sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Onecoin-tilaisuus Tampereella 4.9.2016

Onecoin-jäsenet järjestivät tänään sunnuntaina 4.9.2016 Tampereella infotilaisuuden, johon oli saatu puhumaan maajohtaja Tommi Vuorinen ja Kari Wahlroos. Tilaisuus pidettiin hotelli Rosendahlissa, entisillä kotikulmillani. Pakkohan sinne oli mennä ja ostaa 10 euron lippu, jotta ei tarvitse tyytyä kuulopuheisiin eikä lukea asioita netistä (mistä Wahlroos jäseniä varoittaa).

Tilaisuuteen oli myyty 250 lippua, saliin mahtui 400 ihmistä. Edellisessä tilaisuudessa oli enemmän, kuulin erään sanovan. Väkeä valui sisään niin pitkään, että aloitus myöhästyi.

Maajohtaja Tommi Vuorinen oli hyvässä vedossa. Hän kertasi jälleen Onecoinin syntyhistorian ja kasvun. Hän kertoi värikkäästi koulutusmatkoistaan Afrikkaan ja mm. Sri Lankaan. Esiintyminen sai yleisön vuoroin ulvomaan naurusta ja vuoroin puhkeamaan taputuksiin.
Maajohtaja Tommi Vuorinen stagella.
Vuorisen esitys oli lähinnä vanhan kertausta. Uutta oli EU:n hanke, joka toteutuessaan tekisi "kaikki avoimen lähdekoodin virtuaalivaluutat laittomiksi 1.1.2017 alkaen". Tässä on iloisesti sekoitettu kaksi asiaa: anonyymi valuutta (kuten käteinen) ja avoin lähdekoodi. EU pyrkii rajoittamaan anonyymiä virtuaalivaluuttaa, mutta sillä ei ole mitään tekemistä avoimen lähdekoodin kanssa. Yleisö puhkesi kuitenkin suosionosoituksiin tämän kuullessaan.

On vaikea kuvitella, että mikään suljetun lähdekoodin valuutta voisi saada luottamusta markkinoilta. Aivan kuten tietoturvassa on jo pitkään opetettu, "security by obscurity"-periaate ei toimi.

Onecoinin linja on KYC: uudessa lohkoketjussa jokaiseen kolikkoon tullaan kryptaamaan omistajan nimi. Valuuttaa voi ostaa nimettömästi, mutta sillä maksaminen paljastaa nimen. Olisi ollut kiinnostavaa kuulla tarkemmin, miten tämä aiotaan toteuttaa ja jääkö nimi kolikkoon pysyvästi vai voidaanko se poistaa (puhumattakaan siitä, kuka haluaa käyttää rahoja, joissa on oma nimi).
Ambassador Kari Wahlroos.
Juuri Lontoosta saapunut Kari Wahlroos aloitti vaisusti ja pääsi vauhtiin vasta esityksensä lopussa. Wahlroos kertoi jotain uuttakin: Onecoinin Sharia-version ideoi Kimmo Kontuniemen tiimi Lontoossa. Muslimit eivät saa periä korkoa, joten lainasta saatu tuotto tallennetaan kolikkoina yhtiön omaan OneSafeen.

Wahlroosin ilmoituksen mukaan jo 500 kauppapaikkaa hyväksyy Onecoineja. Kauppapaikkoja avautuisi uuteen lohkoketjuun siirtymisen jälkeen ja Wahlroos uskoi, että vuoden loppuun mennessä niitä olisi tuhansia, ehkä kymmeniä tuhansia.

"Vuoden, kahden päästä aletaan vaihtaa kolikoita dollareiksi ja euroiksi, mikäli euroja on vielä silloin olemassa", Wahlroos vitsaili (ainakin jälkimmäisestä osasta), mutta ensin kukaan ei huomannut nauraa.

Wahlroos kertoi myös salaisuuden: uusi splitti tulee todennäköisesti vielä ennen 1.10. (jolloin kaikkien kolikot ja sitä myötä varallisuus tuplataan).

Saatuaan loppuhehkutuksen päälle Wahlroos piiskasi yleisöään olemaan aktiivisia ja kasvattamaan verkostoa, koska "ei olla vielä lähelläkään kriittistä massaa". Hänen mielestään oli valitettavaa, että Suomi oli pudonnut jäsenmäärän ja kasvun top ten-listalta. Suomessa on 24 000 jäsentä, Virossa 7 000 (eli viisi kertaa suuremmassa Suomessa pitäisi olla 35 000).

Tätä en ihan ymmärrä: kun toisaalta sanotaan, ettei Suomen pienillä markkinoilla ole mitään merkitystä Onecoinin kasvun kannalta -- todellinen kysyntä tulee suurista maista -- miksi verkoston rakentaminen Suomessa on niin tärkeää?

Toinen mitä en ymmärtänyt oli tämä: "Älkää odottako, että kaikki tuplaantuu 2.10. Olen iloinen jos menee läpi vuoden loppuun mennessä, tämä on iso juttu". Aivan kuin kolikot eivät tuplaantuisikaan heti uuden lohkoketjun käyttöönoton jälkeen vaan vasta myöhemmin.

Muita innostaakseen Wahlroos kertoi omasta menestyksestään: "Minulla on kortti, mutta mulla onkin pirusti rahaa. En ole täällä rahan takia. Tienaan päivässä niin paljon, etten kehtaa edes sanoa. Enkä ole keltään vienyt mitään... OC:n sisäisissä johtajapalavereissa naureskellaan, mikäli joku on mukana alle 100 000 euron kuukausiansioilla."

"Minulla on 4,4 miljoonaa kolikkoa, uudessa blockchainissa alkuun 20 miljoonaa - eihän sillä elä, mutta on se hyvä alku", hän mainosti. 7 euron hinnalla 20 miljoonaa antaisi 140 miljoonaa euroa.

Wahlroos kertoi saaneensa kuulla sukulaisilta pelottelua pyramidista, mutta kuittasi ne helposti: "En tiedä, lähdenkö tänään Lambolla vai Ferrarilla... mulla on elämä kauheen mukavasti".

Lopuksi Wahlroos kiitteli maajohtajan työtä: "Se päivä tulee vielä, jolloin kansa kiittää, että meillä oli Tommi Vuorinen".

Perinteisen ryhmäkuvan aika.
Perinteiseen tapaan Wahlroos kokosi ryhmäkuvaan kaikki, jotka aikoivat ensi viikolla olla aktiivisia verkoston rakentamisessa (Vuorisen sanoin "ottaa pään pensaasta"), ja lähetti muut ulos salista. Sitä ennen hän kohdisti heikosti verhoillun julkisen uhkauksen minulle kirjoittaa jatkossa blogiin vain faktoja.

Olen aina etsinyt faktoja ja pyrkinyt välttämään turhia spekulaatioita. Juuri faktoja saadakseni tein tämän päivän Tampereen-matkan. Tämän sivun teksti on muistiinpanoistani; olen saattanut ymmärtää jotain väärin. Siinä tapauksessa oikaisut ovat tervetulleita.

Runsaan viikon päästä poksahtaa rikki 40 % louhitun kolikon raja. Kiinnostavinta on kuitenkin se, mitä tapahtuu 1.10. uuden lohkoketjun jälkeen.

Lisäys 5.9.2016: Puheissa mainittu EU:n "avoimen lähdekoodin virtuaalivaluutan kielto" on herättänyt sen verran kysymyksiä, että tässä kuva Wahlroosin näyttämästä kalvosta. Muita tietoja ei kerrottu.
"Action plan for strengthening the fight against terrorist financing" -aloite.
Itse kalvon tekstit ovat faktaa. "Uutta" oli se, ettei tietoa ole aiemmin käytetty Suomessa Onecoin-argumenttina (ainakaan näkemissäni materiaaleissa). Itse hanke on ollut tiedossa jo aiemmin ja mm. Yle on uutisoinut siitä jo heinäkuun alussa. Onecoinin kansainväliset sivut käyttävät nekin tietoa hyväkseen.

Tämä koskee myös Onecoiniakin. Kun se itse toimii ainoana valuutan vaihto- ja säilytyspaikkana, sen pitää raportoida 1.1.2017 alkaen EU-viranomaisille toiminnastaan.

270 kommenttia:

1 – 200 / 270   Uudempi›   Uusin»
Anonyymi kirjoitti...

Onko Wahlroos Suomessa kirjoilla? Luulisi verottajaa kiinnostavan 140 miljoonan ansiotulot. Kryptovaluutoista menee verottajan päätöksen mukaan ansiotulovero heti louhintahetkellä. Tähän vielä pääomatulovero päälle. Onecoin on omien sanojensa mukaan kryptovaluutta, joten niitä koskevaa verottajan ohjeistusta voi varmaan soveltaa tässä tapauksessa. Tässä olisi verottajalle kymmenien miljoonien potti. Wahlroos ei rehellisenä miehenä tietysti valehtele omia tulojaan.

Anonyymi kirjoitti...

Juuri samaa mietin! Verorikoksesta se Al Caponekin otettiin kiinni! :D

Anonyymi kirjoitti...

Syvä kunnioitus suoraselkäisyydestäsi, kun menit paikalle. Salissa ei varmaankaan kaikki olleet parhaita kavereitasi.

Ja yhtä suuri hatunnosto siitä, että joku omilla aivoillaan ajatteleva ylipäätään kehtaa mennä tuollaisen porukan sekaan. Tässä tapauksessa tuskin on kuitenkaan riskiä siitä, että joku tulkitsisi Petterin olevan hurahtanut.

Anonyymi kirjoitti...

Surullisen paljon näyttäisi olevan taas n. 50 vuotiaita ja vanhempiakin, siis ihmisiä joilla ei todennäköisesti ole mitään hajua kryptovaluutoista.

Anonyymi kirjoitti...

Onkos tuo 40%:n louhittujen kolikoiden määrä? Jos ulosjaettujen kolikoiden määrä tuplaantuu, niin nythän louhituilla kolikoilla olisi omistajia vasta 20%:lla. Vähän kummastuttaa lupaus, että kun ostat 1.10 118.000 eurolla paketin niin saat kolmessa kuukaudessa 2milj kolikkoa, mikä mahtaa ollaollut tähän mennessä kolikkojen louhintavauhti. Ai niin ja vanhalle 20%?, 40%?, vai paljonko niitä piti olla jo syyskuussa 70-80%:a pitäisi kait jakaa myös tulevaisuudessa, vai perustuuko kolikoiden saaminenkoulutuspakettien ostosta?

Anonyymi kirjoitti...

Ei sitä tiedä vaikka Petteri innostui ja ostaa heti huomenna monta pakettia :D

Ja mikä tuo lupaus kolmen kuukauden ja 2 miljoonan kolikon puheista on?? Eikös juuri tänään sanottu, että ei mitään lupauksia mistään tuplaat rahasi kolmessa kuukaudessa? Nuo on niitä höpöhöpöjä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Wahlroosin näkemys on, ettei ostajan tarvitse tietää liikaa kryptovaluutasta. Muistiinpanoistani: "Kysyttekö autokaupassa miten jousitus toimii tai mäkkärissä mitä siellä lihapiirakassa on sisällä?"

Ja: "Perkele, me myydään koulutusta!"

"Missä kolikon aro on muutaman vuoden päästä? Mitä väliä sillä on, se nousee kuitenkin."

Eiköhän sessio tule videona jonnekin, sieltä voi tarkistaa.

Anonyymi kirjoitti...

"mikä tuo lupaus kolmen kuukauden ja 2 miljoonan kolikon puheista on?"

Ultimate Trader package maksaa 118 000€ ja sillä saa (Rujan itsensä videolla vakuuttamana) kaikki 7 splittiä tokeneille mikä tietää "over 2 million OneCoins".
Lähteiden ja linkkien kanssa löydettävissä tuosta "peräkammarin muropoikien" infopaketista:

http://murobbs.muropaketti.com/threads/onecoin-uusi-pyramidihuijaus-krp-rikosta-voidaan-arvioida-luotettavasti-vasta-myoehemmin.1197240/

Anonyymi kirjoitti...

Petteri Järvine taisi saada aikoinaan kutsun kyseisen rouvan pakeille asiasta. Taitaa nyt esiintyä youtubessa liittyen uuteen 118000 euron pakettiin, jonka avulla saapi ijoittaja haltuunsa erinäisten splittien? jälkeen 2 milj onecoinia kolmessa kuukaudessa. Uudet sijoitukset heti lokakuun laussa, niin ja taitaa olla taas hirveä kiire. Samalla kuulemma onecoinien lukumäärä kasva 2,1 mrd -> 120 mrd kappaleeseen. Ja jos tuo 118000 euron pakettiin liittyvä 2milj lounitaan 3kk, pitää louhintavauhdin kasvaa aikamoisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Uskomatonta farssia. Lupaukset vaan suurenee ja yhtään entitäkään ei.ole vielä kahden vuoden jälkeen saatu pidettyä. Medioissa SST:tä, suurimmat lehdet jne kirjoittanut vähemmän mairittelevia juttuja. Siksi tuntuu käsittämättömältä, että Tampereelta löytyy tuollainen lauma jotka juoksee sinne lavalle noiden parin videopätkän nähtyäni. Toivottavasti tämänkin kokouksen koko video/audiomateriaali vielä ilmestyy katseltavaksi.

Anonyymi kirjoitti...


Mielenkiintoista seurata mitä 1.10 tuo tullessaan ja miten loppuvuodesta asiat etenevät. Älkää aliarvioiko Onecoinin mahdollisuuksia, eli nopeasti kasvava verkosto ja iso sisään tuleva kassavirta luovat ison menestymisen mahdollisuuden jos osaamista riittää. Yllättävän monet Onecoinia alussa kusetuksena ja huijauksena pitäneet ovat nyt hiljaa ja ovat hyvinkin herkkänä seuraamassa mitä seuraavana on tapahtumassa.

Anonyymi kirjoitti...

Voisikohan tuo "hiljaisuus" epäilijöiden keskuudessa johtua siitä kun mitään uutta ei yksinkertaisesti ole tapahtanut onecoin maailmassa. Yleisesti keskustelua syntyy vasta sitten kun jotain uutta tapahtuu. Eihän siitä, kun mitään ei tapahdu jaksa kokoajan jauhaa.

Anonyymi kirjoitti...

Luulisi että näin nopeasti kasvava firma etsisi jatkuvasti uutta teknistä henkilökuntaa, mutta verkkosivuilla ei ole minkäänlaista työnhakija/tehtävä osiota. OneCoin ei ole ilmoittanut että heillä olisi CTO (chief technology officer) jonka luulisi olevan varsin merkittävässä asemassa IT-firmassa.

LinkedIn tai Google ei löydä ketään joka kehittäisi OneCoinilla kryptovaluuttaa tai lohkoketjua. Skenessä joku aina tuntee jonkun, mutta kukaan ei tunne ketään joka työskentelisi OneCoinilla kryptovaluutan parissa kooditasolla.

On vain verkostokoijareita, mainosmiehiä, huijareita, tuomittuja rikollisia ja muutama web-ohjelmoija ja supportissa joku vastailemassa miksi kolikoiden myynti ei onnistu.

Anonyymi kirjoitti...

"Wahlroosin ilmoituksen mukaan jo 500 kauppapaikkaa hyväksyy Onecoineja."

Tästä olisi kiva kuulla lisää. Facebookissa olemme nähneet kuinka Itä-Eurooppalaisessa pitseriassa on "we accept OneCoin" - A4 lappunen seinällä. Ei tarkempa tietoa kuinka tämä toimii (ja kovasti haluaisin kuulla) mutta käytän sitä tietoa mitä minulla on:
Tällä hetkellä kolikoita ei voi siirtää jäsenten välillä, paitsi jos olette ala-/ylälinjassa toisiinne nähden. Eli jokaisessa kauppapaikassa joudut ensin ostamaan koulutuspaketin jotta pääset kauppiaan alalinjaan. Ilmainen "Rookie" ei kelpaa koska Rookie-tilillä ei ole pääsyä pörssiin.
Seuraavaksi sinun tarvitsee saada kolikoita tilillesi. Et voi siirtää niitä toiselta tililtäsi koska se ei ole ala-/ylälinjassa tämän uuden kanssa (eikä tilejä voi yhdistää) joten tokenit louhintaan vaan.
Noin kuuden kuukauden kuluttua kolikkosi on louhittu ja pääset ostamaan pitsaa. Sanotaan että tavan pitsa maksaa 7€ ja perhepitsa 13€.
Kolikoita voi siirtää vain kokonaisina, joten nykyisellä kolikon hinnalla (6,95€) et saa tavan pitsaa muutoin kuin maksamalla 2OC, mikä tekee 13,90€. Taidat kuitenkin päätyä perhepitsaan. Siinä kärsit tappiota vain 90c, ei pahakaan.

Toivottavasti et aikonut ostaa autoa?
Joka paketilla on raja päivittäiselle siirroille. Tarkemmin:
http://onecoinpartners.com/onecoin-news/onecoin-newsletter-may-9-2016/
Starter – 5;
Trader – 10;
Pro Trader – 10;
Executive Trader – 10;
Tycoon Trader – 25;
Premium Trader – 25;
Festival Trader – 40;
Infinity Trader – 40;
Joten infinity Trader paketilla voit siirtää 278€ edestä OC autokauppiaalle joka päivä, kunhan et osta mitään muuta. 40 000€ auton maksamiseen menee 144 päivää (5756 OneCoin).

"Tulevaisuuden maksuvaluutta" :D

SB kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
SB kirjoitti...

Missä kohdassa tuota tilaisuutta Tommi puhuu tuosta EU:n lakialoitteesta?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Melko alussa.

Ari Widell kirjoitti...

Tuossahan tuota infoa on EU:n puolesta:
http://ec.europa.eu/justice/criminal/files/aml-factsheet_en.pdf

Ari Widell kirjoitti...

Ja lisää tuolla:
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-16-2380_en.htm

Anonyymi kirjoitti...

EU:n suunnittelema lakialoite (josta löytyy kyllä virallista tietoa) taitaapi tarkalleen ottaen liittyä mahdollisuuteen omistaa kryptolompakoita anonyymisti sekä mahdollisuuteen tehdä kryptovaluutta pörsseissä kauppaa anonyymisti. Siis anonyymina toimimisen mahdollisuutta näissä asioissa ollaan estämässä suunnitellulla lakialoitteella.

Anonyymi kirjoitti...

Ei valuutasta nyt sinällään tarvitse tietää kaikkea sen toiminnasta, että sitä voisi käyttää. Tuskinpa suuri osa Bitcoinin käyttäjistä tietää miten se teknisesti toimii ja ymmärtää sen tai suuri osa Suomen kansalaisista ei tiedä mitä keskuspankki tekee tai devalvointi tarkoittaa. Onecoinin kanssa se tosin on hauskaa, että aiheesta myydään vain "koulutuspaketteja ja koulutusta", mutta silti oletetaan, ettei asiakkaat tiedä aiheesta mitään :D

Petteri Järvinen kirjoitti...

"koulutuspaketteja ja koulutusta", mutta silti oletetaan, ettei asiakkaat tiedä aiheesta mitään

Eihän siinä ole mitään ihmeellistä: minun näkemissäni paketeissa sivutaan virtuaalivaluuttaa vain lyhyesti, ja silloinkin Bitcoinia. Yhtiön omasta Onecoinista ei puhuta sanaakaan.

Ehkä nykyisissä "koulutusmateriaaleissa" on jo Onecoin mukana. Mutta ei kai tarkoituskaan ole, että joku lukisi niitä? Mitä hyötyä kullan hinnasta tai johdannaisista on Onecoineja omistavalle?

Anonyymi kirjoitti...

Eihän se nyt ihmeellistä toki ole, koska kyseessä on vain ilmiselvä verkostopetkutus, jossa myydään äkkirikastumista eikä oikeaa koulutusta. Hauskaa se on lähinnä omalla absurdiudellaan (hieno tää suomen kieli), koska se oman markkinointinsa mukaisesti tähtää tuohon kouluttautumiseen. Jos vaikka Bitcoinin toiminnan tai avoimen lähdekoodin merkityksen ymmärtäisi, niin voisi heti kysyä, että miksi OneCoin ei toimi näin ja näin, eikä tyytyä ympäripyöreisiin vastauksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Vähän ihmetyttää tuo louhinta? jos viime syksynä oli louhittu n.20%, nyt 40%:a. Niin kuinka ihmeessä 30.9 mennessä on louhittuna yli 80% 2,1 mrd OC:stä? Niin splittihän vaikka split yleensä tarkoittaa jakaantumista niin nyt olisi kyseessä ns ilmaisanti eli yhdellä vanhalla saat yhden uuden OC:n ilmaiseksi. On aika nopea louhimisvauhti kuukaudessa 40%:a 2,1 mrd;sta luohitaan, eli n.800.000 OC:tä kuukaudessa. Onkohan lupaus 120mrd:n OC:n nosto vaikeuttaa annettua lupausta 80% kolikoista louhittuna -> lähdekoodi paljastetaan, eli nyt sitten paljastetaan vasta kun on 100mrd OC:tä louhittu.

Tosiaan luulisi, että koneet jauhavat kolikoita jatkuvalla syötöllä, on siellä tokeneita odottamassa tai sitten ei.

Muuten noissa viime syksyisissä esitteissä taisi saada sen hetkisen arvon kolikolle, jos 100 euron koulutuspaketilla saa 57 kolikkoa niin arvo olisi ? Muissa paketeissa suhde taisi olla sama. Tuon arvon mukaan laskiskelin, että olisi myyty n. 1.6 milj 1.000 euron koulutus pakettia tai no 1,6 mrd:llä koulutusta eri pakettien hinnoin.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Louhinta etenee kellon tarkkuudella, aina täsmälleen 60 000 kolikkoa tunnissa. Tämä on sinänsä ihmeellistä, koska laskennan pitäisi vaikeutua koko ajan.

80 % raja ei liity mitenkään 30.9. tapahtumiin. Silloin otetaan käyttöön uusi lohkoketju, johon ilmeisesti kaikki vanhat kolikot siirretään. Ilmeisesti uusi lohkoketjutekniikka ja algoritmi ovat 50 kertaa nopeampia kuin vanhat, koska louhintavauhdin ei pitäisi hidastua eikä annettujen aikarajojen sen vuoksi muuttua.

Kyse on keskeisistä tiedoista, joten luulisi näiden seikkojen käyvän ilmi yrityksen verkkosivuilta tai edes sähköpostilla kysymällä, mutta ainoa lupaus eksakteista tiedoista on matkustaa paikan päälle Sofiaan kysymään.

Jos joku OC-jäsen tietää näihin vastaukset, toivon informoivan minua ja meitä kaikkia aiheesta kiinnostuneita. Jos ei tiedä, pitäisi huolestua - koko systeemi aloittaa puhtaalta pöydältä, eikä pöydästä ole sen tarkempia tietoja.

Anonyymi kirjoitti...

Olisi jonkinlainen muistikuva, että 60%:n vai 80%:n louhinnan jälkeen lähdekoodi vapautuisi, ja voitaisiin viranomaisten taholta tutkia onko kyseessä todellista louhintaa vai jaetanko kolikoita 'laskentataulokossa'.

Anonyymi kirjoitti...

Muistakaa nyt hyvät ihmiset, että Vuoriset ja muut myyntitykit ovan siis myyntitykkejä, mutta eivät kryptovaluutta-asiantuntijoita eikä edes Onecoin asiantuntijoita. Itse asiassa eivät tiedä kryptovaluutoista yleisesti edes sen vertaa mitä oikean myyjän tulisi tietää.

Ihan sama ongelma se on monessa muussakin myynnissä, eli myyjät jopa pidetään riittävän ulkona yksityiskohdista ettei myynti häiriinny eikä myyjä edes osaa kyseenalaistaa myyntiargumentteja. Tällaisesta toiminnasta esimekiksi sopivat mm. Soneran valokuituyhteyden myyntiä nettiliittymänä.

Itse pidän Onecoinia kiinnostavana siitäkin huolimatta, että kokonaisuuteen liittyy myös itseäni mietityttäviä kysymyksiä. Kaikesta huolimatta KRP ei ole aloittanut edes esitutkintaa, eli tässä valossa netin väitteet huijauksesta ja ponzista eivät voi olla niin selkeitä totuuksia.


Anonyymi kirjoitti...

"eli tässä valossa netin väitteet huijauksesta ja ponzista eivät voi olla niin selkeitä totuuksia."

No mitenpä itse arvioisit vaikka Ultimate paketin tuottoa, onko uskottavaa?
Paketti maksaa 118000 euroa, Ruja sanoo videolla että saat paketilla yli 2 miljoonaa OneCoinia.
OneCoinin arvo = 6.95€ eikä laske koska Ruja määrittää arvon itse, joka on pelkästään nousujohteinen.
118000 euron paketilla saa näin siis vähintään 13.9 miljoonan euron arvoisessa omaisuuden, vaikka coinin arvo ei nouse pätkääkään.
Kuulostaako sinusta ihan uskottavalta? Louhiminen ei millään pysty selittämään noin suuria tuottoja = päivän selvä ponzi.

100 euron coinin arvolla ollaankin jo yli 200 miljoonan euron omaisuudessa. Oikeastikko luulet että tällaisia tuottoja saa kukaan ikinä kotiutettua? Kolikon arvo on noussut vähän yli 14 kertaisesti 6.95->100, mutta omaisuuden arvo lähes 1700 kertaisesti. Haloo ne kaksi tunkin toimivaa aivosolua..

Henkilö on onnekas jos saa edes omansa tästä pois, mikä on epätodennäköistä jollei ala tunkittamaan.
Toki tunkittamalla saa rahaa verkostobonuksista, ja tämä onkin se ainoa keino tehdä tällä huijauksella rahaa - huijata muita mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Edellisen kommentoijan viesti osoittaa juuri sen, että kommentoijalla ei ole riittävää käsitystä ponzista. Mikäli olet minun kanssa eri linjoilla, niin KRP on luvannut yksikäsitteisesti seurata tilannetta.

Eikä me vielä voida tietää, että pitääkö nuo isot tuotto-odotukset paikkansa, eli väiiteiden oikeellisuus tai erheellisyys selviää vasta aikojen kuluessa.

Kuten aiemmin sanoin, niin seuraan mielenkiinnolla tulevia askelmerkkejä :-)


Anonyymi kirjoitti...

Blogin kirjoittaja sanoo mm, että Vuorinen toistaa samaa kaavaa, mutta ihan samaa kaavaa kirjoittaja toistaa myös itse aiemmin sanomisistaan ja kaivoi sessiosta pääasiassa vain ne asiat jotka eivät miellytä häntä itseään ja jättää tarkoituksella pois mahdolliset positiiviset asiat jutusta. Hienoa kuitenkin, että vaivauduit edes paikalle.

Anonyymi kirjoitti...

"Edellisen kommentoijan viesti osoittaa juuri sen, että kommentoijalla ei ole riittävää käsitystä ponzista. Mikäli olet minun kanssa eri linjoilla, niin KRP on luvannut yksikäsitteisesti seurata tilannetta."

Sinulla ei ole mitään käsitystä ponzista. Ollaan myyvinään kopioitua koulutusmateriaalia josta kukaan ei välitä mitään, jolla ei ole lähellekkään tällaisia yli sadan tuhannen arvoa, ja hyvä jos tunkki ymmärtää edes kieltä. Päärosvo lupaa käytännössä yli 117 kertaisen tuoton, vaikka kolikon arvo ei nouse pätkääkään, puhumatta muuten koulutuksesta sanaakaan. Eli "Osta 118000 euron Ultimate paketti, saat yli 2 miljoonaa onecoinia. OneCoinin arvo on nousussa (no totta helvetissä on nousussa kun mamma itse sen päättää).

Tästä selvempää ponzia ei enää ole. Eli sinulla sitä ymmärrystä ei ole. Se että on muka joku tuote, ei tässä auta. Koulutus on pelkkä savuverho, täysin ylihinnoiteltu kopioitu materiaali vain savuverhoa varten, sen tietää kaikki, myös tunkit itse.

Anonyymi kirjoitti...


Kerroppas sitten sinä yliasiantuntija, että miksi KRP ei puutu asiaan edes esitutkintaa käynnistämällä jos kyseessä on noin selvä ponzi?

No tuohon on vain yksi mahdollinen syy, eli kyseessä EI ole ponzi. Ei vaikka kuinka vaahtoat ja hypit tasajalkaa....

Anonyymi kirjoitti...

Se mitä tässä Suomen osalta odotellaan on se että KRP ottaa sen peukalon perseestä ja alkaa hommiin mistä sille veronmaksajat maksaa. Nyt on jo informaatiota aivan riittämiin, jos aikaisemmin ei vielä ollut, ja mikäli vain tutkijat ovat yhtään päteviä hoitamaan tällaista tutkimusta.

Toki tässä on uudenlainen huijaus kyseessä, ja nerokkaasti suunniteltu, mutta kyllä nyt jo pitäisi olla riittävästi tietoa saatavilla että esitutkinta saataisiin käyntiin.

Anonyymi kirjoitti...


Anna mun kaikki kestää, eli nyt KRP on jo teidän mielestä osaamaton, taitamaton, kykenemätön tai jopa väliinpitämätön. Onkohan nyt noussut ylimielisyydestä se kuuluisa keltainen neste otsalohkoon :-)

Kuulkaapas nyt teletapit ja hattivatit, eli KRP:ssä on todellakin osaamista ja eivät ole ensimmäistä kertaa tällaisten asioiden kanssa tekemisissä.

Anonyymi kirjoitti...

No suoraan sanottuna ei siltä näytä että KRP:ssä sitä osaamista ja asiantuntemusta hirveästi olisi ainakaan laajemmassa määrin tällaiseen uudenlaiseen huijaukseen. WinCapitankin kanssa kesti luvattoman kauan. Siinä vaiheessa kun porukka naureskelee jollekin WinAmpin skineille WinCapitan kanssa, KRP senkun arpoo että mikähän tässä mahtaa olla takana.

Onhan tästä nyt tullut jo monia kansainvälisten organisaatioiden varoituksia sen jälkeen kun KRP päätti että informaatiota ei ole riittävästi esitutkinnan aloittamiseen. No nyt sitä infoa pitäisi olla, ja KRP:n toimia todellakin odotetaan.Petteri Järvinen kirjoitti...

Blogin kirjoittaja sanoo mm, että Vuorinen toistaa samaa kaavaa, mutta ihan samaa kaavaa kirjoittaja toistaa myös itse aiemmin sanomisistaan ja kaivoi sessiosta pääasiassa vain ne asiat jotka eivät miellytä häntä itseään ja jättää tarkoituksella pois mahdolliset positiiviset asiat jutusta

En ole toimittaja, blogikirjoitukseni ovat subjektiivisia. Pyrin kuitenkin reiluun tasapuolisuuteen. Mitkä uudet positiiviset asiat jäivät kertomatta?

Wahlroosin esitys löytyy jo Youtubestakin. Jäikö siitä jotain positiivista mainitsematta?

Anonyymi kirjoitti...

KRP ei ole aloittanut esitutkintaa, eikä muuallakaan ole laitettu lappua luukulle. Ette kai te vaan kuvittele, että Järvisen blogissa tai murofoorumissa asuu globaalisti maailman paras ymmärrys toiminnan laillisuudesta :-)

Eihän tässä voi muutakaan päätellä kun sen, että ainakaan toiminna lopettamiseen vaadittavaa laittomuutta ei ole tapahtunut :-)

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on muuten videon kommentteissa Britti-tunkittajan kommentti tuohon samaan ylläolevaan Ultimate paketti-esimerkkiin.
Eli aivan iloisesti tunkittaja sanoo että 200 miljoonan omaisuus on tulossa Ultimate paketilla jos kolikon arvo nousee 14 kertaisesti:
"Yes that is correct :)"

https://www.youtube.com/watch?v=9brtuCOGpbg

Kari sanoo että netissä puhutaan paskaa OneCoinista. Varmasti jonkun verran kyllä, varsinkin Suoli24:ssa, mutta esim. Murossa on monia ihmisiä korjaamassa mahdollisimman oikeaksi tiedot, jos niissä on jotain puutteita.

Tosiasia on se, että Onecoinistit eivät uskalla suoraan keskusteluun henkilöiden kanssa, jotka tietävät asioista jonkin verran. Esim. kukaan ei ole selittänyt tuota miten Ultimate pakitilla omaisuuden arvo voi 1700 kertaistua kun kolikon arvo noin 14 kertaistuu. Ei yksikään coinisti.

Anonyymi kirjoitti...

"Ette kai te vaan kuvittele, että Järvisen blogissa tai murofoorumissa asuu globaalisti maailman paras ymmärrys toiminnan laillisuudesta :-)"

Ei, kyllä varmaan paras ymmärrys on Tim Tayshunilla. Nämä kun käy läpi niin tunkin sekä KRP:n pitäisi ymmärtää että kyseessä on huijaus. Laillisuuden toki päättää aina tuomioistuin, ei poliisi.

https://vimeo.com/groups/359067/videos/175257038 (1 tunti 6 minuuttia alkaen)
https://www.youtube.com/watch?v=zSkUudx4e0s
https://www.youtube.com/watch?v=PsIoIJtQtEw
https://news.bitcoin.com/beware-definitive-onecoin-ponzi/

Tosin käytännössä kaikilla jolla on syvällisempää ymmärtystä kryptovaluutoista ja lohkoketjuista on sitä mieltä että OneCoin on huijaus.
Tässä esim Ethereum Foundation kehittäjä Bob Summerwillen kommentti:
"OneCoin is pure scam": https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/4vgh3n/onecoinscam_links_in_comments_on_ethereum_blog/d5yhx3k

Tunnettu erittäin laaja-alaisesti kryptovaluuttoihin sijoittava ja eri kryptovaluuttojen taustat läpikotaisin penkova kryptosijoittaja Tai Zen:
"Is Onecoin A Scam? YES It Is!"
https://www.youtube.com/watch?v=n4YyzrSo808

Anonyymi kirjoitti...

No kerro nyt coinisti mitä tarkoittaa louhinnan vaikeus ja lohkoketju suljetussa systeemissä? Jos vähänkään viitsit lukea lohkoketjuteknologian perusteita niin tajuat ettei noissa ole mitään järkeä ja nuo väitteet todistaa 100% sen ettei onecoinilla ole mitään lohkoketjua..

SB kirjoitti...

Toiminnan luonne selviää jo siitä, että mukana ei ole yhtään ns. vakavasti otettavaa sijoittajaa ja/tai kryptovaluutta-asiantuntijaa.

JOS vaikka Onecoin olisikin rehellisellä pohjalla niin nyt pitäisi olla jo reilusti kauppapaikkoja ja maksuvälineitä. Sen sijaan koko ajan pyydetään vain lisää rahaa verkostolta. Luvattu kauppapaikkojen julkaisu on ylitetty noin kuudella kuukaudella eikä kukaa osaa vieläkään sanoa, että milloin ne tulevat, tulevatko koskaan tai mitä kauppapaikan perustaminen vaatii. Netissä on iso joukko kuvia myymälöistä ja kahviloista joissa mukamas on mahdollista maksaa Onecoineilla. Mahdollista tuo on mutta asiakkaan on oltava myyjän (kaupan- tai kahvilanpitäjän) ylä- tai alalinjassa verkostossa ja silloinkin voidaan siirtää vain kokonaisia kolikoita. Tuskin kukaan haluaa kahvikupposestaan maksaa yli 6€.

Lisäksi hurmospuheisiin on vedettu mukaan jotain ihme lakialoitteita ja vero-ohjeita joiden yhteys Onecoiniin tai ylipäätään kryptovaluuttoihin on jokseenkin epäselvää. No, ainakin se uppoaa tunkittajiin kun pitää oikein taputuksin reagoida esitykseen.

Anonyymi kirjoitti...

Niin scam or not tai jotain?

Anonyymi kirjoitti...

event 4.9

Joo, ja KVL taitaa olla antanut päätöksiä ainakin kaksi kappaletta liittyen virtuaalivaluuttaan. Tosin OC:n tapauksessa pitäisi tietää onko hankintahintana kukkarolle 0 euroa vai koulutuspaketin hinta. Kolikkopaketti taitaa tulla kylkiäisenä -> olisko ansiotuloa, splittien kanssa. Muistaakseni siinä vaiheessa kun myydään kolikko voitto tai tappio on pääomatuloa, kun katsotaan valuutaksi. Voi olla että muistan väärin. Niin siinä kun nyt sitten splittaantuu tai siis tuplaantuu 1000 kolikkoa niin tulee lisäverot n.7000 euron ansiotulosta. Splitillähän hankintahinta puoliintuisi.

Niin maksettu lakimiehelle 5.000 euron 20 sivuinen hakemus, mutta eikös OC:llä ollut oma lakiosasto?

Anonyymi kirjoitti...

OneCoinhan oikein mainostaa sitä, että tunkit ovat kryptovaluutan louhijoita (OC käyttää termiä educated miners).

Verottaja sanoo näin:
"Louhimisesta vastineeksi virtuaalivaluuttana saatua tuloa ei voida pitää varallisuuden kerryttämänä. Tuloverolain 61 §:n mukaan ansiotuloa on muu tulo kuin pääomatulo. Siten louhintaan osallistumisesta saatava tulo on saajansa ansiotuloa. Louhinnasta saatu tulo realisoituu verotettavaksi sillä hetkellä, kun henkilö saa virtuaalivaluutan vallintaansa. Virtuaalivaluutan arvona käytetään saantohetken mukaista vaihtokurssia."

https://www.vero.fi/fi-FI/Syventavat_veroohjeet/Henkiloasiakkaan_tuloverotus/Virtuaalivaluuttojen_tuloverotus

Petteri Järvinen kirjoitti...

"OneCoinhan oikein mainostaa sitä, että tunkit ovat kryptovaluutan louhijoita (OC käyttää termiä educated miners)."

Sanoo yhtiö mitä tahansa, se on itse ainoa louhija. Kukaan ei ole edes nähnyt koneita, joilla louhinta tehdään. Tältä osin tilanne on aivan erilainen kuin bitcoineissa, joita voi oikeasti louhia omalla tietokoneellaan (tosin nykyään hyvin tehottomasti).

Onko Onecoin-valuutta henkilön vallinnassa, jos se näkyy virtuaalisella tilillä, mutta sillä ei pysty ostamaan mitään eikä rahoja voi kotiuttaa kuin pienissä erissä? Vai onko kyse virtuaalisesta virtuaalivaluutasta?

Jos verottaja luottaa yhtiön ilmoittamaan arvoon, silloinhan se tunnustaa yhtiön olevan oikeassa ja valuutan todellinen, vieläpä yhtiön ilmoittaman arvon mukainen. Tällöin valuutan omistajien pitäisi nähdäkseni maksaa veroa jo nykyisen OC-tilinsä arvon perusteella.

Muussa tapauksessa verottaja joutuisi odottamaan valuutan käypän arvon määrittymistä eli hetkeä, jolloin sillä voidaan oikeasti ostaa jotain tai voitot kotiuttaa.

En yhtään ihmettele, että Onecoinin kummallisuudet saavat verottajankin sormen suuhun.

Anonyymi kirjoitti...

4.9 event

niin OC:n käyttö vaihdantaan? Mikä kauppa niitä alkaa vaihtelemaan, jos vaihdanta one forex euroon tai muuhun valuuttaan, mutta nehän ovat jo euromääräisiä, vai tarkoittiko hän sitä, että niitä aletaan vaihtaa rahaksi jossain 1 - 2 vuoden päästä? Niin kahvila vaihtaa ostokset kahteen OC:n toivoen saavansa rahat 1 - 2 v:n päästä.

Heh, lapsi töissä ½ taalan päiväpalkalla, olisiko lapsi tyytyväisempi kun saa joka toinen viikko palkaksi OC:n? virtuaalilompakkoon, josta voi maksaa? Niin ja sit tarvitaan passi ja mitä muuta siihen KYC:n tarvitaankin, no hyvä on, myyntipuhetta, myyntipuhetta.

Tai Kiina/ intia pyrkivät laillistamaan virtuaalivaluutan. Varmaan helpompaa Intiassa tai Kiinassa vaihtaa bitit paikalliseen valuuttaan kuin yrittää käyttää niitä kaupoissa, jotka hyväksyvät bittivaluuttoja. On pankit sitten virallisia tai bittipankkeja + pystyttäisiin seuraamaan bittirahavirtoja.

Anonyymi kirjoitti...

Louhinta etenee kellon tarkkuudella, aina täsmälleen 60 000 kolikkoa tunnissa. Tämä on sinänsä ihmeellistä, koska laskennan pitäisi vaikeutua koko ajan.

Bitcoinissa uusi lohko syntyy keskimäärin 10 minuutin välein, vaikka laskenta on vuosien aikana huomattavasti vaikeutunut. Tämä on vaikeustason idea. Mutta se, että Onecoinissa lohkojen syntyajoista puuttuu satunnaisvaihtelu, kertoo että louhintaa ei oikeasti tapahdu.

Onko Onecoin-valuutta henkilön vallinnassa, jos se näkyy virtuaalisella tilillä, mutta sillä ei pysty ostamaan mitään eikä rahoja voi kotiuttaa kuin pienissä erissä?

Eiköhän vastaus tähän ole itsestäänselvästi myönteinen. Tietysti kaikki eivät voi saada rahojaan pyramidista ulos, mutta ei liene verottajan tehtävä ottaa kantaa milloin/miten pyramidi romahtaa.

Jos verottaja luottaa yhtiön ilmoittamaan arvoon, silloinhan se tunnustaa yhtiön olevan oikeassa ja valuutan todellinen, vieläpä yhtiön ilmoittaman arvon mukainen. Tällöin valuutan omistajien pitäisi nähdäkseni maksaa veroa jo nykyisen OC-tilinsä arvon perusteella.

Tuskinpa verottajan täytyy tunnustaa mitään. Tietääkseni verot peritään myös laittomasta toiminnasta. KRP:n tehtävä on arvioida laillisuus. Se, että verot on maksettu ei tee mistään toiminnasta automaattisesti laillista.

En yhtään ihmettele, että Onecoinin kummallisuudet saavat verottajankin sormen suuhun.

Verottaja kieltäytyi antamasta erillisohjetta Onecoinin verotuksesta. Mielestäni tämä oli oikea päätös. Olisi absurdia antaa erillisohje pyramidin verotuksesta.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Bitcoinissa uusi lohko syntyy keskimäärin 10 minuutin välein, vaikka laskenta on vuosien aikana huomattavasti vaikeutunut. Tämä on vaikeustason idea. Mutta se, että Onecoinissa lohkojen syntyajoista puuttuu satunnaisvaihtelu, kertoo että louhintaa ei oikeasti tapahdu.

Erona on se, että Onecoinin itsensä mukaan uusien kolikkojen "löytäminen" vaikeutuu koko ajan, kyse on ikään kuin kasvavan palapelin ratkaisemisesta. Bitcoinissa mitään tällaista ei ole, louhintaa hidastetaan tarkoituksella louhijoiden määrän kasvaessa. Onecoinissa on vain yksi louhija.

Lisäksi Bitcoinissa on sisäänrakennettu tekniikka, joka puolittaa syntyvän rahan määrän neljän vuoden välein. Kaikkien rahojen luominen kestää siis ainakin vuoteen 2040 asti.

Onecoinissa tämäkin on (väitetysti) eri tavalla: rahaa syntyy vielä parin vuoden ajan, ja sen jälkeen kaikki 120 miljardia kolikkoa on louhittu.

Mikään ei pysty selittämään sitä, että yksi louhija tuottaa rahaa kellon tarkkuudella loppuun asti, vaikka louhinnan pitäisi väitetysti vaikeutua koko ajan.

Tuskinpa verottajan täytyy tunnustaa mitään. Tietääkseni verot peritään myös laittomasta toiminnasta.

Laittoman toimnnan tuotto peritään rikoshyötynä valtiolle. Veroja siitä ei makseta (tai no, voihan ajatella että laittoman toiminnan veroprosentti on sata).

Anonyymi kirjoitti...

Lainaus Petteri Järvinen: "En ole toimittaja, blogikirjoitukseni ovat subjektiivisia. Pyrin kuitenkin reiluun tasapuolisuuteen. Mitkä uudet positiiviset asiat jäivät kertomatta?"

Eihän kirjoittajan "subjektiivissa" Onecoin-kirjoituksissa ole ollut koskaan mitään positiivista kerrontaa asiasta joten ei voi oikeastaan odottaakaan, että niistä voisit kirjoittaa. Eli eihän tästäkään kirjoituksesta voi kysyä "Mitkä uudet positiiviset asiat jäivät kertomatta?" koska mitään positiivista ei ole kirjoituksessa eikä ole ollut aiemminkaan.

Otetaan yhtenä esimerkkinä positiivisena asiana yhtiön valtava kasvu maailmalla jäsenmäärältään ja liikevaihdoltaan josta nytkin Tampereella kerrottiin kylläkin. Asia joka ei todellakaan ilmeisesti ole positiivinen monelle Bitcoin-kannattajalle ja muillekin. Ikävä kyllä siinä mielessä ja minä arvostan kyllä Bitcoinin edelläkävijänä hyvin korkealle ja muutenkin virtuaalivaluuttana. Joskus tuntuu, että Onecoin ikäänkuin uhkaa joidenkin omia intresseja. Toinen syy jatkuvalle mollamiselle on se kun markkinointi tapahtuu verkostomarkkinoinnin keinoin joka on nimenomaan Suomessa joidenkin mielestä jo pelkästään siksi rikos. Se on kylläkin totta, että alalla on monenlaista toimijaa​. Kari ​Wahlroos esimerkkinä mainitsi yhden tapauksen tästä Onecoinin sisällä, että väärin toimijat karsitaan joukosta joka sekin yksi ns "uusi" positiivinen asia. Siis joita minä tarkoitan positiivisilla asioilla joita tuli Tampereella uusia ja niitähän ei kaikki kyllä huomaa tässä tapauksessa koska kanta kielteinen jo ilman että tuntisi asiaa vähääkään.

Subjektiivisuudesta jos puhutaan lisää, niin kommenttisi Onecoinista on kyllä voisiko sanoa "puolueellista" tai ainakin varsin yksipuolista ollut koko ajan mitkä niistä olen lukenut tai muussa yhteydessä törmännyt asiaan. On totta, että tällä hetkellä Onecoin ei suoraan uhkaa millään lailla vaikka​pa​ Bitcoinia ja ​nimenomaan ​siitä syystä koska ei ole vielä avoin kaikille. ​Eikä omasta mielestäni tarvitsekaan mitenkään uhata Bitcoinia ja mahtuuhan näitä virtuaalivaluuttoja maailmaan muitakin. ​Mutta esim Mastercard ja Union Pay kortit toimivat täysin jos jäsenen tilillä katetta kuten yleensäkin maksukortit toimivat. Onecoin kolikoita ei siis ole vielä yhdistetty tähän. Toivotaan että se tulee tässä ajan mittaan. Tuota asiaa on hoettu niin kauan kuin keskustelua Onecoinista on ollut eli alusta asti noin suurin piirtein vaikka se on yksiselitteisesti kerrottu Onecoin taholta koko ajan. Siis tuo on ollut kaikkien tiedossa alusta saakka jotka liittyvät tai ainakin pitäisi olla koska se selviää kyllä jo ennen liittymistä tai sen yhteydessä. Eli eipä tule juuri uutta vastustajiltakaan. Nyt alkaen 1.10 jälkeen näemme mitä uutta tulee nyt Onecoinin taholta. Kiinnostavinta tuossa on minullekin mahdollinen kauppapaikkojen avautuminen tämän vuoden lopulla. Uusia asioita on muuten tullut koko ajan jos aloitetaan siitä kun kyseinen virtuaalivaluutta aloitti toimintansa. Lisäksi valtava kasvu ja liikevaihto on tullut yllätyksenä myös perustajalle.

Toisaalta on turhauttavaa ja hyödytöntä keskustella tässäkään blogissa ko asiasta koska asia ei muutu miksikään vaan on sitä juupas eipäs-juttua ja 100% pyramidihuijausta vaikka ei ole ensimmäistäkään tuomiota sellaisesta olemassa. Sen sijaan "käräjät" on käyty, johtopäätökset tehty ja tuomiot jaettu pääasiassa tämänkin blogin kommenteissa sillä 100% varmuudella. Samoin blogin kirjoittajan kanta käsittääkseni sama.

​Mitä verotuskeskusteluun tulee, niin minun mielestäni kyllä luulisi löytyvän joku vastaus siihen miten mitäkin tuloja verotetaan oli sitten mikä tulo tahansa varsinkin jos kysytään. Nyt siitäkin tässä keskustelussa yritetään vääntää Onecoinin syy tai vika.​ Se on tässä yhteydessä jopa 100%. Eipähän tarvitse enää kysellä ainakaan täältä. :)


Monet muut analyysit tässä blogissa kyllä varsin mielenkiintoisia ja niitä subjektivisia juttuja on.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Otetaan yhtenä esimerkkinä positiivisena asiana yhtiön valtava kasvu maailmalla jäsenmäärältään ja liikevaihdoltaan josta nytkin Tampereella kerrottiin kylläkin.

Se ei ole mikään uutinen, kasvuhan on jatkunut samaa vauhtia koko ajan. Outoa on se, ettei mikään maailman talouslehti ole huomannut tätä maailman nopeimmin kasvavaa yritystä. Jäsenmäärä on yhtiön itsensä ilmoittama ja liikevaihdosta emme tiedä mitään. Kolikkojen luonti tyhjästä ei ole liikevaihtoa. Ihmisten ostamat koulutuspaketit olisivat, mutta yhtiö ei ilmoita mitään talouslukuja. Kukaan ei siis voi varmistaa mitään.

väärin toimijat karsitaan joukosta joka sekin yksi ns "uusi" positiivinen asia.

Wahlroos ei yksilöinyt, miten tämä timantti oli rikkonut sääntöjä. Väitetään, että OC:n julkinen kritisointi riittää erottamiseen. Jos näin on, kyse ei ole positiivisesta asiasta. Jäsenten erottaminen ilman ilmoitettua syytä herättää kysymyksiä.

kanta kielteinen jo ilman että tuntisi asiaa vähääkään.

Olen seurannut Onecoinia helmikuusta 2015 lähtien. En tunne kaikkia asioita, koska niitä ei kysymyksistä huolimatta kerrota.

Mutta esim Mastercard ja Union Pay kortit toimivat täysin jos jäsenen tilillä katetta kuten yleensäkin maksukortit toimivat.

Mastercard toimii minullakin, jos tilillä on katetta.

Sitten, kun OC-Mastercardilla voi maksaa suoraan OC-valuuttaa, lupaan kirjoittaa hyvin myönteisesti - sehän osoittaisi, että valuutalla on oikeasti käyttöä.

Uusia asioita on muuten tullut koko ajan jos aloitetaan siitä kun kyseinen virtuaalivaluutta aloitti toimintansa. Lisäksi valtava kasvu ja liikevaihto on tullut yllätyksenä myös perustajalle.

Paljonko on Onecoin-yhtiön liikevaihto? Selvitäpä se ja kerro minullekin.

Uusia asioita on tullut lupauksina. Niin kauan kuin Onecoinista ei ole muita kuin lupauksia, on pakko olla kriittinen. Sitten kun OC-rahalla voi oikeasti tehdä jotain tai sillä on vapaasti määräytyvä arvo, tilanne muuttuu ihan toiseksi.

​Mitä verotuskeskusteluun tulee, niin minun mielestäni kyllä luulisi löytyvän joku vastaus siihen miten mitäkin tuloja verotetaan oli sitten mikä tulo tahansa varsinkin jos kysytään.

Miten virtuaalista omaisuutta voi verottaa? Virtuaalisesti?

Bitcoin on ihan eri juttu, koska sillä on selkeä osto- ja myyntihinta. Ei mitään kikkailuja koulutuspakettien, tokenien, yhtiön itsensä päättämän arvon ja jonain päivänä avautuvien kauppapaikkojen kanssa.

Miten sinun mielestäsi verotuksen pitäisi mennä OC:n tapauksessa?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Sen verran korjaan itseäni, että jäsenmäärän kasvu on viime aikoina hidastunut eikä ole lähelläkään Wahlroosin mainostamaa 5000-10000 uutta jäsentä joka päivä. Tieto on julkista ja sitä voi seurata Onelifen omalta sivulta, kuten itsekin teen päivittäin.

Jäsenmäärän kasvu on siis hidastunut, se tuskin on kovin positiivinen uutinen?

Anonyymi kirjoitti...

"Joskus tuntuu, että Onecoin ikäänkuin uhkaa joidenkin omia intresseja."

Tavallaan kyllä, mutta eri syistä kuin coinistien ylälinja yrittää väittää. Ylälinjaltahan tulee jatkuvasti sitä viestiä että OneCoin on jossain kilpailuasemassa pankkien ja kryptovaluuttojen kuten bitcoinin kanssa.

Ensinnäkään kukaan Bitcoinin kanssa tai muidenkaan kryptovaluuttojen kanssa tekemisissä oleva ei ole peloissaan siitä, että OneCoin tulee ja valloittaa ts. "syö bitcoinin". Se on jo näissä piireissä todettu monet kerrat teknisistäkin näkökohdista ettei OneCoin ole todellinen kryptovaluutta.
Tämä että pelättäisiin OneCoinin valloitusta on täysin ylälinjan tietoisesti tunkeille syöttämää puppua, jolla koitetaan selittää negatiivista suhtautumista OneCoiniin.

Syy negatiiviseen suhtautumiseen kryptovaluutta ja lohkoketju -väen puolelta on enimmäkseen siinä, että koska OneCoin on ensimmäinen ison luokan kryptovaluuttahuijaus (BigCoin oli selkeästi pienempi huijaus ja lähinnä hyvää harjoitusta OneCoinia varten), se voi tulla aiheuttamaan jälkiselvittelyssä monia regulatiivisia muutoksia koskien kryptovaluuttoja, eli lisää kaikenlaista säätelyä ja seurantaa, ja lisäksi pelätään kryptovaluuttojen maineen yleistä kolhiintumista OneCoinin kosahtaessa. Tämä on se todellinen syy miksi bitcoinistit ja kaikki muutkin oikeiden kryptovaluuttojen käyttäjät ovat OneCoinia vastaan. Ei todellakaan siksi, että pelättäisiin jotain OneCoinin maailmanvalloitusta ja että OneCoin söisi bitcoinin.

Toisekseen monet ihmiset ovat sitä mieltä että kryptovaluutta ja lohkoketju ovat hienoja keksintöjä, joita ei pitäisi käyttää ihmisten huijaamiseen ja ihmisille tieten tahtoen taloudellisten kärsimysten aiheuttamiseen. Tämä tuntuu olevan suurin syy negatiiviseen suhtautumiseen esim. Murossa. Kyllä OneCoinissa pystyy rahaa tekemään verkostomarkkinoinnin keinoin, eli myymällä huijausta eteenpäin ja saamalla komissioita, mutta "kolikkomiljonääreille" pettymys tulee olemaan kova.

OneCoinilla ei tunnu olevan minkäänlaista kryptovaluutan/lohkoketjun kehitystä, kun katsotaan sitä että yhtiö ei hae lisää teknistä henkilökuntaa, kukaan ei ilmoita työskentelevänsä OneCoinissa kryptovaluutan parissa LinkedInissä tai Google haulla, eikä kukaan tunne ketään joka näissä tehtävissä työskentelisi, vaikka näin olisi jos siellä oikeasti porukkaa työskentelisi. Myös CTO (Chief Technology Officer) loistaa poissaolollaan vaikka kyseessä pitäisi olla Karin sanoin "maailman suurin ja vakavaraisin yhtiö", ja vielä IT-yhtiö. Miten on mahdollista että tällaisella yhtiöllä ei ole CTO:ta joka esittelisi yhtiön teknologisia ratkaisuja, eikä ole myöskään minkäänlaista White Paperia jossa teknologisia ratkaisuja esiteltäisiin.

On vain verkostokoijareita, mainosmiehiä, huijareita, tuomittuja rikollisia ja muutama web-ohjelmoija ja supportissa joku vastailemassa miksi kolikoiden myynti ei onnistu.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ensinnäkään kukaan Bitcoinin kanssa tai muidenkaan kryptovaluuttojen kanssa tekemisissä oleva ei ole peloissaan siitä, että OneCoin tulee ja valloittaa ts. "syö bitcoinin"

Tässä onecoinisteilla on selvä ajatusvirhe: he kuvittelevat, että MYÖS bitcoin-käyttäjät hankkisivat valuuttaa odottaen rikastuvansa sillä.

Oletan, että vain pieni osa on hankkinut bitcoineja sijoitusmielessä (ja huono sijoitus se on ollutkin, kun hinta on pomppinut ylös-alas). Ei, bitcoineja hankitaan niiden käyttämisen vuoksi. Bitcoineilla voi oikeasti ostaa ja maksaa.

Bitcoinisteille sopii oikein hyvin, että markkinoille tulee parempi kryptovaluutta. Ei sen nimellä ole väliä. Jos OC oikeasti tuo kymmeniä tuhansia käyttöpaikkoja ja miljoonia uusia käyttäjiä, ja transaktiot menevät turvallisesti lohkoketjuun muutamassa sekunnissa niin SEHÄN ON VAIN HYVÄ ASIA kaikkien kannalta.

En vain keksi, miten OC voisi edes teoriassa lunastaa lupauksensa ilman avointa ja todellista lohkoketjua.

Ainoa käytännön ongelma tulisi siitä, että jos OC:n arvo jatkaa nousua kohti 100 euroa, kuka haluaa ostaa sillä yhtään mitään? Ainoa järkevä strategia olisi haalia itselle niin paljon rahaa kuin ehtii.

Jussi Makela kirjoitti...

"Ainoa käytännön ongelma tulisi siitä, että jos OC:n arvo jatkaa nousua kohti 100 euroa, kuka haluaa ostaa sillä yhtään mitään? Ainoa järkevä strategia olisi haalia itselle niin paljon rahaa kuin ehtii."

Jos OC jatkaa samaa lineaarista nousua kuten nyt niin silloin kaikki koulutus mitä OC on myynyt on turhaa koska arvo ei heittele joten että voi treidata coineja kuten esim eur/usd valuuttaparia. Eli koulutus on yhtä tyhjän kanssa jos arvo ei tule ikinä alas vaan jatkaa nousua samaan tahtiin.

Mutta Onecoinilla on ainakin tällä hetkellä laki puolellaan koska ihmiset ostavat koulutusta niin mistäs teet rikosilmoituksen kun olet mennyt ostamaan koulutusta? Monet puhuvat netissä että homma on täysi kusetus mutta missä rikosilmoitukset? En koita puolustella OC mutta nyt on jo niin pitkään itsekkin seurattua yhtiön toimintaa että en tiedä milloin tämä huijaus loppuu mutta toivon suuresti että pian...

Anonyymi kirjoitti...

"Tässä onecoinisteilla on selvä ajatusvirhe: he kuvittelevat, että MYÖS bitcoin-käyttäjät hankkisivat valuuttaa odottaen rikastuvansa sillä."

Väittäisin kyllä että ei se alunperin mikään ajatusvirhe ole, vaan aivan tietoisesti OneCoinin johdossa mietitty strategia minkälaista informaatiota jäsenistölle syötetään. Tarkkaan harkittua toimintaa.

Näitä tällaisia OneCoinin ylälinjalta lähteneitä väitteitä joita levitetään alalinjalle on useita muitakin, esim. "blogistit kirjoittavat negatiivisesti, koska haluavat sensaatiouutisilla lisää mainostuloja".
Suomen osalta on lisäksi tämä että "muropojat ovat pelokkaita hupparipäitä jotka eivät uskalla ottaa riskejä, tai köyhiä ja kateellisia peräkammarinpoikia jotka haluavat ettei kukaan muukaan rikastu." Ja "Petterillä on huomattavia sijoituksia bitcoinissa jonka arvon pelkää laskevan." Jne..

Tällaisia ylälinjoilta lähteneitä "selityksiä" sitten levitetään tehokkaasti jäsenistön keskuuteen selittämään jäsenistöä mietityttäviä asioita joilla koitetaan rauhoitella OneCoiniin sijoittaneita ja uskotella että muropojat ja Petteri puhuu höpölöpöä.

Anonyymi kirjoitti...

Olen ihmetellyt miksi Suomen valtiovarain ministeriö ei ole hoksannut tätä ainutlaatuista mahdollisuutta tienata valtiolle rahaa. Solidiumin kautta omistuksia on kaikenmaailman riskikaivoksissa, nikkelin hinta aina väärin ja tuottaa tappiota. Onecoin splittaa aina tarvittaessa kolikot tuplaksi ja arvo eikun nousee. Viikko sitten budejettiriihessä hallitus sopi 6Mrd Euron lisälainasta valtion menoarvioon. Eikö nyt olisi kannattanut sijoittaa Onecoiniin, parissa vuodessa Suomesta tulisi velaton valtio. Ovatko valtion virkamiehet siis tyhmiä?

Entäs sitten eläkeyhtiöt vaikka esimerkiksi Veritas, Ilmarinen, Mandatum, miksi he eivät investoi tähän mullistavaan rahantekokoneeseen, kaikista eläkkeensaajista tulisi miljonäärejä hetkessä.

Ei näy OneCoinia yhdenkään salkunhoitajan portfoliossa, Nordea, OP ja Dansken listoilla on tuhansia eri vaihtoehtoja osake, korko, raaka-aine, valuutta yms salkkuja ja osuuksia niistä myynnissä. Ei näy OneCoinia missään. Miksi tämä vuosisadan nousija ei ole yhdenkään sijoitusrahaston valikoimassa?

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
deckfromacard kirjoitti...

No katsos kun Kari ja Ruja ovat sanoneet että "oikeita" sijoittajia olisi ihan tungokseksi asti mutta niitä ei haluta ottaa mukaan kun OneCoinista halutaan "kansanvaluutta".
Että sellainen koijaus - ei kun kolikko. :D

Anonyymi kirjoitti...

Wuhuu taas! Miltä Petteri tuntu olla herätyskokouksessa?
Tommin esiintymisestä oli ministi havaittavissa hermostuneisuutta ja tarvetta päästä niskanpäälle, kun sua kohtaan kääntyi. Meinaan vaan, että oliko sua kohtaan epäkohteliasta käytöstä ja millaisia tunteita koit? Hienoa suoraselkäisyyttä, niinku joku jo totesi!

Tähän on aika vaikee krp:n puuttua, kun ei voi alkaa jakaa oikeutta ellei tiedä kuinka paljon kusta on asiakkaiden nilkoille kustu. Pdf:ää on saatu, mutta monet on valitattavasti siinä uskossa, että on saatu muutakin rahan arvoista johon ollaan osaltaan myös ostopäätös perustettu. Ja kuinka paljon on tietoisesti annettu asiakkaan ymmärtää väärin on osaltaan se mikä määrittää rikosnimikkeen/rangaistuksen myyjälle.

Tottakai on olemassa mahdollisuus, että sieltä aukeaa joku "hyödyke" jolla voi olla jonkinlaista käytettävyyttä, mutta ei näillä specseillä sillä kainsainväliseksi valuutaksi muututa. Ehkä peoplesmoneyksi :D

Sitte kun tää homma sammuu, niin Petteri ansaitsee vähintään yhtä isot aplodit ku kartsa! Alansa ammattilaisia molemmat, eräämlaisia pioneerejä... nii ja tietty tommi.. sil vaa alkaa keulii nii herkästi!

Anonyymi kirjoitti...

Minusta on aika kummaa, ettei media, sanomalehdet, tv jne, ota mitään kantaa, edes varoittele.. Ok, murot ja Petteri kyllä. Yle vähän, isot mediatalot mielummin kertovat jostain Rhiannan vartalosta.. päivittäin ilmaston muutoksesta, muuten hiljaa. Valtionvarainministeriö, arpajaishallinto,Krp ovat aika hiljaa. WTF Jos coinareiden tiedot pitää paikkaansa, aika paljon pelimerkkejä on kadonut Rujan hameen helmoihin. Normi veromaksajana olen tosi huolestunut. Missä on tutkiva journalismi?
Istuu toimituksessa ja juo kahvia kampawiinerin kanssa ja kääntää ulkomailta tulleita uutisia? No ei kohtakukaan ost lehtiäkään. Tässäkin on Pisakoulutus mennyt pieleen...

Anonyymi kirjoitti...

Ihan totta!! Ei tää oo mitää leikkiä enää kun ihmiset mailmanlaajuisesti ostaa koulutusta rikastumisen uskossa. Suurin osa aattelee, et saa muutaman kaverin mukaa ja jos hyvin käy, niin niistä joku on innokas ja tekee pikkusen rahaa niille markkinoimalla oc:tä ja samalla turvaa siihen kolikkoon, et se tuo rahaaaaaaa!

Auttakaa jo joku muukin!

Miten ikinä OC toimiikin ja tuleekaan toimimaa, niin ei ikinä niin kuin antaa olettaa!! Peoples money. Hah!

Kukaan paitsi onecoiniin sijoittanut ei tule käyttämään sitä vaihdannan välineenä.

Anonyymi kirjoitti...

Lainaan itseäni: "Toisaalta on turhauttavaa ja hyödytöntä keskustella tässäkään blogissa ko asiasta koska asia ei muutu miksikään vaan on sitä juupas eipäs-juttua ja 100% pyramidihuijausta vaikka ei ole ensimmäistäkään tuomiota sellaisesta olemassa. Sen sijaan "käräjät" on käyty, johtopäätökset tehty ja tuomiot jaettu pääasiassa tämänkin blogin kommenteissa sillä 100% varmuudella. Samoin blogin kirjoittajan kanta käsittääkseni sama."

Eli mitäpä minä tässä aikaani kulutan aivan turhassa "subjektiivisessa" keskustelussa. Siirryn objektiivisimpiin aiheisiin. Toivottavasti et kuitenkaan poista tätä kommenttia "subjektiivisuudessasi".

Petteri Järvinen kirjoitti...

Totta, aiheesta keskusteleminen on turhauttavaa kunnes tulee jotain uutta faktaa. Kaikki nykyinen tieto ja tulevat lupaukset on käsitelty jo moneen kertaan. Odotetaan siis uusia tietoja, niitä tulee varmaankin 1.10.2016.

Anonyymi kirjoitti...


Niin eventissä taisi esitelmöitsijä puhua jostain, että muilla virtuaalivaluutoilla on yksi toimija mutta heidän virtuaalisella virtuaalivaluutalla on 2 miljoonaa omistajaa, vaiko toimijaA? Todellisuudessa OC:llä taitaa olla vain yksi omistaja sekä toimija. Vaikka minäkin käytän euroa päivittäin ja omistan eri määrän euroja joka päivä, niin en minä omista rahoitusjärjestelmää. OC:n tapauksessa on kaksi miljoonaa kolikon omistajaa, mutta kolikoilla on tällä hetkellä tietty omistajan (1 kpl) määrittelemä euro/ OC kurssi, ilmeisesti samoin joka maassa omalla valuutalla.

Tiedä sitten onko tämä subjektiivistä vai objektiivista ajattelua.

Anonyymi kirjoitti...

Diipadaapa juupajaapa:)

Unknown kirjoitti...

Maailman muuttaminen ei tapahdu hetkessä omassa kunnassakaan, saati Suomessa. Miten globaalin järjestelmän luominen onnistuisi vuodessa tai kahdessa, kun ihmisten aktivoimiseen ja asioiden tekemiseen tarvitaan aina rahaa... ja aikaa?

Anonyymi kirjoitti...

Tämä velkapankkirismille myyty "isänmaamme" vajoaa pohjattomaan velkasuohon, koska näin on tarkoitettukin. USA on hyvä ja selkeä esimerkki siitä mikä on FIAT rahan pelinhenki.

deckfromacard kirjoitti...

Ei se onnistu edes kymmenessä tai kahdessakymmenessä vuodessa jos koko konsepti on alusta asti viallinen:
-Kolikoita myydään alle niiden virallisen hinnan "koulutuspakettien" kylkiäisinä.
-Kolikoita voi osta, myydä ja vaihtaa vain sellainen henkilö joka on ostanut maksullisen koulutuspaketin ja joka on toimittanut kopion passista ja laskusta (niillä Afrikan köyhillä joita OneCoin muka "auttaa" ei ole passia eikä maksettua laskua).
-Kolikot voidaan milloin tahansa takavarikoida ilman ennakkovaroitusta (ja näin on myös tehty).
-Rahan arvon sanelee yksi ja ainoa taho joka on jo ennakkoon tuominnut rahan pysyvään deflaatioon lupaamalla jatkuvaa arvon nousua hintaan 50€-100€ / kolikko.
-Tähän asti on annettu ymmärtää ettei kolikoita voi jakaa tai ainakaan ei erityisen pieniin osiin. Valuutta jonka pienin yksikkö on 100€ ei ole käytännöllinen. Ei edes vaikka saisimme "OneCentejä" joiden arvoksi jäisi 1€.

SB kirjoitti...

Sirpa Korkmaz sanoi...
Maailman muuttaminen ei tapahdu hetkessä omassa kunnassakaan, saati Suomessa. Miten globaalin järjestelmän luominen onnistuisi vuodessa tai kahdessa, kun ihmisten aktivoimiseen ja asioiden tekemiseen tarvitaan aina rahaa... ja aikaa?


Rehelliset yritykset ottavat riskin maailmanvalloituksessa. Jotkut hakevat rahaa joukkorahoituksella, toiset osakkeita myymällä. Molemmat ovat täysin laillisia keinoja hankkia rahaa yritykselle. Onecoin käyttää kepulikonsteja ja valheita hankkiakseen rahaa, ei maailmanvalloitukseen, vaan omistajilleen. Maailmanvalloitus, kauppapaikat, maksukortit, koulutus, yliopistotutkinnot, Lamborghinit, kellot ja korut, massiiviset ja kalliit eventit ja "lohkoketju" on vain sumutusta jotta omistajat pääsevät tavoitteeseensa eli keräämään rahat pois hyväuskoisilta.

Onecoinin tapauksessa maailmanvalloituksen tehnyt lohkoketjutekniikka sekä Bitcoin on valitettavasti mahdollistanut tämänkaltaisen huijauksen ja tänä vuonna myös monet muut vastaavat viritykset ovat hetkellisesti nostaneet päätään verkon kohinasta.

Onecoin on kyllä onnistunutkin jossain eli täydellisessä kusetuksessa. Tuskin monikaan pyramidipeli on saavuttanut noin suurta suosiota ja ollut noin "ammattimaisesti" järjestetty (toimistot, verkkosivut, omistajien taustatarinat, mastercard-koplaus, jne.). Lopullinen pyramidin kosahdus tuottaa kyllä hyvin runsaasti maksuhäiriömerkintöjä ja ihmissuhteiden kariutumista muusta ikävästä puhumattakaan. Maksettavaa lankeaa myös jokaiselle suomalaiselle, jos oikeudenkäyntejä aletaan täällä käymään mutta siinä vaiheessa omistajapoppoo on jo kaukana lainkouran ulottumattomissa.

Anonyymi kirjoitti...

Sirpa Korkmaz, uskotko oikeasti että nämä ihmiset OneCoinin johdossa ovat jotain globaalia reservivaluuttaa luomassa?

Ruja Ignatova: Kaatuneessa BigCoin ponzissa jo mukana. BigCoinissa oli jo monia samoja elementtejä kuin OneCoinissa. Tuomittu tänä vuonna Saksassa useista petoksista jotka johtivat Gusswerk Waltenhofen tehtaan konkurssiin.

Sebastian Greenwood: Bigcoin/Prosperclub ponzi jossa $50M huijattiin sijoittajilta. Sitä ennen SiteTalk/Unaico ponzissa.

Nigel Allan: Tunnettu huijari (Brilliant Carbon). Perustamassa OneCoinia, ex-CEO, sittemmin pois potkittu.

Tässä oli näitä perustajia. Sen jälkeen mukaan on haalittu melkein kaikki merkittävimmät verkostokoijarit joista monet olleet mukana erilaisissa huijauksissa ja saaneet myös tuomioita.

Sen sijaan kukaan ei tiedä itse IT-kehityshenkilöistä tai IT-kehitysjohtajista yhtään mitään, vaikka kyseessä pitäisi olla IT-yhtiö. Firma on kyllä täynnä verkostomarkkinointi "johtajia" joilla lukuisilla on erinäköisiä koijauksia ja tuomiota takanaan. Kukaan ei halua kertoa OneCoinin IT-kehityksestä yhtään mitään syvällisempää. Minkäänlaista White Paperia ei myöskään ole, joka selittäisi yhtiön teknologisia ratkaisuja. Kari sanoikin juuri Tampereen eventissä, jos haluatte tietää, perustakaa oma yritys..

Minkä ihmeen takia firma ei kerro asioita jotka olisi rehelliselle firmalle itsestään selviä ja toisi valtavasti lisää ihmisiä mukaan? Nyt se on vain sitä, että ammattikoijarit hehkuttavat vähemmän perillä oleville ihmisille kuinka he ovat luomassa finanssimaailman mullistavaa globaalia reservivaluuttaa. Kaikki pahimmat koijarit haalittu yhteen ja nyt TÄLLÄ KERTAA he ovatkin ihan rehellisellä mielellä liikenteessä? Suoraan sanottuna todennäköisyys tälle on äärimmäisen pieni, jos vähänkään käyttää aikaa pinnan raaputukseen.
Tätä mieltä ovat myöskin oikeiden merkittävien lohkoketjuprojektien kanssa työskentelevät.
Ethereum developer Bob Summerwill: "OneCoin is Pure Scam."
http://behindmlm.com/companies/onecoin/ethereum-dev-onecoin-is-a-pure-scam/

Anonyymi kirjoitti...

Lainaus Petteri Järvinen: "Totta, aiheesta keskusteleminen on turhauttavaa kunnes tulee jotain uutta faktaa. Kaikki nykyinen tieto ja tulevat lupaukset on käsitelty jo moneen kertaan."

Turhauttavasta olemme harvinainen yksimielisiä.

Näin kirjoittaja on ainakin käsitellyt itse Onecoin-asiat nykyisestä tiedosta ja lupaksista. Viittaan jälkimmäiseen lauseeseen. Tässäkin kohtaa mielestäni ollaan hyvin vielä aikataulussa. Siis mitä on kerrottu. Aika näyttää toteutuuko. Ja ei välttämättä uusi yritys aina ole onnistunut aikatauluissa sun muussa tai että kaikki olisi etukäteen salettia. Mutta ihan hyvin voi onnistua. Onecoinin menestys on yllättänyt kaikki kasvulukemissa jotka nekin ovat kirjoittajan mukaan valetta. Sekin varmaankin valetta, että Onecoin on ollut nopeiten kasvava mlm-yritys maailmassa? Ai niin se on mlm-yritys lienee kenties vastaus kun ollaan suomalaisella saitilla?

Itse asia tai anti siitä on ollut sama koko ajan niin kauan kuin kirjoittaja on ollut eri yhteyksissä ns mukana Onecoinin tiimoilta siitä saakka kun kyseinen henkilö aloitti sen. Eli on aivan sama mitä ilmaisee Onecoinista... siis toisenlaista näkemystä. Se ei ole totta kirjoittajan mielestä. Jos sanon että myin/ostin Onecoin-kolikoita 10 kpl äsken tai viime vikkolla siihen ja siihen hintaan sekä kauppa toteutui, niin se ei ole totta kun se ei lue Googlessa, mediassa tai missään muualla kuin omilla sivuillani. Tai että kirjoittaja ei voi sitä jostain tarkistaa. Näin siis karkeasti sanottuna. Näissä tilanteissa ei voi luonnollisesti syntyä myöskään mitään keskustelua eikä edes pahemmin haluja siihen.

Ihan sama mitä sanoo tai esittää tästä asiasta, niin se ei käy mitenkään päin. Tästä emme lieneekään ole eri mieltä? Jos ollaan niin sitten meillä on kaksi yhteistä nimittäjää. :)

Lisäksi liiketoiminta on liiketoimintaa ihan samoin kuin vaikka Bitcoinin taannoiset suuret kurssiheilahtelut ja muutkin bisnekset maailmalla tai vaikka kotisohvalla. Suomessa käydessään Ruja Ignatova totesi, että hän ei voi olla varma tai luvata kellekään mitään, mutta on optimistinen asian suhteen tai jotenkin näin. Näin minäkin sanoisin kaikesta rahaan liittyvästä toiminnasta silloin jos joku alue kiinnostaa. Jos ei kiinnosta tai en tiedä tarpeeksi niin en pahemmin ota kantaa. Toki blogin kirjoittaja saa ottaa kantaa tasan siihen mihin haluaa.

Sekin asiassa erikoista, että kirjoittaja ja tässä kommentoijat puhuvat varmaan sävyyn pyramidista sun muusta, mutta jostain syystä asiaan ei siinä mielessä ole puututtu oikeastaan kaiketi kuin Suomessa. Siis sellaiset tahot joille tuon puolen tutkiminen ja todentaminen oikeasti kuuluu eivät ole tehneet mitään vastaavia päätelmiä julkisuudessa. Kirjoitellaan kuitenkin lähinnä keskustelupalstoilla, että materiaalia tästä on vaikka kuinka paljon. No missä se materiaali tai kirjoittajankin käyttämä sana fakta on viranomaisilta joille se asia tässä tapauksessa eniten kuuluu? Lähteinä erilaisiin arvailuihin käytetään pääasiassa suht epävarmoja linkkejä kuten vaikka behindmlm-sivusto joka on käytännössä vastaan kaikkea mlm-bisnestä.

Tuolla kirjoittajan linkkaamalla Youtube-videolla on luultavasti myös Vuorisen osuus jossa hän kertoo Krp:sta ja arpajaishallinnosta. Johdonmukaista vai? Kirjoittaja ainakin kuuli sen Tampereella jos kuunteli. Tätäkin puolta voisi subjektiivisesti esitellä jossain yhteydessä.

Kevennyksenä se tähän juupaan, että vieläkin harmittaa kun en lähtenyt Bitcoiniin mukaan heti alussa kun sitä minulle tarjottiin mahdollisuutena. Oliskohan ollut vuosi 2009. Syy oli etupäässä se kun luin liikaa nettiä vääriltä sivuilta ja se oli rahanpesureiden ja huumekauppiaitten firma. Vastaavaa esiintyy paljon lievempänä vieläkin. 100$ ajattelin tuolloin sijoittaa mutta menin puihin. :)Petteri Järvinen kirjoitti...

Näin kirjoittaja on ainakin käsitellyt itse Onecoin-asiat nykyisestä tiedosta ja lupaksista. Viittaan jälkimmäiseen lauseeseen. Tässäkin kohtaa mielestäni ollaan hyvin vielä aikataulussa. Siis mitä on kerrottu.

Tärkein lupaus on kauppapaikat, joiden piti tulla 30 % jälkeen. Parin päivän päästä menee rikki 40 % raja. Paljon on muitakin lupauksia (konvertoiva MasterCard ym), mutta niistä ei ole annettu selvää aikarajaa, joten niitä ei voi arvioida.

Onecoinin menestys on yllättänyt kaikki kasvulukemissa jotka nekin ovat kirjoittajan mukaan valetta. Sekin varmaankin valetta, että Onecoin on ollut nopeiten kasvava mlm-yritys maailmassa?

Kasvulukemat ovat yhtiön itsensä ilmoittamia. Mitään virallisia tietoja (kuten liikevaihtoa tai muita talouslukuja) ei ole julkaistu, joten kukaan ulkopuolinen ei voi varmistaa asioita. MLM-yhtiönä OC voi hyvinkin olla nopein kasvaja, en ole nähnyt tilastoja aiheesta.

kolikoita 10 kpl äsken tai viime vikkolla siihen ja siihen hintaan sekä kauppa toteutui, niin se ei ole totta kun se ei lue Googlessa,

Uskon kyllä, että jäsenet voivat myydä pieniä määriä kolikoita pörssissä, tosin tuntemattomasta syystä suuri osa kaupoista jää toteutumatta.

Mutta oleellista on tämä: voiko myyjä laittaa hinnaksi vaikka 6,0 euroa, jolloin jokaisen kaupan pitäisi toteutua? Ymmärtääkseni ei voi, ja silloin kyse ei ole pörssistä. Korjaa, jos olen väärässä.

No missä se materiaali tai kirjoittajankin käyttämä sana fakta on viranomaisilta joille se asia tässä tapauksessa eniten kuuluu?

Viranomainen voi tutkia, mutta päätöksen asiasta tekee tuomioistuin. Emme tiedä, onko tutkimuksia käynnissä. Verkostomaiseen toimintaan on vaikea puuttua, koska tekijät eivät ole yrittäjiä tai ammattilaisia sanan juridisessa merkityksessä. Siksi OC itsekin myöntää kiertävänsä määräyksiä myymällä "koulutusta" valuutan sijaan. Jos se myisi suoraan kryptovaluuttaa, toimintaan olisi puututtu jo kauan sitten.

Kirjoittaja ainakin kuuli sen Tampereella jos kuunteli. Tätäkin puolta voisi subjektiivisesti esitellä jossain yhteydessä.

Vuorinen kertoi, mitä tapahtui KRP:ssä vuosi sitten. Tässä suhteessa ei mitään uutta. Kommenttini KRP:n lausuntoon löytyvät viime syksyn kirjoituksista.

Syy oli etupäässä se kun luin liikaa nettiä vääriltä sivuilta ja se oli rahanpesureiden ja huumekauppiaitten firma.

Bitcoin ei ole firma. Muistan, että Bitcoinin toimivuutta epäiltiin ja sitä väitettiin pyramidiksi. Sen jälkeen kryptovaluutta on kuitenkin osoittanut toimivuutensa ja nyt sille keksitään lukuisia erilaisia käyttökohteita.

Oleellista niille kaikille on avoimuus ja lohkoketju. Nämä kaksi ovat kryptovaluutan edellytys, enkä ole nähnyt kumpaakaan Onecoinissa. Siksi pidän OC:tä yrityksenä ratsastaa Bitcoinin maineella ja vedota juuri sellaisiin, jotka myöhästyivät Bitcoinin arvonnoususta ja uskovat nyt saman toistuvan. Eihän se niin mene.

Anonyymi kirjoitti...

"Lähteinä erilaisiin arvailuihin käytetään pääasiassa suht epävarmoja linkkejä kuten vaikka behindmlm-sivusto joka on käytännössä vastaan kaikkea mlm-bisnestä. "

Laitappas tähän nyt jotain "arvailuja" jotka on sinun mielestäsi ollut väärin behindMLM sivustolla.

Käydäänpäs noita BehindMLM otsikoita vähän läpi:
1. Did OneCoin just lose their Deutsche Bank account?
Eli menettikö OneCoin Deutsche Bank tilinsä. Kyllä menetti.

2. German consumer organization issues OneCoin & SwissCoin warning
Eli saksalainen kuluttajaorganisaatio varoitti OneCoinista ja SwissCoinista.
Kyllä näin tapahtui: http://www.donaukurier.de/nachrichten/digital/netzundtechnik/Deutschland-Internet-Waehrungen-Verbraucher-Stiftung-Warentest-warnt-vor-virtuellen-Waehrungen-OneCoin-und-SwissCoin;art251974,3255196

3. Ethereum dev: “OneCoin is a pure scam”
Eli Ethereum kehittäjä sanoi että OneCoin on puhdas huijaus.
Kyllä, näin tapahtui: https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/4vgh3n/onecoinscam_links_in_comments_on_ethereum_blog/

4. OneCoin recruitment gig in Australia disrupted (awkward)
Eli OneCoin eventtiä Austaliassa häirittiin. Kyllä näin tapahtui.

5. OneCoin a “fraud company” according to Indian cyber crime police
Eli OneCoin on huijariyhtiö Intian poliisin mukaan. Kyllä, The New Indian Express lehden mukaan poliisi sanoi näin: http://www.newindianexpress.com/cities/hyderabad/First-cryptocurrency-fraud-busted-kingpin-arrested-in-Bengaluru/2016/07/28/article3550570.ece

6. OneCoin threaten to sue YouTube over account termination
Eli OneCoin uhkasi haastaa YouTuben oikeuteen, koska kanava poistettiin. Kyllä, näin tapahtui. Tämän voi lukea OneLifen Facebook sivuilta.

7. OneCoin’s OneLife YouTube channel terminated (scam policy)
Eli YouTube poisti Onelifen YouTube kanavan. Kyllä näin tapahtui. Se tosin palautettiin myöhemmin.

8. OneCoin debut €118,000 EUR investment package
Eli OneCoin esittelee 118000 euron investointipaketin. Noh, OneCoin kutsuu näitä koulutuspaketeiksi, toisaalta esittelyvideolla Ruja ei puhu koulutuksesta mitään, vaan kertoo miten saat paketin ostolla 7 splittiä heti ja yli 2 miljoonaa OneCoinia.

9. OneCoin steals “thousands of dollars” from another affiliate
Eli OneCoin varasti tuhansia dollareita edustajaltaan. Ryan Conleylta tosiaan jäädytettiin OneCoin tili koska hän ilmeisesti värväsi jäsenistöä myös omaan verkostobisnekseensä. Useita muitakin tilinjäädytyksiä on, ja on OneCoininkin puolelta näistä kerrottu. Se on tietysti tulkintakysymys voiko tätä sanoa varastamiseksi. Se on kuitenkin selvää, että oma tilisi voidaan koska tahansa jäädyttää, eikä esim. kolikot ole varsinaisesti koskaan sinun omassa hallinnassasi, vaan yhtiön luomalla tilillä salasanan takana jonka yhtiö voi koska tahansa ottaa hallintaansa.

Muistan varsinaisesti vain yhden selkeän virheen BehindMLM sivustolta koskien OneCoinia. Voisitko esittää oman näkemyksesi näistä "arvailuista" ja "epävarmoista linkeistä", kuten sanoit. Et todennäköisesti voi. OneCoinin taktiikka onkin nimenomaan se, että yritetään vakuuttaa jäsenistölle että ei nuo nyt pidä paikkaansa ja ovat epävarmoja vastustajien juttuja. Mitään ei kuitenkaan yksilöidä.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta oleellista on tämä: voiko myyjä laittaa hinnaksi vaikka 6,0 euroa, jolloin jokaisen kaupan pitäisi toteutua? Ymmärtääkseni ei voi, ja silloin kyse ei ole pörssistä. Korjaa, jos olen väärässä.

Juuri vastasin tähän samaan kysymykseen Murossa. Limit-order tyyppinen myynti on videon mahdollista.
https://www.youtube.com/watch?v=8FQAZjtz7Ls

Sitä en tiedä onko siinä jotain rajaa, miten paljon alle Rujan käsilaukustaan heittämän hinnan alle voi myyntitoimeksiannon tehdä. OneCoinin kurssiin tämä toki ei vaikuta yhtään mitään, kuten oikeassa pörssissä tapahtuisi.

Anonyymi kirjoitti...

Uusin OneCoin tilin takavarikointi keissi:
https://m.facebook.com/groups/1215633575116226?message_id=1296627817016801&notif_t=like_tagged&notif_id=1473254244427343&ref=m_notif

Anonyymi kirjoitti...

Petteri Järvinen kirjoitti: Uskon kyllä, että jäsenet voivat myydä pieniä määriä kolikoita pörssissä, tosin tuntemattomasta syystä suuri osa kaupoista jää toteutumatta.

Syy ei ole tuntematon. Ostajia ei ole lähellekkään yhtä paljon kuin myyjiä, vaikka myynnillä on hyvin tiukat rajoitukset ja pienet euromääräiset päivärajat. Ja vaikka kuten tiedettyä, 40% verkostopalkkiosta on pakko käyttää kolikoiden (tai tokenien) ostoon, ostajia ei silti ole lähellekkään niin paljon kuin myyjiä.

Myös OneCoin itse toteaa että onnistunut myyntitoimeksianto tarvitsisi vastaavan ostotoimeksiannon:
"The sell orders are dependent on the amount of the submitted buy orders, so they will be executed when there are existing matching opposite orders."
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=990496054377548&id=822713397822482&substory_index=0

Toki oikeassa pörssissä kysynnän ja tarjonnan mukaisesti hinta laskisi jos myyjiä on paljon enemmän kuin ostajia, mutta kuten tiedettyä, ei OneCoinissa jossa vastoin kaikkia normaalin pörssin periaatteita Ruja itse määrää kurssin.

Anonyymi kirjoitti...

Toki oikeassa pörssissä kysynnän ja tarjonnan mukaisesti hinta laskisi jos myyjiä on paljon enemmän kuin ostajia, mutta kuten tiedettyä, ei OneCoinissa jossa vastoin kaikkia normaalin pörssin periaatteita Ruja itse määrää kurssin.

Jos tuossa pörssissä tosiaan rajoittavana tekijänä on vain kysynnän vähyys, niin kyllä se vaan kertoo kolikon arvosta paljon.

Jos kolikolla ei ole arvoa ja hinta ei jousta alaspäin, niin myyntiajat pitkittyvät.

Määritelläänpä valuutan arvon määritelmä vähän uusiksi:

Valuutan arvo on se, kuinka paljon saat, esim. päivässä/viikossa, realisoitua sitä toiseen valuuttaan.

Lähdetäänpä sitten vertailemaan virtuaalivaluuttoja siten, että sinulla on "runsaasti" sekä Oneja että Bitcoinja. Alat puskemaan niitä markkinoille sen kun kerkiät ja viikon päästä katsotaan, paljonko olet kummallakin saanut euroja kassaan.

Että kyllähän meillä OneCoinillekin löytyy markkina-arvo...
Saattaa vain jollekin olla vähän lohdutonta mietittävää tuo.

Anonyymi kirjoitti...

Jos OneCoin todellakin vaihtaa altcoin-lohkoketjuun 1.10., kirjoittaa kaikki tähänastiset kolikot genesislohkoon ja siitä eteenpäin kaikin puolin tarpeettomasti louhii sitä muutamalla tietokoneella lähestulkoon 0-vaikeusasteella, niin katoaako rikos?
Lohkoketju on olemassa kuten on luvattu.
Kolikoita tulee louhinnan seurauksena kuten on luvattu.
Louhinta tapahtuu yhtiön koneilla, kuten on luvattu.
Kaikkien kolikoiden omistajuus on ylläpidettynä lohkoketjussa, kuten on luvattu.
Lohkoketjun voi myöhemmin vapauttaa, kuten on luvattu.

Kauppapaikkoja ei vieläkään mahda tulla ja OneCoinin "arvo" romahtaa heti kun vaihtaminen on vapaata (eli viimeistään kun louhinta vapautuu) mutta ainahan bisnekset saattavat mennä penkin alle.

Voivatko Ruja & kumpp. tällä keinoin ottaa rahat ja juosta?

Anonyymi kirjoitti...

Petteri Järvinen lainaus: "Mutta oleellista on tämä: voiko myyjä laittaa hinnaksi vaikka 6,0 euroa, jolloin jokaisen kaupan pitäisi toteutua? Ymmärtääkseni ei voi, ja silloin kyse ei ole pörssistä. Korjaa, jos olen väärässä."

Korjaan... olet väärässä. Voin myydä kolikoita sillä hinnalla kuin haluan tiettyyn rajaan asti mikäli KYC-dokumentit ladattu yhtiölle.

Petteri Järvinen lainaus: "Kasvulukemat ovat yhtiön itsensä ilmoittamia. Mitään virallisia tietoja (kuten liikevaihtoa tai muita talouslukuja) ei ole julkaistu, joten kukaan ulkopuolinen ei voi varmistaa asioita. MLM-yhtiönä OC voi hyvinkin olla nopein kasvaja, en ole nähnyt tilastoja aiheesta."

Esimerkiksi tuosta ao linkistä löytyy jotain tilastoja ja käsittääkseni puolueeton mlm-liiketoiminnan arvioija ja eräänlainen julkaisija. Julkaiseeko muuten kaikki maailman yhtiöt kasvulukemat ja miinuslukemat aina vaikkapa päivittäin saati viikottain saati... jossain? Subjektiivisella eli omakohtaisella näkemyksillä saattaa julkaista ja joissain tilanteissa myös objektiivisesti. Minua voi valistaa tässä tarvittaessa.

https://www.businessforhome.org/

Krp:n ja arpajaishallinnon tutkinnoista en halua sanoa yhtään enempää kuin sen että aika lailla haaskataan veronmaksajien rahoja useissa "tutkimuksissa" joihin ei edes valtuudet aina riitä.

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin pidän sitä mahdollisena, että 1.10 lähtien OneCoinista tehdään oikeaan lohkoketjuun perustuva kolikko (vaikkakin joltain altcoinilta kopioitu), ja siitä saatetaan myös esittää jotain teknisiä lisätodisteita tällä kertaa, kun olisi mitä esittää.

Ei ole minkään näköistä näyttöä siitä että OneCoinilla olisi pätevää porukkaa tai ylipäätänsä porukkaa ollenkaan koodaamassa omaa edistynyttä kryptovaluuttaa, mutta jostain altcoinista kopioidun valuutan saa vähäiselläkin tietotaidolla lähes kuka tahansa IT-alan opiskelijakin pystyyn.

Uuden lohkoketjun olemassaolon todistaminen olisi kaikin puolin OneCoinilta ovela muuvi jolla huijaukseen saataisiin vielä hetkeksi lisää puhtia ja porukkaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Voin myydä kolikoita sillä hinnalla kuin haluan tiettyyn rajaan asti"

Mikä tämä raja on? Rujan antama kurssi on nyt noin 6.95€, niin millä pystyy halvimmillaan pörssissä myymään?

Anonyymi kirjoitti...

Jos OneCoin todellakin vaihtaa altcoin-lohkoketjuun 1.10., kirjoittaa kaikki tähänastiset kolikot genesislohkoon ja siitä eteenpäin kaikin puolin tarpeettomasti louhii sitä muutamalla tietokoneella lähestulkoon 0-vaikeusasteella, niin katoaako rikos?

Ei, koska Onecoin julkaisee jatkuvasti valheellista hintaa "kolikolleen", ja saa näin uusia uhreja liittymään mukaan. Onhan tämä selvästi rikos, oli sitten nimikkeenä petos, pyramidi tai mikä vaan. Lakiin ei ole erikseen kirjattu kaikkia mahdollisia petostyyppejä, sillä petoksen voi tehdä tuhansilla eri tavoilla. Onecoin on tehnyt huijauksestaan monimutkaisen, mutta se ei vapauta rikosvastuusta.

KRP:n kannattaisi sivuuttaa Onecoinin puheet louhinnasta ja lähdekoodista, jotka ovat vain hämäystä, ja kuvitella analoginen tilanne, jossa Onecoin myy nappeja tai metsästä kerättyjä kiviä. Koulutuspaketin kylkiäisenä saa nappeja, joiden arvo nousee jatkuvasti ilman mitään syytä. Hullut laittavat jatkuvasti lisää rahaa pyramidiin. Onko tämä laillista?

Koulutuksen myynnin käyttäminen peitetoimintana on sekin alkeellinen hämäys, jonka ei pitäisi vaikuttaa rikokseen mitenkään. Myyvätkö huumekauppiaatkin "koulutusta", jonka kaupanpäällisenä huumeet vain sattumalta tulevat. Eivät, koska jokainen tietää, että tämä tekosyy ei vapauta oikeudenkäynnissä.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi lainaus: "Mikä tämä raja on? Rujan antama kurssi on nyt noin 6.95€, niin millä pystyy halvimmillaan pörssissä myymään?"

Käsittääkseni voin myydä vaikka sentillä jos haluan. Ja tehdä ostotarjouksen millä haluan. En ole kokeillut kylläkään alarajoja vaan sopivaksi katsomaani hintaan on kokeiltu ja toimii tältä osin. Euromääräinen myyntiraja riippuu paketin koosta ja on alimmillaan 12 euroa. Tästäkin asiasta jotkut puhuvat kuin tietäjät vaikka ei tiedetä pörssistä yhtiön sivuilla yhtään mitään kuinka asiat oikeasti ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Ja jatkoksi edelliseen voin selittää, että kun kauppa syntyy niin rahat siirtyvät käteistilille josta ne ovat tarvittaessa siirrettävissä käteistilille tai Union Pay kortille ja käyttää. Ihan vaan siksi tämä, ettei tarvitse tähänkin vastata.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi lainaus: "ne ovat tarvittaessa siirrettävissä käteistilille"

Korjaus: siis pankkitilille.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi lainaus: "Ei, koska Onecoin julkaisee jatkuvasti valheellista hintaa "kolikolleen", ja saa näin uusia uhreja liittymään mukaan."

Mainittakoon tähän, että alunperin Onecoin kolikolla ei ollut mitään hintaa ennen kesäkuuta 2015 jolloin hinta 0.50 € eli noin 9kk meni eikä "jatkuvasti" ollut arvoa ja siitä on noustu pikkuhiljaa nyt olevaan 6.95 € joka siis voi laskeakin kuten Bitcoin tai mikä tahansa valuutan arvo tai sekin pitää huomioida. Eli taas väärää "tietoa" kun "tiedetään" niin paljon asioista joista ei edes ole mitään oikeaa tietoa. Arvaillaan ja arvaillaan ja apinoidaan toisten tietämättömien kerrontaa "faktoista". Kyseinen kirjoittaja äityy jopa ohjeistamaan poliisia asiassa.

Anonyymi kirjoitti...

"Mainittakoon tähän, että alunperin Onecoin kolikolla ei ollut mitään hintaa ennen kesäkuuta 2015 jolloin hinta 0.50 € eli noin 9kk meni eikä "jatkuvasti" ollut arvoa ja siitä on noustu pikkuhiljaa nyt olevaan 6.95 € joka siis voi laskeakin kuten Bitcoin tai mikä tahansa valuutan arvo tai sekin pitää huomioida."

Paskat se mitään laske, kun arvo perustuu yksinomaan Rujan päätökseen siitä mikä on hyvä kurssi huijauksen kannalta. Kurssi ei millään tasolla perustu vapaaseen muodostumiseen pörssissä, niinkuin oikea kurssi perustuisi.

Anonyymi kirjoitti...

"Mainittakoon tähän, että alunperin Onecoin kolikolla ei ollut mitään hintaa ennen kesäkuuta 2015 jolloin hinta 0.50 € eli noin 9kk meni eikä "jatkuvasti" ollut arvoa ja siitä on noustu pikkuhiljaa nyt olevaan 6.95 € joka siis voi laskeakin kuten Bitcoin tai mikä tahansa valuutan arvo tai sekin pitää huomioida."

Eli Onecoinin arvo "voi laskeakin", mutta ei ilmeisesti ole koskaan laskenut. Onecoin on siis maailman ensimmäinen valuutta, osake, raaka-aine, kiinteistö tai mikä tahansa sijoitusinstrumentti, jonka arvo ei ole koskaan laskenut. Aika selvä huijaus. Oletko muuten kuullut mistään "splittimittareista" minkään normaalin sijoitusinstrumentin yhteydessä? Taitavat olla pyramidihuijauksiin liittyvä juttu.

Pohdi myös laskutoimitusta hinta kertaa kolikoiden määrä, eli markkina-arvo, josta tulee järjettömän iso luku. Onko rehellistä väittää että Onecoin voi kasvaa yhtä paljon kuin Bitcoin, jonka markkina-arvon alkuarvo oli lähellä nollaa. Eiköhän näiden vertailujen tekeminen markkinointimielessä ole petos jo sinällään.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
...että kun kauppa syntyy niin rahat siirtyvät käteistilille josta ne ovat tarvittaessa siirrettävissä käteistilille tai Union Pay kortille ja käyttää.


Kuvitteletko, että tuon perusteella Onecoin olisi laillinen?
Myyntitoimeksiannon läpimeno todistaa vain, että joku poistaa sinulta nuo myynnissä olevat olevat kolikot ja siirtää "päivän hinnan" mukaisen summa tilillesi.

Anonyymi kirjoitti...

Sebastian Tankkeri lainaus: "Kuvitteletko, että tuon perusteella Onecoin olisi laillinen?
Myyntitoimeksiannon läpimeno todistaa vain, että joku poistaa sinulta nuo myynnissä olevat olevat kolikot ja siirtää "päivän hinnan" mukaisen summa tilillesi."

En minä mitään kuvittele koska Onecoin on laillinen. Vai onko sinulla jossain esittää joku fakta tai virallinen white paper hienosti sanottuna, että olisi laiton tai todettu laittomaksi? Joissakin maissa saattaa lainsäädäntö estää sen, kuten monta muutakin asiaa. Siis muuallakin kuin vaikkapa tässä blogissa. Etukäteen epäilen ettei ole. Eiköhän tässä nyt mene jotkut asiat pikkasen sekaisin mitä kenties olet jostain lukenut tai kenties päätellyt sanoisinko viisaasti? Valaisetko ystävällisesti minua milloin Onecoinista on tullut laiton, kiitos.

Ja heh niin todellakin todistaa. Ja eikö sen rahan ja kolikoiden vähenemisen pidäkin tapahtua juuri noin kuin esitit ja ostotapauksessa päinvastoin? Sillä erotuksella että se ei ole välttämättä mikään "päivän hinta" vaan se hinta minkä kukin tai minä pyydän. Siis se voi olla päivän hintakin jos sillä teen tarjouksen ja tasan se hinta minkä minä haluan jos kauppa syntyy. Voi hyvää päivää millaisia päättelijöitä täällä on.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
En minä mitään kuvittele koska Onecoin on laillinen. Vai onko sinulla jossain esittää joku fakta tai virallinen white paper hienosti sanottuna, että olisi laiton tai todettu laittomaksi? Joissakin maissa saattaa lainsäädäntö estää sen, kuten monta muutakin asiaa. Siis muuallakin kuin vaikkapa tässä blogissa. Etukäteen epäilen ettei ole. Eiköhän tässä nyt mene jotkut asiat pikkasen sekaisin mitä kenties olet jostain lukenut tai kenties päätellyt sanoisinko viisaasti? Valaisetko ystävällisesti minua milloin Onecoinista on tullut laiton, kiitos.


Esitätkö tahallaan tyhmää?

Todistustaakka on täysin Onecoinilla/Rujalla. Eikä hänen tarvitse todistaa onko laillinen vai ei, kunhan esitää jonkun evidenssin siitä onko lohkoketju olemassa. Tietoa on tosin pyydetty lukuisia kertoja mutta vastausta ei ole tähän päivään mennessä tullut.

Ulkopuolisten on täysin mahdoton mitenkään selvittää onko lohkoketju olemassa ja juuri lohkoketju on se merkitsevä tekijä, kun kerran omistajat väittävät viritystä kryptovaluutaksi. Siinä ei ostotoimeksiantojen läpimenot tai päivän hinnat paljon paina, koska sellaisen järjestelmä saa toimimaan ilman lohkoketjujakin.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi lainaus: "Eli Onecoinin arvo "voi laskeakin", mutta ei ilmeisesti ole koskaan laskenut. Onecoin on siis maailman ensimmäinen valuutta, osake, raaka-aine, kiinteistö tai mikä tahansa sijoitusinstrumentti, jonka arvo ei ole koskaan laskenut. Aika selvä huijaus. Oletko muuten kuullut mistään "splittimittareista" minkään normaalin sijoitusinstrumentin yhteydessä? Taitavat olla pyramidihuijauksiin liittyvä juttu."

Ei mitään "voi" vaan VOI laskea ihan samoin kuin mikä tahansa arvo. Ei ole "ilmeisesti" eikä koskaan laskenut tähän mennessä. Kolikko on vasta nuori ja liikevaihto kasvussa johon väkisin tulee hidasteita ajan myötä kuten kaikessa vastaavaavassa kasvussa jolloin arvo kenties laskee. En ala ennusteleluun. Splitti on aivan normaali termi ja se voi toimia eri mekanismeilla vaikka sinä et ole siitä kuullutkaan kenties koskaan.

"Onko rehellistä väittää että Onecoin voi kasvaa yhtä paljon kuin Bitcoin, jonka markkina-arvon alkuarvo oli lähellä nollaa. Eiköhän näiden vertailujen tekeminen markkinointimielessä ole petos jo sinällään."

Voihan sitäkin väittää ihan rauhassa jos joku haluaa. Minä en ole tarjonnut missään vaiheessa ajatusta, että kasvaisi arvoltaan suuremmaksi kuin Bitcoin, mutta pääomaltaan rahassa mitattuna heti Bitcoinin jälkeen tällä hetkellä. Ero on jo ilmitullut ja alusta alkaen mukana ollut asia joka pitäisi tässä vaiheessa olla asiasta kiinnostuneiden tiedossa, ettei Onecoin ole vielä samoin käytettävissä kuin Bitcoin toistaiseksi. Visiona se, että kenties parempi kun ei olisikaan avoin jos asiakkaita muuten tarpeeksi. Vaikea sanoa mikä on tarpeeksi ainakin minun ja en niin pitkälle osaa laskea.

Oma mielipiteeni lienee selvä suhteessa Bitcoiniin jos lukee kommenttini. Muiden ajatteluihin en ota kantaa tässä kohtaa. Ei Onecoinon tarvitse olla arvoltaan samanlaisissa lukemissa per yksi kolikko kuin Bitcoin ja korostan että toimijoita mahtuu tulevaisuuteen muitakin ja oletan myös että tulee tai ainakin yrittäjiä riittää. Oikeastaan ehkä parempi jos ei menisi lähellekään Bitcoinin arvoa niin heilahdukset kenties pienempiä. Tarkoitan siis kolikon arvoa. Market cap on eri asia joka Onecoinilla etuna jatkossa.

SB kirjoitti...

Eiköhän se johtajaa (Ruja) seuraava tunkki ole ymmärtänyt jotain väärin, kun melkein jokaisella tunkilla on erilainen ideologinen näkemys mistä Onecoinissa on kysymys. Taitaa rivit rakoilla eikä lauma pysy oikein enää ruodussa.
Eikä kukaan uskalla sanoa vastaankaan mitään tai arvostella, kun johtajatar jäädyttää muuten koko tilin ja silloinhan jää vallan kaikki hienot nollan arvoiset kolikot saamatta.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi lainaus: "Esitätkö tahallaan tyhmää?"

Jos sinä väität että Onecoin on jossain todettu laittomaksi ja sinulla siitä faktat, niin silloin olen se tyhmä. Enempää en sitten sinun kommentteihisi vastaa.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Splitti on aivan normaali termi ja se voi toimia eri mekanismeilla vaikka sinä et ole siitä kuullutkaan kenties koskaan.


Splitti on vain Rujan keksimä täytesana ja numeroita ruudulla, mitään todellista merkitystä sillä ei ole.

...mutta pääomaltaan rahassa mitattuna heti Bitcoinin jälkeen tällä hetkellä.

Oletko miettinyt koskaan, että mihin ne kaikki rahat menevät millä tunkit ostavat "koulutusta"?

....ettei Onecoin ole vielä samoin käytettävissä kuin Bitcoin toistaiseksi.

Ei todellakaan ole käytettävyyttä, siinä olet oikeassa! Eikä kukaan osaa edes sanoa, että milloin tällainen käytettävyys on edes mahdollista. Luulisi, että maailman suurimmalla verkostomarkkinoinnin keinoin toimiva yritys osaisi antaa edes hieman kutinsa pitäviä vastauksia. Nytkin ollaan jo puoli vuotta myöhässä siitä kun AliBaban verkkokauppa-alustalle perustettujen kauppapaikkojen piti avautua.

Edes Onecoinin support ei tiedä milloin tuo alusta avataan. Luulisi, että heillä nyt olisi suora yhteys valuutan keksijään ja viimeiseen tietoon, mutta ilmeisesti ei.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Jos sinä väität että Onecoin on jossain todettu laittomaksi ja sinulla siitä faktat, niin silloin olen se tyhmä. Enempää en sitten sinun kommentteihisi vastaa.


Minä sanoin vain, että todistustaakka on Rujalla. Helppo se on sieltä anonyymiteetin takaa huudella, että "osoittakaan laittomuus!". Mikset itse osaa kyseenalaistaa koko hommaa?

Jos joku myy sinulle kaupan parkkipaikalla kiikareita 500€:lla väittäen niitä maailman parhaiksi kiikareiksi, ostatko ne mukisematta vai pyydätkö jotain todisteita, että ne todella ovat maailman parhaat kiikarit?

Jos tuo samainen kiikarikauppias pyytää sinua myymään kanssaan samoja maailman parhaita kiikareita, menetkö kyselemättä hänen kelkkaan tarkistamatta ovatko ne oikeasti maailman parhaat kiikarit ja väitätkö sille seuraavalle mummolle, että tässä nyt on maailman parhaat kiikarit vain 500€ kpl?

deckfromacard kirjoitti...

Miksi tyytyä kiikariin? Voisihan se olla myös maailman paras tabletti hintaan 600€ tai 6000€ arvosta OneCoineja?
(Tässä pitää tietää se yks juttu.)

Anonyymi kirjoitti...

Oikeastaan ehkä parempi jos ei menisi lähellekään Bitcoinin arvoa niin heilahdukset kenties pienempiä. Tarkoitan siis kolikon arvoa. Market cap on eri asia joka Onecoinilla etuna jatkossa.

No ei. Miten yksinkertaiset käsitteet voivat olla näin vaikeita? Ja talouskoulutusta on ostettu.

Esimerkiksi: sijoittajalla saattaa olla 1% positio useissa markkina-arvoltaan alhaisissa kryptovaluutoissa. Jos joku niistä nousee markkina-arvoltaan miljardiin euroon, niin tämä merkitsee, että sijoittajalla on 10 miljoonan euron arvosta kryptovaluuttaa. Onecoinin tapauksessa "sioittajilla" on ilmeisesti noin 0.001% positio "valuutassa", jonka arvo on jo valmiiksi useissa miljardeissa euroissa, eikä täten voi realistisesti kasvaa. Tämä siis vaikka homma ei edes olisi huijausta (mitä se tietenkin on).

Anonyymi kirjoitti...

No koitappa päätellä mitä tarkoittaa louhinta ja sen vaikeusaste suljetussa systeemissä.. kerro ihan omin sanoin päätelmäsi tulos

Petteri Järvinen kirjoitti...

Splitti on aivan normaali termi ja se voi toimia eri mekanismeilla vaikka sinä et ole siitä kuullutkaan kenties koskaan.

Totta, splitti on normaali termi - mutta silloin määrän kaksinkertaistuessa arvo puolittuu. Onecoin on maailman ensimmäinen järjestelmä, jossa arvo ei muutu vaikka määrä tuplaantuu - lisää arvoa syntyy siis kirjaimellisesti tyhjästä.

Sellainen kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Ilmiö on niin erikoinen, että sille pitäisi keksiä oma termi. Miten olisi "rujautus"? Tokeneita ei splitata vaan ne rujautetaan, jolloin kaikki saavat kaksi kertaa enemmän.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Itsekin pidän sitä mahdollisena, että 1.10 lähtien OneCoinista tehdään oikeaan lohkoketjuun perustuva kolikko (vaikkakin joltain altcoinilta kopioitu)

Lohkoketjua ei noin vain "tehdä" tyhjästä. Juuri siinä on koko kryptovaluutan idea: ketju täytyy saada hajautettua turvallisesti tuhansille eri koneille niin, ettei mikään yksittäinen taho pysty hallitsemaan sitä.

Vaikka OC alkaisi 1.10. oikeasti "louhia" jotain ja loisi "lohkoketjun", niin kauan kuin ketju on yhtiön omilla tietokoneilla kyse ei ole lohkoketjusta. Ja ilman lohkoketjua virtuaalisesta rahasta ei ikinä saada riittävän luotettavaa -- juuri tämähän oli Satoshi Nakamoton keksintö.

Jos jonain päivänä olisi louhittu 100 miljardia kolikkoa a 10 euroa, koko potin arvo olisi 1000 miljardia euroa. Joka ikinen maailman nettirikollinen hyökkäisi tähän järjestelmään -- käytännössä siis yhtiön tietokoneeseen (eikä välttämättä edes tietoverkon kautta!).

Nykyisillä n. miljardilla kolikolla a 7 euroa arvoksi tulee seitsemän miljardia. Se on niin valtava summa, että yrityskin aloittaa nyt oikean lohkoketjun luominen hajauttamalla on mahdoton.

Lupaus avata lohkoketju 80 % jälkeen on loogisesti mahdoton, koska sen jälkeen koko systeemi olisi hakkereille vapaata riistaa.

Vaikka tätä pyörittelisi miten päin tahansa, en keksi miten OC voisi enää tässä vaiheessa (tai joskus tulevaisuudessa) luoda oikean lohkoketjun. Olen yrittänyt kysyä tätä asiaa sähköpostilla Sofiasta, mutta en ole saanut vastauksia. Osaisiko joku OC-jäsen auttaa?

Anonyymi kirjoitti...

Jos jonain päivänä olisi louhittu 100 miljardia kolikkoa a 10 euroa, koko potin arvo olisi 1000 miljardia euroa. Joka ikinen maailman nettirikollinen hyökkäisi tähän järjestelmään -- käytännössä siis yhtiön tietokoneeseen (eikä välttämättä edes tietoverkon kautta!).

Nämä olisivat turhia hyökkäyksiä, koska Onecoinilla ei oikeasti ole juuri mitään arvoa. Rujan hallussa olevat eurot ja dollarit on jo piilotettu jonnekin muualle.

Mielestäni on todennäköistä, että Ruja yrittää keplotella vastuusta julkaisemalla jossain vaiheessa jonkinlaisen lohkoketjun ja sallimalla vapaa onecoinien vaihto, jolloin hinta romahtaa. Siksi KRP:n olisi parempi toimia nyt, jos aikoo jotain tehdä. Lohkoketjun julkaisu ei tuo uutta informaatiota toiminnan laillisuudesta, mutta odottelu antaa Rujalle mahdollisuuden piilottaa huijattuja rahoja. Ehkä hän on jo vaihtanut niitä bitcoineiksi, jos oikeasti osaa käyttää kryptovaluuttaa.

Anonyymi kirjoitti...


Miten muuten tuo kolikoiden loihdinta? Louhitaanko kolikoita vain tokeneita vastaan vai tuleeko kolikoita joku tietty määrä päivässä?

Niin tämä viimeisin splitti, jos yli 40%:a ketjun kolikoista on louhittu niin eikö ketjusta pitäisi olla louhittuna yli 80%:a, jotta kolikoiden määrä voidaan splitata.

Jos termiä split käyttää oikein niin One coineista pitäisi tulla halfcoineja tai quarter coineja. Tai jos ostaa massiivisen 118000 paketin niin saat lopulta 1, ½, 1/4,1/8,1/16, 1/32, 1/64 coineja 6 splitin jälkeen. Herää tietenkin kysymys, onko 118K:n paketin 1/132 coin (7 split) tosiaan saman arvoinen kuin pienemmän 100 tai 500 euron paketin 1/2 coin tai 1/4 coin? Toki on ymmärrettävä että käytetään split termiä napakampana kuin esim ilmaisantia.

Anonyymi kirjoitti...

Petteri Järvinen lainaus: "Totta, splitti on normaali termi - mutta silloin määrän kaksinkertaistuessa arvo puolittuu. Onecoin on maailman ensimmäinen järjestelmä, jossa arvo ei muutu vaikka määrä tuplaantuu - lisää arvoa syntyy siis kirjaimellisesti tyhjästä."

Niin eipäs... puolittuu tokenien arvo jokaisessa splitissä.

"Sellainen kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Ilmiö on niin erikoinen, että sille pitäisi keksiä oma termi. Miten olisi "rujautus"? Tokeneita ei splitata vaan ne rujautetaan, jolloin kaikki saavat kaksi kertaa enemmän."

Joo... subjektiivista pohdintaa. Unohda se höpötys siitä asiasta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi lainaus: "Siksi KRP:n olisi parempi toimia nyt, jos aikoo jotain tehdä."

Joo... Krp luultavasti ratkaisee maailmanlaajuisen toiminnan ihan tosta vaan kuten kaiken maailman murot. Krp on kaiketi maailaman poliisi ja hoitaa homman kotin. Hyvää päivää...

Petteri Järvinen kirjoitti...

Faktoja kaivataan, voiko joku auttaa?

- Dr Ruja Ignatova käyttää titteliä "Founder", mutta mikä on hänen muodollinen asemansa yhtiössä?
- Kuka on Onecoin-yhtiöiden toimitusjohtaja?
- Keitä on yhtiön hallituksessa? Onko Ruja hallituksessa?
- Paljonko Ruja omistaa yhtiöstä? Sen osakepääomaksi on jossain mainittu noin yksi euro.
- Paljon Rujalla itsellään on Onecoineja?

Näiden perustietojen pitäisi olla julkisia, vaikka maailman nopeimmin kasvava yritys haluaisikin jostain syystä piilottaa talouslukunsa (kaikki muut toimisivat kyllä tuossa tilanteessa päinvastoin).

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
"siitä on noustu pikkuhiljaa nyt olevaan 6.95 € joka siis voi laskeakin kuten Bitcoin tai mikä tahansa valuutan arvo tai sekin pitää huomioida."

Tuo kannattaisi kertoa Karille ja Tommille ja Sepolle ja kaikille muillekin jotka tätä sijoitusinstrumenttia kauppaavat. Tähän mennessä yhdessäkään jäsentenkeruutilaisuudessa ei ole vielä edes mainittu sitä vaihtoehtoa että kolikon arvo laskisi. Kaikki tuotto-odotukset perustuvat sille että kolikon arvo nousee 50€ tai 100€.
"Huonoin vaihtoehto" on aina se, että kolikon arvo ei nouse ollenkaan...
...ja silloinkin tuotto-odotukset ovat satoja prosentteja.Anonyymi sanoi...
"Miten muuten tuo kolikoiden loihdinta? Louhitaanko kolikoita vain tokeneita vastaan vai tuleeko kolikoita joku tietty määrä päivässä?"

OneCoin Ltd:n virallisen kannan mukaan kolikoita louhitaan louhintaan laitettuja tokeneita vastaava määrä. Itse louhintateho näyttää olevan vakio, 60 000 OC / tunti. Aika joka kuluu tokenien louhintaan laittamisen ja kolikoiden saannin välissä näyttää sen sijaan heiluvan joten lienee loogista olettaa että kolikoita louhitaan tasatahdilla, mutta syntyneitä kolikoita tilitetään jonossa odottaville (tokenit louhintaan laittaneille) saapumisjärjestyksessä.Anonyymi sanoi...
"Niin eipäs... puolittuu tokenien arvo jokaisessa splitissä."

Ei muuten puolitu. Joka splitissä sinun tokeniesi määrä kasvaa mutta ne ovat silti yhä vain tokeneita, eivät "1/2" tokeneita. Niiden "ostohinnan" puolittumisella ei ole väliä ja syy on siinä että "mining difficulty" määrittää sen kuinka monta tokenia tarvitaan yhden kolikon "louhimiseen".

Otetaan esimerkkiskenaario:
- Saat 1000 tokenia kun mining difficulty on 50. Tällä hetkellä jos laittaisit tokenit louhintaan, saisit 1000 / 50 = 20 OneCoinia. Päätät odottaa.
- "Split barometri" tulee 100% ja splitti tapahtuu. Nyt sinulla on 2000 tokenia. Tällä hetkellä jos laittaisit tokenit louhintaan, saisit 2000 / 50 = 40 OneCoinia. (Kaksi kertaa enemmän kuin ennen splittiä.) Koska sinulla on vielä splittejä jäljellä, päätät odottaa.
- "Difficulty barometri tulee 100% ja difficulty kasvaa. Nyt mining difficulty on 75. Tällä hetkellä jos laittaisit tokenit louhintaan, saisit 2000 / 75 = 26 OneCoinia. (Yhäkin enemmän kuin alun perin olisit saanut.) Päätät odottaa.
- "Split barometri" tulee 100% ja splitti tapahtuu. Nyt sinulla on 4000 tokenia. Tällä hetkellä jos laittaisit tokenit louhintaan, saisit 4000 / 75 = 53 OneCoinia. (Yli kaksi kertaa enemmän kuin mitä alun perin olisit saanut.) Koska sinulla ei ole splittejä jäljellä, laitat tokenit louhintaan.
- "Difficulty barometri tulee 100% ja difficulty kasvaa. Nyt mining difficulty on 100. Jos olisit pantannut tänne asti, saisit enää vain 4000 / 100 = 40 OneCoinia. (Sekin kaksi kertaa sen mitä alun perin olisit saanut.) Mutta onneksi laitoit tokenisi louhintaan ajoissa - saat nyt 53 OneCoinia!

Huomaa että split barometri ja difficulty barometri eivät tapahdu samaan aikaan.
Huomaa myös että difficulty ei ole vielä kertaakaan kasvanut kaksinkertaiseksi edelliseen nähden kun taas tokenit on aina tuplattu.

Kuten voit itse nähdä, lopputuloksena tulevien kolikkojen määrä muuttuu splittien myötä joten älä viitsi väittää että tokenien "arvo" puolittuu jos niillä saatavien kolikkojen määrä vain kasvaa. Sillä ei ole mitään väliä mikä tokenien "hinta" on kun niitä ei voi myydä, ainoastaan ostaa tai laittaa louhintaan.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Niin eipäs... puolittuu tokenien arvo jokaisessa splitissä.


Mitä tarkoitat tokenien arvolla? Niitähän piti saada koulutuksen kylkiäisinä yllin kyllin mutta kukaan ei ole koskaan sanonut, että niillä mitään arvoa olisi muuta kuin ne mahdollistavat "louhinnan".

Kyllä tyhmä on se joka Onecoinissa ei huijausta näe. Vaikka onhan se vaikea nähdä, kun kaikki petokset ja valheet on kätketty melkoisen kulissijulkisivun taakse. "Nerokkaasti" vielä käyttävät kryptovaluutoista annettuja lausuntoja, EU direktiivejä ja muita virallisia lausuntoja valheellisen julkisivun pönkittämiseen. Mutta älä huoli, et ole ainoa joka tuohon on sortunut. Joskus oma virhe on vain vaikea myöntää varsinkin, jos siihen liittyy rahallinen riski.

Anonyymi kirjoitti...


Tarkoittaako tämä että tokenit ovat ns pysyviä. Eli vaikka olet käyttänyt tokenit, niin splitissä tulee ikään kuin uusia tokeneita.

Anonyymi kirjoitti...

"Niin eipäs... puolittuu tokenien arvo jokaisessa splitissä."

No ei todellakaan arvo puolitu splitissä (niinkuin pitäisi), sitähän tässä on aina ihmetelty Rujan "splittien" kohdalla.
Toivottavasti et ole OneCoinisti. Aika järkyttävää jos OneCoinisteilla olisi noin huonot tiedot omasta kryptovaluutastaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Tarkoittaako tämä että tokenit ovat ns pysyviä. Eli vaikka olet käyttänyt tokenit, niin splitissä tulee ikään kuin uusia tokeneita."

Halvemmilla paketeilla jos haluaa RujaSplitit, on odotettava splittibarometrin nousua 100%:iin jos haluaa RujaSplitin ja siis odottaa ennen tokeneiden laittamista "louhimaan" kolikoita.

Kalliimmmilla paketeillta Tycoon Plus Trader 7500€:sta ylöspäin optiona on ns. Automining, eli voit laittaa kaikki tokenit "louhintaan" heti, ja tokenit RujaSplittaantuvat silti.

https://onecoinfo.files.wordpress.com/2016/04/onecoin-calculation-with-automining-july-20164.png

Anonyymi kirjoitti...


Tästähän tulee mieleen vähän kuin tv:n ostoskanavat: eikä tässä vielä kaikki uusi autominig kalleimpiin, eikä tässä vielä kaikki, autominigilla saat pareman kurssin, eikä tässäkään vielä kaikki... ja ... ja vielä...

ilmeisesti splitti lisää kolikon arvoa, koska splittejä on ilmeisesti ollut jo kuusi ja seitsemäs häämöttää.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinin omistusjärjestelyt vaikuttavat olevan tarkoituksellisen monimutkaiset sisältäen veroparatiisia ja pöytälaatikkoyhtiöitä.

Nämä linkit ovat luultavasti tulleet jo vastaan, mutta laitan varulta kuitenkin. Eniten järjestelyjä on selvitelty bulgarialaisessa Capital-lehdessä, jutussa on kaaviokuva järjestelyistä.

Itse juttu: http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2016/05/13/2759325_doktor_ruja_i_pazaruvaneto_na_imoti_ot_nishto/

Käännös jutusta Behind MLM -sivulla: http://behindmlm.com/companies/onecoin/ignatova-has-spent-35-million-on-bulgarian-property/

Gibraltarilainen OneCoin Limited on yritys, jota on käytetty jo BigCoin-huijauksessa, vain nimi on vaihdettu. http://behindmlm.com/companies/onecoin/onecoin-literally-a-relaunch-of-bigcoin/

Anonyymi kirjoitti...

Alla olevassa linkissä minun käsitykseni spliteistä kalliimmilla Automining paketeilla.
http://murobbs.muropaketti.com/posts/1717843559/

Anonyymi kirjoitti...


Eikö ne lähettänyt Forbesilta kyseistä bulgarian julkaisun etusivua?

deckfromacard kirjoitti...

<SARKASMI>
Et kai sinä vakavissasi kuvittele että totuus löytyy muroista?</SARKASMI>

Anonyymi kirjoitti...


Et kai sinä vakavissasi kuvittele että totuus löytyy onecoinin markinointimateriaalista, Tommin " tämä ei sitten ole huijaus"
Luetteloa voikin jatkaa loputtomiin, muidenkin asioiden kuin onecoinin asioista. Kansalaisia koijataan kokoajan, ja kannattaa lukea paljon, ottaa selvää asioista, käyttää järkeään ja yleensäkin epäillä vähän kaikkea. Alkaen ihan politiikasta. Ja jos sulla "rahantekoon varma juju" älä kerro kenellekkään. Minä rikastuisin ihan itse. Jos sulla onni on jne.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Yritän kovasti selvittää faktoja, mutta se on hankalaa.

Muistiinpanoista löysin merkinnän Onecoin-tilaisuudesta, jossa puhuja kertoi Rujan omistavan yhtiöstä 95 % ja 5 % omistaa Saksassa vaikuttava lakimies, joka on tehnyt rahansa bitcoineilla.

Joissakin jäsenten Onecoin-sivuissa Rujaa kutsutaan toimitusjohtajaksi (CEO), mutta Economistin seminaarissa Rujan CV:ssä luki vain "Founder and owner, Onecoin". Puhujien esittelysivu on kuitenkin paikka, josta muodollisen aseman odottaisi löytyvän.

End of facts.

Sitten oma mielipide: yhtiö, joka väittää rakentavansa miljardien bisnestä eikä kerro tietoja omistusrakenteesta, johdosta eikä hallituksesta, ei ole minkään arvoinen.

Onecoinin Press-kit (josta yleensä tällaiset asiat käyvät ilmi), kertoo Management-kohdassa vain: "The OneCoin Management Team is led by Founder Dr. Ruja Ignatova." Ruja itse on siis koko yhtiön johto.

Suoranainen vitsi on seuraava lause yhtiön avoimuudesta: "Just as OneCoin is transparent to the public, so is Dr. Ruja Ignatova." Tämän salamyhkäisempää yritystä en ole nähnytkään. Syyn voi jokainen päätellä.

SB kirjoitti...

Rujan luuta lakaisee!

Ruja alkoi siivoamaan (l. jäädyttämään) oikein kunnolla OC-kriitikoiden tilejä.
Mahtavaa toimintaa globaalin kryptovaluutan mastermindilta! Ja Parhiala on sairaalassa letkuissa. Lokakuun 1. päivää odotellessa...

Onneksi OC-Forex aukeaa tammikuussa niin on jotain toivoa edes synkkenevässä syysillassa. Vai aukeaako? Joku "ydinfyysikko" väitti kuitenkin niin jossain Youtube-videossa. Täytyyhän siihen uskoa. Saanut varmaan jotain sisäpiirin tietoa Rujalta.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Parhiala ("Papa Onecoin") letkuissa -- yllättävää. Viikko sitten Wahlroos kehui Parhialaa näin:

"Sen ei tarvi tehdä enää töitä, mutta ootteks te kattonu herran postauksia? Tänään on 1000 ihmistä, eilen oli 1500 ihmistä, edellisenä päivänä 2500 ihmistä - eri maa eri kaupunki joka päivä. Eikä oo ihan nuori poika."

Anonyymi kirjoitti...

Petteri, mielestäni Parhialan terveydentila ei ole asiaan (onko OneCoin huijaus, syyllistyivätkö sen kauppaajat rikokseen) kuuluvaa. Se tuskin johtuu OneCoinista tai siihen vaikuttaa. Lienee yksityisasia?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Lähtökohtaisesti terveystila on henkilön yksityinen asia. Tässä tapauksessa tieto on kuitenkin ristiriidassa henkilöstä ilmeisessä markkinointitarkoituksessa annetun kuvan kanssa. Lisäksi henkilö on tietääkseni julkaissut Facebookissa Onecoin-voitonmerkkiä näyttäviä kuvia sairasvuoteeltaan, joten hän ei ole pyrkinyt salaamaan asiaa.

Anonyymi kirjoitti...


voi mennä vähän ohi aiheen miten on käynyt emgolexin? sehän taisi muuttaa nimeään vuosi sitten kesällä. Ilmeisesti joitakin ringleadereitä pidätettiin.

Anonyymi kirjoitti...

Emgolexia ei ole olemassa eikä ole koskaan ollutkaan. Se oli Emgoldex ja kyseinen markkinointijärjestelmä siirtyi Sveitsiläisen yhtiön hallintaan joskin järjestelmässä on toteutettu uudistuksia ja muutoksia. Ketään ei pidätetty Emgoldexin aikaan eikä ole pidätetty senkään jälkeen. Jenkeissä joku porukka viritteli ihan omat systeeminsä Emgoldexin rinnalle ja yritti vedättää jollain laina/-osamaksutouhulla itselleen välistä rahaa. Asioita on ihan turha yrittää vääristellä ja värittää, niin kuin tässä blogissakin tuppaa "hyökkääjillä" olemaan tapana.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, Emgoldexista tuli Global Intergold ( http://globalintergold.com ) joka jatkaa samaa toimintaa. Filippiineillä SEC totesi kyseessä olevan laitonta toimintaa:
http://www.manilalivewire.com/2015/11/sec-filed-criminal-charges-versus-emgoldex-global-intergold-and-piphc/

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs näsäviisas Global Intergoldin tilanne on Suomessa?

Anonyymi kirjoitti...

Eiks Zinzinonkin pitänyt olla ihan selvä pyramidihuijaus myös Murorunkkari asiantuntijoiden lausumana, mites se lopullinen päätös Zinzinon kanssa sitten menikään?:)

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän tässä onikoni,onilaiffi hömpötyksessä ole riittävästi aineistoa pengottavaksi.Unohdetaan nuo muut viritykset!

deckfromacard kirjoitti...

Voit varmasti sivistyneempänä kertoa mihin tulokseen KRP päätyi?
http://yle.fi/uutiset/krp_tutkii_emgoldexin_kultakauppaa__epailee_pyramidihuijausta/7243654
Kelpa uutinen tai KRP:n oma julkilausuma nettilinkkinä.

Anonyymi kirjoitti...

Etkö super salapoliisi osaa itse löytää kyseistä KRP:n julkilausumaa, häpeä nyt edes hieman:)

Anonyymi kirjoitti...

Ei kun asioita on kuulemma turha yrittää vääristellä ja värittää, niin tarjosin että voimme ottaa sinun tarjoamasi lähteen KRP:n päätökselle asiasta jottei tule syytöksiä vääristelystä tai värittämisestä.
Jos se ei kelpaa niin menemme käyetttävissä olevilla poliisin tiedotteilla , toteamme että "Keskusrikospoliisin suorittaman esitutkinnan perusteella on syytä epäillä, että EMGOLDEX Trade DMCC -yhtiön nimissä Suomessa harjoitettava toiminta on rahankeräyslaissa kielletty pyramidipeli" [1], odotamme tuomioita asiasta ja palaamme puhumaan OneCoinista.

Niin EmGoldex/Global Intergoldin osalta tuomioitahan voi tulla vaikkei olisi vielä tullutkaan. "Koska EMGOLDEX Trade DMCC -yhtiön toimintaan kohdistuu rikosepäily, saattavat siihen osallistuvat Suomessa joutua esitutkinnan kohteiksi rahankeräysrikoksesta epäiltyinä tai, jos heidän sijoittamiensa summien ja saamiensa tuottojen erotuksesta on muodostunut rikoksen tuottamaa taloudellista hyötyä, esitutkintaan rikoshyödyn selvittämiseksi." [1]

[1] https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/emgoldex-yhtiota_epaillaan_rahankeraysrikoksesta_35902

Anonyymi kirjoitti...

"Eiks Zinzinonkin pitänyt olla ihan selvä pyramidihuijaus myös Murorunkkari asiantuntijoiden lausumana, mites se lopullinen päätös Zinzinon kanssa sitten menikään?:)"

Zinzino ja OneCoin ovat lähtökohtaisesti aivan erilaisia. Zinzino on tyypillinen verkostomyyntihössötys, missä myydään kalliilla ja hehkutetaan tuotteiden erinomaisuutta ja verkostopalkkioita ja miten tulet rikkaaksi jos ahkerasti myyt öljyä. Käytännössä laillinen koijaus tyhmille. Saahan siinä silti ylihintaista öljyä ja kahvikoneita joilla on jotain käyttöä, eli edes jotakin. Ei ole ihme että Murot ja muut järkevät ihmiset ovat tällaista vastaan.

OneCoin taas on jo oletuksena erilainen. Ostat "koulutusta" eli käytännössä option "louhintaan" jolla pyritään saamaan jopa yli kymmenentuhannen prosentin voitto välittömästi, kuten Ultimate paketilla, ilman että kolikon arvo edes nousee. Osta 118000 euron Ultimate paketti, saat yli 2 miljoonaa Onecoinia joiden arvo on yli 13.9 miljoonaa euroa. Yli 11 000 prosenttia varallisuus kasvanut sormia näpsäyttämällä.

Toki kolikon arvon esitetään olevan nousussa, yllättäen, koska se on täysin Rujan sisäisesti kontrolloima, eikä markkinoiden päätettävissä. Näillä kolikon nousun projektioillla päästään projektioissa jo aivan tolkuttoman luokan varoihin. Esimerkiksi Ultimate Paketilla ja 100 euron kolikon arvolla noustaan noin 170 000 prosenttiin sijoituksesta. Yli 200 miljoonan euron.

Vastineeksi rahoillesi saat kopioidun PDF-tiedoston jotain yleistä taloustietoutta ja jonkun videon katsottavaksi, joista kukaan ei ole kiinnostunut ja jota moni ei pysty kieltä ymmärtämättömänä edes ymmärtämään. Jotta pyörät pyörii, lisää uhreja on huijattava mukaan jotta sisäisessä pörssissä menee edes joskus myyntitoimeksiannot läpi kaikista rajoitteista huolimatta, kun 40% verkostobonuksista on pakko käyttää kolikoiden ostoon.

Anonyymi kirjoitti...

Siellä ollaan sit niin tohkeissään, älähän vaan tukehdu räkänokka omaan räkääsi:)

Anonyymi kirjoitti...

Totuus sattuu, valehtelija=onekonnari räksyttää...

Anonyymi kirjoitti...

Karavaani kulkee ja rakkikoirat räksyttää:)

Anonyymi kirjoitti...

Eipä taida kulkea 1.10.2016 jälkeen, odotelkaapa vain rauhassa niin näätte!Totuuden puhujat eivät räksytä,valehtelijat=onekonnarit räksyttää!

Anonyymi kirjoitti...

Karavaani kulkee ja kaltaisesi allensa paskovat rakkikoirat räksyttävät.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!Miten sieltä lastentarhasta saa jatkuvasti lähettää tuollaisia alapään juttuja?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.onecoin-harhautetut.fi/. Tuon sivuston takana kunnon koijarit, kyseiset heebot kuulemma touhunneet hämärissä bisneksissä aiemminkin. Tuo uusin viritys kunnon rahankeräys sampo niin kuin heidän aikaisemmatkin viritykset.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
http://www.onecoin-harhautetut.fi/. Tuon sivuston takana kunnon koijarit, kyseiset heebot kuulemma touhunneet hämärissä bisneksissä aiemminkin. Tuo uusin viritys kunnon rahankeräys sampo niin kuin heidän aikaisemmatkin viritykset.


Jos joku asia tuntuu uskomattomalta, luvataan järjettömiä tuottoja, niin se on 100% varmuudella Ponzzi tai pyramidipetos. Kyllä niistä rahaa saa, mutta vain he jotka vetää sitä, sinä et saa kuin ison harmin !

Yhdistyksestä:

Yhdistyksellä on hallitus johon kuuluu vähintään3 jäsentä ja toimikausi kestää 2 vuotta kerrallaan, jolloin suoritetaan vaali. Vaalissa voi äänestää vain henkilöt jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa.

Yhdistyksellä on toiminnanjohtaja ja rahastonhoitaja, rahaston hoitajana toimii Suomalaisen tilitoimiston omistaja. Hallituksella on aina mahdollisuus tarkistaa toiminnanjohtajan toimet ja saattaa se hallituksen käsiteltäväksi.

Yhdistyksen neuvonta ym. palvelut ovat maksuttomia jäsenille, kuitenkin pitää varautua pieneen viiveeseen, koska asioita on kymmeniätuhansia. Yhdistys yrittää ajaa kaikkien asoita samalla, näin nopeutetaan rahojen takaisin saamista.

Yhdistys tiedoittaa uutiset sivustollaan, johon jäsenillä on pääsy, sen hetkisen tilanteen. Kaikki käsitellään luottamuksella ja mahdollisimman pitkään nimettömänä, oikeudenkäynnit yritetään käydä lakimiehemme kanssa teidän antamalla valtakirjalla.

Yhdistyksellä on puhelin-numero josta saa nopeasti apua, myös jäsenasioita voidaan hoitaa puhelimitse jos teillä ei ole sähköpostia.


Etsi virheet! Vai, että oikein ponzzi. Onko se joku pizzan sukulainen.

Anonyymi kirjoitti...

"Sebu" Sebastian Mäki Prasos Oy:sta siellä heittelee taas legendaa. Huuhaa yhdistyksen pojat ovat tosiaan vanhoja kunnon koijari veijareita, touhunneet ennenkin vastaavia rahankeräyksiä "hyvän ja tärkeän" asian puolesta:)

Anonyymi kirjoitti...

Tankkeri Tankkis:)

SB kirjoitti...

Palstan terävimmät kynät pääsivät taas vauhtiin :)

Anonyymi kirjoitti...

Veikeästi Prasos Oy:n uudet sivustot ovat layoutiltaan hyvin saman näköiset kuin hieman aikaisemmin sivustonsa uusineen OneCoinin sekä OneLife:n, vai mitä koko planeetan "penaalin terävin" Piraattipuolueen heebo Sebu:).

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Veikeästi Prasos Oy:n uudet sivustot ovat layoutiltaan hyvin saman näköiset kuin hieman aikaisemmin sivustonsa uusineen OneCoinin sekä OneLife:n, vai mitä koko planeetan "penaalin terävin" Piraattipuolueen heebo Sebu:).


Aika monet tahot käyttää tuollaista sivupohjaa eikä sillä liene kuitenkaan mitään yhteyttä kyseisten tahojen välillä. Laitapa kuule viesti ihan itse sille Mäen Sebastianille ja kysele kuulumisia, minä kun en oikein viitsi toisen puolesta vastata tai pidä ns. leipäläpi kiinni.

Anonyymi kirjoitti...

Ei noiden aivottomien rääpäleiden kanssa kannata väitellä.Ovat hurahtaneet huijareiden johtamaan uskonlahkoon,eivätkä ymmärrä totuudesta mitään...

Matti Rissanen kirjoitti...

Usko hakkaa faktat mennen tullen. Piste. Osa WC-porukastikin uskoo vielä ...

Anonyymi kirjoitti...

Kukaan ei usko enää kryptoakkaa heavy tulee ja heavy tappaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Vai olikos se sittenkin niin, että kukaan ei usko kryptokakkaa heavy tulee ja heavy tappaa:).

Anonyymi kirjoitti...

N. 500 000 kpl:eesta Bitcoin osoitteita löytyy yksi kokonainen tai enemmän Bitcoineja. Kyllä Bitcoinien todella merkittävän määrän omistaminen on todellisuudessa niin harvojen käsissä ettei tosikaan. Mielenkiintoista tietoa http://www.bitcoinrichlist.com/charts/bitcoin-distribution-by-address?atblock=420000

Anonyymi kirjoitti...

Tähän mennessä on "luotu" 848 miljoonaa OneCoinia.
"Top Earner" Juha Parhiala sanoi jo ajat sitten että hänellä on 1,7 miljoonaa OC. Vaikka hän ei olisi saanut niitä yhtään lisää, se tekisi reilusti yli 2% silloin louhittuna olleista OneCoineista.
Yhdellä ihmisellä.
https://m.youtube.com/watch?v=2EDbvKRdqmg

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Petteri Järvinen kirjoitti...

Jätetään natsiaiheet tämän keskustelun ulkopuolelle, ne eivät mitenkään liity Onecoiniin.

Anonyymi kirjoitti...

Pilkkuvirhe tuolla, 1,7M / 848M on noin 2 promillea, ei prosentia. Mutta se on varmaan tässä harjoituksessa mitätön sivuseikka.

deckfromacard kirjoitti...

No voi juutas. Ei ollut minun laskupäivä.

deckfromacard kirjoitti...

Siis videolla Parhiala sanoo 17 miljoonaa, ei 1,7 miljoonaa. Oikea prosentti, väärä määrä.

Anonyymi kirjoitti...

Joko se yksi herra on (onneks tuli otettua ylös hänen Facebook ehdotelmansa OneCoinistien kuohitsemisesta Bitcoin palstalla talteen) kaivanut esille kuohitsemisvälineet? Muistuttaa kyllä hänen ehdotuksensa erittäin vahvasti mediassa nyt esillä olleen natsikavereiden touhuja.

Anonyymi kirjoitti...

https://thecryptoproezine.com/2016/09/20/poland-clears-onecoin-of-being-a-scam/

Kannattaa tutustua asiaan syvällisemmin ja katsoa faktoja ennen tuomitsemisia. Joko Petterikin ottaisit sen jänkkäävän pään pois pensaasta ja kertoisit totuuksia tällä palstalla satujen sijasta. Toki jos haluaa elämänsä elää aina negatiisin ajatuksin niin oma valintahan sekin on jonka kanssa sinun, sebun ja muiden vaan tulee yrittää elää. Ei kyllä käy kateeksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Polish consumer protections says OneCoin is good.

ttp://www.sejm.gov.pl/Sejm8.nsf/InterpelacjaTresc.xsp?key=70AA9084

Anonyymi kirjoitti...


miksiköhän ne on perustanut Puolassa yksikön tutkimaan ja seuraamaan tilannetta ?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Google Translaten mukaan:

"Currently, the National Prosecutor's Office is collecting more information on the mechanism of the project financial OneCoin. These measures are aimed to clarify whether there is a reasonable suspicion of committing offenses by the persons involved in the project in question. In the case of circumstances pointing to this kind of suspicion in this case will be initiated preliminary proceedings"

Eli johtopäätös vaikuttaa suunnilleen samalta kuin minkä KRP teki vuosi sitten.

Mitä kriittisyyteeni tulee, se poistuu heti kun joku osaa vastata keskeisiin ja epäilyttäviin kysymyksiin. Toistaiseksi kukaan ei ole edes yrittänyt.

Anonyymi kirjoitti...

Jäsenet hehkuttaa sivuillaan että puolan viranomaiset ovat todenneet "OneCoin on hyvä". Huonolla kielitaidolla en osaa päätellä mitä ne viranomaiset on siellä oikein todenneet.

Anonyymi kirjoitti...

OneCoinilla uusi Euroopassa sijaitseva pankki yhteistyökumppanina, hommat etenee ja rakkikoirat jatkavat tietysti räksyttämistään. Aina kun mustamaalaajat ja tihulaiset luulevat pelin kääntyvän niin OneCoin pistää pykälään seuraavaa vaihdetta:)

Anonyymi kirjoitti...

Niin kuin Bitcoin Pahis totesi blogikirjoituksessaan, mitä enemmän jotain tahoa vastustaa ja on sitä vastaan sitä enemmän tuo vastustettava taho saa vain virtaa jatkaa matkaansa. Ja näin tämä menee jokaisessa taistelussa. Eye of The Tiger!

deckfromacard kirjoitti...

Justiin näin!
Wincapitaa vastustaa media, oikeuslaitos, Kailajärvi, Petteri ja huppupäiset finninaamaiset peräkammarin muropojat.

Ja voi pojat että jäljellä olevilla Wincapita-uskovaisilla vasta onkin virtaa!!!

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
OneCoinilla uusi Euroopassa sijaitseva pankki yhteistyökumppanina...


Lähde?

hommat etenee...

Hommat?

Anonyymi kirjoitti...

Oletko Sebastian Tankkeri edelleen liikkeellä natsi mietelmillä OneCoin jäsenten kastroimisen tarpeesta?

Anonyymi kirjoitti...

Eli OneCoinin tutkintaa jatketaan Puolassa, ei millään tasolla todettu lailliseksi.
OneCoin under consumer protection investigation in Poland, new bank:

http://behindmlm.com/companies/onecoin/onecoin-under-consumer-protection-investigation-in-poland-new-bank/

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin Flashback foorumilta käännös tuosta puolalaisesta ilmoituksesta:

"The conclusion is, that the Polish Prosecuter Office can’t investigate OneCoin under the financial law (as Onecoin is not a financial product). But that there is an investigation of OC in the Department of Commerce and Consumer Protection to look into the mechanism and the organization.
The Department of Justice is collecting the informations to determind if there is a ground for suspect of criminal doing by the persons involved. If so preliminary proceedings will be launched."

OneCoinia ei tällä hetkellä tutkita Puolassa taloulakien osalta. Elikkä Puolassa oikeusministeriö jatkaa aineiston keräämistä, kuluttajansuoja -osasto tutkii edelleen OneCoinia.

Anonyymi kirjoitti...


https://thecryptoproezine.com/2016/09/20/poland-clears-onecoin-of-being-a-scam/

Kannattaa tutustua asiaan syvällisemmin ja katsoa faktoja ennen tuomitsemisia. Joko Petterikin ottaisit sen jänkkäävän pään pois pensaasta ja kertoisit totuuksia tällä palstalla satujen sijasta. Toki jos haluaa elämänsä elää aina negatiisin ajatuksin niin oma valintahan sekin on jonka kanssa sinun, sebun ja muiden vaan tulee yrittää elää. Ei kyllä käy kateeksi :)

Tosiaan kannattaisi anonyymin itse tehdä samaa mitä vaatii Petteriltä. Jos kyseessä oleva yhtiö ei toimi rahoitusalalaa, sitä ei voida tutkia rahoituslakien mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo thecryptoproezine on Joby Bougheyn sivu, joka on täyttä paskaa.
Google Translatorillakin tuosta uutisesta saa ulos seuraavaa:

" the Office of Competition and Consumer Protection decision of 16 May 2016 Initiated an investigation aimed at m. al. to establish an entity or entities replying iedzialnych for the organization of the system OneCoin and the principles of its functioning. This procedure is in progress.

Currently, the National Prosecutor's Office is collecting more information on the mechanism of the project financial OneCoin. "

Kannattaa TODELLAKIN tutustua asiaan paljon syvällisemmin kuin vain Joby Bougheyn ja Ken Labinen valehteluihin. Puola ei todellakaan todennut OneCoinista etteikö se olisi huijaus, täyttä paskaa tuo Joby Bougheyn päätelmä.
Tutkinta ja tiedonkeruu jatkuu niin Puolan kuluttajansuojan kuin oikeus/syyttäjävirastonkin puolelta.

Anonyymi kirjoitti...


Mitenköhän on noiden bonusten verotus? Ovatko pääoma vai palkkatuloa.

SB kirjoitti...

Valheita, valheita, valheita. Luotettava ja läpinäkyvä kryptovaluutta...

Anonyymi kirjoitti...


Toisaalta KYC on varmaan turvallista, tiedetään kolikon ostohinta. Ollaanko ä-suomessa huolissaan, saadaan uusi super,hyper top shot paketti ostettua 12k+ bonareilla, ostakaa, ostakaa ostakaa, ja on ostettu suomalaisia kolikoita alalinjoissa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Uutisen mukaan valtio palauttaa kahdeksan miljoonaa takaisin perimäänsä rikoshyötyä Wincapitan uhreille. Joukossa on varmaan niitäkin, jotka tiesivät/arvasivat Wincapitan olevan pyramidi, mutta yrittivät silti hyötyä siitä.

Wincapita tuli silti kalliiksi valtiolle. Varattomien asianajopalkkiot ja valtava määrä poliisin sekä oikeuslaitoksen työtä tarvittiin rankaisemaan syyllisiä ja palauttamaan rahoja takaisin alkuperäisille omistajille. Nämä kulut jäivät yhteiskunnalle, siis meille kaikille.

deckfromacard kirjoitti...

Uusi pankki kuulemma katosi backofficesta samaan aikaan kun Facebookissa ohjeistettiin käyttämään Singaporen pankkia. Oli kyllä lyhyin yhteistyökumppanuus ikinä.

Varmaankin rakkikoirille voitaisiin kertoa miksi nuo OneCoinin pankkiyhteydet eivät ole koskaan OneCoinin nimissä?
Italian pankkitilin haltijaksi oli merkitty "EDUCAMAX SERVICES SRL".
Singaporen pankin tilinhaltija on "International Marketing Services Pte. Ltd".
Tili Bank of Arficassa taas on rekisteröity tilinhaltijalle "IMS Marketing Tanzania Limited".

Kai nyt "avoin ja läpinäkyvä" yritys on jotenkin selittänyt tällaisen kummallisen tilinhaltijoiden käyttämisen, jos ilman ennakkovaroitusta sulkeutuvia pankkitilejä ei osatakaan selittää?

Anonyymi kirjoitti...


Jaa saakos wincapitan uhrit korvauksia, kun niitä ei pitänyt saada wincapitan puolestapuhujien mukaan:


Varatuomari, OTL Ilkka Pitkäsen selvitysten mukaan jo varmuudella tiedetään, että valtion ottamia varoja ei tulla koskaan jakamaan vahinkoja kärsineille siitä yksinkertaisesta syystä, ettei ole olemassa asiakirjoja, jotka osoittaisivat, miten varat tulee jakaa. Rahat jäävät valtiolle. Valtio saa näin lisää rahaa esimerkiksi Kreikan, Portugalin ja vastaavien valtioiden loputtomaan tukemiseen ja rahoittamiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Lähteeks Puuha-Petteri ja Satusetä-Sebastian Thaimaan OneCoin eventtin? Teille olisi varattuina siellä kutsuvieraspaikat ihan Thaimaan kuninkaallisten vierestä.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.businessforhome.org/2016/09/10000-attendees-at-onecoin-onelife-network-convention-in-bangkok/

Puuha-Petterille ja Satusetä-Sebastianille olis kavereitakin tuol Bangkokissa ja iloista iltameininkiäkin olisi tarjolla kun ollaan kuultu minkälaisia reissuja olette tehneet aikaisemminkin matkalaukut täynnä kortsuja Thaimaan lämpöön.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Petsku ja Sebu liikenteessä Bangkokin yössä, olkaahan varovaisia, jos sinne kylälle eksytty:)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Itse olen OneCoin kannattaja ja välillä lueskelen tätä plogia. Mietityttää minkä ikäisiä kavereita mahtaa olla OneCoinissa mukana? Kun lueskelen kirjoituksia voisin laittaa pääni pantiksi ettei puolillakaan ole mitään tekemistä OneCoinin kanssa..

Petteri Järvinen kirjoitti...

Pitkästä aikaa asiallinen OC-kannattaja. Voitko kertoa jotain omista näkemyksistäsi? Oletko sijoittanut paljon, mihin uskosi perustuu ja miten pitkään olet valmis odottamaan?

Anonyymi kirjoitti...jaa oliskohan nämä infantiilit kuuluneet ihan tähän kotimaiseen jo tuomion saaneeseen valuuttarobotin kerhoon, eikun siis yksityiseen sijoitusklubiin.

Hauska toi 121215 event. KW puheessaan Kreikan tai jonkun muun valtion pelastamiseen: Siellä ne keskuspankit vaan teki itse sitä rahaa, mutta mehan ei niin tehdä OC on meidän valuutta, meidän itsemme omistama valuutta. No kun nyt itse asiassa OC:ssä annetaan tokeneita, joilla saa kolikoita keskuspankista, ja välillä tulee ruajutuksia, sekä jostain kumman syystä kurssikin vaan kasvaa. Niin ja kolikot ovat sitten 1 coinin arvoisia shekkejä vai maksumääräyksiä?

Toivottavasti kolikkopörssissä ei käy kuten loma-asuntokaupassa jälkipörssikin on, mutta kukaan ei osta sieltä.

Anonyymi kirjoitti...

Kaj Naparstok
1 t · Pattaya, Chon Buri, Thaimaa
Ihmiset maailmalla voi kirjoittaa mita sylki suuhun tuo taalla internetin ihmeellisessa maailmassa kuten sain huomata sen tanaan,tahdon vain korjata muutaman asian teille jotta ymmartte mista tosiaan on taalla hetkella kyse!
1:Olen super suomalainen ja minulla ei ole mitaan sukulais suhteita aasiaan( todella vanha ja arvostettu suku Suomessa) niin kuin nyt vaittavat etta vahintaan isani tai aitini on thaimaasta.
2.En ole taalla aasiassa ketaan piilossa, koska minun ei ole koskaan tarvinnut ketaan piileksia,Koskaan elamassani ei ole ollut tarvetta vilkuilla olkani yli,koska elamani on ollut aina edessapain.
3. Nama raukat rakanokat jotka yrittaa kaiken aikaa mustamaalata meita ja julkistaa kaiken aikaa kommentajaan ilman omia nimiaan ovat yhteiskunnamme taman ajan pahimpia syopalaisia, jotka ovat kaiken aikaa vain valmiita vaatimaan kaikkea mutta eivat ole ikina valmiita tekemaan mitaan yhteiskunnamme eteen. Muistakaa kaiken aikaa se etta me taalla maailmalla esiinnymme kaiken aikaa vaan ja ainoastaan omilla nimillamme koska meilla ei ole aihetta piileksia ja olemme siita erittain ylpeita.
4. Teille rakanokille jotka pelaatte Pokémon24/7 ja silloin talloin kun runkkaatte kun pelinne on jumissa tahdon vain sanoa jos ymmarryksenna on hieman suppea alkaa huutako puskista ilman nimia,olen valmis tapaaman jokaisen jolla on kanttia istua poytaan ja keskustella. Samalla toivon jos teidan ymmarryksenne ei riita ymmartaan mita me teemme, niin alkaa vaivautoko arvostelemaan vailla mitaan meriitia mita me teemme koska tama on liian isoa teille.
5.Tahdon viela lopuksi muistuttaa teita kaikkia faktoista,se mita me tehtiin liikevaihtoa jo ensimmaisena 10kk:ssa kesti muilla erittain tunnetuilla globaaleilla yrityksilla monia vuosia
6.Sina joka olet paras neuvomaan kaiken aikaa kuinka asiat pitaisi hoitaa paremmin,tervetuloa jos olet valmis tunnistamaan kasvukivut 2 ensimmaisen vuoden aikana start up yhtiossa joka tekee seuraavat luvut :0€ -4-5 miljardin euron liikevaihdon kasvun.
7.Jotta saatte pikkaisen perspektiivia mista luvuista puhutaan niin juuri eilen,rakas kotimaamme otti lainaa jalleen sijoittajilta maailmalta 3 miljardia jotta pystyy yllapitamaan epatervetta ja kallista sirkustamme Suomessa seuraavat 5-10 vuotta..
8.Teille kaikille jotka jatkuvasti kysytte joka viikko vippia,miksette itse muuta omaa taloudellista tilannettanne tekemalla jotain hyodyllista itsellenne.
9.Lopuksi sanon kiitos ja pyydan kaikilta anteeksi jos puhun ja kerron liian suoraan,en vaan ole missaan pain maailmaa kohdannut samanlaista ilmiota kuin Suomessa.Naapuri tai kaveri on valmis maksamaan vahintaan ainakin satasen ettei kaveri koskaan parjais tai menstyis,silla samalla tarmolla kaveri voisi pikkasen parantaa ehka omaakin elamaa positiivisemmalla asenteella.
10.Kateus on kauhee karma


OneCoin / OneLife Suomi tänään facebook..


on jo hätä

Anonyymi kirjoitti...

Alkaa polttaa,alkaa polttaa,koskettaa...Kaunista tekstiä onecon/onelie hömppään kuuluvalta leaderiltä!

Anonyymi kirjoitti...Niin okksä ny köyhä ettet voi sitä 2 tonnin pakettia sioijttaa 5. kertaan 10 vuodessa kun ne 4 edellistä kertaa on viran omais rikol liset on torpanneet, mutta näitä jatketaan 3 v:n välein, ja näihin on ihan turvallista, heh, tai siis turvallista ,heh sijoittaa fyffet sinne turvallisile sivuille ja ai niin miksiköhän jatkuvasti tulee viestejä. että 500 - 1000 euron transaktiokustannuksilla, anteeksi, ehkä tuo trans... oli liiksaa maksat meille 500- 100 euroa saat meiltä 100miljoonaa euroa.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, kyllä nämä coinistit jaksavat meitä tavallisia typeryksiä hauskuuttaa, ilmeisen sivistynyt ja rahamaailman expertti Pattayalta naulasi 10 vastaansanomatonta teesiä. Rohkenen kuitenkin vielä kysymään tarkennusta tähän kohtaan 7:
7.Jotta saatte pikkaisen perspektiivia mista luvuista puhutaan niin juuri eilen,rakas kotimaamme otti lainaa jalleen sijoittajilta maailmalta 3 miljardia jotta pystyy yllapitamaan epatervetta ja kallista sirkustamme Suomessa seuraavat 5-10 vuotta..
-Arvoisat Coinistit, voisitteko kertoa mitä tapahtuisi jos Suomen valtio käyttäisi nuo 5Mrd ( Kaj varmaan vahingossa kirjoitti 3Mrd, oikea lainamäärä on 5Mrd ja ei se ole sirkuksen pyörittämistä 5-10 vuotta, vaan ihan ensi vuoden budjettiin) vaikka infinite pakettien ostamiseen. Siis Suomen valtio ostaisi näitä paketteja joissa 7 splittiä, niin eikös sitten selvittäisi tikittävästä eläkepommista ja velkakierteestä. Kaiken tuon lisäksi Suomen valtio omistaisi tämän planeetan kaiken varallisuuden, osittain muidenkin planeettojen varallisuuden.
Coinistit, miksi Suomen valtio ottaa lainaa tyhmyyksissään eikä osta 7 splitin paketteja? Kertokaa, kun en vaan käsitä.

Anonyymi kirjoitti...

Aika alusta asti mukana ollut, verkostoa en kauheasti ole kasvattanut. Kiitos teidän. Sen minkä olen sijoittanut olen jo pois nostanut. Uskon OneCoiniin varsinkin kun tämä ki
ssa-hiiri leikki on käynnissä. Tarkoitan kun jotain OneCoin julkasee, pitää suuria tapahtumia niin sen jälkeen aina pyrämiidi kaatuu ja taru loppuu.. Tätä ollut jo pian 3 vuotta. Jaksan odottaa ja uskon vakaasti että jotain suurta on tulossa jota emme ymmärrä vielä. Vaikka kaikki tehdään erillailla mihin ollaan totuttu.

Suppa kirjoitti...

Pyramidihuijauksissa olennainen osa on myyjäsukupolvien ketjut, joissa uusista asiakkaista tulee myyntipalkkio monelle myyjäesi-isä sukupolvelle.

Tämänkaltainen systeemi pitäisi löytyä OC:tä, jotta se täyttäisi pyramidihuijauksen tunnusmerkistöä.
Pyramidihuijauksen ensimmäinen tunnus täyttyy. Systeemissä pyörii vain jäsenistön rahaa. Ulkopuolisille ei myydä mitään. Uudet jäsenet ovat siis alussa euroisssa mitaten tappiolla. Heillä on tosin opetusmateriaalin lisäksi suurinumeroinen onecoin tili, mutta sitä ei voi käyttää, koska onecoineja ei saa muutettua euroiksi.

Myyntipalkkiojärjestelmästä pitäisi jonkun OC -myyjän avautua. Löytyykö ketään?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ruja ilmoittaa olevansa raskaana, tyttö tulossa, ja sen vuoksi hän järjestelee Onecoin-johtoa uudelleen 1.10.2016 alkaen.

Tässä videohaastattelu.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mistähän syystä Onecoinin euromääräinen arvo muuttuu viikonlopunkin aikana? La-iltana arvo oli 6,9403 ja nyt su-iltana 6,9525.

Ymmärsin, että pörssi on viikonloppuisin suljettu (tosin jäsenmäärä näyttää kasvavan ja louhinta etenee tasaisen tappavaa 1440000 kolikon tahtia).

SB kirjoitti...

Petteri Järvinen sanoi...
Ruja ilmoittaa olevansa raskaana, tyttö tulossa, ja sen vuoksi hän järjestelee Onecoin-johtoa uudelleen 1.10.2016 alkaen.


Johtoa? Tietojen mukaanhan johdossa ei ole muita henkilöitä kuin hän itse ellei sitten anna vetovastuuta jollekin toplevel-heimon jäsenelle synnytyksen ja mammaloman ajaksi. Vai onko tämä nyt suunniteltu exit-strategia. Miksi tieto piti ylipäätään julkaista jo nyt eikä vasta 1.10.

Anonyymi kirjoitti...

Siis voihan OneCoinilla olla johdossa vaikka 200-päinen eduskunta, ainoa julkisuuteen kerrottu rooli vain on "Founder and CEO Dr. Ruja". :D
Eikö Rujan siunauksella maajohtaja Tommi Vuorinen ole sanonut että OneCoinin ei tarvitse toimittaa tällaisia tietoja koska se on yksityinen yritys?

Ari Widell kirjoitti...

"Mistähän syystä Onecoinin euromääräinen arvo muuttuu viikonlopunkin aikana? La-iltana arvo oli 6,9403 ja nyt su-iltana 6,9525.

Ymmärsin, että pörssi on viikonloppuisin suljettu (tosin jäsenmäärä näyttää kasvavan ja louhinta etenee tasaisen tappavaa 1440000 kolikon tahtia)."

Kyseisestä pörssistähän ovat OneCoinin johtohenkilöt kommentoineet sen olevan vain "harjoittelualusta", joka on olemassa vain sen vuoksi, että jäsenet voivat kokeilla kaupankäyntiä virtuaalikolikoilla.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 270   Uudempi› Uusin»