keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

Simon Le hylkäsi Onecoin-laivan, Wahlroos mukana koronavirusbisneksessä

Onecoinissa tapahtuu pitkästä aikaa jotain. Kolikon arvoa nostettiin yhtiön ilmoituksella 42,43 euroon (sopivasti aprillipäivänä), mikä oli ensimmäinen nosto yli vuoteen. Arvolla ei sinällään ole merkitystä, koska kolikkoa ei edelleenkään voi vaihtaa oikeaksi rahaksi.

Kiinnostavampi uutinen tuli Onelife-verkoston uutiskirjeessä: "King Jayms is the new Captain". Hän korvaa vuodenvaihteessa aloittaneen vietnamilaisen Simon Le -nimisen kapteenin, jonka nimitystä samainen uutiskirje hehkutti 10.12.2019 näin:

"We’re excited to announce the promotion of Crown Diamond Le Simon Quoc-Hung to a Captain of the OneLife Network. He will be assisted by Blue Diamond Cordel “King Jayms” James as Co-Captain in leading the Network Operations, they both will be acting as a “bridge” between the Network members and the corporate company. We strongly believe that their experience, energy and enthusiasm will unify OneLife family members and will lead to company growth."

Olisi kiinnostavaa tietää, miten Tommi Vuorinen selittää Simon Leen lyhyeksi jääneen uran. Uutiskirje kertoo vain lyhyesti "The OneLife Family is pleased to announce the appointment of Mr. Cordell King Jayms as its new Captain, replacing Mr. Simon Le who is stepping down as Captain." Lähtikö Simon kilpailevaan huijaukseen? Ymmärsikö hän lopulta, ettei tästä tule mitään, ja että huijaus ei voi jatkua ikuisesti? Onko siellä enää muita johtajia jäljellä kuin suomalaisen sitkeä sissi Vuorinen?

Jostain syystä Onecoin-jäsenlaskuri on korona-epidemian aikana kiihtynyt entisaikojen vauhtiin. Vuodenvaihteessa laskuri kasvoi vain 0-8 jäsenellä vuorokaudessa, tammikuun lopussa vauhti nousi muutamaan sataan jäseneen, mutta 21.3.2020 lähtien jäseniä on tullut 700-1400 vuorokaudessa. Vasta aivan viime päivinä tahti on pudonnut alle viidensadan. Mistä ihmeestä näitä huijattavia vielä löytyy?

Suomessa Onecoin-tapahtumat näyttävät keskittyvän Vaasaan, jossa paikallisen Vasabladetin toimittaja Anders Eklund on kiitettävästi seurannut huijausta jo usean vuoden ajan. Tälle keväälle suunnitellut veropetosoikeudenkäynnit ovat siirtyneet koronaviruksen vuoksi luultavasti syksyyn, mutta olen kuullut, että muitakin oikeudenkäyntejä on tulossa. Vaikka KRP ei ikinä saisi tutkimuksiaan käyntiin, Onecoinia puidaan oikeudessa vielä useina riitoina.

Yksi sellainen sisältää elementtejä, joista ulkopuolisena on melkein vahingoniloinen. Vasabladet kirjoitti 21.3.2020 otsikolla Onecoin-bråk ledde till rättegång om Vasarestaurang riidasta, jossa henkilö oli ostanut osuuden ravintolasta, mutta kokenut tulleensa petetyksi kun osa ravintolan bisneksestä olikin Onecoin-maksuja. Itse juttu on maksumuurin takana.

Joku on siis (äänekoskelaisen ravintolan lisäksi) Suomessa myynyt ravintola-annoksia Onecoineilla!

Jutussa kerrotaan, että ravintolassa oli Onecoin-asiakkaita varten vihko, johon he kirjoittivat nimensä ja Onecoin-jäsennumeronsa maksua varten. Päivittäisistä ruokailijoista kymmenkunta prosenttia maksoi Onecoineilla, eli käytännössä söi ilmaiseksi. Ei ihme, että ravintola ajautui vaikeuksiin.

Jos yrittäjänä on niin hyväuskoinen, että myy ruokaa leikkirahaa vastaan, on selvästi väärällä alalla.

Lisäys: osuipa juuri silmiini Suomen kuvalehden uutinen, miten Suomen valtiota ilmeisesti huijattiin suojavarustekaupassa. Helsingin Sanomien versio tässä.

Härskit kelmit vetävät välistä koronaviruksen varjolla. Ei varsinaisesti yllätä, että samoissa kuvioissa pyörii myös Kari Wahlroos. Instagram-tilillään hän mainostaa Ferrariensa lisäksi Covid-19-tuotteita.

Wahlroos on myös covid-19 bisneksessä.
"Just got 500 VG70 for sale!" hän mainostaa. Laitteet ovat hengityskoneita.

Eikä Kari ole mikään näpertelijä, hän on valmis lastaamaan kokonaisen 747-jumbojetin covid-19-tuotteilla:

Laiva... ei kun lentokone on lastattu covid-19-tuotteilla.
Toivottavasti valtio ei seuraavaksi käänny Wahlroosin puoleen. Eikä yhtään tilausta ennen kuin mies on maksanut Suomesta ja maailmasta huijaamansa miljoonat takaisin.

Lisäys 10.4.2020: USAn syyttäjälaitoksen dokumenttien mukaan Karl Sebastian Greenwood on joutumassa oikeuden eteen (Karl !?). Valmisteluistunnon piti olla jo viime viikolla, mutta ilmeisesti koronaepidemia on sotkenut sielläkin aikatauluja. Sebastian oli Rujan läheisin liittolainen, he olivat kuin sisko ja veli. Erittäin kiinnostavia aikoja luvassa, kun oikeudenkäynti alkaa. Ja taas lisää selitettävää Vuoriselle.

Lisäys 15.4.2020: Yhtiön jäsenkirje varoittaa tekemästä yhteistyötä kapteeni Simon Le kanssa, koska tämä on perustanut kilpailevan kolikon.
Simon Le on perustanut kilpailevan kryptovaluutan.
Onhan se Tommiin uskovien mielestä kummallista, että toinen huippumiehistä sai tarpeekseen jo parin kuukauden jälkeen ja lähti perustamaan kilpailevaa kolikkoa. Meidän muiden mielestä siinä ei ole mitään outoa, varmaan ymmärsi ettei tähän huijaukseen enää pysty puhaltamaan uutta henkeä vaikka miten puhkuisi.

Ja taas kerran yhtiön uhkailut tilin jäädyttämisestä ovat yksinkertaisesti laittomia, eikä niistä kannata välittää. 

221 kommenttia:

1 – 200 / 221   Uudempi›   Uusin»
Juha L kirjoitti...

Simon Le oli viimeinen korkeimman profiilin liideri OneLife verkostossa, ja ainoa jäljellä oleva Crown Diamond. Jäljellä on enää keskitason johtajia, kuten King Jayms, jonka ansioksi voidaan lukea lähinnä uskonnollis-sävytteinen paatos.

Simon Le:n lähtö tuli shokkina verkostolle, joka tyypilliseen tapaan yrittää kaikin keinoin ehkäistä paniikkia.

Simon Len lähtö kuitenkin tarkoittaa sitä, että verkoston ja jopa yhtiön suuri rahoittaja lopettaa. Yhtiö on suurissa talousvaikeuksissa eikä Veska Ignatov halua käyttää omaa jo huijattua rahaa yhtiön rahoittamiseen. Luvatut DealShaker ja IT-uudistukset saattavat hyvinkin nyt jäädä toteutumatta.

Tässä on nyt hyvinkin mahdollista että huijaus kaatuu lähikuukausina yksinkertaisesti siihen että sisään tuleva raha ja rahoitus OneCoin yhtiölle loppuu, ennen kuin viranomaiset ehtivät laittaa lopullisesti lapun luukulle.

Konstantin Ignatovinkin tilanne on selkeytynyt. Hän on edelleen USAn viranomaisten huomassa odottamassa 8. heinäkuuta annettavaa tuomiota.
https://www.courtlistener.com/docket/15688339/261/united-states-v-scott/

Anonyymi kirjoitti...

Juuh, tämä huoltovarmuuskeskuksen epäonnistunut hengitysmaskikauppa toi vahvasti mieleen Onecoin-vyyhdin,

Taustalla pyörii tässäkin epämääräisiä ulosottovelkaisia liikemiehiä.

Saa nähdä että minkälainen soppa tästä syntyy, nyt kun valtiota on huijattu, Uskoisin että Krp:tä kiinnostostaa asian tutkinta ihan erilailla kuin Onecoinissa.

Anonyymi kirjoitti...

Vaasassa tuo ravintola joka myi Onecoineilla oli Panorama(Vaasan torin kupeessa, ihan keskustassa), jonka ainakin silloin osaomisti herra Böling,

Anonyymi kirjoitti...

https://ilkkapohjalainen.fi/arkisto/panorama-avaa-taas-lokakuussa-myos-kolmas-ravintola-suunnitelmissa-1.2108593
Tuossa tuosta ravintolasta jotain.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.finder.fi/Lounasravintola/Lounasravintola+Panorama/Vaasa/yhteystiedot/3068283

Ja taitaa olla tämä nykyinen omistaja Matouf, joka ei ollu oikeen tyytyväinen noihin Onecoin maksuihin.

Petteri Järvinen kirjoitti...

"Elämä kantaa ja yllättää aina", sanoo Marketta Böling haastattelussa. Yrittäjät haksahtivat Onecoin-huijaukseen, jonka seurauksia puidaan vielä oikeudessa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Daniel Böling sai syytteen törkeästä veropetoksesta (R 19/925) liittyen ilmeisesti pimitettyihin Onecoin-verkostopalkkioihin. Törkeä-nimikkeestä voi päätellä palkkioiden olleen huomattavia. Juttu piti käsitellä jo viime joulukuussa, mutta se lykättiin huhtikuun alkuun, ja nyt koronan vuoksi se on lykätty syyskuulle.

Tommi Vuorinen muistutti jäseniä aina ilmoittamaan voittonsa verottajalle, joten häntä ei voi syyttää näistä oikeudenkäynneistä. Sen sijaan Onecoinin maajohtajana hänen toimintansa on tuottanut runsaasti harmia ja miljoonien taloudellisia menetyksiä ihmisille, jotka ahneuttaan tai ymmärtämättömyyttään lähtivät mukaan hämärään kryptobisnekseen.

Anonyymi kirjoitti...

Wahlroos esiintyy "Global Sales" nimikkeellä suomalaisfirman tarjouslomakkeella. Käyttääkö Wahlroos härskisti firmaa savuverhonaan vai onko oikeasti firman hommissa. Ja jos, tietääkö firma Wahlroosin taustoja OneCoin- sun muissa kusetuksissa. Ovatko nämä Suomen valtiota kusettaneet jotenkin yhteyksissä Wahlroosiin? Yleensä piiri pieni pyörii.

Anonyymi kirjoitti...

Olis kiva tietää miten kari on hommannut kyseiset hengityskoneet. Ihan varmasti senkin takana jotain "kikkailua"

Anonyymi kirjoitti...

Karista on vuosien varrella kasvanut taitava kansainvälisen tason petosmies, mies tunnistaa ihmisten kriittiset tarpeet ja inhimmilliset heikkoudet, ja käyttää niitä taitavasti hyväkseen ansaitakseen rahaa.

Jos vertaa Karia vaikka Tommiin, niin onhan Kari valovuosia edellä monella Huijarin mittarilla.

Anonyymi kirjoitti...

Ferrari-kuva näyttäisi olevan Baltiasta, olisikohan peräti Latviasta. Siellähän Wahlroos on viettänyt paljon aikaa viime vuosina. Wahlrooshan oli OneCoinin jälkeen mukana virolaisessa DagCoin-kusetuksessa ja sen jälkeen hollantilaisessa Wantage One-kusetuksessa. Huoltovarmuuskeskusta kusettaneet toimijat ovat toimineet Virossa ja huijattua rahaa on siirretty belgialaiselle pankkitilille. Jotenkin käy nenään sellainen käry, että Wallulla on vahvasti sormensa pelissä näissä(kin) kusetuksissa. En olisi yhtään hämmästynyt, jos niin olisi.

Juha L kirjoitti...

Nyt alkaa verkko OneCoin huijauksen ympärillä toden teolla kiristyä!

Konstantinin tuomio luetaan siis 8. heinäkuuta.

Ja juuri äsken myös Sebastian Greenwoodin syyte tuli julkiseksi, sekä tieto siitä että US DOJ on aloittamassa oikeudenkäynnin Sebastian Greenwoodia vastaan!

Sebastianin pretrial piti olla jo 3.huhtikuuta, mutta DOJ on saanut lisämateriaalia joka toimitetaan puolustuksen tutkittavaksi, ja Sebastianin pretrial on nyt siirretty pidettäväksi kesäkuun 3.

Julkistettu Sebastian Greenwoodin syyte (alun perin asetettu salaisena jo helmikuussa 2018):
https://www.courtlistener.com/docket/17059467/265/united-states-v-scott/

US DOJ:n pyyntö siirtää Pretrialia eteenpäin, sekä tuomarin päätös Sebastianin pretrialin siirrosta kesäkuun 3. päivälle.
https://www.courtlistener.com/docket/17059467/264/united-states-v-scott/

Juha L kirjoitti...

OneLife alkaa jo muutenkin olla totaalisen romahduksen partaalla.

Mielenkiintoista nähdä kuinka moni liideri haluaa jatkaa vielä Konstantinin ja Sebastianin tuomioiden jälkeen. Saattaa sitä ennen jo käydä aikamoinen kato Blue/Black Diamond liiderien kohdalla. Simon Len lähtö laittaa varmasti monet miettimään.

Tommi ilmeisesti on päättänyt jäädä laivaan kunnes se karahtaa meren pohjaan.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Samalla selvisi sekin, miksei Sebastian Greenwoodia löydy USA:n vankitietokannasta. Hänet on rekisteröity Karl Greenwood -nimellä. Epäilen, että Tommi Vuorinen on kyllä tiennyt asian koko ajan, hän kertoi tuntevansa Sebastianin hyvin.

Juha L kirjoitti...

Jep..

Greenwoodin juuri julkiseksi tulleesta syyttestä käy ilmi koko nimi: Karl Sebastian Greenwood.

Bureau of Prisons haku antaakin tuloksen nimellä Karl Greenwood, ja ikäkin täsmää.
Olinpaikka: New York MCC
Vapautumispäivä: ei tiedossa..

Karl Sebastian Greenwood

Bureau of Prisons haku: Karl Greenwood

Ja jokainen voi vielä varmentaa asian näistä linkeistä:
https://www.courtlistener.com/docket/17059467/265/united-states-v-scott/
https://www.bop.gov/inmateloc/

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkähän Vuorinen kommentoi(si) edellä olevaa Greenwoodin saamaa syytettä? Greenwood oli kuitenkin Steinkellerin veljesten ohella näkyvimpiä OneCoin-hahmoja. Hauska yksityiskohta on muuten se, että Greenwood nimestään huolimatta on Ruotsin kansalainen, kuten Parhialakin...

Juha L kirjoitti...

Vuorinen todennäköisesti luottaa edelleen siihen ettei ainakaan suomalaiset OneCoin jäsenet osaa juuri ollenkaan englantia.

Valehtelihan Tommi webinaareissaankin aivan suoraan Konstantinkin osalta että jotain "rahanpesu epäselvyyksiä vain". Eikä Tommi ole käsittääkseni vieläkään kertonut seurakunnalleen Konstantinin tunnustaneen käytännössä kaikki pääkohdat mitä "vihaajat" ovat alusta asti sanoneet.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Greenwood taitaa olla Ruotsin ja Britannian kaksoiskansalainen. Äiti ruotsalainen, isä britti? Karl on kyllä outo etunimi, ei ihme ettei ole käyttänyt sitä.

Greenwood oli luultavasti koko Onecoinin keksijä, kokenut MLM-huijari jo ennestään. Hän kutsui Rujaa siskokseen. Kyse ei ole siten vain "näkyvästä OneCoin-hahmosta" vaan toisesta päätekijästä. Ruja oli kulissi, luultavasti Greenwood oli aivot.

Ja_e kirjoitti...

Ruja on edelleen onelaisten supertähti vaikka pötki pakoon massit taskussa, Tommi julistaa juhlan kunniakdi tarjouksen:

TÄRKEÄ TIETO:

Tiedoksi, että ostaessasi koulutuspaketin pankkimaksulla, tarvitset Pro Forma -ennakkolaskun yhtiöltä. Saat myös splitin välittömästi, eikä sinun tarvitse odottaa seuraavaa splittiä, kun otat yhteyttä yrityksen kirjanpito-osastoon sähköpostitse: invoice@onelifecorp.eu ja tilaat laskun, sekä kerrot asiasta. Tämä tarjous on voimassa Dr. Rujan syntymäpäivään 30.5. asti.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Oho, joku on siivonnut Onecoinin käyttäjätietokantaa. Vuorokaudessa laskuri peruutti 762 henkilöä taaksepäin. Miinusmerkkisiä lukuja oli viimeksi keväällä ja kesällä 2019, mutta paljon paljon pienempinä. Kokonaissaldo viimeisen kuukauden ajalta 13.3-13.4. on kuitenkin 19 625 käyttäjän kasvu.

Anonyymi kirjoitti...

Missä Petteri ja Juha L Konstantin on nyt kun hän näyttää olevan vapautettu 13.3.2020. Senhän voi varmentaa samasta osoitteesta kun Greenwood, toisen kohdalla vaan näkyy vapautuspäivämäärä aika selkeästi. Teillä tosin on hyvä selitys valmiina sillekin vai mitä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jos Konstantin olisi oikeasti vapautettu syyttömänä, miksei hän olisi jo pitämässä julkisia tilaisuuksia ja puhdistamassa mainettaan? A) ei ole vapautettu ja B) mainetta ei voi puhdistaa hänen tunnustettua rikoksensa.

Anonyymi kirjoitti...

Kerro miksi hänet on vapautettu kuten tuossa sivustossa selkeästi ilmoitetaan. Olet itse tuonut esille tuon sivun luotettavuutta etkä voi kieltää tuota totuutta. Vai kiellätkö? Mutta totottuun tapaan sulla aina löytyy selityksiä kuten nytkin huomattiin.

Ja_e kirjoitti...

Onelaisten usko ei horju, kuten tästä viestistä käy ilmi. He eivät edelleenkään ymmärrä että Konsta on laulanut julki onen rikollisuuden ja JOS hänet on tässä vaiheessa vapautettu, se on palkkio tietojen julki viserryksestä. Tietysti jos hönet olisi syyttömänä vapautettu, hän voisi jo olla Tommin ja uuden kapteenin kanssa punomassa uusia juonia ihmisten vapauttamiseksi liioista varoistaan, tämä mahdollisuus lienee kuitenkin täysin poissuljettu. Ja Petterin pitäisi heille tiedot toimittaa???

Juha L kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Juha L kirjoitti...

Anonyymille selvitytä. Konstantin voi olla esim. "kotiarestissa" tai kuten pidetään todennäköisimpänä WITSEC todistajansuojelu ohjelmassa ym.

Se että Konstantin ei ole enää Bureau of Prisons alaisessa fasiliteetissa, ei todellakaan tarkoita sitä että Konstantin ei olisi enää USAn viranomaisten käsissä.

Huhtikuun 6. päivä syyttäjä juuri kirjoitti tuomarille että yhteistyö Konstantinin kanssa ei ole vielä ohi, ja Konstantinin tuomion lukua siirrettiin heinäkuun 8. päivään.
https://www.courtlistener.com/docket/15688339/261/united-states-v-scott/

Eli tuo BOP sivuston päivämäärä ei ole mikään yleinen vapautumispäivämäärä jonka jälkeen henkilö on vapaa, vaan päivämäärä jolloin henkilö on vapautettu Bureau of Prisons alaisuudesta.
Tämä lukee BOP info sivullakin:
https://www.bop.gov/inmateloc/about_records.jsp

"If the listed date is in the past and no facility location is indicated, the release occurred on the date listed and the inmate is no longer in BOP custody. Note, however, that the inmate may still be on parole or supervised release or in the custody of some other correctional/criminal justice system."

Eli suomennettuna, että vaikka pidätetty on vapautettu BOP:in alaisuudesta, hän voi olla ehdonalaisessa tai valvotussa vapautuksessa tai jonkin muun rikosoikeudellisen järjestelmän alaisuudessa pidätettynä.

Tällä hetkellä yleisin katsonta on että Konstantin on siirretty WITSEC ohjelmaan eikä siksi näy enää BOP haussa. Mutta oli missä oli, Konstantin on selkeästi vielä viranomaisten hallussa, koska syyttäjä katsoo ettei Konstantinin yhteistyö ole vielä päättynyt, ja tuomionantopäivää haluttiin siirtää heinäkuulle.

Juha L kirjoitti...

Yksi mahdollisuus on myös että Konstantin on saanut palkkiona todistamisestaan OneCoinia vastaan mahdollisuuden siirtyä valvottuun arestiin MCC pidätyskeskuksen ulkopuolelle siksi aikaa kunnes kaikki todistamiset on saatu päätökseen ja tuomio luetaan. Sitä hän pyysi jo aikanaan takuukäsittelyssä. Myöskään tässä tapauksessa hän ei olisi enää Bureau of Prisonsin alaisuudessa eikä näkyisi sen haussa.

Anonyymi kirjoitti...

Myöskin se on huomioitava ettei minkäänlaista oikeudellista dokumenttia ole mistään Konstantinin vapauteen pääsemisestä ilmaantunut PACERiin, vaan päin vastoin syyttäjä haluaa häneltä lisää todistamista ilmeisesti Sebastian Greenwoodin oikeudenkäyntiin. Tätä ei tosiaankaan vaaranneta sillä että Konsta kävelisi tällä hetkellä vapaana miehenä odottamassa tuomiotaan.

Juha L kirjoitti...

Ihan selvennykseksi, tuossa kun sanoin ettei enää näy BOP haussa jos ei ole enää BOPin alaisuudessa vangittuna niin tarkoitin nimenomaan ettei näy haussa enää vangittuna.

Juha L kirjoitti...

"Tätä ei tosiaankaan vaaranneta sillä että Konsta kävelisi tällä hetkellä vapaana miehenä odottamassa tuomiotaan."

Varsinkin kun Konstantin on tunnustanut syyllisyytensä varsin vakaviin rikoksiin joista maksimirangaistukset ovat yhteensä 90 vuotta vankeutta.

Eli ei, Konstantinia ei ole vapautettu vaikka hän ei enää liittovaltion pidätyskeskuksessa istukkaan.

Ei sillä, hetken tuo Bureau of Prisons "Released" hämäsi minuakin.

Sitä näkyy nyt Onecoin tunkit käyttävän Facebookissa, väittäen että Konstantin olisi muka vapautettu kaikista syytteitä ja vapaa (lol), mutta todellisuus iskee näillekin onnettomille taas päin kasvoja viimeistään kun Konstantin tuomitaan.

Anonyymi kirjoitti...

Onko siellä Tommin lahkoryhmässä mitään elämää enää?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Taitaa olla Tommin lahko kuollut sukupuuttoon. Ei ihme kun katsoo, miten jopa kapteenit lähtevät yhtiön johdosta. Jossain vaiheessa Tomminkin on pakko tunnustaa tosiasiat ja sammuttaa viimeisenä valot.

Juha L kirjoitti...

Taas uhkaillaan jäseniä tilin ja kolikoiden menetyksellä uusimmassa OneLife Newsletterissä. 😂😂
OneCoin/OneLifesta lähtenyt ex-Crown Diamond ja ex-kapteeni Simon Le on käynnistämässä omaa projektiaan, ja sehän ei OneCoinille käy!
http://i.imgur.com/K8fIyLZ.png

WARNING!!
STAY AWAY FROM SIMON LE'S NEW COPYCAT COIN, DON'T RISK LOOSING YOUR ACCOUNTS
The company has taken the decision of zero tolerance for any individuals or entity promoting or involved in activities that are in direct conflict with our OneEcoSystem. After much negotiations with Mr. Simon Le to prevent or dissuade him from resigning, we have come to understand that his reason for leaving is to focus on a project that he is spare heading and leading.

This project is in direct conflict with everything the OneEcoSystem and brand stands for. This has forced us to take the position of zero tolerance against Mr. Le and any of his associates, particularly since the project is an attempt at cloning our system. Added to this, the intent is to mislead our members into joining his new (copycat) coin. We deem his actions to be a direct conflict of interest. We are warning that such actions will prompt us to freeze accounts that violate our Terms and Conditions.
----------------------
Tämän päivän uutiskirjeestä: https://us9.campaign-archive.com/?u=cf9659fd672fe664d487e7e1b&id=852a3c323e

Henrik kirjoitti...

Kuka OneCoinissa on nyt kapteeni kun uudessa uutiskirjeessä ei mainittu?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Taitaa olla toinen "kapteeni" jäljellä: Trinidadin ja Tobagon lahja maailman hyväuskoisille huijattaville eli Cordel "King Jayms" James.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoin ei tarvitse hatereita tuhotakseen uskottavuuteensa, osaavat tehdä sen ihan itse. Kuka nyt oikeasti voi uskoa tuollaisen firman haltuun edes viiden euron seteliä? Vähän väliä firman "visionääriksi" tuuletetaan jotain heppua, ja kuukauden-parin päästä kielletään kaikki yhteistyö tämän petollisen henkilön kanssa.


Kuka on se älyn jättiläinen, joka tuossa kusetuksessa valitsee johtohenkilöt? Joka ainoa valinta on mennyt päin per**ttä, mutta silti vakuutetaan homman olevan hallussa. Ja "sioittajien" rahoista huolehtivat tuollaiset tunarit. Onnea vaan uskossa tulevaisuuteen...

Anonyymi kirjoitti...

Herättävä tekijä tässä pitäisi olla se, että "johtaja" toisensa jälkeen luopuu miljoonien arvoisista onecoineistaan aloittaakseen taas nollasta!

Tunkki voi kysyä itseltään, että miksi näin? Nämä luopumiset todistavat ettei mitään oikeata arvoa ole.

Anonyymi kirjoitti...

Petteri, olletko tutustunut Crowd1:een, joka leviää kulovalkean tavoin?

https://zoom.us/rec/play/ucIsIu-sqD43HIbGsgSDVvF7W9TrLPis1SQW_vpbz0ywWnlXY1GjMLAUMefBWUO5ZwTtMMMtSnjFP8sk

https://www.facebook.com/crowd1teamfinland/

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mitä tarkoittaa "kulovalkean tavoin"? Millaista toimintaa tällä on Suomessa?

Juha L kirjoitti...

On muuten mennyt kirkkaasti tuo Crowd1 ohi OneCoin/OneLife:sta mitä tulee pääsivun nettiliikenteen käyttäjämääriin ja aktiivisuuteen. Tosin nyt Crowd1 nousu on pysähtynyt. Crowd1 on noussut todella nopeasti, mutta saattaa lasku tulla myös nopeasti.

https://hypestat.com/compare/crowd1.com/onelife.eu

deckfromacard kirjoitti...

Crowd1:llä alkoi menemään huonosti noin kuukausi sitten:
https://behindmlm.com/companies/crowd1-drops-gambling-ruse-now-an-app-ponzi/

deckfromacard kirjoitti...

"While there’s no management details provided on Crowd1’s website, the company is supposedly headed up by Jonas Eric Werner.

Dine Penger reports that Werner (right) is based out Sweden. He is reported to have begun his MLM underbelly career via the Spinglo pyramid scheme.

After that Werner joined the OPN Sitetalk pyramid scheme, which was eventually sold off to the OneCoin Ponzi scheme."

Siellä se piiri pieni taas pyörähti.

Zarr kirjoitti...

https://yle.fi/uutiset/3-11310860 - nyt tehdään Koronabisnestä!

Anonyymi kirjoitti...

"Herättävä tekijä tässä pitäisi olla se, että "johtaja" toisensa jälkeen luopuu miljoonien arvoisista onecoineistaan aloittaakseen taas nollasta!

Tunkki voi kysyä itseltään, että miksi näin? Nämä luopumiset todistavat ettei mitään oikeata arvoa ole."

Jep. Nämä uudet johtajat liittyvät mukaan, toteavat puljun tunkkien olevan jo kuiviin lypsettyjä, kopioivat kieltämättä menestyneeksi osoittautuneen kaavan ja aloittavat uuden huijauksen. Nuo onelaisten varoitukset ovat sitten yhtä tyhjän kanssa, on jokseenkin sama kuitataanko nollat tappioiksi nyt vai myöhemmin.

Ja_e kirjoitti...

Tommi ei aio luovuttaa!

TIEDOKSI

Porukkaa näyttää tulevan ja menevän Onelifen verkostossa, viimeisimpänä omaa kolikkoa lähti yrittämään Simon Le. Minä en ole menossa minnekään, vaan olen mukana projektin maaliin saakka. ����

Juha L kirjoitti...

Heh, en uskonutkaan että Tommi mihinkään lähtee. Tyhmistä tyhmimmät totaaliset idiootit ovat enää jäljellä.

Kaikki isoimmat "liiderit" ovat nyt lähteneet huijauksesta. Rahaa tällä ei tee enää merkittävästi käytännössä kukaan.

Veikkaan että seuraavaksi lähtee Fred Fok.

Juha L kirjoitti...

Ja nyt on OneCoinilla kuulemma suunnitelmissa uusi 250 miljardin kolikon lohkoketju..

Mutta tottahan toki kolikon "arvo" pysyy samana vaikka maksimi kolikoiden määrä yli tuplaantuu, voisin aika varmaksi veikata näin. OneCoinissa kun ei kolikon arvo putoa oli mikä oli. 😂

https://youtu.be/CASaCoUem3Q?t=1741

Juha L kirjoitti...

Voi olla että yrittävät saada tällä kertaa ihan oikean lohkoketjun pyörimään. Huijaukseen tämä ei muuten vaikuta, kuin että OneCoinista saattaisi tulla jopa teknisesti kryptovaluutta, toki edelleen täysi huijaus ponzi-pyramidi pakettien myynteineen ja kolikon feikki arvoineen jne.

Petteri Järvinen kirjoitti...

"...olen mukana projektin maaliin saakka" - Tommin maali taitaa häämöttää käräjäoikeudessa?

Anonyymi kirjoitti...


Petteri, tiedoksesi... Crowd1...

"When Trijo News in a follow-up email tells the CEO that several Swedish members have had trouble getting their money paid out in anything other than bitcoin, Johan Staël von Holstein suddenly begins to downplay his involvement in Crowd1.

“I have nothing or very little to do with Crowd1 and have no real insight into details like this”, he writes.

This despite being mentioned as Crowd1’s CEO in the company’s own material, something Johan Staël von Holstein explains like this:

“I don’t downplay my role in Crowd1. I don’t play a part in that company! I am the CEO of ICT who is taking over the brand, network and parts of the business from Crowd1.”

However, on ICT’s own website, Crowd1 is highlighted as part of the company’s offer, and on Crowd1’s website it appears that ICT is the parent company. Trijo News finds no information to prove that Crowd1 would not yet be part of ICT – except Johan Staël von Holstein’s own e-mails."

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:-U7nM5R6tqQJ:https://news.trijo.co/en/news/major-networking-sales-company-crowd1-accused-of-being-a-pyramid-scheme/+&cd=26&hl=fi&ct=clnk&gl=fi

Anonyymi kirjoitti...

Update: Kartsa on näköjään vaivihkaa poistanut Covid-19-varusteiden mainokset sekä Instagram- että Facebook-tileiltään...

Anonyymi kirjoitti...


Petteri, voisitko kirjoittaa vaikkapa lyhyen threadin havainnoistasi Criwd1:stä, niin olisi omana "viestiketjunaan" kommentoinnille.

"The Future of Crowd1 - CEO's vision, plans and COMMITMENT to take Crowd1 to the Next level just as he has done with his other companies. It's a 3 to 5-year plan to bring Crowd1 into the NASDAQ and become a publicly-traded company."

https://www.youtube.com/watch?v=eWVWMr___Co

Anonyymi kirjoitti...

Whilst watching the Crowd1 presentation, I noticed them mentioning shares, called Owner Rights. Immediately another red light flashed in my mind, knowing full well that selling shares to investors is illegal without a securities license. Crowd1 does not have a securities license. It just didn’t make sense to me…why would a legitimate MLM offer unlicensed securities to investors? Unless they have no intention of being around for long….hmmmm!

According to Crowd1, the Owner Shares will only be issued to early prelaunch investors and they seem to be creating a frenzy . I just didn’t get why people were excited about owning them. Then I saw a reference to “passive income” being paid out to those with “owner rights”…….OHHHHHH I think I know how this story goes!!

I predict that extremely high returns will be paid to holders of the owner rights shares. Owner rights are exactly like shady bitcoin packages which pay 100%-500% per year. This profitability obviously will not be real which means that passive returns are being generated NOT from profits but from NEW INVESTORS. Crowd1 also mention that each owner right will have a dollar value which will be increasing once they are no longer being issued after the prelaunch. I predict that Crowd1 will have some sort of internal exchange where owner rights can be bought and sold. Crowd1 is pretty much a clone of the Bitconnect business model in that respect.

https://blog.followjulian.com/crowd1-review-is-this-a-ponzi-scam-or-what/

Anonyymi kirjoitti...

Ylen verkkouutisetkin huomioivat "Onecoin-miljonääri" Kari Wahlroosin siirtymisen virtuaalivaluuttabisneksestä Covid-19-varusteksuppiaaksi. Uutisessa mainittiin virtuaslivaluutan paljastumisesta pyramidihuijaukseksi ja että Kari Wahlroos irtautui siitä 2017, eikä häntä ole epäilty rikoksesta. Täysin käsittämätöntä toimintaa suomalaisilta poliisiviranomaisilta, ettei asiaa tutkita mitenkään. Nyt olisi poliisilla tuhannen taalan paikka pyytää kansainvälisen yhteistoiminnan nimissä Greenwoodin ja Ignatovin tutkinta-aineiston ja esittää Suomea koskevia tietopyyntöjä. Kun avainhenkilöt kerrankin ovat viranomaisten hallussa, eikä heitä tarvitse etsiä mistään. Wahlroos on Suomen kansalainen ja miljoonat on kiistatta saatu rikoshyötynä. KRP käynnisti pikavauhtia esitutkinnan maskihuijauksista. Miksei vielä suurempaa huijausta tutkita?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Maskihuijaus oli julkisuudessa ja siihen käytettiin veronmaksajien rahaa. Siksi maskit kiinnostavat mutta Suomen laajin taloushuijaus ei.

Anonyymi kirjoitti...

Crowd1

The price started at €0.1 back in December 2018 but the business did not pick up before long after this so we have reason to believe most people have paid a lot more for their ownership. In January 2019 the price was €0.2, in July €1.0, September €1.5 and now when the sale is close to done, €2.0. The price goes up for no particular reason, but it leaves early members to believe they have made a ton of money. They have also given out a lot of ownership for free.

March 17 Update
Crowd1 has been taken over by Impact Crowd Technology SL, a Spanish company. Behind the company we find Tor Anders Petteroe, which we heard rumors about in early March. It is no documented that this well known scamster is the person behind Crowd1, which also mean that this is a classic ponzi, get as much money as you can from people and close down the business. https://librebor.me/borme/empresa/impact-crowd-technology/

Some of Tor Anders achievements
Owner of Towah, processing payments for a wide range of MLM scams; Bidify, Funky Shark, Wenyard, Conligus ++ Close to 10 million euro documented stolen by Towah

Owner of Fennas Finance Ltd, processed payments for among others the Icon Sachs Limited MLM scam. Founder of Social Network Payments Ltd, MLM scam. Founder of Titus Community, MLM scam.

http://realmlm.reviews/crowd1-review-of-tokens-december-2019

Anonyymi kirjoitti...


Piiri pieni pyörii... uutta kusetusta pukkaa aina uudelleen ja uudelleen, taustalla samat toimijat, samankaltaiset palkkioviritykset pienin muutoksin. Suomesta lähtee aina sama ydinporukka näiden veijareiden viritysten tunkittajiksi eri puolilta Suomea. He ovat taustalla, eivät julkisuudessa, kuten Tommit ja Wahlroosit. Saavat nopeasti mukaan tuhansia kusetettavia, jotka mukana missä vain kuvioissa, kun luvataan helppoa rahaa ja nopeasti.

Vertaa:

Crowdbridge -> Crowd1

https://behindmlm.com/mlm-reviews/crowdbridge-global-review-cbg-coin-altcoin-with-pyramid-recruitment/

Anonyymi kirjoitti...


OneCoin -tunkki vaihtoi Crowd1:een

https://domainbigdata.com/onecoin-bisnes.info

Anonyymi kirjoitti...

Näytti DealShakerissa autoja myyvä suomalainen firma saaneen Business Finlandilta 100'000 euroa kehittämisrahaa koronan takia. Ei vissiin lähtenyt OneCoinilla autojen myynti lentoon?
Kovasti jossain uutiskirjeessä kehuttiin että ainakin yksi iso kauppa on tehty OneCoinilla. No saahan näinkin paikattua luottotappion.

Anonyymi kirjoitti...

Paljonkohan sai OneCoin-tunkittajan Henri Hiekkamiehen firma? Touhusi aikoinaan jossain Fastmotor-huijauksessa Wahlroosin kanssa. Limusiinifirmaa yms. Näytti touhuilevan myös Covid-19-tuotteiden diilerinä. Ilmeisesti Hollannin kautta tulleita, liekö sillä Wahlroosin 747 Cargolla tulleita kiinalaisia maskeja. Hollantiin on sattumalta rekisteröity Wahlroosin koronaa edeltänyt koijaus "Wantage One"... Jotta silleen...

Juha L kirjoitti...

Ilmeisesti US DOJ on nyt Tom McMurrainin perässä Jenkeissä, kun hänen piti tehdä video jossa nyt uhriutuu oikein kunnolla.

https://www.youtube.com/watch?v=dJPW-hL3_pc

Ja_e kirjoitti...

Tommi tiedotti jo aiemmin että uudet tuulet puhaltavat onessa, nyt uusi johto onkon pannut ripeästi tuulemaan:

KALASTELUVAROITUS ON SAATU POISTETTUA ONELIFE.EU- JA ONEACADEMY.EU-SIVUSTOILTA.

YHTIÖ TYÖSKENTELEE PARHAILLAAN, JOTTA SE SAADAAN POISTETTUA PIAN MYÖS DEALSHAKER.COM-SIVULTA.

deckfromacard kirjoitti...

Phishing-varoitus näkyy yhä myös:
oneforex.eu
oneworldfoundation.eu
onelifeevents.eu

Petteri Järvinen kirjoitti...

Reipasta toimintaa! Eihän siihen mennyt kuin neljä kuukautta.

Ja_e kirjoitti...

Tommi välittää myös Hamza Zeriguin, kuka hän sitten onkin, terveiset coinareille:

Hyvät OneCoinerit,

Jokaisella suurella määränpäällä on oltava vaikea polku. Käytyään läpi kaikki menneisyyden haasteet ja vaikeudet, OneLife/OneCoin on ja pysyy. Verkostossa on ihmisiä, jotka tulevat ja menevät, mukaan lukien "suuret johtajat", mutta yhteisöä ei voida hajottaa niin kauan kuin OneCoin toimii edelleen.

Jotkut entisistä johtajistamme ovat lähteneet OneLifesta etsimään vaurautta uudella OneLink-nimisellä yrityksellä. Meillä ei ole mitään sitä vastaan, että joku jättää OneLifen ja jatkaa toisella uralla. Jokainen voi vapaasti tehdä omat päätöksensä.

Olemme kuitenkin huolissamme siitä, että he voivat käyttää aiempaa luottamusta ihmisten kanssa myydäkseen omia tuotteitaan, mikä ei ole sopivaa. Nämä ns. "johtajat", jotka olivat lähellä tohtori Rujaa ja yritystä, kopioivat/varastivat OneCoin-yhtiön suunnitelman ja perustivat oman yrityksen ja yrittävät jälleen kerran kaapata OneLife-yhteisön, koska siinä on yli 3,6 miljoonaa käyttäjää.

He ajattelevat olevansa menestyviä ja kuuluisia kuten ollessaan OneLifessa. Mutta he unohtivat, että yksikään entisistä johtajista ei ole toistaiseksi menestynyt poistuttuaan OneLifesta/OneCoinista.

Usko siihen, mitä meillä tällä hetkellä on. Liity mukaan johtajien antaman vision saavuttamiseen ja muutaman kuukauden kuluttua tästä hetkestä, olemme kaikki erittäin iloisia siitä, että teimme niin.

Pysy positiivisena Onelifen/OneCoinin suhteen ja pysy erossa niin kutsutuista "johtajista", jotka yrittävät kopioida konseptiamme.

Terveisin,
Hamza Zerigui
IMA

Ja_e kirjoitti...

Eikö vapaassa markkinataloudessa saa olla huijattavana vaikka sadassa eri kryptovaluutassa? mihin perustuu tämä onen vaatimus ehdottomasta uskollisuudesta kumartaa vain Onea?

Anonyymi kirjoitti...

Tuo teksti on aivan hirveetä soopaa.

"Jokaisella suurella määränpäällä on oltava vaikea polku."
Mikä luonnonvakio tuo on? EI pidä paikkansa

"Käytyään läpi kaikki menneisyyden haasteet ja vaikeudet, OneLife/OneCoin on ja pysyy."
Menestyvät bisnekset kyllä keskittyy voittamaan tulevat haasteet ja vaikeudet eivätkä menneisyyden.

"mutta yhteisöä ei voida hajottaa niin kauan kuin OneCoin toimii edelleen"
Sama kuin: "Kukaan ei voi kuolla niin kauan kuin elää"

"Jokainen voi vapaasti tehdä omat päätöksensä."
mutta onecoinit menettää

"Usko siihen, mitä meillä tällä hetkellä on."
On hyvä usko onecoiniin joka arvo on nolla koska se ei voi laskea siitä. Tosin en ymmärrä mitä hyötyä siitä on, ainakaan taloudellisesti.

"ja muutaman kuukauden kuluttua tästä hetkestä, olemme kaikki erittäin iloisia siitä, että teimme niin."

Monesko "muutama kuukausi" on menossa
Ja_e kirjoitti...

Tommi julkaisi tulevan? etsityimmät talousrikolliset listan, vain hän itse puuttuu listalta:

MEMBERS OF THE CO-CAPTAINS BOARD 2020

1. Cordel King Jayms & Patrice James
2. Muhammad Adeel
3. Michael Yeo
4. Sayid Abdi
5. Jose Sugawara
6. Emil Blumer
7. Henrique Machado
8. Tatyana Ivanova
9. Joaquim Amandio
10. Cristi Calina
11. Ivan & Michelle Mark
12. Mwambusya John Kabalebe
13. Luis Segura
14. Marco Vassanelli
15. Dorosi Cho
16. Stanislavs Gorins & Anita Jemeljanova
17. Mai Loan Nguyen
18. Thanh Duong
19. Raúl Pazos
20. Fred Fok & Sherry Gong
21. Julien Zerbini
22. Luca Miatton
23. Barbara Chukwurah
24. János Tasi

Ja_e kirjoitti...


Announcement of New Country Managers for Russia & Ukraine
We offer congratulations to Mr. Yurii Sulyma for becoming the Country Manager of Ukraine
and
We would also like to extend congratulations to Ms. Natalia Romanova for becoming the Country Manager of Russian Federation.

Juha L kirjoitti...

Tällä hetkellä OneAcademy ei näytä Phishing alerttia eikä paljon muutakaan. OneCoin alkoi käyttämään Sucuri -yhtiön palveluita OneAcademylle, mutta se sai tutkinnan päätökseen ja lopetti palvelujen tarjoamisen Oneacademy.eu :lle joka on nyt tätä kirjoittaessa alhaalla.

https://twitter.com/sucurisecurity/status/1253404007768317955

Juha L kirjoitti...

OneLife.eu ei tällä hetkellä anna Phishing varoitusta koska se siirtyi käyttämään DOSarrest :in palvelua.

https://securitytrails.com/list/apex_domain/onelife.eu

DOSarrest:lle voi ilmoittaa emailiin abuse@dosarrest.com että se myy palveluaan US DOJ:n suureksi miljardiluokan kansainväliseksi petokseksi toteamalle yritykselle.
Katso esim alla oleva Twitter ketju:

https://twitter.com/CryptoXpose/status/1253117976733155328

Juha L kirjoitti...

OneAcademy alkoi käyttämään DOSarrestin palvelua ja on taas toiminnassa.
https://securitytrails.com/domain/oneacademy.eu/dns

Toivottavasti DOSarrest saadaan seuraavaksi pian reagoimaan tilanteeseen.

Ja_e kirjoitti...

Tommi kannustaa coinareita opintielle, tutkimaan talouskoulutusta joka on ainutlaatuista lajissaan, odotamme ensimmäistä onecoin tohtoria:

TUOTTEET

OneLifen tuotteet ovat talous- ja lakikoulutusta OneAkatemian online-koulutusalustalla. Suosittelen kaikkia jäseniä kirjautumaan sisään ja aloittamaan opiskelu osoitteessa http://www.oneacademy.eu/fi/

Käyttäjätunnus ja salasana ovat samat kuin OneLife- ja DealShaker-alustoilla. Tiedän, että monet jäsenistä eivät ole koskaan kirjautuneet, saati opiskelleet OneAkatemian materiaaleja, eivätkä ole koskaan ostaneet tai myyneet mitään Dealshakerissa.

Olisi todella hyvä idea muuttaa tämä, koska on todella sääli, ettei ostettua tuotetta käytetä. Tässä koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa olisi erittäin hyödyllistä opiskella ja perehtyä talouden lainalaisuuksiin ja virtuaalivaluutan mahdollisuuksiin, sekä hyödyntää maailmanlaajuinen asiakaspotentiaali Dealshaker kauppa-alustalla.

Petteri Järvinen kirjoitti...

"...on todella sääli, ettei ostettua tuotetta käytetä"

Taas yksi osoitus siitä, että talouskoulutuksen ostaminen on ollut pelkkää sumutusta -- ja tällä kertaa jopa Vuorinen itse myöntää sen.

Anonyymi kirjoitti...

Sama jos huumekauppias väittäisi että ei hän mitään huumeita myy vaan näitä PDFiä verkossa. Huumeet sai ilmaisnäytteinä kaupan päälle. PDF:istä ne ihmiset maksoi. Kuka uskoo?

Tämä on ihme 'Keisari ilman vaatteita' -keissi. Kaikki tietää mistä on kyse mutta viimeiseen asti väitetään muuta. Jopa uskovat jäsenet jotka eivät ole ikinä OneAcademylla vierailleet, kiivaasti uskottelevat että koulutusta ostettiin ja siitä maksettiin.

Ja_e kirjoitti...

Tommi suorittaa vertailua:

ONELIFE/ONECOIN VERSUS PONZI-JÄRJESTELMÄ

1) Ponzin alkuperä: Kaikki alkoi kuuluisalla talouspetoksella, rikollinen Charles Ponzi (syntynyt 1882 Parmassa, Italiassa) saapui Yhdysvaltoihin vain 2,5 dollaria taskussaan ja lupasi sijoittajille hurjaa tuottoa 50%/45 päivässä tai 100%/90 päivässä. Siksi "Ponzi-järjestelmällä" on hänen nimensä.

Suoritettuaan erittäin kannattavan ja laaja-alaisen "sijoitushuijausohjelman", Ponzi pidätettiin 12. elokuuta 1920 ja häntä syytettiin postipetoksesta. Hänen katsottiin olevan syyllinen arviolta 7 milj. dollarin arvoiseen petokseen, josta hän sai 14 vuoden vankeustuomion.

Muut huijaukset: Hän muutti Montrealin alueelle ja löysi töitä pankkiiriliike Bank Zarossi-konsernista. Ponzi tuomittiin kolmeksi vuodeksi vankeuteen Quebecin vankilaan sen jälkeen, kun häntä oli pyydetty väärentämään shekki. Vapauduttuaan Ponzi osallistui jälleen uuteen rikollisyritykseen, joka salakuljetti italialaisia ​​maahanmuuttajia Yhdysvaltoihin. Tämäkin vei hänet vankilaan - hän vietti kaksi vuotta telkien takana Atlantassa. Ponzi kuoli rahattomana 18. tammikuuta 1949 Rio de Janeirossa, Brasiliassa.

2) Mikä on Ponzi-järjestelmä?

INVESTOPEDIA:n mukaan Ponzi-järjestelmä on vilpillinen sijoitushuijaus, joka lupaa korkeat tuotot ilman, että sijoittajille aiheutuu suurta riskiä. LINKKI: https://www.investopedia.com/terms/p/ponzischeme.asp

3) Sopiiko Onelife/Onecoin "Ponzi-järjestelmän" määritelmään?

EI SOVI. Onecoinin säännöissä/liittymisehdoissa (Terms & Conditions) ei sanota tai luvata "korkeaa tuottoa" tai puhuta mitään sijoittamisesta. Rahan vastineeksi saamme koulutusmateriaaleja (useimmat meistä eivät avaa niitä tai eivät tiedä sitä) ja halutessamme saamme myös kaupan päälle ilmaisia ​​louhintaoptioita (tokenit) Onecoin-virtuaalivaluuttaan.

Lisäksi meillä on sähköisen kaupankäynnin alusta Dealshaker, maailman ensimmäinen "kryptobasaari", josta voimme ostaa tuotteita/palveluja kolikoillamme. Tämä tarkoittaa ONE:n aitoa käytettävyyttä. Dealshakerissa tarjotaan päivittäin runsaasti tarjouksia ja siitä kehitetään alustaa massamarkkinoille. Tuleva pörssi ja rahansiirtopalvelu (remittances) ovat myös ekosysteemin osia ja monia muita asioita on työn alla.

Kuinka Onelife/Onecoin mahtuu Ponzi-järjestelmän määritelmään tai jos se sellainen olisi, miten se edelleen toimii EU:n alueella Europolin suuren tutkinnan (2018) jälkeen?

ONECOIN/ONELIFE EI MAHDU MÄÄRITELMÄÄN MITENKÄÄN JA SE TOIMII EDELLEEN, KOSKA SILLÄ EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ PONZI-JÄRJESTELMÄN KANSSA. KYSEESSÄ ON TÄYSIN LAILLINEN LIIKETOIMINTA.

Sinä päätät, käytätkö maalaisjärkeä ja ymmärrät asian oikean laidan median ja vihaajien järjestelmällisesti levittämän disinformaation sijaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä mahtaa olla Tommin mainitsema ”suuri tutkinta”?

Ja_e kirjoitti...

Tämä on Tommin itsensä antama lupaus:

Vuorisen mukaan uuden kryptovaluutan arvo voi kasvaa kohisten ja 5 000 euron panoksella voi tienata kahdessa vuodessa jopa 480 000 euroa

Nyt hän kuitenkin selittää aivan muuta:

Onecoinin säännöissä/liittymisehdoissa (Terms & Conditions) ei sanota tai luvata "korkeaa tuottoa" tai puhuta mitään sijoittamisesta

Totta tietysti että yhtiön ehdoissa ei ehkä luvattu mutta se ei estänyt Tommia lupaamasta.

Juha L kirjoitti...

"Mikä mahtaa olla Tommin mainitsema ”suuri tutkinta”?"

Heh, se YLIVOIMAISESTI suurin tutkinta on USAn tutkinta. Konstantin Ignatov on jo tunnustanut aivan *kaiken*, mukaanlukien sen että OneCoin on petosjärjestelmä ja kolikkona geneerisesti arvoton. Tuomio tulee näillä näkymin heinäkuun 8. päivä. USAn Oikeusministeriö on jo todennut että OneCoin on "massiivinen kansainvälinen huijaus", joten se siitä laillisuudesta:
https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/former-partner-locke-lord-llp-convicted-manhattan-federal-court-conspiracy-commit-money

Tommi kuitenkin viittaa tuolla "suurella tutkinnalla" itse asiassa kahteen eri sakalaiseen tutkintaan. Ensimmäinen on Bielefeldin syyttäjän käynnistämä tutkinta OneCoin yhtiötä ja kahdeksaa sen työntekijää vastaan (Ruja mukaan lukien) joka on itse asiassa edelleen käynnissä, toisin kuin Tommi haluaa antaa lahkolaisilleen ymmärtää.

Toinen tutkinta, se mikä pysäytettiin, oli yksittäistä IMAa koskeva Nürnberg-Fürth syyttäjän tutkinta, mutta OneCoin ja sen promoottorit haluavat tahallaan sotkea nämä tutkinnat, ja usein puhuvat vain yhdestä Saksan tutkinnasta (Nürnberg-Fürthistä yllätys yllätys)

Bielefeldin tutkinnan osalta Europol/Eurojust toimi avustajana mukana kun Saksan viranomaiset tekivät ratsian OneCoinin toimistoon. Itse tutkinta siis ei ole mikään Europolin tutkinta kuten Tommi väittää, vaan Bielefeldin syyttäjän tutkinta joka on siis edelleen käynnissä.

Tästä voi lukea uutisen Bielefeldin syyttäjän käynnistämästä ja Europol/Eurojustin tukemasta ratsiasta:
https://sofiaglobe.com/2018/01/19/bulgarian-special-prosecutors-join-in-anti-money-laundering-operation-against-onecoin/

Saksalainen Finance FWD raportoi käynnissä olevasta Bielefeldin tutkinnasta viimeeksi pari kuukautta sitten helmikuussa:
https://financefwd.com/de/onecoin-faq/

Sitten ponzista..

Toisin kuin Tommi valehtelee, OneCoin sopii täysin ponzi-määritelmään, tosin ponzin ulosmaksukyky romahti jo vuonna 2017 kun XcoinX lopetettiin, koska myynnit eivät lopulta enää menneet läpi. Ostajat olivat XcoinX:ssä pelkästään jäseniä ja heidän varojaan.

OneCoinissahan ostetaan paketteja joilla generoidaan kolikoita parhaimmillaan jopa alle sadasosalla siitä feikki-eurohinnasta, jonka OneCoin ilmoittaa sivuillaan OneCoinin arvoksi (nyt 42.43€). Ihmiset sitten näkevät numerot ruudullaan mutta juuri mitään ei pysty realisoimaan. DealShaker kirpputorilta ehkä jotakin, ja sen ansiosta huijaus vielä pyöriikin. Kaikki tämä sopii täysin osaksi ponzin määritelmää.

Myös Ruja puhui useaan otteeseen OneCoineihin sijoittamisesta, ja jopa sanoi että jäsenet ovat sijoittajia kuten esim. tällä videolla:
https://www.youtube.com/watch?v=g-q75O9Ve8I

Juha L kirjoitti...

Tulisitko Tommi tänne julkiselle ja vapaalle kommentointipalstalle ja osoittaisit mikä yllä olevassa viestissäni on sinun mukaasi disinformaatiota, ja varsinkin että miksi?

Tommin julkista vastausta odotellen! Kiitos.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Totta tietysti että yhtiön ehdoissa ei ehkä luvattu mutta se ei estänyt Tommia lupaamasta.

Helmikuussa 2016 Tommi lupasi videolla yleisölleen: "jos otatte tämän tosissanne, olette vuoden päästä taloudellisesti riippumattomia". Tämän suorempaa lupausta ei voi antaa.

Toukokuussa 2015 Tommi pani itsensä peliin ja sanoi olevansa parin vuoden päästä joko narri tai sankari. Tämän perusteella hän on jo kolme vuotta ollut narri.

Juha L kirjoitti...

Tommi, tule rohkeasti vaan tänne julkiselle kommentointipalstalle, pistetään faktat tiskiin ja keskustellaan kenellä onkaan ne todistettavat argumentit ja kuka levittää disinformaatiota. Älä viitsi enää kykkiä siellä omassa suljetussa ryhmässäsi.

Kiitos jo etukäteen!

Anonyymi kirjoitti...

Ei Tommi tule. Sen verran Tommilla on "järjenhäivää" tai itsesuojeluvaistoa ettei hän uskalla tulla julkisuuteen. Kerran hän oli radiohaastattelussa joka sekin päättyi kaaokseen. Se saattoi jättää traumaattisen muistijäljen tähän pieneen aivoon.

Mitä tulee Tommin postaukseen, niin tuskin hän on sitä itse kirjoittanut. Ei hän kykene tuollaiseen. Hän on löytänyt jostain jonkun some-kommentin jonka hän on kääntänyt suomeksi

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tommi oli monissa radiohaastatteluissa vuosien 2015-2016 aikana. Hän katosi julkisuudesta vasta vuoden 2017 alusta ja siirsi kaiken kommentoinnin yhtiön vastuulle.

Olen ehdottanut Tommille monta kertaa avointa keskustelua, vaikka ilman mediaakin, mutta mies ei ole vastannut mitään. Jokainen voi tehdä siitä omat johtopäätöksensä.

Anonyymi kirjoitti...

Oikeastaan ainoa tie on että julistamme onecoinin LAILLISEKSI!!!

Se nimittäin vetäisi MAAJOHTAJAlta pohjat pois. Sen jälkeen normaali markkinatalous siivoaa ONECOININ pois kuvioista.

Ja_e kirjoitti...

Pate Sisun julkaisu:

People ask me: are you going to sell your OneCoin for fiat?

And I say : why would i sell the future for the past!!

Luultavasti Pete myös kiirehtisi vaihtamaan ja äkkiä koska kaikkien coinistien toiveitten päämaali on koko onen historian ajan ollut päästä vaihtamaan kolikot euroihin ja alkaa nauttimaan sijoituken hedelmistä.
Kuitenkin nämä haaveet ovat hautautuneet yksi kerrallaan tapahtuneitten taka-iskujen myötä, vaikkei niille alunperinkään ollut mitään muuta perustetta kuin palavasilmäisen ja tulisieluisen helppo-heikin lupaukset.
Kaikesta huolimatta on Tommi luvannut seisoa joukkojen rinnalla hamaan loppuun saakka.
Tommin uskolla ja itsepäisyydellä voisi mennä vaikka läpi harmaan kiven jos hän ymmärtäisi käyttää nämä ominsisuudet johonkin järkevään , eikä puuhasteluun huijauksen parissa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tässä vaiheessa joukoille valehteleminen täyttää mielestäni jo sellaisenaan petoksen tunnusmerkistön. Onecoinin taru on taputeltu jo ajat sitten ja jäljellä ovat vain valheet. Mutta siltikään KRP ei reagoi.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinin taru on taputeltu jo ajat sitten ja jäljellä ovat vain valheet. Mutta siltikään KRP ei reagoi.

Tietävät kyllä jo tämän huijaukseksi, mutta eivät enää käskemättä puutu. Resurssejahan kuluu jo tähän liittyvien veropetosten tutkinnassa. Ei tunkkien ja viranomaisten hölmöilyille näytä kukaan mitään mahtavan.

Juha L kirjoitti...

Katsotaan reagoiko Suomen viranomaiset mitenkään kun Konstantinin tuomio tulee heinäkuun 8 (jos ei tule enää viivytyksiä).

Kyllähän ammattimainen huijauksen markkinointi ja myynti mitä Tommikin on Onecoinin osalta harjoittanut viimeiset lähes 6 vuotta, pitäisi pystyä määrittelemään rikolliseksi toiminnaksi myös Suomessa.

Toki Tommi varmasti oikeudessa vetoaisi siihen ettei tiennyt, ja myi vain koulutusta (lol). Tässä vaiheessa on kuitenkin jo pakko tietää kun webinaareissa puhunut mm. USAn tutkinnasta ja USAn oikeusministeriö on julistanut OneCoinin massiiviseksi kansainväliseksi huijaukseksi, ja Konstantinin tunnustuksetkin on julkisesti luettavissa.

Pasi Ahdevainio kirjoitti...

Tuli mieleen tuosta ravintolasta se kuuluisa "maailman kallein pitsa", Bitcoin-tarun alussa joku osti pizzan muistaakseni 10000 Bitcoinilla.

Anonyymi kirjoitti...

Bitcoin-tarun alussa joku osti pizzan muistaakseni 10000 Bitcoinilla.

Aika tarkalleen 10 vuotta sitten:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=137.0

Anonyymi kirjoitti...

Pate Sisun julkaisu:

People ask me: are you going to sell your OneCoin for fiat?

And I say : why would i sell the future for the past!!


Veikkaanpa että kukaan ei Pate Sisulta ole tuollaista kyselly. Pate on sen sijaan ominut lausahduksen Tim Draperilta ja korvannut sanan 'Bitcoin' sanalla 'OneCoin'.

https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/au6gwa/past_vs_future/

Anonyymi kirjoitti...

Joku kyseli jonkin aikaa sitten, että mitä siellä Onecoinin Facebook ryhmässä keskustellaan. Ei mitään, koska ainoa joka sinne jotain postaa on Tommi ja yhdessäkään postauksessa ei ole kommentointimahdollisuutta. Eli ei ole reppanoilla enää mitään kanavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nythän on oiva aika tilailla kaikki tuotteita dealshitteristä, kun sisällä pitää istuskella.
Tommihan voisi antaa vinkkejä siellä foorumilla, mitkä on tämän hetken suosituimmat tuotteet + mihä hän on itse ostellut.

Ja_e kirjoitti...

Tommi mainostaa Kiinassa avattuja ds kauppoja joissa näyttää kuvien perusteella olevan myynnissä tyypilllistä kiinalaista rihkamaa,

Tommi : Toinen DealShaker-myymälä Kiinan Hangzhoussa avataan virallisesti 4. toukokuuta 2020. Jäsenet löytävät Hangzhou DealShaker -pisteestä monia aktiivisten diilien tuotteita, kuten ruokatuotteita, esim. riisiä, pakastettua kalaa, mausteita, kotitaloustuotteita, kasvojen ja kauneudenhoitotuotteita jne.

Uusi DealShaker-myymälä Shangdong, Zhibo City, Kiina, avattiin virallisesti 6. huhtikuuta 2020. Outlet tarjoaa Shangdong QiRu-alueiden kauppiaiden erilaisia ​​tuotteita ja siitä tulee kauppapaikka paikallisille jäsenille, jotka pääsevät ostamaan ja hakemaan tavaroita paikan päältä. Myymälä antaa jäsenille todellisen offline-ostokokemuksen, koska he voivat kokeilla tuotteita ja tehdä ostoksia tyytyväisinä.

Juha L kirjoitti...

Parissa hyllyssä jotain kiinalaista rihkamaan josta täytyy tyypilliseen tapaan maksaa suurin osa käteisellä.
Kyllähän tätä kannattaa maailmaanlaajuisesti hypettää.. Katsokaa nyt vihaajat mikä vallankumous on kyseessä:

https://i.imgur.com/i9135fG.jpg

Juha L kirjoitti...

Vallankumouksellinen offline-ostokokemus Kiinassa kuten näette vihaajat. Eli ostakaa nyt *ttu niitä koulutuspaketteja Tommilta ja maksu käteisenä ruskeassa kirjekuoressa Toijalan rautatieasemalla kiitos.

Juha L kirjoitti...

Eikö Tommi ole vielä hypettänyt näitä Italian huijareiden Mastercardia jota saa kuulemma ladattua 50% OneCoineilla.

Kukaan ei jostain syystä pysty kertomaan miten tämä on käytännössä mahdollista ilman pörssiä kun miljoonia euroja oikeaa rahaa pitäisi löytyä tähän vaihdantaan. Uskovaiset ovat tietenkin hurmiossa eivätkä paljoa kysele miten tämä on mahdollista..

https://dealshaker.com/en/deal/maschera-anti-age-biostimolante-calendula-collagene-e-elastina-500-ml-100-one-coin/flLc2myPvR8nwYIu4qNxKMUyOcTAJRa*kN9WjEC*MiA~

https://youtu.be/hv5qVxFfc-Q

Henrik kirjoitti...

Hetkonen, siis jollekin Italiassa olevalle kauneustuotteita myyvälle firmalle on maksettu jo yli 85'000€ (850kuponkia x 100€) tuosta PoC-kortista. Miten maksukortti voi olla edes PoC? Perustellaanko sitten sillä argumenteilla kun rahat katosi?
Nyt oikeesti näiden kanssa. Huoh.

Jos maajohtaja tuota vielä hehkuttaa niin se on jo älyttömyyden huippu.

Juha L kirjoitti...

"joo sori nyt ei saatu One->Fiat vaihtoa toimimaan ja Konstantinkin tuomittiin vankilaan. Ei toiminut tällä kertaa tämä konseptikortti koska vihaajat, mutta kiitämme rahoista! Se on moro!"

Kyllähän siinä jotenkin noin tulee väistämättä käymään. Millä ihmeellä jäsenet luulevat että tuo One->Fiat käy tuosta noin vaan kun italialaiset niin väittävät. Tyhmempää väkeä saa kyllä hakea.

Anonyymi kirjoitti...

>Jos maajohtaja tuota vielä hehkuttaa niin se on jo älyttömyyden huippu

Jos maajohtaja EI hehkuta tätä, niin se on oikeudessa pätevä todiste että hän on koko ajan tiennyt homman olevan kutetusta. Hehkuttaahan hän paljon vähäisempiäkin dealshaker tarjouksia. Eikä kannata yrittää väittää ettei hän ole huomannut sitä, ei ole uskottavaa.

Anonyymi kirjoitti...

885 kuponkia myyty nyt. Jos pitää paikkansa, niin joku on tehnyt parissa päivässä hyvän tilin.

Ilmoituksessa ei muuten suoraan sanottu mitään onko debit kortille etukäteen ladattu rahaa. Annetaan kyllä ymmärtää että näin olisi, mutta mitä jos ostajat saavat vastaavan kuin koinismin alussa, järjettömän kalliin debit kortin jollaisen käyttö olisi idiotismia?!?

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on kyllä harvinaisen epäselvää. Mutta vaikuttaa tosiaan siltä että tunkit saavat tyhjän prepaid-Mastercard 'konseptikortin' 100 eurolla. Toimitus 8-12 viikkoa. Ja tähän pitäisi sitten saada ladattua saldoa tietyn määrän viikossa 50/50 one/fiat.

Aivan humpuukia koska kukaan ei vaihda onecoineja oikeaksi rahaksi. Mutta hype on varsinkin Italiassa kova ja se näkyy noiden kuponkien myynnissä.

Henrik kirjoitti...

Dealshaker itsessään on hyvin potentiaalinen alusta jatkohuijauksille. OneCoinistit kuitenkin on vähintään kertaalleen saatu uskoteltua mukaan.
Nyt porukka alkaa olla niin epätoivoista että mikä tahansa yritys saada menetettyjä rahoja takaisin käy.

Varmasti moni OneCoiniin rahoja laittanut tätäkin palstaa lukee. On teidän päätös milloin tämä loppuu lopullisesti ja enempää rahoja ei pumpata tuonne. Tiedätte kyllä mitä tehdä. Laittakaa vastuuseen teille katteettomia lupauksia tehneet johtohahmot. Viranomaiset kyllä aloittaa tutkinnan jos tarpeeksi ilmoituksia saadaan. Vielä ehtii vaikuttamaan uusien potentiaalisten uhrien kohdalla.

Tehkää mikä on oikein.

Juha L kirjoitti...

Walruksen Kartsan kommentti tämän päivän Svenska Dagbladetin ja Expressenin OneCoin jutuissa:

– Det skulle kunna ha funkat, men hur det blev är en annan sak. Det var så jävla dumma att de gjorde ett bedrägeri av det. Det är förskräckligt, säger Kari Wahlroos, tidigare toppsäljare för Onecoin, till Breakit och SvD.

Eli Kartsan mielestä homma olisi voinut toimia mutta oli typerää että siitä tehtiin huijaus.

No ei olisi voinut toimia. Suunniteltu alusta asti huijaukseksi. Ei sellainen toimi ikinä että itse määrätään kolikon jatkuvasti nouseva hinta ja sitten myydään "koulutuspaketteja" joista saadaan kolikoita tyyliin sadasosalla väitetystä hinnasta.

https://www.expressen.se/dinapengar/han-pekas-ut-som-onecoin-hjarnan/
https://www.svd.se/sebastian-fran-ostermalm--ar-han-hjarnan-bakom-rekordstora-bedrageriet

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ei sitten Wahlroos sen vertaa perehtynyt mainostamaansa Onecoiniin, että olisi selvittänyt edes perusasiat? Ei louhintaa, ei lohkoketjua, ei todellista arvoa... härskiä ja valheellista suhtautumista Kari Wahlroosilta!

Juha L kirjoitti...

Marco Vasanelli hehkuttaa Mastercardia jota voi kuulemma ladata 50% Onecoineilla, eli kaikki maksut menee euroissa puoleen hintaan. Miten ja kuka vaihtaa Onecoinit euroiksi, sitä ei kukaan suostu kertomaan. Mutta lähemmäs tuhat 100€_n korttia jo tilattu. Toimitus 8-12 viikon päästä...Seems legit. 😂

https://youtu.be/KY6lMz9vCSg

Ja_e kirjoitti...

Tommi vaikuttaa vahingoniloiselta etteivät onen jättäneet petturit ole onnistuneet uusissa huijauksissaan.......

Kapteeni King Jaymsin tiivistelmä Venäjän webinaarissa liidereistä, jotka jättivät OneLifen ajatellen, että ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella, uudella yrityksellä/uudella kolikolla. Kukaan heistä ei ole onnistunut.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Mastercard on vekkuli. Uunoille myydään kortttia 100 euron hintaan (lasketaan ne Onecoinit nollan arvoisiksi), mutta missään ei kerrota paljonko kortille on ladattu.

Kovin suurta luottamusta ei myöskään herätä myyvä firma, Easybusiness24. Rekisteröity Englantiin, mutta firman puhelinnumero on Italian suuntanumerolla +39.

20000 diiliä, 100 euron osuus käteisellä. Firma saa kerättyä 2 miljoonaa euroa, ja korttien toimitusaika on 8-12 vko. Ei kauheasti herätä luottamusta.

Anonyymi kirjoitti...

Ei sille kortille olekaan ladattu mitään. Jatkossa - eli siis "ihan kohta" - tulee tarjolle diilejä joilla kortille voi ladata rahaa 50% onecoin. Mutta kuten jo todettu, kukaan ei suostu kertomaan kuinka ne onecoinit vaihtuu debit kortilla euroiksi.

Olisiko yllätys jos latausdiilien tulo yllättäen viivästyy esim. "lisenssiongelmien" vuoksi, tai ehkä "vihaajat" ovat myrkyttäneet välit rahoituslaitokseen jonka piti vaihtaa coinit euroiksi jne.jne. Mutta yritys tekee kaikkensa jotta latausdiilit saataisiin tarjolle "ihan kohta".

Juha L kirjoitti...

^ Niin tuohon 100 euron hintaiseen "proof of concept Dealshaker Worldwide" Mastercardille ei ole ladattu saldoa ollenkaan minun tietojeni mukaan. Siihen sitten pitäisi saada 8-12 viikon kuluttua, kun kortti tulee, latailtua 50% Onecoineilla saldoa, mikä on ainakin pidemmän päälle aivan humpuukia.

En tiedä sitten tajuaako jopa Tommi tämän, että Italialaiset huijaavat pahasti verkostoa, vai miksi hän ei sitä vielä lahkoryhmässään mainosta?
Koska tässä ei ole mitään madhollisuutta että joku taho vaihtaisi Onecoineija miljooniksi euroiksi oikeaa rahaan firman feikkikurssin mukaisesti. Ei tämä toimisi edes jos Onecoinilla olisi pörssi pystyssä, saati ilman pörssiä.

King Jayms on nämä italialaisten uudet koijaukset hyväksynyt ja hehkutti näiden italialaisten projekteja viime keskiviikon global webinaarissa.

Itselle tulee mieleen että onko tässä italialaisilla lopun ajan koijaukset menossa. Viimeiset rahat verkostosta ennen kuin Konstantin Ignatov tuomitaan heinäkuun 8. ja kainsainväliset uutiset siitä leviävät laajalle.
Saattaisi olla jopa myös KingJayms tässä italialaisten kanssa jakamassa viimeisiä rahoja mitä verkostosta irtoaa, Jayms kuulemma aika ns. PA nykyään.

Anonyymi kirjoitti...

Eihän siitä Tomminkin hehkuttamasta "konsertoivasta" Mastercardista ole kovin pitkää aikaa. Mites kävi?

Eihän tuo olisi edes paha mainostemppu yhtiölle. Pari miljoonaa ulos, kun sisään on tullut miljardeja. Edes se ei onnistu, niin tiukasti kusettajat istuvat kusetettujen rahojoen päällä. Onecoineilla sai joskus ostaa tabletteja. Silloin coinin arvo oli noin 5 euroa, mutta tablettia ostaessa yhtiön oma arvo olikin 0,5 euroa. 50 EUR tabletit maksoivat koinilla ostajille 500 euroa :)

deckfromacard kirjoitti...

"Jatkossa - eli siis "ihan kohta" - tulee tarjolle diilejä joilla kortille voi ladata rahaa 50% onecoin."

Oletetaan että nämä menevät kuten Kralevin autodiilit:
Kuponkeja tulee myyntiin joku hölmön pieni määrä (esim. 10) ja diili avautuu joku päivä tulevaisuudessa.

Vaihtoehtoja asialle jää esim.:
- Diili katoaa juuri ennen myyntiin tuloa "koska ei haluta heiluttaa kolikon arvoa" (tunkit jäävät ilman rahaa).
- Diili vaihdetaan toiseen joka tulee myöhemmin "suuren kysynnän vuoksi" (tunkit jäävät ilman rahaa).
- Diili ylimerkitään pahasti (kts. http://i.imgur.com/M9QWjPw.png), tunkeista osa jää ilman rahaa.
- Diili poistetaan jälkikäteen ja syytetään häiriköintiä kaupanteossa (tunkit jäävät ilman rahaa).

Anonyymi kirjoitti...

Käsittämätöntä ettei tommi hehkuta tätä?!? Eikö salaisessa naamaryhmässä ole mitään kommenttia aiheesta? Tästä koinistien maailman mullistavasta tarjouksesta?!?

Juha L kirjoitti...

Todennäköisesti Tommi tajuaa että tämä Mastercard homma kusahtaa pahemman kerran, kun edes yhtiö ei ole sellaista pystynyt tarjoamaan. Ja nyt tulee joku kirjaimellisesti tuhannen punnan parin henkilön neverhöörd hämäräfirma joka väittää pystyvänsä vaihtamaan onecoineja euroiksi.

Tommi ei välttämättä halua hehkuttaa tätä suomalaisille ja jälkeenpäin selvitellä miksi homma kusahti ja vastailla vihaisille jäsenille miksi mainostit sitä.

Tai saa nähdä. Ei voi ikinä aliarvioida Tomminkaan tyhmyyttä.

Kuponkeja myyty yhteensä yli 2000 jo, joten kun nämä ostajat maksavat sen 100€ tyhjästä prepaid kortista Beesy24:lle se on kerännyt jo yli 200k euroa pätäkkää viikossa.

Alla tähän Mastercardiin liittyvät kuponkidiilit.

https://dealshaker.com/en/deal/maschera-anti-age-biostimolante-calendula-collagene-e-elastina-500-ml-100-one-coin/flLc2myPvR8nwYIu4qNxKMUyOcTAJRa*kN9WjEC*MiA~

https://www.dealshaker.com/en/deal/maschera-anti-age-biostimolante-calendula-collagene-e-elastina-500-ml-100-one-coin/d0pJuHCMUtWcpJaeScdAR2VwxR2W6s1btagY85hAYbY~?

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan Wallu puhunut sivu suunsa vai alkaako maa poltella jalkojen alla, kun fb:tä on siivottu kovalla kädellä. Instagram on pantu yksityistilaan. Onko uusia ketkuiluja tulossa. Vai eikö Boeing 747 Covid noussutkaan ilmaan? Vihaiset asiakkaat etsiskelevät coinmailat käsissään? Wait and see...

Ja_e kirjoitti...

Tommi julkaisee onen seuraavan rahastuskierroksen ohjelman, arpajaisten palkinnot lienee jo etukäteen arvottu

Yhtiön globaali eventti The Legend of the One järjestetään ​​21.-23. elokuuta 2020 Bukarestissa, Romaniassa. Tapahtumassa julkaistaan mm. uusi Dealshaker-alusta, jaetaan muita mielenkiintoisia uutisia ja koulutetaan jäseniä. Tarjolla on myös yhden päivän Dealshaker Expo (su) ja paikan päälle meneville on tiedossa monia etuja ja yllätyksiä mm. hotelleja ja ravintoloita ONE/fiat-maksuilla. Eventistä tulee livelähetys nettiin.

Tapahtumassa on globaali arvonta, jonka päävoittona on huvijahti ja muina palkintoina mm. 2kpl huoneistoja Dubaista (uusi omistaja voi laittaa myös vuokralle), BMW-auto, 15kpl Apple-läppäreitä, älypuhelimia ym. Arpajaislippuja voi ostaa 13.5. alkaen useammassa eri hintaisessa paketissa 50% ONE/euro ja niistä tulee tarkempaa infoa pian.

Lisätietoa: https://fantasticglobalteam.ro/the-legend-of-the-one-comunitatea-one-life-se-reuneste-la-bucuresti/

Juha L kirjoitti...

^ Nuo palkinnot riippuvat täysin arpalipukkeiden myynnistä, joista täytyy pulittaa 50€.

Huvijahti jos myydään 100000 arpaa.
Dubai huoneistot jos myydään 50000 arpaa.
BMW X1 jos myydään 25000 arpaa.

BMW X1 ehkä mahdollisuus päästä, mutta epätodennäköistä sekin.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Globaalit rahamarkkinat mullistava kryptovaluutta pitää suuren tapahtumansa... Romaniassa. Kuinka monta suomalaisuskovaista mahtaa enää elokuussa olla jäljellä?

deckfromacard kirjoitti...

Globaalin eventin nettisivut romaniaksi?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onelife-sivulla nyt ilmoitus: "OneLife is currently in maintenance mode.Please try again later."

Mitähän ylläpitoa näin kuollut sivusto vaatii?

Ja_e kirjoitti...

TIEDOKSI.

Tällä hetkellä Onelifen ja Dealshakerin sivustoilla on menossa päivityksiä, joten sivustot ovat offline-tilassa ehkä 2–3 tuntia alkaen NYT! Yritys pahoittelee mahdollista mielipahaa, sillä kyseessä ei ollut suunniteltu päivitys. Siitä huolimatta se on pakollinen suurempien ongelmien välttämiseksi. Kiitos ymmärryksestä.

King Jayms

Mielenkiinnolla odotamme kauanko tällä kertaa on onen 2-3 tuntia....

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ainakin nyt aamulla 15.5.2020 klo 10 näyttää taas toimivan.

Juha L kirjoitti...

Heh, se jahti mikä on pääpalkintona tuolla Romanian eventissä mikäli lippuja myydään tarpeeksi, on Davina.. Eli siis se Rujan miljoonajahti.
Ilmeisesti Ignatovit koittavat laittaa Rujan omaisuutta rahoiksi.

https://www.facebook.com/101368161418669/photos/a.101384998083652/159645408924277/?type=3&theater

Ja hyvin todennäköisesti ne Dubain asunnotkin jotka ovat kakkospalkintona ovat Rujan. Enkä ihmettelisi jos se BMW olisi myös..

Saattaa olla jäsenistölle vähän lannistavaa kun tajuavat että Rujan jahtikin jonka hän kuulemma nimesi tyttärensä mukaan, ollaan laittamassa lihoiksi...

Juha L kirjoitti...

Romanian eventin arpajaisdiilit ovat nyt DealShiterissä.

Kategoria 1 kuponki (50000 kappaletta): 199 Euroa + 4.70 ONE.
Kuponki Sisältää 20 mahdollisuutta voittaa arpajaisissa, sekä 7 tuntia KingJaymsin höpinöitä.
https://dealshaker.com/en/deal/bilet-de-tombola-categoria-i-cu-ocazia-evenimentului-mondial-the-legend-of-the-one-50-one/NzAd27SHzv14*mMrH0G30gC6QpaYccjZs4lslrykaWE~

Kategoria 2 kuponki (50000 kappaletta): 99 Euroa + 2.34 ONE.
Kuponki Sisältää 6 mahdollisuutta voittaa arpajaisissa, sekä 4 tuntia KingJaymsin höpinöitä.
https://dealshaker.com/en/deal/bilet-de-tombola-categoria-i-cu-ocazia-evenimentului-mondial-the-legend-of-the-one-50-one/HVMl3*v2AjuLz74UD7WUJQVurfjzejEeAop1ZrLDMVs~

Kategoria 3 kuponki (50000 kappaletta): 49 Euroa + 1.16 ONE.
Kuponki Sisältää 2 mahdollisuutta voittaa arpajaisissa, sekä 2 tuntia KingJaymsin höpinöitä.
https://dealshaker.com/en/deal/bilet-de-tombola-categoria-i-cu-ocazia-evenimentului-mondial-the-legend-of-the-one-50-one/PrXomCyDZ6XG2E36HI76ubIZ27oRKgSj0irDxyx7rcA~

- Pääpalkintona Rujan jahti Davina, jos myydään vähintään 100000 arpaa.
- (Todennäköisesti Rujan) Dubain huoneistot palkintona, jos myydään vähintään 50000 arpaa.
- BMW X1 jos myydään vähintään 25000 arpaa.

Siinä olisikin sitten kiva maksella erinäisiä juoksevia kuluja jos joku tuon Rujan jahdin voittaisi. 😂 Ja voi tietenkin olla että Davina jossain vaiheessa takavarikoidaan viranomaisten toimesta muutenkin.

Noh kuten sanottu, en jaksa uskoa että kymmeniä tuhansia kuponkeja myydään. Mutta se jää nähtäväksi.

Anonyymi kirjoitti...

Arpalippuja ja tyhjiä prepaid Mastercardeja tulevaisuuden maksuvaluutalla. Eikä edes pelkästään sillä, vielä pitää maksaa euroja päälle. Tunkkien lopputyhjennys on alkanut, nyt revitään euroja irti mistä tahansa. Vielä löytyy uskovaisia sioittamaan lisää euroja.

Helppoa se on järjestää arvontoja, kun voi päättää kenelle palkinnot menevät. Samalla putsaa uunoilta viimeisetkin rahat taskuista.

Juha L kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Juha L kirjoitti...

28 arpakuponkia jo myyty vuorokaudessa. Kysyntä on päätähuimaavaa.
Enää on jäljellä 149972 kuponkia. Pidä kiirettä että saat omasi etkä jää ilman!

Ja_e kirjoitti...

Vielä löytyy uskoa Tommiin, kirpputoriin ja rahastusarpajaisiin:

Bosse Siren: Suurkiitos Tommille, että koko ajan olet kannustamassa meitä.

Ja Tommi kiittää: Kiitos tuesta, projekti viedään maaliin. ����

Ja_e kirjoitti...

Vaitakunnankansleri julistaa että hänen sanomansa ei ole uhkaus vaan fakta:

INVICTA-REKRYTOIJIEN VÄITTEITÄ

Taannoinen kapteeni King Jaymsin lausunto Venäjän webinaarissa on käännetty Invicta-aktiivien toimesta aivan päälaelleen. Hän sanoo, että "voitte mennä tekemään muuta, kunhan ette vahingoita Onea." Hän EI tarkoita muulla kilpailevia kolikkoverkostoja, vaan normaaleja päivätöitä. Lausuntoa on tulkittu täysin rekrytoijien omien intressien mukaan.

Lisäksi sellainen huomio, että King Jayms on samanlainen IMA, kuten kaikki muutkin jäsenet. Hän EI OLE yhtiön edustaja, joten hänen sanomansa ei myöskään ole yhtiön virallinen kanta.

Säännöt on tehty noudatettaviksi ja ne kieltävät yksiselitteisesti kilpaileviin verkostoihin osallistumisen sakon tai tilin jäädytyksen uhalla. Tämä ei ole uhkaus, vaan fakta. Kiitos ymmärryksestä.

Ja_e kirjoitti...

Kunkun sana ei ole yhtiön virallinen kanta mutta ainakin Tommille tärkeä:

SELVENNYS

Tässä tuore viesti King Jaymsilta. Yhtiöllä on nollatoleranssi Dagcoiniin, Invictaan ja OneLinkiin. Niihin liittyneet jäädytetään.

NOT WHAT IS MEANT I WILL BE CLEAR ABOUT OTHER PROJECTS THE COMPANY HAVE NO TOLERANCE AT ALL
DAGCOIN
INVICTA
ONELINK

People join these protests will be frozen.

King johtaa maailman tulevaa ykköskryptovaluuttaa ja englannin kielen kirjoitus on kuin tarkkailuluokan oppilaalla, herättää luottamusta.

Ja_e kirjoitti...

Saku Mukkila kyselee teräviä ja Tommi vastaa:

Moi. En ole ottanut osaa mihinkään näistä mainituista, joten minulla ei ole pelkoa tälläisestä, mutta mitä "jäädyttäminen" tarkoittaa käytännössä? Onko jotain, mikä pitäisi esimerkiksi huomioida verotuksessa yms.

Tommi: Tili jäädytetään, kuten pankkitili voidaan jäädyttää pankin toimesta. Kolikoita ei voi käyttää, eikä tehdä tilillä mitään muutakaan.

Antti Heikkinen: No sinänsä jäädytys ei haittaisi, koska mullakin on ollut kolikot jäissä vuodesta 2018...aina välillä laitan uusia KYCcejä ja maileja tukeen, mutta eipä mitään asialle tapahdu, eikä mitään kerrota mikä mättää tai puuttuu tms. Conditionally approved lukee kyllä kycissä, mutta kolikot on karenssissa ja ilmeisesti pysyy vielä toistaiseksi.

Juha L kirjoitti...

Uusi uutiskirje:
Fred Fokilta ja vaimolta poistettiin Kiinan Country Manager titteli.

Fred Fok siten varmaan seuraava huijauksesta lähtevä isompi nimi kuten olen jo useampaan kertaan arvaillut.
Fred lähtee viimeistään ensi kuussa, watch it happen.

https://us9.campaign-archive.com/?u=cf9659fd672fe664d487e7e1b&id=a17ae02666

Juha L kirjoitti...

Jonkinlaista uutta "lohkoketjua" on Onecoiniin tulossa, mutta mielenkiintoista on nähdä toteutus. Max coin cappia nostetaan 250 miljardiin kolikkoon, ja mitä todennäköisimmin tuttuun tapaan tämä ei kuitenkaan johda kolikon "arvon" alenemiseen, jälleen täysin vastoin kaikkia taloustieteen lainalaisuuksia. Näin voidaan sitten "legitisti" jatkaa ponzi-pakettien myyntiä kun kaikki 120 miljardia kolikkoa on "vanhasta ketjusta louhittu" ja jaettu.

Simon Le itseasiassa kritisoi tätä yhtiölle, koska Ruja jo kerran lupasi että 120 miljardia kolikkoa jää viimeiseksi muutokseksi, eli taas yksi suuri lupaus jäsenille rikotaan. Yhtiö ei ole myöskään noin kahteen vuoteen pystynyt maksamaan cash accountilta saatavia jäsenille. Yhtiöllä on väitteiden mukaan noin 650 miljoonaa euroa jäsenten saatavia Cash accounteilla, joita se ei siis pysty ollenkaan maksamaan ulos.

Kaikki tai suurin osa VIP lippu- ja arparahoista elokuun Romanian eventistä menee suoraan Onecoinille, koska yhtiö on todella suurissa taloudellisissa vaikeuksissa. Nyt vielä tuli ilmi että Captains Board liiderit pakotetaan hankkimaan/myymään 25 arpakuponkia ja GNLG jäsenet 10 arpakuponkia aseman menettämisen uhalla.

Ja_e kirjoitti...

Tommi neuvoo tunkkeja:

ASIAKASTUKEEN LÄHETETYN KYSELYN VAIHEET

Hyvät jäsenet,

Haluamme muistuttaa kohteliaasti noudattamaan alla olevia perussääntöjä lähettäessäsi kyselyn tukitiimillemme:

1. Kyselysi on kirjoitettava toisella kahdesta tällä hetkellä tuetusta viestintäkielestä: englanti tai venäjä. Viestejä, jotka on kirjoitettu muilla kielillä, ei käsitellä!

2. Lisää käyttäjänimesi aina, kun kirjoitat kyselyn.

3. Huomaa, että jos lähetät kyselyn useammin kuin kerran samasta aiheesta, järjestelmämme ilmoittaa sähköpostisi roskapostiksi ja se estetään.

4. Ole mahdollisimman selkeä kyselysi kuvauksessa. Sähköpostisi ovat meille tärkeitä, ja tästä syystä haluamme vähentää lukuisia virheellisiä kyselyjä ja lyhentää siten vastausaikaamme.

Olemme edelleen käytettävissäsi sähköpostitse osoitteessa support@onelife.eu.

Kiitos ymmärryksestäsi!
OneLife-tiimi

deckfromacard kirjoitti...

Pienestä risauksestakin sähköpostisi merkitään roskapostiksi ja estetään, minkä jälkeen et enää apua saa.
Hyvää tulevaisuuden maksuvaluuttaa vain sinullekin.

Ja_e kirjoitti...

Tommin tuskaa lisää tunkkien tyhmät kysymykset:

Vaikuttaa siltä, että osa ryhmän jäsenistä ei viitsi/vaivaudu lukemaan aiempia postauksia ja kyselee minulta jatkuvasti samoja asioita.

Ensisijainen henkilö, jolta pyydetään apua on oma suosittelija ja ellei hän tiedä, niin kysytään suosittelijan suosittelijalta jne. Tämä on verkostomarkkinoinnin perussääntö.

Pyydän jälleen kerran kaikkia jäseniä lukemaan ensimmäiseksi ajatuksella Käyttöoppaan ryhmän tiedostot-osiosta. Siinä on paljon tietoa ja ohjeistusta perusasioista. Kiitos.

Ja_e kirjoitti...

Apukapteenit eivät ole vielä päässeet nauttimaan tunkkien rahoista mutta nyt tämäkin puute korjataan:

Hyvää päivää kaikille!

Apulaiskapteenien ryhmä on tehnyt päätöksen, jonka mukaan jokainen, joka ostaa King Jaymsin 1. luokan online-koulutuksen (7h) ja osallistuu arvontaan, saa 10 arpalipun lisäbonuksen. Tämä antaa sinulle yhteensä 30 voittomahdollisuutta.

Osto on tehtävä ennen tämän apulaiskapteenien promootion voimassaolon päättymistä 31. toukokuuta 2020.

199 euron maksua varten siirry: https://fantasticglobalteam.ro. Kun olet maksanut lippusi, lähetä sähköpostilla todiste maksusta. oneliferomania@gmail.com.

ERIKOISBONUS: Jokainen ryhmä/henkilö, joka ostaa 10 kpl 1. luokan koulutuksia kerralla hintaan 2000€, saa yhteensä 400 arpaa/voittomahdollisuutta.

TÄRKEÄNÄ HUOMAUTUKSENA KAIKILLE, SINUN EI TARVITSE OLLA FYYSISESTI LÄSNÄ TAPAHTUMASSA VOITTAAKSESI. Tämä promootio tulee suoraan apukapteenien ryhmältä.

Ja_e kirjoitti...

Tommi ja kumppanit iltalypsyllä, 17 tunkkia on jo tykännyt, ilmesesti aikovat luovuttaa rahansa:

Olemme suunnittelemassa King Jaymsin 1. luokan online-koulutuksen yhteisostoa ja osallistumista arvontaan parhain eduin. Kiinnostuneet voivat laittaa minulle yksityisviestiä asiasta.

Ja_e kirjoitti...

Tommi on mukana vain keräämässä tunkeilta ylimääräiset rahat pois, ei hän niin tyhmä ole että pistäisi omiaan hankkeeseen joka on niin läpinäkyvä huijaus että vain tosi-uskovaiset lähtevät mukaan, Kuninkaan koulutus tuskin kiinnostaa ketään mutta ahneus saa osallistumaan arvontaan.

Juha L kirjoitti...

Arpalippuja/KingJayms "koulutusluentoa" myyty jo peräti 96 kuponkia. 😂

Pakotettua myyntiä on tulossa GNLG ja Captains Board jäsenille, mutta silti olen yllättynyt jos edes 1000 arpalippukuponkia saadaan myydyksi yhteensä.

BMW-arvontaan minimi 25000 myytyä kuponkia ei ole minkäänlaista toivoa.

Tämäkin rahankeräys menee suoraan yhtiölle, joka on erittäin pahassa rahapulassa.

OneCoin on ollut vuosien varrella äärimmäisen resilientti vaikeuksien keskellä, se täytyy tunnustaa. Eihän homma hyvin ole pyörinyt, mutta jollain ihmeen tavalla huijaus on vieläkin elossa.

Täytyy mielestäni kuitenkin jo ihmeitä tapahtua että huijaus selviäisi ensi vuoden puolelle. Rahaa ei yksinkertaisesti tule sisään kulujen kattamiseksi.

Menossa olevat 10k promootio ja tämä arpakuponkihäslinki ovat aivat suoria paniikkikeräyksiä Sofian konttorille, jotka eivät kuitenkaan suju hyvin.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Pahalta näyttää. Uusia jäseniä laskurin mukaan 40-90 vuorokaudessa. Sellainen rahamäärä ei riitä toiminnan pyörittämiseen. Miten pitkään King Jayms jaksaa teeskennellä, että kaikki on hyvin?

Ja_e kirjoitti...

Konnat Bulgariassa keräävät lisää tietoa hyväuskoisilta tunkeilta, Tommin johdatuksessa he auliisti luovuttavat tietonsa rikollisten käyttöön:

ERITYINEN ILMOITUS

Hyvät jäsenet,

Haluamme kertoa sinulle, että seuraavien 4 viikon kuluessa (25.6.2020 saakka) jokaisen PITÄÄ päivittää KAIKKI IMA-tilinsä puhelinnumerolla, jota he tällä hetkellä käyttävät. JOS sinulla on enemmän kuin yksi IMA-tili, sinun on sisällytettävä nykyinen puhelinnumero jokaiselle tilillesi.

Tätä tietoa tarvitaan kaikkien tilien siirtämiseen uuteen OneLife-järjestelmäämme. Jokaista IMA-puhelinnumeroa käytetään yksilöivänä tunnisteavaimena, joka yhdistää kaikki tilisi, jos sinulla on useita. Tämän seurauksena, kun jäsen, jolla on useampi kuin yksi tili, kirjautuu sisään johonkin profiiliinsa puhelinnumeron avulla, hänellä on pääsy kaikkiin muihin tileihinsä yhdestä paikasta.

Siksi on erittäin tärkeää täyttää nykyinen puhelinnumerosi jokaiselle tilille kohdassa ”Oma profiili” ja klikkaamalla ”PÄÄTIEDOT” -ruudun ”Muokkaa” ja päivittää oma numero.

Parhain terveisin,
OneLife-tiimi

Ja_e kirjoitti...

Näin helppoa huijaaminen on , vai onko vain muutama koulutuspaikka?

Tommi: King Jaymsin online-koulutus loppuunmyyty. Kiitos osallistuneille.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Nyt sitten jännitetään, onko King Jayms vielä Onelifessa kun "koulutus" pitäisi tapahtua. Mitähän mahtavat kouluttaa, kun mitään ei ole tapahtunut?

Juha L kirjoitti...

Jaa että King Jayms online-koulutus loppuunmyyty? Joo niin varmaan.
Kuponkeja on myyty yhteensä 110 kappaletta 150000:sta. Ei nyt välttämättä "ihan" loppuunmyyty kuitenkaan.

https://dealshaker.com/en/deal/bilet-de-tombola-categoria-i-cu-ocazia-evenimentului-mondial-the-legend-of-the-one-50-one/NzAd27SHzv14*mMrH0G30gC6QpaYccjZs4lslrykaWE~

https://dealshaker.com/en/deal/bilet-de-tombola-categoria-i-cu-ocazia-evenimentului-mondial-the-legend-of-the-one-50-one/HVMl3*v2AjuLz74UD7WUJQVurfjzejEeAop1ZrLDMVs~

https://dealshaker.com/en/deal/bilet-de-tombola-categoria-i-cu-ocazia-evenimentului-mondial-the-legend-of-the-one-50-one/PrXomCyDZ6XG2E36HI76ubIZ27oRKgSj0irDxyx7rcA~

Juha L kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Juha L kirjoitti...

Tiistain GNLG webinaarin ja todennäköisesti keskiviikon OneLife Global Mentorship webinaarin tärkein viesti on se, että lucky draw/King Jayms online koulutus -kuponkeja on myyty todella vähän ja niitä pitäisi myydä enemmän ja siihen keskitytään. Yhtiöltä on rahat loppu ja se ei pysty toimittamaan luvattuja uudistuksia ilman rahaa, jota yritetään epätoivoisesti saada tästä lucky draw/KJ koulutus -kuponkien myynnistä.

Saa nähdä sanotaanko keskiviikon webinaarissa asiat näin suoraan.

Juha L kirjoitti...

Lucky draw/KJ koulutus -kuponkeja on nyt myyty yhteensä 117 kpl ja niistä saatu noin 20k euroa käteistä.

Sofian toimistohan myytiin 2017 helmikuussa Bulgarialaiselle liikemies Emil Hurseville ja OneCoin alkoi sen jälkeen maksamaan vuokraa toimistorakennuksen käytöstä. Vuokra oli ainakin aluksi 216k euroa kuukaudessa vuotaneiden asiakirjojen mukaan.

Esim. maaliskussa 2017 Sofian toimiston kulut oli 874k euroa kuukaudessa. Nykyään kulut on pakko olla tuosta vain murto-osa, ja henkilöstöäkin on vain muutama, versus se lähes 90 henkilöä tuolloin. Mutta jos jotain uutta Dealshakeria tai BackOfficea on tarkoitus kehittää, siitä joudutaan maksamaan aika lailla.

Joka tapauksessa OneCoin on huomattavasti pienemmilläkin kuluilla tällä hetkellä suurissa vaikeuksissa ja kohta tätä todennäköisesti painotetaan itse KingJaymsin puolelta Global webinaarissa.

deckfromacard kirjoitti...

"Jokaista IMA-puhelinnumeroa käytetään yksilöivänä tunnisteavaimena, joka yhdistää kaikki tilisi, jos sinulla on useita."

On siinä kyllä hienot passi- ja laskupohjaiset KYC-tunnistukset käytössä kun pelkän puhelinnumeron tietäminen riittää todisteeksi siitä että olet kuka väität olevasi.

Unknown kirjoitti...

Käyköhän prepaid liittymä?

Ja_e kirjoitti...

Onelaiset juhlivat Rujan syntymäpäivää, eivät onnettomat vieläkään ymmärrä että Ruja vei heitä kuin pässiä narussa

Happy birthday to our crypto QUEEN.
Thankyou for the great visionary’s

Niilo Linjama: Oli ilo tavata hänet ensimmäisten joukossa Helsingissä 27.9.2014 ����❤️

Petteri Järvinen kirjoitti...

Niilo Linjama sai maksaa kalliisti Rujan tapaamisesta. Sijoitukset menivät, vain toivo ja loppumaton odotus jäi. Mutta että menee vielä julkisesti kehumaan tällä kaikella... no, omapa on asiansa.

Ja_e kirjoitti...

Tommi julkaisee suuren uutisen ja homma hoitui näppärästi vajaassa puolessa vuodessa:

Dealshakerin kalasteluvaroitus on poistettu. ��

Juha L kirjoitti...

Niin naurettavalta kuin asia kuulostaakin jos peilataan johonkin legit bisnekseen, Dealshakerin toimiminen ilman Phishing varoitusta on tosiaan suuri uutinen OneCoinille.

Henrik kirjoitti...

Simon Le'n irtisanoutumiskirje. Aika mielenkiintoista luettavaa.

https://twitter.com/CryptoXpose/status/1267764607973810180?s=20

Henrik kirjoitti...

Samalla selvitetty omistusjärjestelyitä joka mainittiin tuossa kirjeessä.
Huh!

https://twitter.com/CryptoXpose/status/1267776667323453442?s=20

Ja_e kirjoitti...

Tommi toivottaa tunkit tervetulleiksi kansainväliselle kirpputorille:

Olemme ylpeitä ja iloisia voidessamme ilmoittaa, että GLOBAALI/MAAILMAN DEALSHAKER FAIR EXPO järjestetään ensimmäistä kertaa heinäkuun 25. päivänä, kaikki yhdistyneet maat, sadat yrittäjät yhdessä tuhansien tarjousten kanssa, oletko valmis nauttimaan siitä? Dealshaker toivottaa sinut tervetulleeksi uuteen vaiheeseen.

Anonyymi kirjoitti...

Hauska lukea noita 2015 blogeja nyt ja verrata missä mennään.
Ihan todella kummasti on muuttunut ns. kaikki.
Ei puhuta enää konvertoivasta masterista ja miljoonien tilistä. Ainoostaan tämä kirpputori josta ehkä voi joskus saada jotakin tai sitten ei.
Tämä on kyllä semmonen kusetus. En ymmärrä vieläkään miten tuohon joku on haksahtanut.

Joku alkuperäinen puolestapuhuja voisi tulla kommentoimaan, miten meni omasta mielestä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Muutama huijattu on tullut julkisuuteen, mutta kukapa haluaisi julkisesti mainostaa omaa tyhmyyttään. Osa roikkuu mukana katkeraan loppuun asti.

Mutta se, mikä eniten ihmetyttää, on median ja poliisin toimettomuus. Alussa muutama iltapäivälehti oli kiinnostunut Onecoinista, mutta sen jälkeen Suomen suurin taloushuijaus sai jäädä niin medialta kuin poliisiltakin. Sitä ei voi käsittää eikä hyväksyä.

Ja_e kirjoitti...

Jatkoa seuraa:

ONELIFEN TULEVAISUUS

Hyvät jäsenet,

Ilmaisemme kiitollisuutemme kaikille teille, jotka olette OneLifen sielu ja tuette yritystä näinä meille kaikille vaikeina aikoina. Viime kuukaudet ovat olleet vaikeita, mutta yhdessä ylitimme jopa suurimmat esteet.

Ilmoitamme mielellämme, että tällä hetkellä kaikki ohjelmisto-ongelmat on ratkaistu ja järjestelmät toimivat sujuvasti. Haluamme kertoa yhtiön suunnitelmista tulevan kehityksemme osalta:

Uuden OneLife-järjestelmän kehittäminen aloitettiin maaliskuussa ja siinä on uusi lohkoketju. Järjestelmän valmistaa 18 ohjelmoijan ryhmä ja se on jo 90% valmis. Tältä osin vaadimme kaikkia jäseniä päivittämään nykyiset puhelinnumeronsa profiiliinsa. Puhelinnumeroita käytetään yksilöivänä tunnisteena tilisi käyttämiseen. Jos sinulla on enemmän kuin yksi tili, riittää, että kirjaudut sisään puhelinnumerolla ja sinulla on pääsy kaikkiin tileihisi. Huomaa, että puhelinnumeroasi ei käytetä markkinointitarkoituksiin, eikä sinulle lähetetä mainosviestejä.

Block explorer-ohjelmaa kehitetään uutta OneLife-järjestelmää varten. Tämän ominaisuuden kautta kaikki jäsenet saavat tietoja milloin ja millä numerolla heidän kukin transaktionsa on rekisteröity uuteen lohkoketjuun.

Myös mobiilisovellus on kehitteillä. Sen kautta OneLife ja DealShaker ovat aina kanssasi puhelimessasi. Uudessa järjestelmässä jokaisella käyttäjällä on oma lompakko. Uuden lompakon avulla jokainen voi siirtää kolikoita mille tahansa OneLife-verkon käyttäjälle milloin tahansa muutamalla puhelimen näpäytyksellä.

Uuden DealShaker-alustan kehittäminen aloitettiin 1. kesäkuuta. Hankkeen loppuunsaattamisen määräaika on 30. syyskuuta. Alusta toimii myös OneLife-mobiilisovelluksen kautta.

Kehitämme uusia lohkoketjuteknologian koulutuspaketteja, joita voit odottaa kesäkuussa.

Globaali tapahtuma järjestetään Romaniassa 21.-23. elokuuta. Siellä esitellään äskettäin kehitetyt järjestelmät. Kaikki ovat tervetulleita. Voit ostaa lippuja www.eventbook.ro.

Seuraava globaali tapahtuma on suunniteltu maaliskuulle 2021 Dubaissa.

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, odottavien nostojen maksaminen on edelleen yrityksen ensisijainen tavoite.

Osoitamme erityiset kiitoksemme kapteeni King Jaymsille ja hämmästyttävälle varakapteenien ryhmälle. Kiitos uskomattomasta työstä!

Yhdessä olemme vahvoja!

Parhain terveisin,
OneLife-tiimi

Anonyymi kirjoitti...

Mediaa ihmettelen kanssa. Voi jollakin tasolla ymmärtää, ettei Suomen poliisilla ole resursseja lähteä jahtaamaan tätä vyyhtiä pitkin maailmaa.

On niitä joitakin artikkeleita ollut matkan varrella ja maajohtaja koittanut noihinkin kääntää omia virsiä miten haastaa oikeuteen jne.

Ja_e kirjoitti...

Kehitämme uusia lohkoketjuteknologian koulutuspaketteja, joita voit odottaa kesäkuussa.

Tarkoittaako tämä että kaikki vanhat koulutuspaketit ja niiden myötä myydyt kolikot oikeudella louhittuun kryptovaluuttaan mitätöidään ja aletaan myydä samaa peetä uudessa paketissa?

Juha L kirjoitti...

Ei, kun uusi lohkoketju yli tuplaa maksimi kolikoiden määrän 250 miljardiin. Tai katsotaan nyt ensin saavatko oikeaa lohkoketjua edes aikaiseksi.

Alkuvuodesta hehkutettiin että uutta DealShakeria ollaan kehittämässä ja että se julkaistaan elokuun eventissä. No nyt sitten kertovat tuossa että uuden DealShakerin kehitys alkoi vasta 4 päivää sitten..
Voi suurella varmuudella sanoa että syyskuun loppuun mennessä ei tule valmista, koska mikään OneCoinin aikataulu ei ole koskaan pitänyt.

Saa nähdä mitä tästä uudesta BackOfficesta ja "lohkoketjusta" tulee. 90% valmista tarkoittaa OneCoinin tapausessa oikeasti luokkaa 50% valmista tai ei ikinä valmista.

Uutta BackOfficea ja lohkoketjua on luvattu valmiiksi elokuun eventtiin. Aikaa on 2.5 kuukautta, eikä rahaa juuri ole. Mielenkiintoista nähdä saavatko yhtään mitään aikaan.

Uskovat onecoinistit ovat Telegram ryhmissä ekstaasissa että nyt on kehitys käynnissä. Eivät ole vieläkään vuosien jälkeen oppineet, että se että OneCoin jotain kirjoittaa, ei todellakaan tarkoita sitä että jotain todella tapahtuu.

Toiseksi uskovat onecoinistit jotenkin kummallisesti ajattelevat, että jos lohkoketju explorerilla saadaan aikaan, se jotenkin maagisesti muuntaisi Onecoinin legitiksi, ja "heitterit häviävät". Tätä hehkutetaan nyt innoissaan Telegram ryhmissä, että "heitterit" saavat nyt nenilleen.

Eli jos SQL tietokannan yli 3000 miljardin euron feikkiarvolliset ponzi kolikot siirretään lohkoketjuun pyörimään, jotenkin kummasti Onecoinista tulisi legit uskovaisten logiikan mukaan, ja koko huijaus olisi pois pyyhitty..

Uskovat eivät ymmärrä, että "tilikirjan" tyyppi ei ratkaise onko kyseessä huijaus. Huijaus toimii aivan samoin, oli kolikot sitten SQL-tietokannassa tai lohkoketjussa.

Todellinen huijaus on tämä MLM pakettimyynti, jossa paketeista generoidaan kolikoita murto-osalla siitä hinnasta mitä huijarit väittävät kolikon (aina nousevaksi) arvoksi BackOfficessa. Sekä kaiken maailman promot kuten "Wonder Wheel" joista voi hassun hauskasti voittaa esimerkiksi "miljoonien arvoiset" tuplakolikot. Bulgarialaiset huijarit väittävät kolikon arvon olevan 42.43€, kun jäsenet yrittävät epätoivoisesti myydä tilejään muutaman sentin per kolikko hinnalla.

Dealshakerissä taas "yllättäen" suuri ongelma on se, että suurin osa järkevistä diileistä on euromääräisesti vähintään yhtä kalliita kuin muilta alustoilta ostettaessa, siihen sitten vielä onecoinit päälle. Ei mikään ihme, sillä täytyy olla harvinaisen tyhmä kauppias, jos antaa Onecoinille mitään oikeaa arvoa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Eli jos SQL tietokannan yli 3000 miljardin euron feikkiarvolliset ponzi kolikot siirretään lohkoketjuun pyörimään, jotenkin kummasti Onecoinista tulisi legit uskovaisten logiikan mukaan, ja koko huijaus olisi pois pyyhitty.

Tämä on oleellista: olipa kolikkoja ketjussa, tietokannassa, Rujan läppärin Excelissä tai lipunmyyjän rahanrengissä, niiden (jäsenille myytyjen) määrä ja ilmoitettu 42,43 euron arvo EIVÄT MITENKÄÄN KOHTAA. Se on absoluuttinen ja yksinkertainen mahdottomuus, jonka kuka tahansa voi varmistaa pelkällä taskulaskimella. Siinä on huijausta kerrakseen, 3000 miljardin euron edestä. Se tekee tästä varmaankin maailmanhistorian suurimman huijauksen, vaikka raha onkin virtuaalista ja käyttäjät oikeasti menettäneet "vain" muutamia miljardeja.

Anonyymi kirjoitti...

On se vaan uskomatonta. Kolikon arvo on muka 42,43 euroa, mutta silti niitä voi ostaa firmalta alle yhden euron kappalehintaan.

Onko kukaan miettinyt sitä, kuka rahoittaa tuon erotuksen? Ja miksi rahoittaisi? Dealshaker kauppiaatko?

Juha L kirjoitti...

"On se vaan uskomatonta. Kolikon arvo on muka 42,43 euroa, mutta silti niitä voi ostaa firmalta alle yhden euron kappalehintaan."

Mutku et kato oikeesti osta niitä kolikoita, vaan louhit kolikoita paketista ilmaseks saatavilla tokeneilla! Ostit kato vaan koulutusta tajuuks sä!! Eikä sun o kato edes pakko niitä kolikoita louhia, se on ihan vapaaehtoista! Siks tää homma on kato ihan laillista ja rehellistä eikä tässä o mitään hämärää!
/sarkasmi

Ja_e kirjoitti...

Tommi on intoa täynnä:

ONECOIN EI OLE HUIJAUS.

SBS-Legal-sivuston mukaan Augsburgin käräjäoikeus julisti 9. kesäkuuta 2020 ensimmäisen tuomion rikosasioissa OneCoinin markkinointijärjestelmään liittyen. Oikeudenkäynnissä kaksi syytettyä, jotka työskentelivät OneCoinin myyntikumppaneina, VAPAUTETTIIN.

Käräjäoikeus antoi lausuntonsa myös OneCoin-markkinointijärjestelmän hyväksyttävyydestä, mikä tarkoittaa, että OneCoin EI OLE PYRAMIDI.

Tämän lausunnon pitäisi tulla yllätyksenä, koska OneCoinin toimijoita on pidätetty maailmanlaajuisesti. Yksi perustajista, Konstantin Ignatov, perustaja Ruja Ignatovan veli, on ilmeisesti ollut pitkään pidätettynä Yhdysvalloissa ja tekee yhteistyötä Yhdysvaltojen viranomaisten kanssa.

Kaikkiaan yli 3 miljardia Yhdysvaltain dollaria sanotaan kulkeneen markkinointijärjestelmään yksin vuosina 2015-2016. Sen jälkeen siihen on luultavasti virrannut miljardeja lisää. Perustaja Ruja Ignatovaa ei ole löydetty pitkään aikaan. Sittemmin hänen veljensä otti yhtiön johtoonsa ja pidätettiin, kun hän saapui Yhdysvaltoihin.

Juha L kirjoitti...

Pidempi juttu SBS-Legalin sivuilta. Vaikeaa näköjään OneCoinia ja sen markkinoijia on Euroopassa pyramidi lainsäädännöllä tuomita.
https://www.sbs-legal.de/blog/freispruch-fuer-onecoin-vertrieb

Tuo on kyllä taas hohhoijjaa tuo Vuorisen otsikko että "Onecoin ei ole huijaus". Ei se MLM-komissiojärjestelmä mikä ilmeisesti katsotaan lailliseksi Saksassa Onecoinista huijausta tee..
Valitettavasti Ausburgin syyttäjä on lähestynyt asiaa vain suppealta MLM-markkinointi kannalta. Tällä tavalla ei OneCoinia tai sen markkinoijia saada vastuuseen.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Pyramidi tai ei, ihan sama - oleellista on, että ihmiset menettivät rahansa kun yhtiö valehteli lohkoketjusta ja lupasi suurta arvonnousua. Kaikki tehtiin tietoisesti ja rahat pestiin lukuisten peitefirmojen kautta. TÄMÄ ON SE HUIJAUS.

Suomalaisia uhreja saksalaisen alioikeuden päätös pyramidista ei paljoa lohduta. Rahoja ei takaisin saa eikä kolikoilla tule koskaan olemaan arvoa.

Juha L kirjoitti...

Itse näen olennaisimpana huijauksena OneCoinissa bulgarialaisten itse asettaman aina nousevan feikki-arvon kolikolle joka ei perustu mihinkään, sekä pakettien myynnin josta saa kolikoita tyyliin 2-200-osalla BackOfficessa väitetystä hinnasta. Yleisesti mitä kalliimman paketin ostat sen halvemmalla saat kolikoita BackOfficeen.

Samalla hehkutetaan kolikkoja talouden ja maksut mullistavavana kryptovaluuttana, jotta saadaan ihmiset ostamaan paketteja. Promoista vielä parhaimmillaan "miljoonien euron" tuplakolikot, kun saat Wonder Wheelistä extra splitin tms.

Lohkoketjun olemassaolo tai olemattomuus ei tässä muuta mitään.
Valitettavasti esim. Saksan Bielefeldin tutkinta jumittaa mm. tähän lohkoketju-asiaan aivan turhaan. Esim. kun Ruja ja Sebastian suunnittelivat huijausta vuonna 2014, huijauksen ydin ei ollut lohkoketju tai kryptovaluutta, vaan yllä mainitsemani systeemi. Kryptovaluutta ja lohkoketju -hehkutus markkinoinnissa mahdollisti sen että pari miljoonaa huijattua sijoitti tähän paskeeseen rahaa, varsinkin muutama vuosi sitten kryptohuuman aikaan.

https://i.imgur.com/maKJWo0.png

Juha L kirjoitti...

^ Jenkit ovat tajunneet tämän, ja siksi lohkoketjun olemassaolo ei ole siellä käytävissä oikeudenkäynneissä ollut mitenkään ratkaiseva asia. Vaan se on käytännössä vain lyhyesti käyty läpi, että Konstantin sai tietää IT-tiimiltä ja Irina Dilkinskalta, ettei OneCoinin lohkoketju ole sitä mitä ulospäin väitetään, ja että se on feikki.

deckfromacard kirjoitti...

"Jenkit ovat tajunneet tämän, ja siksi lohkoketjun olemassaolo ei ole siellä käytävissä oikeudenkäynneissä ollut mitenkään ratkaiseva asia."

Jep.
Mark Scottin kuulemisesta (linkki) poimittuna:

THE COURT: This matter is on for an initial conference. I guess it's in a bail appeal. Let me start with the government. Tell me a little bit about this case.

MS. LOZANO: Yes, your Honor. The defendant is charged with participating a vast money laundering conspiracy that lasted between 2016 and 2018. He engaged with his coconspirators and he laundered approximately $400 million of proceeds of a fraudulent cryptocurrency. This fraud scheme was international in scope and brought in approximately $4 billion worldwide from victims. The defendant's role in this scheme was he's a licensed attorney, and he joined the coconspirators and formed hedge funds, international hedge funds, with accounts in the Cayman Islands as well as Ireland. And through those hedge funds, he laundered the proceeds of the cryptocurrency fraud scheme.

THE COURT: Can I just ask a question about that. Is that cryptocurrency fraud scheme in the nature of a pump and dump or Ponzi, or do you know?

MS. LOZANO: It is hybrid Ponzi pyramid scheme. It is a fraudulent cryptocurrency that does not have, as far as the investigation has determined, a true blockchain, and most investors have not been able to recoup or take their money out of the scheme once they invest in these coins. There is some degree of Ponzi scheme here simply because there are commissions paid to promoters and recruiters in order to bringin more victims.

THE COURT: OK.

MS. LOZANO: So the defendant's role was laundering these funds and sending the majority of these funds back to the founders of the scheme.

Syyttäjä mainitsee todellakin lohkoketjun sivulauseessa, olennaisempaa on että kyseessä on hybridi ponzi/pyramidihuijaus. Puolustus pitää myöhemmin pitkän puheenvuoron, jossa ei kertaakaan yritetä väittää etteikö kyseessä ollut huijaus - sekä syyttäjä että puolustus ovat yhtä mieltä siitä että OneCoin on huijaus. Mark Scottin puolustus keskittyy 100% siihen, onko Mark Scott voinut tietää että kyseessä on huijaus.

Ja_e kirjoitti...

Onessa tapahtuu:

ILMOITUS

Hyvät jäsenet,

Haluamme kertoa sinulle seuraavista muutoksista:

(1) Ehtojen muutosten mukaisesti tänään 17. kesäkuuta 2020 alkaen kolikoiden tilisiirrot IMA:ien välillä on kielletty. Tämä toimenpide on välttämätön tileillä usein tapahtuvien varkauksien ja väärinkäytösten, sekä tulevan uuteen järjestelmään siirtymisen vuoksi. Jos näiden yleisten ehtojen rikkominen todetaan, Yhtiö säilyttää oikeutensa määrätä seuraamuksia IMA:lle jäädyttämällä tai lopettamalla pysyvästi heidän tilinsä.

(2) Huomaa, että kolikonsiirto on jälleen mahdollista 1. syyskuuta 2020 jälkeen asiakkaan tileillä olevien henkilökohtaisten lompakkojen kautta.

(3) Seuraavina päivinä otetaan käyttöön uusi maksutapa koulutuspakettien hankkimiseksi. Koodien hinta maksetaan 50% ONE (nykyhinnalla 42,43 euroa) ja 50% pankkisiirrolla:

* Starter aktivointimaksulla -> Hinta: 70.00 EUR + 1.65367351 ONE = 140.00 EUR

* Saksa Inductee aktivointimaksulla -> Hinta: 90.00 EUR + 2.12114070 ONE = 180.00 EUR

* Inductee aktivointimaksulla -> Hinta: 140.00 EUR + 3.30734703 ONE = 280.00 EUR

* Saksalainen Vestigia aktivointimaksulla -> Hinta: 190.00 EUR + 4.48854240 ONE = 380.00 EUR

* Vestigia aktivointimaksulla -> Hinta: 265,00 EUR + 6,26033545 ONE = 530,00 EUR

* Saksalainen Ligabis aktivointimaksulla -> Hinta: 290,00 EUR + 6,85093314 ONE = 580,00 EUR

* Trader aktivointimaksulla -> Hinta: 290,00 EUR + 6,85093314 ONE = 580,00 EUR

* Saksa Duis Acrus aktivointimaksulla -> Hinta: 390,00 EUR + 9,21332388 ONE = 780,00 EUR

* Ligabis aktivointimaksulla -> Hinta: 390,00 EUR + 9,21332388 ONE = 780,00 EUR

* Duis Acrus aktivointimaksulla -> Hinta: 515.00 EUR + 12.16631230 ONE = 1 030.00 EUR

* Pro Trader aktivointimaksulla -> Hinta: 565.00 EUR + 13.34750767 ONE = 1 130.00 EUR

* Tycoon Trader aktivointimaksulla -> Hinta: 2 765,00 EUR + 65,32010394 ONE = 5 530,00 EUR

* NewLife aktivointimaksulla -> Hinta: 6 570.00 EUR + 155.20907158 ONE = 13 140.00 EUR

Parhain terveisin,
OneLife-tiimi

Juha L kirjoitti...

^ Uusi maksutapa, eli verkostoa rakentaneet tunkit eivät voi käyttää OneLife tilillään olevia tunkitusbonus euroja, vaan rikolliset haluavat uutta rahaa sisään ja vain pankkisiirto käy.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Härskiä touhua.

Yllättävää, että panostavat noin paljon vielä Saksan markkinoille. Luulisi, että huijauksen luonne on siellä jo kaikille kirkastunut.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Hesarin otsikko Q-liikkeestä tuntui kovin osuvalta myös Onelifen jäseniin: "Väärässä oleminen ei haittaa maailmanlopun ennustajia", https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006547337.html

Ja_e kirjoitti...

Vielä uusi keino hyväuskoisten viimeisten eurojen viemisesksi , tyhjennystä vauhditetaan ottamalla vastaan puolet oneina ;

KOULUTUSPAKETTIEN OSTO 50/50 ONE/EURO.

Järjestelmään on lisätty uusi maksutapa, jossa puolet koulutuspaketista voi maksaa ONE:lla ja puolet tilisiirrolla. Tällöin ONE:t veloitetaan heti ja järjestelmä lähettää automaattisesti yhtiön kirjanpito-osastolle tiedon tilauksesta. Kirjanpito-osasto lähettää tiliin kirjattuun sähköpostiin Pro forma-ennakkolaskun kahden arkipäivän kuluessa. Laskua maksettaessa on ehdottoman tärkeää liittää viestikenttään Onecoin-tilin tilihistoriasta löytyvät tilaukseen liittyvät laskun numero + transaktio ID. Ilman niitä tilausta ei voida käsitellä ja rahat palautetaan.

Ja_e kirjoitti...

Tunkit eivät vieläkään tiedä kuinka rahojen kävi ja Tommi ei kerro :

Matti Rautajoki: Oon aikanaan laittanu satkun systeemiin niin mikäs todellinen tilanne on? Onko rahani nostettavissa tililtä korkoja kasvaneena, jos kyllä niin miten?

Niko Asikainen: Tämä kiinnostaisi minuakin.

Tommi: Kolikot ovat tallessa, mutta näkymättömissä, mikäli et ole kirjautunut tilille yli 12 kuukauteen. Profiilitiedot pitää päivittää ja ladata KYC-dokumentit, niin kolikot palautuvat näkyviin kuukauden kuluessa KYC:n lopullisesta hyväksynnästä. Kuten täällä on moneen otteeseen kerrottu, niin kolikoita ei voi vielä vaihtaa euroihin, vaan käyttää ostamiseen Dealshakerissa. Parhaillaan rakennetaan kauppiasverkostoa ja uusi DS-alusta on tulossa. Kannattaa lukea aiemmat päivitykset asiasta ja Käyttöopas ryhmän tiedostoista.

Ja_e kirjoitti...

Miksi Tommi nyt puhuu onejen vaihtamisesta euroihin? eikö sen pitänyt mennä niin että one valloittaa valuuttamarkkinat ja euro poistuu käytöstä, kuten myös muut fiat valuutat...

Anonyymi kirjoitti...

Ei kun piti tulla konsertoiva mastercard vai pörssi vai mitä näitä nyt oli?
Ihme, että joku vielä jaksaa uskoa tähän saagaan. Luovuttaisi vaan ja myöntäisi tyhmyytensä.

Jotkut varmasti kerkesi käärimään noilla liittymisrahoilla alalinjasta rahaa ja kenties kotiuttamaankin jotakin ennen kuin viimeinenkin tili jäädytettiin.

deckfromacard kirjoitti...

"Ilman niitä tilausta ei voida käsitellä ja rahat palautetaan."

Kahvit näppikselle. Totta kai palautetaan.

Juha L kirjoitti...

Fred Fok (Fok Fook Seng), ex- Dealshaker Kiinan country manager tuomittiin Singaporen oikeudessa heinäkuun 1. päivä aktiivisesta OneCoinin promoamisesta S100k eli noin USD 71000 sakkoihin hänen tunnustettuaan syyllisyytensä.

Nykyinen Kiinan Dealshaker country Manager Terence Lim (Lim Yoong Fook) saa samojen syytteiden lisäksi vielä lisäsyytteitä koska hän perusti firman OneCoinin promoamisen ympärille, ja häntä uhkaa vankeus. Jos sakko on suurempi kuin S$150k siihen yhdistetään myös vankeusrangaistus. Terence Lim:in kohtalo selviää 21-23. heinäkuuta. Hän ei ole tunnustanut, joten vankeustuomio on todennäköinen nykyiselle Dealshaker Kiinan Country Managerille.

https://www.channelnewsasia.com/news/singapore/man-fined-100000-promoting-mlm-scheme-cryptocurrency-police-12895672


Juha L kirjoitti...

Huomenna keskiviikkona klo 17 Suomen aikaa, on Konstantin Ignatovin tuomitseminen Southern District New Yorkin tuomioistuimessa tuomari Edgardo Ramosin toimesta, mikäli ei tule yllättäviä viivytyksiä, jotka toki ovat aina mahdollisia.

Inner City Press:in pitäisi live-twiitata istunto.

Juha L kirjoitti...

Todella harmittavasti, mutta ei välttämättä täysin yllättäen, Konstantinin tuomiota ei vieläkään lueta huomenna.

Viivytys voi hyvinkin liittyä Sebastian Greenwoodin viivästyneeseen oikeusprosessiin, jossa saatetaan haluta käyttää Konstantinia jälleen todistajana, samoin kuin Mark Scottin oikeudenkäynnissä tehtiin.

https://twitter.com/innercitypress/status/1280592125986512901

Juha L kirjoitti...

Syyttäjä pyysi Konstantinin tuomiota (tai sen control date:a) siirrettäväksi ainakin 4 kuukautta eteenpäin.
Syynä mitä ilmeisimmin Greenwoodin myöhästynyt oikeusprosesi.

https://www.courtlistener.com/recap/gov.uscourts.nysd.516497/gov.uscourts.nysd.516497.300.0.pdf

Petteri Järvinen kirjoitti...

Todella harmi, että tuomio lykkääntyy jälleen. Toisaalta taustalla on todennäköisesti Greenwoodin tutkinta, joten luvassa on lisävalaistusta Onecoin-huijauksen taustoihin -- ennen pitkää totuus tulee julki.

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkäs MasterCard PoC on lähtenyt lentoon? Taitaa olla 8-12vk jo täynnä joka luvattiin korttien toimitusajaksi

Juha L kirjoitti...

^ Tämä Mastercard homma meni "yllättäen" taas niin sanotusti vituiksi. Valituksia alkoi tulla kun kortteja ei toimitettu, ja Beesy24 alkoi esitellä kuvia jotain QR-koodi kortista joka ei ollut luvattu kansainvälinen maksukortti.

Seurauksena oli että Mastercardia luvannut Beesy24 heitettiin Dealshakerista ulos lopullisesti ja korttia jäsenille markkinoinut OneLife IMA Marco Vassanelli menetti Italian Country Manager tittelinsä... Tästä oli juuri King Jamesin webinaari italialaisille eilen maanantaina.

Uskovat OneCoin/OneLife jäsenet menettivät tässä noin 500,000 euroa. Sadan euron korttidiilejä myytiin Italiaan noin 3800 kappaletta ja Latinalaiseen Amerikkaan noin 1200 kappaletta.

Juha L kirjoitti...

Tässä klippiä eiliseltä Italian webinaarista liittyen tähän kusahtaneeseen Beesy24 Mastercard diiliin.
Kannattaa katsoa erityisesti viimeiset 20 sekuntia tästä videosta! 😂

https://youtu.be/NBk8FY7FcJc

Juha L kirjoitti...

Jamie Bartlett ja Gerogia Catt jatkavat Ruja Ignatovan jäljittämistä BBC Soundsin palkitussa "The Missing Cryptoqueen" podcast sarjassa. Tänään julkaistiin episodi 9.

https://www.bbc.co.uk/sounds/play/p08mqtnj

Juha L kirjoitti...

Tässä audio tallenne tämän päivän Sebastian Greenwood pre-trialista:

Live Recording of OneCoin Founder #2 Sebastian Greenwood pretrial telephone conference!

Juha L kirjoitti...

Onecoinistien keskuudessa leviää virheellinen tänään julkaistu Cointelegraph artikkeli, jossa kerrotaan että Konstantin teki diilin ja välttää vankeuden.

Cointelegraphin artikkeli sekoittaa pahasti liittovaltion rikoskeissin ja siviilioikeuden taloudellisen kompensaation keissin.

Konstantin teki siviilioikeuden Class Action jutussa diilin kantajien kanssa, jossa Konstantin auttaa kantajia heidän yrityksissään saada korvauksia Onecoinilta, Greenwoodilta, Mark Scottilta, Irina Dilkinskalta ja parilta muulta. Vastavuoroisesti Konstantin poistettiin tältä listalta.

Siviilikeissillä ei tietenkään ole mitään tekemistä liittovaltion rikoskeissin kanssa. Liittovaltion keississä Konstantin on tunnustunanut syyllisyytensä ja tullaan tuomitsemaan. Liitovaltion keississä Konstantinin tuomionluvun kontrollipäivä on tällä hetkellä marraskuun 11.

Juha L kirjoitti...

^ Cointelegraphin artikkelin sisältö on nyt korjattu. URL antaa valitettavasti edelleen virheellisen kuvan tapahtumista.

https://cointelegraph.com/news/onecoin-co-founder-escapes-90-year-jail-term-following-court-settlement

Anonyymi kirjoitti...

Tulee seuraiLtua coinistien telegram keskustelua ja siellä sumutus jatkuu täysillä. Onko Petteri jo heittänyt hanskat tiskiin kun on ollut niin hiljasta tämän aiheen tiimoilta?

Ja_e kirjoitti...

Diktaattori Tommi antaa taas mahtikäskyn lammaslaumalleen:
KAIKKI EPÄASIALLISIA NAURUHYMIÖITÄ PÄIVITYKSIIN LISÄÄVÄT RYHMÄLÄISET POISTETAAN ILMAN ENNAKKOVAROITUSTA. HE SAAVAT ETSIÄ TIETONSA MUISTA LÄHTEISTÄ.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onko Petteri jo heittänyt hanskat tiskiin kun on ollut niin hiljasta tämän aiheen tiimoilta?

Seuraan aihetta edelleen, mutta Suomessa ei tunnu tapahtuvan mitään ja jenkkien oikeudenkäyntejä lykätään koronaviruksen vuoksi. Tommi on pitänyt matalaa profiilia. Telegram-ryhmästä heittivät minut ulos parikin kertaa, en viitsi valehdella tietojani. Mutta laittakaa tietoja tähän ketjuun, mikäli kuulette jotain uutta. Teen uuden kirjoituksen heti kun aihetta ilmenee.

Mistä tämä Tommin nauruhymiö-varoitus on peräisin? Onko Tommi alkanut taas pitää verkossa tiedotuksiaan? Onko uskovaisia vielä jäljellä?

Anonyymi kirjoitti...

Ikävä kyllä on. Kirjoitus on FB-rymästä. Siellä on edelleen vähän yli 3800 jäsentä, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. Toisaalta en itsekään poistuisi mistään hinnasta :) Ehkä kuitenkin eri syistä kuin suurin osa.

Ja_e kirjoitti...

Tommin nauruhymiö-varoitus on onen fb ryhmästä eli kyllä hän aivan tosissaan on😂

Ja_e kirjoitti...

On siellä paljon muutakin joka kertoo kuinka hupaisa ukko tämä maajohtaja Tommi on:

Tommi: Osalla ryhmän jäsenistä on jatkuva perusnegatiivinen asenne kaikkeen ONE:n osalta, vaikka omistavat kolikoita. En ymmärrä oman pesän likaamista. Mikäli ei ole muuta, kuin negatiivista sanottavaa, niin on paras pitää mölyt mahassa.

Asiat etenevät päivä päivältä parempaan suuntaan, joten TUETAAN JA KANNATETAAN YHTEISEN PROJEKTIN ONNISTUMISTA.

Kiitos.

Tunkin kysymys: Ihmetyttää...ei millään pahalla😇, mutta tulevat palvelumaksut euroissa🤔miksi ei coineilla, kun kerran ”coinesteja” ollaan☺️

Tommi: Yhtiö maksaa työntekijöiden palkat euroissa, joten on luonnollista, että veloitus on euroina.

Tunkki:Suomessa tulisi olla Suomenkielellä toimiva Toimisto joka palvelisi vaikka päivän viikossa. Sinä ja muut Suomaliset nostitte ONECOININ Kiitävään nousuun. Kyllä olis oikeus ja kohtuus palvella meitä Suomalaisia.

Tommi: Minun uskoni ei horju. Toimisto on hyvä ajatus, mutta vaatii ihmisten aktivoitumista ja panostusta asiaan. Verkoston idea ei ole toimia yhden ihmisen varassa.

Tunkki: Ongelma on se, että ehdin kuolla vanhuuteen ennen pörssin avautumista tai sitten olen jo palvelutalossa järkeä vailla.

Tommi: Käytä kolikoita, oot nuori herra vielä.

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 221   Uudempi› Uusin»