torstai 3. marraskuuta 2016

Postikortti Onecoinistilta

Ujo onecoinisti muisti minua postikortilla. Hauska kortti, Boliviasta näköjään. Kaveri oli niin vaatimaton, ettei maininnut edes nimeään. Ei varmaan halua, että muut suomalaiset alkavat kadehtia hänen miljooniaan.

El Burro
Kohteliaskin lähettäjä oli, esittäytyi Ystäväksi ja tituleerasi oikein Herra Tietäjäksi:

"Sinä olet Suomelle tullut kalliiksi"
Ystävä kysyy, enkö kehtaa tunnustaa olleeni väärässä, onko Bitcoinin kurssi laskussa ja valittaa, että olen tullut kalliiksi Suomelle.

Valitettavasti Onecoinin tarina ei ole koskaan ollut niin umpisolmussa kuin nyt. Kukaan ei halua enää kommentoida yhtiön asioita julkisesti, maajohtajana esiintynyt Tommi Vuorinen on hänkin sulkenut suunsa. Kolikon "kurssi" näkyy ilmeisesti vain jäsenille, julkista tietoa ei enää ole ja Xcoinx näyttää vain tulossa-sivua:

"Coming soon"
"Louhinnan" etenemistä ei voi arvioida, koska tieto kolikkojen määrästä on niin ikään hävinnyt. Nyt edes KRP ei voi odottaa 80 % rajan täyttymistä.

Lupauksista huolimatta kauppapaikkoja tai konvertoivaa Mastercardia ei ole tullut. Yhtiön käyttämä pankkitili vaihtuu koko ajan, kun pankit ilmeisesti kieltäytyvät välittämästä maksuja ko. firmalle. Lokakuun videolla Ruja ilmoitti saavansa tytön ja vähän myöhemmin hän kertoi jo saaneensa lapsen. Ota näistä nyt selvää.

Oleellista on, etteivät onecoinistit edelleenkään voi tehdä varallisuudellaan muuta kuin unelmoida tulevaisuudesta ja kasvattaa odottaessaan verkoston (=kuplan) kokoa.

Ystävä väittää minun tulleen kalliiksi Suomelle. Raha, joka ei tule mistään tuotannollisesta toiminnasta, on pois joltain muulta. Jos joku Onecoinilla ansaitsee, hänen tulonsa ovat toisen henkilön menoa.

Sen sijaan Wincapitan sotkujen selvittely ja oikeudenkäynnit ovat tulleet Suomelle todella kalliiksi.

174 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Maajohtajan" radiohaastattelusta jäi mieleen hänen tapansa käyttää suomen kielessä harvinaista "herra"-sanaa, jota myös tämä kortti käyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Ensisijaisesti valtion tehtävä on tutkia ja selvittää mahdolliset rikokset, aluksi rikosepäilyt, hinnasta riippumatta. Valtiolla eli syyttäjälaitoksella (ja esitutkintaviranomaisella) on rikosasioiden ratkaisussa (lähes) monopoli, ellei ulkopuolista sovittelua talousrikoksen riita-asiapuolessa ja henkilökohtaista syyteoikeutta lasketa mukaan. Toissijaisesti, jos olisit tutustunut WinCapita-asiaan paremmin, tietäisit, että valtio tulee jäämään asiassa voitolle, ja WC-sijoittajat loppukädessä maksavat.

Wincapita tuli tavalla tai toisella erityisen kalliiksi mukaan lähteneille sijoittajille. Valtio kertoi johtaja Laihon suulla jo syksyllä 2007, että kyseessä saattaa olla laittomaksi tulkittava pyramidipeli. KRP:n talousrikosyksikön päällikkö Tapio Kalliokoski veti parin viikon kuluttua kuitenkin maton Laihon lausunnon alta: "Mahdollisen huijauksen uhreja ei ole ainakaan vielä tullut tietoon. Selvitystyö on tältä osin kuivumassa kasaan." Näin siis KRP:n koko talousrikosyksikön pomomies.

Valtio salli omilla lepsuilla toimenpiteillään Wincapitan markkinointikoneiston jatkavan toimiaan, ja pesi kätensä asiassa jättäen vastuun "tyhmiksi ja ahneiksi" (*) tulkituille jäsenille. Valtio olisi voinut niin halutessaan viheltää pelin poikki käynnistämällä asiassa virallisen esitutkinnan. Näin ei kuitenkaan tehty kuin vasta reilun kuuden kuukauden kuluttua.

ylijohtaja Kari Kiesiläisen mukaan valtio kertoi muutama kuukausi sitten julkisesti, että se on takaisin-perinyt 24 miljoonaa euroa rikoshyötyjä klubin jäseniltä. Virallisestihan vahinkosumma nousi lähelle 60 miljoonaa euroa, joten kyllä varaa on vielä kerätä voittoja pois - paitsi ulkomaan jäseniltä. Wincapitassa kiertäneeksi kokonaissummaksi arvioitiin yli 90 miljoonaa euroa, mutta merkittävä osa jäsenistöä tulee vaikenemaan vahingoistaan, koska ei halua tulla leimatuksi tyhmäksi ja ahneeksi(*).

Ministeriö tiedotti kuluvana syksynä 2016, että ensi vuodelle on varattu kahdeksan miljoonaa euroa varoja, joilla (mahdollisesti) hyvitetään rikoksen uhreja - tarkka summa tosin tarkentunee vasta vuonna 2018, jolloin Kailajärven rikos vanhenee. Tiedossa on sekin, että arviolta vain 60 % rikoshrien vaateista tullaan hyväksymään.

Niin tai näin, jos pitäydymme nykysummissa, valtio on jo kerännyt pohjattomaan kassaansa WinCapitan rikoshyötyä 24 miljoonaa euroa, josta kahdeksan miljoonaa on luvattu (ehkä) palauttaa rikosuhreille. Valtion "voitto" on siis tällä hetkellä 16 miljoonaa euroa, joka summa riittää mainiosti kattamaan sekä esitutkinnan, syyttäjälaitoksen että tuomioistunlaitoksen kulut. Mitä enemmän valtio saa kerättyä ja takavarikoitua voitolle-jääneiden rikoshyötyjä itselleen, sen enemmän valtio ja me veronmaksajat tulemme hyötymään petoksesta nimeltä Wincapita. WinCapita oli valtiolle tuottava business.

(*): Termin tyhmä, ahne ja sinisilmäinen lanseerasi välillisesti liikenteeseen johtaja Jouni Laiho jo vuonna 2007.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän tuo Vuoriselta vaikuttaa. Kellään tietoa onko Tommi ollut Bolivian suunnalla viime kuun lopulla?

Sitä vaan ihmettelen että vieläkin noita väsyneitä Bitcoin ja kateus -aspekteja koittaa viljellä.

OneCoin ei ole kryptovaluutta, eikä niillä numeroilla tee juuri mitään mitä siellä BackOfficessa lukee, eikä sillä ole myöskään ollut mitään vaikutusta Bitcoinin kurssiin.
Päinvastoin Coinmarketcapista voi katsoa että Bitcoinin kurssi oli vain nousussa CoinRush Londonin ja Bangkokin eventtien aikana.

Sen vielä ymmärrän että yritetään tunkeille ja värvättäville valehdella jostain Bitcoinistien peloista tai kateudesta, mutta mitä järkeä sellaista on Petterille paasata? Käsittämätöntä.

Onhan se tietenkin mahdollista että Tommi (tai kuka coinisti kortin sitten lähettikin) on niin itsesuggeroinut itsensä kyseisen kultin väitteillä, ettei edes ymmmärrä enää mitä kannattaa höpistä tunkeille, ja mitä oikeasti kryptovaluutoista jotain tietäville kuten Petterille.

Anonyymi kirjoitti...

OneCoinista valtio ei tule saaman muuta kuin selvitettävää. Viranomaisista voi nyt lanseerata termit: tyhmä, tietämätön, sinisilmäinen ja saamaton.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi tossa meinas että Vuoriselta vaikuttaa. Ensinnäkin toi postimerkki on Jenkeistä ei Boliviasta niinkuin kortti näyttää olevan. Carl Danhammerin facebookin mukaan Vuorinen on Carlin kanssa ollut Jenkeissä päivänä kun postimerkki on leimattu.

Anonyymi kirjoitti...

"Anonyymi tossa meinas että Vuoriselta vaikuttaa. Ensinnäkin toi postimerkki on Jenkeistä ei Boliviasta niinkuin kortti näyttää olevan. Carl Danhammerin facebookin mukaan Vuorinen on Carlin kanssa ollut Jenkeissä päivänä kun postimerkki on leimattu."

Hyvä huomio. Joo eiköhän se ollut sitten siinä. Tosin olihan se tekstinkin perusteella aika selvää että Suomen lahkojohtaja-Tommi se siellä sekoilee.

Ehkä Tommi arvasti että Petteri julkaisee kortin. Tai sitten Tommi on tosiaan samanlaisessa mielentilassa kuin jotkut uskonlahkolaiset, eli kaikki realiteetit kielletään ja eletään siinä omassa (epä)todellisuudessa.

Anonyymi kirjoitti...

Ääkkösten pisteet ovat unohtuneet niin monesta sanasta, että lähettäjä on varmaan ollut Danhammer itse tai joku toinen ulkomailla vakituisesti asunut henkilö. En usko, että Vuorinen olisi Afrikan-kiertueensa aikana alkanut jo vieraantua äidinkielestään.

Anonyymi kirjoitti...

Keskustelun taso se vaan nousee täällä Järviskän paskahuusissa koko ajan:).

gustavus kirjoitti...

Minä olen kyllä kateellinen Petterille! Ei tämä taida sentään legendaarista kikkeli-korttia (https://fi.wikipedia.org/wiki/Tupolevin_veljekset) voittaa, mutta sentään; tuohan on loistava muisto Onecoinista.

Anonyymi kirjoitti...

Miten sitten, kun lopulta sonta osuu lopullisesti tuulettimeen, näiden vuoristen ja wahlroosien käy? Onhan tässä nyt kuitenkin petosta, kavallusta, veronkiertoa jne. jne. Kannattaisiko poikien pysyä maan alla muutama vuosi ehkä? Tietysti voi olla mielenkiintoista, kun on lähtenyt bulgarialaismafian kelkkaan, niin siinä voi löytyä oma pää valkaistuine hampaineen yhdestä jätesäkistä ja loput kroppaa ympäri Sofian jätelavoja... Jossain vaiheessa se KRP:kin herää.

Anonyymi kirjoitti...

Miten sitten, kun lopulta sonta osuu lopullisesti tuulettimeen, näiden vuoristen ja wahlroosien käy?

Koska on myyty koulutusta niin sitä on saatu. Oikeudessa voi tietysti valittaa tuotto-odotuksista... Lujalla pohjalla on aina silloin jos voi vedota kirjallisiin sopimuksiin ja materiaaleihin. Ollaan heikoilla jäillä, jos perusteluna ympäripyöreät myyntilupaukset ("ymmärrättekö että voitte olla miljonäärejä?").
Kyllä ammatikseen tunkkaavat kaverit ymmärtävät mitä he voivat luvata ja mitä eivät. "Suunnitelma" ja lupaus on eri juttu.

Anonyymi kirjoitti...

4.11.2015 Keskusrikospoliisin tiedote
Keskusrikospoliisin Sisä-Suomen yksikkö on selvittänyt alustavasti Suomessakin markkinoitavan OneCoin-virtuaalirahan laillisuusasiaa. Asiassa on kuultu mm. OneCoinin edustajaa, OneCoin-koulutusta ostaneita henkilöitä sekä alan asiantuntijaa.
Selvityksen mukaan näyttäisi siltä, että OneCoinin toimintaa johdetaan Bulgariasta. Yhtiön pankkitilille on Suomesta maksettu huomattavia summia koulutuspaketeista. Paketit koostuvat yleisestä taloustiedosta, jota on helposti ja yleisesti saatavilla. OneCoin-yhtiö on ilmoittanut myyvänsä pelkästään talousalan koulutusta.

Yhtiön edustajan mukaan koulutukseen liittyy hintatason mukaan nouseva määrä optioita, joilla voi antaa "louhittavaksi" onecoin-kolikoita yhtiön tietokoneilla. Louhinnalla käsitetään lähdekoodiin perustuvaa matemaattisten yhtälöiden ratkaisua, jonka tuloksena syntyy lohkoketju, joka vastaa yhtä onecoin-kolikkoa.
Yhtiön ilmoituksen mukaan kolikoiden louhinta tapahtuu julkisuudelta salassa, kunnes 50 % kolikoista on saatu synnytetyksi. Kun 70 % valuutasta on synnytetty, yleisölle julkistetaan onecoin-virtuaalirahan lähdekoodi, johon louhinta perustuu. Tämä yhtiön ilmoittama tieto lykkää lähdekoodin yleisölle julkistamisen aikaisintaan vuoden 2016 loppuun. Siihen saakka yleisö ja optioita yhtiölle luovuttaneet henkilöt joutuvat odottamaan onecoin-kolikoiden arvon määrittymistä.

Sisä-Suomen syyttäjänvirasto on tutustunut Keskusrikospoliisin tekemään esitutkintalain 3 luvun 3 §:n mukaiseen selvitykseen ja tutkintamateriaalin perusteella todennut, että sitä, liittyykö toimintaan rikos, voidaan luotettavasti arvioida vasta julkistamishetkellä, mikä todennäköisesti tapahtuu vuoden 2016 lopulla.
Esitutkinnan käynnistämiselle ei tämän hetkisillä tiedoilla ole edellytyksiä. KRP jatkaa asiaan liittyvää tiedonhankintaa käyttäen hyväksi kotimaisia ja kansainvälisiä tiedonhankintakanavia. Mikäli tilanne muuttuu, asiaa arvioidaan uudelleen.

Keskusrikospoliisi kehottaa erityiseen varovaisuuteen tämänkaltaisten palveluiden hankinnassa, koska niihin liittyy vaikeasti ennakoitavia taloudellisia sekä rikosoikeudellisia riskejä. KRP:n käsityksen mukaan lupaukset ylisuurista tuotto-odotuksista eivät ole realistisia.

... OneCoin-yhtiö on ilmoittanut myyvänsä pelkästään talousalan koulutusta.
... koulutukseen liittyy hintatason mukaan nouseva määrä optioita ...
... aikaisintaan (todennäköisesti???) vuoden 2016 loppuun. Siihen saakka yleisö ja optioita yhtiölle luovuttaneet henkilöt joutuvat odottamaan onecoin-kolikoiden arvon määrittymistä.
... sitä, liittyykö toimintaan rikos, voidaan luotettavasti arvioida vasta julkistamishetkellä ...
... Esitutkinnan käynnistämiselle ei tämän hetkisillä tiedoilla ole edellytyksiä.

Tällainen optio-kauppa on siis laillista Suomessa? Jos on, miksi "kehottaa erityiseen varovaisuuteen" ja miksi "niihin liittyy vaikeasti ennakoitavia taloudellisia sekä rikosoikeudellisia riskejä"?
Onko KRP, oikeuslaitos ja/tai Suomen laki seonneet lopullisesti?
Kusettavatko rikolliset tyhmää yhteiskuntaa?

Anonyymi kirjoitti...

Tässä sinulle miettimistä puupää pöntiskoski. kukahan se oikeasti kusettaa ja ketä täällä murheellisten laulujen luvatussa valtiossa:): http://www.kauppalehti.fi/uutiset/viranomaisen-luupin-alta-paassyt-zinzino-tavoittelee-miljoonaa-asiakasta/6W8duQaU

Anonyymi kirjoitti...

OneCoin-puolustajien puheista on tosiaan kadonnut se paras terä. Voiko se johtua siitä että Bangkokin eventissä "louhittiin" 1,6 miljardia OneCoinia suuren yleisön edessä läppärin ja Shutterstock-animaation voimin yhdessä minuutissa ja samaan hengenvetoon todettiin että siitä eteenpäin kolikoita syntyy minuutissa vain 50 000 - eli 0,003 prosenttia, yksi kolmaskymmenestuhannesosa - ja silloinkin vaaditaan kolme salillista supertietokoneita tekemään vaativia laskutoimituksia?
Eihän tuota nyt enää fanaattisimmat uskovaisetkaan voi ottaa vakavissaan.

Vai olisiko uskonpuutteen takana kuitenkin se lopullisesti haudattu konvertoiva maksukortti ja ne kauppapaikat joita luvattiin ensin 50 000 keväälle 2016?
Nyt firman virallinen kanta on että kolikoita voi käyttää aikaisintaan toisella vuosipuoliskolla 2018. Tuskin kukaan tähän "sijoittanut" on ajatellut ettei sillä ole väliä vaikka rahojen kotiuttaminen kestäisikin kaksi vuotta enemmän - kolminkertaisen ajan. Kun lupaukset raukeavat tyhjiin yksi toisensa jälkeen niin siinä on usko koetuksella.

Anonyymi kirjoitti...

Kävin juuri muutaman tunnin läpi Clintonin tapausta ja luin lukuisia vuodettuja sähköposteja sekä katsoin kymmeniä uutisklippejä jenkeistä liittyen asiaan, ja voin vakuuttaa jokaiselle tilanteeseen turhautuneelle, että peli on nyt lopullisesti ohi. Nämä rikokset ja paljastukset joista nyt puhutan, ovat lasten leikkiä ja jäävuoren pieni huippu. Se on enää vain lyhyen ajan kysymys kun lopullinen valheen romahdus tapahtuu.

Nyt on hyvä ymmärtää että kukaan ei kiistä Wikileals -dokumenttien aitoutta, edes valtavirta uutiset, ne ovat todella aitoja sähköposteja ja muita dokumentteja jotka paljastavat niin uskomattoman härskejä ja ihmismieltä vavisuttavia asioita että tämän vyyhdin purkaantuessa monen mieli saattaa järkkyä ja käsitys maailmastamme, sekä sen johtajista muuttuu totaalisesti ja lopullisesti. Tämä on vain positiivinen asia, ei mitään mitä tarvitsee pelätä.

Se mikä tässä on mielestäni parasta, on se että meidän kotoisat valtamediat paljastavat tämän tapauksen myötä itse itsensä totaalisella munattomuudella ja tutkivan journalismin puutteella, koska hyvin pian ihmiset alkavat kysymään kysymyksiä. Kysymysten joukossa tulee olemaan kysymys siitä että eikö siellä Ylen tai Hesarin toimituksessa ole yhtäkään oikeaa toimittajaa töissä joka olisi lukenut nämä sähköpostit ja ymmärtänyt niiden sisällön, vai monistavatko he jokaisen jutun juuri sillälailla kuin ne Clintonin taskussa olevista uutispajoista tulee, täysin kyseenalaistamatta?

Samalla tavalla kuin Panama paperit alkuvuodesta, jotka paljastivat mm. Suomen valtion (Solidium, joka omistaa Sammon, joka omistaa Nordean) järjestelmällisen veronkierron sekä uskomattoman määrän salaisia tilejä joille meidän päättäjät ovat saaneet valtavia summia rahaa vastalahjana päätöksistä jotka auttavat muutamia jättikorporaatioita mutta kiristävät ihmisten oloja sekä tuhoavat luontoamme, tämäkin asia yritetään lakaista maton alle siirtämällä fokus FBI:n tutkintaan ja sen kyseenalaisuuteen vaikka sähköpostit paljastavat kiistattomasti LUKUISIA rikoksia.

Totuus onneksi nousee aina lopulta pintaan, ja kuten alkuvuodesta sanoin, nämä presidentinvaalit tulevat jäämään historiaan uskomattoman laajan valheen ja korruption paljastajana. Sanoin myös alkuvuodesta että mm. Panama paperit tulevat vielä esiin, ja ne tulevat, joten Bernerille, Sipilälle, Stubbille, S. Niinistölle, Kataiselle, Nallelle sekä muille eliitin käsinuikeille, joita löytyy lähes joka puolueesta, ammattiliitosta sekä valtion virastosta, sanoisin että nyt on viimeinen aika tulla esiin, kertoa mitä tietää ja pyytää anteeksianto kansalta koska tämä pajastusten vyyhti ei tule pysymään Amerikan sisällä vaan se koskee koko maailmaa.

Se pystyykö tämä suhteellisen pieni pankkieliitti tätä totaalista ja lopullista romahdusta viivyttämään viikon vai puolivuotta, ei ole mitään merkitystä, koska liikaa on jo yksinkertaisesti ulkona, ja liian moni on jo hereillä. Pysy rakaudessa ja tyynenä läpi tämän tulevan pienen poliittisen kaaoksen, se on parasta mitä voit tällä hetkellä ihmiskunnalle tehdä. :) <3

Ps. jos joku tuntee toimittaja Kirsti Karttusta henkilökohtaisesti, haluaisin kysyä häneltä onko hän toimittajana lukenut sähköposteja, vai monistaako hän vaan juttuja potkujen pelossa? Ja siis haluaisin kysyä tätä ihan vilpittömästi ilman vihaa.

Turhaan siellä esittelet totuuksiasi:)

deckfromacard kirjoitti...

Meniköhän tämä avautuminen hieman väärään postaukseen? :D

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ehkä tässä yritettiin perustella sitä onecoinistien korttia, jonka mukaan länsimainen talousjärjestelmä romahtaa. Epäselvää vain on, mitä tekemistä sillä on Onecoinin kanssa.

Kysymysten joukossa tulee olemaan kysymys siitä että eikö siellä Ylen tai Hesarin toimituksessa ole yhtäkään oikeaa toimittajaa töissä joka olisi lukenut nämä sähköpostit ja ymmärtänyt niiden sisällön

Valaise nyt meitä viisaudellasi: mitä sieltä sitten löytyi, kun pengoit asiaa?

Anonyymi kirjoitti...

Ari Widellin (TOIMII VERKKOKAUPPA.COM:N MEDIASUUNNITTELIJANA) kanssa teette sitten yhdessä tihutöitänne. Varohan Petteri ettei pala näpit, se saattaapi kirpaista. Torstai klo 17:28
#12989
julla
Rekisteröitynyt:
23.09.2007
Viestejä:
4 939
Uusi pankki löytyi Kyprokselta.

Pöytälaatikkoyhtiön nimi nyt: Eastern Project Investments Limited.
Ari otti jo yhteyttä itse pankkiin ja Kyproksen poliisiin koskien tätä pankkia.

Here's the bank account information provided by OneCoin to its victims:

Account Holder: Eastern Project Investments Limited
Address: 16 JOHN KENNEDY AVENUE 1087 NICOSIA CYPRUS
SWIFT CODE: HEBACY2N
NAME OF BANK: HELLENIC BANK PUBLIC COMPANY LTD.
BANK ADDRESS: Hellenic Bank Main Branch Athalassa Avenue, 5th floor, 2025 Strovolos 1394 Nicosia, CYPRUS
ACCOUNT NUMBER: IBAN CY50 0050 0140 0001 4001 6945 9301 EUR ; CY23 0050 0140 0001 4007 6945 9301 USD

http://kusetukset.blogspot.fi/2016/11/onecoin-new-bank-account-in-cyprus.html

Viimeksi muokattu: Torstai klo 17:54

Anonyymi kirjoitti...

Ari Widell
Markkinointisuunnittelija at Verkkokauppa.com Oyj
Espoo, Southern Finland, FinlandGraphic Design
Current
Verkkokauppa.com Oyj
Previous
Pisa Marketing, Elecster Oyj
Education
Lybeckerin käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Experience
Verkkokauppa.com Oyj
Markkinointisuunnittelija
Verkkokauppa.com Oyj
January 2016 – Present (11 months)
Pisa Marketing
Visual Designer
Pisa Marketing
February 2006 – March 2015 (9 years 2 months)
Ads, brochures, stickers, layouts for fairs, web-banners, photoshopping etc.
Graphic Designer
Elecster Oyj
June 2002 – March 2005 (2 years 10 months)
My work included making company’s brochures and other advertising material. I also made layouts for fairs and handled package designs for our printer.
Education
Lybeckerin käsi- ja taideteollisuusoppilaitos
Communications Undergraduate, Graphic Communications / Viestintäalan perustutkinto, graafinen viestintä
1999 – 2002
Raahen lukio
High School, matriculation examination
1993 – 1996

Anonyymi kirjoitti...

Buahahahahahahaahahahahahahaahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Mihin rikkaimpien Bitcoin omistajien listaus sivusto on kadonnut? Selvitä tämä Petteri, kiitos. http://www.bitcoinrichlist.com/top100

Anonyymi kirjoitti...

OneCoin menetti Singaporen United Overseas Bank tilin lopullisesti.

Vain Tanzanialainen Bank of Africa pankkitili on enää jäljellä, jossa tilin omistajana on peiteyhtiö nimeltä IMS Marketing Tanzania Limited.

https://d17oy1vhnax1f7.cloudfront.net/items/2L38083h0C3Z1015183x/only_africa.PNG

Anonyymi kirjoitti...

Eli nyt on OneCoinilta muutaman päivän sisällä lähtenyt sekä Kyproksen pankkitili että Singaporen pankkitili.

Tunkki, lähetä sinäkin rahasi Afrikkaan IMS Marketing Tanzania Limited nimiselle peiteyhtiölle!

http://kusetukset.blogspot.fi/2016/11/onecoin-lost-its-singaporean-bank.html

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuu olevan kunnon rujatus tulossa!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin lähti pörssi toimimaan. Nohevat vastarintaliikkeen asiantuntijat olivat taas niin varmoina, että ei tule eikä aukea koskaan xcoinx-pörssi. Tulipahan vaan ja aukesi, samantien sitä alettiin käyttämään ja tekemään kauppaa. Mailman lopun meininkiä on povattu ja veikkailtu alusta saakka OneLife/OneCoin konseptille, vituiks on mennyt veikkaukset aivan niin kuin kuin veikkaukset Trumpinkin menestymisen mahdollisuudesta. Karavaani kulkee ja rakkikoirat haukkuu:).

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ai hyvin vai? "Virallinen kurssi" näyttää olevan noin 6,95 (ei ole muuttunut 1,5 kuukauteen), joten voitko pistää koko pottisi myyntiin vaikkapa 6,5 hinnalla jolloin kaikkien myyntien pitäisi mennä takuuvarmasti läpi? Saatko näin vaihdettua rajoituksetta kaikki Onecoinisi oikeiksi euroiksi? Voinko minä ostaa Onecoineja tuosta pörssistä 6,95 eurolla kappale?

Jos kyllä, olen ollut väärässä Onecoinien suhteen.

Jos et, älä tule tänne väittämään että "pörssi toimii hyvin". Eihän tuo ole mikään oikea pörssi.

Anonyymi kirjoitti...

Alat mulkero näköjään lämpiämään, joku saattaa napauttaa sinulle vielä jossain vaiheessa napakan luunapin:)

Anonyymi kirjoitti...

Äläs nyt saatana rupia siellä vittuilemaan Petterin mulkerolle, hän vain yrittää tuhota ihan vilpittömästi auttamisen nimissä.

Anonyymi kirjoitti...

Petteri taitaa olla palaverissa Ari Widellin (VERKKOKAUPPA.COM:n MARKKINOINTISUUNNITTELIJA) kanssa, lutkuttamassa toistenne vehkeitä ja suunnittelemassa satutarinoita sekä mustan propagandan levittämistä OneLifesta sekä OneCoinista. Slurps slurps slurps:)

Petteri Järvinen kirjoitti...

Hienosti toimii Xcoinx-pörssi: kurssi vetää suoraa viivaa. Oikeissa pörsseissä kurssit tosin nousevat ja laskevat, mutta onhan se omistajien kannalta parempi että yhtiö sanelee kurssin - ei tarvitse sitten jännittää, tuleeko nousua vai laskua (tosin ei ole Onecoiniinkaan tullut nousua 1,5 kuukauteen).

Itse asiassa Xcoinx näyttää ihan Neuvostoliiton pörssiltä: valtio sanelee kurssin, ota tai jätä.

Anonyymi kirjoitti...

Mother fucker Petsku siellä herkistyy:)

Anonyymi kirjoitti...

Petterillä "valot päällä", mut ei ketään kotona kjähkjähkjähkjähkjähkjähhähähähähähähhh:)

Anonyymi kirjoitti...

OneLife ja OneCoin herättää näköjään tunteita, asia jolla ei pitänyt olla kenellekään mitään merkitystä, eipä näköjään ollutkaan:).

Anonyymi kirjoitti...

Onpas muuten jännä pörssi tuo xcoinx. Tällainen avoin kolmannen osapuolen pörssi johon ei voi mitenkään luoda tunnuksia, voi vain kirjautua tunnuksilla.
Mutta ei siinä kaikki! Maagisesti onecoin.eu - tunnukset toimivat kirjautumiseen!
Jos joku ulkopuolinen haluaisi ostaa OneCoineja, hän ei voi koska hänellä ei ole OneCoin-tunnuksia. Tässä pörssissä ei voi ostaa jolle ole jo ostanut OneCoineja "koulutuspaketilla".
Eli tämäkö on nyt se "OneCoin Ltd:stä riippumaton vapaa pörssi" jota on hehkutettu? Toimii vain OneCoin-tunnuksilla jotka voi luoda vain OneCoinin sivuilla?

Tunnustakaa nyt että ette itsekään ota tuota vakavissanne.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole ollut viime aikoina juuri ilonaiheita onecoinisteilla. Nyt tätä samaa vanhaa pörssiä uudella skinillä ja domain-osoitteella koitetaan hehkuttaa ja pitää siten idioottien toivoa yllä. Joo on hieno kolmannen osapuolen pörssi, toimii vain OneCoin tunnareilla, samoin vanhoin myyntirajoittein. Siellä voi koittaa sitten numeroita pyöritellä näytöllä. Yllättäen myöskin rahat täytyy siirtää ensin OneLife.eu :hun ennen euroja voi yrittää edes kotiuttaa. Kummallinen kolmannen osapuolen pörssi.

Ja puhutaan nimenomaan kotiutuksen yritykestä. Kotiutukseen niitä oikeita euroja ei taida kovin helpolla sitten yhtiöltä enää löytyäkkään. Mutta tähänkin menee taas viikkotolkulla ennen kuin uutta toivoa saaneille tunkeille selviää että samat vanhat ongelmat jatkuvat ja vain pahenevat koko ajan.

Tyhmä, tyhmempi, onecoin-tunkki.

Anonyymi kirjoitti...

Mutsis oli huoratunkki, kun sinut synnytti.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.xcoinx.com/en/terms-and-conditions
https://paymail.net/ua.html

Vähähän siinä on uuteen mullistavaan markkinapaikkaan taas lainattu internetistä.

Anonyymi kirjoitti...

Huoraava mutsis lainas faijaas, kun laittoi sinut alulle.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole enää tunkeilla asiapohjaisia argumentteja jäljellä. Liekö ihme? Bangkokissa "louhittiin" 2 MILJARDIA kolikkoa "Guhneesis" blokkiin YHDESSÄ MINUUTISSA.
Nyt sitten odotellaan kun Pablo louhii kolikoita 50 TUHATTA joka minuutti eikä kuulemma nopeampaan pysty vaikkakin kolme salillista supertietokoneita käytössä.

Oikeastiko te OneCoinistit uskotte itse tuota puutaheinää?

Anonyymi kirjoitti...

Bitcoin värkkääjien (bittiraha.fi) viimeisimmästä viikkouutisesta: Trumpin valinnan lisäksi bitcoinin kurssinousun on arveltu saaneen maltillista vetoapua vaalipäivän muiden äänestyksien tuloksista. Kalifornia, Massachusetts ja Nevada äänestivät kannabiksen viihdekäytön laillistamisen puolesta. Bitcoinin kannalta äänestys on merkityksellinen, koska amerikkalainen kannabisteollisuus on jo pitkään käyttänyt bitcoinia ja virtuaalivaluuttaa pidetään alalla hyödyllisenä työkaluna. Kannabiksen laillistamisella voi olla positiivista vaikutusta bitcoinin kysynnälle sekä kurssille.

Huumeita vaan peliin Bitcoinin avulla niin saadaan porukka lopullisesti sekaisin ja maailma uuteen uljaaseen nousuun. On kyllä viimeinenkin järjen valo sammunut, kun joku pitää tällaisia asioita tavoittelemisen arvoisina asioina. No mitäpä tältä hullujen huoneelta muuta voisi enää odottaakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä on kannabiksen viihdekäyttö? Onks uuden ajan maailmassa huumeiden kanssa viihdekäyttöä ja sit on erikseen myös työkäyttö? Aika monta tapausta on jo esimerkkinä siitä, että nappaillaan huumeita ensin vähän "viihteeksi" ja sit karkaakin mopo ihan lapasesta. No Bitcoinilla hoidetaan onneksi vain viihdekäyttöä tuolla "alalla".

Anonyymi kirjoitti...

Pilvi-Petteri polttelee isänpäivän juhlan kunniaksi pilveä, Pilvi-Petsku:)

Anonyymi kirjoitti...

Tuskin vaihtoehtona on työkäyttö vaan lääketieteellinen käyttö.

Anonyymi kirjoitti...

Lääketieteellinen käyttö:). Lääketiedehän se on nimenomaan taho, joka on työntänyt "lailliset huumeet" pyörimään tänne pölhöläisten keskuuteen. Eli porukka laitetaan kiinni "laillisesti" huumaaviin aineisiin ja siitä se mömmöjen käytön ura sit lähtee liikkeelle. Mömmöjä hankitaan sitten vaikka tappamalla toisia, todella hienoa tukea sellaista skeidaa.

Anonyymi kirjoitti...

OneCoinilta lähti viimeinenkin pankkitili nyt alta.

http://kusetukset.blogspot.se/2016/11/onecoin-ponzi-pyramid-crumbles.html

SB kirjoitti...

Tili tuli, tili meni. Mihin kyptovaluuttavirma mitään pankkitiliä tarvitseekaan, eihän ne ymmärrä bittivaluutasta tuon taivaallista. Koulutuspaketeista voi maksaa fyffet suoraan Vuorisen käteen ja päästä näin kiinni tulevaisuuden maksuvaluuttaan ilman hankalia vanhanaikaisia dinosauruksia.

Ja kauppapaikat sen kun lisääntyy. Just Wahlroos postasi jonkun kuvan jostain Tallinnan liikkeestä missä voi maksaa coineilla. Ensin Vuorisen pakeille ja sitten Tallinnaan ostoksille. Jeah. Loppuun vielä muistutus miten ollaan rakentamassa parempaa tulevaisuutta.

Dear Members
OneLife is the fastest growing global network marketing company. With appr. 2.7 Mio active members and over 12 Mio accounts we are proud of what we have achieved in two years.
As a next step in our development, OneLife will become closer to its members. From today on, you will be only able to buy OneLife product gift codes from official OneLife distributors (of course you can continue using the shop for your cash accounts and onecoin accounts).
We are committed to the direct sales approach and believe in networks, trust and personal relationship – with this innovation all of our new members will be able to ask questions, receive more information about our products and become a part of the most powerful network out there.
With more than 50.000 ranked distributors we wish all of you success on your life long path to education and a better future! The OneLife Team

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Buahahahahahahahahahahahahaaaaaaaabuahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaa

Anonyymi kirjoitti...

Karavaani kulkee ja koirat haukkuu. Eihän viholliselle kannata kaikkea kertoa, pitäähän sitä olla jotain takataskussakin, vain hölmö paljastaisi kaikki pelikortit.

SB kirjoitti...

Eiköhän ne kortit ole jo nähty. Siis ne mitä vielä voi olla jäljellä, useimmathan niistä on jo kaikessa tohinassa hävinneet.
Karavaanin pysähtyminen on nyt ihan päivistä kiinni vai miten luulet minkään firman toimivan nyky-yhteiskunnassa ilman pankkitiliä. Bitcoinkin oli kuulemma niin kovin huono verrattuna tähän 1kolikkoon mutta kummasti senkin kautta on rahaa virrannut yritykseen satoja tuhansia euroja (https://blockchain.info/address/17amYMHaaJ8Z7zfcgHXG6KvR97F2r3faDq?currency=EUR).
Nyt tosin suositellaan ns. tunkittajia ostamaan gift cardeja ja ottamaan koulutuspakettien hinnat käteisellä. Tällaisesta toiminnasta kannattaa ilmoittaa nimetömästi verottajalle (https://www.vero.fi/fi-FI/Palaute/Anna_vihje_verovilpista(35143)). Saunasepot ja kumppanit kun tuskin maksavat alveja noista summista.
Edelleen jäsenistöä pissitään silmään. Kari W. postailee jatkuvasti kuvia muka uusista kauppapaikoista vaikka yhtiön virallisen linjan mukaan maksaminen 1kolikolla ei ole mahdollista. Outoa ja ristiriitaista. Miksei Karin tiliä ole jäädytetty niin kuin monen muun?
Onko muuten yhtäkään MAB sovellusta vielä käytössä missään 200 maassa ja toimiiko kolikoiden siirtely käyttäjien välillä riippumatta ylä- tai alalinjasta?

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Nauru pidentää ikää, sitähän tuo edellinen heitto kyllä tarjosi:)

Anonyymi kirjoitti...

Sebastian "Tankkeri" Mäki on nähtävästi touhunnut jotain paskahommia (voi olla kysymys jopa laittomuuksista) OneLife ja OneCoin konseptia kohtaan, koska kimpaantuu siihen malliin. Samoinhan tilanne on Petteri Järvisenkin suhteen, aikamoista kimpaantumista on nähty Petterilläkin ihan livenä. Viittaisi selkeästi "kaapeissa oleviin luurankoihin".

Anonyymi kirjoitti...

Äläs nyt reuhaa siellä. Sebastian Mäki on jo aloittanut sen uhoamansa onecoinistien kuohitsemisen ja sen johdosta hänellä onkin nyt käytössään yhdeltä onecoinistilta kuohittu hillitön mela:)

SB kirjoitti...

Anonyymi Anonyymi sanoi...
Äläs nyt reuhaa siellä. Sebastian Mäki on jo aloittanut sen uhoamansa onecoinistien ..


Kyllä, se on Onecoin SuperEmeraldDiamond kunniakirjan vieressä seinällä. Tuota kunniakirjaa ovat kovasti yrittäneet saada minulta pois näiden kirjoitusten takia mutta eivät tule siinä ikinä onnistumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Sebu Sebu:), The Master of Universe

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Hävetkää te...


Olisko siinä pitänyt olla OC-tapahtumailmoitus sitten? Niitähän voidaan pitää tapahtumina vaikka sisältö onkin jotain muuta. Eikä ilmoitusta varten tarvitse hakea edes lupaa. Eipä ole silti vastaan tullut yhtään OC-koulutustilaisuuden mainosta katukuvassa.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

http://www.psychsearch.net/antipsychiatry/

Anonyymi kirjoitti...

On tämä nykyaika kummallista. On rosvojoukko, joka tietoisesti huijaa ihmisiltä rahat pois ja vielä ylpeilee sillä, hermostuvat, kun heitä sanotaan roistoiksi. Kyllä ennen vanhaan roisto sentään tiesi olevansa roisto. Nykyajan roisto sitten ilmeisesti on rikkaus ja voimavara, eikä hänen herkkää mieltään saa pahoittaa millään lailla, ettei traumatisoidu. Vai mitä, Tumppi? (Tiedät, kuka olet)

Anonyymi kirjoitti...

Mnuchin tulee juuri niistä eliittipiireistä, joita Donald Trump suomi ankarasti presidenttikampanjassaan.

Hän on Yalen yliopiston kasvatti ja kuului siellä tunnettuun Skull and Bones -salaseuraan, johon ovat kuuluneet myös nuorempi ja vanhempi George Bush sekä Yhdysvaltain nykyinen ulkoministeri John Kerry.

Mnuchin työskenteli 17 vuotta Yhdysvaltain tunnetuimman investointipankin Goldman Sachsin palveluksessa. Hän tuli pankkiin 1980-luvun puolivälissä seuraten isänsä jalanjälkiä, joka myös oli Goldman Sachsin osakas.

Goldman Sachsin jälkeen Mnuchin johti sijoittajajoukkoa, joka vuonna 2009 osti kaatuneen kalifornialaisen kiinteistöluottopankin IndyMacin. Pankki saneerattiin ja nimettiin uudelleen OneWestBankiksi ja myytiin viime vuonna eteenpäin yli kaksinkertaiseen hintaan CIT Groupille.

Saneeraukseen kuului asuntojen kovaotteisia pakkolunastuksia, mikä aiheutti paikallisia mielenosoituksia.

Mnuchin on kaupan takia yhä CIT:n osakas.

Myös Trumpin kiistelty avustaja ja päästrategi Stephen Bannon on työskennellyt aiemmin Goldman Sachsin palveluksessa. Siitä on tosin jo 26 vuotta.

Anonyymi kirjoitti...

kuuntele klamydiaa ja osta bitcoineja ni voit viellä päästä jaloillesi.

ps. tiedät kyllä ketä olet!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Juri Mattila the OZ

SB kirjoitti...

Onecoin on siirtynyt uuteen maksutapaan. Supertunkittajat avaavat omia tilejään bulvaaniyritysten nimissä ja tämän jälkeen koulutuspaketteja myydään mitä ihmeellisimmillä verkkosivuilla. Tähän mennessä on tullut vastaan useita eri bulvaaniyrityksiä joiden kautta rahat virtaavat jonnekin ja ehkä lopulta Rujan äidin veskaan.
Tämäkö oli se mullistava uusi maksutapa?

Anonyymi kirjoitti...

Juri Mattila the OZ

Anonyymi kirjoitti...

Voiskohan joku isompi media ottaa taas kynän käteen ja päivittää tietoja tästä "MULLISTAVASTA" maksutavasta rujan taskuun!?

Anonyymi kirjoitti...

Luuseri huutaa apuun kauhun ja kaaoksen kauppiaita "totuudentorvi" mediaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Apuva, Apuva, Apuva, Aaaaaaapuva:)

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän tämä ollut tässä? Pankit loppu ja rahantulo? https://www.youtube.com/watch?v=LBCZ9Z9-8Yc
https://www.youtube.com/watch?v=pfez0pFF3Qs 100 000 kauppapaikkaa, multimiljonäärejä? Ruja äitiyslomalla?? jep. Tonne vaan rahaa tunkemaan ja rikastumaan..... Karavaani kulkee ja koirat kuolivat? kovin on haukut vaijenneet.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Ei tässä ollut vielä yhtään mikään, nyt on kova meno päällä, katsokaa jäsenmäärän kasvamista. Rahansiirrot eivät ole mikään ongelma, ratkaisuja löytyy aina.

Anonyymi kirjoitti...

Ei tässä ollut vielä yhtään mikään, nyt on kova meno päällä, katsokaa jäsenmäärän kasvamista. Rahansiirrot eivät ole mikään ongelma, ratkaisuja löytyy aina.

Kyllä te aika tyhmiä olette. Kryptovaluutan tarkoituksena on tehdä maksujärjestelmä, joka ei ole riippuvainen pankeista. Nyt pyramidinne on jumissa kun pankit sulkevat tilinne.

Anonyymi kirjoitti...

Jäkäjäkä pönde:)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Aika väsyneeltä näytti Karin tunkitus Riiassa. Taitaa poika tietää, että tämä pyramidi oli tällä kertaa tässä. Nyt vaan pitäisi olla pari vuotta hiljaa jossain muualla kuin Suomessa. Jos elossa Rujan käsistä pääsee. Tunkeilla näyttää olevan jossain määrin paha mieli, kun haluttiin varmaan ostaa mersua joululahjaksi itselle ja vaimollekin jotain kivaa. Lapsista puhumattakaan. Ei vaan voittojen kotiutus onnistunut. Ja vähän arveluttaa, että jos sitä rahaa saisikin, niin mitenkäs se verottaja? Ei Kari ja Tommi siitä ikinä mitään sanoneet. No, todennäköisempää on, että tulee avioero tai kaulakiikku. Riippuen siitä, paljonko on mennyt lainaa ottamaan "äkkirikastumiseen". No, ei Karillakaan ole asiaa isänsä silmien eteen mennä. Sen verran tältä aikoinaan WinCapitaan tuli kupanneeksi käteistä, että välit on varmasti poikki.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Oikeudenkäyntiasiakirjojen mukaan Wahlroos sijoitti Wincapitaan 29 654 euroa omia ja 31 014 euroa yrityksensä rahoja, ja peräsi niitä takaisin tultuaan huijatuksi. Hänen toimintaansa Onecoin-saarnamiehenä on vaikea ymmärtää tätä taustaa vasten.

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaan, että syy siihen, miksi Kari ei Turun seudulla ole ollut tunkittelemassa on se, että tällä seudulla asuvat vanhemmat ja sukulaiset sekä iso liuta hänet tuntevia tulisi nauramaan hänet lavalta pois. Ei ole tämäkään koijari profeetta omalla maallaan.

Anonyymi kirjoitti...

KW:n toiminnan ymmärtää hyvinkin Wincapitan myötä. Silloin hän oli häviäjä, mutta pääsi näkemään miten voittoa tehdään ja millaisella eksponentiaalisella kasvuvauhdilla. Oppi myös miten nopeasti tuollaiset sitten kaatuvat. Kuvittelisin hänen nyt viisaasti keräävän euroja itselleen mahdollisimman nopeasti.

Anonyymi kirjoitti...

Tätä on mielenkiintoista seurata koska koko ajan Kari ja ruja kiertävät maailmaa saarnaamassa OneCoinin ilosanomaa. Raato haisee eteisessä ja koneen moottorit on tulessa mutta kansaa jaksetaan kannustaa ympäri maailmaa.
Mielenkiinnolla odotan sitä hetkeä kun pyramidin huipulla puuhastajat (Kari Wahlroos, Juha Parhiala, Ruja, Pablo?, jne.) jättäytyvät yhtäkkiä ja selittämättä pois tunkitustilaisuuksista joissa ovat pääesiintyjän paikalla eivätkä vastaa mihinkään yhteydenottoyrityksiin. Sekin päivä vielä koittaa.

Anonyymi kirjoitti...


Verotusta ajatellen olisi mielenkiintoista tietää, onko esim 50.000 euron luohituista kolikoista maksettu ansiotulovero + myytyjen kolikoiden myyntivoitosta pääomatulovero niin ja sitten jos on saatu palkkioita jäsenhankinnasta sehän on kait ansiotuloa.

Anonyymi kirjoitti...

sama olisi hyvä tietää bitcoinistien osalta moniko on verottajalle ilmottanut myynnit ja onko maksaneet veronsa. voisiko petteri aktiivisena tietokirjailijana sitä selvittää!

Anonyymi kirjoitti...

Ilkka Pitkänen on kirjoittanut erittäin laajan ja hyvin perustellun kuvauksen Wincapitasta ja sen tutkinnasta sekä oikeuskäsittelystä. Tämä selvitys oli perusteluliitteenä Wincapitaan liittyvien oikeudenkäyntien lepäämään jättämistä koskeville hakemuksille. Siitä on otettu suoraan seuraava lainaus:

”Voitaisiinko edes kerran ajatella, että esitetty vastanäyttö olisi totta. Voitaisiinko edes kerran miettiä, onko sitä kumoavaa todellista näyttöä ollenkaan esitetty. Voitaisiinko ajatella, että valuuttakaupan signaalijärjestelmän toimivuuden todellisuus perustettaisiin järjestelmää käyttäneiden henkilöiden kertomuksiin sen sijasta, että uskotaan sellaisia henkilöitä, jotka eivät koskaan ole ohjelmaa edes nähneet toiminnassa, saati sitä käyttäneet ja voitaisiinko edes miettiä perusteellisemmin, voiko jäsenten sopimusvapauteen perustuva kauppa olla osa jotakin rikosta ja millä ihmeen perusteella!?

Kaiken toiminnan leimaaminen rikolliseksi on rikosoikeudellisesti ala-arvoinen suoritus! Kollektiivinen syyllisyys kuuluu natsiajan rikosoikeuteen jos sinnekään. Tuollaisen lausumankin sisällyttäminen tuomioistuinen ratkaisuihin on kuvottavaa. Rikosoikeus ei voi sellaista hyväksyä ilman, että silmät ummistetaan täydellisesti rikosoikeuden johtavilta periaatteilta ja kaikelta laillisesti esitetyltä vastanäytöltä.” (OTL, VT, ekonomi Ilkka Pitkänen).

Anonyymi kirjoitti...

FBI:n Bitcoin vaihdot olivat sopivat kun se keräsi pölhöiltä ilmaiseksi Bitcoinit surullisen kuuluisasta pörssistä. Siinä oli kyllä vaihto todella kohdallaan FBI:lle. Jokos FBI myi nuo Bitcoininsa pois? (BI:n Silk Roadista takavarikoimat bitcoinit huutokaupataan pian The US Marshals...)

Anonyymi kirjoitti...

Wincapitan tapauksessa Winamp-skinin käyttö feikkaamaan oikeaa kaupankäyntiä on ihan riittävä todiste, että homma on täyttä kusetusta. Oikeudella on toki kovempi työ todistaa asia. IMHO

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tuli sitten virallinen (18-sivuinen!) kannanotto muslimiyhteisöltä tähän "Sharia-yhteensopivaan" OneCoiniin:

https://nawadir.org/2016/12/01/is-onecoin-permissible/

TL;DR:
"Ponzi/Pyramidihuijaus, ei ole sopivaa osallistua millään tapaa. Ja suuri olkoon Allah."

Tämä siis selonteko taholta jolla ei ole mitään intressejä asian suhteen suuntaan eikä toiseen (ei OneCoin-sioittajia, ei anonyymejä bloggaavia huppupäitä joilla on potti kiinni Bitcoinissa). Ulkopuolinen tutkimus.
Salam aleikum vaan sinne Sofian suuntaan. Nyt voi olla huono hetki olla Dubaissa.

Anonyymi kirjoitti...

Bitcoin hörhöillä ei ole sitten mitään tekemistä "muslimiyhteisöltä" tulleeseen "viralliseen" dokumenttiin, ei varmasti ole, tämä on 100% lupaus:).

Anonyymi kirjoitti...

"Ignatova has links to drug mafia through a host of shell companies". Nyt kehiin tämän tiedon lähteet viranomaistietoineen. Näytön paikka.

Anonyymi kirjoitti...

Muropalstalta: "Huomattavaa on tosiaan myös se, että paperin julkaisijana ja allekirjoittajina on UK:n islamilaisia auktoriteettejä, joten OneCoinilaiset eivät voi väittää että kyseessä olisi mikään Bitcoinistien, blogistien tai "Murojen" taholta tuotettu dokumentti.". Täyttää paskapuhetta, netistähän löytyy pilvin pimein blogikeskustelua Murorunkku palstoineen joissa tuon valheellisen musta propagandan tietoa on suunniteltu kerättävän ja julkaistavan. Ei tässä nyt olla niin unessa, ettei ymmärrettäis, että minkä tahon "raportti" tuo "muslimiyhteisön" julkaisu oikeasti on. Tuo totaalinen kieltäminen Muropalstalla osoittaa selvästi sen valheen. Mutta tähän nyt vastausta tietolähteineen (luulen sen olevan nettitietoa tai jokin "Bulgarialaisen median jornalisti"): "Ignatova has links to drug mafia through a host of shell companies"

Anonyymi kirjoitti...

Tää on tuosta huippudokkarista ihan paras:): And Allah knows best
(Abu Yousuf) M. Suhail Patel, Bolton, UK
16 November 2016 / 16 Safar 1438

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Puuha-Petteri poisti sitten taasen kommentin, sä olet kyllä super hupiukko Bitcoin "Muro" Allaheiden kanssa:).

Petteri Järvinen kirjoitti...

Poistan alatyyliset haukkumiset.

Anonyymi kirjoitti...

Alkuperäiseltä oikealta Allahiltako tämä tieto tuli, sit lähde on tosi vakuuttava:) "Ignatova has links to drug mafia through a host of shell companies"

Anonyymi kirjoitti...

Täytyypä pyytää Willa Söderiä tekemään viranomaisilmoitusta kun Muron sekopäät uhkailevat ihan julkisesti nyt myös Suomalaisia yrityksiä eli Willa Söderiä! Petteri, sinä olet omalta osaltasi vastuussa näistä typeryyksistä, voi tulla sinullekin kalliiksi hölmöilysi.

Anonyymi kirjoitti...

Törkeä kunnianloukkaus
Mikäli kunnianloukkauksessa rikos tehdään joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai muuten toimittamalla tieto tai vihjaus lukuisten ihmisten saataville; taikka aiheutetaan suurta tai pitkäaikaista kärsimystä taikka erityisen suurta tai tuntuvaa vahinkoa, ja kunnianloukkaus on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, katsotaan teko törkeäksi kunnianloukkaukseksi. Törkeästä kunnianloukkauksesta tuomitaan sakkoa tai vankeutta enintään kaksi vuotta.

SB kirjoitti...

Kenen kunniaa on loukattu? Yrityksen kunniaa ei voi loukata eikä tietääkseni kukaan ole uhkaillut mitään suomalaista yritystä. Tai ehkä on muttei Onecoinin tapauksessa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Muslimien tuomio Onecoinille on selkeä ja perusteltu - dokumenttiin on kerätty suunnilleen kaikki Onecoin-huijauksen tunnusmerkit. Saman työn olisi voinut tehdä jonkin maan viranomainen. Kannattaa lukea: https://nawadir.org/2016/12/01/is-onecoin-permissible/.

Anonyymi kirjoitti...

TV4 Swedish News - OneCoin A New Pyramid Scheme

https://www.youtube.com/watch?v=YVlCapFgdR8

Anonyymi kirjoitti...

TV4 Swedish News - OneCoin A New Pyramid Scheme

https://www.youtube.com/watch?v=YVlCapFgdR8

Anonyymi kirjoitti...

Onko Allahilta tullut lisää jotain ratkaisevia tietoja Rujan huumeyhteyksistä, mistä löytyy faktat ja viranomaistiedot tuohon asiaan? Allah taitaakin olla koodannut yhdessä NSA:n kanssa Bitcoinin.

Anonyymi kirjoitti...

PS. Onks Muhammedilla mitään osuutta tuohon kaikkien aikojen virallistakin virallisempaan super dokumenttiin?

Anonyymi kirjoitti...

Täytyypä pirauttaa Paaville ja kysyä, että mitä mieltä on tuosta super paljastus dokkarista. Tästä on ilmeisesti syntymässä uskontojen välinen sota.

Anonyymi kirjoitti...

"PS. Onks Muhammedilla mitään osuutta tuohon kaikkien aikojen virallistakin virallisempaan super dokumenttiin?"

Juu, Amjad Mohammed jo julkaisi videonkin aikaisemmin.
Tässä kyseisessä dokuentissa:
https://nawaader.files.wordpress.com/2016/12/onecoin-research-paper-islamic-ruling1.pdf
käytiin lähdelinkkien tukena läpi aika kattavasti OneCoin huijausta läpi.
Tekijänä M. Suhail Patel.

Tarkoituksena oli siis tutkia onko OneCoin muslimeille sallittu vai ei, ja jos ei, niin miksi ei.

Valideihin lähdelinkkeihin perustuvan tekstin johtopäätös on että OneCoin on huijaus (no tämä jo tiedettiinkin) eikä siis sallittu muslimeille.

OneCoinistit ulisevat mutta eivät voi tästä(kään) dokumentista osoittaa mitään perättömäksi.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Vai että onecoinistin kunnia. Puolen tunnin huutonaurun jälkeen kykenin sen hinnoittelemaan. Onecoinistin kunnian hinta on, ei enempää eikä vähempää, kuin onecoin. Eli ei mitään.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Jeesukselta tuli just viesti, että Allah kyllä valehtelee tuossa super(Bitcoin) dokumentissaan. Eli Jeesus vastaan Allah, titaanien kohtaaminen:).

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Nyt aloitettiin sitten Muropakettien toimesta Suomalaisteb yritysten liiketoiminnan häiritseminen, eikö olekin Petteri ihan oikein suomalaisille tavallisille yrittäjille kun ovat niin hölmöjä? No HIEMAN vaan tuhotaan "auttamisen nimissä", on se sen arvoista. "Willa Söderin moraalia ei tulla unohtamaan, pidän henkilökohtaisesti huolta tästä", siistii!

julla
Rekisteröitynyt:
23.09.2007
Viestejä:
5 046
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja totuuden.siemen
Näköjään Willa Söder haluaa sittenkin tukea laitonta rahankeräystä. Varoitettu on. En suosittele kyseistä paikkaa. Itsekin varaan vuodelle 2018 suunnittelemani hääjuhlat toisesta paikasta.
Jossain vaiheessa kun OneCoinista tehdään yhteenvetoa päivämäärineen, niin ilman muuta Willa Söder mainitaan tahona joka varoituksista huolimatta oli tukemassa maailman top 3:seen sijoittuvaa huijausta, antamalla tilansa huijareiden käyttöön OneLife Suomen Helsinki-Uusimaa eventille.

OneCoin huijaus menee ilman muuta samaan joukkoon tunnettuvuudessa ja laajuudessa kuin MMM ja Madoff. Tosin OneCoin on varmasti parhaiten dokumentoitu huijaus ikinä, joten Willa Söder saa "kunnian" olla mukana levittämässä varoituksista huolimatta maailmanluokan huijausta jossa sadat tuhannet ihmiset tulevat kärsimään. Ei toki laitonta vuokrata tilojaan tähän, mutta moraalisesti helvetin arveluttavaa, varsinkin kun varoitettu on Suomen ja ulkomaiden poliisia myöten ja materiaalia huijauksesta on vaikka kuinka paljon saatavilla. Mutta jotkut tekevät mitä vain, vain muutaman satasen tähden. Willa Söderin moraalia ei tulla unohtamaan, pidän henkilökohtaisesti huolta tästä.

Sen sijaan Suomen Ilmailumuseolle iso kiitos kun heittivät tämän huijauksen pois tiloistaan, ja selkeästi Suomen Ilmailumuseo säätiöllä on moraaliarvot kohdillaan. Suomen Ilmailumuseo säätiö tullaan muistamaan historiikissa hyvänä tahona joka heitti kansainvälisten huijareiden eventin pois tiloistaan.

Viimeksi muokattu: Perjantai klo 22:36

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs liiketoiminnan häiritsemistä siinä on jos faktat tullaan toteamaan? Kyllä mahdollisesti maksavilla asiakkailla on oikeus tietää mitä on tapahtunut.

Anonyymi kirjoitti...

No no siellähän alkoi heti yksi uhkailija "auttajista" musssuttamaan, heti älöhdettiin kun kalahti.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta älähän huoli, Muron typerä uhkailuviesti on välitetty Willa Söderiin, asianomaiselle yritykselle.

Anonyymi kirjoitti...

Mut tää on kyl se vakuuttavin argumentti, Allah knows the best:), bauhahahahahahahahahaahahaaaaaaaaaa

Anonyymi kirjoitti...

Mistä lähtien faktojen toteaminen on uhkailua? Jaa unohdin että OneCoinistien mielestä faktojen kertominen tosiaan on uhkailua, se kun uhkaa heidän huijausbisneksiään. :D

Mikään allah ei ole ollut esillä minään argumenttina. Kyseisen dokumentin kaikki kohdat perustuvat kolmansien osapuolten lähdelinkkeihin.

Selkeästi alkaa coinisteja kuumottamaan kun huijauksen loppu lähenee hitaasti mutta varmasti..

Anonyymi kirjoitti...

Allahin ja Spede-Petterin seikkailut, uusi salapoliisi sarja alkaa jouluaattona. Sarjassa sekoillaan laittomien aseiden ja huumeiden maailmassa sekoittaen sopivasti faktaa ja fiktiota. Täydet viisi tähteä sekä Iltalehden että Iltasanomien arvostelussa.

Anonyymi kirjoitti...

Coinistien kommentteja kun lukee, niin ei kyllä mikään ihme että ovat OneCoin huijaukseen rahaa pistäneet. Ei ole geenilotossa coinisteilla ainakaan älykkyyden osalta napsunut.

SB kirjoitti...

Ainahan se on nähty, että coinistit välttelevät paikkoja joissa totuus tulee ilmi. Oletpa vaikka sitten jutellut hänen kanssaan facebookissa niin kohta huomaat, että jouduit estolistalle. Ei mulla muuta tällä kertaa.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
SB kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
SB kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=_OqzRpXc7Ig, Piraatti puolueen tunnusbiisi:)

SB kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Petteri Järvinen kirjoitti...

Nyt saa loppua nämä asejutut!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Voi voi. Nyt on apinaa koijattu, ja apinoilla (onecoin sioittajilla) paha mieli. Rahat meni, eikä voinutkaan ostaa mersua joululahjaksi itselleen. Teidän olisi hyvä muistaa erään suurmiehenne, eli Tommi Vuorisen sanat, eli "älä sioita enempää kuin pystyt hymyillen häviämään." Menkää siis oikeisiin pankkeihinne sopimaan oikeaa rahaa ottamanne lainan takaisinmaksuerät uusiksi ja hymyilkää.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Varmaan seuraavaksi aletaan käymään käteiskauppaa. Anna mulle kymppitonni niin sinut kirjataan systeemiin ja sat koulutusmateriaalin klikkautumalla systeemiin... Eikä tässä mitään kuitteja... sotkee vaan...

Anonyymi kirjoitti...

Juu. Ja tänään erikoistarjouksella! Sinä annat minulle kymppitonnin käteistä euroina tai dollareina ja minä annan sinulle Monopolin kymppitonnin setelin. Ero entiseen on se, että toisin kuin onecoin, Monopoli-seteli on jotain konkreettista. Win-win!1! Ja kaikki hymyilevät!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä siellä nyt keuhkotaan kjähkjähkjähkjähkjähkjäh, kuunnelkaahan välillä ilmaveiviä ettette saa hjärta slaagia:), https://www.youtube.com/watch?v=LrGZR5LRxLk

Anonyymi kirjoitti...

Tännekin teidän pitää nyt hyökätä ja sassiin ennen kuin tuo pahanilman kryptolaiva on laskettu vesille, hopi hopi jotta hyökkäys- ja tuhovire eivät vaan katoa (PS. vain action pitää tuholaisetkin vireessä)! https://futurism.com/another-nation-has-developed-a-national-currency-thats-entirely-digital/.

Anonyymi kirjoitti...

"Tännekin teidän pitää nyt hyökätä ja sassiin ennen kuin tuo pahanilman kryptolaiva on laskettu vesille, hopi hopi jotta hyökkäys- ja tuhovire eivät vaan katoa"

Miksi ihmeessä pitäisi hyökätä jotain oikeaa kryptovaluuttaa vastaan?

Edelleen, jos jollain on epäselvyyksiä miksi OneCoin on huijaus niin tämä dokumentti on siitä hyvä yhteenveto lähdelinkkeineen:
https://nawaader.files.wordpress.com/2016/12/onecoin-research-paper-islamic-ruling1.pdf

SB kirjoitti...

Onecoinin "lohkoketjun" toiminnasta on myös tehty selvitys. Surullista luettavaa, jos olet sijoittanut enemmän mitä Tommi on suositellut.

http://onecoinonelifefacts.blogspot.fi/2016/11/analysis-of-onecoin-blockchain-part-1.html

http://onecoinonelifefacts.blogspot.fi/2016/12/analysis-of-onecoin-blockchain-part-2.html

http://onecoinonelifefacts.blogspot.fi/2016/12/analysis-of-onecoin-blockchain-part-3.html

Anonyymi kirjoitti...

on sulla Petteri varsin "laadukas" blogi jonka olet käytännössä itse pilannut jutuillasi, turhaa koitat ihmisiä rauhoitella kirjoitusten tasosta kun olet antanut siihen loukkaavan mallin.

Anonyymi kirjoitti...

Valitettavasti kommentoinnin taso menee rekisteröimättömässä ja anonyymissa kommentoinnissa aika alas, johtuen siitä että coinisteilla ei ole mitään oikeaa sanottavaa josta syntyisi järkevää keskustelua. Joku onecoin uskovainen sitten turhautuneisuuttaan spammaa kommenttiketjua kum mitään järkevää sanottavaa tai vastauksia ei löydy.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Joku onecoin uskovainen sitten turhautuneisuuttaan spammaa


Juttujen tasosta päätellen ovat lapsia tai varhaisteinejä. :) Onecoinillahan oli k18 ikäraja eikä tunkittajat tänne ehdi. Kentällä ne on myymässä paketteja käteisellä.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
SB kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Mitään järkevää kommunikointia tännekään blogiin ei tule koskaan syntymään. Tämän palstan taso on nähty ja se on lastentarhan tasoakin alempana. Pelkkää tyhjänpäiväistä vittuilua ja örinää koko palsta täynnä.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Mitään järkevää kommunikointia tännekään blogiin ei tule koskaan syntymään. Tämän palstan taso on nähty ja se on lastentarhan tasoakin alempana. Pelkkää tyhjänpäiväistä vittuilua ja örinää koko palsta täynnä.


Totta turiset. Petteri on poistanut 34 kappaletta Onecoinistien v***uilu ja örinäviestiä yksistään tämän yhden blogikirjoituksen kommenteista. Olisi tosiaan aika saada palstan taso kohoamaan. Ehdotankin, että Onecoinistit pysyttelevät omalla reviirillään, nythän siellä on faciliteetit kunnossa, kun pörssi on toiminnassa ja backofficekin on faceliftattu. Voisivat myös vaikka tarkistaa miksei auditointiraportteja ole julkaistu kolmeen kuukauteen.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Popedan sanoin, "Beibi on niin yyy llll pee yyy lll peee ylpee":)

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Bitcoin asiantuntijat yhdessä...


Osittain totta. Eiköhän se Krp itse ole aloittanut tuon tutkinnan ja pankitkin omasta halustaan ole sulkenut tilit. Jatkossa kyllä ilmiannetaan kaikki väärää tietoa levittävät Onecoinistit, jotta heidän tilinsa saadaan suljettua. Aloitetaan vaikka Kari W.:sta.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
SB kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Jatkakaa te Spede ja Sebu tihutöitänne ja tuhotöitänne OneCoin konseptia kohtaan (se päähänpinttymänne nyt on jokaisen tiedossa kuitenkin), katsotaan miten elämänpelissä sitten lopulta käy. Marathon juoksu jatkuu...

Anonyymi kirjoitti...

Follow the money!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Räyhäkkää menoa, Klara Vappen!

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on jo ihan huippu "avoimuutta" tämän päivän maailmassa. Wikipediaan yritettiin luoda OneLife tietosisältöä kirjoittamalla, että OneLife on verkostomarkkinointi yritys. Wikipediasta (WIKIPEDIA, VAPAA TIETOSANAKIRJA!) tuli seuraavanlainen vastaus:

OneLife[muokkaa wikitekstiä]
Lopeta mainostaminen. Kiitos! --Jmk (keskustelu) 7. joulukuuta 2016 kello 11.56 (EET)
Aika surkea markkinointifirma taidatte olla kun ette saa edes mainostanne ujutettua wikipediaan! 80.75.107.218 7. joulukuuta 2016 kello 11.58 (EET)


Bitcoin heebot ovat hieman "suodattamassa oikeanlaista" tietosisältöä Wikipediassakin:)

Anonyymi kirjoitti...

Ja Bitcoin heeboissa on mukana Piraattipuolueen väkeä, joka kiljuu vapaan tiedon ja maailman perään. Sitten samaiset heebot ovat kuitenkin suodattelemassa VAPAAN TIETOSANAKIRJAN Wikipedian (joka on sitten täysin tietyn porukan hallitsema) tietoja. On tää varsinainen apinoiden pelleplaneetta:).

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan sinulla Petteri tuttuja tuon VAPAAN TIETOSANAKIRJAN Wikipedian suodatin henkilöissä, hyvin on ainakin pysynyt sinun heti artikkelin alkuun ylistetty nimesi hyvin suodatetussa Wikipedian OneCoin tiedossa?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tuskin ovat minun tuttujani. Minulla ei muutenkaan ole tekemistä Wikipedian kanssa, en muokkaa sen artikkeleita.

Anonyymi kirjoitti...

Esiinnyt kuitenkin asiantuntija auktoriteettina Wikipedian Onecoin tiedossa (jota ei voi muokata kukaan muu kuin Wikipedian ylläpito, siihen tuli lopullinen vahvistus tänään ihan reilun vittuilujen kera) ja sinut on myös laitettu yhdeksi asiantuntija auktoriteetiksi Allah heppujen "viralliseen" dokumenttiin, jossa on esim. tuo kova suoraselkäinen esitys Rujan yhteyksistä huumemafiaan. Kysyttiinköhän sinulta lupa tuohon dokumentti yhteyteen? Se on nimittäin hyvin raskas todistus, jos hyökkäyksesi OneCoinia kohtaan tulee osoittautumaan ylilyönniksi. Nyt siihen voi olla viite, kun BehindMLM sivusto on nurin. No sivustohan saattaa olla toki vaan huoltokatkolla, niin kuin Jotkut muutkin sivustot ovat olleet.

SB kirjoitti...

Onecoin artikkelin muokkaus onnistuu kyllä rekisteröityneeltä käyttäjältä, en tiedä mistä lukituksesta puhut.

Blogger kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.