torstai 17. maaliskuuta 2016

Onecoin-havaintoja

Vielä muutama havainto Onecoinista. "Koulutuspaketin" ostaneet pääsevät seuraamaan rahojen louhintaa reaaliaikaisen näytön kautta. Lohkoketju-sivulla onkin vakuuttavan näköisiä numeroita. Niiden perusteella uutta rahaa näyttää syntyvän tasan 10 000 kappaleen erissä 9-10 minuutin välein, mikä on jo sinällään epäilyttävää (miten ihmeessä palapeliin löytyykin aina 10 000 ratkaisua kerralla, ja vielä yhtä nopeasti, vaikka palapelin pitäisi vaikeutua koko ajan?).

Lohkoketjun reaaliaikainen seurantanäyttö
Keskellä näyttöä on "Current block is mining from" näyttö, jossa vilistävät heksadesimaalikoodit. Web-sivun ohjelmakoodista näkee, että kyse on pelkästä videosta, joka pyörii luuppina tekstin taustalla. Mp4-tiedoston voi tallentaa omaan koneeseen, jolloin numerot jatkavat pyörimistä entiseen tapaan. Teki mieli lisätä samainen näyttö tällekin sivulle, mutta syyllistyisin tekijänoikeusrikkomukseen (tosin epäilen, ettei videon tekijä ole Onecoin, vaan se on koulutuspakettien tavoin nyysitty jostakin). (Lisäys 18.3.16: videoleike on Shutterstockin kirjastosta)

Lohkoketjun pituus (height) näyttää kasvavan jokaisen 10 000 kolikon myötä yhdellä, eli 58 351 kertoo suoraan louhittujen kolikoiden määräksi 583 510 000 kappaletta. Kaikki taulussa näkyvät transaktiot ovat 10 000 suuruisia.

Herää kysymys, missä ovat ne kolikot, joita ihmiset ovat kertomansa mukaan myyneet Onecoinin sisäisessä pörssissä? Eikö näitä tapahtumia ole tallennettu lainkaan lohkoketjuun? Mikä se sellainen lohkoketju on, jossa ei ole kaikkia transaktioita? Turha kai kysyäkään.

Financial IT alkuperäinen ja Ruja Ignatova -erikoisnumero.
Entäs tämä sitten: Onecoinilta voi ostaa Financial IT-lehden erikoisnumeron, jonka kannessa on Ruja Ignatova. Lehti on sama kuin aiempi numero, mutta OC-versioon on vaihdettu kansikuvan lisäksi yksi artikkeliksi naamioitu mainos, jonka Onecoin on ilmeisesti itse maksanut. Lehden voi tilata suoraan julkaisijalta, mutta minimitilaus on 10 kappaletta ja hinta tällöin 199 dollaria.

Yhtiölle kelpaavat vain eurot
Yhtiön omalta sivulta voi ostaa yksittäisiä kappaleita 15 euron hintaan. Kiinnostavaa on, että lehden voi maksaa ainoastaan euroilla. Jos yritys ei itse hyväksy Onecoineja maksuvälineeksi, miten joku muu voisi hyväksyä? Yhtiön leikkiraha ei kelpaa edes sille itselleen.

Ja miksi kelpaisi? Yhtiön kannalta Onecoinit ovat arvottomia, koska niitä voi louhia tyhjästä. Rahallista arvoa niille syntyy vasta, kun jäsenet siirtävät oikeaa rahaa OC-leikkirahaa vastaan. Yhtiön tavoitteena on pyrkiä eroon OC-rahasta, ei saada sitä takaisin.

Hämmentyneenä seuraan, miten Onecoin-verkostoijat jatkavat uusien jäsenten värväystä ja käytännössä lupaavat taloudellista vaurastumista varoittavista uutisista huolimatta. Olen kuullut osallistujien salaa tekemiä nauhoituksia näistä tilaisuuksista.

Kaikki värvääjät eivät ole elämänkoululaisia, mutta yhteistä heille on sujuva puhe ja loistavat esiintymistaidot. Monilla on taustaa myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä, kiinteistövälittäjistä portsareihin. He vakuuttavat kuulijansa ja korostavat, ettei kryptovaluutan tekniikkaa tarvitse edes ymmärtää -- riittää, että lähtee rakentamaan omaa verkostoa. Oletko valmis tekemään muutaman tunnin ylimääräistä työtä viikossa, jos sillä voi ansaita satoja euroja extraa? Ja mahdollisuuden rikastumiseen? Kukapa ei olisi.

Vielä yksi ajatusleikki. Vuosi sitten tässäkin blogissa Onecoin-kannattajat korostivat, että kauppahinta on ostajan ja myyjän välinen sopimus. Jos ostaja katsoo 5000 euron englanninkielisen, muualta kopioidun koulutusmateriaalin olevan hintansa arvoista, ei kukaan voi siihen puuttua.

Asia ei ole ihan näin yksinkertainen. Esimerkiksi verottaja voi katsoa poskettoman suuren kauppahinnan olevan yritys kiertää veroja, ja lätkäistä jälkikäteen korotetun lahjaveron.

Entä jos alkaisin myydä 100 eurolla kirjaani, mutta antaisin maksutta kaupan päälle muutaman pullon Koskenkorvaa? Kauppani olisi tietenkin auki myös iltaisin ja viikonloppuisin, silloinhan asiakkaatkin liikkuvat. Tiedon tarve voi yllättää milloin tahansa -- ja minähän myyn vain kirjoja!

Todennäköisesti viranomaiset tulkitsisivat kaupan yritykseksi kiertää alkoholin myynnistä säädettyjä lakeja ja lopettaisivat touhun alkuunsa.

Muokattu 18.3.2016

328 kommenttia:

1 – 200 / 328   Uudempi›   Uusin»
Anonyymi kirjoitti...

Et kai ole ostannut koulutuspaketti vai? :)

jeremias kirjoitti...

Kiitos blogipostauksesta jälleen kerran. Onecoin tietysti jo aiemmin ilmenneiden seikkojen perusteella on 110% todennäköisyydellä huijaus, mutta tässä vaiheessa kaikella lisämateriaalilla on myös viihdearvo. Saapa nähdä saadaanko vielä onecoin-sijoittajia kommentteihin viihdyttämään meitä :)

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=Xu7Wjp_u92o
Onko kyseinen henkilö Pertille tuttu entuudestaan? Hän oli puoli vuotta sitten joka solullaan OneCoinia vastaan... Videolta selviää lisää...

Anonyymi kirjoitti...

Tämä Edward Ludbrook on kuulemma maailman yksi johtavia analyytikkoja... Eipä ole tullut paljon infoa hänestaä vastaan. Coinistit uskovat kaiken heille syötettävän soopan..

Anonyymi kirjoitti...

http://www.shutterstock.com/video/clip-1089709-stock-footage-computer-program.html?language=fi&src=search/5ZPKdzQrAiS-XDfNB9KsAA:1:90/3p

:) Tuttua :)

Anonyymi kirjoitti...

Petteri,
Miksi oletit videon kuvaavan todellista tilannetta? Eikö tuo ole itsestään selvyys että se on koriste aivan kuin vaikkapa tuossa taustalla näkyvä valuutta(?)kurssin käppyrä. Eikai nyt kukaan voi olla niin tyhmä, että olettaisi noiden olevan reaaliaikaisia? Mitä siitä olisi hyötyäkään?

Jokainen nykyaikainen internet sivu käyttää enemmän tai vähemmän animaatiota elävöittääkseen sivua.

Muuten ihan asiallinen artikkeli, kuten aina. Pisti vain silmään tuo täysin yhdentekevä "huomio".

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Onecoinin "lohkoketju" on selvästi feikki. Esim. tällä hetkellä viimeisimmät Bitcoinin lohkot ovat syntyneet 3, 8, 13, 19 ja 40 minuuttia sitten. Lohkojen välinen aika poikkeaa aina selvästi keskimääräisestä 10 minuutista.

Saa nähdä lisääkö Onecoin lohkonäyttöön satunnaislukugeneraattoria...

Anonyymi kirjoitti...

Ei sae mikään feikki ole, ruja vääntää p2 koneensa turbonappia ylöspäin sitämukaan kun lasku vaikeutuu pitääkseen rouhinta-ajan tasaisena. Vitsi vitsinä, mikä järki on vaikeuttaa kaivuuta suljetussa järjestelmässä ja sitten vielä tuhlaa kallista laskenta-aikaa pitääkseen sen ajan vakiona?

Noh, turhaan tässä pälisen, eihän koko louhimisessa ole päätä eikä häntää suljetussa järjestelmässä, ja sitä tuskin edes tehdään.

Anonyymi kirjoitti...

Naurettavaa on myös tuo jäsenmäärä,seuraan usein nuitten ahtopainemittareiden ja jäsenmäärien kehityksiä niin hetkessä lukema nousi 800.000 -> 1400000. Pitäisikö uskoa että kerralla tuli noin paljon uusia ja sen jälkeen ei juuri ketään. Kiinasta tietenkin nämäkin kaikki.Kiinaa on hyvä käyttää jäsenlähteenä koska sieltä on vaikea todentaa mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Vai että 110% huijaus.... Täällä kun on tapana nälviä, niin kysytään nyt sitten mitä tämä 110% tässä yhteydessä voi edes tarkoittaa. Eikö kirjoittaja osaa prosenttilaskua, vai yrittääkö hän luoda matematiikkaa osaamattomille jotenkin vahvistettua kuvaa huijausnäkemyksestään. Eikös tällainen argumentointi itsessään ole jo ihmisten huijaamista ja harhaanjohtamista?

Toisaalta kun se KRP ei edelleenkään seurantalupauksista huolimatta ole palannut syksyiseen päätökseensä olla aloittamatta edes esitutkintaa, niin kumpiko on väärässä. Se joka väittää kyseessä olevan 110%:sti huijauksen vai KRP joka ei puutu huijaukseen?

Eikä oikeustoimia näytä olevan muullakaan menossa kovista yrityksistä huolimatta.

Petteri on hankkinut itselleen joukon kavereita ja mainetta tällaisella kampanjalla.

Anonyymi kirjoitti...

"Tämä Edward Ludbrook on kuulemma maailman yksi johtavia analyytikkoja... Eipä ole tullut paljon infoa hänestaä vastaan. Coinistit uskovat kaiken heille syötettävän soopan..Tämä Edward Ludbrook on kuulemma maailman yksi johtavia analyytikkoja... Eipä ole tullut paljon infoa hänestaä vastaan. Coinistit uskovat kaiken heille syötettävän soopan.." – Ludbrook on maailman johtavia analyytikkoja ihan samassa mielessä kuin OneCoin on uskottava kryptovaluutta tai Utele-teoria selitti kaiken maailmankaikkeudesta. Ludbrook on kirjoittanut muutaman kirjan, näyttävät olevan verkostomarkkinointiin liittyvää "make money fast"-potaskaa, jota myydään Amazonissa käytettyinä läjittäin alkaen 0.01$. Sen verran kevyt kaveri on kyseessä, ettei hänellä ole edes Wikipedia-entryä – eli osastoa Oskari Olematon, Nollakatu 0, jos et sä löydä, niin annapa olla :)

Petteri Järvinen kirjoitti...

Miksi oletit videon kuvaavan todellista tilannetta? Eikö tuo ole itsestään selvyys että se on koriste

Koriste tietenkin, mutta tarkoitus antaa sivulle teknistä uskottavuutta.

Herättää silti kysymyksen, ovatko muutkin saman sivun taulukot ja numerot pelkkiä koristeita.

Anonyymi kirjoitti...

OneCoin toimii n. 200 maassa ja on ollut monen eri maan viranomaisten tutkinnassa, paikallisten "KRP:iden" - kukaan näistä ei ole todennut sitä huijaukseksi eikä laittomaksi. Suomenkaan KRP ei aloittanut edes esitutkintaa. Onko tosiaan niin, että kaikki nämä viranomaiset, jotka ovat uskoakseni tehneet tarkemmat tutkimukset aiheesta kuin Petteri Järvinen, hekö ovat väärässä ja Petteri Järvinen oikeassa? Ja luin tuossa myös artikkelin, jonka mukaan Suomessakin on pari pankkia, mm. OP, jotka ovat miettineet digitaalistarahaa - tekevätkö he sen avoimella lähdekoodilla? Ihan nyt vain jokaisen mietittäväksi. Itse en usko, että tekvät sitä avoimella lähdekoodilla.

Anonyymi kirjoitti...

"OneCoin toimii n. 200 maassa ja on ollut monen eri maan viranomaisten tutkinnassa, paikallisten "KRP:iden" - kukaan näistä ei ole todennut sitä huijaukseksi eikä laittomaksi. Suomenkaan KRP ei aloittanut edes esitutkintaa."

Poliisi toteaa lähinnä sen, ettei sillä ole tarvittavasti tietoa toiminnan laillisuuden arvioimiseksi: "Sisä-Suomen syyttäjänvirasto on tutustunut Keskusrikospoliisin tekemään esitutkintalain 3 luvun 3 §:n mukaiseen selvitykseen ja tutkintamateriaalin perusteella todennut, että sitä, liittyykö toimintaan rikos, voidaan luotettavasti arvioida vasta julkistamishetkellä, mikä todennäköisesti tapahtuu vuoden 2016 lopulla.

Esitutkinnan käynnistämiselle ei tämän hetkisillä tiedoilla ole edellytyksiä. KRP jatkaa asiaan liittyvää tiedonhankintaa käyttäen hyväksi kotimaisia ja kansainvälisiä tiedonhankintakanavia. Mikäli tilanne muuttuu, asiaa arvioidaan uudelleen.

Keskusrikospoliisi kehottaa erityiseen varovaisuuteen tämänkaltaisten palveluiden hankinnassa, koska niihin liittyy vaikeasti ennakoitavia taloudellisia sekä rikosoikeudellisia riskejä. KRP:n käsityksen mukaan lupaukset ylisuurista tuotto-odotuksista eivät ole realistisia."

Tuo viimeinen lause on lähinnä tautologia, mutta ymmärrettävästi siinä kehotetaan hyvin suureen varovaisuuteen tällaisten "sijoituskohteiden" kanssa.

SB kirjoitti...

Olen nyt noin vajaan viikon seurannut noita laskureita ja kummastus on melkoinen.

Kolikoita syntyy vähän miten sattuu mutta tämänpäiväinen käyttäjämäärän kasvu on jotain käsittämätöntä. Vai uskooko joku, että tänään on liittynyt yli 200000 uutta käyttäjää?

Se taisikin olla niin, että niiden tuhansien ja taas tuhansien kauppapaikkojen sijaan lisättiinkin 200000 feikkikäyttäjää käyttäjälaskuriin. Joku johtajasmies tai maakuntasaarnaaja voisi kommentoida hiukan tätä tilannetta.

Kaavio ja lukemat on katsottavissa täällä.

Anonyymi kirjoitti...

200 maassa? Oikeasti? Montakos niitä on? 196? Mihin tämä "tieto" perustuu? Entäpä miljardin liikevaihto? Mistä tämän voi tarkistaa? Tommi Vuorisen bullshit kun ei jaksa kauheasti vakuuttaa...

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset blogin pitäjälle sitkeästä valistustyöstä. Valitettavasti tämänkaltaisia
epämääräisiä "liikeideoita" on maailma täynnä, muodossa tai toisessa.
Houkutus nopeaan vaurastumiseen sumentaa näköjään rationaalisen kyvyn päätöstentekoon?

On äärimmäisen epätodennäköistä, etteivätkö toiminnan johtohahmot - myös Suomessa - olisi tietoisia tämän "kryptovaluutan" todellisesta luonteesta.
Asialle voi ja pitääkin nauraa, mutta tällä kolikolla on myös toinen puoli. Moni itsensä sijoittajaksi mieltävä on siinä taloudellisessa tilanteessa että OC:n de facto arvon tullessa lihaksi, saattaa Bahama vaihtua sossun luukkuun.

Anonyymi kirjoitti...

Ensinnäkin Petterille ISO Kiitos ja kumarrus tämän huijauksen tuonnista kartalle ja mediaan.
Nykyään kun vanhemmat ikäluokat ei tietotekniikasta tiedä tuon taivaallista, niin heillehän tämä huijaus on juuri tarkoitettu. Omasta mielestä on tärkeää saada myös heille tietoa, että heitä huijataan pahemman kerran.

Jotain maalaisjärkeä omaava haistaa jo kaukaa tämän huijauksen, eikä siitä jää epäilystäkään.
Onecoinin omat toimet vielä lyö viimeisen naulan arkkuun mm. Ei paljasteta tilinpäätöstietoja, koska ei ole kuulemma mitään velvoitetta (Harmi, tällähän voisi todistaa että puhuu totta). Kertovat itse kuka omistaa viimeisen firman siellä kaikkien muiden firmojen takana.(Kappas, "johtajan" äiti ja ei edes siellä missä pankin sanotaan olevan). Pääjehut on tuttuja aiemmista huijauksista, onko sattumaa että nyt kaikki olisi oudosti puhtaita pulmusia?

Jos maajohtaja vuorinen (jolla ei ole edes työsuhdetta ko firmaan) lukee, niin menehän radio rockin korporaatioon vaihteeksi vieraaksi. Siellä kun osaavat kunnolla tentata sinua ja puhut vaihteeksi itsesi pussiin :D (sen kun teit jo tuossa ylen uutisessa)

nimetön kirjoitti...

Heh, hassua miten pyramidihuijarit vetoaa siihen että niin kauan kuin oikeudessa ei ole ketään tuomittu esim. petoksesta tai varainkeruurikoksesta tämän pyramidin kohdalla niin homma olisi kaikinpuolin laillista ja moraalisesti oikein. No eihän se ole. Kusetus on kusetus jo siinä vaiheessa kun poliisi vastaa tutkii ja seuraa tilannetta.

Rajottaako muuten Bitcoin omasta pyramidistaan rahan siirtämistä euroiksi niin että voit vaihtaa vain prosentin alkuperäisestä "talletuksestasi" kerrallaan, oli se arvo mitä tahansa? No eihän se rajoita. Ai niin kun eihän se olekaan Onecoinin kaltainen pyramidihuijaus niin niillä ei ole mitään tarvetta keinotekoisesti rajoittaa rahan liikkumista mihinkään suuntaan.

Mites muuten Tommi Gay of Finlandin neuvottelut Rovion ja Mastercardin kanssa sujuu? Itse sanoit heidän kanssaan neuvottelevasi vai jäitkö taas kiinni korvat valehtelusta heiluen kuten jäit aiemmissa verkostomarkkonointihuijauksissa joissa olit mukana.

Antaisitko itse omat rahasi Global Pension Plan ja T6poker -huijauksissa kunnostautuneelle entiselle pilapiirtäjälle?

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko joku kertoa(joku muu kuin Maajohtaja tai Sen opetuslapset), että mitä tuo tarkottaa onecoin.eu sivulla, kun avasin debuggerin ni rivillä 640 -641 on koodia .. rivi 640 makeCounter (mycounter) ja rivi 641 vihreellä 10000. Liittyykö jotenkin tuohon kolikon määrään ? En voi uskoa todex, ku kaveri tuputtaa mullekkin kuin uskovainen, että on tää aito juttu ja juna kulkee sano mitä sanot yms..paskaa säälitää niitä ihmisiä jotka oikeesti julistaa fanaattisena tätä oikeeksi. Sellaiset ihmiset pitäs samantien määrätä holhouksen alaiseksi ja joku varainhoitaja/auditoija käsiraudoilla ranteeseen kiinni ettei pääse liittymään vaikka swiscoiniin tms..

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Voisiko joku kertoa(joku muu kuin Maajohtaja tai Sen opetuslapset), että mitä tuo tarkottaa onecoin.eu sivulla, kun avasin debuggerin ni rivillä 640 -641 on koodia .. rivi 640 makeCounter (mycounter) ....


No ei siellä tuollaista funktiota olekaan mutta lyhykäisyydessään sivusto lukee 10 sec välein kahdesta eri osoitteesta sekä rekisteröityneiden kävijöiden määrän, että "louhittujen" kolikoiden määrän.

Luvut laskureihin haetaan kahdesta osoitteesta (onecoin.eu/tech/other/getCoinsMined ja onecoin.eu/tech/other/getJoinedPeople) jonne ne kirjoitetaan skriptillä (tämäkö on se "scrypt" josta oli kova hehkutus?). Lukemat päivittyvät viiden ja kymmenen minuutin välein.

SB kirjoitti...

No, jopa selvisi käyttäjämäärän nousu, kun ovat ottaneet mukaan jonkun toisen pyramidin jäsenet. Heh, voihan sitä noinkin käyttäjämäärää kasvattaa mutta kovin on silti isot luulot, että tuo jotenkin kätkisi totuuden savuverhon taakse (kuten täällä on totuttu tokaisemaan). Enpä viitsi tässä kertoa tuota 2. pyramidin osoitetta kun näytti olevan täynnä jotain haittaohjelmia koko sivusto.

Univerteam:in sisältöä voi kuitenkin katsella
tästä kuvasta (linkki johtaa screenshotmachine.com:in kautta haettuun kuvaan).

Anonyymi kirjoitti...

Kusetus on kusetus jo siinä vaiheessa kun poliisi vastaa tutkii ja seuraa tilannetta:), siellä paraskin lakimies, buahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaa

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos selvityksestä Sebastian. Kuullemma 10.6.16 Lontoossa käy Onecoinit maksuvälineenä :D

Anonyymi kirjoitti...

Zmithin Benin (BenZ) kavereita ku käyttää kyseisen herran perustaman alustan palveluja. Aletaas hieman kaivamaan tätä lantalan lähdettä eli mitä shittiä sieltä alkaa löytymään. Pitää laittaa pyykkipoika nenään, voi tussahtaa sen verran rankka paskanhaju ku tätä penkoo. https://en.wikipedia.org/wiki/David_Karp

Anonyymi kirjoitti...

https://en.wikipedia.org/wiki/Tumblr

Unknown kirjoitti...

Onecoin hämmästyttää ihmisiä monestakin syystä:

1. Homma tehdään verkostomarkkinoinilla (suurin osa ajattelee että verkostomarkkinointi=huijaus, todellisuudessa mailmassa on kuitenkin satoja verkostomarkkinointi yrityksiä ja 100 miljoonia ihmisiä jotka elää pelkästään verkostomarkkinoinnilla)
Verkostomarkkinointi on kustannustehokkain ja nopein tapa saada yritys kovaan kasvuun ilman isoja alkupääomia.

2.Mukana on paljon ihmisiä, jotka ei ymmärrä konseptista mitään ja vaahtoaa miten mahtava homma ja miten nopeesti tulee miljonääriksi.

Todellisuudessa yhtiö olisi aikoja sitten voinut vetää töpselit seinästä ja todeta ettei tästä tule mitään. Tämä ei kuitenkaan ole millään tasolla yhtiön intressi. Ruja on siinä mielessä nero, että hän on hoksannut markkinat mitä tälläsella maksujärjestelmällä on. Eli 1.ihmiset jotka ilman pankkipalveluja 2. Rahan siirtobisnes(600mrd/vuosi) 3.ihmiset jotka haluaa turvata pääomansa. 1+2+3 = biljoonan markkinat 1 000 000 000 000. Onecoinilla on suuret mahdollisuudet tulla yhdeksi reservivaluutoista (bitcoin ei tule koskaan anonyyminä verkostona kilpailemaan tästä sijasta, se tulee pysymään internetin käteisenä jota käytetään pimeillä markkinoilla). Onecoin tuo blockchain teknologian edut massoille (nopeat, edulliset, helpot siirrot ympäri maailmaa + pankkipalvelut jopa vanhalla Nokialla). Yhtiö tulee tekemään tästä bisneksestä jatkuvasti rahaa.
Kyse on nyt vain ja ainoastaan siitä onnistumaanko vai ei. Kukaan ei O huijjaamsssa ketään. Meillä on aidot markkinat aito visio ja päämäärä. Tottakai jos ei ymmärrä mitkä meidän markkinat on, voi jauhaa blaablaata miten suuri puhallus. Petteri on siinä mielessä täysin oikeessa et valuutalla ei ole mitään muuta kuin spekulaation tuoma arvo. Pitää kuitenkin ymmärtää stepbystep strategia jolla tuodaan valuutta hallitusti markkinoille. OneCoin on edelleen startup yritys.
Tiedän että moni vois sanoo et joojoo missä ohjelmat. Yhtiöllä on paljon It kumppaneita, pankkipuolen yhteistyökumppaneita ja todella iso nettovarallisuus. Odottakaa rauhassa niin tulette näkee mitä tehdään.

Anonyymi kirjoitti...

Kyseinen heppu on varmaan investoinut pari dollarii Bitcoineihin:). https://en.wikipedia.org/wiki/David_Karp

Anonyymi kirjoitti...

Miten tämä David Karp liittyy keskustelun aiheeseen?

Anonyymi kirjoitti...

Aleksi Heinonen: jos OneCoinilla on toimintaa esitettyjen väitteiden mukaisesti 200 maassa ja markkina-arvo on useita miljardeja, niin miksi yksikään oikea talouslehti ei ole kirjoittanut vielä yhtään artikkelia puljusta? Maksettuja liitteitä ja autotallia vastaavan paikan osoitteekseen listaavaa neverheard-IT:tä ei lasketa.

Anonyymi kirjoitti...

David Karp (born July 6, 1986)[2] is an American web developer and entrepreneur. He is the founder and CEO of the short-form blogging platform Tumblr.[3][4] According to Forbes, Karp's net worth exceeds $200 million, and Tumblr has been valued at $800 million.[1]

Karp began his career as an intern under Fred Seibert at the animation company Frederator Studios, where he built the studio's first blogging platform and conceived, wrote, and edited their first internet video network, Channel Frederator.[5] Karp went on to work for online parenting forum UrbanBaby until it was sold to CNET in 2006. Karp then started his own software consulting company, Davidville, where he worked with computer engineer Marco Arment on projects for clients. During a gap between contracts in 2006, the two began work on a microblogging website, which was launched as Tumblr in February 2007. As of March 1, 2016, Tumblr hosts over 282.1 million blogs.[6] In August 2009, Karp was named Best Young Tech Entrepreneur 2009 by BusinessWeek[7] and in 2010, he was named to the MIT Technology Review TR35 as one of the top 35 innovators in the world under the age of 35.[8]

On May 20, 2013, it was announced that Yahoo! and Tumblr had reached an agreement for Yahoo! to acquire Tumblr for $1.1 billion. Karp would remain as CEO of the company.

Anonyymi kirjoitti...

Hmmm... http://benzmith.tumblr.com

Anonyymi kirjoitti...

David kumppaneineen tarjoaa "turvallisen alustan" BenZ:lle ja kumppaneille Onecoin konseptin mustamaalamiseen. Ei tarvi olla mikään inssi, että tajuaa nää vastarintaliikkeen propaganda touhut ja liikkeet. Petterikin kuohitaan tuossa kelkassa kyllä täysin munattomaksi (jota hän onkin jo henkisesti).

Anonyymi kirjoitti...

Haluan nähdä sen kauppiaan joka ottaa vastaan bulgarialaisen virtuaalivaluutan, jonka taustalla on verkostohuijauksissa ryvettyneet kouluja käymättömät veijarit.Yhtiön omistaa joku veska jostain ja kakkosmiehenä on toisten autoja parkkipaikalla osoitteleva thaimaassa majaileva kokki.Suomessa hommaa pyörittää maajohtaja joka ei ole yhtiön palkkalistoilla ja ei lupaa muuta kuin mahdollisuuden rikastua. Joten kyllä tämä varmasti maksuvälineenä päihittää käteisen rahan

Anonyymi kirjoitti...


Aleksi on niin sanotusti pintaa syvemmällä Onecoin:ssa, eli hän ei perusta kommenttejaan lööppeihin, Järvisen googletuksiin tai mustamaalajien ymmärtämättömiin nettikirjoitteluihin.

Mikäli Aleksi luet näitä kommentteja, niin iso kumarrus omalla nimellä annettuun asialliseen kommenttiin.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onecoin-mallissa on aivan tajuton tietoturvariski: jos raha on yhden yrityksen hallussa, se tulee olemaan kaikkien maailman hakkerien ykköskohde. Jo muutamat miljoonat saavat hakkerit liikkeelle, OC:n arvon mainostetaan nousevan miljardeihin.

Tilannetta pahentaa se, että OC-mallissa rahansiirtoja voidaan peukaloida jälkikäteen. Kuten OC itse lupaa, he voivat palauttaa varastettuja rahoja tai auttaa lompakkonsa salasanan unohtanutta asiakasta. Tämä tarkoittaa sitä, että myös järjestelmään päässyt hakkeri pystyisi takautuvasti kumoamaan rahansiirtoja ja ohjaamaan niitä itselleen.

Lohkoketju ei tässä auta, koska se ei ole todellinen (=hajautettu) lohkoketju, vaan yrityksen oma kirjanpito. Lisäksi tällaista ketjua mahdotonta avata kun 80 % kolikoista on louhittu. Ketju olisi säilynyt turvallisena vain, jos se olisi avattu alusta lähtien Bitcoinin tapaan.

Jotta OC toimisi, sen tulisi toteuttaa NSA-tason tietoturvaa (ja silloinkin uhkana olisi epäluotettava sisäpiiri, kuten Nigel Allen - muistatteko). Palvelimen toimintakatkot ja pitkät huoltotauot eivät herätä luottamusta tämän toteutumiseen.

Mitä tulee Afrikan ym. maiden rahansiirtoihin, Bitcoin tekee tämän kaiken todistetusti jo nyt. Siinä on toki teknisiä ongelmia.

Vielä vuosi sitten Vuorinen mainosti luennoilla ja radiossa miten paljon OC säästää, kun Apple velottaa 30 % Appstoren rahansiirroista itselleen ja OC:lla se tapahtuisi lähes ilmaiseksi. Applen veloituksella ei ole mitään tekemistä todellisten maksukulujen kanssa, ne ovat palvelumaksu Applelle valmiin infran käytöstä. Tällaisten valheiden levittäminen on yksinkertaisesti tyhmää, vaikka kuulijat eivät heti niitä ymmärtäisikään.

petrip kirjoitti...

http://areena.yle.fi/1-3168330 jossain 10 minuutin kohdalla coinistit käsitellään. erittäin hauska

Anonyymi kirjoitti...

:) kaikki sanottu, aamen. https://www.youtube.com/watch?v=0FiltKVNOIE

Anonyymi kirjoitti...

Tietoa bittiraha.fi forumilta vuoden 2014 joulukuulta. Eipä tarvitse muuta tietoa jotta voi ymmärtää ainakin yhden varman Onecoin konseptia vastaan hyökkäävän tahon. Petteri toimii poikain konseptissa "ääniharavana".

Juri_Mattilajoulu '14
Kyseessä on täysin selvä pyramidihuijaus (OneCoin), josta olen tehnyt ilmoituksen poliisille.

SB kirjoitti...

Kannattaa liittyä nyt heti!
Liity nyt verkostoon ja ala tienaamaan.

PS: Aika aktiivista porukkaa kun nytkin pienessä ajassa monta sataa uutta jäsentä liittynyt tuohon. Kai toi laskuri oikeassa kuitenkin on.

Anonyymi kirjoitti...

:D :D :D

Anonyymi kirjoitti...

Tosiaan, jos onecoinissa on tuo feature, että tilejä pystytään jäädyttämään ja varastettuja rahoja palautetaan, niin sehän tekee huijaamisen erittäin helpoksi.
Myy rahat kaverille, kaveri ostaa jotain kaupoista, rahat kiertävät ympäri maailmaa, tässä vaiheessa alkuperäinen myyjä ilmoittaa, että hänet ryöstettiin, palauttaako onecoin rahat?
Kuka uskaltaa käydä kauppaa rahoilla jotka voidaan viedä koska vain?

Anonyymi kirjoitti...

Lyön yhdestä (1) onecoinista vetoa että kun tämä pyramidi romahtaa, niin coinistit tulevat väittämään että se on Petterin vika.

Anonyymi kirjoitti...

On näköjään Conligus yhdistyny Onecoiniin https://www.onecoin.eu/news/details/conligus_team_joins_onecoin_network :)

Anonyymi kirjoitti...

oho tuo uutinen onkin jo melkein vuoden vanha..

Anonyymi kirjoitti...


Ei voi kun ihmetellä Petterin kirjoituksia. Kaikkialta sanotaan, että Onecoin on vasta kehitysvaiheessa eikä sitä voi käyttää vielä missään. No Petteri kuitenkin vaahtoaa siitä, että Onecoin ei käy maksuvalineeksi edes yhtiöltä lehteä ostettaessa. Niinpä niin, eli DI tutkinto ei näköjään ole soitus siitä että henkilö kykenisi älykkääseen ajatteluun.

Tämä on vain yksi esimerkki, eli Petterin teksti vilisee sammakoita niin paljon että voi vain ihmetellä miten tuolla käsittelyn tasolla pidetään edes jonkinlaista osaajan leimaa otsassa.

Onecoin on sitä mitä on, eli siihen en ota kantaa mihinkään suuntaan. En siis päästä typeriä sammakoita suustani Onecoinia vastaan enkä myöskään puolesta. Sanotaan sen verran, että Onecoin on kiinnostava, mutta ilman riittävää ja syvällistä tietoa ei ole mielekästä lähteä spekuloimaan eikä ainakaan tehdä päätelmiä nettisivuilla olevista animaatioista tms. :-)

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Onecoin on sitä mitä on, eli siihen en ota kantaa mihinkään suuntaan. En siis päästä typeriä sammakoita suustani Onecoinia vastaan enkä myöskään puolesta. Sanotaan sen verran, että Onecoin on kiinnostava, mutta ilman riittävää ja syvällistä tietoa ei ole mielekästä lähteä spekuloimaan eikä ainakaan tehdä päätelmiä nettisivuilla olevista animaatioista


Ja sinäkö sitten olet oikeutettu lausumaan kommenttejasi kun tietämyksesi ei ole lähelläkään PJ:n tietämystä. Vakuuttaako tuo "Onecoin on sitä mitä on" sinut jotenkin siitä, että kaikki onkin hyvin ja rahaa on tulossa? Toivot siellä kuitenkin salaa parasta mutta pelkäät myös pahinta eli pyramidin luhistumista.

Ellei sinulle ole tuota syvällistä tietoa niin jätäpä kommentointi niille joilla sitä tietoa on.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Petterin teksti vilisee sammakoita

Jos tekstissäni on virheitä, toivon että tuot ne ilmi, niin viisastumme kaikki yhdessä.

Anonyymi kirjoitti...

Kysymys Petteri Järvinselle, onko sinä jäsen onecoinissa?

Anonyymi kirjoitti...


Petteri on maininnut, että jos Onecoin ei potentiaalinen menestystarina niin miksi asia ei ole noussut esille sijoitusjulkaisuissa jne... (teksti vapaasti muisteltuna)

Asian voi käsitellä myös toisin päin, eli yksikään iso sijoitusjulkaisu ei ole terminoinut Onecoin:ia. Eniten vastustusta on tullut nettikirjoitteluista, blogeista, keltaisesta lehdistöstä tai lehdistöstä joilla ei ole omaa osaamista ja jotka perustavat kirjoituksensa mm. Järvisen tyyppisten henkilöiden näkemyksiin.

Ja edelleen se KRP, eli tietyn tyyppinen media vaahtoa että huijaus koko homma, mutta KRP ei seurannastaan huolimatta ole edes hiiskunut syksyisen tiedotteen jälkeen.

Mistäs Sebastian tietämystäni pystyy arvioimaan? Olen vakuuttunut että on asioita joista tiedän Järvistä enemmän, mutta aivan yhtä vakuuttunut olen siitä että on asioita joista Järvinen tietää enemmän. Sitä en pysty sanomaan kumpi meistä tietää Onecoin asiasta enemmän, mutta uskon että mielipiteissämme on eroja ja ehkä myös Onecoin tietämyksemme on ainakin osittain eri asioista.

Anonyymi kirjoitti...

"Asian voi käsitellä myös toisin päin, eli yksikään iso sijoitusjulkaisu ei ole terminoinut Onecoin:ia. Eniten vastustusta on tullut nettikirjoitteluista, blogeista, keltaisesta lehdistöstä tai lehdistöstä joilla ei ole omaa osaamista ja jotka perustavat kirjoituksensa mm. Järvisen tyyppisten henkilöiden näkemyksiin."

Sijoitusjulkaisuilla ei ole tapana isommin kirjoitella sellaisista tapauksista, joita ne pitävät ilmeisinä huijauksia ja odottavat lukijakunnallaankin olevan sen verran älliä etteivät niihin haksahda. Ei fyysikkojen tieteellisissä lehdissäkään kirjoitettu Utele-teoriasta, sen pöljyys oli jokaiselle alkeet osaavalle täysin ilmeinen (muutama fyysikko kyllä toi asian esille yleisönosastoilla). Toisin sanoen alasta riippumatta ammattilehdistön vaikeneminen on erittäin hyvä kriteeri pitää jotakin asiaa hyvin epäilyttävänä.

SB kirjoitti...

Eniten vastustusta on tullut nettikirjoitteluista, blogeista, keltaisesta lehdistöstä tai lehdistöstä joilla ei ole omaa osaamista ja jotka perustavat kirjoituksensa mm. Järvisen tyyppisten henkilöiden näkemyksiin.

Ja edelleen se KRP, eli tietyn tyyppinen media vaahtoa että huijaus koko homma, mutta KRP ei seurannastaan huolimatta ole edes hiiskunut syksyisen tiedotteen jälkeen.

Mistäs Sebastian tietämystäni pystyy arvioimaan? Olen vakuuttunut että on asioita joista tiedän Järvistä enemmän, mutta aivan yhtä vakuuttunut olen siitä että on asioita joista Järvinen tietää enemmän. Sitä en pysty sanomaan kumpi meistä tietää Onecoin asiasta enemmän, mutta uskon että mielipiteissämme on eroja ja ehkä myös Onecoin tietämyksemme on ainakin osittain eri asioista.


Lohkoketju yms. kryptovaluuttoihin liittyvät asiat eivät ole rakettitiedettä, joten myöskään niiden kommentointi ei tarvitse taakseen jotain isoa finanssitaloa. Onecoinissa on myös monta muuta "savuverhon" takana olevaa asiaa, joiden perusteella yrityksen toiminta on vähintäänkin kyseenalainen. Asian voi vaikka tarkistuttaa joltakin finanssialan tai pankkialan asiantuntijalta niin, että kirjaa onecoinin keskeisimmät markkinointi- ja muut toimintatavat mutta jättää yrityksen nimen ja sanan kryptovaluutta pois. Jos asiantuntija näyttää vihreää valoa niin silloinhan onecoin pitäisi olla "turvallinen" sijoituskohde.

Mielipide ja fakta on kaksi eri asiaa. Järvisen mielipide onecoinista on se, että se on huijaus. Fakta taas on se, että onecoinista olemassa olevien ja puuttuvien tietojen perusteella se on huijaus eikä todellakaan mikään kryptovaluutta.

Sinun mielipide on taas se, että onecoin on onecoin. Eli missä kohtaa se sinun tietämyksesi näkyy?

Täysin löperöä sanoa, että tietää enemmän jostakin kuin joku muu, mitä se todistaa? Minäkin tiedän jostaikin asiasta enemmän kuin vaikka Sauli Niinistö. Kannattaisi nyt viimeistään tutustua (puolueettomasta lähteestä) miten esim. bitcoin-verkosto tai kryptovaluutat oikeasti toimii ja arvioida sitten oma tietämys tässä asiassa. Samalla saattaa tulla myös hyödyllistä tietoa siitä miten onecoin erottuu kryptovaluutoista ja miten se ei voi olla sellainen. Rahoja se ei tietenkään tuo takaisin, jos niitä olet bulgariaan lähettänyt mutta oppia ainakin on tullut ilmaiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostavinta on, mitä tapahtuu kun puhallus käy sitkeimmillekin selväksi. Varmaa on, että Onecoin-yrityksen omistajat ja avainhenkilöt ovat rikastuneet ja maailmassa on iso joukko ylihintaisen koulutuspaketin omistajia, jotka ovat tyytymättömiä siihen että Onecoin-valuutta ei ollutkaan odotetun arvoinen. Varmasti rikosilmoituksia tehdään, mutta onko sittenkään mitään laitonta tapahtunut? Yrityksen edustajat ovat selkeästi viestineet, että mitään voittoja ei voi luvata. Voittojen saamisesta on kyllä annettu vahva mielikuva, mutta monen muunkin tuotteen markkinointi pyrkii välittämään liioiteltua mielikuvaa. Toisaalta, jos Onecoinin taustalla ei lopulta ole mitään kryptovaluuttaa, tämä voisi täyttää petoksen tunnusmerkit.

Huvittavinta tässä on koko bisnescasen mahdottomuus: Miksi ihmiskuntaa lopulta kiinnostaa tällainen yksityisen yrityksen hallinnoima valuutta, jonka käytöstä yritys tulee perimään maksujakin? Mitä vikaa on nykyisissä keskuspankkien hallinnoimissa vakaissa valuutoissa? Tarina sinänsä on hyvin rakennettu; jos tällainen valuutta todella saisi arvoa, kaikki jotka ovat alussa siihen uskoneet, rikastuvat. Siinä tosin on yksi jos...

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Kiinnostavinta on, mitä tapahtuu kun puhallus käy sitkeimmillekin selväksi. Varmaa on, että Onecoin-yrityksen omistajat ja avainhenkilöt ovat rikastuneet ja maailmassa on iso joukko ylihintaisen koulutuspaketin omistajia, jotka ovat tyytymättömiä siihen että Onecoin-valuutta ei ollutkaan odotetun arvoinen. Varmasti rikosilmoituksia tehdään, mutta onko sittenkään mitään laitonta tapahtunut? Yrityksen edustajat ovat selkeästi viestineet, että mitään voittoja ei voi luvata. Voittojen saamisesta on kyllä annettu vahva mielikuva, mutta monen muunkin tuotteen markkinointi pyrkii välittämään liioiteltua mielikuvaa. Toisaalta, jos Onecoinin taustalla ei lopulta ole mitään kryptovaluuttaa, tämä voisi täyttää petoksen tunnusmerkit.

Huvittavinta tässä on koko bisnescasen mahdottomuus: Miksi ihmiskuntaa lopulta kiinnostaa tällainen yksityisen yrityksen hallinnoima valuutta, jonka käytöstä yritys tulee perimään maksujakin? Mitä vikaa on nykyisissä keskuspankkien hallinnoimissa vakaissa valuutoissa? Tarina sinänsä on hyvin rakennettu; jos tällainen valuutta todella saisi arvoa, kaikki jotka ovat alussa siihen uskoneet, rikastuvat. Siinä tosin on yksi jos...


Jos joku myy muualta kopiotuja tekstejä ominaan useiden tuhansien eurojen hintaan niin tekeekö hän silloin rikoksen? Se jäänee ostajan vastuulle, jos hän on valmis maksamaan pyydetyn hinnan mutta myyjähän siinä tekee rikoksen kun myy laittomasti hankittua aineistoa omanaan. Ostajan osuus rikokseen määräytyy sitten sen mukaan, onko hän saanut provisioita muiden ostajien ostoksista. Jos krp toteaa, että rikos on tapahtunut niin myös ne ostajan saamat provisiot menetetään rikoshyötynä. Tämähän pitäisi nyt olla kaikkien tiedossa jotka vähääkään tietävät jotain Wincapitasta.

Rikosilmoituksia tekevät ne, jotka on saatu houkuteltua mukaan suurten voittojen varjolla mutta joilla ei ole muuten suurta tietämystä toiminnasta. Myyntilinjoja kasvattaneet taas jäävät nuolemaan haavojaan ja joku saattaa jopa painua maan alle kotiuttamiensa rahojen kanssa, nehän menisivät muuten valtiolle.

Eiköhän se voittojen määrä ole se syy miksi jotkut tähän menevät mukaan. Arvoa onecoin ei tule saamaan, koska toiminnassa on niin paljon epäselvyyksiä ja jopa valheitakin.

Anonyymi kirjoitti...

Tietoa bittiraha.fi forumilta vuoden 2014 joulukuulta. Eipä tarvitse muuta tietoa jotta voi ymmärtää ainakin yhden varman Onecoin konseptia vastaan hyökkäävän tahon. Petteri toimii poikain konseptissa "ääniharavana".

Juri_Mattilajoulu '14
Kyseessä on täysin selvä pyramidihuijaus (OneCoin), josta olen tehnyt ilmoituksen poliisille.

Anonyymi kirjoitti...

"Jos joku myy muualta kopiotuja tekstejä ominaan useiden tuhansien eurojen hintaan niin tekeekö hän silloin rikoksen? Se jäänee ostajan vastuulle, jos hän on valmis maksamaan pyydetyn hinnan mutta myyjähän siinä tekee rikoksen kun myy laittomasti hankittua aineistoa omanaan."

Onecoinin heput ovat siis keränneet kymmeniä miljoonia euroja hyväuskoisilta sijoittajilta tietäen, että sijoittajat menettävät koko sijoituksensa arvon! Näkisin, että teon rikollista merkitystä arvioitaessa edellä oleva kommentti oppimateriaalin plagioinnista ei ole ihan asian ytimessä...

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinin heput ovat siis keränneet kymmeniä miljoonia euroja hyväuskoisilta sijoittajilta tietäen, että sijoittajat menettävät koko sijoituksensa arvon! Näkisin, että teon rikollista merkitystä arvioitaessa edellä oleva kommentti oppimateriaalin plagioinnista ei ole ihan asian ytimessä...

Juuri näin. Eiköhän laissa ole omat pykälät pydamidin järjestämisestä. Vaikkaisin, että se on laiton vaikka pyramidin järjestäjä ei edes valehtelisi mitään.

Mysteeri on miksi edes KRP ei tuntunut ymmärtävän asian ydintä. Kaikki oppimateriaaliin ja kryptovaluuttaan liittyvä on hämäystä. Eikä asiaa muuta se jos Onecoin joskus lakkaa olemasta pyramidi. Kysymys on siitä, onko se pyramidi tällä hetkellä. Ja mikä muu se voi olla kuin pyramidi? Onecoin ottaa asiakkailtaan rahaa sisään ja maksaa osan ulos. Onecoin ei omaa muita tulonlähteitä kuin omilta uhreilta tulevat rahat. Eihän tämä edes teoriassa voi olla laillista liiketoimintaa.

Anonyymi kirjoitti...

No eikös ihan normaali kauppakin ota rahat asiakkailta ja maksa osan niistä takaisin työntekijöille ja mites esim. Veikkaus mistä muualta se saa tuloa kuin tyhmiltä asiakkailta jotka työntävät sinne rahaa äkki rikastumisen toivossa.

SB kirjoitti...

Teksti oli muotoiltu väärin, summalla ei ole niinkään merkitystä, jos myyntiartikkeli on varastettu. Toisaalta jokin taho voi puuttua tuotteen hintaan eli jos myytävän artikkelin arvo ei ole missään suhteessa siitä maksettuun hintaan.

Anonyymi kirjoitti...

No eikös ihan normaali kauppakin ota rahat asiakkailta ja maksa osan niistä takaisin työntekijöille ja mites esim. Veikkaus mistä muualta se saa tuloa kuin tyhmiltä asiakkailta jotka työntävät sinne rahaa äkki rikastumisen toivossa.

Laillinen liiketoiminta ei voi luvata maksaa ulos enemmän kuin se saa sisään. Rahapeleissä voittojen summa on pienempi kuin peleistä maksetut rahat. Tämä ei ole kovin monimutkaista.

Anonyymi kirjoitti...

Vai että KRP ei tunnu ymmärtävän asian ydintä, eli anna mun kaikki kestää. Täällä se viisaus, tietämys ja ymmärrys asuukin.

Ainakin kaikissa sijoitustoiminnassa ennustettu tai odotettu tuotto ei millään tavalla pohjaa sisään tulevaan rahavirtaan, vaan markkina-arvon muutosoletukseen.

Täällä kirjoitetaan sillä maksimaalisella tiedolla jonka täydellinen ymmärtämättömyys asiasta antaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin kaikissa sijoitustoiminnassa ennustettu tai odotettu tuotto ei millään tavalla pohjaa sisään tulevaan rahavirtaan, vaan markkina-arvon muutosoletukseen.

Onecoinilla on ainoastaan Rujan valehtelema hinta. Minkään valuutan (tai osakkeen, raaka-aineen ym.) hinta ei nouse suorana viivana ylöspäin, kuten Onecoinilla.

Lapsikin ymmärtää, että Onecoinilla ei ole tilillään miljardeja euroja, jotka se on asiakkailleen velkaa.

Anonyymi kirjoitti...

No niin, nyt alkaa vähitellen paljastua, mistä OneCoinissa on oikeasti kysymys:

http://behindmlm.com/companies/onecoin/onecoin-mastercard-merchant-part-of-a-drug-gang/

OneCoin on loistava tapa pestä huumerahaa ja muuta rikollisella tavalla ansaittua rahaa. Tähän varmaankin liittyvät myös ne aikaisempien pyramidihuijausten fuusioiminen osaksi OneCoinia.

Anonyymi kirjoitti...


Nautin ihan suunnattomasti näistä kirjoituksista, koska asioiden todellinen laita kun selviää niin alkaa melkoinen änkyttäminen.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
OneCoin on loistava tapa pestä huumerahaa ja muuta rikollisella tavalla ansaittua rahaa.


Niin varmaan, jos on hyvää pataa rujan kanssa, muutenhan rahat katoavat sen siliän tien Veskan veskaan. Vai meinaatko, että joku huumeparoni myisi sitten kolikoita pörssissä saaden 30e viikossa vai mikä nyt sitten tuo myyntiraja onkaan?

Anonyymi kirjoitti...

haahaa (huutonaurua) :D :D Veskan veskasta repee pohja ku ei mahu rahat enää edes tilille :P

Anonyymi kirjoitti...

"Niin varmaan, jos on hyvää pataa rujan kanssa, muutenhan rahat katoavat sen siliän tien Veskan veskaan. Vai meinaatko, että joku huumeparoni myisi sitten kolikoita pörssissä saaden 30e viikossa vai mikä nyt sitten tuo myyntiraja onkaan?"

Ei tämä ZalaGroupin Martin Beckett ole varmasti ilmaiseksi ryhtynyt OneCoin-kortteja tehtailemaan. Kyllä Ruja on joutunut hänelle varmasti maksamaan ihan kunnon korvauksen tai tekemään vastapalveluksia. Jos vähän mietit asiaa, niin Onecoin-tyyppinen himmeli, jossa liikkuvat isot rahat monessa eri valtiossa, ja joka ei pidä mitään kirjanpitoa, tarjoaa loistavan tilaisuuden pestä pimeää rahaa. Tietenkään huumeparonit eivät toimi normaalin tunkin säännöillä, vaan heillä on ihan omat systeeminsä Rujan kanssa (kuten kaikilla muillakin avainhenkilöillä). Beckettin huumerahat olisi esim. helppo naamioida tunkkipalkkioiksi 10.000 kiinalaisen mukaantuomisesta Onecoiniin, tai vaikkapa Onecoinien myynnistä saaduiksi tuloiksi (esim. Becketillä voi olla vaikka 5000 tiliä omissa nimissään, ja jostain syystä hänen kauppansa toteutuvat paremmin kuin normitunkkien). Mahdollisuuksia on loputtomasti.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on kyl jutut menneet niin villeiksi ja aivan puutaheinääspekulointia, että sain kyllä vuoden parhaat naurut! =D Nyt menen etsimään itselleni kyl onecoinilaisen, että saan liittyä sinne seuraan. Täytyy olla hyvä juttu, kun näin kipeitä vasta-argumentteja täällä satelee. =) kiitos ja anteeks.

SB kirjoitti...

Niin, puutaheinääspekulointihan nimenomaan osoittaa, että onecoin on täysin turvallinen ja vakaa sijoituskohde. Ja tuottoa tulee juuri sopivasti, Rujalle nimittäin.

Anonyymi kirjoitti...

"Tankkeri" Sebastian Mäki, Prasos Oy / bittiraha.fi, Piraaattipuolue jne:)

Anonyymi kirjoitti...

?? So ?? Nimihän se on tuokin. Onecoinistien ÄO-tuntuu oikeasti olevan Kongolaisten luokkaa, jotka Pohjoismaisen mittapuun mukaan tarkoittaa holhouksen alaista.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
"Tankkeri"....


Usko jo, en ole mainitsemasi henkilö. Kovin on ihmisen elämä köyhä, kun täytyy yhdestä etunimestä tehdä tuollaisia päätelmiä.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö tämän Onecoinin voisi jo unohtaa. Alkaa tuntumaan pakkomielteeltä.
Jokainen on jo vetänyt omat johtopäätöksensä aikoja sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi! Systeemin kosahtamista odotellessa. PopCornit riittää toistaiseksi. Nyt kun media on vähän jo heräämässä, otetaan aikaa milloinka viranomaiset alkavat toimia. Tämä voittaa tosi tv-sajat mennen tullen.

Anonyymi kirjoitti...

Sebastian Mäki, älä kehtaa puhua huttu paskaa, olet varsinainen miesten mies the Tom of Finland Tankkeri:)

Anonyymi kirjoitti...


Mitäs jos ne kaikki kosahtamisennusteet ei toteudu? Tätä tukee myös KRP:n oleminen hiiren hiljaa, eli seurannasta huolimatta homma etenee, kasvaa ja myös kehittyy.

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/03/11/onecoinia-ei-nay-vielakaan-mutta-rikastuneita-pitaisi-olla-tuhatmaarin Ihan on 100%varmaa, että kosahtaa, Trust Me!

Anonyymi kirjoitti...

Tämä kusetus on vain hieman kehittyneenpi kuin "nigerialset", Sunnycar centerillä oli kai joku ly-tunnus? Tuulivoimatuki edustaa jo aika huippukusetusta, siihen meni hallituskin halpaan, jne. Pientä myötähäpeää tunnen rahojansa menettänäitä kohtaan. That is life...

Anonyymi kirjoitti...

"Mitäs jos ne kaikki kosahtamisennusteet ei toteudu? Tätä tukee myös KRP:n oleminen hiiren hiljaa, eli seurannasta huolimatta homma etenee, kasvaa ja myös kehittyy."

Yksikin ennuste riittää, kunhan muistaa osta pop corneja ennen kuin ne kallistuvat liikaa. WinCapitan suhteenkin piti olla noin vuoden verran kärsivällinen kun tunkit käyttivät KRP:n vaitonaisuutta perustelunaan. Vielä senkin jälkeen kun poliisi ilmoitti käynnistäneensä esitutkinnan, he yrittivät venkoilla ettei kyseessä ole vielä varsinainen tutkinta (osoittaen samalla miten pihalla he olivat terminologian suhteen) tai että kyseessä olikin WC:n sisäinen tutkinta, jossa käytettiin poliisin asiantuntemusta. Siinä vaiheessa kun päätekijä oli jo kiinni, piti ihan lähiaikoina tulla ulkomaisten tiedotusvälineiden kautta todisteita valuuttakaupasta - tuossa vaiheessa kotimaisen median oli jo todettu tottelevan "viran omais rikollisia". Siihen vielä päälle EOK ja monta muuta hykerryttävää episodia.

Ai kun odotan vesi kielellä milloin pääsee taas suoli24:sta selityksiä lukemaan...

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Mitäs jos ne kaikki kosahtamisennusteet ei toteudu? Tätä tukee myös KRP:n oleminen hiiren hiljaa, eli seurannasta huolimatta homma etenee, kasvaa ja myös kehittyy.


KRP:n hiljaiseloa ei tue mikään muu kuin se, että "lähdekoodi" ei ole julkinen eikä sellaiseksi tule. Vai uskooko joku vielä jotain muuta onecoinin suunnalta tulleiden valheiden ja selittelyiden jälkeen?

Kehittyy miten? Ainoa mikä kehittyy on Rujan lompakkovalikoima, kun koko ajan pitää pitää ostaa isompi lompakko kun kaikki rahat ei mahdu entiseen.

Anonyymi kirjoitti...


Kertokaa nyt osaajat ja tietäjät, että miten lähdekoodin julkaiseminen liittyy Onecoin lailisuuteen?

Jotenkin huvittaa tuo Wincapitasta hössöttäminen ja siihen vertaaminen. Wc:llä kun ei ole tämän asian kanssa mitään tekemistä ja samojen naamojen mukana oleminen johtuu siitä, että noille henkilöille se verkoston rakentaminen on luonteenomaista ja siihen on osaamista. Eikä Wincapitassa toimineista aktiivisista tietoisesti koijaamista tehnyt kun yksittäiset henkilöt, eli vähintään osa aktiivisista oli itsekkin systeemin uhreja. Kyllä vaan, eli olivat mukana laittomaksi osittautuneessa toiminnassa mutta eivät itse tietoisena laittomuuksista. Sama asia kun Volkkarin myyjillä tai Nokian renkaita myyneillä rengaskauppiailla.

Itselle ei ole suurta käytännön merkitystä vaikka Onecoin kosahtaisikin, mutta itse en usko että näin tapahtuessa oli kyse täydellisestä kusetuksesta vaan enemmänkin pieleen menneestä liiketoimesta. Suomella ei ole juurikaan merkitystä isossa laajalle levinneessä toiminnassa, mutta jos kaikesta huolimatta Onecoin olisikin menestystarinan alku niin Suomessa olisi tuhansia varsin tyytyväisiä mukaan lähteneitä. Enkä tarkoita menestystarinalla mitää todellisuudentajun kokonaan menettäneiden unelmia Onecoin:in arvosta.

Anonyymi kirjoitti...

Kertokaa nyt osaajat ja tietäjät, että miten lähdekoodin julkaiseminen liittyy Onecoin lailisuuteen?

Kerro sinä mitä tarkoittaa lähdekoodin julkaiseminen? Mitä tarkalleen ottaen (mukamas) julkaistaan?

Enkä tarkoita menestystarinalla mitää todellisuudentajun kokonaan menettäneiden unelmia Onecoin:in arvosta.

Onko sinun todellisuudentajusi mukaista, että OneCoinin markkina-arvo on (mukamas) useita miljardeja?

Anonyymi kirjoitti...

"Jotenkin huvittaa tuo Wincapitasta hössöttäminen ja siihen vertaaminen. Wc:llä kun ei ole tämän asian kanssa mitään tekemistä ja samojen naamojen mukana oleminen johtuu siitä, että noille henkilöille se verkoston rakentaminen on luonteenomaista ja siihen on osaamista. Eikä Wincapitassa toimineista aktiivisista tietoisesti koijaamista tehnyt kun yksittäiset henkilöt, eli vähintään osa aktiivisista oli itsekkin systeemin uhreja."

Jos joku on ollut WinCapitassa mukana, eikä heti tajunnut systeemiä huijaukseksi, niin se on sen luokan todistus lahjattomuudesta, että mikä tahansa ko.henkilön suositus voidaan jatkossa unohtaa. Ex-capitalaisten parveilu jonkin kohteen ympärillä voi kyllä viestiä aivan muustakin, mikä on vielä suurempi syy vältellä sitä.

Anonyymi kirjoitti...

"...miten lähdekoodin julkaiseminen liittyy Onecoin lailisuuteen?"

Tätä olen minäkin ihmetellyt. Rahankeräyslain mukaan pyramidipeli ja muut vastaavat viritelmät ovat kiellettyjä täysin riippumatta siitä, mitä "lähdekoodissa" sanotaan tai onko sitä ylipäänsä olemassa. Rahankeräyslain 9 §:
-----
Kiellettyä on:
1) järjestää rahankeräyksen toimeenpanon yhteydessä arpajaiset tai muu toiminto, jossa osallistuvalle luvataan kokonaan tai osittain sattumaan perustuva voitto;
2) toimeenpanna rahankeräys ketjukirjeen avulla tai siihen verrattavalla tavalla;
3) järjestää rahankeräys pyramidipelin muodossa;
4) järjestää rahankeräys tavalla, jossa kaupankäynti tai yhdistyksen jäsenhankinta ja rahankeräys ovat ilmeisessä vaarassa sekoittua keskenään.
-----

Kun Onecoin on niin ilmeinen pyramidi kuin vain olla voi, niin luulisi lähdekoodin olevan täysin yhdentekevä. Muuttuuko tilanne mukamas jotenkin, jos Ruja julkaisee lähdekoodin, joka synnyttää 10.000 uutta onecoinia tasaisin väliajoin?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ruotsissa aloitettu poliisitutkinta Onecoinista ja MasterCard kieltää nimensä käytön Onecoinin yhteydessä.

Web-sivut eivät päivity. Missä on maajohtaja Tommi Vuorinen? Nyt olisi kommenttien ja lehdistötiedotteen aika.

Anonyymi kirjoitti...

http://areena.yle.fi/1-3341984#autoplay=true

Tommi voisi esitellä Onecoin louhimon. Tässä malli!

Anonyymi kirjoitti...

$itCoin pesee 10-0 onecoinin! Taisi Rujan viritys kosahtaa? Ei tule Onecoin ltd näkemään omenapuiden kukkimista.

SB kirjoitti...

Petteri Järvinen sanoi...
Ruotsissa aloitettu poliisitutkinta Onecoinista ja MasterCard kieltää nimensä käytön Onecoinin yhteydessä.
Web-sivut eivät päivity. Missä on maajohtaja Tommi Vuorinen? Nyt olisi kommenttien ja lehdistötiedotteen aika.


Petteri: Oliko tuosta jotain lähdettä kun en löytänyt tietoa Masterin sivuilta ja poliisiasiastakin oli kirjoitettu jo tammikuussa?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mastercardin osalta lähteenä tämän illan Puoli seitsemän -ohjelma, josta toimittaja Matti Toivonen twiittasi etukäteen MasterCard selvittää #onecoin markkinointia. "Ei linjassa sääntöjemme kanssa, tutkimme asiaa.". Ilmiselvästi jotain on pielessä, koska yhtiön oman ilmoituksen mukaan korttien myöntäminen on toistaiseksi pois käytöstä.

Anonyymi kirjoitti...

laitathan Petteri nyt faktaa tuosta väitetystä tutkinnasta sekä siitä että MC kieltää nimen käytön Onecoinin yhteydessä. Eli siis oikeaa faktaa eikä mitään liibalaabaa jota omasta päästä pyörittelet jatkuvasti täällä sivustollasi.

Anonyymi kirjoitti...

Just..siinä petterin lähde ja faktat :):):)

Anonyymi kirjoitti...

Sebastian: Göteborgs-Posten kirjoitti (ymmärtääkseni tänään, kun uutisessa ei ole päivämäärää, vaan kellonaikana 5:00): "Lotteriinspektionen valde att göra en polisanmälan mot Onecoin för brott mot lotterilagen den 22 januari i år. Nu har polisen valt att starta en förundersökning." Jos ei ole kouluruotsi pahasti ruosteessa, niin jokin arpajaisviranomainen oli tehnyt rikosilmoituksen tai tutkintapyynnön tammikuussa, mutta nyt poliisi on sitten käynnistänyt esitutkinnan. Ja toisin kuin WinCapitan uunot yrittivät aikoinaan selittää), se on ihan kunnollinen poliisitutkinta, joten syytä epäillä kynnys on ilmeisesti ylittynyt riittävän selvästi. Paljon lisää tekstiä löytyy Göteborgs-Postenin sivuilta.

Anonyymi kirjoitti...

No niin, pyramidi alkaa romahtamaan. Ruotsin poliisi otti tutkittavakseen ja Mastercard lakkasi toimimasta. Jos jäi tunkeilta huomaamatta, niin Mastercardin logokin on jo hävinnyt Onecoinin sivuilta...

Anonyymi kirjoitti...

http://behindmlm.com/companies/onecoin/onecoin-mastercard-merchant-part-of-a-drug-gang/

SB kirjoitti...

Linkki tuohon puoli7 jaksoon johon Petteri viittasi. Juttu alkaa noin 9 min kohdalta.
Puoli7

Täällä käännettynä nuo GP:n artikkelit.

Thousands may be tricked into buying air for good money

Poliisitutkinnasta
Police investigating Onecoin

Sekä kolmas epäselvästä omistajapohjasta tehty juttu
Unclear leadership Onecoin

Selittelyä, selittelyä, selittelyä... Muka asiantuntija Edward Ludbrook selittelee korvat punaisena miten yrityksen nopean kasvun takia yhteystietoja ei ole sivuilla jne. Heh, heh. Uskokoon ken tahtoo mutta viimeistään tässä vaiheessa pitäisi hälytyskellojen soida.


Anonyymi kirjoitti...

"Selittelyä, selittelyä, selittelyä... Muka asiantuntija Edward Ludbrook selittelee korvat punaisena miten yrityksen nopean kasvun takia yhteystietoja ei ole sivuilla jne. Heh, heh. Uskokoon ken tahtoo mutta viimeistään tässä vaiheessa pitäisi hälytyskellojen soida."

Niinpä. Yleensä kasvuyritykset panostavat juuri siihen, että mahdolliset asiakkaat ja sijoittajat löytävät tarvittavat tiedot nettisivulta – jo siinä vaiheessa, kun toimintaa ei vielä juurikaan ole. Selkeiden yhteystietojen puuttuminen kertoo kyllä lähinnä jostakin ihan muusta kuin nopeasta kasvuvauhdista :)

Anonyymi kirjoitti...

http://themerkle.com/onecoin-ponzi-scheme-adjusts-tactics-to-recruit-more-members/

Eipä sitten muuta... tällä kertaa.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.businessforhome.org/2016/03/onecoin-appoints-ed-ludbrook-as-chief-learning-officer/

Top Network Marketing trainer Ed Ludbrook is appointed as OneCoin's Chief Learning Officer.

Petteri, onko tämä henkilö huonomainen ja rikollinen henkilö, kai sinä suuri ja mahtava satusetä löydät super salapoliisi tunkkiesi kanssa jotain keksittyä hämärää ja paskaa tästäkin arvostetusta henkilöstä, eikö?

Anonyymi kirjoitti...

"Petteri, onko tämä henkilö huonomainen ja rikollinen henkilö, kai sinä suuri ja mahtava satusetä löydät super salapoliisi tunkkiesi kanssa jotain keksittyä hämärää ja paskaa tästäkin arvostetusta henkilöstä, eikö?"

Pienen googletuksen ja LinkedIin-haun perusteella en menisi poksauttelemaan samppanjapulloja. Koulutustaustalta löytyy Royal Military College Duntroon/Uni NSW, kirjoja osastossa "Make money fast" jne. Muuten haku tuottaa osumia lähinnä miehen omilta sivustoilta, muutaman kymmenen ensimmäisen linkin joukossa ei ole ensimmäistäkään mainintaa talouslehdistä tai vastaavista. Ei vakuuta alkuunkaan. Tämä ilman mitään keksimistä, kukin voi tarkistaa ihan itse. Kelpaako?

Anonyymi kirjoitti...

Lisätään vielä edelliseen: jos kyseessä on hyvin arvostettu henkilö, niin googlettamalla luulisi äkkiä löytyvän kasapäin linkkejä, joissa ko. henkilöön ja hänen tuotantoonsa viitataan kirja-arvosteluissa tai lehtijutuissa ylipäänsä, pitäisi olla Wikipedia-artikkelia jne. Ludbrookin aika vaisulle hakutulokselle voi vertailuna heittää vaikkapa sellaisen nimen kuin Nassim Taleb, joka tuskin sanoo useimmille OneCoin-tunkeille sen enempää kuin Ludbrook. Ero on sen verran hurja, etten pitäisi Ludbrookia kovin ison sarjan nimenä.

Anonyymi kirjoitti...

Leikkimielisen tavan tutkia henkilöiden näkyvyyttä netissä tarjoaa Googlefight. Esimerkiksi "petteri järvinen" vs. "ed ludbrook" : 100-12 (http://www.googlefight.com/%22petteri+jarvinen%22-vs-%22ed+ludbrook%22.php). Jos kirjoittaa etunimeksi Edin sijaan Edward, niin numerot ovat PJ:n hyväksi edelleen 100-23. OneCoin-keskusteluissa mainitulle Mikko Hyppöselle Ludbrook häviää vielä selvemmin numeroin.

Anonyymi kirjoitti...

Ei kysytty vertailuja Petteriin vaan ihan yksinkertaisia kysymyksiä joita teidän viisastelijoidenkin luulisi tajuavan. Löytyykö Ludbrookista jotain keksittyä rikollista ja hämäräperäistä tietoa? Jättäkää väliin typerät vertailunne.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Löytyykö Ludbrookista jotain keksittyä rikollista ja hämäräperäistä tietoa? Jättäkää väliin typerät vertailunne.


Oliko tuon tarkoitus olla retorinen kysymys?

Kai itsekin osaat sen verran Googlen hakutulossivua tulkita, kun teet haun hänen nimellään ettei henkilöstä ole muuta kuin hänen itsensä kirjoittamaa sisältöä tai joidenkin kirjojen arvosteluja tms. Nekö sitten pitäisi olla vakuuttavia tietoja?

Tuskin kenestäkään, ainakaan kovin pitkään, on mitään keksittyä rikollistaustaa verkossa. Tosin aikanaan hänestäkin tullaan kirjoittamaan vähemmän positiivisia juttuja verkkoon kunhan pyramidi ensin tuosta kaatua kopsahtaa.

Onko tämä sinun "oppi-isä" vai mikä, kun niin kovin puolustelet häntä?

Anonyymi kirjoitti...


"Löytyykö Ludbrookista jotain keksittyä rikollista ja hämäräperäistä tietoa?"

Ainahan sekin on mahdollista, joskin epätodennäköistä, että Onecoinin parissa työskentelisi joku, jolla ei ole rikollista tai muutoin hämäräperäistä taustaa. Onecoinin liittymällä tämä asia kyllä "korjaantuu" nopeasti tällaisen henkilön osalta.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei kysytty vertailuja Petteriin vaan ihan yksinkertaisia kysymyksiä joita teidän viisastelijoidenkin luulisi tajuavan. Löytyykö Ludbrookista jotain keksittyä rikollista ja hämäräperäistä tietoa? Jättäkää väliin typerät vertailunne."

Itse aloit harrastamaan name droppingia käyttämällä Ludbrookista ilmaisua "arvostettu henkilö". Kun nimi ei minulle sanonut mitään, niin yritin löytää vastausta ilmeiseen kysymykseen: kenen arvostama henkilö? Kuten olen yllä raportoinut, tähän en sitten löytänyt vastausta. Joten kysyn sinulta: ketkä arvostavat Ludbrookia?

Anonyymi kirjoitti...

https://www.businessforhome.org/2016/03/onecoin-appoints-ed-ludbrook-as-chief-learning-officer/

Petterii!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tämä yhden säälittävän pelastusrenkaanko pitäisi kumota kaikki tosiasiat? Lohkoketjut,verkostohuijarit,katkokset,epämääräiset omistajapohjat,höpöhöpö virkatittelit,thaimaassa asuvat toisten autoja osoittelevat kakkosmiehet,emgoldex,conligus,ikarosgroup,rujan historia (jota ei tunnu kukaan tuntevan), xcoinx-feikkisivu... Siinä muutama asia muistutukseksi

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=x8fWcnYx3FU
JEP

Anonyymi kirjoitti...

FBI ja vastaavat tahot huolehtivat Bitcoinin keräämisestä itselleen tarpeellisessa määrin. Bitcoinin kanssa hölmöillään joka tapauksessa, sen jälkeen FBI ja muut vain ottavat Bitcoinit itselleen, ilman rahaa. Se on kuin ottaisi karkin pois lapselta, yhtä helppoa ja vaivatonta. Ketkäs ohjailevat ja käskyttävät FBI:ta, samat juipit jotka pyörittävät FIAT rahaakin, FED:n osakkeiden omistajat. Eli taas on sama jutsku sakki ohjailemassa Bitcoiniakin, on se näppärää ja kekseliästä porukkaa nuo jutskut. Antavat toisten laittaa aikaa, rahaa ja vaivaa Bitcoinien louhimiseen ja silti ohjailevat sekä hallinnoivat oikeasti Bitcoiniakin (vaikka Bitcoin louhijaporukka ei sitä usko eikä tajuakaan). Aatteleppa omalle kohdallesi.

Anonyymi kirjoitti...

Vielä pieni lisäys edelliseen kirjoitukseen. Sen vuoksi Bitcoinia on hyväksyttykin esim. USA:ssa hyödykkeeksi eli voivat verottaa Bitcoinin tiimoilta sekä tuo aikaisemmin kerrottu asia eli hyväksyvät Bitcoinin kerätäkseen niitä markkinoilta ilman rahaa, kun porukka hälmöilee niiden kanssa esim. laittomien aseiden ja huumeiden ostojen kanssa. Ei ole vaikea yhtälö ymmärtää, jos viitsii ajatella hieman mitä on jo tapahtunutkin Bitcoin rintamalla.

Anonyymi kirjoitti...

"https://www.businessforhome.org/2016/03/onecoin-appoints-ed-ludbrook-as-chief-learning-officer/"

Tuo näyttää olevan lähinnä verkostohörhöjen sivusto, jonka toimituksellinen ote vaikuttaa lähes olemattomalta – julkaistaan kritiikittä se, mitä verkostopuljut lähettävät. Esim. tuon Ludbrook-uutisen johdannosta: "Top Network Marketing trainer Ed Ludbrook is appointed as OneCoin's Chief Learning Officer. According to his website: Ed is considered the world authority on leadership in Direct Sales/Network Marketing and is ranked 23 in the world’s top 30 leadership gurus in 2008 He is the founder and President of the Direct Sales University...".

Tähän kun lisätään vielä se, että erään toisen sivuston mukaan hänen kirjojaan ja audiotuotteitaan on myyty yli 2 miljoonaa kappaletta 20 eri kielellä, niin voi sanoa, että on kovin ihmeellistä ettei hänestä kuitenkaan ole jäänyt nettiin tuon suurempaa jälkeä.

Edelleen – vaikka hänen kirjojaan löytyy Amazonin listoilta, niin käytännössä kukaan ei ole niitä arvostellut. Jo varsin pienien alojen erikoisteoksille löytyy useita arvosteluja, mistä herää kysymys: kuka on ostanut tai lukenut Ludbrookin kirjoja? Ja kun katsotaan numeroita, niin esimerkiksi hänen vuonna 2010 julkaistun kirjansa 100% Confidence sijoitus Britti-Amazonin e-kirjoissa on 551 674. Ludbrookin teoksen edeltä löytyy jopa Fortran-oppaita! Ja vaikka rajaisi tarkastelun koskettamaan kirjan kapeasti määrättyä erikoisalaa, Sales & Marketing - Multilevel, on sijoitus vasta 341. Vielä vertailun vuoksi maailman mittakaavassa aika vähän tunnetun Sofi Oksasen Purge-teoksen sijoitus on 63 166.

SB kirjoitti...

Kenen sivusto tuo www.businessforhome.org ylipäätään on, Ludbrookin vai Rujan vai jonkun muun? Domainin rekisteröinti on ainakin piilotettu domainsbyproxy:n taakse, rehelliset yrittäjät eivät toimi näin.

Sivuilta on linkattu johonkin leadership gurus - sivustoon jonka sisällöstä en ainakaan minä ottanut mitään tolkkua, koska kieli näyttää olevan indonesiaa. Sivuilla ei ole halaistua sanaakaan kyseisestä hepusta.

Sitten on linkattu johonkin Direct Sales University höpöhöpö-sivustoon sekä täysin vanhentunutta tietoa olevaan 100percentleadership.com sivustoon.

Näiden tietojen perusteellako pitäisi olla vakuuttunut henkilön tiedoista ja taidoista. Taitaa nyt olla niin, että puolestapuhujat hieman mutu-tuntumalla arvostavat tuota kyseistä kauppamiestä. Ei kannattaisi uskoa kaikkea mitä netin foorumeilla, aivopesutilaisuuksissa tai puolueellisilla sivustoilla jostaikin henkilöstä sanotaan.

Anonyymi kirjoitti...

klo 16 ois pitäny olla kuullemma itse Rujan pitämä webinaari jäsenilleen kaikista "teknisistä" ongelmista ja jokunen tunkki epäili että webinaarissa ois aiheena ollu uudet verkkokaupat :D en tiedä onko mitään tiedotustilaisuutta edes ollut...

Anonyymi kirjoitti...

Mastercardin osalta lähteenä tämän illan Puoli seitsemän -ohjelma, josta toimittaja Matti Toivonen twiittasi etukäteen MasterCard selvittää #onecoin markkinointia. "Ei linjassa sääntöjemme kanssa, tutkimme asiaa.". Ilmiselvästi jotain on pielessä, koska yhtiön oman ilmoituksen mukaan korttien myöntäminen on toistaiseksi pois käytöstä.

No nyt onkin propaganda lähde tosi luotettava, Matti Mainio buahahahahahahaahahahaahahahaahaaaaaaaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei apina.. kopsaa benzi tämä myös sinne muroihin..tai kuse sinne muroihin


http://www.arvopaperi.fi/uutiset/pyramidihuijaukseksi-vaitetty-zinzino-listautui-porssiin-6136795


Vappuja

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinisteilla on jo näköjään paniikki päällä kun kommentointi on mennyt melko alatyyliseksi. Osoittaa vaan millainen roskasakki on 'sioittanut' Onecoiniin. Fyrkat on menneet taivaan tuuliin. Harmittaako?

Ottakaa nyt ihan rauhallisesti... muistakaa että 'sijoita vain sen minkä voit hymyillen menettää' . Hah. Repikää siitä huumoria.

SB kirjoitti...

Pidetäänpäs galluppi, kun tuota onecoin-ruikuttajien meteliä on niin paljon, että siitä ei ota tolkkua onko kitinä aitoa rahanmenetyksen kitinää vai trollailua.

Eli siis kuinka paljon "sijoitit" Onecoiniin?
[ ] En yhtään
[ ] 100
[ ] 500
[ ] 1000
[ ] 3000
[ ] 5000
[ ] 12500
[ ] 25000
[ ] Enemmän

Anonyymi kirjoitti...

Säälittävää ruikutusta 'coinisteilta'. Fyrkat meni. Ahdistaako?

Anonyymi kirjoitti...

Pääsiäis trolli räkänokat täällä niin tohkeissaan:). Onks Petterillä tietoo Ylivieskan kirkon palosta, olitko itse lähettyvillä palon syttymisaikaan?

Anonyymi kirjoitti...

Missäs tämä conligus Yarvensivun akka on ? onkos Jorma Pallari jo viuhahtanut takasin tallinnaan ? Ai että nautin tästä, kun uskovaisia on kusetettu.. JIPPII

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinisteilla kuppi mennyt nurin. Taitaa jännittää koska ponzista vedetään johto seinästä.

Anonyymi kirjoitti...

Järvisen shittipalsta taas vauhdissaan:)

Anonyymi kirjoitti...

Zinzino muropyradamidi laskeutunut pörssiin .. ohhoh... siinäkin murot ja petterit ja sun muut lutkuttajat väärässä ..saa kopsata muroihin.. saa myös kusta niihin

SB kirjoitti...

Anonyymi kirjoitti...
Zinzino muropyradamidi laskeutunut pörssiin


Kun fiksut argumentit loppuvat kesken aletaan vetämään jotain Zinzino-kortteja esiin. Ei nyt enää kannata yrittää piilotella totuutta zinzino- tai minkään muunkaan savuverhon taakse.

Miksei onecoin muuten mennyt pörssiin, siinähän sitä olisi ollut varsinainen rahasampo rujalle. Ensin myydään tokeneita koulutuspaketin muodossa hiukan köyhemmille ja osakkeita institutionaalisijoittajille. Pörssissähän ei ole mitään takeita kurssinmuutoksista joten sen taakse olisi voinut hyvin haudata koko nykyisen puljauksen eikä kukaan olisi ihmetellyt mitään. Tosin niitä samoja osakkeita ei olisi tietenkään voinut loputtomasti myydä mutta kaipa talous- ja kryptovaluuttamaisteri olisi siihenkin keskinyt jonkin konstin.

Anonyymi kirjoitti...

Koirat haukkuu ja karavaani vaan kulkee:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Petteri tästä, tämä taitaakin olla niitä harvoja rehellisiä ja järkeviä mielipiteitäsi ja tämä tieto löytyy Wikipediasta: "Järvinen on kritisoinut myös Wikipediaa. Hänen mielestään sitä tehdään kirjoittajien ehdoilla, eikä lukijoiden ehdoilla, kuten perinteistä tietosanakirjaa".

Anonyymi kirjoitti...

Kovasti poistaneet oc logoja Facebook sivuilta kaikki tuntemani tunkit. Lienee jo tyhmimmällekin selvinnyt että kyseessä oli iso kusetus. No tyhmiltä pitääkin ottaa rahat pois kun eivät osaa sitä järkevästi käyttää. No nyt on kiire tunkeilla piilottaa omaisuutta kellä sitä on. Monihan on tosin persaukinen ja edelliset velat WinCapitasta maksamati.

Anonyymi kirjoitti...

Videokuvaa OneCoin-karavaanin kulkemisesta:

https://www.youtube.com/watch?v=Z3C0xlFv8Uk

Anonyymi kirjoitti...

3000€ laitoin, nyt 4000€ ulos ottanut.. elikkä omilla ollaan..

Anonyymi kirjoitti...

Miksi otit rahaa tässä vaiheessa ulos? Onecoinin arvo pompsahtaa ihan just ja sinä vaihdoit ne euroihin? :D

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
3000€ laitoin, nyt 4000€ ulos ottanut.. elikkä omilla ollaan..


Ei tuota kovin erinomaiseksi arvonnousuksi voi kyllä sanoa. Jotta asialla olisi jotain totuuspohjaa niin laitathan linkin vaikkapa tiliotteeseen jossa näkyy tuo tilisiirto.

Anonyymi kirjoitti...

"Koirat haukkuu ja karavaani vaan kulkee:)"

Ja tuota sanontaa ei ole tällä vuosituhannella käyttäneet enää kuin huijarit - siinä vaiheessa kun kusi polttaa jo housuissa.

Anonyymi kirjoitti...

Hyttysenpaska Suomi inisee ja asiat etenevät vakuuttavasti markkinoilla joilla on jotain merkitystäkin. https://www.businessforhome.org/2016/03/top-leader-daniel-grenon-joins-onecoin/

Jipi ja jee!

Anonyymi kirjoitti...

Noilla businessforhome-roskasivuston linkeillä on yhtä paljon todistusarvoa kuin sillä hyttysenpaskalla...

Anonyymi kirjoitti...

"It’s amazing to be reunited with Daniel again. He visited my house in Spain and told me he was looking for a change. I explained him the One Coin concept and what we are doing with the One Dream Team and it fitted exactly with Daniels vision."

En epäile hetkeäkään etteikö näin olisi, vielä kun pääsisi kuulemaan mitä siellä on puhuttu. :D

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
SB kirjoitti...

Pia Liukku sanoi...

Ja teidän alalinjalla lienee kaikki suomalaiset ja jokunen muunkinmaalainen jäsen, eikö vain?
Eiköhän idiootti ole se, joka tulee tänne räksyttämään mittavista voitoista todistamatta väitettään kuitenkaan miltään osin. Lyö pöytään tiliotteet jossa on rujan äidille maksettujen koulutuspakettien hinta sekä kotiutettu raha ja ruudunkaappauskuvat pörssistä jossa näkyy alalinja sekä muut tarpeelliset tiedon, niin täällä voidaan uskoakin jotain.

Anonyymi kirjoitti...

Voivoi sanon vain, voivoi!

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Heheh että joku on niin torvi että pyytelee täällä tiliotteita esittelemään. Huoh! Siinähän jäät näppejäsi nuolemaan. Näin tyhmään blogiin en palaa enää ikinä. Oikein oksettaa tää tyhmyys. Että edes eksyin tänne.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Heheh että joku on niin torvi että pyytelee täällä tiliotteita esittelemään.


Louskutus alkaa heti kun pyydetään todisteita voitoista. Vähän niin kuin Tommi jolta on pyydetty jo sata vuotta todisteita mutta aina on sama louskutus.

Anonyymi kirjoitti...Itse kuulin Onecoinista lokakuussa 2014 ja olin kovin epäluuloinen, koska asia oli uusi ja asiaa minulle esitelleen tieto koko hommasta oli täysin ala-arvoista. Kiinnostuin asiasta ja sainkin mahdolisuuden tavata asiasta edes hieman enemmän tietäviä, Täysin riskit tunnistaneena päätin kuitenkin muutaman euron laittaa, koska tarinassa oli paljon kiinnostavia elementtejä.

En ole verkostoihmisiä, eli olen mukana vain uteliaisuudesta ja kiinnostuksesta ja näin edelleenkin tiedän ne isot haasteet jotka menestyksen tiellä ovat ja tulevat vielä olemaan. Kaikesta huolimatta olen reilu vuosi sitten jopa lisännyt mukana olemista, eli siinä vaiheessa kun itse asiaa seuranneena huomasin miten toivottomalla ymmärryksellä media otti asian käsittelyyn.

Nyt kun ollaan jo maalinskuun lopulla 2016 niin oma veikkaukseni onnistumisesta on jopa hieman vahvistunut. Tähän liittyy hieman tietoa ja vielä enemmän omaa analyyttistä ja myös kriittistä seuraamista.

Itseäni hammästyttää tämä kiimaakin kovempi vihapuhe, eli välillä jutut tuntuvat olevan yhtä riitaisia kun Rauman Lukon ja Porin Ässien kannattajilla konsanaan. Ehkä meidän suomalaisten luonteessa on joku geneettinen ongelma joka tekee asiallisen toiminnan ja keskustelun jopa mahdottomaksi silloin kun olemme eri mieltä asiasta.

Kyllä vaan, eli pidän täysin mahdolisena että Onecoinista tulee iso menestystarina. Tämä on siis minun mielipiteeni ja hyväksyn täysin myös sen, että on ihmisiä jotka tähän eivät usko ja pitävät koko hommaa huijauksena. Minulla ei ole ongelmaa oman mielipiteeni kanssa, enkä yhtään ahdistu tai provosoidu siitä vaikka jolalkin toisella on eri ajatus asiasta.

Anonyymi kirjoitti...

Huoh. Taas tämä sama tekniikka kuin kryptovaluutta.org sivulla joka on onecoinin oma räpellys. Systeemiin neutraali kaveri taas avautuu pitkän romaanin josta pitäs tehdä johtopäätös pyramidin hyväksi. Lopettakaa jo vähälahjaisten kusetus ja nauttikaa rahoistanne thaimaassa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kaikesta huolimatta olen reilu vuosi sitten jopa lisännyt mukana olemista, eli siinä vaiheessa kun itse asiaa seuranneena huomasin miten toivottomalla ymmärryksellä media otti asian käsittelyyn.

Nyt kun ollaan jo maalinskuun lopulla 2016 niin oma veikkaukseni onnistumisesta on jopa hieman vahvistunut. Tähän liittyy hieman tietoa ja vielä enemmän omaa analyyttistä ja myös kriittistä seuraamista.
...
Kyllä vaan, eli pidän täysin mahdolisena että Onecoinista tulee iso menestystarina. Tämä on siis minun mielipiteeni ja hyväksyn täysin myös sen, että on ihmisiä jotka tähän eivät usko ja pitävät koko hommaa huijauksena.


Oletko saanut kotiutettua voittoja? Voitko kertoa hieman tarkemmin siitä, millaisia analyyttisiä johtopäätöksiä olet tehnyt?

Mitä tarkoitat sillä, että vuosi sitten media otti Onecoinin "toivottomalla ymmärryksellä" käsittelyyn? Eihän siitä mediassa uutisoitu juuri lainkaan.

Jos uskot tulevaan, osaatko vastata niihin kysymyksiin, joita olen esittänyt maajohtaja Vuorisen Youtube-luennosta edellisessä postauksessa?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Vielä jatkoa edelliseen: olisi kiinnostavaa kerrankin kuulla asiallisia perusteluita henkilöltä, joka uskoo tai on ainakin perustellusti toiveikas Onecoinin suhteen. Yleensä OC-viestit ovat tyyliä "karavaani kulkee..." tai suoranaisia haukkumaviestejä, joissa ei vastata yhteenkään avoimeen kysymykseen eikä esitetä ainuttakaan perusteltua mielipidettä.

Anonyymi kirjoitti...

Toi on varmaan aika yleinen myyntipuhe, toimii niihin joilla on muutama satanen ylimääräistä, mutta kannattaisi tehdä niin, että pyytää rekrytoijalta lainaksi sijoitettavat rahat ja lupaa maksaa takaisin sitten kun molemmat ovat miljonäärejä.

Anonyymi kirjoitti...

Katso nyt aluksi vaikka kyseinen video
https://www.youtube.com/watch?v=mBVPdyG6CPc suomeksi tekstitettynä

Kyseinen henkilö ei ole mikä Bitcoin foorumien juoksu langassa ole satukirjailija vaan MIES mikä on tehnyt vaikuttavan uran isojen yrityksien Konsultina ja nauttii erittäin suurta arvostusta maailmalla.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, tuossa pitkässä OneCoin-puolustuksessa on pari vika: 1) siinä ei ole mitään yksityiskohtaista tietoa, 2) olen lukenut erittäin samalla tyylillä kirjoitettuja kirjoituksia jo muutama vuosi sitten WinCapitan yhteydessä, vahvana veikkauksena heitän kyseessä olevan saman henkilön (suomi24:sen nimimerkki Akhmed?). Eli kyseessä ei olisi todellakaan mikään toiminnasta vakuuttunut skeptikko, vaan jäljet johtavat suoraan sylttytehtaalle.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Katso nyt aluksi vaikka kyseinen video


Edward Ludbrook on täysin Rujan juoksulangassa. Aiemmissa viesteissä on jo todettu, että miehen meriitit on pikarikastumista käsittelevissä "kirjoissa" eikä hän ole tehnyt, ainakaan Internetin mukaan, merkittävää uraa minkään ison yrityksen konsulttina.

Anonyymi kirjoitti...


Ei ole pienintäkään aikomusta alkaa täällä perustelemaan omaa kantaani Onecoin:in mahdollisuuksiin, koska se on nähty moneen kertaan millä tasolla keskutelu etenee. Eli minua ei haittaa jos ja kun joku on kanssani eri mieltä, mutta onhan se täällä nähty miten keskutelu etenee jos asiasta on eri näkemyksiä.

Voin myös olla oletusteni kanssa väärässä, mutta aika sen sitten näyttää koska absoluuttista tietoa onnistumisesta tai onnistumattomuudesta ei ole kellään. :-)

Niin ja takana on muutakin kun elämänkoulu :-)

Anonyymi kirjoitti...

Mitkä seuraavista vahvistivat uskoasi Onecoinin mahdollisuuksiin vuonna 2016?
-Onecoin yhtiön omistaa Rujan äiti
-Onecoinilla ei pysty vieläkään ostamaan mitään
-Krp tarkkailee Onecoinia
-Mastercard ei toimi
-Pörssissä ei pysty myymään kolikoita
-Rahoja ei saa pihalle
-Onecoinin puhemiehet eivät ole työsuhteessa Onecoiniin
-Onecoin myy muualta kopioituja kirjoja kovalla ylihinnalla
-Satunnainen parin viikon huoltokatko
-Miljoonan kuukaudessa tienaava Parhiala postaa netistä kopioituja kuvia ja poseeraa muiden autojen rinnalla
-Onecoinin puuhamiehillä on ponzitaustaa

Mitkä tapahtumat lisäisivät uskoa Onecoiniin tulevaisuudessa?
-Onecoinin sivut katoaisivat
-Onecoinin pyörittäjät katoaisivat rahojen kanssa
-Poliisi alkaa tutkia Onecoinin toimintaa
-Poliisi pidättää asianosaisia

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on kulunut n. vuosi tämän ponzin aloituksesta, ehkä enemmän? Yksikään talouden uutisointimedia ei ole herännyt? Tää koko juttu haisee.. Johan Stubbikin olis tähän laittamassa kansallisvarojamme, jos tämä olisi jotenkin toimiva? Teille kaikille soittavat puhelinmyyjien tarjouksetkin ovat parempi sijoituskohde kuin tämä? Miten saa**nan idiootteja olette jotka tähän uskotte??? Minua oikeasti harmittaa, että valtion(meidän kaikkien maksama instituutio) on niin onneton että tämä on edes mahdollista? Laihot&KRP,sun muut vìranomaiset! HERÄTKÄÄ! Tässä taas köyhää ja ignoranttia kansaa vedätetään ihan 10-0. No, kaikki muutkin vedättää kansaa.. Artisti maksaa..Ei mulla muuta, harmittaa vaan puolestanne,

Anonyymi kirjoitti...

Viimeisin maksettu mainostaja on tunkkien kouluttaja Edward Ludbrook.

Kari Wahlroosin hyvä frendi ternimaito ajoilta.

Ludbrook on onnistunut talouskouluttamaan verkostoporukoita vaihtelevalla menestyksellä. Verkostomarkkinoinnin ulkopuolella kukaan ei tuota ukkoa tunne.

Googleta ja toteat tämän itsekin.


Petteri Järvinen kirjoitti...

Voin myös olla oletusteni kanssa väärässä, mutta aika sen sitten näyttää koska absoluuttista tietoa onnistumisesta tai onnistumattomuudesta ei ole kellään. :-)

Harmi, ettei vieläkään löytynyt ketään, joka haluaisi perustella asiallisesti Onecoin-sijoituksiaan.

Jos et ole itsekään varma onnistumisesta, paljonko olet laittanut rahojasi likoon? Harrastatko muuten uhkapelejä?

Sk kirjoitti...

Minulla tulee mieleen epäsymmetrinen projektisuunnitelma:
1) selvitetään Suomen rikkaimman miljonäärin nimi
2) selvitetään Suomen rikkaimman miljonäärin osoite
3) ostetaan bussilippu
4) matkustetaan miljonäärin luo ja pyydetään miljoona
5) soitetaan pankkiin ja kerrotaan että ollaan tulossa
6) viedään miljoona pankkiin

Tuossa on vain yksi hankala kohta, mutta ei vaikuta silti kovin uskottavalta. Mutta kun projektisuunnitelmaa paranetaan niin rikastuminen näyttää koko ajan varmemmalta? Absoluuttista tietoahan ei voi olla ennenkuin ollaan päästy tuonne asti. Projektisuunnitelmassa voi olla vaikka mitä kivaa mutta oikeasti tärkeisiin asioihin ei välttämättä vastata ja keskustelu viedään tarkoituksella epäoleellisiin asioihin.

Aleksi Keinänen kirjoitti...

Mulla on ehdotus. Liityn onecoiniin yhdellä ehdolla. Suosittelija lainaa rahat valitsemaansa pakettiin. Kun saan paketin laitan kolikot myyntiin ja maksan velan tuplana takaisin kun saan eurot kotiutettua. 100% varma tuotto? Kerro s-posti niin otan yhteyttä.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä kommenttini on suunnattu erityisesti Mr Petteri Järviselle. Oletko Petteri ajatellut sitä että ilmeisesti tuhannet suomalaiset ovat jonkin tiedotusvälineen kautta kuulleet Onecoiniin kohdistamaasi vihapuhetta ja viljelemiäsi varoituksia, joita ties kuinka moni on tulkinnut "viisaiksi" neuvoiksi olla sijoittamatta? Oletko ajatellut sitä, moniko heistä kenties oli kahden vaiheilla, sijoittaakko vaiko ei ja sinun puheidesi perusteella ovat päätyneet siihen ettei riskiä kannata ottaa. Meitä on tuhansia sekä sijoittaneiden että ei-sijoittaneiden joukossa jotka taatusti muistamme jokaisen Tommi Vuorisen ja sinua haastatelleiden toimittajien edessä päästämäsi ylimieliset, halventavat ja kaikki tietävää asennetta ilmentävät naurun pyrskähdyksesi. Siinä vaiheessa kun jokainen voi todeta Onecoinin todella tehneen vallankumouksellista taloushistoriaa, oletko silloin kyllin vahva henkisesti ottaaksesi vastaan kaiken sen viharyöpyn joka sinuun mitä todennäköisimmin kohdistuu niiden tässä vaiheessa vielä nukkuvien lampaittesi taholta, jotka roikkuvat uskollisina seuraajinasi?
Mitäs sitten kun he heräävät omaan katkeraan todellisuuteensa kun kuuntelivat väärää johdattajaa? Onko sinulla jo tässä vaiheessa valmiiksi mietittynä sanat, joilla selität tekosi ja sen seuraukset? On ihmisiä joilla on bisnesvainua ja sitten on niitä joilla ei sitä ole vaikka miten asian vääntäisi. Vaikka kultakaivos olisi suoraan jalkojen alustana niin bisneksestä ymmärtämättömät eivät sitä näe. Näin on aina ollut ja tulee aina olemaan. Sinä näytät selvästi kuuluvan jälkimmäisiin ja niinpä sinä estelet myös toisia yrittäviä pääsemästä siitä ovesta sisään, joka voisi tuoda taloudellista menestystä, vaikkei se elämässä tärkeintä olekaan. Pyydän sinua nyt mitä kohteliaimmin miettimään mihin suuntaan jatkossa puheitasi viet.
Tänäkin päivänä näyttää tulevan lähemmäs 7000 uutta onecoin-jäsentä. Jokainen liittyy mukaan varojensa ja riskinottokykynsä mukaan. Ei tämä mikään pankki sentään ole josta hölmöille lainataan.

Anonyymi kirjoitti...

Tommi Vuorinen puhuu onneksi aina totta, kauppapaikat aukee vielä tällä viikolla!

Anonyymi kirjoitti...

"Ei tämä mikään pankki sentään ole josta hölmöille lainataan."

Ei toki niin, vaan kyllä se rahaliikenne kulkee toiseen suuntaan, hölmöt menettävät rahansa.

Anonyymi kirjoitti...

Petterille suunnatussa kirjeessä puhutaan bisnesvainusta.
On se kumma, kun bisneksissä jo rikastuneet eivät suostu muuta kuin nauramaan onecoiniin päin.

Ja tuohon on coinistien turha yrittää vängätä etta ovat liittyneet, kun kerta eivät ole. Kertoisivat kyllä muillekin, jos olisivat.

Bisnesvainu osaa erottaa rahan ja paskan toisistaan. Jopa normaali ihminenkin siihen pystyy.

Anonyymi kirjoitti...

On selvää, että anonyymi onecoinilainen tahtoo meidän kaikkien rikastuvan, mutta mitä jos tehtäisiin niin, että sinä sijoitat vaikka lainarahaa onecoiniin ja jaat meille sitten voitot, kun olet miljardööri.
Koska siitähän tässä on kyse, että haluat kaikki jakamaan sitä kultakaivosta jonka olet löytänyt, koska niinhän ihmiset toimivat, he haluavat jakaa oman omaisuutensa muiden kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

"Siinä vaiheessa kun jokainen voi todeta Onecoinin todella tehneen vallankumouksellista taloushistoriaa, ..."

Siinä vaiheessa minä lupaan syödä ison hatullisen paskaa!

PS. TalousRIKOShistoriaa ei lasketa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Oletko Petteri ajatellut sitä että ilmeisesti tuhannet suomalaiset ovat jonkin tiedotusvälineen kautta kuulleet Onecoiniin kohdistamaasi vihapuhetta ja viljelemiäsi varoituksia, joita ties kuinka moni on tulkinnut "viisaiksi" neuvoiksi olla sijoittamatta?

Olen muodostanut kantani oman harkinnan ja saamieni faktojen perusteella. Onecoin täyttää kaikki klassisen Ponzi-huijauksen tunnusmerkit, joten koen velvollisuudekseni varoittaa kansalaisia suuresta riskistä. Jokainen tekee omat päätöksensä, kuten Tommi Vuorinen korostaa.

Olen yrittänyt löytää henkilöitä, jotka perustelisivat asiallisesti uskoaan Onecoiniin - tai edes kirjoittaisivat omalla nimellään. Saalis on ollut huono. Siitä voi päätellä jotain.

Tommi Vuorisen ja sinua haastatelleiden toimittajien edessä päästämäsi ylimieliset, halventavat ja kaikki tietävää asennetta ilmentävät naurun pyrskähdyksesi. ... Mitäs sitten kun he heräävät omaan katkeraan todellisuuteensa kun kuuntelivat väärää johdattajaa? Onko sinulla jo tässä vaiheessa valmiiksi mietittynä sanat, joilla selität tekosi ja sen seuraukset?

Oletko kysynyt samaa Tommi Vuoriselta? Onko hän valmis vastaamaan lupauksistaan, mikäli Onecoin vie ihmisten rahat?

Tänäkin päivänä näyttää tulevan lähemmäs 7000 uutta onecoin-jäsentä. Jokainen liittyy mukaan varojensa ja riskinottokykynsä mukaan.

Minuun ovat ottaneet yhteyttä henkilöt, joiden läheiset ovat "sijoittaneet" Onecoiniin paljon enemmän kuin varojensa ja riskinottokykynsä mukaan. En usko että Tommi Vuorinen kantaa vastuuta heistä.

Anonyymi kirjoitti...


Ei kai ketään huvita tänne kommentoida vakavissaa, koska kirjoittelu etenee tähän tyyliin...

"Itse pidän haasteista huolimatta menestymisen mahdollisuuksia merkittävänä" -> "Onecoin on 150% ponzi, eli mitään menestystä ei koskaan tule olemaan. Tämän pitäisi olla kaikille niille täysin selvää joiden äo on kengän numeroa suurempi"

Ja nimellä joo, eli muropojat leikkivät salapoliisia nostaakseen kaikki hiemankaan Onecoin positiivisten henkilöiden nimet ja paljatakseen henkilöitä siellä murolaatikollaan.

Vai että Tommin pitäisi olla jotenkin vastuussa täysi-ikäisten rahankäytöstä ja osittain jopa ihmissuhteista. Jep...jep...

On muuten surulista huomata miten muropojat ottavat ihmisten facebook profiileista asioita ja nostavat henkilöt julkisen nälvimisen ja kiusaamisen kohteeksi. Muutamien henkilöiden kiusaaminen on jatkunut jo pidempään, ja muroaktiivit pitävät asiaa ihan oikeutettuna.
Ylläpito ei halua puuttua tällaiseen loukkaavaan toimintaan kun se kohdistuu hiemankaan Onecoin myönteiseen henkilöön, mutta muuten viestejä poistetaan ja käyttäjiä jopa bannataan silloin kun tulee hiemankaan terävämpää Onecoin myönteistä kommenttia.

Vieläkö joku kysyy, että miksi mukana olevat eivät halua olla omalla nimellään esillä....


Ylen edellinen uutisointi oli suoranainen farssi, eli verorahoitteinen YLE ei halunnut asenteetonta ja riippumatonta uutisointia. Olisi nyt haastateltu vaika KRP:n edustajaa sen sijaan että Petteri oli yksin äänessä ja poliisin tiedote vain mainittiin lopussa ohimennen...
Ja tämän uutisoinnin jälkeen odotetaan, että joku tulisi omalla nimellä ja omilla kasvoillaan keskustelemaan jonkun valmiiksi asenteellisen ja kuitenkin osaamattoman toimittajan ohjelmaan/juttuun.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ylen edellinen uutisointi oli suoranainen farssi, eli verorahoitteinen YLE ei halunnut asenteetonta ja riippumatonta uutisointia.

Odotetaan Ylen seuraavaa uutista niin nähdään, mitä Ylen tutkiva journalisti saa selville.

Anonyymi kirjoitti...


Minua ei kiinnosta YLEn eikä minkään muunkaan kanavan uutisointi yhtään, eli ainoa joka minua kiinnostaa on se mitä Onecoin:ssa tulee oikeasti tulevien viikkojen ja kuukausien aikana tapahtumaan ja onko viranomaisilla asiasta jotain viestitettävää.

Tätä mediassa täysin tuloksetonta myllyttämistä on nyt jatkunut yli vuoden, eli ymmärrän toki että tämän sopan keittäjillä alkaa olemaa paljonkin painetta pyrkiä löytämään sellaisia asioita joilla pystyisi tällaisen uutisoiniin perustelemaan ja tekemään jopa hyväksyttäväksi. Lähikuukausina on käsillä ne ajat, että jos mennyt uutisointi ei edelleenkään tuo esille jotain pohjaa mustamaalaamiselle, niin uutisoinnissa aktiiviset joutuvat nöyrtymään.

Kaikessa toiminnassa on riskinsä ja eiköhän näissäkin asioissa jokainen itse päätä millaisia riskejä ottaa ja mistä syystä, eli oli ne riskit sitten taloudellisia tai maineeseen kohdistuvia.

Anonyymi kirjoitti...

Älä puhu paskaa Tommi sai Ylellä ihan oman ohjelman. Puoli seitsemän.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Lähikuukausina on käsillä ne ajat, että jos mennyt uutisointi ei edelleenkään tuo esille jotain pohjaa mustamaalaamiselle, niin uutisoinnissa aktiiviset joutuvat nöyrtymään

Tämä on ihan totta. Kohta on 30 % louhittu, joten kauppapaikkojen pitäisi avautua lähiviikkoina. Epäselvää tosin on, että jos kolikkoja ei voi vaihtaa rahaksi, miten voi syntyä 50 000 kauppapaikkaa. Kuka niissä myy ja mitä?

Olet varmaan samaa mieltä siitä, että jos kauppapaikat eivät avaudu lupausten mukaisesti, usko menee OC-aktiiveiltakin. Vain toivo jää. Se ei kuole koskaan.

Terkkuja vaan sinne Thaimaaseen.

Aleksi Keinänen kirjoitti...

Onecoin Facebook sivuja ei näköjään coinistit seuraa? miksi? Jäsenmäärät muka valtavia Suomessa ja mailmalla mutta sivujen tykkäykset todella alhaisia. Mistäköhän johtuu? Tyypillisiä ponzi-huijauksen piirteitä että kerrotaan tuotteen valtavasta suosiosta vaikka todellisuudessa tuotetta on kovin vaikea myydä. Neuvon kaikki pitämään näpit irti onecoin ponzista.

SB kirjoitti...

Aleksi Keinänen sanoi...
Onecoin Facebook sivuja ei näköjään coinistit seuraa


Ei tuosta voi vetää mitään johtopäätöstä. Mukana on paljon sellaisia henkilöitä jotka eivät käytä Facebookia ja vaikka käyttäisi niin tuskin kaikki heti automaattisesti tykkäävät Onecoinista. Tykkäätkö sinä firmasta joka valmisti autosi tai siitä firmasta josta ostat ruuat? Osasyy tykkäämättömyyteen voi olla myös epävarmuus sekä häpeä. Joku tuttava tai sukulainen on saanut liittymään mukaan mutta onecoinin totuus on paljastunut liian myöhään, eikä virhettä haluta näyttää ainakaan tykkäyksen muodossa.

Petteri: Ilmoitathan, kun tiedät milloin tuo seuraava dokumentti tai muu ohjelma esitetään niin osaa varautua.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mukavaa, että Petteri lähttää Thaimaaseenkin terkkuja, mutta lainatun kommentin kirjoittaja joutuu elämään Suomen viileää vaikakin eilen jopa aurinkoista kevättä...

Nämä piikit taas kerran osoittavat sen, että on kova tarve luoda lukijoille sellaista mielikuvaa että siellä Thaimaassa ne koijarit odottavat ponzipyramidin kaatumista. No toiset on viestinnän osaajia ja osaavat nämä itänaapurin käyttämät menetelmät myös täällä Suomessa :-)

Siinä toki olen Petterin kanssa täysin samaa mieltä, että jos kauppapaikkojen avautuminen on mahalasku, niin sillä on iso vaikutus jatkoon. Itse kuitenkin seuraan tilannetta, mutta en todellakaan halua vouhottaa homman puolesta enkä räksyttää rakkikoiran lailla sitä vastaan.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jostain syystä monia OC-aktiiveja asuu Thaimaassa, aivan kuten Wincapitankin tapauksessa aikoinaan.

Miten oletat kauppapaikkojen toimivan, jos kolikoita ei voi vaihtaa vapaasti euroiksi?

Anonyymi kirjoitti...

"...ainoa joka minua kiinnostaa on se mitä Onecoin:ssa tulee oikeasti tulevien viikkojen ja kuukausien aikana tapahtumaan..."

Tämä taas on tyypillinen Onecoinin puolestapuhujien argumentti. Siinä missä Petteri ja muut epäilijät kohdistavat kritiikkinsä jo tiedossa oleviin epävarmuutta herättäviin tosiseikkoihin, niin Onecoinin kannattajat puhuvat vain tulevaisuudesta tyyliin: "Odottakaapas vaan". Tämä ei ole kovin rakentavaa keskustelua, sillä tällaisella väitteellä voi puolustaa ihan mitä tahansa.
Olisi paljon hedelmällisempää käydä tätä keskustelua Onecoinin puolustajien kanssa, mikäli he kommentoisivat oikeasti jo tiedossa olevia asioita. Esimerkiksi: Miksi Onecoinin kannattajia ei lainkaan häiritse se, että monet Onecoinin johtohenkilöt ovat monessa pyramidissa ryvettyneitä henkilöitä. Olisi mielenkiintoista kuulla ihan oikeita perusteluja sille, miksi tämä asia ei heikennä luottamusta Onecoiniin. Onko Onecoinin kannattajien vastaväite esim. se, että tämä ei pidä paikkaansa vai se, että kyseiset henkilöt ovat parantaneet tapansa, vai jokin muu.
En tosin usko, että jatkossakaan saisimme lukea Onecoinin kannattajilta mitään oikeaa argumentointa, vaan luulen, että "vielä nähdään" ja "karavaani kulkee" -tyyppinen keskustelu jatkuu.

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs viritys tuo "Coinsave" Leaders Testemonials videolla on?

Anonyymi kirjoitti...

"Mikäs viritys tuo "Coinsave" Leaders Testemonials videolla on?"

Se on keino estää rahan virtaaminen ulos pyramidista. Coinisteja yritetään saada "tallettamaan" onecoininsa ja tokeninsa vuodeksi tai kahdeksi, jolloin niitä ei voi myydä. Vastineeksi maksetaan korkoa eli annetaan lisää onecoineja ja/tai tokeneita.

Koska onecoineilla ei voi tehdä mitään, ei yrityksellä voi olla mitään järkevää syytä ottaa vastaan talletuksia ja maksaa niille korkoa (vrt. pankit, jotka voivat sijoittaa talletetut varat talletuskorkoa tuottavammin uudelleen). Ainoa järkevä selitys tälle toiminnalle on, että näin halutaan jäädyttää onecoinin omistajien pyrkimykset muuttaa onecoininsa euroiksi, mikä puolestaan johtaisi pyramidin romahtamiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Noin tuon ajattelinkin,mutta halusin varmistuksen asialle.Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Petteri suurempi ja mahtavampi kuin Edward Ludbrook, voi helevetti tuo heitto oli kyllä yksi vuosisadan vitseistä. Petterihän on vaan täys luuseri pelle ja Edward on liikemies sekä menestyjä eli ei ole paljon yhteistä näillä henkilöillä:).

Anonyymi kirjoitti...

Menestyjä Edward Ludbrookilla twitterissä huimat 1200 seuraajaa, luuseri Petterillä vaatimattomat 27 900. Ei ole kyllä henkilöillä paljon yhteistä.

Anonyymi kirjoitti...

Minuakin kiinnostaa tuo kauppapaikkojen avautuminen. Voisiko joku coinisti selittää miten ostetaan kauppiaalta, kun kaksi perusedelltytä puuttuu?
1. onecoinien siirtäminen omasta kukkarosta kauppiaan kukkaroon
2. onecoinien vapaa vaihtaminen euroiksi ja päinvastoin

Kauppias tarvitsee oikeaa rahaa maksaakseen kulunsa. Hänellä ei siis voi olla vaihtorajoitusta.
-> Jos vaihtorajoitus poistuu kauppiailta, niin sitten tulee parikin vaihtoehtoista seurausta. 1. Kaikki haluavat rekisteröityä kauppiaiksi, jotta saavat onecoininsa vaihdettua euroiksi. 2. Varjokauppoja syntyy, näennäisesti myyvät jotakin ja saavat onecoineja maksuksi. Tavaraa ei kuitenkaan toimiteta, vaan palautetaan kiertotietä euroina jokin %-osuus kauppiaan saamien onecoinien myyntihinnasta.

Edellyttäen, että edellä oleva toimisi noista ongelmista huolimatta, niin vieläkin jää avoimia kysymyksiä. Kuka ostaa ne onecoinit kauppiaalta? Systeemin ulkopuolelle niitä ei voi myydä ja jäsenten on järjetöntä ostaa niitä.

Anonyymi kirjoitti...

"Petteri suurempi ja mahtavampi kuin Edward Ludbrook, voi helevetti tuo heitto oli kyllä yksi vuosisadan vitseistä. Petterihän on vaan täys luuseri pelle ja Edward on liikemies sekä menestyjä eli ei ole paljon yhteistä näillä henkilöillä:)."

Kun OneCoinistit käyttivät Ludbrookin mukaan tuloa argumenttina, niin porukan ensimmäinen reaktio oli "kuka Ludbrook?". Jos on nykyään menestyjä ja henkilö, joka suorastaan markkinoi asiantuntemustaan, niin kyllähän netistä pitäisi löytyä varsin painava jälki. No, asiaahan on helppo tutkia. Seuraavassa vielä kertauksena yhteenvetoa:

-Google-haussa tulee lähinnä vastaan ko. henkilön ja häntä lähellä olevien tahojen itsemarkkinointia, muuten hän on kovin näkymätön.
-hänen mainitaan myyneen suuri määrä kirjoja, maailman suurimman verkkokirjakaupan listoilla myyntiluvut ovat kuitenkin kovin vaatimattomat, vaikka rajaisi kapeasti kirjojen erikoisalaan
-kirjoja ei näytä arvostelleen juuri kukaan, eikä niihin myöskään viitata
-mainitun asiantuntijan twitter-tilillä on hyvin vaatimaton määrä seuraajia

Eli voisitko nyt perustella, minkä vuoksi meidän pitäisi olla vaikuttuneita siitä, että Mr. L on mukana OneCoinissa? Viittauksia businessforhome-hevonpaskasivustolle ei lasketa, ei myöskään muuta itsetehostusmateriaalia.

Anonyymi kirjoitti...

Jos OneCoin toimii n. 200 maassa ja kymmenientuhansien kauppapaikkojen avautumisen pitäisi nyt olla jo aivan näköpiirissä, niin miksi Google Trends:issä haut termillä "onecoin" jakautuvat maantieteellisesti seuraavasti (skaalaus: eniten hakuja=100):

100 Suomi
49 Ruotsi
43 Vietnam
35 Itävalta
20 Thaimaa
18 Ukraina
8 Saksa

Paljon Suomea väkirikkaammat Euroopan maatkin jäävät noin paljon! Suoraan sanottuna ei vakuuta pätkääkään :)

Anonyymi kirjoitti...


Miksi kauppapaikoista kyselee eniten ne joilla ei ainakaan omien sanojensa mukaan ole yhtään Onecoin:ia?

Petterille tiedoksi, että minun ei tarvitse arvuutella, luulla tai kuvitella kauppapaikkojen toimivuutta tai toimimattomuutta, koska ennemmin käytän aktiivisen aikani johonkin hyödyllisempään ja annan kauppapaikkojen tulla aikanaan. Käsittääkseni kauppapaikkoja on tulossa kun kolikoita on louhittu 30%, eli siihen menee vielä hetki aikaa...


Anonyymi kirjoitti...

Käsittääkseni kauppapaikkoja on tulossa kun kolikoita on louhittu 30%, eli siihen menee vielä hetki aikaa...

Kuten Petterin tekstistä käy ilmi, Onecoin ei edes näytä oikeasti louhivan mitään, eli homma on huijausta kaikilta osin. Ja vaikka Onecoin oikeasti louhisi, 30% louhimiseen ei pitäisi kulua yhtä päivää enempää, koska Ruja päättää vaikeustason. Eikä 30% rajalla muutenkaan ole mitään merkitystä, mikä estäisi kauppapaikkojen avaamisen sitä ennen. Toisin sanoen kaikki Onecoinin selitykset ovat huuhaata, ainoa motiivi on saada yksinkertaisia ihmisiä tunkemaan lisää rahaa pyramidiin.

Anonyymi kirjoitti...

Todellinen pikku pikku pyramidi on housuissasi, prinssinakkiakin pienempi:). OneCoin konseptin kanssa tehdään ihan jotain muuta kuin Bitcoinin sekamelska pikku näpertelyä.

Anonyymi kirjoitti...

Säälittävää...

Petteri Järvinen kirjoitti...

ennemmin käytän aktiivisen aikani johonkin hyödyllisempään ja annan kauppapaikkojen tulla aikanaan. Käsittääkseni kauppapaikkoja on tulossa kun kolikoita on louhittu 30%, eli siihen menee vielä hetki aikaa...

Jos olet sijoittanut tuhansia euroja, luulisi kiinnostavan onko kyse huijauksesta vai tuletko saamaan rahasi moninkertaisina takaisin. Täytyy olla lehmän hermot, jos ei välitä asiasta - tai niin rikas, etteivät tuhannet merkitse mitään.

Laskujeni mukaan 30 % saavutetaan 18.4. joten jännitettävää riittää vielä lähes kolme viikkoa. Outoa olisi, jos kaikki 50 000 kaupppapaikkaa aukeaisivat kerralla. Outoa on sekin, miksi kauppapaikat on pitänyt sitoa 30 prosenttiin eikä esimerkiksi vapaan vaihdettavuuden alkamiseen. Itse asiassa siinä ei ole mitään järkeä.

Anonyymi kirjoitti...


Petteri hyvä! Ei sinun tarvitse eikä sinulla ole muutenkaan mitään syytä kantaa huolta minun rahojeni käyttämisestä. Mainitaan nyt se, että olen omani jo saanut, eli jatkossa katsotaan minkä tasoinen voittaja olen.

jos keräisin nämä nettipalstoilla olleet kysymykset yhteen pakettiin, niin siinä sitä viihdettä olisi kerrakseen. On monia kysymyksiä joihin minä en osaa vastata koska vastauksiin tarvittavat asiat eivät ole ainakaan minun tai muiden yhtiön ulkopuolisten tiedossa. Osa kysymyksistä on myös melkoisen huvittavia, mutta olkoon kaikessa rauhassa.

En muuten edelleenkään itse usko, että Onecoin olisi näin pitkälle edenneenä, poliisien tutkimana ja laajalle levinneenä huijaus. Tiedän että täällä on muitakin mielipiteitä, mutta koska asia on edelleen avoin niin eipä kiistellä tästäkään asiasta sen enempiä.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Mainitaan nyt se, että olen omani jo saanut, eli jatkossa katsotaan minkä tasoinen voittaja olen. jos keräisin nämä nettipalstoilla olleet kysymykset yhteen pakettiin, niin siinä sitä viihdettä olisi kerrakseen.


Saattoi Wincapitastakin jollakulla olla omat epäilyksensä ennen veneen kaatumista.

Mielestäni kysymyksissä ei ole mitään huvittavaa, sen sijaan vastauksista tai niiden puutteesta on varsinaista hupia, koska niiden puute osoittaa mistä todellisuudessa Onecoinissa on kyse.

Huvittavaa on myös se, että, ne jotka ovat saaneet jotain ulos tuosta pyramidista, kokevat olevansa jotenkin voittajia vaikka todellisuudessa heidän ulos saamansa rahat ovat heidän jälkeen pyramidiin sijoittaneiden rahoja eikä mitään arvonnousua ole tapahtunut missään välissä. Se kuuluu myös "pelin" ideaan, että välillä maksetaan jollekin jotain, että saadaan pidettyä kulissia yllä toimivasta järjestelmästä.

Tuo aiemmin viitattu Coinsafe lisää uuden naulan kolikkokirstuun, pyramidi saadaan taas pidettyä keinotekoisesti pidempään pystyssä.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tiedän miten hulluja pidetään jännityksessä :-) Ehkä minun ei tarvitse edes kertoa, eli asiat selviää huhtikuun aikana. Kyseessä on siis oman oletukseni, eli päätäni en pantiksi laita.

Eikös pyramidipeli ole Suomessakin laitonta? Eikös KRP muutama kuukausi sitten Onecoin:ia tutkinut ihan ammattilaisten toimesta jo jopa niin, että yhtiön edustaja tuli Suomeen kuultavaksi. Kas kun KRP ei huomannut silloin tai sen jälkeen laitonta pyramidipeliä.

Välillä tuntuu ailtä, että joillain on joku salaliittoteoria mielessä kun kirjoittelevat juttujaan.

Ja mainittakoon vielä, että jokainen saa huvittua itse haluamistaan asioista, eli siihen meillä kaikilla on itsemääräämisoikeus.

Anonyymi kirjoitti...

Kauppapaikkojen aukeaminen tulee viivästymään a. koska bonuskorttien toimittajalla on vaikeuksia toimittaa 1,7 miljoonaa korttia 220 eri kielellä, b. koska Petteri ja muropojat ovat kysymyksillään aiheuttaneet hämminkiä. c. $itcoin on sekoittanut markkinat/ vienyt asiakkaat, d. pankkimaailma yrittää kaataa pahimman kilpailijansa, jne. Tommi valitkoon parhaan. No, maailma on kusetettavia täynnä ja kusettajia riittää. Parasta tässä on kun coinistit ovat lähettäneet passeistaan ja osoitteistaan kopiot bulgariaan, kas kun ei luottokorttitietojaan turvaluvuillaan. Jälkipyykkiä odotellessa. On ollut kuitenkin hyvää viihdettä jo yli vuoden. Sääliksi käy niin petettyjä kuin heidän perheitään. Ainoat jotka tienaavat edes jotakin ovat juristit kun hoitavat jälkipyykin. MLM koijarit jatkavat taas seuraavassa ponzeissa, ellei oikeasti heitä saada kiinni, taikka joku pettynyt päätä heidän päiviään.

Anonyymi kirjoitti...

Coinsafe voisi tarjota palvelujaan eläkeyhtiöille? Heillä sjoituksien tuotto on kuitenkin pienenpi kuin 12%. Ei tarvitsisi eläkkeitä leikata ja johtajille voisi maksaa parempia bonuksia. winwin tilanne? Tommi äkkiä neuvottelemaan Suviannen kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

http://internetcrimefightersorg.com/onecoin-review/
Muuallakin kuin Petterin ja muropoikien palstoilla ihmetellään asiaa? Onko asiassa vielä jotakin epäselvää? Ai niin, yrittäjänä avaisin huomenna kauppapaikan coinareille, maksut tosin €uroina, sis alv 24%. Ruja voi laittaa jonnekin linkin missa voi rekisteröityä. Avautuisi sitten 50 001 kauppapaikkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös pyramidipeli ole Suomessakin laitonta? Eikös KRP muutama kuukausi sitten Onecoin:ia tutkinut ihan ammattilaisten toimesta jo jopa niin, että yhtiön edustaja tuli Suomeen kuultavaksi. Kas kun KRP ei huomannut silloin tai sen jälkeen laitonta pyramidipeliä.

Onecoinistien selitykset ovat todella sekavia, joten niitä on ollut KRP:n varmaan aika tuskallista kuunnella. Mutta KRP voisi pyytää Onecoinia todistamaan, että firmalla on varaa maksaa asiakkailleen velkaa olevat rahat. Nopeasti ne kiinni jäisivät.

Anonyymi kirjoitti...


Pieni pankkitalouden oppimäärä. Luuletko että yksikään Suomalainen pankki kykenee maksamaan asiakkaiden tileillä olevat rahat jos kaikki näin kerralla haluaisivat?

Kerron että pankeilla ei ole tuollaisia rahoja, eli vakavaraisuusvaatimukset asettavat pankille vaatimuksia siitä paljonko asiakkaan rahaa pitää olla vapautettavissa niissäkin tilanteissa kun rahat alkavat pakenemaan.

Epäiletkö tosiaan että KRP ei ole osannut tutkia Onecoin:ia? No kerrotaan nyt sen verran, että kyllä ne siellä osaa asiansa ainakin paremmin kun täällä hiekkalaatikossa.

Päivä päivältä tuntuu todennäköisemmältä, että Onecoin onkin tuleva menestystarina. Näin siksi, että homma ei ole kaadettu millään keinolla vaikka ainakin jouko Suomalaisia Petteri lipunkantajana tätä onkin kovasti yrittänyt. Miksihän finansivalvontakaan ei ole puuttunut Onecoiniin?

Anonyymi kirjoitti...

Pieni pankkitalouden oppimäärä. Luuletko että yksikään Suomalainen pankki kykenee maksamaan asiakkaiden tileillä olevat rahat jos kaikki näin kerralla haluaisivat?

Väittääkö Onecoin olevansa pankki, joka lainaa asiakkailta saamiansa rahoja eteenpäin?

Epäiletkö tosiaan että KRP ei ole osannut tutkia Onecoin:ia? No kerrotaan nyt sen verran, että kyllä ne siellä osaa asiansa ainakin paremmin kun täällä hiekkalaatikossa.

Ainakin KRP puhui lähdekoodin julkaisemisesta, mikä on epäolennaista, eikä liity siihen onko Onecoin tällä hetkellä pyramidi.

Älä sitten myöhemmin väitä KRP:tä epäpäteväksi, jos he aloittavat esitutkinnan.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Pieni pankkitalouden oppimäärä. Luuletko että yksikään Suomalainen pankki kykenee maksamaan asiakkaiden tileillä olevat rahat jos kaikki näin kerralla haluaisivat?


Onecoin ei olekaan pankki eikä siihen päde mitkään pankkimaailman lainalaisuudet. Vai luuletko, että vakavaraisuusasetelman takia (vaikka siis pyramidi ei ole pankki) varojen kotiuttaminen on jäissä tai tarpeettomasti viivästetty?

Anonyymi kirjoitti...

"Päivä päivältä tuntuu todennäköisemmältä, että Onecoin onkin tuleva menestystarina. Näin siksi, että homma ei ole kaadettu millään keinolla vaikka ainakin jouko Suomalaisia Petteri lipunkantajana tätä onkin kovasti yrittänyt. Miksihän finansivalvontakaan ei ole puuttunut Onecoiniin?"
Siksi kun ei ole suomessa toimiva yhtiö, eikä missään muallakaan. Laita tänne Onecoinin tasetiedot, ehkä saisi jotakin uskottavuutta. Usko minua, kyllä se kaatuu, ja sitten kyllä kyrsii. Mistä näitä paviaaneja riittää,(suomessa) joilla ei ole mitään käsitystä "sioittamisesta", eikä minkään tasoista maalaisjärkeä. Mutta onnea ja menestystä valitsemallesi tielle. Voisit ihan huomenna hakea lainaa Ferrarin ostoon hakea omalta pankiltasi, vakuutena coinit, kun et malta odottaa kauppapaikkojen avautumista. Sehän on ihan pala kakkua, kun vuoden päästä voit kuitata sen pois. Kysy vaikka Tommilta. Saat ainakin naapurit kateelliseksi ja uusien coinattavien rekryäminen helpottuu saman tien. Hassinen antaa neuvoja parempaan elämään!

Anonyymi kirjoitti...

Täytyypä pitää huoli omilla toimillaan, että OneCoin mennä porskuttaa eteenpäin ja menestyy, koska Petteri Punakuonon kakiminen housuun ja kaikkivaltias Bitcoin veijareiden pelihousujensa repiminen OneCoinin menestymisen myötä on jo pelkästään sen arvoista. Karavaani kulkee ja koirat haukkuu:)

Aleksi Keinänen kirjoitti...

Kovasti huvittaa tämä onecoinin turvallisuus. Jokainen asiakas tunnetaan eikä voi käyttää rikollisiin toimiin. (edes rikolliset ei ole niin tyhmiä että käyttäis). Passikopio ja kopio sähkölaskusta???? siis ihan oikeasti? kun skannaan passin ja s-laskun niin voin kuvankäsittely ohjelmalla laittaa ihan minkä nimen vaan ja vaihtaa kuvat ja osoitteet. Taidan iltapäivän ratoksi liittyä jäseneksi nimellä Mestari Varas, kusetuskatu 13, 12330 kolikkokaupunki. Ja läpi menee.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Uusin ihmetyksen aihe on CoinSafe. Yhtiö lupaa maksaa 100 kolikkoa sille, joka laittaa 1000 kolikkoa vuodeksi virtuaaliseen kassakaappiin.

Mikähän logiikka tässä on? Luulisi, että yhtiön kannattaisi mieluummin rohkaista ihmisiä käyttämään rahojaan ja näin vahvistaa kolikkojen asemaa maksuvälineenä -- eikös juuri se ollut verkostomarkkinoinnin idea?

Herää epäily, että kolikkojen sitominen vuodeksi tai kahdeksi "määräaikaistalletukseen" pyrkii vain tukemaan pyramidia ja estämään omistajia myymästä kolikoitaan. Se puolestaan kertoo, ettei luvattuun arvon 20-kertaistumiseen uskota.

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 328   Uudempi› Uusin»