perjantai 7. huhtikuuta 2017

Onecoin meni jo, seuraavaksi tulee Coinspace

Ilmassa on merkkejä, joiden perusteella Onecoinin tarina lähestyy loppuaan. Olen kuullut useamman ex-aktiivin luopuneen touhusta ymmärrettyään, millaisessa huijauksessa ovat mukana. Vain sinnikkäimmät jaksavat vielä uskoa -- pari päivää sitten juttelin erään henkilön kanssa, joka yhä odottaa saavansa rahat moninkertaisina takaisin vuoden päästä, kun yhtiö listautuu.

Lopun edellä selvittelin hieman jutun alkua. Miten Onecoin alkoi ja miksi juuri Suomen Tampereella (entinen kotikaupunkini)?

Vuonna 2013 Ruja Ignatova markkinoi Aasiassa BigCoin-nimistä kryptovaluuttaa, jonka piti syrjäyttää Bitcoin. Se ei menestynyt, joten seuraavana vuonna Ruja ja kaksi muuta huijaria (Nigel Allen ja Sebastian Greenwood) kehittivät Onecoinin. Idea oli sama, mutta koulutuspaketeilla pystyttiin kiertämään lakeja ja perustelemaan myyntiä.

Maajohtaja Vuorinen kertoi koulutustilaisuudessa, että Sebastian Greenwood tunsi tamperelaisen verkostomarkkinoijan Petrin ja otti tähän yhteyttä loppukesästä 2014. Petri lennätettiin bisnesluokassa Bangkokiin kuuntelemaan Rujaa ja ilmeisesti esitys oli vakuuttava, sillä palattuaan Petri alkoi rakentaa ensimmäistä Onecoin-verkostoa.

Ensimmäinen Suomi24:n keskustelupalstalta löytämäni Onecoin-viesti (http://keskustelu.suomi24.fi/t/12435245/onecoin-vs--bitcoin) on kirjoitettu 19.8.2014 ja siinä annetaan liittymislinkki scandinavia-käyttäjätunnuksella. Mahdollisesti kaikki alkoi juuri tästä.

Ilmeisesti kyseessä on Petri Välilä, joka ainoana Petrinä esiintyy niin Murobbs:n keräämällä listalla (https://murobbs.muropaketti.com/posts/1718216883/, kopioitu myös Suomi24:ään http://keskustelu.suomi24.fi/t/14615337/loppu-haamottaa-100-varmuudella) kuin myös ensimmäisen blogipostaukseni (http://pjarvinen.blogspot.fi/2015/02/onecoin-verkostohuijaus-kryptovaluutalla.html) kommenteissa.

Alkusyksyllä 2014 samoissa porukoissa liikkunut Tommi Vuorinen innostui asiasta, nimitti itsensä maajohtajaksi ja alkoi levittää Onecoin-sanomaa Suomessa. Koulutuksessa hän mainitsi liittyneensä verkostoon jäsennumerolla 259.

Radio Rockin haastattelussa 15.6.2015 Vuorinen kertoi ruotsalais-brittiläisen Sebastian Greenwoodin keränneen 10 avainhenkilöä, joista kaksi oli suomalaisia. Elokuun lopussa ”kontaktoitiin myös Markkua ja Tonia” (sukunimet ei tiedossa). Mukaan tuli myös tamperelainen Kari Wahlroos, joka oli osallistunut Petteri Jussilan kiistanalaisiin verkostomarkkinointihankkeisiin.

Maailman ensimmäinen Onecoin-tilaisuus järjestettiin Helsingissä 27.9.2014. Toinen tilaisuus järjestettiin 7.2.2015 Marina Congress Centerissä, missä Ylen toimittaja kävi tekemässä jutun uudesta kryptovaluutasta ja koulutuksen myynnistä. Vuorisen mukaan haastattelu kesti 45 minuuttia, vaikka tv-uutisiin päätyi vain lyhyt pätkä. Olisi kiinnostavaa nähdä koko haastattelu, mikäli se on tallella, mutta en ole vielä saanut vastausta Yleltä.

Radio Rockin haastattelussa Vuorinen puhkui aidolta tuntuvaa intoa ja lupasi mm. Mastercardin toimivan Onecoineilla vuoden 2015 loppuun mennessä. Nykyään kortista ei puhuta enää mitään. Vuorinen itse ei enää anna lausuntoja medialle eikä pidä koulutuksia ainakaan Suomessa. Hän ei liioin vastaa sähköposteihini.

Samalla kun Onecoin-huijaus hiipuu, uusia kryptovaluutalla ratsastavia huijareita on jo tulossa. Jos et ehtinyt menettää rahojasi Onecoinissa, ehdit vielä tehdä sen uudessa Coinspacessa. Sitä mainostetaan aivan samoilla argumenteilla ja samanlaisilla myyntikalvoilla kuin Onecoinia. Jopa Mastercard-yhteistyö on mainittu. Pääkonttori on tällä kertaa Maltalla ja louhintakeskukset kolmella mantereella. Alkuvaiheessa paketteja on viisi, Starterista Ultimateen. Verkostopalkkiona jäsenille luvataan yli 10 % osuus.

Onecoin meni, seuraavaksi huijaa Coinspace
Tällä kertaa Yle on ollut hyvin hereillä, sillä Joensuun aluetoimitus ehti jo uutisoida asiasta. KRP:lle asia tuli yllätyksenä. Jälleen kerran se voi vain kehottaa ihmisiä varovaisuuteen.

Ilmeisesti Onecoinin suhteen kulissien takana tapahtuu kuitenkin jotain, sillä kun tutkinta muissa maissa on alkanut, historian vuoksi Suomesta tullaan väistämättä pyytämään virka-apua.

Laillinen ja oikea kryptovaluutta Bitcoin on jatkuvasti otsikoissa ja sen arvo on moninkertaistunut vuodessa. Aihe on sopivan tekninen ja monimutkainen, jotta uhrit eivät jaksa perehtyä siihen riittävästi. Suuret tuottolupaukset riittävät. Tämä kaikki tekee kryptovaluutasta oivan työkalun huijarille.

Hyvät huijaukset eivät kuole koskaan, ne vain vaihtavat nimeä ja aloittavat alusta. Onecoin oli uudelleenluotu Big Coin ja Coinspace on uudelleensyntynyt Onecoin. Kaiken lisäksi samoilla ihmisillä on taipumus langeta huijauksiin yhä uudelleen. Toivo helposta rikastumisesta on loppumaton luonnonvara. Jospa se tällä kertaa olisi totta? Viis siitä, onko toiminta laitonta vai ei, kunhan verkosto tuottaa itselle rahaa.

Saapa nähdä, lähteekö Coinspace lentoon vai ovatko ihmiset oppineet Onecoinista edes jotain.

84 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen hieman pettynyt koko OneCoin keskusteluun. Muistan hyvin, miten esimerkiksi keväällä 2008 suomi24:n verkostomarkkinointi-osiossa kävi ankara kuhina ja viestejä kertyi parhaimmillaan yli 2000 vuorokaudessa! Harmi vain, etten huomannut ottaa kuvakaappausta ko. osiosta ja sen viestimittarista.

Ruja ottaa lähimmät opetuslapsensa mukaansa Dubaihin, mutta miten käy alemman tason sponsoreille, joilla varmasti yhtälailla maa polttaa jalkojen alla?

Koo Dari kirjoitti...

Ehkäpä OneCoin on jo menneen talven lumia. Kommenttejakaan ei Petterin kirjoituksiin enää tule samaa tahtia kuin ennen.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Mitäpä näihin Petterin juttuihin olisi lisättävää. Huijaus on huijaus, vaikka voissa paistaisi.

deckfromacard kirjoitti...

MuroBBS:n puolella Coinspace noteerattiin jo 13.5.2016 kun entisiä OneCoin-tunkittajia alkoi siirtyä markkinoimaan Coinspacea "tulevaisuuden maksuvaluuttana".

KRP:lle ilmainen vinkki: jos se listaa OneCoinin virtuaalivaluuttana, se ei ole virtuaalivaluutta vaan huijaus.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kommenttejakaan ei Petterin kirjoituksiin enää tule samaa tahtia kuin ennen.

Niinpä. Osa ennen niin aktiivisista onecoinisteista on lopulta ymmärtänyt, mistä tässä on kyse.

Anonyymi kirjoitti...

"Elokuun lopussa ”kontaktoitiin myös Markkua ja Tonia” (sukunimet ei tiedossa)"

Todennäköisesti kyseessä Toni Jalo, kuvissa kaljupää.
https://murobbs.muropaketti.com/posts/1717388724/

deckfromacard kirjoitti...

Toni ja Petri lienevät nyt selviä tapauksia?
"Attending this important event with Dr Ruja and myself were top leaders Pehr Karlsson from Sweden and Petri Valila, Tommi Vuorinen and Tony Jalo from Finland, along with several members of our staff here at the head office."
Lainaan vain tekstiä 9. joulukuuta 2014 eventin kuvauksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Minä ihmettelen todella paljon Suomen KRP:n munattomuutta! Että he antavat ympäripyöreän lausunnon jota koijarit käyttävät mainoslauseenaan ja sen jälkeen ei mitään uutta... Hävetkää!

Anonyymi kirjoitti...

"Onecoin meni jo, seuraavaksi tulee Coinspace. Ilmassa on merkkejä, joiden perusteella Onecoinin tarina lähestyy loppuaan. Olen kuullut useamman ex-aktiivin luopuneen touhusta ymmärrettyään, millaisessa huijauksessa ovat mukana"

> OneCoin/Onelifen myynti on noin 500 miljoonaa $ kuukaudessa tällä hetkellä:

https://www.businessforhome.org/2017/04/onecoin-onelife-sales-are-500-million-per-month/

Millä perusteella OneCoinin tarina on ohi ja lähestyy loppuaan? Osoittaako 500 miljoonan kuukausimyynti hiipumisen merkkejä ja onko se liian vähäinen?

Jälleen kerran Petteri hutkii ennen kuin tutkii. Käsittääkseni Petteri on ihan kouluja käynyt mies ja kenties joskus jonkun tieteellisen lopputyönkin saanut aikaaan, jossa on joskus joutunut ihan tutkimaankin asioita. Joten siinäkin valossa tämän blogin sensaatiohakuisuus, amatöörimäisyys ja Petterin egoilu hämmentää.

Ja edelleenkin on ihan laillista ja sallittua myydä Onelifen talouskoulutusta Suomessa ja yli 190 muussakin maassa.

Anonyymi kirjoitti...

Hulluja riittää maailmassa. 500 miljoonaa euroa liikevaihto? Kuukaudessa. Paljonko näillä saadaan onecoin kolikoita. Onko kukaan ihan oikeesti laskennut, että riittääkö enään 120 miljardia kolikkoa tämän kokoisilla "koulutuspakettien" myynnillä. Pakkohan tässä on kohta ottaa käyttöön uusi lohkoketju, jossa kolikoiden määrä ainakin 6000 miljardia kappaletta. Varmana riittää sitten kaikille tyhmille.

Tuleva 120 miljardia, jos vaikka kertois 20 €:lla, mikä coinistien mielestä on aivan alikanttiin, saataisiin arvoksi 2400 miljardia euroa. Reaali maailmassa tällä summalla saisi ostettua pohjoismaiden kaikki pörssi yritykset. Huom! KAIKKI. Helsingin pörssiyritykset voisi jopa yksittäinen koijari ostaa pois kuljeksimasta, eihän näiden yritysten arvo ole kuin 269,9 miljardia euroa!!!

Kaikkien pohjoismaiden pörssiyritysten markkina-arvo on 1328 miljardia euroa.

Maailman suurin kusetushan tämä on ja eipä tästä ketään vastuuseenkaan voida laittaa. Koulutustahan tässä vain myydään.

deckfromacard kirjoitti...

Yli 190 maassa? Anna kun arvaan, totuus tulee yhtiöltä? :D
Joku aika takaperin vielä toimittiin 231 maassa:
(kuva)
Toki jos otetaan huomioon että maailmassa on 194 valtiota ja kansainvälisten talouspakotteiden vuoksi toiminta on aika vähäistä mm. Iranissa, Syyriassa ja Pohjois-Koreassa, niin ehkä se on ihan hyvä että ovat vähentäneet noin 40 valtion verran?

Anonyymi kirjoitti...

>Millä perusteella OneCoinin tarina on ohi ja lähestyy loppuaan? Osoittaako 500 miljoonan >kuukausimyynti hiipumisen merkkejä ja onko se liian vähäinen?
>Jälleen kerran Petteri hutkii ennen kuin tutkii. Käsittääkseni Petteri on ihan kouluja käynyt >mies ja kenties joskus jonkun tieteellisen lopputyönkin saanut aikaaan, jossa on joskus >joutunut ihan tutkimaankin asioita. Joten siinäkin valossa tämän blogin sensaatiohakuisuus, >amatöörimäisyys ja Petterin egoilu hämmentää.

Onkos sinulla esittää "tutkittua" faktaa tuon väitetyn summan paikkansapitävyydestä, vai onko ainoa lähteesi tuo verkkosivu? Teet itse täysin samaa kun mistä syytät Petteriä. Väität että petterin sivulla ei ole faktoja mutta käytät perusteluna verkkosivua missä ei ole faktoja tai lähteitä, pelkästään hatusta vedetty summa.

Anonyymi kirjoitti...

Ted Nuyten / Business for home on mainosrahoitteisesti toimiva julkaisu, ja nuo lukemat ovat niitä mainoksia, Parhialan ansioista lähtien. 40 000 euroa maksoi 4 miljoonan kk tulon julkaisu. Tuo 0necoinin viimeisin mainos on sitä itseään, no 0necoinia.

Anonyymi kirjoitti...

SWISSCOIN tulee ja jyrää! Muut on täyttä paskaa!

Anonyymi kirjoitti...

BusinessForHomen Ted Nyuten on Onecoinin palkkalistalla.En tiedä onko tuo edes salaisuus, kaikkihan sen tietää. Äkkiä lähtee kommenttiosioista negatiiviviset viestit bittiavaruuteen. Mitään lähteitä ei tietenkään käytetä, vaan 'meidän tietojemme mukaan' jne.
Toki onhan OneCoin iso huijaus, mutta ainakin Alexa traffic ratingin mukaan onelife.eu liikenne on laskussa.

10onecoinsand10eurosforfree@gmail.com kirjoitti...

"Tuleva 120 miljardia, jos vaikka kertois 20 €:lla, mikä coinistien mielestä on aivan alikanttiin, saataisiin arvoksi 2400 miljardia euroa. Reaali maailmassa tällä summalla saisi ostettua pohjoismaiden kaikki pörssi yritykset. Huom! KAIKKI. Helsingin pörssiyritykset voisi jopa yksittäinen koijari ostaa pois kuljeksimasta, eihän näiden yritysten arvo ole kuin 269,9 miljardia euroa!!!"

Toki kolikon arvon päättää kysyntä ja tarjonta kun yritys listautuu noin vuoden päästä pörssiin ja kolikkoa saa silloin ostaa ja myydä vapaasti- se voi olla 0.1€, 1€ tai vaikka tuon 20€. Aika näyttää.

"Onkos sinulla esittää "tutkittua" faktaa tuon väitetyn summan paikkansapitävyydestä, vai onko ainoa lähteesi tuo verkkosivu? Teet itse täysin samaa kun mistä syytät Petteriä. Väität että petterin sivulla ei ole faktoja mutta käytät perusteluna verkkosivua missä ei ole faktoja tai lähteitä, pelkästään hatusta vedetty summa."

OneCoin on vielä yksityinen yritys ja varma tieto tuosta asiasta on varmaan ainoastaan Rujalla. https://www.onelife.eu/en/ jäsenlaskurin mukaan jäsenmäärän kasvu on nyt noin 100 000 uutta maksettua koulutuspakettia kuukaudessa. 100 000 X 5000€ (kesk. koulutuspaketin arvo) = 500 milj. Talousluvut toki tarkentuvat ja tulevat luotettavammaksi kun yhtiö listautuu pörssiin vuonna 2018.

"Toki onhan OneCoin iso huijaus, mutta ainakin Alexa traffic ratingin mukaan onelife.eu liikenne on laskussa."

Onelifen liikenne on vähän laskussa alexan mukaan mutta lienee osa liikenteestä siirtynyt kauppa-alustaan jonka liikenne on vahvassa nousussa:

http://www.alexa.com/siteinfo/dealshaker.com

En ymmärrä miten talouskoulutuksen myynti voi olla huijausta. Ostaja saa rahoillaan vastinetta eli talouskoulutusta. Kryptovaluutan arvon yms. suhteen itse OneCoin yritys ei lupaa mitään. Itsenäiset jäsenet ovat lupailleet ja tällä hetkellä katteettomista lupailuista saa kovat sanktiot yritykseltä. Riskit ovat suuret ja OneCoinin menestykseen vaikuttaa moni tekijä, kuten OneCoinin käytettävyys maksuvälineenä (esim. dealshaker.com).

Anonyymi kirjoitti...


En ymmärrä miten talouskoulutuksen myynti voi olla huijausta. Ostaja saa rahoillaan vastinetta eli talouskoulutusta. Kryptovaluutan arvon yms. suhteen itse OneCoin yritys ei lupaa mitään. Itsenäiset jäsenet ovat lupailleet ja tällä hetkellä katteettomista lupailuista saa kovat sanktiot yritykseltä. Riskit ovat suuret ja OneCoinin menestykseen vaikuttaa moni tekijä, kuten OneCoinin käytettävyys maksuvälineenä (esim. dealshaker.com).

Siis jos ruja kasvattaa coinin hintaa: One coin lupaa jotain. Dealshakersin mukaan käypänen arvo taitaa olla luvatulle hinnalle huomattavasti pienempi.

Anonyymi kirjoitti...

"En ymmärrä miten talouskoulutuksen myynti voi olla huijausta. Ostaja saa rahoillaan vastinetta eli talouskoulutusta."

Ei kyseessä ole talouskoulutuksen myynti, vaan keino välttää regulatooriset luvat.
27 500 euron Infinity paketilla saa jo kaiken "koulutuksen".

Silti löytyy samalla "koulutuksella" paljon kalliimpia paketteja:
Power pack: 48 750 €
Ultimate: 118 000 €
Supreme: 188 000 €
Super Combo: 229 250 €

Jos kyseessä on koulutuksen myynti, miksi ihmeessä samasta koulutuksesta on 5 eri hintaista pakettia?

Anonyymi kirjoitti...

Yllättäen noita Infinitystä kalliimpia paketteja ei edes listata OneAcademyssa, koska olisi liian selkeää että kyseessä ei ole talouskoulutuksen myynti. Kalliimmat paketit on listattu vain OneLifen BackOfficessa:

https://pbs.twimg.com/media/C8HfnfDX0AA3pcT.jpg:large

deckfromacard kirjoitti...

"Kryptovaluutan arvon yms. suhteen itse OneCoin yritys ei lupaa mitään."
Just...
"Kolikon arvo 25€ vuoden 2017 lopussa" - Ruja Ignatova, Bangkok event.
"we are the strongest, most dominant cryptocurrency in the race, in the race to achieve and create the first global reserve cryptocurrency, we are winning!" - Ed Ludbrook, sama eventti.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Superkalliissa paketeissa ei ole ennenkään ollut mukana ns. koulutusta. Esim. Vuoden 2016 alussa kotisivulla markkinoitu Festival-paketti (18 800 euroa) ei sisältänyt lainkaan koulutusta.

10onecoinsand10eurosforfree@gmail.com kirjoitti...

"Ei kyseessä ole talouskoulutuksen myynti, vaan keino välttää regulatooriset luvat.
27 500 euron Infinity paketilla saa jo kaiken "koulutuksen".

Silti löytyy samalla "koulutuksella" paljon kalliimpia paketteja:
Power pack: 48 750 €
Ultimate: 118 000 €
Supreme: 188 000 €
Super Combo: 229 250 €"

Regulatooriset luvat toki vaikuttavat esim. siihen että kalleimpia paketteja ei kuulemma Euroopassa voi ostaa. Ja muutoinkin luulen että jo 27 500€ paketti riittää varsin monelle ( > 99% paketin ostaneista) esim. Suomessa jos asia innostaa ja paketilla saa kaiken olemassa olevan ja laadukkaan koulutuksen.

""Kolikon arvo 25€ vuoden 2017 lopussa" - Ruja Ignatova, Bangkok event.
"we are the strongest, most dominant cryptocurrency in the race, in the race to achieve and create the first global reserve cryptocurrency, we are winning!" - Ed Ludbrook, sama eventti."

Kolikkoon arvoon liittyvät lausunnot yritykseltä ovat tavoitteita - eivät lupauksia. Tavoite ja lupaus ovat eri asioita.

"Superkalliissa paketeissa ei ole ennenkään ollut mukana ns. koulutusta. Esim. Vuoden 2016 alussa kotisivulla markkinoitu Festival-paketti (18 800 euroa) ei sisältänyt lainkaan koulutusta."

Pitää paikkaansa että hetken ajan Festival-paketti ei sisältänyt koulutusta kun koulutuspaketteja päiviteltiin. Nyt myös Festival-paketti sisältää talouskoulutusta.


Petteri Järvinen kirjoitti...

Festival oli listattu ilman koulutusta 9.11.2015. Ruutukuvassa 1.3.2016 sekä Infinity että Festival ovat ilman koulutusta. Vähän hitaita päivityksiä... Miksi kukaan ostaisi 18 800 tai 25 000 euron paketteja jos koulutuksella olisi mitään merkitystä?

deckfromacard kirjoitti...

"Pitää paikkaansa että hetken ajan Festival-paketti ei sisältänyt koulutusta kun koulutuspaketteja päiviteltiin."
Argumentti oli että OneCoin myy "vain talouskoulutusta". Mikä ihmeen juttu tämä "paketti joka ei sisältänyt hetken aikaan talouskoulutusta" oikein oli? Miksi sitä myytiin?
Aivan kuin joku kauppasi talopakettia ja sanoisi että "joo tässä nyt vähään aikaan tuo talopaketti ei sisällä taloa mutta kannattaa ostaa se silti".
Ette te nyt itsekään usko tuohon "koulutusta tässä vaan myydään"-tekosyyhyn.

10onecoinsand10eurosforfree@gmail.com kirjoitti...

"Ette te nyt itsekään usko tuohon "koulutusta tässä vaan myydään"-tekosyyhyn."

Ei tässä ole kysymys uskosta vaan siitä että virallisesti Onelife myy talouskoulutusta ja piste.

Se on nyt taas sitten eri asia millä motiiveilla kukin on liittynyt mukaan - kaikille se ei ole talouskoulutus. Tärkeimpänä motiivina voi olla jollekin vaikka se että saa uusia ystäviä toiminnan kautta.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Veikkaan, että aika moni saa ystävien sijaan vihamiehiä toiminnan vuoksi, kun rahojen menetys selviää.

Kuka 18 800 tai 25 000 euron paketin ostajista haluaa talouskoulutusta? Jos heillä on varaa sijoittaa tällaisia summia (ja vielä suurempiakin), koulutus on hankittu muuta kautta. Tosin koulutus ei tässäkään tapauksessa takaa viisautta.

deckfromacard kirjoitti...

"Ei tässä ole kysymys uskosta vaan siitä että virallisesti Onelife myy talouskoulutusta ja piste."

Eittämättä tämä on se "virallinen tarina". Harmillisesti itse yhtiön (siis yhtiön, ei ainoastaan yksittäisten edustajien) toiminta on jatkuvasti ristiriidassa virallisen linjan kanssa:
- "koulutuspaketteja" joiden hinta on moninkertainen mutta koulutuksen osalta sisältö on sama kuin halvemmalla paketilla.
- "koulutuspaketti" joka ei sisällä koulutusta.
- "320 miljonääriä verkostobonuksilla ja 2500 miljonääriä kolikoiden arvolla" (kuva). OneCoinin "koulutuksella" ei ole mitään tekemistä tuon kanssa, ainoastaan pyramidikeräämisellä ja "koulutuksen kylkiäisenä saatavilla" tokeneilla.
- ja ja ja... näitä löytyy pilvin pimein.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei tässä ole kysymys uskosta vaan siitä että virallisesti Onelife myy talouskoulutusta ja piste."

Pohjois-Koreakin on virallisesti demokraattinen kansantasavalta. Olennaista on kuitenkin se mitä kulissien takana todella tapahtuu eikä se mitä viranomaisille sepitetään. Onecoinin kohdalla se tarkoittaa että myydään arvotonta kryptovaluuttaa leikki-blockchainilla ja uskotellaan ihmisille että heistä tulee seuraavia bitcoin-miljonäärejä.

Anonyymi kirjoitti...

Herätys Petteri ja kumppanit OneCoiniin liittyen. Kumpaakohan uskoisi ennemmin. Satusetä Petteriä ja anonyymi Sebastian Tankkeria vai talousalan ammattilaisia maailmalta jotka videolla ovat. Se on tietysti jokaisen oma valinta mutta kyllä olet Petteri paljon harmia saanut aikaiseksi tässä maassa ja ihan turhaan.

Kuuntele nyt kerrankin ajatuksella tuo tuore video jos vaan Englantia ymmärrät.

https://www.youtube.com/watch?v=1YTIm9U2oJ0

Anonyymi kirjoitti...

"Regulatooriset luvat toki vaikuttavat esim. siihen että kalleimpia paketteja ei kuulemma Euroopassa voi ostaa. "

Täyttä paskaa ettei muka Euroopassa voisi kalliimpia paketteja ostaa. Kokeile vaikka itse. Alla olevassa kuvassa olen "ostamassa" Bitcoineilla 229 280 euron Super Comboa. Mitään estoja ei ole, sen kun lähettää Bitcoinit firmalle.

http://i.imgur.com/uiVL4TX.png

Anonyymi kirjoitti...

Johan nyt Sauna-Seppokin markkinoi kimppa Ultimatea pakettia aikoinaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei tässä ole kysymys uskosta vaan siitä että virallisesti Onelife myy talouskoulutusta ja piste. "

Vähän sama kun huumekauppias puolustelisi, että ei myynyt virallisesti huumeita vaan antoi huumeet ilmaiseksi kaupanpäälliseksi maksullisista teen lehdistä joita myi virallisesti.

Nuo useat eri kalliit paketit samalla koulutuksella todistavat että koulutuksen myynnistä ei ole pohjimmiltaan kyse. Saman faktan lipsautti Tom McMurrain jokin aika sitten: https://www.youtube.com/watch?v=WvajEG3YnsA

deckfromacard kirjoitti...

"Täyttä paskaa ettei muka Euroopassa voisi kalliimpia paketteja ostaa. Kokeile vaikka itse. Alla olevassa kuvassa olen "ostamassa" Bitcoineilla 229 280 euron Super Comboa. Mitään estoja ei ole, sen kun lähettää Bitcoinit firmalle."

<SARKASMI>
Ei kun katsos kun sinä olet Euroopasta niin sinulla ei ole lupa ostaa sitä pakettia, vaikka sen voisitkin nettisivuilta käsin ostaa. Siellä lukee että "not for sale in Europe". Onecoin on (kuulemma) rehellinen ja reilu yritys joten ne jäädyttävät tilisi ja takavarikoivat kolikkosi jos saavat tietää että olit Euroopasta kun ostit paketin.
</SARKASMI>

Anonyymi kirjoitti...

näillä satusetä petterin kirjotuksilla ei tietenkään ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa,sama kuin lukisi suoli 24 tai muropoikien sivuja, mutta ihan tiedoksi vaan petellekkin että oc käy jo maksuvälineenä melko monessa paikassa myös suomessa. Ja lueppa huvikseen juuri ilmestynyt wincapita kirja ja mieti sen jälkeen oliko se huijaus ja kuka huijjas ketä.. oisko krp kin jotain oppinut..

10onecoinsand10eurosforfree@gmail.com kirjoitti...

One Coin - Why isn't it listed on Coincap? - Answered by Tom McMurrain:

https://www.youtube.com/watch?v=oQ8DPRfGs_w&feature=youtu.be

Petteri Järvinen kirjoitti...

oc käy jo maksuvälineenä melko monessa paikassa myös suomessa.

Missä sillä voi maksaa ja miten maksaminen tapahtuu?

Ja lueppa huvikseen juuri ilmestynyt wincapita kirja ja mieti sen jälkeen oliko se huijaus ja kuka huijjas ketä..

Luen kyllä. Kirja tuli jo. Paksu on opus ja tekstiä runsaasti, selvästi sydämellä kirjoitettu (huutomerkeistä päätellen).

10onecoinsand10eurosforfree@gmail.com kirjoitti...

"oc käy jo maksuvälineenä melko monessa paikassa myös suomessa.

Missä sillä voi maksaa ja miten maksaminen tapahtuu?"

Esimerkiksi:

https://dealshaker.com/en/deal/the-best-burgers-in-town-monen-mielesta-parhaat-hampurilaiset/O9Ahv7JmYiFeHEJA9xwoRQ9cUrHCpuryE8fL48z1jK0~

deckfromacard kirjoitti...

OneCoinin saksalaisen tytäryhtiön varat on jäädytetty laittoman rahaliikenteen takia:
https://www.bafin.de/SharedDocs/Veroeffentlichungen/EN/Verbrauchermitteilung/unerlaubte/2017/vm_170410_IMS_International_Marketing_Services_en.html
Mukana myös summia paljonko Saksan kautta rahaa ehti kulkea.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.talouselama.fi/uutiset/luulitko-ettei-verottajan-koura-ylla-uuteen-tapaan-louhia-rahaa-verohallinnolta-tuli-tyly-viesti-takarajoineen-6640362

Petteri Järvinen kirjoitti...

Esimerkiksi:
https://dealshaker.com/en/deal/the-best-burgers-in-town-monen-mielesta-parhaat-hampurilaiset/O9Ahv7JmYiFeHEJA9xwoRQ9cUrHCpuryE8fL48z1jK0~


Miksei yhtä hyvin voi mennä kauppaan ja maksaa siellä Onecoineilla? Miksi tällainen euro/onecoin-kuponkijärjestelmä?

Mitä viime lokakuussa julkistetulle M.A.B. -mobiilimaksamiselle kuuluu?

10onecoinsand10eurosforfree@gmail.com kirjoitti...

"Miksi tällainen euro/onecoin-kuponkijärjestelmä?"

Esimerkiksi Groupon on todistanut että samantyylinen liiketoimintamalli toki ilman kryptovaluuttaa voi olla hyvin kannattava, joten miksipä ei myös kryptovaluutan kanssa.

"Mitä viime lokakuussa julkistetulle M.A.B. -mobiilimaksamiselle kuuluu?"

Sitä ei ole vielä integroitu OneCoiniin eli maksaminen sen kautta ei ole vielä mahdollista.Petteri Järvinen kirjoitti...

Grouponin järjestelmä on kannattava yhtiölle itselleen, ei asiakkaille. Miksei Onecoin salli suoria rahansiirtoja kauppiaalle tällaisen kuponkipelleilyn sijaan?

"Ei ole vielä integroitu..." - milloinkahan se tullaan integroimaan? Hehkutus viime lokakuun eventissä oli kova. Ei pitäisi olla edes vaikeaa. Jostain syystä Onecoinissa kaikki tahtoo lykkääntyä ja lopulta perutaan kokonaan. Kuten se Mastercard.

Anonyymi kirjoitti...

Mastercardin osaltahan oli jo aikoja sitten murossa linkki saksankieliseen haastatteluun, jossa Mastercardin edustaja sanoo, että he eivät halua olla Onecoinin kanssa tekemisissä ja yrittävät mitätöidä myös jo liikkeellelasketut kortit.

Nykyäänhän myös Saksan viranomaiset ovat havainneet Onecoinin olevan huijaus. Tilin jäädyttänyt viranomainen sanoo:

"Onecoin Ltd, Dubai is part of a network of companies that market virtual units, which they declare to be a cryptocurrency"

Sanamuotohan antaa ymmärtää, että viranomainen ei pidä Onecoinia kryptovaluuttana. Eikä se ole myöskään mitään koulutuksen myymistä.

deckfromacard kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
deckfromacard kirjoitti...

"joka markkinoi virtuaalisia yksiköitä joiden se väittää olevan kryptovaluuttaa"

Onpa kyllä hyvin muotoiltu tuo OneCoinin bisnesmalli: myydään sisältöä joka ei ole todellista ja väitetään sen olevan kryptovaluuttaa. :D

Anonyymi kirjoitti...

Markku on todennäköisesti Markku Laine. Taustalla on muun muassa pikavippihuijauksia ja ollut mukana myös Global Pension Planissa. Vaikuttanut viimeiset vuodet Espanjan Fuengirolassa, mutta esiintynyt myös valokuvissa Rujan kanssa ja myös koulutus ja värväystilaisuuksissa ympäri Suomen. Yritti värvätä minua ensimmäisen kerran marraskuussa 2014. Ei lähdetty mukaan, mutta tiedän ison joukon Espanjan suomalaisyhteisöstä lähteneen...

Anonyymi kirjoitti...

Useampikin OneCoin-tunkittaja on alkanut tyrkyttämään HELO-ranneketta. Kyseessä on aktiivisuus/terveysranneke jota markkinoidaan (melko yllätyksettömästi) verkostomarkkinointiperiaatteella ja uusien jäsenten rekryämisestä maksetaan rekrybonusta rekryäjälle ja tämän ylälinjalle.

Miten tämä kuulostaakin tutulta? ;-)

Sokerina pohjalla tilaamiset tehdään "sponsorilinkin" kautta jotta verkostomyyjä saa bonukset myös ostetuista tuotteista. Esimerkkinä:
https://my.worldgn.com/store/saunaseppo

Itse tuote on joko vallankumouksellinen tai sitten täynnä turhia lupauksia. Nykyisellään sen jo kerrotaan pystyvän mittaamaan (ja loppua kohden huimemmaksi menee):

- Päivittäisen liikumisen ja energiankulutuksen
- Unenlaadun
- Sydämen lyöntitiheyden
- Sydämen EKG:n
- Verenpaineen
- Hengitystiheyden ?
- Mielialan ??
- Energiatason ???
- Lähimmäisten vireyden ????

Mutta todellinen hitti tästä tuotteesta tulee kunhan se saa luvatut lisätoiminnot (Softapäivityksellä? Vai rannekkeen seuraavassa versiossa mallia HELO 2?) jotka ovat:

- Verensokerin mittaus
- veren happipitoisuuden mittaus
- Kuumemittari
- Alkometri

Koen tiettyjä vaikeuksia hahmottaa kuinka nämä tiedot (poislukien kuumemittari) saadaan luettua ranteesta, ihon pinnalta. Tästä olisi kiva nähdä jonkin riippumattoman tekniikan alan julkaisun testaustulos.

www.helofinland.fi

Petteri Järvinen kirjoitti...

"siinä on sovellettu japanilaisen TOSIBAN teknologiaa"

Perinteistä onecoin-linjaa.

Hinta 429 euroa, huh! Tuolla hinnalla saa neljä oikeaa aktiivisuusranneketta, jotka mittaavat kaiken, mitä ranteesta oikeasti voi mitata.

Mutta mihin sitä tiikeri raidoistaan pääsisi.

Anonyymi kirjoitti...

Petteri miksi et kommentoi tuota finanssialan asiantuntijoiden Eurooppa Afrikka videota??? Olet toitottanut että miksi kukaan ammattilainen ei noteraa ja kommentoi Onecoinia missään. Jos englantia ymmärrät niin voisit nyt jotain satuja keksiä ja kommentoida tuohon liittyen.

Tässä vielä uudelleen linkki videoon jos olet sen hukaannut

https://www.youtube.com/watch?v=1YTIm9U2oJ0

Petteri Järvinen kirjoitti...

Yritin löytää tietoja tästä Marc Depaus -asiantuntijasta, mutta vähiin jäi. Mainitsee muutaman kerran sanan Onecoin, ei ilmeisesti tiedä miten se eroaa oikeista kryptovaluutoista, joihin muu puhe viittaa.

Joël Buleli sanoo "Onecoin has really its place in Congo..." - vai niin. Ehkä juuri siellä.

Anonyymi kirjoitti...

Odotinkin jotain tuon tyyppistä sinulta, vahvistui vaan käsitys sinun epätoivoisesta missiosta.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Voit vapaasti korjata käsitystäni: keitä nämä asiantuntijat ovat ja mitä he mielestäsi sanovat Onecoinista?

Anonyymi kirjoitti...

Helo-rannekkeelle on luvattu verensokerin mittaus. Samaan aikaan siitä tehdään uutista kun Apple huhutusti tutkii tekniikkaa jolla verensokeri voitaisiin lukea ihoa rikkomatta. On kuulemma "graalin malja" alallaan jos onnistuu.

On se vaan kumma miten taas media ei ymmärrä että tämä verkostomarkkinoinnin hedelmä tekee historiaa! :D

Anonyymi kirjoitti...

Tuota HELO sivua luulin aluksi vitsiksi, eihän kukaan voi tosissaan tuollaista kuraa kirjoittaa, paitsi näköjään Seppo.. Toivottavasti kukaan ei ole niin tyhmä että tilaa tuolta mitään. Jos tilaa niin rupean myymään mursketta energiakivenä 1000€/kg joka poistaa syövän ja kaikki muut sairaudet, ja sahanpurua superelixir teenä joka tuo euforisen olon oikein nautittuna, vain 500€/pussi. Jos tuloksia ei näy, on vika käyttäjässä.

Onecoinista ei jaksa enää edes vääntää, ei jotkin ihmiset halua uskoa tulleensa huijatuksi vaikka sen kuinka selvästi näyttäisi. Onko kukaan vinkannut saunasepon tekosia verottajalle, ei välttämättä kaikki kestä päivänvaloa..

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Petteri, nyt toivonkin että alat tutkimaan ja kirjoittamaan tästä Coinspace yhtä antaumuksella kuin OneCoinista.

Anonyymi kirjoitti...

Ei tarvitse enää. Kaikkeen kirjoitettuun vaihtaa Onecoinin tilalle Coinspacen, niin se on siinä. Samaa paskaa eri paketissa. Ymmärtäähän sen, että tunkeilla on taas kiire päästä vähistä rahoistaan ja sukulaisten rahoista eroon.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö olisi vittumainen juttu, jos Coinspace toisi markkinoille maksualustan joka nostaisi Bitcoininkin tämän hetkisen onnettoman käytettävyyden tason ihan uudelle tasolle? Se vasta vituittais urakalla kaikkia Bitcoininkin omistajia, olisihan se oikea katastrofi, eikö? Kyllähän sellaiset yritykset täytyy ehdottomasti yrittää estää.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mikä Bitcoinin käytettävyydessä on onnetonta? Miten Coinspace parantaisi sitä?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tämä Ylen Wincapita-jutun kuvio kuulostaa kovin tutulta: Wincapita loi yksityistä rahaa (=Onecoin), joka naamioitiin valvonnan välttämiseksi valuuttakaupaksi (=koulutukseksi).

Myös pääjutussa Kulta-Hannun pyramidipeli on monia tuttuja elementtejä.

Anonyymi kirjoitti...


Toivottavasti Pitkänen on muistanut maksaa verot 65.000 eurosta.

Anonyymi kirjoitti...

Ai mikä Bitcoinin käytettävyydessä on onnetonta? No vaikka Suomen pankin digitalisaation neuvonantaja ja ekonomisti Aleksi Grymin sanoin: Bitcoinia ei käytetä maksamiseen juuri ollenkaan (http://areena.yle.fi/1-4091330). Coinspace tulee tarjoamaan maksualustan, jonka kautta voidaan käyttää myös Bitcoinia. Pitääkö vääntää Petteri vielä lisää rautalangasta, vai onko sinun pönttösi ontto ja kumiseva tyhjiö?

Anonyymi kirjoitti...


Taitaa OC:n ja S coinin ontto pönttö kumista suuresti niin tyhjää. Niin katsos bitcoin on eri pörsseissä noteerattu kryptovaluutta kun taas OC niin kuin jonkun yksityisen noteeraama raha, samoin kuin tulee olemaan S-coin. Tuleeko S-coinille maksualustaksi sitten esim believershaker? Bitcoinihan ei tarvitse erillistä maksualustaa sillehän taitaa riittää apsi, jolla ilmeisesti kauppias voi samantien vaihtaa bitcoinit rahaksi, ei tarvitse tehdä kauppaa uudestaan Onecoineina. Ai niin odottakaa 2018 toiselle neljänneksellä ei kun puoliskolla, tai no viimeistään 2019 alussa jne jne niin viran omais rikol lisuuden takia siirrytään coinspaceen... ... ...

Petteri Järvinen kirjoitti...

No vaikka Suomen pankin digitalisaation neuvonantaja ja ekonomisti Aleksi Grymin sanoin: Bitcoinia ei käytetä maksamiseen juuri ollenkaan (http://areena.yle.fi/1-4091330).

Kannattaa perehtyä asioihin eikä uskoa huijarien Powerpointteja.

Ei Bitcoinin käytön vähyys alustan puuttumisesta johdu vaan siitä, ettei digitaaliselle rahalle ole vielä todellista tarvetta (paitsi pimeät rahansiirrot huumekauppiaille, Onecoineihin ym. sekä remittance bisnes eli rahansiirrot maasta toiseen). Toinen tekijä on se, että tulevaisuuden odotukset nostavat Bitcoinin arvoa ja kukapa haluaisi käyttää rahaa, jonka arvon odotetaan jatkossa nousevan?

Laitapa linkki niihin Coinspace-kalvoihin, joissa tämä järjestelmä kuvataan suomen kielellä, niin voivat muutkin lukijat arvioida.

Anonyymi kirjoitti...

Petterin kannattaisi ostaa wincapita kirja ja lukea se muutamaan kertaan niin avautuisi sullekin ehkä tosiasiat mitä tapahtui ja mitä tulee tapahtumaan.

Matti Rissanen kirjoitti...

Aleksi Grym totesi haastattelussa, että Bitcoinien ostaminen ei ole sijoittamista vaan spekulointia. Sijoitukselle halutaan yleensä jatkuvaa tuottoa, vuokraa, osinkoa yms. Tietenkin arvonnousua voidaan toivoa ja/tai saada.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Petterin kannattaisi ostaa wincapita kirja ja lukea se muutamaan kertaan niin avautuisi sullekin ehkä tosiasiat mitä tapahtui ja mitä tulee tapahtumaan.

Ostettu on ja luettukin, kohta myös blogattu.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Aleksi Grym totesi myös, että Bitcoin on kryptovaluutoista ylivoimaisesta suurin. Ei maininnut sanallakaan Onecoinia (Ethereum, LiteCoin ja Monero kyllä mainittiin). Maajohtaja Vuorisen pitäisi lähettää tiedote Suomen pankkiin, kun noin huonosti osaavat asiansa eivätkä tunne maailman suurinta "kryptovaluuttaa".

Anonyymi kirjoitti...

No onneksi sinä kryptovaluutta-jeesus-petteri tunnet maailman suurimman kryptovaluutan:).

Anonyymi kirjoitti...

Taisi olla Vippirahan Make. Markku Laine ja Sari Laituri. Kaksi huijaria.

Anonyymi kirjoitti...

Miks nuo Onecoinistit sanoo Petteriä satusedäks ja heti hiljenee, kun Petteri pyytää niitä todisteita että kääntäkää nyt hyvät ihmiset hänenkin tietoisuutensa kohdalleen?!? Ainuttakaan järkiperustelua ei coinisteilta tässäkään blogikommentti ketjussa näy.

Anonyymi kirjoitti...

Niin jaa että dealshakerissa pääsee kätevästi coineja käyttään? Nyt hyvät dealshakerin käyttäjät, tehkääpä piruuttanne vertailua siellä esim. tablettien osalta, joiden hinnat pyörii siellä 400-600€ tienoolla kun lasketaan oc+€ osuus yhteen (jos oletettas ocllä olevan jotain arvoa). Sitten menkää Amazoniin ja etsikää sama tabletti, joka maksaa 70-100€ Amazonissa. Selittäkääpä nyt sitten tänne että tarkoittaako tämä sitä että OC oikea "arvo" on tolkuttomasti pienempi, kuin yhtiö ilmoittaa vai että Dealshakerissa on kovat hinnat?? Ja perustelkaa vastauksenne. Tämä tuli ilmi kun tässä huijauksessa mukana oleva kaveri tuli kehumaan huipputabletistaan ja OCllä ostettu, arvo olisi kuulemma euroissa ollut 550€ tienoolla. Pyysin paketin ja näyttämään tabletin. Speksien perusteella sama tabletti 70€ Amazonissa... että tämäkö on sitä nykyaikasta kaupankäyntiä kysyin kaverilta??!!?? Siinä meni jauhot suuhun ja taisi vihdoin tajuta missä on mukana...

Blogger kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Miljardiyhtiö julkistaa maailman parhaan kauppapaikka-alustan Dealshakerin...paskin ja lapsellisin viritelmä mitä olen ikinä koittanut ja/tai nähnyt. Hinnat ilmoitetaan esim. 25€ + 5 OC. Eikö mukavaa olisi jos alusta edes pystyisi laskemaan kolikon "päivän kurssin" mukaan kokonaishinnan niin ostajalle tulisi selvä kuva kokonaisuudesta...ottaa laskukoneen esiin hän...ai saatana mitä tuubaa.

Nimimerkki "hetken minäkin uskoin mutta en ole niin tyhmä uskoakseni enää"

Petteri Järvinen kirjoitti...

Olitko sinäkin OC-uskovainen? Kirjoittelitko muiden mukana tänne "Koirat haukkuu ja karavaani kulkee"?

Ei se mitään, pääasia että olet lopulta ymmärtänyt jutun juonen. Toivottavasti et menettänyt liikaa rahaa.

Blogger kirjoitti...

Did you ever try to maximize your free satoshi claims by using a BTC FAUCET ROTATOR?

Anonyymi kirjoitti...

Jos olisin v. 2014 ostanut sian säkissä, nyt minulla ei olisi jäljellä edes sitä tyhjää säkkiäkään.

Anonyymi kirjoitti...

Onko kerrottavaa uudesta virtuaalivaluutasta Dagcoin.

Anonyymi kirjoitti...

Petteri Järvinen kirjoitti...
Mikä Bitcoinin käytettävyydessä on onnetonta? Miten Coinspace parantaisi sitä?

Ongelmia bitcoinin käytössä on kaksi. Ensimmäinen on valuutan näköpiirissä oleva deflaatio (johon en kyllä itse enää usko, luulen että kurssin huiput on jo nähty), joten kenenkään ei KANNATA käyttää bitcoinia.

Toinen on järjestelmän kapasiteetti joka ei kykene välittämään maksusuorituksia, jos käyttö yhtään lisääntyy. Järjestelmän laskennallinen kapasiteetti on noin 2.5 transaktiota sekunnissa, ja jos se toivoo voikeaksi valuutaksi niin tuo transaktioiden läpäisikyky pitäisi ehkä noin miljoonakertaistaa.

Sitä en tiedä miten Coinbase tuota parantaisi, luultavasti ei mitenkään, mutta en tiedä, kun en ole coinbasesta lukenut edes mitään mainostusspämmejäkään.

Anonyymi kirjoitti...

Joku kirjoitti...
- Verensokerin mittaus
- veren happipitoisuuden mittaus
- Kuumemittari
- Alkometri

Koen tiettyjä vaikeuksia hahmottaa kuinka nämä tiedot (poislukien kuumemittari) saadaan luettua ranteesta, ihon pinnalta. Tästä olisi kiva nähdä jonkin riippumattoman tekniikan alan julkaisun testaustulos.


Tuo happipitoisuuden mittaus luetaan sairaaloissakin ihon pinnalta ihoa rikkomatta. Laitetaan sormenpäähän sellainen "pyykkipojan" tyyppinen anturi. Ilmeisesti tuo mitataan siitä, että kuinka hyvin se sormi heijastaa jotain väärättyä valon allonpituutta.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä vieläkin ruikutetaan kun ei itsellä oo mitään koulutusta eikä pakettia,no ette te sitä tarvitsekkaan,menisi hyvä koulutus ihan hukkaan, se on teille paljon halvempaa arvailla ja verrata asioita päässänne ja keksiä ja paisutella ja jonka onneksi kaikki huomaa jotkaa tietää talousasioista oikeasti, kuinka te sekoitatte petterin kanssa sekaisin kaikkia asioita ,jotenkin tuntuu ja kuullostaa katkeralta kaikki kirjoitukset onelifea vastaan? Ensinnäkin ette edes tiedä mikä on virtuaali raha? Se on FIAT rahat mitkä on virtuaalisesti teidän omalla pankki tilillänne! Sitä MÄÄRÄÄ minkä näette tietokoneelta japankin sivultanne EI löydy pankistanne! Siellä on noin 10% vain siitä,siksi ette voi sitä mennä saman pvnä sieltä nostamaan konkreettisesti käteen vaan ne PITÄÄ tilata sinne 2-3 pv ennemmin? Kuullostaako se huijaukselta? Virtuaalirahalta? Päättäkää itse! Konreettisesti myös Kryptovaluutat oli se mikä hyvänsä kunhan on lohkoketjulla louhittu niin se löytyy sarjanumerolla ja henkilötkin jos on KYC jota jo EU kin vaatii olemassa sivuillansa. Onelife toi ensimmäisenä KYC jo 2015,miksi siitä ei mainita? olette muutenkin Mr Järvinen ihan hakoteillä ja annat virheellistä tietoa tahallasi koko ajan täällä,mutta siihen on syynsä,oletan että olet uskovainen tai muuten BTC omistaja kun sitä ylistät,en näe BTC mitään muuta vikaa kuin että seei ole kohta tavalliselle tallaajalle yhtään hyvä esim kahvin ostoon,miksi? siksi koskatransaktiomaksut ovat liian korkeat! Ei kukaan osta 2e kahvia + 9-56e transaktiomaksulla? se on isommille bisneksille jos ei parempaa tule,me tarvitaan pienikuluinen k-valuutta ja sitä Onelife yrittää tehdä meille tavallisille ihmisille ikä vain rikkaille javaltioille sekä pankeille,mullistus tässä asiassa tapahtuu koko ajan. Näette sen vielä ja ei BTC eikä Onelife ole mihinkää kadonnut tai katoamassa,toimostot on auki ja serverit palautettu ja normaali toiminta jatkuu rehellisesti edelleenkin, muista en tiedä mutta moni on oikeasti saaneet huijaus idean jotkin oikeasti on olemassa,mutta kysymys kuuluu mistä K-valuutasta tulee edullisin ja suurin ? SE jää varmasti jossei 190 maata kiellä sitä,nykyinen epävirallinen markkina arvo onjo 4-6 isompi kuin BTC:n ja se on suurempi kuin kaikki 800 eri k-valuuttaa yhteensä yhteenlaskettuna.Luvut on noin koska markkinakin heittää eritysesti BTC suhteen eli siksi haitarin laitoin. Muuten Hyvää pv jatkoa kaikille ja toivotaan että kaikki menee hyvin ainakin johtavien K-valuuttojen suhteen,kuka se suurin ja käytettävin sitten on?Jää nähtäväksi seuraavina vuosina ei ne päivässä eikä kk tapahdu nämä ihmeetkään! :D

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ei tässä nyt ole merkitystä FIAT-rahalla vaan sillä, saavatko Onecoiniin rahojaan laittaneet ikinä omiaan pois. Eivät saa, koska Ruja on ilmeisesti pessyt ne bulgarialaisen mafian kautta ja kadonnut kuin .... Arabiemiraatteihin. Varmaan joku on päässyt voitolle verkostopalkkioiden tms. avulla, mutta ne on toisilta verkoston uhreilta kerättyä rahaa.

Liioin ei ole merkitystä BTC:n transaktiokuluilla - Bitcoinin kurssikäyrä kertoo kaiken oleellisen. Valuutta on todellinen ja sitä voi vaihtaa vapaasti, ilman Rujan keksimiä ihme sääntöjä, rajoituksia tai lupauksia tulevasta.

KYC on ajatuksenakin ihan pöhkö: miten olet ajatellut varmistaa ostajan ja myyjän henkilöllisyyden aina, kun valuutalla ostettaisiin jotain? Miten se voisi edes teoriassa tapahtua? Jos rahalla voisi ostaa vain henkilöllisyytensä todistaneilta osapuolilta, miten tieto merkittäisiin rahaan ja mitä tällainen todistelutarve vaikuttaisi rahan käytettävyyteen?

Jo ihan maalaisjärjellä pitäisi nähdä, että Rujan lupaukset ovat huijausta. Kolme vuotta ihmiset ovat laittaneet tähän euroja ja odotelleet jotain tulevaa tapahtumaa, koska "järjestelmä ei ole vielä valmis".

On häpeäksi Suomen peruskoululle, että näitä uskovaisia vielä löytyy. Toivottavasti et menettänyt koko omaisuuttasi Onecoinissa, kun et kerran kehtaa nimelläsi kirjoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi sua ,oot NIIN hakoteillä ja selitykset lapsen tasolla,tietenkin rikoksen ns tapahduttua pystytään seuraamaan keneltä kolikko on mennyt ja kenelle,ei sitä "sidota " asiakkaaseen? tuo nyt vasta PÖHKÖ väitös on,mutta ns jalanjälki jää kuten pankkimaailmassakin,eli pystytään seuraamaan ja se on rehellistä silloin kaikille,eikä pystytä mitään rikollista ilman jälkiä harrastamaan kuten esim BTC llä on voinut ja voi vieläkin,onelife on vasta 3v ja lyönyt kaikki ennätykset mitä voi numeroilla voi saavuttaa,btc on jo 10v ja se ei tule ikinä valmistumaan meidän elinaikanamme,nähtäväksi jää hyväksytäänkö sitä ja mihin ja koska,eli voi jäädä myös kakkoseksi kaikille niille jotka ovat siitä parempia.Kuten jo mainitsin KYC n suhteen ja transaktio kustannuksien jotka alittaa pankkien hinnat,m.m siksi myös pankit ottaa käyttöön lohkoketju tekniikkaa käyttöönsä,kannattaa petteri ottaa oikeanlaista koulutusta eikä vain omin päin arvailla sitä sun tätä kun ei niissä ole päätä eikä häntää,nuo onjo 10v vanhoja pelkoja ja spekulaatiota,nyt jo on oikeasti olemassa faktaa kehiin näissä asioissa. Tässä esim kovan sarjan ammattilainen talousalalla californian talousmaailmassa vieraileva kauppatieteen professori/dosentti Akseli Virtanen kertoo yle areenassa talousasioista juuri mitä tapahtuu ja tulee tapahtumaan kannattaa kuunnella ihan oppiakseen,mutta tämäkin jo on vanhaa tietoa mutta ajankohtaista toki,mukavia kuunteluhetkiä ja tieto on todellakin taidon väärtti! Opit petteri sinäkin JO vanhaa asiaa mutta nyt jo tapahtuvaa kaikki tapahtuu vaikka sanot mitä ja kirjoituksiin voidaan ottaa kantaa yhtiön puolesta koska ja mihin en tiedä mutta näin on ilmoitettu :) talousuutiset ja pörssi alkaa noin 5.00 kohdalla ja kryptovaluutoista alkaa noin 10.30 kohdalla tässä linkki: Mukavaa opiskelua!

https://areena.yle.fi/1-4257277?autoplay=true

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ruja on jo hylännyt uppoavan laivan, samoin Kari Wahlroos ja iso joukko kaikkein näkyvimpiä kansainvälisiä puhujia. Mutta osa suomalaisista sinnittelee vieläkin kiinni uskossaan.

Sovitaanko, että jos 8.10.2018 Onecoinia ei vieläkään voi muuttaa euroiksi tai sen kurssi on suunnilleen nolla, että viimeisetkin Onecoin-uskovaiset luovuttavat ja myöntävät olleensa väärässä?

Anonyymi kirjoitti...

Coinspacelta piti tulla S-coin marraskuun viimeinen päivä 2017. Viimeinen jäsenille tullut sähköpostikirje tuli viimeinen marraskuuta ja sen jälkeen Coinspacesta ei ole kuulunut yhtään mitään. Jos sinne ottaa yhteyttä sieltä tulee kuitenkin sähköpostiin vastaus odottakaa jne... aina eri muodoissa.

Kyllä kai kysymyksessä on huijaus koska yhtiö ei tiedota mitään, yhtiö petti lupauksensa S-coinin laittamisesta pörssiin marraskuun aikana 2017 (jota kaikki kovasti odottivat...) ja usko siihen että yhtiö olisi toiminut rehellisesti menisi jo pahasti tyhmyyden puolelle. Nyt on kulunut jo 7 kk siitä kun S-coinin olisi pitänyt tulla julkiseen pörssiin...

Kuulemani mukaan Coinspacella olisi ollut kymmeniä tuhansia jäseniä joten ainakin muutama kymmenen miljoonaa euroa olisi mennyt kusettajien taskuun. Vieläköhän Coinspacen toimisto on Maltalla? Pitäisiköhän tehdä "vierailu" yhtiön johdon luokse jos se jostakin löytyisi ;)