torstai 25. toukokuuta 2017

Ex-maajohtaja taitaa olla narri

Kaksi vuotta sitten Onecoinin itse itsensä maajohtajaksi nimittänyt Tommi Vuorinen kiisti Ilta-Sanomien haastattelussa epäilyt petkutuksesta:

– OneCoinin perustaja Ruja Ignatova on Bulgariassa ja maailmalla tunnettu bisnesnainen. Hän haluaa tehdä taloushistoriaa ja tekee itsestään miljardöörin nopeasti. Täällä Suomessa häntä syytetään huijariksi. Se on sama asia, jos Björn Wahlroosia syytettäisiin pyramidihuijariksi, puuskahtaa Vuorinen huijausepäilyistä.

– Kukaan ei yritä huijata tai petkuttaa tässä ketään.

Samalla hän kertoi laittaneensa itsensä likoon uuden kryptovaluutan puolesta: "Parin vuoden kuluttua minä olen joko narri tai sankari".

"Parin vuoden päästä olen joko narri tai sankari".
Haastattelusta on tänään kulunut tasan kaksi vuotta. Onecoinia ei edelleenkään voi käyttää missään oikeassa kaupassa, sitä ei voi vaihtaa rahaksi eikä oikeastaan mikään muukaan yhtiön lupauksista ole toteutunut. Vanhat lupaukset on korvattu uusilla ja Vuorinen itse on kadonnut julkisuudesta.

Tästä voi päätellä, ettei hänestä ainakaan sankaria tullut.

JK. Jos Onelife.eu omaan laskuriin voi luottaa, uusien jäsenten määrä on romahtanut. Laskin nopeasti jäsenmäärän kasvun noin kuukauden välein, mitä olen lukemaa seurannut:

24.9.2016 108547
25.10.2016 223645
16.11.2016 100975
24.12.2016 135016
24.1.2017 64042
24.2.2017 73997
25.3.2017 61170
24.4.2017 55725
24.5.2017 31602

Tällä hetkellä noin tuhat uutta jäsentä vuorokaudessa, kun virta viime syksynä oli yli kolminkertainen.

281 kommenttia:

1 – 200 / 281   Uudempi›   Uusin»
Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti joku haastaa sinut Petteri oikeuteen paskan puhumisesta, eritusesti yhtiön liiketoiminnan vaikeuttamisesta tässä maassa sekä lukuisista kunnianloukkauksista. Et saanut ilmeisesti tarpeeksi omassa kymmenen vuotta kestäneestä oikeustaistelustasi jossa erehdytit ihmisiä Jiippii jutussa. No paha saa aina palkkansa ja edestäsi löydät tämänkin erehdyttämisesi mitä olet tehnyt yli kahden vuoden ajan. Vuosia sitten kirjoitit myös että Bitcoin on huijaus...miten kävi?

Ei ei käy onecoin missään maksuvälineenä, koko ajan enemmän ja enemmän etkä sille sinä reppana mitään voi.

www.dealshaker.com

Anonyymi kirjoitti...

Ai ei voi käyttää missään kaupassa..kyllä minä ainakin olen käyttänyt ihan oikeissa kaupoissa onecoinia maksuvälineenä ja ihan 100%:sti. Ja kuule ihan täällä Suomessa. Ja vuoden päästä kun yhtiö listautuu pörssiin ja menee julkiseksi niin mikä on sinun vastuu tietokirjailijana valheista joita täällä kirjoitat. Jo nyt moni on sanonut että en uskaltanut lähteä mukaan kun se Petteri kirjoitti sitä ja tätä. Mikä on tietokirjailijan vastuu? Kysyn vaan?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ainakin minä seison sanojeni takana, toisin kuin sinä.

En ole kirjoittanut Bitcoinin olevan huijaus. Onecoin ei käy yhdessäkään kaupassa, konvertoivaa Mastercardia ei ole tullut, rahaa ei voi vaihtaa euroiksi eikä sillä ole todellista kurssia, auditointi oli pelkkää pelleilyä eikä... näitä peruttuja lupauksia on liian paljon listattavaksi.

Vuorisen kunniaksi on sanottava, että hän sentään esiintyi nimellään ja pani itsensä likoon. Hän olikin ainoa omalla nimellään esiintynyt onecoinisti.

Petteri Järvinen kirjoitti...

minä ainakin olen käyttänyt ihan oikeissa kaupoissa onecoinia maksuvälineenä ja ihan 100%:sti. Ja kuule ihan täällä Suomessa

Missä suomalaisessa kaupassa voi maksaa Onecoineilla? Miten maksu tapahtuu, kun valuuttaa ei voi siirtää ostajalta myyjälle?

Jussi Makela kirjoitti...

Kun katsoo miten paljon oikeat cryptovaluutat ovat nousseet viimeaikoina niin tulee mieleen kysymys minkä takia Onecoinin arvo ei ole noussut? Jos olisin sioittanut Onecoiniin vuosi sitten 27 500e minulla olisi Onecoineja suurimäärä mutta en voisi myydä niitä missään enkä ostaa mitään järkevää.
Jos olisin vuosi sitten sijoittanut Bitcoiniin 27 500 minulla olisi nyt yli 50 000e edestä Bitcoineja jotka voisin myydä heti.
Jos olisin vuosi sitten sijoittanut Ethereumiin 27 500e minulla olisi nyt yli 500 000e arvosta Ethereumija jotka voisin myydä heti.
Tämä herättää varmasti joidenkin sioittajien mielessä sen että miksi sioitti Onecoiniin kun olisi riskillä voinut sijoittaa esim Ethereumiin... Toki riski on suuri kaikissa cryptovaluutoissa mikö on syy minkä takia niihin en sijoita.

Anonyymi kirjoitti...

"Missä suomalaisessa kaupassa voi maksaa Onecoineilla? Miten maksu tapahtuu, kun valuuttaa ei voi siirtää ostajalta myyjälle?"

Jos arvon tietokirjailijan tietotaito on tuolla tasolla niin en viitsi edes vastata. Paljastit jälleen kerran oman tyhmyytesi.

Jussi Makela kirjoitti...

Onecoinella maksaminen on hyvin yksinkertaista. Ensin ostat koulutuspaketin josta saat tokeneita joita käytät louhimiseen. Toki odotat splitit että saat kaiken irti paketistasi. Siihen menee 1-6kk että olet saanut kaikki splitit jonka jälkeen louhit kolikot. Kun olet louhinut kolikot menet dealshaker.com ja ostat kupongin jonka avulla saat maksettua kyseisen tuotteen joko kokonaan kolikoilla tai sitten vähintään puolet. Mutta jos Onecoin cash accountilla ei ole rahaa josta erostus menee kupongin myyjälle? Ei hätää joko tunkitat uusia jäseniä ja saat bonuksia tai sitten sovit ylälinjalaisesi kanssa tapaamisen paikassa x jossa annat ruskeassa kirjekuoressa hänellä käteistä jonk a hän siirtää sinun cash accountille. Kun sinulla on rahaa cash accountilla niin voit ostaa kupongin ja sitten voit mennä paikanpäälle hakemaan tuotteen. Näin helppoa on Onecoinella maksaminen. Jos olen väärässä niin saa/pitää korjata

Anonyymi kirjoitti...

Jussi, pystyitkö myymään Bitcoineja tai ethereumia 2 vuotta niiden tulemisen jälkeen ja mikä oli niiden arvo sillon? Onecoin on mennyt eteenpäin huomattavasti nopeammin myös käytettävyyden osalta jos verrataan noihin. Bitcoinilla meni 5 vuotta ennenkuin se edes kunnolla huomattiin ja hinta on heitellyt laidasta toiseen.

Kyllä Onecoineilla pystyy ostamaan paljonki järkevää jo nyt ja valikoima kasvaa globaalisti joka päivä.


Petteri voisit tietokirjailijana tuon valehtelun jo lopettaa kun sanot että Onecoineilla ei voi mitään ostaa. Laita aikasi työhön josta saat palkkaa ettei tarvitse radio rockissa itkeä että olet niin paljon laittanut tähän aikaa etkä saa siitä mitään palkkaa. Säälittävä tapaus olet ei voi muuta sanoa.

Anonyymi kirjoitti...

Sääliksi käy teitä Onecoinisteja. Viimeiseen asti puolustatte tätä "valuuttaa" ja tämän yrityksen toimintaa. Yritätte varmaan vieläkin värvätä uusia jäseniä ostamaan Onelife koulutuspaketteja :) Deadshaker, siinä vasta kauppapaikka. Onko kukaan teistä "uskovaisista" katsonut hintoja kyseisessä kauppapaikassa ja verrannut niitä muiden kauppojen hintoihin? Ei vakuuta.
Minulla on muuten teille uusi mahdollisuus saavuttaa "taloudellisen riippumattomuuden". Omistamallani kiinteistöllä on kaivo, jonne saa nyt erikoistarjouksena heittää rahaa, mielellään paljon. Tuottoa tullee moninkertaisesti takaisin kaikille rahoittajille sitten, kun kaivo viedään Surinamin pörssiin 2024-2055. Ajankohta riippuu siitä, koska kaivo saaadaan "auditoitua". Haluan, että kaikki paperit ovat kunnossa ennen listautumista. Kuullostaako tutulta?

Jussi Makela kirjoitti...

Ethereumin julkaisu päivä oli 30.7.2015 joten ei ole edes vielä mennyt 2 vuotta julkaisusta ja arvo painelee jo 200$ paikkeilla. Ensimmäisen vuoden jälkeen arvo oli yli 10$ ja piäivittäinen vaihto yli 10 miljoonaa joten myynnit meni varmaan hyvin läpi. En ole itse asiantuntija ja kuten aiemmin sanoin en ole itse sijoittanut cryptovaluuttoihin koska riski on mielestäni liian suuri. No saa nähdä milloin Onecoineja voi ostaa/myydä ilman rajoitteita...

Anonyymi kirjoitti...

Mitä luulet Jussi kun Onecoin menee ensi vuonna pörssiin ja siitä tulee AVOIN kryptovaluutta kaikille ja käytettävyys kasvaa joka päivä. Listautuva yhtiö omistaa dealshakerin ja alustan jossa voi Onecoineja ostaa sekä myydä jokainen joka haluaa. Euroopan unioni ajaa lakimuutosta jossa kryptovaluutan ostajat ja myyjät tulee tunnistaa KYC dokumenttien avulla . Onecoin on toistaiseksi ainoa jolla selleiset asiat on ollut kunnossa alusta alkaen. Mitä tulee arvolle tapahtumaan..laskeeko vai nouseeko? Lupaatko petteri syödä hatullisen paskaa siinä vaiheessa?

Dealshaker on ollut vasta 3 kk toiminnassa. Aika näyttää mikä on käytettävyys vuoden, kahden tai viiden päästä. Petterin jutut että onecoinilla ei voi mitään maksaa on täyttää jorinaa. Ihmettelen miten tietokirjailija voi valehdella noin avoimesti. Mikä on sinun vastuu vai tuuliko se vaan heiluttaa huuliasi.

Missä voi ethereumilla maksaa? kertokaa tietämättömälle mikä on sen käytettävyys. Myydä toki voi mutta nyt puhutaan käytettävyydestä.

Jussi Makela kirjoitti...

Nyt ollaan kyllä vähän eri sivulla tässä keskustelussa. Toki jos käytettävyydestä puhutaan niin ei Ethereumilla juuri mitään voi ostaa mutta mielestäni tärkeämpää on se että voin myydä/ostaa valuuttaa ilman rajoituksia. Jos nyt ihan totta puhutaan niin cryptovaluuttoja käyttää suurimmaksi osaksi rikolliset tai itse vaalutan louhijat. Suurin osa esim Bitcoinineja omistavista henkilöistä omistavat niitä sijoitus tarkoituksella ei käytettävyyden takia.

Ja vielä yksi kysymys KYC? Jos olen oikein ymmärtänyt voin ostaa Onecoineja ilman KYC, voin ostaa dealshakerista tavaraa ilman KYC, voin siirtää ylä/ala linjalle coineja ilman KYC mutta ainut mihin tarvitsen sitä on cash accountin rahojen siirto omalle pankkitilille? Miten voin ostaa coineja ennen kuin olen tehnyt KYC ja voin ostaa tuotteita ilman sitä? Lisääkö Onecoin KYC jälkikäteen lohkoketjuun vai miten tämä toimii käytännössä? EN oleta teidän tietävän vastausta mutta olisi silti mukava tietää.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mitä luulet Jussi kun Onecoin menee ensi vuonna pörssiin

Niin miksi rahaa tekevä yritys menisi pörssiin? Miksei se louhi kolikoita itselleen?

ja siitä tulee AVOIN kryptovaluutta kaikille ja käytettävyys kasvaa joka päivä

Tämä kaikki on käyty läpi moneen kertaan, mutta otetaan nyt vielä kerran: Bitcoin on avoin kryptovaluutta jo nyt. Sitä käytetään aika vähän shoppailuun, koska sillä ei ole selvää kilpailuetua esim. maksukortteihin verrattuna. Ja jos Onecoinin arvo nousee, kuten luvattu, miksi kukaan haluaisi käyttää sitä maksamiseen?

Onecoinin "arvo" on jotain käsittämätöntä. Kolikkoja on louhittu miljardeja ja Ruja on ilmoittanut niiden hinnaksi noin 10 euroa. Koko varannon arvoksi tulee jo nyt kymmeniä miljardeja euroja. Jos valuutta jostain ihmeen syystä vapautettaisiin käyttöön, sen arvo romahtaisi välittömästi.

Euroopan unioni ajaa lakimuutosta jossa kryptovaluutan ostajat ja myyjät tulee tunnistaa KYC dokumenttien avulla . Onecoin on toistaiseksi ainoa jolla selleiset asiat on ollut kunnossa alusta alkaen

Puhdasta puppua, ei EU ole tällaista vaatimassa. Ihan yhtä puppua kuin Onecoinin väite, että jokaiseen kolikkoon on lisätty tieto sen omistajasta. Miten kuvittelet tämän tiedon käyttäytyvän jos raha alkaisi tosiaan liikkua henkilöltä toiselle? Mieti vähän.

Lupaatko petteri syödä hatullisen paskaa siinä vaiheessa?

Minä olen alusta lähtien pannut nimeni jamaineeni likoon: Onecoin on huijaus eikä tule koskaan toimimaan oikeana maksuvälineenä. Pistäpä sinä nimesi näkyviin niin keskustellaan lisää. Se, ettet uskalla omalla nimelläsi kertoa tällaisia höpö-juttuja, kertoo ettet usko niihin itsekään.

William Gallop kirjoitti...

Vastapuoli käyttää jatkuvasti Ad hominem virheargumentointia (https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_hominem).
-Henkilö X esittää argumentin A
-Henkilön X ominaisuuksissa on jotain vastenmielistä
-Siispä argumentti A on epätosi

Petteri sanoo Onecoinia petkutukseksi,
Petteri on istunut syytettyjen penkillä,
Siispä Onecoin ei ole petkutusta.

Samaa argumentointia näkyy muidenkin oc-uskovaisten kommenteissa, kuten keskustelussa Ari W.tä ym vastaan https://www.businessforhome.org/2017/05/onecoin-publishes-its-white-paper/ "false accounts", kun ei muuta osata kuin hyökätä asian sijasta henkilöä vastaan.

deckfromacard kirjoitti...

"Jos arvon tietokirjailijan tietotaito on tuolla tasolla niin en viitsi edes vastata."

OneCoin-puolustajien argumentoinnin faktojen taso tiivistettynä yhteen lauseeseen.

Maajohtaja Narri muuten ohjeisti taannoinettä Aurum Goldcoin ja konvertoiva MasterCard ovat asioita "joista ei puhuta". Mielenkiintoinen ohjeistus kun kummallakin lupauksella on myyty tätä sijoituskohdetta ihmisille.

Anonyymi kirjoitti...

En ymmärrä miten joku jaksaa noitten coiniuskovaisten kanssa väitellä. Nehän ei mieltään muuta vaikka itse Ruja ja Kari yhteen ääneen kertoisivat kyseessä olleen huijauksen.

Anonyymi kirjoitti...

Nimeä kolme

Anonyymi kirjoitti...

OneCoinisti pelaa peliä vastustajaa vastaan, joka näkee tulevaisuuteen:

Mahtiolento antaa sinulle kaksi laatikkoa: ensimmäinen on auki ja toinen suljettu. Avoimessa laatikossa on tuhannen dollarin seteli. Suljetussa laatikossa on joko miljoona dollaria tai ei mitään. Saat valita joko molemmat laatikot tai pelkän suljetun laatikon.

Olento on kykenevä ennustamaan hyvin luotettavasti, mitä kuka tahansa ihminen päättää tehdä. Jos päätät ottaa pelkän avaamattoman laatikon, laittaa hän siihen miljoonan; jos päätät ottaa molemmat, jää laatikko tyhjäksi. Koe on toistettu 999 ihmisellä eikä lahjoittaja ole vielä kertaakaan erehtynyt.

Toisaalta todisteet osoittavat, että jos otat pelkän suljetun laatikon, saat miljoona dollaria, ja jos otat molemmat, saat tuhat. Olisi typerää ottaa molemmat. Toisaalta jo joutuessasi valinnan eteen, on suljetussa laatikossa valmiiksi joko miljoona, tai sitten ei. Oli suljettu laatikko tyhjä tai ei, ansaitset kummassakin tapauksessa tuhat dollaria enemmän kuin muuten.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Newcombin_paradoksi

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä vankkoin vielä voittaa! Tai ainakin jotain.

https://youtu.be/ui6PR68exf0

Aika huikea video vankkoinin marssista tulevaisuuden maksuvaluutaksi!

Vankkoin!

Vankkoin voittaa!!

Anonyymi kirjoitti...

DealShakerissakin on jo havaittavissa kävijämäärien laskua jo muutama kuukausi sen lanseeramisesta. Ei hirveän hyvältä näytä.
http://www.alexa.com/siteinfo/dealshaker.com

Kävijämäärät OneLife.eu:hun laskevat joka päivä. Huijaus on kuolemassa.
http://www.alexa.com/siteinfo/onelife.eu

Koko KYC hössötys OneCoinin osalta on myös täyttä valetta. OneCoineja voi "louhia" ilman KYCiä, siirtää tunnistamattomien tilien välillä, ja DealShakerista voi hankkia kupongin ilman että on KYC-tunnistautunut. Jokainen jäsen voi sen itsekin todeta, vaikka luomalla uuden tilin ja testaamalla.

Tim Tayshun kirjoitti...

Oh my God. Onecoinisti would understand cryptovaluta better if they had not been introduced to Onecoin or bitcoin either. Anyone who purchases "education" from OneCULT agrees to unscrew the head cap and pour bleach directly too the brain.

Yet all it takes is to pick up a finger and learn Ethereum, bitcoin, Monero, etc., from 500,000 different FREE YouTube videos, crypt sites, forums, boards, blogs, etc.

Onecoin jacks are some of the either most illiterate or at least the laziest bastards on the entire internet!

Tim Tayshun kirjoitti...

Because governments permit and even congratulate unlicensed, unregistered, unbonded, uninsured, business whose every top leader has history of cheating, stealing, crime or conviction; to do what?

Ahh, yes. To mint "money" from thin air. To sell it to the citizens for real money (but with a zero buy-back policy). And to assign this non-state-issued "currency" assign its own price, like the government itself, in order to produce €1.000.000.000 every 34 hours. Indeed a BILLION euro between morning and the next evening!

Sounds legit! "The bitcoin killer!" hahaha hahaha

Ps. No blockchain = no cryptocurrency anyway.

Tim Tayshun kirjoitti...

Because governments permit and even congratulate unlicensed, unregistered, unbonded, uninsured, business whose every top leader has history of cheating, stealing, crime or conviction; to do what?

Ahh, yes. To mint "money" from thin air. To sell it to the citizens for real money (but with a zero buy-back policy). And to assign this non-state-issued "currency" assign its own price, like the government itself, in order to produce €1.000.000.000 every 34 hours. Indeed a BILLION euro between morning and the next evening!

Sounds legit! "The bitcoin killer!" hahaha hahaha

Ps. No blockchain = no cryptocurrency anyway.

Tim Tayshun kirjoitti...

Oh my God. Onecoinisti would understand cryptovaluta better if they had not been introduced to Onecoin or bitcoin either. Anyone who purchases "education" from OneCULT agrees to unscrew the head cap and pour bleach directly too the brain.

Yet all it takes is to pick up a finger and learn Ethereum, bitcoin, Monero, etc., from 500,000 different FREE YouTube videos, crypt sites, forums, boards, blogs, etc.

Onecoin jacks are some of the either most illiterate or at least the laziest bastards on the entire internet!

Anonyymi kirjoitti...

Jokainen OneCoiniin sijoittanut voi miettiä hetken, miksi OneCoineja ei saa vaihdettua oikeaksi rahaksi, vaan ainoastaan bonukset koulutuspakettien myynnistä on nostettavissa isoin kuluin. Jokainen OneCoiniin sijoittanut voi myös miettiä, miten OneCoinien arvo määräytyy, kun niitä ei voi vaihtaa muihin valuutoihin. Jokainen OneCoiniin sijoittanut voi myös miettiä, mistä helvetistä ne spliteissä taitotut ylimääräiset rahat (joita ei aikaisemmin ollut edes olemassa) tulee? Taikahatustako se rahan määrä tuplattiin?

Anteeksi vain, mutta koko OneCoin on semmoisena ideana, jona se on meille markkinoitu 100% mahdoton. Se ei kertakaikkiaan mitenkään voi olla oikea kryptovaluutta, eikä tule sitä koskaan olemaankaan. Jos olette tuosta eri mieltä, vastatkaa noihin aikaisempiin kysymyksiin.

Ja älkää hävetkö sitä, että olette tulleet höynäytetyksi, sillä ette ole ainoita, mutta nyt jo sitä rikosilmoitusta tekemään niin kuin olis jo! Saatatte ehkä saada rahanne takaisin sitten jossain vaiheessa.

Sebastian Tankkeri kirjoitti...

Voisiko Petteri tai joku muu asiasta tietävä selventää mistä tuo "..ostajat ja myyjät tulee tunnistaa KYC dokumenttien avulla" väite on saanut alkunsa. Johonkin EU päätökseen siinä viitataan mutta mihin.

Petteri Järvinen kirjoitti...

EU-hanke on sinällään totta, mm. Yle on uutisoinut asiasta. Sen nojalla bitcoin-pörssien toimintaa alkaisivat koskea samat rahanpesun estomekanismit kuin pankkejakin.

Anonyymi kirjoitti...

There have been a lot of organized attacks, accompanied by subjective media coverage aimed to hamper the Companies reputation. Such media outlets raise reasonable doubts regarding the legitimacy of the news presented and the objectiveness of the facts stated.
Despite all media publications, none of the regulatory authorities have ever found OneCoin and/or OneLife to be in engaged in criminal actions of any kind. Most official authorities distance themselves from the cryptocurency sector as highly unregulated one.
Being an alternative to the traditional currencies in terms of payment, none of the currently known cryptocurrencies, has been accepted by any government as official currency, therefore any statements relating this to the legality of onecoin are purely speculative.

Sebastian Tankkeri kirjoitti...

Löysikö Ken Labinekin tiensä tänne. Herralla on Facebookissa käynnissä aikamoinen mustamaalauskampanja TT:ia kohtaan. Ilmeisesti pitää mennä henkilökohtaisuuksiin kun ei enää keksitä muutakaan puolusteltavaa.
Yhtäkaikki: Ellei Onecoinia ole (muka) määritelty missään laittomaksi niin eipä sillä kuitenkaan juuri mitään tee ja rahat valuvat jonkun epämääräisen bulgarialaisnaisen laukkuun.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Anonyymin teksti on yhtiön virallinen lausunto Thaimaan viranomaisten tutkimusten johdosta 28.4.2017.

Laillisuus/laittomuus ei liene tärkeää suurimmalle osalle verkoston jäsenistä, heitä kiinnostaa vain kolikkojen arvo. Lukuisat perustellut argumentit kertovat, miksei Onecoin voi ikinä toimia oikeana 9,85 euron arvoisena maksuvälineenä (jonka arvo vain kasvaa). Jos coinistit haluavat puolustella järjestelmäänsä, heidän tulisi kyetä esittämään perusteluita ja vastaamaan avoimiin kysymyksiin, mutta tätä yksikään anonyymi ei tee. "Ei ole todettu laittomaksi" on yhtä hyödytön argumentti kuin taannoinen "koirat haukkuu ja karavaani kulkee".

deckfromacard kirjoitti...

"Ei ole todettu laittomaksi" on samoilla linjoilla "ei taivasta ole todettu siniseksi" kanssa.
Italian Finanssivalvonta lausunnossaan kielsi OneCoin-kaupittelun ja totesi sen pyramidipeliksi. Kun pyramidipeli on laiton Italiassa, niin on aika hassua väittää ettei ole todettu laittomaksi.

Niin ja Italian Finanssivalvonta nimesi yrityksen "One Network Services Ltd." tuossa lausunnossaan. Nimen pitäisi kuulostaa tutulta, nimittäin One Network Servicesin omistamalle tilille maksettiin koulutuspaketit vielä silloin kun maajohtaja narrin hatun tilasi. Jos yhtiöiden nimet eivät tunnu olevan tarpeeksi lähellä jotta kellot soisivat niin osoitteet ainakin ovat:

Onecoin Ltd.
12 Tsar Osvoboditel
1000 Sofia

One Network Services Ltd.
12 Tsar Osvoboditel Blvd
0001000 Sofia

Anonyymi kirjoitti...


heh, ja suora lainaus aurum gold coinin sivulta.


Popular: OneCoin is incredibly popular, mainly due to the fact it is not pre-mined, meaning users can use their own PC’s and ASIC Miners in order to mine the currency, and keeping the profit for themselves.

Anonyymi kirjoitti...

Petteri, kirjoitit vastauksesi näin tuossa ylhäälllä allaolevaan kommenttiin:

"Euroopan unioni ajaa lakimuutosta jossa kryptovaluutan ostajat ja myyjät tulee tunnistaa KYC dokumenttien avulla . Onecoin on toistaiseksi ainoa jolla selleiset asiat on ollut kunnossa alusta alkaen"

Puhdasta puppua, ei EU ole tällaista vaatimassa. Ihan yhtä puppua kuin Onecoinin väite, että jokaiseen kolikkoon on lisätty tieto sen omistajasta. Miten kuvittelet tämän tiedon käyttäytyvän jos raha alkaisi tosiaan liikkua henkilöltä toiselle? Mieti vähän.


NYT

Kirjoitatkin näin

EU-hanke on sinällään totta, mm. Yle on uutisoinut asiasta. Sen nojalla bitcoin-pörssien toimintaa alkaisivat koskea samat rahanpesun estomekanismit kuin pankkejakin.


Fakta on nyt kuitenkin niin että Onecoin on valmis tulevia regulointeja varten KYC protokollansa johdosta ja on ainoa jolla se on käytössä. Ja tuo EU hanke koskee kaikkia digitaalisia valuuttoja, ei vain bitcoinia.
.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinin KYC on puhdasta puppua. Onecoin tilejä on hankittu netistä löytyvillä passikopioilla jne. tekaistuilla tiedoilla. Ei pidä sekoittaa EU-lainsäädäntöä tähän. Se liity mihinkään mitä onecoin tekee.

Anonyymi kirjoitti...KYC tai muu identifiointi. Kopio passista ja sähkölaskukopio, saattaa olla ihan toimiva identifiointikeino pankeissa ainakin osassa Eurooppaa. Sähkölaitos varmaan vaatii passin kopion ja kopion vuokrasopimuksesta. Suomessahan tilanne taitaa olla yksinkertaisempi, ilmoittaa pari viikkoa ennen sähkölaitokseen verkkoon kytkemisestä.

EU-säädännössähän ei haluta tietää kuka omistaa oc 456:n tai oc 775:n, vaan että rekisterinpitäjä joutuu ilmoittamaan jos joku siirtää coineja esim yli xxx summan edestä. Eli onko sitten lompakon tuottajalla seuranta vastuu ja ilmoitusvastuu suuremmista siirroista. Tiedä sitten onko teknisesti mahdollista.

120 mrd:n KYC:n tietojen hallinnointi voi olla mielenkiintoista. Niin olikos se oc 102.455.456.667 vai oc 102.455.556.667 joka myytiin. No nimi perään niin helpottaa. Lompakkoratkaisukin voi olla kiinnostava -> 2 milj lompakkoa, jokainen oc on varmaan sitten identifioitu lomapkkoon. Siis tai jotain :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei onecoinin KYC-konseptia kannata edes yrittää arvioida. Ristiriitoihin/mahdottomuuksiin päädytään välittömästi.

Onecoin-KYCiä ei oikeasti ole olemassa. Kyseessä on vain savuverho väitetyn kryptovaluutan päällä, jota kryptovaluuttaakaan ei ole olemassa.

Mutta arvostelukyvyttömille tunkeille kaikki tämä tietenkin menee läpi.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onecoinin omilla sivuilla EU-aloite väännetään ihan kummalliseen muotoon:

These changes are addressed primarily at the open source cryptocurrencies, which allow anonymous transactions. Being a centralized reserve cryptocurrency, OneCoin already complies with all the new regulations, preventing individuals from engaging in criminal and unwanted behaviour. OneCoin monitors its clients and implements rules aligned with the legal development. For example, to prevent money laundering, identity theft, financial fraud and terrorist financing, OneCoin has implemented KYC (know-your-customer) rules, thus disrupting any possible misconduct by its users.

Onecoinin väite on, että jokaiseen kolikkoon tallennetaan tieto omistajasta (mikä on täysin älytöntä ja suorastaan vaarallista), ja että tämän ansiosta rahat voidaan saada takaisin mikäli ne varastetaan. Samalla rahojen käyttö laittomiin tarkoituksiin estetään. Jokainen, joka vähänkin pohtii asiaa tajuaa, ettei tässä ole mitään järkeä.

EU:n tavoite on erilainen: suuret määrät valuuttaa vaihtavien pitäisi todistaa henkilöllisyytensä, aivan kuten pankeissa nytkin tehdään.

Eikä tällä kaikella ole mitään tekemistä avoimen lähdekoodin (open source) kanssa! Onecoinin sivun kirjoittaja ei ole ymmärtänyt asiaa lainkaan.

Sebastian Tankkeri kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
heh, ja suora lainaus aurum gold coinin sivulta.
Popular: OneCoin is incredibly popular, mainly due to the fact it is not pre-mined, meaning users can use their own PC’s and ASIC Miners in order to mine the currency, and keeping the profit for themselves.


Tuo on jonkun yksityisen IMA:n omat sivut (www.aurumgoldcoins.com) joissa tuttuun tapaan jaetaan virheellistä tietoa. Aurumin "viralliset" sivut ovat osoitteessa http://www.aurumcoin.com.

deckfromacard kirjoitti...

Nyt suut suppuun, Maajohtajan ohjeistuksella Aurumista ei puhuta!

Mitä taas tulee tuohon OneCoinin pelleilyyn joka syystä tuntemattomasta myös nimellä KYC tunnetaan, lainaan itseäni:

Todistettavasti "koulutuspaketin" on voinut ostaa ilman KYC, saada tokenit ilman KYC, laittaa tokenit louhintaan ilman KYC, saada OneCoinit tilille ilman KYC ja sokerina pohjalla vielä käyttää ne kolikot DealShakerissa kupongin ostoon ja hakea ostoksen - ilman KYC.
Eli näin ollen huumeparoni voi niillä huumerahoillaan ostaa koulutuspaketin ja maksaa OneCoineilla terroristille DealShakerissa ilman että missään välissä tarvitsee olla KYC-tietoja täytettynä.

(Mitä se terroristi tekee saamillaan OneCoineilla, sitä en tiedä. Ehkä hän ostaa terveysinstrumentin, se maksaa maltilliset 16 666 ONE tai Rujan ilmoittamalla kurssilla 162 493 EUR. Hieman kallis laite mielihyvän tuottoon mutta kun halpaa ja hyvää ei liene keksittykään?)

Anonyymi kirjoitti...


heh, kun toisissa valuutoissa louhinta hidastuu -> vähemmän kolikoita. OneCoinissa louhintavauhti pysyy samana, ainoastaan tokeneita kuluu enemmän. Voi olla että 5.000 E:n saat 50.000 tokenia -> splitit 3 kpl -> 400.000 tokenia, 100 difficulty -> 4.000 coinia, nykykurssilla ihan kiva 40.000. Niin normaalistihan viimeisen splitin jälkeen alkaisi saada coineja kappaleittain, nyt yhdellä kertaa kaikki 4.000, varmaankin?

petrip kirjoitti...

Being a centralized reserve cryptocurrency

:) kryptovaluutan piti olla nimenomaan hajautettu ja siksi mahdollistaa nopeat siirrot. What ever

Anonyymi kirjoitti...

Kuinkahan muuten lienee tietosuojan laita jos jokaisella kolikolla olisi kirjattuna omistaja? Luonnollinen henkilö voisi toki olla omistaja, mutta miten lienee jos omistaja ei olekaan luonnollinen henkilö? Tai miten tulkitaan omistaja jos kolikko on lainattu?

Tarvitaan muuten aikamoiset supertietokoneet tiedonhallintaan jos jokaiseen kolikkoon pitää tallentaa uusi omistaja. Tai miten "omistajuus" ylipäätään tulkitaan? Onko se se jonka hallussa kolikko on aikaan sidottuna? Supertietokoneiltakin palaa käämit tällaisessa huseerauksessa.

No, eihän onecoinin piirissä oikeita asiantuntijoita olekaan, pelkkiä verkostomarkkinointihuijareita vain, joten he voivat huoletta suoltaa tällaista tuubaa, että "kyc on talletettu jokaiseen kolikkoon".

Anonyymi kirjoitti...

Kuten jokainen jäsenkin voi todeta; ei noissa mitään KYCiä ole coiniin liitetty.

Jäsen jolla on KYC-tunnistettu tili voi kokeilla luoda feikkitilin itsensä alalinjaan, siirtää feikkitilille pari onecoinia ja ostaa niillä joku kiinalainen kuponki DealShakerista tällä feikkitilillä. Onnistuu ilman mitään ongelmia.

Täyttä paskaa ja valetta tuo Onecoinin KYC, kuten kaikki muukin Onecoinissa.

Anonyymi kirjoitti...

^
Niin ja toki onnistuu ihan suoraan KYC-tunnistamattomallakin tilillä. Ja coin siirrot myös.

Jostain syystä Onecoinin jäsenistö on täysin teknisesti rajoittunutta eivätkä osaa testata eivätkä ihmetellä yhtään mitään. Vastaukset (valheet) haetaan ylälinjalta ja niihin tyydytään.

deckfromacard kirjoitti...

OneCoin-uskovaisille vielä huomautettakoon että OneCoin ei voi leipoa kolikoihin KYC-tunnistusta jälkikäteen. Kun Mauri Muropoika on jo saanut kolikot siirtona Tommi Tunkittajalta ja maksanut niillä pitsan Tuula Tunkille, ei tuohon maksuhistoriaan enää jälkikäteen voi lisätä Maurin nimeä, semminkin kun Mauri ei aio KYC-tunnistautua koska hän loi tilin väliaikaisella sähköpostiosoitteella eikä tule sitä enää koskaan käyttämään.

Anonyymi kirjoitti...Muutes tuosta KYC:stä tai sen C-kirjaimesta, eikös se tarkoita asiakkaan tunnistamista ei kolikon. Ihan samalla tavalla pankit tunnistavat Customerinsä, ei tarvitse mennä edes konttoriin nostamaan rahaa tai tekemään tilisiirtoja. Olisiko OC:n tapauksessa lompakkoalustapalvelun tarjoaja se joka valvoo toimintaa. kait

Petteri Järvinen kirjoitti...

Yhtiö ei kerro tästäkään yksityiskohtia, vain yleisillä termeillä. Jotain voi kuitenkin päätellä yhtiön omasta sivusta https://www.onecoin.eu/en/blockchain, missä asia on nostettu otsikkotasolle asti:

OneCoin is the first cryptocurrency to store KYC documents on its blockchain

Pelkästä ostajan ja myyjän verifioinnista ei siis ole kyse, vaan asiakkaan henkilötiedot (dokumentit - siis kopio passista??) tallennetaan itse lohkoketjuun. Huh.

Anonyymi kirjoitti...


Siis blockchain olisi paitsi tietopankki coineille niin myös coinien omistajille? No 2 miljoonan coinistin henkilötiedotkin voivat olla hyvää valuuttaa.

Kaiken järjen mukaan coinit pitäisi identifioida, sarjanumero + omistajatunniste, jolla KYC tunnistaa coinin omistajan. Ja taas lompakkoalustasta pystytään seuraamaan tarvittaessa kolikon kulkua eri omistajien kanssa.

deckfromacard kirjoitti...

Lontoon eventissä (kesällä 2016) kerrottiin että KYC-dokumentit tallennetaan lohkoketjuun. Paskamyrsky nousi ja maagisesti Bangkokin eventissä (syksy 2016) kerrottiin että KYC-dokumentit tallennetaan kryptattuna lohkoketjuun ja vain OneCoin Ltd. voi purkaa salauksen.
Macaon eventissä vuotanut White Paper kertoo että lohkoketjuun tallennetaan vain KYC dokumenttien hash-luku, jolla OneCoin Ltd. voi tarvittaessa tarkistaa omistajan.

Turhaa puhetta kaikki kun kaikki todisteet puhuvatvsen puolesta ettei lohkoketjua ole tähän päivään mennessä ollut. Ja joka tapauksessa Bangkokin eventistä alkaen oletetaan että OneCoin Ltd.-niminen firma on olemassa kymmenen, sadan ja kahdensadan vuoden kuluttua tai muutoin KYC-dokumentteja ei voi varmistaa.

Anonyymi kirjoitti...

Täällähän Pierreä quotataan näin:

"But at OneCoin we are doing something very different,” explains Arens. “OneCoin controls and audits everyone who wants to deal with us by a proper KYC (know your customer) process stored in our private blockchain, of which we have just now concluded a review and commissioned the move to its next generation. We will be transparent and accountable. In any OneCoin transaction, the recipient and the sender will be fully identified. We offer no scope for people who prefer to operate in the shadows.”

http://everything-pr.com/onecoin-offense-cryptocurrency-pr-wars/88490/

No ehkäpä tuokin on tarkoitus tulla "joskus tulevaisuudessa". Nythän kyllä OneCoin on jo pidemmän aikaa väittänyt että transaktiot sisältävät KYC-tunnisteen, mikä on täyttä paskaa koska KYC-varmistamattomat siirrot verkostolinjassa ja Dealshakerissa ovat mahdollisia.

Anonyymi kirjoitti...

Petteri sanoi: "Pelkästä ostajan ja myyjän verifioinnista ei siis ole kyse, vaan asiakkaan henkilötiedot (dokumentit - siis kopio passista??) tallennetaan itse lohkoketjuun. Huh."

Eiköhän tuo tehtäisi niin että otettaisiin tiedoista HASH, ja HASH tallennetaan lohkoketjuun, eikä koko dokumenttia.

Sebastian Tankkeri kirjoitti...

Haluaako kukaan, että omat henkilötiedot mukaanlukien passin kopio on jonkun bulgarialaisen firman hallinnassa olevassa lohkoketjussa tai ylipäätään missään Suomen rajojen ulkopuolella pidettävässä tietokannassa tai "lohkoketjussa".

Moneen kertaan on todettu, että mitään lohkoketjua ei ole joten KYC on merkityksetön ja samalla kaikki siihen liittyvät spekulaatiot. On myös todettu, että kolikoita voi siirtää mielensä mukaan ylä- alalinjassa ilman, että kukaan tuntee lähettäjää tai vastaanottajaa.

Anonyymi kirjoitti...

””””KYC tai muu identifiointi. Kopio passista ja sähkölaskukopio, saattaa olla ihan toimiva identifiointikeino pankeissa ainakin osassa Eurooppaa. Sähkölaitos varmaan vaatii passin kopion ja kopion vuokrasopimuksesta. Suomessahan tilanne taitaa olla yksinkertaisempi, ilmoittaa pari viikkoa ennen sähkölaitokseen verkkoon kytkemisestä. ””””

Nykyisillä jokaisen käyttävillä kuvankäsittely ohjelmilla noiden väärentäminen(passikopio ja sähkölasku) dokumenttien kopioiden muuttaminen ja siten väärentäminen, vie aikaa vain muutaman minuutin.

Ja kun vielä tulostaa ne uudestaan ja skannaa tai ottaa uuden kuvan, niin kaikki näyttää aidolta.
Että se tuosta KYC tunnistuksesta.

Joten koko KYC-tunnistus ainakin onecoinin tapauksessa ja myös joillakin eurooppalaisilla pankeilla on vain rehelliselle ihmisille, ei rikolliselle.
Eli sitten täysin turhaa ja hölynpölyä

Jos henkilöntunnistus tehdään kuten Suomessa ja myös monessa muussa maassa, henkilökohtaisesti, eli vaati vähintään yhden käynnin pankissa tai toimipisteessä jossa ammattitaitoisella henkilöllä on passi tai henkilökortti kädessään. Sen väärennys on huomattavasti vaikeampaa ja siten melko luotettavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Monet meistä on saanu monta kertaa verkostomarkkinoinnissa turpiinsa, mutta kyse ei olekaan siitä, että montako kertaa tulee lyödyksi maahan, vaan siitä, että pystyykö nousemaan takaisin jaloilleen. Itelläkin on autotalli täynnä erilaisia pulveripaketteja ja aloituspakkauksia viimeisten kuprujen jäljiltä, mutta nyt tämän OneCoinin avulla pääsee vihdoin itse lyömään köyhyyttä korville! Teidän kaikkien tulee muistaa, mitä Henry Ford sanoi: "Jos uskot, että pystyt, tai uskot, että et pysty, olet oikeassa." Ymmärrättekö? Teistä jokainen voi rikastua OneCoinin avulla, jos te nyt tartutte tosissanne tähän tilaisuuteen. Ymmärrättekö?

T: Anonyymi sponsori

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä oliko trolli, mutta ei se huijaus siitä katoa että uskoo rikastuvansa tai uskoo ettei OneCoin ole huijaus. Toki itseään voi koittaa pettää, mutta kyllä se itsepetos aikanaan tulee päätökseen.

Anonyymi kirjoitti...

Ketähän nyt uskois, tätä Sebastian Tankkeria joka on sama kun kuka tahansa anonyymi trolli ja päästä pimee vai OneCoin yhtiön tuoretta toimitusjohtajaa jolla nyt sattuu olemaan vähän enemmän natsoja uransa johdosta kun näillä tyypeillä jotka täällä kirjoittelevat.

Narrista jos puhutaan niin Petteri sen nimen on saanut jo kaksi vuotta sitten täällä palstalla ja erityisesti oman JIPPII oikeusjuttunsa johdosta myös.

Sebastian Tankkeri kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Ketähän nyt uskois, tätä Sebastian Tankkeria joka on sama kun kuka tahansa anonyymi trolli ja päästä pimee vai OneCoin yhtiön tuoretta toimitusjohtajaa jolla nyt sattuu olemaan vähän enemmän natsoja uransa johdosta kun näillä tyypeillä jotka täällä kirjoittelevat.


Niin, miten se "maajohtaja" aikoinaan sanoi, että "ottakaa asioista itse selvää". Minä olen ottanut selvää ja ainoa looginen selitys kaikelle on se, että OC ja OL on huijausta. Toki mielipiteeni muodostumiseen on vaikuttanut luotettavien tahojen esittämät vakuuttavat tutkimustulokset, yhtiön sekä sen nimissä toimivien tahojen puheiden ristiriitaisuudet sekä itse tekemäni taustaselvitys. Näiden tietojen valossa on helppo ollut päätellä, että yhtiöllä ei ole puhtaita jauhoja pussissa.

Yhtiö kertoo olevansa läpinäkyvä. Miten se näkyy tosielämässä? Ovatko OC:n edustajat kertoneet koskaan yhtiön pitkästä omistusketjusta mitään? Mikä on sen olemassaolon merkitys? Miksei vain Ruja omista koko yhtiötä, miksi siihen on sotkettu Rujan ex-mies ja ties mitä henkilöitä?
Läpinäkyvä yritys olisi perustellut myös pankkitilien sulkemisen jotenkin ja avannut sitten uudet tilit. Miksiköhän mitään selityksiä ei tullut eikä sen puoleen uusia tilejäkään.

Trolli taidat olla itse, kun haluat pitää keskustelua yllä typerillä jutuillasi joiden perusteella voi päätellä, ettet ymmärrä lohkoketjuista tai virtuaalivaluutoista tuon taivaallista, kun haluat tahallasi sotkea ne verkostohuijauksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Koska nähdään ensimmäiset suomalaisten henkilötietojen väärinkäytökset. Ihmiset jotka lähettävät passista kopion bulgarialaiselle talousrikolliselle... Noh ei voi kauhalla pyytää.

Sioitus kirjoitti...

Voiko joku tunkero kertoa miten OC aikoo tallettaa KYC tiedot kolikoista kun kolikot jaetaan sataan osaan? Vaikeaa hallinnoida 12000 miljardin kolikon osan omistustietoja. Tietysti miljardi yritykseltä varmaan helppo homma mutta itseä kuitenkin ihmetyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Vähän menee off-topic, mutta tän keskustelun luettuani tajusin, että oikeastaan Onecoin on aika arvokas yritys.

Jos ja kun ne 3.000.000 jäsentä tai edes 500.000 on lähettänyt KYCiä varten omat henkilötietonsa passikopiosta alkaen, niillä saa paljon pahaa & Rahaa aikaiseksi, kun oikea (tai väärä) taho pääsee niihin käsiksi tai kun ne myydään eteenpäin?

Anonyymi kirjoitti...

"Niin, miten se "maajohtaja" aikoinaan sanoi, että "ottakaa asioista itse selvää". Minä olen ottanut selvää ja ainoa looginen selitys kaikelle on se, että OC ja OL on huijausta."

Niin ja jos natsoista puhutaan, niin taitaa vaikkapa Andreas Antonopouloksella olla "pikkuisen" enemmän natsoja puhua kryptovaluutoista ja siitä onko OneCoin huijaus vai ei, kuin jollain Luxemburgilaisella never heard tusinapankkiirilla.

Anonyymi kirjoitti...

Eihän tuo Pierre tajua kryptovaluutoista mitään. Macaossa puhui että Whitepaper on hyvin tekninen paperi. Paskat. Essee-tyylinen esitelmä, jossa ei käytännössä ole mitään teknisyyttä eikä mitään esitetty matemaattisesti kuten nyt vaikka Bitcoinin whitepaperissa.

Todennäköistä on, että Pierrekin katoaa kuin pieru Saharaan kunhan tajuaa miten toivottomaan tilanteeseen on itsensä pistänyt. Ei siinä auta edes rahat. Pabloa ei näy enää missään.

Anonyymi kirjoitti...

Noniin. Steinkellerin veljekset seuraavana saivat sitten tarpeekseen ja lähtivät tästä 'maailman nopeimmin kasvavasta yrityksestä'.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole tainnut kukaan uppoavan laivan jättänyt rotta kertoa miksi lähtee maailman mahtavimmasta firmasta. Kiusallinen tilanne kertoa uskollisille lampaille että mä nyt sain tästä jo pari miljoonaa ja enää ei sipuli kestä tätä kusetusta että heippa hei!

Anonyymi kirjoitti...


Ehkäpä Steinkellerit on niitä Italiassa kiinni jääneitä?

Muutes miten esmes Parhialan estimated 4 milj/kk est.48m/vuosi. Oisko Juha tuonut ketjunsa ja ostanuttunsa ketjullaan viikossa milj bonukset tai kahdessa 2m bonarit. 5.000 paketeilla 20%:n bonareilla tarvitaan kk-tasolla lähes 10.000 uutta myyntiä, sitä vuoden ajan. Toki jos sulla on Suomessa ketju ja Thaimaassa omat ketju tai kaksi niin helpottaahan se

Matti Rissanen kirjoitti...

US Marshals Service pakkohuutokauppaa 44 000 bitcoinia.

OneCoin on niin hyvinsuojattu etteivät jenkkipoliisit mahda mitään, vai olikos se niin ettei niillä ole mitään arvoa?

http://www.coindesk.com/us-marshals-final-silk-road-bitcoin-auction/

heiskarixxx kirjoitti...

Ruja painaa lopuksi Onecoinit oikeaksi bittirahaksi, jossa lukee Onecoin kryptovaluutta ja keskellä on Rujan hymyilevä kuva. Niillä on kuulemma valtava keräilyarvo, koska niitä painetaan rajattu määrä, vähän yli miljardi kappaletta. Niitä ei kannata käyttää koska niiden hinta nousee joka kuukausi ja niihin on painettu omistajan KYC tiedot ja luottokortin numerot. Koko toimintaa pyörittää salainen lähdekoodi salaiselta palvelimelta käsin. Oikeat kolikot ovat bittimuodossa jäsenen omilla sivuilla nähtävillä jpeg kuvan muodossa. Tähän ei bitcoini ja muut altcoinit ole pystyneet. Tosin jos kolikoita ei riitä kaikille niitä voidaan kyllä painaa lisää tarpeen vaatiessa.

Jaakko Kortepuro kirjoitti...

Hyvin kiteytetty

Jussi Makela kirjoitti...

Nyt on kyllä pakko kysyä Onecoinissa mukana oleville että onko dealshaker tai MAB täyttänyt odototukset. Ja kyllä tiedän että dealshaker on auennut vasta 3kk sitten mutta silti luulisi että yli 3 000 000 miljoonasta jäsenestä lyötyisi sellaisia jotka myyvät vähän parempaa kuin esim pitsaa. Ja muistaakseni jossain täällä aikaisemmassa kirjoituksessa joku oli tilannut BMW tai Mersun kiinasta niin onko se jo tullut... Taisi myyjä kusettaa että voi ostaa pelkillä coineilla mutta totuus oli eri. Ja eilen oli webinaari missä oli Parhiala ja Staffan Liback. Katsoiko joku sen? Ja luotatteko kaveriin joka kavalsi noin 5 miljoonaa euroa case Ikaros Groupissa Suomalaisilta ja nyt silti Onecoinistit pitävät häntä yhtenä kovimmista kavereista Onecoinissa. Hieman outoa mielestäni.

Anonyymi kirjoitti...


heh, hauska toi webinaari. Ettehän te mitään menetä, tehän olette ostaneet koulutusta, ja vain koulutusta, loput 35 mikuutista selitettiin taas onecoinista. Emme ole vielä markkinoilla mutta silti olemme suuresti kasvava yritys (mlm vai cryptovaluutta?) markkinoilla. Tulemme markkinoille vasta kun...

Ette te voi menettää mitään koska ette ole ostanut onecoineja, mutta olette saaneet verkostopalkkioita? Täh, eikös tämä olekaan koulutus, eikun kryptovaluutta, eikun verkostomarkkinointiyritys?

Anonyymi kirjoitti...

Dealshaker diilit toimii hyvin tässä maassa myös, turha Petterin valehdella silmät pyöreänä että ei kukaan ota onecoineja vastaan eikä voi missään maksaa. Kyllä ottaa ja ihan 100% onecoineina. Määrä kasvaa koko ajan, jopa täällä suomessa jossa Petteri apupoikineen tekee kaikkensa mustamaalatakseen yhtiötä ja henkilöitä sen takana. Kysyn vaan mikä on motiivi tälläiseen. Mutta jatkakaa toki itkemistä, siinähän sitä sisältöä elämään on ihan riittävästi joillekin.

Jussi Makela kirjoitti...

Monta diiliä Suomessa on dealshakerin kautta? Itse en jaksa katsoa mutta en usko että kauppiaita on edes 10. Mutta miten se on mahdollista? Karin mukaan 5% ihmisistä lähtee mukaan noin vaan niin lyhyellä matematiikalla voi laskea paljon kauppiaita pitäisi olla Suomessa: Jäseniä Suomessa on yli 20 000 ja 5% pitäisi olla dealshakerissa eli pitäisi olla yli 1000 kauppiasta dealshakerissa pelkästään Suomesta. Ja voitte haukkua juntiksi mutta sovellan vain Karin sanoja Onecoiniin liittyneistä.

Anonyymi kirjoitti...

Aina kun lukee 0necoin lahkoketjuun sortuneen kirjoituksia, niin kyllä vetää joka kerta sanattomaksi. Miten ihmismielen voikin sekottaa noin perusteellisesti?

Markus kirjoitti...

"Aina kun lukee 0necoin lahkoketjuun sortuneen kirjoituksia, niin kyllä vetää joka kerta sanattomaksi. Miten ihmismielen voikin sekottaa noin perusteellisesti?"

Eikös tuosta asiasta ole tehty ihan tutkimuskin... Jotkin ihmiset vain on saanu sellaiset aivot, että uskovat kaikki maailman hömpötykset. Oli se sitten jokin uskonto. Jopa terrorismi (taivaspaikka-lupaukset). Sitten myös nämä rahanhuijausviritykset. Kerta toisensa jälkeen samat hyväuskoset hölmöt uskoo, kun sama mustalaisämmä lupaa samaa kakkaa eri paketissa. Noh mutta ainakin mustalaisämmällä menee hyvin. Kaikkein hienoimpia näiltä on kysymykset, esimerkiksi kun argumentti on? "vain vuoden päästä ajelet ferrarilla" "no kauanko olet ollu toiminnassa?" "no puolitoista-kaksi vuotta" "no millä itse ajelet, tuo sininen fiesta ei ole ferrari?".. Eikä nämä hyväuskoiset päänsä vioittaneet hölmöt itsekään huomaa sitä älyttömyyttä mitä nuo tarinat sisältää. Milloin myydään jotain erikoissaippuaa mikä on miljardibisnes ja milloin ostetaan 800 euron (100 euron oikeasti) polkupyörää (move networks aikanaan).

Eniten ihmetyttää, jos oikein tieteellisesti on todistettu, että on olemassa ihmisiä, jotka joutuvat moisten vedätysten uhriksi helposti, mikä virka näillä meidän viranomaisilla oikein on, kun eivät saa näitä virityksiä kuriin? Huijaus mikä huijaus!

deckfromacard kirjoitti...

On se tämä OneLife vaan melko veijari yritykseksi. onelife.eu sivun alalaidassa kerrotaan että firman osoitetiedot ovat:

ONELIFE NETWORK LTD
2118 Guava Street
Belama Phase I
Belize City
Belize

(koska totta kai bulgarialainen, avoin, rehellinen, reilu ja läpinäkyvä talouskoulutuksenmyyntiyritys toimii pöytälaatikkofirmana Belizestä käsin.)
Vaan siihen veijariosuuteen: OneLife sai juuri määräyksen lopettaa toimintansa Belizessä koska toiminta on finanssivalvonnan mukaan luvatonta kaupankäyntiä.
Ei sitä ihan joka yritys saakaan lähtöpasseja veroparatiisista mutta OneLifeltä sekin onnistuu! :D

deckfromacard kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
deckfromacard kirjoitti...

Todetaan vielä että tämä "vain koulutusta myyvä" verkostomarkkinointiyritys sai veroparatiisin finanssivalvonnalta toimintakiellon koska on harjoittanut finanssivalvonnan piiriin kuuluvaa kaupantekoa (lue: sijoitustoimintaa ja/tai valuuttakauppaa).

Jos tuo "koulutusmyyntiä tämä vain on" - tarina ei mene läpi edes veroparatiisissa niin mikä he*vetti Suomen viranomaisilla mättää?!?

Sebastian Tankkeri kirjoitti...

Jos ne odottavat vielä sitä lähdekoodin julkistamista.

Anonyymi kirjoitti...

Mietin tässä, että mitä lisäarvoa onecoin missään tapauksessa kuluttajalle kykenee luomaan? Jos halun maksaa nettikaupoissa euroissa, jos halun maksaa anonyymisti se ilmeisesti onnistuu bitcoineissa . Täällä kuitenk7n coinisteja on niin voisko joku vastata ��

Petteri Järvinen kirjoitti...

Bitcoin on oikea kryptovaluutta ja senkin lisäarvo arkipäivän maksuissa on vähäistä - siksi on vain vähän kivijalkakauppoja, joissa sillä voisi maksaa. Melkein jokaisella on kuitenkin luotto- tai pankkikortti.

On vaikea keksiä, miten Onecoin voisi edes teoriassa toimia kaupankäynnissä. Jäsenkunta haluaisi palavasti ostaa kolikoillaan jotain, mutta kauppiaat eivät halua ottaa niitä vastaan, koska se vaatisi uusia tietojärjestelmiä. Jos Bitcoin ei kelpaa, miksi ihmeessä epämääräinen Onecoin kelpaisi?

Lisäksi asiassa on iso mutta: kauppiaan pitäisi tarkistaa jokaisen ostajan henkilöllisyys, koska muutenhan rahoja voisi käyttää "laittomiin tarkoituksiin". Ilmeisesti kauppiaan pitäisi myös todistaa oma henkilöllisyytensä Onecoinin palvelimelle tai kirjata se peräti jokaiseen ottamaansa kolikkoon.

Koko hommassa ei ole mitään realismia. Mutta sehän ei ole enää yllätys kenellekään.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän se ole niin, että kaikilla tällä hetkellä coinmarket.com:ssa olevilla kryptoilla koijataan taas rivikansaa nörtteineen. Normi toppahousu porukka ja nörtit työntävät apinan raivolla FIAT valuuttaa nyt kryptoihin ja todella ison rahan pankkirismin ympärillä bisnestä tekevät vedättävät taviksia ja nörttejä kryptopörsseissäkin mennen tullen. Eihän pankkiiriporukat malta pysyä pois kryptomarkkinoilltakaan. Nörtit ja toppahousut kuvittelevat, että nyt on olemassa pankkirismista vapaata valuuttaa, ja paskan marjat kuuluu vanha sanonta. Hölmöläiset louhivat kilvan kryptoja maksaen sähkölaskujaan ja rahamiehet hoitavat sen jälkeen ison pelin ja isot rahat kryptorintamallakin. Uskotaan johonkin vapaaseen ja riippumattomaan valuuttaan jota normaaliporukka pääsisi mukamas hallinnoimaan, sekin uni päättyy aikanaan pettymyksiin ja kyyneliin.

deckfromacard kirjoitti...

Miettikää nyt: lokakuusta 2015 asti Onecoin on "panostanut valuutan käytettävyyteen" ja silti tilanne ei ole tätä kuponkipelleilyä kummempi. Tai ehkäpä tuolla sivulla ei muistettu kertoa että koko touhu pyörii pyramidihuijauksen voimin.
Tosin tuota sivua ei enää ole kun sitä pitänyt tunkittaja poistui takavasemmalle juuri kun tulevaisuuden maksuvaluutan piti lyödä itsensä läpi. Jännä juttu sekin.

Anonyymi kirjoitti...

Suomi on nyt todistettu avoimen kusetuksen paratiisiksi, jossa kyvyttömät viranomaiset loisivat nettoveronmaksajien rahoilla, MOT.
Kieltäisivät tämän nyt suosiolla, vaikka eivät voisi valvoakaan. Kai se kansan säkissäkin pohja on.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa "lailliset" IkarosCoin ja WinCoin tästä enää puuttuvat. Suomalainen kusetettu nuolee nöyrästi haavansa ja menee sossuun nauttimaan kansan karttuisasta kädestä.

Anonyymi kirjoitti...


Muuten tuohon IPO:n liittyen, voiko osakepääomaa maksaa kryptovaluutalla? Edes bitcoineilla.

Niin hintahan sidotaan johonkin valuuttaan ja sen perusteella merkitään ostajalle osakkeet, on sitten ostokurssi muuttuva tai kiinteä. Jonkun täytyy varmaan vannoa, että yritys on saanut apportina kasan coineja, jonka arvo on?

Niin ja mitä tämä ostettava yritys sitten myy? dealshakeria ja kolikkopörssiä? Eipä taida olla suurta liikevaihtoa? No sitten lisäksi verkosto + koulutuspaketit.

no odotellaan.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän koko pörssiinlistautuminen ole tätä samaa peliä "ensi vuonna mielenkiintoisia asioita"? Eli pelin pitkittämistä vailla todellista tarkoitusta. Kävisiköhän niin, että ennen H-hetkeä koko pörssiinlistautumisesta vaietaan tai se perutaan jollakin tekosyyllä. Tunkeillehan menee läpi kaikki, joten aivan sama vaikka vetoaisivat auringonpilkkuihin.

Onhan tuossa vuorenkokoisia kiviä esteenä pörssiinmenolle. Ja tosiaan, mitä yritys tuottaa? Nauraahan tuolle konseptille naurismaan aidatkin. Ei mikään pörssi tuollaista ota sisään. Osakevaihdostahan se pörssikin tilinsä tekee eikä tuollainen "yritys" ole houkutteleva moottori tuollaiselle.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Puhumattakaan siitä miksi yritys, joka itse painaa rahaa, menisi pörssiin - eihän siinä ole mitään järkeä. Yleensä pörssiin mennään rahoituksen varmistamiseksi, mutta Onecoin voisi halutessaan louhia loput kolikot itselleen.

Anonyymi kirjoitti...

"Dealshaker diilit toimii hyvin tässä maassa myös, turha Petterin valehdella silmät pyöreänä että ei kukaan ota onecoineja vastaan eikä voi missään maksaa. Kyllä ottaa ja ihan 100% onecoineina. "

Eiköhän kaikista olellisinta tässä ole se, saako OneCoineja vaihdettua johnkin oikeaan valuuttaan. Kaikki ne tavarat/palvelut Dealshakerissa on isoa tappiota myyjälle, jos se ei voi vaihtaa OneCoineja oikeaan rahaan, jolla maksetaan esimerkiksi verot.

Anonyymi kirjoitti...

Tänään mennään Westendiin Pizza Duhokiin syömään pizzaa, huomenna ajetaan Äänekoskelle Koskenhelmeen syömään hampurilainen ranskalaisilla. Ja Onecoineilla. Näin saadaan uskottavuutta ja käytettävyyttä coineille. Tämä on hienoa! Näin meidän coinistien arkipäivä kuluu. Ja coineilla on käytettävyyttä! Huomenna taas ajetaan Äänekoskelle! Hiihaa!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Käykö Pizza Duhokissa Onecoinit? Miten niillä maksetaan?

Anonyymi kirjoitti...

Dealshitteristä ei ole löytynyt yhtään tuotetta jota haluaisin ostaa. No hätä, ei mulla ole yhtäkään onecoinia. Voin ihan ostaa mastercardilla taikka amexilla mitä tahansa mitä haluan. eli pitäkää tunkit coininne. Mihin helvetin tarkoitukseen tämä tulevaisuuden maksuvaluutta on. Paitsi tietenkin tyhjentämään tunkitettavien pankkitilit? Vastauksia? Tommi "maajohtaja" jos kertoisit minulle.

deckfromacard kirjoitti...

MuroBBS jäsenistä löytyi testaaja asialle. Ensin ostetaan kuponki DealShitteristä. Siitä saa PDF:n jonka voi tulostaa. Tulosteen kanssa mennään pizzeriaan. Pitserian pitäjä lukee tulosteesta QR-koodin ja kuittaa sillä ostoksen DealShitteriin. Kolikot siirtyvät kauppiaalle.
Veikeä yksityiskohta: kun tunkki ostaa pitsakupongin, kolikot katoavat tunkin tililtä. Kun kauppias piippaa koodin, kolikot ilmestyvät kauppiaan tilille.
Missä kolikot olivat tällä välin? "Blockchain explorer" ei näytä yhtään transaktiota joka vastaisi pitsaan maksettua summaa, yhtiö itse on sanonut että kolikot louhitaan jäsenten toimesta jäsenille eikä yhtiö osta kolikoita.

Etu tunkeille on huima: 5 500 euron koulutuspaketilla saa 16 500 euron OneCoinit (3 kertaa sen mitä sijoitus). Niillä voi ostaa 3 OneCoinin hintaisen pitsan (eli 30 euron edestä coineja) sen sijaan että maksaisi siitä listahinnat 9,50€.
Näin 10 sijoitettua euroa on välivaiheiden kautta muuttunut 9,50€ pitsaksi eikä tappiotakaan tule kuin 50c per pitsa.

Kauppiaalle tämä on katastrofi: kauppias tekee pitsan joka tulisi myydä hintaan 9,50€ jotta bisnes olisi terveellä pohjalla. Sitten hän antaa sen tunkille ja saa kolikot joita ei voi missään myydä eikä pitsa-aineksiksi muuttaa. Joka pitsa vuotaa punaista mustetta firman kirjanpitoon.

Anonyymi kirjoitti...

verohallintokin ottaa sitten omansa. Voiko kausiveron maksaa coineina?

Jaakko Kortepuro kirjoitti...

"Kauppiaalle tämä on katastrofi" Paitsi jos pääkusettajat maksaa jotain tästä uunokolikoiden hyväksymisestä jotain jotta leikkiraha saadaan näyttämään aidolta. Mitä jos näistä onnettomista leikkirahaa hyväksyvistä tehtäisiin juttu? Eikö heitä kannattaisi haastatella vai ovatko he jo maksettu hiljaisiksi. Kuinka muuten edes selviävät ALV maksuista?

Sioitus kirjoitti...

Onkohan ideana että tunkit vaihtaa kolikot osakkeiksi ja kun kaikki osakkeet on tunkeilla Ruja sanoo että yritys on teidän, olette omistajia, minä poistun kun en mitään omista. Saa pestyä kätensä ja tunkit voi tehdä firmalla mitä haluavat. Näin yunkit saavat tietyllä tavalla mitä halusivat ja Ruja nauraa matkalla pankkiin kun ei enää ole osaa eikä arpaa koko lafkaan.

Sebastian Tankkeri kirjoitti...

"Kauppiaalle tämä on katastrofi"

Ei ollenkaan kun tekee niin kuin tämä kauppias.
https://dealshaker.com/en/deal/discount-to-buy-vw-passat-comfortline-pakiet-business-keyless-access-1-8-tsi-bmt-180-km-132-kw-dsg-7-stopniowa-metalik-in-onemillionshop/-cMdkY1lQMHBFh*TjzHr6jamuX0*taOsNTgQs7q-Mzk~

Herra myy autoja, joku volkkari, ja haluaa osan maksusta euroina. Näinhän se menee ja on järkevää kauppiaallekin kun voi maksaa kulujaan. Harmi vain mutta tuo ei sovi Rujalle sitten ollenkaan. Soo soo, ei ole sopivaa ottaa osaa hinnasta euroina, osa pitäisi tilittää Rujan pussiin.
Tosin eihän siellä nyt enää noita olekaan myynnissä. Taitaa jäätyä herran tilikin kohta.

Jännä yksityiskohta muuten: Jos maksat kolikoilla vaikka sen pitsan niin kolikot siirtyvät pois lohkoketjusta niin ettei niistä näy enää jälkeäkään. Ostajan lompsasta ne kuitenkin häviävät ja jotenkin mystisesti myyjän lompsaan tupsahtaa saman verran kolikoita. Onecoin-BestofBest-Coin-Explorer ei kuitenkaan näytä, että tuollainen siirto olisi tehty. Tosiuskoville kova juttu silti eikä uskossa horjuta.

Jussi Makela kirjoitti..."Tänään mennään Westendiin Pizza Duhokiin syömään pizzaa, huomenna ajetaan Äänekoskelle Koskenhelmeen syömään hampurilainen ranskalaisilla. Ja Onecoineilla. Näin saadaan uskottavuutta ja käytettävyyttä coineille. Tämä on hienoa! Näin meidän coinistien arkipäivä kuluu. Ja coineilla on käytettävyyttä! Huomenna taas ajetaan Äänekoskelle! Hiihaa!"
Tänään menen ensimmäiseen ravintolaan ja ostan sieltä mitä haluan Mastercardillani. Huomenna voin mennä toiseen ravintolaan ja ostan sieltä mitä haluan Mastercardillani. Näin se käyttettävyys kasvaa ja maailmassa satoja miljoonia paikkoija missä voin käyttää Mc maksamiseen. Haluaisin kysyä että miksi Onecoin haluaa luoda uuden maksuvaluutan kun nykyiset toimii hyvin mielestäni niin voisiko joku kertoa mikä on pielessä kun uutta pitää kehittää?

Ps. Mielestäni olisi hieman puuduttavaa ajaa joko Westend-Äänekoski vain sen takia että voisin käyttää coineja mutta ehkä olen hieman yksinkertainen menneisyydessä elävä henkilö

Anonyymi kirjoitti...


Onko joku perehtynyt Dealsh:n Onko coinit niin kauan ostajan omaisuutta kunnes lunastaa kupongin? Eli ehkei sen puoleen näy transaktioita enne kuin myyjä lunastaa kupongin.

Eihän sen pitäisi kadota mihinkään blocketjusta, jos ostan ketjun 3.,4. ja 5. kolikolla pitsan niin myyjänjan kait pitäisi omistaa ketjun 2. ja 3. kolikko sekä 0,56 osaa 5. kolikkoa. Tai ehkä OneCoin on mullistava cryptovaluutta ne muuttavatkin ketjun loppuun uudella identiteetillä.

Mitenköhän toi pizzapaikan kolikot ovat lompakossa. 100 kpl:n myynnistähän sillä on 200 kolikkoa + 100 kpl 0,56 kolikoita, mitenköhän KYC toimii? Yhdistyyköhän kaksi osaa yhdeksi, jos niillä on sama alkukolikko? Eli jos olen ostanut perä perää kakis pizzaa 2+ 0,56 ja seuraavaksi 0,44 + 2 kolikkoa + 0,12 kolikkoa?

Niin ja onhan kannattavaa ostaa 2,56 OC:llä n.25 euroa kun saa samoja pizzoja 10-11 eurolla. Ai niin kun vertaa ostettuun koulutukseen niin splittien jälkeen tuo maksaakin vain 9 - 10 euroa. Hei OC:llä saatu voittoa euro, pari. Ja tämähän on opittu koulutuksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Petteri, jos sinun tietämys on tätä luokkaa mitä kirjoitat ja kysyt täällä
Käykö Pizza Duhokissa Onecoinit? Miten niillä maksetaan?

HALOO!!!

Miten sinulla on otsaa kirjoittaa että onecoinit ei käy missään maksuna ja nyt kyselet miten niillä maksetaan. Olet sinä sitten saakelin tyhmä mies ei voi muuta sanoa.

Jussi Makela kirjoitti...

Nyt taas täällä haukutaan Petteriä koska hän ei ole sanonut että Oneecoinit käy maksuna. Itse voin todeta että kyllä Suomessa on ehkä 4 paikkaa missä voi maksaa coineilla mutta onko se sitä mitä te Onecoinissa mukana olevat olette odottaneet? Miksi ei ole enempää paikkoja missä coinit käy kun Onecoinissa on kuitenkin mukana karvan alle 30 000 ihmistä? Ja oletteko tyytyväisiä siihen että voitte ostaa pitsaa,hampurilaisia tai jotain kasvatuslaatikkoja Onecoineilla? Ja kyllä tiedän että Onecoin on vasta alkutaipaleella mutta luulisi nyt että yli 2 vuodessa käytettävyys olisi hieman parempi

Anonyymi kirjoitti...

Mikä oli Jussi Bicoinin käytettävyys kahdessa vuodessa...käytännössä nolla. Pitäiskö siis verrata samohin aikajaksoihin Bitcoinin kanssa niin on vertailukelpoisia ja siihen nähden Onecoin on aika paljon edellä mitä Bitcoin oli 2011.

Ja helppo tuo Petterin kommentti että ei käy missään maksuna on tuolta kirjoituksista helppo lukea monesta kohtaa.

Eikä se mikään yllätys ole että tämä maa tulee kaikessa jäljessä, niin tulee käymään myös onecoinien käytettävyyden osalta verrattuna muihin maihin..se kun on täällä tapana kampitella ihmisiä ettei vaan kenelläkään menisi hyvin.

Jussi Makela kirjoitti...

Nyt taas ollaan parissa asiassa eri sivuilla. Ensinäkin minulle käytettävyys on sitä että voin ostaa/myydä tuotetta miten haluan, kenelle haluan ja milloin haluan ilman mitään rajoituksia. Onecoineja ei ole edes mahdollista vaihtaa euroiksi vaan ainut tapa on käyttää niitä dealshakerissa. Ja miksi haluaisin alkaa maksamaan ostokseni Onecoineilla kun nykyään maksan Mastercardilla mikä toimii mielestäni hyvin. Suurin osa cryptovaluutan omistajista ei halua sille lisää käytettävyyttä vaan on ostanut sitä sijoitus mielessä.

Ja kysymys mihin ei ole vieläkään tullut vastausta: Miksi esim Pizza Duhok haluaa myydä pitsoja 9,85e coini hintaan kun jos hän ostaisi suoraan koulutuspaketin niin hän saisi coineja parhaimmillaan hintaan 0,04e per coini? Jos tähän saan vastauksen joka on taloudellisesti järkevä niin lopetan Onecoin epäilemisen.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Suomessa on ehkä 4 paikkaa missä voi maksaa coineilla

Ei taida olla yhtään paikkaa, jossa voi oikeasti maksaa Onecoineilla - kas, kun niitä ei voi siirtää suoraan asiakkaalta kauppiaalle. Hassut kuponkiviritykset eivät ole mitään maksamista. Yhtä hyvin voisi sanoa, että maksan Finnairilla (kun sen plus-pisteitä voi käyttää jossain kaupoissa hyvittämään osan hinnasta).

Mikä oli Jussi Bicoinin käytettävyys kahdessa vuodessa...käytännössä nolla. Pitäiskö siis verrata samohin aikajaksoihin Bitcoinin kanssa

Bitcoin ei aluksi käynyt mihinkään, koska kukaan ei tiennyt mitä kryptovaluutta on. Onecoin tulee valmiille markkinoille ja lupaa olla Bitcoinia parempi, joten sen tilanne on ihan eri, samoin on uudempien kryptovaluuttojen (Ethereum ym) tapauksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Näin amatöörin (ja ei kovin syvällisesti aiheeseen perehtyneen) silmiin näyttää siltä, että OneCoinin nimiin myytävänä on koulutusta/koulutuspaketteja, joiden kylkiäisenä tulee jotain kuponkeja. Näillä etuseteleillä saa alennusta esim. pitsasta, neljässä(?) pitseriassa pitkin Suomea.

Vähän kuten vaikka plussapisteet, mutta sitä huonompi diili.

En laittaisi rahoja kiinni noin epämääräiseen ideaan, mutta jokainen tekee kuten parhaaksi näkee.

Anonyymi kirjoitti...

Ensi alkuun todettakoon (taas kerran) että KYC on vitsi koska todistettavasti "koulutuspaketin" on voinut ostaa ilman KYC, saada tokenit ilman KYC, laittaa tokenit louhintaan ilman KYC, saada OneCoinit tilille ilman KYC ja sokerina pohjalla vielä käyttää ne kolikot DealShakerissa pitsakupongin ostoon ja hakea pitsan pitseriasta - kaikki ilman KYC-tunnistautumista.

Sitten todettakoon että OneCoinilla ei ole lohkoketjua - backofficen näkymä on jo todistettu simulaatioksi, joten senkin puoleen seuraavalla nyt ole niin väliä, mutta:

Saivartelu siitä että miten KYC leivotaan joka kolikkoon pitäisi ehkä lopettaa?
Tai siis minunkin puolestani voi harrastaa yleistä kuittailua siitä että OneCoin-kaupustelijat jotka oman väittämänsä mukaan "ovat käyneet kaikki 7 akatemian tasoa" päästävät sellaisia aivopieruja kuin "jokaisen kolikon historia voidaan jäljittää koska KYC on leivottu jokaiseen kolikkoon".
Mutta kyse on siitä että nuo käärmeöljykauppiaat puhuvat aivan mitä sylki suuhun tuo. Jos puhuttaisiin oikeasti olemassa olevasta lohkoketjusta (mitä ei OneCoinilla ole) ja oikeasti olemassa olevasta ja toimivasta KYC-tunnistamisesta (mitä ei OneCoinilla ole) ja jos KYC-tunnistautuminen olisi joka käyttäjältä vaadittu (mitä ei OneCoinilla ole), niin silloin KYC olisi väistämättä kytketty lompakon omistajatietoon, ei kolikkoon.
Otan esimerkin:

OneCoinistit Petteri ja Tommi (nimet keksitty) ovat kumpikin saaneet kukkaroonsa 10 ONE ja KYC-tunnistautuneet. Petteri myy Tommille "spesiaalipitsan" hintaan 3,08 ONE (tuote ja hinta vedetty hatusta).
Nyt Tommin kukkarossa on 6,92 ONE ja Petterin kukkarossa on 13,08 ONE. Kukkaron omistaja voidaan tarkistaa lohkoketjusta, omistajan henkilöllisyys voidaan varmistaa KYC-tiedoista ja lohkoketjun historiasta näemme että Tommi on aiemmin omistanut 3,08 ONE enemmän kuin nykyään mutta siirtänyt sen summan Petterille.
Petteri lainaa nyt Tommille 3 ONE. Tommilla on siis 9,92 ONE ja Petterillä 10,08 ONE.
Ei ole mitään järkeä jäljittää siirsikö Petteri Tommille samat 3 ONE jotka Tommi oli maksanut Petterille, olennaista on tietää (je se näkyisi lohkoketjusta) että Petteri ja Tommi ovat siirtäneet em. suuruiset summat historiassa.

gustavus kirjoitti...

Jos Onecoin olisi paperiraha, niin aina sitä käytettäessä siihen niitattaisiin uuden omistajan tiedot (siis kun sen omistaja vaihtuu) ja tämä jatkuisi sitten loputtomiin. Digimaailmassa tietysti eri juttu, mutta kuitenkin.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tuossa ylempänä oli jo keskustelua siitä, miksi kukaan haluaisi ottaa vastaan Onecoineja, kun edes aidot Bitcoinit eivät kelpaa. Mikä hyöty kauppiaalle olisi hankkia uusi softa ottaakseen vastaan jotain kryptovaluuttaa, kun käteinen ja luotto/pankkikortit on keksitty? Kirjoitin aiheesta viime lokakuussa ja totesin, että moni aiemmin Bitcoineja vastaanottanut yritys oli lopettanut niiden käytön.

Miksi yksikään yritys ottaisi vastaan Onecoineja, sen paremmin verkossa kuin kassallakaan? Onecoineja haluavat käyttää vain verkoston jäsenet, joilla on virtuaalista rahaa niin että ranteita pakottaa. Miten käy rahalle, josta monet pyrkivät eroon, mutta jota kukaan ei halua ottaa vastaan? You do the math.

Sitten on vielä KYC, joka velvoittaisi kauppiaan aina selvittämään asiakkaan henkilöllisyyden (ja kertomaan omansa), jotta yhtään kolikkoa ei päätyisi harmaille markkinoille ja voisi käyttää "laittomiin tarkoituksiin".

Jokainen, joka vähänkin miettii asiaa omilla aivoillaan tajuaa kyllä, että vaikka Onecoin olisi todellinen kryptovaluutta (mitä se ei ole), sillä ei olisi tulevaisuutta maksuvälineenä.

Anonyymi kirjoitti...

"Tänään mennään Westendiin Pizza Duhokiin syömään pizzaa, huomenna ajetaan Äänekoskelle Koskenhelmeen syömään hampurilainen ranskalaisilla. Ja Onecoineilla. Näin saadaan uskottavuutta ja käytettävyyttä coineille. Tämä on hienoa! Näin meidän coinistien arkipäivä kuluu. Ja coineilla on käytettävyyttä! Huomenna taas ajetaan Äänekoskelle! Hiihaa!"
Tänään menen ensimmäiseen ravintolaan ja ostan sieltä mitä haluan Mastercardillani. Huomenna voin mennä toiseen ravintolaan ja ostan sieltä mitä haluan Mastercardillani. Näin se käyttettävyys kasvaa ja maailmassa satoja miljoonia paikkoija missä voin käyttää Mc maksamiseen. Haluaisin kysyä että miksi Onecoin haluaa luoda uuden maksuvaluutan kun nykyiset toimii hyvin mielestäni niin voisiko joku kertoa mikä on pielessä kun uutta pitää kehittää?

Ps. Mielestäni olisi hieman puuduttavaa ajaa joko Westend-Äänekoski vain sen takia että voisin käyttää coineja mutta ehkä olen hieman yksinkertainen menneisyydessä elävä henkilö"

Tämän kaiken voi tehdä sillä uudella Bentleyllä ja Ferrarilla jotka ovat tallissa ja ovat hankitut coineilla? Kari W vaihtaa vaan asusteita riippuen kummalla käy syömässä!

Anonyymi kirjoitti...

EI! Kari Wahlroos, kaikkien rakastama onecoin ambasador, vaihtaa autoa asun mukaan. Ei asua auton mukaan. Jos ei ole oikean väristä autoa, Kari ostaa coineilla uuden. Niin kuin tiedätte, coineilla voi ostaa autoja. Kohta coinit on kaikkialla käytössä. Deal shaker on vasta alku lämmittelyä. Jo ensi vuonna tapahtuu mielen kiintoisia asioita! Kaikki te vatustajat kalpenette aikanaan ja kadutte sanojanne!

Teidän pelleily KYC asialla paljastaa että te ette ymmärrä siitä yhtään mitään. Te ette tajua KYC merkitystä. Se on suurin keksintö tällä vuosi tuhannella. Tekniikan osalta luotan mieluummin kaksin kertaiseen tohtoriin Rujaan kuin tämän pelle palstan kirjoittajiin. Ruja on maailman merkittävin bisnes nainen.

Jaakko Kortepuro kirjoitti...

Murossa on meneillään aika mielenkiintoinen keskustelu. Maajohtajasta tehdään tutkintapyyntö poliisille koska on uunottanut yhtä poloista todella pahasti. Kiitos Petteri hyvästä työstäsi. Osallistuthan aineiston keräämiseen poliisille? Tämä alkaa mennä tosi jännittäväksi.

Jaakko Kortepuro kirjoitti...

Ruja on maailman ehkä älykkäimpiä rikollisia.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kiitos Petteri hyvästä työstäsi. Osallistuthan aineiston keräämiseen poliisille?

Toki, sitähän tässä on tullut tehtyä jo 2,5 vuoden ajan.

Anonyymi kirjoitti...


No senkin takia kaverijäbäkin hakee ruskean kirjekuoren, milläs todistat?
Tommi kertoo, että se on pelannut kasinolla kolikkopelejä... Toivottavasti kaveri on ottanut jotain todisteita omista kolikoistaan OC:ssä.

Kolikon sisäinen arvo on n.10 euroa, pizzojen perusteella ulkoinen arvo on n 3 euroa.

Ainut joka tuntuisi olevan mahdollista on aikanaan myyjien puheet, kuten muistakaa tämä on koulutusmyyntiä ei kolikkomyyntiä, muuten olisi sijoitustoimintaa. Tuleeko toiminta sijoitustoiminnaksi kun louhitaan tai kun siis saadaan kolikoita.

Nythän todennäköisesti tuomiot Italiassa on ehkä saatu puheista luokkaa kun sijoitat 5000 saat kolmen splitin jälkeen 500.000 tokenia -> 500 000 coinia ja lopulta 1.000.000 euroa, kun hinta nousee 20 euroon. Vaikka todellisuudessa saat nykyvaikeudella 5.000 coinia ja nykyarvolla olisi potti n.50.000 euroa.

p.s. OC tarvitsee sitä pankkiiria siski, että saavat johtoonsa jonkun joka osaa pankkikieltä. Kumma ettei Ruja kelvannut, tai no tiedä sitten mitä teki siellä investointipankissa.


Sioitus kirjoitti...

Sitten aikanaan kun tätä toivottavasti käräjöidään on mielenkiintoista katsoa KRP:n lausuntoja medialle. Näinköhän kertovat mokanneensa ja pahasti.

Anonyymi kirjoitti...

Yarvensivun pariskunta on tunnettu onecoin kusettajakaksikko. Mutta tietääkö kukaan sen henkilön nimeä joka oli Lahdessa sijainneen onecoin-toimiston vetäjä? Sen jolla oli henkilökuntta?

Anonyymi kirjoitti...

Jospa KRP oppi yhdestä kerrasta ....

Anonyymi kirjoitti...

Miksi petteri, sebastian tunkkeri ja muut ette seuraa muita yhtä aktiivisesti. Tässä kirjoitusta liittyen mm Ethereumiin. Eikös nämä ole niitä faktoja jota tekin kerrotte eteenpäin.

https://ftalphaville.ft.com/2017/06/01/2189634/its-not-just-a-ponzi-its-a-smart-ponzi/

Petteri Järvinen kirjoitti...

Juttu vaatii rekisteröinnin, joten sisältö jäi näkemättä. Yleisesti ottaen on jokaisen oma asia, mihin sijoittaa rahojaan. Mutta jos toimintaan kuuluu toisten värväystä ja tahallista valehtelua, kyse on rikoksesta. Tietääkseni kukaan ei ole värväämässä kavereitaan Ethereumin ostoon eikä sen takana ole yritystä, jonka avainhenkilöt rikastuisivat tietämättömien kustannuksella.

Bitcoin, Ethereum ja muut kryptovaluutat sisältävät korkean riskin, enkä suosittele niitä sijoituskohteiksi kenellekään, joka ei perehdy asiaan riittävästi. Ne ovat kuitenkin oikeita valuuttoja, joiden arvo määräytyy vapaasti markkinoilla, ja ovat kenen tahansa ostettavissa/myytävissä.

Sebastian Tankkeri kirjoitti...

Onecoinissa riittää kyllä selvittämistä varsinkin nyt, kun on selvinnyt millaisia rahamääriä tämä ex-maajohtaja on saanut ruskeassa kirjekuoressa ja sitten on tämä rahanpesututkinta. Onecoin on kansakunnan syöpä ja se pitää kitkeä pois. Avaisit sinäkin jo silmäsi.

Anonyymi kirjoitti...

Ai syövän tilasit itsellesi Tankkeri, tilauksesi vastaanotettu ja syöpä lähetetty tulemaan sinulle postissa.

Anonyymi kirjoitti...

Petteri, jos joku jäsen valehtelee jossain päin maailmaa niin se on hänen virhe ja kantaa vastuunsa. Sinä valehtelit ihmisille JIPPII jutussa vaikka selvisitkin jollain ihmeellä tuomiosta. Koetko nyt tekeväsi jotain hyvää tälle maalle? Mustamaalaat julkisesti ihmisiä sekä yhtiötä, yhtiön perustajaa, toimitusjohtajaa. Olet todella vastenmielinen ihminen ettei ole toista tullut vastaan. Yhtiö kehittyy ja kasvaa vaikka kuinka koitat itkeä. Romanian expo oli vasta alkua, etkä sille mitään voi. Media huomioi sen positiivisesti. Käytettävyys kasvaa joka päivä, sori nyt vaan mut sinusta on jo tullut se narri!

Anonyymi kirjoitti...

No kerroppas nyt (Tommi), että miten se käytettävyys on kasvanut? Äläkä yritä lässyttää mistään Dealshakerin kuponki virityksistä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mustamaalaat julkisesti ihmisiä sekä yhtiötä, yhtiön perustajaa, toimitusjohtajaa.

Ainakin minä teen sen omalla nimelläni, ja vastaan sanoistani.
Sinusta ei voi sanoa samaa.
Kirjoita omalla nimelläsi niin vastaan muihinkin kohtiin.

Jussi Makela kirjoitti...

Käytettävyys kasvaa? Mihin muuhun kuin dealshakeriin tai OFC voi coineja käyttää? Dealshaker on sama asia kuin bonus pisteet mitä saa esim Finnairilta tai Bonuswayltä. Onko nuo myös valuuttoja koska niitä voi käyttää ja saada tuoteita niitä vastaan.
Ja ihmetyttää se että missä mediassa Onecoinista puhutaan? Seuraan kymmeniä finanssialan uutis-sivustoja ja en ole koskaan lukenut Onecoinista. Ja selitykseksi ei riitä se että Onecoin on niin mullistava että ei isot halua että niiden jalkojen päälle astutaan. Lähes päivittäin tulee juttuja Bitcoinista tai Ethereumista ja siitä kuinka isot pankit kehittävät omaa lohkoketju tekniikkaa. Missä Onecoinista kertovat jutut? Olisi mukava saada joskus järkeenkäypä vastaus kysymyksiin mutta se ei taida olla mahdollista.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti Järvinen pääsee vastaamaan sanoistaan lakitupaan, sullahan on siitä jo kokemustakin.

Anonyymi kirjoitti...

Koinistit eivät ikinä haasta oikeuteen ketään. He joutuisivat siinä tilanteessa tekemään tiliä omasta toiminnastaan eikä mikään onecoinin sisällä kestä päivänvaloa.

Ketään ei ole mustamaalattu. On vain kerrottu helposti todennettavia faktoja näiden ihmisten toiminnasta, mitkä nekään eivät juuri päivänvaloa kestä.

Onecoinin käytettävyys ei kasva mihinkään. Dealshaker - joka sekin on pelkkä vitsi - kuivuu kasaan. Merkit ovat jo nyt näkyvissä. Ponzi vetelee viimeisiään. Narri!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Toivottavasti Järvinen pääsee vastaamaan sanoistaan lakitupaan, sullahan on siitä jo kokemustakin.

Mene tekemään tutkintapyyntö poliisille, niin aletaan selvittää asiaa ja sinäkin pääset vastaamaan sanoistasi ihan omalla nimellä.

Jussi Makela kirjoitti...

Aika koomista että täällä puhutaan Petterin menneisyyden tapahtumista. Onneksi kukaan Onecoinista ei ole tehnyt mitään aiemmin. Pieni muistelu hetki:
Ruja on tuomittu petoksesta ja oli mukana Bigcoinissa joka oli epäonnistunut huijaus.
Myös Sebastian Greenwood taisi olla mukana samassa ja nyt yksi arvostetuimmista Top leadereista.
Tommi oli mukana wincapitassa ja t6 pokerissa ja nyt on/oli Suomen maajohtaja
Ja tietysti loppuun Staffan Liback joka kavalsi yli 5 miljoonaa IkarosGroupilla ja piileskelee Thaimaassa ja odottaa että syytteet vanhenee.

Mutta eihän nuo ole mitään verrattuna Jippii juttuun missä Petteri oli eli jatkakaa vaan syyttelyä kun aihetta on...

Anonyymi kirjoitti...

Petteri on selvittänyt Jippii-kuviot juurtajaksain kirjassaan. Kannattaa lukea jos aihe kiinnostaa. Joka tapauksessa typerää puhua edes samassa lauseessa siitä tapahtumasarjasta ja verkostokoijareiden tietoisista huijauksista.

Sitäpaitsi harvalla meistä on korkeimman oikeuden lausunto syyttömyydestä. Tapahtumalla spekulointi jälkikäteen osoittaa vain asiallisten argumenttien puutetta.

deckfromacard kirjoitti...

On se vain jännä juttu että Bitcoin-kehittäjät ja Etheurem-kehittäjät ottavat palkkaa Bitcoineina ja ETH, koska uskovat valuutan tulevaisuuteen.
Ruja ja Kari ottavat palkkaa vain euroina, samaten Greenwood, Steinkellerit jne. Missä on se usko omaan valuuttaan?
No okei, Steinkellerit jättivät koko "alalinjansa" tyhjästä roikkumaan ja hyppäsivät pois OneCoinista mutta entäs Ämbässädöör Kari Walrus?

Tunkit ostavat OneCoineilla Buddhapatsaita, aurinkorasvaa, keinoturkiksia ja kiinalaisia lasikoruja.
Kari ostaa euroillaan ja bitcoineillaan Lamborghineja ja Ferrareita.

Mutta kaipa se vaan karavaani kulkee? :D

Markus kirjoitti...

Miten täällä aikuiset ihmiset edes jaksaa kyseenalaistaa sitä, että onecoin on pelkkää huijausta ollut alusta asti aina loppuun asti...

Kun kerran se rahaliikenne on vain yhteen suuntaan, mustalaispoppaämmän taskuun itä-eurooppaan, eikä (euro)kolikkoakaan ole koskaan tullut takaisin eikä koskaan tule takaisin = huijaus! Rahat on menny - deal with it! Ainakin mustalaisämmällä on lokoisat oltavat. Nuolkaa nyt tyhmät haavanne ja menkää seuraavaan kusetukseen mukaan. Jos siitä vaikka joskus tulisi jokunen ihan oikea euro-ropokin takaisin päin... Tuskin... Mutta jos... Ehkä se viideskymmenes kerta toden sanoo!

Anonyymi kirjoitti...Saiko verkostopalkkio euroja kuinka helposti takaisin?

deckfromacard kirjoitti...

Tämä.
OneCoin on epäilemättä kusetus (syiksi riittänee vaikkapa epärealistinen arvonnousu jolle ei edes esitetä mahdollisuutta arvon laskemisesta, toiminnan piilottaminen peiteyhtiöiden taakse, jatkuvasti ilman ennakkovaroitusta lopetetut pankkitilit, jatkuvasti perutut lupaukset mallia konvertoiva Mastercard, finanssivalvonnan kiellot Italiasta, Saksasta, Belizestä, jne.?)

Tästä huolimatta jotkut ovat sitä mieltä että rahaa tulee. Miksi? No koska kyseessä on Ponzihuijaus JA pyramidihuijaus. Olennaista on maksaa palautuksia olemassa oleville "sioittajille" niin kauan kun uusia idiootteja on jonoksi asti. Havainnollistan:
Alussa Siiri Sioittaja on laittanut 5 000 EUR "koulutuspakettiin" jolla hän on saanut 10 000 EUR OneCoinit. Sitten Siiri houkuttelee neljä kaveria mukaan ja saa 500 EUR "verkostobonuksen" per kaveri, tarkoittaa että Siiri on saanut 2 000 EUR takaisin. Nämä verkostobonukset maksetaan aina, koska se pitää illuusiota yllä ja sitäpaitsi Rujan Veskan hellään huomaan menee 4 500 EUR per takaisin maksettu 500 EUR joten se on OneCoinillekin ihan kannattavaa toimintaa.
Lisäksi Siiri myy kolikoitaan. Koska uusia "sioittajia" tulee mukaan, saavat Siirin kaltaiset aikaiset liittyjät verkostobonuksia joista osalla pitää ostaa kolikoita toisilta "sioittajilta".
Kuten sanottu, verkostobonukset maksetaan aina, koska se kannattaa. Kolikoiden kautta takaisin kierrätetty verkostobonus antaa illuusion valuutan arvosta. Myyntirajoitukset vähän jarruttavat touhua mutta puolessa vuodessa Siiri on saanut myytyä kolikoitaan uusille tunkittajille yhteensä 3 000 EUR edestä.

Nyt Siirillä on taas 5 000 EUR tilillä (ja 8 000 EUR OneCoinit jotka hän uskoo voivansa myydä tulevaisuudessa pois). Siiri kokee jääneensä omilleen ja rientää kertomaan kaikille miten toimiva "sioituskohde" OneCoin on! Onecoinista vakuuttuneena Siiri rekryää mukaan kuusi muuta ihmistä, tienaa vielä 3 000 EUR siinä ohessa ja pajatsoon tulee lisää rahaa jolla voi ostaa kolikoita.

Suomessa oli Vuorisen mukaan viime vuoden maaliskuussa 18 000 OneCoin-sioittajaa? Kuvittelisi että OneKoijareitten mielestä heitä on jo tuplaten, mutta oletetaan matematiikan helpottamiseksi että heitä on 33 000 joista viimeiset 30 000 on "rekrytoitu" mukaan niiden jäljelle jäävien 3 000 toimesta (eli jokainen näistä 3 000 "sioittajasta" on jo päässyt omilleen hankkimalla mukaan 10 muuta).
Nämä 30 000 ihmistä saavat alkaa kasaamaan vauhdilla verkostoa, heidän pitää löytää 300 000 ihmistä että pääsevät edes omilleen. Siinä ohessa Rujan Veska saa huolehdittavakseen 300 000 * 4 500 EUR, eli maltilliset 1,3 MILJARDIA, jotka eivät enää koskaan palaa "sioittajille". Ja jotta nämä nyt rekrytoidut "sioittajat" eivät suutu kun rahat menivät kankkulan kaivoon, heidän pitää rekrytoida 3 000 000 uutta "sioittajaa" jotta he ovat päässeet omilleen.
Ai pahus, taitaa loppua Suomesta kesken aikuisväestö joka voi maksaa 5 000 EUR "koulutuspaketista"? No, toivoa sopii ettei kukaan "sioittanut" enempää kuin mitä on valmis hymyillen häviämään.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on erittäin selkeä ja osuva kuvaus tästä systeemistä. Jussilan ternimaitokapseleiden ja Zinzinon öljylitkujen tapauksessa jengillä on sentään jotain konkreettista ja popsittavaa hyödykettä (= turhaketta), jonka kuvittelevat vaikuttavan terveyttä edistävästi mutta onecoinin tapauksessa kaikki on täysin virtuaalista. Netistä googlettamalla kokoon kyhätyt koulutuspaketit menevät tähän samaan kategoriaan.

deckfromacard kirjoitti...

Anonyymin markkinoimat 7 mannerta joilla OneCoin toimii näkyvät muuten OneLifen markkinointimateriaalissa (klikkaa tästä)

Anonyymi kirjoitti...

Tokenit on tarjolla muillakin..pitäiskö Petterin perehtyä vähän syvemmin tähän digitaaliseen maailmaan

https://cointelegraph.com/news/within-seconds-mozillas-former-ceo-raised-35m-by-issuing-tokens-instead-of-shares

Anonyymi kirjoitti...

"Tokenit on tarjolla muillakin..pitäiskö Petterin perehtyä vähän syvemmin tähän digitaaliseen maailmaan "

Tampio. Se miten Onecoin määrittelee tokenin on täysin eri mitä yleisesti sanotaan tokeniksi kryptovaluutoissa. Esim. Bitcoin lohkoketjussa tokenilla tarkoitetaan yleisesti vain bitcoin rahaa (BTC).

deckfromacard kirjoitti...

Pitäisikö anonyymin perehtyä vähän syvemmin siihen mistä puhuu?
Splititkin on käytössä muillakin ja ne tarkoittaa ihan muuta kuin mitä OC:lla.

Anonyymi kirjoitti...

Sellainen yleinen havainto on, että tunkittajat ja oc-huijatut keksivät lennosta perusteita sille, miksi heille kerrotut faktat eivät pitäisi paikkaansa. Lisäksi viskotaan ilmaan erilaisia tärppejä täysin muista aiheista (jotka eivät edes liity keskustelussa olevaan asiaan), jotta ei tarvitse vastata kiusallisiin kysymyksiin, tai ylipäätään yritetään epätoivoisesti ohjata koko keskustelua muille alueille.

Anonyymi kirjoitti...


Anonyymille: kuinka noi 35M ostetut tokenit toimii ja missä viitekehyksessä?

Anonyymi kirjoitti...

"Tokenit on tarjolla muillakin..pitäiskö Petterin perehtyä vähän syvemmin tähän digitaaliseen maailmaan

https://cointelegraph.com/news/within-seconds-mozillas-former-ceo-raised-35m-by-issuing-tokens-instead-of-shares"


Niin ja Onecoin väittää keränneensä tziljoona euroa. Pelkästään tämän tiedon avulla voi päätellä, että kyseessä on huijaus.

Anonyymi kirjoitti...

"Anonyymille: kuinka noi 35M ostetut tokenit toimii ja missä viitekehyksessä?"

Viitekehys on kysynnän ja tarjonnan laki. Onecoinin tapauksessa viitekehys on huijaus. Jokainen alkeellisen laskutaidon omaava voi pohtia, ovatko Onecoinin ilmoittamat luvut uskottavia verrattuna esim. tähän 35 miljoonaan.

Anonyymi kirjoitti...

Miten ylipäätään ihmiset haluavat uskoa, että jonkun toimijan kehittämällä kuvitteellisella monopolirahalla olisi mitään arvoa muihin virallisiisn valuuttoihin nähden? Itse asiassa koko OC-touhu on kuin maailmanlaajuista monopolin spelaamista oc-yhtiön luomassa virtuaalimaailmassa, coinistien oma habbohotel. Kusetus tulee viimeistään konkreettisiksi näille uskovaisille silloin, kun onecoin avautuu markkinoille eli arvo menee nollaan tai sitten systeemi on jo aiemmin pysäytetty ja pyramidin huipulla olevat henkilöt paenneet rahoineen.

Anonyymi kirjoitti...


Ei vaan missä viitekehyksessä noi Mozillan perustajan keräämät 35M tokenit toimii. Vai oliko anonyymi poiminut jostain sopivan uutisotsikon?

Onkos kukaan muutes katsonut Tom McMurrain tuubin miksei OneCoin ole CoinCap.io:ssa. Onko toi CoinCap muuta kuin kurssin seuraamispaikka niin ja kokonaisarvon seuraamispaikka?
niin ja miksei OC, kun oleeme privatecompany? Emme halua paljastaa formulaa ulkopuolisille, kuten bitcoinille, eihän KFC:n lähetä reseptejään niitä haluaville, tai CocaCola paljaste reseptiään julkiseksi. Ai niin Tomille tiedoksi CocaCola on pörssissä ja se on sitten ilmeisesti paljastanu reseptinsä,

Jussi Makela kirjoitti...

Voisiko joku coinisti kertoa että minkä takia Onecoin listautuu? Yleensä silloin haetaan uutta pääomaa mutta mihin Onecoin sitä tarvitsee koska voi louhia coineja? Ja aikooko Onecoin lisensoida "lohkoketjunsa" ja myydä lisenssejä siihen? Eikö tämä ollut se syy että miksi Onecoin listauu, ensimmäinen "lohkoketju" tekniikkaan keskittyvä yritys pörssissä... Eihän tässä tarvitse kuin vuoden päivät odotella että IPO tapahtuu ja sen jälkeen me negatiiviset ihmiset saamme syödä sanamme kun kurssi vaan nousee ja nousee... Mikä tulee muuten olemaan Onecoinin market cap IPO jälkeen? Aikamoinen määrä coineja ainakin Onecoinilla on kun kaikki ostavat OFC coineilla. Olisi mukava saada coineistelta arvioita tästä...

Anonyymi kirjoitti...

Siinähän tulee käymään niin, että oc-osakkeen arvo menee samantien nollaan eikä niitä kukaan halua ostaa, jolloin oc-huijatuille jää käsiin tukku arvottomia osakkeita ja menetetyt rahat, joilla on ostettu arvotonta koulutusta. Onhan oc-yhtöllä sinänsä pääomaa eli ne eurot, joilla jengi on noita kopioituja pdf:iä ostanut sikäli kun rahat eivät ole kaikki menneet johtoportaan taskuihin.

Tässä on jo tullut mielenkiintoisia arvioita listautumisen syistä. Itse oletan, että tämä tarjoaa oc-yhtiölle perustellun exitin ylläolevan mukaisesti ja perustajat ja pyramidin huipulla olijat voivat siirtyä nautiskelemaan huijaamalla saaduista rahoistaan ja suunnittelemaan seuraavaa koijausta.

Anonyymi kirjoitti...Eihän ne nyt kait koulutustytärtä myö vaan dealshakerin kolikkopörssin tai jotain hienoa... Emo varmaan myy osan osakkeistaan euroja vastaan ja uusantina kolikkoja vastaan. Tai sitten siirtää rahat konserniavustuksena emolle. koulutuspakettien myyntihän taitaa loppua 2018.

Anonyymi kirjoitti...

Kenen luulet niitä osakkeita euroilla ostavan?

Anonyymi kirjoitti...

"Tässä on jo tullut mielenkiintoisia arvioita listautumisen syistä. Itse oletan, että tämä tarjoaa oc-yhtiölle perustellun exitin ylläolevan mukaisesti ja perustajat ja pyramidin huipulla olijat voivat siirtyä nautiskelemaan huijaamalla saaduista rahoistaan ja suunnittelemaan seuraavaa koijausta."

Juuri näin näissä MLM IPOissa kuten SiteTalkissa tapahtuu/tapahtui. Virallisessa pörssissä arvot tippuvat minimiin eikä kukaan halua ostaa.

"No näin voi osakemarkkinoilla käydä.. Mutta ei hätää, olemma juuri aloittamassa tämän uuden opportunityn joka tarjoaa huiman mahdollisuuden rikastua...!"

Anonyymi kirjoitti...

Poikiipa tämä surullisia elämäntarinoitakin:
http://www.vauva.fi/keskustelu/2628094/kuinka_puhua_miehelleni_jarkea_onecoin_ksetuksesta_ei_usko_kenenkaan_jarkipuhetta

Anonyymi kirjoitti...

Aaahh, Nämä kommentit on parasta viihdettä mitä suomesta löytyy. Oikein innolla odotan että Petteri kirjoittaa uuden blogin OneCoinista. Petterille nostan hattua! Minulla olisi jo päreet palaneet näitten rajoittuneiden henkilöiden kanssa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onneksi on varapäreitä, mutta silti ajoittain tahtoo loppua usko ihmisiin ja totuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Koitahan sinnitellä Petteri!Oikeassa olevan on helppo hymyillä lopussa!Tämänkin huijauksen loppu on jo lähellä!

Anonyymi kirjoitti...


Ihmetyttää miten IPO:ssa saadaan kurantti apportin arvostus, OneCoinithan ovat apporttia. Bitcoinillahan on sama asia, mutta niille on ulkopuolinen arvonmääritys. Tai no Nythän One coinin arvostus sisäisesti on n.10 euroa, Dealissä taitaa arvo olla 3 euron paikkeilla.

Anonyymi kirjoitti...

Nuo arvostuksethan ovat täysin pyramidin sisäisiä eivätkä ole määräytyneet vapaasti kuten bitcoinilla. Kun näin käy, niin arvostus putoaa nollaan ja korttitalo romahtaa. Sitä odotellessa vielä reilu vuosi ellei oc-yhtiö sitten osta jälleen lisäaikaa ilmoittamalla uusista viivytyksistä.

Anonyymi kirjoitti...

Maajohtaja Vuorinen muuten tuossa linkitetyssä jutussa puhuu OneCoinista rahantekolähteenä: "Vuorisen mukaan uuden kryptovaluutan arvo voi kasvaa kohisten ja 5 000 euron panoksella voi tienata kahdessa vuodessa jopa 480 000 euroa."
ja
"Vastine rahalle on siis se oikeus koulutukseen. Onko koulutus sen rahan arvoinen? Siitä voidaan olla montaa mieltä. Lopulta asian ratkaisee asiakas: jos hän ostaa sen, on hän myöntynyt siihen, että se on sen arvoinen.
Edelleen se valuutta on kiinnostavin asia tässä, ei siitä pääse yli eikä ympäri.
"

Samaten Kryptokuningatar Ruja Ignatova vielä yli puoli vuotta myöhemmin, tammikuussa 2016:
https://youtu.be/k5EP0g9foco
"me emme ole verkostomarkkinointiyritys, oikeasti me olemme finanssipalvelualalla.
Jonain päivänä heidän kaltaisensa
(Kari Wahlroos, Juha Parhiala, toim.huom.) tulevat minun luokseni ja sanovat: Me teimme paljon rahaa komissioilla mutta itseasiassa me teimme vielä enemmän rahaa kolikoillamme."

Näistä lähtökohdista katsoen on aika outoa että se pörssi joka Vuorisen mainostaman kahden vuoden aikana on ollut ainoa keino saada rahaa kolikoista, ei olekaan koskaan ollut oikeasti paikka jossa kolikoita voi myydä ja jossa niillä voisi rahaa tehdä.
Näin siis Lähettiläs Kari Wahlroosin mukaan Tampereella 04.09.2016 - yli vuosi Vuorisen haastattelun jälkeen ja yli puoli vuotta Ignatovan "enemmän rahaa kolikoilla" puheen jälkeen - (noin kohdassa 18:19):
https://youtu.be/lrqHB62M_M8
"Sen jälkeen meillä on tää Exchange josta Tommi jo mainitsikin ja mun on nyt pakko siihenkin puuttua että se nyt on ihan nyt vaan sellainen harjoittelualusta ja nyt jos täällä on niitä ammattilaisia - niinku mä olen kuullut että se on sitä ja tätä puuttuu - se että niinhän perhana puuttuukin. Se on ihan semmonen 90% ja rapiat normaaleista ihmisistä ei tiedä mitään koko asiasta, niin siellä sä voit vähän harjoitella miten se kolikko menee kaupaksi ja mitä niillä voi ostaa. Se on sitä varten ja siihen toimintaan se on luotu ja ei mihinkään muuhun."

Miten ne isot rahat sitten piti tehdä kun kolikoita ei koko aikana ole voinut myydä kuin tuolla pörssissä joka ei siis ole pörssi ollutkaan?

Anonyymi kirjoitti...On se kumma, että pitää olla niinku sellainen harjoittelualusta kaupankäyntiä varten. Minulla on pankista tili ja arvo-osuustili. Lähetän tililtä eurooppalaisia kolikoita, euroja, kaupanvälittäjälle pörssiin ja saan osakkeita aikanaan tilille, tiedon saan kaupoista, heti kun ne on tehty. Toki kauppojen selvityksessä eli rahan siirrossa menee pari kolme päivää. Ja huom jos erän ostohinta on kuluineen 300 euroa niin hinta on 300 euroa.

Dealshakerissä, tästä vastaavasta maksaisin 900 euroa 300 euron osakepotista.

p.s. nämä mainostajat eivät taida itsekään ajatella mitä ne puhuu. Osiko niin että riittävän agressiivinen puhetyyli ja paljon puhetta, niin kuulija ei pysy perässä varsinkaan jos ei tajua asiasta mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Euroopan suurlähettilään puhe on paatokseltaan ja sisällöltään ihan samanlaista kuin entisen kaverinsa (Petteri Jussila -vainaa). Kaupattava tuote ja sen ominaisuudet menettävät lopulta merkityksensä, yleisön kysymykset ja vastaväitteet jätetään huomiotta, hehkutetaan hypoteettisia hyötyjä tulevaisuudessa (tällähän se tilaisuus yleensä käynnistetään), nostatetaan hurmoshenkeä, käsketään vääräuskoisten painua muualle, jne, jne.

Tunkittajat ja höynäytetyt sen sijaan hassunhauskasti joutuvat heikommilla puhelahjoilla varustettuina yleensä keksimään lennossa perusteiluita ja vastauksia epäilevien tuomasten ihmettelyihin. Näistähän on ihan youtube-materiaaliakin olemassa. Näissä yhteyksissä toistuvat mm. sanat: ilmeisesti, luultavasti, todennäköisesti, ...

Anonyymi kirjoitti...Kumma muuten eteivät noissa nostatuspuheissa muista muistuttaa, että lopulta emme lupaa muuta kuin koulutusta, tokenit ja kolikot ovat vaan opetuksen lisäväline, lopulta tämä kaikki on vaan cryptovaluuttakuoultusta. Jos lopulta arvo häviää, niin olette ostaneet vain koulutusta.Niin ja lukeehan se siellä jossain koulutusmateriaaleissa.

deckfromacard kirjoitti...

Itseasiassa koulutusmateriaaleissa ei mainita OneCoinia ollenkaan (ainakaan alkuperäisissä 5:ssä PDF:ssä ei mainittu). Ei myöskään sitä, että koulutuksen ostaja on ostanut vain koulutusta.

Anonyymi kirjoitti...

Mites niissä prujuissa sitä edes voitaisiin mainita, koska ne on kopioitu muualta muuttaen vähän lauseita sieltä täältä mutta kuitenkin niin laiskasti, ettei sinne ole laitettu mitään onecoin-jorinaa lisäksi. Siinähän jengi sitten ostelee prujut kopioineen tuhansilla euroilla kun luulevat, että monopoliraha joskus tulisi yleiseksi vaihdannan välineeksi. Eihän se sitä tullut kunnolla dealshakerissakaan, jossa tarvitaan tuhdisti euroja tykö ja eliitti vie siitäkin kunnon siivut päältä. Mutta nämäkään faktat eivät tosiuskovaisia hetkauta.

Sebastian Tankkeri kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Eihän se sitä tullut kunnolla dealshakerissakaan, jossa tarvitaan tuhdisti euroja tykö ja eliitti vie siitäkin kunnon siivut päältä.


Äläs nyt. Nytkin on myytävän kokonainen talo pelkillä uunokolikoilla.

https://dealshaker.com/en/deal/i-want-to-sell-a-small-house-in-victoria-by-coins/t93dtIsqBkb8Jg3yajKKLJc0aS2zDoM64oWjZSsvEME~

Siinä jää Ruja nuolemaan näppejään kun huomaa kuinka kepeästi uunokolikko vaihtaa omistajaa ja KYC dokumentit vain viuhuu.

Mutta se on tietenkin sivuseikka, että töllin myyntihinta on 233 565.75 ONE mikä tekee nykykurssilla 2,8M€ kun tölli on arvioitu vain 345703$ arvoiseksi. Vai ostaisiko joku muka 2,8M€ kaksion keskeltä melkein slummia. No, on siellä kokolattiamatot ja tuulettimet katossa.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Sebastian Tankkeri kirjoitti...

Vikisen täällä kun harmittaa etten pysty ostamaan itselleni tuota loistolukaalia.

deckfromacard kirjoitti...

On tuo OneCoin kyllä todellinen tulevaisuuden maksuvaluutta: jos DealShakeriin laittaa tavaraa myyntiin OneCoin-hinnoilla (eli euro-osuus on 0€), sanotaan vaikka että hampurilainen hintaan 1 ONE...
...ja OneCoinin eurokurssi muuttuu (9,75€ -> 12,35€)...
...niin tuotteen hinta tippuu automaattisesti vastaamaan kurssin muutosta! (Hampurilainen maksaa enää 0,79 ONE)

Tällä "tulevaisuuden maksuvaluutalla" hinnat on siis lukittu siihen vanhanaikaiseen ja romahdusherkkään euroon.
Koska paskat logiikasta.

William Gallop kirjoitti...

Ruja Ignatova oli "Vuoden bisnesnainen" Bulgariassa pari vuotta sitten. Kiinnostaisi tietää aikaisempien ja myöhempien vuosien Vuoden Bisnesnaisista. Vai oliko titteli ainutkertainen? (Vrt pohjoiskorean Ikuinen Presidentti).

Anonyymi kirjoitti...

Terveiset täältä coinistien ”Suviseuroista” kyllä taas tehtiin maaiman valloitusta eilen viina vedettiin ja tanssitiin OC hyväksi, pikkuisen on ylälinja turvonnu makiasta elämästä oikei Espajasta asti tultu paikalle. Tänään jatkuu dealshaker koulutus , miten ajetaan yrittäjät konkurssiin.

Voisiko paikalla olevat timantit kommentoida , miten yrittäjä saa euroja ?
Voisin olla varma , ettei Pirkkahalliin tule messuja lokakuussa, koska peto on jo irti …

https://cointelegraph.com/news/onecoin-nears-end-in-norway-as-authorities-issue-ultimatum


Jos edes tuohon saisi kommentteja , kyllä on ylä linja juossut kovaa karkuun alle 70 henkeä ”Suviseuroissa”.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.businessforhome.org/2017/06/onecoin-dealshaker-merchant-exhibition-in-rumania-visited-by-thousands/

Käytettävyys kasvaa päivä päivältä etkä Petteri sille mitään voi, harmittaa vaan niiden puolesta jotka ovat sinun satuja uskoneet yli kahden vuoden ajan.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Anonyyminä sinun on helpppo kertoa omia satujasi. Jos uskot itse tarinoitasi, mikset kehtaa esiintyä omalla nimelläsi?

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Petteri Järvinen kirjoitti...

Ei pidä provosoitua, vaikka provosoidaan. Poistan kirosanat ja alatyyliset ilmaukset olivat ne kumpaa puolta tahansa.

Anonyymi kirjoitti...

Yritämme uudestaan, ilman capitalseja ja ilman kirosanoja ;-)
Bloginpitäjän kommentti oli varteenotettava eikä siihen ole huomautettavaa!

Siis: mikä ihmeen "käytettävyys". Coinistien tulisi ymmärtää, että dealshaker on hyvää vauhtia kuivumassa kasaan. Syön hatullisen jos vielä marraskuussa kukaan edes muistaa mikä oli dealshaker!!

Dealshakerissa n. 10 kauppiasta omistaa yli 10% kaikista tarjouksista. Ettekö coinistit käsitä, että tämä jakauma on äärimmäisen vääristynyt!

Käsitättekö, että jos coini tulisi joskus vapaasti vaihdettavaksi, sen arvo on negatiivinen. Kukaan ei ota coineja vastaan ilman korvausta!

Jussi Makela kirjoitti...


"https://www.businessforhome.org/2017/06/onecoin-dealshaker-merchant-exhibition-in-rumania-visited-by-thousands/

Käytettävyys kasvaa päivä päivältä etkä Petteri sille mitään voi, harmittaa vaan niiden puolesta jotka ovat sinun satuja uskoneet yli kahden vuoden ajan."
Otetaan nyt vähän lukuja tuosta tapahtumasta että kaikki ymmärtää miten "menestynyt" tuo tapahtuma oli.
Paikalla oli 150 myyjää yli 34 000 Dealsherin myyjästä. Paikalla oli tuhansia kävijöitä yli yli 3 miljoonasta Onecoinin jäsenestä? Aika matalat ovat % mikä tarkoittaa että ei Onecoin saa jäseniään liikkeelle kovin hyvin ja miksi jäsenet käyttäisivät coineja kun niiden arvo ei ole ikinä laskenut?
Ja vielä loppuun kysymys mihin en saa ikinä vastausta: Miksi nykyiset valuutat pitäisi jättää sivuun ja alkaa käyttämään coineja? Mielestäni nykyinen rahajärjestemä toimii suhteellisen hyvin 99% ajasta niin en nää syytä heittää sitä menemään

Anonyymi kirjoitti...

"Dealshakerissa n. 10 kauppiasta omistaa yli 10% kaikista tarjouksista. Ettekö coinistit käsitä, että tämä jakauma on äärimmäisen vääristynyt!"

Parin vuoden ajan teema näyttää olleen että jos OneCoin/OneLife/OneAcademy/OneMikätahansa/DealShitter - kuviossa jokin ei toimi (rahojen kotiutus, pankkitilit jäädytetty, kolikoiden myynnit odottaa läpimenoa muttei mene läpi, pörssi on kiinni, maksaa ei voi missään, DealShitterin diilit on 90% ylihintaista kiinalaista rihkamaa, jne.)

...niin se on "alkumetrien ongelmia" ja "kaikissa uusissa projekteissa on pikku ongelmia".
Haloo?!? Tätä on katsottu yli kaksi vuotta!
Katsotaan nyt vaikka tätä videota.
Kauppapaikkojen (ensi alkuun 50 000 kauppapaikkaa) piti aueta 2.3.2016, mutta sen sijaan DealShaker aukesi vasta vuotta myöhemmin eikä siellä vieläkään ole kuin noin 1 000 kauppiasta jotka myyvät jotakin. Eikö tämä "pikku ongelma" olisi jo pitänyt saada kuntoon?
Mastercard piti olla ihan selvä juttu ja konvertaatio [sic] oli tulossa. Konvertoivasta kortista ei ole kuultu mitään, prepaid Mastercard katosi ja maajohtajan käskyllä siitä ei puhuta. "Alkumetrien pikku ongelmia"?
Aurum Goldcoin?
Italiassa OneCoin sai bannia koska on pyramidihuijaus. Kun konsepti oli ollut olemassa jo jotain kaksi vuotta. "Alkumetrien juttuja"?
Italian toimintakiellon piti olla pikku juttu josta lakimiehet ovat jo neuvottelemassa. Puoli vuotta on mennyt ja ainoa ohje OneCoinilta on että Italiassa ei saa tehdä mitään. Ottaisi varmaan päähän olla italialainen "sioittaja" joka ehti laittaa rahat kiinni OneCoineihin. Ehkä tämäkin on niitä alkumetrien vaikeuksia?

Laskekaa jokainen itse että montaako euroa vastaa yksi OneCoin jos puinen huonekalusetti maksaa 300 000 ONE.
Kolikolle jää arvoa ehkä 0,01€ - 0,03€? Optimistisimmillaankin ehkä 0,10€.
Mutta kamelit haukkuvat ja karavaanari yskii, vai miten se oli?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ihan turha etsiä epäloogisuuksia OneCoinin lupauksista tai väitteistä, se on ajan hukkaa. Muutama tähän hurahtanut ei voi avata silmiään ja myöntää tulleensa huijatuksi, siinä ei faktat auta. Loput coinistit ovat sentään tajunneet jotain ja hiljentyneet.

Onecoinilla riittää uusia lupauksia loputtomiin, uusia annetaan aina kun vanhat menevät umpeen. Todellisuus ratkaisee.

Anonyymi kirjoitti...

Olet jäänyt Petteri todella pahasti vaikutukseksi koko OneCoin asialle, senhän näkee sokea Reetakin.

Anonyymi kirjoitti...Takoittaako romanian eventin volume lukumäärää vai eurojen määrää, ihmetyttää että kazakstan on viidentenä ja mongolia kahdensantena?

Sebastian Tankkeri kirjoitti...

Lukumäärät voivat olla mitä vain, koska Ruja voi muuttaa niitä mielensä mukaan.

deckfromacard kirjoitti...

Fakta on ettei yhteenkään OneCoinin antamaan lukuun voi luottaa. Jo pelkästään heidän itse antamansa luvut ovat ristiriidassa toistensa kanssa. Siihen päälle vielä se ongelma että ne luvut ovat ristiriidassa todellisuuden kanssa.

Silloin kun OneCoin vielä ilmoitti jäsenmäärät alueittain, muutamalla Tyynen Valtameren saarella oli enemmän jäseniä kuin siellä on asukkaita. Eikä niillä saarilla tosin ollut nettiäkään joten aika hyvin että ovat päässeet tähän "tulevaisuuden maksuvaluuttaan" mukaan.
Samaten Antarktiksen jäsenmäärät kuulostivat siltä että niissä oli aika tuhdisti Lapin lisää. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs kuuluu Onecoinin Mobile App builderille? Eikös se julkaistu jossain herätyskokouksessa isolla rytinällä tyyliin kauppapaikkoja alkaa tulemaan kuin sieniä sateella :)

Anonyymi kirjoitti...

TÄMMÖSEN KEKSINEET..OFC:t voi vaihtaa osakkeisiin sen jälkeen, jos ja kun yhtiö pääsee pörssiin. Nyt on siis 12 kk tarkastusjakso menossa, jonka aikana arvioidaan, että yhtiö on pörssikelpoinen. Jos kävisikin niin, että jostain syystä yhtiö ei pörssiin pääsisikään, niin OFC:t palautuvat kolikkoina takaisin OneLife kolikkotilille. Xcoinx avataan jossakin vaiheessa yhtiön mentyä pörssiin. Tarkastusjakson takia se on nyt kiinni.

Petteri Järvinen kirjoitti...

12 kuukauden?! Yhden pörssilistautumisen läpikäyneenä voin sanoa, ettei tuossa ole mitään järkeä. Juuri ennen julkisen noteerauksen aikana on ns. silent period, jotta listalleottoesitteen tiedot vastaavat tilannetta kaupankäynnin alkaessa, mutta se kestää muutamia viikkoja.

Mahtoiko Onecoin samalla ilmoittaa, minkä maan pörssiin he listautuvat? Jokseenkin oleellinen tieto, joka yrityksellä pitäisi tässä vaiheessa olla, ja jonka salaamiseen ei ole mitään syytä.

No, Onecoinin historia on muutenkin täynnä fantasioita ja uskomattomia lupauksia, joita ei pidä ottaa vakavasti.

Sebastian Tankkeri kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Xcoinx avataan jossakin vaiheessa yhtiön mentyä pörssiin.


Xcoinx on harjoitusalusta jossa voi harjoitella kolikoiden myyntiä, niinhän Kari W. sanoi. Jos se on harjoitusalusta niin miten sen kautta voisi mitään rahojaan kotiuttaa.

Jussi Makela kirjoitti...

"TÄMMÖSEN KEKSINEET..OFC:t voi vaihtaa osakkeisiin sen jälkeen, jos ja kun yhtiö pääsee pörssiin. Nyt on siis 12 kk tarkastusjakso menossa, jonka aikana arvioidaan, että yhtiö on pörssikelpoinen. Jos kävisikin niin, että jostain syystä yhtiö ei pörssiin pääsisikään, niin OFC:t palautuvat kolikkoina takaisin OneLife kolikkotilille. Xcoinx avataan jossakin vaiheessa yhtiön mentyä pörssiin. Tarkastusjakson takia se on nyt kiinni."
12kk valmistaudutaan pörssiin listaumista ja ei edes kerrota minkä maan pörssiin mennään ja millä nimellä. Yleensä listautuminen on viimeinen keino saada rahoitusta yhtiölle. Yleensä on useita rahoitus kierroksia ennen listautumista että valta yhtiöstä olisi mahdollisiman pienellä porukalla.
Toisaalta Onecoin ei olekkaan mikään perinteinen yhtiö joten tämä listautuminenkin tehdään vähän eritavalla...

Anonyymi kirjoitti...

Mistähän se osakepääoma kaivetaan? Siihen ei coinit kelpaa vaan pitää olla oikeata rahaa. Ajatuksena tuntuu ihmeelliseltä, että ignatova antaisi rahaa osakepääomaksi, ja sitten jakaisi osakkeet vastikkeetta coinisteille. Ja coineja ei lueta vastikkeeksi, sillä Rujahan pystyy "louhimaan" niitä Exceliinsä miten haluaa.

On se erikoinen "yhtiö" tämä onecoin

Anonyymi kirjoitti...

Unaico/SiteTalk (myöhemmin "The Opportunity Network" tai OPN) teki samanlaisen kuprun jossa sijoitukset muutettiin osakkeiksi. Taustalla oli mies nimeltä Frank Ricketts, hän työskentelee nykyään OneCoinille. OPN "listaus" tapahtui käsittääksen ostamalla olemassa oleva, Kyproksen pörssiin listattu yritys (Global Digital Services PLC) ja jakamalla sen osakekanta siinä suhteessa missä sijoittajilla oli OFC:ja. Osakekurssin lähtöarvon asettaminen vastaamaan sijoittajien "miljuunia" onkin sitten hyvä kysymys että kuinka se tehdään.

Anonyymi kirjoitti...


Mikäli oikein ymmärsin, yli 15m osaketta, lähtöhinnaksi 50 senttiä, nyt arvo on ollut pidemmän aikaa 2 sentin luokkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Aasialaiseen isoon pörssiin listattavan OneCoinin liiketoimintaan sisältyy myös DealShaker ja Xcoinx, sekä lohkoketju. Kolmen pörssin kanssa neuvottelut käynnissä.

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin huvittavaa, koska xcoinx- ja dealshaker-nettipalveluthan olivat/ovat tunnetusti olemassa (vaikkakin hyödyttömät) mutta lohkoketjua ei.

Jussi Makela kirjoitti...

"Aasialaiseen isoon pörssiin listattavan OneCoinin liiketoimintaan sisältyy myös DealShaker ja Xcoinx, sekä lohkoketju. Kolmen pörssin kanssa neuvottelut käynnissä."
12kk menee neuvotteluihin? Onko niin paljon kiinnostusta yhtiöön jonka "lohkoketju" on salainen mikä taas poistaa tarkoituksen lohkoketjusta. Ja XcoiX oli Karin mukaan harjoitusalusta niin on aika outoa että se lisäisi yhtiön arvoa. Ja sitten vielä Dealshaker.... Kauppapaikka missä ei pysty maksamaan kaikkia tuotteita coineilla ja jos ei ole rahaa Onecoin cash accountilla niin sinne saa rahaa vain tunkittamalla tai vie ylälinjalaisella rahaa kirjekuoressa Jumbon parkkipaikalla... Ja miksi ei voi antaa tietoja siitä kuinka monta osaketta lasketaan liikkeelle ja millä nimellä Onecoin listautuu ja mihin. Ja miksi Onecoin tarvitsee lisää pääomaa listautumisella? Listautuminen on Onecoinin johdolle vain tapa koittaa päästä kuin koira veräjästä kun arvo laskee kuin lehmän häntä...

Anonyymi kirjoitti...

"Aasialaiseen isoon pörssiin listattavan OneCoinin liiketoimintaan sisältyy myös DealShaker ja Xcoinx, sekä lohkoketju. Kolmen pörssin kanssa neuvottelut käynnissä."

Toisaalta taas bitcoinia, euroa tai dollaria ei listata pörssiin, koska kyseessä ovat valuutat eivätkä firmat. Onecoinin olemus taas vaihtelee. Se on joko koulutuksen myyntiä, kryptovaluutta, tai osake. Onecoinistit eivät ole kauheasti kiinnostuneita mikä se on, vaikka homman naurettavuus selviäisi pelkästään ajattelemalla asiaa hieman. Onko muuten järkevää vaihtaa onecoineja osakkeiksi, joiden arvo on riippuvainen onecoineista? Teillä on jo hallussanne jotain, jonka arvo on riippuvainen onecoineista, eli suoraan "aitoja" onecoineja. Kyseessä on vain uusi silmänkääntötemppu.

Anonyymi kirjoitti...heh, mistäs pörssiyhtiö saa tuloja? Dealshaker? jos myydään coineina ei tuloa.

Kolikkopörssi? Vaihtopalkkiot, ai niin cryptothan on sitä varten, että kulut vähenevät ja käytettävyys nopeutuu. No ehkä OC tekee nämä jutut täysin uudella tavalla.

Lohkoketju? Niin no loput mrd kolikot louhinnassa.

Ari Widell kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ari Widell kirjoitti...

"Sebastian Tankkeri sanoi...
Xcoinx on harjoitusalusta jossa voi harjoitella kolikoiden myyntiä, niinhän Kari W. sanoi. Jos se on harjoitusalusta niin miten sen kautta voisi mitään rahojaan kotiuttaa. 13. kesäkuuta 2017 klo 23.16"

Väärin. Onelife.eu-osoitteessa toiminut sisäinen pörssi oli Kari Wahlroosin mukaan vain harjoittelualusta. Xcoinx.comin oli mukamas tarkoitus toimiakin, kunnes nähtiin, ettei ponzipaketeista tulevat rahat riitä alkuunkaan tämänkään leikkipörssin pyörittämiseen.

deckfromacard kirjoitti...

"Lohkoketju? Niin no loput mrd kolikot louhinnassa.

Kun OneCoin omien sanojensa mukaan "louhitaan käyttäjien toimesta ja käyttäjille" eikä ole "ennakkoon louhittu valuutta" niin kuka ne kolikot IPO:n jälkeen louhii ja kenelle kun tokeneita ei enää jaeta vasemmalle ja oikealle?

Anonyymi kirjoitti...

Eikös asia ole juurikin päinvastoin eli kolikot louhii yhtiö eikä käyttäjät ja nimenomaan ennakkoon? Ihan sama joka tapauksessa, yhtiö ja sen bulvaanit ovat sotkeutuneet omiin valheisiinsa ja keksittyihin tarinoihin jo pitkään muutenkin.

deckfromacard kirjoitti...

Niin no, "omien sanojensa mukaan". Todellisuus on aina ollut eri juttu kuin OneCoinin sanoma. :D Mutta yhtäläisesti "omien sanojensa mukaan" OneLife ei enää toimita tokeneita koulutuspakettien kylkiäisinä kun IPO on tapahtunut.
Se kai sitten nähdään millainen huima menestys on tuolla "talouskoulutuksella" jos siinä ei saa 300% - 10 000% tuotto-odotuksia kylkiäisenä. ;)
Tai sitten voi olla että tuolla ilmoituksella vain hoputetaan uhreja laittamaan rahat pajatsoon ennen kuin tokenien saanti lakkaa mutta heti IPO:n jälkeen kerrotaan että tokenimyynti jatkuu "suuren kysynnän vuoksi" tai jotain muuta yhtä uskottavaa perustelua käyttäen.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkäpä voisimme sekä tätä että kaikkia muita meitä askarruttavia (vastaajalle varsin kiusallisia) kysymyksiä tentata uudelta "maajohtajalta": https://murobbs.muropaketti.com/posts/1718332940/

Anonyymi kirjoitti...

Pyydän kaikkia Onecoin-uskovaisia vastaamaan tähän kysymykseen:

Jos Onecoin on tulevaisuuden raha jota tulee käyttämään koko maailma, minkä takia sen omistaa yksityinen yritys ja käytännössä yksi ihminen?
Eikö olisi aika kamalaa jos koko maailman rahaliikenne olisi yhden ihmisen hyppysissä. Tällaiseen en ainakaan minä haluaisi lähteä mukaan vaikka Onecoin ei edes olisi pyramidihuijaus.

Kun muistetaan vielä se, että tätä tulevaisuuden taikarahaa ei voi edes suoraan ostaa, vaan minun olisi kierreltävä ostamalla jotain netistä kopioituja koulutus-pdf:iä, voin sanoa että ollaan hataralla pohjalla.
Onecoinin itsekin lausumansa suurin "valttikortti" eli se, ettei sitä voi käyttää laittomuuksiin, juontuu vain siitä tosiseikasta, ettei sitä voi käyttää yhtään mihinkään.

Petteri Järvinen, teet hienoa työtä.

deckfromacard kirjoitti...

<SARKASMI>
Ei OneCoin ole yhden firman käsissä kun sillä on lohkoketju joka vapautetaan hajautettuun käyttöön sitten joskus tulevaisuudessa.
</SARKASMI>

Oikeasti OneCoinarit joutuvat ensin sokeasti uskomaan siihen että lohkoketju olisi olemassa. Useampaan otteeseen on saatu todisteita ettei ole.
Sitten pitää taas olla horjumaton usko siihen että tuo "vapautus" oikeasti tapahtuu tulevaisuudessa. Tähän asti sitä on vain lykätty ja lykätty myöhemmäksi ja myöhemmäksi, syystä joka jo yllä sanottiin - ei ole mitä vapauttaa.
Ja kaiken tämän päälle pitää vielä olla sitä puhdasta uskoa että tänä aikana OneCoin Ltd ei mene konkurssiin tai mitenkään muutenkaan pois toiminnasta, koska silloin koko lohkoketju (ja kaikki koskaan louhitut OneCoinit) menisi vessasta alas.

Kyllä siinä joutuu olemaan luja uskossaan että lähtee tähän huijaukseen mukaan.

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 281   Uudempi› Uusin»