tiistai 23. tammikuuta 2018

Onecoin vastaa tiedotteellaan

Ex-maajohtaja vastaa kohuun netissä liikkuvalla tiedotteella, joka on suomennos yhtiön sivulla julkaistusta englanninkielisestä tekstistä.

"Tommi Vuorinen
22. tammikuuta kello 22:13


YHTIÖN TIEDOTE

22.1.2018 Lehdistötiedote

Arvoisat Jäsenet,

Julkaisemme OneCoin-yhtiön virallisen tiedotteen koskien viimeaikaisia median julkaisuja ilman toimituksen muutoksia:

OneCoinin virallinen lausunto koskien julkaisuja paljastetusta rikollisryhmästä, joka liittyy kryptovaluutta OneCoiniin.

22.1.2018

OneCoin-yhtiö haluaa virallisesti sanoa, että lukuisat viimeaikaiset median ilmoitukset paljastetusta rikollisryhmästä, joka on käyttänyt OneCoin kryptovaluuttaa rahanpesuun, ei ole totta ja harhaanjohtavat yleisöä.

OneCoin-yhtiö uskoo, että kaikki median väitteet ovat tulosta hyvin organisoidusta, tarkoitushakuisesta kampanjasta, jonka tähtäimenä on vahingoittaa yhtiön mainetta, sekä tuhota yhtiön liiketoiminta.

Tehtäköön yleisölle selväksi, että yhtiö ei ole koskaan osallistunut rikolliseen tai laittomaan toimintaan missään maassa, jossa se toimii, ei myöskään Bulgarian tasavallassa. Yhtiö ja sen yhteistyökumppanit ovat aina avoimesti ilmoittaneet tahtonsa tehdä yhteistyötä sääntelyviranomaisten ja median kanssa ja toimittaa minkä tahansa informaation, joka olisi hyödyllistä selventämään kaikkia sekaannuksia ja epäilyksiä, jotka liittyvät yrityksen toimintaan. Siksi, olemme erittäin yllättyneitä siitä, että meitä ei ole koskaan lähestytty, eikä kysytty selvennystä yhdestäkään maailmanlaajuisesta tiedotusvälineestä, kuten olisi voinut odottaa medialta, joka pyrkii journalistiseen ammattimaisuuteen, reiluuteen sekä objektiivisuuteen. Asia, josta voimme kaikki olla yhtä mieltä, on se, että tiedotusvälineiden pitäisi olla terveen demokratian elintärkeä tukipilari.

(Oma kommentti: yhtiö ei ole koskaan vastannut median kysymyksiin. Yhtiöllä ei ole yhteystietoja, johon kysymyksiä voisi edes lähettää, saati ketään joka vastaisi viestinnästä tai antaisi haastatteluja.)

Fakta kuitenkin on, että viime päivien aikana olemme todistaneet täysin päinvastaista, joka on melko turhauttavaa. Olemme pakotettuja toteamaan, että tämä on tarkoituksellinen hyökkäys OneCoin-yhtiötä, sen yhteistyökumppaneita, OneCoin-kryptovaluuttaa ja perustaja Ruja Ignatovaa vastaan. Mitä tällä hetkellä havaitsemme, on laskelmoitu mediamyrsky, jonka tarkoituksena on vahingoittaa yhtiön ja sen perustajan mainetta. Tavoitteena on piilottaa OneCoin-kryptovaluutan tärkeitä ominaisuuksia niin, että se esitetään täysin eri valossa, kuin objektiivisesti pitäisi.

(Oma kommentti: miksi kukaan haluaisi vahingoittaa yhtiön liiketoimintaa? Yhtiö voisi itse hälventää epäluulot kertomalla avoimesti toiminnastaan, talousluvuistaan, avainhenkilöistään ym.)

Puhdistaaksemme epäilyt OneCoinin puuttuvasta läpinäkyvyydestä haluaisimme huomauttaa, että tämä on keskitetty kryptovaluutta, joka tarjoaa korkeamman likviditeetin ja matalamman volatiliteetin, sekä pitkäntähtäimen vision ja strategian vakaalle kehitykselle, päinvastoin kuin muut kryptovaluutat, jotka avaavat ja mahdollistavat treidaajien keinottelun. On tunnettu fakta, että kryptovaluutat ovat usein epäluotettavia, pääosin transaktioiden anonyymiyden ja käyttäjien puutteellisen tunnistuksen vuoksi. Tämä mahdollistaa rikollisille kryptovaluuttojen käytön laittomiin tarkoituksiin.

Tietääksemme sellaiset toiminnot eivät ole mahdollisia OneCoinilla, kryptovaluutalla, joka on ottanut käyttöön sisäisen valvonnan käytännöt tunnistaakseen jokaisen käyttäjän (KYC - Tunne Asiakkaasi) ja yrityksen (KYB - Tunne Liikekumppanisi) estääkseen rahanpesun (AML - Rahanpesun Esto) jne. Kaikki nämä toimenpiteet tähtäävät estämään OneCoinin käytön laittomasti. Lisäksi on tärkeää huomioida, että keskitetty malli tarjoaa korkeimman tason suojan mahdollisilta menetyksiltä konerikkoja ja varkauksia vastaan jatkuvan varmuuskopioinnin ansiosta. Näitä faktoja ei ole koskaan esitetty mediassa, eikä OneCoin-kryptovaluuttaa ole myöskään esitetty objektiivisesti.

Tällä hetkellä meneillään olevasta tutkinnasta johtuen, OneCoin yhtiönä ja sen yhteistyökumppanit kohtaavat mittaamattomia taloudellisia menetyksiä. Yhteistyökumppaniemme toimistoista takavarikoitiin muun muassa teknisiä laitteita, jotka ovat välttämättömiä heidän päivittäisiin toimintoihin ja niiden menetys ei ainoastaan johda taloudellisiin menetyksiin, vaan voi johtaa myös vararikkoon. Tämä fakta on myös hämmentävä ja saa meidät uskomaan, ettei kyse ole harvinaisesta sattumasta.

(Oma kommentti: valuutta ei voi mennä vararikkoon. Yhtiön vararikko on Onecoinin tapauksessa kummallinen ajatus, kun yhtiön ainoana liiketoimintana on "painaa" rahaa.)

On tärkeää selventää, että lakimiestemme palautteeseen perustuen on tutkinta edelleen käynnissä, joka kaikissa demokraattisissa valtioissa tarkoittaa yhtä asiaa - mitään päätöstä oikeusviranomaiselta ei ole, perustuen näyttöön ja osoittaen objektiivisesti perusteen syyttää yhtiötä tai luonnollista henkilöä. Yhteistyökumppaniemme toimistoihin kohdistuneen tutkinnan aikana keskiviikkona 17.1.2018 työntekijät vaativat syytteiden esittämistä ja niiden esittämisen jälkeen syytä etsinnälle ja viranomaiskuulusteluille. Tähän mennessä sellaista tietoa ei ole esitetty.

Loppupäätelmänä haluamme painottaa, että median kattava uutisointi meneillään olevasta tutkinnasta, tehtynä kyseenalaisissa olosuhteissa ja lopullisen päätöksen puuttuessa viranomaisilta, on yleisön harhaanjohtamista koskien faktoja ja kerättyä todistusaineistoa, myöhemmin kyseenalaistaen objektiivisuuden Bulgarian tiedotusvälineisiin levitetystä tiedosta, joka voidaan määritellä mustaksi propagandaksi epäilyttävin tavoittein.

Suojellakseen työntekijöiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden oikeuksia OneCoin-yhtiö ja sen yhteistyökumppanit tulevat tiedottamaan median edustajia ja yleisöä tämän tapauksen kehittymisestä."

(Oma kommentti: Jäämme odottamaan sitä kiinnostuksella. Toivottavasti Vuorinen levittää tietoa meille Suomeenkin.

Tällainen fraaseja sisältävä tiedote, ilman mitään faktoja, ei ole edes sen koodaamiseen käytettyjen bittien arvoinen. Tiedotteessa ei myöskään ole allekirjoitusta -- kukaan ei siis ota vastuuta sen sisällöstä eikä tunnusta tekstiä omakseen. Yhteystiedot, joista media voisi kysyä lisätietoja, puuttuvat niin ikään.)

44 kommenttia:

Connubium Iam Asev kirjoitti...

"Petteri: yhtiö ei ole koskaan vastannut median kysymyksiin. Yhtiöllä ei ole yhteystietoja, johon kysymyksiä voisi edes lähettää, saati ketään joka vastaisi viestinnästä tai antaisi haastatteluja.)"

MITÄ? :D :D :D
Laitas nyt Googleen tai YouTubeen haku päälle. :D Löytyy useita haastatteluja, niin itse Rujalta kuin muiltakin yhtiöstä.

Sinä Petteri olet jopa aikasemmin kommentoinut näitä haastatteluja. Kyllä on totta, ettei yhtiö jokaiseen haastattelupyyntöön varmaan vastaa, mutta kyllähän niitä nyt on tehty ja voidaan tehdä jatkossakin. Näitä on ollut netin lisäksi myös lehdissä.

Kommenttisi on invalidi ja scämmilasit päässä kirjoitettu.

Connubium Iam Asev kirjoitti...

"Petteri: miksi kukaan haluaisi vahingoittaa yhtiön liiketoimintaa? Yhtiö voisi itse hälventää epäluulot kertomalla avoimesti toiminnastaan, talousluvuistaan, avainhenkilöistään ym."

Miksi esim. sinä haluat vahingoittaa yhtiön liiketoimintaa. Tottakai se vaikuttaa yhtiöön jso serverit ja palvelimet viedään. Yhtiö on kertonut avoimesti kyllä toiminnastaan, jäsenmääristä, avainhenkilöistään ja talousluvuistaan. Yhtiön johtajat toimivat omilla kasvoilla ja kaikki nuo haluamasi tieto on löydettävissä. Kommenttisi on siis täysin invalidi.

Itseasiassa näitä haluamiasi tietoja löydät helpommin OC:sta, kuin esim. Verkkokauppa.comista, jonka sivuilla ei ole esim. työntekijöittensä kuvia, enkä helposti voi löytää verkkokauppa.comin tilaajamääriä tai markkinatietoja. Onko verkkokauppa.com huijaus? Varmasti molemmat tiedämme, että ei se ole... sen sijaan jos feikkilasit päässä katsoisi verkkokauppa.comia esim. sen alkuaikoina, niin feikkihän se olisi ollut Petteri. Itseasiassa nuorempana halusin tietokoneen verkkokauppa.comista, mutta äitini mielestä verkossa toimiva yritys ei olisi voinut olla luotettava, joten ostimme fyysisestä kaupasta koneen. Sinussa ja äidissäni on jotain samaa, mutta äitini ymmärsi asian laidan kyllä sitten muutaman vuoden päästä kun homma oli yleistynyt ja verkkokauppa tunnettu. Miten olisin aikoinani voinut todistaa äidilleni, että kyseessä on toimiva liikentoiminta... en mitenkään.

"Petteri: valuutta ei voi mennä vararikkoon. Yhtiön vararikko on Onecoinin tapauksessa kummallinen ajatus, kun yhtiön ainoana liiketoimintana on "painaa" rahaa."

OneLife/OneCoin ei ole pelkästään valuutta, vaan sen ympärillä toimii firma, niin kuin esim. Nokian tai Pankin taustalla. Yhtiön liiketoiminta jakautuu paljon muuhunkin kuin pelkkään "rahan painamiseen". Saa nyt nähdä miten tämä tutkinta vaikuttaa lohkoketjun kehittymiseen, joka on ollut nähtävissä sivustolla jo pitemmän aikaa.

Connubium Iam Asev kirjoitti...

Käyppäs Petteri vähän tutkimassa millaista näiden kryptovaluuttojen teknologia on, yritysluvut, taloustiedot ja yhtiön toiminnat. Löydät feikkilasit päässä varmasti paljon feikkejä, luultavasti joka toinen näkyy feikkilaseillasi punaisena.
https://coinmarketcap.com

Jussi Makela kirjoitti...

Jaa on kertonut taloustietojaan? Haluaisin nähdä sen raportin missä näkee liikevaihdon ja tuloksen Onecoinista. Ja jos serverit viedään yhdestä konttorista niin niitä pitäisi vielä olla 2 jotka louhivat muualla kuten yhtiö on sanonut. No itse odotan sitä päivää kun tuomio tulee mutta ennen sitä en odotuksia pidä kovin korkealla että joku tuomitaan kun katsotaan viranomaisten toimintaa tähän asti.
Mukavaa vaihtelua että joku Onecoin jäsen vielä on aktiivinen netissä kun viimeaikoina on ollut hiljaista. Voi toki johtua siitä että on pitänyt kiirettä kun Dealshakerissa on niin paljon ostettavaa....

Petteri Järvinen kirjoitti...

Löytyy useita haastatteluja, niin itse Rujalta kuin muiltakin yhtiöstä. Sinä Petteri olet jopa aikasemmin kommentoinut näitä haastatteluja.

Kuka muu yhtiöstä on Rujan lisäksi antanut haastatteluja? Edes nimet eivät ole tiedossa. Itse tiedän vain nimen Irina Dilkinska, koska hän uhkasi haastaa minut kolme vuotta sitten oikeuteen yhtiön maineen vahingoittamisesta. Ei ole kuulunut mitään.

Toimittajia varmaan kiinnostaisi nyt hankkia oikeaa tietoa yhtiöstä. Kenelle he voivat soittaa? Kuka on yhtiön toimitusjohtaja tai viestintäpäällikkö? Mikä on puhelinnumero?

Yhtiö on kertonut avoimesti kyllä toiminnastaan, jäsenmääristä, avainhenkilöistään ja talousluvuistaan

Tommi Vuorinen sanoo videolla, ettei yhtiö anna taloustietoja itsestään. Jos sellaiset kiinnostavat, on parempi sijoittaa toiseen yhtiöön.

Niin... Tommi Vuorinen, hän kutsui itseään maajohtajaksi mutta korosti aina, ettei ole yhtiön työntekijä vaan Suomen verkoston tehtäväänsä valitsema.

Kryptovaluuttoja kehitetään juuri siksi, ettei valuutta olisi sidoksissa valtioon. Sen sitominen yksittäiseen yhtiöön on täysin pöhkö ajatus juuri siitä syystä, että yhtiön ongelmat romahduttaisivat hetkessä luottamuksen ja sitä kautta valuutan arvon.

Bitcoin perustuu juuri siihen, ettei se ole riippuvainen mistään muusta kuin kysynnästä ja tarjonnasta. Ymmärrät varmaan miksi.

Anonyymi kirjoitti...

Wespa näyttää olevan kovassa vauhdissa täällä kommenttiosiossa...

Anonyymi kirjoitti...

"Keskitetty kryptovaluutta" tarjoaa verkostomarkkinointihuijareille mahdollisuuden puhua PASKAA. Ovatko ihmiset lopullisesti menettäneet vähäisenkin järkensä.

Oikea kryptovaluutta perustuu hajautettuun lohkoketjuun tehtyihin tilisiirtomerkintöihin. OneCoinin valelohkoketjunäyttökin on ollut pysähdyksissä ratsiasta lähtien. GAME OVER.

Anonyymi kirjoitti...

Käyppäs itse tutustumassa pyramidihuijauksen rakenteeseen ja faktatietoon yrityksestänne. Tuo media tiedote selvästikin paljastaa ettei puhtaat jauhot ole pussissa, kun väittävät viranomaisten ja median ajojahtiin heitä vastaan. Bitcoiniakin ovat kuplaksi yms sanoneet muttei bitcoin konkkaan mene sen vuoksi eikä sen tarvitse syyttää viranomaisia, pankkeja ja mediaa ajojahdista.

Anonyymi kirjoitti...

Jos tämä kusetus olisi läheskään niin hyvä kuin väittävät, niin eihän sillä olisi mitään hätää ja bitcoinit vaihtuisivat siihen. Tämä on alusta asti suunnattu vähä-älyisille, jotka uskovat kaiken paskan jauhannan, joka lupaa tehdä heistä rikkaita. Tästä ovat KRP ja kaikki muutkin EU viranomaiset olleet tähän asti täysin pihalla eivätkä ole kyenneet suojelemaan vähä-älyisten vähemmistöä, joka epätoivoisesti vieläkin uskoo tähän.

Toisaalla itse kapellimestari rakentaa imperiumiaan korruptiovaltio Bulgariassa.
http://behindmlm.com/companies/onecoin/ruja-ignatova-builds-2-5-mill-mansion-no-money-for-onecoin-affiliates/

SB kirjoitti...

Connubium Iam Asev sanoi...
Käyppäs Petteri vähän tutkimassa millaista näiden kryptovaluuttojen teknologia on, yritysluvut, taloustiedot ja yhtiön toiminnat. Löydät feikkilasit päässä varmasti paljon feikkejä, luultavasti joka toinen näkyy feikkilaseillasi punaisena.
https://coinmarketcap.com


Miksei OC ole tuolla coinmarketcapissa?

Koska ei lohkoketjua
Koska pyramidi
Koska rikollinen toiminta
Koska keksityn lohkoketjun toiminta lakkasi kun johdot vedettiin irti

...

Ruja voitti ja sinä hävisit.

petrip kirjoitti...

Olipas kökköä suomea toi tiedote. Onks se konekäännetty? turhia meidän/heidän sanoja jotka tulee helposti jos sanasanalta kääntää

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ilmeisesti Tommi Vuorisen pikaisesti kääntämä.

Bulgarialainen lehti kirjoittaa, että Onecoinin kautta kiertänyt 360 miljoonaa euroa rahaa, jota on pesty paikallisten yritysten kautta. Ruja itse paennut Dubaihin.

Tommi itse bongattu Tampereella. Olisi vähän kysyttävää.

deckfromacard kirjoitti...

BaFin sanoi että pelkästään Saksan pankkien kautta oli kulkenut 360 miljoonaa aikajaksolla joulukuu 2015 - joulukuu 2016 eli viittaavat varmaan siihen lukuun. Todellinen summa täytyy olla suurempi koska Alussa OneCoin kuljetti rahat Bulgarialaisten pankkien ja myöhemmin Afrikkalaisen, Hongkongilaisen, Italialaisen ja ties minkä maisen pankin kautta. Pankkitilien numeroa veihdettiin useammin kuin Rujan sukkia, Italian pankkitili oli voimassa vain 24 tuntia. :D

BaFin:
https://www.bafin.de/SharedDocs/Veroeffentlichungen/EN/Verbrauchermitteilung/unerlaubte/2017/vm_170427_Onecoin_Ltd_en.html

Anonyymi kirjoitti...

Tapahtui sitten kunnon rujautus! Kävikö tässä sitten niin että Ruja täräytti epäonnistumisella voittoon? Näyttää siltä ettei Dubaista tarvitse ihan heti euroopan puolelle tulla?

Minä vaan syön ja pissaan, muut saa selittää.

SB kirjoitti...

deckfromacard sanoi...
BaFin sanoi että pelkästään Saksan pankkien kautta oli kulkenut...


Pieni raha saksan kautta kulkeneisiin summiin mutta onhan ne bitcoinitkin laskettava tuohon. Niillähän oli mahdollista maksaa mm. se ylihintainen tabletti ja muutakin.

Lompakon euromääräinen saldo on tänään 52 193,35 €
Kaikkiaan on vastaanotettu 17 081 533,53 €

Saahan tuolla reilusti polttoainetta siihen rujan luksusjahtiin tai ostettua uusia laatumööpeleitä Saksasta. Miksi muuten eukko ylipäätään uskalsi rakennuttaa palatsinsa bulgariaan.
https://www.blitz.bg/kriminalni/ekskluzivno-i-samo-v-blits-nay-bogatata-blgarka-vrtyala-izmamna-piramida-za-milioni-stroi-super-luksozno-imenie-kray-sozopol-snimki_news572949.html

Anonyymi kirjoitti...

Koskahan coinistit alkaa levitteleen hätävalheita, että Ruja on lentänyt keskellä yötä Interpolin päämajaan selvittämään asioita :D

Muista hyvin, miten WinCapitan kosahtaessa jäsenistön keskuudessa levisi huhu, että Hannu on ihan keskellä yötä lähtenyt lentokoneella Amsterdamiin selvittämään serverionglmia. Että miten vauhkoontunut jäsenistö nyt juoksuttaa suurta johtajaa yönselkään. Lisäksi jäsenistön keskuudessa kiersi useita huhuja sivuston uusista aukeamispäivistä, joista osa osui aprillipäiväänkin ;)

Olisi muuten kiva tietää, millaisia satuja Maajohtaja kertoili omille tunkeilleen WinCapitan aikoina. Ehkä hän käski apinoita pitään turpansa kiinni ja olemaan vasikoimatta poliisille tai muuten tunkit menettäisivät sioituksensa pysyvästi.

Anonyymi kirjoitti...

https://kryptovaluuttatoimisto.wordpress.com

Mihin lie wespalta on kadonnut onecoinit? Lahjoituksetkin otetaan bitcoineina.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Nopea rikastuminen edelleen mielessä. Wespa omistaa 43 eri kryptovaluuttaa, mutta jostain syystä Onecoinia ei näkynyt listalla.

Anonyymi kirjoitti...

Onegoiniin ja Wincapitaan tuli sijoittaa sen verran kun voi hymyillen menettää , nyt vähän alkaa hymyilyttämään.

Anonyymi kirjoitti...

Eräs "kokeilumielessä" WinCapitaan sioittanut perheenisä ampu haulikolla päänsä tohjoksi. Toinen persaukinen piruparka taas pakotti vanhempansa panttaan talonsa sioituslainaa vastaan, ja taisipa hänkin lopulta eksyä junaradalle. Mikäköhän mahtaa tulla olemaan OneCoinin kylmä saldo...

"Älä sijoita mihinkään sellaiseen, mitä et itse ymmärrä." - Warren Buffett

Anonyymi kirjoitti...

Helppo vastaus. Se ei ole kryptovaluutta

deckfromacard kirjoitti...

Joo ei, yhtiö oman tiedotteen:

https://www.onelife.eu/en/news/news-flash

mukaan se on "kryrptovaluutta". :D

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kuolemattomia pätkiä 12.12.2015 koulutusvideolla: Kari Wahlroos selittää, mikä on Happy Mondays eli miksi hymyilyttää aina maanantaisin. Kahdeksantoista sekunnin kuluttua kaveri kysyy, mikä antaa aiheen hymyillä maanantaisin -- saitko seksiä viime yönä? "Ei, paljon parempaa: mä olen mukana yhdessä Onecoinissa".

deckfromacard kirjoitti...

Tuosta yhtiön mediatiedotteesta vielä:

. Siksi, olemme erittäin yllättyneitä siitä, että meitä ei ole koskaan lähestytty, eikä kysytty selvennystä yhdestäkään maailmanlaajuisesta tiedotusvälineestä, kuten olisi voinut odottaa medialta, joka pyrkii journalistiseen ammattimaisuuteen, reiluuteen sekä objektiivisuuteen.

Daily Mirrorin toimittaja oli ollut OneCoin/Onelifeen yhteydessä jo viime vuonna kysyäkseen Rujan väitetystä katoamisesta jne., mutta sai vastaukseksi vain copy-pastetettuja tunkinrauhoittelumaileja:

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/alleged-pyramid-scheme-onecoin-faces-11911858.amp

Markus kirjoitti...

Vai, että kuvitellaan louhintaserverien olleen jossain konttorilla?

Jos nyt mitään palvelimista tietää tai niistä "supertietokoneista", joiden väitettiin asioita tekevän, näitä ei kyllä pidellä missään "konttorilla".

Eiköhän tämän kaltainen palvelinfarmi tai ne supertietokoneet tarvitse ihan omanlaisensa tilan. Tilan jossa on tarpeellinen sähkönsyöttö, tietysti kahdennettuna. Sähköletkun paksuus, joka tilaan tulee, pyörii siinä hauiksen luokkaa. 6,2 kuparia on tullu vedeltyä tässä elämäni aikana, tai no ei liioitella siinä ranteen ja käsivarren tienoilla. Tilan, johon tulee tarpeeksi voimakas Internet-yhteys, tietysti valokuitu ja vähintään kahdennettuna, ja suoraan runkoverkosta. Tila tarvitsee myös kunnollisen jäähdytyksen. Palonsuojauksen. UPS-huoneet. Niin. Kyllä. Akustot vie muutaman kerrostaloyksiön verran tilaa ja nämä akustot muuten on vain generaattorien käynnistämiseen. Inergeenikaasupullot vie toisen kerrostalokämpän verran tilaa. Niin. Se diesel-generaattori on muuten noin keskiverron rivitalon mittainen. Näitäkin voi olla kolmekin vierekkäin. Tilan tulee kestää koneiden paino, joka on helposti toistatuhatta kiloa per kone. Tilan tulee olla myös antistaattinen. Tilassa tulee olla myös hyvä äänen eristys. Meinaan tuon tason masiinat mitä väitettiin olevan, pitää aikamoista meteliä..

Niin... Olen ollut rakentamassa jalkapallokenttien kokoisia palvelinHALLEJA, siis kokonaisia ATK-rakennuksia, joten tiedän vähän aiheesta...

deckfromacard kirjoitti...

Nuo supertietokoneet tuntuvat vaihtelevan aina tilanteen ja tunkittajan mukaan. Joskus sitä kapasiteettia on niin maan pirusti ja toisinaan taas kehutaan ettei tarvitse olla koska ”OneCoin on tehokkaampi kuin Bitcoin ja syö vähemmän sähköä”.

Olennaista on että supertietokoneita oli kolme palvelinsalia (2 Bulgariassa ja 1 Hong Kongissa) maajohtajan virallisessa materiaalissa jolla tätä vilunkia myytiin Suomessa. Siksi tulisi ottaa sanasta miestä ja tässä kohdin olettaa että siitä tarinasta lähdetään.

SB kirjoitti...

Joku korjatkoon mutta eikö laskujen perusteella OC:n palvelimet kuluttaneet kolmen olkiluodon verran sähköä (vuodessa?)? ja rujahan sanoi, että kolikon arvo taas perustuu sähkönkulutukseen ja muihin juokseviin kuluihin.

deckfromacard kirjoitti...

No se oli vanhalla lohkoketjulla. Tämä uusivan siis tuotti 50 000 OneCoinia per minuutti, joka kolikko noin 20€ arvoinen -> 1 000 000€ / minuutti.

Koska tämä ”arvonnousu” piti kaikki tulla konesalien sähkönkulutuksesta, niin melkoiset megakaapelit sinne konesaliin menee, Nordpoolissa sähkön hinta oli tällä hetkellä 0,035€ / kWh, mistä saamme minuutissa käytetyksi sähkön määräksi 28,5 GWh ja tunnissa sähköä menee 1,7 TWh.
Hitaammille suomennetaan että se tarkoittaa jatkuvaa 1,7 terawatin sähkötehon tarvetta. Koska Olkiluoto 3 on teholtaan 1 600MW (1,6 GW), niin voimme todeta että OneCoinin lohkoketjulle antaa sähköä karkeasti 1 000 Olkiluoto 3:sta vastaavaa reaktoria.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Googlen kääntämiä poimintoja bulgarialaisen talouslehden jutusta 26.1.2018 (lihavoinnit omia):

"The actions of Bulgarian investigative institutions rarely provoke an international response unless we count the critical reports from Brussels. However, when the specialized prosecutor's office announced that on 17-18 January, together with German colleagues and Europol searched OneCoin offices, seized evidence and questioned witnesses, the news was found in numerous publications from around the world - from Finnish public television to specialized technology blogs."

"The suspicions are that there is no real block behind OneCoin. Even in the otherwise united Bulgarian crypto-community no one takes it seriously."

"In recent months, key people promoting the company have left, some are publicly differentiated, and redirected to other projects like the Estonian DagCoin. Ruzha Ignatova herself has not been public for months."

"YouTube has videos of how Ignatova promotes BigCoin, which seems like some early unsuccessful attempt to create OneCoin. Why the original name and idea are abandoned and replaced by new ones is not clear."

"The first polishing of the image and the creation of the image of "Doctor Ruja" starts with the Business Ladies Prize in 2014. It is organized by Evgeni Minchev and outside the lifestyle value it is not clear on what basis the winners are determined. And from 2015 onwards, Ignatova appears to be ready to buy everything - millions of items, magazine magazines (including the Forbes bulletin), sponsored participation in business conferences (including The Economist) and lavish parties (starring Tom Jones star)."

Petteri Järvinen kirjoitti...

(JATKOA)

"In some countries, such as China and India, there were arrests of company distributors, which were misdirected by individuals. Actions by the German Prosecutor's Office, supported by Europol, however, are more difficult to commit to a misunderstanding or a campaign ordered by competitors. However, in his opinion on prosecuting actions, Wang Netwire Servises accused the media, in particular."

"OneCoin critics have long seen signs of a planned withdrawal. Already in the autumn of 2016, the management of five Ignatova-related companies was entrusted to Bozhidar Zahariev, who has all the characteristics of a "straw man" - 25, with several companies of his name, with a block address in "Modern suburb" , without properties in its own name. "Dr. Ruzha Ignatova was the manager of WAN NETWORK SERVICE EOOD until the autumn of 2012. After this period the managers were changed in order to develop the activity and the need for the manager to be continuously available in connection with the operational activity", explained company. However, they did not comment on the change of ownership.

Until April 2017, the ownership of the WAN net service in two companies ("Pegaron Invest" - "Artefix Europe") went directly to the Ruzha's mother, Veska Ignatov. But among the sanctions announced by the German financial regulator BaFin, this is changing sharply. It is clear from documents in the Commercial Register that on April 17, Ignatov decided to sell Artefix, with it and everything down the chain, to the 25-year-old Christian Manolov from Slivnitsa. The young man seems to be making the impact of his life because he has never owned a company or a property in his own name, acquires the company's servicing company with the ambitions to be the world leader in crypto-lite for just 5000 leva. Manolov also replaces Veska Ignatov as the manager of "Wang net service"."

Petteri Järvinen kirjoitti...

(VIIMEINEN OSA)

"It is also strange that the German Prosecutor's Office has not issued a European Arrest Warrant, and therefore there are no wanted or detained persons. Chief of the specialized prosecutor's office Ivan Geshev says that Ignatova is accused in Germany but her name is not on the Europol lists and that the Bulgarian company claims that there are no charges and accused persons accused."

"There are no public explanations from the other presenters, and the only communication comes from the WAN networker service, which however speaks only about itself. WAN NETWORK SERVICE Ltd. is not authorized and can not answer questions related to the property rights of Ms Ignatova. Information on ownership and / or management of legal persons is of a public nature and is available in the public registers. We are a Bulgarian company operating on the Bulgarian market and we can only answer for our activity here. We hope to get some information from the reviewing authorities as soon as possible, because this situation is a problem for our employees, and it causes us serious financial damages, "they said.

However, the lack of any other communication may scare customers that the ship has left not only the sailors, but also the captain. In her interview for Capital in 2015, Ignatova, on the question of how we can be sure that the money from the packets sold will not decide at some point to disappear, says, "The risk that someone may disappear always has it. You trust me, or you do not trust me, basically you know where I am. "

The problem is we do not know now. She has not been showing publicly for months and has not commented on either the current situation or even the rumors of last fall that she was arrested in Germany, which was refuted by several institutions. For someone whose main business is connected with the trust of his clients, silence can hardly be explained."

Alkuperäinen juttu osoitteessa https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2018/01/26/3118603_ruja_i_udarut_na_prokurorite/

Anonyymi kirjoitti...

Mihin Wespa alias Asev katosi? Wespa heitti alkuun pari hyvää kommenttia mutta nyt kun häntä kaivattaisiin puolustamaan koinia hän on kadonnut. Kumma kun niin käy kaikille koinisteille. Tulevat heittämään kommentin tai pari mutta sitten katoavat.

deckfromacard kirjoitti...

Christian Manolov omistaa siis Artefix Europe Ltd:n, joka omistaa 100% osuudella yrityksen Pegaron Invest Ltd. joka puolestaan omistaa 100% osuudella yrityksen OneCoin Ltd. JA 100% osuudella yrityksen One Network Services Ltd.

Kaveri on multibiljönääri!!!

Anonyymi kirjoitti...

Aikamoinen joo, kun nopeella googletuksella ei löydy oikein mitään. Facesta toinen oli baarimikko ja toisesta ei oikein mitään tietoa.

Anonyymi kirjoitti...fantastic good they come in sofia to investigate, jaa eikö ne sitten aiheuttanutkaan valuutan jonkurssia, ja very soon pirtsakka sihteeri ilmeisesti vastailee puhelimeen ja kertoo, jotta tulemassa on suuria asioita... ...

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kolmiosainen Onecoin-paljastusartikkeli Ranskasta. "The One Coin is like a digital currency ... except that it is worthless". Kolme miljoonaa uhria, miljardi euroa.

Kolmannessa osassa mainitaan myös Juha Parhiala.

Pikanttina yksityiskohtana "jokaisella maalla on mafia, mutta Bulgariassa mafialla on maa".

Jos ranska on ruosteessa, Googlen käännöspalvelu auttaa.

https://www.streetpress.com/sujet/1517570696-one-coin-crypto-monnaie-arnaque-siecle

Kirjoittajana toimittaja Maxime Grimbert, joka oli yhteydessä myös minuun, ja tutki juttua todella pitkään.

Anonyymi kirjoitti...Heh kiinalaiset etsii innovointeja, muun muassa blockchain tekniikkaa -> Josko Ruja myisi 3.0 onecoinin kiinalaisille, mutta sitä pitää odottaa 2. neljännekselle 2019. Nyt äkkiä Ico pystyyn. Saatte osakekirjat sitten pdf- tiedostoina.

Anonyymi kirjoitti...

Järvisen toimittaja kumppani Maxime Grimbert, on henkilöllä niin ihmeellinen ja epäilyttävä tausta ettei tosikaan. Ei kyllä herännyt luottamusta, kun selviteltiin tuon henkilön taustoja. Tehnyt todella pahaa jälkeä työurallaan, moni joutunut hengenvaaraan hänen toimistaan ja valehteluistaan, tiedon mukaan joku menettänyt henkensäkin.

deckfromacard kirjoitti...

Ad hominem - valinta silloin kun faktat eivät ole puolellasi ja totuus ei kestä päivänvaloa.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta missä on Ruja? Ei tule tiedotetta häneltä, eikä hän ole etsintäkuulutettuna. Hyvin simppeli selitys molempiin löytyisi siitä, että Ruka on jo vangittu. Hän eii pysty tiedottamaan jäsenistöä eikä viranomaisilla ole tarvetta etsintäkuuluttaa.

Anonyymi kirjoitti...


Company Announcement: The Italian market is open again
Mar 7, 2018 | Press Releases
facebook twitter

The OneLife Network is proud to announce that the market in Italy is opened again. On February 19, 2018 the Italian Administrative Supreme Court (Consiglio di Stato) has officially published its decision regarding the case.

In 2016 the Italian financial regulator (CONSOB) and the Italian Antitrust Authority have initiated an investigation of the activity of the OneLife Network. This was provoked by websites of IMAs who were performing their activity in violation of the Terms and Conditions of OneLife.

The Italian Administrative Supreme Court has decided that the results of the investigation of OneLife Network Ltd.’s activity, initiated by the Italian Antitrust Authority, are not clear and do not prove that the commercial practice of OneLife Network is unfair. Therefore the measures taken are suspended and conclusions must be reviewed.

With regards to the above, the Italian Antitrust Authority’s decision was suspended as a precautionary measure, which means that the commercial activity of the OneLife Network Ltd. on the Italian market can now be resumed. The decision of the Court is available on the official webpage of the Consiglio di Stato.

Dedicated teams are currently working to ensure the smooth flow of all technical operations. Additional information will be published and disseminated via the OneLife corporate channels. We will announce as soon as possible when all is set and ready for the Big start.

Contact information:

OneLife Press Department

press@onelife.eu

Petteri Järvinen kirjoitti...

Olet nyt lähettänyt tämän "tiedotteen" kommenttina neljään eri kirjoitukseen, aina nimettömänä. Mitä yrität sanoa?

Anonyymi kirjoitti...

Mites Petteri kun kolmeen maan yhteisratsiassa OC pääkonttoriin viranomaisten päätelmä;

-Lohkoketju toimii
-Dealshaker toimii
-Ei rikollista toimintaa
-Ei rahanpesua
-Ei pyramidia

Eli täysin puhtaat paperit. Bussines jatkuu normaalisti.

Voi poijjaaaaat taaaaaaaseeeeeeen...............

William Gallop kirjoitti...

Mitä nyt pienistä. USAssa coinisti on pidätetty 400M$ rahanpesusta.