maanantai 25. tammikuuta 2016

Valvova silmä taivaalla (JLENS)

Muutama viikko sitten ajoin Arizonassa ja vastaan tuli Yuma Proving Ground -- yksi maailman suurimmista sotilaskoealueista. Yhdysvaltojen armeija testaa siellä tykkejä, miinoja, ohjuksia, pommeja sekä erilaisia suojautumiskeinoja mm. tienvarsipommeja vastaan. Googlen satelliittikuvassa alueen rakennukset näkyvät hyvin, samoin niiden lähellä oleva Laguna Army Airfield -lentokenttä.

Yuma Proving Ground.
Ajaessani koealuetta halkovaa 95-tietä pohjoiseen huomasin taivaalla jotain erikoista: valkoinen esine, joka oli kuin liimattu kiinni taivaankanteen:

Mikäs siellä taivaalla on?
Olemme nähneet erilaisia mainospalloja, jotka pyörivät ja heiluvat narunsa varassa tuulessa, mutta tämä oli jotain muuta. Täydellinen liikkumattomuus teki siitä aavemaisen ja synnytti painostavan vaikutelman. Joku todellakin katseli taivaalta ja seurasi kaikkea maassa tapahtuvaa liikennettä.

Lähikuva 200-millisellä putkella kertoi, millaisesta laitteesta oli kyse (kuvauspaikka Google Mapsin kartalla tässä linkissä):

Taivaan valvova silmä.
Laite on JLENS (Joint Land Attack Cruise Missile Defense Elevated Netted Sensor System), jota käytetään ilmasta suoritettavaan valvontaan. Kehittyneillä tutkillaan se tarkkailee autoja, laivoja ja ilmaliikennettä. Tietoliikenne kulkee liikuteltavalle maa-asemalle valokuitukaapelia pitkin. Tekniikka on upouutta -- valvontapalloja on rakennettu vasta neljä kappaletta ja yksikköhinta on 175 miljoonaa dollaria.

Kiinnostava yksityiskohta on laitteen täydellinen valkoisuus. Ei numeroita, ei merkintöjä, ei edes USA:n lippua. Laite on täysin anonyymi eikä paljasta mitään valvojasta, mutta valkoisen värinsä ansiosta se erottuu hyvin sinistä taivasta vasten. Nämäkin luultavasti tarkoin harkittuja valintoja.

JLENS sai kiusallista julkisuutta lokakuussa 2015, kun alus karkasi Pennsylvaniassa. Se ajelehti yli 200 kilometriä ja veti perässään kahden kilometrin pituista kaapelia, joka aiheutti maassa sähkökatkoja ja muuta vahinkoa. Ars Technican uutinen kertoo tapahtuneesta. Sen kuvasta käy ilmi myös aluksen valtava koko: pituus on 70 metriä ja läpimitta 24 metriä.

Nyt tulee se kiinnostavin osa: mihin USA tarvitsee jälleen uutta tiedustelulaitetta, ja vieläpä oman maan rajojen sisällä? Ilmeisesti yhtenä tavoitteena on havaita ja torjua nelikoptereilla ja drone-lennokeilla tehtäviä hyökkäyksiä. Halvat harrastajakopterit pystyvät kantamaan muutaman kilon räjähdekuorman, ammattilaitteissa hyötykuorma voi olla yli kymmenen kiloa. Terroristien käsissä kauko-ohjattava lentopommi tekisi pahaa jälkeä. Remeksen Jäätyvä helvetti -kirjassa pienellä nelikopterilla tuhotaan Ylen Pasilan lähetystorni.

Tulevaisuudennäkymä on pelottava: jonain päivänä tällaisia valvontalaitteita saattaa päivystää suurkaupunkien yläpuolella eikä mikään pääse pakoon niiden silmiltä ja tutkilta. Tekniikan lisäksi laitteella on psykologinen, alistava vaikutus. Sen ymmärtää vasta jouduttuaan itse tarkkailun kohteeksi.

Lisäys 27.1.2018: JLENS valvoo myös Meksikon ja Yhdysvaltojen rajaa Texasissa:
JLENS Texasin taivaalla.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Petteri :)
En tiedä mitä ajattelet Luojasta, mutta haluan kertoa "ei mitään uutta taivaalla". Tarkoitan sanoa, että kaikki on ennustettu. Näyttää siltä, että olemme ns. lopunajassa. Laitan muutaman linkin tutkittavaksi ja arvioitavaksi. Arvioni lähitulevaisuudesta perustuu Raamattuun ja aikamme tapahtumiin.

RAPTURE (tempaus)
Biblia (1776) Sitte me, jotka elämme ja jälkeen jäämme, temmataan ynnä heidän kanssansa pilvihin, Herraa vastaan tuulihin, ja niin me aina Herran kanssa olemme.

https://www.google.fi/#q=rapture+of+the+church

TRIBULATION (vaivanaika)
Biblia (1776) Sillä niinä aikoina pitää oleman senkaltainen vaiva, jonka kaltaista ei ole ollut luomisen alusta, kuin Jumala luonut on, niin tähän asti, eikä tuleman pidä.

https://www.google.fi/#q=great+tribulation

PEACE (maailmanrauha)
Biblia (1776) Ja hän otti lohikärmeen kiinni, vanhan madon, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänen tuhanneksi vuodeksi,

https://www.google.fi/#q=god%27s%20kingdom%20on%20earth

jeejee kirjoitti...

Ankkuroitu ilmalaiva saattaa olla kätevä alusta joillekkin teknisille valvontalaitteille. Laite valvoo paljon matalammalla kuin sateliitit ja lentokoneet, mutta kuitenkin korkeammalta kuin mihin maanpinnalta yletetään. Karkealla kaavalla 2km korkeudesta voisi valvoa maanpintaa reilun 150km joka suuntaan.

Miehittämättömät dronet ovat lähimpiä kilpailijoita, mutta paikalleen ankkuroitu ilmalaiva on kertaluokkaa halvempi käyttää koska kantaa todella ison hyötykuorman, teknisesti yksinkertaisempi ja kerran noustuaan pysyy ilmassa "ikuisesti".

Paikalleen ankkuroidulle ilmalaivalle on todella helppo keksiä heikkouksiakin, mutta hauska ajatus että ikivanha tekniikka on taas löytämässä tietään high-end aseiden joukkoon.

Matti H kirjoitti...

Podcast toisesta saman suuntaisesta keksinnöstä: kameralentokone jonka avulla voidaan seurata ja selvittää monenlaista hyödyllistä... ...ja muutakin.

http://www.radiolab.org/story/eye-sky/

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos linkistä Matti :)

"After the war, Ross McNutt retired from the airforce, and brought this technology back home with him. Manoush Zomorodi and Alex Goldmark from the podcast “Note to Self” give us the low-down on Ross’s unique brand of persistent surveillance, from Juarez, Mexico to Dayton, Ohio. Then, once we realize what we can do, we wonder whether we should."

"They" can do and they do. We are in the end times. Kuten sanottua olemme lopunajassa. Sähköinen valvonta lisääntyy ja jalostuu. Miksi? Koska sitä tullaan käyttämään antikristillisen maailmanhallituksen (NWO) toimesta ihmisten orjuuttamiseen ja väestön vähentämiseen.

https://www.google.fi/#q=nwo+kills

http://thegeorgiaguidestones.com/Depopulation_Cover.htm

https://www.google.fi/#q=darpa+mind+control

Paavo Järvinen valaisee suomeksi:

https://www.youtube.com/watch?v=nWekgeylMZ4

Who are "they"? (Saatat hämmästyä.)

https://www.google.fi/#q=the%20jesuits%20run%20the%20world

Linkkejä

http://nokialainen.blogspot.fi/

http://www.evoluutio.com/?o=0&a=0&st=0

http://bwanajoe.blogspot.fi/

http://personal.inet.fi/koti/joel.kontinen/kaksi.html

https://luominen.fi/

http://ennustuksia.com/2013/06/12/ihmisen-kirjan-muokkaaminen/

Links

https://www.google.fi/#q=150%20hybrid%20humans

http://creation.com/

http://www.genesispark.com/

https://www.google.fi/#q=humans%20and%20dinosaurs%20living%20together

Miksemme tienneet? Koska langennut maailma on sokea. Se PIMITTÄÄ...

https://www.google.fi/#q=suppressed+knowledge

...ja TYHMENTÄÄ.

https://www.google.fi/#q=dumbing+population

Ym. Etsivä löytää :)

Petteri Järvinen kirjoitti...

sitä tullaan käyttämään antikristillisen maailmanhallituksen (NWO) toimesta

Kristillinen maailmanhallitus tästä vielä puuttuisikin...

Anonyymi kirjoitti...

Petteri. Ihmisillä on huumorintajua, mutta Luojaa ei päihitä kukaan :D

1Kun:
18:21 Ja Elia astui kaiken kansan eteen ja sanoi: "Kuinka kauan te onnutte molemmille puolille? Jos Herra on Jumala, seuratkaa häntä; mutta jos Baal on Jumala, seuratkaa häntä." Eikä kansa vastannut hänelle mitään.
18:22 Niin Elia sanoi kansalle: "Minä olen ainoa jäljelle jäänyt Herran profeetta, mutta Baalin profeettoja on neljäsataa viisikymmentä.
18:23 Antakaa meille kaksi mullikkaa, ja valitkoot he itselleen toisen mullikan, paloitelkoot sen ja pankoot kappaleet puiden päälle, mutta älkööt panko tulta; ja minä valmistan toisen mullikan ja asetan sen puiden päälle, mutta en pane tulta.
18:24 Sitten huutakaa te jumalanne nimeä, ja minä huudan Herran nimeä. Se jumala, joka vastaa tulella, on Jumala." Kaikki kansa vastasi ja sanoi: "Niin on hyvä."
18:25 Ja Elia sanoi Baalin profeetoille: "Valitkaa itsellenne toinen mullikka ja valmistakaa se ensin, sillä teitä on enemmän. Huutakaa sitten jumalanne nimeä, mutta älkää panko tulta."
18:26 Niin he ottivat sen mullikan, jonka hän antoi heille, ja valmistivat sen. Sitten he huusivat Baalin nimeä aamusta puolipäivään asti, sanoen: "Baal, vastaa meille!" Mutta ei ääntä, ei vastausta! Ja he hyppelivät alttarin ääressä, joka oli tehty.
18:27 Puolipäivän aikana Elia pilkkasi heitä ja sanoi: "Huutakaa kovemmin; hän on tosin jumala, mutta hänellä voi olla jotakin toimittamista, tahi hän on poistunut johonkin, tahi on matkalla; kenties hän nukkuu, mutta kyllä hän herää."
18:28 Niin he huusivat vielä kovemmin ja viileksivät itseään tapansa mukaan miekoilla ja keihäillä, niin että heistä vuoti verta.
18:29 Kun puolipäivä oli kulunut, joutuivat he hurmoksiin, aina siihen hetkeen asti, jolloin ruokauhri uhrataan. Mutta ei ääntä, ei vastausta, ei vaarinottoa!
18:30 Niin Elia sanoi kaikelle kansalle: "Astukaa minun luokseni." Ja kaikki kansa astui hänen luoksensa. Niin hän korjasi Herran alttarin, joka oli hajotettu.
18:31 Ja Elia otti kaksitoista kiveä, yhtä monta kuin oli Jaakobin poikien sukukuntia, hänen, jolle oli tullut tämä Herran sana: "Israel on oleva sinun nimesi."
18:32 Ja hän rakensi kivistä alttarin Herran nimeen ja teki alttarin ympärille ojan, johon olisi mahtunut kaksi sea-mittaa jyviä.
18:33 Sitten hän latoi puut, paloitteli mullikan ja pani kappaleet puiden päälle.
18:34 Ja hän sanoi: "Täyttäkää neljä ruukkua vedellä ja vuodattakaa se polttouhrin ja puiden päälle." Ja hän sanoi: "Tehkää se toinen kerta." Ja he tekivät niin toisen kerran. Vielä hän sanoi: "Tehkää se kolmas kerta." Ja he tekivät niin kolmannen kerran.
18:35 Niin vesi juoksi ympäri alttarin; ojankin hän täytti vedellä.
18:36 Ja kun oli tullut hetki, jolloin ruokauhri uhrataan, astui profeetta Elia esille ja sanoi: "Herra, Aabrahamin, Iisakin ja Israelin Jumala, tulkoon tänä päivänä tiettäväksi, että sinä olet Jumala Israelissa ja että minä olen sinun palvelijasi ja että minä olen sinun käskystäsi tehnyt kaiken tämän.
18:37 Vastaa minulle, Herra, vastaa minulle, että tämä kansa tulisi näkemään, että sinä, Herra, olet Jumala ja että sinä käännät heidän sydämensä takaisin."
18:38 Silloin Herran tuli iski alas ja kulutti polttouhrin, puut, kivet ja mullan sekä nuoli veden, joka oli ojassa.
18:39 Kun kaikki kansa näki tämän, lankesivat he kasvoillensa ja sanoivat: "Herra on Jumala! Herra on Jumala!"