sunnuntai 9. helmikuuta 2020

NewLife 0 vuotta

Ensimmäisen Onecoin-bloggaukseni vuosipäivinä olen kirjoittanut katsauksen tuoreisiin tapahtumiin.

Nyt tilanne on toinen, sillä kolikon takana oleva Onelife-verkosto on käytännössä kuollut ja korvattu uudella. Johto ja nimi ovat vaihtuneet, vain uhrit ovat pysyneet samoina. NewLife-verkosto jatkaa pahasti ryvettyneen Onecoinin perintöä ja yrittää puhaltaa henkeä jo hiipuneeseen huijaukseen. Verkoston uudet johtajat ovat vietnamilainen kapteeni Simon Le ja apukapteerni King Jayms, kotipaikka Trinidad ja Tobago.

Voisiko olla niin, että OneLife-toimintaa aletaan siirtää NewLife-nimelle, jotta vanhan nimen painolastista päästäisiin eroon?

NewLifen 3.2.2020 päivätty uutiskirje kääntää kaiken päälaelleen:
The incorrect information that was shared was to receive coins (cryptocurrency) that would increase in value, then cash out for Fiat currency when the exchange is launched (totally wrong information). Did you have that same experience?
Consequently, this communication, seeks to provide correct and sound information, news and updates. Ensuring that going forward, everyone who is part of this project would fully understand the goal and concept of the Company.
Let me first say we are sorry that the incorrect information was disseminated, but we intend to correct that and to ensure that henceforth the correct information about OneAcademy and our One Ecosystem is circulated and shared globally.
Tommi Vuorinen on siis jakanut virheellistä tietoa luvatessaan vuosien ajan kolikon muuttuvan pian vapaasti vaihdettavaksi ja siihen tehtyjen sijoitusten antavan hyvän tuoton. Ja miten kävikään ajatukselle tuoda pankkipalvelut pankittomille? Ei tuotu, heiltä vietiin rahat huijarien taskuihin.

Nyt oleellista onkin ekosysteemin kasvattaminen, kunnes saadaan 10 miljoonaa jäsentä ja miljoona kauppiasta. Siihen asti Onecoin toimii vain DealShaker-alustan sisäisenä leikkirahana, jolla voi ostaa tavaroita ja palveluita toisilta jäseniltä.

Tällaisella leikkirahalla ei ole mitään tekemistä kryptovaluutan kanssa. Viimeistään nyt verkoston jäljellä olevien jäsentenkin pitäisi ymmärtää tulleensa huijatuksi ja vaatia selityksiä Vuoriselta. Rahat takaisin tai rikosilmoitusta pöytään.

Moni onecoinisti on tyytymätön uusien kapteenien valitsemaan linjaan. He vaativat yhä pörssin avaamista, kuten luvattiin. Mahdollisuus käydä leikkirahalla kauppaa DealShakerissa ei paljon lämmitä. Mitä kauppias tekee saamillaan arvottomilla Onecoineilla? Eihän niitä voi viedä edes kirjanpitoon, kun niillä ei ole arvoa.

Pitkäaikaisia Onecoin-jäseniä ja johtajia (Arto Ylitalo, Markku Taipale) onkin vaihtanut Onecoinin hajoamisen toiseen haaraan. Veselina Valkova ja Habib Zahid ovat perustaneet Circle of Finance -nimisen kuvion (myös nimellä Invicta), jonka sisällöstä ei ole vielä tietoja. Verkoston voima ja luottamus omiin sponsoreihin on niin suurta, että moni jäsen on liittynyt kilpailevaan verkostoon, vaikka sen pitäisi tietää Onecoin-tilin jäädyttämistä ja rahojen menetystä. Ilmeisesti jäsenet eivät itsekään näe Onecoin-tileillään suurta arvoa, kun ovat valmiita riskeeraamaan kaiken. Ehto, jonka mukaan jäsen menettää jopa satojen tuhansien eurojen arvoisen position liittyessään kilpailevaan verkostoon on ilmiselvästi kohtuuton ja siten pätemätön, mutta sitä tuskin koskaan tullaan testaamaan oikeudessa, koska Onecoineilla ei ole arvoa.

Newlifen uusi johto ei näytä vakuuttavalta, jäsenlaskuri kasvaa nykyisellään vain 50-100 verran vuorokaudessa.

Yhdessä suhteessa Newlifen uusi johto jatkaa edeltäjiensä linjoilla: We are a Company that stands for transparency (huutonaurua!).

Lisäys 12.2.2020: Yahoo News siteeraa Coinrivetin uutista, jonka mukaan USA:n salainen palvelu alkaisi jahdata kryptovaluuttahuijareita -- ilmeisesti siis myös etsiä Ruja Ignatovaa. Ehkä vihdoin saamme tuloksia?

Lisäys 15.2.2020: Onecoinin arvoa ei ole nostettu yli vuoteen. Toisaalta Onecoinin teoreettisella arvolla ei ole merkitystä, koska valuuttaa voi käyttää vain sisäisesti ja silloin ostot ja myynnit kompensoivat toisiaan. Kiinnostava tilanne: valuutta, jonka arvolla ei ole merkitystä (koska vaihtokurssia ei pörssin puuttuessa ole eikä ilmeisesti myöskään tule).

242 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   201 – 242 / 242
Petteri Järvinen kirjoitti...

Seuraan kyllä. Viimeinen vuorokausi 1 (yksi!), edeltävä 3, sitä edeltävä 116.

Juha L kirjoitti...

Nyt on Onecoinisteilla juhlan paikka. Konstantin on vapautettu. Tämän voi tarkistaa sivulta: https://www.bop.gov/inmateloc/

Onecoinistit tulevat takuu varmasti väittämään valheellisesti että hänet vapautettiin koska hän oli syytön. Näköjään tunnustaminen ja todistajana toimiminen todellakin kannatti.

Veikkaan että nyt kyllä nähdään sellaista propagandaa Onecoinisteilta ettei tosikaan, kun homma väännetään valheilla aivan toiseksi mitä se on.

Tämä oli ihan mahdollinen lopputulema joka todettiin jo oikeudenkäynnissä: Konstantin tunnustaa että OneCoin on huijaus ja toimii syyttäjän todistajana, ja mahdollisesti ei tule enempää rangaistusta kun mitä on MCC:ssä istunut.

Enpä usko että Konstasta hirveästi enää kuullaan. Vaikka olisihan se hienoa jos Konsta toteaisi sosiaalisessa mediassa että lopetetaan tämä huijaus.

Onecoinistit tulevat toki valehtelemaan että Konsta vapautettiin syyttömänä ja vapautuminen todistaa että Onecoin on laillinen ym. bullshittia mitä nämä huijarit yleensä nyt keksivät.

5K letter time server
^ sivulta 25: https://www.courtlistener.com/recap/gov.uscourts.nysd.482287/gov.uscourts.nysd.482287.191.0.pdf

Anonyymi kirjoitti...

Petteri, Konstantinin aikakirjat ts. täysi tunnustus olisi mahdollisesti uuden blogipostauksen arvoinen. Mukana tietysti parhaat lainaukset:

Q. Starting first with the wire fraud crimes. What made you
guilty of those crimes?
A. I was working for the fraud scheme OneCoin, making false
representations to investors to get their money.

----

Q. Approximately how much money did Ruja make from OneCoin
before she disappeared?
A. Over 500 million.
Q. Where did that money come from?
A. From OneCoin investors.
Q. Was any of that money that Ruja made by investing in
OneCoins?
A. Can you rephrase the question?
Q. The money that you referenced, you said it came from
OneCoin investors. Is that correct?
A. Yes.
Q. Did Ruja make any of that money by investing herself into
OneCoins?
A. No.
Q. Did you make any money yourself by investing into OneCoins?
A. I never invested into OneCoin.
Q. Did she ever invest in OneCoins?
A. No.

------

Q. Approximately how much money did Ruja receive that came
from investors?
A. Until she left I think it was more than half a billion.
Q. When the money would get sent back to Ruja can you describe
how that process would work?
A. Various companies it would be transferred to will be
several companies as kind of middlemen and in the end there
will be an account that is only controlled by Ruja.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Nyt on Onecoinisteilla juhlan paikka. Konstantin on vapautettu. Tämän voi tarkistaa sivulta: https://www.bop.gov/inmateloc/

Konstantinin nimi poistui hausta jo viime vuoden puolella. Hänen nykyisestä statuksestaan en ole saanut tietoa. Myös Sebastian Greenwoodin tilanne on kaikille arvoitus. Ei löydy häntäkään vankihaulla, vaikka uutisten mukaan mies luovutettiin Thaimaasta Yhdysvaltoihin jo vuoden 2018 puolella.

Juha L kirjoitti...

"Konstantinin nimi poistui hausta jo viime vuoden puolella."

Itse tarkistin tuolta pari päivää sitten ja silloin Konsta oli vielä vakaasti MCC:ssä.

Juha L kirjoitti...

Kyllä se olisi huomattu jos Konsta olisi sieltä poistunut jo viime vuoden puolella. Itse ainakin olen säännöllisesti tarkistellut, ja aina on MCC:ssä ollut paitsi tänään. Olet Petteri sössinyt jotain haussa..

Unknown kirjoitti...

Konsta vapautettu!! Nyt alkaa tulla propagandaa..

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ilmeisesti tein omassa haussani jonkin mokan, kun nimeä ei löytynyt.

Nyt Onecoin-väki varmaan odottaa, että Konstantin Ignatov palaa pyörittämään verkoston toimintaa tai ainakin kommentoi tapahtumia julkisuudessa. Niin mekin odotamme.

Jos Konstantin EI tule julkisuuteen, mitä siitä voi päätellä?

Anonyymi kirjoitti...


On kaiketi mahdollista, että Konsta sai vain "time served" tuomion, mutta pitäisin kuitenkin todennäköisempänä, että hänet on siiretty johonkin toiseen laitokseen.

BOP:n sivuilla annetaan mielestäbi ymmärtää, että "relesed"-statuksesta huolimatta tämä on mahdollista:

"If the listed date is in the past and no facility location is indicated, the release occurred on the date listed and the inmate is no longer in BOP custody. Note, however, that the inmate may still be on parole or supervised release or in the custody of some other correctional/criminal justice system."
(https://www.bop.gov/inmateloc/about_records.jsp)

Ja niin kauan kuin Konstan tuomiokäsittelystä ei ole mustaa valkoisella, niin pitäisin esim. todistajansuojelulaitokseen siirtämistä todennäköisempänä. Tuntuisi äkkiseltään liian armeliaalta, että 90 vuoden potentiaalinen kakku kutistuisi noin vuoden mittaiseksi, semminkin kun suuret rikoshyötysummat osoittavat rangaistusasteikkojen yläpäähän. Myös se, että vyyhtiä ei ole käsitelty loppuun, että osa tunnetuista ja tuntemattomista rikoskumppaneista -- Ruja etunenässä -- on vapaalla jalalla, puhuu täysimääräistä vapauttamista vastaan.

Juha L kirjoitti...

Tarkennetaan sen verran, että ei tiedetä onko Konstantin oikeasti vapaa, vai vain vapautettu Bureau of Prisonin hoivista. Vielä ei ole mitään informaatiota tullut Konstan tilanteesta.

BOP:in sivulla sanotaan näin:

If the listed date is in the past and no facility location is indicated, the release occurred on the date listed and the inmate is no longer in BOP custody. Note, however, that the inmate may still be on parole or supervised release or in the custody of some other correctional/criminal justice system.

Ja_e kirjoitti...

Tommi eilen:
Sivustoille voi kirjautua jälleen normaalisti.
Tänään:
Onelifen ja Dealshakerin päivitykset jatkuvat. Ole hyvä ja kokeile kirjautumista myöhemmin uudelleen.

Onko juonut hamstraamaansa käsidesiä eilen ja tänään istuessa pytyllä kohmelossa huomasi että se olikin vessapaperi jonka arvo nousi, ei one.

Anonyymi kirjoitti...

Ikävä tuottaa Petterille ja hänen kätyreilleen pettymys kun kaikki sivut toimivat normaalisti.

Onko Petteri kirjamyynti ollut suuri menestys?

Juha L kirjoitti...

Jaa se on kiva tietää että OneCoinissa uusi normaali "kaiken toimivuudelle normaalisti" ovat Phishing alert ilmoitukset, joita huijarit eivät ole VIELÄKÄÄN, saaneet poistettua. Puolen päivän homma, mutta "vallankumouksellista kryptovaluuttaa" luova yhtiö ei tähän sitte millään kykene. 😂

Huijareiden kädettömyys, yli 2 kuukautta päällä olleet Phishing varoitukset yllätykselliset käyttökatkit jne on sikäli hyvä että se varoittaa tyhmempääkin sekaantumasta tähän huijaukseen.

Mitenkäs OneLife pakettimyynti ja uusien uhrien hankinta? Onko ollut viime aikoina suuri menestys?

Anonyymi kirjoitti...

Petterille ja hänen kätyreilleen ihan vaan tiedoksi että kaikki sivut toimivat ihan normaalisti.

Miten muuten kirjasi myynti edistyy, Varmaan huikea menestys ja saat vaivanpalkkasi vuosien propakandallesi.

deckfromacard kirjoitti...

"Petterille ja hänen kätyreilleen ihan vaan tiedoksi että kaikki sivut toimivat ihan normaalisti."

- Onko Phishing-varoitus jo poissa?
- Onko splitti tullut vai tippuiko Split-barometri vain nollaan ilman splittiä?
- Onko kolikon "arvo" noussut vai tippuiko "difficulty increase barometer" nollaan ilman vaikutusta?
- Saako OneCoinit siirrettyä toiselle käyttäjälle (ei ala- tai ylälinjassa) OnePay.eu-palvelulla?
- Saako OneCoinit vaihdettua euroiksi OneForex.eu-palvelussa?
- Listaako OneLife Events-palvelu tulossa olevia tapahtumia?

OneCoinin "ihan normaalisti" on kyllä niin kaukana normaalista että se on varmaankin se paljon puhuttu "uusi normaali".

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää muuten siltä, että aika monet onecoin* ja onelife*-alkuisista www-domaineista expiroituvat tänä vuonna 2020. Täytyy olla aika kova luu, jos vielä uusii domainin. Sitten rikoksentekovälineet pikkuhiljaa lakkaavat olemasta ja katoavat bittiavaruuteen. How convenient ;-)

Ja_e kirjoitti...

Tommin ilmoitus tunkeille tänään:
ÄLKÄÄ KIRJAUTUKO, TÄMÄ ON FEIKKISIVUSTO!

Alla OneLifen logolla ja nimellä varustettu sivu jonka netti- osoite on onelifewallet.eu ja tämä tuottaa Tommille ja tukeille lisää mielipahaa sekä pitää Tommin kiireisenä.

deckfromacard kirjoitti...

"Näyttää muuten siltä, että aika monet onecoin* ja onelife*-alkuisista www-domaineista expiroituvat tänä vuonna 2020."
Itseasiasssa yhtäkään noista ei ole koskaan varattu yli vuodeksi. Uusittu yleensä päivää-paria ennen deadlinea. Sama kuvio vuodesta 2014.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä huijauksesta on ollut monta tasoa. Kun ne kaikki puretaan läpi, voi olla vaikea Tommin toitottaa että kaikki on hyvin, on aina ollut ja tulee olemaan.

Esimerkiksi kun rahaa tuli aivan huikeita summia sisään, on täysi työ pestä se jotenkin käytettäväksi. Rujan veli todisti miten satoja miljoonia rikollisia tuottoja pestiin ja prosessista voi lukea täältä: https://behindmlm.com/companies/onecoin/how-mark-scott-used-apex-group-to-launder-onecoin-funds/

Kyllähän te tunkit englantia osaatte? Nyt on aikaa opiskella todellisesta Onecoinista. Ei vain sitä mikä palvelee Tommin etuja.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onecoinin laskuri ottaa jostain syystä kierroksia. Viime vuorokausien lisäykset: 48, 60, 128, 716, 1033.

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa mukava exit, ihan (tulevaa) leffamatskua!
Globaali epidemia exitti globaalille huijaukselle. Kuinka sopivaa.

deckfromacard kirjoitti...

Kuukausi vaihtui. Maaliskuu on loppu.

- Phishing-varoitus paikoillaan
- "Splittibarometri" pyörähti ympäri (99% -> 0%), mutta splittiä ei tullut.
- "Splittibarometri" ei ole kasvanut yhtään tuosta nollasta, on kulunut nyt yli kaksi viikkoa.
- "Vaikeusbarometri" pyörähti ympäri (99% -> 0%), mutta kolikon arvo ei muuttunut.
- "Vaikeusbarometri" ei ole kasvanut yhtään tuosta nollasta, on kulunut nyt yli kaksi viikkoa.

Kaikki nämä (pieleen menevät barometrit, phishing-varoitukset, kolikon "arvo pielessä", jne.) ovat asioita jotka hajosivat tammikuussa ja piti korjaantua "ihan just".
Tammikuun jälkeen kaikki luvattiin tulevan kuntoon helmikuun aikana.
Helmikuun jälkeen kaikki luvattiin tulevan kuntoon maaliskuun aikana.
Maaliskuun jälkeen oletan että Tommi kertoo kuinka nämä tulevat kuntoon huhtikuun aikana?

deckfromacard kirjoitti...

Pikku korjaus, kolikon arvo pomppasi juuri. Tokenin arvo on entisellään, splitti on ehkä tullut tai sitten ei.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö facebookissa tapahdu mitään? Kaipaan viihdykettä...

Ja_e kirjoitti...

Koronasta huolimatta onen arvo nousee ja Tommi tuulettaa:
ONE:n arvo on päivitetty 42,43€/kpl. Onnittelut kaikille omistajille! ��

Muistn virkistykseksi Tommi julkaisee myös onen arvonnousun:

Tässä ONE:n arvonnousu vuosien saatossa.

31.05.2015 = € 0.50
05.06.2015 = € 1.05
10.06.2015 = € 1.25
10.07.2015 = € 1.55
29.08.2015 = € 1.95
29.09.2015 = € 2.45
09.11.2015 = € 3.35
10.12.2015 = € 3.95
01.01.2016 = € 4.45
05.02.2016 = € 5.25
17.03.2016 = € 5.65
27.05.2016 = € 6.25
15.08.2016 = € 6.95
25.11.2016 = € 7.85
09.03.2017 = € 9.85
Kesäkuu 2017 = € 12.45
30.08.2017 = € 15.95
22.12.2017 = € 20.75
02.09.2018 = € 26.95
14.01.2019 = € 29.95
01.04.2020 = € 42.43

HUOM!
Dealshakerin diilien hinnat päivittyvät automaattisesti uuteen arvoon.

deckfromacard kirjoitti...

Jos katsomme alkuperäistä Vuorisen "arvon" nousun lupausta:
https://pjarvinen.blogspot.com/2015/02/onecoin-verkostohuijaus-kryptovaluutalla.html
Niin hinnan olisi karkesti pitänyt olla (koska 3 vuoden kuluttua):
1/2015: 0,5€
1/2016: 10€-15€
1/2017: 20€-40€
1/2018: 50€-100€

Toteutuneet:
5/2015: 0,5€
5/2016: 6€
5/2017: 13€
5/2018: 21€

Ja jatkuu:
5/2019: 30€
5/2020: 42€?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Totta, huonosti on noussut Onecoinin arvo, ei yltänyt edes Tommin esittelemälle minimikäyrälle - optimistisesta skenaariosta puhumattakaan.

Ja 42,43 euron arvoinen kolikko on edelleen arvoton, koska sitä ei voi vaihtaa mihinkään.

deckfromacard kirjoitti...

Toki Tommin käyrä oli alun perinkin siitä mielenkiintoinen että vasemmalla on täysin eri asteikko kuin mitä nuo päälle liimatut luvut ovat - esim "50€" on kymmenen euron viivalla ja "100€" on 20 euron viivalla.
Niin ja aikajana on otsikoitu olevan "kuukausia". Kummallisesti "3 vuoden päästä" on noin 102 kuukauden kuluttua. Lienee OneCoin-vuosia nuo 34 kuukauden pituiset vuodet?

(Vaihtoehtoisesti koko graafi on luvannut että arvo olisi 10-20 euroa vuoden 2023 kesäkuussa.)

Ja_e kirjoitti...

Tommi uskoo että koronakriisi on onelle eduksi:

Koronakriisi pakottaa ihmiset opettelemaan verkko-ostamista ja etsimään vaihtoehtoisia ja vakaita turvasatamia varoilleen. Tämä globaali kriisi edistää pitkällä tähtäimellä meidän Onecoin-projektiamme.

Juha L kirjoitti...

OneCoinissa jäsenen varat ovat kyllä lopullisesti turvassa - nimittäin turvallisesti promoottorien ja Sofian rikollisten taskuissa.

Juha L kirjoitti...

OneLifen kapteeni Simon Le laittoi pillit pussiin.

Ihme jos tämä huijaus vielä jaksaa montaa kuukautta pyöriä.

https://youtu.be/mxBQ3zMRDhU

Anonyymi kirjoitti...

Kovin on hiljaista. Joko OneCoinin toiminta on lopetettu?

Ja_e kirjoitti...

Reima Liukull on aihetta juhlaan, diilien määrä kasvanut räjähtämällä:

Tervehdys OL/DS Family ������

50 Diilin rajapyykki nyt ohitettu ..wow ��Parhaimmillaan meillä oli yli 100 diiliä. Vielä kun saatais sivusto toimiin paremmin ..Kaikki uudet diilit tulee näkyviin helpolla Suomi Finland haulla ..Vanhemmat diilt löytyvät vasemmalla olevasta hakukohde etsimestä ..mutta siellä ovat hajallaan ja vaikea löytää .Tämä ongelma korjaantuu nyt ajan kanssa .
Kiitos uusille jotka ovat ottanut haasteen vastaan
ja laittaneet yksityispuolelle mielenkiintoista tavaraa
kuten Arabian kahvi astiastoa , Babysitter 4Momd
Mamaroo Keliakiakeinu’ .. Limosine Service ..Edellisen Webinaarin innoittamana he ovat lähteneet tukemaan meidän omaa DS myynti ja osto alustaa ja odotamme että nyt monet muut joilla on ymmärrystä seuraisivat mallia .
Nyt jos koskaan tarvitaan suomalaista OL/DS yhteishenkeä ! Yksityis puolella on jokaisella
varmaan jotain mitä voisi myydä DS:n kautta ja näin saatais suomen Online DS kauppias tavoite saavutettua toukokuun loppuun mennessä . Corona viruksesta huolimatta . Pysykää kotona .Peskää käsiä ! Käyttäkää myös desiaineita !Käyttäkää maskia mikäli teillä ei ole tilatkaa vaikka Wish online alustalta. Ja laittakaa yksi Diili yksityispuolella tai yrityspuolella Kun tulee meille ..vaikka vajavaisesti täytetty niin muokataan ja autetaan tekemään valmiiksi .Sen jälkeen osaa jo itse . Ja osaajia alkaa olla jo monia jotka voivat myös opastaa . Ok pysytelläänpä terveinä ! Kiitos vielä niille uusille jotka ovat ottaneet kopin ja näin tukevat meidän Kauppiasverkkoa ja ONEn käytettävyyttä .Jokainen voi miettiä voisinko minä olla myös tärkeä osa tätä ja omalta osaltani ottaisin haasteen vastaan !
Kiitos kaikille kun olette jaksaneet !
Tsemppiä ☺️������

Yhteydenotot Info@dspartnership.fi

Tunkki on kuitenkin eri mieltä:

Mika Laiho: Eipä kovin hyvin toimi, hakusanalla löytyi 5 diiliä ainoastaan

Ja_e kirjoitti...

Tommi tiedottaa että one aikoo ystävällisesti auttaa maailman taloutta koronan aiheuttamassa talous ahdingossa myymällä ylivertaista koulutusmateriaalia alehintaan:

ONELIFE YHDESSÄ

Hyvät jäsenet,

Nämä ovat vaikeita aikoja meille kaikille, kun ihmiskunta taistelee COVID-19-pandemian vaikutuksia vastaan. Me yrityksenä, itse asiassa perheenä, johon kuuluu yli 3 679 927 jäsentä ympäri maailmaa, emme voi olla välittämättä jäseniemme tarpeista.

Yhtenä maailman johtavista virtuaalivaluuttayhtiöistä olemme erittäin tietoisia pandemian taloudellisista vaikutuksista maailmantalouteen. Tässä vaiheessa on ratkaisevan tärkeää, että ihmiset altistuvat hyvälle taloudelliselle lukutaidolle. OneAcademyn tehtävänä on aina ollut luoda maailman seuraavat finanssiasiantuntijat tarjoamalla innovatiivisia koulutusmateriaaleja.

Tällä hetkellä yrityksemme on yli 190 maassa ja koulutuskurssimme ovat saatavilla 20 kielellä. Työskentelemme ihmisten kanssa kaikilta elämänaloilta, ympäri maailmaa ja arvostamme todella kunkin yksilöllisyyttä. Koulutus on asia, jota todella tuemme ja arvostamme. Haluamme tukea jäseniämme ja tehdä kaikkemme, jotta koulutuspaketimme saavuttaisivat mahdollisimman suuren määrän ihmisiä.

Tätä varten olemme päättäneet alentaa koulutuspakettien hintoja seuraavasti: * Kaikkien koulutuspakettien (paitsi NewLife ja NewLife Plus-paketit) hinta on nyt alennettu 25% * NewLife- ja NewLife Plus -pakettien hinta laskee 20%. Huomaa, että kaikki muut tarjoukset ovat tällä hetkellä kelpaamattomia, paitsi Uusi Aloitus 10K-kampanja (löydät siitä yksityiskohtaiset tiedot virallisista uutiskirjeistä).

TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Muista, että ostaaksesi koulutuspaketin pankkisiirtomaksulla tarvitset Pro Forma -laskun. Ota yhteyttä yrityksen kirjanpito-osastoon sähköpostitse invoice@onelifecorp.eu. Pysy turvassa ja terveenä!

OneLife-tiimi

Anonyymi kirjoitti...

On tämä härski ukko tämä Tommi! Onko Petterillä tai jollain muulla tietoa onko viranomaiset tehneet mitään uutta tämän kusetuksen lopettamiseksi?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ei ole kuulunut mitään KRP:ltä. Paha saa näköjään palkkansa, tässä tapauksessa miljoonia euroja. Verkostopalkkioista tulleet vero-oikeudenkäynnit ovat nekin koronaviruksen vuoksi siirtyneet tulevaisuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää muuten siltä, että aika monet onecoin* ja onelife*-alkuisista www-domaineista expiroituvat tänä vuonna 2020. Täytyy olla aika kova luu, jos vielä uusii domainin. Sitten rikoksentekovälineet pikkuhiljaa lakkaavat olemasta ja katoavat bittiavaruuteen. How convenient ;-)

Ja_e kirjoitti...

Aapo Laakson usko onen tulevaisuuteen on horjumattomalla pohjalla, häntä viedään kuin litran mittaa:

Seurasin just Onelife IMA Italia live zoomia.
Tosi hyvä meininki, eipä paljoa ihmetellä miksei ole sitä ja tätä.
Mukana oli myös Cristi Calina Romaniasta ihan huippu tyyppi, tekevät kilpaa dealshakeria Italian kanssa. Nyt oikeasti kannattaa funtsia mihin ollaan menossa, jos vain jotenkin pystyy ymmärtämään ��������!!!!

deckfromacard kirjoitti...

Kari Wahlroos kertoo Instagramissa myyvänsä "Covid-19 products" - lämpömittareita, hengityskoneita, kasvomaskeja, jne.
"Täyttää jumbojettiä niillä", ainakin omien sanojensa mukaan.
https://i.imgur.com/yQsf1Sk.png

Ja_e kirjoitti...

Ovi käy onella tiuhaan tahtiin ja Tommilla riittää selitettävää:

Uutiskirje.

Simon Le on siirtynyt syrjään kapteenin paikalta ja King Jayms on uusi kapteeni. Perusteina ovat henkilökohtaiset syyt ja näkemyserot yhtiön strategiasta. Jäsenten ei tarvitse olla huolissaan asiasta. Tämä tieto tuli minulle suoraan Simonilta.

Juha L kirjoitti...

Jäsenten ei tarvitse olla huolissaan asiasta, vaikka koko ajan lähtee porukkaa ja nyt lähti ylivoimaisesti suurin liideri - kruunun timantti Simon, jonka rahoituksella homma on tänä vuonmna pyörinyt.

Eiköhän tuossa saman tien mennyt vessanpöntöstä alas toivotut DealShaker sun muut IT-päivityksetkin. Yhtiö on PA, eikä mamma Ignatov halua sitä itse rahoittaa.

Sinnikkäästi huijaus vielä kouristelee kuolunkouristuksissa, mutta lopullinen loppu voi nyt tulla koska tahansa.

Anonyymi kirjoitti...

Petteriltä tuli uusi blogi-postaus. Jatketaan keskustelua sen alla:
http://pjarvinen.blogspot.com/2020/04/simon-le-hylkasi-onecoin-laivan.html

«Vanhin ‹Vanhempi   201 – 242 / 242   Uudempi› Uusin»