tiistai 15. joulukuuta 2015

Puppua Onecoinista

Netti on täynnä valheita ja perättömiä juttuja, mutta silti harmittaa lukea tekstiä, jonka kirjoittaja ei ole joko tiennyt yhtään mitä on kirjoittamassa tai sitten huijaa aivan tahallaan. Esimerkiksi Kryptovaluutta.org on huonosti naamioitu yritys markkinoida Onecoin-pyramidia.

Kryptovaluutta.org - puppua tulevaisuuden valuutasta.
Kohdassa Näin kryptovaluuttaa syntyy kerrotaan näin: Kryptovaluutan määrä on rajallinen ja se syntyy tietokoneiden ratkoessa matemaattisia tehtäviä. Jokaisella kerralla kun tehtävä on ratkaistu, syntyy lisää kryptovaluuttaa. Koska jokainen uusi tehtävä on vaikeampi ratkaista, hidastuu valuutan luominen hetki hetkeltä. Yksinkertainen syy tähän on että tietokoneiden laskentatehoa kuormitetaan enemmän ja enemmän kunnes tulee vastaan raja jonka yli tietokoneiden laskentateho ei riitä. Kun laskentateho loppuu, on maksimimäärä kryptovaluuttaa luotu.

Tekstissä juuri mikään ei pidä paikkaansa, minkä ymmärtää maalaisjärjelläkin. Jos valuutan määrä riippuisi laskentatehosta, rajaa ei olisi, sillä koneiden tehot kasvavat koko ajan.

Lisää puppua seuraa: Kryptovaluutan Algoritmiä voidaankin verrata palapeliin jonka palojen määrä kasvaa joka ainoa kerta kun palapeli saadaan valmiiksi. Ensin aloitetaan 20 palan palapelistä jonka ratkaisussa kestää vain hetken. Seuraavassa palapelissä onkin jo 40 palaa joten sen ratkaiseminen vaatii hieman pidemmän ajan ja niin edelleen. Lopuksi palapeli on niin suuri ja monimutkainen että sitä ei voi enää ratkaista.

Palapeli-vertaus on peräisin Onecoinin omista markkinointimateriaaleista ja verkostomarkkinoijat levittävät sitä eteenpäin ymmärtämättä lainkaan, mistä on kyse. Bitcoinissa algoritmi on yksinkertainen SHA-tiivistefunktio (Onecoinin funktio on salainen), mutta Bitcoinissa siitä tehdään tarkoituksella vaikea, jotta valuutan syntyvauhtia voidaan rajoittaa ja lopulta pysäyttää kokonaan.

Ja edelleen puppu jatkuu: Esimerkiksi maailman ensimmäisen kryptovaluutan eli bitcoinin syntyminen vaati vuonna 2010 n. yhden tunnin aikaa. Vuonna 2014 bitcoinin syntyminen kestää 25 vuorokautta ja uusien bitcoinien luominen hidastuu koko ajan. Tämän vuoksi paras aika louhia uutta kryptovaluuttaa on luonnollisesti alkuvaiheet jolloin kryptovaluuttaa syntyy paljon. Tosin, kryptovaluuttoja on satoja ja tämän hetken kiistaton ykkönen on bitcoin eikä haastajia ole vielä markkinoilla kovinkaan montaa. Tosin eräs uusi kryptovaluutta nimeltään onecoin saattaa hyvinkin saavuttaa bitcoinin suosion. Lue lisää onecoinista täältä…

Siinä se varsinainen koukku tuleekin: tarkoitus on markkinoida Onecoinia. Bitcoinin syntyyn liittyvät tiedot ovat puhdasta roskaa. Uusia kolikkoja syntyy edelleen 10 minuutin välein, erän koko vain puolittuu noin neljän vuoden välein.

Sivulla http://www.kryptovaluutta.org/onecoin/ kysytään, onko Onecoin suuri huijaus vai Bitcoinin haastaja. Kirjoittajat teeskentelevät varovaista ja puhuvat riskeistä, mutta toteavat sitten riskin olevan myös siinä, ettei sijoita ja ota riskiä. No, logiikkaa se on tämäkin. Jos ylläoleva visio toteutuu, tulee onecoinin arvo nousemaan raketin lailla. Just joo.

Teksti on sen verran vanha, että se lupaa "Toimitilat tulossa helsinkiin 2015 ja paikan päälle saa mennä tutustumaan toimintaan". Nyt tiedämme, että mitään toimitiloja ei tullut.

Osataan sitä roskaa tuottaa ulkomaillakin. Amazonista voi ladata e-kirjana opuksen nimeltä "Onecoin Secrets Revealed 2015: The Complete Onecoin Guide To Buying, Selling, Mining, Investing And Exchange Trading In Onecoin Currency". Tekstin löytää myös ilmaisena PDF-versiona sekä Slideshare-versiona.

Onecoin Secrets Revealed -- quite the contrary!
Ensi silmäyksellä teksti vaikuttaa asialliselta, ainakaan siinä ei ole Onecoinille tyypillistä hehkutusta ja tyhjiä lupauksia. Mutta sitten herää ihmetys: mitä kummaa tässä oikein sanotaan?

Tekstin web-versiossa lukee mm. Onecoin miners are neither able to cheat by increasing their own reward nor process fraudulent transactions that could corrupt the Onecoin network... Teksti on outo, sillä Onecoinissa "louhinta" on keskitetty yhtiön omille "supertietokoneille". Eikä ihme, sillä kun Onecoinin paikalle vaihtaa sanan Bitcoin ja syöttää lauseen Googleen, paljastuu tekstin alkuperäinen lähde: https://www.bitcoinmining.com/faq/.

Teksti on varastettu Bitcoinin FAQ:sta.
Tämäkin Onecoin-teksti on siis varastettu Bitcoinista ja vain nimet on vaihdettu. Kirjoittajaksi esittäytyvä Robert M. Ray ei ole viitsinyt edes lukea varastamaansa tekstiä, tai ainakaan ymmärtänyt siitä mitään.

Jos aikoo huijata Onecoinilla, voisi olla edes vähän uskottavampi. Tosin tämäkin taso näyttää riittävän suomalaisille, joita on lähtenyt mukaan jo lähes 10 000.

Seuraavat värväystilaisuudet ABC-huoltoasemilla.
Onecoinin ilosanomaa levittää esimerkiksi Pentti Hassinen elämänkoulun tuomalla varmuudella:

Autamme ihmisille turvallisempaa tulevaisuutta.Ymmärtäkää nyt hyvät ihmiset mikä ostovoima on mahdollista. Hankkikaa nyt niin paljon OneCoin kolikkoita kuin mahdollista. Kolikon arvo ei tule jatkuvasti olemaan yhtä edullinen kuin on tänään...  OneCoin videokoulutustiimi järjestää maksutonta koulutusta verkossa. Ota yhteyttä.

Loppuhuipennuksena vielä Hassisen Onecoin-mainos Facebook-seinältä:

"Tienaa nukkumalla"
Ainahan sitä voi toivoa, varsinkin näin joulun alla.

Lisäys klo 16.30: Vielä yhtiön omaa puppua suoraan mediatiedotteesta. Sen keskivaiheilla kerrotaan, että "Yhtiö on ostanut oman pankin.Tämä mahdollistaa jatkossa globaalit pankkipalvelut huomattavasti nykyisiä alan toimijoita edullisemmin." Siis näin:

Tiedotteen nykyversio: yhtiö on ostanut oman pankin. 
Tiedotteen alkuperäinen, 13.10.2015 julkaistu versio mainitsi myös pankin nimen:

Alkuperäinen versio: Yhtiö on ostanut Hermes-pankin.
Yhtiö on siis ostanut pankin, mutta ilmeisesti kaupat ovat peruuntuneet... tai pankki on kyllä ostettu, mutta sen nimi onkin ollut jokin toinen? Jota ei haluta kertoa.

On kai se mahdollista, että loistavan bisneksen tiimellyksessä yhtiö menee ja ostaa vahingossa väärän pankin, mutta silloin on tapana korjata virhe avoimesti eikä vain pyyhkiä pankin nimeä pois sivulta. Vähintäänkin tiedotteesta pitää käydä ilmi, että sen tietoja on jälkikäteen muutettu. Tässä tapauksessa muutos on tehty vaivihkaa ilman, että tiedotteen päiväys tai kellonaika on muuttunut. Historiaa on kirjoitettu uudestaan.

Ihan oikeasti hei -- kuka siirtää oikeita euroja yritykselle, joka ei tiedä onko se ostanut pankin vai ei? Ja tästä yhtiöstä pitäisi tulla Onecoinin arvon noustessa neljä kertaa Suomen valtion budjettia arvokkaampi? Oikea rahaliikenne perustuu luottamukseen ja uskottavuuteen, vaikka valuutta sitten olisikin kryptosellaista.

Näin joulun alla uskon mieluummin joulupukkiin kuin Onecoiniin. Pukista saa ainakin hyvän mielen, toisin kuin tästä pupusta.

84 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tässä toinen vähän vastaava onecoin-mainos http://www.helppoarahaa.org/
Tuli naureskeltua tuolle kryptovaluutta.orgille jo aikaisemmin "tulemme pitämään lukijamme ajan hermolla" Mitkä hel...tin lukijat, eihän tuolla oo mitään luettavaa, ainoastaan onecoin-mainos :)

Anonyymi kirjoitti...

Panamaan rekisteröity cryptodomaini

http://www.tcpiputils.com/browse/domain/kryptovaluutta.org

Anonyymi kirjoitti...

-------- Original Message --------
Subject: RE: Customer Service
Time (UTC): October 14 2015 10:50 am
From: Customerservice@hermesbankonline.com
To: antti.suhonen@protonmail.ch


Dear Sir,Please be informed that the below information is not valid. Our Bank never hadany negotiations with Onecoin.Kind Regards,

Customer Service Representative


[​IMG]​

HERMES BANK LIMITED
1 Bella Rosa Road, Rodney Bay
BW Box 332, Gros Islet, Saint Lucia, W.I.

Tel.: +44 115 718 0155, +1 758 451 2265
Fax: +44 131 464 0321 customerservice@hermesbankonline.com
www.hermesbankonline.com

Anonyymi kirjoitti...

Mafian hommia ?

http://cointelegraph.com/news/115861/onecoin-a-voice-from-inside-is-there-underground-circles-in-bulgaria

Anonyymi kirjoitti...

Petteri on asioista pihalla, kuin lumiukko.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kuuluu Petteri Punakuonon toimenkuvaan näin joulun alla.
Voit tietysti valaista virheitäni, jos pystyt.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt osuit naulan kantaan. Pukkejahan on monenlaisia. On joulupukki, sahapukki ja valepukki.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ja sitten on syntipukkeja. Saapa nähdä, kenestä tässä tehdään syntipukki kun mustat pekat jäävät kouraan.

Anonyymi kirjoitti...

Ja jos täti olis setä, niin sillä olis munat.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jos Onecoin olisi kryptovaluutta, sen arvo määräytyisi kysynnän ja tarjonnan mukaan.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Ole seurannut tätä ilmeistä huijausta suurella mielenkiinnolla,tuo kryptovaluutta sivusto hieman mietitytti, mutta nythän se on päivänselvää. Huijauksien yksi tapa on myös lähestyä positiivisen negaation kautta. Passi pitäisi jo tässä vaiheessa evätä näiltä koijareilta, ennenkuin ehtivät thaikkuihin kerskailemaan muitten "Dreamteamilaisten" kanssa.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Petteri Järvinen kirjoitti...

Poistan jatkossakin viestit, joissa mainitaan nimeltä alatyylisesti ja perustelemattomasti ulkopuolisia henkilöitä.

Anonyymi kirjoitti...

Its nice to have people sorrounds you and create a momentous success ..This Successful Grand launching of One Academy Philippines powered by Onecoin , gives us more courage and perseverance in life to Learn more and to achieve our financial freedom..Congratulations to all the members and awardees ..Thank you Dr.Ruja Ignatova, Sebastian Greenwood, Juha Parhiala for this great opportunity, to all delegates from other countries ,Finland,Thailand,USA, Canada ,Japan,Cambodia,Sweden ,Australia and many more thank you for coming and support..lets conquer the world without limits..Have a blessed Merry Christmas and a prosperous New year's to come..with Stefan de Bekassy Methavinee Butsarn Natchaphan Sonsirinun Frankie Lawler Renze World-Traveler Kai, Tommi Vuorinen Allan Del Campo Roberos Kenneth Carpio Marlon de Jesus Marco Benedicto Roy Moralde Roy Gere Collamat Aldepolla Zelina Obra Maria Paz Castaneda

Anonyymi kirjoitti...

OneCoin, The future of payments:

https://www.youtube.com/watch?v=tmJAQs_ot6c&feature=player_embedded

Anonyymi kirjoitti...

On jollain nyt hirveä hätä kun pitää palstaa pommittaa solvauksilla ja uhkauksilla :) nyt vielä mainoksillakin. Mijardibisnes tuskin tarvii suomalaisen bloginpitäjän kiusaamista. Tuo kryptosivu on melkoisen amatöörimaisesti kasattu, olisi siihen voinut toisenkin artikkelin väsätä. Kuinka moni menettää tämän seurauksena perheensä,kotinsa ja ehkä pahempaakin. Riippuen kuin paljon perheen/tuttavien rahoja tähän on tungettu.

Anonyymi kirjoitti...

kulutusluottotieto.com , on myös erikoinen sivusto,pelkästään onecoin sijoittamisesta tietoa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän nää kaikki petterin kirjoitukset on niin täyttä puppua että tuskin enää uskoo itsekkään.

Anonyymi kirjoitti...

Tulevaisuudenmaksuvaluutta.com

Anonyymi kirjoitti...

Vilpitön kiitos Petterille, että tuot näitä asioita julki - tiedän jo useamman henkilön, joka on laittanut liinat kiinni koska on saanut näiltä sivuilta oikeellista tietoa. Olivat jo lähdössä mukaan "kun kaveri suositteli" ilman sen ihmeempää kritiikkiä.

Saattavat pojat säästyä isoilta murheilta jatkossa, kun homma alkaa sortua...

Iso kiitos siis!

1coin4eva kirjoitti...

On ollut mielenkiintoista seurata OneCoin sekoilua, etenkin näin rahoitusalan työntekijän näkökulmasta. Se joka tämän huijauksen on keksinyt pitäisi palkita vuosisadan koijari palkinnolla. Tietyllä tavalla kryptovaluutan päälle rakennettu kusetus on mitä nerokkain! Kukaan tavallinen pulliainen ei ymmärrä esim. Bitcoinista juuri mitään joten Ruja voi syöttää suut ja korvat täyteen sontaa huijattaville. Ehkä Ruja tajusi myöa jossain vaiheessa että eihän niitä OneCoineja tarvitse edes oikeasti louhia: avaa vaan excel ja nakuttele sinne lukuja. Kerää rahat pois koulutuspaketeilla ihmisiltä ja anna vastineeksi leikkirahaa. Kunnon nostokatto ettei ihmiset saa leikkirahoistaan kuin hilut ulos. Tähän kusetuksewn ei tarvita kuin excel, pari nettisivua jotka ilitoi pörssiä ja nettipankkia, muutama valetohtori ja kasa vanhoja legendaarisia verkostokoijareita tunkittamaan. Sitten vaan raapii kermat päältä ja pitää huolen että rahat on piilotettu ympäri maailmaa. Kun myy koulutuspaketteja ei voi poliisi edes syyttää petoksesta (tosin saa nähdä miten käy)... Fiksua kaikessa nerokkuudessaan!

Tähän huijaukseen tuntuu lankeavan ne samat jampat jotka lähtevät hurmoksella mukaan verkostomarkkinointi ja muihin ponzivirityksiin. Heitä yhdistää tietynlainen naivius ja sinisilmäisyys sekä täysi sokeus faktatiedolle.

Ensimmäisen kerran kiinnostuin näistä verkostohuijauksista kun ystäväni kertoi vanhasta luokkakaverista joka oli yhtäkkiä ottanut yhteyttä ja kutsunut itsensä kahville. Tämä luokkakaveri oli tuonut mukanaan kuulemma oman kahvikoneensa ja kyseessä olikin jo legendaariseksi muodostuneen Zinzinon tunkitustilaisuus.

Anonyymi kirjoitti...

Hätä tuntuu olevan Petterin kikkeliä lussuttavillakin:)

Anonyymi kirjoitti...

UK, Onecoin LTD with registered capital of as much as 1 euro and even a fake director is) likely to work through gene attorney.Zaregalsya so the company can without leaving the
https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&u=http://atamamedov.blogspot.ru/2015/12/onecoin.html&edit-text=
https://bg.linkedin.com/in/tereza-videnova-5ab16a89
The authorized capital of 2 levs (1 euro).Owner and managing the capital of other legal entity Pegaron Invest EOOD represented citizen Veska Ignatov.Bulstat Pegaron Invest - 201744406, which belongs ARTEFIKS EUROPE Ltd. with a registered capital of 100 levs (50 euros) BULSTAT Artefiksa - 202 429 922, you can check it out.Check Artefiks Europe Ltd. on bulsatu, we see that the citizen belongs to the same, with a registered capital of 100 levs (50 euros).Note that this scheme, the management company - One Network Services Ltd attached to Pegaron Invest Ltd., on it is attached to the Artefiks Europe LTD.the total share capital of these companies are little more than 100 euros.There are suggestions that the financial transactions go through the One Coin Services Ltd.a hint of it burned page on Linked In a specialist on financial transactions Teresahttps://bg.linkedin.com/pub/tereza-videnova/89/16a/5ab.SWIFT transfers are made on the same bank account.In the presence of the authorized capital of a little over 100 euros.Visa and payment card can be only small packets.Apparently reinsured)) and all of the limited liability that meet their registered capital.Syudya of information from this Finnish source -https://forum.bittiraha.fi/index.php?topic=2662.95;wap2Citizen Veska Ignatov found more than 20 more companies
To work in India, Hong Kong and other countries - at exactly the same scheme slabozaregulirovannyh zaregalsya offshore shell companies that rent zero reporting.A Swift go to Bulgaria) interesting) so why for such a three-tier management company and certain citizen Veska Ignatov recorded more than 20 companies and at the same time he NE-Xia German citizen.
And they go on to say that the company is audited, show all documents in the back office after May 15, and that the company is registered in the US and receive a license from the SEC.With such a scheme in the United States go multiregistratsy clearly not worth it.


As soon as we see them in this resource: m http://www.badbitcoin.org/thebadlist/index.htm#Om?I have little time.Because mates Nigel A
https://translate.google.com/translate?hl=fi&sl=auto&tl=en&u=http://slujba.com/opinions/opinion/view/1278&sandbox=1
Name
One Network Services
Address
City: Sofia 1000
Street / neighborhood: bul. Tsar Liberator 12 [​IMG]
Phones: +359884269289
Email: veska.ignatov@rarenr.com
Themes
Economy
Status
Active
Codes978-619-90326
This is another company of the so-called Germaneca Plamen Ignatov and his family, after "Progress Engineering" Ltd and "Alukast Set" Ltd., for money laundering.
The company provides poor working conditions, workers must be provided a minimum wage -Other hand, appointed on a fixed-term contract for 6 months and any time you can kick without you pay the excess agreed at hand.
With late payment of wages, claiming ridiculous reasons.
The owners are incompetent in the field of mechanical engineering, compressed air.
All of you who are looking for work stay away from these companies Bulgarians German citizenship, they are
"PROGRESS ENGINEERING" Ltd. governor Veska Ignatov
"ALUKAST SET" Ltd. -sobstvenik capital and manager Ruza Ignatov, manager Plamen Ignatov
"ALU BEST" Ltd. governor Veska Ignatov
The data mentioned above are taken from the Commercial Register, which is public

Dear people, NEVER FIND WORK IN THESE COMPANIES THEY ARE INCORRECT workers !!!

lähde:https://translate.google.com/translate?hl=fi&sl=bg&tl=en&u=http://slujba.com/opinions/opinion/view/1278&sandbox=1

Anonyymi kirjoitti...

HYI HELVETTI, saatanan homot!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tietyllä tavalla kryptovaluutan päälle rakennettu kusetus on mitä nerokkain!

Tätä olen itsekin ihaillut, tarkoitus tehdä siitä joskus oma kirjoituksensa. Mitä enemmän pyramidia voi rakentaa totuuden päälle (toistuvat vertaukset Bitcoiniin, kryptovaluutan tekninen toiminta, muka-lohkoketju) sitä uskottavampi lopputulos ja onnistuneempi vedätys.

Tähän huijaukseen tuntuu lankeavan ne samat jampat jotka lähtevät hurmoksella mukaan verkostomarkkinointi ja muihin ponzivirityksiin

Maajohtaja Vuorisella on itsellään kokemusta WGI:stä ja kaatuneesta pokerisivut.comista (nämä mainittiin kesän Radio Rockin haastattelussa).

Niin ikään maailmalla kiertävä OneCoin-lähettiläs Kari Wahlroos menetti Wincapitassa 29654 euroa omia ja 31014 euroa yrityksensä rahoja, mutta on taas täysillä mukana (?).

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Petteri Järvinen kirjoitti...

Nyt riittävät ne tappouhkaukset! Jos ei häiriköinti lopu, loppuu kommentointi.

Anonyymi kirjoitti...

Pää poikki OneCoinisteilta, SAATANA.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä,tämä on oikein nerokas kusetus. Mitä nyt pieniä virheitä siellä täällä mutta olen huomannut ystäväpiirissäkin ilmiön että osallisest sivuuttaa kaiken tulevan faktan kun rahat on pelissä. Tuo Festival-paketti lopetti huumorintajuni koska siinä mennään jo niin raakasti sille puolelle että tunkittajilla on jo koko elämä pelissä.Järviseen ja onecointampioon kohdistuvat uhkaukset otimme tämän vastustajien piirissä vastaan nii n että liitymme joukolla vastustamaan tätä huijausta. Toistaiseksi nämä herrat ovat tehneet erinomaista työtä ja varmasti pelastaneet monet hädältä,omaa tyhmyyttähän tuohon liittyminen toki on mutta rajansa ahneudellakin..

Anonyymi kirjoitti...

Festivaali paketti loukkaa suoraan Suomen lakia koska siinä ei ole mitään vastiketta
ei etes niitä pöllittyjä koulutuskirjoja vaan siinä suoraan saa vaan ponzi pisteitä...

Anonyymi kirjoitti...

Petteri mainitset tossa yhdesä kommentissa Tommi Vuorisen olleen mukana pokerisivut.com kusetuksessa. Kyse ei kuitenkaan ole tosta sivustosta vaan toi on ihan legitti pokeri sivu jossa on periaatteessa vain uutisia ja keskustelufoorumi. Tommi oli todennäköisesti mukana T6Poker koijauksessa. Eikä siis sekoteta pokerisivuja tähän!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Petteri Järvinen kirjoitti...

Tommi oli todennäköisesti mukana T6Poker koijauksessa. Eikä siis sekoteta pokerisivuja tähän!

Kiitos täsmennyksestä, kyse oli tosiaan T6Pokerista: http://keskustelu.suomi24.fi/t/6378522/t6-pokeri-konkurssissa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.radiorapu.com/tag/onecoin/

Tommi puhuu itsensä pussiin

Anonyymi kirjoitti...

Bitcoinissa algoritmi on yksinkertainen SHA-tiivistefunktio (Onecoinin funktio on salainen), mutta Bitcoinissa siitä tehdään tarkoituksella vaikea, jotta valuutan syntyvauhtia voidaan rajoittaa ja lopulta pysäyttää kokonaan.

Mitäköhän tässä tarkoitat. Bitcoinissa kolikoiden rajattu määrä perustuu jakolaskuun, ei SHA-funktioon. Syntyvien kolikoiden määrä puolittuu noin neljän vuoden välein.

Onecoinistit olisivat muuten samalla energialla, jonka ovat käyttäneet pyramidien rakenteluun, voineet luoda ja markkinoida oikean kryptovaluutan. Osa niistä on noussut miljoonien arvoiseksi melkein ilman markkinointia. Ilmeisesti tämänkaltaiset ihmiset eivät edes osaa kuvitella muuta liiketoimintaa kuin ponzit ja huijaukset.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä menee viimeisetkin uskottavuuden rippeet Uunokolikon jäseniltä. Minkään asiallisen yrityksen edustaja EI viljele tappouhkauksia. Kasvakaa aikuisiksi isot miehet... ja naiset.

Anonyymi kirjoitti...

Siitähän nämä OneCoin tyypit on tosi hauskoja, että yhteenkään väitteeseen he eivät ole vastannut tai antanut selitystä, jos OneCoinin toimimattomuutta on epäilty. Kaikkeen vastataan vain "katsotaan" tai että "höpöhöpö". Maajohtaja Vuorinenkaan ei pystynyt vastaamaan epäkohtiin radio rockilla, eikä myöskään radio ravun haastattelussa.

Joka paikassa kehoitetaan vain olla lukematta Petterin blogia, Muroa tai Suoli24 palstaa. Miksi ihmeessä kukaan ei halua korjata väittämiä palstoilla joissa selkeästi on tietoa esim kryptovaluutoista? Luulisi muropoikien rahatkin kelpaavan jos homma on ihan rehellisellä pohjalla?

Täälläkin coinistien "fiksuin" anti on ollut haukkua Petteri pelleksi ja kehoitukset imeä munaa. Omituinen keino rakentaa verkostoa...

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mitäköhän tässä tarkoitat. Bitcoinissa kolikoiden rajattu määrä perustuu jakolaskuun, ei SHA-funktioon. Syntyvien kolikoiden määrä puolittuu noin neljän vuoden välein.

Itse louhintafunktio on yksinkertainen SHA, ei siis mikään vaikea palapeli. Siitä tehdään keinotekoisesti vaikea difficulty-arvoa nostamalla (vaaditaan lisää nollia ennen kuin SHA-tulos hyväksytään), jotta louhinnan nopeus pysyisi vakiona konetehon kasvusta huolimatta.

Kolikoiden määrän puolittuminen neljän vuoden välein on eri asia, mutta viime kädessä juuri se takaa, että kolikkoja syntyy vain rajallinen määrä.

Onecoinistit olisivat muuten samalla energialla, jonka ovat käyttäneet pyramidien rakenteluun, voineet luoda ja markkinoida oikean kryptovaluutan.

Tätä olen itsekin ihmetellyt. Bitcoinissa olisi paljon korjattavaa ja uusi, paremmin suunniteltu kryptovaluutta voisi yleistyä juuri suosittelumarkkinoinnin avulla. Mutta ei sillä tavalla kuin Onecoin tekee, vaan pitämällä algoritmit ja ennen kaikkea lohkoketju avoimena alusta lähtien.

Raataja kirjoitti...

Eihän suosittelumarkkinoinnin tavoin voi menestyä mikään, koska mistä repäistään ne eurot, jotka maksetaan suosittelijoille?

Niimpä. Ilmasta

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ne voitaisiin repäistä transaktiokuluista. Eivät tietenkään olisi kovin suuria, mutta jos transaktioita olisi jokaisella käyttäjällä satoja vuodessa ja omassa haarassa olisi satoja ihmisiä, kyllä niistä muutama euro kertyisi. Ei tosin pääsisi "rikastumaan nukkumalla".

Anonyymi kirjoitti...

Huh huh, vihdoinkin sain luettua muropalstan Zinzino ja OneCoin ketjut kokonaisuudessaan! Ei vienyt kuin muutaman kuukauden. Samoin sijoitin vitosen Longplayn verkostomarkkinointiartikkeliin - oli muuten ihan hyvin kirjoitettu ja sopii etenkin sellaisille, joille tämä ponzimaailma ei ole tuttu.

On ollut mielenkiintoista seurata tätä verkostomar...kusetus touhua, etenkin kuin eräs tuttuni on alkanut houkuttelemaan isääni niihin mukaan. Zinzinossa on kyse selkeästä pyramidihuijauksesta, mutta onneksi he sentään kauppaavat vielä oikeaa tuotetta (kahvia, kahvikoneita ja käärmeöljyä). Ehkäpä joku saa niistä jotain iloa (ylihintaista sontaa). Kuten 1coin4eva jo ylempänä kommentoikin, niin OneCoin taas tuntuu olevan pelkkä kusetus. Se saattaa näyttää verkosto/pyramidi/ponziviritykseltä, mutta uskon että kyseessä on ihan puhdas vedätys. Nerokas sellainen. Uskon, että Ruja ja kumppanit eivät koskaan suunnitelleet siitä mitään niin suurta ja suosio kenties yllätti. Kaikille verkostomarkkinointiin uskoville OneCoin on märkä päiväuni ja haaveet massipäälikköydestä varmasti pitää rahanpumppaamisen kusetukseen vauhdissa.

Eniten tässä koko OneCoin painajaisessa ihmetyttää se joukkohurmos, joka tuntuu valtaavan kaikki verkostohuijauksiin lähtevät. Samoin täysi sokeus millekkään vasta-argumenteille. Tämä homma haisee jo kilometrien päähän! Tässä muutamia huomioitani:

-Jos haluat tähän mukaan on sinun ostettava todella kallis koulutuspaketti, jota vastaan saat OneCoineja ja muita tokeneita, joiden funktio ei ole ainakaan minulle selvinnyt. Syy on varmasti se ettei koulutuspaketeilla rahastamisesta voi haastaa oikeuteen, toisin kuin feikkirahan myymisestä.
-Näkyvimmät tunkittajat ovat verkostokusetuksen konkareita. Samat naamat siis pyörii koijauksesta toiseen. Tässä vaiheessa hälytyskellojen pitäisi jo soida.
-Jos et pyöri verkostomarkkinointifoorumeilla tms. muropalstalla, et luultavasti ole koskaan kuullutkaan OneCoinista. Jos OneCoin on todellakin loistava ja hyvä sijoitus niin eiköhän tässä olisi mukana isompiakin sijoittajia kuin Pihtiputaan ABC:n Pena.
-Supertietokoneet Rujan kellarissa, OneCoinin auditointi sekoilu. Uskoo ken tahtoo. Tästä saisi ihan oman artikkelin.
-Totaalinen kelpaamattomuus maksuvälineenä. Jos OneCoinilla on kerran jo älyttömät määrät tunkittajia ja jäsenmäärä kasvaa, luulisi että tässä vaiheessa OneCoinia voisi jo käyttää maksuvälineenä edes siellä Pihtiputaan kulmakioskilla. OneCoinin antamat debit-kortit ovat iso vitsi. Jotta voisit käyttää OneCoineja, tulee ne muuttaa OIKEAKSI rahaksi (huom. onecoinilaiset, en tarkoita monopolirahaa, aku ankka dollareita tai zinzino krediittejä tms.) ja ladata debit-kortille, jonka pieni vauvakin saisi jos osaisi kävellä läheiseen pankkiin.
-Pankin ostaminen. Hah hah! Minkäs pankin ne ostikaan. No Hermes pankin Karbian saarilla! Seems legit. Eiku sori, ei me ostetukkaan Hermes pankkia vaan se oli... Heh... Niin mikäs se olikaan?

Anteeksi, mutta tällä määrällä rahaa mitä hölmöiltä on kerätty, luulisi Rujan jo kehitelleen oikean valuutan. Mukana on kuitenkin huippukonkarit aikaisemmista verkostohuijauksista, jotka selkeästi osaavat myydä. Tai luulisi jonkun yrityksen jo hyväksyvän OneCoinit maksuvälineenä. Jos se kerran on tulevaisuuden raha niin miksei Pihtiputaan kulamkioski hyväksy sitä maksuvälineenä? Sehän olisi loistava juttu! OneCoinin arvohan vaan kasvaa! Jos asiakas maksaa sinulle suklaapatukan yhdellä OneCoin kolikolla, niin eihän sitä tiedä vaikka kolikon arvo olisi seuraavana päivänä tuplaantunut. Kolikot on saatava nyt heti liikenteeseen! Eihän se käy että ihmiset istuvat rahan päällä kotona. Nyt yritykset hyväksymään OneCoineja!!!

Anonyymi kirjoitti...

Edellisen kirjoittajan listan kolmatta kohtaa täydentäen: jos joku keksisi oikeasti mullistavan rahantekomenetelmän, niin kummalla tavalla hänen olisi mahdollista helpommin haalia kokoon tarvittavat sijoitukset – 1) demoamalla järjestelmää muutamalla valitulle suursijoittajalle vai 2) kehittämällä monimutkainen suosittelijaverkosto, joka esittelee järjestelmää tuhansille tuulipukutyypeille, joilta tyypillisesti irtoaa vain muutamia tuhansia per nuppi? En keksi yhtään argumenttia, joka olisi vaihtoehdon 2 puolella. Ja ennen kaikkea: vaihtoehtoa 2 käyttäneitä tahoja on ollut useita – ovatko yhdessäkään niistä rivisijoittajat rikastuneet? Ulosotossa olevia WinCapita-rahoja ei lasketa.

Anonyymi kirjoitti...

Ja OneCoin koulutuspakettien ostaminen ei kun lisääntyy mukavalla tahdilla eli markkinoikaa vaan lisää täälläkin. Pääasia että OneCoin asiaa nostetaan esille, sehän lisää sen tunnettavuutta!

Anonyymi kirjoitti...

Jo pelkästään tuo että kryptovaluutta.org, tulevaisuudenmaksuvaluutta.com, kulutusluottotieto.com sivut ovat tehty harhaanjohtamaan, Pitäisi olla tunkeille se viimeinen naula arkkuun. Kaikki odottelee sormet ristissä jos sittenkin. Turha toivo,rahat meni ellei vielä pysty jotain pientä nostamaan niin nyt on korkea aika.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tämäkin melkein naurattaa: ainoa sivu, joka noteeraa Onecoinille arvon, on ilmeisesti yhtiön oma xcoinx.com.

Sen FAQ-sivu http://xcoinx.com/faq on kopioitu suoraan Bitcoineihin liittyvän Bitstampin relaunch-faq:sta eli https://www.bitstamp.net/article/relaunch-faq/

Pelkkää kulissia, kopiointia ja ku...ta kaikki.

Anonyymi kirjoitti...

Äh, vanha juttu. OneCoinista ei puhu muut kuin tunkit ja tunkeille naureskelijat. Ja nekin vain Suomi24:n verkostokusetusfoorumeilla.

Anonyymi kirjoitti...

Luulis jo näillä tiedoilla jonkun 45 minuuttia tyyppisen ohjelman tekevän tästä jutun. Monta ketkutustahan he ovat tuoneet julkisuuteen. Tässäkin voisi pelastua vielä muutaman piruparan rahat.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tämän on hankala aihe paitsi KRP:lle, myös toimittajille.

Ylen taloustoimittaja kävi Onecoin-tilaisuudessa Helsingissä helmikuussa, haastatteli Rujaa, ja meni samaan halpaan kuin yleisökin.

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan mulla liian hyvä kotikasvatus? Kuuntelen kaiken maailman huijareita ihan tosissani enkä sano pahasti edes ilmiselvälle vedätykselle. Onecoinista kuulin vanhalta kaverilta, mutta kusetuksen käry oli liian vahva jopa minulle. Kiitos Petterille kun jaksat pitää yllä keskustelua tästä Onecoinista, olet luultavasti pelastanut useiden kaltaisteni herkkäuskoisten rahoja. Onnea vain maajohtaja Tommi Vuoriselle, uusia kavereita saa siellä Thaimaassa kun maa polttaa jalkoja tällä kylmässä Pohjolassa. Kyllähän se sitoutumattomalta poikamieheltä käy.

Anonyymi kirjoitti...

No moni julkkiskin on tässä jo mukana ihan sieltä "toimittajista" asti=)

Anonyymi kirjoitti...

Toivon tosiaan ettei nämkin huijarit pääse tästä rannoille makoilemaan ja kerskailemaan tällä, Ihmetytti alusta asti kuinka tässä on niin paljon suomalaisia ponzihuijareita mukana. Suomi on näemmä hyväuskoisten shangri-la.

Anonyymi kirjoitti...

Ihmiset täällä Suomessa ovat ihan himmeitä verrattuna ruotsalaisiin. Suomalaisille juntti einareille kaikista pahinta myrkkyä on kun toinen suomalainen menestyy ja kukoistaa kunnolla. Parjaamassanne Tommissa on sentään miljoona kertaa enemmän miestä kuin teissä tälläkin palstalla kitisevässä suomalaisessa lammaslaumassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tampioonecoin MuroBBS palstalla... ja siinä olen minä itse https://www.facebook.com/antti.suhonen.1976

Ja samalta hienoa ja asiallista kirjoitusta MuroBBS palstalla... Tommi Vuorinen voitko ottaa mitä muhun yhteyttä haluan vetää rujaa tissien väliin. Valtio makso noi just edelliset.varmaan tuli sankollinen.

VITUN SAIRAS PASKIAINEN on tuo Antti Suhonen ja tuet saatanan Petteri tällaisia hulluja, eli pöpilä on oikea paikka sinullekin, jos tuet tuollaisia mielisairaita paskiaisia!

Anonyymi kirjoitti...

Mieltäni häiritsee se , että porukka petterin johdolla huutaa kovaa, että tää on pelkkää kusetusta. Näyttäkää minulle sekä muille faktaa, että tää on kusetus eikä vaan arvio teidän omasta mielipiteestä. KRP tutki asiaa EI rikosta. Se että tähän hommaan ei ole ketään pakotettu mukaan. Jokainen tekee oman päätöksen se että ei osaa kertoa asian ns. riski puolija ja menettää kaveri suhteensa perheensä ei ole Onecoinin vika vaan sen markkinoijan. Kaikille joille itse olen asiasta kertonut kerron riski. Töpseli irti seinästä, arvo ei nouse jne. ne täytyy vaan osata mietää. Mutta siihen asti kun ei kukaan virallinen taho ole sitä huijaukseksi todennut antaa sen jatkua. Tapaus Anneli Auren hyvä esimerkki. varmaan 90% ihmisistä on sitä mieltä, että hän oli murhan takana. Porukka oli valmis tuomitsemaan hänet heti kuikas kävikään?? Toiseksi ihmisten täytyy nyt muistaa elämme nopea vallankumouksen aikaa kaikki pitäisi tapahtua ja heti. Itse luotan siihen, että homma saadaan toimimaan ajan saatossa tämä vaatii aikaa ja rahaa saavuttaakseen edes jonkunlaisen toiminta pohjan. N.S start up firma. ei mikään firma ole valmis heti ekana vuonna menee useita vuosia kun hommat toimii. Joku sanoi mikään verkostomarkkinointi firma ei toimi.Maailmassa on monia verkosto firmoja mitkä toimii. Zinzino ollut marrkinoila 10v vielä täällä porukka huutaa se on ponzi. Voi herra jumala sentään. Ei ole minun vika että ette uskalla elää elämäänne ja ottaa riskejä. En väitä, että onecoin tulee muuttamaan elämääsi. Jokainen kehuu omaa tuotettaan se on päivän selvä. Muistetaan tuomitaan vasta sitten kun on todeksi todettu. Miksi bitcoin ei käy joka paikassa maailmassa vaikka se on ollut jo 2008 vuodesta lähtien. Se joka ei jaksa odottaa kehitystä se on mulle ihan sama. P.S olen saanut tuloutettua jo omani "sijoittamani" rahat takaisin omaan koti pankkiini ja myynnit jatkaa taas pienen viiven jälkeen. Viivettä voi kutsua, myös sanaksi kehitys, joku sanoo sitä lisäajaksi kusetukselle.:) se on taas jokaisen oma mielipide. Hyvää ja rauhallista joulua ja uutta vuotta. T:onecoinilainen.
P.S.S Miksi onecoinilaisiltä pitäisi pistää pää poikki?? Jos et uskalla käsitellä riskiä niin älä osta mitään äläkä käytä mitään.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mieltäni häiritsee se , että porukka petterin johdolla huutaa kovaa, että tää on pelkkää kusetusta. Näyttäkää minulle sekä muille faktaa, että tää on kusetus eikä vaan arvio teidän omasta mielipiteestä

Ihan oikeutettu kysymys. Toistaiseksi Onecoinia ei voi todistaa sen paremmin huijaukseksi kuin menestykseksi, juuri niinhän poliisikin totesi. Onecoinissa ongelma on se, että kerrotut faktat ovat ristiriitaisia, lupaukset eivät ole toteutuneet, ilmenee koko ajan uusia epäselvyyksiä eikä lupaus lohkoketjun avaamisesta myöhemmin voi yksinkertaisesti pitää paikkansa. Se on käytännön mahdottomuus. Ei siis ole vaikea valita, kumpaan vaihtoehtoon uskoo - paitsi jos on itse sijoittanut rahojaan ja rakentanut verkoston, joka hyödyttää koko ajan itseä.

Vertaus Aueriin ei ole ollenkaan huono. Oikeus ei todennut Aueria syyttömäksi vaan katsoi, että todisteet eivät riitä tuomitsemiseen. Tässä on iso periaatteellinen ero.

Anonyymi kirjoitti...

Muron sivuilla on juuri mms. Tampiocoinin pitkä listaus lähteineen. Kyllä sitä voisi jo faktaksi kutsua :) Yksi näiden nimettömien palstojen periaate on että se koira älähtää johon kalikka kolahtaa,joten tuon agressiivisen kritiikin lähde on helppo päätellä tulevan sellaiselta taholta jolla on eniten pelissä :) muron sivuilla puolustuspuheita ei juuri ole tai ne on hyvin lyhyitä. Haluaisin kyllä sijoittana myös kuunnella kritiikin ensin ja puolustaa sitten jos olen täysin varma.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Auer on syytön oikeuden päätöksellä mihensä murhaan, jonka hovioikeus on vahvistanut. Hän on ollut sitä koko ajan.
YK:n ihmisoikeusjulistuksen 11 artiklassa: Jokaisen rikollisesta teosta syytteessä olevan henkilön edellytetään olevan syytön siihen asti kunnes hänen syyllisyytensä on laillisesti todistettu julkisessa oikeudenkäynnissä, jossa hänelle turvataan kaikki hänen puolustustaan varten tarpeelliset takeet.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Syytt%C3%B6myysolettama

Petteri Järvinen kirjoitti...

Totta, "syytön" tarkoittaa hieman eri asiaa juridiikassa ja yleiskielessä.

Teon tehnyt syyllinen voi saada oikeudesta vapauttavan päätöksen, jolloin hän on juridisesti syytön.

Anonyymi kirjoitti...

olen saanut tuloutettua jo omani "sijoittamani" rahat takaisin omaan koti pankkiini ja myynnit jatkaa taas pienen viiven jälkeen.

Eli lähetät Rujalle rahaa. Rujalla on kone, joka "louhii" eli luo rahaa tyhjästä. Ruja lähettää sinulle rahaa takaisin. Täytyy ihmisen olla aika yksinkertainen jos tähän uskoo.

Onecoin muistuttaa jossain määrin Bitcoinin pilvilouhintahuijausta, mutta Onecoin ei edes periaatteessa voi olla muuta kuin huijaus. Bitcoin-pilvilouhija voisi periaatteessa olla rehellinen, vaikka ei sitä todennäköisesti ole.

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi saada vapauttavaa päätöstä, jos on syyllinen. Ei oikeus voi tehdä sellaista päätöstä, että ihminen on silti syyllinen johonkin, mutta todisteet eivät riitä häntä tuomitsemaan tehdystä rikoksesta. Silloinhan syyttömäksi tuomitun varjolle jää ikuinen epäilys syyllisyydestä. Oikeus ei voi antaa mainitsemaasi tuomiota kertomallasi tavalla, vaan niin, että on tekoon syyllinen, tai syytön. Sehän nyt kuuluu jo ihmisen oikeusturvaan ja ihmisoikeuksiin, että em. epäilystä ei jää, kun tuomio on julistettu. Se, mitä kerroit asiasta, on syyttäjien ja median retoriikkaa jutusta. Eräs valtakunna syyttäjä jätti aikoinaan
syytteen nostamatta, kun syytekynnys ei ylittynyt, mutta sanoi silti lausunnossaan, että epäilty oli silti syyllistynyt jollain lailla asiaan. Tällöin epäilylle jäi ihmisten silmissä ikuinen leima mahdollisesta syyllisyydestä. Hän nosti kanteen syyttäjää vastaan,
ja voitti jutun. Syyttäjä joutui oikaisemaan jutun ja pyytämään anteeksi, sekä valtio velvoitettiin maksamaan vastaajalle vahingonkorvaukset. Tässäkin yksi esimerkki syyttömyysolettamasta. Niinpä oikeuskaan ei voi tehdä em. päätöksiä tuomioistaan. Tuntuu siltä Petteri, että sinä vouhkaat vähän samalla lailla tämän OneCoinin kanssa, puhut paljon, mutta et vaivaudu ottamaan asioista selvää.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Takavuosina oli tapaus, jossa kolmen miehen ryhmästä joku oli tappanut neljännen. Kaikki olivat humalassa ja syyttivät toisiaan. Oikeudessa ei voitu todistaa, kuka kolmikosta oli surmaaja, joten ketään heistä ei tuomittu.

Anonyymi kirjoitti...

:)

Anonyymi kirjoitti...

Olet sinä Petteri aikas veijari. Et sitten vastannut siihen, miksi oikeus ei voi tehdä sellaista päätöstä, että ei todennut Aueria syyttömäksi, katsoessaan todisteiden
olleen siihen riittämättömät. Vastauksellasi käännät asian toisaalle ja oletat oman juttusi ohella, että kertomani juttu valtakunnan syyttäjän virheestä olisi tarua. Juttu on totisinta totta ja tuo silloinen valtakunnansyyttäjä oli Ari-Pekka Koivisto ja epäilty oli Peter Fryckman.

http://www.hs.fi/kotimaa/a1406003856292

Syyttömyysolettamaa noudatetaan molemmissa tapauksissa, että vastaajaa vastaan ei jää
minkäänlaisia epäilyksiä, jos päätös on syytön. Tässä asiassakin puhut muunneltua totuutta,
vastoin parempaa tietoa. Mites OneCoin? Paljon puheita, mutta vähän villoja.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ilta-Sanomien uutinen Auerista:

Kun otettiin huomioon lukuisat ulkopuoliseen tekijään viittaavat seikat ja se, ettei Auerin ollut selvitetty lavastaneen rikospaikkaa, Auerin syyllisyydestä jäi vähintäänkin varteenotettava epäily. Näin ollen hovioikeus katsoi jääneen näyttämättä, että Auer olisi tappanut Lahden syytteen teonkuvauksissa esitetyin tavoin. Syyte murhasta tai taposta oli sen vuoksi hylättävä.

Missään ei puhuta syyttömyydestä vaan siitä, että syyte on hylättävä riittämättömän näytön vuoksi.

Tässä asiassakin puhut muunneltua totuutta, vastoin parempaa tietoa. Mites OneCoin? Paljon puheita, mutta vähän villoja.

Sinulla tuntuu riittävän paljon puhetta, mutta nimettömyyden turvin onkin helppo huudella.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt puhutaankin oikeuden päätöksestä ja se oli syytön, eikä mitään muuta, piste.

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla tuntuu riittävän paljon puhetta, mutta nimettömyyden turvin onkin helppo huudella.

Blogissasihan on valinta, jota saa vapaasti käyttää. Ei kai sitä voi estää.

Anonyymi kirjoitti...


olisi varmasti moraalisesti oikein kertoa tilaisuuksissa ihmisille että esim Premium(12500e) Paketin ostaja
saa odottaa noin 5549 viikkoa ja 52 viikkoa on vuodessa... yli satavuotta ennenkö voi etes ajatella että rahaa voisi saada takasinkin päin. Ei ole pojat kovinkaan pitkäaika:D Eiköhän tässä tullut nyt selväksi mikä tämä on... Vai onko tämä jokin uusi sukupolvelta- toiselle perinnön siirto ?:D

http://benzmith.tumblr.com/image/133022063961


esim tässä taulukossa ostajia ei näy ollenkaan kaikki on vaan myymässä miten se voi olla mahdollista
eihän silloin synny kauppaakaan jos on vaan myyjiä eikä ostajia ollenkaan..

ei tälläinen järjestelmä todellakaan voisi pysyä millään kasassa jos tätä vähänkin ajattelee että julkinen kaupankäynti olisi mahdollista kuka nuo monet miljardit virtuaalikolikot ostaisi ja mihin hintaan ? Kun yhtiö ei ole enää pitämässä hintaa ylhäällä
kuka hullu niistä maksaisi yhtään mitään... Nyt kyllä heittää monella ihmisellä kyllä aika pahasti

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1K38mRVG2ZVtYUsHJqVyfq2lLkcucURXpi4KZdpdfgxU/edit?pref=2&pli=1#gid=0

Anonyymi kirjoitti...

Jos yhtiö on ostamassa sehän on aivan mieletön riski silloin, kun kolikoilla ei ole arvoa ollenkaan reaalimaailmassa yhtiöhän menisi silloin nurin.... Eli yhtiö ei osta mitään kolikkoja en usko ne on vaan ns excell taulukon tapaan olemassa ja yhtiö sitten muka on ostavinaan ja poistaa vaan kolikon koko järjestelmästä... Muutoinhan yhtälö olisi seuraavanlainen yhtiö hyvää hyvyyttään ostelee aina vaan korkeampaan kurssiin kolikkoa ja tekee itse tappiota kokoajan ja lahjoittaa rahaa näille jotka ostaa jonkin koulutuspaketin...

Ihan älytön ajatuksenakin

Raataja kirjoitti...

Eipä voi edelliseen sanoa muuta kuin että kuvailemasi kaltainen tilanne on juuri tavoitteenakin. Erotuss otetaan sitten omaan taskuun. Juuri kaikki ponzi-huijaukset toimivat näin

Anonyymi kirjoitti...

Toistaiseksi Onecoinia ei voi todistaa sen paremmin huijaukseksi kuin menestykseksi, juuri niinhän poliisikin totesi. Onecoinissa ongelma on se, että kerrotut faktat ovat ristiriitaisia, lupaukset eivät ole toteutuneet, ilmenee koko ajan uusia epäselvyyksiä eikä lupaus lohkoketjun avaamisesta myöhemmin voi yksinkertaisesti pitää paikkansa. Se on käytännön mahdottomuus.

Mihin perustat väitteesi, ettei lupaus lohkoketjun avaamisesta myöhemmin voi pitää paikkaansa?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Se on looginen mahdottomuus, joka on seurausta lohkoketjun toimintaperiaatteesta. Jälkikäteen hajautettu lohkoketju on kuin rautakettinki, jonka toinen pää on kiinnitetty kattoon serpentiinillä.

Jykä kirjoitti...

Eikö teillä muuta elämää oo? nauranu näille teidän kirjotuksille jo tovin. Petteri on melko uuno, joka luulee olevansa joku alfapäällikkö. viestit jotka ei miellytä silmää tai muuten vaan loukkaa niin poistetaan. Anna kaiken näkyä. Jos ette oo sijottanu niin mitä te kitisette? Ei teidän elämä siitä mikskään muutu eikä horju. Tuntuu että ootte vaan porukkaa joilla sitä elämää ei vaan oo. Mielenkiinnosta ku sain linkin niin tulin lukemaan, mutta aasejahan täällä vaan on jotka vois nähdä että tietokoneen sammuttaa niin voi elääkki? vai voiko? ei muuta.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta kun koko onecoinin toiminta/tulevaisuus perustuu tuohon lohkoketjuun. Lohkoketjun hajauttaminen jälkeenpäin on looginen mahdottomuus jonka jokainen lukutaitoinen voi käydä toteamassa. Eikö tämä fakta merkitse mitään onecoinissa mukana oleville?

Blogger kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Blogger kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.