torstai 23. helmikuuta 2017

"Vuoden päästä olette taloudellisesti riippumattomia"

Tänään tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun Onecoin-maajohtaja lupasi Jyväskylän esittelytilaisuudessa kuulijoilleen seuraavaa:

"Kaikki jotka ovat tässä huoneessa: kun te otatte tämän asian tosissanne, te olette vuodessa taloudellisesti riippumattomia. Ymmärrättekö te? Kuka ymmärtää? Ne jotka ei ymmärrä, pitääkö teidän lähteä meneen vai mitä te teette täällä?"

Kyseinen kohta löytyy Youtubesta ja olen analysoinut Vuorisen esityksen jo aiemmin blogissani. Vuorinen kutsuu allekirjoittanutta satukirjailijaksi, jonka Onecoin-kritiikkiä ei kannata ottaa vakavasti. Siksi tässä on kyse enemmästä kuin petetyistä lupauksista -- tämä on henkilökohtaista. "Jos on lusikalla annettu, ei voi kauhalla ottaa".

Tommi Vuorinen kertoo satuja Turussa 23.2.2016
Yritin kysyä Vuoriselta kommenttia vuoden takaisiin lupauksiin, mutta ensi kertaa hän ei vastannut sähköposteihini. Tähän asti Tommi Vuorinen on vastannut ja vakuuttanut, ettei Onecoin ole mikään huijaus.

Vuorisen hiljaisuus kuulostaa pahalta. Vuosi sitten hän sanoi lähettävänsä säännöllisesti tiedotteita suomalaiselle medialle ja oli yhteydessä iltapäivälehtiin. Pari viikkoa myöhemmin 10.3.2016 Vuorinen esiintyi Ylen Puoli Seitsemän -ohjelmassa.
Kansainvälinen kouluttaja ja Onecoin-matkasaarnaaja Tommi Vuorinen.
Toimittaja Matti Toivonen oli vuotta aiemmin lähtenyt kilpailuun siitä, kumman arvo nousee enemmän, Onecoinin vai Bitcoinin:

Onecoin oli noussut enemmän kuin Bitcoin.
Haastattelun lopussa Tommi Vuorinen lupaa, että "voidaan taas vuoden päästä istua alas ja katsoa [tilannetta], silloin on tullut paljon lisää."

Vuorinen kuitenkin katosi julkisuudesta viime kesänä, eikä anna enää haastatteluja kenellekään. Kaikki kyselyt pyydetään osoittamaan pääkonttoriin Bulgarian Sofiaan. Se on harmi, sillä haluaisin todella kuulla Vuorisen oman arvion Onecoinin nykytilasta. Viestinnän loppuminen ihmetyttää; luulisi maailman suurimpana kryptovaluuttana itseään mainostavan yhtiön olevan niin paljon mediassa kuin mahdollista ja palkkaavan viestintätoimiston. Yhtä ihmeellistä on, ettei mikään lehti noteeraa tätä huikeaa kasvuyritystä, Bulgarian ylpeyttä.

Tammikuussa Onecoin sulki sisäisen leikkipörssin ja avaa sen ehkä 1,5 vuoden kuluttua, samalla kun yhtiö aikoo listautua johonkin Aasian pörssiin. Taloudellista riippumattomuutta odottavat voivat yrittää käyttää Onecoin-kolikkoja Dealshaker-kaupassa, joka aukesi viikko sitten 16.2.2016. Tarjolla on epämääräistä krääsää, joka pitää maksaa osaksi euroilla ja osaksi Onecoineilla. Vuorisen lupaamista 50 000 kauppapaikasta tai konvertoivasta Mastercardista ei ole kuulunut mitään.

Vuorinen on osoittautunut satusedäksi. Harmi vain, että ihmiset ovat sijoittaneet tuhansia euroja näihin satuih... anteeksi, talouskoulutuksiin.

Olisi kiinnostavaa kuulla Jyväskylän yleisön ajatuksia nyt vuotta myöhemmin. Joko näette, miten teitä on vedätetty, vai vieläkö uskotte virtuaaliomaisuuden joskus muuttuvan oikeaksi?

Onecoinin oman ilmoituksen mukaan verkostossa on 29137 suomalaista.
Vielä kuva Facebookista Onecoinin tililtä, jossa suomalainen Kari Wahlroos on oikein "Our Great Leader".

Our Great Leader Kari Wahlroos.
Muokattu 24.2.2017 ja 26.2.2017

200 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Petteri, kiitos kun jaksat seurata ja varoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Omatunto ei paljoa taida Vuorisella tai Wahlroosilla pakottaa, muiden rahoilla rikastuivat ja jossain vaiheessa häivytään kartalta. Toivottavasti nämä roistot eivät saa pitää rahojaan kun tämä pyramidi kaatuu.

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuu, että mikään ei ole muuttunut kiteytyksen osalta mitä sanoit radiorockilla, tommin yrittäessä myydä sinulle karikatyyriään onecoineilla. Lause meni jotenkin näin, "koko onecoin on semmoinen karkatyyri, ettei tässä enään piirroksia tarvita." Ton kun ne coinistit olisivat oppineet ja sisäistäneet reilu 1,5v sitten, olisi siinä monella pitkäpenni säästynyt.

Anonyymi kirjoitti...

Voi voi, keskitetty louhinta. Miljoona jäsentä "louhii" yhdellä palvelimella koodia joka voidaan koodata siten, että kaikki Onet tulee millisekunnissa louhittua vaikka commodore64:lla. Koko systeemi on suurin vitsi mitä oon ikinä kuullut. Uusia jäseniä ei enää lähde ja vanhoille yritetään myydä akkiä kalliimpi paketti super plittien ja tuplausten kautta. Virtuaalipaskaa tulee koneen ruudulle jos lähettää mustalaiseukolle euroja. Ripplen kurssi on noin 0.005€ kpl ja niitä tulee suunnilleen samanverran kuin Onecoineja. Ripple on sentään edes oikea kryptovaluutta ja kurssin hinnasta saa vähän kuvaa miten markkinat arvostavat tällä hetkellä bitcoinin kopioita. Oneconnat häipyvät pikkuhiljaa takavasemmalle ja toivovat ettei Europoli tai Krp aloita rikostutkintaa.

Anonyymi kirjoitti...

Töissä ? Vai sama nimi?
http://www.turunkesayliopisto.fi/kurssi/powerpoint-tehoilta-tee-vaikuttavampia-esityksia-0

Anonyymi kirjoitti...

Eipä juuri kuulu enää coinareiden puolustuspuheita, vaikea puolustaa ilman minkäänlaisia argumentteja. Eihän nämä coinit ja movet eroa milläänlailla kulteista tai uskonnoista, ensin uskotaan ja kun tuntuu että on petetty niin niellään tappio eikä missän nimessä myönnetä että tuli huijatuksi. Kysyin jo "suoli24" palstalla että onko yksikään coinari ajatellut katsovansa asiaa molemmilta puolilta. Jos katsoisi asiaa vaikka vain objektiivisesti, jos ei uskalla katsoa "vastustajan" silmin, niin luulisi ajatusten heräävän. Dealshaker on pelkkä vitsi, kaikki tuotteet maksaa järkyttävää ylihintaa, ruja ottaa puolet euroista, jos joku vähänkään hyvä tarjous tulee esille niin se poistetaan samana päivänä kun tulee myyntiin. Kolikoiden määrää lisättiin koska pienin osa oli 1 onecoin, nyt kuitenkin myydään tuotteita hinnoilla joissa pienin osa ei ole 1 onecoin. Ei taida vuorinen vastata enää koskaan kysymyksiin, koska ei ole vastauksia. Mutta onhan tätä kuitenkin huvittavaa seurata, paitsi ettei saa kunnollista keskustelua coinistien kanssa kun ovat hävinneet ja suurin osa foorumeilla olevista "coinareista" ovat luultavasti trolleja.

Anonyymi kirjoitti...

Hintavertailuja:
http://www.onecoin-harhautetut.fi/dealshaker.htm

Euroillakin ostettumna paljon kalliimpi..

Anonyymi kirjoitti...


tosiaan, eikö aiemmin väitetty että vain kokonaisia coineja -> klapimieskin myisi sitten kaksi klapipussia hintaan coini ja 50 senttiä.

Anonyymi kirjoitti...

Kun homma kosahtaa, niin tarjoaako Ruja ex-maajohtajalle vihreää oksaa ja ottaa tämän mukaansa maanpakoon Dubaihin? Ambassadöörillä ja Isolla paskalla jo sitä rahaa jo onkin ja viisumit valmiina.

Ghanan prinssi taas lienee jo niin monissa liemissä keitetty, että syytökset tulevat valumaan kuin vesi hanhen selästä vaikuttamatta hänen elämäänsä millään tavalla.

Jaakko kirjoitti...

Mikä tälläisissä rötöksissä muuten on rikosnimike? Törkeä petos? Milloin nää connat saa ansionsa mukaan? Tekeekö KRP asialle mitään?

Anonyymi kirjoitti...

Miksihän coinarit ei enää kommentoi mitään. Outoa kun nyt on kauppapaikat ja kaikki.

Anonyymi kirjoitti...

Ei KRP tee mitään koska IT-Jeesus Järvisen apurilampaat ovat haukkuneet KRP:n täysin munattomaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kun kuuntelee Vuorisen esitystä täytyy olettaa että tämän kusetuksen puolustelijat ovat nettitrolleja, eivät OneCoin-uskovia.
Ne jotka ottivat Vuorisen vakavissaan eivät mitenkään voi tässä vaiheessa enää puolustella herraa maajohtajaa tai uskoa että tulevaisuus tuo petetyt lupaukset tullessaan:
-Piti tulla konsertoiva Mastercard. Sen sijaan lähti se käteiskorttikin.
-Kun 30% kolikoista olisi louhittu, piti avautua 50 000 kauppapaikkaa. Eipä auennut. On auennut yksi. Tavallaan.
-Kun 50% kolikoista olisi louhittu, kolikkojen myynti ja osto olisi tullut vapaaksi. Mahtavatko OneCoin-sijoittajat edes tietää että se päivä meni tämän vuoden alussa? Niin tai siis eihän sitä päivää edes tullut kun koko lohkoketju kuopattiin viime lokakuussa ja kaikki määräajat siirtyivät ajankohtaan "sitten myöhemmin".
-Kolikoita piti voida myydä sisäisessä pörssissä, mutta sekin on kiinni. Ja pysyy kiinni vielä ainakin vuoden.
Norjassa ilmeisesti pitäisi olla isompi tapahtuma viikonloppuna. Ja Norjan viranomaiset haluavat tulla kuulemaan kuinka rahaa luvataan tulevaksi siitä kun houkuttelee lisää ihmisiä sijoittajiksi. Sitä kun kutsutaan pyramidihuijaukseksi täällä Bulgarian ulkopuolella. Mielenkiinnolla odotan että rikkooko se Suomessa uutiskynnystä.

Anonyymi kirjoitti..."Ei KRP tee mitään koska IT-Jeesus Järvisen apurilampaat ovat haukkuneet KRP:n täysin munattomaksi". -???? Kirjoittaja tavallaan dissaa sekä Järvisen että onecoinin. Ja KRP:n.

Anonyymi kirjoitti...

IT-Jeesus Järvinen, kyllä läikähti reipaasti kahvit rinnuksille:). Vai henkilökohtaisella koston tiellä oot Järvinen, olet sä kyllä epeli.

Anonyymi kirjoitti...

Petterin sivujen mainosbannerit tuottaa tainakin tulosta, ThaiMatches.com :)

Kovaa vauhtia dealshaker diilit kasvaa ja sieltä saa maailmalta jo autoja ostettua pelkästään onecoineilla joten uskokaa te vaan satusetä Petteriä.
Suomihan herää tunnetusti kunnolla vasta sitten kun on jo tavallaan myöhäistä, niin kuin kaikessa.

Jaakko kirjoitti...

Mikä tälläisissä rötöksissä muuten on rikosnimike? Törkeä petos? Milloin nää connat saa ansionsa mukaan? Tekeekö KRP asialle mitään?

Anonyymi kirjoitti...

Ei Tommi väärässä ole kun puhui "Kaikki jotka ovat tässä huoneessa: kun te otatte tämän asian tosissanne, te olette vuodessa taloudellisesti riippumattomia”.
Varmasti ne jotka ottavat asian vakavasti, markkinoi ja saa alle porukkaa niin on taloudellisesti riippumattomia.. Kolikon omistajista ei mainittu tuossa kohtaan mitään.

Anonyymi kirjoitti...


Eli siis kryptovaluuttakoulutus tai kryptovaluutta ei ole kannattavaa vaan verkostomarkkonointi. Hmm mielenkoontoista.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi:

"Petterin sivujen mainosbannerit tuottaa tainakin tulosta, ThaiMatches.com :) "

Ne mainosbannerit tulee automaattisesti ihan sinun oman nettikäyttöhistorian mukaan, eli kyseessä on ns. kohdennettu mainonta. Minulla näkyy mm. LVI-suunnittelu, Perhon-liiketalousopisto ja matkailumainosta.

Anonyymi kirjoitti...

Ebin :D

Anonyymi kirjoitti...

Kukas coinisti täällä käy spammaamassa kun ThaiMatches mainoksia näkyy? Onko Kaitsu vai kenties Staffan? Mutta kuka ihme surffaa netissä ilman mainoksenestoa? Ladatkaa ublock origin mainosblokkeri laajennus selaimeenne.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas veikeä kauppa_paikka tuo DealShitter: jos tilillä ei ole tarpeeksi euroja ostaa ostoksia, harmi juttu. Jos taas OneCoinit loppuvat kesken niin niitä vaihdetaan eurotililtä automaattisesti. :D

CAN I PAY IF I DON'T HAVE ENOUGH EUR IN MY CASH ACCOUNT?
Make sure your Cash Account has sufficient funds to cover your payment order.

CAN I PAY IF I DON'T HAVE ONE'S?
If your OneCoin balance is not enough to process the payment, the Deficit on OneCoins can be compensated in EUR at a 7.85 EUR exchange rate. Conversion rate will be adjusted with the increase in mining difficulty of the OneCoin cryptocurrency.
https://dealshaker.com/en/help-center/faq/general-questions

Mistä ne OneCoinit tulevat tuossa konversiossa? Minun käsittääkseni kolikot piti louhia "käyttäjille, käyttäjien toimesta"?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Noista blogin mainoksista: sivulla on yksi mainospaikka, johon Google valitsee mainoksia käyttäjästä riippuen. Onecoinin seuraaminen on tullut minulle kalliiksi: olen käyttänyt luvattoman paljon työ- ja vapaa-aikaa asian seuraamiseen, selvittämiseen ja siitä kirjoittamiseen. Koen, että kansalaisvelvollisuuteni on varoittaa hyväuskoisia, kun viranomaiset ovat niin saamattomia.

Anonyymi kirjoitti...

Planeetan tunnetuin ja yksi arvostetuimmista lohkoketju/kryptovaluutta asiantuntijoista, Andreas Antonopoulos: OneCoin on suuri huijaus.

https://www.youtube.com/watch?v=xm9OLcRubWE

Jaakko kirjoitti...

Koulutusmateriaalien tai minkä tahansa roskan myynnissä ei ole mitään rikollista. Eipä taida olla lakipykälää joka kieltäisi sen että keksisitään leikkiraha jonka arvon luvataan nousevan ja jotain asiaa ostamalla saisi option tähän leikkirahaan ja uskotellaan ostajille rikkauksia. Onko muuten kukaan ostanut koulutuspakeketteja ajatellen rikastuvansa niiden opeilla vai onko ne paketit yksinomaan viranomaisten sumuttamisesksi. Nerokas tämä kuvio joltain naiselta joka voisi ulkonäkönsä puolesta yhtä hyvin istua pimeässä teltassa, hieroa välkehtivää lasipalloa ja mutista jotain auvoista asiakkaan tulevaisuudesta -sopivaan hintaan tietysti. Tämä on vaan vähän hienosyisempi coijaus 2010-luvulta. ;)

Mut kai kuviossa on edes joku kohta mikä on jo RIKOLLISTA?

Jaakko kirjoitti...

Ja leikkirahalle keksittiin vielä leikki kauppa. Eikö sieltä jotain pitäisi ostaa siinä toivossa että tavara ei vastaa luvattua tai sitä ei saakaan, jotta olisi jotain konkreettista näyttää että on tullut huijatuksi. Miten pitkälle tämä kaikki voi jatkua? Koska Onecoin on suurin ja mahtavin yritys kaikista, alkaa se rahoittaa tutkimushanketta Marsin asuttamiseen ja kun olet ostanut riittävästi erilaisia koulutuspaketteja joissa on kaikenmaailman mambojamboa vaikkapa g-voimista ja ilmakehästä saat option salaiseen hankkeeseen jossa ihmiskunnan valiojoukko lennätetään uudelle jo asuinkelpoiselle planeetalle.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Koulutusmateriaalien tai minkä tahansa roskan myynnissä ei ole mitään rikollista. Eipä taida olla lakipykälää joka kieltäisi sen että keksisitään leikkiraha jonka arvon luvataan nousevan

En ole juristi, mutta mieleen tulee rikosnimike petos ja tietenkin myös kuluttajansuojalait. Mitä tahansa roskaa ei voi myydä ylihinnalla kuluttajille.

Sitten kun järjestelmän toimintaa aletaan tutkia tarkemmin, kyseeseen voi tulla rahankeräysrikos, veronkierto ym. nimikkeitä

Anonyymi kirjoitti...

"Eipä taida olla lakipykälää joka kieltäisi sen että keksisitään leikkiraha jonka arvon luvataan nousevan ja jotain asiaa ostamalla saisi option tähän leikkirahaan ja uskotellaan ostajille rikkauksia."

Firma ilmoittaa (ei pelkästään lupaa) onecoinille valheellista markkinahintaa. Tämä on petos. Lisäksi valheellinen nouseva arvo saa ihmisiä ostamaan lisää onecoineja, joka varmaankin täyttää laissa mainitun pyramidin järjestämistä koskevan pykälän.

Tälläkin hetkellä Dealshakerissä ilmoitetaan onecoinin arvoksi 7.75 EUR. Ei ole kyse siitä, että firma itse myisi niitä tähän hintaan, vaan se on hinta jonka tunkit kuvittelevat saavansa onecoineistaan, eli yleinen markkinahinta.

Melkein kaikki Onecoinin väitteet ovat normaaliälyiselle ihmiselle jo sinällään absurdeja valheita.
- "Splittaamalla" voidaan luoda arvoa tyhjästä.
- Jostain syystä onecoinin arvo pysyy yli 7 eurossa vaikka pörssi on kiinni.
- Onecoinien kokonaisarvo vastaa kohta varmaan maailman suurimpien pörssiyhtiöiden arvoa. Oikeiden kryptovaluuttojen arvoja voi jokainen katsoa netistä, ja Onecoinin ilmoittama arvo on jo sinällään absurdi.

Sitäpaitsi Onecoin ei edes ole kryptovaluutta. Valheita on niin paljon, että niitä kaikkia on vaikea edes listata.

Anonyymi kirjoitti...

Alkaako Onecoin irtisanoutumaan aikaisemmista väitteistään? Dealshakerissä sanotaan:

"DealShaker does not guarantee the selling price of ONE"

Aletaanko tällä valmistella tunkkeja onecoinin hinnan romahtamiseen? Toisin kuin on väitetty, Onecoin voisi julkaista lohkoketjun ja antaa hinnan romahtaa lähelle nollaa.

Toivottavasti KRP ei aio tuhlata veronmaksajien rahoja minkään lohkoketjun analysoimiseen. Se on kyseessä olevien rikosten osalta epäolennainen. Sitäpaitsi Onecoin voi tarvittaessa palkata jonkun tekemään sen, eikä siihen edes tarvita niin paljoa rahaa kuin mitä Onecoin oli huhun mukaan valmis maksamaan.

Onecoinin olisi oikeasti kannattanut kloonata Bitcoinin koodista oikea lohkoketju ja markkinoida sitä. Olisivat voineet jopa onnistua kohtalaisesti. Ainakaan ei olisi ollut tarvetta kadota vuosiksi maan alle pyramidin romahtaessa. Mutta pyramidityypit eivät näköjään osaa tehdä muuta kuin pyramidejä.

Anonyymi kirjoitti...

Taidetaan tätä keissiä sitten aikanaan - siis jos tämä tästä oikeuskeissiksi joskus eskaloituu - peilata ainakin rikoslain 36. lukuun ja pykäliin 1 ja 2, siis petos ja tässä tapauksessa ilman muuta törkeä petos, perusteet törkeästä tekomuodosta löytyvät laista. Kokonaisuutenahan tätä pitää arvioida, eikä ole jäänyt epäselväksi se, että ihmisiä on houkuteltu mukaan "kolikoiden" arvonnousuun perustuen. Maajohtaja on monessa yhteydessä, todistettavasti ja julkisesti, todennut koulutuksen olevan vain keino kiertää rahamarkkinalainsäädäntöä. Miksi tällainen toteamus on tarpeellinen, jos tarkoituksena oli alunperinkin myydä vain sitä itseään, siis koulutusta? Näiden ns. tilaisuuksien viesti on ollut selvä: ollaan synnyttämässä maailmanlaajuista kryptovaluuttaa, koulutuksista ei puhuta juuri mitään. Useaan kertaan on todettu, että kyse ei ole huijauksesta. Siis aivan erikseen ja painokkaasti on todettu näin. JOS todisteita huijauksesta - siis siitä ettei mitään kryptovaluttaa koskaan ole ollutkaan - jälkikäteen löytyisi, niin sitten pitää arvioida näiden maajohtajien ja muiden lähettiläiden toimintaa siinä valossa, että ollaanko oltu liikkeellä vilpillisin vai vilpittömin mielin. Moneen otteesen he ovat kertoneet keskustelleensa asioista itse pääjohtajan kanssa ja kuulijoilla on ollut täysi syy olettaa, että herroilla on ollut riittävät tiedot ja taidot tilaisuuksien pitämiseen ja niissä eri asioista lausumiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Vai varoittaa hyväuskoisia. Kyllä tuolla sinun tieto tai taito tasolla ei kannattaisi lähteä muita neuvomaan. Ja luuletko todella että nuo sun mielipiteet virkavalta ottais tosissaa.. hommahan on sitäpaitsi jo tutkittu.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Toivottavasti KRP ei aio tuhlata veronmaksajien rahoja minkään lohkoketjun analysoimiseen.


Ei ole tarpeellistakaan, koska lohkoketjun puuttuminen on jo todettu kuukausia sitten. Tietenkin ehkä haluaisivat tehdä myös itse tuon päätelmän. Joku vankkurikuski saattaa taas tästäkin kommentistani pillastua mutta olkoon ystävällinen ja osoittakoon väitteeni vääräksi.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tässä onecoinisteille miettimistä: miten Onecoinista voisi tulla maailman yleisin kryptovaluutta, jos sekä rahan maksajan että saajan pitää todistaa henkilöllisyytensä Rujan firmalle? Kuka tekee tarkistukset sitten, kun kaupankäynti valuutalla vapautetaan? Kuinka moni haluaa, että hänen ostoksiaan voidaan julkisesti seurata lohkoketjusta? Eiköhän valtaosa kokisi tuollaisen julkisuuden törkeänä yksityisyyden loukkauksena - ajattele, jos luottokorttiyhtiö tai pankki näyttäisi kaikille tekemäsi maksut! Ne, jotka haluavat pitää rahaliikenteensä yksityisasiana, käyttävät mieluummin Bitcoinia.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei ole tarpeellistakaan, koska lohkoketjun puuttuminen on jo todettu kuukausia sitten. Tietenkin ehkä haluaisivat tehdä myös itse tuon päätelmän."

Onecoin voi julkaista lohkoketjun takautuvilla aikaleimoilla - ainakin hyvin alhaisella vaikeustasolla, mutta se on jo hiusten halkomista. Julkaistavassa lohkoketjussa olisi todennäköisesti checkpoint, joka estäisi lohkoketjun uudelleenkirjoittamisen julkaisuhetkestä taaksepäin. Saman tekisi myös rehellinen kryptovaluutan julkaisija, kukaan ei tosin odottaisi vuosia lohkoketjun julkaisemista, koska ennen julkaisuajankohtaa kirjattuja tietoja ei kukaan ulkopuolinen voi verifioida oikeiksi.

KRP:n päätös odottaa lohkoketjun julkaisemista on epäonnistunut, koska Onecoin voi viivästyttää lohkoketjun julkaisemista useita vuosia sekä tarvittaessa julkaista lohkoketjun takautuvilla aikaleimoilla. Ei tule mieleen mitä rikokseen liittyviä tietoja lohkoketjusta voisi löytyä.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei tule mieleen mitä rikokseen liittyviä tietoja lohkoketjusta voisi löytyä."

Tai todistaisihan se sen, että Onecoinilla ei ole käytössä "supertietokonetta" niin kuin ovat sanoneet. Mutta en tiedä onko tämä yksittäinen valhe niin oleellinen kaikkien muiden valheiden joukossa.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä juuri. Yhdessä päivässä voisi luoda lohkoketjun joka näyttää kyllä lohkoketjulta mutta jonka tarkastelu joko osoittaisi joko:
1) ettei se ole validi
tai
2) ettei sen louhiminen ole vaatinut kolmea vuotta supertietokoneen kapasiteetilla

On mahdotonta luoda nopeasti jälkikäteen lohkoketju jota väittämän mukaan on louhittu supertietokoneilla kolme vuotta. Ollakseen uskottava sen pitää pitää sisällään laskutuloksia joiden laskeminen on kestänyt supertietokoneilta kolme vuotta. :-)

Anonyymi kirjoitti...

"Yhdessä päivässä voisi luoda lohkoketjun joka näyttää kyllä lohkoketjulta mutta jonka tarkastelu joko osoittaisi joko:
1) ettei se ole validi
tai
2) ettei sen louhiminen ole vaatinut kolmea vuotta supertietokoneen kapasiteetilla"

Onecoin oli huhun mukaan valmis palkkaamaan lohkoketjuasiantuntijan useilla miljoonilla, joten heillä olisi varmaankin varaa vuokrata asicceja tai botnet vuodeksi. Ei se mitätöi huijausta vaikka he lohkoketjun julkaisisivat.

SB kirjoitti...

Tommi Vuorinen on mukana pystyttämässä uutta pyramidia, www.tradecoinclubasia.com.
Vuoden päästä taloudellinen riippumattomuus, konvertoivat kortit ja massia kaikille.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ei voi olla... kotisivulla mainitaan vain Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple ja Dash. Ei sanaakaan maailman tuottoisimmasta kryptovaluutasta Onecoinista. Tai ehkä siihen sijoittaminen on niin helppoa, ettei klubin valuuttarobottia tarvita - Onecoin kun on ainoa valuutta, jonka arvo vain nousee yhtiön päätöksellä jatkuvasti.

deckfromacard kirjoitti...

Oivoi... Nyt tuli Italiassa suru puseroon kun OneCoinille annettiin viranomaismääräys lopettaa kaikki toiminta. Ja ihan kaunistelematta sanotaan että siksi kun kyse on pyramidihuijauksesta jossa maksettavaa rahaa tulee vain liittymismaksuista.

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&nv=1&rurl=translate.google.com&sl=auto&sp=nmt4&tl=en&u=http://www.agcm.it/stampa/comunicati/8620-ps10550-vendite-piramidali-sospesa-la-promozione-della-criptomoneta-onecoin-da-parte-di-one-life.html

SB kirjoitti...

OC on alkanut nähtävästi valmistella poistumista. Maksutapahtumia on alettu poistamaan, ilmeisesti sen takia ettei viranomaisilla tai muilla henkilöillä olisi mahdollisuutta nähdä paljonko rahaa pyramidiin on kaadettu. Kari W ja co tunkittavat kuitenkin edelleen, rahaa pitää jostain tietenkin saada ja onhan se mukavaa, että raha annetaan suoraan käteen tilaisuuden jälkeen eikä tarvitse sitten minkään turhien kuittien kanssa pelata.

Anonyymi kirjoitti...Mihinköhän joku henkilö tarvitsee:
Our system makes millions of micro transactions every second making it humanly impossible.

Aika hyvät tuotot seniorille, 0,45%/ päivä, tosin 25%:a maksetaan saadusta korosta takaisin 4 kk:n välein. -> no jää sentää 125%:n tuotto.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ne kaikki DealShitterin diilit ole vain eurodiilejä. Tässä olisi tarjolla muutamia joissa maksut maksetaan pelkkinä OneCoineina:

Huomenna avautuu tarjous:
Minkkiturkki, 6kpl myynnissä, hinta per turkki 839.33 ONE (n. 6500 EUR kun kurssi on 7,75€/ONE)
https://dealshaker.com/en/deal/new-temperament-mink-fur-coat/sw2NUDuHlKjqZW2fpK3F5f8Ba8635UhPrOcTnl84ruw~

Toinen minkkiturkki, 6kpl, 671.59 ONE (n. 5200 EUR) / turkki
https://dealshaker.com/en/deal/hooded-mink-fur-coat/XE5ZBOZLh-7wskfUlMiu-Djv0Zpru6szimGWqDA*0Yw~

Aurinkorasvaa, 100kpl!!!, 86.00 ONE (n. 666 EUR) / tuubi - melko kallista rusketusta.
https://dealshaker.com/en/deal/creme-solaire-kem-chong-nang-khong-tham-nuoc/c1jyTiHuBrViTwbCNCNM6xdnDQ7r5rJh-8MNkbTafJQ~

3.3.2017 avautuvia tarjouksia:
Mahonkipuinen Buddha-patsas, 99 kpl kaupan, hinta per patsas 1 265.81 ONE (n. 9800 EUR)
https://dealshaker.com/en/deal/hong-mu-diao-ke-fo-xiang-jing-pin-hong-mu-mi-le-fo-feng-shui-bai-jian-the-statue-of-buddha-carved-mahogany-mahogany-boutique-maitreya-buddha-feng-shui-ornaments/oV9J7AKgU0HVILMSOujo6g1DJgOXpTVj6rQqRx2Fac0~

Verkkolevy, vain 1kpl kaupan, hinta 248.00 ONE (n. 1900 EUR)
https://dealshaker.com/en/deal/drobo-5n-gigabit-ethernet-network-hard-drive-robot-5-slot/yqEEuFU*enh2kOfAwHBVDusigHLk5Aa6SkPmQucAkrU~

4.3.2017 avautuvia:
Taas minkkiturkki, 15kpl, hinta per turkki 802.89 ONE (n. 6200 EUR)
https://dealshaker.com/en/deal/new-temperament-mink-coat/A9KTmJgCCXggaOyfbfmAvOupHEh5Ra4*0jhOBJ8JZag~

Lampaannahkatakki, 8kpl, hinta per takki 100.44 ONE (n. 775 EUR)
https://dealshaker.com/en/deal/sheepskin-leather-jacket/NMbQbuuRG03uX-*EVPb08FUk5qzTJ29Mw02cPOGkEBg~

Kyllä tuo tulevaisuuden maksuvaluutta on selkeästi arvoltaan 7,75€ / kolikko. :D
(En pidättäisi hengitystä että nuo diilit löytyvät dealshitterin sivuilta enää sinä päivänä kun niiden pitäisi "aueta"...)

SB kirjoitti...

deckfromacard sanoi...
(En pidättäisi hengitystä että nuo diilit löytyvät dealshitterin sivuilta enää sinä päivänä kun niiden pitäisi "aueta"...)


Niin, entisetkin diilit ovat poistuneet vähin äänin (error 404) siinä vaiheessa kun niitä olisi ollut mahdollista ostaa.
Jos tuo onkin vain tuollainen kokeilukaupankäyntialusta.

Anonyymi kirjoitti...niin vai onko kysymyksessä, ohoh kauppapohja ei toimikaan.

SB kirjoitti...

Niin, kokeiluversioissa yleensä kaikenlaisia virheitä. Outoa, että sivusto antaa virheen siinä vaiheessa kun diilin voisi lunastaa....

Anonyymi kirjoitti...nin vai pitäisikö kertoa tarjoajille, että saa käyttää vain täysiä kolikoita.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi?

Jaakko kirjoitti...

Nigerialaissähköposti huijaukset jossa suuren rahasumman käsittelyä varten random sähköposti uhria pyydetään apuun ja luvataan palkkiota tietenkin luottokorttitietoja vastaan on jo vanhanaikainen kuvio.

Nyt kun mm näihin roskaposti huijauksiin osataan jo suhtautua varauksella, huijareiden on keksittävä entistä hienompia tapoja saada ihmiset lankaan. Eikö onecoinia muuten koske minkään maan kirjanpitolait? Jos on koulutusta myyvä yritys jonka koulutus on sen ostajillekin vain sivuseikka kun luvataan rikkauksia yms shaissea, niin eikö kyseisestä toiminnasta pitäisi olla yrityksellä kirjanpito ja verovelvoitteet? Kuka ne valvoo? Miksi nämä huijarit voi jatkaa näin kauan ilman tuomioita? Kansainvälistä vedätystä joo, mutta luulisi viranomaisten olevan edes vähän tehokkaampia työssään. Pehmeet touhuu!

Anonyymi kirjoitti...

Italian saapasjalkakissa mafia viranomaiset nyt säätävät kuulemma mitä milloinkin omien agendojensa turvaamiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

"Mihinköhän joku henkilö tarvitsee:
Our system makes millions of micro transactions every second making it humanly impossible."

Se ei ole pelkästään "humanly impossible", vaan ihan "impossible". Kuten Onecoinissa, idea on kai tehdä huijauksesta niin läpinäkyvä, että vain herkkäuskoisimmat lähtevät mukaan.

Pelkästään transaktiokuluihin palaisi miljoonia euroja sekunnissa.

Kaupankäyntimääräyksen rakentamiseen ja sen toimittamiseen pörssiin olisi keskimäärin alle mikrosekunti aikaa. Taitaa olla fysiikan lakien vastaista.

Suurien kryptovaluuttojen hinta vaihtelee muutaman sekunnin välein. Sekunnin aikana ei tapahdu yleensä yhtään mitään. Tässä ajassa huijarit onnistuvat jotenkin tekemään miljoona kauppaa.

Anonyymi kirjoitti...

Minua vähän ihmetyttää, jos joku on keksinyt, tavan rikastua, miksi jakaa sitä netissä. Itse olisin ihan hiljaa, ja tulisin vaivihkaa maailman rikkaimaksi tuosta vain. Aina jos joku kertoo sinulle miten rikastut, kyseessä on kusetus, taikka ihan tauno?

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kaikki massikeisarit ostoksille!

Jonkin sortin taideteos, kangasta, 5kpl myynnissä, yksi taideteos maksaa vain 10 451.61 ONE (eli 81 000 euroa kurssilla 7.75€)

https://dealshaker.com/en/deal/shi-zi-xiu-qin-qi-shu-hua/hW7akbmZuxVy122oAwfE*1-4kpSqq7KqGX4BRdshXJc~

Näin kallista voi olla vain tosi taide!

Anonyymi kirjoitti...

Köyhällehän halpakin on kallis.

William Gallop kirjoitti...

Köyhän ei kannata ostaa halpaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tulikohan tähän heebolle vastaus ja ratkaisu?

Blockchain wallet uusi päivitys hukkasi vanhan tilini
Bitcoin-tekniikka

Kami81 pv1
Olen pitänyt blockchainin lompakkoa vanhassa puhelimessa ja käyttänyt vaan lyhyttä pinkoodia kirjautuessani lompakkoon. Viime viikolla oli tullut uusi päivitys ja enää sen päivityksen jälkeen en päässyt kirjautumaan normaalilla pin-koodilla lompakkoon ja olen unohtanut salasanasi. Olin onneksi backuppannut tilini. Syöttäessäni 12sanan backup koodin sain uuden lompakon ja tilin, mutta en bitcoineja?! Tietääkö joku mitä pitäisi tehdä seuraavaksi, että saisin rahat tililleni? Olen ollut nyt yhteydessä blockchainiin, mutta apua en ainakaan vielä ole saanut, liekkö kielimuuri syy tähän.. Jos apu mahdollista tätäkautta, niin olisin iki kiitollinen.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Minäkin hukkasin kerran 20 euron setelin. Osaisikohan Suomen Pankki vastata, miten saan rahani takaisin?

Moni on lähettänyt tuhansia euroja Tommi Vuorisen kautta Rujalle. Niiden takaisin saamisesta ei ole toivoakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ja Peetteri otti heti itseensä:).

William Gallop kirjoitti...

Saati se kaveri joka oli heittänyt bitcoin-lompakon sisältäneen kovalevyn kaatopaikalle, ja lähti sitä etsimään, kun lompakon arvo oli noussut miljooniin. Ei löytänyt. Varmaan harmitti.

William Gallop kirjoitti...

https://www.google.fi/amp/s/amp.theguardian.com/technology/2013/nov/27/hard-drive-bitcoin-landfill-site

deckfromacard kirjoitti...

DealShitterissä kauppa käy kuin häkä - huolimatta melko suolaisesta 666€ kappalehinnasta aurinkorasvaa on myyty jo 42 tuubia!

https://dealshaker.com/en/deal/creme-solaire-kem-chong-nang-khong-tham-nuoc/c1jyTiHuBrViTwbCNCNM6xdnDQ7r5rJh-8MNkbTafJQ%7E

Anonyymi kirjoitti...

Tieto- tai taitotaso on yhdyssana. ;)

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onecoiniin uskoville elämänkoululaisille ihan sama.

Anonyymi kirjoitti...

Oot sä tosiaan pahasti katkera, pinkeällä kuin viulunkieli.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun Petteri on huolissaan mihin ihmiset rahoja sijoittaa niin voisit kirjoittaa mihin rahoja voi sinun mielestä kannattaa sijoittaa.. Niin voidaan kaikki yhdessä sitten sinua ylistää oikeista ratkaisuista =)

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onecoin ei ole sijoitus vaan huijaus. Ja nekin, jotka pistävät siihen rahojaan, väittävät ostavansa vain koulutusta.

En voi antaa sijoitusneuvoja. Siteerasin kuitenkin 28.12.2015 Bitcoinin odotettua arvonnousua, joka toteutuikin. Kirjoitushetkellä 400 euron arvoinen kolikko 2,5-kertaisti arvonsa viime vuoden 2016 loppuun mennessä.

Ne, jotka ostivat tuolloin Bitcoinia, ovat nyt oikeasti 2,5 kertaa rikkaampia - ja voivat ostaa/myydä rahaa ihan vapaasti.

Anonyymi kirjoitti...

"Älä sijoita mihinkään sellaiseen, mitä et itse ymmärrä." - Warren Buffett

Anonyymi kirjoitti...

Olet Petteri todella väsyneen oloinen IT-jesse. Käyppäs tsekkaamassa mitä yksi suomalainen Bitcoin asiantuntija kertoo ylistämästäsi Bitcoinista Bitcoin ja kryptovaluutat Facebook ryhmässä. Ei paljon ylistä kyseinen henkilö Bitcoinia. Kumpikohan tietää Bitcoinin asiat paremmin sinä IT-jesse vai hän Bitcoin asiantuntija?

Petteri Järvinen kirjoitti...

En ylistä Bitcoinia. Totean vain, että se on noussut enemmän kuin Onecoin, ja on oikea kryptovaluutta, jota voi ostaa ja myydä vapaasti.

Toki siinä on monia ongelmia. Harmi vain, ettei Onecoin ratkaise niistä yhtäkään, ja siihen uskoneet ovat menettäneet rahansa.

Anonyymi kirjoitti...

Petteri täällä plogissaan aikanaan bitcoinista höyrysi et huijaukselta haiskahtaa..
Elikkä siltä pohjalta jälkiviisaana hyvä huudella bitcoinin perään..

Petteri Järvinen kirjoitti...

Annapa linkki.

Anonyymi kirjoitti...

Etkö Petteri muista enää omia kirjoituksia, tuossa vaikka yksi vuodelta 2013, kukahan sinua ottaa vielä todesta.
Sillon kirjoitit bitcoinista että uusi wincapita on syntynyt. Nyt on mieli muuttunut.

http://pjarvinen.blogspot.fi/2013/04/taas-tuli-ansaittua-025-dollaria.html

deckfromacard kirjoitti...

Uudet pohjat DealShitterissä:
23 088.80 EUR + 18 300.80 ONE
https://dealshaker.com/en/deal/bi-yu-guan-yin-bai-jian/GGZJlbHVouv*kVoezU8BJZawdXr4frR1UnpO0OUvaNg~

Petteri Järvinen kirjoitti...

Sillon kirjoitit bitcoinista että uusi wincapita on syntynyt. Nyt on mieli muuttunut.

Varmaan luit kirjoituksen? Kerron siinä ensin, miten tietokoneella voi louhia itse rahaa (siis ihan oikeasti, ei mitään token-pelleilyä ja leikkirahaa kuten Onecoin), ja tekstin lopussa on humoristinen kevennys, jonka perässä on kysymysmerkki.

Eihän se mikään Wincapita ole, kun rahaa louhitaan omalla koneella ja sen voi vaihtaa euroiksi milloin tahansa. Ei tarvitse ostaa "koulutuspaketteja" eikä värvätä muita jäseniä.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä se Bitcoin asiantuntija kertoo Bitcoin ja kryptovaluutat ryhmässä Facebookissa (uusin kirjoitus), näkeekö hän Bitcoinin jatkon enemmän potentiaalisena vai ei potentiaalisena, varsinkin, jos puhutaan maailmanlaajuusesta käyttökryptovaluutasta? "Vähän" pyyhkeitä saa Bitcoin. Eli Bitcoin on tosiaan spekulatiivinen rahamiesten sijoitusinstrumentti niin kuin Bitcoin asiantuntijakin kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan noita "asiantuntijoiden" lausuntoja tullut ja mennyt.

https://youtu.be/-hlN2nel5HI

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Bitcoin asiantuntijahan on duunissa Suomen johtavassa Bitcoin palveluja tuottavassa yrityksessä. Sinä olet Petteri täysin aloittelija häneen verrattuna, kun keskustellaan Bitcoinin menneisyydestä ja tulevaisuuden näkymistä. Hän tietää Bitcoinistaja sinä et.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt täällä siis vähätellään Suomen johtavan Bitcoin yrityksen asiantuntijaakin. Kyllä on tosi vakuuttavaa. Petterin höpötyksiä pitäisi uskoa, kun Bitcoin asiantuntijankin kertomaa vähätellään, komiikan puolelle menee:).

Anonyymi kirjoitti...

Honey badger ei herroja kumartele.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Sinä olet Petteri täysin aloittelija häneen verrattuna

Totta. En ole mikään Bitcoin-asiantuntija. Kommentoin vain mennyttä kurssikehitystä, jonka jokainen voi itse tarkistaa.

Mutta Onecoiniin olen näiden kahden vuoden aikana perehtynyt aika tavalla, enkä ole nähnyt mitään merkkejä sen toimivuudesta. Olen alusta pitäen katsonut sen olevan huijausta.

SB kirjoitti...

Keskustelu on lähtenyt täysin väärille urille. Bitcoin on ollut sitä ja tätä mutta on tällä hetkellä toimiva ja käytössä oleva valuutta. Samaa ei voi sanoa Onecoinista. Mahdollisuudesta käyttää kolikoita Dealshakerissa ei tee mistään virtuaalisesta vielä valuuttaa. Bitcoinin alkutaival on ollut spekulaatioiden kyllästämä, mutta ei se vedä vertoja Onecoinin kaikille rikotuille lupauksille ja savuverhon takaa paljastuneille "totuuksille".

Uutta tekstiä blogissa:
https://onecoinonelifefacts.blogspot.fi/2017/03/analysis-of-onecoin-blockchain-part-10.html

Oma spekulaationi auditointiraporttien puuttumiselle on se, että tämä Dian Dimitrov riitaantui Rujan kanssa uuden lohkoketjun julkistamisen aikoihin, kun hänelle valkeni Onecoinin todellinen luonne. Herrahan oli aikaisemmin töissä Bulgarian Semper Fortisilla ja perusti oman puljun, kun luuli pääsevänsä tekemään isoja asioita. Toisin kuitenkin kävi, jäi vain luu käteen.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi nämä monet pankit ja mukana olleet ihmiset kirjoittele ja varoittele ihmisiä tästä? Tuntuu että varoituksia tulee "asiantuntioilta"...

Anonyymi kirjoitti...

Bitcoin asiantuntijan Jeremias Kangaksen sanoin, Bitcoin on ihan paska.

deckfromacard kirjoitti...

Kelpaako Itävallan kilpailuviranomainen ja OneLifen toteaminen pyramidihuijaukseksi?
http://www.unsertirol24.com/2017/03/07/vermarktung-von-onecoin-erneut-untersagt/

Anonyymi kirjoitti...

^ Kyseinen uutinen koski Italiaa, ei Itävaltaa.

Anonyymi kirjoitti...

Italian mafiaviranomaiset vauhdissa:).

Anonyymi kirjoitti...

Kelpaako Itävallan kilpailuviranomainen ja OneLifen toteaminen pyramidihuijaukseksi?
http://www.unsertirol24.com/2017/03/07/vermarktung-von-onecoin-erneut-untersagt/

Kelpaa jos ollut mukana OneCoinissa.. Ei kelpaa jos on sivusta seuraaja.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs kolttosia olet pyöveli puuhaillut toisten päänmenoksi?

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Mitäs kolttosia...


Tipauteltu OC topleadereita. OC:ssa käy nyt todellinen myrsky, ihan kuin vanhan kunnon Nokian aikoihin kun ovet aukesi vain ulospäin ja koskaan ei tiennyt kuka lähtee seuraavaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Eiks Pahalahti oo sun duunikavereita? Mites se norjalainen kaveri, miksi hän valehteli, että OneCoin yhtiö olisi pyytänyt häntä luomaan OneCoin kolikolle blockchainin, osaatko kertoa syyn? Paljonko maksoitte norjalaiselle hepulle tuosta valheen esittämisestä?

Anonyymi kirjoitti...

Kari Wahlroosilla jutut taas kohdillaan Pakistanin tilaisuudessa :
https://www.youtube.com/watch?v=yjrprdrNyJU

kertoo paikallisille kuinka Euroopassa on lukuisia kauppoja missä voi käyttää Onecoinia ja ompa ihmiset ostaneet talonkin Onecoineilla.....

Vielä löytyy maailmalta huijattavia.

Anonyymi kirjoitti...

Mites se norjalainen kaveri, miksi hän valehteli, että OneCoin yhtiö olisi pyytänyt häntä luomaan OneCoin kolikolle blockchainin, osaatko kertoa syyn?

Miksi kaveri valehtelisi? On nytkin mukana kansainvälisessä ryhmässämme joka toimii OneCoinia vastaan. Ja yhteyksiä viranomaisiin löytyy.
Kaikki testithän tukevat sitä ettei Onecoinilla ole mitään oikeaa "lohkoketjua" olemassakaan, eli tämäkin tukee Bjornin väitteitä. Jo kauan ennen Bjornia pääteltiin tuo että OneCoinissa blokit ja kolikot pyörivät SQL-serverillä eikä missään lohkoketjussa kryptoalgoritmeilla.

https://www.youtube.com/watch?v=1R_19XFvKYI
http://onecoinonelifefacts.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Heh...Kansainvälisessä ryhmässämme joka toimii onecoinia vastaan. Hei. eikö olisi helpompi nyt astella vaikka sinne sofian konttoriin kyselemään niin voitte nuo sherlock holmes leikit sitten jo lopettaa. On joillakin ihmisillä ankea elämä kun pitää ottaa elämäntehtäväksi tehdä kaikkensa mustamaalatakseen OneCoinia. Kummasti kolikko käy vaan koko ajan laajemmin maksuvälineenä vaikka kuinka teidän kansainvälinen pellekerho koittaa kampittaa.

Jaakko kirjoitti...

"Kummasti kolikko käy vaan koko ajan laajemmin maksuvälineenä vaikka kuinka teidän kansainvälinen pellekerho koittaa kampittaa." Niin missä? Jossain huuhaa verkkokaupassa missä ei oikein mitään järkevää ostettavaa ja onko takeita että mitään sieltä ostettuaan saakaan? Onko joku oikeasti ostanut jotain järkevää onecoineilla jossain? Kuka todistaa kauppojen oikeasti tapahtuneen?

Anonyymi kirjoitti...Joo Rovaniemelläkin yrittäjät ovat varmaan tajunneet ihanuuden, joka on Grouponia halvempi. Osamaksuna kryptovaluuttaa, joka helpottaa ja nopeuttaa rahaliikennettä, mitä nyt ilmeisesti kestää rahan liikenne 2 päivää kauemmin kuin normaalisti niin ja OC:tä ei saa vaihdetuksi rahana vaan....

Suomessakin useita kohteita, 10 klapi pussia, montakohan niitä on ostettu, ei varmaan yhtään, kun piti olla kokonaisia kolikoita KYC:n takia

Anonyymi kirjoitti...

Miksi norjalainen heppu valehteli lohkoketjuun liittyvästä yhteydenotosta OneCoin yhtiön puolelta, eiks asian pitänyt olla selvä ilman keksittyjä valheitakin?

Anonyymi kirjoitti...

Hei. eikö olisi helpompi nyt astella vaikka sinne sofian konttoriin kyselemään niin voitte nuo sherlock holmes leikit sitten jo lopettaa.

Ei Sofian toimistolta mitään vastata, onhan se jo nähty tässä parin vuoden aikana. Eikä tässä mitään sherlock holmes leikkejä leikitä, vaan kerätään materiaalia ja todistusaineistoa viranomaisille joiden kanssa toimitaan yhteistyössä.

Eilen saatiin juuri pari brittiläistä isohkojen verkostolinjojen leaderiä jättämään OneCoin kun tajusivat kusetuksen.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi norjalainen heppu valehteli lohkoketjuun liittyvästä yhteydenotosta OneCoin yhtiön puolelta, eiks asian pitänyt olla selvä ilman keksittyjä valheitakin?

Siis OneCoin väittää että valehteli. OneCoinhan on tunnetusti äärimmäisen luotettava, reilu ja rehellinen taho..juu ei. Mitä sitten luulet että OneCoin tuohon olisi vastannut? "Ok, tunnustetaan että näin tehtiin"?

deckfromacard kirjoitti...

Tuossa nimenomaisessa tapauksessahan on nyt sana sanaa vastaan ja jokainen voi itse päättää kumman sanaan uskoo.
Siitä voidaan vaikka lyödä vetoa ettei OneCoin ikinä vie tuota asiaa oikeuteen.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Bitcoin mannethan haistattavat kuulemani mukaan paskat kaikelle valvonnalle ja yhteiskuntien säännöksille sekä määräyksille ilmeisesti osittain lakejakin myöten. Sehän on nimenomaan sitä perinteistä alkuperäistä manne meininkiä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, kun myönnät norjalaisen valehtelun. Miksi OneCoin ei veisi oikeuteen henkilöä, joka valehtelee asioita tarkoituksenaan mustamaalata ja vahingoittaa yritystä sekä OneLife konseptin koulutuspaketteja markkinoivia henkilöitä?

Anonyymi kirjoitti...

Jäkäti jää ja läskipäät:)

Anonyymi kirjoitti...

OneCoin keskustelua seuranneena tämä kommentti kiteyttää erittäin hyvin OC-porukan älyllisen tason.

Anonyymi kirjoitti...

"Kiitos, kun myönnät norjalaisen valehtelun. Miksi OneCoin ei veisi oikeuteen henkilöä, joka valehtelee asioita tarkoituksenaan mustamaalata ja vahingoittaa yritystä sekä OneLife konseptin koulutuspaketteja markkinoivia henkilöitä?"

Kiitos hyvistä nauruista. Talousrikoksista tuomitut pyramidikusetuksen/rahanpesun pyörittäjät tuskin haastavat ketään oikeuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, kun kerroit rehellisesti omat salauksesi.

Anonyymi kirjoitti...

"Kiitos, kun myönnät norjalaisen valehtelun. Miksi OneCoin ei veisi oikeuteen henkilöä, joka valehtelee asioita tarkoituksenaan mustamaalata ja vahingoittaa yritystä sekä OneLife konseptin koulutuspaketteja markkinoivia henkilöitä?"

Täällähän on varsinainen humoristi asialla. Onecoin uhkaili Petteri Järvistäkin oikeustoimilla, mutta kuinkas kävikään? Kriittiset kirjoitukset jatkuvat yhä. http://pjarvinen.blogspot.fi/2015/02/onecoin-uhkaa-oikeustoimilla-kasitys.html

Onecoinin toiminta on muutenkin ihan luokatonta. Kriittisesti ja epälevästi suhtautuvia panetellaan ja uhataan oikeustoimilla, eikä suinkaan todisteta epäilyjä vääriksi. Mitä apuja siitä on, jos kaikki epäilijät kuskataan yksitellen Bulgariaan saamaan vastauksia? Onko heidät helpompi vaientaa siellä?

Anonyymi kirjoitti...

Mitä se hiiri siellä piipittää, ryömihän pelosta tutiseva hiirulainen koloosi.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Mitä se hiiri siellä...


Onecoinin tunkittajamestarit pakenevat kolosiin niin, että ovet paukkuu. Ehkä heille oli liikaa se, että lohkoketjuII alkoi sheikata 25000 transaktion kohdalla (transaktiota viikossa). Tuo transaktioiden määrähän on aivan jostain eri sfääreistä ja Alibabat ja muut kyllä kalpenee sen rinnalla. Nyt piti sitten keksiä äkkiä joku exitsuunnitelma ettei alalinja alkaisi syyttämään heitä. Kesä on tulossa, mikset sijoittaisi aurinkorasvaan jo nyt. Vielä 124 tuubia jäljellä. Harmi vain, että kolikon hinta pompsahti, tuubi maksaa nyt reilun satasen enemmän mutta kelpaahan tuon voiteen kanssa naapureille irvistellä. Suojakerroin on niin suuri, ette sinua tunnisteta sen alta. :DD

Onkos Rujalla jo joku toinen ponzi suunnitteilla? Harmittaa, että tämä nyt kaatuu eikä mastermind enää esiinny julkisuudessa kuin silloin lohkoketjuI:en aikoihin, kun luvattiin tämä taloudellinen riippumattomuus. No, ehkä hetken päästä yltäkylläinen elämä asettaa omat vaatimuksensa ja lisää rahaa on hankittava keinolla millä hyvänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Nytkö se kaatuu? Johan sen piti kaatua reilu vuosi sitten, sen jälkeen kuukauden välein. Ja lähes aina kun jotain mainintaa OneCoin ilmoittaa niin taas kaatuu...

Anonyymi kirjoitti...

Kari jatkaa kiertuetta:
https://www.youtube.com/watch?v=DIjKEIQmLOY

Tälle kertaa , olisiko ollut Virolaisen ystävän kaksi ravintolaa tekivät päivässä 50 000 enemmän voittoa kun normaalisti, heti kun ilmoittivat vastaan ottavansa Onecoineja maksuksi ! Ja samalla videolla kertoo kuinka Dealshakerissa ensimmäisenä päivänä 70 prosenttia tuotteista myytiin loppuun !
Ja kuinka joku mattokauppias on saanut mattojaan myytyä enemmän kuin 20 aikaisena vuotena yhteensä.

Ainakin itse kun katson niin dealshakerissa kaikkien tuotteiden kohdalla 0 myytyä diiliä.

Anonyymi kirjoitti...

Karin ihan älyttömyyksiin menevä valehtelu kertoo kyllä aika selkeästi epätoivon lisääntymisestä.

deckfromacard kirjoitti...

Tässä on nyt kaikille OneCoin "sioittajille" linkki. Tämä avaa DealShitterin filtteriin jossa näkyvät VAIN ne tuotteet joiden hinnan euromääräinen osa on 1c tai alle. Saa jakaa, mutta varoituksen sanana vielä:
"Redeem at location" tarkoittaa että tuote pitää hakea paikan päältä.
Mitään takeita ei ole että myyjät lähettävät tavaraa.

https://dealshaker.com/en/listing/products?sort_order=price_desc&deal_min_price_eur&deal_max_price_eur=0.01&deal_min_price_one=0.01&deal_max_price_one&deal_business_type&deal_delivery_method&slug=products

Jaakko kirjoitti...

Voisiko nyt joku Onecoinia kovasti puolustava henkilö laittaa vaikka johonkin kuvia mitä on tällä tulevaisuuden valuutalla hankkinut ja linkata kuvat tänne? Onko kukaan edes saanut sitä kallista aurinkorasvaa? Mitä kautta lähetys toimitetaan?

Anonyymi kirjoitti...

Muistin virkistykseksi myyntimenestyksiä DealShitterista (varmastikin joku OneCoin-uskova on jotakin näistä tilannut):

PuuBuddha ( 10 000€ ) - 85 kpl myyty.

Aurinkorasvaputkilo ( 666€ ) - 234 kpl myyty.

T-Paita ( 79€ ) - 318 kpl myyty.

Nenäliinapaketti ( 62€ ) - 227 kpl myyty.

Palovaroitin ( 53€ ) - 65 kpl myyty.

Lompakko ( 45€ ) - 394 kpl myyty.

Miesten bokserit ( 37€ ) - 208 kpl myyty.

Kosteuspyyhkeitä 5kpl ( 22€ ) - 213 kpl myyty.

Toki nuo saa Suomesta, vaika Prismasta ostettua, mutta se ei kaiketi nyt kuulunut tulevaisuuden maksuvaluutan käyttäjien kiinnostuksen kohteisiin?
Suomessa tosin mikä tahansa vaihtoehto maksaa karkeasti kymmenesosan tuosta hinnasta, aurinkorasvan saa Suomessa sadasosalla hinnasta.

(10 000€ Puubuddha on uniikki taideteos jota on tehty vain 100 identtistä kappaletta joten sellaista ei toista Suomesta löydy. :D )

Jaakko kirjoitti...

Eikö joku tähän kulttiin uskovainen voisi kertoa miten toimitus tapahtui ja linkata kuvaa tänne.

Anonyymi kirjoitti...

Kulttimutsis linkkas kun sinua synnytti kjähkjähkjähkjähkjähkjähkjäh

Anonyymi kirjoitti...

En vaan ymmärrä, ett mixei DealShitterist voi 'ostaa' tuotteita suoraan ilman kuponkia? Ottaisi oppia vaik Amazonist kaupankäynnistä. Vai onko tämä jotain sellaista 'tulevaisuuden kauppapaikka' -ostamista?
Naurettavaa yxkolikon puolustajien marinat. Tietty me muut olemme ymmärtämättömiä, kun emme ole hukanneet rahojamme tälläseen kusetukseen. Ja Tommilahan on jo uutta meneillään.

Anonyymi kirjoitti...

Sinähän siellä paskakasa itse itkeä pillität.

Anonyymi kirjoitti...

"Coinistit" jotka kirjoittaa taitaa olla trolleja, niin huonoa läppää tulee. Mutta jos nyt yksikin coinari eksyisi lukemaan niin tuosta pari pikaista:

Jos kolikon arvo on yhdeksän euroa ja rapiat niin miksi niitä saa kuitenkin "koulutusta" ostamalla monin kerroin halvemmalla? Eikö kolikin arvo määräydy halvimman arvon mukaan, vaikkei rahalla kahta arvoa voi ollakkaan? Jos myyn sinulle viiden euron setelin satasella niin ei sitä kukaan satasella sinulta osta.

Jos onecoin joskus listautuisi pörssiin, joka on naurettava ja mahdoton idea, niin eikö tuo rahan erilaiset arvot vääjäämättä romuta osakkeen arvon? Enkä voi ymmärtää miten onecoin voisi edes listautua, opetusmateriaali on plagioitua, ja (olemattoman) louhinnan jälkeen ei ole enää tuotetta tai toimintaa, eihän keskuspankit ole osakeyhtiöitä.

Mites Wahlroosin uudet valheet kolikon käytettävyydestä sopii rehellisen yrityksen kuvioon, ja miksi Tommi aloitti uudessa verkosto huijauksessa, pitääkö olla taloudellisesti riippumaton kahdesti samaan aikaan?

Miksi transaktiot ei näy lohkoketjussa?

Mistä tuo Rujan ilmoittama kolikon arvo muodostuu?

Oletko sata varma ettei nyt vaan kustu silmään?

Anonyymi kirjoitti...

Lisätään vielä yks:

Miksi piti tehdä uusi lohkoketju? Nythän coinit voi jakaa osiin, eli taidettiin vain pelata aikaa ja siirtää (olemattoman) lohkoketjun julkistusta hamaan tulevaisuuteen.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mitähän Bulgarian Semper Fortis -yhtiölle on tapahtunut? http://www.semperfortis.bg Milloin hävinnyt ja miksi?

Anonyymi kirjoitti...

Mitähän Nokialle on tapahtunut?

Anonyymi kirjoitti...

Mihin Nokia hävisi?

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Näyttää sekä yhtiö,että kaupunki Nokia olevan kuten ennenkin. Kuin niin?

deckfromacard kirjoitti...

Syyskuun 9. 2015 oli vielä paikallaan:
http://web.archive.org/web/20150909190535/http://www.semperfortis.bg/

Mutta lokakuun 11. 2015 ei:
http://web.archive.org/web/20151011164503/http://www.semperfortis.bg/
Kävin läpi pisto-otoksia sieltä täältä vuodelta 2016 eikä ollut toimivaa sivua yhdessäkään.

Ari Widell kirjoitti...

Petteri, nuo linkkaamasi Semper Fortiksen sivut katosivat samoihin aikoihin, kun firma lopetti OneCoinin auditointiraporttien allekirjoittamisen. Myöhemmin joku löysi sivut uudesta Urlista, mutta en nyt ole löytänyt sinnekään enää. Tosin en ole panostanut juurikaan etsimiseen, joten ne saattaa vielä olla olemassa.

Ari Widell kirjoitti...

"According to the Companies Register here Semper Fortis here has estblished two subsidiaries - Semper Fortis Audit and Semper Fortis Public Finances. In September the first one was renamed SF Audit which I can only guess is trying to minimise reputation damage."
lähde: https://murobbs.muropaketti.com/threads/onecoin-uusi-pyramidihuijaus-krp-rikosta-voidaan-arvioida-luotettavasti-vasta-myoehemmin.1197240/page-48#post-1716183445

Tässä ne nykyiset Semper Fortiksen sivut onkin:
http://sfbulgaria.com/en/Partners

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tuskin ovat nykyiset, koska sivuja on päivitetty viimeksi 2014. Jotain hämärää tässä(kin) kuviossa oli. Miksi toimiva yritys laittaisi "under construction" omalla nimellään oleville sivuille?

Anonyymi kirjoitti...

"Semper Fortis no longer audit the blockchain. Their contract was with a company registered in Bulgaria "One Network Services". It was signed on 31 March 2015 and it was supposed to be for 1 year but it was cancelled effective 10 August 2015."
(Arin linkkaama lähde)

Tiettävästi nettisivut katosivat 9. Syyskuuta ja 11. lokakuuta 2015 välisenä aikana, mikä on yli kuukausi sopimuksen purkamisen jälkeen mutta istuu tuohon aikatauluun muutoin vallan hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Ari Widellinkö sen Verkkokauppa.comin markkinointisuunnittelijanko?

deckfromacard kirjoitti...

Ei per... 10 000€ puubuddha (99kpl kaupan) oli vasta alkusoittoa! Nyt saa 18 000€ puunaudan! Ja jotta eivät lopu kesken, niitä on 500 kappaletta kaupan!
https://dealshaker.com/en/deal/hong-mu-diao-ke-niu-bai-jian-jing-pin-hong-mu/kZjmTOa7Bst9E04VadAz1dhyYnBmOqXCfd95bpmdErE~

Anonyymi kirjoitti...

https://www.onecoin.eu/uploads/media/default/0001/01/1fe595b0f037da79af38954705b552e49d843dcb.pdf

Hatunnosto ruottalaisille, on ne vaan aina askeleen fiksumpia sekä parempia kuin tämä alistettu ja aina jonkun vallan alla kontannut kansa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä nämä älykääpiöt keksii vielä tuosta ruotsi jutusta jotain. Ihmetyttää että pers aukisia noin kiinnostaa tuo dealshaker ja eritoten mitä siellä myydään. Saa nähdä koska mun oma diili on linkattuna tänne,suomi24 tai muropalstalle. Taisin laittaa liian pienen hinnan kun en pääse suosioon. Kauppa on käynyt ja lähetetty tavaraa aika moneen maahan.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onecoinin lehdistötiedotteessa sanotaan

Just like the serial number on a paper bill, each digital coin is unique.

Täytyy onnitella Onecoinia: yhtiö on pystynyt luomaan aivan uudenlaisen kryptovaluutan, joka perustuu kolikkoihin. Bitcoinissa ei ole kolikoita.

Tosin Onecoinin tapauksessa herää ihmetys, mistä niitä vaihtorahoja sitten luodaan, jos jokainen kolikko on yksilöllinen? Onecoin-järjestelmässä kaikkien rahansiirtojen pitäisi tapahtua kokonaisina kolikkoina. Ainoa looginen johtopäätös on, että yhtiö valehtelee jopa lehdistötiedotteessaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi kun ihmetellä Petterin jankkaamista vaikka tässäkin asiassa virallinen ilmoitus on tullut Ruotsin poliisilta. No joillakin ihmisillä on vaan kova tarve yrittää saada viimeinen sana sanottua mut aina jäät kakkoseksi tässäkin keississä. Onko sinulla edelleen noin huono omatunto omista tuomioistasi talousrikoksessa josta luikertelit irti. Koitat yrittää päteä jatkuvasti tietämättömyydelläsi kuten tuosta edellisestä lauseestakin näkee. Mihin perustat lauseesi että kaikkien rahansiirtojen pitäisi olla kokonaisina kolikoina? Paljastit todellakin jälleen kerran oman tyhmyytesi tämän asian parissa.

Anonyymi kirjoitti...

Kerrotko mitä tapahtuu kun uniikki kolikko pilkotaan osiin? Ja samalla voit kertoa mihin tarvittiin uutta lohkoketjua jos kerran kolikot voi jakaa osiin? Juuri tällähän perusteltiin kolikoiden määrän lisäystä, liian vähän kolikoita, nyt enemmän. Oletko miettinyt että jos kuitenkin luotiin uusi mukalohkoketju vain sen takia ettei tule julkistamis päivämäärä liian aikaisin?

Anonyymi kirjoitti...

Lämpöä ilmassa:) muahahahahahahaaaa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Olen nähnyt satoja lehdistötiedotteita, mutta ikinä en sellaista, jossa ainoa yhteystieto on sähköposti. Ja tämän pitäisi olla maailman nopeimmin kasvava miljardiluokan yritys... Missä on viestintähenkilön nimi ja puhelinnumero? Kenelle toimittaja voi soittaa? Kuka antaa lisätietoja? Missä on yhtiön pääkonttori?

Jokainen tietää, ettei pelkkään nimettömään sähköpostiin pidä ikinä luottaa. Eikä anonyymeihin kirjoittajiin.

deckfromacard kirjoitti...

"Kauppa on käynyt ja lähetetty tavaraa aika moneen maahan."

No kerropas lisää tästä unelmiesi busineksesta:
- Onko myyntihinta euroja ja OneCoineja vaiko pelkästään OneCoineja?
- Jos pyydät myös euroja, niin miksi ihmeessä kun OneCoinit ovat "tulevaisuuden maksuvaluutta" ja sitäpaitsi niiden arvo nousee tulevaisuudessa ja euron arvo ei (ainakaan samassa määrin)?
- Jos otit vastaan vain OneCoineja, mitä olet aikonut tehdä saamillasi OneCoineilla? Ostaa itsellesi tavaraa DealShakerissa vai ostaa OFC:eja tulevaan OneCoinOneLifeOneNetworkOneAcademyOneWorldFoundation-yhtiöön? Mihinkään muuhun niitä ei voi tällä hetkellä käyttää.
- Ja yhä: jos otit maksun pelkissä OneCoineissa, niin miten maksoit postimaksut kun lähetit tavaraa "aika moneen maahan"? Tuskin euroissa, kun OneCoineja ei voi myydä ennen ensi vuoden alkua. Tuskin OneCoineissakaan kun niitä ei posti noteeraa maksuvaluutaksi (tai mikään muukaan DealShakerin ulkopuolinen taho sen puoleen). Maksoitko "omasta pussista"?

Niin ja saisiko linkin tuohon myyntituotteeseesi? Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Ja kai haluat sille ilmaista mainosta Petterin blogin kommenttiosiossa?

Anonyymi kirjoitti...

Viralliset dokumentit riittää kun ne on nähnyt. Jatka sinä vaan ihmeessä propagandaasi. Kun olet niin kätevä aina faktojen etsimisessä niin ei pitäisi olla vaikea homma löytää niitä käsiin. Jos et löydä niin pyydä vaikka Ruotsin poliisilta. Yhtiö hoitaa vaan globaalin tiedottamisen faktojen pohjalta..sorry!

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi kun ihmetellä Petterin jankkaamista vaikka tässäkin asiassa virallinen ilmoitus on tullut Ruotsin poliisilta.

Niin mikä ilmoitus on tullut Ruotsin poliisilta? Että Onecoin cryptovaluutta on tutkittu ja validiksi todettu? No ei todellakaan ole tullut tuollaista ilmoitusta. Poliisi lopetti tutkinnan siitä rikkooko OneCoin Ruotsin arpajaislakia (tai mikä sitten onkaan oikea suomennos lotterilagenista). Ilmeisesti sitten ylihintaisten "koulutuspakettien" myynti idiooteille on ok. Kryptovaluutoista tässä poliisin ilmoituksessa ei puhuttu yhtään mitään.

Sen sijaan Italiassa toiminnan on todettu täyttävät pyramidihuijauksen kriteerit, ja siellä OneCoinin toiminta on estetty uhkasakon uhalla.

http://www.agcm.it/stampa/comunicati/8620-ps10550-vendite-piramidali-sospesa-la-promozione-della-criptomoneta-onecoin-da-parte-di-one-life.html
https://it.businessinsider.com/onecoin-continua-in-barba-allagcom-che-lancia-lultimatum-fermatevi-o-scatta-la-multa/?refresh_ce
https://cdn.gelestatic.it/businessinsider/it/2017/03/antitrust-onecoin.pdf

Anonyymi kirjoitti...

Italian mafia viranomaiset, kunnon urbaani legenda:)

Anonyymi kirjoitti...

En olisi odottanutkaan, että Onecoin rikkoo mitään arpajaislakia. Se on petos ja pyramidihuijaus.

Anonyymi kirjoitti...

Pietro Mennea siellä on poliitikko päämeklarina Italiassa. Juoksemalla hoitaa viranomaisasiat kuntoon samalla kun vetää naamariin pitsaa.

Anonyymi kirjoitti...

Italiassa ei keittiöt vaan mafiat kuntoon!

Anonyymi kirjoitti...

luuletko oikeasti että eivät ole koko hommaa nyt kerralla tutkineet kun on ollut asia käsissä, herätys! Eivät varmaan moneen kertaa aloita alusta mittavia tutkimuksia.

Anonyymi kirjoitti...

luuletko oikeasti että eivät ole koko hommaa nyt kerralla tutkineet kun on ollut asia käsissä, herätys! Eivät varmaan moneen kertaa aloita alusta mittavia tutkimuksia.

Jos olisivat kryptovaluuttaa tutkineet, niin kai ne nyt olisivat siitä edes yhdellä sanalla jotain maininneet. Papereissa luki että tutkimus koski rikkooko OneCoin arpajaislakia (lotterilagen).

Anonyymi kirjoitti...

http://www.lotteriinspektionen.se/om-oss/diarium/postlista/?FromDate=2017-02-15&ToDate=2017-03-17&DiaryNumber=15Li6624&Reciever=&PostTitle=

2017-03-17 15Li6624-58 Inkommen |
Avsändare: Polisregion Mitt| mottagare: Polisområde Västmanland | Beslut, förundersökningen återupptas

Suomeksi: Päätös, tutkinta jatkuu.

Eli ilmeisesti oli ennenaikaista coinistien juhlinta Ruotsin kohdalla.

Anonyymi kirjoitti...

Beslut, förundersökningen återupptas
Päätös, tutkinta avattu uudelleen

Anonyymi kirjoitti...

SWISSCOIN tulee ja jyrää Bitcoin paskan!

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisen Bitcoin asiantuntijan kirjoittamaa:En tosiaankaan meinaa pelotella sillä, että Bitcoin olisi kuolemassa, vaan päinvastoin – minua harmittaa se, että se ei ole kuolemassa.

Kehitykseen kyllä tungetaan massiivisia summia, mutta sekin tuntuu vähän turhalta kun parempaa teknologiaa on jo olemassa. Helpommalla päästäisiin jos vain siirryttäisiin siihen. Ja kun keskityttäisiin sen parantamiseen, päästäisiin vielä nopeammin vielä parempaan tilanteeseen.

Bitcoin voi kyllä toimia arvonsäilyttäjänä ja sijoituskohteena vielä pitkään. Mutta tämä on eri asia kuin suurelle käyttäjämäärälle tarkoitettu arkipäiväinen valuutta, joka itselleni on se tärkein asia.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Niin kauan kuin Bitcoin toimii ja sen arvo nousee, tilanne sopii kaikille hyvin.

Mikä on se parempi teknologia? Ethereum?

Anonyymi kirjoitti...


On DS:ää halpaa autoa kaupan. Kiinasta bmw 120.000 eurolla (n.12000 OC:tä). Äkkiä hakemaan halpa bemu.

Hyppäsiköhän coinin arvo lähelle 10 euroa, on helpompi laskea kurssi euroiSsa. Kummaa väkeä nämä suomalaiset yrittäjät kun eivät tartu hyvään kauppapaikkaan, 2 miljoonaa potentiaalista asiakasta khrm. Öljyn vaihto 10 coinia, normaalisti 50 euroa, ja asiakkaita riittää hehhee.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Itse asiassa 12000 OC:n Bemari ja 10 OC:n öljynvaihto ovat halpoja hintoja, koska henkilöllä saattaa olla miljoonan euron arvosta Onecoineja, joita ei voi käyttää mihinkään muualle.

12000 OC:n auto on halpa, jos vaihtoehtona on 100 000 arvotonta OC:tä. Mitä enemmän pystyy muuttamaan virtuaalikolikoitaan oikeiksi tavaroiksi, sitä parempi.

Tietysti jos vielä jaksaa uskoa yhtiön ilmoittamaan vaihtokurssiin tai että OC:tä voi jonain päivänä muuttaa vapaasti euroiksi, tai uskoo OC:n arvon edelleen nousevan, silloin nuo hinnat ovat tosi kalliita.

deckfromacard kirjoitti...

Eiköhän se kerro jotain kolikon todellisesta arvosta (ja arvostuksesta) että pelkillä OneCoineilla tilattavissa olevaa aurinkorasvaa on myyty 234 tuubia vaikka OneCoinin "virallisella" kurssilla 9,75€/ONE tuubin hinta on 666€!
Jos OneCoineilla "rikastuneet" oikeasti uskoisivat OneCoinien olevan 9,75€ arvoisia, he ostaisivat aurinkorasvan kaupasta maksaen siitä 6€ käteisellä. Se, että 6€ arvoinen aurinkorasva tilataan mieluummin nettikaupasta ja maksetaan OneCoineilla kertoo että jopa OneCoiniin "sijoittaneiden" mielestä kolikon käypä myyntiarvo on noin 10 eurosenttiä per kolikko - 1/100 siitä mitä kolikon "arvon" mainostetaan olevan.

Nuo autot ovat juuri se märkä uni jota OneCoin-sijoittajat ovat odottaneet - jotain oikeasti rahanarvoista jota voi ostaa OneCoineilla ja myydä euroilla. Ei mikään 10 000€ hintainen 20-senttinen puinen buddha-patsas vaan jotain jolla on selvä ja sadoissa euroissa mitattava jälleenmyyntiarvo. Aiemmin DealShakerissa on nähty vastaavalla tapaa myynnissä iPadeja ja loma-asunto. Kaikki tällaiset oikeasti rahanarvoiset myyntikohteet ovat kadonneet listoilta juuri kun niiden olisi pitänyt aueta ostajille. Edes suora linkki myyntikohteeseen ei ole toiminut vaan on sanonut että sivua ei löydy.

Anonyymi kirjoitti...


Onks muuten Suomessa ollut muuta kuin klapeja myynnissä. Jossain DS:n esittelyvideossa ostettiin jonkin sortin tuuletin n.80 eurolla ja ja hieronta 75 eurolla, osittain OC ja euro, hintoina saattaisi vastata normaalihintoja. Yrityksiä tuolloin n.20.000 ja myyjiksi rekisteröityjä yli 100.000. Toki voihan tuota kautta myydä hyvässä kunnossa olevan pirttikaluston 100 euron sijaan 100 euroa + 10 kolikkoa.

Joo tosin Auton tuominen Suomeen ei kait ole kannattavaa. Autovero varmaan 40000-50000 euron luokkaa alv:t 24.000 ja muutama tonni kuljetus ja matkakuluja. Niin ja verojakin pitäisi maksaa. Olisko suomalaisella bemuttajalla Tilanne, että kaveri ajaa viereiseen autoliikkeeseen ja myy auton 40000- 50000 euroon. Tai no pitäähän Suomeenkin saada pari OC bemaria.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Dealshaker osoittaa, miten valuutan arvo määräytyy aina viime kädessä markkinoilla, eikä yhtiö voi sitä sanella. Heti, kun kauppaa voidaan käydä, markkinat määräävät hinnan.

Jaakko kirjoitti...

http://www.is.fi/mystyle/art-2000005090090.html?_ga=1.74491291.828451733.1489987657

"Kiinasta tilaaminen on turvallista, jos kuluttaja käyttää turvallisia maksutapoja ostaessa ja osaa ostaa luotettavalta myyjältä." Tulevaisuuden leikkirahaa ei tässäkään mainita.

Anonyymi kirjoitti...

Aftenpostenin toimittaja Carl Alfred Dahl on varmistanut poliisilähteistä että OneCoinin poliisitutkinta jatkuu Ruotsissa:

https://twitter.com/CA_Dahl/status/843793697644994560

Jaakko kirjoitti...

Noin viikon uutiset noteeras asian jo vuosi sitten: https://youtu.be/5TuzjXRLWY8

Anonyymi kirjoitti...

Joulupukki vakuutti, että poliisitutkinta ei jatku Ruotsissa. Joulupukkikin on luotettavampi kuin lierolehtien toimittajat.

Anonyymi kirjoitti...

Väittääkö arvon tunkki, että sekä Aftenpostenin toimittaja, että Lotteriinspektionin postituslista valehtelavat?

http://www.lotteriinspektionen.se/om-oss/diarium/postlista/?FromDate=2017-02-15&ToDate=2017-03-17&DiaryNumber=15Li6624&Reciever=&PostTitle=

2017-03-17 15Li6624-58 Inkommen |
Avsändare: Polisregion Mitt| mottagare: Polisområde Västmanland | Beslut, förundersökningen återupptas

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin poliisin dokumenttia OneCoin tutkinnan jatkamisesta:

http://www.bilddump.se/bilder/20170320164303-77.67.50.246.png

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on itse värkätty dokumentti, asiasta on kysytty suoraan poliisilta Ruotsista, tutkintaa ei ole jatkettu.

Anonyymi kirjoitti...

Buahahahahahaaaassss:) kissa hiiri leikkiä, kahvit lensi rinnuksille:)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on itse värkätty dokumentti, asiasta on kysytty suoraan poliisilta Ruotsista, tutkintaa ei ole jatkettu.

Kari kertoi. :D Mitään dokumenttia ei ole näyttää mutta Onecoin on reilu ja rehellinen yritys ja kysytty on!

Anonyymi kirjoitti...

Eihän tuossa esitetyssä dokumentissa ole kuin jonkun ruotsalaisen svedu pellen nimi.

Anonyymi kirjoitti...

Emelie Petersson on tuo keissiä tutkintaa johtava tutkija. Sama nimi oli sekä vanhassa dokumentissa joka ilmoitti tutkinnan lopetuksesta, että uudessa dokumentissa joka ilmoittaa tutkinnan jatkamisesta.

Tuntuu että joku spammaa.. Tässä on nyt Aftenpostenin, Lotteriinspektionin ja Ruotsin poliisin dokumentit siitä että poliisitutkinta jatkuu. Luulisi riittävän tyhmemmällekin tunkille.

https://twitter.com/CA_Dahl/status/843793697644994560
http://www.lotteriinspektionen.se/om-oss/diarium/postlista/?FromDate=2017-02-15&ToDate=2017-03-17&DiaryNumber=15Li6624&Reciever=&PostTitle=
http://www.bilddump.se/bilder/20170320164303-77.67.50.246.png


Anonyymi kirjoitti...

https://www.linkedin.com/pulse/oeo-ed-oncer
Joku coinisti voisi kumota ja selittää tuon linkin väitteet. Vuorinen "maajohtaja"?

Anonyymi kirjoitti...

No eihän noista linkeistä uuno mitään selviä, ei yhtään mitään. Olet kyllä oikea aasi.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun te urpot keskitytte Onekoiniin niin saa rauhassa tehdä Swisscoinia. Se pieksee Bitcoininkin, se on ihan saletti. Urpot, teillä riittää kiireitä:)

Anonyymi kirjoitti...Swisscoiniko on syynä, ettei Saksassa OC ponkaissut?

Anonyymi kirjoitti...

Mikä v***n swisscoin? Asscoin se oli joka vei oc:ltä markkinat!

Anonyymi kirjoitti...

EU toivoo useita parannuksia Bitcoiniin

Euroopan Unioni on viime aikoina ollut aktiivinen uuden digivaluuttaa koskevan lainsäädännön laatimisessa. Euroopan parlamentin jäsenet ovat jättäneet kuluneella viikolla tuoreimman muutosehdotuksen, jossa parlamentti vaatii Euroopan komissiolta Bitcoinia ja useita digivaluuttoja koskevia lakiuudistuksia.

Muutosehdotuksen mukaan parlamentti on erityisen huolestunut "luvattomista lohkoketjusovelluksista". Ehdotuksessa mainitaan muun muassa Bitcoin-mikserit, jotka sekoittavat bitcoin-lähetyksiä ja vaikeuttavat niiden seuraamista lohkoketjussa. Parlamentin mukaan näitä "luvattomia sovelluksia" voidaan käyttää muun muassa rahanpesuun ja verojen välttelyyn. Parlamentin mukaan komission on tutkittava, miten näitä miksereitä käytetään ja miten niitä voitaisiin kontrolloida.

Parlamentin ehdotuksessa kiinnitetään huomiota myös Bitcoinin ja muiden lohkoketjuteknologioiden korkeaan energiankulutukseen. Parlamentti mukaan hajautetun kirjanpidon teknologia vaatii kovaa laskentatehoa, minkä vuoksi Euroopassa olisi panostettava tutkimukseen, jolla esimerkiksi louhinnasta voitaisiin tehdä energiatehokkaampaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiinan BTC-pörsseille tiukat valvontamekanismit

Kiinalaiset pörssit valmistautuvat mahdollistamaan uudestaan bitcoin-nostot, mutta tiukoin edellytyksin. Kiinan suurimpiin kuuluvan Huobi-pörssin asiakkailleen lähettämän viestin mukaan Kiinan keskuspankki vaatii bitcoin-pörssejä pitämään tarkkaa kirjaa asiakkaistaan uusien rahanpesusäännösten mukaisesti.

Huobin lähettämän kirjeen mukaan asiakkailta vaaditaan yksityiskohtaiset tiedot, mistä he ovat saaneet varansa. Asiakkaiden on myös kerrottava pörssille, mihin he aikovat käyttää nostamansa bitcoinit tai muut kryptovaluutat. Asiakkaiden on myös todistettava väitteensä lähettämällä pörssille tilitietoja, ruutukaappauksia ja muita relevantteja todisteita.

Pörsseihin kohdistuva kasvava kontrolli on kasvattanut Kiinassa tapahtuvaa kasvotusten käytävää bitcoin-kauppaa. Vaikka uusien sääntöjen noudattaminen antaakin pörsseille mahdollisuuden palauttaa kaupankäyntinsä, voivat ne olla niin tiukkoja, että virallinen bitcoin-kauppa ei nouse Kiinassa yhtä merkittävään asemaan kuin se oli ennen keskuspankin tarkastuksia.

deckfromacard kirjoitti...

DealShitterissä tapahtuu: 50 Bemaria ja 52 Mersua on myyty, maksu pelkillä OneCoineilla ilman euroja.

https://goo.gl/LprVbs
https://goo.gl/bYLRvC

Tarkemmin: BMW X6 XDRIVE35i ja Mercedes-Benz GLS550. Kummatkin autot lähtivät DealShakerin mukaan 12 307.69 ONE coinilla per auto.

Nyt sitten alkaa jännät paikat: kiinalainen myyjä sai 102 ihmistä asiakkaaksi ja kaikilla on suuri intressi saada auto perille.
- Ensin voi laskuttaa käsirahan tehtaalle. Myyjä lupaa että se hyvitetään sitten myöhemmin. Vaikkapa 500€, ei kuulosta paljolta tuollaiselle 100 000€ autolle, eihän? 50 100€ tienattu.
- Sitten rahtikulut, vaikkapa 1 000€ / auto. Euroina tietty, eiväthän ne rahtifirmat vielä OneCoinia hyväksy. Virallisen näköinen paperi skannattuna lähetetään toki sähköpostilla. 102 000€ tienattu lisää.
- Sitten verotus. Suomeen tuotaessa se tekee tuollaiselle autolle jotain 40 000€ mutta avulias autokauppias tarjoutuu maksamaan sen Kiinasta käsin koska valuuttakurssien ansiosta se tekee vain 15 000€ sitä kautta. 1 530 000€ lisää tienattu.
- Nyt tunkit ovat maksaneet jo 16 500€ per auto. Laitetaan viestiä että auto on jumiutunut satamaan vaikka Hampurissa. Käsittelymaksua varten tarvitaan 1 500€, mutta kauppias lupaa huojentaa hintaa sillä 500€ käsirahalla jonka tunkki oli jo aiemmin maksanut. Tässä siis tienaa omansa pois!

17 500€ per tunkki kahdesta DealShitterin diilistä ja muutamista sähköposteista. 1 785 000€. Ei paha duuni.

Ari Widell kirjoitti...

Ken Labinen Facebook-sivulla joku coinisti ihmetteli DealShitterin bemari-tarjouksessa automallin ulkopuolelta otettujen kuvien olevan eri mallista kuin sisätiloista otetut. Tiedä sitten oliko tämä asiantuntija väärässä vai onko DealShitterin diilissä ollut tarkoituskin tavoittaa vain se kuuluisa 5 %, jotka eivät turhia kysele havaitessaan liian hyvän tarjouksen.

Anonyymi kirjoitti...

Siellähän se kuikistelee Verkkokauppa.comin markkinointisuunnittelija Ari Widell, joka on toiminut yhtenä pääpiruna hyökkäyksissä OneLife konseptia vastaan. Sinulla on siis päätyön ohella viaton "pikku harrastus".

SB kirjoitti...

Anonyymit huutelee täällä ihan kuin sillä olisi jotain merkitystä. Men töihin/hanki ammatti. Taisit sioittaa ja menettää aimo summan onecoineja, vai kuinka. No, mikset ostaisi nyt bemaria niin saat olemattomille coineille jotain käyttöä.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä se Mäki siellä oikein määkii, oletko kuohitsemishommissa?

SB kirjoitti...

Jeps, sellaista puuhaa nyt viikonloppuna. Mäestä en tiedä, sekoitatko johonkin toiseen henkilöön.

deckfromacard kirjoitti...

OneCoinin ennustuskyky on kyllä parempi kuin sirkuksen mustalaisakan kristallipallossa. Tässä on OneCoinin kolmen vuoden ennuste helmikuulta 2015 (Petterin blogista siltä aikaa, kopioitu silloisesta OneCoin esittelymateriaalista):
https://1.bp.blogspot.com/-5TyPQN4choE/VNhaCt4dtYI/AAAAAAAAjCc/gKdICy4JhPM/s1600/OneCoin-3v.jpg
Tässä olisi puolestaan myöhempi versio jälkeen kesän 2016 (lähteenä OneCoin virallinen esittelyvideo):
https://3.bp.blogspot.com/-2pzz_xz0sYk/WNF4kVFuKkI/AAAAAAAAA94/NVYWqkP2v1gP_kTdzA0Cd3c_SLLcFhQswCLcB/s1600/OneLife-Official-presentation-published-18Aug2016-10m37s-orig.jpg
Pankaa merkille että kesäkuuhun 2016 asti tuo helmikuussa 2015 esitetty ennuste oli toteutunut täsmälleen ja vielä noita pienimpiä pikku heilahteluja myöten!

SB kirjoitti...

deckfromacard sanoi...
Pankaa merkille että kesäkuuhun 2016 asti tuo helmikuussa 2015 esitetty ennuste oli toteutunut täsmälleen ja vielä noita pienimpiä pikku heilahteluja myöten!


Eikä tuo juuri osoita, että Ruja on todellakin visionääri! Vaiko ei..

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tulee mieleen sanonta, joka on laitettu myös muutaman menestyneen IT-yrittäjän suuhun: Paras tapa ennustaa tulevaisuutta on tehdä se.

Anonyymi kirjoitti...

Swisscoin tulee kyrpäjyyrät ja jyrää!

Anonyymi kirjoitti...

Jees Swisscoin rulettaa maailmalla. Hetken päästä number ONE.

Anonyymi kirjoitti...

Lähdetäänkö Petteri hakemaan Puolasta autot, jotka maksetaan osittain OneCoineilla, maksetaan sinulle myös se pyydetty euro osuuskin? Autoverot saat maksaa itse.

Anonyymi kirjoitti...

Huvittaa tuo Sebastian Tankkeri kun kirjoittelee että täällä ne anonyymit kirjoittelee mutta ei tuo sinun tekastu nimi muuta sinua miksikään muuksi. Samanlainen anonyymi olet kun muutkin täällä kirjoittavat.

Ps. Kummasti vaan tulee uusia kauppiaita dealshakeriin teidän pillityksestä huolimatta. Diilit vaan paranee koko ajan ja käytettävyys sen myötä.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Huvittaa tuo Sebastian Tankkeri kun kirjoittelee että täällä ne anonyymit kirjoittelee mutta ei tuo sinun tekastu nimi muuta sinua miksikään muuksi. Samanlainen anonyymi olet kun muutkin täällä kirjoittavat.
Ps. Kummasti vaan tulee uusia kauppiaita dealshakeriin teidän pillityksestä huolimatta. Diilit vaan paranee koko ajan ja käytettävyys sen myötä.


Ai käytettävyys paranee, jos Bemareita tulee myyntiin? No sitten odotetaan Jaguaria ja Lexusta, silloinhan kolikon käytettävyys on huipussaan. Kuka tulisi julkisuuteen ja näyttäisi kuinka on ostanut auton tuolta. Onko ketään?

Nytkin myydään laadukasta autotallia joskin vähän kaukana kotosuomesta. https://www.dealshaker.com/en/deal/prodaiu-gharazh-v-khar-kovie/*zhIKj8OOO8qwU61pu6YlWC6MSS-bWPDN57SjfrmRHw~
Kyllä, Oon hinnat kohdillaan. Entäs ne puupatsaat, matot ja kuudensadan euron voiteet. Niilläkö käytettävyys parantuu ja pelastuu?

Kyllä se on jännä näiden massitunkkien kanssa. Vaikka kuinka homma haisee niin kuitenkin löytävät jonkun toivonpilkahduksen toiminnan laillisuudesta. Oh hoh.

Anonyymi kirjoitti...

Onks Piraatti puolue Sebu voimissaan, tuleeko sinulle nyt läpimurto pähkähullussa politiikassa?

Anonyymi kirjoitti...

Jope Ruonansuu ja Pieneen Hiaceen (piraattitavaroita): https://www.youtube.com/watch?v=_OqzRpXc7Ig

Anonyymi kirjoitti...

Miksi uutta autoa tarttee lähtee ostamaan kun Nokialla saa vanhankin pestyä, ja ei tarvi euroja laittaa.. https://www.dealshaker.com/en/deal/auton-pikapesu/u2omuHRZuM7fI10EkqYHVZztBILUTTHQRgyOREsvXe4~

Anonyymi kirjoitti...

Lontoon poliisi uskoo OneCoinin olevan huijaus. Kansainvälinen tutkinta käynnissä: https://www.youtube.com/watch?v=6DZsxavDpks

OneCoinin lohkoketju-huijaus: https://www.youtube.com/watch?v=0UB2vgS_klU

Mitä OneCoinin White paper tulisi sisältää: https://www.youtube.com/watch?v=Ar7PjpzKH3E

Blogger kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Blogger kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.