lauantai 1. lokakuuta 2016

One coin in Bangkok

"One night in Bangkok and the world's your oyster..." lauletaan Chess-musikaalissa. Toivottavasti ne, jotka lähtivät paikan päälle Bangkokiin saivat edes ostereita, koska muuten matka olisi ollut turha.

Seurasin lähes koko nettistriimin ja yllätyin, ettei ennakkoon kovasti hehkutettu tilaisuus tarjonnut oikeastaan mitään uutta. Yleisöä oli paikalla paljon, puhujien mukaan 11500, mutta tunnelma vaikutti vaisulta ja latistuneelta. Eikä ihme, sillä Onecoin ei vieläkään kertonut konkreettisia uutisia kauppapaikoista ja rahan vapauttaminen yleiseen käyttöön siirrettiin nyt kesäkuuhun 2018 ("second quarter of 2018").

Sebastian Greenwood lavalla.
Kari Wahlroos istui yleisössä. Ehkä saliin olisi tullut elämää, jos hänet olisi päästetty lavalle hehkuttamaan loistavaa tulevaisuutta ja haukkumaan yleisöään laiskaksi, kun eivät tee riittävästi töitä. Tai edes kehumaan Ferrariaan ja Lamborghiniaan.

FB-yleisön kommentit suoraan lähetykseen vaihtelivat laidasta laitaan.
Kauppapaikkojen sijaan kerrottiin kummallisesta virityksestä, jossa kaupat voivat vastaanottaa osan tavaran hinnasta Onecoineina. Mitä ihmettä? Mitä järkeä olisi maksaa 90 % hinnasta euroina ja 10 % Onecoineina? Tulevaisuuden maksuvaluutta aikoo tehdä maksamisesta asiakkaan kannalta entistä mutkikkaampaa -- puhumattakaan siitä, miten tällainen kahden valuutan käyttö tulisi käsitellä myyjän kirjanpidossa.

Ymmärtääkö joku tämän selityksen?
En liioin ymmärrä, miksi tähänkin pitää ostaa jotain paketteja ja kehittää kauppakohtaista (?) mobiiliohjelmaa ("mobile application builder"). Ja miksi kaikkein tärkeintä asiaa selittämään oli laitettu nuorin Steinkellerin veljeksistä, jonka saksalaisväritteinen englanti oli kuin Bond-elokuvan roistolta?

Miksei tätä voi tehdä kuten Bitcoinissa: rahat lompakko-ohjelmaan, josta voi maksaa älypuhelimella tai suoraan nettisivulta? Ajatteleeko OC-johto (=Ruja), etteivät nämä ihmiset tunne Bitcoinia eivätkä siten tiedä, miten helpoksi maksamisen voi tehdä?

Olisin kiitollinen, jos joku onecoinisti voisi selventää Steinkellerin esitystä suomeksi. Ylälinjasta saa varmaan lisätietoja?

Tilaisuuden huipentuma oli, kun Ruja Ignatova käynnisti uuden lohkoketjun. Tuttu Shutterstock-animaatio pyöri hetken ruudulla ja kas, genesis-blokki oli synnytetty. Samalla kaikkien jäsenten virtuaalinen virtuaalivarallisuus oli kaksinkertaistunut. Kolikot, joiden "louhintaa" oli nettisivulla seurattu yli vuoden ajan (tai ainakin niitä vastaavat rujautuskolikot, jos alkuperäiset oli jotenkin siirretty uuteen ketjuun), oli ilmeisesti luotu muutamassa sekunnissa? Mitä tapahtui sille "koko ajan vaikeutuvalle palapelille", joka toista vuotta oli saanut serverit huutamaan punaisena?

Parhiala, Greenwood ja Ignatova: "We are the champions"
Ruja toisti jälleen virheellisen väittämänsä, jonka mukaan Bitcoin-asiakkaan pitää odottaa 10 minuuttia maksun läpimenoa, ja sanoi uuden Onecoinin hoitavan asian minuutissa. Mitähän lähikaupan kassa tuumaisi, jos jokaisen Onecoin-asiakkaan kohdalla jono pysähtyisi ja asiakkaat joutuisivat odottamaan minuutin jokaista OC-maksajaa?

Lopuksi Ruja kertoi jättävänsä toimitusjohtajan tehtävät ja nimittäneensä siihen Pablo Munoz -nimisen henkilön. Ei mitään hajua, kuka tällainen tyyppi on. Netissä hänet tiedettiin kokeneeksi verkostomarkkinoijaksi. Ruja keskittyy tavoitteeseensa saada 10 miljoonaa käyttäjää, miljoona kauppiasta ja nostaa yhden kolikon arvo 25 euroon.

Uuden toimitusjohtajan jälkeen video katkesi, ehkä paikan päällä tapahtui vielä jotain? Pääsikö joku yleisöstä syömään sitä "two meters by two meters in diameter" (sic!) kokoista jättimäistä täytekakkua? (Missä se jättikakku muuten oli, Rujan leikkaama oli ihan tavallisen kakun kokoinen?).

Jatkossa palapelivertauksen voi unohtaa: kolikkoja "louhitaan" 50 000 kappaletta minuutissa, kolme miljoonaa tunnissa ja 72 miljoonaa vuorokaudessa. Kuukaudessa syntyy yli kaksi miljardia kolikkoa. Tällä vauhdilla kaikkien 120 miljardin kolikon luonti kestää 54 kuukautta eli noin 4,5 vuotta ja Rujan mainitsemalla 25 euron tavoitehinnalla valuuttavarannon arvoksi tulee 3000 miljardia euroa. Koko tuon ajan kolikkojen määrä kasvaa ja siitä huolimatta jokaisen yksittäisen kolikon arvo nousee. Ei edes etäisesti uskottavaa.

Onelife-sivulla on jäljellä jäsenlaskuri (tällä hetkellä 2 506 667). Kolikkojen määrä ei enää näy, joten on mahdoton arvioida, miten louhinta etenee ja milloin hurjasti nopeutunut "louhinta" valmistuu.

Käsi sydämelle nyt, onecoinistit: ette tekään voi enää ottaa tätä vakavasti.

PS. Chess-musikaali jatkuu:
"One night in Bangkok makes a hard man humble
Not much between despair and ecstasy
One night in Bangkok and the tough guys tumble".

(Tekstiä lisätty 2.10.2016 -- korjaukset tervetulleita, jos olen ymmärtänyt jotain väärin)

191 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan sellainen fiilis tuli eventin videosta että ihan kuin kollektiivisesti olisi tuhannet ihmiset tajunneet, että heitä on kusetettu.

Anonyymi kirjoitti...

Pakko jakaa tänne se sama kommentti jota olen nyt tuon tapahtuman jälkeen yrittänyt toistaa väsymiseen asti:
Jos kerran 860 miljoonaa OneCoinia voitiin Bangkokin tapahtuman yhteydessä luoda minuutissa, miksi niiden edellisten 860 miljoonan kolikon luonti kesti yli vuoden?
Hieman kääntäen: jos kerran lohkoketjun vaihdoksessa voitiin luoda 860 miljoonaa kolikkoa minuutissa, miksi kaikkia 120 miljardia kolikkoa ei luotu samalla kertaa? Ja vaikkei se jostain absurdista syystä olisi kerralla onnistunutkaan, niin pelkästään tuolla _vauhdilla_ olisi kestänyt noin kaksi tuntia ja 19 minuuttia luoda 120 miljardia kolikkoa. Mikä oikein pakottaa taas odottamaan 4,5 vuotta?

Jos on odottanut että kolikoita tulee louhituksi 30%, 50%, 80% tai jokin muu OneCoinin itse asettama (ja myöhemmin hylkäämä) raja, kannattaa miettiä tarkkaan tuota asiaa.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Jussi Makela kirjoitti...

Suurin kysymys on mielestäni se että miten kauppiaat saavat vaihdettua Onecoinit OIKEAKSI rahaksi? Ei ollut mitään puhetta myyntirajoituksista joten ei edes kauppiaat saa myytyä coineja.

Ja toiseksi pitää vielä kyseenalaistaa Suomen kantaa talousrikollisista. Onecoinin eventin järjestäjänä oli Staffan Liback. Staffan kavalsi noin 5 miljoonaa euroa Ikaros groupilla suomalaisilta sijoittajilta ja itse tiedän tarkalleen missä Staffan asuu ja jotkut ovat jopa lähettäneet hänen tietonsa poliisille mutta ei Suomen poliisia kiinnosta 5 miljoonan huijari ilmeisesti.

Jos Onecoinin yksi top leadereista on tunnettu talousrikollinen niin se ei lisää OC uskottavuutta.

Anonyymi kirjoitti...

Käsittääkseni ajatus ei ollut että kauppiaan OneCoinit ikinä liikkuisivat mihinkään kauppiaan tililtä. (Miten ne voisivatkaan, kun Rookie-tilillä ei ole pääsyä "pörssiin" jossa kolikoita myydään?) Jos saat maksaa ostoksestasi vaikkapa 5% OneCoineina, tilanne ei oikeastaan poikkea mitenkään siitä että annat rahojen mukana lehdestä leikatun "5% alennus yhdestä ostoksesta"-kupongin.
Kauppiaalla on yhtä paljon jatkokäyttöä sille kupongille kuin hänellä olisi jatkokäyttöä OneCoineille (eli ei mitään).
Kupongin todellinen arvo (jos yrität myydä sitä jollekulle) on nolla. Sama pätee OneCoineihin joita käytetään alennusmerkkeinä.

"Tulevaisuuden maksuvaluutta" muutettiin juuri "tulevaisuuden plussapisteiksi" tai "tulevaisuuden kahvikupongeiksi".
Mutta tästä ei pidä olla yllättynyt - juuri kuponkivaihtoa Charles Ponzikin aikoinaan kauppasi. ;-)

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ymmärsikö joku, mihin tarvitaan 1000 euron pakettia kauppiaalle (tai 5000 euron pakettia seitsemälle kauppiaalle), ja miksi OC-käyttäjät maksaisivat sen kauppiaan puolesta?

Anonyymi kirjoitti...

@Petteri:

Videolla perustelivat että eivät halua veloittaa maksuliikenteestä, mutta haluavat kuitenkin tienata rahaa. Kukaan kauppias ei tietenkään maksaisi tuota summaa koska coineilla ei ole mitään arvoa. OC-kayttäjien on taas oikeastaan pakko saada noita kauppapaikkoja auki jotta voisivat edes teoriassa käyttää kolikoitaan.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Asiakkaiden pitää siis maksaa kauppiaille oikeita euroja, jotta nämä ottaisivat OC-kolikoita vastaan. Kuulostaa houkuttelevalta.

Anonyymi kirjoitti...

Siis tuo 1000€ menee OC-yhtiölle. OCoinisti tekee sopimuksen kauppiaiden kanssa ja maksaa liittymismaksun OC-yhtiölle. Kauppias voi sitten voi hyvittää esim. 10% ostoksen hinnasta OCoineina, käytännössä tämä on vain alennus, koska OCoineilla ei ole arvoa.

Siis oikea raha kulkee ainoastaa OC-yhtiöön päin, ei koskaan sieltä pois.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi onecoinisti maksaisi tuosta? Ja miksi kauppias tekisi tuollaisen sopimuksen? Miten menisi tilivienti tapauksessa, jossa ostetaan 10 euron hyödyke 8 eurolla ja 3 onecoinilla?

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinistien on pakko maksaa jotta saisivat miljoonat käyttöönsä. Kauppiaan kannalta tämä on "harmaata" tuloa, jonka laillisuus varmaan ratkeaa kun tämän ponzin oikeuskäsittely valmistuu aikoinaan.

Anonyymi kirjoitti...

OneCoinistit painaa nyt kaasua koneeseen ja seuraavaa isopmaa vaihdetta laatikkoon! Teidän mikki hiirien vastarinta kertoo sen selkeästi, että näin täytyy tehdäkin. Jipijajee!

deckfromacard kirjoitti...

Karavaani keulii ja koirat kuolee nauruun. ;-)

SB kirjoitti...

OneUunoja uunotettiin taas oikein urakalla Bangkokissa. Onkohan ne edes maksaneet tuosta blockchain-videosta mitään. Siellä on bitit jotenkin vinossa vai miksi tuo blockchain on hiukan vinottain. Ai jaa, VGA-kaapelin liitin olikin hiukan vinossa ja sen takia se vääristi tuota videota. :) Karavaani kulkee ja uunot uskoo kaiken mitä heille kerrotaan. Mikäs se parempaa Rujalle, kun kassa kilisee ja vastineeksi tarvitsee antaa vain näitä arvottomia bittikolikoita.

Anonyymi kirjoitti...

Minulle mikkihiiriyrittäjälle vinkattiinkin tästä. Vinkkaaja ei tiennyt kahteen kysymykseeni vastausta:
1) Miten kassahenkilömme pitäisi toimia, kun osa maksusta maksetaankin onecoineilla?
2) Miten ostotapahtuma kirjataan kirjanpitoon?

Onko nämä kysymykset todella vasta seuraavan vaiheen yksityiskohtia? Mitkä ovat ne ensimmäisen vaiheen yksityiskohdat, jotka on ennen tätä kauppiaan hyvä ymmärtää?

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
1) Miten kassahenkilömme pitäisi toimia, kun osa maksusta maksetaankin onecoineilla?
2) Miten ostotapahtuma kirjataan kirjanpitoon?


Vastauksia:

1) Ei mitenkään, koska kolikot liikkuvat vain Onecoin-pörssissä eikä konvertoivaa maksukorttia ole.
2) Ei mitenkään, tarviiko edes, koska OC:sta ei makseta veroa (näinhän Rujakin tekee, vai kuinka).

En tiedä onko uunotettavat hölmömpiä kuin Ruja itse. Olispa kiva olla kärpäsenä katossa näkemässä, kun tunkittaja käy lähimarketissa tai muussa vastaavassa liikkeessä kaupittelemassa tulevaisuuden maksuvaluuttaa. Vai oliko se niin, että tämä tilanne olikin taas yksi keino ostaa aikaa lisää.

Anonyymi kirjoitti...

@Mikkihiiriyrittäjä:

Vinkkinä yrittäjille: Britaniassa finanssivalvonta on antanut varoituksen koskien Onecoinia, ja poliisi on siellä aloittanut tutkinnan. Onecoiniin liittyneitä uhreja kehotetaan olemaan yhteydessä Brittien cyberrikollisuusyksikköön. Suomessa tutkintaa ei ole vielä aloitettu.

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/seven-months-after-expose-crypto-8933566

Anonyymi kirjoitti...

"Ymmärsikö joku, mihin tarvitaan 1000 euron pakettia kauppiaalle (tai 5000 euron pakettia seitsemälle kauppiaalle), ja miksi OC-käyttäjät maksaisivat sen kauppiaan puolesta?"

Paketteja tarvitaan vaikeuttamaan haastamista oikeuteen. Jos myytäisiin vain coineja, viranomaisten olisi helppo todeta, että ostajien naamalle on kakittu. Mutta kun myydään "paketti", siis infopaketti coinien kera, myyjä voi väittää ostajan saaneen tavaran. Se, että kolikoista ei koskaan tule mitään, on ostajan kannalta ikävää, mutta hän ostikin "paketin". Kaikenlaisten epäloogisuuksien tavoitteena on karsia selväpäisesti ajattelevat pois. Jäljelle jää vain ne, joita voidaan höynäyttää kerta toisensa jälkeen.

Mutta tämä kaikki on täysin turhaa ja akateemista. Asiasta keskustelukin on osittaista OneCoinin viitekehyksen hyväksymistä. Paketit, kolikot, louhinta, lohkoketju... kaikki on vain rikollista kusetusta.

heiskarixxx kirjoitti...

Tää on Wincapitan kopio. Ei tehdä valuuttakauppaa vaan Ruja pyörittää salaista "louhinta" numeroleikkiä salkkumikrollaan. Jos uusia jäsenmaksutuloja ei tule Onecoin on arvoton. Louhinnan tarkoitus on saada mahdollisimman monta tietokonetta tai serveriä luomaan kryptovaluutalle oma stabiili verkko. Tässä Onecoinissa verkon koko on 3 Rujan serveriä tai Rujan salkkumikro. Mihin toukkeneita tarvitaan kun Ruja voisi antaa suoraan x määrän Onecoineja x summalla. Kyllä Oneconnatkin tietävät että kyseessä on ketjukirjeen tyyppinen rahahuijaus alalinjalta ylälinjalle, mutta niin kauan kuin uusia jäseniä saadaan kusetettua mukaan, kaikki Oneconnat puolustavat omaa Fiat tyyppistä rahaa nimeltä "Onecoin kryptovaluutta", joka todella ei ole kryptovaluutta vaan numero tietokoneruudulla.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tämä on kyllä kaikkien kusetusten kusetus, anteeksi vain Suomen OC-päälliköt.

Ensin myydään tuhansilla euroilla koulutusta, jota kukaan ei edes lue, jotta saadaan kierrettyä lakia ja myytyä virtuaalista virtuaalivaluuttaa. Sitten asiakkaiden pitäisi maksaa yhtiölle tuhansia euroja, jotta syntyisi kauppoja, joissa virtuaalista virtuaalivaluuttaa voisi käyttää edes 10 % verran kauppasummasta.

Tuhannen euron kynnysraha OC-kauppiaaksi ryhtymisestä on aivan posketon vaatimus jopa Suomessa, saati sitten jossain Itä-Euroopassa tai Aasiassa. Bitcoinista ei tarvitse maksaa mitään.

Miljoona kauppiasta tuottaisi siis yhtiölle miljardin (tai vähän alle, jos hyödynnetään seitsemän kauppiasta viidellä tonnilla -pakettia). Yhtiölle eli Rujalle kumppaneineen, ei jäsenille. Oikeita euroja, ei mitään virtuaalista monopolirahaa.

Lisäksi nuo kauppiaskohtaiset mobiiliappsit kuulostavat ihan kummalta -- miksei maksuja voi hoitaa yhden lompakko-ohjelman kautta niin kuin Bitcoinissa?

Kari Walhroos - varoitit minua kirjoittamasta blogiin muita kuin faktoja, mutta en kerta kaikkiaan näe tässä mitään järkeä. Valistakaa minua, te OC-sisäpiirin jäsenet.

Anonyymi kirjoitti...

Siis onko lisäksi niin, että jokaiseen kauppaan joka hyväksyisi OneCoinit, pitäisi onecoinistin joka haluaa siellä onecoineja käyttää ladata tuo jokaisen kauppiaan erillinen Appi?

Eli sanotaan nyt että jos vaikka Lontoossa on 20 kauppiasta jotka hyväksyisi onecoinit, niin jos haluaa näissä maksaa onecoineilla, pitää ladata 20 eri kustomoitua sovellusta puhelimeen?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Niin minä sen nykytiedoilla tulkitsen. Jos olen ymmärtänyt jotain väärin, poistan nämä spekuloinnit heti kun saan parempaa faktaa.

Kauppiaskohtaisen sovelluksen avulla saadaan siirrettyä 1000 euroa asiakkailta pääkonttoriin. Lisäksi kauppias pääsee omalla softalla määrittelemään, hyväksyykö hän 5 %, 10 % tai jopa 50 % hinnasta Onecoineina.

Normaalitapa olisi tietenkin jakaa käyttäjille yksi ja sama lompakko-ohjelma, josta OC:t siirrettäisiin kauppiaalle. Pääkonttori voisi vaatia kauppiaalta kynnysrahaa, jotta hän pääsee mukaan järjestelmään, ja sitä vastaan saisi yleisen kassakoneohjelman asiakkaiden OC-kolikkojen vastaanottamiseksi. OC:n tapauksessa tämä ei toimisi, koska mikä kauppias maksaisi tonnin päästäkseen vastaanottamaan kolikoita, joita hän ei voi muuttaa rahaksi?

Joku, jolla on pääsy backofficeen, voisi kokeilla mitä sieltä Mobile app builderin takaa löytyy, ja millainen 70 % tentti vaaditaan, jotta sovellusta pääsee tekemään.

SB kirjoitti...

Petteri Järvinen sanoi...
Joku, jolla on pääsy backofficeen, voisi kokeilla mitä sieltä Mobile app builderin takaa löytyy, ja millainen 70 % tentti vaaditaan, jotta sovellusta pääsee tekemään.


Testissä on 110 kysymystä (11 tasosta päätellen) ja jokainen pitää selvittää vähintään 70%:lla oikeita vastauksia.


It is crucial that you have full understanding of the value of the product before you can distribute it. After you have gone through all the basics of the Mobile App Builder please click on the “Start Test” button below and go through the following 10 questions to test your knowledge of the product.

A 70% passing rate is required for every IMA to become eligible to purchase the Mobile Application Builder (MAB) merchant package.

Upon successful completion of the test you will be able to distribute and purchase the MAB gift codes from the Shop section.

You can retake the test unlimited times until you pass the 70% score. Good Luck!

deckfromacard kirjoitti...

"You can retake the test unlimited times until you pass the 70% score. Good Luck!"

Eli sokea kanakin läpäisee lopulta kokeen. Paljon onnea!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Katselin vielä uudelleen videon kauppapaikkaosuuden, mutta asia ei kirkastunut. Stefania edeltävä veli puhuu white label -sovelluksesta, jolloin jää epäselväksi, tarkoittaako hän termillä Onecoinia vai voivatko eri kauppiaat jakaa saman sovelluksen. Stefanin puheessa mainitaan, että kerran tehdyn koodin voisi kopioida eri palvelimille.

Näin tärkeästä aiheesta varmaan löytyy dokumentaatio ja ohjeet Onecoinin backofficesta, joten toivon jonkun jäsenen valaisevan asiaa.

Ari Widell kirjoitti...

Tein huumorilla Mobile-appi-testin rookie-tililläni ja läpäisin toisella yrittämällä pääosin päättelemällä oikeat vastaukset. Olin kyllä katsonut osan tutorial-videoista vasemmalla silmällä puolihuolimattomasti läpi. Kysymyksiä oli muistaakseni 10 kappaletta, jotka arvottiin jostain hieman suuremmasta kysymysryppäästä.

Tämä kauppias-appi on nyt vain taas yksi keino koetella uhrien tyhmyyden tasoa. Ne jotka vielä tämän kaiken jälkeen uskovat tähän huijaukseen, uskoisivat vaikka maapallon litteäksi Rujan niin väittäessä.

SB kirjoitti...

Korjaus edelliseen kommenttiini. Vain yhden kysymyspatteriston läpikäynti mahdollistaa tuon Mobile Application Builder:in oston. En tiedä mitä nuo muut 10 vaihetta tuolla sivulla on (Kuva).

Congratulations! You have successfully completed the MAB skill test. Now you are eligible to distribute the MAB product and can purchase it yourself from the Shop Section of your Backoffice.

MBA-kauppasivu. 2 pakettia hinnoiltaa 1100€ ja 5700€ (eikö pitänyt olla 1000€ ja 5000€).

Mobile Application Builder with Apple and Google Store Publishing Assistance
The package generates 1000 BV's and gives 1000 Tokens. Please note that the 100 EUR publishing assistance fee generates no bonuses and commissions as this is an add-in service.


MAB:n hinnan lisäksi tulee siis vielä kunkin kauppapaikan developer-account maksu mikä on Applella 99 USD / vuosi ja Googlella 25 USD / rekisteröinti.

Disclaimer: Please note that the client must provide their own corporate Developer Accounts at Apple and Google App Stores. The Apple and Google App Publishing Assistance includes publishing the App on their behalf but excludes creation of Developer Accounts. The client must also pay himself the corresponding fees to Apple and Google App Store for the creation and maintenance of their Developer Account.

Kovin on kallista ja vaikeaa asiaa tuntemattomille varsinkin kun mitään ohjeita ei anneta. Lisäksi tuosta tulee sovelluksen päivittämisen vastuu. Kyllä tunkilla riittää kiirettä, kun myy ensin päivittäin maksumahdollisuutta kauppoihin ja iltaisin suunnittelee noita appseja ja päivittää jo olemassa olevia.

SB kirjoitti...

Tuosta MAB alustasta alkaa varmaan seuraava vääntö mutta se lienee tämä, http://www.appmachine.com.

Anonyymi kirjoitti...

On tämä jo selvä että koko 1000€ + applarin luonti on tehty vain ja ainoastaan sitä varten että _kukaan_ tällä planeetalla ei vahingossakaan ala ottamaan vastaan OneCoineja maksuna. Melko pahasti "all in" kauppias pitäisi ensin löytää että tuohon vaivaan alkaisi ja noinkohan silloin on enää laittaa touhuun 1000€ ja applarin kehityskulut?

Nyt Pablo voi sanoa että kauppapaikkoja ei tullut kun tunkit eivät niitä hankkineet. Viis siitä että näillä puitteilla ei olisi onnistunut hankkiakaan.

Ja miten muuten kauppias voi ottaa vastaan niitä OneCoineja Rookie-tilillä kun moneen kertaan on vakuutettu että joka kolikkoon on leivottu KYC-tiedot kiinni ja Rookielta ei KYC-tunnistautumista tarvita? Kauppiaan OneCoinit ilmeisesti muuttuvat anonyymeiksi Bitcoinmaisiksi pahoiksi rikollisliigojen suosimiksi maksuvälineiksi?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tein huumorilla Mobile-appi-testin rookie-tililläni ja läpäisin toisella yrittämällä pääosin päättelemällä oikeat vastaukset

Minkälaisia kysymykset ovat? Liittyvätkö koulutuspaketteihin (hah!), softankehitykseen vai Onecoinin omiin juttuihin?

deckfromacard kirjoitti...

Ei kun hetkonen...
Eihän yksikään OneCoiniin investoinut kauppias ala tarjoamaan vaihtoehtoa maksaa OneCoineina - silloinhan hänelle tulisi _lisää_ OneCoineja ja _vähemmän_ euroja.
Melko humoristinen näky varmaan kun OneCoin mukana olevat kauppiaat yrittävät kilvan saada _toisensa_ ottamaan OneCoin-maksut käyttöön. :D

Ei tule kyllä ikinä näkymään ensimmäistäkään paikkaa jossa voisi maksaa edes osan hinnasta OneCoineina kauppias-applarin kautta.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mistähän syystä Mobile App pakettia ei voi maksaa Onecoineilla? Jos yhtiö ei hyväksy omaa rahaansa, miksi yksikään kauppias hyväksyisi?

Onkohan Onelife.eu-laskuri rikki? Sen mukaan tänään tullut vain 175 uutta jäsentä.

Ari Widell kirjoitti...

Kaikki kysymykset olivat selkeästi sellaisia, että niiden vastaus on löydettävissä tutoriaalivideoista. Osa kysymyksistä oli myös todella helposti arvattavissa ja vaihtoehdot ohjailevia. Mitään varsinaista koulutuksellista funktiota sillä surkealla 10 kysymyksen patteristolla ei kyllä ole.

Tutoriaaleissa käydään pääasiallisesti läpi appsin visuaalisuutta, siihen vaikuttamista ja eri toimintoja tippilaskurista viestien lähettelyyn. Käytännön asiat jätetään näemmä appsikauppiaan omaksi murheeksi ja kysymysmerkiksi - kuten täällä kommentoinut "mikkihiiriyrittäjä" antoi ymmärtää.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä keskustelussa jää vielä se perimmäinen, oleellinen kysymys uupumaan (tai sen vastaus). Oletetaan, että kauppiaan applikaationolisi ilmanen ja siihen olisi oletus appi, jolla saadaan maksettua onecoineilla (näinhän ei siis ole).

Kysymys kuuluu: Miksi minä yrittäjänä hyväksyisin 10% maksusta onecoineilla - edes siinä tapauksessa, että voisin konvertoida ne heti euroiksi? Mikä tässä on hyöty kauppiaalle? Ei mikään - vain lisätyötä.

Anonyymi kirjoitti...

Näetkö sinä lisäarvona sen että tämän kautta saisit Suomesta n.10000:n OneCoinistin verkoston. En tiedä voiko sen kauppa-applikaation kautta jotenkin mainostettaa tai saako esim. heidän s-postiosoitteet. Saisiko tällä sellaista lisämyyntiä että voisit myydä heille esim. 10% alennuksella?

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa tutkinta on jo tehty.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinin ajatus kauppiaille varmaankin on: vastaanota onecoineja - säilytä niitä ja odota kun arvo nousee - profit..

Yksi jäänä juttu on ettö Ruja+kumppanit yrittävät tuhota globaalisti pankkitoimintaa mutta mainostavat että sinusta voi tulla miljonääri kun MYYT onecoinisi pois? eikö ne pitäisi säästää..

Ja tosiaan Petteri jo mainitsikin, on hyvin outoa ettei Onecoin ei anna merchantpaketteja ostaa omilla ränkylöillään, vaan haluavat ne "kuolevissa" euroissa.

Anonyymi kirjoitti...

Selvennykseksi, että en niin mikkihiiri sentään ollut että olisin suostunut tähän diiliin. Ei ollut edes lähellä.

Tälle koko hommalle on helppo minunkin nauraa, mutta taitaa olla aika ikäviä tapauksia edessäpäin. Minulle vinkannut puolituttu varmasti kestää tappiotkin, mutta olen ymmärtänyt että suuri joukko aasialaisia on laittanut paketteihin heille täysin mahdottomia rahoja kiinni toimintaan. Tuollainen tuhat euroa vastaa jonkun puolen vuodon tuloja, enemmänkin.

Anonyymi kirjoitti...

Huvittaa tämä teidän keskustelu kun ette ymmärrä koko asian ydintä mm MAB:n osalta, ettekä muutenkaan. Mutta voihan elämän kuluttaa noinkin :)

Petterin olisi syytä oikeasti ostaa se lippu Sofiaan jotta voit kirjoittaa faktoja etkä arvailuja ja solvauksia. Satusetä on aina satusetä! Sitä olit jo Jippiin aikana kun teit tiedotusrikoksesi.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Huvittaa tämä teidän keskustelu kun ette ymmärrä koko asian ydintä mm MAB:n osalta, ettekä muutenkaan. Mutta voihan elämän kuluttaa noinkin :)


Valistapa meitä sitten ja kerro miltä osin tietomme on väärin tai mikä on se MAB:n ydin. Vai menikö ns. huonot housuun, kun pitää nyt ruveta selvistä asioista väittelemään. Harmittaako kun homma ei olekaan yhtään sen luotettavampaa kuin ennen 1.10 tapahtumaa.

Anonyymi kirjoitti...

Huvittaa tämä teidän keskustelu kun ette ymmärrä koko asian ydintä mm MAB:n osalta, ettekä muutenkaan.
Kyllä koko asian ydin on ymmärretty jo yli vuosi sitten:
Eurot kulkee Bulgariaan ja OneCoinit Bulgariasta ulos.
Euroilla voivat Ruja ja Kari ostaa kiinteistöjä, Lamborghineja ja Ferrareita, OneCoineilla ei voi ostaa edes lippuja OneCoin-yrityksen omaan tapahtumaan.
Siinä koko asian ydin.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Petterin olisi syytä oikeasti ostaa se lippu Sofiaan jotta voit kirjoittaa faktoja etkä arvailuja ja solvauksia.

Vastauksena vaikeisiin kysymyksiin on aina "lähde Sofiaan". Sinne ei varmaan kulje sähköposti?

Osaisiko Sofiassa joku selittää, miksi 860 000 000 kolikkoa syntyi muutamassa minuutissa, mutta loppujen luomiseen menee yli nejä vuotta? Tai miksei yritys hyväksy omia rahojaan maksuksi MAB-paketeista?

Anonyymi kirjoitti...

Tämä 1000€ kynnysmaksu on tehty ihan vaan sen takia että kauppiaita ei tunkit lähde tosissaan värväämään. Joku yksinkertainen kauppias voisi tuohon ratketa mutta näin vaara että joku lähtee mukaan saatiin minimoitua. Ajatellaan että jos 1000 kauppiasta lähtisi mukaan ja hetken päästä kertoisi vaikeuksista maksutapahtumissa, kirjanpidossa sekä arvottomiksi toteamissa kolikoissa niin tuskin olisi hyvää mainosta onecoin imagolle. Homma on se että ylälinja karkaa rahojen kanssa syyttäen alalinjaa saamattomuudesta. Luulisi että kari ja vuorinen muutaman kaupan esimerkiksi muille avaisivat. Puhe lahjoista tuskin on kiinni ainakaan Walhroosin kohdalla.

Anonyymi kirjoitti...

Petterin olisi syytä oikeasti ostaa se lippu Sofiaan jotta voit kirjoittaa faktoja...

Osaisivatko ne Sofiassa selittää senkin miksi "OneCoinista riippumaton kryptovaluuttapörssi" xcoinx.com meni "coming soon" tilaan päivää ennen Bangkokin tapahtumaa? Kyseessä on siis bitstamp.net-sivustosta tehty klooni joka ainoana "pörssinä" noteerasi OneCoinin. Ennen kuin siitä tuli "tulossa pian"-sivusto, se oli ollut pystyssä ja toiminnassa jo vuoden päivät (paitsi ettei kyseisessä "pörssissä" koskaan ole voinut ostaa eikä myydä mitään mutta se ei ole OneCoinisteja haitannut tähänkään asti).
Ainoa "pörssi" joka noteerasi OneCoinin ja eritoten louhittujen OneCoinien määrän osasi kadota verkosta vuorokautta ennen kuin OneCoin ilman ennakkovaroitusta lakkasi kertomasta julkisesti louhittujen kolikoiden määrää.

On se jännä miten nämä OneCoinia puolustavat "riippumattomat" sivut menevät ylös ja alas samaan tahtiin OneCoinin omien serverien kanssa... :D

Ari Widell kirjoitti...

"On se jännä miten nämä OneCoinia puolustavat "riippumattomat" sivut menevät ylös ja alas samaan tahtiin OneCoinin omien serverien kanssa... :D"

Näin Onecoin.eu-sivusto selittää xcoinx.comin:

"xcoinx.com is a cryptocurrency exchange, where you can track the OneCoin development in figures. At present, OneCoin ranks number two in terms of market capitalization among all global cryptocurrencies.

You cannot find OneCoin on coinmarket or other exchanges for several reasons. First, OneCoin is a young cryptocurrency, currently not open for trading to everyone. Second, only the OneLife Network can mine and trade the coin on the OneCoin Exchange. Third, all websites listing cryptocurrencies are private websites, meaning that it is up to their owners to decide which currencies to list or not"

- Eli OneCoinin selitys on, että muutkaan kryptovaluuttoja listaavat sivustot eivät ole riippumattomia, koska niiden "omistajat" päättävät listattavat kolikot.

Anonyymi kirjoitti...

Jos tähän lähtisi oikeita kauppiaita, ajatellaan vaikkapa elektroniikkaa - jolloin nykyiset OneCoinien omistajat voisivat ostaa esimerkiksi IPhoneja. Kun 10.000 OneCoinin omistajaa ostaa iPhonen (9.000.000€) )- liike lähtee vaihtamaan ne takaisin euroiksi Kerta rysäyksellä Bulgariasta - loppuu kassasta rahat, vai miten te Coinistit kuvittelette, että mistä se raha maksetaan takaisin? Mitä se kauppias tekee coineilla, kun Apple odottaa dollareita?

Anonyymi kirjoitti...

Onko se teiltä skeptisiltä pois jos joku uskoo Onecoiniin?

Anonyymi kirjoitti...

"Petterin olisi syytä oikeasti ostaa se lippu Sofiaan jotta voit kirjoittaa faktoja etkä arvailuja ja solvauksia."

Aika väsynyttä valitusta coijjareilta. Muistelen että Sofian reissua Tommi hätäpäissään Petterille ensin tyrkytti Radiorockin haastattelussa, mutta sittenhän se taisi myöhemmin muuttua, että ei voikaan luvata että näkis servereitä tai tapaisi edes ketään johtohenkilöä.

Anonyymi kirjoitti...

"Onko se teiltä skeptisiltä pois jos joku uskoo Onecoiniin?"

Veronmaksajana: Kyllä!

Joka päivä edelleen kustannetaan wincapitan oikeusistuntoja pitkin maata ja maakuntia. Epäilemättä samanlaista on tulossa tämän tiimoilta vuosiksi eteenpäin

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onko se teiltä skeptisiltä pois jos joku uskoo Onecoiniin?

Uskoa saa vaikka hammaskeijuun -- silloin kyse on nimenomaan uskosta.

Mutta kun aletaan väittää kritiikkiä ja selkeitä virheitä vastaan ilman, että itsellä on yhtään faktaa, mennään metsään.

Usko ei ole paha asia, mutta romahdus tulee olemaan. Viime kädessä kustannukset kaatuvat yhteiskunnan kontolle. Lisäksi sijoittaneiden perheet ja sukulaiset kärsivät. Ja kun pöly laskeutuu, nämä samat veijarit virittävät taas uutta kuviota pystyyn.

Anonyymi kirjoitti...

"Petterin olisi syytä oikeasti ostaa se lippu Sofiaan jotta voit kirjoittaa faktoja etkä arvailuja ja solvauksia."

Onecoin sekoilua pitkään sivusta seuranneena (ja opiskelujen ohessa tutkineeni)lähtisin mielelläni Sofiaan katsomaan Onecoin serverejä. Joten Petteri - jos haluat matkakumppanin niin lähden mielelläni. Olisiko muita innokkaita myös?

t.S

Anonyymi kirjoitti...

"Onko se teiltä skeptisiltä pois jos joku uskoo Onecoiniin?"

Kyllä, jos tästä tulevat kustannukset kaatuvat veronmaksajien niskaan. Useampi henkilö on ottanut pikavippiä, lainannut rahaa sekä uhrannut vähäisen omaisuutensa tähän, jonka lopputuloksena MINÄ veronmaksajana olen maksamassa tämän leikin laskuja.

Puolestani jokainen TYÖSSÄKÄYVÄ tai muuten omaa omaisuuttaan uhraavat henkilö voi tunkea rahansa mihin tahtovat, mutta voisiko Coinistit yhtenä rintamana tulla omin kasvoin esille ja vannoa, että ei tähän sijoitettuaan nosta minkäänlaisia tukia (kela/sossu/työttömyys) )- minä voin tulla omilla kasvoillani nyt esille ja tarvittaessa pyytää julkisesti anteeksi, jos olen ollut väärässä ja väittänyt tätä huijaukseksi.

Ikävä kyllä, erittäin moni tässä mukana oleva käyttää lainaa tai "yhteiskunnanrahoja" uhkapeliin, tässä ja nyt.

Anonyymi kirjoitti...

Se on sinulle pöljälle ihan oikein bauahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaa

Anonyymi kirjoitti...

Sehän tässä juuri typerää onkin, miksi valtion edes pitää käyttää tähän resurseja saatikka jotain saatanan vahingonkorvauksia ruveta maksamaan. Jokainen kuka tähän hommaan on lähtenyt mukaan pitää olla munaa seisoa riskinsa takana. Jos tulee turpaan niin EI missään nimessä rupee vaatimaan mitään vahingonkorvauksia. P.S en ole muuten tähänkään asti korvauksia hakenut mistään luukulta, ihan omalla työllä olen koulutukseni ostanut.
Olen samaa mieltä ei ne vastaukset mistään Sofiasta hakemalla pitäisi saada. Kyllä heidän pitäisi informoida asioista hieman selkeämmin niin ei olisi näin paljoa epäselviä aukkoja. Ei se auta , kuin odotella odotella..... toivottavasti joku päivä.

Anonyymi kirjoitti...

Uudessa infokirjeessä luvataan uusi tuplarujautus eli Super Split!!!
Se tuplaa... ja sitten vielä tuplaa!
(Vain niille jotka ostavat paketin 1.10. jälkeen)

Anonyymi kirjoitti...

Tuplaa tuplaa, jatka sinä vain sitä pitkoinin kilpalottolouhintaa. Se on tuulipukuheebojen kohtalo, onnea sinulle lottoon!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onko joku löytänyt sivut, jolta näkyisi

a) kolikkojen määrä
b) yhden kolikon arvo?

Vai ovatko nämä niin epäoleellisia tietoja, ettei onecoinistin kannata vaivata niillä päätään? Ennen rujautusta tiedot näkyivät onelife.eu- ja xcoinx.com-sivuilta.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Onelife.eu backofficessa näkyy kolikon arvo (6,9511€) kuten myös difficulty barometri ja split barometri.
Louhittujen kolikoiden määrä lienee niin suuri salaisuus että xcoinx.com piti ajaa alas ettei sitä tarvitse kertoa. Näin katosi mahdollisuudet sanoa että jossain päin nettiä olisi "pörssi" joka noteeraa OneCoinia, mutta se kai ei ollutkaan niin tärkeää.

Anonyymi kirjoitti...

Haistakaa vittu Petterin paviaani opetuslapsineen!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Petteri Järvinen kirjoitti...

Pakko rajoittaa kommentointia toistaiseksi.

SB kirjoitti...

Ilmeisesti laskuri on pois pelistä, että saavat laskettua uuden laskurilukeman.

Matti Rissanen kirjoitti...

Pätee siis edelleenkin:

“It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled.”
----Mark Twain (1835 - 1910)

Anonyymi kirjoitti...

Taidan arvata miksi kolikkolaskurit katosivat kaikilta nettisivuilta:

Ennen Bangkokin eventtiä OneCoineja oli koko firman historiassa "louhittu" 863 540 000 kappaletta. Ja sitä ennen oli jatkuvaan toitotettu joka tilaisuudessa että "näin kauan tässä nyt vaan kestää" ja muistettu mainostaa kuinka se "takaa rahalle vakaan arvon" kun tämä "louhinta" tapahtuu hiljalleen.
Ja sijoittajat - ei kun siis koulutuspaketin ostajat - ovat odotelleet että rahoja tulisi tipoittain kasaan:

- Ensin 630 000 000 kappaletta (30% louhittuna ja kauppapaikat aukeavat).
- Sitten 1 050 000 000 kappaletta (50% louhittuna ja kolikoita voivat myydä ja ostaa ulkopuolisetkin).
- Lopulta 1 680 000 000 kappaletta (80% louhittuna ja lohkoketju tulee julkiseen louhintaan).

Tuosta 1,68 miljardin rajapyykistä odotukset olivat kovat ja Kari ja Tommi ovat maalailleet kauniita kuvia siitä kuinka OneCoin otetaan maksuvälineenä käyttöön kaikkialla maailmassa mikä poistaa pankkien hirmuvallan ja vapauttaa maailman köyhät rikastumaan OneCoinilla.
Sitä ennen kaikki rahansa OneCoiniin työntäneet ovat odottaneet kuin kuuta nousevaa että 1,05 miljardia tulee täyteen ja he lopultakin saavat myydä kolikkonsa ja kotiuttaa ne satojen tuhansien voitot jotka nettisivulla paistavat. Good times.

Näitä kolikkomääriä oli odotettu, mutta ei hätää:
OneCoin "louhii" uudessa lohkoketjussa 863 540 000 kolikkoa aina 11 päivän 23 tunnin ja 51 minuutin välein ja nämä aiemmat tuskallisen kaukana olevat rajapyykit tulevat vastaan kuin pikajuna!

- 630 000 000 kappaletta OneCoineja oli toki kasassa jo ennen Bangkokin eventtiä (missäs ne 100 000 kauppapaikkaa ovat?
- 1 050 000 000 kappaletta OneCoineja tuli jo kasaan kun uusi lohkoketju oli ollut ajossa 62 tuntia, eli noin puoliltaöin Suomen aikaa viime yönä! (Nyt voi odottaa ihan hengitystä pidättäen, IHAN JUURI kolikoita voi myydä ja ostaa ulkopuolisetkin ja voitot pääsee kotiuttamaan.)
- 1 680 000 000 kappaletta OneCoineja on kasassa niinkin pian kuin 12.10. tätä samaa vuotta klo 19 Suomen aikaa. Hieman reilu viikko vielä niin lähdekoodi julkaistaan, KRP antaa lopullisen tuomionsa, kuka tahansa voi alkaa louhia One Coineja, maailma pelastuu...

...paitsi että eihän näin käykään kun uudessa lohkoketjussa nuo ovat mitättömän pieniä prosentteja joilla kolikoita ei edes "riitä kauppiaille".
Summa summarum: siksi nyt on erittäin tärkeää piilottaa laskurit ja puhua prosenteista, koska muuten voisi käydä niin että "koulutuspakettien ostajat" näkisivät kuinka kolikoita sataa kuin mannaa taivaasta ja rajapyykit paukkuu ilman että mitään lupauksia toteutuu.

Pari vuotta on kerrottu miten "louhintaa" ei voi nopeuttaa ja serverit painaa jo töitä prosessorit punaisena "louhimassa" kolikoita. Yhdessä katkaisijan napsautuksessa serverien teho kasvoi niin että vajaan kahden vuoden urakka valmistuukin kahdessatoista päivässä. Jos tuota tietoa laskurit syöttäisivät jatkuvaan nettisivulle niin "koulutuspaketin ostajista" hitaammatkin ymmärtäisivät että kaikki se mitä "louhinnasta" on vakuutettu faktana viimeiset vuodet vedettiin vessasta alas "vanhan lohkoketjun" mukana. Luultavasti marssisivat poliisin luo tekemään rikosilmoituksen, kuten asiaan kuuluu.

Käsi sydämelle nyt, onecoinistit: ette tekään voi enää ottaa tätä vakavasti.

deckfromacard kirjoitti...

Paitsi että meni nuo laskut uusiksi: Rujautuksellahan tuplattiin kolikot uuteen lohkoketjuun, niitä on ollut 1 727 080 000 heti alusta asti...

deckfromacard kirjoitti...

Epäonnistunut edit:
Unohtui Rujautus. Kolikoita on ollut 1 727 080 000 kappaletta jo 1.10. ja kaikki rajat on tähän päivään mennessä ylitetty.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onecoin sanoo algoritmin muuttuneen, uusi on niin paljon nopeampi että louhintateho moninkertaistuu. Tätä ei voi mitenkään verifioida, kun emme tiedä edellisen emmekä nykyisen algoritmin rakennetta.

Kuitenkin algoritmin julkisuus on ensimmäinen edellytys sille, että kryptovaluuttaan voitaisiin luottaa. Vertailu reaalimaailmaan: kukaan ei käyttäisi seteleitä, joita olisi helppo väärentää. Ilman julkisuutta kukaan ei voi tietää, miten luotettava tekniikka rahan takana on -- tai onko siellä ylipäätänsä yhtään mitään.

Mitenkähän muuten se pieni auditointifirma selviää 50-kertaistuneesta kolikkojen vyörystä? Nytkin auditointiraportit ovat pahasti jäljessä.

Anonyymi kirjoitti...

Kuitenkin algoritmin julkisuus on ensimmäinen edellytys sille, että kryptovaluuttaan voitaisiin luottaa. Vertailu reaalimaailmaan: kukaan ei käyttäisi seteleitä, joita olisi helppo väärentää.

Algoritmin julkisuus on tietysti hyvä, mutta oleellista on että lohkoketjun toimintaan voi osallistua kuka tahansa sekä louhijana että tavallisena käyttäjänä. Louhijat eivät voi väärentää rahansiirtoja vaan ainoastaan päättää mitkä siirrot menevät läpi. Jokainen yksittäinen tilinomistaja voi Bitcoinissakin hetkellisesti väärentää rahaa allekirjoittamalla useita keskenään ristiriitaisia tilisiirtoja, mutta ainoastaan yksi niistä voidaan hyväksyä lohkoketjuun.

Onecoin ei tietääkseni ole edes luvannut että lohkoketjun toimintaan voi osallistua kuka tahansa. Vaikka he julkaisisivat koodeja, ei tämä tarkoita että Onecoinin lohkoketju (jos sitä edes on olemassa) toimisi avoimessa Internetissä. Hehän ovat itsekin sanoneet olevansa "centralized". Toisin sanoen Onecoinin oman verkon ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja ei hyväksytä. Näin ollen ei ole merkitystä julkistetaanko koodeja vai ei.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoin ei tietääkseni ole edes luvannut että lohkoketjun toimintaan voi osallistua kuka tahansa. Vaikka he julkaisisivat koodeja, ei tämä tarkoita että Onecoinin lohkoketju (jos sitä edes on olemassa) toimisi avoimessa Internetissä. Hehän ovat itsekin sanoneet olevansa "centralized". Toisin sanoen Onecoinin oman verkon ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja ei hyväksytä. Näin ollen ei ole merkitystä julkistetaanko koodeja vai ei.

On luvannut. Katso alta lihavoitu osuus:


13.10.2015 11:51

Tässä kaikille tiedoksi laittamani mediatiedote toimittajille, jotka ovat uutisoineet OneCoinista vuoden kuluessa:

Tervehdys,

Tässä Sinulle päivitystä kryptovaluutta OneCoinin tiimoilta. Yhtiöllä on tänään globaalisti yli 600 000 jäsentä, 194 maassa. Suomalaisia on mukana vajaat 8000.

Parhaillaan OneCoin panostaa valuutan käytettävyyteen ja kauppapaikat aukeavat, kun 30 % kolikoista on louhittu, nyt noin 16 % louhittuna. Ensimmäiset kaupat lanseerataan ensi keväänä. Kesään 2016 mennessä kauppoja on vähintään 50 000, kun oma kauppapaikka-alusta avataan (alustan tekee sama yhtiö, joka on tehnyt Kiinalaisen verkkokauppajätin Alibaban alustan). Yhtiö lanseerasi Macaossa 27.9. oman MasterCardin, joka mahdollistaa lähitulevaisuudessa konvertoidut ostokset suoraan OneCoineilla. Nyt kortilla voi kotiuttaa nopeasti varoja myydyistä kolikoista.

Kolikon arvo on tällä hetkellä 2,35 € /myyntihinta ja 2,45 € /ostohinta sisäisessä pörssissä. Pörssi avattiin 15.6.2015 lähtöarvolla 50 snt/kpl ja se avataan verkoston ulkopuolisille, kun 50 % kolikoista on louhittu. Lähdekoodi vapautetaan, kun 80% kolikoista on louhittuna ja tämän jälkeen kuka tahansa voi louhia loput 20 % ja kolikkokirjanpito (lohkoketju) on julkinen.

Yhtiö on ostanut oman pankin.Tämä mahdollistaa jatkossa globaalit pankkipalvelut huomattavasti nykyisiä alan toimijoita edullisemmin.

Ruja Ignatova on kutsuttuna puhujana Kaakkois-Euroopan talouskokouksessa to 15.10. klo 10-11, katso http://www.economist.com/events-conferences/emea/sofia-2015. Olen itse Ignatovan kutsumana paikalla ja gaalaillallisella ensi torstaina Sofiassa yhdessä mm. Bulgarian presidentin ja Ruotsin Carl Bildtin kanssa. Myös CNN lähettää suoraa ohjelmaa konferenssista.

Ystävällisin terveisin,

Tommi Vuorinen,
maajohtaja
Onecoin


http://web.archive.org/web/20160418150333/http://onecoin-finland.webnode.fi/news/onecoinin-maajohtaja-tommi-vuorisen-mediatiedote/

Anonyymi kirjoitti...

"1 680 000 000 kappaletta OneCoineja on kasassa niinkin pian kuin 12.10"

Itseasiassa tuosta luvusta ollaan jo reippaasti yli.

Eli vanhat kolikot + niiden tuplaukset + kaikki Ultimate pakettien kolikot "louhittiin" Bangkokissa reilussa minuutissa Shutterstock animaation voimin tunkkien silmien edessä, eli reilusssa minuutissa hieman vajaa 2 miljardia kolikkoa.

Toimiva laskuri löytyy täältä:
https://www.onecoin.eu/tech/other/getCoinsMined/

Laskuri päivittyy joka neljäs minuutti lisäten siis aina 200 000 OneCoinia "louhittujen" kolikoiden määrään.
Tällä ketkellä luku on jo yli 2.2 miljardia, ja lisääntyy 72 miljoonan kolikon päivävauhtia.

Yhdessä päivässä kolikoita "louhitaan" siis euromääräisesti Rujan lukujen mukaan vauhtia, joka vastaa 360 suomalaisen Loton noin 1.4 miljoonan euron päävoittoa, tai yli 5½ ensi perjantain Eurojackpottia joka on 90 miljoonaa euroa.
Mutta ei tämä vielä mitään, koska kun kolikon arvo triplaantuu tai enemmän, nuo ovat vielä pieniä lukuja...

Anonyymi kirjoitti...

Juuri tällä hetkellä OneCoinin "markkina-arvo" 15.33 miljardia euroa.
2206580000 coinia * 6.95€ = 15.33 miljardia euroa

Top 100 vapaasti vaihdettavien kryptovaluuttojen yhteinen markkina-arvo on Coinmarketcapin mukaan tällä hetkellä 10.9 miljardia euroa, sisältäen siis Bitcoinin, Ethereumin, Ripllen jne.
https://coinmarketcap.com/#EUR

Anonyymi kirjoitti...

No nyt kun ovat päässeet väitetysti reilusti isoimmaksi, niin luulisi tuon iloittelun riittävän ja keskittyisivät oikeasti OCoinisteille tärkeimpään, eli siihen että noilla colikoilla voisi ostaa jotain, taikka vaihtaa johonkin oikeaan valuuttaan.

Kentän kitinöihin vastataan varmaa taas vielä röyhkeämmällä Rujautuksella.

Siis yksikin kauppa riittäisi, ei niitä miljoonaa heti tarvittaisi.

Anonyymi kirjoitti...

"keskittyisivät oikeasti OCoinisteille tärkeimpään, eli siihen että noilla colikoilla voisi ostaa jotain, taikka vaihtaa johonkin oikeaan valuuttaan."

Mitä? Eeeeeeeei! Ei OneCoin-kannattajille ole koskaan ollut mitään halua vaihtaa rahojaan euroiksi tai käyttää niitä! Päin vastoin, aina kun täällä "rakkikoirat haukkuu" että kolikkojen myynti on tehty lähes mahdottomaksi tai kauppapaikkoja ei (taaskaan) tullut, niin eikö vaan ole jonoksi asti OneCoinisteja kertomassa kuinka "karavaani kulkee" ja "odottakaahan vain" ja "siitä vaan Sofiaan katsomaan".
Eipä niillä OneCoineilla Sofiassakaan voi maksaa.
Eikä Sofian konttorikaan niitä coineja euroiksi vaihda.
Eikä saa lentolippujakaan OneCoineilla.
Ja serverisalia OneCoin on kieltäytynyt esittelemästä.
Mutta kuulemma "karavaani kulkee" eikä se tunnu haittaavan että mikään kauniista lupauksista ei ole toteutunut eikä kolikoita saa rahaksi muutettua. Mustaa propagandaa edes väittää että se olisi ongelma.

Käsi sydämelle nyt, onecoinistit: ette tekään voi enää ottaa tätä vakavasti.

SB kirjoitti...

Käsi pystyy ne coinistit, jotka ovat lähteneet mukaan vain ja ainoastaan sen takia, että kolikolla pystyisi joskus tulevaisuudessa ostamaan jotain. Eikö nouse yhtään?

Anonyymi kirjoitti...

Onko kukaan koskaan käynyt Sofiassa coinisti tai ei? Onko siellä ees mitääñ? Coinistit kehotatte hakemaan vastauksia sieltä sen sijaan että kertoisitte ne täällä. Miksi? Ei se salaista ole. vai onko teilläkään tietoa tai ymmärrystä ja vastauksia yllä esitettyihin kysymyksiin?

Anonyymi kirjoitti...

Totta kai tosiuskovaiset ovat tehneet videon OC pääkonttorilla käynnistä. Siinä näkyy hyvin millaista on maailman nopeimmin kasvavan yrityksen pääkonttorilla jossa yrityksen tietojen mukaan työskentelee yli 250 ihmistä:

http://youtu.be/MTRxwXhZO_8

No joo, ehkä loput 240 ihmistä ovat siinä serverisalissa jota ei päästetä näkemään?

Anonyymi kirjoitti...

Kerro minulle mitä maksaa jos yritys alkaa tuottaa oman monipuolisen APP:sin. Tiedän että tuhansia, jopa kymmeniä tuhansia. Siinä sinulle hieman valaisua. MAB on tuote jonka yritykset voi ostaa tuhansia euroja edullisemmin kuin että alkaisivat omaa rakentamaan. Kaikki muu sen päälle on vaan plussaa. Kasvava määrä potentiaalisia asiakkaita, globaalisti ja yrityksen niin halutessaan voi hyväksyä OneCoinit maksuvälineenä. Ja jos ei halua kokonaan maksuja ottaa vastaan onecoineissa niin voi määritellä haluamansa prosentin. Kun ette ymmärrä niin turha näitä tämän enempää teille on tarvetta avatakaan. Homma on entistä luotettavampaa, ikävä tuottaa sinulle pettymys sen suhteen. Hanki Sebastian elämä itsellesi.

William Gallop kirjoitti...

Ymmärränkö oikein, menen Giganttiin lataamani Gigantti-appsin kanssa, sitten Citariin K-ryhmä-appsin kera, sieltä Prismaan S-appsia käyttäen, ostan junaliput Vr-appsin kanssa ja tilaan Finnair-appsilla lentolipun Sofiaan, missä lataan pizzeria-appsin ja taxi-appsin. Hmmm... Taidan ladata Angry birds-appsin ja pitäytyä ystäväni Visa Elektronin antamassa muoviläpyskässä.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Kerro minulle mitä maksaa jos yritys alkaa tuottaa oman monipuolisen APP:sin. Tiedän että tuhansia, jopa kymmeniä tuhansia. Siinä sinulle hieman valaisua. MAB on tuote jonka yritykset voi ostaa tuhansia euroja edullisemmin kuin että alkaisivat omaa rakentamaan.


Tiedoissasi on aukko. MAB ei ole OC:n oma tuotos vaan appmachinen (http://www.appmachine.com/pricing) ns. white label -versio. Kyse on ohjelmistoalustasta jonka avulla voidaan tehdä erilaisia verkko- ja puhelinsovelluksia. Halvimmillaan appsin saa siis julkaistua 39€:lla kuukaudessa (+ alv + Google Play/Apple Appstore developer account) sen OC:N 1100 (-5700€) euron suojelurahan sijasta. Ja sitä paitsi OC ei auta yhtään tuossa julkaisussa, sehän vesittää koko heidän busineksen. Appsin kehittäminen on ihan täysin tunkin hommia. Rahalla tietenkin saa itsensä pois tuosta kehittäjän paikalta mutta tyhmähän se on joka lähtee pyramidivaluutalle jotain maksusovellusta kehittämään ulkopuolisen toteuttajan voimin tuhansilla tai kymmenillä tuhansilla euroilla. Vai olenko väärässä?

Ja oliko jollain jo tiedossa, että miten ne rahojen kotiuttamiset tuon appsin kautta onnistuu? Ei taida.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kerro minulle mitä maksaa jos yritys alkaa tuottaa oman monipuolisen APP:sin. Tiedän että tuhansia, jopa kymmeniä tuhansia.

Jos yritys haluaa tuottaa oman appsin, se maksaa aina tuhansia, jopa kymmeniä. Appsissa pitää olla huomioitu yrityksen liiketoiminta ja palvelun logiikka. Esimerkiksi jonkin kaupan pitäisi siirtää appsiin koko tuotekuvastonsa ja rakentaa siihen vielä jotain palvelua päälle. Tai ajanvarausjärjestelmä parturille jne.

Eri juttu on, miksi näin kannattaisi tehdä. Kuinka moni viitsii ladata oman sovelluksen päästäkseen parturiin, ravintolaan tai verkkokauppaan? Yleensä näillä yrittäjille on jo mobiilisivut, joilla voi tehdä samat asiat. Vaatimus erillisen ohjelman lataamisesta on pikemminkin bisneksen este.

Ainoa, mihin mobiiliappsia tarvitaan, on kryptovaluutalla maksaminen. Tällöin varat ovat sovelluksen tiedostossa ja oikea määrä siirtyy sieltä myyjän järjestelmään maksun yhteydessä, ja kuitti tulostuu sähköpostiin tms.

Bitcoinissa maksamiseen tarvittava lompakko-ohjelma on ilmainen. Ja Bitcoinissa voi maksaa myös suoraan nettisivulta, kunhan leikkaa/liimaa lompakon osoitteen ohjelmasta toiseen.

Joten mikä on MABin idea ja miksi kukaan sitä käyttäisi?

SB kirjoitti...

MAB on pelkkä sumutus ja taas yksi keino viivyttää pyramidin kaatumista. Missään ei ole myöskään virallisesti sanottu, että sen avulla voisi maksaa yhtään mitään (Rujan tai conmiesten kommentteja ei tietenkään lasketa mukaan). Maksujen välittäminen sen kautta vaatisi myös rajapinnat molempiin järjestelmiin eikä sellaista tuollaisessa "satasen" appbuilderissa tietenkään ole, eikä Onecoinissa, koska pyramidi. Vai tunkkiko sen rajapinnan tuonne OC:iin rakentaa?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Totta, tämä on keskeinen kysymys: minkälaisen rajapinnan Onecoin tarjoaa MAB-sovelluksille kolikoiden siirtoon? Antaako vaihtorahaa?

Mikä on se API, jonka kautta omasta sovelluksesta voi siirtää kolikkoja ja toisaalta ottaa niitä vastaan, ja miten vastaanotto integroituu myyjän kassa- ja taloushallinnon järjestelmään. Tämän APIn täytyy olla jo olemassa, jotta MABilla voisi rakentaa mitään.

SB kirjoitti...

Korjaus tuohon omaan kommenttiini eli vain Onecoin-api riittäisi tuohon kolikoiden siirtelyyn.

Lisää kysymyksiä entisten jatkoksi:
Vaaditaanko sovelluksesta huolimatta, että ostaja ja myyjä ovat toistensa ylä/alalinjassa?

Missä on ohje miten tuo kolikoiden siirtely rakennetaan tuohon sovellukseen? Video-ohjeet ovat vain suuntaa antavia ja niissä keskitytään ihan muihin asioihin kuin tuohon maksutapahtumaan.

Pitääkö jokaisen asiakkaan tehdä oma erillinen appi jokaiselle kaupalla missä haluaa käyttää coineja?
Jos ei, niin silloinhan kolikoita olisi mahdollista siirtää myös niiden käyttäjien välillä jotka eivät ole ylä-/alalinjassa toisiinsa nähden. Ja jos edellinen on mahdollista niin miksi kolikoiden siirtely pörssissä sitten on mahdollista vain ylä/alalinjalaisten kesken. Vai onko kauppias "erilainen" käyttäjä jolle voidaan siirtää kolikoita miltä tahansa "tavallisen" käyttäjän kolikkolompakosta?

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva kuulla eräs asia joltakulta joka on saanut ystäviä/sukulaisia ostamaan 5000€ Tycooneja:

Oletetaan että sait kymmenen ihmistä hankkimaan paketin. Olet tienannut 2500€ riihikuivaa ystävien/sukulaisten rahoja (5%) ja 2500€ arvosta olet (pakotetusti) ostanut OneCoineja - yhäkin ystävien ja sukulaisten rahoilla.

Se kysymys:
Toivotko että "verkostopalkkio" (5%+5%) olisi suurempi jotta olisit voinut pistää taskuusi enemmän ystäviesi ja sukulaisteni rahoja?
Vai toivotko että palkkio olisi pienempi jotta olisit saanut ystävät ja sukulaiset lähettämään Bulgariaan enemmän omia säästöjään kuin sen 47 500€ joka sinne nyt on virrannut?
Vai oletko tyytyväinen siihen että ystäväsi ja sukulaisesi lähettivät ulkomaille 95% säästöistään ja sait itse vetää välistä 5%?

Anonyymi kirjoitti...


rekisteröidäänköhän kauppiasapsit omistajan passinkuvalla vai kaupparekisteriotteella? kauppapaikoillahan ongelmana on varmaankin volyymit ja vaihtokustannukset. Vaihtaako viikon saldo 5 oc:tä pörssissä 2 euron hintaan?

Ylempänä joku ihmetteli miten OC:t suhtautuu yrityksen järjestelmiin. Myyntihinta 10 euroa, oc kurssi 6,90€ -> 10 euroa myynniksi, 6,95 oc tilille ja 3,05 euroa eurotilille. OC:n myyntivaiheessa myydään FIFO periaatteella kolikko, johonkin kurssiin.

gustavus kirjoitti...

Tämä on nyt pelkkää pohdintaa noista 30%, 50% ja 80% rajoista. Alkuunhan kaikki perustui 2,1 miljardiin "kolikkoon", kun Lontoossa kesäkuussa sitten muuttuivat määrän 120 miljardiin. Voisivatko nuo rajat koskea tätä 120 miljarin rajaa? Nyt saataisiin taas ostaa lisäaikaa, koska kauppojen aukeaminen vaatisi 36 miljaria kolikkoa, joka nykyisellä vauhdilla tulee aika pian vastaan. Saataisiin selityksille taas lisäaikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Oot sinä Sebastian tyhmä ei voi muuta sanoa!!

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Oot sinä Sebastian tyhmä ei voi muuta sanoa!!


Perustele.

Markus Persson kirjoitti...

Kauppiasjärjestelmän ja -verkoston rakentaminen on tehty tarkoituksella aivan liian kalliiki ja monimutkaiseksi, tai käytännössä lähes mahdottomaksi. Jos sovellus olisi ollut ilmainen, ja se olisi sisältänyt helpon tavan siirtää coineja asiakkaalta myyjälle, se johtaisi siihen, että Onecoinien todellinen markkina-arvo alkaisi löytyä. Myyjät (esim. kuka tahansa tunkki) hyväksyisivät coineja maksuna niille itse määrittämänsä arvon mukaan. Coinien vapaa vaihdettavuus on Onecoinille mahdottomuus, koska vapailla markkinoilla coinin arvo on nolla.

Talousihme kirjoitti...

Vai luopui Ruja toimitusjohtajan tittelistä. Kadonneeko lie pian Argentiinaan, vai mihin sitä nykyään kadotaankaan.

Talousihme kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Petteri Järvinen kirjoitti...

Viime helmikuussa Vuorinen lupasi:

"Kaikki jotka ovat tässä huoneessa: kun te otatte tämän asian tosissanne, te olette vuoden päästä taloudellisesti riippumattomia. Ymmärrättekö te?"

Vielä runsaat kolme kuukautta rikastumiseen.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Huoks...

Näiden palstojen (tämä, muro, suoli24) _ehdottomasti_ herkullisin anti on ollut tuo tunkittajien telaketjuränkytys.

Tämä virta vaan näyttää tyrehtyneen lähes tyystin tällä haavaa.
Melkeinpä toivon, että tämä ei vielä olisi loppu...

Come on, joku tunkki, vielä edes vähän sitä ränkytyspiristystä päivään!

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Come on, joku tunkki, vielä edes vähän sitä ränkytyspiristystä päivään!


No ei kyllä kaivata yhtään mitään ränkytystä.

Anonyymi kirjoitti...

Ainoa mitä tässä kaivataan on henkilö firman sisältä, joka tietää ja osaa vastata faktisesti kysymyksiin. Ei mitään Tauno Tunkkia joka on laittanut pesämunansa likoamaan, uskoo kaiken mitä ylempi Teuvo Tunkki sepittää ja luulee että ne paikkaavat aukot yrityksen toiminnassa.

Tai sitten että viranomaiset lopettavat tämän hööpöilyn.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ne jotka on sijaittanut tähän OC tietää varmasti riskit ja sen että jos ja kun tämä ei olekkaan huijaus niin voivat hymyillä teille kaikille.. Ja jos on huijaus niin tuskin tulee teille kyyneliä näyttämään. Suomessa tänne on liikkunut aika vähän veronmaksajien rahoja vs. eduskunta joka syytää teidän/meidän rahoja ihan minne sattuu ilman että siitä ollaan sen enempää huolissaan. Mutta katsotaan rauhassa loppuun asti minne tämä menee.. Ja faktoista sen verran että on sen verran porukkaa mukana ja muutama näkee/kokee tämän OC omanlaisena ja kertoo siitä sen mukaan... Faktana. Mutta tosiasia on se että 2 vuotta ollaan porskuteltu ja loppu on aina näkynyt ihan nurkantakana ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ne jotka on sijaittanut tähän OC tietää varmasti riskit ja sen että jos ja kun tämä ei olekkaan huijaus niin voivat hymyillä teille kaikille.. Ja jos on huijaus niin tuskin tulee teille kyyneliä näyttämään.

Kiitos, piristit juuri päivääni!

Anonyymi kirjoitti...

Tätä tulee ikävä!
Tosin mä niin jännityksellä ootan missä kartsa nähdään seuraavaksi:3

Anonyymi kirjoitti...

2 vuotta on OneCoin karavaani kulkenut, mutta vieläkään ei ole edes mobiililompakkoa tarjolla. Kaiken maailman shitcoineillakin on mobiililompakko, mutta ei OneCoinilla.

Ilmeisesti onecoinistit eivät voi vieläkään siirtää kolikoita toisilleen ollenkaan, ellei ole samassa tunkituslinjassa.

Onko kukaan nähnyt yhtäkään mobile builderilla tehtyä appia vielä Applen tai Googlen app storeissa? Eikös sen Appin tekeminen pitänyt olla nopeaa? Miten siirto ja siirtorajat toimivat MABilla luodussa apissa?

Anonyymi kirjoitti...

Mihin ovat unohtuneet puheet siitä konvertoivasta Mastercardista? Eihän niitä kauppapaikkoja tarvitsisi etsiä lainkaan, jos kortilla voisi maksaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ei helvatti, kattokaa nyt eventistä edes se H-hetki. Tietteks te sen hetken ku joku todella yrittää, yrittää ja se vaan ei mene jakeluun. Kaverit ei tajuu vitsiä. Syntyy myötähäpeä. Ahdistava olo tulee ku kattoo rujaa... genesis:D .... ei oo totta! Oispa joku käyny antamassa sille kunnon jaksuhalin.
Tälläkertaa rujautus meni väärään osoitteeseen:\

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Mihin ovat unohtuneet puheet siitä konvertoivasta Mastercardista? Eihän niitä kauppapaikkoja tarvitsisi etsiä lainkaan, jos kortilla voisi maksaa.


Se juna meni jo aikoja sitten. Nyt kuuminta hottia on MAB jonka avulla saadaan kuulemma kauppapaikat mukaan verkostoon. Ei taida kukaan kuitenkaan oikein tietää, että mikä tuon ansaintalogiikka on tahi onko sillä mahdollista siirrellä kolikoita asiakkaan ja kaupan välillä (tuskinpa). Yhtiön puolelta välitavoite on kuitenkin saavutettu eli karavaani kulkee taas eteenpäin, kun alamaisille on heitetty uusi lelu tutkittavaksi. Unohtavat varmaan tohkeissaan, että maksuominaisuutta ei vieläkään tullut.

Lauri kirjoitti...

Odottelen edelleen täällä popcornit valmiina sitä päivää, kun 'kupla puhkeaa' ja tuhannet (ties kuinka paljon niitä on) ihmiset ympäri maailmaa tajuavat tulleensa huijatuksi.

Anonyymi kirjoitti...

"että jos ja kun tämä ei olekkaan huijaus niin voivat hymyillä teille kaikille"
Joo kiitos minunkin puolesta. Kyllä tuon jälkeen taas kelpaa pari päivää hymyillä popcorn-hyllyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Teitä minä en ymmärrä ketkä rutisee aina miltä tuntuu vetää kaveri kaima jne mukaan...Te olette juuri niitä kateen paskoja hyttysiä jotka itkee jos joku uskaltaa tehdä jotain poikkeavaa.Tiedän kyllä te haluaisitte , mutta ette uskalla. Käytätte vaan kaiken energian toisten mollaamiseen. tuleeko hyvä olo? Oletteko omasta mielestä arjen sankareita? Voi Voi. täällä on kieltämättä myös paljon hyviäkin kysymyksiä miksi OC ei toimi. Minä en voi antaa valitettavasti yhteenkään kysymykseen vastausta. myyn vaan kolikoitani sen minkä saan ja tällä hetkellä ihan tyytyväinen . Saisihan nuo toimeksi annot vaikka nopiamminkin toteutua ja myös ne tuloutukset sitten sinne omalle pankkitilille. Verkostoa ei ole, joten pelkällä myynnillä olen eurojani takaisin saanut ja silloin tällöin on kyllä kaverit kyselleet miten menee . Sanon, että ihan ok niin kyllä sen naamasta näkee miten sitä ollaan katkeraa kun on saanut rahaa. Kateus se on paha piru.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinilla saatu "voitto" eli onnistuneet siirrot ovat toisen coinistin "tappio" eli hänen euronsa ovat vähentyneet.
Yritys itse sanoi ettei tule vaihtamaan onecoineja euroiksi? miksi? Koska yritys tietää että he tekevät siinä tappiota.

Jos onecoin avautuu avoimeen pörssiin ja sen todellinen hinta paljastuu (0e/Onecoin) eikä siinä todeta rikosta tapahtuneen, osa sijoittajista varmasti ylpeästi huutelee "mitä minä sanoin! Se ei ollut huijaus" vaikka luvattuja miljoonia ei tullutkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinilla saatu "voitto" eli onnistuneet siirrot ovat toisen coinistin "tappio" eli hänen euronsa ovat vähentyneet. Anteeksi, mutta voitko perustella miten olet juuri tätä mieltä...??

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jos todellista arvoa luovaa liiketoimintaa ei ole, raha siirtyy vain henkilöltä toiselle - yhden "voitot" ovat toisen tappioita. Silloin on myös vaara, että homman kaaduttua "voitot" peritään rikoshyötynä takaisin.

Tämä on vähän kuin nettipokeria: media kertoo huippupelaajista, jotka ansaitsevat miljoonia. Heidän voittorahansa ovat peräisin toisten pelaajien tappioista. Erona Onecoinin ja nettipokerin välillä on kuitenkin se, että nettipokerin säännöt ovat kaikkien tiedossa ja häviäjät tietävät roolinsa.

Anonyymi kirjoitti...

Jos joku hölmö menee onecoinin prössissä ostamaan itselleen coineja lisää, ei hän tule tienaamaan siitä enemmän rahaa, vaan häviää. Samalla joku joka on vähänkin fiksu ja myy kokoajan uunocoinejaan, voikin tehdä voittoa.

Ainiin ja rahan pois siirtämisestä onecoinin omasta pörssistä, myös onecoin tekee voittoa 30e/ jokainen rahansiirto. Taisi myös olla aika tiukat rajat sillekkin kuinka paljon kerrallaan saa siirtää rahaa tietyllä paketilla onecoin walletista.

Anonyymi kirjoitti...

Leukojenloksuttelu jatkuu samaan vanhaan malliin eli diipa daapaa ja juupa jaapaa:)

Anonyymi kirjoitti...

"Kaikki jotka ovat tässä huoneessa: kun te otatte tämän asian tosissanne, te olette vuoden päästä taloudellisesti riippumattomia. Ymmärrättekö te?"

Kun ei ole enää hävittävää, voi heittää jalat pöydälle ja elää sosiaaliturvalla:D

Ymmärrättekö te... ETTE!

Anonyymi kirjoitti...

"Jos joku hölmö menee onecoinin prössissä ostamaan itselleen coineja lisää, ei hän tule tienaamaan siitä enemmän rahaa, vaan häviää."

Jos olet tunkittaja, 40% verkostobonuksesta on pakko käyttää kolikoiden tai tokenien ostoon. Muuta vaihtoehtoa ei ole. Juuri tästä syystä sisäisessä pörssissä kolikkomyynnit menevät joskus läpi; koska tunkittaja ei voi muuta sillä 40% bonusosallaan tehdä kuin ostaa kolikoita tai tokeneita.

Kun tunkituksesta saatu raha ja verkostobonukset vähenevät, myös entistä vähemmän kolikon myyntejä menee läpi (koska ei ole ostajia). Tosin viime aikoina OneCoinilla on ollut pitkiä viivästyksiä myös cash-accountilta kotiuttamisessa pankkiin. Ilmeisesti sisään tulevan rahan virta on pienenemässä.

Rahaa yritetään saada nyt lisää verkostoon tällä Mobile Application Builderin käyttöoikeuksien myynnillä ja kohta pitäisi alkaa joku "1000 cities" -touri jossa kahden viikon aikana tunkitetaan tuhannessa kaupungissa jolla yritetäään saada lisää uhreja ja rahaa sisään verkostoon.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös MABista tulevat rahat mene suoraan onecoinin taskuun ja tunkin eteenpäin myydyt sen omaan taskuun?
Eli nyt ainakin pitäisi verottajalle ilmoittaa jos meinaa paljon ostaa 5700 paketteja ja myydä niitä yksitellen eteenpäin.

Anonyymi kirjoitti...

Härski työpaikkailmoitus TE-toimiston sivuilla. Työntekijöille (haussa 5) luvataan 2000 euroa kuussa tunkituksesta OneCoiniin:

http://www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/9050419_fi.htm

Tervehdys!

Tarjoan rehellistä verkostomarkkinointityötä uusimman OneCoin -kryptovaluutan ja siihen liittyvän koulutuksen parisssa.

Katso lisää Facebook -sivultani:

https://www.facebook.com/OneCoinSami/?fref=nf

Jos tämä tuntuu sun jutulta ja haluat tietää lisää, ota yhteyttä. Mun tiimini toimii tällä hetkellä suurimmaksi osaksi Lontoon Cityn oloissa. Tiimissä on mahdollista oppia hyvin paljon tämän hetken kuumimmasta alasta, kryptovaluuttaan liittyvien koulutuspakettien myynnistä ja markkinoinnista ja kehittyä huippuammattilaiseksi siinä. Tiimi kouluttaa jatkuvasti jäseniään ja toimii ammattimaisesti. Työtä on mahdollista tehdä myös pelkästään kotimaassa ja kotoa käsin etänä. Työajat ja työtavat on mahdollista sopia hyvinkin joustavasti. Kiinnostuitko?

Sami Pajunen

OneCoin - OneLife, IMA

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Sami, nyt on meininkiä! Hajotkaa pelkurit ja köyhyydenhengen riivaamat pahvit!

Anonyymi kirjoitti...

Tänään näitä valistajia oli ylivieskan Kärkkäiselläkin saarnaamassa että Kärkkäisjussi ois ottamassa Coineja vastaan viimistään Kuukauden sisällä.

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/aihe/ohjelma/mot-kulta-hannun-pyramidipeli-742014

Linkistä löytyy edelleen Yle-areenassa oleva erittäin ajankohtainen dokumentti wincapitan tarinasta. Wincapitan petosten tutkintaan paloi pelkästään poliisilta rahaa 7 miljoonaa euroa. Tähän summaan kun lisää vielä syyttäjän kulut, tapausten puinti alioikeuksissa/hovioikeuksissa ja asiamiesten palkkiot niin lasku yhteiskunnalle on ollut järkyttävä. Onecoinissa on kyseessä paljon wincapitaa laajemmasta pyramidihuijauksesta, joten kulut veronmaksajille tulevat olemaan käsittämättömät.

Vahinkojen minimointi on ainakin itselleni suurin syy, miksi jaan somessa tietoa tästä huijauksesta. Ettei yksikään hyvää sijoitusta etsivä tuttavani haksahda tähän huijaukseen. Pieni on ihmisen tietoisuus jos väittää onecoinin todellisuudesta kertovien puhuvan kateudestaan. Onecoinin suhteen media on pettänyt lukijansa täysin. Vuosien päästä tästä saadaan vuosikymmenen mehukkain juttu Ylen MOT:iin, mutta silloin se ei enää auta ketään säästämään rahojaan. Tutkivan journalismin olisi pitänyt perehtyä asiaan jo vuosi sitten. Usko ja toivo ovat tosin niin vahvoja asioita, että osa sanoo vieläkin Wincapitan olleen täysin rehellinen clubi, jonka kaatuminen johtui viranomaisista.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tänään näitä valistajia oli ylivieskan Kärkkäiselläkin saarnaamassa että Kärkkäisjussi ois ottamassa Coineja vastaan viimistään Kuukauden sisällä.

Kärkkäisen tavaratalo? Kuka lupasi Onecoinin tulevan maksuvälineeksi? Sen kun näkisi! Pidäpä meidät ajan tasalla, miten kuukauden päästä käy.

Anonyymi kirjoitti...

Satunnaisena kävijänä piipahdin sikapäivillä. Aulassa kaksi hihhulia seiso ständillä ja koitti saada mukaan, kerroin olevani perillä asioista. He sanoivat että olen väärässä tietysti. Ja että Kärkkäisellä voi kuukauden päästä maksaa onecoineilla, uskoo ken tahtoo?

Anonyymi kirjoitti...


Kuinkakohan suuren osan ostoksista saa maksaa kolikoilla?

Niin kauppapaikollahan voi olla vaikeuksia päästä irti jos hyväksytään vain eksaktit vaihdot esim 50 kpl tarjotaan myyntiin, ja sitten toivotaan että joku ostaa. Siinähän sitä Kärkkäis tarjoaa esim 300 kpl satsia myyntiin eikä saa ostajia kolikoilleen, viikossa kerääntyy esim 2000 kpl eikä kukaan osto tuollaista satsia. No ehkä 10 kpl:n satseissa.
Eli pitäiskö tuon pörssin toimia kuin normaali pörssi, annetaan 300 kpl myyntiin, ja satsista joku ostaa 10 kpl ja joku 15 kpl jne. Ai niin KYC, no ehkä rahat tulee sitten kryptovaluutalla, niin ei transaktiokustannuksia ja viivyttelemättä, niin ehkä ostajat saa selvitettyä muutamassa päivässä, niin ja ostajienhan on pitänyt rekisteröityä. Vai jääkö tämä sitten yksityiseksi kryptovaluuttaklubiksi

Niin siinä enentissä KW kertoi että ei haluta miljoonia sijoittavia mukaan, no heti kohta tulee 115.000 tuhannen paketit. Keväällä tulee varmaan 250.000 paketit tuplarujautuksilla.

Niin ideahan OC:ssä on mainio, ainoa mitä voidaan kritisoida, onko koulutus ns rahan väärti sivutuote tokenit ja kolikot ovat todellisia. Toinen kritiikin kohde on luvattu kolikoiden käyttö rahana, no rahaa on ilmiesesti saatu näin alkuaikana, ongelmaksi tulee tietysti kauppapaikat ja ns pörssikurssin kestävyys. Kuinka pitkään ns ylälinjalaiset pystyvät ostamaan omilla oc kukkaroillaan kolikoita 7€:n tai 10€ jne hintaan?

Anonyymi kirjoitti...

Kari Wahlroos päivitti Facebookissa että hän voi maksaa OneCoineillaan jo 1000 paikassa.
Se on sitten tuplat niihin 500 paikkaan jotka Bangkokin eventissä mainittiin hyväksyvän OneCoineja maksuksi jo ennen kuin mitään Mobile Application Builderia edes oli!
Kyllä kun tätä vauhtia kasvaa kauppapaikat niin Vuorisen lupaama 50 000 kauppapaikkaa on auki vuoden loppuun mennessä.

Toivottavasti siihen mennessä muistavat kertoa että mitkä ne ovat ne 50 000 kauppapaikkaa (tai edes että mitkä 1000 paikkaa kelpuuttavat Karin OneCoinit) ja mistä ne löytää? ;-)

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Kuinka pitkään ns ylälinjalaiset pystyvät ostamaan omilla oc kukkaroillaan kolikoita 7€:n tai 10€ jne hintaan?


Mitä tarkoitat? Luuletko, että joku Kari W. maksaisi jonkun pikkutunkin myymistä coineista jotain. Ehei kyllä se on niin, että tämä pikkutunkki saa rahansa (l. myyntitoimeksianto menee läpi) kun joku toinen pikkutunkki lapioi pyramidin perustuksille lisää rahaa.

SB kirjoitti...

deckfromacard sanoi...
Kari Wahlroos päivitti Facebookissa että hän voi maksaa OneCoineillaan jo 1000 paikassa.


Karin antama tieto on propagandaa. OC support vastasi näin 1.9.2016, kun kysyttiin, että onko maksaminen mahdollista kun eri kaupat sitä mainostavat:

Margreta 2.9.2016
Dear Member,
Thank you for contacting our Support Team.
Please note that currently coins cannot be used as a payment method.


Se, jos kolikoita voi siirrellä ylä- alalinjassa ei vielä ole maksamista.

Anonyymi kirjoitti...

Kansanmarkka julkaistaan huomenna www.kansanmarkka.fi . Jokaiselle perustuloa, ihan ilmaiseksi, ei maksa mitään, rahaa ilmaiseksi... eikös kuulosta hyvältä???

https://www.facebook.com/Kansanmarkka-336136483399884/?pnref=story

Anonyymi kirjoitti...

"Kansanmarkka
6. lokakuuta kello 17:52 ·
Hei kaikki! :) Kiireinen päivävuoro jatkuu kiireisenä iltavuorona...
Emme vieläkään voi jakaa paljon tietoa kansanmarkasta, koska haluamme käydä kaikki materiaalit läpi vielä kolmanteen kertaan ennen maanantain lanseerausta. Sen jälkeen meidät löytää Facebookin ulkopuolelta! Osaakohan kukaan arvata mistä osoitteesta....
Pilottikäyttäjien tavoittelu käy kuumana. Jos joku työtiimistämme on ottanut sinuun yhteyttä ja pilottiin osallistuminen kiinnostaa, tee kaksi asiaa nyt:
1) hae jäsenyyttä Kansanmarkka FB-keskusteluryhmässä
2) laita kalenteriisi lauantai 15.10., joka on mitä todennäköisin päivä pilotin live kickoffille Helsingissä. Vaikka pilottiin voi päästä osallistumatta kickoffiin, kannattaa siihen silti tulla, sillä paikan päällä jaetaan ensimmäinen perustulo suoraan käteen. Event-kutsu tulee myöhemmin."

https://www.facebook.com/Kansanmarkka-336136483399884/?pnref=story

Anonyymi kirjoitti...

"Kansanmarkka
5. lokakuuta kello 12:52 ·
* Kutsu kansanmarkan pilottiin alk 10.10. *
Haluatko olla tuomassa markkaa takaisin omalla toiminnallasi? Kiinnostaako perustulovaluutta? Osaatko käyttöliittymäsuunnittelun ja testauksen? Oletko kaveripiirisi valovoimainen keskushenkilö? Vaiko jonkin ihmisryhmän edustava esimerkki?
Jos vastasit “kyllä” yhteenkin kysymykseen ja ehdit panostamaan vähintään pari tuntia viikosta loppuvuoden ajan, niin tarjoamme sinulle aitiopaikan kansanmarkan 100 ensimmäisen käyttäjän joukossa!
Yleiseen perustuloon perustuva kansanmarkka aloittaa lokakuussa. Se on selainpohjainen tilijärjestelmä, jonka saldoja voi käyttää maksuvälineenä järjestelmän sisällä. Uusia kansanmarkkoja luodaan säännöllisesti lisää perustulona kaikille tunnistetuille suomalaisille käyttäjille. On myös mahdollista luoda projektitilejä, joilla markkoja käytetään yhteisiin tarkoituksiin.
Selaimen lisäksi suosittelemme olemaan Facebookin käyttäjä, koska Kansanmarkka-sivun FB-ryhmä on keskeinen koordinaatioväylä pilotin ajan. Käytössämme on myös Slack-kanava. Toisaalta osa pilottikäyttäjistä on hyvä nimenomaan olla sellaisia, jotka eivät näitä käytä, jotta heidänkin palaute saataisiin mukaan.
Pilottiin osallistuminen ei maksa mitään, eikä siitä suoriteta muuta korvausta kuin sen aikana jaetut kansanmarkat sekä muut arvokkeet, jotka jäävät omaksi pilotin päättyessä."

https://www.facebook.com/Kansanmarkka-336136483399884/?pnref=story

Anonyymi kirjoitti...

Kansanmarkka :)

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=68520;sa=showPosts


"
Just a quick update: the initial distribution of MK (kansanmarkka currency) will perhaps happen in Oct-15 already! We are about to have a pilot test group launch then in a Helsinki hotel. If plans come to fruition, the issuance will be around 120,000 units of MK, of which 80,000 in the digital system and 40,000 as physical certificates. This will likely cause MK to be traded in Crypto Kingdom as well, enabling it to have an exchange value.

Interesting times! Smiley"

Just just! Hienoa, mahtavaa, upeeta! Eikö???

Anonyymi kirjoitti...


http://cryptokingdom.wikia.com/wiki/Crypto_Kingdom_Wiki

"Crypto Kingdom is a video game started the 10th of October 2014 by Risto Pietilä on the bitcointalk forum. It will be a tribute to games of the 90's, a promotional tool for the cryptocurrency Monero as well as a economy MMO playable on both desktops and mobiles."


https://bitcointalk.org/index.php?topic=793787.0

"Don't believe the Psycho-Risto's words when hes trying to suck u into the Monero XMR scheme by tellin' u that its gonna rise high this year and going to the moon in the long term (risto predicts 35 Billion marketcap of XMR). Obviously it won't - and he knows this very well. WARNING. All that guy want is to make a buck on u... thats all he wants, he dont care about anything other than that."

hdmi kirjoitti...

Aiheeseen liittyen, joko Petteri olet tätä testannut :)

http://www.bitwalking.com/

Anonyymi kirjoitti...

www.kansanmarkka.fi, onks tää kartanon Virosta Bitcoineilla hankkineen Risto Pietilän viristys?

Anonyymi kirjoitti...

Siis viritys, ei viristys:)

Anonyymi kirjoitti...

Monero's front face and largest investor rpietila was in a psychiatric institution in Helsinki in 2013 because of a mental breakdown, he also predicted 1 Million USD per Bitcoin by the end of 2013.

Anonyymi kirjoitti...

www.kansanmarkka.fi

"Taloustoimisto

Taloustoimisto on Markkakannassa oleva itsenäinen organisaatio, joka hallinnoi kansanmarkan toimintaa. Taloustoimiston yhtiökokous valitsee taloudenhoitajan, kuitenkin siten että jos miljoona ääntä niin vaatii, nimitetään hallitus. Taloustoimisto tekee itseään ja kansanmarkkaa koskevat päätökset näiden sääntöjen puitteissa itsenäisesti.

Mitä Kansanmarkalla voi ostaa?

Kansanmarkan arvon luo yhteisö, jossa sitä käytetään paikallisvaihdantaan vapaaehtoisuuden pohjalta. Kansanmarkoilla voi ostaa niin digitaalisia tuotteita kuin fyysisiä tuotteita ja palveluita. Kansanmarkoilla voi myös tukea yhteisöitä tai lahjoittaa vapaasti eteenpäin."

Nyt kipin kapin ostoksille :) Mistä saan omani? Ai niin, rekkaan itseni sisään ja saan tonnin kuussa :D Jippii!

SB kirjoitti...

Ja fimkryptoon rekisteräityessäsi olisit jo miljonääri.
Okei, jätetään offtopicci pois ellei tuo kansanmarkka suoranaisesti liity onecoiniin eli ei liity.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on ainakin bonukset kohdallaan. Näitä vaan Suomeen lisää, näitähän tänne oikeasti halutaankin koska nämä bonukset sopivat kuin "nyrkki silmään" suomalaiseen yhteiskuntaan. http://www.aamulehti.fi/kotimaa/nain-isoja-kaupunkeja-houkutellaan-ottamaan-pakolaisia-luvassa-satojen-tuhansien-bonukset/

Anonyymi kirjoitti...

TE-toimisto on poistanut härskin työpaikkailmoituksen OneCoiniin liittyen.

Kiitos palautteestanne. Ko. ilmoitus on poistettu verkkosivuiltamme.

ystävällisin terveisin,


Marjut Kinnunen

Asiantuntija, Yrityspalvelut

Työnvälitys- ja yrityspalvelut

marjut.kinnunen@te-toimisto.fi

0295 040 928, työnantajapalvelu 0295 040 002

Uudenmaan TE – toimisto, Helsinki

Käyntiosoite: Antinkatu 1, 2. 00100 Helsinki


Härsi ilmoitus, missä luvataan 2000 euroa kuussa OneCoiniin:

http://www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/9050419_fi.htm

Tervehdys!

Tarjoan rehellistä verkostomarkkinointityötä uusimman OneCoin -kryptovaluutan ja siihen liittyvän koulutuksen parisssa.

Katso lisää Facebook -sivultani:

https://www.facebook.com/OneCoinSami/?fref=nf

Jos tämä tuntuu sun jutulta ja haluat tietää lisää, ota yhteyttä. Mun tiimini toimii tällä hetkellä suurimmaksi osaksi Lontoon Cityn oloissa. Tiimissä on mahdollista oppia hyvin paljon tämän hetken kuumimmasta alasta, kryptovaluuttaan liittyvien koulutuspakettien myynnistä ja markkinoinnista ja kehittyä huippuammattilaiseksi siinä. Tiimi kouluttaa jatkuvasti jäseniään ja toimii ammattimaisesti. Työtä on mahdollista tehdä myös pelkästään kotimaassa ja kotoa käsin etänä. Työajat ja työtavat on mahdollista sopia hyvinkin joustavasti. Kiinnostuitko?

Sami Pajunen

OneCoin - OneLife, IMA

Anonyymi kirjoitti...


muutes ostaako joku kolikoita 100 kpl 600 eurolla tai uuden koulutuspaketin 600 eurolla ja 100 tokenia vai?

Anonyymi kirjoitti...

Näköjään et ole kartalla mitä Wincapitan suhteen on tapahtunut ja mitä on tapahtumassa, eipä yllätä.

Anonyymi kirjoitti...

Niin konfistikoinnit ja älkää missään nimessä ja että saa mitään takaisin tai... Ja kuhan maksatte meille ja käytte illoissa ja maksatte kilometrirahaa. Niin ja älkää missään nimessä nostako mitään korvausvaatimuksia. Tulette saamaan uusia tienausmahdollisuuksia kuhan ette tee tutkintapyyntöjä -> 100 - 500 euron panostuksella pääsette emgoldexin pöytiin, lisää 500 - 1000 euroaq niin pääsette oc:hen. Saatte kaupan päälle pari rujausta.

Anonyymi kirjoitti...

Ensimäinen askel romahdukseen!

No nyt coinistit lukemaan :
http://keskustelu.suomi24.fi/t/14522865/ensimainen-askel-romahdukseen!

Tuolla se sanotaan suoraan, että kulissia kaikki tyynni!

Anonyymi kirjoitti...

Lukemaan suoli 24 ? Sieltäkö te etsitte tietonne . Tämä kertoo jälleen paljon tästä kanavasta. Murot mukaan lukien ..

SB kirjoitti...

Kerropa sinä anonyymi, että mistä sitä tietoa pitäisi sitten hankkia kun Sofiaan lähetettyihin kysymyksiinkään ei ole vastattu. Joku puolueeton kotimainen toimija voisi myös toimia tietolähteenä mutta kummallisesti globaalin valuuttamarkkinat räjäyttävä business ei tuollaisia tahoja tunnu kiinnostavan.

Anonyymi kirjoitti...

Bitcoin jihadistit:)

Anonyymi kirjoitti...

Trolleja nämä kaikki "onecoin ei ole huijaus" viestittelijät. Se on fakta mikä on tullut yhtiön sisältä.

Anonyymi kirjoitti...

Muromussuttajilla hinku työntyä OneCoin esittelytilaisuuteen, onko Tuurin Pena "pyörremyrskykin" tulossa?

Bitutus
Rekisteröitynyt:
23.07.2014
Viestejä:
522
Olikos OC:lla jotain Suomen kierrosta vai joko se homma on meillä taputeltu? Olisi mielenkiintoa soluttautua kaverin kanssa tuollaiseen esittelytilaisuuteen. Ehkä hieman hillitymmällä ulosannilla kuin se edellinen agenttikaksikko :)

Anonyymi kirjoitti...


Taas tuli vähän viivytystä kauppapaikkoihin.

OneCoin Support ilmoittaa että OneCoin maksut tulevat mahdollisiksi kun valuutta tehdään julkiseksi. Rujan mukaan julkistaminen tapahtuu 2018 toisella puoliskolla.

Myöskään MABilla tehdyt mobiiliappit ei tuo OneCoin maksua. Sori tunkit.

Mutta ei se mitään, sillä nyt tuli tarjolle uusi Super Combo paketti hintaan 225500 EUR jolla saa jopa 4 SuperSplittiä!

http://behindmlm.com/companies/onecoin/onecoin-investment-packages-approach-a-quarter-million-euros/

Anonyymi kirjoitti...

mitä tapahtumassa ? hiljaista on ? ei kuvia maailmalta tunkki tilaisuuksista ? ei mitää enää.. kaikki pääjehut kadonneet.vain kuvia lomalta.ei ole suomessa enää tilaisuuksia. ei mitään. sammuuko valot pian ?

Anonyymi kirjoitti...

Me kovasti odotamme Petteri uutta raporttia ja päivitystä OneCoinista.

Kiitos kaikesta aikaisemmasta.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kommentoin kun jotain uutta ilmenee. Spekulointia ja vanhan toistoa voisi jatkaa loputtomiin, mutta se on hyödytöntä.

Anonyymi kirjoitti...

http://areena.yle.fi/1-3083119
Kyllä raha liikkuu.

Muistakaa katsoa.

SB kirjoitti...

Hong Kongin tili suljettu:
http://behindmlm.com/companies/onecoin/onecoin-payment-delays-triggered-by-hong-kong-account-closure/

Kolikoiden auditointia ei ole tehty sitten kevään.

Kolikkolaskuri poistui kokonaan onelife.eu sivustolta. Entisen laskurilukeman ja 1.10 louhittujen miljardien kolikoiden yhteenlasku saattoi olla liikaa joten joutuivat poistamaan koko laskurin.

Kolikot ei käy maksuvälineinä missään (yhtiön virallinen kanta) ja samaan aikaan Kari W. ja kumpp. postaavat kuvia miten kolikoita voi käyttää autokorjaamoissa, pitserioissa, kahviloissa ja hotelleissa. Sponsoreistaan mallia ottavat alalinjalaiset hehkuttavat Facebookissa miten kolikon arvo nousee (25€: 12/2016) ja miten se on edistyksellinen valuutta.

Edistyksellinen valuutta tosiaa, alkaa muistuttamaan nimittäin ikiliikkujaa. Mitään lupauksia ei ole pidetty mutta rahaa on silti valunut bulvaaniyhtiöiden kautta Rujalle ennätyksellisesti. Bitcoinejakin on tähän mennessä siirretty yhtiölle 797921 € arvosta.

Anonyymi kirjoitti...

"Kryptovaluutta Onecoin houkutteli mukaansa noin 20 000 suomalaista. Onecoin ei käy maksuvälineenä, mutta Onecoin-yritys on ostanut 20 miljoonalla eurolla kiinteistöjä Bulgariassa."

Älkää missatko! 24.10 yleareena.

20.000 suomalaista kattoo niskat punaisina.
Meille petterin valistamille ja muille ajan hermolla olleille on luvassa kokoillan show!

Popcornit esiin pojjaat:D

Kartsa ja Tommi! Lopettakaa postaukset ja karibialle kiireen vilkkaa... heihei!

Ps. Älkää thaimaasee menkö, sielä voi olla porukka muutenki jo herkillä

deckfromacard kirjoitti...

Mielestäni se oli uutta kun OneCoinin virallinen support vahvisti ettei kolikoita voi käyttää maksuvälineinä, ei edes MAB-rakennettujen sovellusten kautta.
Eli toisin sanoen Onecoinistin odotetaan maksavan 1000€, kauppiaan odotetaan kehittävän sovelluksen ja sen seurauksena...
...mitään sellaista ei tapahdu mihin OneCoinia olisi tarvittu. Kauppias voi bisnestään mainostaa ilmaisella sovelluksella muutoinkin. Ja kolikoilla ei ole mitään arvoa tai käyttöä vieläkään.
http://behindmlm.com/companies/onecoin/onecoin-cannot-be-used-as-payment-method-by-merchants-until-2018/

SB kirjoitti...

deckfromacard sanoi...
Mielestäni se oli uutta kun OneCoinin virallinen support vahvisti ettei kolikoita voi käyttää maksuvälineinä, ei edes MAB-rakennettujen sovellusten kautta.


Niin, ponzista ei tule laillista vaikka sen ajaisi minkä tahansa mobiilisovelluksen läpi. Selväähän tuo oli, että tuolla MAB:lla ostetaan taas lisää aikaa (ns. smoke and mirrors). Nyt IMA:t on taas tohkeissaan tuosta MABsta eivätkö edes osaa ajatella asiaa, ettei sillä mitään maksuja voi välittää. Eikä uskossaan vahvat tietenkään tarvitsekaan mitään maksujen välitystä, heille riittää heidän usko, että koulutusta vaan ostetaan ja ollaan hyväntekijöitä.

Anonyymi kirjoitti...

Sebu & co, MAB on tuote jonka myynnillä OneLife yhteisön ihmiset ( yli 14 miljoonaa jo ) voivat tehdä ansioita suoramyynnillä sekä verkoston avulla jos haluaa ja yritys joka sen ostaa saa vastaavasti huomattavasti edullisemmin sovelluksen jolla voi olemassa olevaa toimintansa kehittää eteenpäin ja tarjota omia tuotteitaan jo olemassa oleville asiakkailleen sekä uusille. Vaihtoehto on toki ottaa ilmainen sovellus jostain tai maksaa tuhansia euroja omasta appsista. OneLifen kautta yritys saa miljoonien asiakkaiden potentiaalisen asiakaskunnan, tietenkin riippuen mikä on toimia-ala ja missä yritys sijaitsee vaikuttaa siihen josta voi ko yritys hyötyä. OneCoin maksuvaihtoehtona tulee sitten kun on kaikki valmiina. Koittakaa jo nyt tajuta että tätä rakennetaan askel askeleelta, sisältä ulospäin. Ei tainnut bitcoin käydä maksuvälineenä edes 5 vuotta sen jälkeen kun se oli aloitettu. Vai oletko eri mieltä?

deckfromacard kirjoitti...

Kuuluuko tämän lohduttaa sitä sijoittajaa joka osti 5000€ Tycoon Trader paketin vuonna 2015 ja jolle luvattiin että 2.3.2016 aukeaa kauppapaikat joissa voi maksaa suoraan OneCoineilla? (Luvattiin, ei tarvitse kiistellä: https://www.youtube.com/watch?v=Uk1g2KwECJo;t=1287 )
Nyt tämä sijoittaja saa kuulla että hänen rahoillaan voi ehkä maksaa alkuvuodesta 2018. Yhtään kauppapaikkaa ei ole jossa voisi maksaa vaikka niitä piti olla jo 100 000.
Näiden lupausten pettäminenkö on nyt ihan OK? Siinäkö on sijoittajan lohtu että "koittaa jo nyt tajuta että tätä rakennetaan askel askeleelta"?

SB kirjoitti...

Jos tarkkoja ollaan niin Onecoin ei ole rakentanut muuta kuin Rujan (+ Juhan, Karin, Tommin) varallisuutta.

Anonyymi kirjoitti...


Onkons tämä Vuorinen vielä palkkalistolla? itselläkin on mastercard, toimii edelleen niin Suomessa kuin ulkomailla, kuhan tilillä on rahaa. Toimiiko muuten Vuorisen Mastercardilla. Ai niin Kari W taisi sanoa, olehan tommi hiljaa. eläkä jauha paskaa täällä kuten olet jauhanut...

Mutta OneCoinista ostatte kuolutusta, jos menette kirjakauppaan niin satte ... tai jotain... tai jotain...

Anonyymi kirjoitti...

" Ei tainnut bitcoin käydä maksuvälineenä edes 5 vuotta sen jälkeen kun se oli aloitettu. Vai oletko eri mieltä?"

Ensimmäinen pörssi missä pystyi tekemään vapaasti kauppaa avautui helmikuun 6, 2010: dwdollar. Toukokuussa 2010 ensimmäinen pizza maksettiin Bitcoineilla. Eli joo, olen eri mieltä.

Muutenkin aivan älytöntä koko ajan verrata OneCoinia Bitcoiniin 6-7 vuotta sitten jolloin oltiin aivan alkuvaiheessa kryptovaluutoissa yleisesti. Teidän logiikkanne on sama kuin jos Samsung julkaisisi nyt uuden puhelimen missä on mustavalkoinen pieni nestekidenäyttö, ja sanoisi, että niin kyllä Nokiallakin 15 vuotta sitten tällainen näyttö oli. Niin, ja soittaminenkin tulee mahdolliseksi sitten kun "kaikki on valmiina".

Lisäksi noita App buildereita on nykyään lukuisia jolla saa luotua aivan samanlaisen Appin kuin MABilla, kymmenesosahintaan, varsinkaan kun MAB ei sitten tuonut sitä coinistien hartaasti toivomaa coin maksu mahdollisuutta. Laita vaikka Youtubeen hakusanaksi "mobile app builder"

Siis tuo koko MAB kehitysalusta perustuu Siberianiin joka myy tätä kehitysalustaa kerta hintaan 799 euroa. Mutta OneCoinin MABilla tehdyt Appsitkin maksavat enemmän per kappale kuin koko alkuperäinen kehitysalusta yhteensä!
http://www.siberiancms.com/app-builder-platform-edition/

Anonyymi kirjoitti...

Onecoin serverit kesäkuussa 2016: https://www.youtube.com/watch?v=FTUMeOXy4GM
Eräs serveripuulaaki v.2012:https://www.youtube.com/watch?v=4e97g7_qSxA

Voisiko Tommi V/Kari W/ Ken L selventää, miksi onecoin on ostanut serverisalin kanadasta? Nousiko sähkölasku Sofiassa liikaa? Ja miksi maailman nopeimmin kasvavalla yrityksellä ei ole varaa tuottaa videota edes HD-laadulla??

Vieläkö joku tunkee rahojansa tähän huijaukseen?

Anonyymi kirjoitti...

Hei

Jos et osaa netistä katsoa yhtiön virallisia videoita niin jätä ihneessä tuollaiset ihmettelyt pois kun paljastat itsesi ja muut täysin tietämättömäksi. Viralliset esittelyvideot löytyvät jo 16 kielellä. Ja ne on HD laatua :)

Olette te aikamoisia velikultia joille voi vaan hymyillä.

Tuosta voit katsoa videot sillä kielellä minkä parhaiten ymmärrät!
https://www.youtube.com/playlist?list=PLEeSIwEjiY_pRqjA2XAMVAAqtH_07O6XY

Anonyymi kirjoitti...

No anonyymi vastaisitko kysymyksiin etkä tarrautuisi lillukanvarsiin kuten onecoinstit yleensä tekevät.

Kuten virallisella OC videollakin todetaan: "so make sure to get your questions answered"

Anonyymi kirjoitti...

http://stefaninvest.com


Sieltä kyselee jotka puhelee ruotsii

SB kirjoitti...

Sieltä kyselee jotka puhelee ruotsii

Eiköhän kysymykset ole jo kysytty. Nyt odotetaan vastauksia. Yksittäinen verkostoedustaja, tai IMA kuten Onecoin heitä nimittää, ei sitä paitsi voi vastata niihin perustaviin kysymyksiin joita tälläkin palstalla on esitetty. Jaa, miksiköhän ei? Koska vastaukset eivät ole linjassa yhtiön omien arvojen mukaan. Jokainen voi verestää muistiaan katsomalla vaikka Matti Toivosen haastattelemaa "maajohtajaa" ja miettimällä miten sitten oikeasti kävikään. IMAt puhelee ihan mitä sattuu ja mikä sattuu edistämään omaa myyntityötään. Kari W huutelee, että on jo tuhansia kauppapaikkoja jotka hyväksyy onecoinit kun samalla Onecoinin supportti kieltää kaiken.

Anonyymi kirjoitti...

Voi voi. Alas on vanha lapsuuden koulukaveri Kari W. vajonnut. Ekstrovertti kaveri oli jo silloinkin. Vanhempiensa ainoa lapsi. Vanhemmat muuten ovat ihan kunnollisia, kovaa työtä tehneitä ihmisiä. Mikä lie pojalla mennyt päässä vinksalleen? Katsellut, kun äiti vääntää vuorotyötä paikallisessa terveyskeskuksessa ja isä metallipajassaan ympäripyöreitä päiviä. Tainnut Kari tuumia, että helpommalla on tienesti saatava.

Lukion jälkeen tiemme erosivat. Aikanaan yllätys oli itselleni suuri, kun näin kaverin Jussila-vainaan porukoissa tekemässä sitä ternimaitohuijausta. Eli Tampereelle oli kaverin tie vienyt. Nykyään on puheessaankin jo tamperelainen nuotti. Aikoinaan ei ollut. Velipoika oli Karin äidiltä taannoin kysellyt, mitä Kari puuhailee. Äitinsä oli vastannut, että jollain puhumisella se kuulemma itselleen rahaa yrittää saada. Äiti ei ollut halunnut enempää jatkaa aiheesta. Ei ole tainnut Kari vanhemmilleen paljoa OC:ta myydä. Voi perintö muuten aikanaan huveta pieneksi. Nyt sitä kyllä on tulossa ihan huomattavasti. Vanhempiensa omalla, rehellisellä työllään tienaamaa omaisuutta.

Petteri Järvinen kirjoitti...

K. W. mainitsee puheissaan usein äitinsä ja lähisukulaiset, jotka eivät usko tähän kuvioon. Ilmeisesti mielipiteillä on kuitenkin merkitystä, kun hän niistä julkisesti puhuu. Aika näyttää, kuka viimeksi nauraa.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä pikaisella haulla löytynyt ystäväämme Karia eniten tienanneiden joukosta. Ai niin, eihän nämä veijarit mitään veroja maksakaan. Voi olla, ettei Rujalta ole pojalle tippunut kuin murusia pöydältä.

SB kirjoitti...

Taas meni yksi pankkitili jäihin. On siellä Afrikan pankissa ihmettelyä, kun rahaa virtaa sisään ja saman tien ulos. Aikamoista venkoilua.

SB kirjoitti...

OneCoin tunkittajat ovat järjestäneet massiivisen rahankeräys ja -pesu kampanjan. Myyvät Onecoin koulutuspaketteja erilaisissa verkkokaupoissa ja kierrättävät tulot bulvaaniyritysten tilien kautta. Tämäkö on se uusi maksutapa?

Lisätiedot allekirjoittaneelta: sbtankkeri@gmail.com

Blogger kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Blogger kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Mikäköhän on nykyinen tilanne onecoinilla? Tästä olisi hienoa saada uutta blogi päivitystä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ei ole mitään kerrottavaa, koska mitään ei tapahdu. Tommi Vuorinen kiertää Afrikassa keräämässä rahoja köyhiltä ja jotkut harvat jaksavat vielä Suomessa uskoa ensi kesänä tapahtuvaan listautumiseen. Kaikki Suomen Onecoin-avainhenkilöt ovat jo luovuttaneet ja siirtyneet muihin kuvioihin.

Blogger kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.