maanantai 18. huhtikuuta 2016

Onecoin 30 prosenttia kolikoista POKS

Louhittujen Onecoin-kolikkojen määrä puhkaisi tänään odotetun 30 prosentin rajan. Kolikkoja syntyy 2,1 miljardia, joten 30 prosenttia vastaa 630 000 000 louhittua kolikkoa. Tässä se nyt on:

Poks - 30 prosentin kupla puhkesi. 
Maajohtaja Tommi Vuorinen ilmoitti jo viime vuonna, että Onecoineja hyväksyvät kauppapaikat aukeavat, kun 30 prosenttia kolikoista on louhittu. Mitään ei näytä tapahtuneen, joten valuuttaa omistavien kannalta ratkaisevan tärkeä lupaus on petetty.

Onecoin Uutiset lupaa kauppojen avautuvan 30 % jälkeen.
En löytänyt 30 prosentin lupausta yhtiön omista materiaaleista. Sähköpostilla maajohtaja Vuorinen kuitenkin vakuutti, ettei raja ole hänen keksimänsä, vaan perustuu yhtiön antamiin tietoihin. Lupausta voi siis pitää virallisena tietona. Käytän tarkoituksella sanaa "lupaus", koska mitään varaumia tai takaportteja ei mainospuheissa ole jätetty.

Samassa sähköpostiviestissä Vuorinen selitti kauppapaikkojen viivästymistä tutuilla lauseilla: "Kauppapaikat avautuvat, kun kaikki on valmista... ilmoitan kyllä avautumisesta sinulle, kuten olen luvannut. Odottele rauhassa, tulevat kyllä".

Odottavan aika on pitkä. Ei käy kateeksi niitä onecoinisteja, jotka istuvat kymmenien tuhansien eurojen potin päällä. He voivat vain katsella pottinsa arvon kasvua tietokoneen näytöllä ja suunnitella, mitä kaikkea sitten ostavatkaan, kun rahoja vihdoin pääsee käyttämään.

Jos pääsee. Mitään merkkejä siitä, että Onecoinilla olisi joskus oikeaa arvoa, ei ole. Perutut lupaukset rapauttavat jopa jäsenten uskoa. Kultakolikoita ei enää käytetä, joten koko finanssialan toimivuus perustuu luottamukseen.

Odotuksen tuskaa helpottaa se, että kolikoita syntyy kellon tarkkuudella 10 minuutin välein ja tasan 1,44 miljoonaa vuorokaudessa. Voi siis helposti laskea, milloin 50 % (vapaa vaihdettavuus) ja 80 % (lähdekoodin vapautus) tapahtuvat. Laskennan tosin pitäisi olla mahdotonta, sillä louhinnan kerrotaan vaikeutuvan koko ajan, koska kyse on "yhä monimutkaisemmasta palapelistä". Uskossaan heikompi voisi epäillä louhinnan olevan pelkkää teatteria.

Ehkä kauppapaikoista kerrotaan lisää kesäkuussa Lontoossa järjestettävässä tapahtumassa? Tai sitten pitää odottaa vuoden 2017 helmikuuta, jolloin ylittyy 50 prosentin raja. Sen jälkeen kolikkojen oston ja myynnin pitäisi vapautua kaikille ja rahan hinnoittelun muuttua markkinaehtoiseksi.

Odottaminen on pelin henki. Siispä odotellaan ja toistellaan mielessä "Koirat haukkuu ja karavaani kulkee..." - toivottavasti ei kuitenkaan kohti rotkoa ja pudotusta.

* * *

Ajan kuluksi voi tutkia vaikkapa BigCoin-kryptovaluuttaa, jonka laskurisivu näyttää jotenkin tutulta:

BigCoin-laskuri
Mitään muuta sisältöä sivuilla ei enää olekaan. Nettitietojen mukaan BigCoin oli Hongkongissa markkinoitu kryptovaluutta, jonka taustalta löytyy nyt Onecoinissa vaikuttavia henkilöitä. BigCoin hiipui vuonna 2014 juuri ennen kuin Onecoinia alettiin ajaa ylös.

378 kommenttia:

1 – 200 / 378   Uudempi›   Uusin»
Ossi Jantunen kirjoitti...

Pentti Hassinen ynnä Tommi of Finland vannovat käsi vehkeellään, että kaikki on Onecoinin puolelta kunnossa. Se on vain "kiusaajien" syytä, jos hommat ei pelitä. Vaikutusmekanismi on tosin melko salaperäinen, ettei jopa yliluonnollinen. "Kiusaajien" takia Onecoin ei tehnyt Suomeenkaan sitä odotettua koulutuskeskusta, jossa kaikki yhdessä olisivat yliviisaan johtajan avustuksella voineet tutkia mystistä viisautta ja tietoutta sisältäviä PDF-tiedostoja. Ai niin - ja kalliita.

Mutta voi tätä riemun päivää, kun nyt on miljunäärejä joka niemessä ja notkossa. Saa nähdä, pidetäänkö Suomessa jonkinlainen tiedotustilaisuus Arkadianmäellä, kun Suomi on nyt saatu vihdoinkin nousuun - rakettimaiseen sellaiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuolla biggoin laskurin takana sama getCoinsMined endpoint?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ei ole.

Anonyymi kirjoitti...

Sääliksi käy niitä jotka kuvittelivat rikastuvansa kusetuksella, montakohan ihmiskohtaloa sortuu kuluvan viikon aikana, kun totuus alkaa valjeta.

Onko se muuten jo rikostutkinnan aika, kun voidaan selvästi nyt osoittaa lupausten olleen valhetta ja petos on tapahtunut?

Anonyymi kirjoitti...

Saakos tuon getCoinsMined homman jotenkin purettua, ja katsottua mikä siellä taustalla on?
Jotenkin 100% varmasti vaikuttaa, että siellä on vaan pätkä koodia joka lisää lukuun x +1000 aina 1000sekunnin välein. Mutta perustuuko se "louhittuihin" kolikoihin mitenkään?

Tommi voisi vastata kun tietää tämän varmasti parhaiten =)

Anonyymi kirjoitti...

KRP on todennut tämän kusetuksen lailliseksi, mitä valitatte? Oma vika jos rahat meni. Nyt sitten voi vaan mennä tekemään rikosilmoitusta. Rahat saa takaisin, jos saa. Muistelen aina kun yksi ministeri aikanaan sortui nigerialaiskirjeisiin, oli pikkasen myötähäpeää mukana.
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/1073952657/Olavi+J+Mattilalle+ehdollista+vankeutta
Repikää tunkit tuosta.
Köyhä ihminnen on heikko, ja loppupeleissä köyhä.
Käyttäkää ihan sitä maalaisjärkeä ja pysykää erossa näistä veivauksista. Valtio veivaa teitä ihan riittävästi.

Anonyymi kirjoitti...

"Saakos tuon getCoinsMined homman jotenkin purettua, ja katsottua mikä siellä taustalla on?
Jotenkin 100% varmasti vaikuttaa, että siellä on vaan pätkä koodia joka lisää lukuun x +1000 aina 1000sekunnin välein. Mutta perustuuko se "louhittuihin" kolikoihin mitenkään?"

Tommi voisi vastata kun tietää tämän varmasti parhaiten =)

Tommi ei vastaa, kun se ei tiedä. Ruja vielä vähemmän. Jos Coinari tekee tätä täysillä kusetuksella, se on voi voi. En ymmärrä miksi edes pohditaan tätä. 100% kusetus. Nythän avautui 50 000 kauppapaikaa? Vähemmän huijatuksi tulee jopa Tori.fi sivustolla. Vi**u mitä tampioita?

Anonyymi kirjoitti...

OneCoininhan piti olla asia jolla ei ole mitään merkitystä kenellekään. Onhan se saanut nyt luotua kohtalaisen vaikutuksen ympäristöön:):):):):):):) vai mitä Petteri? Koirat haukkuu ja karavaani se vaan jatkaa kulkuaan:).

Anonyymi kirjoitti...

Toiset ryyppää, toiset louhii, omat rahat voi huijareille antaa jos halua on. Hullulla on hullut huvit ja rajaton halu päästä huijatuksi.
Paras tapa suojella itseään on useimmiten terveen järjen käyttö - mission impossible

Anonyymi kirjoitti...

Uusimmassa Vasabladetissa juttu Onecoinin huijaamasta.Ruotsiksi tuo juttu on mutta asian ydin selvinnee kuitenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Juttu huijatusta löytyy MUROBBS #7077

Anonyymi kirjoitti...

Tulkaas nyt onecoinistit tänne kertoo missä ne yhtiön lupaamat kauppapaikat on hei?

Ja kyllä, dokumenttia on siitä että maajohtaja kertoo että se on yhtiön tieto, kun 30 % on louhittu avataan ensimmäiset 50 000 kauppapaikkaa.

Odotan mielenkiinnolla tulevaa selitystä.

Ps. Selitykseksi ei kelpaa että vankkurit kulkee ja kolisee, vai miten se meni..

Anonyymi kirjoitti...

Kovin hiljaa ovat muuten OneCoinin puolestapuhujat eri foorumeilla. Tämä ilmiöhän on tuttu jo WinCapitan ajoilta – aina kun tuli kunnolla negatiivista julkisuutta, niin yhteisö piti eräänlaisen tuumaustauon. Ilmeisesti pääjehut miettivät strategiaa ja sponsseja opastettiin viidakkorummuilla ja ABC-huoltamoilla pidetyissä kokouksissa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Vihdoin löytyi keino hiljentää anonyymit puskasta huutelijat - ja OneCoin teki sen ihan itse.

Anonyymi kirjoitti...

No hitto! Eikö niitä duunipaikkoja nyt vapaudukkaan?!? :(

Nyt odotellaan sitten innolla sitä selitystä. Ei oikeen sovi sanoa että maajohtaja Tommi of Finland olisi omiaan puhunut, koska silloin luulisi Onecoinin hiljentäneen Tommin jo alkumetreillä.
Paitti voihan maajohtaja ollakkin peiterooli harjaanjohtajalle...?

Anonyymi kirjoitti...

Mutta näin rehellisyyden nimissä - ei kai kukaan ole koko aikana kuvitellut, että kyseessä olisi mikään muu, kuin varsin tökerösti toteutettu huijaus..?

Tämä on ollut hyvä palsta saada kriittistä ja asiallista pohdintaa asian tiimoilta, kiitos ylläpitäjälle!

Ilkka

Anonyymi kirjoitti...

Petteri: Tuolla Suomi24:n puolella joku jo ennusti, että kohta Ruja Ignatova vaatii, että OneCoinin jäsenistön tulee itse alkaa käymään kauppaa onecoinella. Näin yrityksen johto voisi ohjata vastuun sijoittajille. Onko tämä todennäköinen lopputulema, ennen kuin OneCoin kuopataan lopullisesti?

Yleisesti tämä viritelmä vaikuttaa todelliselta Pump & Dump huijaukselta, kun katsoo keitä tässä on mukana (Sebastian Greenwood, Juha parhiala, Kari Wahlroos, Igor E. Alberts, Steinkellerin veljekset, ...)

Petteri Järvinen kirjoitti...

En halua spekuloida tulevalla, katsotaan mitä tapahtuu. Odotan maajohtajan tiedotetta asiasta.

Anonyymi kirjoitti...

Näkyy olevan taas tarjouskampanja menossa 1.5.2016 asti.Kova on hinku saada lisää euroja kassaan.

Anonyymi kirjoitti...

Olen seurannut tätä blogia jo muutaman viikon, ja nyt vasta ymmärsin että tänne voi kirjoittaakin! Kiitoksia kaikesta, menin ihan mykäksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kaiketi olen OneCoin-blogissa. Se on minua niin harmittanut, kun lähisukulaiset siitä vauhkoavat. Minulle on osa jo suuttunut. Yhden tai kaksi sain perumaan kaupat, eli myymään taksin "tunkille".

Anonyymi kirjoitti...

Mullekin tyrkytettiin kaksin käsin. Nyt ei enään haluta puhua asiasta. Varsinkaan nyt kun tämä 30% meni.

Anonyymi kirjoitti...

Hemmetti mennyt coin-sijottajat, siis finanssikoululaiset, hiljaisiks. Ehkä ne on ostoksilla paraikaa sitten...
Tulis nyt joku tunkki edes huutemaan joitain näistä:
"katotaan vuoden päästä kun räjähtää"
"ette ymmärrä tätä konseptia"
"applekin oli pien alkuvaiheessa"

Mitä näitä nyt oli...

Anonyymi kirjoitti...

Ylläri pylläri maanalaiselle Petterin johtamalle armeijalle. Nythän tässä aletaan oikeasti vasta rakentamaan ja markkinoimaan tosissaan OneCoin konseptia, se on 100%:n varma asia. Saadaan kunnolla virtaa tämän blogin kirjoituksista. Kiitos siitä teille! Täältä saa sen lopullisen oivalluksen, että OneCoin on juuri oikealla tiellä, kun ympäristön parkuminen näyttää vain kiihtyvän:).

Anonyymi kirjoitti...

Kukaan ei uskonut coca-cola:aan alkuaikoina on uusin minkä olen kuullut. Käyttäkää nyt joku näistä. Ja lopuksi karavaani on pysähtynyt ja koirat on hiljaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tämän päivän Ilkassa kokonainen sivullinen tarinaa Onecoinista.

Anonyymi kirjoitti...

Saako linkin tai kuva jonnekin nettiin.

Anonyymi kirjoitti...

Toi nyt on ihan täyttä paskaa, kauppapaikat on jo nyt valmiina ja julkastaan kun sen aika on.Samoin tulee paljon muutakin uudistuksia,

Se on ihan sama kuinka paljo täällä narisette ja valitatte se ei vaikuta loputulokseen yhtään mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Se on totta meidän narina ei juttuun vaikuta Onecoinin arvo on ja pysyy nollassa, siis oikeassa mailmassa. Tarkoitan onecoinin pörssin ulkopuolella.

Anonyymi kirjoitti...

Sama juttu myös Pohjalaisessa.

Anonyymi kirjoitti...

Kuten Petteri sanoi, odottaminen on tämän pelin henki.

Toisaalta, hieman käy sääliksi coinisteja, hehän ihan oikeesti uskovat rikastuvansa tällä.

Se on kova paikka, kun mieleen on iskostunut tulevat rikkaudet. Ihmismieli on sellainen, että se alkaa uskomaan asiaan, jota tarpeeksi haluaa, ja vertaistuki vahvistaa käsitystä.

Ahneus on siinä tapauksessa sairaus. Ei varmaankaan pitäisi tuomita.
Melkein sääliksi käy.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Myötätunto epäonnistujia kohtaan on paikallaan ja tarpeellista. Tässä tapauksessa merkit ovat olleet niin selvät, varoittelut niin monet ja puolustajat niin röyhkeän uhmakkaita, etten aio tuntea sääliä rahojaan menettäneitä kohtaan. Olipa kyse sitten ahneudesta tai silkasta laskelmoinnista, voi katsoa vain peiliin.

Toivottavasti kaikki ovat noudattaneet maajohtajan neuvoa ja sijoittaneet vain sen verran kuin voivat "hymyillen hävitä". Olisiko nyt sen hymyn aika?

Anonyymi kirjoitti...

Onko Petteri joku jo hävinnyt jotain ? Minä hymyilen kun omistan kolikoita. Ja hymyilen lisää kun en ole hävinnyt mitään . Smile smile Peggeri :)

Anonyymi kirjoitti...

Jokainen, joka tähän pyramidiin on rahojansa tunkenut, voi kyllä syyttää vain itseään.
Jokainen, joka on ehtinyt saamaan omansa pois, voi olla tyytyväinen. Nyt kun Ruja ei enää osta kolikoita, ainut tapa saada rahaa on hankkia uusia jäseniä.
Tämäkin nykyään vouchereilla, joita saa ylälinjalta.
Onecoin on enää yksi suuri rahanpesulaitos.

Anonyymi kirjoitti...

"Onko Petteri joku jo hävinnyt jotain ?"

Kaikki jotka ovat ostaneet OneCoineja on hävinneet kaiken jotka ovat siihen ”sijoittaneet”.

"Minä hymyilen kun omistan kolikoita.

Katotaanpas miten kauan.

"Ja hymyilen lisää kun en ole hävinnyt mitään ."

Olet hävinnyt kaiken, et vaan tajua sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Oot sinä Petteri epätoivoinen jantteri ja säälittävä.

Anonyymi kirjoitti...

Skientologia ja onecoinin toimintatavat muistuttavat paljon toisiaan!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ilkan ja Pohjaisen tänään julkaisemassa koko sivun Onecoin-jutussa Tommi Vuorinen sanoo: "Koulutus on se tuote, rahan vastine. Tämä on tekninen ratkaisu, jotta verkosto voidaan rakentaa nopeasti".

Samalla Vuorinen tulee myöntäneeksi, ettei koulutus ole todellista, vaan sitä käytetään finanssipalveluista kuluttajien suojaksi säädettyjen lakien kiertämiseen.

Miltä kuulostaisi jos joku sanoisi: "Myyn pimeästi enkä maksa veroja. Tämä on tekninen ratkaisu, jotta voin rikastua nopeasti"?

Anonyymi kirjoitti...

Parempi: "Teen talkootöitä, mutta otan vastaan rahalahjoituksia. Tämä on tekninen ratkaisu, jotta voin rikastua nopeasti."

Vuorinen on osallisena suuressa kusetuksessa, ja toivottavasti hän löytää tämän vielä edestään - raskaimman kautta.

Anonyymi kirjoitti...

Paskinta näissä jutuissa on että sitten kun poliisit käy ne hakemassa niin ne on ihan persaukisia. Kaikki rahat on ulkomailla.

Anonyymi kirjoitti...

Tuolta löytyy Ilkan juttu:

https://i.imgur.com/EjUI7XS.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Tuon Ilkan jutun luettuaan ei varmasti halua olla missään tekemisissä onecoinin kanssa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt oikeasti lyödään päät poikki OneCoin porukalta eli lynkkaus käyntiin! Ota sinä Petteri johto tässä tappoasiassa, uskallatko vai alatkohan jänistämään?

SB kirjoitti...

Holvi julkaisi tänään oman Mastercardin jolla maksut veloitetaan Holvin tillä olevista omista varoista. Konvertoitia ei ole mutta eipä kyse ole myöskään mistään prepaid-kortista.

https://support.holvi.com/hc/fi/articles/207638145-Holvi-Business-MasterCard-Pikaopas

Kompastuikohan Onecoinin korttiasia tekniseen osaamattomuuteen (konvertoinnin vaikeus) vain onkohan taustalla ollut jotain ihan muuta. Vaikeaa tuollaisen kortin käyttöönotto tuskin on nykyisellä muovirahanaikakaudella joten kortin peruminen lienee liittynyt sitten siihen, että kolikoiden konvertoiminen käyttäjän valuutalle on ollut niin hankalaa ettei onecoinin kehitystiimi ole sitä kyennyt toteuttamaan. Mastercard luonnollisesti vaatii ehdottoman luotettavasti toimivan järjestelmän ja kun ovat nähneet kehitysvaikeudet, ovat vetäytyneet ja peruneet kortin käytön. Ilmeisesti näiden syiden takia kortti onkin ollut vain prepaid-kortti.

No, jokainen tietenkin päättelee itse miten asia on ollut. Muilta ei kannata kysellä, koska vastauksethan voi olla mitä tahansa puutaheinää.

Anonyymi kirjoitti...

jos ei osaa ajatella laajasti ja isommin on turhaa kommentoida vajaa älyisille yhtään mitään,kaikki tulee aikanaan kuten tuli mastercard sekä kaikki muut mitä luvattu,sanoma oli kun 30% on louhittuna tulee ekat kauppapaikat,kukaan ei sanonut että ne olisi samaan minuuttiin valmiita vaan kaikella menee eli sen muokkaaminen toimivaksi aikansa,,miksi te jotka ette ole mukana jauhaatte tätä asiaa kun se ei edes teitä koske? kaikki tekee omia päätöksiä,ja ne jotka ei mitään tohdi eikä tee ei mitään ikinä tapahdukkaan! Siis itkekää omia juttujanne turha itkeä toisten rahoista,miksi pitäisi? Oletteko katkeria vai ettekö osaa laskea miten teidän oma elämänne jatkuu,,tuo todistaa että ihminen ei ajattele laajasti vaan on omassa kuplassaa,vaikka onecoin ei heitä koskekkaan millään lailla. Eli pysykää te vain siellä missä olette,miettikää omaa elämäänne,ja älkää tuomitko niitä jotka haluavat ottaa riskiäkin esim pörsissä sen tilalla että ryyppäävät 500e pe iltana ja kukaan ei sitä mainosta eikä se johda mihinkään! Jo olen sijoittanut 500e ja saanut sen takaisin jo 2 kertaa ja jättänyt lout ns kasvamaan arvon nousuja niin mitä se teille ensinnäkin kuuluu,teille ei edes kuulu verotukseni ja tiedoksi niille joka eivät tiedä kryptovaluutta verotus tuli 2013 suomeen eli 30% niin sekin hoituu ensi vuonna myös kuten olemme veloitettukin ilmoittamaan tuloistamme oli se mikä tahansa tulo. Eli antakaa itsellenne ja muille mahdollisuus tehdä vapaassa maassa (ainakin vielä) mitä haluavat, Tappouhkaukset ym otetaan nyt sitten myös vakavasti esitettynä ,,joten siihen palataan.

Anonyymi kirjoitti...

Petteri, joko lähedetään lynkkamaan OneCoinilaiset, täällä jo on torsakot ja kirveet kaivettu ladosta vai jänistätkö?

Anonyymi kirjoitti...

"jos ei osaa ajatella laajasti ja isommin on turhaa kommentoida vajaa älyisille yhtään mitään,kaikki tulee aikanaan kuten tuli mastercard sekä kaikki muut mitä luvattu" - tuliko koskaan mitään muuta kuin prepaid Mastercard? Siis sellainen, jonka käytöllä ei ole mitään yhteyttä Rujan läp..palvelimella oleviin pilapalikolikoihin.

Jos nuo kaupat olisivat lähiaikoina avautumassa, niin luulisi asiasta olleen tiedotteita ympäri maailmaa ko. kauppapaikoilla. Kuitenkin Onecoin on maailmalla käytännössä näkymätön, hakujen määrässäkin Suomi (ja etenkin Pohjanmaa) on todella vahvasti yliedustettuna.

Palataan asiaan siinä vaiheessa kun avataan edes yksi oikea kauppapaikka. Jotain OneCasinoa tai Kambozdassa mahdollisesti sijaitsevaa tissibaaria ei lasketa.

Noista uhkauksista olen kanssasi samaa mieltä, ne eivät kuulu keskusteluun puolin taikka toisin.

Anonyymi kirjoitti...

"miksi te jotka ette ole mukana jauhaatte tätä asiaa kun se ei edes teitä koske?"

Niin..millähän rahalla oikeuslaitos edelleen pui niitä wincapitan juttuja? Kuka maksaa tästä sen kaiken tutkinnan, sadat ja tuhannet tunnit kun sontaa aletaan perkaamaan? Ei mahda Rujan hyväntekeväisyysjärjestö ainakaan tulla apuun, kyllä siinä maksumieheksi joutuu välillisesti ihan joka ainoa oikeaa työtä tekevä ja veronsa maksava.

Anonyymi kirjoitti...

""miksi te jotka ette ole mukana jauhaatte tätä asiaa kun se ei edes teitä koske?"

Niin..millähän rahalla oikeuslaitos edelleen pui niitä wincapitan juttuja? Kuka maksaa tästä sen kaiken tutkinnan, sadat ja tuhannet tunnit kun sontaa aletaan perkaamaan? Ei mahda Rujan hyväntekeväisyysjärjestö ainakaan tulla apuun, kyllä siinä maksumieheksi joutuu välillisesti ihan joka ainoa oikeaa työtä tekevä ja veronsa maksava."

Niinpä. Ja kuinkahan moni WinCapitaan rahansa pistänyt on nyt sossun asiakas? Eli kyllä on ihan tavallisen kansalaisenkin etu, että esitetään kovaa kritiikkiä epäilyttäviä "sijoituskohteita" vastaan. Jos käy huonosti, niin se käy meidänkin kukkarollemme.

Anonyymi kirjoitti...

Wincapita ei ollut kryptovaluutta kuten bitcoin joten pysytään edes samassa asiassa eikä tietämättömyyttä turhaan seata asioita yhteen,,ei polkupyöräkään ole autonperäkärry vai voiko niitä verrata kuten edellinen vertaa?

Anonyymi kirjoitti...

ja mmutenkin liian aikaista tuomita mitään tai ketään kun kaikki vasta aluillaan,palataan asiaan 1-2v päästä,,eli siihen asti kiitos mielipiteistänne ja pysytään ja otetaan fakta tietoa ei fiktiota kuten tällä sivulla suurimmaksi osaksi asiat kerrotaan ja arvailuun perustuen.

Haluan myös nähdä onko minun kommentini poistettu jossain vaiheessa? ainakin ne oli asiallisia sekä faktoihin kuuluvia mitä suuremmassa määrin.

Anonyymi kirjoitti...

Tankkeri sanoi:
"Holvi julkaisi tänään oman Mastercardin jolla maksut veloitetaan Holvin tillä olevista omista varoista. Konvertoitia ei ole mutta eipä kyse ole myöskään mistään prepaid-kortista.

https://support.holvi.com/hc/fi/articles/207638145-Holvi-Business-MasterCard-Pikaopas"

Voitko kertoa miten tuo liittyy onecoiniin, itse en nähnyt mitään mainintaa onecoinista

Petteri Järvinen kirjoitti...

En poista asiallisia kommentteja.

Jos on vaara, että suomalaiset menettävät kymmeniä miljoonia euroja Bulgariaan, se on jokaisen asia - myös niiden, jotka eivät ole jäseniä.

Anonyymi kirjoitti...

"Jo olen sijoittanut 500e ja saanut sen takaisin jo 2 kertaa ja jättänyt lout ns kasvamaan arvon nousuja niin mitä se teille ensinnäkin kuuluu."

Jos sinä olet saanut 500e voittoa niin silloin joku on menettänyt 500e, pyramidissä on aina häviäjät alhaalla, mutta ilmeisesti tämä ei sinua häiritse.

Anonyymi kirjoitti...

"Wincapita ei ollut kryptovaluutta kuten bitcoin joten pysytään edes samassa asiassa eikä tietämättömyyttä turhaan seata asioita yhteen,,ei polkupyöräkään ole autonperäkärry vai voiko niitä verrata kuten edellinen vertaa?"

Miksi sinä otat tähän keskusteluun mukaan kryptovaluutta bitcoinin? Toisin kuin onecoin, se on kryptovaluutta, eikä siitä pitäisi puhua tässä yhteydessä.

Anonyymi kirjoitti...

Jokaisen coinistin ja sitä harkitsevan kannattaa valistaa itseään tuoreella Ilkan koko sivun liiketoimintaesittelyllä. Siitä saa hyvän käsityksen onecoin bisneksestä.

Anonyymi kirjoitti...

Onko tämä nyt se kuuluisa kauppapaikka, jota alibaba, barbapapa ja barbara ovat rakentaneet?

http://www.onemarketplace.eu/eng/

HAHAHA! Anna mun kaikki kestää!

Anonyymi kirjoitti...

Joo oli hyvä juttu ilkassa sen löytää murobbs keskustelusta. Ennenkuin "sijoitat" lue se.

Anonyymi kirjoitti...

Tyhmyydellä ei ole näköjään rajaa, kyllä se yhtiö tuo sen kauppapaikan ja muut toiminnot kyllä esille kun on sen aika. Kyllä on tämä palsta järjenjättiläisiä täynnä, no ainakin saa makeat naurut kun täällä käy :))

SB kirjoitti...

"....kyllä se yhtiö tuo sen kauppapaikan ja muut toiminnot kyllä esille kun on sen aika."

Eikös se aika ollut 30% kohdalla vai onko se salaperäisesti siirtynyt? Onhan niiden kauppapaikkojen rakentamiseen ollut hyvin aikaa. Tosin pääjehut vain humppaavat maailmalla, pumppaavat heikkojen ja tietämättömien rahoja ja postavat lainarolexien kuvia välittämättä mistään muusta mitään.

"Voitko kertoa miten tuo liittyy onecoiniin, itse en nähnyt mitään mainintaa onecoinista"

Liittyy siten, että aika helpolla saa tuollaisen maksujärjestelmän rakennettua, tosin onecoin ei siinä onnistunut. Kortinhan piti olla myös ns. konvertoiva mutta nythän ei ole korttia ollenkaan. Tekniikka ja osaaminen petti. Vai kuinka se oli..

Anonyymi kirjoitti...

Raskastahan se on, kun pelko lähestyvästä onecoinin kaatumisesta hiipii tajuntaan."Valtavien" lisätulojen menettäminen on vaikeaa.Koittakaa kestää, minä jatkan epäkohtien esille tuomista omalta pieneltä osaltani!Kyllä onecoin kaatuu ihan varmasti!

Anonyymi kirjoitti...

No jos voitat vaikka veikkauksen peleissä 500e meinaatko että se ei ole joltain muulta pois..??

Anonyymi kirjoitti...

"No jos voitat vaikka veikkauksen peleissä 500e meinaatko että se ei ole joltain muulta pois..??"

Veikkauksen peleissä suuri osa pelaajien laittamista rahoista käytetään hyviin tarkoituksiin. Pelin henki on myös selvä kaikille osallistujille, voittomahdollisuuden voi arvioida todennäköisyyslaskennan alkeet osaamalla. Ponzi-huijauksen kanssa tällä ei ole mitään tekemistä.

Anonyymi kirjoitti...

Se on vähän eri jos osallistuu peliin jossa säännöt on selvät kaikille. Esim. lotto. Se joka voittaa saa kaikki rahat. Kun osallistuu ponziin niin säännöt muuttuu sen mukaan kun sen perustaja haluaa. Veikkaus myös ilmoittaa miten monta % se ottaa koska se järjestää loton. Ponzin järjestäjä haluaa minimoida ulos menevää rahaa ja maksimoida sisään tulevaa. Joten kaikki mikä tekee että rahaa menee ulos halutaan vaikeuttaa/hidastaa, esim. KYC-prosessi, joulu-loma, softa-päivitys jne...

Anonyymi kirjoitti...


LonkeroPekka

Rekisteröitynyt:
08.12.2015

Viestejä:
140

Ei ne nyt niin tyhmiä ole että ne siellä käy sen jälkeen kun ovat kerran käyneet. Ne paikalliset tunkittajat saa sitten tuon kohtalon. Olisi täälläkin vähän eri meininki jos tietäis että jos kusettaa ihmisiä niin voi tulla kaksnelosella koppaan. En mitenkään kannusta väkivaltaan mutta kun poliisi ei voi mitään tehdä niin mikä on vaihtoehto. Voihan se tosin täälläkin mennä niin että joku käy perjantai kossun jälkeen vähän kyselee rahojen perään.

Muron Lonkero Pekka alkaa osoittamaan väkivalsuuden ajatuksia, tästä ei kyllä hyvää tule seuraamaan. Lonkero tulee vielä tappamaan monta ihmistä, se on ihan varma asia!

Anonyymi kirjoitti...


Lonkero Pekallahan on kuulemma takana erittäin väkivaltainen tausta ja häkki on heilunut hänelle jo usempaan kertaan.


Anonyymi kirjoitti...

Joo samaa kuullu se kuuluu prätkäjengeihin. Monta kertaa häkki heilunu. Hyvä että en myynyt onecoineja sille se vois tulla hakee rahoja kun homma kaatuu.

Anonyymi kirjoitti...

Pitää taas kerran mainita asia, kun ei nää lonkero pekat sun muut tajua asiaa. Kukaan ei osta koulutusta vasten tahtoaan. Turha sitä on inistä jälkikäteen vaikka homma ei toimisi. Että te voitte olla yksinkertaista porukkaa. Muroissa yhdelle äiti laittanut paketin nyt suunnittelee rikosilmoituksen tekoa. voi herran jestas. Noita kavereita voisi itseään hieman kakkosnelosella kokeilla. Muistakaa nyt ihan oikeesti jokainen tekee ihan itse päätösen vain ja ainoastaan sinä itse jos sinusta ei ole munaa ottaa riskiä ÄLÄ ota.

Anonyymi kirjoitti...

Ei taida nyt edellinen puhuja nyt oikein ajatella omaa napaa pidemmälle. Olet siis sitä mieltä että on hyvä olla yhteiskunta jossa jokainen yrittää kusettaa toista sen minkä ehtii. Se on selvä että lailla tuollainen pitää kieltää. Ensinnäkin kusetus ei tuota mitään, siis rahaa vaihtaa omistajaa ja vaihdossa on ilmaa. Miten se yhteiskunta toimisi? Kuka tekisi autot, koneet ja kaiken muun? Nämä kusetukset on yhteiskunnan syöpä. Verrataanpa jos lapsella on tikkari ja aikuinen mies haluaa sen. Hän ottaa sen lapsen kädestä koska on vahvempi ja isompi. Onko tämä ok? Sama juttu on jos on hyvä valehtelemaan ja on jonkun verran älykäs, onko sitten ok huijata sellaista on hyväuskovainen ja tyhmä?

Anonyymi kirjoitti...

Pitää taas kerran mainita asia, kun ei nää lonkero pekat sun muut tajua asiaa. Kukaan ei osta koulutusta vasten tahtoaan.

Kukaan ei maksa koulutuksesta. Maajohtaja on myöntänyt, että koulutuksen myynti on hämäystä. Onecoinistit kuvittelevat ostavansa kryptovaluuttaa. Onecoin ei kuitenkaan ole kryptovaluutta, joten onecoinistit ostavat pelkkää ilmaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Muistakaa nyt ihan oikeesti jokainen tekee ihan itse päätösen vain ja ainoastaan sinä itse jos sinusta ei ole munaa ottaa riskiä ÄLÄ ota."

Veikkaan että onecoin pakettia ei myyty äidille ihan näillä sanoilla.

Täällä on nyt verrattu onecoiniin sijoittamista baari-iltaan tai lottoamiseen, aika huono myyntipuhe tulevaisuuden valuutalle.

Anonyymi kirjoitti...


Tänään 01:08
#7333
vinklubrulez

Rekisteröitynyt:
29.09.2007

Viestejä:
8 903

Näyttää OneCoin ainakin alla olevan perusteella kasvavan huimaa vauhtia. Eilen liittynyt ulosottomieskin on saanut tunkitettua alleen Pentti Hassisen pyramidiin porukkaa niin että tuntuu:


Nämä ovat Petteri sinun kavereita ja sinun tasoisia kavereita Yokimit, Benzit ja Panzit. Asiallista meininkiä kavereilla, kun kirjaavat vittuilu nimillä uusia verkostopaikkoja suosittelulinkkien kautta OneCoin verkostoon. Eikö olekin Petteri hienoo touhua, olet nähtävästi sinäkin nähtävästi mukana näiden pölhöläisten touhuissa, kun sinunkin tekemisiä on seurannut. Suljetussa laitoksessa olisi teidän oikea paikka.

Anonyymi kirjoitti...

" https://i.imgur.com/EjUI7XS.jpg "

Jos jotain hyvää tuosta hakee, niin (omien puheidensa mukaan) tyyppi aikoo mennä myös NIGERIAAN - huijaamaan rahat pois sikäläisiltä hölmöiltä, heh.

Vai käykö vain hakemassa inspiraatiota markkinointikirjeisiin?

Anonyymi kirjoitti...

Onhan se tavallaan ymmärrettävää,että tunnekuohu kasvaa, kun rahojen menettäminen odottaa ovella.Petteri Järvisen syyllistäminen tai "muropoikien" haukkuminen on todella alhaista.Onecoin on totaalinen huijaus ja sen esilletuominen on sallittua kaikin laillisin keinoin!

Anonyymi kirjoitti...

Kerotkaas nyt onecoinistit, miten voi olla mahdollista että miljardiluokan liikevaihtoa pyörittävän yrityksen järjestelmässä on noin lapsellinen aukko joka mahdollistaa Pentin kiusaamisen?? Mitä muuta takaportteja/aukkoja systeemistä löytyy? Luotatteko että rahanne on turvassa noin alkeellisesti kyhätyssä systeemissä???

Anonyymi kirjoitti...

Jos jostain oikeasta rahaliikenteen kanssa tekemisissä olevan järjestelmän (BitCoin, veikkaus, webbi casinot...) löytyisi pienintäkään tietoturva-aukkoon viittaavaa, niin media olis täynnä juttua. Mutta onecoinin tietoturva ongelmat ei tunnu haittaavan coinisteja millään tavalla????

Anonyymi kirjoitti...

Petteri, tulehan messiin Lontooseen niin otetaan muutama napanderikin paikallisissa pubeissa. Mutta ethän sinä pelokkaana (ja ihan syystäkin) taida uskaltaa lähteä mukaan, sen verran typeriä ja ajattelemattomia tekoja olet jo ehtinyt tekemään esittämiesi "totuuksien" kanssa. https://www.youtube.com/watch?v=joTnUNLB9ak&feature=youtu.be

Anonyymi kirjoitti...

Coinistit syyttää muropoikia ja Petteriä kun Penttiä kiusataan. Miksette syytä OneCoinin paskaa backendiä ja sen tietoturva ongelmaa, HÄ ??

Anonyymi kirjoitti...

Siinä olet täysin oikeassa, että kun on liikenteessä samanlaisia pölhöläisiä kuin sinä niin ihmiset todellakin tarvitsevat suojaa sinunlaisiltasi tuholaisilta, tuhotoimissahan sinä näytät olevan ja tukevan myös toisten tuhoamista.

Anonyymi kirjoitti...

Kolumbia liittyi onecoinista virallisesti varoittavien maiden joukkoon!

Anonyymi kirjoitti...

No Petteri, miksi sinäkin suodatat viestejä, OSUIKO ÄSKEINEN KIRJOITUS PETTERI ARKAAN PAIKKAAN? Vastaus klo 8.53 viestiin. Mikä tietoturvaongelma on suosittelijalinkki, jos ihmiset ovat liikkeellä toisia tuhoavilla päämäärillä niin kuin sinä, miten sinunlaisia tuhoavia ihmisiä kohtaan pitäisi suojautua ja onko suojautuminen oikeasti mahdollista sinunlaisiasi tuholaisia vastaan?

Saas nähdä alkoiko Petterikin nyt Muropalstan Sampsksi.

petrip kirjoitti...

Sinänsä hauskaa, että tämän blogin juuri tämä aihe kerää näin valtavan kommnentoinnin!

Eihän näin hölmöön vipuun oikeesti voi mennä kukaan joka on oppinut itse solmimaan kengännauhansa. Oikeesti ei voi olla niin daiju että tähän laittaisi rahansa. Mistä näitä tulee.

WinCapita II niille joilta jäi jotain vielä taskunpohjalle

Anonyymi kirjoitti...

Sebastian Greenwood, olikos tällä Onecoinin perustajalla muita huijausfirmoja kuin,Unaico,Sitetalk,Loopium,Bigcoin...???Erittäin luotettava bisnesmies!

Petteri Järvinen kirjoitti...

No Petteri, miksi sinäkin suodatat viestejä

Bloggerissa on suodin roskakommentteja varten, käyn aina välillä tarkistamassa sen. Sinne oli jäänyt muutamia viestejä, jotka vapautin.

Anonyymi kirjoitti...

Todella hyvin kirjoitettu tuo viimeisin kirjoitus, kiitos siitä. Ketä Petteri, Murolaiset sekä muut Petterin apurit ovat oikeasti "suojelemsssa" (vahingosssa varmaan kylläkin, näin luulen)? Todellisia ison rahan pyörittäjiä, niitä tahoja jotka haluavat pitää "tavalliset" ihmiset pelokkaina ja velkaisessa talouspaineessa köyhinä muurahaisina sekä kirppuina. Petteri ja kumppanit eivät vain tajua sitä, että kenen eduksi he oikeasti pelaavat (menossa on iso maailman laajuinen kansakunnat upottava talouspeli) suorittaessaan näitä tuhoavia toimintojaan. Olisi tarpeellista ymmärtää hieman sitä, että kuka/ketkä tätä maapallon talouspeliä pyörittää ja dominoi ja millä tavalla heidän isoa peliä autetaan, vaikkei olisi oikeasti tarkoituskaan auttaa. Nykyiset ison talouspelin pyörittäjät (FIAT-rahaa hallinnoivat tahot) ovat saattamassa kansakunnat lopulliseen talousahdinkoon julmetun suuruisilla velkasysteemeillään, se on ihan 100 varma asia se. Tätähän ison rahan pyörittäjät juuri haluavatkin eli sitä, että saadaan muurahaiset ja kirput tappalemaan keskenään ja tuhoamaan toinen toisensa. Ison rhan pyörittäjäthän eivät halua sitä, että markkinoille tulisi yhtään kiljailijaa millään uudella innovatiivisella konseptilla, joka voisi olla pienikään uhka niillä sektoreilla joissa he itse toimivat (esim. rahan sektori). Tämän asian ymmärtämiseen tarvitaan vain oikeaa tietoa, ei niinkään suurta järkeä. Pitää vain tietää elämästä ja ihmisistä, jotta voi tehdä erinäisistä asioista oikeita johtopäätöksiä.

Anonyymi kirjoitti...

"No Petteri, miksi sinäkin suodatat viestejä, OSUIKO ÄSKEINEN KIRJOITUS PETTERI ARKAAN PAIKKAAN? Vastaus klo 8.53 viestiin. Mikä tietoturvaongelma on suosittelijalinkki, jos ihmiset ovat liikkeellä toisia tuhoavilla päämäärillä niin kuin sinä, miten sinunlaisia tuhoavia ihmisiä kohtaan pitäisi suojautua ja onko suojautuminen oikeasti mahdollista sinunlaisiasi tuholaisia vastaan? "

Kello 8.53 on lähetetty toinenkin viesti, jossa OneCoinin puolestapuhuja taas uhoaa hyvin ikävään tyyliin. Ja jos joltakin tarvitaan suojautumista, niin ihmisten rahat epämääräisillä lupauksilla vieviltä koijareilta. Se ei ole vain koijarin ja "asiakkaan" välinen asia, vaan on pidemmän päälle myös tavallisen veronmaksajan etu.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ison rhan pyörittäjäthän eivät halua sitä, että markkinoille tulisi yhtään kiljailijaa millään uudella innovatiivisella konseptilla, joka voisi olla pienikään uhka niillä sektoreilla joissa he itse toimivat (esim. rahan sektori).

Se varsinainen innovaatio oli Bitcoin. En ole nähnyt länsimaissa vaatimuksia sen kieltämisestä. Päinvastoin, pankit suunnittelevat saman tekniikan käyttöönottoa itsekin.

Vaikka Onecoin olisi totta, siinä ei olisi mitään innovatiivista. Markkinointi tarjoaa Onecoinia nopean rikastumisen välineenä niille, jotka eivät huomanneet ajoissa Bitcoinia.

Tämän asian ymmärtämiseen tarvitaan vain oikeaa tietoa, ei niinkään suurta järkeä.

Omankaan järjen käyttöä ei ole kielletty.

Anonyymi kirjoitti...

Ja se järki sinulta Petteri valitettavasti juuri puuttuu kokonaan. Apinoit vain sinut pauloihinsa saaneita Bitcoin fanaatikkoja.

Anonyymi kirjoitti...

Juuri sen takia Bitcoin on tällä hetkellä sallitumpi yleisessä hyväksynnässä, että kuten on jo nähtykin, Bitcoineja on todella helppo hukata sekä kadottaa ja niitä on myös helppo kerätä hölmöileviltä ihmisiltä pois. Näinhän on jo tapahtunutkin, kun pörssejä on ratsattu sekä yksittäisiä ihmisiäkin, koska ovat rahoittaneet laittomia asioita Bitcoineillaan.

Bitcoin ei ole mikää todellinen uhka nykyiselle FIAT-rahalle, koska siinä on vaan liian paljon heikkouksia ja kompastuskiviä eli se on tarpeeksi sekasotkuinen haastamaan oikeasti nykyisen FIAT-rahajärjestelmän, valitettavasti.

Järjettömät ihmiset tarvitsevat sopivalla tasolla kontrolloidut rahaan ja rahansiirtoon liittyvät järjestelmät, kaikki täysin vapaat järjestelmät ovat tuhoon tuomittuja ihmiskunnan järjettömyyden vuoksi. Aina joku taho ohjaa jossakin taustalla jollain keinolla vaikka olisi kysymyksessä kuinka tahansa vapaa järjestelmä, se on ihan varma asia.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Bitcoineja on todella helppo hukata sekä kadottaa ja niitä on myös helppo kerätä hölmöileviltä ihmisiltä pois.

Oletko miettinyt millaista olisi raha, jota yksittäinen yhtiö hallinnoi tai jossa kaikki voivat nähdä toistensa tekemät rahansiirrot? Sehän olisi todellinen korporatismin ja valvontayhteiskunnan painajainen.

Onecoinin väite "ei voi käyttää laittomiin tarkoituksiin" on puhdasta puppua, jonka vaarallisuuden jokainen ymmärtää.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä OneCoinia voi kritisoida aivan hyvin, vaikka ei olisikaan Bitcoin-porukoissa. Itse pidän Bitcoinia epäterveenä ilmiönä, mutta se on kuitenkin kryptovaluuttana olemassa. OneCoinin todellisuus kryptovaluuttana on annettujen näyttöjen perusteella toistaiseksi samassa osastossa kuin WinCapitan käymä valuuttakauppa tai jääkaappini takana asustava vaaleanpunainen yksisarvinen.

Anonyymi kirjoitti...

Jokaista valuuttaa voi käyttää laittomuuksiin. Suurimpana niistä dollari. Oncoinissa on edes hitunen vaara jäädä kiinni, koska siinä on kyc tunnistus. Juu toki vielä sillä ei voi ostaa käytännössä mitään, mutta eiköhän se aika vielä joku päivä tule.

Anonyymi kirjoitti...

No miksei yhtiö sitten tarjoa suojaa.. ilmeisesti ei ole tarvetta panostaa tietojärjestelmään kun riittävän hyvin tuokin viritys uppoaa tunkeille

Anonyymi kirjoitti...

Voin näin IT-alan ammattilaisena sanoa, että tuo OneCoinin backend on tasoltaan luokkaa AMK 1. vuoden opiskelijan räpellys, tietoturvaan ei olla panostettu juurikaan.
Jos tuolla backendissä olis jotain arvokasta niin hakkerit olis kyllä tuonne jo hyökänny ajat sitten. No mitä voimme tästä päätellä.. OneCoinilla ei ole mitään kiinnostavaa arvoa.. Näin se vaan on Poijjaat..

Anonyymi kirjoitti...

Huomaatteko että Petteri ja monet esittää epäilyjä ja kysymyksiä onecoinista, se puolestapuhujat vastaavat haukkumalla Petteriä. Tämä kertoo kaiken oleellisen pyramidin sisällöstä.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää viikonloppua kaikille, asiatonta ja asiallistakin asiaa esittäville. Syntyipähän tällekin päivälle "keskustelua", vaikkei kinastelua ja vittuilua oikeasti sellaiseksi voi kutsuakaan (tästäkin ollaan varmaan täysin eri mieltä:)). Kaikki haluavat vaan olla oikeassa, kukapa ei haluaisi niiden asioiden vuoksi joiden kanssa on tekemisissä ja rakentamassa. Bitcoinin suurin asiahan on varmaan se blockchain teknologia, sen toteuttamistavan isommat yleistymisen suunnat ja sektorit nähdään sitten lähitulevaisuudessa. Jääkö Bitcoin nyt sitten ainoaksi ja oikeaksi kryptovaluutaksi (tähän todetaan varmasti, että ei se ainakaan tule olemaan huijaus-pyramidi OneCoinikaan), epäilen kyllä sitä suuresti ja vahvasti että Bitcoin jäisi ainoaksi ja menestyneimmäksi kryptovaluutaksi, mutta aikahan sen voi vain näyttää.

Anonyymi kirjoitti...

No Petterihän on ihkis:)

Anonyymi kirjoitti...

"Uskon, että jokin digitaalinen raha tulee olemaan vielä iso juttu. En ole vakuuttunut, että se on bitcoin." -Mikko Hyppönen-

Anonyymi kirjoitti...

On jännää että miljardi luokan yrityksen puolesta puhujat pelkäävät mitä pieni foorummi , muro ja kaveri Suomesta kirjoittaa. Oikeassa yrityksessä tulisi firmalta viesti, anteeksi että meidän maanjohtaja antoi väärä tietoa(30%), ja hän saisi kenkää.

Anonyymi kirjoitti...

Tyäytyy antaa kehut Pohjalaiselle ja Ilkalle rohkeudesta varoittaa ihmisiä OneCoin PONZI HUIJAUKSESTA. Herätys hesari/iltalehti ja kumppanit...

Anonyymi kirjoitti...

Missä on se päätös ponzi-huijauksesta, esitäppä vaikka se nyt ensimmäiseksi, kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

"On jännää että miljardi luokan yrityksen puolesta puhujat pelkäävät mitä pieni foorummi , muro ja kaveri Suomesta kirjoittaa. Oikeassa yrityksessä tulisi firmalta viesti, anteeksi että meidän maanjohtaja antoi väärä tietoa(30%), ja hän saisi kenkää."

Tässä ollaan asian ytimessä. Pienen foorumin, Muropaketin ja bloggaajan kirjoituksilla voi sitten olla iso merkitys siihen, mitä päätöksiä tuulipukukansa Pohjanmaalla tekee. On se vaan kumma miten miljardibisnekseen tehdään nettiaktiviteettiin suhteutettuna eniten hakuja pienessä Suomessa ja etenkin tuolla Vaasan ympäristössä :)

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/kahvin_ja_terveysoljyn_myyntiyritysta_tutkitaan__poliisi_epailee_pyramidihuijausta/7253704
Suomalainen media ja ylipäätään suomalaiset ovat kautta aikain tuominneet kaiken uuden aina heti huijaukseksi ilman tutkintaa. On se niin hienoa, että lytätään heti vaikka toiminta ei olisi edes juuri alkanut. Muissa maissa tuntuu olevat hieman eri käytäntö huudellaan vasta sitten jos jotain löytyy. Suomessa saman tien ilman tutkintaa tää on pakko olla huijaus ja valitettavasti joukossa tyhmyys tiivistyy ja sen jälkeen kaikki huutaa samaa vaikka eivät tiedä asiasta mitään. Iso hatun nosto kuiten ihmisille, jotka uskoo ja jaksaa kannustaa uusia tuulia. Totta kai joukkoon mahtuu aina myös huonoja yrityksiä. Ei kaikki menesty eikä aina ole kyse siitä että yritys/tuote olisi ollut huijaus. Joittenkin asioden /tuotteiden aika ei ole vain juuri silloin.

Anonyymi kirjoitti...

Just pelattiin tämä kortti nyt sitten. Miksi että voi niinkuin järkevästi vastata kysymyksiin mitä ihmisillä on. Tämähän huutaa ponzia kun ei saa minkäänlaista järkevää vastausta. Nämä onecoinistien argumentit on nämä samat:
-Petteri on Bitcoin fani siksi haluaa kaataa tämän.
-Jos ei uskalla investoida ei voi voittaa.
-Sitten vuoden päästä näette.
-Mitä se on teiltä poissa jos me huijataan ihmisiä.
-Karavaani kulkee ja koirat haukkuu.
-Kukaan ei uskonut firmaan X kun se aloitettiin kattokaa nyt.
-Me myydä koulutusta
jne

Anonyymi kirjoitti...

Omaa järkeä saa käyttää. Yhteenkään epäkohtaan ei teiltä löydy vastausta..

Anonyymi kirjoitti...

Perustelkaa coinistit miksi onecoin ei olisi pyramidihuijaus..

Anonyymi kirjoitti...

Koittakaa keksiä edes yksi järkevä perustelu..

Anonyymi kirjoitti...

"On jännää että miljardi luokan yrityksen puolesta puhujat pelkäävät mitä pieni foorummi , muro ja kaveri Suomesta kirjoittaa. Oikeassa yrityksessä tulisi firmalta viesti, anteeksi että meidän maanjohtaja antoi väärä tietoa(30%), ja hän saisi kenkää."

Eihän maajohtaja voi saada kenkään, kun hän ei edes ole onecoinilla töissä, hän on vain joku jannu joka nyt sattuu puhumaan onecoinin asioista.
Siinä ei tietenkään ole mitään epäilyttävää, että miljardiyrityksen tiedotus hoidetaan näin. :D

Anonyymi kirjoitti...

Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Esitutkinta käynnissä
Samat muropojat huutelee yli 900 sivun verran samaa paskaa zinzinosta, kun mitä huutelevat nyt onecoinista. Teidän elämän tehtävä on vain ja ainoastaan sortaa tosia, kun olette itse niin heikkoja. Niitä onecoin tilaisuuksia järjästetään ympäri suomea. Menkää sinne, mutta ei ne voi nähdä mun finnisen naaman en voi mennä ihmisten ilmoille. Hah hah. Te ette uskalla mennä aidosti kysymään asioita vaan tukeudutte tänne anonyymi palstan taakse. Itse useassa tilaisuudessa olen käynyt. täällä on turha kertoa mitään järjellistä tää on pelkkä paskan jauhanta palsta. Eipäs juupas.

Anonyymi kirjoitti...

Perustelkaa nyt miksi zinzino on ponzi ja pyramidihuijaus, kun se pörssissä ja menestyy?? Te oletta varmaan vieläkin sitä mieltä vai?

Anonyymi kirjoitti...

Tyypillistä, käännetään keskustelu toisaalle.. vastaa miksi onecoin ei olisi pyramidi ponzi

Petteri Järvinen kirjoitti...

Niitä onecoin tilaisuuksia järjästetään ympäri suomea.

Missä niistä on lista? Onecoin-Finlandin tapahtumakalenteria ei ole päivitetty enää helmikuun jälkeen (sivumennen sanoen tuo URL ei oikein herätä luottamusta).

Anonyymi kirjoitti...

Olen katsonut valehtelematta yli 20 videota tilaisuuksista (Wahlroos,Parhiala,Vuorinen,Greenwood) jne.Eikä minua saisi ikinä ostamaan onecoinin ideaa piste!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Miksikö onecoin ei ole pymamidi/ponzi. Mielestäni suomessa se on laitonta ja KRP tutki asiaa jo vuonna 2015 ja ei löytänyt mitään, minkä takia pitäisi aloittaa esitutkintaa. Huomautti vain asiaa tutkitaan edelleen ja palataan asiaan mikäli uutta ilmenee eipä ole vielä palannut asiaan. Olisi varmaan jo tuominnut onecoinin laittomaksi mikäli olisi jotain ollut. Eiköstä juu? Kerta sinun mielestä se nyt onkin pyramidi kerro, missä kohtaa KRP teki virheen ja tee siitä rikosilmoitus. KRP toimi väärin tuomitsematta jättäminen.

Anonyymi kirjoitti...

Petteri, kavereilta voi kysellä missäkö onecoin tilaisuuksia on. Ai niin, mutta eihän sulla ole kavereita buahhh.hih hih. Hei, mutta lontoon eventtiin voi ostaa vielä lippuja menet vain sieltä oman backofficen kautta ja ostat liput. Näät Rujan, Parhialan ja Sebastianin ja monen muun, joilta voit kysellä asioita. Ja eikös se bulgarian toimistokin ole auki.

Anonyymi kirjoitti...

Aloitetaanpa helpolla. Matti haluaa ostaa Pekalta 2 kpl onecoinia miten hän sen tekee? Vastaus tähän on sitten vuoden päästä kun...jne. Jatkokysymys koska onecoineja on kuitenkin myyty kuka on ne ostanut?

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinilaisten ainut puollustus on, että krp tutki ja ei löytänyt mitään laitonta. Jotenkin coinilaisen mieli vääntää tuon lausunnon positiiviseksi asiaksi ja olen kuullut että sitä käytetään värväystilaisuuksissakin argumenttinä liittymusen puolesta. KRP sanoo lausunnossaan, että sillä ei ole vielä tarpeeksi materiaalia esitutkinnan aloittamiseem ja kehottaa erityiseen varovaisuuteen tämänkaltaisten himmelien kanssa. Pitäskö KRPn muotoilla tuo lausunto sellaiseen muotoon, että sen ymmärtäisi jopa coinismiinkin taipuvainen kansanosa.. niin ja vastaa vielä miksi onecoin ei olisi pyramidihuijaus ja KRP kortti ei kelpaa vastaukseksi..

Anonyymi kirjoitti...

Täälläpä ollaan ärhäkkäinä, kissa hiiri leikki jatkuu loputtomiin:)

Anonyymi kirjoitti...

Eihän tässä farssissa hierrä mikään muu niin paljon, kuin toteutus verkostomarkkinoinnilla.Verkostomarkkinointi on korkea aika kieltää lailla!

Anonyymi kirjoitti...

Matti laittaa onecoinin facebookin kuvan alle kommentin johon pekka vastaa privatena

Anonyymi kirjoitti...

Eli kun Matti haluaa ostaa maitopurkin, hän laittaa facebookissa jollekin viestiä ja ostaa häneltä onecoin tilin, sitten hän ostaa mastercardin (100e) ja siirtää sinne rahaa (min 5e/3%), sitten hän menee kauppaan ja ostaa maitopurkin (1e) ja maksaa maksamisesta (min 4.5e/3%).
Kyllä tulee maitopurkille hintaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä ei nyt ole ihan pikku juttu, 20 000 jäsentä suomesta. Jos arvioidaan että keskimääräinen "sioitus" on 500€, lopullinen summa 10 000 000€ Luku voi olla suurempikin? Luulisi herätyskellojen soivan. Mitä nää taunot oikien miettii, miten perustelevat sukulaisilleen? Tää kusetus ei vaan mahdu mun päähän, ei mietenkään. Voisiko joku coinari valaista asiaa? Vastaa Tommi.Miten minusta tulee miljonääri? Mun excell taulukko kertoo ettei tuo ole mahdollista. This sucks! Varoituksen sana!! Älkää ikinä, milloinkaan, uskoko verkostokoijaria.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoin on jopa wincapitaa huonommin tehty huijaus. Silti apinat tunkee rahaa mustalais rutjalkeen taskuun.

Anonyymi kirjoitti...

Ja edelläänkään ei järkevää lausetta koinistien suunnalta. No ei ole yllätys..

Anonyymi kirjoitti...

Odota vaan kohta tulee, karavaani kulkee jne tai odottakkaa vuoden päästä. Ei ole vielä tullut vastausta kuka ostaa ne coinit. Minä tiedän kuka ne ostaa mutta haluan jonkun puolestapuhujan vastauksen. Ja myös selityksen miten se käytännössä tehdään.

Anonyymi kirjoitti...

Näin ulkopuolisena seuraajana pistää silmään se että ns. vastustajat jollakin lailla perustelevat kommenttejaan ja niiden eteen on tehty taustatyötä ja ne ovat todellakin perusteltuja kuten esim. Petteri Järvisen kirjoitukset.

Taas puolustajien kommentit ovat pelkästään vastustajan aliarvioimista ja haukkumista vailla yritystäkään kertoa minkäälaista faktaa vain ainoa tavoite on yrittää mustamaalata vastustajia vailla yritystäkään kertoa totuuksia onecoinin toiminnasta.

Tässä on tullut ilmi iso määrä epätotuuksia onecoinin taholta ja ne on helposti todistettavissa esim. ruja ignatovan tutkinnot joita ei tunnu yliopiston arkistoista löytyvän, ja sekavat mastercard hommat ja se että kolikoita ei voi myydä kuin pikku rippeitä.

Koittakaapa ryhistäytyä onecoin väki ja lopettakaa se lapsellinen lässytys ja koittakaa vastata näihin onecoiniin esitettyihin epäilyksiin asiallisesti koska tuommoinen amistyylinen räkytys jota esim. maajohtaja harrastaa aiheutta valtaisan myötähäpeän tunteen.

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvänen aika jos ei ihmisellä hälytyskellot soi kun youtubettaa/googlettaa OneCoinin Parhialaa, Wahlroosia, tai Vuorista, niin täytyy olla melkoisen sokea.

Käykää katsomassa huijausfaktoja,hakusanoiksi vaikka AutoBonus tai WinCapita, lukuisia muitakin löytyy.

Taitaa olla aika roistojen paikka se Thaimaa.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinin puolustajat eivät googlettele tai muutenkaan etsi tietoa "tuotteestaan".He uskovat sokeasti värvääjiä niin livenä kuin videoilta.Heitä ei kiinnosta itse tuote vaan herkkäuskoisilta saadut eurotuotot!

Anonyymi kirjoitti...

Ken Labinelta huippu uutinen Kanadalaisille youtube videollaan.Nyt voit ostaa Bitcoineilla onecoin opetuspaketteja!Huh, huh Bitcoineja omistavalle opetuspaketteja.Kaverihan on ihan hörhö!

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinistit ovat väittäneet,että Bitcoineja voi käyttää rikolliseen toimintaan.Sehän on totta niillä voi ostaa onecoineja!

Anonyymi kirjoitti...

Tänään Kiinan Harbinissa onecoin grand ceremony 50 000 katsomopaikan stadionilla!Sorry sehän kiellettiin viranomaisten toimesta,vai kiellettiinkö?

Anonyymi kirjoitti...

Kuka ostaa onecoin kolikot juu en tiedä, mutta kyllä ne kaupaksi on mennyt. verkostoa en ole rakentanut eli minulla on vain se oma paikka jolta niitä kolikoita olen pörssissä myynyt. Kysytte kuka ne ostaa en tiedä ehkä toinen coinisti ruja kuka vaan. Ihan sama kysymys teille kuka ne teidän bitcoinit ostaa sieltä pörssistä ette tekään sitä tiedä ne vaan menee kaupaksi tai pörssi osakkeet yleensä ne vaan menee kaupaksi. Mulle riittää kun saan niitä kolikoitani myytyä.

Anonyymi kirjoitti...

" Ihan sama kysymys teille kuka ne teidän bitcoinit ostaa sieltä pörssistä ette tekään sitä tiedä ne vaan menee kaupaksi tai pörssi osakkeet yleensä ne vaan menee kaupaksi. Mulle riittää kun saan niitä kolikoitani myytyä."

Bitcoineilla voi maksaa ostoksia, yritäpä samaan OneCoinilla. Jos ne liikkuvat vain siellä omassa pörssissä, niin eivät ne ole valuuttaa nähneetkään.

Anonyymi kirjoitti...

No komments. T; maaorava karikatyyripituushuijaaja Tommi Vuorinen

Anonyymi kirjoitti...

Jännä että ei kiinnosta kuka ostaa ne coinit. Luulisi jo tyhmemmäkin ymmmärtävän että Ruja ostaa ne sen verran mitä tulee rahaa sisään. Ihan jotta annetaan kuva siitä että niitä saa myytyä. Ja joo jos on ollu aikaisin mukana niin on varmaan saanut omat takaisin. Tämä tuntuu olevan ok, eipå arvosteta paljon sitä että on kavereita, ollaan vaan kavereita että voidaan hyötyä niistä. Onneksi mulla ei ole läheisiä kavereita jotka vaan yrittävät kusetta jotta saisivat 200-500€.

SB kirjoitti...

Anonyymi kirjoitti...
Kuka ostaa onecoin kolikot juu en tiedä, mutta kyllä ne kaupaksi on mennyt.


Onko todisteita? Otat poössistä ruutukuvan jossa näkyy kolikoiden myynti ja sen lisäksi ruutukuva verkkopankin tiliotteesta jossa näkyy rahojen kotiuttaminen.
Luonnollisesti yksityisyyteen piirissä olevat tiedot voit mustata (tilinumerot yms).

Ymmärrät kai, että ilman todisteita puheesi on pelkkää sanahelinää joten evidenssiä kehiin.

SB kirjoitti...

Tarkennus edelliseen, että pelkkä kolikon myynti pörssissä ei vielä mitään todista ja sen takia pyysinkin kuvaa tiliotteesta. Rahojen kotiuttaminenhan maksaa 15e / kerta joten yhtä tai kahta kolikkoa tuskin kannattaa lähteä myymään tuolla kotiutushinnalla. Kuten tiedämme, kolikoiden myynti on myös aika takkuista puuhaa ja myyntitoimeksiannoista vain pieni osa menee yleensä läpi. Lopputulema on siis se, että joko maksat rujalle, että saat rahasi tilille niistä muutamasta kolikosta joiden myynti on ehkä onnistunut tai pyörittelet niitä siellä pörssissä (niin kauan kun pyramidi on pystyssä) ja odottelet, että isompi määrä myyntitoimeksiantoja menee läpi, jotta saat niin paljon kolikoita myytyä, että kotiuttaminen on kannattavaa.

Asiallisia kysymyksiä tähän loppuun. Toivon näihin asiallisia vastauksia. Karavaaneihin ja koiriin viittaavia kommentteja on turha vastaukseksi kirjoitella, se vain todistaa se, että kun tieto on loppu niin ainoa kommentointilinja on solvaus ja tosiasioiden vähättely tai niiden kiistäminen. Kysymysten alla omat kommentit ko. asioista.

- Onko sinulla todisteita myynnistä ja kotiuttamisesta?

- Onecoinin kuvio on ollut selvillä jo viime vuodesta asti niin miten perustelet kolikoiden myynnissä olevan hitauden sekä myyntitoimeksiantojen peruutukset yms. viivästykset?

ST: Myyntiä hidastetaan, koska ainoa päämäärä on saada kerättyä huijatuilta mahdollisimman paljon rahaa. Maksutoimeksiantoja päästetään hiukan läpi, jotta toiminta näyttäisi uskottavalta. Coinsafella taas peitellään tuo maksutoimeksiantojen viivästyminen tai peruuntuminen.

- Miksei maailmanlaajuisella "kryptovaluuttayrityksellä" ole kunnollista suunnitelmaa yrityksen imagosta?

ST: Ainoa päämäärä on saada lisää huijattuja mukaan joten nykyinenkin taso riittää.

- Miksei onecoinista vastaavat tahot kommentoi mitenkään esim. facebookissa yhtiötä vastaan esitettyihin väitteisiin?

ST: Kts. edellinen vastaus.

- Miksi kryptovaluuttoihin viittaavat asiat on virheellisiä?

ST: Kts. edellinen vastaus

- Miksi koulusmateriaali on kopioitu muiden tekemistä aineistoista?

ST: Kts. edellinen vastaus

- Miksei yritys puutu myymänsä koulusmateriaalin ilmaiseen jakamiseen verkossa?

ST: Legitin firman toimisi niin, että se lähettää vaihtuvat latauslinkit maksulliseen aineistoon ettei niitä voi mistä tahansa julkisesti saatavilla olevasta kansiosta ladata.

Anonyymi kirjoitti...

Jatkoa edelliseen Sebastianin kommenttiin:

-Miten uskottavaa on se, että miljardiluokan kryptovaluuttaa kehittää pulju, jonka näkyvistä toimista paistaa joka paikassa suuri tietotekninen osaamattomuus?
-Edellinen huomioiden: luottaisitko tuollaisen firman hoitoon raha-asiasi?

Anonyymi kirjoitti...

Kuule sebastian ja sun muut tankkerit. Teitä vituttaa niin paljon kun minä saan rahani ulos. ota printscreen tiliotteestasi voi herra jumala sentään miksi?? Ota vaan omasta bitcoin tilistäsi kopio ja laita kaikki sossutulosikin tänne. Voi vittu mitä puupäitä te olette. Kuten sanottu mulle riittä, että saan pörssissä myytyä ja saan muuten vielä tuloutettua ihan omalle tilille näitä monopolirahoja. Se on vaan kumma miten ne monopolirahat sitten kuiten käy kaupassa. Selittäkääpä se miten se voipi olla mahdollista.

Anonyymi kirjoitti...

"Kuule sebastian ja sun muut tankkerit. Teitä vituttaa niin paljon kun minä saan rahani ulos. ota printscreen tiliotteestasi voi herra jumala sentään miksi?? Ota vaan omasta bitcoin tilistäsi kopio ja laita kaikki sossutulosikin tänne. Voi vittu mitä puupäitä te olette. Kuten sanottu mulle riittä, että saan pörssissä myytyä ja saan muuten vielä tuloutettua ihan omalle tilille näitä monopolirahoja. Se on vaan kumma miten ne monopolirahat sitten kuiten käy kaupassa. Selittäkääpä se miten se voipi olla mahdollista."

WinCapitasta tilitettiin miljoonia ulospäin, ne vain sattuivat olemaan myöhemmin mukaan tulleiden rahoja. Itse asiassa tämä oli osa markkinointia, riitti kunhan kassavirta sisään päin oli positiivinen. Ja ne nostetut "sijoitustuotot" ovat nyt monella rikoshyötyinä ulosotossa korkojen kera - vaikka he eivät olisi sponssanneet ketään. En tiedä miten OneCoinin pörssissä olevien rahojen laita on, mutta kuten edellä kuvasin se, että osa sijoittaneista saa rahaa jostakin erikoisesta virityksestä nostettua, ei sinällään takaa vielä yhtikäs mitään. Jotakin muutakin näyttöä pitäisi saada.

Anonyymi kirjoitti...

"Kuule sebastian ja sun muut tankkerit. Teitä vituttaa niin paljon kun minä saan rahani ulos. ota printscreen tiliotteestasi voi herra jumala sentään miksi??"

No siksi tietysti, että olisi jotain todistetta tapahtumasta. Yhdellä kuvalla voisit hiljentää epäilijät, mutta jostain syystä se ei onnistu. Jostain syystä on kivempi käydä täällä viikko toisensa jälkeen kertomassa miten ei tarvitse todistella mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Osuit naulan kantaan. Teitä vituttaa, koska ette saa todisteita minua ei.Lainatakseni teidän kommenttia otan aina popparit esiin kun tulen lukemaan näitä.Lol.Minua ei haittaa,että puheeni on pelkkää sanahelinää: Ne on minulle viihdettä, kun huomaan miten teitä keittää koko asia :)

Anonyymi kirjoitti...

-Edellinen huomioiden: luottaisitko tuollaisen firman hoitoon raha-asiasi?
Kuka tässä on antanut firmalle asiakseen hoitaa sun raha-asiota?? Olet kyllä melkoinen puupää jos sä tommosia lauot. Menen ja ostan koulutusta niin sinä luulet, että se on sitä että firma hoitaa minun raha-asiat jatkossa huh huh.

Anonyymi kirjoitti...

Blogger Sebastian Tankkeri sanoi...

Tarkennus edelliseen, että pelkkä kolikon myynti pörssissä ei vielä mitään todista ja sen takia pyysinkin kuvaa tiliotteesta. Rahojen kotiuttaminenhan maksaa 15e / kerta joten yhtä tai kahta kolikkoa tuskin kannattaa lähteä myymään tuolla kotiutushinnalla. Kuten tiedämme, kolikoiden myynti on myös aika takkuista puuhaa ja myyntitoimeksiannoista vain pieni osa menee yleensä läpi. Lopputulema on siis se, että joko maksat rujalle, että saat rahasi tilille niistä muutamasta kolikosta joiden myynti on ehkä onnistunut tai pyörittelet niitä siellä pörssissä (niin kauan kun pyramidi on pystyssä) ja odottelet, että isompi määrä myyntitoimeksiantoja menee läpi, jotta saat niin paljon kolikoita myytyä, että kotiuttaminen on kannattavaa.

Asiallisia kysymyksiä tähän loppuun. Toivon näihin asiallisia vastauksia. Karavaaneihin ja koiriin viittaavia kommentteja on turha vastaukseksi kirjoitella, se vain todistaa se, että kun tieto on loppu niin ainoa kommentointilinja on solvaus ja tosiasioiden vähättely tai niiden kiistäminen. Kysymysten alla omat kommentit ko. asioista.

- Onko sinulla todisteita myynnistä ja kotiuttamisesta?

- Onecoinin kuvio on ollut selvillä jo viime vuodesta asti niin miten perustelet kolikoiden myynnissä olevan hitauden sekä myyntitoimeksiantojen peruutukset yms. viivästykset?

ST: Myyntiä hidastetaan, koska ainoa päämäärä on saada kerättyä huijatuilta mahdollisimman paljon rahaa. Maksutoimeksiantoja päästetään hiukan läpi, jotta toiminta näyttäisi uskottavalta. Coinsafella taas peitellään tuo maksutoimeksiantojen viivästyminen tai peruuntuminen.

- Miksei maailmanlaajuisella "kryptovaluuttayrityksellä" ole kunnollista suunnitelmaa yrityksen imagosta?

ST: Ainoa päämäärä on saada lisää huijattuja mukaan joten nykyinenkin taso riittää.

- Miksei onecoinista vastaavat tahot kommentoi mitenkään esim. facebookissa yhtiötä vastaan esitettyihin väitteisiin?

ST: Kts. edellinen vastaus.

- Miksi kryptovaluuttoihin viittaavat asiat on virheellisiä?

ST: Kts. edellinen vastaus

- Miksi koulusmateriaali on kopioitu muiden tekemistä aineistoista?

ST: Kts. edellinen vastaus

- Miksei yritys puutu myymänsä koulusmateriaalin ilmaiseen jakamiseen verkossa?

ST: Legitin firman toimisi niin, että se lähettää vaihtuvat latauslinkit maksulliseen aineistoon ettei niitä voi mistä tahansa julkisesti saatavilla olevasta kansiosta ladata.

Asiallisia vastauksia tähän loppuun.
1. On todisteita myynnistä sekä kotiutuksesta.
2 Tarkka tietoa en voi antaa, koska en ole onecoinin työtekijä. Kehottaisin ottamaan yhteyttä suoraan onecoiniin.
3.Kts. edellinen vastaus.
4.Kts. edellinen vastaus.
5.Kts. edellinen vastaus.
jne.
Yksittäisen ihmisen spkelulaatiolla /mielipiteellä ei ole arvoa tällaisessa keskustelussa. En ole suostunut kommentoimaan edes wolkkarin pakokaasu päästö huijauksistakaan vaikka moni on niistä kysynyt suolipalstoilla. Minulla on niihin omat aavistukset kylläkin. Mielestäni tällaisiin kysymyksiin on vain yhtiöllä oikeat vastaukset kaikki muu on täyttä panettelua sekä tiedon vääristämistä.
Kiitos haastattelusta.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Asiallisia vastauksia tähän loppuun.
1. On todisteita myynnistä sekä kotiutuksesta.
2 Tarkka tietoa en voi antaa, koska en ole onecoinin työtekijä. Kehottaisin ottamaan yhteyttä suoraan onecoiniin.
3.Kts. edellinen vastaus.
4.Kts. edellinen vastaus.
5.Kts. edellinen vastaus.
jne.
Yksittäisen ihmisen spkelulaatiolla /mielipiteellä ei ole arvoa tällaisessa keskustelussa. En ole suostunut kommentoimaan edes wolkkarin pakokaasu päästö huijauksistakaan vaikka moni on niistä kysynyt suolipalstoilla. Minulla on niihin omat aavistukset kylläkin. Mielestäni tällaisiin kysymyksiin on vain yhtiöllä oikeat vastaukset kaikki muu on täyttä panettelua sekä tiedon vääristämistä.
Kiitos haastattelusta.


Volkkarin pakokaasuasiat vaativat enemmän spekulaatiota kuin onecoin. Tässä ei ole kyse spekulaatiosta, koska jokainen voi itse todeta mm. sen miten ko. yritys ylläpitää imagoaan, kopioidun materiaalin käytön, ynnä muut lukuisat epäselvyydet niin yhtiön pankkitilien kuin mastercardin osalta.

Miksi niitä myyntejä ja kotiutusta on niin vaikea todistaa kun parilla kuvalla saisi kansan vakuuttuneeksi, että homma todella toimii. Sofiaan on turha olla yhteydessä, Petterihän on sinne viestiä laittanutkin saamatta mitään vastausta. Vastaamattomuus kertonee jotain yrityksen julkisuuskuvan ylläpidosta ja toiminnan laillisuudesta. Yleensä kepulimiehet tai -naiset joko kiertävät kysymykset tai sitten pyrkivät kaikin keinoin välttelemään niihin vastaamista.

Anonyymi kirjoitti...

"Menen ja ostan koulutusta niin sinä luulet, että se on sitä että firma hoitaa minun raha-asiat jatkossa huh huh."

Ostat muutamalla tonnilla koulutusmateriaalia, jonka saa ostettua muutamalla eurolla Amazonilta? Ehkä on parasta, että raha-asiasi hoitaa virkaholhooja.

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää siltä, että nämä tälle blogille kirjoittelevat coinistit, eivät ole tutustuneet firman taustatietoihin lainkaan.Ovat uskoneet värvääjää varauksitta.Todella tyhmää ja alokasmaista!

Anonyymi kirjoitti...

Ruja ja muut yhtiön johtoon kuuluvat henkilöt on tavattu useampaan kertaan henkilökohtaisesti ja juteltu halki poikki pinoon kaikki mahdolliset asiat heidän kanssaan. Älä sinä siellä siis jauha täyttä propaganda paskaasi.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt löytyikin ihminen, joka on todellakin tavannut onecoinin johtoon kuuluvat henkilöt.Voisitko kertoa meille liittyykö heidän taustoihinsa mitään epäselvyyksiä, vai ovatko he puhtoisia pulmusia?

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Ruja ja muut yhtiön johtoon kuuluvat henkilöt on tavattu useampaan kertaan henkilökohtaisesti ja juteltu halki poikki pinoon kaikki mahdolliset asiat heidän kanssaan. Älä sinä siellä siis jauha täyttä propaganda paskaasi.


Jonkinlainen puolueeton todiste yrityksen taustasta ja toiminnasta on tässä kohdassa kyllä suuremmassa huudossa kuin ko. yhtiön johdon puheet. Tuliko mieleen, että hehän syöttävät tietenkin samaa pajunköyttä myös alalinjan ihmisille kuin mukaan värvättäville. Laitapa nyt vain niitä todisteita rahojen kotiuttamisesta niin saadaan varmuus, että se toimii. Rahojen kotiuttaminenhan on se pyramidin ja rehellisen bisneksen merkittävä ero ja sen toimivuudesta voidaan sitten vetää jotain johtopäätöksiä. Spekulaatioitahan ne ovat mutta aiheellisia sellaisia. Miksi yritys, joka mainostaa helppoa rikastumista, viivästyttäisi tarpeettomasti tai estäisi kokonaan luvattujen voittojen nostoa.

Yli vuosi sitten luvattiin, että systeemiin laitetut rahat moninkertaistuvat vuodessa/parissa joten nyt niitä miljonäärejä pitäisi olla. Miljonääristä tosin voidaan puhua vasta kun rahat on omalla tilillä käytettävissä. Sekin olisi riittänyt, että kolikoita voisi käyttää jonkun hyödykkeen ostamiseen mutta tämä taitaa olla nyt jo kuopattu mahdollisuus, luvattuja kauppapaikkoja kun ei ole missään näkynyt. Liekö sitten maajohtajalla tai suomen ylälinjalla hieman poikkeavia tietoja niiden julkaisuajankohdasta verrattuna rouvan suunnitelmiin kun kauppapaikkoja ei vielä ole julkaistu vaikka ne piti olla käytössä louhinnan 30%:n kohdalla.

Anonyymi kirjoitti...

"Ruja ja muut yhtiön johtoon kuuluvat henkilöt on tavattu useampaan kertaan henkilökohtaisesti ja juteltu halki poikki pinoon kaikki mahdolliset asiat heidän kanssaan ja koko sakki todettu huijareiksi."

Korjasin pienen ajatusvirheesi..

Anonyymi kirjoitti...

Lopettakaa nyt tuo tyhjän jauhaminen. Ihan turhaa ajan hukkaa, kun ette asioista mitään tiedä. Kauppapaikka on jo valmis. Julkaisu on minä hetkenä tahansa.
Yleisön pitää antaa vähän odottaa, jotta innostus kasvaa jättimäisen suureksi. Vähän kuin rokkikonserteissa.

Suosittelen, että seuraatte näiden turhanpäiväisten blogien sijaan Onecoinin sivuja. Uutista pukkaa minä hetkenä hyvänsä. Pysykää kanavalla.

Anonyymi kirjoitti...

"Lopettakaa nyt tuo tyhjän jauhaminen. Ihan turhaa ajan hukkaa, kun ette asioista mitään tiedä. Kauppapaikka on jo valmis. Julkaisu on minä hetkenä tahansa.
Yleisön pitää antaa vähän odottaa, jotta innostus kasvaa jättimäisen suureksi. Vähän kuin rokkikonserteissa.

Suosittelen, että seuraatte näiden turhanpäiväisten blogien sijaan Onecoinin sivuja. Uutista pukkaa minä hetkenä hyvänsä. Pysykää kanavalla."

Kerropa sinä puolestasi miksi miljardibisnestä markkinoidaan jollakin Tupoksen ABC-asemalla muutaman päivän kuluttua, vaikka pienen ajomatkan päässä Oulussa olisi paljon paremmin esittelytilaisuuksiin sopivia tiloja vuokrattavana? Ei tuolla menolla houkutella sijoittamisen ammattilaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Älä huoli kyllä niitä sivuja seurataan jatkuvasti.Lontoon eventissä 11.5.2016 pitäisi tulla niitä järisyttäviä uutisia.

Anonyymi kirjoitti...

Sinäkin olet näköjään tämän "tyhjänpäiväisen blogin" seuraaja...

Anonyymi kirjoitti...

Se että RKP ei ole tuominnut OneCoinia laittomaksi ei tarkoita etteikö se olisi kusetus. OneCoin sanojensa mukaan myy koulutusta, eikä mikään estä minua esimerkiksi luomasta pdf-tekstiä keksimästäni aiheesta ja myymästä sitä 100€, 500€ tai vaikka 10,000 € hintaan.. Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa! Täytyy olla todella vajakki jos lähtee tähän mukaan luullen että kyseessä on joku oikeasti toimiva valuutta. Ihan pelkästään katsomalla ketkä toimivat tämän yhtiön nokkamiehinä voi päätellä ettei tässä ole kaikki puhtaat jauhot pussissa. Mukana on vanhoja verkostokoijareita (esim. Wahlroos), BigCoinin naftaliinista kaivetut Ruja ja Greenwood, Steinkellerin veljeksetkin ovat myös ehtineet pyörittää jonkinlaista kusetusta jne. Maajohtaja Vuorinen, ex-karikatyyritaiteilija, nykyinen kryptovaluutta-asiantuntija. Jep jep. Koulutus ja infotilaisuudet pidetään ABC:n kokoustiloissa ja paikalle raahataan "finanssiasiantuntijoita". Ovat onneksi itsekkin tajunneet laittaa lainausmerkit, heh! Minulla on teoria OneCoinisteista ja se on seuraavanlainen: coinistit voi jakaa kolmeen leiriin:

1) Henkilöt kuten Wahlroos ja Parhiala, jotka saavt palkkaa euroina OneCoinin tunkituksesta. Tekevät tätä työkseen eivätkä ole sijoittaneet. Wahlroos tasan varmasti tietää kyseessä olevan kusetus, Parhiala vaikuttaa suhteellisen väsyneeltä ja luulen että hän ei välttämättä edes tiedä kyseessä olevan huijaus.
2) Onecoiniin sijoittanut, joka tasan tarkkaan tietää kyseessä olevan kusetus, mutta kokeilee josko saisi jotain ponzista ullos.
3) Onecoiniin sijoittanut sinisilmäinen joka luulee kyseessä olevan kryptovaluutta ja tekevänsä rahaa.

SB kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
SB kirjoitti...

1) Henkilöt kuten Wahlroos ja Parhiala, jotka saavt palkkaa euroina OneCoinin tunkituksesta. Tekevät tätä työkseen eivätkä ole sijoittaneet. Wahlroos tasan varmasti tietää kyseessä olevan kusetus, Parhiala vaikuttaa suhteellisen väsyneeltä ja luulen että hän ei välttämättä edes tiedä kyseessä olevan huijaus.
2) Onecoiniin sijoittanut, joka tasan tarkkaan tietää kyseessä olevan kusetus, mutta kokeilee josko saisi jotain ponzista ullos.
3) Onecoiniin sijoittanut sinisilmäinen joka luulee kyseessä olevan kryptovaluutta ja tekevänsä rahaa.Parhiala ja muut ns. top-miehet ja -naiset eri maissa tietävät kyllä mistä on kyse, siitä ei ole epäilystäkään. Alemman tason henkilöillä ei samaa tietoa ole joten he ovat kus****tuja niin kuin alalinjakin.

Kolmen tason vertailusi kyllä ontuu pahemman kerran. Miksi täysjärkinen ja systeemin ponziksi tunnistava ja tietävä henkilö sijoittaisi onecoiniin yhtään mitään, kun lähes varmuudella tietää menetävänsä rahat. Sijoitusmaailmassa voi ottaa ihan kannattaviakin riskejä mutta ponziin osallistuminen tuskin sellainen on. Tosiasiat tietävä ei huvikseen mukaan lähde ellei sitten massia ole niin paljon, ettei sillä enää ole merkitystä häviääkö koko summan.

Anonyymi kirjoitti...

"Kolmen tason vertailusi kyllä ontuu pahemman kerran. Miksi täysjärkinen ja systeemin ponziksi tunnistava ja tietävä henkilö sijoittaisi onecoiniin yhtään mitään, kun lähes varmuudella tietää menetävänsä rahat. Sijoitusmaailmassa voi ottaa ihan kannattaviakin riskejä mutta ponziin osallistuminen tuskin sellainen on. Tosiasiat tietävä ei huvikseen mukaan lähde ellei sitten massia ole niin paljon, ettei sillä enää ole merkitystä häviääkö koko summan."

En ole tuon kolmijaon tekijä, mutta WinCapitan tapauksessa oli henkilöitä (esim. ex-puolustusministeri), jotka olivat päätelleet kyseessä olevan pyramidin tai ponzin, joka tulee romahtamaan. He olivat mukana uhkapelurin asenteella - toivoivat voivansa nostaa voitollisesti rahaa ennen romahdusta. Ja monihan onnistuikin siinä. Se mikä jäi heiltä tuossa huomioimatta oli se, että rikoshyötyä voidaan ulosmitata niiltäkin, jotka eivät lähde houkuttelemaan muita mukaan ponziin.

Jos henkilö on seurannut WinCapitaan liittyviä oikeudenkäyntejä, pitää OneCoinia ponzina ja lähtee mukaan siitä huolimatta, niin silloin selitykseksi käy joko uskomaton lyhytnäköisyys tai sitten hän kuvittelee omaavansa takuuvarman irtautumissuunnitelman.

Anonyymi kirjoitti...

En usko että ontuu. Monet OneCoin puolustustajista perustelevat liittymisensä nimenomaan sillä että vaikka kyseessä olisikon huijaus heidän agendallaan on vain tarkoitus koittaa tahkota rahaa pyramidin kasvaessa. Top ylälinjalaiset ja aikaisin liittyneet tyypillisesti ovat niitä tienaajia ja loput myöhemmin liittyneet saavat vain koiranmakkaraa - jos sitäkään!

Anonyymi kirjoitti...

Olen tuon kolmijaon tekijä ja mielestäni kategorisointi ei onni. Kuten ylläolevasta vastauksestakin käy ilmi niin viittasin nimenomaan Wincapitan tapaukseen jossa oli porukkaa mukana joka tasan tarkkaan tiesi että kyseessä on ponzi/pyramidi mutta sijoitti silti. Ja en todellakaan sano että henkilöt jotka tietäisivät Onecoinin olevan ponzi ja silti sijoittavan olisivat niitä penaalin terävimpiä kyniä. Varmasti aivan yhtä yksinkertaisia kuin sinisilmäisestikkin sijoittavat coinistit.

Anonyymi kirjoitti...

"En ole tuon kolmijaon tekijä, mutta WinCapitan tapauksessa oli henkilöitä (esim. ex-puolustusministeri), jotka olivat päätelleet kyseessä olevan pyramidin tai ponzin, joka tulee romahtamaan."

- siis kyseessä oli tietenkin entinen puolustusvoimien komentaja, ei puolustusministeri: "Olen pelannut pokeriakin ja sijoitin Wincapitaan vähän samassa hengessä. Voitto oli epävarma ja koko sijoitus saattaisi mennä, ajattelin että jos siitä kuitenkin ehtisi saamaan oman osansa pois, Hägglund kertoo Iltalehdelle."

Anonyymi kirjoitti...

Aargauer Zeitung sveitsissä 24.4.2016 kirjoittaa.Sveitsiläiset asiantuntijat pitävät onecoinia pyramidi huijauksena!

Anonyymi kirjoitti...

Itseä kiinnostaa eniten se, että miksi KUKAAN TAI YKSIKÄÄN ihminen ostaisi coini pörssistä kolikkoakaan nykyisellä markkina-arvolla, kun niitä saa monta kertaa halvemmalla ostaessa koulutuspaketin? Mielestäni tämä kertoo koko kupletin juonen näille hurahteneille Onecoin ihmisille. Kyllä saa taas hävetä Suomalaisten puolesta....

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
...ostaisi coini pörssistä kolikkoakaan nykyisellä markkina-arvolla, kun niitä saa monta kertaa halvemmalla ostaessa koulutuspaketin?


Niinpä, tuo kertonee jo jotain toiminnan tarkoitusperistä. Facebookissa muuten on alkanut kummallinen myyntikampanja kun useampi henkilö on myymässä omia oc-tilejään muka rahapulassa. Mistäköhän mahtaa johtua.. Tuottohan jää kovin pieneksi jos ne nyt jo myy.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Coinistien uskonnollista hurmoksellisuutta seuratessa on jäänyt mietityttämään virallisen FB-sivuston tykkääjien vähäisyys: vain runsas 40 000 tykkääjää. Miljardiluokan bisnes?

Anonyymi kirjoitti...

"Coinistien uskonnollista hurmoksellisuutta seuratessa on jäänyt mietityttämään virallisen FB-sivuston tykkääjien vähäisyys: vain runsas 40 000 tykkääjää. Miljardiluokan bisnes?"

Onhan tuo kieltämättä vähän erikoista. Suomen Luonto-lehdelläkin on yli 75 000 tykkääjää, vaikka kysymyksessä on suomeksi ilmestyvä harrastuslehti.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinin facebook toiminnassa, kuin kaikessa muussakin toiminnassa on enemmän korjattavaa kuin kehuttavaa.Kaikki negatiiviset kommentit poistetaan heti, ettei bisnes kärsisi!

Anonyymi kirjoitti...

Tässä tänne todellisen positiivisuuden tyyssijaankin: http://probusinesschannelusa.com/the-new-currency-show-episode-002/

Koirat haukkuu ja karavaani kulkee, ettei vaan unohdu:)

SB kirjoitti...

Anonyymi Anonyymi sanoi...
Onecoinin facebook toiminnassa, kuin kaikessa muussakin toiminnassa on enemmän korjattavaa kuin kehuttavaa.Kaikki negatiiviset kommentit poistetaan heti, ettei bisnes kärsisi!


Onneksi tuo ei päde onecoinin kohdalla ja parempi niin. Tämä on muuten yksi imagon ylläpitämiseen liittyvä asia; yhtiö ei ole kommentoinut millään tavalla saamiaan kriittisiä kommentteja. Tämäkin kertonee jotain kyseisestä bisneksestä. Voihan tosin olla, että ulkoisesta viestinnästä ei ole kyseisen sivujen päivittäjän kanssa sovittu niin tarkasti mutta maailmanlaajuiselta yritykseltä sellainen on silti aikamoinen moka. Humppauskuvia kyllä tulee ja se hän selväkin, kulta ja kimallus kun houkuttelee uusia uhreja.

Anonyymi kirjoitti...

Sebastian OneCoinilaisten "kuohitsemisen suosittelija" Mäki alias Sebastian Tankkeri, Koirat haukkuuja karavaani kulkee:)

Anonyymi kirjoitti...

"Tässä tänne todellisen positiivisuuden tyyssijaankin: http://probusinesschannelusa.com/the-new-currency-show-episode-002/"

No nytpä heitit sellaisen luun, että alta pois. Tuolla sivuilla todetaan ohjelman toisesta juontajasta: "Join us today with Amazon best selling author Tom McMurrain, and learn how you can use the latest in digital currency, to eliminate all the fees. How you can rework your employees in currency that actually appreciates in value."

Samaan aikaan toisaalla netissä (http://kschang.blogspot.fi/2011/06/who-heck-is-tom-mcmurrain-and-why-was.html): "Both websites linked are dead. So who the heck is Thomas E. McMurrain? Turns out, he really is an ex-Convict. What did he went to jail for? Running a Ponzi Scheme..."

Mainitsemaltani sivulta löytyy sitten yksinkertaisempiakin kuvauksia herran historiasta. Eli menee vähän osastoon ostaisitko Kailajärveltä valuuttaohjelmiston...

SB kirjoitti...

Taas tuli valitettavan hyvin ilmi, että onecoinin puolestapuhujat siirtyvät heti solvauksen puolelle kun tietämys asioista loppuu. No, sama se. Itsepähän olette puolenne valinneet.

Anonyymi kirjoitti...

Mustaa propagandaa (halventavia ja pahoja lausuntoja sekä ajatuksia asiasta tai henkilöstä jota vastaan hyökätään) käytetään, jotta saataisiin tuhottua maine ja yleisön luottamus henkilöihin, yrityksiin tai valtioihin. Sokea reetakin näkee, että tästä on kysymys, kun tämänkin blogin touhottajat saarnaavat mustaa propagandaa suu vaahdossa OneCoin huijauspyramidista. Niin kuin täällä joku totesi jo aikaisemminkin, nyt rakennetaankin ja markkinoidaan OneCoin konseptia varmasti, koska ymmärretään tuon mustan propagandan perimmäinen tarkoitusperä (TUHOA MAINE JA IHMISTEN LUOTTAMUS HYÖKÄTTÄVÄÄ ASIAA TAI HENKILÖÄ' KOHTAAN!).

Anonyymi kirjoitti...

"Niin kuin täällä joku totesi jo aikaisemminkin, nyt rakennetaankin ja markkinoidaan OneCoin konseptia varmasti, koska ymmärretään tuon mustan propagandan perimmäinen tarkoitusperä (TUHOA MAINE JA IHMISTEN LUOTTAMUS HYÖKÄTTÄVÄÄ ASIAA TAI HENKILÖÄ' KOHTAAN!)."

Siis OneCoin-konseptin rakentamisen syy on musta propaganda? On tainnut taas jäädä lääkkeet ottamatta...

Anonyymi kirjoitti...

Tehän olette kuin entisajan vanhat akat, jotka harrastivat ilkeämielistä ja valheellista juoruilua ja jotka laitettiin lopulta jalkapuuhun, olette siis nykyaikaisia amisakkoja:)

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=086NwUAgmBA

Kaasua Komisaario Peppone!

Anonyymi kirjoitti...

"Tehän olette kuin entisajan vanhat akat, jotka harrastivat ilkeämielistä ja valheellista juoruilua ja jotka laitettiin lopulta jalkapuuhun, olette siis nykyaikaisia amisakkoja:)"

Kirjoitusten kieliasun perusteella amikset löytyvät kyllä OneCoinin puolustajien piiristä, taitaapa löytyä melkoinen osa elämänkoulaisiakin. Mitenkähän onnistuu englanninkielisen oppimateriaalin pänttäys, vai luottavatko maajohtajan tekemään referaattiin?

Anonyymi kirjoitti...

Kuukkeli on viisas lintu eli kysy kuukkelilta,nuo kaikki edellämainitut asiat löytyvät googlettamalla.Tom McMurrain on huono esimerkki onecoin ilosanoman esittelijäksi!

Matti Rissanen kirjoitti...

Bitstamp (Bitcoin)-pörssi sai toimiluvn EU:n alueelle:

http://www.wired.com/2016/04/bitcoin-exchange-receives-approval-operate-across-eu/

Anonyymi kirjoitti...

Miten toi edellinen viesti liittyi koko ketjun aiheeseen? No, eipä juuri mitenkään...
Tämä linkki taasen mahdollisesti liittyy edelliseen viestiin:

https://www.nettihuijari.com/wp/huijari-matti-rissanen/

Anonyymi kirjoitti...

Joku tuolla höpötti maksaneensa Onecoineilla jotain?! Uskon kun näen kuitin tapahtumasta.

Mut niin siis eikö tosiaan coinistin olisi helppo todistaa screencapturella tai valokuvalla maksun kutista, jos on Onecoineilla maksanut tai jos on Onecoineja konvertoinut euroiksi? Ei siinä tartte tilitietoja sen ihmeemmin näyttää ja ne voi mustata. Screenshotin saa lisäksi helposti rajattua snipping toolilla.

Eli ihan stepbystep snipping tool kuvasarja siitä kun alkaa onecoinit muuttua euroiksi ja siirtyy tilille. Sitten kun voi suoraan onecoineilla ostaa jotain ja siirtää tililtä toiselle niin sama setti. That's it! Hyvin yksinkertaista ja maalaisjärjelläkin toteutettavaa.

En siksi ymmärrä tätä jauhamista koska asia noin helppo näyttää toteen... Mut se on sitte eri asia saavatko kaikki coinistit saman rahansiirron tehtyä.

Mutta kun missään en ole nähnyt ainoatakaan todistetta. Tuntemiltani coinisteilta kun kysyy, niin sanovat hyvin jo omansa saaneen takaisin. Kun pyydän näyttämään tämän toteen, niin suututaan suorastaan että mitä se mulle kuuluu ja kun sanon että tässä sulla olis helppo tapa näyttää että homma toimii, niin ei... En ymmärrä! Sillähän tämmönenkin jyyrä saatas jo myöntämään edes sen että ainakin jollaan homma voi toimia, joten miksi kieltäytyä?!

Anonyymi kirjoitti...

OneCoinille piti tulla Ernst&Young auditointi.
Sitten peruttiin puheita ja olikin tulossa "Ernst&Young - tasoinen" auditointi.
Sitten kerrotaan että auditoinnin tekee Semper Fortis.
Sitten taas vähän korjataan ja sanotaan että auditoinnin tekee SF Bulgaria.
Ja kohta säädetään lisää ja auditoinnin tekee (yksi?!?) SF-Bulgarian _ENTINEN_ työntekijä oman firmansa "S-Systems" nimissä. Kyseinen firma on rekisteröity kerrostalo-osoitteeseen ja nettisivut ovat samalla serverillä OneCoin.eu:n kanssa.

Samaan aikaan Bitcoinia (OneCoinistien mukaan sitä hankalampaa, kankeampaa ja muutenkin OneCoinia huonompaa valuuttaa) välitetään pörssissä jonka on validoinut...
...Ernst&Young.

(Ai niin, Bitcoineja voi myydä ja ostaa. Bitcoineilla voi maksaa. OneCoineja ei voi ostaa paitsi koulutuspaketteina. Eikä niitä voi siksi myöskään myydä paitsi OneCoin Ltd:lle itselleen. Eikä niillä voi maksaa. Missään. Sikakallista OneCoin-Mastercardiakin voi ladata vain Euroilla, sitä ei voi ladata OneCoineilla.)

Petteri Järvinen kirjoitti...

OneCoinin "arvo" tuntuu jämähtäneen paikalleen. Xcoinx-sivulla ilmoitettu "kurssi" nousi 17.3. arvoon 5,64 ja siellä se on edelleen (käväisi välillä 5,66). Ajatteleeko yhtiö, että tokenien splitin jälkeen OC-kurssia ei tarvitse nostaa vähään aikaan?

Anonyymi kirjoitti...

Petterin mainostajat sivuilla vaan kasvaa, aikamoinen markkinamies ��

Matti Rissanen kirjoitti...

Katos vaan, joku huomattavasti nuorempi nimikaima on "kunnostautunut".

OneCoin- pörssiä EU- toimiluvalla odotellen ...

Anonyymi kirjoitti...

Koirat haukkuu ja karavaani kulkee, tää on sit super hupiblogi, juupas eipäs juupas eipäs juupas eipäs juupas eipäs:)

Anonyymi kirjoitti...

Enemmän täältä totuuksia löytyy, kuin onecoinin sivuilta tai coinistien kommenteista!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Luettavaa www.engineereddigital.com

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Onecoin voisi julistaa kilpailun hupaisimmasta johdon nimikkeestä: President, Global Master Distributor, Diamond Top Leader, EU Ambassador, Global Ambassodor, Chief Leadership Officer, Top Leader ja Maahohtaja ovat jo käytössä.

Varakaani haukkuu ja koirat kulkee pyramidin kellahtamista odotellessa ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Tuolta klo 8.37 linkistä löytyy kaikki tarvittava tieto onecoinista.Omistajat taustoineen on hyvin dokumentoitu."Dr."Rujan isäkin esitellään, sekä kuvallisesti että "ansioistaan".Sebastian Greenwoodkin esitellään seikkaperäisesti.Kannattaa lukea tarkkaan!

Anonyymi kirjoitti...

Kymmenien tuhansien kauppapaikkojen väitetty avautuminen aivan lähitulevaisuudessa ei näy edelleenkään millään tavalla Google Trendsissä – OneCoiniin liittyviä hakuja tehdään edelleen lähinnä Suomesta, Ruotsista, Vietnamista ja Itävallasta. Suomessakin näkyy lähinnä voimakas keskittymä Vaasan seudulle. Ruotsissa taas näkyvät lähinnä Tukholma ja Göteborg – ettei vain markkinointi kohdistuisi siellä suomalaissiirtolaisiin? Todellakin kansainvälistä miljardibisnestä :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkihan sen nyt tietää että OneCoin on puhdas pyramidi ponzi. Onecoinissa mukana olevat yrittävät täällä räksyttämällä jotenkin suojella omaa egoaan siltä häpeältä että kuinkas minua nyt näin kusetettiin..

Anonyymi kirjoitti...

Sama tilanne tuntuu olevan saksankielisillä alueilla.Suurin osa tietää huijauksen ja pieni osa puolustelee onecoinia.Saksassahan Rujalla on huono maine aikaisempien huijausten vuoksi.

Anonyymi kirjoitti...

No loppuis tää turhan päivänen juupaseipäs jauhanta kun joku coinisti ystävällisesti linkkaisi sen screenshotti snippingtool diasarjan, missä selkeästi näkyy kun jotain ostetaan Onecoineilla... Eikös juu? Euroilla maksamista on aika turha linkkailla kun euro on jo vanha valuutta ja kelpaa lähes kaikkialla. Niin ja ne screenshotit missä Onecoineja siirretään tilisiirtona tililtä toiselle.

On tätä varmaan Onecoin porukalta pyydetty jo sen kaksi vuotta, mut vastaus on ollu "ette vaan tajuu tätä juttua!" No laittakaa nyt mustaa valkosella todisteeksi että meistä tyhmempikin tajuaa.. Ei ole vaikee juttu! Paitti tietty jos se ei ole mahdollista..?!

Kiitän jo etukäteen hiljaiseksi vetävistä todisteista. Petterikin voi sitten tehdä julkisen anteeksi pyynnön, mikäli sille aihetta tulee.

SB kirjoitti...

Todisteita on pyydetty mutta laihoin tuloksin ja syykin on selvä, todisteiden antaminen kun on mahdoton tehtävä, koska myynnit eivät mene läpi ja tilisiirto maksaa 15€ joten kukaan ei siirrä sen takia muutamaa euroa. Ja sitten kun tulee Onecoin v 2.0 niin rahansiirto loppunee tykkänään. Vaatinevat sitten uutta maksua, jos haluaa sijoittaa "turvallisempaan" "krypto"valuuttaan.

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 378   Uudempi› Uusin»