Le hylkäsi Onecoin-laivan, Wahlroos mukana koronavirusbisneksessä

Onecoinissa tapahtuu pitkästä aikaa jotain. Kolikon arvoa nostettiin yhtiön ilmoituksella 42,43 euroon (sopivasti aprillipäivänä), mikä oli ensimmäinen nosto yli vuoteen. Arvolla ei sinällään ole merkitystä, koska kolikkoa ei edelleenkään voi vaihtaa oikeaksi rahaksi.

Kiinnostavampi uutinen tuli Onelife-verkoston uutiskirjeessä: "King Jayms is the new Captain". Hän korvaa vuodenvaihteessa aloittaneen vietnamilaisen Simon Le -nimisen kapteenin, jonka nimitystä samainen uutiskirje hehkutti 10.12.2019 näin:

"We’re excited to announce the promotion of Crown Diamond Le Simon Quoc-Hung to a Captain of the OneLife Network. He will be assisted by Blue Diamond Cordel “King Jayms” James as Co-Captain in leading the Network Operations, they both will be acting as a “bridge” between the Network members and the corporate company. We strongly believe that their experience, energy and enthusiasm will unify OneLife family members and will lead to company growth."

Olisi kiinnostavaa tietää, miten Tommi Vuorinen selittää Simon Leen lyhyeksi jääneen uran. Uutiskirje kertoo vain lyhyesti "The OneLife Family is pleased to announce the appointment of Mr. Cordell King Jayms as its new Captain, replacing Mr. Simon Le who is stepping down as Captain." Lähtikö Simon kilpailevaan huijaukseen? Ymmärsikö hän lopulta, ettei tästä tule mitään, ja että huijaus ei voi jatkua ikuisesti? Onko siellä enää muita johtajia jäljellä kuin suomalaisen sitkeä sissi Vuorinen?

Jostain syystä Onecoin-jäsenlaskuri on korona-epidemian aikana kiihtynyt entisaikojen vauhtiin. Vuodenvaihteessa laskuri kasvoi vain 0-8 jäsenellä vuorokaudessa, tammikuun lopussa vauhti nousi muutamaan sataan jäseneen, mutta 21.3.2020 lähtien jäseniä on tullut 700-1400 vuorokaudessa. Vasta aivan viime päivinä tahti on pudonnut alle viidensadan. Mistä ihmeestä näitä huijattavia vielä löytyy?

Suomessa Onecoin-tapahtumat näyttävät keskittyvän Vaasaan, jossa paikallisen Vasabladetin toimittaja Anders Eklund on kiitettävästi seurannut huijausta jo usean vuoden ajan. Tälle keväälle suunnitellut veropetosoikeudenkäynnit ovat siirtyneet koronaviruksen vuoksi luultavasti syksyyn, mutta olen kuullut, että muitakin oikeudenkäyntejä on tulossa. Vaikka KRP ei ikinä saisi tutkimuksiaan käyntiin, Onecoinia puidaan oikeudessa vielä useina riitoina.

Yksi sellainen sisältää elementtejä, joista ulkopuolisena on melkein vahingoniloinen. Vasabladet kirjoitti 21.3.2020 otsikolla Onecoin-bråk ledde till rättegång om Vasarestaurang riidasta, jossa henkilö oli ostanut osuuden ravintolasta, mutta kokenut tulleensa petetyksi kun osa ravintolan bisneksestä olikin Onecoin-maksuja. Itse juttu on maksumuurin takana.

Joku on siis (äänekoskelaisen ravintolan lisäksi) Suomessa myynyt ravintola-annoksia Onecoineilla!

Jutussa kerrotaan, että ravintolassa oli Onecoin-asiakkaita varten vihko, johon he kirjoittivat nimensä ja Onecoin-jäsennumeronsa maksua varten. Päivittäisistä ruokailijoista kymmenkunta prosenttia maksoi Onecoineilla, eli käytännössä söi ilmaiseksi. Ei ihme, että ravintola ajautui vaikeuksiin.

Jos yrittäjänä on niin hyväuskoinen, että myy ruokaa leikkirahaa vastaan, on selvästi väärällä alalla.

Lisäys: osuipa juuri silmiini Suomen kuvalehden uutinen, miten Suomen valtiota ilmeisesti huijattiin suojavarustekaupassa. Helsingin Sanomien versio tässä.

Härskit kelmit vetävät välistä koronaviruksen varjolla. Ei varsinaisesti yllätä, että samoissa kuvioissa pyörii myös Kari Wahlroos. Instagram-tilillään hän mainostaa Ferrariensa lisäksi Covid-19-tuotteita.

Wahlroos on myös covid-19 bisneksessä.
"Just got 500 VG70 for sale!" hän mainostaa. Laitteet ovat hengityskoneita.

Eikä Kari ole mikään näpertelijä, hän on valmis lastaamaan kokonaisen 747-jumbojetin covid-19-tuotteilla:

Laiva... ei kun lentokone on lastattu covid-19-tuotteilla.
Toivottavasti valtio ei seuraavaksi käänny Wahlroosin puoleen. Eikä yhtään tilausta ennen kuin mies on maksanut Suomesta ja maailmasta huijaamansa miljoonat takaisin.

Lisäys 10.4.2020: USAn syyttäjälaitoksen dokumenttien mukaan Karl Sebastian Greenwood on joutumassa oikeuden eteen (Karl !?). Valmisteluistunnon piti olla jo viime viikolla, mutta ilmeisesti koronaepidemia on sotkenut sielläkin aikatauluja. Sebastian oli Rujan läheisin liittolainen, he olivat kuin sisko ja veli. Erittäin kiinnostavia aikoja luvassa, kun oikeudenkäynti alkaa. Ja taas lisää selitettävää Vuoriselle.

Lisäys 15.4.2020: Yhtiön jäsenkirje varoittaa tekemästä yhteistyötä kapteeni Simon Le kanssa, koska tämä on perustanut kilpailevan kolikon.
Simon Le on perustanut kilpailevan kryptovaluutan.
Onhan se Tommiin uskovien mielestä kummallista, että toinen huippumiehistä sai tarpeekseen jo parin kuukauden jälkeen ja lähti perustamaan kilpailevaa kolikkoa. Meidän muiden mielestä siinä ei ole mitään outoa, varmaan ymmärsi ettei tähän huijaukseen enää pysty puhaltamaan uutta henkeä vaikka miten puhkuisi.

Ja taas kerran yhtiön uhkailut tilin jäädyttämisestä ovat yksinkertaisesti laittomia, eikä niistä kannata välittää. 

221 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   201 – 221 / 221
Petteri Järvinen kirjoitti...

Voi hyvät hyssyrät... joku oikeasti uskoo tähän vielä! Vaikka avainhenkilöt ovat oikeudessa New Yorkissa ja myöntäneet huijauksen, ja vaikka entiset vetäjät niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa ovat jättäneet uponneen laivan.

Jos Tommilta tulee videoitu katsaus niin laittakaa linkkiä.

Juha L kirjoitti...

Viikonloppuna on Bukarestin eventti jossa pitäisi puhua kuulemma launtaina itse frau Veska.
Saapa nähdä mainitseeko mitään lapsistaan Rujasta ja Konstantinista. Toinen on paossa/kuollut ja toinen odottaa tuomionlukua pidätettynä USAssa.

OneLife 2.0 BackOfficekin pitäisi tulla käyttöön. Mitään kovin ihmeellistä siinä ei ole vanhaan verrattuna muuta kuin päivitetty ulkonäkö. Hehkutettu Block Explorerkin on käytännössä samaa vanhaa huijausta, eikä edelleenkään sisällä haku-toimintoa kuten Block Explorerin koko pointti olisi.

OneLife 2.0 Backofficen testiosoite on: 2020.onelife.eu
Tässä on valmis tunnus mutta omankin voi helposti tehdä:
username: WhistleBlower
password: 1FuckOneCoin2^

Ja_e kirjoitti...

Tommi ei ole myöskään haudannut ajatusta pörssiin menosta:

Tunkki: Mulla on ollut vuosikausia muutama tuhat coinia. Voiko niistä päästä eroon muuten kuin dealshakerin ostosten kautta?

Tommi:
Ei voi vielä. Ensin rakennetaan riittävän laaja käyttäjäpohja ja kauppiasmäärä, jotta ONE:n arvo säilyy vakaana myös pörssissä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Heh, mainio tuo Tommin selitys: firma maksaa palkat euroissa, joten sen pitää myös laskuttaa jäseniään euroissa. HALOO! Miksi kukaan käyttäisi valuuttaa jatkossakaan, jos yhtiö itse ei sitä käytä eikä se kelpaa työntekijöillekään?

OneAcademyn Blockchain introduction -koulutuksen 1000 euron hinnan voi sentään maksaa puoliksi Coineilla. Ilmeisesti katsovat, että 500 euroa on riittävästi (Semi Professional -taso sitten jo 1000 euroa).

Hauska tuo WhistleBlower ja etenkin salasana.

Tuliko palvelumaksujen eurohinnat vain jäsenille, koska omassa OneLife-tiedotekirjeessä niistä ei mainittu?

"The ONE cryptocurrency is experiencing a big boom in Peru, as several Peruvian businesses are accepting ONEs as a means of payment for their products, goods, and services." - näkisi vain!

Ja_e kirjoitti...

Tommi tiedotti tänään , Veskan kuva oli tiedotteen ohessa

Tässä yhtiön seuraavan 24kk:n suunnitelma omistajan Veska Ignatovan (Rujan äiti) kertomana ensimmäisessä julkisessa esiintymisessään reilu tunti sitten.

1. Uusi DealShaker-alusta (syksy 2020)
2. Uusia koulutuspaketteja (syksy 2020)
3. OneForex käyntiin (syksy 2020)
4. Mobiiliaplikaatiot (syksy 2020)
5. Miljoona kauppiasta ja 10 miljoonaa jäsentä (2022 loppuun mennessä)
6. Uusi lohkoketju, 250 mrd kolikkoa (syksy 2020)
7. Kasvotunnistus KYC.

Globaalit eventit:

Maaliskuu 2021, Dubai
Lokakuu 2021, paikka tiedotetaan myöhemmin
Maaliskuu 2022, paikka tiedotetaan myöhemmin

Muuta:

- Uusi järjestelmä on käytössä ensi viikolla
- Yhtiön palkkaama IT-yritys esitteli uudet sivustot/järjestelmän ja mobiiliaplikaation/ONE-lompakon toimintaa
- Uuden järjestelmän myötä tulee Block Explorer-työkalu, joka näyttää lohkoketjun kaikille

Ja_e kirjoitti...

Tommi:
Puhtaaksi kirjoitettu teksti Veska Ignatovan puheesta:

OneLife-perheeni, me yrityksessä kiitämme vilpittömästi kaikkia IMA:ta, jotka ovat uskoneet ja luottaneet meihin ja päättäneet myös kasvaa kanssamme. Haluamme kiittää kaikkia ihmisiä, jotka ovat liittyneet organisaatioomme hetkellä millä hyvänsä.

Organisaationa emme olisi sitä, mitä olemme tänään ilman sinua. Olemme jopa kiitollisia tekemiemme virheiden kautta saadusta suuremmasta oppimisesta ja tiedosta. Siksi pyrimme muuttumaan dynaamisemmaksi kokonaisuudeksi. Pyrimme kaiken kaikkiaan olemaan suurempia ja parempia, nyt enemmän kuin koskaan ennen olemassaolomme historiassa.

Pahoittelemme väärinkäsityksiä ja valheita, joita mahdolliset IMA:t tai entiset henkilökunnan jäsenet ovat voineet levittää ahneuden vuoksi ja etsien siten omia perimmäisiä motiiveitaan. Uskomme kuitenkin, että olemme korjanneet kaikki mahdolliset ongelmat, joita voi tapahtua.

Huolimatta siitä, että saatamme kohdata uusia haasteita, jotka saattavat olla jopa isompia, se ei estä meitä, koska olemme vakaa yritys, jota tukevat oikea henkilöstö ja täydellinen johtajuus. Uskomme, että olemme pysäyttämättömiä, mega-jättiläisiä e-oppimisen, verkostomarkkinoinnin, verkkokaupan ja virtuaalivaluutan maailmassa: ensimmäinen laatuaan toimiva yritys, jolla on tällainen dynamiikka.

Tässä vaiheessa, OneLife-perheenjäsenet, haluamme kertoa teille joitain suunnitelmiamme. Meillä on suunnitelmia sukupolville, mutta kehotamme teitä luottamaan prosessiin, kun näette jatkuvasti esimerkkejä organisaatiomme kasvusta ja kehityksestä.

Keskustelen tällä hetkellä siitä, mitä haluaisimme saavuttaa seuraavan 24 kuukauden aikana. En halua asettaa mitään erityisiä määräaikoja, vaikka tänä vuonna on vielä joitain suunnitelmia, jotka on vielä toteutettava, mutta seuraavat asiat ovat esityslistallamme seuraavan 24 kuukauden kokonaisjaksolle. 1. Uusi DealShaker -alusta 2. OneAcademy-kurssien päivitys 3. OneForexin täydet toiminnallisuudet 4. Uudet OneAcademy-koulutuspaketit 5. Ystävällinen mobiilisovellus, joka toimii ilman Internetiä 6. KYC kasvojentunnistusjärjestelmä 7. Neljä suurta eventtiä (maaliskuu 2021 - Dubai ja lokakuu 2021 - Paikka avoin ja kaksi muuta vuonna 2022) 8. Miljoona kauppiasta ja kymmenen miljoonaa IMA:ta.

Muistutan teitä, että muutama tavoite on asetettu aiemmin. Uskomme kuitenkin vahvasti, että nykyisen johtajuus- ja markkinointisuunnitelman avulla tavoitteemme saavutetaan kokonaan asetetussa aikataulussa. Unohtamatta sitä, että koska virtuaalivaluuttojen maailmaa sääntelevä kehys jatkaa muotoutumistaan, muistakaa, että olemme suunniteltuja integroitumiseen ja sääntelyyn.

Saavuttaaksesi täyden potentiaalin ja toteuttaaksesi kaikki unelmamme ja toiveemme, jotka liittyvät One- ekosysteemimme toimintaan, se todella vaatii yhdistymistä käsi kädessä nykyisen perheemme kanssa saadaksemme uusia IMA: ita mukaan laajentaessamme perhettämme ja tätä varten kaikkien on toimittava ja toimittava yhdessä.

Ja tiedän, että monet ihmettelevät, että saan sanoa tämän lapsilleni, joita rakastan, jatkan työskentelemistä päivittäin heidän kanssaan sydämessäni.

VIIMEINEN HUOMAUTUS, jonka sanon sinulle nyt on, että tavoitteitamme ja visioamme ei ole muutettu. Näemme jokaisen osan ekosysteemistä toteutuvan.

ONE on ja jatkuu: # 1 KÄYTETTÄVÄ VIRTUAALIVALUUTTA MAAILMALLA # 1 RESERVIVIRTUAALIVALUUTTA MAAILMALLA # 1 RAJATON VIRTUAALIVALUUTTA, KIITOS KOULUTUKSEMME!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Uskomatonta touhua. Ei sanaakaan siitä, että poika on vankilassa ja tytär joko pakosalla tai mullan alla. Ja Bulgarian viranomaiset antavat homman vain jatkua...

Ja_e kirjoitti...

Coinisteilla riittää jännitettävää, avauttuuko tänään vai kuukauden kuluttua? :

Tommi: UUSI JÄRJESTELMÄ JA SIVUSTOT.

Yhtiön aiemman tiedotteen mukaan uusi järjestelmä avautuu toimintaan elokuun loppuun mennessä, joten ottakaa rauhallisesti ja malttakaa vielä hetki. Ei kannata kuormittaa järjestelmää yrittämällä nyt kirjautumista. Ryhmässä ilmoitetaan kyllä välittömästi, kun sivut ovat auki ja kirjautuminen onnistuu.

Pate Sisu: Tulee ilmoitus kun sivuille on taas mahdollista kirjautua.
Turha yrittää vielä sisään.

Ja_e kirjoitti...

2 viikkoa coinarit olleet kuin kusi sukassa, joko Tommin lupaus toteutuu vaii käykö niinkuin ennenkin?

Tommi: ASIAT ETENEVÄT.

1. Vanha Dealshaker avautuu toimintaan ensi viikolla ja todennäköisesti ainakin diilien kuvat tulee päivittää. Alkuun myös vanhentuneet diilit näkyvät, mutta ne poistuvat asteittain.

2. Käyttäjätunnukset tulevat näkyviin tileille tilinumeron ohella kuun loppuun mennessä.

3. DS-maajohtajat/varakapteenit keräävät listan jäsenistä, joilla on ongelmia uuden järjestelmän tilien avauksessa (väärä puhelinnumero/sähköposti tms.). ÄLÄ KIRJOITA SUPPORTIIN ASIASTA.

4. Puuttuvat palkkiot maksetaan tileille muutaman viikon kuluessa.

5. Mikäli käteistililtä puuttuu varoja, niin ole yhteydessä ylälinjaan/DS-maajohtajaan/varakapteeneihin, he toimittavat tiedot yhtiölle manuaaliseen korjaukseen.

6. Kolikot tulevat näkyviin viimeistään, kun järjestelmä on täysin päivitetty.

7. Koulutuspakettien osto ja lunastus ovat toiminnassa, lukuun ottamatta yhdistelmäpaketteja NewLife ja NewLife+. Ne ovat mahdollisesti saatavilla lokakuussa.

8. Starter on lisätty auttamispalkkioon (matching bonus) oikeuttavien pakettien joukkoon. Mahdollistaa jatkossa johtajatasoilla (ranking) nousun.

9. Mikäli sinulla on käyttämättömiä lahjakoodeja, ole yhteydessä supportiin ja vaihda ne kuluitta uuden järjestelmän koodeihin. Vanhat lahjakoodit eivät enää toimi.

10. Tilille voi jatkossa päivittää koulutuspaketteja rajattomasti.

11. Käteistilien väliset siirrot alkavat toimia pian.

12. Rajoitetut kolikkosiirrot avautuvat, kun uusi järjestelmä toimii vakaasti.

13. Kaikille annetaan mahdollisuus päivittää uusi koulutuspaketti ennen seuraavaa splittiä (joka on supersplitti = kaksi splittiä kerralla).

Ja_e kirjoitti...

Tommi vaientaa soraäänet tutulla tempullaan:

ONELIFE FINLAND-RYHMÄ.

Tämä ryhmä on tarkoitettu tiedotuskanavaksi OneLife Networkin jäsenille. Ylläpitäjät ovat OneLifen itsenäisiä markkinointikumppaneita (IMA), kuten kaikki järjestelmään liittyneet ja päivittävät tätä ryhmää vapaaehtoisesti ja maksutta.

Toimimme yhteisen kansainvälisen projektin onnistumiseksi ja kunnioitamme jokaista jäsentä.

Tässä ohjeistusta ryhmän toiminnasta:

1. Ei kiroilua tai epäasiallista kielenkäyttöä.

2. Ei valheiden tai väärien väitteiden esittämistä yrityksestä tai jäsenistä.

3. Ryhmä ei ole henkilökohtaisen pahan olon purkukanava.

4. Ryhmässä ei julkaista asioita, jotka vaikuttavat yrityskuvaan negatiivisesti. Asiallinen ja rakentava kritiikki on sallittua.

5. Ryhmässä ei julkaista linkkejä keskusteluihin, jotka eivät liity OneLifeen, esim. artikkelit, jotka esittävät disinformatiivisia tai valheellisia väitteitä.

6. Ryhmässä ei julkaista tohtori Ruja Ignatovaa ja Konstantin Ignatovia koskevaa informaatiota, ellei uutiset tule suoraan yrityksen tai yrityksen virallisten viestintäkanavien kautta.

7. Suosi rohkaisevia sanoja, jotka liittyvät OneLifeen ja ekosysteemiin.

8. Älä lähetä yksityisiä viestejä jäsenille tai ylläpidolle kysymättä ensin, voitko tehdä niin.

Pidätämme kaikki oikeudet poistaa ryhmästä jäsenet ilman ennakkovaroitusta, joiden uskomme olevan haitallisia tälle yhteisölle. Jäsen voidaan myös mykistää määräajaksi.

Emme pysty vaikuttamaan yhtiön aikatauluihin, järjestelmiin, asiakastukeen, salasanoihin ym., kunnioita tätä.

Arvostakaa ryhmää etuoikeutena, jonka avulla voimme yhdessä rakentaa ja vahvistaa oikealla tiedolla Suomen OneLife-yhteisöä.

Kiitos.

Petteri Järvinen kirjoitti...

On vähän korjattavaa vielä Onelife-järjestelmässä, kun ulkopuolinenkin pystyy lukemaan kaikkien jäsenten henkilötiedot, ostetut paketit ja verkoston.

Ja_e kirjoitti...

Tommi tiedottaa:

TIEDOKSI.

Mikäli kirjautuessa et pääse eteenpäin Onelife Identity-sivulta, niin kirjoita osoitekenttään portal.onelife.eu ja päivitä sivu, jolloin kirjautuminen onnistuu automaattisesti.

Mikäli järjestelmä ilmoittaa, että tilisi on lukittu, niin sulje selain, poista sivuhistoria ja evästeet ja kirjaudu uudelleen.

Monet miettivät, miksi järjestelmämuutos kestää. Osatekijänä asiassa on uusi lohkoketju, jonka kolikoita louhitaan parhaillaan ja se ottaa aikansa. Myös kaiken vuosien saatossa kertyneen datan siirto uuteen järjestelmään vie aikaa.

Lokakuussa asiat ovat jo pitkälti kunnossa, joten malttia.

Ja_e kirjoitti...

Tommi julkaisee Onen johtajat:

Yhtiön organisaatiorakennetta laajennetaan ja vahvistetaan seuraavasti:

Yhtiö

👇🏼
Kapteeni

👇🏼
Varakapteenisto

👇🏼
Johtoryhmät:

1) DealShaker, johtaja Raul Pazos, avustavat johtajat Cristi Calina ja Thanh Duong.

2) OneLife, johtaja Emil Blumer, avustava johtaja Luca Miatton.

3) OneAcademy/OneForex, johtajat Ivan & Michelle Mark, avustava johtaja Michael Yeo.

4) Tiedotus/lakiasiat, johtaja Muhammad Adeel, avustavat johtajat Stanislavs Gorins & Anita Jemeljanova.

5) One World Foundation, johtaja Jonathan Hoyoung Park, avustava johtaja Patrice James.

Jokaisessa johtoryhmässä tulee olemaan 12 IMA:ta, suosituksena kaksi jokaisesta maanosasta.

👇🏼
ONE(OneLife) Quantum Group

👇🏼
OneLife Network

Ja_e kirjoitti...

Ei mennyt taaskaan Onen touhut niinkuin piti:

ERITYINEN TIEDOTE.

Monilla jäsenillä on vaikeuksia päästä OneLife.eu-palveluun. Vaikka tyhjennät välimuistin ja sivuhistorian, et onnistu kirjautumaan.

Käytä vaihtoehtoista sivustoa, joka on portaali ja seuraa seuraavaa linkkiä:

https://portal.onelife.eu/

Jos sinulla on edelleen vaikeuksia kirjautumisessa, niin noudata seuraavia vaiheittaisia ​​ohjeita:

Kapteeniston kansainvälisissä webinaareissa antamat ohjeet suosittavat kirjautumista syyskuun päätyttyä, koska kaikkia tietoja ei ole vielä siirretty.

Joka tapauksessa, kun siirto on valmis, suositellan seuraavaa kirjautumisprosessia:

1. Jos sinulla on useita tilejä, niin käytä aina päätilisi käyttäjätunnusta. Älä käytä nykyistä salasanaasi.

2. Vaihda nykyinen salasana klikkaamalla Unohdettu salasana-linkkiä. Kirjoita tilillesi rekisteröity sähköpostiosoite.

3. Saat sähköpostilinkin, jota napsautat vaihtaaksesi salasanasi. Huom. salasanan vaihtopyyntö lähetetään OneLife-profiiliisi rekisteröityyn sähköpostiin.

4. Kirjautumissalasanan vaihtaminen liittyy korkeampaan turvallisuuteen ja on kaikkien edun mukaista noudattaa sitä.

5. Varmista, että uusi salasanasi on vähintään kahdeksan merkkiä pitkä. Sisällytä isot ja pienet kirjaimet, numerot ja erikoismerkit, esimerkkisalasana ParzL359$.

Maailmanlaajuisesti jaetut tiedot vahvistavat, että siirtymävaihe on edelleen kesken, joten meidän on oltava kärsivällisiä syyskuun loppuun saakka.

Pysykää rauhallisena, kunnes kaikki päivitykset on tehty, laajaa kyselytulvaa ei tarvitse lähettää supportiin.

Toivottavasti tämä viesti lisää selkeyttä asiassa.

Ja_e kirjoitti...

Tommi kannustaa tunkkeja olemaan vahvoja uskossa;

Mikäli pörssi avattaisiin liian aikaisin, liian pienellä kolikoiden omistajapohjalla ja liian vähäisellä käytettävyydellä, niin tarjontaa olisi paljon enemmän, kuin kysyntää ja kolikon arvo romahtaisi.

Vastaavasti laaja omistajapohja ja merkittävä käytettävyys kauppiaiden muodossa takaavat vakaan, pysyvän ja pitkällä tähtäimellä maltillisesti nousevan arvon.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jos jäsenet joutuvat odottamaan pörssin aukeamista niin pitkään, että Onecoinille syntyy oikeasti kysyntää, saavat odottaa maailmanloppuun asti. Uusia kolikoita muka-louhitaan jatkuvasti, joten arvo pikemminkin laskee (tosin nollasta on paha päästä enää alemmaksi).

Vielä jäljellä olevien jäsenten luulisi ymmärtävän, mitä Tommin ja Onecoinin strategia käytännössä tarkoittaa: he eivät KOSKAAN tule saamaan kolikoista rahojaan.

Ja_e kirjoitti...

Tommi välittää kapteenin terveiset:

KIITOLLINEN ASENNE.

Olen miettinyt viestiäni koko viikon, koska on niin paljon erilaisia asioita ​​sanottavaksi rohkaisuksi ja kannustukseksi One-perheelle. Esimerkiksi jäsenistömme merkitys yritykselle. Tänään haluan kuitenkin vain sanoa kiitos ja kertoa, kuinka arvostan kaikkia teitä verkostossa, jotka tuotte lisäarvoa. Kyllä, olen kiitollinen myös niille, jotka ovat olleet aiemmin mukana. Koska jossain vaiheessa hekin lisäsivät arvoa. Mutta ne, jotka ovat pysyneet ja auttaneet ohjaamaan kurssia OneLifen haastavimpina aikoina, olette todella ilmiömäisiä.

Olen huomannut jotain, ja olen varma, että jotkut teistä ovat saattaneet myös havaita sen, yhtäkkiä vanhaa tietoa yrityksestä herätetään ja levitetään uudelleen. Miksi näin on? Se johtuu siitä, että olemme välitön uhka maailman rahavallalle. Tämä on tosiasia!

Nyt, enemmän kuin koskaan ennen johtajuutemme historiassa, oikeita asioita sanotaan, tehdään ja osoitetaan rehellisesti ja totuudenmukaisesti. Haluan kiittää jokaista maajohtajaa, joka kestää jatkuvan stressin, mutta työskentelee edelleen ahkerasti ilman palkkaa! Kiitän vilpittömästi DealShakeria johtavaa herra Raul Pazosta, jolle ei myöskään makseta penniäkään, koska meillä ei ole palkattuja tehtäviä. Siksi te kaikki toimitte rakkauden täyttämästä sydämestä.

Haluan kiittää herra Mohammed Adeelia, joka on erittäin lahjakas kaikessa tekemisessään. Usein hänen verkostolle tuoma arvo menee tutkan alle. On kuitenkin uskomatonta saada pitää tämä viimeinen pysyvä aktiivinen Black Diamond mukanamme. Tarkoitan, että voin kertoa henkilöiden nimiä keskeytyksettä. Ollakseni rehellinen, haluaisin sanoa jokaisen varakapteenin nimeltä. Näillä ihmisillä ei kuitenkaan ole isoja egoja ja he tuntevat kyllä itsensä. Kiitos varakapteeneille väsymättömästä johtamisesta. Meitä ei ole enää 24, vaan 19, joten tilaa on lisätä pian uusia. Tiedän, että 19 sitoutunutta kapteenia työskentelevät sydämestään. Kiitos, että et anna periksi!

Kaikille itsenäisille markkinointikumppaneille (IMA) olen mittaamattoman kiitollinen! Olen niin onnellinen ja ylpeä tulevista ydintiimeistä. Useimmissa tapauksissa, kun annat kiitosta ja yksinkertaisesti ilmaiset kiitollisuutesi, unohdat nimiä, siksi en aio luetella niitä. Mutta tiedän, että tunnet itsesi, joten ota itsellesi suosionosoitukset, kiitokset ja nämä kukkakimput minulta, koska arvostan sinua! Arvostan sinua todella! Olen kiitollinen ja kiitollinen koko asiaan uskovien verkostolle tässä projektissa.

Te kaikki, jotka uskotte ja puolustatte yhteistä linnaketta suunnitelmalla tulla kotkaksi, kirjata uusi IMA, tuoda uusi kauppias ja opiskella One Academya kouluttaaksesi itseäsi; Kiitos! Kiitän vaimoani ja perhettäni loputtomasta tuesta, jonka he ovat antaneet minulle. Viimeisenä ja minulle erityisen tärkeänä haluan sanoa koko yritykselle, kolmannen osapuolen IT-tiimille, markkinointiosastolle ja kaikille yrityksessä toimiville, jotka ylittävät itsensä ja menevät pidemmälle. Feeniksin tavoin nousemme ja nousemme seuraavalle menestystasolle!

Viestini tänään on, että minulla on kiitollinen mieli ja toivon, että meillä kaikilla voi olla sama kiitollinen asenne. Joten, kiitos vielä kerran ja rakkautta teille. OneLife enemmän elämää!

Nöyrä palvelijasi ja kapteeni,
King Jayms
OnesOut!

Ja_e kirjoitti...

Tommi tänään:

YLE on jatkanut tänään aamutelevisiossa mustamaalauskampanjaa Onecoinista. Johan olikin pidempään hiljaista.

Mitään uutta asiassa ei ole ilmennyt, samaa "huijausmantraa" toistetaan. Suomen asenteellisen median disinformaatiolla ei ole mitään merkitystä globaalisti. Olemme pieni ja outo kielialue periferiassa, jonka median höpöjutut eivät kiinnosta maailmalla, saati vaikuta yhtiön tekemisiin.

Otetaan rauhallisesti, asiat etenevät jatkuvasti kohti maalia. LUOTAMME PROSESSIIN.

Ja_e kirjoitti...

Ja lisää, kapteeni yrittää pitää Tommin välityksellä tunkit uskollisina, vaikka mitä muuta mahdollisuutta heillä olisikaan:

KAPTEENIN NURKKA (CAPTAIN'S CORNER) 6.10.2020.

Mokata ja kasvaa.

Voitteko kuvitella? Elämä on ainaista oppimista. Opimme kuinka puhua, kävellä, syödä ja kaiken muun, mitä olemme nyt. Kysymys kuuluu, mitä et halua oppia? Elämässämme oppimamme estää toisinaan löytämästä itseäsi ja tekemästä mahdottomasta mahdollista? Puhun kasvamisesta mokaamisena, koska henkilökohtaisesti minulla on elämässäni ollut lukuisia haasteita. En ole täydellinen, itse asiassa olen kaukana siitä, mutta haastan sinut, jotka olet täydellinen heittämään ensimmäisen kiven. Jos et ole koskaan tehnyt virheitä elämässäsi, sanon sinulle; nosta kätesi. Jos et voi nostaa kättäsi, se tarkoittaa, että olet ihminen aivan kuten minä. Ainoa moitteeton ihminen, jonka tiedän ja joka kulki maan päällä oli Jeesus. Joten minulle, ystäville ja kollegoille, en tuomitse ihmisiä menneisyyden perusteella. Mutta kyseenalaistan, ovatko he oppineet menneisyydestään. Oletko valmis löytämään itsesi ja olemaan uusi?

Kun puhun sinulle ja itselleni, ajattelen yritystä, uskon, että siellä on tehty virheitä ja opittu niistä. Anna minun valaista sinua. Kun kasvoin, tein monia virheitä, mutta niihin liittyi myös hyviä asioita. Vaikka tein nämä virheet, ne veivät minut sinne, missä olen tällä hetkellä. Joten voin ymmärtää ihmisiä erityisen hyvin, ymmärrän, että kokemani tilanteet olivat välttämättömiä auttamaan minua valmistautumaan ja käsittelemään tämän päivän tilannetta. Sanon teille, että yrityksen täytyi käydä läpi kaikki tilanteet, joita he ovat tähän mennessä kokeneet, jotta siitä tulisi kirkas, loistava tähti, joksi olemme tulleet. Pidä mielessä, että olemme kaukana valmiista ja matkaa on paljon edessä, mutta olemme aloittaneet polun menestykseen, joka varmistaa, ettei entisiin virheisiin palata.

Ehdotan nöyrästi teille, että ymmärrätte yrityksen perustuvan ihmisiin. Yritys ei siis ole täydellinen. Sinä, täydellinen, joka haluat nostaa kiven ja heittää sillä meitä, suosittelen, että katsot itseäsi ja huomaat roskan, joka saattaa olla silmässäsi, ja lakkaat huolehtimasta meidän vastaavasta.

Perhe, kunnioitan kasvuani, enkä kadu yhtäkään kohtaamastani tilanteesta. Niiden takia tiedän tänään, että olen parempi ihminen paremmassa paikassa ja suuremmilla vastuilla, joita minulla on koskaan ennen ollut elämässäni.

Sanon meille kaikille, ymmärtäkää ja nähkää tilanne selvästi ja päättäkää tehdä enemmän. Enemmän vaaditaan ja tarvitaan ja enemmän on palkkio, jonka saat tekemällä asiat oikein. Tällä hetkellä tämän yrityksen rakentaminen on oikein ja tämän tulevaisuuden rakentaminen on oikein. Luomalla hämmästyttävän taloudellisen ja henkisen vapauden välineen se on sitä, mitä olemme ja edustamme.

Kehotan teitä voimakkaasti ottamaan OneLife-manttelinne ja taistelemaan enemmän ja antamaan enemmän. Saada ihmiset aloittamaan ja asemoimaan itsensä oikein. Innostu, koska olemme siinä vaiheessa, että tehtyihin virheisiin ei palata. Sanotaan, että hulluuden määritelmä on toistaa sama asia uudestaan ​​ja uudestaan odottaen erilaista lopputulosta. Tämä yritys ei ole hullu, en ole hullu, etkä sinäkään! Olemme oppineet virheistä, ja meillä on loistava nykyisyys ja tulevaisuus

Haluan todella kiittää kaikkia, jotka vievät asiaa eteenpäin. Olen ensimmäinen, joka myöntää, että olen kasvanut mokaamalla ja räjähtänyt. Ei ole mitään keinoa, että olisimme jo saapuneet määränpäähämme; temme jatkuvaa työtä, joka on kesken. Pyrimme aina tulemaan paremmiksi versioiksi itsestämme. Joten räjähdys on se, mitä me kaikki pystymme tekemään, uskon sen ja hyväksyn sen, joten tee myös niin. HYVÄKSY SE, NÄE SE ja USKO SE, niin se on!!!

Ystäväni, rakastan sinua, arvostan ja kunnioitan sinua! Kiitän myös Jumalaa kaikesta, koska ilman häntä ei olisi minua. Lopuksi kiitos OneLife, että tuot lisää elämääni! Siunausta ja lisää siunausta!

Nöyrä palvelijasi ja kapteeni,
King Jayms
OnesOut!

Petteri Järvinen kirjoitti...

"Tämä yritys ei ole hullu, en ole hullu, etkä sinäkään" - jos näitä Tommin juttuja uskoo, on kyllä syytä epäillä.

Ja_e kirjoitti...

Tommi:

Erikoisviesti varakapteeneilta:

Tilit ovat eri numeroin kuin aiemmin, esimerkki:
jollakin oli ennen kymmenen tiliä, mutta nyt niitä on vain viisi tai osa puuttuu.
Kaksi päivää sitten yritys viimeisteli päivityksen tilien osalta. Noin 9,5 miljoonaa jäädytettyä ja Rookie-tiliä poistettiin.
Mitään kolikoita sisältävää tiliä ei poisteta. Jos joku on tällaisen edessä, käy portaalin kirjautumissivulla (klikkaa help) ja lähetä kaikki tiedot poistetuista tileistä tukeen ,
Täytä kaikki tietosi samalla tavalla kuin ne olivat profiilissasi, voit liittää KYC-asiakirjat pyyntösi tueksi, kerro kuinka monta tiliä sinulla oli ja niin edelleen, mainitse lisätiedoissa käyttäjänimet, IT-tiimi on paikalla korjaamassa asian.
Tuntemattomia tilejä ei näytetä.
Siirretyt tilit on poistettu ja palautettu oikeille omistajilleen.
Jos huomaat silti, että osa omista tileistäsi puuttuu, voit tietysti pyytää apua tukipalvelusta. Ei paniikkia, luota prosessiin.

«Vanhin ‹Vanhempi   201 – 221 / 221   Uudempi› Uusin»