tiistai 21. huhtikuuta 2020

Crowd1 leviää Suomessa

Minulta on kysytty mielipidettä Crowd1-verkostosta, jota levitetään parhaillaan aktiivisesti Suomessa. Kävin katsomassa 15 minuutin mainosvideon, jota levitetään Vimeossa (salasanasuojattuna, joten en laita linkkiä tähän). Youtubesta löytyy esim. tällainen mainosvideo.

Päätekijät kuvassa.
Videon mukaan avainhenkilöt ovat ruotsalaisia. Toinen perustaja (co-founder) on Jonas Eric Werner, toimitusjohtaja on Johan Stael von Holstein. Jälkimmäinen on ruotsalainen bisneskuuluisuus, joka osallistui vuosituhannen vaihteen dotcom-kuplan puhaltamiseen. Hänen oma soolonsa hyvän myyntimiehen erinomaisuudesta ja Crowd1:stä löytyy Youtubesta (ei yllä persoonana lähellekään Kari Wahlroosin tasoa, sorgen).

Crowd1 mainostaa itseään jonkinlaisena uhka- ja mobiilipelien portaalina, joka saa maksun siitä, kun peliyhtiöt tarjoavat palveluitaan verkoston jäsenille. Mobiilipelien markkinoiksi kerrotaan 152 miljardia 2020, uhkapelien 504 miljardia vuonna 2022.

Video kuvailee liiketoiminnan vain ylimalkaisesti. Kaksitoista minuuttia videosta kuluu verkostomarkkinoinnin palkkiojärjestelmän esittelyyn.

Palkkiojärjestelmä houkuttelee mukaan.
Videon mukaan palkkiojärjestelmä on ainutlaatuinen, mutta ensi katsomalta se näyttää kovin tutulta. Jäsenten pitää ostaa eri hintaisia paketteja ja houkutella mukaan uusia jäseniä, joista he saavat sitten bonusta. On starttibonusta, binääribonusta, matching bonusta ja streamline bonusta. Onecoinin tapaan mukana sopassa on myös online-koulutusta, vaikka sitä ei tarkemmin esitelläkään.

Videolla kerrotaan tarjouksesta, joka päättyy 15.4.2020, mutta teksti videon päällä kertoo kampanjahinnan jatkuvan 24.4.2020 asti. Viime päivinä Crowd1:n verkostomarkkinointi on ollut Suomessa erityisen aktiivista. Jos järjestelmä oikeasti olisi suosittu, miksi kampanjaa pitäisi jatkaa yliajalle?

Wikipedian mukaan Norja, Burundi, Paraguay ja Namibia ovat jo varoittaneet, että kyseessä on pyramidihuijaus, jonka jäseniä voidaan sakottaa. Crowd1 näyttää leviävän varsinkin Afrikassa, missä levittäjiä on jopa vangittu laittomasta toiminnasta.

Tuomion Crowd1:lle ovat antaneet niin bloggaajat kuin myös BehindMLM. Afrikkalainen analyysivideo löytyy Youtubesta.

Mukana näyttää olevan entisiä Wincapita- ja Onecoin-henkilöitä. Mihin seepra raidoistaan pääsisi?

Web-sivulla hehkutetaan "Impossible is nothing" ja "Endless opportunities".

"Endless opportunities" - sure!
Jo yksin näiden fraasien vuoksi kannattaa pysyä kaukana. Jotenkin tekijät ovat saaneet mobiilisovelluksensa Applen ja Googlen sovelluskauppaan. Applen kaupassa on vain yksi arvostelija (kaksi tähteä), Googlen Play-kaupassa yli puoli miljoonaa latausta ja neljä tähteä. Hmmm.

Crowd1 haisee ruudulla tänne asti huijaukselta, johon kenenkään ei kannata lähteä hukkaamaan rahojaan.

Lisäys 18.6.2020: Aiheesta on informatiivinen Twitter-ketju.

19 kommenttia:

deckfromacard kirjoitti...

Jännä juttu. Jonas Eric Wernerillä on Facebookin aikajanassa aukko 2016-2018, sattumoisin niihin aikoihin kun OneCoin osti OPN-Sitetalk-pyramidin.
OPN tiimoilta löytyy tällainen uutinen netistä:

https://www.businessforhome.org/2013/08/mlm-professionals-join-opn-sitetalk/

Anonyymi kirjoitti...

> Applen kaupassa on vain yksi arvostelija (kaksi tähteä), Googlen Play-kaupassa yli puoli miljoonaa latausta ja neljä tähteä. Hmmm.

Ihan normaalia. Applen kaupassa näkyvät vain suomalaisten arvostelut toisin kuin Google Playssa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Lähinnä ihmettelin neljää tähteä... ehkä verkoston omia jäseniä?

Anonyymi kirjoitti...

Muistuttaa kovasti 2000-luvun alussa toiminutta WGI-pyramidia, johon pari tuttua lähti mukaan ja yrittivät kovasti saada minuakin lähtemään. Pohjana oli oma netti-kasino, jossa pelatessa ylälinja sai bonuksia liikevaihdosta. Muistini mukaan sielläkin oli eri hintaisia "paketteja" joilla sai aina suuremman summan sijoittamalla tuplasti enemmän kaikkea. Oli viikkoarvontoja, Lontoon pörssiin oltiin menossa, virtuaaliosakkeita, oma visa-kortti... Ja rakenne verkostossa sama kuin esim. Onecoinissa: Liittyjä näkee vain molemmat alalinjansa. Myöhemmin parikymmentä suomalaista sai tuomiot rahankeräysrikoksesta, että näin.

Anonyymi kirjoitti...

https://youtu.be/dQmp2XIHOvE

Anonyymi kirjoitti...

http://www.sec.gov.ph/crowd1-asia-pacific-inc-crowd1-crowd1/

"Suur-Mestari Kadosh" kirjoitti...

Eikö Petteri Järvisellä ja kumppaneilla ole muuta 'Ajatusmalliakaan' kuin etsiä vain näitä 'Pyramideja', vaikka suinkaan kaikki tuottojärjestelmät eivät ole mitään 'pyramidihuijauksia' - yhtenä esimerkkinä mainittakoon taannoinen Win Capita, joka ei ollut minkäänlainen huijaus, mutta sellaiseksi kylläkin sekä tiettyjen valtiovallan virkamiesten että pankkiherrojen taholta kylläkin varsin tehokkaasti saatiin lavastettua ja vieläpä Suomen 'Niin Puhtaana Pidetyn' Oikeuslaitoksenkin 'siunauksella' saatiin lopullisesti 'listittyä'.

Petteri Järvinen näkyy olevan uusi 'Jouni Laiho' (evp. Sisäasiainministeriön poliisihallituksen arpajaisyksikön päällikkö). Jouni Laiho oli yksi keskeinen henkilö johtamassa tai ainakin ohjaamassa ja koordinoimassa Win Capitan kaato-operaatiota, joka sitten lopulta saatiinkin toteutettua.

Ainahan joku 'Skeptikko' tarvitaan pilaamaan kaikki positiiviset ilmiöt, ajatukset ja tavoitteet.

Sen sijaan että nämä, jotka 'mustamaalaavat' kaikki uudet ja vanhasta totutusta kaavasta poikkeavat tulonhankintajärjestelmät, jos he keskittyisivät tuomaan esiin niitä kaikkia 'Yhteiskunnallisia Epäkohtia' jotka ovat tehneet koko yhteiskunnasta, valtiontalouden mekanismeista ja viime kädessä koko maailmantaloudesta ja myös sen nykyisistä ja lähitulevasuudessakin esiin astuvista 'mädännäisistä' talousjärjestelmistä, niin johan saattaisi maailma alkaa muuttumaan paremmaksi paikaksi.

Koko nykyinen maailmantalous ja vielä enemmän kehitteillä oleva nk. "Uusi Maailman Järjestys" ovat itsessään melkoisia 'Pyramidihuijauksia', joissa 'Köyhät köyhtyvät ja Rikkaat rikastuvat' ja - käsittämätöntä kyllä - tämä hyväksytään vieläpä 2020-luvullakin 'täytenä itsestäänselvyytenä', vaikka se onkin täydellistä harhaa, jolla ns. 'Tavallisia Kansalaisia' (=> Mitä tuo termi sitten tarkoittaneekaan) pidetään yhä mm. 'Taloudellisessa Orjuudessa' Velkatalousjärjestelmän kautta.

"Herätys" !!! "Tämän maailman muoto on katoamassa" - näin sanoo Raamattu - Ja HYVÄ NIIN ! Sen on jo aikakin kadota !



P.S. Muun muassa verovirastojen valtakunnallisissa sisäisissä seminaareeissa ja foorumeissa on yhä enenevässä määrin käsitelty asiaa, että mitä todennäköisimmin jo vuoteen 2025 mennessä noin 15% koko maailman väestöstä tulee saamaan tulonsa jostain muusta kuin ansiotulosta ja perinteisestä työnteosta eli toisin sanoen erilaisilta tuottoalustoilta (valuuttakauppa-alustat, digi-/virtuaalivaluutta-alustat, erilaiset verkostotuottoalustat jne. jne.).

Toivottavasti ! Ja toivottavasti tuo %-luku tulee olemaan huomattavasti suurempi kuin tuo 15%. Siis kohti parempaa tulevaisuutta ja ennenkaikkea kohti käsitettä: "Taloudellinen Vapaus ja Riippumattomuus". Toivottavasti näm 'Skeptikotkin' pääsevät käsiksi siihen.

Terveisin, "Suur-Mestari Kadosh"

Petteri Järvinen kirjoitti...

Olisihan se kiva, jos ihmiset voisivat elää tekemättä työtä. Että joku keksisi järjestelmän, joka tuottaisi rahaa tyhjästä - vaikka käymällä kuvitteellista valuuttakauppaa (kuten Wincapita).

Mutta fakta on, että oikeassa valuuttakaupassa joku menettää oikeaa rahaa, joka näkyy sitten toisten voittoina.

En ihan ymmärtänyt miten "köyhät köyhtyvät ja rikkaat rikastuvat". Maailmantalous on tuonut valtavan parannuksen satojen miljoonien aasialaisten ja afrikkalaisten elämään. Samaisen maailmantalouden ansiosta he ovat nousseet köyhyydestä. Sen sijaan Onecoiniin huijattujen aasialaisten uhrien rahat ovat menneet bulgarilaisten huijarien taskuihin ja niistä miljardeja on piilotettu erilaisiin veroparatiiseihin.

Anonyymi kirjoitti...

https://news.impactct.com/news/launch-of-a-new-global-booking-site-that-simplifies-traveling

Automaattinen Tienaaminen kirjoitti...

Crowd1 toimii hyvin ja kirjoittaja voisi päivittää tiedät vastaamaan nykyhetkeä mm. Safer, Tribute ja LifeTRNDS palvelut ovat myös esillä. Crowd1 pystyy myymään ja välittämään toisten tarjoamia palveluita välittömästi digitaalisesti miljoonille asiakkaille oman verkoston kautta. Tulevaisuudessa myös Petteri voi kirjoittaa kirjan ja välittää sen myyntiin Crowd1 verkoston kautta digitaalisesti ilman muita välikäsiä. Joko ihmiset alkavat ymmärtää enemmän mikä potentiaali tässä on ja jäsenet saavat esim. myynnistä pienen komission ja isommat rahat menevät kansainväliseen pooliin josta ne saadaan välitettyä aktiivisille jäsenille ympäri maailmaa ja Petteri saa myös rahansa kirjan myynnistä. Crowd1 ei ole ainoa joka tekee vallankumouksen, vielä isompi tekoälyllä varustettu systeemi tekee tuloaan josta jokainen pääsee tienaaman jopa ilman omaa alalinjaa. Tähän suuntaan se maailma tulee menemään. Ammattilaisena pitäisi osata päivittää tiedot seuraamalla kohteiden ja teknologian kehitystä.

Automaattinen Tienaaminen kirjoitti...

Tuolta löytyy päivitetty versio mikä Crowd1 on ja mitä tapahtuu lähikuukausina ja kirjoituksen aloittaja voi päivittää kirjoituksen vastaamaan nykyhetkeä https://youtu.be/TP8UjcsmxrM

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kirjoitapa omalla nimelläsi, miten Crowd1 toimii ja miksi siihen kannattaa lähteä mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

https://themarketherald.com.au/emerge-gaming-asxem1-signs-international-agreement-ahead-of-product-launch-2020-09-10/

Petteri Järvinen kirjoitti...

Näin Crowd1 huijaa Afrikassa: https://www.youtube.com/watch?v=M0EjjArvzXA.

Juha L kirjoitti...

BBC News African Etelä-Afrikkalainen Africa Eye tiimi julkaisi sunnuntaina Crowd1 huijauksesta 51 minuutin mittaisen videodokumentin.

Kuten arvata saattoi, Crowd1 on aivan täyttä tuubaa joka käyttää mm. uudelleen brandattuja white label tuotteita hypen nostattamiseen. Väitetyt uhkapeliyhtiöt eivät olleet kuulleetkaan mistään Crowd1:sta. LifeTRNDS osoittautui kolmansia osapuolia kuten Bookings.com käyttäväksi white label portaaliksi. Safer niin ikään vain uudelleen nimetty Panic Guard LTDn tuote.

Laadukkaasti tuotettu BBC dokumentti jossa tutkitaan yksityiskohtaisesti huijareiden väitteet läpi ja suorastaan tuhotaan ne, on nähtävissä Youtubessa. Crowd1 toiminta kaikkinensa paljastuu yllätyksettömästi erittäin hämäräksi ja valehtelevaksi. Toimintatavat ovat monin tavoin samoja kuin muissa verkostohuijauksissa kuten esim. OneCoinissa, mikä ei ole yllätys.

Unmasking the Pyramid Kings: Crowd1 scam targets Africa - BBC Africa Eye documentary
https://youtu.be/M0EjjArvzXA

BehindMLM: Crowd1 pyramid & Ponzi failings exposed by BBC Africa Eye
https://behindmlm.com/companies/crowd1/crowd1-pyramid-ponzi-failings-exposed-by-bbc-africa-eye/

Juha L kirjoitti...

Kyllä täytyy ihmetellä että joku suomalainenkin on tähän vielä onnistuttu saamaan jäseneksi alalinjoile. Aina näissä pyörii tuttuja nimiä mukana aikaisemmista huijauksista. Hälytyskellojen pitäisi jo siinä vaiheessa huutaa hoosiannaa. Vähän pintaa rapsuttamalla selviää että taas on koijauksen väitetteet vahvasti liioiteltuja sekä suoranaisia valheita.

Tyypilliseen tapaan uskovainen idiootti ottaa koijareiden "informaation" täysin totena eikä sitä paljoa osaa/jaksa selvitellä. Kritiikki nähdään "vihaajien" kateellisena tuotoksena jotka "eivät vain ymmärrä uskomattoman upeaa uutta konseptia".

Usko että NYT tällä kertaa on vihdoin kyseessä se uskomattoman upea "opportunity" joka ei petä on vahva. On se käsittämätöntä että joku aivokuollut verkostohörhö jaksaa sitten näitä tulla vielä Suomessakin puolustamaan.

Käsittämätöntä.

Automaattinen Tienaaminen kirjoitti...

Taas meni teillä kaikki väärin, lehdistö ei korjaa kirjoituksiaan. Yritetty on. Olen aiemmin jo kertonut miksi kannattaa liittyä ja miten tienaa.

Crowd1 aloitti tällä viikolla Miggster pelialustan, siinä myös pelaajat voivat tienata kutsumalla muita mukaan ja saavat siitä toistuvia tuloja kun ihmiset ostavat 7,5€ subscriptionin tuolta voi katsoa myös videon aiheesta

Miggster Roll-out & Earnings Model
Earn through gaming industry.
https://youtu.be/EDbQERSwsCY

Win prizes from sponsor Like Adidas, RedBull, Tom Hilfiger, Laptops and Tournaments with 200000€
Pelit alkoivat jo pyörimään osalla ennakkoon rekisteröityneistä. Videoita itse pelaamisesta Miggsterin alustalla löytyy myös Youtubesta.oikea alusta, oikeat pelit ja oikeat palkinnot.
Joko on aika päivittää vanhentuneet tietonne ja kertoa anteeksi olemme olleet väärässä?

Automaattinen Tienaaminen kirjoitti...

Tuohon kohtaan on hyvä tarttua, ihmiset tosiaan voivat elää ja ansaita tekemättä työtä ja jopa olla opiskelematta sitä varten, että saa tuloja.
Siihen on ratkaisu tulossa, kaikki tarvittavat ohjelmistot yhdellä kuukausimaksulla ja seuraavat kk maksut maksetaan järjestelmän tuloista joka käyttää vahvaa tekoälyä. Pian löydätte netistä systeemin, joka hankkii asiakkaat, markkinoi puolestanne ja tuo liikenteen sivuillenne. Käy yksityisille, yhdistyksille ja hallinnoille.
Tekee internetin avulla tienaamisen vallankumouksen ja Suomessa tässä on mukana tällä hetkellä reippaasti alle 20 ja soft launch alkanee vielä tämän vuoden puolella.

https://www.facebook.com/Automatic-Marketing-System-104645778171117/

Petteri Järvinen kirjoitti...

ihmiset tosiaan voivat elää ja ansaita tekemättä työtä... tekee internetin avulla tienaamisen vallankumouksen

Ihan varmasti. Tämän olen kuullut monta kertaa ennenkin. Uutta on korkeintaan tekoäly-hypen hyödyntäminen. Näistä hyötyvät vain ideoiden keksijät, jotka rahastavat helpon rahan toivossa juoksevia. Valitettavasti.