tiistai 23. kesäkuuta 2020

TV7-kanava pelottelee ja levittää disinformaatiota - OMG!

Hesarin juttu saa silmät rävähtämään auki: kristillisellä TV7-kanavalla tv-ohjelman juontaja kertoo antikristuksesta, jonka tavoitteena on tuoda yksi valtio, yksi uskonto, yksi talous -- siis se NWO (New World Order), josta salaliittoteoreetikot aina puhuvat. Kannattaa kuunnella Hesarin jutussa oleva neljän minuutin video, jossa sanotaan mm. näin:
Covid-19-virus ei ole eläinperäinen, vaan ihminen on laittanut sen liikkeelle. "Näin tiedemiehet ovat tutkineet, mutta heidät on vaiennettu." Pelon tarkoituksena on saada ihmiset rekisteriin ja ottamaan maailmanlaajuinen rokote, jonka takana on mm. Bill Gates ja muita rikkaita liikemiehiä. Rokotteen mukana ihmisiin istutetaan mikrosiru ajatusten ohjailemiseksi. "Tämä on tutkittua tietoa".  
Äänessä on pastori Aulikki Hartikainen-Piipponen, joka vaikuttaa olevan aivan tosissaan -- niin kuin vain omaan asiaansa uskova ihminen voi olla. Hän ei tosin ole oikea pastori, vaikka titteliä käyttääkin. Naisen koulutustausta on ravitsemisalan opettaja. Hänellä on kokemusta myös kilpaurheilusta.

Puhe on puppua. Ajatukset eivät ole Hartikainen-Piipposen omia, vaan peräisin megakirkon luoneelta miljonääripastorilta, Chris Oyakhilomelta. Niitä on kuulemma välitetty edellisenä iltana kolmen miljardin kuulijan joukolle.

TV7 on uskonnollinen kanava, jonka kotisivulla komeilee slogan: "Kun sisältö ratkaisee".

Kun sisältö todellakin ratkaisee - OMG!
Tähän jos mihin sopii huudahdus OMG - Oh My God! TV7-kanavalla on muitakin ohjelmia, osa niistä varmaan ihan asiallisia. Mutta kun kanava antaa median tällaisen huuhaan käyttöön, eikä valvo sisältöä millään tavalla, se tahraa oman brändinsä ja uskottavuutensa.

TV-kanava tai lehti ei voi vedota siihen, että se tarjoaa vain alustan, eikä ota kantaa sisältöön. Kyse on TV7:n levittämistä valheista ja pelottelusta.

Kanavalla on onneksi vähän katsojia, mutta asiassa on muutakin. Olen saanut monia viestejä 5G-pelkoisilta, Gatesin rokotesalaliittoon uskovilta ja NWO-salaliittohörhöiltä ja aina ihmetellyt, missä on se ajatuspaja, josta tällaiset jutut ovat peräisin.

Lännessä on syytetty Venäjää informaatiovaikuttamisesta, jolla maa pyrkii rikkomaan länsimaiden rivejä ja kansalaisten keskinäistä luottamusta. Venäjän on sanottu levittävän epäluuloa 5G-verkkoja kohtaan ja lietsovan rokotevastaisuutta.

Näyttää siltä, että asialla on muitakin toimijoita, jotka toimivat EU-maiden sisällä ja jopa Suomen televisiossa. Heidän kauttaan pelot ja epäluulot leviävät epäsuorasti myös niille, jotka eivät ole uskovaisia tai venäjämielisiä.

Taistelemme disinformaatiota ja informaatiovaikuttamista vastaan Suomen ja koko EU:n tasolla silloin, kun uskomme kyseessä olevan Venäjältä masinoitu toiminta, mutta uskonnossa kaikki on sallittua. Suomen laissa on uskonnon mentävä aukko. Uskonnon varjolla saa levittää mitä tahansa.

Ei ole lakia, jolla selvien valheiden levittäjiä voitaisiin haastaa oikeuteen tai Aulikki Hartikainen-Piipponen vastaamaan sanoistaan.

Tällä hetkellä siihen pystyy vain TV7 itse.

----

Kävin katsomassa kanavan Facebook-sivulta ohjelmiin liittyviä keskusteluja. On helppoa kritisoida disinformaation levittämistä espoolaisesta toimistosta työtuolissa istuen, rationaalisia päätelmiä tehden.

Keskustelut ja niihin liittyvät rukouspyynnöt avaavat ikkunan toisenlaiseen Suomeen. Monilla on hätä ja huoli tulevasta. Oma jaksaminen, sukulaisten ongelmat, taloushuolet ja keväällä koronaviruksen pelko ahdistavat ja saavat ihmiset etsimään lohtua uskonnosta ja rukouksista.

On toisaalta hienoa, että tv-kanava ja nettikeskustelut pystyvät välittämään kokemuksia ja ilmeisesti myös lohtua sitä tarvitseville. Toisaalta juuri se asettaa sisältötuottajille entistä suuremman vastuun sanomisista. Hädänalaiset ihmiset ovat haavoittuvia.

Kun kommentteja lukee, it-ihmisellä nousee mieleen myös tietosuojakysymykset. Ihmiset kirjoittavat rehellisesti ja omalla nimellä asioista, jotka muuten kuuluvat tietosuojan ja yksityisyyden piiriin.

Kaikki on päin helvettiä!!! Minun ja miehen ja pojan elämä!!! Auttakaa! Jeesus auta!!!

Tarvin uuden työn olosuhteista huolimatta, lisäksi terveysongelmiin tasapainoa..

Mulle tarvis ylimääräistä voimaa. Vauvalle hampaita tulossa. Huutaa kipua paljon. Raskasta muutenkin yksin. Nyt Koronan takia lastenhoitoki vähissä

Auta Jeesus Suomen ja maailman taloudessa ettei tule lamaa ja yritykset selviävät tästä.

Pyydän että minun elämäni olosuhteet muuttuu niin että saisin vanhimman lapseni10v takaisin( on huostaanotettu erityisyyden vuoksi). Kaksi on kotona 5v ja 7v. Kiitos lapsista ja Jeesuksen veren suojaa heille. Itselleni johdatusta elämän tielle.

Pyytäisin rukousta vaikeaan ahdistukseen, pelkotiloihin ja masennukseen sitä kautta myös oon yksin, ystävää vierelle

Monenlaista haastetta: ihmeet olisivat tervetulleita

Rukoilkaa minunkin puolesta olen niin väsynyt tähän yksinoloon kun ei saa olla ihmisten kanssa tekemisissä tuntuu raskaalta tämä kun aina on saanut olla ihmisten kanssa tekemisissä. Mielen valtaa ahdistus ja masennus. Pyytäkää että minä jaksan ja että Jeesus auttaa minua ja muitakin samassa tilanteessa olevia.

Parantumista vaikeasta keuhkotulehduksesta, jolle ei ole löytynyt hoitoa. Myös ystävän sairauden puolesta, jolla ei ole vielä nimeä. Eli ei tiedetä, mikä sairaus on. Ihmeet ja merkit seuraavat niitä jotka kulkevat rukoillen!

Sairastan jatkuvaa poskiontelotulehdusta, joka äityi tulehdusastmaksi. Tätä on jatkunut jo pitkään.
Sairastin keuhkokuumeen ja hengittäminen on nyt ajoittain vaikeaa. Toimin itsekin Sananjulistajana, ja nyt koin että pyydän teiltä rukousta. Vaimoni on myös sairas. Hänellä on Sofian mainitsema hermoihin liittyvä sairaus,

Pyydän rukousta miehelleni alkoholista ei ole vielä päässyt eroon. Kiitos.

Laitoin rivitaloasuntoni myyntiin kiinteistönvälittäjälle kuitenkin tämä on haastava aika. Pyydän rukousta, että Herra johdattaa ja siunaa kaupan, että pääsen maapaikalleni asumaan. Lapset ,miniät ja koko suku pelastuisi

Huomisen asuntonäytön puolesta, anna Herra voimia arkeen, rauhaa sydämeen!

Saa muistaa rukouksin vaikeutta elämässä henkistä masennusta niska oireita kaikkea muutakin ja myös syntiä

Pyydän rukousta CRPS kipuoireyhtymä, huimaukseen, päänsärkyyn, tärinään, vapinaan.

Rukouspyyntö että totuus tulee eräässä asiassa julki, asuntoasian ja terveyden puolesta

Rukoillaan Hopeatien palvelutalon vanhusten sekä myös hoitohenk.kunnan puolesta. Palvelutalossa riehuu koronavirus ja useat vanhukset ovat saaneet tartunnan.

Ystäväni siskolla on parantumaton syöpä. Rukoillaan terveyttä ja uskoon tuloa. Rukoillaan että Jeesus itse kohtaa häntä.

Rukouspyyntö että saan lastenhoitoapua ja väsymys pois.Muutto edessä enkä ehdi edes pakkaan. Kukaan uskalla tulla Koronan takia hoitaa vauvaa

Monilla on vaikeaa, kun elämä koettelee. Armollisuutta meille kaikille.

17 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Paras argumentti demokratiaa vastaan on viiden minuutin keskustelu keskivertoäänestäjän kanssa.

William Gallop kirjoitti...

7plus kanavan facebook-sivulla on asiasta tiivistelmä. En voinut kännyllä kopioida tekstiä.

Nimetön kirjoitti...

Uskovaiset hihhulit valehtelevat??No sepä uutta.Ihanko totta??Ennenkuulumatonta.Kertakaikkiaan...Ja se on jotenkin mielestäsi ongelma toisin kuin vaikkapa verorahoilla elostelevan marxilaismedian päivittäinen,jatkuva valehtelu,Suomalaisvastainen punafasistinen viha-agitaatio ja propaganda.Lähteestäsi Helsingin Pravdasta ja sen ilveilystä nyt puhumattakaan.Olet osa ongelmaa pelle.

Nimetön kirjoitti...

Rukoilen jaksamista ja siunausta edelliselle kirjoittajalle. :)

Petteri Järvinen kirjoitti...

Taitaa olla turha toivo...

jeejee kirjoitti...

TV7 on uskovaisten hörhöjen kanava, eli pidän itsetäänselvyytenä että sieltä tulee aika värittynyttä ohjelmaa.

Mutta eipä noissa "oikeammissa" TV-kanavissakaan ole liikaa hurraamista. Ohjelmistosta löytyy ohjemia joissa etsitään vakavissaan ufoja, aaveita ja salaliittoja. Tai ovatko reality -sarjat jonkun mielestä varteenotettavaa mediasisältöä?

Ja kyllä YLE:äkin voi ainakin pikkaisen syyttää punavihreästä aatemaailmasta.

hdmi kirjoitti...

"Suomen laissa on uskonnon mentävä aukko. Uskonnon varjolla saa levittää mitä tahansa."

Tuota noin.. Päivi Räsänen saa jatkuvasti rampata poliisikuulusteluissa - jopa 15 vuotta vanhojen kirjoitusten takia. Räsänen on vaikeuksissa Raamatun siteeraamisesta, kenttäpiisa Särkiö joutui pyytämään anteeksi että lainasi Veikko Huovisen romaanihenkilöä!

Eihän huuhaaan levittäminen ole rikollista, liittyi siihen uskontoa tai ei. Magneettimedia on vuosikausia tehnyt samaa ilman uskontoa.

Nimetön kirjoitti...

Tuo tekniikka ainakin näyttäisi olevan valmiina ns. pedonmerkkijärjestelmään.
Tuo Ilmestyskirjan Petohan ei ole siis mikään eläinhahmo, vaan Ilmestyskirjaa
tulkiten voidaan ajatella sen olevan jokin "petollinen" poliittinen tai jopa
uskonnollinen ryhmittymä. Esim. nykyinen YK kytketään tähän yhteyteen joissakin
tulkinnoissa. Kts. esim. www.unnwo.org ja www.id2020.org

Tuohon liittyy myös ns. Great reset eli Maailmantalouden resetointi, johon taas
liittyy maailman velkojen anteeksiantaminen jne. mutta uskonnollisesta sisältää
sekin ns. lopunajannäköaloja. Esim.The predicted lawless system is called Great
reset (Rock harbor Church prophecy update) Youtube.

Esim. nykyisen Paavin ajatellaan olevan ns. väärä profeetta ollessaan perusta-
massa yhteistä maailmanuskontoa; kts. esim. google: "One world religion and Pope
Francis"

Todennäköisesti Johannes on nähnyt näyssään myös paljon tämän päivän teknologiaa
osaamatta sitä kuvata sen ajan teknologian tuntemuksella. Esim. pedon kuvalle
annettava henki saa kuvan puhumaan viittaa joidenkin mukaan ns. AI-tekniikkaan.

Yllämainituista tekniikoista voi googlata esim. Quantum dot tattoo, Microsoft
patent for cryptocurrency ja Apiject rfid chip. Tuon Apijectin esilletuoman
injektion mukana voidaan kehoon injektoidaan joidenkin mikronien kokoisia
rfid-tunnisteita, joita voidaan seurata mobiililaitteella.

Quantum dot tattoo eli kvanttipistetatuointi tulee sisältämään rokotetulle
henkilölle annettavan id-numeron. Microsoftin patentti taasen kryptolouhii
valuuttaa henkilön aktiivisuuteen perustuen.

Muita googlattavia: Contact tracicing, covi pass, brainchipping, satellite control
5g, facial recognition sekä corona app. Näillä pyritään kontrolloimaan kenellä on
rokotus voimassa ja kenellä ei ja vain rokotetetut eli Id-merkityt voivat esim.
päästää työpaikalle tai harjoittaa liiketoimintaa; eli voivat ostaa tai myydä.

Vaikka tuo vaikuttaa fantasialta on tarve kontrolloida ihmisiä tuotu näyttämölle
juuri tälläisen lääketieteellisen ilmiön kautta. Peraatteella "ellet ota rokotetta
voit sairastua tai kuolla". Kyseessä on siis globaali massojenhallinta pelon avulla
ja ihmisten kontrollointi.

Paljolti on kyse myös globalistien halusta saada tuottoa investoinneilleen. Bill
Gates, jonka ajatellaan olevan hyväntahtoinen lahjoittaja on kertonut juuri esille-
tuodussa youtubevideossa saavansa 10-kertaisen tuoton investoinneilleen.

Youtube: Bill Gates ja tuleva koronarokote (kannattaako sitä ottaa?) Uusi maailma-niminen youtube-kanava. Tuolla nimellä myös Bitchutessa. Vaikka video on hieman
voimaakkaasti kantaa ottava, on siinä selkeät viitteet Raamatun "merkkiin"

Petteri Järvinen kirjoitti...

Miten ihmeessä jaksat/viitsit katsella ja penkoa tällaisia videoita ja kirjoittaa niistä vielä pitkän yhteenvedon? Tämänkin energian ja ajan voisi käyttää johonkin hyödylliseen.

Pedon lukua on 2000 vuoden ajan sovitettu ajankohtaisiin tapahtumiin ja ilmiöihin. Nykyaikana tapahtuu niin paljon ja tiedot leviävät niin helposti, että pedon lukua ja lopun ajan tapahtumia voi löytää rajattomasti - jos vain jaksaa katsella Youtubesta toisten hurahtaneiden tekemiä videoita ja blogeja.

Missä Youtube-videossa Gates sanoo saavansa kymmenkertaisen tuoton?

Nimetön kirjoitti...

Tuo tuotto on tuossa "Bill Gates ja tuleva koronarokote (kannattaako sitä ottaa?)"
Youtube (tai Bitchute) kohdassa 06:30 alkaen. Itse asiassa tuottosuhde olikin 20:1
ja Gates Foundationin sijoitus 10 miljardia.

Kannattaa googlata myös nuo 3 patenttia Quantum dot tattoo, Microsoft patent for
cryptocurrency ja Apiject rfid chip, sekä nuo seurantatekniikat AI etc.

Tämä kannattaa katsoa eli Ice age farmer Youtube: Architecting the beast system:
AI control of food supply. Erittäin asiallinen ja perustuu faktoihin.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Katso vähemmän Youtubea ja lue tai vaikka ulkoile enemmän. Tällaiset mielen manipulointivideot ovat yksinkertaisesti vaarallisia.

Jo heti videon alku menee metsään. Rokottamisen ansiosta olemme nujertaneet länsimaista entisaikojen tappavat taudit. Sinäkin saat kiittää henkeäsi siitä, että vanhempasi tai isovanhempasi on aikanaan rokotettu. Gates haluaa rokottaa myös kehitysmaiden ihmiset.

Sitten se rokotuskohta. Haastattelija pyytää Gatesia kertomaan luvuista, sen jälkeen kelataan Gatesin vastaus ohi "[Jaarittelua, mennään suoraan asiaan]" ja poimitaan vain loppu, miten "koko maailma on sijoittanut 100 miljardia ja Gates-säätiö 10 miljardia, tuottosuhde 20:1".

Ilman ylikelattua kohtaa on mahdoton sanoa, mihin tämä poimittu pätkä liittyy. Tietenkin rokotuksista on hyötyä ("return", sanoo Gates videolla) ja säästyneet ihmishenget näkyvät kansantuotteen kasvuna ja elintason parantumisena varsinkin kehitysmaissa.

Vielä kerran: lopeta tällaisten videoiden katselu ja levittäminen.

Nimetön kirjoitti...

Veikkaan että kasvosuojaimien tuottosuhde on tällä hetkellä paljon suurempi. Mistään salaliitosta ei kuitenkaan ole kysymys.

Nimetön kirjoitti...

Katso Petteri sivusto www.totuusrokotteista.fi ja analysoi myös tuo aiemmin
linkattu Ice Age Farmerin video. Kehoituksesi ulkoilla ja lukea enemmän meni
tosin kyllä ulkoilevalle ja lukevalle ihmiselle täysin metsään😁

Rohkene ulkoilun lomassa katsoa myös nuo AI, Quantum dot Tattoo etc. ja ana-
lysoi myös ne🤗

En käytä näihin yhteenvetoihin paljoakaan aikaa; eihän minulla ole edes blogia
tai sitten Twitter-tiliä😋😁🤗

Nyt pinnalla Internetissä ja valistettavasti myös Youtubessa: Operation Gotham
2020. Tuossa kerrotaan mahdollisesti jostain vastaavasta, jota oli ennnen 9/11-
iskua NY:ssä.

Laitoin juuri erääseen seurakuntaan New Yorkissa emailina rukouspyynnön muodossa
huomioitavaksi tuon tilanteen.

1 Piet. 3:15 "vaan pyhittäkää Herra Jeesus Kristus sydämissänne ja olkaa aina
valmiina vastaamaan jokaiselle, joka teiltä kysyy sen toivon perustusta, joka
teissä on, kuitenkin sävyisyydellä ja pelolla.

www.koivuniemi.com/raamattu


Petteri Järvinen kirjoitti...

Suhtaudun epäilleen kaikkiin, joissa lukee "totuus [jostakin]". Yhtä epäillen suhtaudun kaikkiin, jotka etsivät ratkaisuja uskonnollisista kirjoituksista tai rukouksista.

Mutta katsotaan. Luen vähän sivuston alkua:

"-Rokotetut sairastuvat monta kertaa rokottamattomia enemmän (rokotettu keho rasittuu taistellessaan kaikkia rokotteiden sisältämiä myrkkyjä ja epäpuhtauksia, mm. muovin palasia, vastaan).

- 98 prosentissa tapauksia, kun rokote tiettyä tautia vastaan alkoi yleistyä, oli tuo tauti jo melkein ”selätetty”. Miksi sitten ”kaikki kunnia meni rokotteille”?

- Suuressa osassa valtamedian ”rokotetutkimuksista” tutkimukseen osallistui vain kourallinen valikoituja ihmisiä ja kaiken lisäksi lumelääke olikin toinen rokote, ei suolaliuos."

-- kiitos vain, tämä riittää huuhaasta. Toivottavasti rokotevastaiset kieltäytyvät myös koronarokotuksista.

Kari kirjoitti...

Hyvä olisi suhtautua kaikkeen tietoon kriittisesti. Niin tähän TV7:n tapauksessa, kuin myös valtamedian tapauksessa. Ei pidä sinisilmäisesti uskoa valtamedian ihmisille syöttämää "totuutta" ilman, että asiaa ajattelee itse kriittisesti. Tämä ei koske pelkästään corona-virusta vaan ihan kaikea "ilmastonmuutoksesta" lähtien.

Nimetön kirjoitti...

mitä mieltä oot tästä artikkelista:

http://www.end-times-bible-prophecy.com/cryptocurrency-and-the-coming-global-tyranny.html

oli siis tällä sivustolla https://ajankohtainen.wordpress.com/ 11.7.2020

Pitääkö olla huolissaan

Laitoin tähän kohti kun koskettaa hengellistä aihetta

Nimetön kirjoitti...

Nuo siis aukee kun maalaa "siniseksi" oikeanpuol. hiirinäppäimellä ja
klikkaa vasemmanpuoleisella "avaa". Tiedoksi siis muillekin.