tiistai 9. helmikuuta 2016

Onecoin: yksi vuosi myöhemmin

Tänään tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun ensimmäistä kertaa kirjoitin blogiini Onecoinista. Kaikki ensimmäisen kirjoituksen johtopäätökset ovat yhä voimassa, eikä vuoden aikana mikään ole vahvistanut uskoa tähän mullistavaan kryptovaluuttaan.

Olen yllättynyt vain siitä, että huijaus on yhä pystyssä, eikä pyramidi ole romahtanut. Kymmeneen Onecoin-kirjoitukseeni on tullut yhteensä 1839 kommenttia (pahimmat asiattomuudet olen poistanut), joista valtaosa on ollut nimettömiä hehkutuksia valuutan puolesta. Yleisin argumentti on ollut vahva usko tulevaisuuteen: odotetaan rauhassa ja katsotaan, miten tässä käy.

Vuoden aikana kukaan ei ole nähnyt yhtään Onecoinia eikä tehnyt sillä yhtään ostosta. Paljon muuta on kyllä tapahtunut:
  • Onecoinin "koulutusmateriaali" on paljastunut kirjoista plagioiduksi.
  • Onecoinin käyttäjäsopimus on kopioitu amerikkalaisesta deittipalvelusta.
  • Suomeen luvattua koulutuskeskusta ei ole avattu.
  • Tiedotteessa mainittu pankin osto hävisi ilman selityksiä.
  • Sabway.biz, josta Onecoinin web-sivun leiska ja kuvat on ilmeisesti kopioitu, on yhä olemassa.
  • Vuosi sitten luvattiin Ernst & Young -tasoinen kovan luokan nimi auditoimaan kolikkoja. Saatiin Semper-Fortisin bulgarialainen yhteistyökumppani, joka hävisi kesän aikana vähin äänin verkosta.
  • Onecoinin päämarkkina-alue on Aasia, missä herkkäuskoisia riittää ja missä finanssipalveluiden lainsäädäntö ei ole turhan tarkkaa.
  • Yksikään ulkopuolinen taho ei edelleenkään noteeraa Onecoinille arvoa.
  • Onecoinin louhintatokenien arvo on "splitattu" useampaan kertaan, jolloin jäsenten varallisuus tuplaantuu. Tässä ei ole mitään järkeä eikä mitään logiikkaa. Splittaus on osaketermi, jossa osakkeiden määrä (yleensä) kaksinkertaistetaan samalla kun niiden arvo puolitetaan. Kokonaisvarallisuus ei siis muutu. Splittaus ei liity mitenkään kryptovaluuttoihin eikä sille ole mitään järjellistä selitystä - paitsi saada ihmiset haalimaan ahneuksissaan lisää tokeneita.
Yhtiön oma selitys splitille on tämä: Tehdäkseen prosessin tuottoisammaksi meille jäsenille, yritys esittelee splitit! Kun tokenien hinta nousee, yritys SPLITTAA ne – ja tuplaa tokenien lukumäärän tililläsi – välttääkseen liian nopean hinnannousun tokeneille ja kolikoille. Splitin tarkoituksena on siis vain nopeuttaa verkoston (virtuaalista) rikastumista, mitään todellista perustetta sille ei ole.

Mikään näistä ei ole lannistanut verkoston uskoa helppoon rikastumiseen. Anonyymit jäsenet pitävät varoituksia loukkaavina ja suorastaan vaativat saada ottaa riskiä huijatuksi tulemisesta. He ovat huijauksensa ansainneet.

Ainoa näkyvä todiste virtuaalisesta rikastumisesta on yhtiön itsensä ylläpitämä, säälittävän huonosti feikattu sivu, jossa Onecoinin arvo nousee lähes joka päivä hieman. Huomaa, että sivun (ilmeisesti kopioidussa) kuvassa mainitaan vain Bitcoin.

Onecoinin "arvo" nyt 5,24 euroa/kpl.
Nousu on ollut huimaa, sillä viime keväänä louhinnan alkaessa lähtöarvo oli 0,50 euroa/kpl. Kukaan ei vain osaa selittää, mistä arvonnousu tulee, sillä rahaa ei voi ostaa eikä myydä, eikä todellista pörssiä ole.

Liioin kukaan ei osaa selittää, miksi Onecoin-rahoja syntyy joka vuorokausi 1 440 000 kappaletta, vaikka louhinnan pitäisi vaikeutua koko ajan ("palapeli, jonka ratkaiseminen käy yhä vaikeammaksi"). Koska kolikkoja syntyy 2,1 miljardia, rahavarannon arvo on nykyisellään runsaat 10 miljardia euroa. Ruja Ignatova on spekuloinut arvon vielä kymmenkertaistuvan. 

Jos tämä kaikki olisi totta, jokin oikea talouslehti olisi jo ajat sitten kiinnostunut Onecoinista ja nerokkaasta bisnesnaisesta, jolla on omien puheidensa mukaan pitkä kokemus Bitcoinista. Silti hän väitti videolla, että Bitcoin kehitettiin ennen WTC-terrori-iskuja, mikä osoittaa täydellistä tietämättömyyttä.

Jännitys tiivistyy. Onecoin-väki on luvannut, että kauppapaikat aukeavat, kun kolikoista 30 % on louhittu ja valuutta avautuu vapaaseen kaupankäyntiin 50 % rajan jälkeen. Taaksepäin katsoen 20 % raja rikkoutui 16.11.2015 ja 25 % 28.1.2016, joten 73 päivää myöhemmin eli 10.4.2016 näemme, toteutuuko Onecoinin lupaus kauppapaikoista. Samalla laskemisella 50 % raja saavutetaan 27.1.2017. Viimeistään siis vuoden päästä tiedämme, tekikö Onecoin verkkonsa jäsenistä rikkaita.

Lisäys 10.2.2016 Näitä varoituksia on esitetty niin paljon, etten halua yhdenkään verkoston jäsenen myöhemmin väittävän toimineensa hyvässä uskossa ja tulleensa itse huijatuksi. Jokainen, joka osallistuu tähän peliin tietää kyllä, mistä on kyse, ja toiminnan jatkaminen on tietoinen valinta.

(Muokattu 7.3.2016)

80 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hyvää!!!
Touohon "vuosikertomukseen" voisin itse maintita muutamaa tärkeimpää asiaa:

-Usa:ssa Onecoin ei ole lailinen
-Bulgariassa Onecoin on 1:llä asiakkalla. (ennen OPN)
-1.349.000 tilia. Mutta OPN:n ostoksella tuli 470.000 lisää tilia. Montako jäsentä on todellisuudessa? Nyt on todella vaikeaa tietää.
-Macaossa Greenwoodin asennettu raja 1.000.000 ennen vuoden loppua ei onnistunut. Sen takia ostettiin OPN. (oli 810.000 ticker. liput 707.000)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UPuhJAZ_NuEdLJYgtmvQPDbli83YxYGtuLLnrCBasbg/edit#gid=698927327
-OPN on sitetalk entinen Unaico. Greenwood on ollut alusta alkaen. Miten yhtiölle meni?
http://40.media.tumblr.com/03a050a3f889ea08c15f1857c9f42795/tumblr_o19km26lxR1uwevrmo1_r1_1280.png
-Juha Parhiala ansaitsee nyt 4.000.000/kk...miten se on mahdollista?
-Onecoin Mastercard on jo olemassa, mutta ei sillä voi käytää onecoinia. Todella kallis kortti myös
http://benzmith.tumblr.com/image/138554163021
-Coinsafe missä saa lisää 11-14%. Onecoin on ilmoittanut että 25% kollikoista on jo siellä.
Miksi annetaan niin paljon korkoa? Hmmmmm....
-Ja kohta avataan kuten Juha sanoi - 50-100.000 Merchants!!!
https://www.youtube.com/watch?v=EBO4BOxIJA0

KOHTA NÄETÄÄN ONECOINS IN ACTION!! Itsellä on 200 onecoinia ja mielestäni olisi hyvää jos olisi mahdollista käytää niitä jonnekin ;)

Anonyymi kirjoitti...

USA:ssa OneCoinia ei ole julistettu laittomaksi (OneCoin yhtiöllä on lisenssiasiat prosessoinnissa USA:ssa). Juri Mattila (Ben Zmith), Bitcoin veijari on itse ilmoittanut julkisesti bittiraha.fi palstalla joulukuussa 2014 näin: Kyseessä on täysin selvä pyramidihuijaus, josta olen tehnyt ilmoituksen poliisille. Voiko selvemmin ilmaista, että mikä porukka ainakin on ajojahdissa, levittämässä mustaa propagandaa, valehtelemassa ja tekemässä mysteeriä OneCoin konseptista sekä siihen liittyvistä henkilöistä. Petteri on mukana hyvänä löylymiehenä. Ei pitäisi olla kenellekään yllätys, joka tietää, on nähnyt ja ottaa hiemankaan asioista selvää.

Milloin muuten tulivat kuvaan ensimmäiset Bitcoinia hyväksyvät kauppapaikat, jotka ottivat ihan maksuvälineeksi Bitcoinin? Voisiko asiat ottaa joskus aikansa, ennen kuin ne toteutuvat? Lottovoittohan tulee kyllä nopeasti, kun se napsahtaa meille jokaiselle suomalaiselle aina viikottain:).

PS. sinua ei kiinnosta Juri Mattila paskaakaan OneCoinien kayttäminen, päinvastoin, teet vain tihutöitäsi opetuslapsiesi kanssa, sehän on tullut selväksi ihan alusta saakka.

Anonyymi kirjoitti...

OneCoin-porukka tekee konseptistaan ihan itse mysteerin ja valehtelee toistuvasti. Mitään "ajojahtia" ei olisi, jos OneCoinin ylälinja tai sitä markkinoivat tunkittajat osaisivat vastata edes yksinkertaisimpiin kysymyksiin ja touhu olisi edes etäisesti avointa.

Nyt siellä joku viilaa ahtopainemittariin isompaa lukua OneCoinin euromääräiseksi arvoksi, debiilit tuijottavat lukua kuola valuen kuvitellen olevansa rikastumassa ja kukaan ei ymmärrä kysyä, että mihin se luku perustuu. Ei ainakaan OneCoinin todelliseen arvoon, kun sen kaupankäynti ei ole vapaata. Eihän minkään muunkaan asian arvoa määritetä näpyttelemällä sille täysin kuvitteellinen arvo internetiin. Missä on se euromäärä, jolla yli 5 euron kappalehintaiset OneCoinit lunastettaisiin? Ei ainakaan ponzissa sisällä, kun ylälinja reissaa niillä rahoilla kaukoidässä ja ostelee bulgarialaisia miljoonataloja.

Kuka maksaa 11-14% koron CoinSafe-kolikoille? OneCoineja ei varmasti saa talletettua mihinkään Rujan yrityksen ulkopuolelle, eikä mikään ulkopuolinen instituutio tuollaisia korkoja nykytilanteessa maksa muutenkaan. Jos sen maksaa OneCoin itse, niin luulisi hälytyskellojen jo soivan tyhmemmässäkin päässä.

Arvohan tältä romahtaa toki ihan luontaisesti samana päivänä, kun kaupankäynti vapautetaan. Suurin osa maailman ihmisistä sentään pelaa täydellä pakalla, eikä sekaannu näin selviin vedätyksiin.

Unknown kirjoitti...

Jos Juha Mattila on tehnyt sellaisen rikosilmoituksen niin hyvin hän teki. Itse olen miettinyt ilmoittamisesta Onecoinin poliisille mutta ei pyramidyhuijastuksesta. Itse ostin "koulutuksen" mutta mitä sain rahoilla? Netista kopioitu materiaali.

Jos joku ei ole tyttyväinen ja sama mieltä että koulutuksessa ei ole mitään arvoa pitäisi menna polisiille heti. Mielenkiintoista nähdä mitä poliisi tekisi jos tulee näitä ilmoituksia kymmeniä, tai jopa satasia.

-----------------------------------------------------

Mun äidinkieli on ruotsi.

katso #2383:
https://www.flashback.org/showthread.php?p=56302411&posted=1#

Juhalla on varmasti taitoa ja osamista mutta tuskin hän satsaa ajansa tunkeihin ja onecoiniin enää.

jeremias kirjoitti...


"Milloin muuten tulivat kuvaan ensimmäiset Bitcoinia hyväksyvät kauppapaikat, jotka ottivat ihan maksuvälineeksi Bitcoinin? Voisiko asiat ottaa joskus aikansa, ennen kuin ne toteutuvat?"

Tähän on helppo vastata. Bitcoin julkaistiin 2009, jolloin sillä oli vain kourallinen käyttäjiä. Keväällä 2010 ensimmäiset kauppapaikat hyväksyivät bitcoinia (ensimmäisten joukossa taisi olla VPN-tarjoaja Mullvad). 2011 bitcoinia hyväksyviä nettikauppoja oli jo useita, ja taisi olla jo pari eri bitcoin-pörssiä.

Onecoinia hyväksyviä liikkeitä taitaa edelleen olla pyöreät nolla. Myöskään toimivia pörssejä ei ole, eihän koko onecoinia voi edes siirtää, tai ainakaan kenelläkään ei siitä tunnu olevan hajua. Koko kusetus on pyörinyt kuitenkin jo sen joku pari vuotta.

Unknown kirjoitti...

monta artikkelia tänään:

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/being-onecoin-millionaire-virtually-worthless-7346558

http://www.hegnar.no/Nyheter/Naeringsliv/2016/02/Pyramidetullinger-lokkes-med-milliongevinster

Petteri Järvinen kirjoitti...

"Kari used to bang the drum as a Crown Ambassador for something called Wellstar – motto: “Building your own dream life”. He was on stage in 2014 wearing those same shades, only the future didn’t turn out to be so bright for him.

He parted company with it amid a public slanging match on Facebook full of claim and counterclaim."

It certainly added to the feeling that this was more of a cult than a sound financial institution. - my words exactly!

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki verkoston puolustajat ovat patologisia valehtelijoita ja tietävät täsmälleen että yksikin lipsautus väärään suuntaan tuhoaa koko homman idean ja samalla saattaisi itsensä paljon vakavampaan tilanteeseen rikosoikeudelliselta kannalta. Tämän takia tietenkään eivät sitä edes provosoituna missään vaiheessa tee.

Tämän takia tyhmempiäkin osallistujia on kielletty osallistumasta julkiseen keskusteluun joka on oppi-isien mukaan täyttä "rienausta".

Tuossahan se jo tulikin miten tämä homma toimii.

ne jotka on jo johdettu harhaan ja omaavat hiemankaan enemmän älyä tajuavat että on kaksi mahdollisuutta:

A)pistää paska kiertämään ja alkaa saarnaamaan lisää tai jos siihen ei kyvyt riitä:
B)olla hiljaa ja toivoa parasta.

Tämän selkeämpää määrittelyä pyramidihuijaukselle ei ole olemassakaan.

Tai entäpä jos? entäpä jos suosittelijalle ja ylälinjalle EI maksettaisi suoraa provisiota uuden "koulutettavan" suorittamasta koulutusmaksusta.. entäpä jos lehmät paskoisivat kultaa?

Anonyymi kirjoitti...

Bittinikkari Jeremias Kangaksen omin sanoin suorassa radiolähetyksessä, "Bitcoin on ihan paska". Mitä lie asialla sitten tarkoittikaan...

Anonyymi kirjoitti...

Lehdistöt eivät julkaise myötämielisiä kommentteja niistä asioista mistä ne eivät halua julkaistavan. Vain mieletön luulee päinvastaista sillä lehdistö palvelee muita isäntiä, jotka pyrkivät tekemään asioista mysteerejä ja tuhoamaan mustamaalattavan kohteen maineen.

Anonyymi kirjoitti...

Ei mitään uutta tietoa tuo edellinen journalismista:

Entinen toimittaja Leif Salmèn toteaa Aamulehden haastattelussa 15.10.1994, että
JOURNALISTIKUNTA, joitakin yksittäisiä poikkeuksia lukuun ottamatta, on KIINTEÄ OSA VALTAELIITTIÄ.

Anonyymi kirjoitti...

"Lehdistöt eivät julkaise myötämielisiä kommentteja niistä asioista mistä ne eivät halua julkaistavan. Vain mieletön luulee päinvastaista sillä lehdistö palvelee muita isäntiä, jotka pyrkivät tekemään asioista mysteerejä ja tuhoamaan mustamaalattavan kohteen maineen." – jos näin on, niin miksi OneCoin-porukka on jaellut kuvia "Rujasta Forbesin kannessa" (ei ollut oikeasti), tai sitten nyt Financial IT-lehden kannessa (kohtuullisen uusi lehti, jota ei lue kukaan, vastaa lähinnä suomalaisten firmojen asiakaslehdyköitä, joiden toimituksellinen taso on...)?

Yoakim kirjoitti...

Financial IT -lehden kannesta on netissä näkynyt coinistien levittämää kuvaa, jossa näkyy kaistale lehden yläosaa. Hämmentävää kyllä siinä lukee "Winter 2016", vaikka Financial IT:n talvinumerossa ei edes mainita Rujaa tai One-kolikkoa saati sitten ole kansikuvana Rujan pärstää.

Coinistien levittämä kuva:
https://www.youtube.com/watch?v=50ssom-lsK4)

Todellisuus:
http://www.financialit.net/content/financial-it-winter-issue-2016

Financial IT ilmestyy vain neljä kertaa vuodessa. Seuraavan kerran huhtikuussa. Lehti myy mainostilan lisäksi myös palstatilaa, joten myös artikkelit ovat käytännössä eri yritysten mainoksia.

SB kirjoitti...

Kiitos Petterille tästä tilannekatsauksesta!

Unknown kirjoitti...

yksi artikkeli lisää varoittamalla

http://www.siol.net/novice/tehnologija/racunalnistvo/2016/02/onecoin_piramida_prevara_mlm_mrezni_marketing_digitalna_valuta.aspx

englanniksi:

http://murobbs.muropaketti.com/threads/onecoin-uusi-pyramidihuijaus-krp-rikosta-voidaan-arvioida-luotettavasti-vasta-myoehemmin.1197240/page-164#post-1716848861

Anonyymi kirjoitti...

No nyt heräsi taasen Bitcoin ryhmäkin. Bittinikkareidenhan ei pitänyt välittää enää mitään esittämästään huijauksesta ja feikistä, ihmeellisesti OneCoin tuntuu silti saavan aikaiseksi vaikutusta nikkariporukassa kuten Petterissäkin:)

Anonyymi kirjoitti...

OneCoinista kertova propaganda artikkeli löytyy myös Mirrorin sivuston polusta http://www.mirror.co.uk/all-about/bitcoin . Kertoo kyllä kaiken tarpeellisen, all-about/bitcoin :)

Anonyymi kirjoitti...

Heh, lapsen tasolle jämähtäneet OneCoin-tunkit jatkavat hyväksi havaitulla linjallaan. Yritetään huudella epätoivoisesti jotain epämääräistä negaa Bitcoinista, jotta huomio kiinnittyisi muualle, eikä tarvitsisi vastailla ikäviin kysymyksiin OneCoinista. Kiistämättömiä todisteita kuten asiayhteyksistä irroitettuja lausahduksia ja pätkiä url-osoitteista, oh wow.

Ainoa ongelma tuossa taktiikassa on siinä, että Bitcoin on tunnustettu ja toimiva kryptovaluutta, kun taas OneCoin on lähinnä mielikuvitusmiljonäärien monopoliraha, jonka avulla ponzeihin haksahtavilta idiooteilta otetaan taas eurot (huom. myös oikea valuutta) parempiin taskuihin.

Muistakaa sitten hymyillen hävitä sijoituksenne! :)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä tuntuu riittävän Onecoiniiin perehtyneitä, laadukasta talouskoulutusta ostaneita henkilöitä. Minulla olisi yksi helppo kysymys, johon en ole itse löytänyt vastausta:

Kuka haluaa ostaa Onecoineja 5,50 euron kappalehintaan, kun koulutuspaketeissa ostettuina Onecoinien hinnaksi tulee vain murto-osa tuosta? Ajattelen lähinnä sen kauppapaikalle myymään tulevan kauppiaan näkökulmasta.

Unknown kirjoitti...

Tarkoitus on että kaikkilla ensin on pakko ostaa Rujalta koulutuspakettejä!
Kyllä saa varmasti myydä onecoinit myöhemmin mutta 0.000001-0.0001€ hinnalla ;)

Uusi hyvä artikkeli Venäjällä:

Ranking of financial pyramids in Russia

http://translate.google.com/translate?hl=sv&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fvistanews.ru%2Fekspert%2F45692&sandbox=1

Anonyymi kirjoitti...

Katsoin äsken viime kesältä Vuorisen Radio Rock -haastattelun, johon myös osallistuit. Tässä inttämisen keskellä sovitte lähtevänne Bulgariaan, missä Vuorinen lupaa esitelevänsä haluamasi auditointiraportit ja supertietokoneet.

Tapahtuiko tällaista esittelymatkaa Bulgariaan koskaan? Jos ei, niin miksi ei?

Matti Rissanen kirjoitti...

Hyvää kertausta:

https://www.sijoitustieto.fi/sijoitusartikkelit/kolumni-jos-onecoiniin-sijoittaa-ei-rahaa-rakasta

"Laitan kuitenkin epämääräisen maineeni peliin sen puolesta, että kun kolikko OneCoinin lippaaseen kilahtaa, niin rahat Bulgariaan livahtaa. Jos vähääkään tekee mieli kuitenkin kokeilla, kannattaa ensin lukea Järvisen blogit ja pari liittämääni lehtijuttua aiheesta. Jos niiden jälkeen joku vielä tekee positiivisen sijoituspäätöksen, kehotan mahdollisia perillisiä hakemaan holhottavaksi julistamista."

Anonyymi kirjoitti...

Ben Zmith kirjoittaa: Tarkoitus on että kaikkilla ensin on pakko ostaa Rujalta koulutuspakettejä!
Kyllä saa varmasti myydä onecoinit myöhemmin mutta 0.000001-0.0001€ hinnalla ;)

Niin saahan niistä One Coineista tälläkin hetkellä halutessaan lahjakoodeina myytäessä 50 senttiä kappale joten ihan täyttä sontaa tuokin väite.
Verkoston rakentajilla menee osa tuotoista takaisin kiertoon ja näillä he ostavat Coineja, myyntitoimeksiannoista on itsellä mennyt läpi viimeisen kahden kuukauden aikana viikoittain pääsääntöisesti 60% eli noin 350 euroa viikossa eli kuussa noin 1400 euroa, kesällä ja syksyllä lähes kaikki kaupat menivät läpi eli noin 600 euroa viikossa kolikoiden myynnistä.
Eli 17500 euron sijoitus on tälläkin myyntitahdilla takaisin alle 13 kuukaudessa ja itse olenkin omillani kuukauden kuluttua joten enpä koe mitenkään tulleeni huijatuksi päinvastoin.
Jos nyt haluaisin lopuista noin 50 tuhannesta kolikosta eroon voisin myydä ne lahjakoodeina pois jolloin olisin saanut 17500 euron sijoituksella vuoden aikana noin 42.000 euroa, no joillekkin kelpaa joillekkin ei.
Mainittakoon että nämä ovat 97 prosentisesti One Coinien myynnillä saatuja tuloja, ainuttakaan jäsentä en ole One Coiniin suositellut ja minun verkosto palkkiot jäävätkin muutamiin satasiin.

Hyvää päivänjatkoa kumminkin kaikille asioilla on yleensä kaksi puolta ja minusta tuntuukin että kaikki mikä liittyy verkostomarkkinointiin katsotaan suomessa huijaukseksi tässä tapauksessa kannattaa eriyttää itse tuote ja markkinointitapa.
Katsokaapa verkostomarmkkinoinnin osuutta vähittäismyynnistä vaikka jenkeissä.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä ei näköjään tiedetä asioista vaan arvaillaan ns faktat ja asioitten kulkua,,no kaikki tulee aikanaan,ja tosiasia on se että 1 vuodessa tapahtunut paljon asioita ja jokainen numero on uusi maailman ennätys. Nyt jotkut arvailee täällä asioita ja loppuvuodesta olette moni mukana itsekkin.

Pysytään faktoissa, niissä nyt tosi paljon puutteita ja arvailua,lietsotaan turhaan asioita väärään suuntaan,mutta asioista saa olla toki eri mieltä eise ole kiellettyä,mutta ei mustamaalata kuten aikoinaan bitcoinia tai nokiaa mustamaalattiin väärillä tiedoilla,,se ei ole fiksua! Otetaan paremmin tietoa ja faktaa,,ensimmäiset kauppapaikat tulee nyt jo muuten maalliskuussa ja se on 80% kun on valmista avautuu lähdekoodi kaikille avoimeksi,miksi silloin vasta? Koska yhtiön menestys ja sensaatiomainen kasvu on juuri suosittelupohjaista ja se tarkoittaa että jos nyt avattais se hidastaisi kolikoiden valmistumista eli louhintaa taas radikaalisti ja valmisyiumista ei näkyisi kymmeniin vuosiin,bitcoin valmistuu sen vauhdilla v 2140 paikkeilla Onecoin noin 2-3v sisällä tällä kasvuvauhdilla,,lisääkin faktaa on mutta katson nyt ensin mihin tämä fakta tieto menee täällä.Kaikille asiallisille kyselyille ja vastauksille olen kiitollinen,,asiattomiin en viitsi vastata,se ei johda mihinkään.

Anonyymi kirjoitti...

Coinistit tekevät vertauksia bitcoiniin, kun heidän pitäisi tehdä vertauksia wincapitaan.

Anonyymi kirjoitti...

www.financialit.net

Kommentteja mielenkiinnolla odottaen?

Anonyymi kirjoitti...

- Coinistit tekevät vertauksia bitcoiniin, kun heidän pitäisi tehdä vertauksia wincapitaan.

Joku uskaltaa kirjoittaa että onecoinia pitäisi verrata wincapitaan? Minkä takia?
Jos kerta mersu, volvo, toyota, fiat, Renault, audi, saab, jne... ovat autoja, ei niillä ole mitään muuta tekemistä toistensa kanssa kuin että kaikilla voi siirtyä paikasta toiseen. Jos siis mersuun tulee vika, ei volvollakaan voi ajaa, koska siihenkin voi tulla vika. Ei toisen automerkin vika ole toisen automerkin syy.
Ei onecoin toiminta ole mitään tekemistä wincapitan kanssa. Ei siis voi verrata toimintaa toisiinsa. Ja WinCapita ei ollut edes laitonta puhumattakaan rikollista toimintaa! Kaikki rikosoikeudelliset päätökset mitä suomessa tehdään ko rikollisuudesta, ovat asiantuntijoitten (professorit)tutkimuksen mukaan laittomia. Koska wc ei toiminut suomessa, sitä ei voi täällä edes oikeudessa käsitellä saatikka sitten tuomita! Kyllä oikeusvaltiossa kuuluu tehdä niin kuin ne on laissa säädetty, EU direktiivit kuuluu myös suomelle. Niitä ei haluta noudattaa, ja sen takia lopputulos on kaikkien tiedossa. Kaikissa muissa yli 40 maassa wc jäsenet saivat pitää omaisuutensa ja tulonsa. Suomi ainoa joka on tehnyt laajamittaisen virkamiesrikoksen. Asia on tutkittu jo 2006 ennen wc toiminnan loppumista, että se on laillista, ja tämä on kerrottu hovioikeudessa valaehtoisena todistuksena. Totuus ei pala tulessa tässäkään asiassa!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Koska wc ei toiminut suomessa, sitä ei voi täällä edes oikeudessa käsitellä saatikka sitten tuomita!

Öh, miten niin Wincapita ei toiminut Suomessa?

Vaikka yritys toimisi ulkomailla (kuten nyt Onecoinin tapauksessa), mahdollisia rikoksia voidaan hyvin tutkia Suomessa. Tuomioitakin voidaan antaa, jos mukana olleissa henkilöissä on Suomen kansalaisia tai Suomen maaperällä oleskelevia.

Mitä Financial IT -lehteen tulee, kuka ottaa vakavasti muutaman kerran vuodessa ilmestyvän julkaisun, jonka katuosoite on brittiläisessä omakotitalossa ja levikki muutamia tuhansia? Olkoon kannessa sitten vaikka Bill Gates tai Steve Jobs.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Petteri.

Muutama kysymys joihin haluaisin näkemyksesi, jotta voisin lieventää omaa tuskaani.

1) Eli Financial IT on huijarijulkaisu ja sen lehden sisältö on kaikki valhetta?

2) Ymmärsin, että Ruja tutki Bitcoinia 5.si vuotta ja kirjoitti kolme kirjaa Kryptovaluutasta ennen kuin
käynnisti OneCoin liiketoiminnan? Onko totta?

3) Ymmärsin, että Ruja on valittu Bulgarian vuoden yrittäjänaiseksi vuosina 2012 & 2014. Viimeisin valinta oli
OneCoinista. Mikä on näkemyksesi tästä?

4) Ymmärsin, että OneCoin avaa kauppapaikkoja nyt ensi kuussa, missä voi ostaa OneCoin kolikoilla, eikö ole mahdollista?
Jos on niin miten ponzi-huijaus kolikoilla voi ostella verkkokaupasta tavaraa?

5) Onko minkään sortin mahdollisuutta, että OneCoin ei olekkaan huijaus vaan maailman nopeiten kasvanut Start-Upp yritys
joka tulee olemaan yksi suurimmista Kryptovaluutoista?

6) Jos vastaus kohtaan 5.si on: Ei ole mahdollista ja näin käykin. Miten reagoit julkisesti väitteisiisi?

Kiitos jo etukäteen näkemyksistäsi.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Vastailen kärsivällisesti asiallisiin kysymyksiin, sillä en halua kenenkään joutuvan huijatuksi. Minulla ei ole mitään Onecoinia vastaan, pikemminkin päinvastoin: toivoisin, että olisi helppo tapa rikastua ("ansaita rahaa nukkuessa"), jolloin käyttäisin sitä itsekin. Valitettavasti Onecoin ei ole se tapa.

1) En tunne Financial IT:tä, mutta lehden mitätön levikki ja toimituksen osoite (yksityiskoti) kertovat, ettei kyse ole vakavasti otettavasta lehdestä. HUOM: Ruja-kansikuvatyttö numero on sisällöltään lähes sama kuin edellinen oikea numero. Katso kannen alareunaa: kuudesta jutusta neljä on täysin samoja. Mitä ilmeisimmin kyse on ostetusta erikoispainoksesta, johon tilaaja voi vaikuttaa. Tämä on kaikkien journalismin periaatteiden vastaista ja kertoo paljon ko. lehdestä. Se kertoo paljon myös Onecoinista, joka hakee uskottavuutta juuri tällaisilla tempauksilla. Viime syksynä Ignatova osti maksullisen sponsoripuheenvuoron Economistin seminaarista ja sitä mainostettiin merkkinä hänen asiantuntemuksestaan.

2) Ei varmasti ole totta. Puheissaan Ruja on osoittanut, ettei tunne Bitcoinin tekniikkaa lainkaan. Tee kirjahaku Amazonista: montako Rujan kirjaa löydät? (Vastaus: yksi kirjoitelma vuodelta 2005, ja sekin liittyy EU-sopimuksen juridiseen soveltamiseen).

3) En tiedä, millä perusteilla Bulgarian yrittäjänainen valitaan. Olen kysynyt asiaa sähköpostilla nimityksen myöntäjältä, mutta en ole saanut vastausta.

4) Jos kauppapaikat oikeasti avautuvat ja jos niillä voi ostaa suoraan Onecoin-tilillä olevilla varoilla, se on vahva osoitus valuutan toimivuudesta. Epäilen, että tähän tuodaan jokin MasterCardin kaltainen viritys: kortille voi siirtää vain euroja, jotka on saatu Onecoinien myynnistä (myynnistä kenelle, kuka niitä ostaa??). Kortilla ei voi maksaa suoraan OC-tililtä, joten kyseessä on pelkkä hämäys.

5) Aina voi toivoa, mutta Onecoinin antamien tietojen perusteella en pidä toimivuutta edes teoriassa mahdollisena. Sen sijaan tässä on kaikki pyramidihuijauksen tunnusmerkit.

6) Myönnän erehtyneeni ja esitän julkisen anteeksipyynnön. Samalla jään harmittelemaan loppuiäkseni, etten ansainnut omaisuuksia näin helpolla tavalla.

Jos taas pyramidi romahtaa, en sääli rahansa menettäneitä - heitä oli varoitettu ja oikea tieto oli saatavilla, mutta he halusivat tulla huijatuiksi ja saivat mitä ansaitsivat.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Petteri. Arvostan asiantuntevaa vastaustasi. Jäämme innolla seuraamaan tilanteen kehittymistä.

Mukavaa kevättä

SB kirjoitti...

Tapahtuiko tällaista esittelymatkaa Bulgariaan koskaan? Jos ei, niin miksi ei?

Käsitykseni mukaan Petteri ei ole käynyt Bulgariassa tutustumassa palvelinsaliin. Vuorinen tosiaan mainitsi asiasta tuossa haastattelussa mutta perui sen heti seuraavassa lauseessa vedoten siihen, että palvelinsali ei ole mikään turistinähtävyys.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Palvelinsalia ei haluttu näyttää, ei liioin kuvia tai teknisiä tietoja siitä. Ylipäätänsä ei mitään konkreettista. Turha lähteä Sofiaan kuulemaan samoja mainospuheita kuin Suomessa saa ihan omalla kielellä (ja Wahlroosilta tarvittaessa myös englanniksi).

Anonyymi kirjoitti...

Kysy nyt ihmeessä edes joltain oikealta asiantuntijalta..eiköhän tuo Petterin asiantuntemus ole jo nähty.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tässä parempia asiantuntijoita, jotka oikein mainostavat omaa Onecoin-tietämystään:

Jari Tikkanen: jaritikkanen@hotmail.com (http://www.tulevaisuudenmaksuvaluutta.com/)
Pentti Hassinen: www.facebook.com/penttihassinen
Seppo Metsälä (SaunaSeppo): info@onecoinfinland.net, (http://www.onecoinfinland.net/)
Armi Jaakkola, armi.jaakkola@gmail.com (http://www.armibusines.com)

sekä tietenkin:

maajohtaja Tommi Vuorinen, tommi1611@gmail.com
Onecoinin Euroopan -suurlähettiläs Kari Wahlroos (Onecoin, R-Menu Oy, Oy Kari Wahlroos Ltd; aiemmin mm. WellstarGmbH, Nerwergy)

ja Onecoin-videoilla esiintyvät Kaj Naparstok (https://www.facebook.com/kaj.naparstok) ja Juha Parhiala.

Näillä asiantuntijoilla pääsee hyvin alkuun.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.yumpu.com/en/document/view/55007056/revolutionizing-the-financial-markets/1

Tämä koko julkaisu on Petterin mielestä maksettua mainosta ja kaiken lisäksi varmaan huijausta..Rippleä myöten.
Onneksi totuus on jotain ihan muuta. Täytyy sanoa että kyllä on ihme vääntäjä ja kääntäjä tämä tietokirjailija olipa aihe mikä tahansa.

Mutta klikkailkaa mahdollisimman paljon näitä sivuja niin Petterikin saa palkkansa kasvamaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Bitcoinin tekniikka mahdollistaa maksimissaan vuodessa yhtä monta transactionia kuin mastercardilla voi tehdä yhdessä päivässä, aika tehokas tekniikka. Eiköhän tämä ole yksi niistä Jeremias Kangaksen tarkoittamista asioista, kun hän pamautti suorassa radiolähetyksessä joitakin aikoja sitten että Bitcoin on ihan paska.

Anonyymi kirjoitti...

mielummin klikkailen tätä Petterin sivustoa koska kaveri puhuu niinku asia on ja hänen palkka jos tästä klikkailuista nousee niin se on ainakin laillista toisin kun tuo nolla arvoisten kolikkojen kauppaaminen! toivotaan että koijarit saavat tuomionsa vielä joku päivä kun tämä leikki vihelletään poikki.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jokainen voi laskea, montako mainospaikkaa tässä blogissa on. Helppo nähdä, ettei näiden sivujen tarkoitus ole ainakaan mainostulojen kerääminen.

SB kirjoitti...

Anonyymi Anonyymi sanoi...
http://www.yumpu.com/en/document/view/55007056/revolutionizing-the-financial-markets/1
Tämä koko julkaisu on Petterin mielestä maksettua mainosta


Näetkö artikkelissa kirjoittajan nimeä jossain kohdassa?

Lainaus sivulta http://financialit.net/content/advertising

We are therefore offering a number of marketing packages to include the following items in each edition:
...
• a two page article which can either be treated as an expert opinion or a corporate statement (dependent on the content), but in both cases would carry your logo
...

Ainakin sivulla 31 on ilmeisesti ihan toimituksellista sisältöä, koska jutun kirjoittajakin on mainittu.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Asian voi kääntää myös näin päin: jos joku bulgarialainen bisnesnero kehittäisi oikean kryptovaluutan, joka nousisi vuodessa tyhjästä kilpailemaan Bitcoinin kanssa, niin media kyllä heräisi ja Rujasta olisi oikeita juttuja esim. Business Weekissä, Financial Timesissa ja muissa talousalan julkaisuissa tällaisten ostettujen mainosten ja feikkikansien sijaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tänään asiasta kuulin tuttavaltani ensimmäisen kerran "onecoin" ja olen käyttänyt viimeiset 3 tuntia tiedon hakemiseen netistä. Kiitos sinulle Petteri näkemyksistäsi. Ne myötävaikuttavat voimakkaasti siihen mitä itse päätän asiasta huomenna, vaikka 130€ "sijoitus" ja toivo helposta rahasta houkuttelevatkin monestakin syystä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Varsinainen kysymykseni kuitenkin koski aihetta, mutta vierestä.
kryptovaluutta.org näyttää olevan ainut "puolueeton" puolesta puhuja, niin kukahan sitä ylläpitää? tai miksi siellä puhutaan epäsuorasti tämän mahtavan mahdoolisuuden puolesta? vai onko kenties sivusto perustettu juurikin sitä varten?

Tällaista näin yöntunteina.

petrip kirjoitti...

Kuin hölmö k*sen pitää olla ettei siihen löydy uhria? Tämä on jo hölmömpi kuin WinCapita joka sekin ihmetytti, että kuin kukaan voi tuohon langeta

Anonyymi kirjoitti...

Bulgariasssa syntynyt, Saksassa kasvanut businesnero, lakitieteen tohtori Oxfordista ja Konstansista, merkittävän uran finassialalla jo aikaisemmin tehnyt nainen joka tullaan näkemään lukuisissa talousalan julkaisuissa OneCoinin johdosta. Mitähän sinä sen jälkeen täällä vielä keksit satuilla koska nekään näytöt ei sinulle riitä. Sinun uskottavuus huononee tietokirjailijana päivä päivältä. Petterin vuoden takaisten kirjoitusten takia moni on kironnut miksi uskoi tätä tietokirjailijaa. Surullista ettei ihmiset osaa itse tehdä päätöksiä vaan ennemmin uskovat näitä netin asiantuntijoita täällä ja keskustelupalstoilla. Eikö tuo ole jokaisen oma asia minne rahansa pistää.
Mielenkiinnolla odotan Petterin asiantuntijakommentteja kun haastattelut eri julkaisuissa tulevaisuudessa laajenee koska näin tulee käymään, se tiedetään jo nyt.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mielenkiinnolla odotan Petterin asiantuntijakommentteja kun haastattelut eri julkaisuissa tulevaisuudessa laajenee koska näin tulee käymään, se tiedetään jo nyt.

Kuten yllä jo kommentoin, mikäli Rujan bisnes olisi aito ja hän olisi todella polkaissut vuodessa pystyyn Bitcoinin tärkeimmän kilpailijan, hän komeilisi jo nyt talouslehtien kannessa.

Jostain syystä mikään oikea media ei kuitenkaan usko hänen juttujaan. Niitä uskovat vain verkoston jäsenet, jotka hyötyvät värvätessään mukaan uusia jäseniä.

SB kirjoitti...

Anonyymi kirjoitti...
Varsinainen kysymykseni kuitenkin koski aihetta, mutta vierestä. kryptovaluutta.org näyttää olevan ainut "puolueeton" puolesta puhuja, niin kukahan sitä ylläpitää? tai miksi siellä puhutaan epäsuorasti tämän mahtavan mahdoolisuuden puolesta? vai onko kenties sivusto perustettu juurikin sitä varten?


Asiasta tarkemmin täällä otsikolla Puppua Onecoinista.

Anonyymi kirjoitti...


Kovin rajoittuneita nämä keskustelut ovat, eli nörttimäisyys ja insinöörimäisyys paistaa käsittelystä läpi. Onko muuten milään suomifoorumilla katsottu asiaa liiketoiminnan ja finnassitalouden näkökulmasta?

Tekniikka kun ei mielestäni ole mikään ongelma jos pääoma on halussa. Se on harmillista, että aktiiviset puolesta puhujat puhuvat ymmärtämättömyydessään täyttä potaskaa mm. supertietokoneista jne... Tämä muka tietäjien ja osaajien täysin lepikossa olevat puheet ovat saaneet puhujat näyttämään joko valehtelijoilta ja/tai tyhmiltä.

Vaikka kaikki tarvittava tekniika olisi tehtävissä, niin en toki tiedä onko taustalla kunnon järjestelmäkehitystä vai ei. Olen siis ainoastaan todennut sen, että kaiki tarvittavat järjestelmät on tehtävissä. Pakko painottaa kun täällä on näitä mielensäpahottajia ja kaiken tahallaan väärin ymmärtäviä enemmän kun tarpeeksi.

Vaikka yhdellä henkilöllä voi Onecoinissa ola useampi paikka, niin uskoisin että mukana on jo satoja tuhansia henkilöitä. Sillä ei ole paljoakaan merkitystä, että miten heidän kolikoitaan jne.. nyt hallitaan. Kyseessä on kuitenkin jo iso joukko ihmisiä joilla on polttava halu saada tämä uusi valuutta/vaihdannan väline itselleen ja käyttöön. Tällä joukolla/verkostolla kryptopositiivisia ihmisiä eri puolella maailmaa on jo itsessään taloudellista arvoa kunhan heille vaan saadaan se mitä he odottava :-)

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tekniikka kun ei mielestäni ole mikään ongelma jos pääoma on halussa

Periaatteessa olet ihan oikeassa. Tekniikka ei juuri koskaan ole pullonkaula. Jos vain kysyntää on ja bisnestä syntyy, tekniset ongelmat saadaan aina ratkaistua.

Digitaalinen raha on kuitenkin erikoistapaus. Satoshi Nakamoto oli ensimmäinen, joka keksi miten voidaan toteuttaa luottamusta vaativat rahansiirrot tuntemattomien osapuolten välisessä verkossa. Vaihtoehtoista tekniikkaa kukaan ei ole vielä kehittänyt, eikä edes Ruja väitä keksineensä Bitcoinin kilpailijaa - päinvastoin, hän vetoaa aina siihen, että Onecoin käyttää samanlaista lohkoketjua ja parannettua algoritmia. Elleivät nämä asiat ole kunnossa, raha ei voi toimia, vaikka sen käyttäjiä olisi miljoona.

Ihan toinen asia sitten on liiketoimintakonsepti: miten uskottava on yksityinen raha, joka on yhden yrityksen hallinnassa. Mikä on sen luotettavuus markkinoilla? Mikä on sen kilpailuetu Bitcoiniin verrattuna? Miten yhden palvelimen varassa toimivasta rahasta voidaan saada luotettava ja uskottava? Miksi Onecoinin historia on täynnä kyseenalaisia käänteitä ja petettyjä lupauksia? Jne.

Anonyymi kirjoitti...


Näitä epäilyväitteitä on ollut jo riittävästi esillä, enkä tällä kommentilla yritä himmentää niiden merkitystä. Haluan vaan ainastaan tuoda esille sen, että missä on ne kommentit joissa spekuloidaan ja pohditaan mitä tällainen valuutta/vaihdannan väline voisi onnistuessaan olla.

Sitten kun pohditaan, että mitä se menestyminen edellyttäisi, niin siinä tuleekin vastaan täysin metsikössä olevien kommenttien ohella myös mielipide- ja näkemyseroja.

Edelleenkään en tiedä onko Onecoin:in taustalla älyllistä toimintaa, vaan keskityn enemmänkin miettimään että mitä minun mielestä pitäisi olla jotta ekosysteemillä olisi toiminnan ja menestymisen edellytykset.

Anonyymi kirjoitti...

Kyseessä on kuitenkin jo iso joukko ihmisiä joilla on polttava halu saada tämä uusi valuutta/vaihdannan väline itselleen ja käyttöön.

Onecoinisteilla ei ole polttavaa halua käyttää mitään kryptovaluuttaa, vaan saada mahdollisimman paljon euroja. Kuvitellaanpa, että Ruja oikeasti julkaisee kryptovaluutan, mikä on helposti tehtävissä kopioimalla Bitcoinin koodi. Kukaan ei kuitenkaan halua enää ostaa, ja kaikki haluavat myydä, joten hinta romahtaa 99,9% Rujan ilmoittamasta valheellisesta arvosta. Onecoinisteilla on nyt käytössä kryptovaluutta, joten ovatko he tyytyväisiä? Tuhannen euron sijoituksen tehneellä on vain yhden euron arvosta onecoineja. Ruja voisi suorittaa tukiostoja "koulutusmateriaalin" myynnistä saamillaan euroilla, mutta miksi hän näin tekisi, kun samoilla rahoilla voi ostaa lisää taloja tai muuta hauskaa.

Anonyymi kirjoitti...


Kuinka paljon OneCoin:ssa mukana olevia tunnet ja millä tavalla olet tullut ääripäätelmään, ettei Onecoinisteilla ole halua edetä asiassaan ja päästä myös käyttämään kolikoitaan?

Itse olen monia Onecoinisteja tuntevana täysin eri mieltä, eli leijonan osa mukana olevista on mukana saadakseen jotain hyvää pitkässä juoksussa. Tässäkin asiassa saa olla eri mieltä, eli itse pohjaan mielipiteeni sekä omiin ajatuksiini ja merkittävässä asemassa mukana olevien näkemykseen sen perusteella miten Onecoin on maailmalla otettu vastaan.

Aika sitten näyttää kumpi on oikeassa. Lisättäköön tähänkin se, että nyt ole kertonut vain oman mielipiteeni siitä, että mukana olevat haluavat Onecoin:in käyttöön ja toimintaan eikä pelkästään heti myytäväksi kurssin romahtamisen riskistä huolimatta.

Anonyymi kirjoitti...

Lisättäköön tähänkin se, että nyt ole kertonut vain oman mielipiteeni siitä, että mukana olevat haluavat Onecoin:in käyttöön ja toimintaan eikä pelkästään heti myytäväksi kurssin romahtamisen riskistä huolimatta.

Jos haluavat, miksi Ruja ei sitten julkaise Onecoinia? Tiesitkö, että kryptovaluutan voi ottaa heti käyttöön, vaikka siitä on louhittu 0 prosenttia? Siinä se koko idea on. Ei tarvitse lupaa keneltäkään.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi OneCoinista on tullut nyt tämmöinen hitti ympäri maailmaa?

Onhan muitakin ns. oikeita kryptovaluuttoja tuhansia olemassa mutta ne eivät ole saaneet tuulta purjeisiin, miksi?

Anonyymi kirjoitti...

Miksi OneCoinista on tullut nyt tämmöinen hitti ympäri maailmaa?

Olet näköjään uponnut syvälle Onecoin-propagandan syövereihin. Kuten Petteri on todennut, riippumattomat julkaisut eivät kirjoita Onecoinista, eikä sitä edes voi käyttää maksamiseen.

Onhan muitakin ns. oikeita kryptovaluuttoja tuhansia olemassa mutta ne eivät ole saaneet tuulta purjeisiin, miksi?

Nehän nimenomaan ovat saaneet tuulta purjeisiin, siksihän Ruja on rakentanut huijauksensa tämän ilmiön ympärille. Jos joku muu ilmiö olisi samanlainen hitti, niin Ruja tekisi siihen perustuvan huijauksen.

Anonyymi kirjoitti...

Sitkeyttä ja voimia Petterille jatkaa paljastuksia ja valistustyötä kyberrikollisuuden entistä röyhkeämmiksi käyvillä kentillä. Onecoin-huijaus on tyypillisin pyramidipeli, mitä voi olla. Totta on, että se tuottaa uskomattomia voittoja - pelin pyörittäjille. Huijauksen hienoutena on, etteivät sen uhrit edes ymmärrä joutuneensa huijatuiksi. Näinhän kävi Wincapitassakin. Pelin pyörittäjät kykenevät luomaan uskonnolliseen hurmostilaan verrattavissa olevan euforisen tilan. "Me" - "members" - vastaan muu maailma, epäilijät, poliisit, tietokirjailijat ym kateelliset ja pahantahtoiset kanssaihmiset. Hienous on myös siinä, että viranomaiset ovat puutteellisen lainsäädännön johdosta voimattomia puuttumaan rikokseen sen tapahtuessa. Parhaassa (tai pahimmassa) tapauksessa peli voi pyöriä vuosikausia, ennen kuin kupla puhkeaa. Yleensä siinä vaiheessa, kun uhrit enenevässä määrin ryhtyvät kyselemään huimien lupausten perään. Internet on suuri mahdollistaja, niin hyvässä, kuin pahassakin. Yrittäjiä piinaavat hämäräperäiset luetteloyritykset, jotka vain "haluavat tarkistaa yrityksen tietojen oikeellisuuden" -ja suolainen lasku perään...

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tommi Vuorisen uusi OneCoin-luento Turussa: https://www.youtube.com/watch?v=Uk1g2KwECJo.

Kiinnostavia lauseita esityksestä poimittuna (omia kommentteja suluissa):
- ensimmäinen kauppapaikka aukeaa jo huomenna 2.3.2016
- OneCoin on maailman suurin start-up, kasvoi yli miljardiin ensimmäisenä vuonna (miksei mikään media huomaa sitä?)
- Ilkka-lehteen tulossa Vuorisen haastattelu Seinäjoen-luennon jälkeen (onko linkkiä?)
- suora lainaus: "Onecoin-yhtiön tuote ei ole kolikko, vaan koulutus: te ostatte koulutusta, aivan kuten menette kauppaan ja ostatte koulukirjoja. Samalla saatte maksuttomat optiot."
- Aasiassa tarvitaan lisenssi koulutuksen myyntiin, Euroopassa ei
- Bitcoin on nörttien luoma verkosto (no ei todellakaan ole!)
- voi olla, että pörssi avataan ulkopuolisille jo tänä vuonna
- saksalainen juristi tutkinut lähdekoodin ja varmistanut, että kyse on kryptovaluutasta (juristi ei varmasti tarkista lähdekoodia)
- tienaan 35 000 euroa viikossa (maksimituotto pelkällä koulutusmyynnillä), voitte tehdä helposti 70 000 euroa viikossa kun mukana CoinVegas (oho!)
- ei saa luvata tuottoja, ei saa väittää että kyse on sijoituksesta -- myymme vain koulutusta
- meidän valuuttaa ei voi käyttää laittomiin tarkoituksiin, kuten Bitcoinia voi
- arvon määräytyminen on meillä keinotekoista kunnes valuutta vapautetaan (totta)
- alempi yksikköhinta helpottaa arvon nousua: on todennäköisempää, että Onecoinin arvo tuplaantuu 10 euroon kuin että Bitcoinin arvo tuplaantuu runsaaseen 800 euroon (oho, mitä logiikkaa)
- Morrison vetäytyi auditoinnista, koska se sai niin paljon pyramidiepäilyjä; nyt auditointia hoitaa pieni S-systems jonka työntekijät ovat entisiä Morrisonin työntekijöitä
- aluksi tarvittiin 4 tokenia per kolikko, nyt tarvitaan 53 tokenia - laskenta vaikeutuu koko ajan, rahan luonti tulee kalliimmaksi ja sähköä kuluu koko ajan enemmän
- tavoite: kolmen vuoden päästä Onecoinin arvo on 50-100 euroa
- meille tulee oma Facebookin-kaltainen palvelu ja senttihuutokauppa
- verottaja syynää Euroopassa Bitcoin-rahaliikennettä viiden vuoden ajalta ja verottaa tarvittaessa jälkikäteen
- en ole vähään aikaan soittanut Järviselle, mutta soittelen säännöllisesti suomalaisille toimittajille, jotka ovat joskus kirjoittaneet Onecoinista - olen mukava kaveri ja kerron mitä on tapahtunut
- Järvinen on maailman ainoa henkilö jolla on tekniset yksityiskohdat todeta että tämä on huijaus, hän ei ole näyttänyt missään teknisiä yksityiskohtia
- en viitsi kiusata pientä henkilöä, sehän on tosi pikkuinen; oli koulutuksessani keväällä 2015 mutta ei oppinut mitään - jos on lusikalla annettu ei voi kauhalla ottaa

- Petteri Järvinen on satukirjailija, joka levittää virheellistä tietoa (katsotaan, mikä tässä lopulta on satua)

SB kirjoitti...

Aikamoinen sanaseppo tuo Vuorinen. Hänen mukaan coinin arvo lisääntyy erilaisten kauppapaikkojen määrän lisääntymisen myötä. Voiko siis sanoa, että euron arvo kasvaa silloin kun paikkakunnalle avataan uusi ruokakauppa tai muu liike?

Päivämääriä ei näytä enää olevan. Totesi, että 1,5 vuodessa on tapahtunut niin paljon ettei mitään päivämääriä kannata lyödä lukkoon.

Anonyymi kirjoitti...

Vuorinen kertoo Onecoinin arvon olevan 50-100 euroa kolmen vuoden päästä, mutta miksei nykyiselläkään "hinnalla" Onecoinia voi vaihtaa euroiksi. Vuorinen voisi ottaa kantaa faktoihin, eikä selitellä turhia.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Vuorinen sanoi sen itse: "Arvon määräytyminen on meillä keinotekoista kunnes valuutta vapautetaan".

Kiinnostavaa on se, että jatkossakin Onecoin voi peruuttaa rahansiirtoja ja käytännössä siirrellä kolikkoja asiakkaiden lompakoista toisiin. Tämän pitäisi muka lisätä turvallisuutta, mutta asiahan on täysin päinvastoin.

Anonyymi kirjoitti...


Rahaan liittyvää materiaalia... suosittelen katsomaan ainakin niiden joille rahan synty ei ole ennestään tuttua...

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=zvuvk6mZ5H8

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostavaa on se, että jatkossakin Onecoin voi peruuttaa rahansiirtoja ja käytännössä siirrellä kolikkoja asiakkaiden lompakoista toisiin.

Käytännössä Onecoin toimii asiakkailleen pankkina, joka väittää maksavansa talletetuille rahoille maailman parasta korkoa. Hieman kyllä ihmettelen jos Onecoinin kanssa tekemisissä olleet lakitoimistot, auditoijat ja poliisit eivät ole tajunneet mistä tässä on kyse. Kryptovaluuttaan tämä ei liity mitenkään.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinin pörssillä kuulemma kahden viikon huoltotauko! Serveri matkalla Panamaan, mahtaneeko joutua Bermudan kolmioon WinCapitan serverin tavoin?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kuinka sattuukin: kahden viikon huoltotauko koskee vain Onecoin-myyntejä.

Rahojen (muka) louhinta ja uusien jäsenten hyväksyntä jatkuvat normaalisti.

Oliko tässä kuviossa vielä epäselvää jollekin?

Anonyymi kirjoitti...

Vuoriselle kysymys: Eikö miljardin liikevaihdolla saa parempaa tekniikkaa jos pitää huollon ajaksi laittaa järjestelmä kiinni? milläs nyt louhitaan? :D :D :D voi hyvää päivää

Anonyymi kirjoitti...

Onecoin tuntuu olevan suosittu Thaimaan Pattajalla, siellä onkovasti kuhinaa "sijoituksen" ympärillä, mukaan lähtevät saman tyyppiset ihmiset kun aikoinasn Wincapitaan.
Mukana näyttää olevan klani-pää, joka hävisi rahansa Wincapitassa ja oli sitten kukkaron herra ohjelmassa selvittelemässä velkojaan. Taitas olla mukana myös riverin jamppa, joka menetti kavereita wincapitassa, mutta itse sai hyvät rahat.

Jim Marven kirjoitti...

what does internet marketing mean ?
cryptomoney

Unknown kirjoitti...

Uskomatonta, mutta totta Jumala on aina suuri. Kun useita julkaisuja hakemuskopio pankin, sain laina läpi hyvin ystävällinen nainen. Lisätietoja antavat hänelle sähköpostitse osoitteessa: marilinetricha@mail.ru se tarjoaa lainoja € 3000 € 3.000.000 kenellekään pystyä palauttamaan sille korkoineen alhaisella nopeudella 2 % eivät epäile, että viesti. Tämä on täydellinen todellisuutta. Levitä sanaa ystävien ja perheen jotka ovat avun tarpeessa.
takaisinmaksu alkaa viiden kuukauden kuluttua vastaanottamisesta luotto
Jumala siunatkoon teitä.

Smith kirjoitti...

Your experience is great and learning for other people.
mlm network

Pteri kirjoitti...

Joita se voi koskettaa.

Tavoitteenamme on löytää voittavan ratkaisu kaikki taloudelliset
ongelmia. Annamme lainoja ihmisille, joilla on huono luotto tai tarvitsevat rahaa maksaa laskuja, investoida liiketoiminnan. Haluamme käyttää tätä keskipitkän ilmoittaa teille, että me annamme luotettava lainatuet, meillä on ilo tarjota sinulle lainaa nopeudella 2% kaikille asiakkaille. Kiinnostuneiden henkilöiden tulisi ottaa yhteyttä lisätietoja sähköpostitse: wemacompany@gmail.com

Oletko koskaan ajatellut saada stressittömän lainaa muodostavat hyvämaineinen lainanantajalle? Oletko etsinyt lainan evätään lainan paikallisen pankin? Onnittelut olet oikea paikka saada tämä laina tarjous laina, Wema Laina instituutti on ratkaisu taloudellisia ongelmia. Voimme auttaa saat laadukkaita lainaa nopealla siirto, lainahakemuksen sovelletaan kaikkiin sekä yksityisille ja yrityksille. Kiinnostuneita henkilöitä yhteyttä lisätietoja sähköpostitse: wemacompany@gmail.com

Jaakko kirjoitti...

Onecoinistien haaveet kaatuu.

Unknown kirjoitti...

Mites näillä ykskolikkokerholaisilla nykyään menee..ei oikeen löydy netistä dataa..voisko joku valasta asiaa..itseäni yritettiin kans pari kertaa mukaan..ystävällisesti muinoin kieltäydyin.

Jaakko kirjoitti...

Pää kylmänä, lottokansa! Eipä näköjään tätä itselleni viihteellistä keskustelua juuri jatketa. Missä niitä onecoin miljonäärejä on? En tunne yhtäkään.

Anonyymi kirjoitti...

Minua ja 1-vuotiasta lastani pyydettiin myös mukaan tähän pari vuotta sitten. Silloin ei vielä puhuttu koulutuspaketeista mitään....mielenkiintoista!Tokeneista ja louhumisesta puhuttiin joo...Se, joka pyysi mukaan, oli ystäväni.

Täytyy sanoa, että homma kuulosti niin huijaukselta kuin vain voi olla...jäejytyin ja loukkaannuin todella pahasti, että minua ja lastani pyydettiin tuohon mukaan. Siitä lähtien olen mielenkiinnolla seurannut, mitä uusia kirjoituksia aiheesta julkaistaan. Vastikään näin kuvan, missä ystäväni poseeraa Rujan vieressä. ��

Anonyymi kirjoitti...

Onko kellään antaa linkkiä streamiin, missä Kaj Naparstok pitää tunkeille myyntipuhetta?

Anonyymi kirjoitti...

Viikon ollut ensimäinen kauppapaikka auki. Dealshaker.com

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Viikon ollut ensimäinen kauppapaikka auki. Dealshaker.com


Viikon! Eikä koko kauppa-alustaakaan ole vielä virallisesti otettu käyttöön.
Jäämme innolla odottamaan mitä tuo kauppapaikka oikein myy.

Blogger kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
3% lånetilbud gælder nu kirjoitti...

Oletko liikemies tai nainen? Oletko missä tahansa taloudellisessa hälytyksessä tai tarvitsetko varoja aloittaaksesi oman yrityksenne? Tarvitsetko lainaa velan maksamiseen tai talon tai auton ostamiseen? 3%: n lainaehdotus on voimassa, jos tarvitset lainan, jotta voimme edetä eteenpäin: luthor2.corploanfirm@gmail.com

3%: n lainaehdotus on nyt voimassa

Robert McCain kirjoitti...

Ako vam je potrebna profesionalna pomoć za oporavak ukradene kriptovalute ili ako je poslana na pogrešnu adresu novčanika, daljinski hakirajte telefon supružnika, za pomoć kontaktirajte easybinarysolutions@gmail.com.