keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

Simon Le hylkäsi Onecoin-laivan, Wahlroos mukana koronavirusbisneksessä

Onecoinissa tapahtuu pitkästä aikaa jotain. Kolikon arvoa nostettiin yhtiön ilmoituksella 42,43 euroon (sopivasti aprillipäivänä), mikä oli ensimmäinen nosto yli vuoteen. Arvolla ei sinällään ole merkitystä, koska kolikkoa ei edelleenkään voi vaihtaa oikeaksi rahaksi.

Kiinnostavampi uutinen tuli Onelife-verkoston uutiskirjeessä: "King Jayms is the new Captain". Hän korvaa vuodenvaihteessa aloittaneen vietnamilaisen Simon Le -nimisen kapteenin, jonka nimitystä samainen uutiskirje hehkutti 10.12.2019 näin:

"We’re excited to announce the promotion of Crown Diamond Le Simon Quoc-Hung to a Captain of the OneLife Network. He will be assisted by Blue Diamond Cordel “King Jayms” James as Co-Captain in leading the Network Operations, they both will be acting as a “bridge” between the Network members and the corporate company. We strongly believe that their experience, energy and enthusiasm will unify OneLife family members and will lead to company growth."

Olisi kiinnostavaa tietää, miten Tommi Vuorinen selittää Simon Leen lyhyeksi jääneen uran. Uutiskirje kertoo vain lyhyesti "The OneLife Family is pleased to announce the appointment of Mr. Cordell King Jayms as its new Captain, replacing Mr. Simon Le who is stepping down as Captain." Lähtikö Simon kilpailevaan huijaukseen? Ymmärsikö hän lopulta, ettei tästä tule mitään, ja että huijaus ei voi jatkua ikuisesti? Onko siellä enää muita johtajia jäljellä kuin suomalaisen sitkeä sissi Vuorinen?

Jostain syystä Onecoin-jäsenlaskuri on korona-epidemian aikana kiihtynyt entisaikojen vauhtiin. Vuodenvaihteessa laskuri kasvoi vain 0-8 jäsenellä vuorokaudessa, tammikuun lopussa vauhti nousi muutamaan sataan jäseneen, mutta 21.3.2020 lähtien jäseniä on tullut 700-1400 vuorokaudessa. Vasta aivan viime päivinä tahti on pudonnut alle viidensadan. Mistä ihmeestä näitä huijattavia vielä löytyy?

Suomessa Onecoin-tapahtumat näyttävät keskittyvän Vaasaan, jossa paikallisen Vasabladetin toimittaja Anders Eklund on kiitettävästi seurannut huijausta jo usean vuoden ajan. Tälle keväälle suunnitellut veropetosoikeudenkäynnit ovat siirtyneet koronaviruksen vuoksi luultavasti syksyyn, mutta olen kuullut, että muitakin oikeudenkäyntejä on tulossa. Vaikka KRP ei ikinä saisi tutkimuksiaan käyntiin, Onecoinia puidaan oikeudessa vielä useina riitoina.

Yksi sellainen sisältää elementtejä, joista ulkopuolisena on melkein vahingoniloinen. Vasabladet kirjoitti 21.3.2020 otsikolla Onecoin-bråk ledde till rättegång om Vasarestaurang riidasta, jossa henkilö oli ostanut osuuden ravintolasta, mutta kokenut tulleensa petetyksi kun osa ravintolan bisneksestä olikin Onecoin-maksuja. Itse juttu on maksumuurin takana.

Joku on siis (äänekoskelaisen ravintolan lisäksi) Suomessa myynyt ravintola-annoksia Onecoineilla!

Jutussa kerrotaan, että ravintolassa oli Onecoin-asiakkaita varten vihko, johon he kirjoittivat nimensä ja Onecoin-jäsennumeronsa maksua varten. Päivittäisistä ruokailijoista kymmenkunta prosenttia maksoi Onecoineilla, eli käytännössä söi ilmaiseksi. Ei ihme, että ravintola ajautui vaikeuksiin.

Jos yrittäjänä on niin hyväuskoinen, että myy ruokaa leikkirahaa vastaan, on selvästi väärällä alalla.

Lisäys: osuipa juuri silmiini Suomen kuvalehden uutinen, miten Suomen valtiota ilmeisesti huijattiin suojavarustekaupassa. Helsingin Sanomien versio tässä.

Härskit kelmit vetävät välistä koronaviruksen varjolla. Ei varsinaisesti yllätä, että samoissa kuvioissa pyörii myös Kari Wahlroos. Instagram-tilillään hän mainostaa Ferrariensa lisäksi Covid-19-tuotteita.

Wahlroos on myös covid-19 bisneksessä.
"Just got 500 VG70 for sale!" hän mainostaa. Laitteet ovat hengityskoneita.

Eikä Kari ole mikään näpertelijä, hän on valmis lastaamaan kokonaisen 747-jumbojetin covid-19-tuotteilla:

Laiva... ei kun lentokone on lastattu covid-19-tuotteilla.
Toivottavasti valtio ei seuraavaksi käänny Wahlroosin puoleen. Eikä yhtään tilausta ennen kuin mies on maksanut Suomesta ja maailmasta huijaamansa miljoonat takaisin.

Lisäys 10.4.2020: USAn syyttäjälaitoksen dokumenttien mukaan Karl Sebastian Greenwood on joutumassa oikeuden eteen (Karl !?). Valmisteluistunnon piti olla jo viime viikolla, mutta ilmeisesti koronaepidemia on sotkenut sielläkin aikatauluja. Sebastian oli Rujan läheisin liittolainen, he olivat kuin sisko ja veli. Erittäin kiinnostavia aikoja luvassa, kun oikeudenkäynti alkaa. Ja taas lisää selitettävää Vuoriselle.

Lisäys 15.4.2020: Yhtiön jäsenkirje varoittaa tekemästä yhteistyötä kapteeni Simon Le kanssa, koska tämä on perustanut kilpailevan kolikon.
Simon Le on perustanut kilpailevan kryptovaluutan.
Onhan se Tommiin uskovien mielestä kummallista, että toinen huippumiehistä sai tarpeekseen jo parin kuukauden jälkeen ja lähti perustamaan kilpailevaa kolikkoa. Meidän muiden mielestä siinä ei ole mitään outoa, varmaan ymmärsi ettei tähän huijaukseen enää pysty puhaltamaan uutta henkeä vaikka miten puhkuisi.

Ja taas kerran yhtiön uhkailut tilin jäädyttämisestä ovat yksinkertaisesti laittomia, eikä niistä kannata välittää. 

213 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   201 – 213 / 213
Petteri Järvinen kirjoitti...

Voi hyvät hyssyrät... joku oikeasti uskoo tähän vielä! Vaikka avainhenkilöt ovat oikeudessa New Yorkissa ja myöntäneet huijauksen, ja vaikka entiset vetäjät niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa ovat jättäneet uponneen laivan.

Jos Tommilta tulee videoitu katsaus niin laittakaa linkkiä.

Juha L kirjoitti...

Viikonloppuna on Bukarestin eventti jossa pitäisi puhua kuulemma launtaina itse frau Veska.
Saapa nähdä mainitseeko mitään lapsistaan Rujasta ja Konstantinista. Toinen on paossa/kuollut ja toinen odottaa tuomionlukua pidätettynä USAssa.

OneLife 2.0 BackOfficekin pitäisi tulla käyttöön. Mitään kovin ihmeellistä siinä ei ole vanhaan verrattuna muuta kuin päivitetty ulkonäkö. Hehkutettu Block Explorerkin on käytännössä samaa vanhaa huijausta, eikä edelleenkään sisällä haku-toimintoa kuten Block Explorerin koko pointti olisi.

OneLife 2.0 Backofficen testiosoite on: 2020.onelife.eu
Tässä on valmis tunnus mutta omankin voi helposti tehdä:
username: WhistleBlower
password: 1FuckOneCoin2^

Ja_e kirjoitti...

Tommi ei ole myöskään haudannut ajatusta pörssiin menosta:

Tunkki: Mulla on ollut vuosikausia muutama tuhat coinia. Voiko niistä päästä eroon muuten kuin dealshakerin ostosten kautta?

Tommi:
Ei voi vielä. Ensin rakennetaan riittävän laaja käyttäjäpohja ja kauppiasmäärä, jotta ONE:n arvo säilyy vakaana myös pörssissä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Heh, mainio tuo Tommin selitys: firma maksaa palkat euroissa, joten sen pitää myös laskuttaa jäseniään euroissa. HALOO! Miksi kukaan käyttäisi valuuttaa jatkossakaan, jos yhtiö itse ei sitä käytä eikä se kelpaa työntekijöillekään?

OneAcademyn Blockchain introduction -koulutuksen 1000 euron hinnan voi sentään maksaa puoliksi Coineilla. Ilmeisesti katsovat, että 500 euroa on riittävästi (Semi Professional -taso sitten jo 1000 euroa).

Hauska tuo WhistleBlower ja etenkin salasana.

Tuliko palvelumaksujen eurohinnat vain jäsenille, koska omassa OneLife-tiedotekirjeessä niistä ei mainittu?

"The ONE cryptocurrency is experiencing a big boom in Peru, as several Peruvian businesses are accepting ONEs as a means of payment for their products, goods, and services." - näkisi vain!

Ja_e kirjoitti...

Tommi tiedotti tänään , Veskan kuva oli tiedotteen ohessa

Tässä yhtiön seuraavan 24kk:n suunnitelma omistajan Veska Ignatovan (Rujan äiti) kertomana ensimmäisessä julkisessa esiintymisessään reilu tunti sitten.

1. Uusi DealShaker-alusta (syksy 2020)
2. Uusia koulutuspaketteja (syksy 2020)
3. OneForex käyntiin (syksy 2020)
4. Mobiiliaplikaatiot (syksy 2020)
5. Miljoona kauppiasta ja 10 miljoonaa jäsentä (2022 loppuun mennessä)
6. Uusi lohkoketju, 250 mrd kolikkoa (syksy 2020)
7. Kasvotunnistus KYC.

Globaalit eventit:

Maaliskuu 2021, Dubai
Lokakuu 2021, paikka tiedotetaan myöhemmin
Maaliskuu 2022, paikka tiedotetaan myöhemmin

Muuta:

- Uusi järjestelmä on käytössä ensi viikolla
- Yhtiön palkkaama IT-yritys esitteli uudet sivustot/järjestelmän ja mobiiliaplikaation/ONE-lompakon toimintaa
- Uuden järjestelmän myötä tulee Block Explorer-työkalu, joka näyttää lohkoketjun kaikille

Ja_e kirjoitti...

Tommi:
Puhtaaksi kirjoitettu teksti Veska Ignatovan puheesta:

OneLife-perheeni, me yrityksessä kiitämme vilpittömästi kaikkia IMA:ta, jotka ovat uskoneet ja luottaneet meihin ja päättäneet myös kasvaa kanssamme. Haluamme kiittää kaikkia ihmisiä, jotka ovat liittyneet organisaatioomme hetkellä millä hyvänsä.

Organisaationa emme olisi sitä, mitä olemme tänään ilman sinua. Olemme jopa kiitollisia tekemiemme virheiden kautta saadusta suuremmasta oppimisesta ja tiedosta. Siksi pyrimme muuttumaan dynaamisemmaksi kokonaisuudeksi. Pyrimme kaiken kaikkiaan olemaan suurempia ja parempia, nyt enemmän kuin koskaan ennen olemassaolomme historiassa.

Pahoittelemme väärinkäsityksiä ja valheita, joita mahdolliset IMA:t tai entiset henkilökunnan jäsenet ovat voineet levittää ahneuden vuoksi ja etsien siten omia perimmäisiä motiiveitaan. Uskomme kuitenkin, että olemme korjanneet kaikki mahdolliset ongelmat, joita voi tapahtua.

Huolimatta siitä, että saatamme kohdata uusia haasteita, jotka saattavat olla jopa isompia, se ei estä meitä, koska olemme vakaa yritys, jota tukevat oikea henkilöstö ja täydellinen johtajuus. Uskomme, että olemme pysäyttämättömiä, mega-jättiläisiä e-oppimisen, verkostomarkkinoinnin, verkkokaupan ja virtuaalivaluutan maailmassa: ensimmäinen laatuaan toimiva yritys, jolla on tällainen dynamiikka.

Tässä vaiheessa, OneLife-perheenjäsenet, haluamme kertoa teille joitain suunnitelmiamme. Meillä on suunnitelmia sukupolville, mutta kehotamme teitä luottamaan prosessiin, kun näette jatkuvasti esimerkkejä organisaatiomme kasvusta ja kehityksestä.

Keskustelen tällä hetkellä siitä, mitä haluaisimme saavuttaa seuraavan 24 kuukauden aikana. En halua asettaa mitään erityisiä määräaikoja, vaikka tänä vuonna on vielä joitain suunnitelmia, jotka on vielä toteutettava, mutta seuraavat asiat ovat esityslistallamme seuraavan 24 kuukauden kokonaisjaksolle. 1. Uusi DealShaker -alusta 2. OneAcademy-kurssien päivitys 3. OneForexin täydet toiminnallisuudet 4. Uudet OneAcademy-koulutuspaketit 5. Ystävällinen mobiilisovellus, joka toimii ilman Internetiä 6. KYC kasvojentunnistusjärjestelmä 7. Neljä suurta eventtiä (maaliskuu 2021 - Dubai ja lokakuu 2021 - Paikka avoin ja kaksi muuta vuonna 2022) 8. Miljoona kauppiasta ja kymmenen miljoonaa IMA:ta.

Muistutan teitä, että muutama tavoite on asetettu aiemmin. Uskomme kuitenkin vahvasti, että nykyisen johtajuus- ja markkinointisuunnitelman avulla tavoitteemme saavutetaan kokonaan asetetussa aikataulussa. Unohtamatta sitä, että koska virtuaalivaluuttojen maailmaa sääntelevä kehys jatkaa muotoutumistaan, muistakaa, että olemme suunniteltuja integroitumiseen ja sääntelyyn.

Saavuttaaksesi täyden potentiaalin ja toteuttaaksesi kaikki unelmamme ja toiveemme, jotka liittyvät One- ekosysteemimme toimintaan, se todella vaatii yhdistymistä käsi kädessä nykyisen perheemme kanssa saadaksemme uusia IMA: ita mukaan laajentaessamme perhettämme ja tätä varten kaikkien on toimittava ja toimittava yhdessä.

Ja tiedän, että monet ihmettelevät, että saan sanoa tämän lapsilleni, joita rakastan, jatkan työskentelemistä päivittäin heidän kanssaan sydämessäni.

VIIMEINEN HUOMAUTUS, jonka sanon sinulle nyt on, että tavoitteitamme ja visioamme ei ole muutettu. Näemme jokaisen osan ekosysteemistä toteutuvan.

ONE on ja jatkuu: # 1 KÄYTETTÄVÄ VIRTUAALIVALUUTTA MAAILMALLA # 1 RESERVIVIRTUAALIVALUUTTA MAAILMALLA # 1 RAJATON VIRTUAALIVALUUTTA, KIITOS KOULUTUKSEMME!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Uskomatonta touhua. Ei sanaakaan siitä, että poika on vankilassa ja tytär joko pakosalla tai mullan alla. Ja Bulgarian viranomaiset antavat homman vain jatkua...

Ja_e kirjoitti...

Coinisteilla riittää jännitettävää, avauttuuko tänään vai kuukauden kuluttua? :

Tommi: UUSI JÄRJESTELMÄ JA SIVUSTOT.

Yhtiön aiemman tiedotteen mukaan uusi järjestelmä avautuu toimintaan elokuun loppuun mennessä, joten ottakaa rauhallisesti ja malttakaa vielä hetki. Ei kannata kuormittaa järjestelmää yrittämällä nyt kirjautumista. Ryhmässä ilmoitetaan kyllä välittömästi, kun sivut ovat auki ja kirjautuminen onnistuu.

Pate Sisu: Tulee ilmoitus kun sivuille on taas mahdollista kirjautua.
Turha yrittää vielä sisään.

Ja_e kirjoitti...

2 viikkoa coinarit olleet kuin kusi sukassa, joko Tommin lupaus toteutuu vaii käykö niinkuin ennenkin?

Tommi: ASIAT ETENEVÄT.

1. Vanha Dealshaker avautuu toimintaan ensi viikolla ja todennäköisesti ainakin diilien kuvat tulee päivittää. Alkuun myös vanhentuneet diilit näkyvät, mutta ne poistuvat asteittain.

2. Käyttäjätunnukset tulevat näkyviin tileille tilinumeron ohella kuun loppuun mennessä.

3. DS-maajohtajat/varakapteenit keräävät listan jäsenistä, joilla on ongelmia uuden järjestelmän tilien avauksessa (väärä puhelinnumero/sähköposti tms.). ÄLÄ KIRJOITA SUPPORTIIN ASIASTA.

4. Puuttuvat palkkiot maksetaan tileille muutaman viikon kuluessa.

5. Mikäli käteistililtä puuttuu varoja, niin ole yhteydessä ylälinjaan/DS-maajohtajaan/varakapteeneihin, he toimittavat tiedot yhtiölle manuaaliseen korjaukseen.

6. Kolikot tulevat näkyviin viimeistään, kun järjestelmä on täysin päivitetty.

7. Koulutuspakettien osto ja lunastus ovat toiminnassa, lukuun ottamatta yhdistelmäpaketteja NewLife ja NewLife+. Ne ovat mahdollisesti saatavilla lokakuussa.

8. Starter on lisätty auttamispalkkioon (matching bonus) oikeuttavien pakettien joukkoon. Mahdollistaa jatkossa johtajatasoilla (ranking) nousun.

9. Mikäli sinulla on käyttämättömiä lahjakoodeja, ole yhteydessä supportiin ja vaihda ne kuluitta uuden järjestelmän koodeihin. Vanhat lahjakoodit eivät enää toimi.

10. Tilille voi jatkossa päivittää koulutuspaketteja rajattomasti.

11. Käteistilien väliset siirrot alkavat toimia pian.

12. Rajoitetut kolikkosiirrot avautuvat, kun uusi järjestelmä toimii vakaasti.

13. Kaikille annetaan mahdollisuus päivittää uusi koulutuspaketti ennen seuraavaa splittiä (joka on supersplitti = kaksi splittiä kerralla).

Ja_e kirjoitti...

Tommi vaientaa soraäänet tutulla tempullaan:

ONELIFE FINLAND-RYHMÄ.

Tämä ryhmä on tarkoitettu tiedotuskanavaksi OneLife Networkin jäsenille. Ylläpitäjät ovat OneLifen itsenäisiä markkinointikumppaneita (IMA), kuten kaikki järjestelmään liittyneet ja päivittävät tätä ryhmää vapaaehtoisesti ja maksutta.

Toimimme yhteisen kansainvälisen projektin onnistumiseksi ja kunnioitamme jokaista jäsentä.

Tässä ohjeistusta ryhmän toiminnasta:

1. Ei kiroilua tai epäasiallista kielenkäyttöä.

2. Ei valheiden tai väärien väitteiden esittämistä yrityksestä tai jäsenistä.

3. Ryhmä ei ole henkilökohtaisen pahan olon purkukanava.

4. Ryhmässä ei julkaista asioita, jotka vaikuttavat yrityskuvaan negatiivisesti. Asiallinen ja rakentava kritiikki on sallittua.

5. Ryhmässä ei julkaista linkkejä keskusteluihin, jotka eivät liity OneLifeen, esim. artikkelit, jotka esittävät disinformatiivisia tai valheellisia väitteitä.

6. Ryhmässä ei julkaista tohtori Ruja Ignatovaa ja Konstantin Ignatovia koskevaa informaatiota, ellei uutiset tule suoraan yrityksen tai yrityksen virallisten viestintäkanavien kautta.

7. Suosi rohkaisevia sanoja, jotka liittyvät OneLifeen ja ekosysteemiin.

8. Älä lähetä yksityisiä viestejä jäsenille tai ylläpidolle kysymättä ensin, voitko tehdä niin.

Pidätämme kaikki oikeudet poistaa ryhmästä jäsenet ilman ennakkovaroitusta, joiden uskomme olevan haitallisia tälle yhteisölle. Jäsen voidaan myös mykistää määräajaksi.

Emme pysty vaikuttamaan yhtiön aikatauluihin, järjestelmiin, asiakastukeen, salasanoihin ym., kunnioita tätä.

Arvostakaa ryhmää etuoikeutena, jonka avulla voimme yhdessä rakentaa ja vahvistaa oikealla tiedolla Suomen OneLife-yhteisöä.

Kiitos.

Petteri Järvinen kirjoitti...

On vähän korjattavaa vielä Onelife-järjestelmässä, kun ulkopuolinenkin pystyy lukemaan kaikkien jäsenten henkilötiedot, ostetut paketit ja verkoston.

Ja_e kirjoitti...

Tommi tiedottaa:

TIEDOKSI.

Mikäli kirjautuessa et pääse eteenpäin Onelife Identity-sivulta, niin kirjoita osoitekenttään portal.onelife.eu ja päivitä sivu, jolloin kirjautuminen onnistuu automaattisesti.

Mikäli järjestelmä ilmoittaa, että tilisi on lukittu, niin sulje selain, poista sivuhistoria ja evästeet ja kirjaudu uudelleen.

Monet miettivät, miksi järjestelmämuutos kestää. Osatekijänä asiassa on uusi lohkoketju, jonka kolikoita louhitaan parhaillaan ja se ottaa aikansa. Myös kaiken vuosien saatossa kertyneen datan siirto uuteen järjestelmään vie aikaa.

Lokakuussa asiat ovat jo pitkälti kunnossa, joten malttia.

Ja_e kirjoitti...

Tommi julkaisee Onen johtajat:

Yhtiön organisaatiorakennetta laajennetaan ja vahvistetaan seuraavasti:

Yhtiö

👇🏼
Kapteeni

👇🏼
Varakapteenisto

👇🏼
Johtoryhmät:

1) DealShaker, johtaja Raul Pazos, avustavat johtajat Cristi Calina ja Thanh Duong.

2) OneLife, johtaja Emil Blumer, avustava johtaja Luca Miatton.

3) OneAcademy/OneForex, johtajat Ivan & Michelle Mark, avustava johtaja Michael Yeo.

4) Tiedotus/lakiasiat, johtaja Muhammad Adeel, avustavat johtajat Stanislavs Gorins & Anita Jemeljanova.

5) One World Foundation, johtaja Jonathan Hoyoung Park, avustava johtaja Patrice James.

Jokaisessa johtoryhmässä tulee olemaan 12 IMA:ta, suosituksena kaksi jokaisesta maanosasta.

👇🏼
ONE(OneLife) Quantum Group

👇🏼
OneLife Network

«Vanhin ‹Vanhempi   201 – 213 / 213   Uudempi› Uusin»