tiistai 26. toukokuuta 2015

OneCoinin Ruja Ignatova tietää luottamuksen arvon

OneCoinin keulahahmo Ruja Ignatova esiintyi toissa viikolla Dubain tilaisuudessa kannattajiensa edessä. Videoita tilaisuudesta tihkuu nyt Youtubeen. Yksi niistä käsittelee Onecoinin auditointia ja löytyy osoitteella https://www.youtube.com/watch?v=iqiZPxGI0hQ:

Ruja Ignatova puhuu luottamuksesta.
Heti videon alussa Ruja Ignatova hehkuttaa luottamuksen merkitystä:

"...and to make people trust us. We all know it's a very bad world outside. So many people making promises. So many people lying, so many people doing things and not delivering."

Nähdäkseni Ignatova tietää, mistä puhuu, sillä netistä löytyvän verkkolehden uutinen vuodelta 2012 mainitsee Ruja Ignatovan ja hänen isänsä hieman toisenlaisessa yhteydessä:

"Gusswerk haluaa rahansa takaisin"
Saksantaitoiset voivat lukea tekstin alkuperäiseltä sivulta, itse siteeraan vain Google Translaten englanninkielistä käännöstä: "in front of the home of Plamen Ignatov to the ex-CEO, who has led the company together with his daughter Dr. Ruja Ignatova into bankruptcy, a request for payment in the amount of one million euros to hand over"

ja

"Ignatov and his daughter had taken the money from the company. For example, they are said to have paid each other for acting as an adviser"

Ilmeisesti tällaiset pikkuseikat eivät Bulgariassa estä valintaa vuoden liikenaiseksi.

Ja mitä Ignatova sitten Dubaissa lupasi luottamuksen vahvistamiseksi?

"So what we did... we hired an auditor to audit our blockchain."

Youtube-videossa korostetaan, että OneCoin on ainoa auditoitu kryptovaluutta. Se ei ole mikään ihme, koska avoimeen tekniikkaan ja julkiseen lohkoketjuun perustuvia valuuttoja (kuten Bitcoin) ei tarvitse auditoida. Ne ovat kaikkien nähtävissä ja itse tutkittavissa.

Talvella luvattiin, että auditoinnin tekisi Ernst & Young -tasoinen tunnettu tilintarkastusfirma. Nyt asialle on laitettu kansainväliseen ketjuun kuuluva paikallinen yritys, jonka edustaja videolla vakuuttaa kaiken olevan kunnossa. Missä tarkastusraportti on luettavissa? Mitä se varsinaisesti kertoo?

Ilta-Sanomat kirjoitti eilen KRP:n selvittelevän yhä OneCoinia. Jutussa kummastellaan samaa kuin minäkin: miksi yhtiö muka myy koulutuspaketteja, kun kaupan todellinen kohde on virtuaalivaluutta?

Maajohtajan titteliä käyttävä Tommi Vuorinen pelaa upporikasta tai rutiköyhää. "Olen pannut itseni likoon. Parin vuoden kuluttua minä olen joko narri tai sankari", hän sanoo tekstin lopussa. Sinänsä positiivista on, että kaikkien anonyymien kannattajien joukosta löytyy yksi, joka uskaltaa panna itsensä likoon ja esiintyä omalla nimellään. Muiden piiloutuminen nimettömyyden taakse kertoo sekin paljon.

29 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


Petteri on ottanut elämäntehtäväkseen OneCoin vastaisen erittäin värittyneen kirjoittelun, joka ilmeisen tarkoituksellisesti sisältää taas googlella haettuja netistä löytyviä kirjoituksia. Oli miten oli, niin noilla löydöksillä ei juurikaan ole tekemistä OneCoinin kanssa.

Tähän on tietysti oikeus vapaassa maassa, mutta tälle tielle kun lähtee niin silloin on syytä ottaa nöyrästi samantasoiseen journalismiin mahdollisesti tukeutuvat vasteet.

Taidankin listata nuo Petterin ylistämän Bitcoinin ympärillä tapahtuneet ongelmat, rikokset ja huijaukset. Bitcoin ei varmaan häviä verkosta, mutta yksittäisen käyttäjän asema on osoittautunut useammankin pörssin ongelmissa erittäin huonoksi. Rahat meni, mutta Bitcoin elää :-)

Enkä puhu nyt OneCoin:in puolesta, mutta minua vaan hävettää tämä Petterin korkeintaan 7-päivää lehden tasoinen kirjoittelu.

Anonyymi kirjoitti...

....kirjoittaa talousrikoksista Jippii syytetty ja tuomittu Petteri Järvinen, kyllä saa hyvät naurut tämän tietokirjailijan blogia lukiessa.

Anonyymi kirjoitti...


Laitoin juuri Ilja Janitskinille suositukset ottaa Petteri Mitävittua nettijulkaisuun toimittajaksi, eli pysyisi juttujen taso vakiona jos edes hieman onnistuisivat nostamaan Petterin kirjoitusten tasoa....

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisesti tälläiset pikku seikat, kuten puhua paskaa niin paljon, että vaahto lentää suusta niin voi kutsua itseään Suomessa vielä tietokirjailijaksi. Vaikka en olekkaan harras onecoinin kanattaja niin alan kyllä toivomaan, että se toimii ja yhtiö pistää jauhot suuhun tollaiselle pikku nilkille, joka ei osaa mitään asiallista kirjoittaa. Pelkkää google paskaa. Aikaisemmissa kommenteissa olet haukkunut koulutuksentasoa , jonka saman löytää googlaamalla. Ei jumalata eikö sulla ole todellakaan muuta elämää kuin googlata. Hanki mies elämä mene vaikka töihin!!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Lopetan kritiikkini sitten kun OneCoin lunastaa lupauksensa ja valuutalla voi oikeasti ostaa jotain -- kuten Bitcoinilla.

Anonyymi kirjoitti...


Ei sinun Petteri hyvä tarvitse lopettaa kritiikkiä, eli sananvapaus meillä vielä onneksi on. Olen kuitenkin erittäin pettynyt jo keltaisen lehdistön alittavasta tasosta asian käsittelyssä. Eli yrität hyväksyttää alatyylisiin, asiaan liittymättömiin ja jopa henkilökohtaisuuksiin menevän kritiikin sillä, että lopetat kun OneCoin on käytettävissä kuin Bitcoin.
No kukin menköön omalla tyylillään, eli sihenkin kaikilla on oikeutensa, eli myös Petterillä.

Yleisen keskustelun tasoa kuvaa esimerkki muualta. Tyyppi teki lupauksen, jossa hänelle Onecoin:lla kaljan tarjoava saa kaksi kaljaa hänen Bitcoinilla ja lisäksi hän lupasi syödä hatullisen paskaa. Tämä siis puolijulkisessa satojen ihmisten keskustelussa.
Toivotaan tämän kaverin terveyden ja maineen vuoksi, että OneCoin ei pysty tätä lunastamaa ja jos pystyy niin toivotaan, että kaverilla pieni pää ja näin vähemmän syötävää.

En siis ymmärrä mistä tämä kiihkomielisyys joillakin tulee. OneCoin ihmisiä syytetään hurmoshenkisyydestä, mutta itse en ole tätä nähnyt luonnossa enkä netin keskustelupalstoilla. Sen sijaan näitä Petterin kaltaisia ja vieläkin pahempia raivopäitä on kirjoittelemassa ties mitä asiattomuuksia. Lisäksi tämä raivopääjoukko edustaa Bitcoinilla liiketoimintaa tekevää yritystä, eli antaa mielenkintoisen kuvan yrityksen henkilöstön henkisestä tilasta.

Aika näyttää miten Bitcoin etenee ja mitä tapahtuu OneCoin:lle.

No onhan näitä yhteisiäkin intressejä www.coinvegas.eu

Petteri Järvinen kirjoitti...

Oma kritiikkini sisältää perustelut. Lisäksi esitän ne omalla nimelläni, toisin kuin alatyyliset Onecoinin puolustajat tämän blogin kommenteissa.

Anonyymi kirjoitti...


Anonyymit kommentit on osa sananvapautta, ja erittäin hyvä asia kunhan ne kommentit pysyvät tasollisesti sellaisina joita voisi myös omalla nimellään kirjoittaa. Ainakin itse ajattelen niin, että pidän oman linjani olin anonyyminä tai nimelläni, mutta on monta paikkaa ja asiaa joissa kommentoidessani en halua henkilöllisyyttäni tuoda esille. Tämä on onneksi nykytekniikalla mahdollista :-)

Tulevaisuus sitten näyttää millaisessa valossa Petteri Järvinen näistä kirjoituksista muistetaan.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös Onecoin sanonut myyvänsä louhintaa, ei coineja suoraan? Ehkä Ignatovan pöydänreunalla on vanha kone, joka suorittaa turhaa louhintaa. Tämän koneen pyörittämisestä Onecoinistit maksavat miljoonia, jotka kaikki menevät Ignatovan taskuun. Auditoija ei tainnut sanoa millä vaikeustasolla louhinta toimii.

Anonyymi kirjoitti...

Tästäkin hienosta osasta OneCoinin ja Ruja Ignatovan toimintaa Petteri saa taatusti kirjoitettua negatiivisesti kuten kaikesta yleensä tässä blogissa mutta ei se mitään. Jotkut onneksi voivat vapaaehtoisella toiminnallaan auttaa kun toiset ( petteri ja laiho ) kampittaa tässä maassa sen minkä ehtivät.


One World Foundation
https://www.youtube.com/watch?v=L1C8XZsFppo

http://www.oneworldfoundation.eu/

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon että myydään koulutusta eikä valuuttaa niin luulisi että petterikin tietäisi sen että se ei ole tässä maassa eikä monessa muussakaan mahdollista,sitä voi tehdä vaan pankit. Tommi on senkin asian selvittänyt jo moneen kertaan mutta kun ei jotku vaan tajua vaikka rautalangasta vääntäis.

Anonyymi kirjoitti...

Koville ottaa, sen huomaa.

Anonyymi kirjoitti...


Suomalaiset on pärjänneet OneCoin kuviossa maailmalla hyvin

http://www.businessforhome.org/2015/05/juha-parhiala-onecoin-hits-625000-per-month/

Tässä taas paljon polttoainetta kaikille kateellisille kirjoittajille :-)

Anonyymi kirjoitti...

"Suomalaiset on pärjänneet OneCoin kuviossa maailmalla hyvin"

okeeeeeeeej? siis kun mies saa koodeja ilmaiseksi Ignatovalta ja sitten myy kovilla alennuksilla niin totta kai että pärjää?
eli "tälläistä poltoainetta" kaikkille niin katotaan sitten

BenZ

Unknown kirjoitti...

http://www.allgaeu.igmetall.de/wir/kontakt.html

Carlos Gil, tarvitsisi ehkä "one koulutusta"... ostaa VARMASTI muutaman Tycoonin kun saa kuulla että Ruja Ignatova omistaa Onecoin. ;)

http://www.foundry-planet.com/ru/oborudovanie/detail-view/11535/?cHash=447805701fd756a6b93843d72973e16d

Petteri Järvinen kirjoitti...

Bittiraha.fi:ssä kirjoitus, joka käsittelee OneCoinin (väitettyä) tekniikkaa.

https://bittiraha.fi/content/murska-analyysi-onecoinista-ei-toimi-pitkalla-tahtaimella

Tähän on helppo itsekin yhtyä:

OneCoiniin sijoittaneet ihmiset ovat nähdäkseni hyvin tietämättömiä siitä, miten kryptovaluutat yleisesti ottaen toimivat. Vähän sama kuin autoista mitään tietämättömiä ihmisiä yritettäisiin saada sijoittamaan uuteen autotehtaaseen, jonka valmistamien autojen väitettäisiin olevan edistyksellisempiä ja parempia kuin mitkään muut markkinoilla olevat.

Bitcoinin menestykseen on helppo vedota, eikä suurin osa sijoittajista haluakaan tietää enempää. Mutta jos tuotteen tekniikka on salainen tai sisältää yksityiskohtia, jotka eivät voi käytännössä toimia, kannattaisi perehtyä asiaan.

Anonyymi kirjoitti...

On tää Bitcoin hyvä

http://www.iltalehti.fi/digi/2015052819766826_du.shtml

Kattellaampas auteaako manataina www.coinvegas.eu Ja jos aukeaa ja toimii hyvin, niin voipi miettiä millanen potentiaali pelipuolella on...
Niin ja huomatkaa nyt hyvät ihmiset, että kyseessä ei suinkaan ole pelkästään OneCoin juttu, vaan pelikone pyörii myös Bitcoineilla ja Litecoineilla.

Anonyymi kirjoitti...

Oliskohan tuo bitcoinin tekniikka jo vähän jälkeen jäänyttä, taitaa vaan sähköyhtiöt siinä leikissä pärjätä :)

Petteriltä kyllä löytyy takataskusta hyvä puolustus tähänkin asiaan :)))

http://www.iltalehti.fi/digi/2015052819766826_du.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Ai tälläisia vertaisverkkojako se Bitcoin louhinnassa käyttääkin, mitäs sitten jos ko louhija kaatuu? Ostaisinko Bitcoineja tuon nähtyäni.. no en!

http://motherboard.vice.com/read/chinas-biggest-secret-bitcoin-mine

Unknown kirjoitti...

“It’s not the market, the team, nor the lack of orders that drove the casting plant into insolvency, just greed and ignorance alone of the former shareholders,” reports Gil.

“Of course it does some good to see that our information was enough for the department of public prosecution in order to investigate fraud charges against Frau Dr. Ruja Ignatova and her father. Nevertheless, we want to ask the former shareholders to repay the money that was taken from the firm,” said Gil.

http://www.foundry-planet.com/tr/news/kurumsal-haberler/kurumsal-haberler/11768/?cHash=a7405643b0169d41f52afcfe04610af1


tämä nainen on kyllä kovaa ja osaa hommansa.
"2 months we did over 10.000 customers over 12.500.000€"
https://youtu.be/iTDOnTBbwm8?t=569

nyt 320.000 ja paljonko meni Ignatovalle?
ehkä joku anonyymi voisi laskea?

Anonyymi kirjoitti...

Miksi Onecoinin luottokorttimaksuliikene ei ole toiminut enää moneen viikkoon? Olisiko rahaliikenettä yritetty viranomaisten toimesta hillitä tuohon huijaukseen?

Tuo mainittu Rujan One World Foundation on pelkkä vitsi:
http://www.oneworldfoundation.eu/
Perehtymällä tuohon sivustoon voi vetää samat johtopäätökset kuin mikä on ilmeistä Onecoinissakin: haisee vahvasti virtsalle.

Unknown kirjoitti...

nyt ne jotka haluavat voivat lukea level 1-5 tästä (ja 100-5000€ ei tarvita maksaa)

http://benzmith.tumblr.com/

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on ollut viikon verran aikaa kommentoida tuota ilmit tullutta tietoa, että OneCoin nyysii muilta koulutusmateriaaleja ja myy niitä ominaan 5000 euron hintaan. Ei näy anonyymejä puolustelijoita missään. Mistähän johtuu?

Anonyymi kirjoitti...

lukekaapas tutkimus tulokset Onecoin yhtiöstä ja sen johtajista

http://onecoinscam.com

The Blacklist

the-black-listRuja Ignatova
Previous Scams: IG Metall, Waltenhofen casting plant, Gusswerk fraud
Bilking hard working blue collar German companies, Loopium eWallet scam, Others.

Sebastian Greenwood – Master Distributor
Previous Scams: Unaico, Sitetalk, Prosper Inc, Senator Club, Big Coin/Bigcoin, Towah, iPayTo, Loopium eWallet Solution (Paypal Clone) Used to be iPayTo before rename.

Nigel Allan (Ex-CEO of OneCoin)
Previous scams: Brilliant Carbon (selling fake carbon credits)
Current scam: Crypto888/CryptoClub888 based in Malta, ran out of Thailand. Started this with a few others in March after being fired from OneCoin in February.
“Betrayed the trust of Ruja Ignatova” Nigel announces on Facebook that OneCoin is a massive scam, before removing that statement. Likely he had secret domination plans revolving around Crypto888 during his reign at OneCoin.
See Crypto888 is a Scam written by a concerned citizen

Juha Parhiala (Planned the OneCoin Network) Generates $625,000 a month from OneCoin. He is the reason OneCoin is so popular in Finland. Likes shiny suits.

http://onecoinscam.com/blacklist/

https://www.youtube.com/watch?v=QUjJ-QJ4kFM&index=6&list=PLwAe1uM8jRyVGY6cIMw5vdVmR8Mkv4t5e

DUMBandBUMB kirjoitti...

Täälä ne onecoinistit itkee vaan eivätkä koita edes rakentavasti luoda vuoropuhelua mutta toisaalta tuskin siihen on edes tarvetta tai halua kun tiedätte itsekkin mistä tuosta onecoinista on kyse. Verkostomarkkinointi on mitä mainioin keino taivutella/uskotella heikkomieliset ja hyväuskoista lottokansaa hurhataan tähän, ilman verkostomarkkinoinin luomaa käärmesmies armejaa tämä tuskin onnistuisi. Nauratti toi Radiorockin haastattelu, huomas kyllä että ei tommi vuorinenkaan itsekkään oikeasti usko onecoiniin kun ei uskoltanu päästää petterii edes ääneen vaan keskittyi itse olemaan äänessä ja keskeytteli muita paeten vaikeita kysymyskii sen sijaan että käytäisiin rakentavaa vuoropuhelua joka palvelisi onecoiniikin jos se olisi rehellisellä pohjalla. PETTERI-TOMMI 1-0, tommi comebackii odotellessa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Onecoin kaatuu pian. Nyt jo koko ajan hädissään vaihtelevat pankkia kerran kuussa. Voi sitä porua kun Ponzi romahtaa.

Kiinnostavaa nähdä, leivotaanko jälkihöyryissä "Tommi of Finlandista" tai Rujasta saati pulskasta Parhialasta, samanlainen "vapahtaja", joka "marttyyrina uhrattiin", kuin WinCapitan Kailajärvestä =)

Kyllä maailma on pöhköjä täynnä!


Anonyymi kirjoitti...

Eikös täällä Suomen päässä tuossa Onecoinissa johtopaikoilla ole mukana niitä samoja huijareita jotka olivat jo siinä ternimaitokapseli kusetuksessa aikoinaan.
Mihinkähän se heidän moraalinsa olisi niistä ajoista muuttunut, joten ei kyllä sen perusteellakaan Onecoin paljon luottamusta herätä.

Blogger kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
anna lucas kirjoitti...

investing in oil and gas has and is still making a lot of people " very RICH". Investors in oil and gas are getting rich daily. All you need is a secured and certified strategy that will keep your invested capital safe by opting out with no withdrawer crunch. A considerable number of investors worldwide have seen gains of 75,063%, personally I have made over 600%. For example I started investing with $1,000 and I made $3,000, $3,500- $5,000 weekly. Last year at the start of the year, I increased my invested capital to $10,000 and I made approximately $105,000 before the end of year. I've never seen profit opportunities like this before in any market even when other traders complain of losses. Now for the doubters, not only is it possible, it's actually happening right now. All you need is a good and secured strategy, a good investment platform, Appetite and market conditions. Incase you are interested in venturing into investing or perhaps you are trading and has been losing, feel free to contact total company at E-mail: totalinvestmentcompany@gmail.com, I will
be sure to guide and assist you.    
https://www.facebook.com/pg/Total-Investment-221964325813140/about/