maanantai 28. joulukuuta 2015

Onecoinin joulukirje mainostaa Bitcoinia

Joulupäivänä Onecoinin markkinointikirje keskittyi Bitcoinin kurssinousun hehkuttamiseen, kas näin:

Onecoin ratsastaa Bitcoinin maineella.
Onecoinin strategia on aina ollut sama: kehutaan Bitcoinin loistavaa arvonnousua ja annetaan rivien välistä ymmärtää, että sama on vasta tulossa Onecoinille.

Tällä kertaa kirjeessä on myös suora viittaus Onecoinin arvonnousuun. Tämän hetkisellä "kurssilla" 4,35 euroa Onecoin on suorastaan halpa, on vain ajan kysymys milloin sen arvo nousee 50, 100 ja 1000 euroon. Amazing, todellakin!

Onecoin-kolikkoja syntyy 2,1 miljardia kappaletta, joten 50 eurolla koko valuutan arvoksi tulisi 100 miljardia euroa, 100 eurolla 200 miljardia euroa ja 1000 eurolla 2000 miljardia euroa. Näissä luvuissa ei tietenkään ole mitään järkeä, mikä jokaisen mukaan huijatun pitäisi itsekin ymmärtää. "Nykykurssilla" (joka on vain yhtiön itsensä kertoma luku) arvo olisi jo käsittämättömät 9,1 miljardia euroa.

Mainoskirjeessä kehutaan laajasti Bitcoinin valoisaa tulevaisuutta, joka sinällään on ristiriidassa Onecoinin oman tulevaisuuden kanssa. Jos Bitcoin menestyy, mihin toista kryptovaluuttaa tarvittaisiin? Mikä olisi se kilpailuetu, jota hämäräperäisen bulgarialaisen yhtiön valuutta voisi tarjota?

Mainoskirjeessä viitattu Reutersin uutinen spekuloi Bitcoinin arvon nousevan ensi vuonna jopa tuhanteen dollariin ja edelleen nelinkertaistuvan vuoden 2017 loppuun mennessä (nykyinen arvo noin 400 dollaria). Tärkeimpinä syinä pidetään kolikoiden syntyvauhdin puolittumista kesällä 2016 sekä kryptovaluutan yleisen tunnettuisuuden lisääntymistä.

Reutersin arvio tulevasta kehityksestä on perusteltu, mutta kyse on kuitenkin vain arviosta. Bitcoinien hankkiminen sijoitusmielessä on iso riski. Toisaalta on niin kuin Ocean's eleven -elokuvan alkuperäisversiossa (Kovat kaverit) sanotaan:

Et voi rikastua, ellet ota riskiä.
Tätä lausetta Onecoin-uskovaiset itsekin toistavat mielellään. On kuitenkin eri asia, sijoittaako rahojaan avoimeen ja julkiseen kryptovaluuttaan vai hämäräperäisen yhtiön suljettuun rahaan, jonka historia on täynnä epämääräisiä lupauksia ja kyseenalaisia "koulutuspaketteja". Kun Onecoin-kuvio romahtaa, on suuri vaara menettää rikoshyötynä mahdolliset voitotkin. Bitcoinissa ainoa riski on kurssilasku.

Jos uskot kryptovaluuttoihin, hanki mieluummin Bitcoinia kuin Onecoinia. Niinhän Onecoinin oma mainoskirjekin suosittelee tekemään.

130 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


Onecoinnia on markkinoitu myös vanhoille ihmisille 70-80 vuotiaille
sain kuullä eräälle rouvalle oli ihan soitettu ja kerrottu että euro lakkaa olemasta
että nyt on parempi eurot siirtää cryptovaluutaksi. Moni vanhempi ihminen menee tälläiseen
ikävä kyllä

Anonyymi kirjoitti...

"Nykykurssilla" (joka on vain yhtiön itsensä kertoma luku) arvo olisi jo käsittämättömät 9,1 miljardia euroa.

Osaako kukaan Onecoinisti edes selittää mistä tämä 9 miljardia on revitty? Voihan esim. joku pörssiosake nousta korkealle ilman mitään järkevää syytä, mutta jokaisessa kaupassa on aina ostaja ja myyjä. Jos perustaisin oman pörssin, ja piirtäisin hintakäyriä, jotka eivät vastaa todellisia kauppoja, niin tulisiko sinne oikeasti joku hölmö ostamaan kun hinta nousee jatkuvasti?

Raataja kirjoitti...

Kaiken lisäksi onecoin on juuri lisännyt 100 000e koulutuspaketteja. Voipi sijoittajana olla huono mieli, kun totuus paljastuu. Kaiken lisäksi kaikki huijausta markkinoivat Pentit ovat ihmeissään kun huijaus paljastuu

Anonyymi kirjoitti...

OneCoin mastermind https://www.youtube.com/watch?v=S9KsBfFzp3Y :D

Anonyymi kirjoitti...

Tässä toinen satusetä .. kaikki tietää varmaan herran..

Fbi-ltä tuli vastaus että ne tutkii tämän ihan täysin . Ja myös Suomen pankista tuli samanen. Ja rokefeller on jättänyt rikosilmoituksen asiasta. Olemme päivittäin hänen kanssaan yhteydessä.

Hänen työtään nämä kusettajat myy. Myös kaikki viranomaiset tietää nyt tämän ihan Austaaliaa myöten. Ja krp..lle on poliisihallitus myös postittanut minun tutkimukset. Katsotaanpa tuota staffan libäck juttua myös siitä sain viestin poliisiylijohtajalta... ainut mitä tässä ä saan ei ole rahaa inhoan sitä. Kaikki olen laittanut nyt peliin. Staffan pitäs saada sieltäLuuletteko tosiaan että fbl viestittää jollekin clusolle suomeen hänen epäilyistään ? No vittu ei viestitä..eikä rokkifellerit... eikä vittu kukaan täys järkinen... samaa sopaa viljelee blogin ylläpitäjä... vai että fbl viestittää cluson kans... voi elämä... elätkö benz onecointampio jossain elokuvassa ?saitko myös joulukortin fbl suomen agentti cluso ...

Anonyymi kirjoitti...

Dear Mr. Sxxxxx:

Thank you for contacting the U.S. Securities & Exchange Commission (SEC).

We appreciate your alerting us to your concerns regarding OneCoin.

Based on a review of our records, OneCoin is not currently registered with the SEC in any capacity. As you may be aware, virtual currencies may be traded on online exchanges for conventional currencies, including the U.S. dollar, or used to purchase goods or services, usually online. However, any investment in securities in the United States remains subject to the jurisdiction of the SEC regardless of whether the investment is made in U.S. dollars or a virtual currency. For your information, you may be interested in reviewing our investor alert, "Bitcoin and Other Virtual Currency-Related Investments," at http://investor.gov/news-alerts/inv...in-other-virtual-currency-related-investments, as well as our investor alert "Ponzi Schemes Using Virtual Currencies" at:http://www.sec.gov/investor/alerts/ia_virtualcurrencies.pdf

Once again, thank you for contacting the SEC. Please let me know if you have any questions.

Sincerely,Rinell Randolph
Attorney
Office of Investor Education and Advocacy
U.S. Securities and Exchange Commission

Anonyymi kirjoitti...

https://www.tyracpa.com/onecoin-is-a-scam/

Anonyymi kirjoitti...

Siinä on Rockefellerin viesti Petterillä on ihan aluperäinen viesti ym


Dear Reader,

Thank you for your message. I forwarded it to the publisher (Wiley). I agree, it’s shameful for Google to help plagiarism. I don’t’ know whether the publisher will take action.

I might add that I had a lovely week in Helsinki in Feb 1985, speaking to the central bank when I worked at Citibank. The dollar was exceptionally strong then and I shopped until I dropped!

Regards,

Barbara Rockefeller

Anonyymi kirjoitti...

Suomen pankilta viesti

Hei,

Välitän viestisi Finanssivalvonnalle. En ole juristi, mutta plagiointi on ymmärtääkseni asianomistajarikos. Poliisi on näissä asioissa Suomessa se taho, joka pystyy asioita selvittämään. Lähettämäsi aineisto todistaa myös verkon hyvistä puolista: väärinkäytökset tulevat ilmi varmemmin, kuin analogisessa maailmassa.

Terveisin

Päivi

Anonyymi kirjoitti...

Antti,

Kiitos mittavasta aineistosta liittyen OneCoiniin. Olemme olleet epäileväisiä hankkeen osalta alusta asti, ja viime keväänä poliisikin tutki yhtiön toimintaa. Harmi, että kiinnostava teknologia houkuttelee myös huijareita.

Onnellista uutta vuotta!

Päivi

Päivi Heikkinen

Rahahuolto-osaston osastopäällikkö

Suomen Pankki

Anonyymi kirjoitti...

Mäki sain postia.

Kiitos yhteyden otosta. Olemme jo pitkään epäilleet cluson viestejä joita hän lähettää meille.. Tutkimme asian perinpohjaisesti nyt heti ensi vuonna..

Ystävällisesti suomen poliisin ylipäällikkö

Einari

Anonyymi kirjoitti...

täyttä höpö teillä=)))

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa ei ole etes nimimettä poliisin ylipäällikkö

se on poliisiylijohtaja=)

Jukka kirjoitti...

Hölmöt ihmiset syntyvät huijattaviksi ja jos rahoja ei menetä Onecoinissa niin sitten ne menettää WinCapitassa, Movessa tai muussa vastaavassa "sijoitusklubissa". Siksi minulta ei paljoa heru sympatioita ahneuksissaan tai tyhmyyksissään rahansa häviäville ihmisille.

Traagisinta tämänkaltaisissa huijauksissa on että siinä käytetään monesti hyväksi toisen ihmisen luottamusta. Lopulta kun korttitalo luhistuu niin siinä helposti menettää hyviä ystäviä ja voi ne sukulaissuhteetkin olla koetuksella kun on poika "sijoittanut" takuuvarmasti sukulaisensa säästöt johonkin tämäntapaiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottaan että joku viranomanen puuttuu peliin ja käy potkimassa serverit

paskaksi=)

Anonyymi kirjoitti...

Eli te uskotte täällä kaikki ! Mutta minun s.postia ette ? Jossa luki suomen poliisin ylipäälliikkö jota ei ole olemassa ...

Einari ..


Eli voi hyvä perse teitä .....hahhaaaa.. tollot !!!

Ottakaa muistakin asoista selvää ennekuin mitään kirjotatte.. samaa paskaa kirjottaa cluso ,onecointampio,benz... ja te uskotte ?
Noita ei voi satuilla ? Hä ? Kaikko osaa kirjottaa samoja ns s.posti viestejä tänne..
Ja te pyhät tollot avaatte vaikka häneltä housut! Samaa soopaa on muro täynnä ja bimboa pidetään siellä jumalana.. pyydä nyt cluso siellä murolandias joku samalla pyyhkiin sun hanuris 7/24.. en usko onecoiniin... mutta kyllä täällä ja murolandias pellejä piisaa.oikeesti ? Laita joku kuva tänne ja muroihin kun sun hanikkaa pyyhitään ? Tai fbl kaveri tuo sulle vappupallon !tai rokkifelleri ! Tai suomen pankki. Tai einari suomen ylipäällikkö...ai ei sitä ole olemassa .. hö !!

Anonyymi kirjoitti...

Kannattee nyt vielä juhlia juhlat kohta loppuu...

Anonyymi kirjoitti...

Joo näin on, nyt meidän Bitcoin porukan on otettava taas käyttöön puhelinhäirikkösoitot ja jatkettava Ku Klux Klan meininkiä, PÄÄT POIKKI ONECOIN PORUKALTA JA KUOHITAAN NE! Meidän on myös jatkettava aloittamamme mustan valheellisen propagandan levittämistä maailmalle OneCoin konseptista, SAATANA!

Anonyymi kirjoitti...

Isketään OneCoin porukoiden leukaperät murskaksi nyrkkiraudoilla niin että veri lentää ja leukaluut irtoavat, ei armoa!

Anonyymi kirjoitti...

BITCOIN on ainoa jolla on mitään mahdollisuutta menestyä ja muut kryptovaluutat on murskattava, tuhottava ja hävitettävä keinolla millä tahansa. Vaikka levittämällä valheita muista kryptovaluutoista.

Anonyymi kirjoitti...

Bitcoin nikkari Jeremias Kangaksen sanoin suorassa radiolähetyksessä: Bitcoin on ihan paska!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,Ilmoitan, että olemme saaneet sähköpostejanne ja toimittaneet niitä edelleen tiedoksi sellaisille poliisitahoille, jotka ennestään ovat selvitelleet kyseisiä toimijoita.Terv.

Sari Laitakari

***************

Sari Laitakari

Ylitarkastaja

Poliisihallitus

Arpajaishallinto

PL 50

11101 RIIHIMÄKI

Anonyymi kirjoitti...

Verta ja luita peliin, tästä nyt ei selvitä ilman ruumiita!

Anonyymi kirjoitti...

Joo, Jeremias Kangas on ihan oikeassa, koska hän on Bitcoin ammattilainen:)

Anonyymi kirjoitti...

Vai ponzi, eli kappas kun KRP ammattilaiset eivät löytäneet syytä edes esitutkinnan aloittamiselle. Huomautetyakoon tässä, että ponzi ja pyramidihuijaus on suomessa laitonta, eli jos olisi ollut edes syytä epäillä, niin esitutkinta olisi alkanut välittömästi.

Mitä näihin paljon parjattuihin tunkkeihin tulee, niin järjestelmä on globaaliin levittämiseen suorastaan nerokas. Millä muulla keinolla OneCoin tai mikään muu palvelu/tuote/kryptovaluutta olisi näin nopeasti levinnyt maailmalle kun hyvin palkkioidulla verkostomarkkinoinnilla.

Verkoston koko on yksi tärkeimpiä asioita jotka mahdollistavat OneCoin:in kasvamisen isoksi toimijaksi, eli tämän vuoden lopulla rekattujen paikkojen määrä on miljoonissa, mutta minä en edes halua ennustaa tämän tarkemmin.

Moni vaahtoaa täällä kusetuksesta, mutta miettikääpäs miten paljon enemmän Ruja ja firma tekevät tulosta viemällä tämän maaliin saakka?

Eli silloin tulos on isompi ja käytettävämpi, koska jos tämä nyt paljastuisi tietoiseksi kusetukseksi niin nämä pääkokit olisivat välittömässä hengenvaarassa missä tahansa maailmassa ollessaan tai liikuessaan.

Nopea kasvu ei ole ongelmatonta koska esim. laillisuusasiat ovat maailman eri kolkissa melko paljon toisistaan poikkeavia, eli työtä ja puuhaa riittää ja taatusti sitä ongelmien ratkaisua.

Niin ja en ole itse verkoston rakentaja ja olen mukana vain pienellä summalla, mutta siinä mielessä oikeaan aikaan että kolikon käytettävyyden kehittyminen ja sitä myöten arvon nousu kyllä kiinnostaa. Aika sitten näyttää, että mikä on kehityksen vauhti ja millainen tulee olemaan se onnistumisen taso. Onneksi OneCoin edistämisessä on kokoajan kasvava väkijoukko, eli se osaltaan parantaa onnistumisen edellytytksiä.

Anonyymi kirjoitti...

https://ilgamos.com Mistä näitä riittää?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onneksi OneCoin edistämisessä on kokoajan kasvava väkijoukko, eli se osaltaan parantaa onnistumisen edellytytksiä.

Tämä ei pidä paikkaansa. Jos järjestelmää rakennetaan hiekalle, sen korkeus tai rakentajien määrä ei takaa onnistumista -- tuloksena on sortumisen jälkeen vain isompi kasa hiekkaa. Onecoinin itsensä antamien tietojen mukaan perusta on puhdasta hiekkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Aika monella on myös monopolirahaa eikä sekään käy maksuvälineenä. Se että monella on "Onecoineja" sitä ei tarkota että sitä voi käyttää maksuvälineenä.

Anonyymi kirjoitti...

Vai OneCoin se muka lähetteli Petterille mailia :-) Voi pyhä sylvi seltään, eli lähettäjä on joku yksittäinen taho ja mahdollisesti joku täysi trolli.

Joku kielellinen ymmärtämätömyys tai luki häiriö Petteriäkin vaivaa kun katsoo edellistä kommenttkia. Siinä kirjoittaja ihan yksikäsitteisesti on todennut kasvavan väkijouko parantavan onnistumisen edellytyksiä, mutta mitekäs meidän kirjalisen ilmaisun ammattilainen Petteri tämän tulkitseekaan? No toteaa vankalla mielipiteellään että määrä ei takaa onnistumista.
Juuri tällaisia kielellisiä tulkintoja ja winkapitaan vertauksia muroloota ja suomifoorumi on välillä täynnä.

Nyt tätä pyramidi ja hiujausasiaa on vaahdottu jo vuosi, ja asiaa on selvitetty KRP:n toimesta ja ilman esitutkintaa homma edelleen etenee, Petteri on kirjoitellut kannanottojaan mm. Tekniikan Maailmaan, mutta homma etenee eikä mikään virallinen taho ole laittanut lappua luukulle. Petterin taistelu OneCoin:ia vastaan on kestänyt vasta alle vuoden, mutta Petterin itse valisemaa symboliikkaa käyttäen hiekkaan ne on valunut ainakin toistaiseksi kaikki ne syytökset joita tuotiin julkisuuteen maininnalla, että hieman googlettelin viikonloppuna.

Ja toivottavasti huomaatte, että en ole yhtään puolustellut OneCoin:ia vaan vastustanut tätä täysin käsittämätöntä mielipiteellistä hyökkäystä ja syyttelyä. Petteri on itsekkin antanut joissain kommenteissaan ymmärtää tietojensa olevan puutteellista, mutta silti hoijauksesta on vahva mielipide. Jotenkin sama kun miestä syytettäs raiskauksesta sillä perusteella, että henkilö on yrittänyt mielistellä naisia.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jos netissä myydään halpaa autoa, jonka toimitukset alkavat joskus vuonna 2017, mutta siinä ei ole moottoria -- muuttuuko auto yhtään toimivammaksi sen vuoksi, että 800 000 ihmistä on jo jättänyt tilauksen?

Selittäkääpä joku vaikkapa tällaiset perusasiat:

- miten Xcoinx-huijaussivulla näkyvä Onecoinin "kurssi" määräytyy? Mistä Onecoineja voi ostaa euroilla? Miksi kukaan ostaisi Onecoineja euroillaan, koska "koulutuspaketin" mukana saa halvempia "louhintaoptioita"? Ovatko ostajat ihan tyhmiä? Vai syntyykö Onecoinin arvo yhtiön omalla päätöksellä?

- Onecoinin kurssin odotetaan nousevan koko ajan, kunnes 100 euron raja rikkoutuu. Miten Onecoin voi yleistyä maksuvälineenä, kun vain hullut tuhlaavat Onecoininsa ostoksiin arvonnousun ollessa vielä kesken? Ainoa järkevä strategia on pitää Onecoinit itsellään mahdollisimman pitkään eikä ostaa niillä yhtään mitään. Bitcoinissa tilanne on erilainen, koska sen arvo määräytyy vapaasti ja kurssi voi aivan hyvin myös laskea.

- miten suljettu lohkoketju (jota kukaan ei ole nähnyt) voidaan avata, ja mitä merkitsee se, että kaikkien ikinä tekemät rahansiirrot tulevat näkyviksi henkilötietoineen?

Jos et osaa vastata näihin peruskysymyksiin, miten uskallat pistää rahasi kiinni tällaiseen?

Anonyymi kirjoitti...

Nyt saadaan onneksi Petteriltä tuulta purjeisiin, tapetaan perkele koko OneCoin porukka isketään niiltä kirveellä päät poikki!

Anonyymi kirjoitti...

Kylväkää kuolemaa kenttään vaan!!!

Anonyymi kirjoitti...

Joko Petteri olet itse kaivanut esille kirveen, että saadaan päät poikki OneCoinisteilta?

Anonyymi kirjoitti...

Petteri, nyt tulee kohta ruumiita eli sairasta paskaa nämä sinun palstan kirjoittelut. Toivottavasti menetät yöunesi tällaisen sairaan paskan levittämisestä netissä.

Anonyymi kirjoitti...

Moni vaahtoaa täällä kusetuksesta, mutta miettikääpäs miten paljon enemmän Ruja ja firma tekevät tulosta viemällä tämän maaliin saakka?

Jos Onecoin jostain syystä luovutettaisiin rehelliselle toimijalle, niin tämä voisi tehdä oikean kryptovaluutan, mitä Onecoin ei tällä hetkellä ole. Hinta kuitenkin romahtaisi vähintään 99%, joten "sijoittajat" menettäisivät käytännössä kaikki rahansa.

Anonyymi kirjoitti...

Tässähän ihan innostuu, kuolemaa aletaan nyt kylvämään, tapetaan perkele kaikki!

Yoakim kirjoitti...

"Hinta kuitenkin romahtaisi vähintään 99%, joten "sijoittajat" menettäisivät käytännössä kaikki rahansa."

- Onecoinin sijoittavat ovat ostaneet rahoillaan koulutusta. Onecoin ei edes millään tavoin väitä, että coinisteilta kerätyt maksut olisivat jonkinmoinen rahavaranto takaamassa one-kolikoiden arvoa. One-kolikoiden arvo perustuu yksinomaan coinistien fantasioihin. Rahat on siis jo menetetty siinä vaiheessa, kun sillä on ostettu Rujan koulutus-pdf.

Matti Rissanen kirjoitti...

OneCoiniin sijoittaneet ovat ostaneet "virallisesti" "talous"koulutusta ja ovat sitä saanet jostain prujatun materiaalin muodossa.
Jossain blogeisa onkin todettu, että kun rahat on (jo) lopullisesti menetetty on saanut bonuksena myös opetuksen.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin sanottu. Coinistit todellakin saavat talouskoulutusta koko rahan edestä. Mitä enemmän olet ponzirahoja tienannut, sitä kovemman koulutuksen tulet saamaan. Talouskoulutusta parhaimmillaan.

Anonyymi kirjoitti...

Joo veri lentää, kuolemaa kylvetään, päitä putoilee ja ruumiit poltetaan. Kuoleman kauppiaat liikkeellä... Skull and Bones and FED! Suomi on kuolemankauppiaiden ohjauksessa olevaa maa eli olemme paskakasa koko Suomi ja suomalaiset. Toivottavsti uppoaa tämä koko paska!

Anonyymi kirjoitti...

The most famous secret society in America, Skull and Bones was co-founded at Yale in 1832 by the father of a future president and has come to signify everything that attracts and repulses the public about "The Elite."

Rumor has it that Yale junior class members are tapped for membership each fall by some measure of leadership, influence and breeding.

Among the business titans, poets, politicians and three US Presidents that are rumored to be members, we've picked out the honor roll.

Anonyymi kirjoitti...

Hello world! My name is Martti Malmi and I’m here to tell you about myself and how I ended up joining the SC5 crew and being compared to Linus Torvalds last year.

It was 2009 when I was studying computer science at Helsinki University of Technology. Inspired by libertarian ideals, I came up with the idea of a decentralized Internet currency that cannot be controlled by any government or other single entity. I contacted some guy named Satoshi Nakamoto, who had drafted a technical proposal of such a system just a couple months earlier. He called it Bitcoin.

Satoshi’s proposal was technically ingenious and seemed economically viable, so I offered to help him with the project. I set up the project web site and forums, ported the Windows-only client to Linux and added some UI features. I did the first Bitcoin to U.S. dollar transaction in history, giving up 5,000 BTC for $5 on PayPal. That’s almost as funny as the 10,000 BTC pizza someone from the Bitcoin forums purchased back then ($200,000 on today’s exchange rate).

Anonyymi kirjoitti...

Martti Malmikin teki aikoinaan hyvät kaupat...

Anonyymi kirjoitti...

Bitcoin-valuutan suomalainen 25-vuotias kehittäjä Martti Malmi ei kuitenkaan juuri hyötynyt arvon noususta, vaikka hän oli valuutan ensimmäisiä omistajia ja käyttäjiä.
Lue myös nämä:

Tarkkana alennushyllyillä: Älä osta väärää televisiota
Microsoft: Teemme "pysäyttävää" puhelinta
Softavirhe: Tuhannet vangit vapaaksi liian aikaisin

– Jos en olisi koskaan myynyt bitcoinejani, minulla olisi rahaa lähellä 40 miljoonaa euroa, Malmi laskee.

– Kyllä sitä tulee välillä mietittyä, vaikka ei nytkään huonosti mennyt muutama vuosi sitten.

Omien sanojensa mukaan Malmi myi bitcoineistaan yli puolet jo vuonna 2011, irtisanoutui työstään, osti pienen asunnon Helsingin läheltä ja matkusti seitsemäksi viikoksi Japaniin opiskelemaan maan kieltä. Seuraavana vuonna Malmi joutui myymään lisää bitcoinejaan. Kurssia Malmi kuvailee matalaksi.

Anonyymi kirjoitti...

SUOMI ON NYT MAAILMANMESTARI JÄÄKIEKOSSA, MUUTEN TÄMÄ KANSA ON VALITETTAVASTI VAIN ULISEVA LAMMASLAUMA:). ONNEKSI ON ITSELLÄ RUOTSIN KANSALAISUUS ELI FUCK YOU FINLAND!

Anonyymi kirjoitti...

Svenska talande bättre folket, suomalainen lammaslauma:)

Petteri Järvinen kirjoitti...

MUUTEN TÄMÄ KANSA ON VALITETTAVASTI VAIN ULISEVA LAMMASLAUMA:).

Kyllä niitä Onecoin-lampaita löytyy myös Ruotsista. Ei tosin yhtä paljon kuin Suomesta, mutta se johtuu henkilösuhteista, joita muutamalla suomalaisella oli OC-avainhenkilöihin.

Anonyymi kirjoitti...

Kiinalaisten osuutta lampaista on vaikea arvioida, koska Google Trends ei juuri näytä maasta tulevia hakuja, mutta ns. länsimaista Onecoin-hakuja on tehty lähinnä vain Suomesta.

Onecoin ja Ruja Ignatova ovat täysin tuntemattomia myös Forbes-lehden sisältöhaussa "Forbes-kannesta" huolimatta :) Esimerkiksi sellaiset hakusanat kuin Jorma Ollila tai Angry Birds tuottavat kymmeniä hittejä lehden sisällöstä.

Summa summarum – kyllähän tämä kovasti vaikuttaa härmäläiselle tuulipukukansalle suunnatulta vedolta.

Anonyymi kirjoitti...

Repikääpä siitä! http://magneettimedia.com/hiljainen-sodankaynti-ihmiskuntaa-vastaan/

Anonyymi kirjoitti...

Tämä sekopäinen ja alistettu Suomen kansa on SUPER LAMMASLAUMA täynnä Petterin kaltaisia luusereita!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, valitettavasti olemme jo tässä suossa, hiljainen sota ,kolmas mailmansota.

Meidät yritetään propagandalla aivopestä tällä hetkellä jo heti kun ihminen alkaa varttuessaan ymmärtää ylipäätään asioita,eliitti joka on masinoinut tämän sodan meitä vastaan on pitänyt huolta siitä että ihminen esim täällä Suomessa altistuu tälle hyvin brutaalille sodalle jo heti nuorena,koska haluvat pitää huolen siitä että ihminen kasvaa siihen oikeaan muottiin johon elitti,siis nuo saatanaa palvovat haluavat heidän kasvava,orjiksi heille.

Eliitti on myös tehnyt kaikkensa että vanhat ihmistä palvelevat totuudet ja viisaudet ovat piilotettu meiltä tai modifikoitu toiseen muotoon jotta ihmiset eivät ymmärtäisi niiden antamaa suojaavaa vaikutusta meihin. Yksi tälläinen universaali ( ei siis mihinkään uskontoon ym sidottu ym ) viisaus on kolme viisasta apinaa, The Three Wise Monkeys jonka elitti on TARKOITUKSELLA piilottanut niin Suomalaisilta kuin ylipäätään Länsimaisilta ihmisiltä, koska se on vastakkainen ihmistä palveleva viisaus joka päinvastoin kuin eliitin masinoima väkivalta propaganda viihde auttaa ihmisiä kasvamaan henkisesti ylemmäs ihmisenä.

Mahatha Gandhi piti aina mukanaan pientä patsasta joka esitti kolmea viisasta apinaa, se muistutti häntä niistä tärkeistä viisauksista ja kasvatti häntä ihmisenä.

Mizaru – See no evil
(älä näe pahuutta)

Kikazaru – Hear no evil
(älä kuule pahuutta)

Iwazaru – speak no evil
(älä puhu pahaa)

Googlettakaa Three wise monkeys tai kolme viisata apinaa, kun asian sisäistää ja ymmärtää niin se on yksi suuri elämänviisaus, joka voi kasvattaa meitä,ja silloin myös ymmärtää vielä paremmin sen mitä eliitti tekee meille täällä. televisio on äärettömän vaarallinen ase tällä hetkellä, se on suora kanava hallita ihmisten tajuntaa, ja sitä elitti käyttää ja on käyttänyt Suomessakin jo kymmeniä vuosia aivopesemällä ihmiset vauvoista vaariin tähän valheeseen, varokaa sitä laitetta, se oikeasti on eliitin ase meitä kohtaan niin kauan kun he hallitsevat sitä tarjontaa mitä siinä esitetään.

Tämä kaikki on järkyttävää väkivaltaa meitä ihmisiä kohtaan ,ja kuten jo edellinen mainitsi sen tekevät meille tahot joille Suomalaiset veronmaksajat maksavat huippupalkkaa, siis omat maamme johtajat ovat tätä saatanallista sotaa meitä vastaan johtavia tahoja. Oma polittinen johtomme käy sotaa meitä vastaan .

Eliitti tekee myös kaikkensa jotta fyysinen elimistömme ,ruumiimme myrkytetään raskasmetalleilla, fluorilla,bromidilla,lannoitteilla,tuholaistorjunta aineilla ym koska se tietää että puhdas ihmisen keho ilman myrkkyjä on jo lähtökohtaisesti enemmän henkisesti kehittynyt, ja myös hoksottimet pelaavat paljon paremmin, lisäksi puhdas keho on alttiimpi nimenomaan siihen yhteyteen johon Jumala meitä kutsuu, he siis sabotoivat myrkyillä kehomme jotta saisivat poikki ihminen-Jumala yhteyden ja tietenkin jotta pystyisivät hallita meitä helpommin kun myrkyt tekevät tehtävänsä ja ihmiset muuttuvat sokeiksi.

Mutta entäs jos ihmiset havahtuisivat tähän nyt, voisiko tämän tajuttuaan ihmiset muuttaa vielä kaiken ja panna lopun tällä kolmannelle mailmansodalle joka aikoo orjuuttaa koko ihmiskunna satanastien,zionistien palvelijoiksi?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tämä sekopäinen ja alistettu Suomen kansa on SUPER LAMMASLAUMA täynnä Petterin kaltaisia luusereita!

Ja pelkureita, jotka eivät uskalla esiintyä omilla nimillään vaan huutelevat puskista.

Luusereita ovat ne, jotka menettävät rahansa.

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisiköhän tämän kolmannesta maailmansodasta saarnanneen kaverin vielä hetkeksi palata Gandhin apinoiden pariin: Älä näe pahutta, älä kuule pahuutta, älä puhu pahaa. "Elä kuin opetat" kuuluu myös eräs vanhan kansan viisaus.

Anonyymi kirjoitti...

Petterin johtama apinalauma reagoi täällä, kun joku vain hieman provosoi:)

Anonyymi kirjoitti...

:)

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista, että Bitcoinin ja Dollarin logoista "menee molemmista läpi" pystysuunnasta kaksi vierekkäistä viivaa, sattumaako? Tuskin eli epäilyttää kyllä todella pahasti. Taitaa olla vedetty pahasti höplästä ihmisiä koko Bitcoin taustan suhteen, valitettavasti. Mikähän taho se oikein on Bitcoinin takana, kun on niin helkkarin huippusalaista sen koko alkuperä, HAISEE KUIN KÄRPÄNRAATO. Ettei vaan jäljet johtaisi samalle sylttytehtaalle kuin...

Anonyymi kirjoitti...

Kelaa, euronkin €:stä menee läpi kaks viivaa, ja Kiinan yuanista ¥. Klopaali sala liitto kyseessä. Markka takaisin.

Anonyymi kirjoitti...

Joo euro kuuluu siihen samaan FIAT valuuttojen paskakasaan.

Anonyymi kirjoitti...

mutta markka ei ole FIAT vaan aito kotimainen SAAB

Anonyymi kirjoitti...

Suomen markka ku on ollu ja menny, ei ole valitettavasti enää ajankohtainen asia:(

Anonyymi kirjoitti...

http://magneettimedia.com/2016-sionismin-saatanallinen-valta-lisaantymassa/

Anonyymi kirjoitti...

”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Anonyymi kirjoitti...

Ottakaapas osaajat ja tietäjät tähän kantaa.

Minulle juuri väitettiin, että muutamien taholta kyseenalaistettu blockchain:in olemassa oleminen OneCoin:ssa olisi toteutettavissa internettiin virtualisoidun verkon sisälle. Eli siis suomeksi niin, että internetissä toimiva virtualisoitu verkko toimii ulkopuolisilta suljettuna ja mahdollistaa suljettuun ympäristöön täysin samanlaisen tekniikan kun mm. Bitcoinissa on.

Kommentoija painotti sitä, ettei hän tiedä OneCoin:sta mitään, mutta tuollaisen toteuttaminen ei ole ammattilaisille mikään ihmeellinen operaatio.

Kommentoija sanoi, että blockchain teknologiaa hyödyntäviä suljettuja palveluita on kehitteillä ja joitakin jopa toiminnassa osana isojen monikansallisten organisaatioiden toimintaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kommentoija painotti sitä, ettei hän tiedä OneCoin:sta mitään, mutta tuollaisen toteuttaminen ei ole ammattilaisille mikään ihmeellinen operaatio.

Onecoin voi kopioida Bitcoinin koodin, mutta ei siitä mitään hyötyä ole. Tavallisen käyttäjän hallussa olevia bitcoineja eivät muut voi varastaa, eikä rahansiirtoja voi estää. Onecoiniin "sijoitetut" rahat ovat Rujan hallussa ja voivat kadota hetkellä millä hyvänsä joko Rujan tai viranomaisten toimesta.

Lohkoketjun olemassaolo ei todista mitään. Voit sitoa hevoseen autonrenkaat, mutta et voi sanoa että se on auto ja myydä sitä kalliilla hinnalla.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt olikin kyse vain lohkoketjun toteutustekniikasta ja toteuttamisen mahdollisuudesta. Useammalta taholta saatujen kommenttien perusteella tuo OneCoin tapa toimia on teknisesti mahdollinen ja jopa kohtuullisen yksinkertainen.

Tämä kun on tullut selväksi, niin vasta sen jälkeen voi miettia millaisia asioita yhden yrityksen sisällä olevaan lohkoketjutoteutukseen liittyy.

Itselläni on yksi arvaus siitä millaista turvallista logiikkaa yhtiö voisi olla toteuttamassa, mutta näiden blogien keskusteluissa asian järjellinen käsittely ei vaan onnistu :-)

Anonyymi kirjoitti...

OneCoin käyttämä algoritmi on X11. X11 is the name of a chained hashing algorithm, which is used for the ‘Proof of Work’ calculations which secure the network of some cryptocurrencies. It is known as a chained algorithm because it uses 11 different algorithms which are chained together. These are: blake, bmw, groestl, jh, keccak, skein, luffa, cubehash, shavite, simd, and echo. It is ASIC-resistant and suitable for both CPU mining and GPU mining. The first coin to use it was Darkcoin, which has since rebranded itself as ‘Dashcoin’. History & Background X11 was developed in order to overcome some significant drawbacks associated with previously used cryptocurrency mining algorithms such as SHA-256 (Bitcoin) or Scrypt (Litecoin, Dogecoin). The biggest of these drawbacks was the fact that electronics companies had developed specialist hardware, called ASICs, for mining coins which used the SHA-256 and Scrypt mining algorithms. This had the effect of making the networks more centralized – controlled by a small group of powerful miners, whereas the original vision for cryptocurrency was for ordinary users to be able to take part in securing the network and earning rewards through mining. Mining centralization reducing network security, reduces the number of people with a stake in running the netwok who naturally become its advocates, and may increase the likelihood of mined coins being instantly ‘dumped’ as businesses need to cover costs and take profits whereas individuals may not have to. By designing the X11 algorithm to be well suited to use with general purposes CPU processors and commonly used GPU graphics cards, and by cycling through many different algorithms rather than using a single algorithm, it makes it difficult for manufacturers to develop ASICs for coins which use this algorithm. Although it is possible that ASICs will eventually be produced, X11 coins are expected to remain ASIC-resistant for at least the short and medium term future. The use of 11 different algorithms also increases the security of coins using this method against brute force attacks. Brute force attacks against coins, such as Bitcoin, which use other algorithms are not currently possible, but may conceivably be possible at some point in the future. Another additional benefit of this algorithm compared to SHA-256 and Scrypt is the fact that it is less intesive and therefore uses less electricity. Computers running other algorithms tend to run very hot and use up a lot of electricity. For example, a graphics card running the Scrypt algorithm will produce 30% more heat than the same card running X11 – and this excess heat reduces the lifespan of the hardware as well as reducing overall efficiency.

Read more at: http://cryptorials.io/glossary/x11/

Anonyymi kirjoitti...

OneCoin käyttää myös tätä algoritmia: Scrypt is the name of a cryptographic algorithm. The original Scrypt algorithm was created by Colin Percival, for an online backup service called Tarsnap. The technical definition of the Scrypt algorithm is that its a ‘password-based key derivation function’, which means that it derives a secret key from a password. Percival deliberately designed the algorithm to be computationally intensive to perform, requiring a large amount of memory to perform. The purpose of this was to make brute force attacks more expensive to perform. The idea behind this is that a person who knows their password would be required to pay the computational cost of performing the mathematical operation once, which would be negligible, but a person trying to guess someone’s password would have to pay the computational cost many times, significantly adding to the cost and difficulty for the attacker. Scrypt Cryptocurrency Mining algorithm A modified version of the original Scrypt was used as a Proof of Work cryptocurrency mining algorithm by Litecoin in 2011. This implementation was accomplished as a direct response to the increasing dominance of ASIC computers in Bitcoin mining. Bitcoin mining ASICs were designed specifically to perform the SHA-256 calculations required, and are able to comprehensively out-compete general purpose personal computers. This led to a dramatic centralization of Bitcoin mining with many players priced out of the market, along with an increased barrier to entry for new miners. Litecoin aimed to make Cryptocurrency mining more accessible and more decentralized by being ‘ASIC-resistant’. Because Scrypt is ‘memory hard’, meaning it has high memory requirements, it is more suited to a general purpose processor and for this reason it was chosen for use by Litecoin. Scrypt mining can be performed on a personal computer’s CPU, but can be performed even more effectively on a Graphics Processing Unit or GPU. As a result of this much of the early Scrypt mining was performed using graphics cards designed for gaming computers. Today, ASICs are available for Scrypt mining. Since 2011 many other alt coins have adopted and adapted the Scrypt algorithm for both in Proof of Work and Proof of Stake systems

Read more at: http://cryptorials.io/glossary/scrypt/

Anonyymi kirjoitti...

Ilman todellista oikeaa blockchainia OneCoinilla ei olisi mitään asiaa todelliseksi maksuvälineeksi nykyisen OneCoin kryptovaluutan omistajaverkoston ulkopuolisille markkinoille, tämän erittäin yksinkertaisen syyn vuoksi OneCoinilla täytyy olla aito ja oikea blockchain (joka toimii kuten Mastercard engine joka varmistaa rahansiirtojen hyväksynnän Mastercard maksuissa). Ei tässä ole kysymys sen dramaattisemmasta asiasta, vaikka tämä palsta sekä muut mustan propagandan blogit yrittävätkin pelkästään dramatisoida kaikkiea OneCoiniin liittyviä asioita. Elämme sellaisessa super dramatisivassa elinympäristössä joten näissä dramatisointi asioissa ei sinänsä ole mitään uutta ja ihmeellistä.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä ihme että OneCoin ei todellinen maksuväline olekaan - ei Uunojen itsensä keskuudessa, eikä varsinkaan normaali-ihmisten maailmassa - kun ei sillä oikeaa blockchainia ole.

Anonyymi kirjoitti...

Äläs dramatisoidu siellä uuno:)

Anonyymi kirjoitti...

Karavaani se vaan kulkee ja koirat haukkuu:)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt olikin kyse vain lohkoketjun toteutustekniikasta ja toteuttamisen mahdollisuudesta. Useammalta taholta saatujen kommenttien perusteella tuo OneCoin tapa toimia on teknisesti mahdollinen ja jopa kohtuullisen yksinkertainen.

Se on teknisesti mahdollinen, kohtuullisen yksinkertainen, ja hyödytön. Ellei sitten huijausta lasketa hyödyksi.

Itselläni on yksi arvaus siitä millaista turvallista logiikkaa yhtiö voisi olla toteuttamassa

Minullakin on arvaus. Se on pyramidi.

Anonyymi kirjoitti...

Todellinen pikku pyramidihuijaus on housuissas:)

Anonyymi kirjoitti...

Bitcoinin taru (huijaus) on loppu https://medium.com/@octskyward/the-resolution-of-the-bitcoin-experiment-dabb30201f7#.s7rfilp2l

Petteri Järvinen kirjoitti...

Bitcoinissa on ongelmansa, joten paremmalle virtuaalivaluutalle olisi käyttöä. Ikävä vain, ettei Onecoin ole sellainen.

Kiinnostavaa kyllä, yhtenä ongelmana kehittäjä mainitsee tämän: "as become something even worse: a system completely controlled by just a handful of people"

Anonyymi kirjoitti...


Hollannissa suurpidätys – jopa 20 miljoonaa huumetuloja pestiin virtuaalisesti

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/hollannissa-suurpidatys-jopa-20-miljoonaa-huumetuloja-pestiin-virtuaalisesti/5698832

Anonyymi kirjoitti...

20 miljoonaa on taskurahaa kun isot pojat myy huumeita ja pesee rahaa:

http://www.theguardian.com/commentisfree/2015/feb/15/hsbc-has-form-mexico-laundered-drug-money

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ehkä näemme vielä vastaavan rahanpesu-uutisen Onecoinista. Jos 1,3 miljoonaa ihmistä on "sijoittanut" vaikkapa 500 euroa kukin herää kysymys, kenen taskuihin nämä 650 miljoonaa euroa ovat menneet?

Anonyymi kirjoitti...

Bitcoinin puolesta puhujille ja siitä innostuneille on nimenomaan tärkeää vielä se, että kryptovaluutalla voi ostaa laittomia aseita ja huumeita.

Anonyymi kirjoitti...

Mites muuten sinun omat oikeudenkäynnit, olitko siellä ihan ilman mitään todellista totuudenperää???

Petteri Järvinen kirjoitti...

Miten oikeudenkäynti liittyy Onecoiniin? Olen kirjoittanut aiheesta kirjan, jossa kaikki on käyty läpi.

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoittikohan kysyjä tästä http://pjarvinen.blogspot.fi/2015/02/onecoin-uhkaa-oikeustoimilla-kasitys.html aiheutunutta oikeudenkäyntiä? Vai menikö Onecoinilla pupu pöksyyn?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ei ole kuulunut Onecoinin uhkaamasta oikeudenkäynnistä mitään. Lakiasioita silloin freelancerina hoitanut Irina on nykyään yhtiön palkattu työntekijä (tai ainakin esiintyy sellaisena).

Unknown kirjoitti...

Miksi kukaan ostaisi Onecoineja euroillaan, koska "koulutuspaketin" mukana saa halvempia "louhintaoptioita"? Ovatko ostajat ihan tyhmiä?" milläköhän laskupäällä tai tietopohjalla petteri thenolife tämän on mahtanu laskea??! :D:D voi hyvänen aika tätä sakkia.. Porukka herää täälä maailmassa n.klo6.00 aamulla keretäkseen selaamaan muropeepeeässän ja suomipaskanelosen sekä järvisen "asiablogin" läpi ja sen jälkeen innoissaan päästään taas spekuloimaan asioita :D ottakaa nyt perkeleen idiootit järki ja omatkin aivot välillä käteen ja tehkää jotain ihan oikeita töitä välillä :D on tää hienoa viihdettä kyllä sinällään kattoo kun porukka höpäjää asioista ihan jotain kummallista jotka ei oo edes lähellä totuutta :D eipä siinä jatkakaa ihmees.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kerropa vielä mistä Onecoineja saa ostaa euroilla? Ilman ostoja ja myyntejä ei voi olla kurssiakaan. Ja se kurssikin näkyy vain Onecoinin omalla feikkisivulla.

Anonyymi kirjoitti...

"Nykykurssilla" (4,35)(joka on vain yhtiön itsensä kertoma luku) arvo olisi jo käsittämättömät 9,1 miljardia euroa.

Taisit Petteri laskea väärillä luvuilla. Tuo pätee vasta kun kaikki coinit on louhittu. Tämän päivän todellinen arvo on 2,2 miljardia, kun on louhittu 510 200 000 coinia.

Jos Bitcoin menestyy, mihin toista kryptovaluuttaa tarvittaisiin? Mikä olisi se kilpailuetu, jota hämäräperäisen bulgarialaisen yhtiön valuutta voisi tarjota?

Voisiko olla se että Onecoineja tulee sata kertaa enemmän kuin Bitcoineja. 21 milj. kpl tuntuu aika pieneltä määrältä maailmanlaajuiseksi valuutaksi, eikö?

Petteri Järvinen kirjoitti...

>Taisit Petteri laskea väärillä luvuilla. Tuo pätee vasta kun kaikki
>coinit on louhittu. Tämän päivän todellinen arvo on 2,2 miljardia,
>kun on louhittu 510 200 000 coinia.

Tietysti laskin arvon kaikilla kolikoilla, koska niiden määrä ja louhinta-aika tiedetään. Tämä tieto on siis jo diskontattu kolikkojen nykyarvoon.

Eikö olekin kummallista, että maailmaan on syntynyt vaivihkaa miljardien raha, josta yksikään talouslehti ei ole kirjoittanut mitään? Eikö ole niin ikään kummallista, että tätä rahaa levitetään Aasiaan eikä Euroopan suurille markkinoille saati oikeille sijoittajille?

>Voisiko olla se että Onecoineja tulee sata kertaa enemmän kuin Bitcoineja.
>21 milj. kpl tuntuu aika pieneltä määrältä maailmanlaajuiseksi valuutaksi, eikö?

Kolikkojen määrällä ei ole merkitystä, koska ne eivät ole todellisia vaan pelkkiä laskennallisia yksiköitä. Ostot tehdään kolikkojen desimaaliosilla. Yksi Onecoin jakautuu 100 miljoonaan osaan, eli 21 miljoonaa kolikkoa on rahansiirtojen kannalta 21 000 miljoonaa kolikkoa.

Jos lompakossa on esimerkiksi 0,25 Bitcoinia (noin 100 euroa), se voidaan ilmaista ja kuluttaa myös 250 mBTC tai 250 000 uBTC.

Anonyymi kirjoitti...

http://behindmlm.com/mlm/regulation/onecoin-a-pyramid-scheme-in-sweden-reported-to-police/


Anonyymi kirjoitti...

Länsimaisen oikeuskäsityksen ja ihmisoikeuksiin kuuluvan keskeisen periaatteen mukaisesti jokainen rikoksesta epäilty on syytön kunnes tuomioistuin oikeudenkäynnin päätteeksi toisin päättää. Poliisi ei siis käytännössä koskaan tutki "rikoksia" vaan ainoastaan epäiltyjä rikoksia. Tämä tarkoittaa sitä, että kukaan henkilö, edes poliisi tai syyttäjä ei voi todeta rikosta tapahtuneen. Rikoksen voidaan katsoa tapahtuneen ainoastaan tuomioistuimen päätöksellä.

Unknown kirjoitti...

Hetkinen herra Järvinen. Miten niin muka tässä Onecoinissa ei ole mukana oikeat sijoittajat? Kuka määrittelee oikean sijoittajan? Oletko sinä tai te muut Bitcoinin uskovat niitä "oikeita" sijoittajia?
Ja mitä tulee Aasian maissa leviämiseen. Oletko tietoinen kuinka moni ihminen tässä Onecoinissa on mukana Britanniassa, Saksassa ja Suomessakin?
Onecoiniin on selvästi kehittyvä finanssialan tuote mutta bitcoinin uskottavuuteen on menettänyt uskonsa jopa kehittelijäkin. Ja onhan Bitcoinin on jopa tullut erityisen tunnetuksi rahanpesu mahdollisuuksilla.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Oikeilla sijoittajilla tarkoitan yrityksiä, rahastoja, pankkeja ja varakkaita yksityishenkilöitä. Jos Onecoin olisi oikeasti niin lupaava kuin verkosto väittää, institutionaaliset sijoittajat olisivat iskeneet siihen silmänsä.

Ei, en tiedä Britannian tai Saksan asiakasmääriä, tiedätkö sinä? Siis oikeasti? Suhteessa maan asukaslukuun tai varallisuuteen? BenZ:n laskentamallin olen toki nähnyt.

Nähdäkseni kaikki kryptovaluutat ovat anonyymejä, aivan kuten perinteiset setelitkin. Ja siihen on hyvä syy: kuka haluaa käyttää rahaa, jolla tehdyt ostot, myynnit ja tilisiirrot ovat kenen tahansa nähtävissä ja säilyvät ikuisesti?

Kiva tietää, että naapuri, verottaja tai puoliso voi tarkistaa vielä vuosienkin päästä, paljonko olen laittanut Onecoiniin ja mitä olen rahoilla ostanut (sikäli kun niillä oikeasti voi joskus ostaa jotain, mitä suuresti epäilen). Kannattaa siis ilmoittaa ne OC-tuotot verottajalle ajoissa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

En tiedä itkeäkö vai nauraako:

Mikäli luulet, ettet osaa tätä hommaa, niin olet väärässä. Ostat halvalla, ja myyt kalliilla. Siinä kaikki.

Mihin se kallis koulutuspaketti meni? Rujan taskuihin? www.tulevaisuudenmaksuvaluutta.com

Unknown kirjoitti...

On tullut vastaan henkilöitä joilla Bitcoin tuotot "unohtuneet" ilmoittaa verottajalle. Sitten niitä pyritään jotenkin korjaamaan ja pelastamaan jälkikäteen. Itse kuulun siihen kategoriaan että laki on tehty noudatettavaksi ja hoidan ilmotukset kuntoon.

Britannian ja Saksan asiakasmääristä tiedän toki ne mitä Onecoin itse on ilmoittanut, eikä ole syytä lähteä niitä epäilemäänkään. Kymmenistä tuhansista puhutaan kuitenkin.

Voithan ostaa jo nyt OC mastercard kortilla ihan mitä haluat, tai nostaa rahat automaatista. Jatkossa kun kolikoiden siirrot tililta toiselle avautuvat, niin mahdollisuudetkin laajenevat.

Mutta eipä se Bitcoinkaan ollut kovin suuresti käytettävissä vuonna 2008.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kerrohan tarkemmin, miten tämä OC Mastercard käytännössä toimii. Voitko maksaa sillä ostoksia suoraan Onecoineina?

Jos sinulla itselläsi ei ole korttia ja kaikki on vasta lupausten tai kuulopuheiden tasolla, en ota niitä vakavasti. Vasta kun näen omin silmin kortin toimivan ja ostosten onnistuvan ilman rajoituksia ja kohtuullisella välityspalkkiolla, se on selkeä osoitus OC:n toimivuudesta.

Tosin ihmettelen, miksi kukaan haluaisi maksaa OC Mastercardilla yhtään mitään. OC:n "arvo" on nyt vajaat 5 euroa/kolikko. Jos arvo odotusten mukaisesti esim. kymmenkertaistuu, kaikki tänään tehdyt ostokset osoittautuvat jälkeenpäin 10 kertaa kalliimmiksi. Kuka haluaa ostaa silloin mitään?

Onecoinilla on paha periaatteellinen ongelma: raha pitäisi saada käyttöön, mutta toisaalta kukaan ei halua käyttää sitä, koska kaikki odottavat arvon kymmenkertaistumista. Niinpä jäljelle jää vain kuplan paisuttaminen ja Excel-taulukkoon tuijottaminen.

Tämä on totisesti pirullisen ovela huijaus.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kiinassa paljastunut lähes kahdeksan miljardin dollarin Ponzi-huijaus (E-zubao). Vertaislainoilla luvattiin vaatimaton 15 % tuotto -- aloittelijoita Onecoiniin verrattuna.

http://money.cnn.com/2016/02/01/investing/china-ezubao-alleged-ponzi-scheme-arrests/index.html

Anonyymi kirjoitti...

Olet Petteri liikkeellä EVIL pohjaisella meiningillä eli tulet kyllä vielä saamaan ansaitsemasi "palkan".

Petteri Järvinen kirjoitti...

Minä yritän varoittaa ihmisiä, jotteivät tulisi huijatuksi.

Millä mielellä itse olet liikkeellä? Anonyymistä voisi päätellä, että haluat rikastua muiden kustannuksella.

Anonyymi kirjoitti...

Huijaus... ja sinäkö sen nyt sitten päätät OneCoinin osalta ja millä valtuuksilla?

Anonyymi kirjoitti...

KRP päätti puolen vuoden selvittelyn jälkeen, ettei verkostomarkkinointiyritys OneCoinin toiminnasta Suomessa aloiteta esitutkintaa. Tässä ei todettu mitään sellaista, mitä syyttäjät pitäisivät rikoksena, kertoo keskusrikospoliisin rikoskomisario Paavo Tuominen Ilta-Sanomille.

Toki KRP:n oma tämän Iltasanomien julkaisun jälkeen julkaistu tiedote heittää ilmoille epämääräisyyksiä, kysymysmerkkejä ja mahdollisia tulevaisuuden uhkakuvia OneCoinista.

Mutta missä on todettu selkeästi ja varmasti esittämsi huijaus, sinä arvoisa ja ylistetty "kryptovaluutta keisari"?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Maalaisjärki ja tekniset tiedot kertoivat jo vuosi sitten, ettei Onecoin voi olla todellinen kryptovaluutta. Jos kaipaat lisää perusteluja, lue kirjoituksiani aiheesta vuoden ajalta.

Todistustaakan pitäisi kuitenkin olla sillä, joka sijoittaa tuhansia euroja Bulgariasta johdettuun "bisnekseen". Ei ole mitään merkkejä siitä, että Onecoineilla voisi oikeasti ostaa jotain tai että niillä olisi todellista arvoa. Silti monet ovat valmiita lähettämään tuhansia euroja ulkomaille nopean rikastumisen toivossa.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedän kyllä tasan tarkkaan, että mitä sinä olet kirjoittanut. Eli siinä ei ole mitään uutta eikä ihmeellistä. Samaa jauhantaa artikkelista toiseen.

Kuka on kertonut, että OneCoineilla voisi ostaa tällä hetkellä suoraan kaupoista jotain, ostettiinko muuten Bitcoineilla suoraan kaupoista heti ensimmäisten kolikoiden syntymisestä lähtien? Tällä hetkellä vielä verkoston sisäisenä pörssinä toimiva OneExchange pörssi toimii ja osto- sekä myynti kauppoja tehdään niinkuin pörssin toimintaan kuuluu normaalisti. Pörssi tullaan avaamaan täysin avoimeksi kaikille kiinnostuneille, kunhan vain nyt maltat odottaa Petteri. Luulisi kyllä sinun jo tietävän nämä asiat, koska olit itsekin paikalla Vantaan OneCoin esittelyssä aikoja sitten, missä OneCoin konseptiin liittyviä asioita käytiin läpi.

Netissähän heitetään ihan pokkana sellaistakin, että Ruja Ignatova olisi kavaltanut satoja miljoonia jostain, missä on todisteet, kun niitä ei ole kukaan pystynyt osoittamaan vaikka niitä on pyydetty ihan suoralla kysymyksellä? Miten Ruja Ignatova voi liikkua tullien läpi maasta toiseen ihan vapasti, jos hänellä on takana kavallussyyte/-tuomio? Sinähän olet Petteri päättänyt myös omalta osaltasi, että olet lopullisesti oikeassa tämän OneCoin asian suhteen. Vehtaat selkeästikin suomalaisen Bitcoin porukan kanssa, joka rakentaa omia liiketoimintojaan Bitcoinin ympärille (en ihmettelisi vaikka olisit osakkaana jossain Bitcoin yrityksessäkin). He saavat palkkansa ja leipänsä Bitcoinin ympäriltä ja sen taustalta voi todellakin tajuta tämän sinunkin harrastaman informaatiopelin eli yrityksen tuhota keinolla millä hyvänsä tahot jotka tulevat kryptovaluuttamarkkinoille hiemankaan toisenlaisella tavalla toteutetulla kryptovaluutta konseptilla. Näin se asia vaan on Petteri, vastaat mitä vastaat. Tulet tietenkin kirjoittamaan tähän jonkin "fiksun ja älykkään" oloisen ja tuntuisen vastauksen. Runoile nyt sitten vastaukseksi mitä keksitkin, olethan sinä kirjailija.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinin talouskoulutusta ostaneille muutama kysymys:

1. Onecoinia ei noteerata missään avoimessa pörssissä, vaan sillä on yhtiön ilmoittama arvo. Tämä arvo on hyvin kyseenalainen, sillä kenelläkään ei ole mitään järkeä ostaa kolikoita yhtiön ilmoittamaan hintaan. Miksi kauppias vaihtaisi 1000 onecoinia 5000 euron tavaraan, kun samanhintaisella koulutuspaketilla kolikoita saisi moninkertaisen määrän?

2. Kauppapaikalla myyvän kauppiaan pitäisi saada nopeasti ja pienin kustannuksin Onecoinit euroiksi tai muuksi käyttökelpoiseksi valuutaksi. Miten tämä onnistuu? Kuka ostaa ne Onecoinit kauppiaalta? Koskeeko kauppiasta myyntirajoitukset ja KYC-prosessi? Kulut?

3. Onecoin ei kelpaa edes yhtiön omien tuotteiden tai palveluiden ostoon. Miksi joku ulkopuolinen alkaisi niitä hyväksymään?

4. Onecoineja ei voi siirtää tililtä toiselle. Miten onecoinien siirto kauppiaan tilille toimii?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Moi Tommi, hauska nähdä että osallistut itsekin keskusteluun.

Olen odottanut jo vuoden, mutta kun tarjotaan pelkkiä lupauksia ("odota nyt kärsivällisesti ja pistä rahaa tähän") ei ole ihme, etten ole vakuuttunut. Missä on se koulutuskeskus, jonka luvattiin avautuvan? Myös pörssin ja kauppojen avautumista on lykätty alkuperäisistä lupauksista. En ole liioin saanut vastauksia niihin keskeisiin kysymyksiin, jotka Onecoinin tekniikasta uupuvat.

Minä en ole esittänyt mitään väitteitä Rujan taustoista tai historiasta, koska en tiedä niistä faktoja. En "vehtaa" minkään porukan kanssa eikä minulla ole henkilökohtaista intressiä Bitcoinissa, enkä ole mukana missään Bitcoin-yrityksessä. Omistan noin kaksi Bitcoinia, joista suurin osa on hankittu 2,5 vuotta sitten.

En ole kirjailija vaan diplomi-insinööri.

Anonyymi kirjoitti...

Ei Tommilla ole mitään hyvää syytä osallistua sinun kanssasi keskusteluun, olet osoittautunut sinäkin niin munattomaksi kaveriksi. OneCoin yhtiöllä ei todellakaan ole mitään erityistä kiihkoa satsata koulutuskeskukseen tänne Suomen peräpohjolan vihamielisille markkinoille, vai oletko oikeasti noin pöllö?

Se on jo huvittavaa, kun sinä ja Bitcoin nikkarit hermoilette OneCoinin kaytettävyysasiassakin kaikista eniten. Ai niin onhan siellä benZ-setä frendilläsikin ((vai olisitkohan itse tuo kyseinen namusetä:)) Starter ja kaverin Tycoon. Asiat etenevät Petsku step by step, malttia hätähousut. malttia:).

Petteri Järvinen kirjoitti...

En anna paljoa painoa puskasta huuteluille. Kyllä miehen pitää seistä sanojensa takana ja esiintyä omalla nimellä. Anonyymit väitteet eivät ole minkään arvoisia.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.nexteconomy.co.kr/news/articleView.html?idxno=9435

Tuorehko Dr. Ruja Ignatovan haastattelu korealaisessa bisnes lehdessä NEXT Economy.

Petteri Järvinen kirjoitti...

"Goal is to make OneCoin worth 50 Euro within 3years", sanoo Dr. Ruja.

Olisi hullua käyttää Onecoineja mihinkään. Parasta lähettää vain rahaa Bulgariaan ja odottaa kolme vuotta.

Anonyymi kirjoitti...

OneCoin kryptovaluutta konseptin julkisuuteen tuominen on onnistunut sinunkin kauttasi Petteri mainiosti eli puhutaan mitä puhutaan kunhan puhutaan:).

Anonyymi kirjoitti...

Olipa vaikea arvata, että Petterikala tarttui syöttiin:).

Anonyymi kirjoitti...

Laki ei voi suojella huijareilta. He keksivät aina jonkin keinon jolla välttää varsinainen lain rikkominen, mutta huijaus on huijaus silti. Jos pelaat korttia merkityillä korteilla, mutta et tiedä sitä, se on huijaus. Huijarin virtuaalivaluuttaan sijoittaminen on kuin pelaisi korttia ammattihuijarin kanssa. Hän pitää omat korttinsa piilossa mutta vaatii sinulta panoksia pöytään. Ja mikä pöytään on pantu, onkin jo siirtynyt vastapuolelle koska peli muuttuu kun valot sytytetään. Huijari on poistunut rahojesi kanssa. Ilmaan jää vain ihmettely roikkumaan.
Suomalaisessa lintukodossa elävä voi kuvitella että huijarit joutuvat vastuuseen. Eivät joudu, he vain keksivät lisää huijauksia. Mitä enemmän huijauksia takana, sitä taitavammiksi he tulevat.
En voi mitenkään arvostaa sellaista ihmistä jonka työnä on olla ammattihuijari.

Anonyymi kirjoitti...

Huijaus on teko, jossa saavutetaan aluksi uhrin luottamus tarkoituksena käyttää hänen luottamustaan sen jälkeen vilpillisesti hyväksi.

Eli huijaamisessa on kysymys siitä, että onko se alunperinkin suunniteltu epäeettiseksi teoksi toista/toisia kohtaan eli esim. tarkoituksena viedä varmasti ja tarkoituksellisesti toisten rahat. Jos asian esittänyt kertoo toiselle totuuden minkä hän itsekin tietää esitettävästä asiasta ja kertoo esim. rahallisiin asioihin sisätyvät riskit, niin silloin ollaan avoimuuden ja rehellisyyden tiellä.

Jos edellinen kirjoittaja on viittaa huijarin virtuaalivaluutalla OneCoinia, niin edes OneCoin konseptia ei ole julistettu laittomaksi missään päin maailmaa, vaikka ympäristö huutaakin välillä ihan hulluna. Epäilyksiä, kysymysmerkkejä, valehtelua, peloitteluja jne. on kyllä heitelty ilmaan OneCoin konseptista, voisi sanoa että välillä on päällä kunnon ajojahtiakin. OneCoinin ympyrät pyörivät jo tällä hetkellä niin isollaan maailmanlaajuisesti, että mitkään keksityt ja kehitetyt valheet OneCoin konseptia kohtaan eivät sitä tule pysäyttämään se on ihan varma asia.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Vain oikeus voi päättää, onko jokin toiminta laitonta vai ei. Suomen ulkopuolelta operoivaa yhtiötä on vaikea tutkia Suomessa. Sen sijaan kummastuttaa, miksei Bulgarian poliisi tutki yhtiön toimintaa. Voisivat vaikka tutkia sen supertietokoneen tai lohkoketjun, jonka auditoija heitti pyyhkeen kehään ja muutti nimensä.

Suuruus ei sinällään takaa mitään, kts. yllä oleva linkki Kiinassa paljastuneeseen Ponzi-huijaukseen, jonka arvo oli kahdeksan miljardia dollaria.

Anonyymi kirjoitti...

Oikeus päättää mitä päättää, uskotko Petteri oikeuden asioiden olevan aina 100%:n eettisiä, vai voisiko päätöksien takana olla joskus vaikuttamassa "isommat saappaat"? Tätä ei tarkoitettu väittämäksi, tämä oli vain ilmaan heitetty kysymys tämän päivän eettisyydestä ihan oikeustuomioistuimiin saakka? Olet varmaan täysin eri mieltä esittämästäni ja sekin on ihan ok.

Mitäs jos Bulgariassa onkin fiksumpaa virkavaltaa ja asiallisempaa viranomaisten toimintaa kuin täällä lintukodossamme? Tiedämme kyllä mielipiteesi Bulgarista ja bulgarialaisista ja sekin on ihan ok.

Olen lukenut linkkisi.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onecoin ei ole oikeudessa ollutkaan, joten viittaatko Wincapitaan? En voi ottaa kantaa, kun en tunne asiaa. Tiedän, että jotkut wincapitalaiset uskovat viranomaisten kaataneen tahallaan hyvän sijoitusjärjestelmän, eikä heidän uskoaan horjuta edes Kailajärven oma lausunto, jonka mukaan valuuttakauppaa ei todellisuudessa käyty. Niin vahvaa on ihmisten usko, etteivät myönnä tulleensa huijatuksi edes silloin, kun päätekijä itse myöntää huijanneensa.

Case Aarniosta huolimatta luotan enemmän Suomen kuin Bulgarian poliisiin. Paikalliset kokevat varmaan juuri päinvastoin. Toisaalta en tiedä, että asiaa olisi Bulgariassa edes tutkittu, joten se ei kerro poliisista mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Asiat käsitelty, kiitos Petteri. Näin tiedettiinkin sinun vastaavan.

Anonyymi kirjoitti...

Mites näissä "koulutuspaketeissa" on alv? Summat ovat kuitenkin aika isoja. Luulis verottajan kiinnostuvan.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä mieltä kaikkitietäväinen tietokirjailjamme on Financial IT julkaisusta ? Onko luotettava tiedon lähde?

www.financialit.net

Anonyymi kirjoitti...

MUROBBS PALSTALTA! Tiedoksenne Yoakim, Jaakob, benz ja kumppanit. Olemme tekemässä rikosilmoitusta teidän laittomasta (olette esim. häiriköineet ja yrittää hyväksyttää tarkoituksella väärennettyjä henkilöllisyyspapereita OneCoin yhtiölle häiriten tarkoituksellisesti ja pahuuden tarkoitusperin OneCoin yhtiötä) ja epäasialliisesta toiminnasta tällä palstalla OneCoin yhtiötä, sen konseptia sekä konseptin markkinointia tekeviä ihmisiä kohtaan. Tällä palstalla saa jostain selittämättömästä syystä kirjoitella asioista kuin mielipuoliset esittäen täyttä propaganda, valehtelua, uhkailua sekä erittäin epäasiallista kielenkäyttöä OneCoin konseptiin liittyviä henkilöitä ja asioita kohtaan. Kaikki tänne kirjoitettu olennaisin laittomuksiin viittaava kirjoittelu sekä yksittäisiä suomalaisia ihmisiä panettelevat kirjoitukset on otettu talteen todistamista varten eli kirjoituksien poistaminen täältä on ihan turhaa. Ja kerrotte vielä itse ihan suoraan omissa kirjoituksissa mitä laitonta te olette tehneet. Kiitos valaisevista tiedoista.

Kannattaisikohan sinunkaan Petteri kaveerata tuon palstan törkyporukan kanssa ja tukea tuon porukan agendoja ja niin kuin joku täällä ilmaisi aikaisemmin hyvin "EVIL" tarkoitusperiä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Financial IT -lehden oma sivu kertoo:

"Financial IT is published 4 times a year. With distribution of over 2,000 print and digital copies, our magazine is a perfect media vehicle to extend global reach of your print advertisement and brand awareness campaigns"

Advertising-sivulta:

"Financial IT understands and recognises your need for marketing exposure well beyond straightforward transitional advertising.

We are therefore offering a number of marketing packages to include the following items in each edition:

• a two page article which can either be treated as an expert opinion or a corporate statement (dependent on the content), but in both cases would carry your logo
• pdf of your article on publication for your own marketing use (with appropriate accreditations to Financial IT)
• an advertisement in a prime position
• a full directory listing
• free copies of the publication for you own use"

Eli kyse on ns. lehdestä, josta voi ostaa itselleen näkyvyyttä maksettuina juttuina.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Minulla ei ole mitään tekemistä MuroBBS:n keskustelijoiden kanssa. Yritän pitää oman blogini kommentit suhteellisen asiallisina ja poistan selvät herjat.

Anonyymi kirjoitti...

Petteri pääsee jälleen todistamaan oikeuteen sivujensa kautta tehtyjen herjausten johdosta jotka hän itse on hyväksynyt päästäessään noiden mielipuolist kirjoitukset läpi. No sullahan on jo kokemusta oikeuskäsittelyistä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo MuroBBS:ään postattu uhkaus keskustelijoille on kyllä suoraan sylttytehtaalta: kieliasu on aivan uskomattoman huono, Ruja itse skriivasi sihteerinsä Google Translaten avustuksella? OneCoin-yhtiö – onko sitä olemassakaan, miten se aikoo hoitaa asian eteenpäin viemisen Suomessa, mikähän mahtaa olla rikosnimike? Ja hyvin samanlaisia uhkauksia esitettiin WinCapitankin aikaan puljua kritisoineita nettikirjoittajia kohtaan, syytettyjen penkille päätyi kuitenkin vain valuuttakoijareita.

Anonyymi kirjoitti...

petterin kommenttia odotellessa

http://www.financialit.net/sites/default/files/fit7_web_issue.pdf

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tässä kommenttini: "lehti" ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sen henkilömäärä on 1-10. Käykääpä katsomassa Google Street Viewillä lehden toimituksen osoitetta. Ai mikä se osoite on? Niinpä, sitä ei ole helppo löytää, mutta tällaiseen päädyin itse:

15 Kings Avenue, Bromley London, Bromley BR1 4HN United Kingdom.

"Lehden" oman ilmoituksen mukaan printin + digiversion yhteenlaskettu levikki huimat 2000 kappaletta. Jopa Koululainen-lehden levikki on 15-kertainen.

Yhtä uskottava kuin ostettu kansikuva Bulgarian Forbesin ilmoitusliitteessä.

Anonyymi kirjoitti...

Nämä koulutuspakettien hinnat ovat sitä luokkaa, että verottajan on pakko olla edes kiinostuneita niiden alv tuloutuksista. Onkohan maajohtaja Tommi Vuorinen tehnyt ilmoituksen asiasta? Ovatko tuloja saaneet onecoin miljonäärit suomessa ilmoittaneet 2015 verotukseen tulonsa? Ei muuten, mutta aika tyhmää että lähtee pilaamaan tulevaisuutensa ja hukkaamaan rahansa tähän ponziin. Käsittämätöntä herkkäuskoisuutta!!

Anonyymi kirjoitti...

Rujasta on kuulemma tulossa vappuna iso juttu Kevätpörriäiseen, onko tästä kellään lisätietoja?

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin ostaa yhden (1) Onecoinin, maksan siitä päivän hinnan (max. 10€).
Miten toimin?

Unknown kirjoitti...

Liityt onecoin louhintaryhmään ostamalla koulutuspaketin.Minimi on 130€. Sen jälkeen saat oman e- lompakon ja pääset louhintaan mukaan ja käymään kauppaa kun olet täyttänyt tarvittavat henkilöllisyystiedot.
Mikäli enemmän kiinnostaa lähetä emailia saku.erikkila@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

En halua liittyä mihinkään ryhmään, enkä ostaa mitään koulutuspaketteja. Haluan vain ostaa yhden (1) Onecoinin, ei luulisi olevan vaikeaa kerta valuutasta on kyse.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Palaa asiaan kun 50 % kolikoista on "louhittu", silloin niiden ostamisen ja myynnin luvataan vapautuvan. Nykyisellä vauhdilla aika koittaa 27.1.2017.