sunnuntai 9. helmikuuta 2020

NewLife 0 vuotta

Ensimmäisen Onecoin-bloggaukseni vuosipäivinä olen kirjoittanut katsauksen tuoreisiin tapahtumiin.

Nyt tilanne on toinen, sillä kolikon takana oleva Onelife-verkosto on käytännössä kuollut ja korvattu uudella. Johto ja nimi ovat vaihtuneet, vain uhrit ovat pysyneet samoina. NewLife-verkosto jatkaa pahasti ryvettyneen Onecoinin perintöä ja yrittää puhaltaa henkeä jo hiipuneeseen huijaukseen. Verkoston uudet johtajat ovat vietnamilainen kapteeni Simon Le ja apukapteerni King Jayms, kotipaikka Trinidad ja Tobago.

Voisiko olla niin, että OneLife-toimintaa aletaan siirtää NewLife-nimelle, jotta vanhan nimen painolastista päästäisiin eroon?

NewLifen 3.2.2020 päivätty uutiskirje kääntää kaiken päälaelleen:
The incorrect information that was shared was to receive coins (cryptocurrency) that would increase in value, then cash out for Fiat currency when the exchange is launched (totally wrong information). Did you have that same experience?
Consequently, this communication, seeks to provide correct and sound information, news and updates. Ensuring that going forward, everyone who is part of this project would fully understand the goal and concept of the Company.
Let me first say we are sorry that the incorrect information was disseminated, but we intend to correct that and to ensure that henceforth the correct information about OneAcademy and our One Ecosystem is circulated and shared globally.
Tommi Vuorinen on siis jakanut virheellistä tietoa luvatessaan vuosien ajan kolikon muuttuvan pian vapaasti vaihdettavaksi ja siihen tehtyjen sijoitusten antavan hyvän tuoton. Ja miten kävikään ajatukselle tuoda pankkipalvelut pankittomille? Ei tuotu, heiltä vietiin rahat huijarien taskuihin.

Nyt oleellista onkin ekosysteemin kasvattaminen, kunnes saadaan 10 miljoonaa jäsentä ja miljoona kauppiasta. Siihen asti Onecoin toimii vain DealShaker-alustan sisäisenä leikkirahana, jolla voi ostaa tavaroita ja palveluita toisilta jäseniltä.

Tällaisella leikkirahalla ei ole mitään tekemistä kryptovaluutan kanssa. Viimeistään nyt verkoston jäljellä olevien jäsentenkin pitäisi ymmärtää tulleensa huijatuksi ja vaatia selityksiä Vuoriselta. Rahat takaisin tai rikosilmoitusta pöytään.

Moni onecoinisti on tyytymätön uusien kapteenien valitsemaan linjaan. He vaativat yhä pörssin avaamista, kuten luvattiin. Mahdollisuus käydä leikkirahalla kauppaa DealShakerissa ei paljon lämmitä. Mitä kauppias tekee saamillaan arvottomilla Onecoineilla? Eihän niitä voi viedä edes kirjanpitoon, kun niillä ei ole arvoa.

Pitkäaikaisia Onecoin-jäseniä ja johtajia (Arto Ylitalo, Markku Taipale) onkin vaihtanut Onecoinin hajoamisen toiseen haaraan. Veselina Valkova ja Habib Zahid ovat perustaneet Circle of Finance -nimisen kuvion (myös nimellä Invicta), jonka sisällöstä ei ole vielä tietoja. Verkoston voima ja luottamus omiin sponsoreihin on niin suurta, että moni jäsen on liittynyt kilpailevaan verkostoon, vaikka sen pitäisi tietää Onecoin-tilin jäädyttämistä ja rahojen menetystä. Ilmeisesti jäsenet eivät itsekään näe Onecoin-tileillään suurta arvoa, kun ovat valmiita riskeeraamaan kaiken. Ehto, jonka mukaan jäsen menettää jopa satojen tuhansien eurojen arvoisen position liittyessään kilpailevaan verkostoon on ilmiselvästi kohtuuton ja siten pätemätön, mutta sitä tuskin koskaan tullaan testaamaan oikeudessa, koska Onecoineilla ei ole arvoa.

Newlifen uusi johto ei näytä vakuuttavalta, jäsenlaskuri kasvaa nykyisellään vain 50-100 verran vuorokaudessa.

Yhdessä suhteessa Newlifen uusi johto jatkaa edeltäjiensä linjoilla: We are a Company that stands for transparency (huutonaurua!).

Lisäys 12.2.2020: Yahoo News siteeraa Coinrivetin uutista, jonka mukaan USA:n salainen palvelu alkaisi jahdata kryptovaluuttahuijareita -- ilmeisesti siis myös etsiä Ruja Ignatovaa. Ehkä vihdoin saamme tuloksia?

Lisäys 15.2.2020: Onecoinin arvoa ei ole nostettu yli vuoteen. Toisaalta Onecoinin teoreettisella arvolla ei ole merkitystä, koska valuuttaa voi käyttää vain sisäisesti ja silloin ostot ja myynnit kompensoivat toisiaan. Kiinnostava tilanne: valuutta, jonka arvolla ei ole merkitystä (koska vaihtokurssia ei pörssin puuttuessa ole eikä ilmeisesti myöskään tule).

242 kommenttia:

1 – 200 / 242   Uudempi›   Uusin»
Nimetön kirjoitti...

Osa OneCoin-poppoosta elelee ihan omissa maailmoissaan -- ainakin jos katsoo OneCoin-aiheisia Youtube-videoita. Tässä joitain hakusanan "OneCoin" videoiden otsakkeita viimeisen viikon ajalta:

- OneCoin Exchange Date Confirmation Letter From the Company

- OneCoin Will be Provided on Real Crypto Exchanges

- OneCoin Exchange Confirm Detail | One Coin News Updates Urdu | Hindi

- OneCoin Exchange Final | OneCoin News Trading Start OneForex Urdu | Hindi

- OneCoin Confirm To List On Exchange 13 February 2020 - OneCoin Open Exchange 13 Feb

- Onecoin Onelife Will Launch New DealShaker With Integrated Exchange 2020

Tämän tyylisiä videoita on ilmestynyt jatkuvalla syötöllä ja säännöllisin väliajoin pääasiassa Intian/Pakistanin suunnalta jo varmaan ainakin yli vuoden. Ilmeisesti "kapteenien" yllätysilmoitus siitä, ettei kolikkopörssi ole pikaisesti aukeamassa ole saavuttanut kaikkia jäseniä. Hämärää ja kyynistä vedätystähän tuo toiminta on, ja luultavasti noiden videoita pääasiallinen tarkoitus on lähinnä kerätä klikkejä epätoivoisilta OneCoin-sijoittajilta.

OneCoinista tulee vaikeammin uppoava huijaus, jos Ponzi-pisteiden rahastamisen unelma lykätään liian etäälle, kuten se nykyisellään on. Se on huvittavaa, koska 10 miljoonan käyttäjämäärän saavuttaminen 2021 loppuun mennessä, mihin pörssiunelma on nykyisellään sidottu, edellyttää että parissa vuodessa rekrytään n. tuplaten sen mitä koko OneCoinin viisivuotisen historian aikana on tehty. DealShakerin miljoonaan vaaditaan vieläkin huikampi "suuri harppaus".

Petteri Järvinen kirjoitti...

Viimeisen viikon aikana tullut laskurin mukaan keskimäärin 86 jäsentä/vrk. Jäseniä nyt 3 661 788. Kymmenestä miljoonasta puuttuu siis 6 338 212, joiden saavuttamiseen nykyvauhdilla kuluu 73 700 vuorokautta. Voimme siis odottaa pörssin aukeamista 22.11.2221 (siis 201 vuotta).

Nimetön kirjoitti...

Ehkä tämä nykyinen, surkuhupaisa johtoduo on saanut Rujalta tehtäväksi johdattaa OneCoin jäätyneeseen tilaan, jolloin jäsenistö välttää rikosilmoituksien tekemistä mutta lopulta aika ja uhohdus peittoaisivat koko homman. Jokin rahakas motiivi siis uudella johdolla täytyy olla - ja huijauksen taustapiruilla on rahaa. Tosin nyt kun on USA:n liittovaltio ja Interpol perässä, niin ei taida mikään pyristely tai pinnistely auttaa, kun paskat ovat rujahtaneet housuun.

deckfromacard kirjoitti...

Tuo uutiskirje on kyllä yhäkin brändätty OneLife-uutiskirjeeksi, ei NewLife-uutiskirjeeksi?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Vaikea kuvitella, että OneLife-brändistä kokonaan luovuttaisiin, onhan kolikko edelleen Onecoin ja iso O (tai nolla?) sen logo. NewLife kuvastaa kuitenkin uutta alkua ja uusia johtajia. Huomio halutaan siirtää pois kolikosta ja pörssistä kohti DealShaker-kauppapaikkaa. Katsotaan, miten käy. Jos OneLife tahraantuu vielä nykyistäkin pahemmin, verkosto saattaa siirtyä NewLifen käyttöön.

Nimetön kirjoitti...

The incorrect information that was shared was to receive coins (cryptocurrency) that would increase in value, then cash out for Fiat currency when the exchange is launched (totally wrong information). Did you have that same experience?

Siellä on tosiaan tunnustettu ettei koijarikolikolla ole todellisuudessa mitään arvoa.

Nimetön kirjoitti...

The incorrect information that was shared was to receive coins (cryptocurrency) that would increase in value, then cash out for Fiat currency when the exchange is launched (totally wrong information). Did you have that same experience?

Jäsenillä on pitkälti "sama kokemus" mm. siksi, että kyseistä "väärää tietoa" on myös itse Ruja Ignatova levittänyt:


You can trade the coin, speculate, you can invest... Currently all of you are actually investors who have coins, because you are waiting for value to grow.
-- Ruja Ignatova, Gold Rush event, Dubai 2015
(https://youtu.be/RDJrVeh_6dw?t=479)

ja

"Actually I believe that 95% of you want to profit from the value increase of the coin.
(...)
Many of you ask me for advice: Should I keep my coins or should I convert them to OFCs. And again I say that it depends. You know cryptocurrency... If you want spend it and to use it -- keep your coins. But I know a lot of you believe in the value growth of the coin. So they don't only want to use it but they want to say "I was one of the first who believed in OneCoin, so I want to profit from this"

-- Ruja Ignatova, Macao event, May 2017
(https://youtu.be/dMUxAfbAy1M?t=267)

Ehkäpä nämä sitten ovat nykyään OneCoinin "saatanallisia säkeitä".

Nimetön kirjoitti...

Tommi Vuorinen
Ylläpitäjä · 2 min
ENTISET ONELIFEN JÄSENET KIERTÄVÄT KALASTELEMASSA JÄSENIÄ OMAAN INVICTA-HANKKEESEENSA JA OVAT "PELASTAMASSA" HEITÄ.

MUISTUTAN, ETTÄ KILPAILEVAAN TOIMINTAAN OSALLISTUVAT VAARANTAVAT YKSISELITTEISESTI OMAT ONECOININSA.

Nimetön kirjoitti...

Ja Tommi taas oikein korostaa miksi Onecoin ei ole turvallinen, eikä kryptovaluutta. Eikä mitään muuta kuin huijaus joka ei koskaan tule olemaan mitään merkittävää.

Kunpa jäsenet alkaisivat viimein ymmärtämään että oikeassa kryptovaluutassa tällaista uhkailua ei voi olla. Ei ole mieltä olla peloissaan kolikoista koska rahat käytännössä menivät siinä vaiheessa kun maksoi paketin. DS kirpputori ei muuta asiaa oleellisesti, koska tarjonta on sekä huonoa että epäedullista käytännössä 95-99 prosenttisesti.

Eikä kauppa-alusta konsepti josta ei voi suoraan uusi asiakas ostaa, vaan ensin täytyy liittyä ponzi-pyramidiin ja ostella turhia 'koulutuspaketteja' joista vielä ensin täytyy valelouhia kolikot, koskaan tule menestykseksi. Tämänkin vuoden Alexa web trafiikki DealShaker-käyrä näyttää alaspäin.

Puhumattakaan siitä että juridisesti Onecoin on Konstantin Ignatovin tunnustuksen myötä ja USAn oikeusministeriön toteama rikollinen huijaus, joten se ei tule tulevaisuudessa koskaan samaan mitään lisenssejä ja virallista asemaa missään maassa.

Rikosilmoitusta vaan kehiin tätä rikollista huijausta myyvistä ja markkinoivista Suomen pääjehuista Vuorisesta, Liukusta ym.

Mihinkään tällaiseen MLM-"kryptoprojekteihin" ei kannata liittyä sillä mielellä että ne tulisivat olemaan jotain tulevaisuuden kryptoja. Tuottoa voi saada vain verkostomarkkinoimalla ja olemalla pyramidin yläosassa, jos tällaiseen huijaukseen haluaa osallistua.

Dealshaker Alexa rank
https://www.alexa.com/siteinfo/dealshaker.com
https://hypestat.com/info/dealshaker.com

Petteri Järvinen kirjoitti...

MUISTUTAN, ETTÄ KILPAILEVAAN TOIMINTAAN OSALLISTUVAT VAARANTAVAT YKSISELITTEISESTI OMAT ONECOININSA.

Muistutan Tommia, että tällaiset rajoitukset ovat Suomessa laittomia. Tommin väitettä voi siten pitää jopa laittomana uhkauksena tai painostuksena.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Lisäsin tämän Yahoon siteeraaman uutisen myös blogikirjoituksen loppuun: USA:n Secret Service alkaa jahdata kryptohuijareita, ilmeisesti myös Rujaa.

Nimetön kirjoitti...

Eiköhän tuollaiset rajoitukset ole EU kilpailulainsäädännön vastaisia. Ei pelkästään Suomessa.

Tosin milloin nämä rikolliset ovat mistään mitään välittäneet.

Nimetön kirjoitti...

ei oo kauhiasti näkynyt niitä taloudellisesti riippumattomien hehkutuksia.. miljoonat meniki kankkulan kaivoon, nooh oppivat perkule

Nimetön kirjoitti...

Tässä Vuorisen facebook päivitys vuodelta 2015. Repesin kohdassa "yhtiö on ostanut oman pankin".

https://www.facebook.com/uusikryptovaluutta/?eid=ARBYAwGFaZy7TI82hjhRoEk0-1PwF2k_9wW6Kk_-73RVg6WwySVtF7fDYBGIMtcGJZswULJcTFSh0_st

13.10. tiedote:
Tervehdys,

Tässä Sinulle päivitystä kryptovaluutta OneCoinin tiimoilta. Yhtiöllä on tänään globaalisti yli 600 000 jäsentä, 194 maassa. Suomalaisia on mukana vajaat 8000.

Parhaillaan OneCoin panostaa valuutan käytettävyyteen ja kauppapaikat aukeavat, kun 30 % kolikoista on louhittu, nyt noin 16 % louhittuna. Ensimmäiset kaupat lanseerataan ensi keväänä. Kesään 2016 mennessä kauppoja on vähintään 50 000, kun oma kauppapaikka-alusta avataan (alustan tekee sama yhtiö, joka on tehnyt Kiinalaisen verkkokauppajätin Alibaban alustan). Yhtiö lanseerasi Macaossa 27.9. oman MasterCardin, joka mahdollistaa lähitulevaisuudessa konvertoidut ostokset suoraan OneCoineilla. Nyt kortilla voi kotiuttaa nopeasti varoja myydyistä kolikoista.

Kolikon arvo on tällä hetkellä 2,35 € /myyntihinta ja 2,45 € /ostohinta sisäisessä pörssissä. Pörssi avattiin 15.6.2015 lähtöarvolla 50 snt/kpl ja se avataan verkoston ulkopuolisille, kun 50 % kolikoista on louhittu. Lähdekoodi vapautetaan, kun 80% kolikoista on louhittuna ja tämän jälkeen kuka tahansa voi louhia loput 20 % ja kolikkokirjanpito (lohkoketju) on julkinen.

Yhtiö on ostanut oman pankin.Tämä mahdollistaa jatkossa globaalit pankkipalvelut huomattavasti nykyisiä alan toimijoita edullisemmin.

Ruja Ignatova on kutsuttuna puhujana Kaakkois-Euroopan talouskokouksessa to 15.10. klo 10-11, katso http://www.economist.com/events-conferences/emea/sofia-2015. Olen itse Ignatovan kutsumana paikalla ja gaalaillallisella ensi torstaina Sofiassa yhdessä mm. Bulgarian presidentin ja Ruotsin Carl Bildtin kanssa. Myös CNN lähettää suoraa ohjelmaa konferenssista.

Ystävällisin terveisin,

Tommi Vuorinen,
maajohtaja
Onecoin

Nimetön kirjoitti...

^ The Economist poisti koko Sofian 2015 konferenssin nettisivuiltaan Rujan takia, ja sanoi Aftenpostenille tiukentavansa tulevaisuudessa kriteereitään puhujien osalta (Rujan keissin takia).
https://twitter.com/CA_Dahl/status/1207245464770355200

Rujahan ei todellakaan ollut mikään kutsuttu puhuja, vaan OneCoin oli ostanut kalleimman Platium-sponsoroinnin jolla irtosi 15 minuuttia puheaikaa konferenssissa.

Kaikki muukin tuossa Tommin viestissä vuodelta 2015 on valheellista paskaa, aivan kuten nykyäänkin.

Ei voi kuin nauraa. Sääli että uskovaiset tunkit eivät usko järkipuhetta eivätkä opi ei sitten millään.

Nimetön kirjoitti...

Vaikka täällä puhutaan vaikka mitä ja Tommmi sanonut sitäsuntätä niin yllävän paljon maailmalla on OC-tapahtumia ja DS-tapahtumia..?

Nimetön kirjoitti...

Miten Tommin paskapuheet ja OC/DS-tapahtumien lukumäärä maailmalla liittyvät toisiinsa?

Nimetön kirjoitti...

Vaikka Suomessa on vähäluminen talvi niin yllävän paljon maailmalla on OC-tapahtumia ja DS-tapahtumia..?

Nimetön kirjoitti...

Ei muuten näkynyt ketään pohjoismaalaista uuden OneCoin-eliittikerho GNLG:n yli sadan ehdokkaan joukossa:
https://youtu.be/2rxRK6vlRNs?t=2006

Ei myöskään neljän "ydintiimin" jäsenistössä. Suomen ja Ruotsin kaltaisissa entisissä OneCoinin spesiaalimaissa on ilmeisesti homma pahemman kerran kuukahtanut ja into lopahtanut.

Kaukana ovat nuo ajat kun linssilude Tommi kärkkyi suurten liiderien pöytiin ja saappaisiin. Nykyään Tommin roolina on lähinnä olla nurkkakuntaisen salaseuransa valonarka pääpapitar. Ei näytä enää kiinnostavan vastuu, parrasvalot tai englannin puhuminen (vaikka osaa sitä hyvin, ainakin moneen nykyiseen eturivin hahmoon verrattuna). Edes Reima Liukku ei viitsinyt hommaan hakea, vaikka toisaalta olikin uusimmassa uutiskirjeessä nimetty Suomen DS-maajohtajaksi.

deckfromacard kirjoitti...

> "Repesin kohdassa "yhtiö on ostanut oman pankin"."

Annan lisää aihetta:

"Viime vuoden lopulla Vuorinen itse kertoi OneCoinin suomenkielisessä tiedotteessa, että OneCoin olisi ostanut Saint Lucian saarella pääkonttoriansa pitävän Hermes Bankin. Kyseinen pankki kuitenkin kiisti olleensa missään neuvotteluissa OneCoinin kanssa tai tulleensa ostetuksi. Pankin nimi hävisi sittemmin tiedotteista, mutta Vuorisen mukaan jokin pankki ostettiin silti.

- Pankki on ostettuna ja yhtiö tiedottaa virallisesti asiasta, kun se on ajankohtaista, sanoo Vuorinen.
"
https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/2016031121246461

Yli neljä vuotta mennyt. Jokohan kohta olisi ajankohtaista tiedottaa virallisesti asiasta?

Nimetön kirjoitti...

Kumpi on vaikeampaa, tunnustaa itselleen vai muille, että on huijannut ja tullut huijatuksi.

Nimetön kirjoitti...

> Vaikka täällä puhutaan vaikka mitä ja Tommmi sanonut sitäsuntätä niin yllävän paljon
> maailmalla on OC-tapahtumia ja DS-tapahtumia..?

Eihän se pyramidikusetus ilman uusia kusetettavia toimi.

Nimetön kirjoitti...

Lainattu Tommin horinoista, joka ilmeisesti suomentaa tässä jonkun muun horinoita:

"Vuosien negatiivisen julkisuuden jälkeen yritys rikkoisi kaikki ennätykset ja saavuttaisi epäilemättä huipun, koska tänä vuonna on tulevaisuuden rahajärjestelmän käyttöönottovuosi, järjestelmän, joka muuttuu FIAT:sta täysin digitaaliseksi. Turvasatamaa etsivät ihmiset turvaisivat varojaan siirtämällä kaiken digitaalisen vallankumouksen uusiin vaihtoehtoihin, koska se antaisi vallan tavallisille ihmisille ja poistaisi heidät jatkuvasta pankkien ja hallitusten kontrollista."

Surkuhupaisaa kun toinen puhuu pankkien ja hallitusten kontrollista vapautumisesta ja toisaalla Tommi uhkailee coinien jäädyttämisellä jos ei usko uunokolikko-visioon.

Pitäisiköhän pistää oma kusetus pystyyn, ihmisille menee näköjään mikä tahansa läpi.

Nimetön kirjoitti...

Mielestäni keskustelussa jää liian vähälle huomiolle kysymys, miksi oc ei hyväksy maksuvälineenä onea? vaikka kovasti rummutetaan että pitää saada käytettävyyttä. Tähän kysymykseen olisi kiva saada vastaus joltain oc-uskovaiselta tai "maajohtajalta"

Nimetön kirjoitti...

Jotta saataisiin käytettävyyttä niin "lisäkoulutusta" voisi myydä ds:ssä ja saataisiin käytettävyyttä ��

Nimetön kirjoitti...

Vaikka ei ole näkynyt ketään pohjoismaalaista uuden OneCoin-eliittikerho GNLG:n yli sadan ehdokkaan joukossa, niin yllävän paljon maailmalla on OC-tapahtumia ja DS-tapahtumia..?

Nimetön kirjoitti...

Tuo väite pankin ostamiseta olikin jo melkein unohtunut hauska sivupolku.

Rujan alkuperäisenä visiohan oli tehdä OneCoinista maksukorttien välityksellä yleisen maksutavan kaltainen asia. OneCoinin -- ei siis pelkästään korteille ladattujen tunkitusbonuksien yms -- arvoa olisi voinut hyödyntää samoissa paikoissa kuin Visaa ja Mastercardia. Tommi viittaa tähän yllä lainatussa vanhassa viestissään puhumalla MasterCardista ", joka mahdollistaa lähitulevaisuudessa konvertoidut ostokset suoraan OneCoineilla". Surullisenkuuluisassa The Economist -tilaisuudessa, jota Tommi samassa viestissä hypetti, Ruja kertoi tämän OneCard-keskeisen tulevaisuudensuunnitelmansa hyvin selkeästi:

"I have done my job whenever all of you can go with their card and just spend OneCoins for a dinner. This is when cryptocurrency actually became real to me."
https://youtu.be/TpcIDMXA5_0?t=643

Mutta kuinka sitten kävikään... OneCard/OnePay on enää muisto vain -- kuten Rujakin. Mahdollisesti yrittivät tuolloin ostaa itselleen omaa pankkia, koska alkoi vahvasti näyttämään siltä, että kaikki ulkopuoliset palveluntarjoajat lakkaisivat ennen pitkää tekemästä yhteistyötä. Kuten lopulta kävikin. (OneCoinilla muuten taisi olla vähän aikaa ainakin "melkein oma" pankki käytössään, nimittäin Rujan salarakkaan Gilbert Armentan omistama georgialainen JSC Capital Bank. Yhteistyö katkesi viimeistään siihen, kun loppuvuodesta 2016 pankilta evättiin talousrikosepäilyjen vuoksi toimilupa.) Joka tapauksessa, koko tuo alkuperäinen "payments revolution" -aspekti on ollut noiden ensivuosien jälkeen haudattuna ja unohdettuna. Ihmisille alettiin sen sijaan syöttää pajunkäyttä IPOsta, ICOsta, pörssistä ja ties mistä milloinkin. Kaikki tosiaan tuntuu uppoavan ja pässejä voidaan viedä narussa miten hyvänsä.

Nimetön kirjoitti...

OneCoin on kuin tositelevision tarjoama myötähäpeä, joka on empaattisempi muoto vahingonilosta. Lahjattomia, itsekkäitä ja typerästi käyttäytyviä tosi-tv-osallistujia katsoessaan voi jalostaa myötätunnottoman vahingonilon tunteensa osallistujien puolesta häpeämiseksi, kun nämä eivät itse ymmärrä hävetä.

Ohjelman sallii viranomaiset kansalaisten kustannuksella. Tuottaja pötki jo pakoon rahasäkkeineen.

Nimetön kirjoitti...

Valistunut ja koulutettu kansanosa on tiennyt OneCoinin pyramidihuijaukseksi alusta alkaen. Ihmettelenkin suuresti, että näinkin suuri joukko on mennyt näiden huijareiden ansaan tavalla, joka muistuttaa lähinnä jonkun uskon lahkon toimintaa. Kansanvillitsijä Tommi yrittää vielä pitää uskovaislaumaa kurissa entistä päättömättömämmillä jutuillaan. Ja coinlauma uskoo.

deckfromacard kirjoitti...

Dealshitterissä ei ole poistunut yksikään erääntynyt diili sitten jonkin päivämäärän viime vuoden lopulta. Eli nyt kauppa_paikka_alusta on täynnä diilejä joista ei voi ostaa mitään koska diili on erääntynyt, mutta joka kuitenkin tulee hakutuloksissa esille ja tekee oikeiden diilien löytämisen entistä vaikeammaksi.

Hyvä puoli OneCoinisteille, diilien määrä ei enää laske koska diilejä ei voi poistua listalta, niitä voi ainoastaan tulla lisää.

Lisähaastetta antavat diilit joilla ei ole avautumispäivää eikä kiinnimenopäivää. Diilit eivät siis koskaan tule tarjolle eivätkä koskaan mene pois, joten niistä ei voi myöskään ostaa mitään. Esimerkki alla.

https://dealshaker.com/en/deal/combos-en-comidas-rapidas-con-un-10/nBLvIjfBiPYuRprTQokDoLd7WY82nvemwIG82g5pL0g~

Nimetön kirjoitti...

Mistäs lähtien onelife.eu saitti on taas ollut hengissä?

Nimetön kirjoitti...

Jostain syystä Onecoin tilaisuudet järjestetään lähinnä maissa joissa on korkea korruptio ja pienet tulot.

Mikähän lienee voisi olla syynä?

Nimetön kirjoitti...

Järvinen julkaisee kirjan huijauksesta, jota ei ole todistettu huijaukseksi. Onko siis kyseesä "fiktio"

Nimetön kirjoitti...

OneCoin on todistettu huijaukseksi. DOJ:lla on aineistoa satoja tuhansia sivuja josta paljon on julkista. Jopa Ruja itse puhuu OneCoinista huijauksena todisteena olevissa sähköposteissa. Konstantin Ignatov on tunnustanut ja allekirjoittanut dokumentin jossa hän myöntää että OneCoin on huijaus.

https://www.scribd.com/document/434747259/On-OneCoin-Cooperator-Konstantin-Ignatov-s-Plea-Agreement-for-5K1-letter

USAn oikeusministeriö on niin ikään todennut yllä olevan johdosta, että OneCoin on suuri kansainvälinen huijaus (massive international fraud scheme).

https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/former-partner-locke-lord-llp-convicted-manhattan-federal-court-conspiracy-commit-money

Nimetön kirjoitti...

Jos on todistettu huijaukseksi, niin onko sen toiminta nyt lopetettu ja tilit suljettu viranomaisten toimesta?

Nimetön kirjoitti...

Ennen huijauksen virallisia todistuksia, faktoista ymmärtävät ihmiset ovat jo selittäneet satoja kertoka onecoinin huijaukseksi, jopa hieman asioista ymmärtämättömille. Jopa entiset sisäpiiriläiset toisensa jälkeen ovat myöntåneet tämän huijauksesksi. Se jos ei ymmärrä järkipuhetta, eikä halua uskoa faktoja, niin se ei tee totuudesta yhtään toisarvoisempaa.

Nimetön kirjoitti...

Onko nigerialaiskirje toimintaa lopetettu viranomaisten toimesta vaikka se on todettu huijaukseksi?

Nimetön kirjoitti...

Ei. Nyt on todella hyvä aika lyödä kunnolla kiinni. Sanoisin että isosti, tämä on se vuosi kun tapahtuu!
2014 aloiteltiin
2015 lämmiteltiin
2016 harjoiteltiin
2017 verryteltiin
2018 kuumoteltiin
2018 Kenia
2019 haettiin vauhti pohjalta
2020 pärähtäää

Itse en henkilökohtaisesti näe mitään syytä miksei tämä raketoisi ihan just NYT!

Nimetön kirjoitti...

Ainakin jenkeissä toiminta on aika hiljasta. Onecoin pomo vankilassa, samoin kuin sen rahaa pesevä lakimies.

Nimetön kirjoitti...

"Jos on todistettu huijaukseksi, niin onko sen toiminta nyt lopetettu ja tilit suljettu viranomaisten toimesta?"

Ei ole vielä lopetettu. USAlla ei ole tällaisia toimivaltuuksia Bulgariassa.

Jos joku ei vielä ole tietoinen, niin Rujalla on/oli erittäin hyvät suhteet Bulgarian johtoon. Ruja vaikutti esim. CSIF rahastossa jota johti Bulgarian pääministerin Boyko Borisovin vaimo Svetelina Borislavova.

Bulgaria ei ole turhaan Euroopan ylivoimaisesti korruptoitunein maa, ja pääministeri Boyko Borisov on hyvinkin kuuluisa korruptiosta, hämäräbisneksistä ja mafia yhteyksistä.

Onko jollekin yllätys että 15 miljardin huijauksesta riittää rahaa pitämään Bulgaria puuttumasta OneCoiniin ja Ignatoveihin..?

Nimetön kirjoitti...

ei ole suljettu, mutta et saa rahojasi ikinä takaisin.. lähetä sinne lisää rahaa vaan

Nimetön kirjoitti...

Kuinkahan moni tunkki vielä uskoo varauksetta Tommin ja yhtiön "faktoihin".

Onhan se "hieman" erikoista että miljardeja miljardin perään on vuosien varrella kerätty, mutta "maailmanvaluuttaa" luova yhtiö ei saa edes Phishing ilmoitusta fiksattua sivuiltaan pois 1.5 kuukaudessa.

Kyllä täytyy olla aivan harvinaisen hyväuskoinen/epätoivoinen jäsen jos VIELÄ jaksaa Tommin ja yhtiön valheita uskoa.

Nimetön kirjoitti...


Jotenkin hauska toi uusi väite, että BBC on potkaissut reportterin pois palkkalistoiltaan, koska oli tehnyt syksyllä kriittisen kymmenminuuttisen OneCoinista. Kumma muuten että Briteissä oli vain tuplaten osallistujia kuin Suomessa vaikka ihmismäärä on lähes kymmenkertainen.

Nimetön kirjoitti...

No aivan täyttä valhetta että BBC:n reportteri olisi OneCoinin takia potkaistu pois.
Victoria Derbyshiren keskusteluohjelma lopetetaan.
The Guardianilla on uutinen ja taustaa ohjelman lopettamisesta:
https://www.theguardian.com/media/2020/jan/22/victoria-derbyshires-bafta-winning-show-to-be-axed-in-bbc-cuts

Ei hyvää päivää taas näitä onecoinistien epätoivoisia valheita.

Jos OneCoinin/Missing Cryptoqueenin takia joku potkaistaisiin BBC:ltä se olisi varmaankin Missing Cryptoqueenin tuottaja Georgia Catt, eikä häntä ole mihinkään potkaistu pois BBC:ltä.
https://twitter.com/GeorgiaJCatt

Ja_e kirjoitti...

Petterin kirjan julkaisuhuumassa Tommi antautuu selittelemään onen lohkoketjua eikä edes uhkaa uteliasta tunkkia bannilla, tosin kysymys jää vastausta vaille, tunkin sinnikkyydestä huolimatta:

Kuinkahan oikein tai väärin nuo Järvisen puhumat euromäärät on?

Onko ONE verkostoon kerätty 4 miljardia euro? Vai onko luku vain murto-osa vai enemmän?

Sinänsä rahamäärällä ei ole merkitystä, mutta joskus vain ihmetyttää miten hitaasti asiat tapahtuu?

Saku Mukkila Mitään rahoja ei ole kerätty, vaan tehty normaalia liiketoimintaa ja myyty koulutusta. Asiat tapahtuu hitaasti, koska luodaan uutta globaalia valuuttaa/maksujärjestelmää pankkien ja valtioiden ohi, tämä on aiheuttanut valtavia haasteita, mutta maaliin mennään.

Tommi Vuorinen Niin siis normaalia liikentoimintaa, mutta välillä mietin onko sitä tulovirtaa sijoitettu tarpeeksi itse tuotteen kehitykseen.

Tuota kolikoiden louhimiseen kuluvaa aikaa olen ihmetellyt, enkä oikein mistään ole saanut vastausta.

Kun koko lohkoketju on yhden tahon hallussa, niin sinnehän voisi vain luoda kolikot. Siis yhdellä kertaa kaikki kolikot, ja lohkoketju alkaisi vasta kun on transaktioita.

Hajautetussa mallissa ne louhitaan, ettei kukaan voisi saada yksinään mahdollisuutta vain ottaa lohkoketjua haltuunsa, ja määritellä siten transaktioiden määrää ja nopeutta.

Eikös kaikki ONE:t ole tämän yhden yrityksen luomia?

Saku Mukkila Kyllä, kaikki kolikot ovat yrityksen luomia. Kyseessä ei kuitenkaan ole ennakkoon louhittu valuutta. Kolikot louhitaan ja lasketaan asteittain liikkeelle koulutusta ostaneille, mikäli ovat ottaneet ja käyttäneet tokeninsa.

Tommi Vuorinen Aivan.

Siltikään en käsitä miksi ne täytyy louhia? Koska ihan samalla tavalla ne voitaisiin antaa asteittain liikkelle, vaikka kaikki kolikot olisikin luotu kerralla.

Lohkoketjun tarkoitus on kertoa mistä se kolikko/token on tulossa, missä se on ja mihin se on menossa.

Niin mehän tiedämme kaikki mistä kolikot tulee, jolloin niitä ei tarvitse lohkoa jotta ne voisivat olla ketjussa.

Saku Mukkila Yhtiö luo/louhii aitoa virtuaalivaluuttaa, josta tulee aikanaan julkinen. Kolikon julkistamiseen liittyvä teknologia ei ole julkista tietoa, joten aika näyttää, kuinka asia lohkoketjun näkökulmasta toteutetaan.

Tommi Vuorinen Niin siis en epäile tuota.

Kukaan ei vaan ikinä missään selitä miksi?

Koko kolikko olisi voinut olla valmis kahdessa päivässä.

Saku Mukkila Kolikko kyllä, mutta ei ekosysteemi. Yhtiö on valinnut strategiaksi reaaliaikaisen louhinnan ja jokainen uusi koulutuksen ostaja saa omat kolikkonsa siitä.

Tommi Vuorinen Niin siis tuonkin ymmärrän.

Sekään ei kuitenkaan selitä miksi.

Siis sitä en ymmärrä miksi ne kolikot pitää louhia, kun koko lohkoketjun idea on täysin päinvastainen.

Yrityksen strategia on tehdä asia tavalla X, vaikka Y olisi nopeampi ja tehokkaampi. Tuo ei ole minusta liikemaailmassa mitenkään poikkeuksellista, monet yritykset toimii noin.

Siihen on kuitenkin aina joku syy, ja sitä syytä olen yrittänyt saada selville. Ehkä jonain päivänä löytyy joku taho joka sen selittää.

Saku Mukkila Kuten sanoin, ONE ei ole ennakkoon louhittu. Siihen on varmasti syynsä, jotka selviää aikanaan.

Petteri Järvinen kirjoitti...

"Siihen on varmasti syynsä, jotka selviää aikanaan." - johan tässä on viisi vuotta mennyt, luulisi asioiden selvinneen jo.

Ehkä syynä on se, että kyse on huijauksesta. Se selviää lopuillekin jäsenille aikanaan, mutta voi kestää vielä muutaman vuoden.

Nimetön kirjoitti...

Kyllä nyt Petteriä varmasti pelottaa (tommi tänään faceryhmässään)
on siellä muutenkin ollut uhoa...kuva ruutu kopiot löytyy murosta. Voitto Erkkillä varmaan tulee kirjan julkistustilaisuuteen kertomaan "faktoja" ja haastamaan Petterin hah.hah

Tommi Vuorinen
Ylläpitäjä · 11 min
Kävin juuri hyvässä hengessä keskustelun Docendon Juha Janhosen kanssa. Kustantaja tiedostaa tilanteen ja on valmis kantamaan tarvittaessa omalta osaltaan vastuun. Ei siis tarvitse enää laittaa hänelle palautetta.

Ensisijainen vastuu on kirjailijalla ja näin ollen luetaan ensin kirja ja osoitetaan sieltä mahdolliset valheet/virheelliset väittämät sekä kirjailijalle että kustantajalle. Tämän jälkeen voidaan tehdä tutkintapyyntö poliisille tai laittaa asianajaja asialle.

Nimetön kirjoitti...

Siihen on hyvä syy miksi Tommi ei uskalla väitellä julkisesti vapaalla alustalla ollenkaan.

Koska hänen ja yhtiön "faktat" ollaan lukemattomia kertoja osoitettu vääriksi, mutta tehdään vaan homma ihan virallisen kautta niin EHKÄ loppuu tämä Tommin nillittäminen. (no joo, ei se kyllä lopu siihenkään)

Tommin jankuttama "fakta" perustuu lähinnä tähän Saksan IMA keissin (eli siis jonkun saksalaisen OneLife promoottorin) tutkinnan lopettamiseen, ja OneCoinin itsensä siitä julkaisemiin dokumentteihin ja niiden tulkintoihin jotka vieläpä ovat vääriä myös lohkoketjun osalta.

Mitään aitoa lohkoketjua joka sisältää OneCoin transaktioiden historian ei todellakaan ole todistettu minkään viranomaisen toimesta. Tällaista mustaa valkoisella ei yksinkertaisesti ole esittää. Tosin on aivan absurdia edes puhua aidosta lohkoketjusta edes teoriassa silloin, jos lohkoketjun validoijana on vain yksi ainoa taho. Tällöin ei ole koskaan missään tapauksessa kyse oikeasta lohkoketjusta. Lohkoketjun periaate jo vaatii useamman itsenäisen validoijan, jotta siinä on jotain järkeä. Yksin itselleen todistaminen ei tässä toimi.

Dataa joka näyttää lohkoketjumaiselta voi sen sijaan OneCoinilla olla, ja sellaista löytyy esim. OneCoinin BackOfficen blockchain-kohdasta, mutta kaikki mistään mitään tietävät näkevät heti ettei siinä näy validi OneCoin lohkoketju, vaan sitä näytetään erehdyttämistarkoituksessa (mitään muuta loogista tarkoitusta sillä ei voi olla).

Saksan Bielefeldin syyttäjän itse OneCoin yhtiötä ja sen tiettyjä henkilöitä (Ruja ym.) vastaan suunnattu tutkimus on edelleen käynnissä. Viimeksi asiasta raportoi saksalainen Finance FWD julkaisu viime torstaina:
https://financefwd.com/de/onecoin-faq/

Ja_e kirjoitti...

Todellakin onen facessa on nyt kova uho päällä, Petteri laitetaan vastuuseen tulevasssa ”satukurjassa” esittämistään valheista, jopa Amerikan tyyliin suuria korvausvaatimuksia väläytellään...... totuus lienee kuitenkin se että alkuhälinän jälkeen Tommi ja kumppanit vaikenevat asian koska ei ole mitään mistä tehdä juttua, joutumatta itse suurennuslasin alle

Tommi: Kävin juuri hyvässä hengessä keskustelun Docendon Juha Janhosen kanssa. Kustantaja tiedostaa tilanteen ja on valmis kantamaan tarvittaessa omalta osaltaan vastuun. Ei siis tarvitse enää laittaa hänelle palautetta.

Ensisijainen vastuu on kirjailijalla ja näin ollen luetaan ensin kirja ja osoitetaan sieltä mahdolliset valheet/virheelliset väittämät sekä kirjailijalle että kustantajalle. Tämän jälkeen voidaan tehdä tutkintapyyntö poliisille tai laittaa asianajaja asialle.

Saku Mukkila: Tommi Vuorinen Eli siis joku tai jotkut on jo päättäneet, että tämän kirjan tiimoilta tulee Järviselle ja/tai kustantajalle seuraamuksia?

Nyt odottelen kirjaa vielä jännittyneemmällä fiiliksellä. Kiitos infosta!

Sami Myllynen: Tulisi vaa kovat seuraamukset jos se toisi ihmisille vähä faktaa et mikä tässä on kyseessä jos joutuu kirjailija vastaamaan vääristä teksteistä nii menee sekin julkisuus ihmisille. Meillähän se kuuluisuus on vaan erittäin hyvää nii saa ihmiset vähä totuuden siementä asiasta

Mika Laiho: Tommi Vuorinen olisi kiva jos oc lähtisi kerrankin puolustautumaan julkisesti, mitä ei ole suomessa käsittääkseni tapahtunut missään julkaisuissa. Jo nyt myynti firmoille on jo hankalaa esittää jos ei mitään vastinetta esittää väitteille. Jopa espanjassa suomalaiset myyntimiehet esittävät artikkeleita suomen lehdistöstä joka on vain negatiivista.

Reijo Viljanen: Mikäli kirjassa ilmenee selviä perättömiä väitteitä, vaikka tällä tylsäkärkisellä kirjoittajalla on varmasti faktat toimitettu ja kuitenkin mahdollisesti satuilee törkeästi faktoja vastaan niin kyllä tässä sekavassa mailmassa kuitenkin joutuu vastaamaan teoistaan, nyt jos koskaan on yhtiöllä oikea aika pistää sulkuun tälläiset potaskan jauhamiset ja korvausvaateet Amerikan tyyliin.
Usein siteeraan vanhankansan viisauksia eli se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa😄😄😄👌✨ ja vielä parasta jonain kauniina päivänä nämäkin julkisuuden väärät siemenet itää meille parasta mainosta
Eli kirjoitetaan mitä kirjoitetaan mutta pääasia on että nimi kirjoitetaan oikein 😄👌✨

Nimetön kirjoitti...

On kyllä pakko varmasti ostaa tuo kirja itselle.
Tullut seurattua tätä hommaa monet vuodet ja ei enää voi mitenkään muistaa mitä kaikkea tässä saagassa on tapahtunut.
Nyt tämä viihde alkaa olemaan aika loppusuoralla, kun "muutoksia" ei ole enää luvassa. Tulisi edes "lohkoketju3" ja pari splittiä.
Noista seuraa aina hurmosta tässä lahkossa ja viihdettä muulle kansalle.

Nimetön kirjoitti...

Olisiko tässä kenties yksi virstanpylväistä, että dealshakerissa vanhaksi menneet tarjoukset eivät enää ole poistuneet sivuilta 1.1.2020 alkaen? Jospa niillä ei ole enaa admin accessia sovellukseen ja/tai eivät osaa päivittää/muuttaa jotain jotta vanhat diilit poistuisivat?!?

Nimetön kirjoitti...

Petteri tai joku, laittakaas yksi kappale uutta kirjaa kaupaksi dealshakeriin hintaan 100 coinia + 0 EUR kappale, self paid shipping. Katotaan kuinka nopeasti menee kaupaksi!!

Nimetön kirjoitti...

Toivottavasti homma eskaloituu oikein kunnolla ja todellakin faktat laitetaan tiskiin. Se tiedetään jo että Tommilla ei ole esittää mitään muuta kuin se mitä yhtiö on itse julkaissut. Ja se taas ollaan käyty monia kertoja läpi eikä todista mitään sellaista mitä huijarit väittävät.

Saksassa erityisesti sekä BaFin finanssivalvonnan banni on voimassa sekä Bielefeldin syyttäjän tutkinta käynnissä, joten siitä vain selittämään että Saksassa on tutkinta vapauttanut Onecoinin. Ei ole. Ehkä viimeinkin tämä valkee kuplassa eläville tunkeillekin. Toivotaan.

Se hyvä tässä on että viimeiset uskovat tunkit saattavat kiinnostua lukemaan vastineita Tommin ja yhtiön valheille.

Nimetön kirjoitti...

Sopivasti hieman Järvisen kirjan julkistuksen jälkeen, 11 maaliskuuta, tulee myös koko Mark Scottin oikeudenkäynnin virallinen transkripti julkiseksi USAn virallisessa PACER (Public Access to Court Electronic Records) palvelussa.

11 maaliskuuta saadaan sanasta sanaan julkiseksi virallinen todiste siitä mitä Konstantin Ignatov sanoi käännyttyään syyttäjän todistajaksi, ja todisti mm. tienneensä työskentelevänsä huijaukselle. Tässä on Inner City Pressin toimittajan twiittaus tästä nimeomaisesta Konstantinin todistajanlausunnosta:
https://twitter.com/innercitypress/status/1192091096513466370

Vuorinen tuttuun tyyliinsä häpeilemättömästi valehteli Facebookin lahkoryhmässään että Inner City Pressin Matthew Lee (joka oli seuraamassa oikeudenkäyntiä) olisi joku "vihaava feikkitoimittaja joka twiittaa oikeustalon edustalta keksittyä sisältöä". 😂

"Tommi Vuorinen
Ylläpitäjä · 11 min
Ilmeisimmin tuon tämän päivän tunnustusväitteen takana on ONE:a vihaava feikkitoimittaja, joka on mennyt New Yorkin oikeustalon edustalle ja twiitannut sieltä muka livenä "oikeudenkäyntiä" ja keksittyä sisältöä. Suomen median lähdekritiikki on näköjään nolla ja tuollaiset valeuutiset julkaistaan totena. "

Nimetön kirjoitti...

Laitappa Petteri sinä joku taho nauhottamaan tuota julkaisutilaisuutta. Jos sinne oikeasti joku tunkki uskaltautuu väittelemään, niin siitä saisi hienoa materiaalia.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tilaisuus on tarkoitettu medialle ja sinne pitää ilmoittautua etukäteen. Vuorinen on kutsuttu, koska hän on kirjan päähenkilö ja on reilua antaa hänelle mahdollisuus kertoa oma näkemyksensä kirjassa esitetyistä asioista sekä mahdollisuus medialle esittää hänelle kysymyksiä.

Vuorinen väittää, ettei hänellä ole oikeutta kommentoida yhtiön asioita julkisuudessa. Kuitenkin hän tekee juuri niin jäsenille suunnatuissa videoissa, jotka leviävät kaikkialle. Käytännössä Vuorinen ON edelleen yhtiön äänitorvi ja maajohtaja edelleen, vaikka ei ole koskaan ollut yhtiön palkkalistoilla.

Nimetön kirjoitti...

Erikoista ettei Vuorinen halua tulla puolustamaan itseään vaikka nimenomaan kutsuttu paikalle kirjan päähenkilönä.
Mitä sitten vaikka Vuorinen ja Järvinen ei ystäviä olekkaan, Vuorinen saisi tässä sanoa oman vastineensa näyttävästi medialle. Mutta ei uskalla.

Voisihan hän sanoa ettei edusta yhtiötä vaan puhuu vain omasta puolestaan.

Mutta ei kantti eikä ne kuuluisat faktat näköjään Vuorisella riitä.

Turvallisesti vain siellä itse hallitsemassaan yksityisessä lahkoryhmässä postailee valheitaan.

Nimetön kirjoitti...

"Tilaisuus on tarkoitettu medialle ja sinne pitää ilmoittautua etukäteen."

Laita kutsu radio rockille tai ainakin kirja toimitukseen. Moisio voisi tiivistää korporaatiossa käänteitä. Hehän ovat teikäläistäkin muutamia kertoja haastatellut asian tiimoilta.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Radio Rock sai ilman muuta kutsun ja kirjankin, jos ovat kiinnostuneita.

"Voisihan hän sanoa ettei edusta yhtiötä vaan puhuu vain omasta puolestaan.
Mutta ei kantti eikä ne kuuluisat faktat näköjään Vuorisella riitä."


Kovasti Vuorinen edustaa yhtiötä Youtube-videoillaan. Ei koskaan sano, että "puhun tässä ihan omiani, enkä tiedä yhtiön asioista mitään, eikä minulla ole oikeutta kertoakaan mistään, kysykää suoraan yhtiöltä..."

Ja_e kirjoitti...

Tommi on tästä kirjanjulkaisusta niin sekaisin ettei osaa päättää mitä hänen itse tulisi tehdä asian johdosta ja mitä kehoittaa onelaisia tekemään. Ensin hän julisti kirjan täydelliseen boikottiin, keskusteltuaan kustantajan kanssa hän päätti että jonkun täytyy lukea, täydellinen boikotti tekisi reklamoinnnin vaikeaksi. aluksi hän järjesti viestitulvan kustantajalle jonka senkin pian perui. itse tilaisuuteen hän martyyrimaisesti ei aio osallistua, sitä vastoin Voitto Erkkilä julistaa takki auki olevansa paikalla ja kyseenalaistavansa kirjan tiedot..., onko hänet edes kutsuttu? ettei joutuisi Manalaan jos ovimies estää pääsyn Bottalle... jännityksellä odotamme millaisia juonenkäänteitä onecoinin värikäs historia tästä saa

Nimetön kirjoitti...

Oletko Petteri ajatellut julkaista kirjaasi englanniksi?

Ja_e kirjoitti...

Petterin kirja lienee automaattisesti jonkinlainen suksee, koska kukapa onelainen malttaisi sitä olla lukematta, kovasta uhosta huolimatta. ja koska lukeminen täytyy kuitenkin. tehdä Tommilta ja muilta onelaisilta salassa, ainoaksi mahdollisuudeksi päästä tähän himoittuun kirjaan kirjaan käsiksi, on ostaa se. kirjan kääntäminen englanniksi saisi kuhinaa aikaan kirja ja verkkokaupoissa ympäri maailmaa, luultavasti sitä tilataan jo suomenkielisenä jonkin verran eri puolille ja yritetään sitten päästä google kääntäjän avulla perille suomen kielen koukeroista sekä Petterin esittämistä faktoista jotka saavat onelaiset uhoamaan lopunaikoja heittereitä kohtaan tai sitten fiksummat ymmärtävät lopultakin että tuli rumasti takkiin

Nimetön kirjoitti...

Voisiko Vuorinen nyt sitten kaikkien vuosien jälkeen pistää sen Bulgarian syyttäjän todistusaineiston pöydälle jossa todetaan että Onecoinilla on sellainen lohkoketju jossa on tutkitusti kaikki historialliset Onecoin transaktiot.

Tämähän olisi uutta jopa USAn oikeusministeriölle ja FBIlle jonka mukaan Onecoinilla ei tällaista lohkoketjua ole.

Eli laita Vuorinen vaikka tähän alle ne todisteet jossa näkyy selkeästi että Bulgarian syyttäjälaitos on tällaisen asian todennut!

Mahtavaa että Tommi Vuorinen pystyy asian viimeinkin todistamaan, eikä vain puhumaan, eikö vain!

Nyt odotamme henkeä pidätellen että Vuorinen nämä todisteet tähän viimeinkin postaa, ja Petteri ja vihaajat saavat pitkän nenän!

Nimetön kirjoitti...

Mikäs se sellainen kryptovaluutta on jossa lohkoketjussa väitetysti olevat käyttäjän kolikot voidaan takavarikoida?

Voisiko Tommi Vuorinen valaista asiaa miten tämä on mahdollista?

Mitä hyötyä käyttäjälle on väitetystä lohkoketjusta joka ei pysty tuevaamaan käyttäjän varojen yksityisyyttä eikä lohkoketjua edes näe jotta voisi tarkistaa lohkoketjuun varmistetut transaktiot.

Voisiko Tommi Vuorinen valaista asiaa?

Jukka Niiranen kirjoitti...

Vai että King Jayms on ihan Euroopan kiertueella ja corona-viirus on taas yksi syy siirtää asioita 😂 En enää kestä tätä komediaa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Youtube-linkin sisältänyt kommentti katosi, voisiko kirjoittaja laittaa sen uudelleen?

Kirjani on sen verran Suomi-keskeinen, ettei englanninkielisellä versiolla olisi välttämättä kysyntää. Katsotaan nyt ensin, millaista palautetta kirjasta tulee Suomessa. Toivon, että joku muu kirjoittaa englanninkielisen kirjan kansainvälisistä tapahtumista.

Nimetön kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=CF7rTHP8HFU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1pNoRiTCqtgQSJyB1FQ81LeMaPPMRVHaukgJt1G5zx0ps-_45zP4duD1A

Nimetön kirjoitti...

Linkki uudestaan:

Tommi Vuorisen webinaari 22.2.2020

https://www.youtube.com/watch?v=CF7rTHP8HFU

deckfromacard kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Nimetön kirjoitti...

Voitko Tommi Vuorinen sen lisäksi että viimeinkin laitat sen Bulgarian syyttäjänlaitoksen todisteet validista lohkoketjusta tänne julkiseksi, kertoa että jos kerran yhtiö tutkittiin vuonna 2018 läpikotiasin, miksi:

- Saksan Bielefeldin syyttäjän tutkinta OneCoin yhtiötä ja sen kahdeksaa työntekijää kohtaan mm. petoksesta on yhä käynnissä.
Tästä oli viimeeksi juttu sekä Saksan Finance Forward että Saksan Capital lehdissä viime viikolla:
https://financefwd.com/de/onecoin-faq/

- Saksan finanssivalvonta BaFin pitää edelleen yhtiöitä OneCoin Ltd, OneLife Network Ltd ja One Network Services Ltd bannattuna eli "cease and desist" alaisena Saksassa, jos kerran kaikki on tutkittu ja kaikki on kunnossa, miksi toiminta on edelleen virallisesti kielletty Saksassa?
https://www.bafin.de/SharedDocs/Veroeffentlichungen/EN/Verbrauchermitteilung/unerlaubte/2017/vm_170427_Onecoin_Ltd_en.html

Kolmanneksi kysyisin Vuoriselta, miksi et puhu mitään vuoden 2017-2020 USAn tutkinnasta, jossa on satoja tuhansia sivuja materiaalia, sekä takavarikoitua viestintää liittyen mm. perustajiin Ruja Ignatovaan ja Sebastian Greenwoodiin, sekä mm. Konstantin Ignatoviin, Mark Scottiin etc.

Valtava määrä tätä tutkinta- ja oikeusmateriaalia on vapaasti saatavissa ilmaiseksi CourtListener-palvelusta joka peilaa virallista USAn PACER palvelua:
https://twitter.com/CryptoXpose/status/1225860356196753409

Tästä USAn syyttäjänviraston aineistosta käy ilmi että OneCoin suunniteltiin huijaukseksi jonka Konstantin Ignatov sittemmin myönsikin, siitä huolimatta että häntä puolustaa miljoonia maksava huippuasianajaja Jeffrey Lichtman.
https://www.scribd.com/document/434747259/On-OneCoin-Cooperator-Konstantin-Ignatov-s-Plea-Agreement-for-5K1-letter

Miksi Tommi Vuorinen viittaat vuoden 2018 Saksan tutkintaan "vapauttava tutkintana", vaikka se on kaiken lisäksi vielä Saksassa tälläkin hetkellä käynnissä yhtiötä ja sen kahdeksaa työntekijää vastaan? Oletko tietoinen että se Saksan Nürnberg-Fürth syyttäjän tutkinta joka keskeytettiin vuonna 2018, oli yksittäistä IMAa vastaan. IMA ei ole virallisesti OneCoin yhtiön palveluksessa vaan itsenäinen promoottori, eikö vain?

Oletko ystävällinen Tommi ja vastaat näihin kysymyksiin joko täällä tai omassa Facebook ryhmässäsi.

Kiitos.

Nimetön kirjoitti...

Uudessa videossa Tommi kommentoi Konstantinin tilannetta sanomalla, ettei ole uutta tietoa Konstantinin oikeudentipäivämäärästä, mikä on hänestä "varsin erikoista ja kummallista toimintaa".

Täten Tommi joko tietämättömyyttään tai tarkoituksella levittää asiasta väärää tietoa. Konstantinille ei ole tulossa mitään varsinaista oikeudenkäyntiä, koska hän on jo tunnustanut syyllisyytensä.

Sen sijaan Konstantinille on tulossa jossain vaiheessa tuomitsemisoikeuskäsittely, jossa selviää kuinka paljon häntä uhkaava 90 vuoden kakku lyhenee syyllisyydentunnustamisen ja vasikoinnin ansiosta.

Nimetön kirjoitti...

Pitäisin todennäköisenä että Konstantin Ignatov istuu vielä hyvän aikaa ennen tuomio lukua.

Ensin käsitellään Mark Scottin OneCoin rahanpesutuomio loppuun, tästä on tuomion lukeminen 26 päivä toukokuuta.

Sitten tulee käsittelyyn vielä David Piken OneCoin rahanpesusyyte jossa oletettavasti Konstantin toimii niin ikään syyttäjän todistajana.

En olisi ollenkaan yllättynyt jos Konstantin joutuu istumaan vielä ainakin vuoden ennen vankeusrangaistuksen lukua. Aikataulu varmasti venyy entisestään jos Ruja saadaan kiinni ja toimitettua USAan.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Videolla Vuorinen kertoo suunnittelevansa infokiertuetta Suomeen maaliskuussa suurimpiin kaupunkeihin (Jyväskylä, Tampere, Seinäjoki, Turku ym).

Vuorinen varoittaa Invicta coinista ja sanoo, ettei Prisman myyjä voi lähteä julkisesti kehumaan City-Marketia. Myyjä on työsuhteessa ja hänellä on lojaliteettivelvoite, jonka rikkomisesta hänet voidaan irtisanoa. Onecoin-verkoston IMA toimii yksityishenkilönä, eikä hänen miljoonaomaisuuttaan voi jäädyttää vain siksi, että ko. henkilö edistäisi toista verkostoa. Yksityishenkilöiden kohdalla kohtuuttomat sopimusehdot eivät ole sitovia. Onecoin voi erottaa jäsenen, mutta ei takavarikoida hänen rahojaan.

Vuorinen varoittaa jäseniä keskiviikkona tulevasta kirjajulkistuksesta ja on informoinut yhtiötä siitä. Neuvoo muutamaa jäsentä lukemaan kirjan, selvittämään siinä olevat virheet ja tekemään tutkintapyynnön poliisille. No, saadaanpa nähdä.

Nimetön kirjoitti...

Toivottavasti huijarit saisivat aikaan edes vähän lisää hauskuutta, vähän yritystä edes, mutta pahaa pelkään että homma jää siihen että Tommi lähettää sähköpostia kustantajalle jossa valehtelee videolla nähtyyn tapaan että Saksassa on tutkittu ja kaikki kunnossa blaa blaa samaa bullshittiä.

Eipä näy Tommia vaastaamaan yllä oleviin kysymyksiin.

Ehkäpä parhaimmillaan saavat jonkun uhkauksen aikaiseksi taas sen norjalaisen valehtelevan OneCoin "lakimiehen" Per Danielsenin kautta.
https://twitter.com/CryptoXpose/status/1202168994557571073

Nimetön kirjoitti...

Mitenköhän se IMA-sopimus pätee kun sopimuksen toinen osapuoli ei ole enää edes kuvioissa mukana? Siinä sopimuksessa toisena osapuolena on se Belizeen rekisteröity firma, joka ei ole enää aktiivinen ollut vähään aikaan. Veskako sieltä lähettelee ukaasit kapinallisille IMA:lle...?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ehkäpä parhaimmillaan saavat jonkun uhkauksen aikaiseksi taas sen norjalaisen valehtelevan OneCoin "lakimiehen" Per Danielsenin kautta.

Per Danielsen on tuttu mies - oli yhteydessä minuun jo elokuussa. Jutun ajaminen Suomessa vaatii kuitenkin suomalaisen asiamiehen käyttämistä. Perin lähettämillä sähköposteilla on vain jonkinlaista informaatioarvoa.

Nimetön kirjoitti...

Konstantinin plea agreement -asiakirjan mukaan häneltä edellytetään "shall truthfully testify before the grand jury and at any other trial and other court proceeding with respect to any matters about which this Office may request his testimony", mutta toisaalta oikeussalissa hän antoi hieman ymmärtää, että Mark Scottin oikeudenkäynti olisi hänen ainoa "laulukeikkansa":


Arlo: So with a 5K letter, you could be sentenced to as little as time served, right?
Konstantin: Yes.
Arlo: But to get the letter, you have to appear as a witness at trial, right? This is the only trial?
Konstantin: Yes [upwards lilt]

https://twitter.com/innercitypress/status/1192451595180630017

Voi olla, että kyseessä oli Konstantinin väärinymmärys tai sitten syyttäjillä ei todella ole todennäköistä tarvetta kutsua häntä uudelleen todistajaksi tuleviin oikeudenkäynteihin. Konstantinin vasikkatoverit Gilbert Armenta ja Sebastian Greenwood ovat parempia todistajia, jos esim. Ruja tai Irina Dilkinska joskus jäävät FBI:n haaviin.

Tuomitsemisistuntoa kaiketi lykätään kunnes Konstantinin yhteistyö on kaluttu mahdollisimman loppuun. Se lienee Konstantininkin etu, sillä mitä enemmän hänestä on apua, sen suurempaa huojennusta hän voi todennäköisemmin saada.

Nimetön kirjoitti...

Tommi on nähtävästi luvannut kertoa todisteet Petterin kirjaa vastaan. Nämä olisi todellakin kiva nähdä ja toivottavasti tommi nämä tuo esille.

Vaikka Konsta on tunnustanut koko homman kusetukseksi niin Tommilla nähtävästi uskoa riittää :)

Nimetön kirjoitti...

Suomalaisten onekoijareiden uho oikeusjutusta Petterin kirjaa vastaan on omalla tavallaan huvittavaa. Yksikään heistä ei ole yhtiön (minkä niistä?) virallinen edustaja, jolla olisi valtuudet tehdä yhtiön puolesta rikosilmoitusta :)

William Gallop kirjoitti...

Joku tunnukset omaava voisi hankkia kirjan ja laittaa Dealshitteriin hintaan ovh+coineja, nouto tai postitus jälkivaatimuksella. Tulisi sitä "käytettävyyttä".

Joku kirjoitti...

Tehdäänpä niin kuin Tommi Vuorinen webinaarissa 17 minuutin kohdalla toivoo eli päivitetään kelkasta tippuneen jäsenistön tietoja.

Mikä on totta?
- OneCoin on huijaus
- Petteri Järvisen kirjoitukset aiheesta

Mikä on höpöhöpöä?
- OneCoin

Nimetön kirjoitti...

Kumpikohan sen mahdollisen oikeusjutun nostaa, kielitaidoton Veska vai se aivoton lihaskimppu? Ei kun senhän hoitaakin se "legal department"...

Nimetön kirjoitti...

Tommi Vuorinen
Ylläpitäjä · 7 min

Tällä viikolla on taas kuraa tiedossa, nyt Järvisen kirjan tiimoilta. Median edustajat yrittävät saada kommentteja jäseniltä. Suosittelen pidättäytymään niistä, toki faktat voi laittaa tiedoksi.

1. BULGARIAN/SAKSAN TUTKINNAN TULOS 2018 PÄÄKONTTORIN RATSIASTA, AITO LOHKOKETJU, AIDOT KAUPPIAAT, EI PYRAMIDIA MARKKINOINTIJÄRJESTELMÄSSÄ.

2. DEALSHAKER-KAUPPA-ALUSTALLA YLI 122 000 REKISTERÖITYÄ KAUPPIASTA, JOTKA HYVÄKSYVÄT ONE:N OSIN TAI KOKONAAN MAKSUVÄLINEENÄ.

3. YHTIÖ TÄYTTÄÄ KV. RAHANPESULAINSÄÄDÄNNÖN NORMIT, EIKÄ KOLIKOITA VOI KÄYTTÄÄ ILMAN TUNNISTAUTUMISTA (TUNNE ASIAKKAASI-DOKUMENTIT VAADITAAN).

4. SIVUSTOT TOIMIVAT NORMAALISTI, KOLIKOT OVAT TILEILLÄ JA NIITÄ VOI KÄYTTÄÄ, KUKAAN EI OLE MENETTÄNYT MITÄÄN. JÄRVISEN VÄITE SUURESTA HUIJAUKSESTA EI PIDÄ PAIKKAANSA.

Jukka Niiranen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ari Widell kirjoitti...

Kari Wahlroos on blokannut minut Facebookistaan, vaikken ole koskaan edes yrittänyt ottaa tähän yhteyttä tai kommentoinut tämän seinään.

Tommi Vuorisen Facebook-sivua pääsen kyllä pällistelemään, mutta eipä siellä mitään näkemisen arvoista ole.

Juha L kirjoitti...

Vastauksia Tommi Vuorisen väitteisiin:

1. BULGARIAN/SAKSAN TUTKINNAN TULOS 2018 PÄÄKONTTORIN RATSIASTA, AITO LOHKOKETJU, AIDOT KAUPPIAAT, EI PYRAMIDIA MARKKINOINTIJÄRJESTELMÄSSÄ.

Vastaus:

Bulgarian/Saksan pääkonttorin ratsian takana on Saksan Bielefeldin syyttäjä. Sen voi todentaa vaikka tästä Sofia Globen ratsia uutisesta:
Bulgarian special prosecutors join in anti-money laundering operation against OneCoin

Lainaus: "This was on the basis of an international legal assistance order from the Prosecutor’s Office in the German city of Bielefeld (North Rhine-Westphalia) which had arrived in October 2017.

Representatives of Eurojust and Europol are actively involved in the execution of the court order, the Prosecutor’s Office said.

Bielefeld prosecutors had asked the Bulgarian authorities to carry out specific procedural and investigative actions on the territory of Bulgaria vis-à-vis the Bulgarian company “One Network Services” EOOD and its affiliates, including two Bulgarian women with German citizenship."


Toisin kun Tommi antaa ymmärtää, tämä tutkinta Saksan Bielefeding syyttäjän OneCoin yhtiötä ja sen kahdeksaa työntekijää vastaan petoksesta ja rahan pesusta Ruja mukaan lukien on käynnissä. Tästä uutisoi 13. päivä helmikuuta kaksi saksalaista finanssialan julkaisua. Saksan Capital ja Finance FWD:
https://financefwd.com/de/onecoin-faq/

Lainaus: "Was ist der aktuelle Stand der Ermittlungen?
In Deutschland ermittelt die Staatsanwaltschaft Bielefeld im Fall Onecoin gegen acht Personen. Die Vorwürfe: Verdacht auf Betrug und Geldwäsche, progressive Kundenwerbung sowie die Erbringung von Finanzdienstleistungen und Zahlungsdiensten ohne Erlaubnis. Es sei nicht absehbar, wann die Ermittlungen abgeschlossen werden könnten, heißt es von der Staatsanwaltschaft."


Minkäänlaista OneCoinin "aitoa lohkoketjua" ei ole todistettu yhdenkään viranomaisen toimesta. Tällaista dokumenttia ei Vuorisella tai OneCoinilla ole väitteistä huolimatta esittää. Aito lohkoketju olisi sellainen jossa on tallennettuna koko OneCoin transaktioiden historia kuten Ruja ja yhtiö on väittänyt.
Huom. Teknisesti lohkoketjulta näyttävä data ei automaattisesti ole mikään "aito lohkoketju". On tiedossa että OneCoin on käyttänyt teknisesti lohkoketjulta näyttävää dataa esim. BackOfficessa, mutta tämä data ei ole sisältänyt tosi elämän transaktioita.

Aidot kauppiaat ovat osin totta, osin eivät. DealShakerissä on joitakin tuhansia aktiivisia "aitoja kauppiaita" jotka tarjoavat suurimmaksi osaksi rihkamaa Onecoineija vastaan. Monesti tuotteesta halutaan sekä FIAT valuuttaa että Onecoineja, jolloin FIAT osalla katetaan monessa tapauksessa tuotteen markkinahinta. Dealshakerissa on kuitenkin myös runsaasti huijauksia, jossa pyydetään FIAT valuuttaa etukäteen esim. varausmaksuna, mutta itse kauppa ei koskaan toteudu.

OneCoin/OneLifellä ei ole vähittäismyyntiä. Kaikki järjestelmään tulevat rahat ja komissiopalkkiot tulevat vanhoilta ja uusilta värvättäviltä jäseniltä -> tämä täyttää monessa maassa laittoman pyramidin määritelmän.

Juha L kirjoitti...

2. DEALSHAKER-KAUPPA-ALUSTALLA YLI 122 000 REKISTERÖITYÄ KAUPPIASTA, JOTKA HYVÄKSYVÄT ONE:N OSIN TAI KOKONAAN MAKSUVÄLINEENÄ.

Vastaus:

Dealshaker alustalla on korkeintaan muutamia tuhansia aktiivisia "aitoja kauppiaita" jotka tarjoavat suurimmaksi osaksi rihkamaa Onecoineija vastaan. Monesti tuotteesta halutaan sekä FIAT valuuttaa että Onecoineja, jolloin FIAT osalla katetaan monessa tapauksessa tuotteen markkinahinta. Dealshakerissa on kuitenkin myös runsaasti huijauksia, jossa pyydetään FIAT valuuttaa etukäteen esim. varausmaksuna, mutta itse kauppa ei koskaan toteudu.

Dealshakein kauppiaslaskurin lukumäärään ei voi luottaa. Esim. kun uusien jäsenien ja kauppiaiden rekisteröityminen on ollut teknisistä syistä mahdotonta, Dealshakerin kauppiaslaskuri lisääntyi silti päivittäin tasaisesti 33:lla.

Joka tapauksessa on selvää että ylivoimaisesti suurin osa väitetyistä kauppiaista eivät ole aktiivisia kauppiaita, mutta koska laskuri ei koskaan vähene, niin näennäinen kauppiasmäärä lisääntyy vaikka näin ei tapahtuisi aktiivisten kauppiaiden osalta.

Dealshakeristä eivät myöskään poistu vanhentuneet diilit joiden olisi pitänyt poistua 31.12.2019 tai myöhemmin. Tämä lisää näennäisesti diilien määrää vaikka diilit eivät ole enää käytettävissä.
Esimerkki: https://dealshaker.com/en/merchant/UojLWQo05X5VMZn3GO-xXxEfN7EjtkBCY2v0twxSsSA~/info
--------------------------------------------------

3. YHTIÖ TÄYTTÄÄ KV. RAHANPESULAINSÄÄDÄNNÖN NORMIT, EIKÄ KOLIKOITA VOI KÄYTTÄÄ ILMAN TUNNISTAUTUMISTA (TUNNE ASIAKKAASI-DOKUMENTIT VAADITAAN).

Vastaus:

Yhtiötä ja sen palveuksessa ollutta avainhenkilöstöä on joko tutkinnan alla, syytteessä tai jo tuomittu rahanpesurikoksista.
https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/manhattan-us-attorney-announces-charges-against-leaders-onecoin-multibillion-dollar
https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/former-partner-locke-lord-llp-convicted-manhattan-federal-court-conspiracy-commit-money

Se että yhtiö kerää KYC tietoja jäsenistöltä ei automaattisesti tarkoita että yhtiö täyttää lainsäädännön ja regulatiiviset määräykset ja asetukset. Hyvin monet ponzi huijaukset keräävät nykyään KYC tietoja, koska niillä on todellista arvoa. Ajantasalla olevia KYC tietoja on helppo myydä eteenpäin joko laillisilla tai pimeillä markkinoilla.

Väite että kolikoita ei voisi käyttää ilman tunnistautumista on valheellinen. Kolikoita voi sekä siirtää verkostolinjassa sen määrän mitä yleisesti sallitaan, ja kolikoita voi myös käyttää Dealshakerissä täysin ilman tunnistautumista ja KYC-dokumentteja. Tämä on testattu useaan kertaan vuosien varrella ja se voidaan helposti todistaa koska tahansa.

Juha L kirjoitti...

4. SIVUSTOT TOIMIVAT NORMAALISTI, KOLIKOT OVAT TILEILLÄ JA NIITÄ VOI KÄYTTÄÄ, KUKAAN EI OLE MENETTÄNYT MITÄÄN. JÄRVISEN VÄITE SUURESTA HUIJAUKSESTA EI PIDÄ PAIKKAANSA.

Vastaus:

Tällä hetkellä kaikki OneCoin sivustot tuottavat Phishing varoituksen. Kolikoiden säilytyksessä on ollut myös suuria ongelmia esim CoinSafen kanssa. Yhtiön anonyymit työntekijät voivat halutessaan koska tahansa takavarikoida koko tilin ja kolikot, joka on täysin vastoin kryptovaluutan yleisiä periaatteita jossa kolikot ovat käyttäjän itsensä hallittavissa turvassa lohkoketjussa ns. private key:n turvaamana.

Kolikoilla ei ole yleistä arvoa. Yhtiö, joka on USAn oikeusministeriön ja Konstantin Ignatovin tunnustuksen myötä määritelty suureksi kansainväliseksi huijaukseksi, kertoo itse nettisivuillaan mikä on kolikon "arvo". Se on aina nouseva eikä arvo perustu kysyntään ja tarjontaan. Todennäköisesti edes suurin osa jäsenistöstä ei tähän arvoon usko. Kukaan ei halua ostaa tilejä edes 1 euro/kolikko hintaan, koska paketeista niitä saa halvemmalla. Dealshakerissä olevien diilien avulla koitetaan luoda jäsenistölle kuva että kolikolla olisi arvoa, vaikka hyvin rajoitettuakin.

Kukaan ei varmasti ole ostanut tuhansien eurojen arvoista "koulutuspakettia", jotta saisi osin plagioitua koulutusta tai hunajapurkkeja Kiinasta. OneCoinin markkinointi erityisesti vuosina 2015-2018 oli vahvasti rikastumista ja hyvää sijoitusta korostavaa sitä enemmän mitä privaatimmin markkinointi tapahtui.

Löyhänä vertauksena OneCoinille Dealshakerissä voisi käyttää vaikka Disney-kolikkoa jolla saa jotain rihkamaa ja palveluita vain Disneylandissa mutta on käyttökelvoton ja arvoton sen ulkopuolella.

Todellisia kryptovaluutta-ominaisuuksia OneCoinilla ei ole. Ei ole turvallista lompakkoa, vaan kolikot ja muut varat voidaan koska tahansa takavarikoida. Ei ole lohkoketjua josta voisi tarkistaa transaktiot. Eikä kolikoita pysty edes siirtämään käyttäjältä toiselle vapaasti. Kolikon arvo annetaan bulgarialaisen huijaukseksi todetun yhtiön verkkosivulla. Moni erityisesti ulkomainen jäsen joka on houkuteltu ostamaan OneCoin/OneLife-paketteja koko säästöillään on täysin epätoivonen.

deckfromacard kirjoitti...

"Löyhänä vertauksena OneCoinille Dealshakerissä voisi käyttää vaikka Disney-kolikkoa jolla saa jotain rihkamaa ja palveluita vain Disneylandissa mutta on käyttökelvoton ja arvoton sen ulkopuolella."

Paitsi että vielä sittenkin OneCoin on huonompi koska Disney-kolikoita ei Disneylandin työntekijät voi käydä sinulta takavarikoimassa salaa milloin haluavat, OneCoinit voivat kadota tililtä sillä välin kun nukut jos joku on antanut sinusta (vaikka aiheettoman) raportin että "promoat kilpailevaa kolikkoa".

Nimetön kirjoitti...

Disney kolikolla tuskin on potentiaalisesti sponsannut Bulgarialaista mafiaa.

Nimetön kirjoitti...Kuinkakohan kallista koulutusta pitäisi saada jos vaihdan USD sitten Australiaan ja vaikkapa Etelä Afrikan kautta Dubaihin ja sitten Intiaan. Kortti mukaan, matkashekkejä ja jos mahdollista niin vaihtaa seuraavan maan valuuttaa valmiiksi. Valuuttakaupan ymmärtäminen on varmaan tärkeää tässäkin tapauksessa. Pitäisköhän hankkia koulutusta 10.000 edestä?

Nimetön kirjoitti...

Ensimmäiset 70 sivua kirjasta luettu. Toistaiseksi esiin ei ole tullut mitään uutta tai ihmeellistä.

Nimetön kirjoitti...

Suuri bittirahahuijaus
https://areena.yle.fi/1-50460782

Nimetön kirjoitti...

Kohdasta 52:55

Nimetön kirjoitti...

Olet Petteri säälittävä tapaus, ei voi muuta sanoa. Nyt odotetaan mielenkiinnolla milloin olet toivottavasti vastaamassa vaihteeksi tekosistasi ja valheista oikeudessa kuten Jippiin aikana josta ihme ja kumma pääsit luikertelemaan sinulle tuomitusta korvausvelvollisuudesta pois. Karma hoitaa!

Nimetön kirjoitti...

"Anonyymi Anonyymi sanoi...
Olet Petteri säälittävä tapaus, ei voi muuta sanoa. Nyt odotetaan mielenkiinnolla milloin olet toivottavasti vastaamassa vaihteeksi tekosistasi ja valheista oikeudessa kuten Jippiin aikana josta ihme ja kumma pääsit luikertelemaan sinulle tuomitusta korvausvelvollisuudesta pois. Karma hoitaa!

26. helmikuuta 2020 klo 11.29"

Sellaiset voimafantasiat siellä :DDD Huutopierua

Nimetön kirjoitti...

"Olet Petteri säälittävä tapaus, ei voi muuta sanoa."

Ostitko jo kirjan? Käy ostamassa ja lue. Laita sen jälkeen kaupaksi dealshakeriin että muutkin saavat lukea! Saadaan dealshakeriinkin käytettävyyttä

Juha L kirjoitti...

Kovat argumentit uskovalla. 😂 Petterin oikeuteen joutumista saakin OneCoin uskovaiset odotella. 😂

Nimetön kirjoitti...Ei varmaan kannata uhkailla esitutkinnalla. Kysymyshän taitaa kulminoitua: Onko keskitetty kryptovaluutta sama kuin hajautettu kryptovaluutta, ei varmaankaan. Siinä sitten yrität selvittää, että kyllä bittijono todistaa että on. Sitten varmaan kysellään sähkölaskujen perään. No toimistossa joissa koneet on on seuraavat. Jaa, vaikka kolikoiden määrä kasvaa -> laskentateho kasvaa niin kulutettu sähkö pysyy suunnilleen samana -> yksikkökustaanus pienenee. Vaikka samalla väitetään, että lohkokeyjut vievät sitä enemmän sähköä mitä enemmän kolikoita on.

Mitenköhän muuten tuolla Euroopan ulkopuolella, käytetäänkö siellä kauppa alustalla paikallista valuuttaa?

Juha L kirjoitti...

Ensinnäkään OneCoin ei ole edes keskitetty kryptovaluutta. OneCoinilla ei ole ainuttakaan kryptovaluutan erityiseksi tekevää ominaisuutta.
Mark Scottin oikeudenkäynnissä tuli ilmi, errä Irina Dilkinska oli paljastanut Konstantin Ignatoville ettei OneCoinilla ole oikeaa lohkoketjua.

Toiseksi, keskitettyssäkin kryptovaluuttassa, kuten Libra, lohkoketju validoidaan kymmenien itsenäisten validoijien toimesta (Libra Association jäsenet).

OneCoin on väittänyt käyttävänsä Proof-Of-Work konsensus algoritmia lohkoketjun toteutuksessa, mutta ainoa taho jolla väitetysti on serverit on OneCoin itse, eli se validoisi itse itseään, missä menetetään koko lohkoketjun idea, eikä sellaiseen luota kukaan muu kuin tietämättömät verkostomarkkinoinnin uhrit. Mutta kuten todettua, OneCoin ei ole kryptovaluutta joten aivan sama...

Petteri Järvinen kirjoitti...

"Olet Petteri säälittävä tapaus, ei voi muuta sanoa. Nyt odotetaan mielenkiinnolla milloin olet toivottavasti vastaamassa vaihteeksi tekosistasi ja valheista oikeudessa"

Nimettömän huutelun sijaan osoita valheet ja tee sen jälkeen tutkintapyyntö poliisille, katsotaan sitten mitä mieltä on oikeus.

Nimetön kirjoitti...

Kirja luettu. Auttoi ymmärtämään miksi nämä tommin lahkolaiset ei ymmärrä järkipuhetta eikä hyväksy selviä todisteita. (näiden kanssa kun on välillä koetuksella usko ihmisrotuun))

Eikö lahkon facessa tapahdu mitään?

Unknown kirjoitti...

Ihmettelen kun Vuorinen vieläkin jatkaa keulakuvana vaikka aseveli Taipale jo poistui seuraavaan koijaukseen ja menetti samalla jättiomaisuuden kun koinit takavarikoitiin.

Kunpa joku uhri tekisikin tutkintapyynnön niin poliisitutkinta lähtisi lopultakin käyntiin. Vuorinen ei sitä tee.

Ja_e kirjoitti...

Tommin takki kääntyi. Petteri teki onelle palveluksen:

Suorastaan surkuhupaisaa tämä Järvisen kirja ja vuosien markkinointikampanja ONE:a vastaan "kansalaisvelvollisuudesta." Yhden suomalaisen "tietokirjailijan" sanomiset eivät vaikuta yhtiöön globaaliin toimintaan millään tavalla. Ilmeisesti hän ihan oikeasti luulee olevansa oikeassa. Tämäkin julkisuus kääntyy pitkällä juoksulla ONE:n markkinoinniksi ja meidän eduksi. Onecoin tulee nimenä tutuksi kansalle. Kiitos Petteri! 👌

Tunkit sitävastoin ovat mintaa eri mieltä, tässä toista äärilaitaa:

Huvittaa tää itsensä huijaaminen😂😂 Ostin muka koulutuspaketteja. Mihin minua koulutettiin? Ai niin....Odottamaan kuuta taivaalta😂😂😂

Nimetön kirjoitti...

Kannattaa Petterin, median ja muiden avata silmiä ja katsoa vsikka eilinen global webinar. Se on ihan kaikkien vapaasti katsottavissa oheisen YouTube linkin kautta. Tuo todistaa myös että Petterin jorinat ja kirjan ns. "faktat" on valetta.

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&fbclid=IwAR0tZIb_A3Upk2VzcZIhPkbdIb31E4BzDD4q0eNnVRWaaJMXx82Yb_K72Dc&v=25foIu0ag_o

Nimetön kirjoitti...

"Kannattaa Petterin, median ja muiden avata silmiä ja katsoa vsikka eilinen global webinar. Se on ihan kaikkien vapaasti katsottavissa oheisen YouTube linkin kautta. Tuo todistaa myös että Petterin jorinat ja kirjan ns. "faktat" on valetta."

Faktat? Miten se fakta, että ei ole lohkoketjua, ei ole kryptovaluuttaa. Nämä faktat on luettavissa oikeudenkäynnin dokumenteistä!! (ja tähän Tommin valheeseen, että viranomaiset ovat todenneet lohkoketjun olemassaolon on ihan turha vedota. Sellaista dokumenttia et saa Tommilta etkä "yhtiöltä" joka tämän todistaa)

Miten tuo dealshaker hehkutus muuttaa sen faktan, että mitään kryptovaluuttaa (jolla on muu kuin keksitty arvo) ei ole olemassakaan?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mikä videossa osoittaa kirjani tiedot vääräksi? Yleistä hehkutusta DealShakerista, jonka käyttäjätavoitteen saavuttaminen kestää nykyvauhdilla yli 200 vuotta. Ei vieläkään tietoa pörssin avautumisesta tai Onecoinin muuntamisesta euroiksi. Ilman lohkoketjua, yhden (huijari)yrityksen hallinnassa oleva valuutta, jonka teoreettinenkin arvo nollaantuu heti, kun joku vetää pistokkeen Sofian konttorin seinästä tai sammuttaa web-sivut.

Miten kukaan voi enää vuonna 2020 uskoa tällaista huijausta? Kysykää Kari Wahlroosilta, Arto Ylitalolta tai Markku Taipaleelta, jos ette minua usko.

Nimetön kirjoitti...

"Miten kukaan voi enää vuonna 2020 uskoa tällaista huijausta? Kysykää Kari Wahlroosilta, Arto Ylitalolta tai Markku Taipaleelta, jos ette minua usko."

Tätä olisin kaivannut kirjaan. Lista kaikista johtajista (listahan on pitkä) jotka ovat jättäneet uppoavan laivan ja hyljänneet vähintäänkin kymmennien miljoonien arvoiset kolikot.

Olisi voinut hiukan avata tunkkien silmiä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kirjaan ei voinut laittaa tietoja, jotka muuttuvat nopeasti. Lisäksi vähemmän julkisuudessa olleiden johtajien nimien maininta olisi ollut kohtuutonta.

Ja_e kirjoitti...

Myös myyrät ja kätyrit halutaan pois onen face ryhmästä, Petteri saa liikaa reaaliaikaista tietoa ”byrämidistä” ja ”grybtövaluutasta”

Seija Sarkkinen: minusta on hämmentävää, kuinka reaaliaikaisesti hän lukee meidän salaisen ryhmä juttuja, vai oliko ryhmämme videot muuallakin .....

Kimmo Jalonen: Seija Säkkinen varmaan sillä on kätyreitä joukossamme

Tommi: Seija Säkkinen Ryhmässä on myyriä.

Ja_e kirjoitti...

Juha Schaverin: Myyrät pitää saada kiinni ja erottaa pois

Nimetön kirjoitti...

Myyrät pois, eihän rehellisen ja avoimen yrityksen asioista saa tietää muut kuin salaseuran jäsenet :)

Nimetön kirjoitti...

Harmi kun ne eivät tule tänne näille sivuille!!! Onkohan kukaan kutsunut niitä? Luvataan ettei haukuta lyttyyn

Juha L kirjoitti...

Odotetusti ei näytä siltä että niitä Tommin lupaamia vastatoimia Petteriä vastaan tulee. Tommi tuntuu olevan tyytyväinen että hänen vastineensa (valheensa) julkaistiin Iltalehdessä ja lahkokuplassa elävät tunkit komppaa.

Nuo Tommin epätoivoisesti jankkaamat valheet "Saksan tutkinnasta" sun muusta ollaan osoitettu vääriksi lukemattomia kertoja, ja jälleen tässäkin ketjussa.

"Jostain syystä" Tommi ei täällä halua asiasta keskustella, vaan pidättäytyy omaan suljettuun ryhmäänsä.

Nimetön kirjoitti...

Jouni Avara

Petteri meuhkas äsken radiossa 'huijaus' toistui melkein joka toisessa sanassa. :-) Toivotaan että tämä menee maaliin asti, saadaan 'poju' käräjille. :-)

Juha L kirjoitti...

Katselin tuon Fred Fokin webinaarin. Siinä koitetaan antaa vinkkejä miten Dealshakeriä markkinoitaisiin uusille kauppiaille.

Fred Fokin markkinointi-idea perustuu sille, että kun kauppias myy alennuksella tuotteitaan, hän voi alennusosan laskuttaa ONEina, ikään kuin plussa-pisteinä vaikka ONEilla ei geneeristä arvoa olekkaan. Näin kauppias ei kokonaan menettäisi alennusosaa vaan saisi siitä näitä "plussa pisteitä". Kiinassahan Dealshaker ei käytä ONEja vaan sen tilalla näytetään DCP - Dealshaker Credit Points - mikä on itse asiassa todellisempi ilmaisu kuin kryptovaluutta. Onecoinhan on jonkinlainen huonosti toimiva ja ihmisiä harhaanjohtava bonuspiste systeemi, ei mikään kryptovaluutta.

Eräs asia mikä tuossa Fred Fokin hehkutuksessa pisti silmään oli se, että Dealshakerin kuluista ei mainittu mitään. Kauppiashan joutuu maksamaan tietyn prosenttiosuuden myynnistä oikealla rahalla Dealshakerin käytöstä, vaikka myisi ONEina. Tämä on yksi tapa millä huijaus tällä hetkellä kerää tuottoja kun koulutuspakettien myynti laskee. Tästä ei hehkutuksessa mainittu mitään. Kauppiaalle tämä on tietenkin ikävä yllätys.

Kyseinen webinaari siis yrittää antaa vinkkejä siitä miten Dealshakeria markkinoidaan uusille kauppiaille, mutta ei se kyllä millään tavalla todista Petterin väitteitä vääriksi. Omituinen väite tunkilta, mutta mikään ei enää yllätä.

Juha L kirjoitti...

Jouni Avara ei ilmeisesti ole tietoinen että homma on jo mennyt maaliin asti mitä tulee huijaukseen - Konstantin Ignatov on tunnustanut että OneCoin on huijaus ja odottaa nyt tuomiota..
https://www.scribd.com/document/434747259/On-OneCoin-Cooperator-Konstantin-Ignatov-s-Plea-Agreement-for-5K1-letter

Mistäköhän tunkki kuvittelee että Petteri saataisiin käräjille. Hohhoijjaa. Tunkit elää omassa naurettavassa Vuorisen kontrolloimassa lahkomaailmassaan.

Unknown kirjoitti...

Kyllä Petteri on helppo saada käräjille. OneCoin toimitusjohtaja ja/tai hallitus haastaa oikeuteen.
Sitä odotellessa....


Odotellessa...

Odotellessa......

Nimetön kirjoitti...

Hupaisaa, että uudessa webinaarissa Fred Fuck yrittää tällä tavalla manipuloida OneCoin-"sioittajia" pois uskomuksesta, että BackOffice-arvo kestäisi markkinatestiä:

"So, the question is: What makes you think that we will be one of these 20 cryptos that are worth more than 50 USDs? Why we cannot be one of the bottom few? Why? What makes you think we must always be on top? Why can't we be below. Because we have no value."


Niin, minkähän takia "grybtö-kansa" elää tässä hirmuisessa harhaopissa, että OneCoin olisi heittämällä kärkisijoilla CoinMarketCapissa?

Ettei vain oli Rutjakkeen itsensä vuoksi, sillä hänhän jo vuonna 2015 Dubaissa antoi ymmärtää OneCoinin olevan kyseisellä markkina-arvolistalla kolmosena heti Bitcoin ja Ripplen jälkeen:
https://youtu.be/RDJrVeh_6dw?t=249

Koinisti kysyköön itseltä ja Tommilta: Kumpi valehtee -- Fredi vai Rutjake?

Heikolta joka tapauksessa vaikuttaa Fredin usko Rujan nerouteen ja visioon, kun uskottelee OneCoinin päätyvän kryptomarkknoiden pohjamutiin.

PS. Jos haluaa todistaa OneCoinin legitiimiyden käräjillä, niin ei tarvitse muuta kuin pyytää yhtiötä lopettamaan piileskely ja täyttämään oheinen lappu, saapuen New Yorkin oikeustalolle:
OneCoin Ltd haastehakemus
Siellä jo valmiiksi odotellaan. ;-)

Juha L kirjoitti...

Konstantinin aikaan tosiaan korostettiin että Onecoinin arvo on todellinen. Useassa yhtiön BackOffice tiedotteessa tämä todettiin myöskin.

Nyt kun pörssiä ei tietenkään saatu pystyyn, syyksi sanotaan sinänsä ihan oikein, että Onecoinin arvo romahtaisi, koska kolikoiden kysyntä ja tarjonta ei vastaa. Mutta lähes 5 vuotta meni tämän toteamiseen vaikka "vihaajat" olivat siitä jatkuvasti paasanneet.

Pakon edessä sitten tämä oli kerrottava syyksi kun pörssiä ei saatu monien vuosien lupauksista huolimatta pystyyn: "Ethän halua että Onecoininkin arvo on 0.000x".

Nimetön kirjoitti...

Fred Fuck tosiaan. Ja koinistit, totta tosiaan.

Koinistille ei mene jakeluun että krypto(kyrpo)valuutan absoluuttisella arvolla ei ole mitään merkitystä. Paitsi tietenkin silloin jos on jo etukäteen hankkinut sellaista jollain keinotekoisella kurssilla (huutonaurua)

Ainoastaan arvonmuutoksella on merkitystä eikä sillä montako nollaa tai ei-nollaa on välittömästi desimaalipilkun edessä

Nimetön kirjoitti...

Tommi taas vauhdissa face ryhmässäään

Tommi Vuorinen
Ylläpitäjä · 26 min
Kovasti saa puuha-petteri mainosaikaa mediassa. Tulee hyvin ilmaista näkyvyyttä Onecoinille. Markkinoinnin kultainen sääntö: Puhutaan, mitä puhutaan, kunhan puhutaan ja nimi on oikein. 👌

Jaana Maaret Eilu
Ei millään pahalla, mutta onko tästä pakko jauhaa joka päivä? Aina kun ajattelee, että jotain infoa tullut sivulle niin se on tällaista ollut nyt hetken aikaa, jolla ei kannata päätänsä vaivata. Muille aina korostetaan, että pidetään tämä positiivisena ja infokanavana. Mulle ei ainakaan tästä jauhamisesta tule ku huono mieli.

Tommi Vuorinen Jaana Maaret Eilu
Ilmainen mainos on hyvä asia ja totuus tulee kyllä ilmi. Olen hyvin positiivinen ONE:n tulevaisuuden suhteen.

Nimetön kirjoitti...

Voi Taivas, mutta toi Vuorinen on seonnut lopullisesti ja muut perässä. Olkaa kilttejä ja hakeutukaa hoitoon, please

Nimetön kirjoitti...

Erikoista tässä maassa on se että jos joku kirjoittaa kirjan faktaan perustuen esim. Wincapitasta aikoinaan siitä ei paljon mediassa puhuta, mutta kun tälläinen satusetä kirjoittaa onecoinista kirjan joka on täynnä valheita niin kyllä mediaakin kiinnostaa.

Unknown kirjoitti...

"mutta kun tälläinen satusetä kirjoittaa onecoinista kirjan joka on täynnä valheita niin kyllä mediaakin kiinnostaa"

Vai niin. Kerro sitten meillekin mitä valheita löysit ja jos mahdollista niin tee tutkintapyyntö. KRP voisi jo lopultakin aloittaa tutkinnan ja FBI antaa mielellään virka-apua.

noppa kirjoitti...

Ei Tommi Vuorinen voi jättää kirjaa lukematta, koska hakee niitä 'valheita'! Toivottavasti tulee julkisuuteen kertomaan sitten niistä. Meille muille onkin paljon lystiä luvassa sen jälestä ;)

On tää vaan niin hämmästyttävää, että ei mitenkään coinilaisten usko 'maailman valuuttaan' vähene, vaikka kuis lyärähän faktat eteen!

Nimetön kirjoitti...

Voisiko kuka tahansa onecoinisti nyt laittaa niitä valheita kunnon perusteluilla.

Ei mitään: 'No mutku Saksa tutki ja kaikki oli ok', tai huijauksen omia ilmoituksia, vaan selkeästi todisteet valheista viimeinkin tiskiin jos valheita väitätte täällä ja kirjassa olevan.

Unknown kirjoitti...

FBI:n lisäksi myös UK alkaa toimia.


https://behindmlm.com/companies/onecoin/onecoin-at-the-heart-of-epayments-systems-shutdown/

Ja_e kirjoitti...

Tommi ja Voitto Erkkilä väittävät facessa että yhtiö olisi tarjonnut Petterille jopa kaksi kertaa mahdollisuutta matkustaa Sofiaan tutustumaan oneen, onko dementia iskenyt? eikö asia mennyt juuri päinvastoin??

Voitto Erkkilä: Kirjoittelee mitä sattuu ja milloin sattuu.Muistelisin,että yhtiö oli jossain vaiheessa ollut valmis tarjoamaan vierailun,pääkonttuurilla,Pieterille,opastuksen kanssa!,vai pettääkö muisti jo pahasti?,ei mennyt...🤔🤔🤔...mitäs semmoinen kertoo "tietokirjailijasta",joka EI halua nähdä FAKTOJA???

Tommi: Voitto Erkkilä Totta puhut ja tarjottu mahdollisuutta vierailuun kahteen otteeseen.

Voitto Erkkilä: Tommi Vuorinen Käsittääkseni oli vielä niin,että Onelife olisi maksanut KAIKKI kulut.

Tommi: Voitto Erkkilä Kyllä hän olisi saanut ilmaisen matkan.

Voitto Erkkilä: Tommi Vuorinen Aivan uskomatonta on se,ettei Pietteri tarttunut tilaisuuteen JA käynyt katsomassa MISTÄ on kysymys,hänhän olisi myös tavannut silloisen johdon,mikäli oikein muistan!

Nimetön kirjoitti...

Tarkoitatko niitä datacentteritä Bulgariassa jotka luohivat onecoinia ja jotka sijaitsevat 500km päässä toisistaan, huomioiden ettei Bulgarian maaperään pysty asettamaan luotisuoraa 500 km mittaista viivaa siten että molemmat päät olisivat saman valtion alueella? Näihinkö viittaat?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kuten kirjassa kerron, Vuorinen tarjosi Radio Rockin live-lähetyksessä mahdollisuutta lähteä Sofiaan tapaamaan Rujaa, mutta mitä hyötyä siitä olisi ollut? Olisin kuullut samat mainospuheet kuin Suomessakin. Sen sijaan pyysin mahdollisuutta nähdä laskentakeskuksen, jossa valuuttaa louhitaan. Se ei Vuoriselle eikä yhtiölle sopinut. Matkan sijaan lähetin sähköpostilla Bulgariaan kysymyksiä, joihin toivoin vastauksia. Niihin ei koskaan vastattu.

Nimetön kirjoitti...

Tuolla Face ryhmässä ollaan kyllä niin kuplassa, että oikein sattuu. Tämä Voitto taas näyttäis olevan tyyppiä "tyhjät tölkit kolisee eniten".

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kyllä hienoa, jos Rujan huijaamia rahoja saataisiin takavarikoitua Englannissakin nyt kun Englannin finanssivalvoja (toisin kuin Suomen) on herännyt toimimaan. Tämä on ilmeisesti tapahtunut Mark Scottin oikeudenkäynnin seurauksena.

Aika paljon puhuva tuo Rujan viesti rahanpesijöille Mark Scottille ja Robert Courtneidgelle:

"I have some cash with me. Abt 220k GBP. Can you store it for me in London?"

Rehellisen ja läpinäkyvän grypto-yrityksen omistaja Ruja siinä kuljettaa veskassaan hieman käteistä lontoolaiselle juristille säilytettäväksi. Normipuuhaa kaikilla kunnollisilla yrittäjillä.

Miten on Onecoiniin sijoittaneet: Harmittaako lukea tällaisia Rujan viestejä, kun vastaavat käteiskasat eivät ole omalla kohdalla tainneet realisoitua?

https://behindmlm.com/companies/onecoin/onecoin-at-the-heart-of-epayments-systems-shutdown/

Nimetön kirjoitti...

Hai sie,onks siul käteiskasa hukas:)

Ja_e kirjoitti...

Nyt on onen facessa ottanut sanan haltuun oikein iso pelle , nimikin jo kertoo Tomppa Thunder:

Päässä suhisee normaalia enemmän ja olo muutenkin hieman "runnotun" oloinen.. 😄

Voi suositella Johannan urheiluhierontaa Vantaa Gymillä Koivukylän Nesteen vieressä.. silmät kun laitto kiinni niin olis luullu et joku entinen itä-saksalainen kuulantyöntäjä käsittelee --> ei meinaan ollu mitään pikku hivelyä.. 😉😆

Tällä kertaa 2 hlöä yht. 2h, maksu 100% OneCoin kolikoilla ja jatketaan euroilla.. nekin vielä käyvät toistaiseksi.. mitähän toi Petteri satuilee tos eilen julkaistussa kirjassaan kun väittää ilmeisestikin et noit oc-kolikoit ei pysty käyttään mihinkään.. höh.. ei varmaankaan kannata pennosiaan sit siihen tuhlata ja tollast höpö-ukkoo tukea.. 💪👌
Itsekin jos mulla olis jotain sellast hommaa missä pystyisin omalle tiimille tarjoamaan suoraan kolikoilla tuotetta tai palvelua niin näin tekisin! 😉 mielestäni win-win tilanne..
Ja ittee ei ainakaan kiusaa yhtään et maksan seuraavia käyntikertoja euroilla.. jos kävisin jossain muualla niin todennäköisesti käyttäisin euroja sielläkin.. pitäähän näidenkin yrittäjien syödä ja jos jotain työkseen tekee niin on siitä kiva jotain saadakin, eläminen maksaa! Ja tässä alkuvaiheessahan ei ole vielä tarkoituskaan että kaikki hoituisi tällä Onellamme..
Itse en varmaan tämän Johannan asiakkaaksi olisi löytänyt ilman Dealshakeriä.. kuten en myöskään Ravintola Tupla Ässää pizza-nälkää tyydyttämään --> olen vissiin 3 krtaa kerännyt kakrut, muutamia niiden kavereita..+ appivanhemmat ja parit omat kaverit mukaan ja tuuminut et lähdetääs pizzalle.. minä tarjoon! 😊 ja tottakai sit juomaa euroilla kylkeen et yrittäjä saa kuluihin edes jotain samantien.. jostainsyystä lapsukaiset tietäävät jo et jos haluavat ravintola-pizzaa niin tonnepäin lähdetään.. vaikka euroilla maksettaisiinkin!
Ja jos varsinkin Amerikkalaiselle autolle tarvetta ilmaantuu niin Americarin nimi juolahtaa herkästi mieleen --> senverran hyvin Veli hoiti kaverille sen keltaisen Hummerin.. ei ollut Suomen halvin muttei taatusti huonoinkaan!
Edellämainituilla esimerkeillä tahdon vaan yrittää sanoa et vaikka noi diilit yrittäjille maksaakin ja joutuuvat hetken odottelemaan kolikoiden kanssa niin oikein käytettynä tuo on loistava markkinointityökalu!
Näitä pettereitä ja muita oman edun tavoittelijoita valitettavasti riittää.. ja yksi kun lopettaa niin toinen aloittaa.. suurin osa porukasta tietää missä ollaan mukana, mitä on tapahtunut vuosien varrella ja miten maailma on muuttumassa etenkin rahapolitiikan osalta lähiaikoina/vuosina.. ei anneta noiden soraäänien häiritä --> ainakin mää olen huomannut et suurinosa "kikkailijoista" kompastuu jossainkohti omaan näppäryyteensä ja totuus tulee ilmi.. ennemmin tai myöhemmin! 👌💪

Juha L kirjoitti...

"Loistava markkinointityökalu yritykselle" -> sekaantuu vuosikymmenen suurimpaan rikolliseen todennettuun Bulgarialaiseen ponziin, jonka sivut huutavat Phishing varoituksia.

Kerrassaan loistavaa mainosta ja mainetta yrityksille! 👌

Ja_e kirjoitti...

Tommi päivittää ja lupailee taas suuria tapahtumia:

PÄIVITYSTÄ.

Kalasteluvaroitus poistuu viikon kuluessa, sen jälkeen tulee splitti ja splitin jälkeen kolikon arvo päivittyy nykyisen vaikeustason mukaiseksi 42,45€.

Maaliskuun aikana ratkaistaan Coinsafen ongelmat ja päivitetään puuttuvat korot tileille.

Kun Coinsafe on korjattu, niin vuorossa on kolikoiden jakamisen jatkaminen PowerPack-paketeista.

Yhtiö on palkannut IT-yrityksen tekemään seuraavat asiat:

1. Block Explorer-työkalu lohkoketjun julkiseen seurantaan.

2. KYC-hyväksyntä automaattiseksi (ulkopuolinen palvelu).

3. Uudet sivustot Onelifelle ja Dealshakerille.

Uutiskirje alkaa ilmestyä säännöllisesti joka toinen maanantai.

Kansainvälinen maailmaneventti järjestetään heinäkuun lopulla Romaniassa, tarkka aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Bulgarian televisiosta on tulossa dokumentti Onecoinista, jossa Veska Ignatova kertoo, mitä yhtiölle on vuosien saatossa tapahtunut ja kuinka epäluotettavat ihmiset niin verkostossa, kuin yhtiön työntekijöinä, ovat aiheuttaneet suuria haasteita ja vieneet yhtiön varoja. Dokumentti tulee kaikkien nähtäville, kun se on ensin julkaistu Bulgariassa.

Juha L kirjoitti...

Phishing varoituksen poistuminen näyttää toteutuvan. Ei siinä mennytkään kuin yli puolitoista kuukautta (Phishing varoitukset alkoivat tammikuun 10. päivä), vaikka tämä olisi korkeintaan puolentoista PÄIVÄN homma asiansa osaavalle taholle.

onelife.eu domain hostaus on nyt siirretty Cloudflaresta (joka antoi Phishing varoituksen) -> HGC Global Communications Limited joka on Hong Kongista toimiva hosting palvelu.

Odotettavissa on että muut rikollisen huijauksen domainit seuraavat pian perässä ja jättävät Cloudflaren. Tällä hetkellä kuitenkin esim. Dealshaker käyttää vielä Cloudflarea.

https://securitytrails.com/list/apex_domain/onelife.eu


https://securitytrails.com/list/apex_domain/dealshaker.com

Nimetön kirjoitti...

Tomppa Thunder on tosiaan kaivettu naftaliinista. Oli aiemmin juuri tälläinen hehkuttaja ja hengennostaja. Oli ainakin pari vuotta täysin hiljaa. Oon miettinyt, että voisiko Pate Sisu, Walker Maito Mustanaamio ja/tai Tomppa Thunder olla Vuorisen alter egoja. Kirjoitustyyli on kyllä erilainen, mutta ei se vielä mitään todista.

Nimetön kirjoitti...

Jännä homma että Petteri kirjoittaa ettei Onella voi missään mitää ostaa ja maksaa mutta totuus on kuitenkin ihan toista. Eikö Petteri sinun ns. Tietokirjailijana pitäisi kuitenkin pysyä totuudessa, olitpa itse kuinka skeptinen ja pessimistinen tahansa. Toinen asia että kirjoitat kirjassasi että Onecoin oli suuri huijaus.. Kerrotko missä on tuomio sellaisesta, miksi yhtiö toimii koko ajan normaalisti, kaikki sivut toimii. Eikös kaiken järjen mukaan kaikki pitäisi olla kiinni, ovia, ikkunoita ja kotisivuja myöten. Ei pitäisi myöskään olla minkäänlaisia eventtejä missään päin maailmaa jos kerran oli vuosisadan huijaus.. Ei sinua ja sinun kirjoituksia voi kun hymyillen ja myötähäpeää tuntien seurata.

Nimetön kirjoitti...

UPDATE FROM KING JAYMS YESTERDAY'S RUSSIAN WEBINAR.

The phishing warning should disappears within a week, after which the split becomes and after the split the coin value is updated to the current difficulty level of € 42.50.

During March, company will resolve Coinsafe's problems and update the missing interest on the accounts. Once Coinsafe has been fixed, it is time to resume coin distribution from PowerPack packages.

The company has hired an IT company to do the following:

1. Block Explorer tool for public block chain tracking.

2. KYC approval for automatic (external service).

3. New sites for Onelife and Dealshaker.

The newsletter begins to appear regularly every other Monday.

The International World event will be held in late July in Romania, the exact time and place will be announced later.

Bulgarian television is about to become a documentary about Onecoin, in which Veska Ignatova tells what has happened to the company over the years and how unreliable people, both on the network and as employees, have caused great challenges and taken the company money. The document will be made available to all when it is first published in Bulgaria.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jännä homma että Petteri kirjoittaa ettei Onella voi missään mitää ostaa ja maksaa mutta totuus on kuitenkin ihan toista.

Tietääkseni ei ole mitään paikkaa, jossa Onecoineilla voisi maksaa. DealShakerissa voi vaihtaa rihkamaa tilillä näkyviin Onecoineihin, mutta kun niillä ei ole vaihtokurssia eikä rahallista arvoa, kyse ei ole maksamisesta vaan vaihtokaupasta. Samasta syystä myyjä ei voi merkitä tällaisia vaihtokauppoja edes kirjanpitoonsa.

Kerrotko missä on tuomio sellaisesta, miksi yhtiö toimii koko ajan normaalisti, kaikki sivut toimii. Eikös kaiken järjen mukaan kaikki pitäisi olla kiinni, ovia, ikkunoita ja kotisivuja myöten.

Kaiken järjen mukaan pitäisi, mutta viranomaiset ovat kädettömiä kansainvälisten huijausten edessä. Hesarissa on hyvä kuvaus Kiovan keskustassa toimivasta petostehtaasta, jonka myyjät huijaavat avoimesti asiakkaita eri puolilla maailmaa. Touhu muistuttaa täysin Onecoinia, vain verkostomarkkinointi on korvattu suoralla puhelinmyynnillä. Petostehdas.

Juha L kirjoitti...

Toinen asia että kirjoitat kirjassasi että Onecoin oli suuri huijaus.. Kerrotko missä on tuomio sellaisesta,

Vastaan vaikka en ole Petteri Järvinen.

Konstantin Ignatov odottaa tuomiotaan OneCoin huijauksesta Manhattan Metropolitan Correctional Centerissä jossa hän on kohta istunut jo vuoden. Tunnustettuaan lokakuun 4. päivä 2019 että OneCoin on huijaus ja että hän työskenteli huijaukselle, Konstantin siirtyi syyttäjän todistajaksi OneCoin rahan pesu keisseissä alentaakseen tulevaa tuomiotaan.

USAn oikeusministeriö, US DOJ, on todennut massiivisten tutkimusten (satoja tuhansia sivuja doukementteja, takavarikoita sähköposteja, muita viestintää, puhelinkuuntelua, useita todistajia mukaanlukien Sebastian Greenwood ja Konstantin Ignatov, jne jne) sekä Ignatovin kirjallisen tunnustuksen myötä, että OneCoin on massiivinen kansainvälinen huijaus (massive international fraud scheme).

Petteri Järvinen on todennut täsmälleen saman asian minkä USAn oikeusministeriö on virallisesti todennut massiivisten tutkimusten ja Konstantinin tunnustuksen jälkeen.

https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/former-partner-locke-lord-llp-convicted-manhattan-federal-court-conspiracy-commit-money
https://www.scribd.com/document/434747259/On-OneCoin-Cooperator-Konstantin-Ignatov-s-Plea-Agreement-for-5K1-letter
https://twitter.com/innercitypress/status/1192091096513466370
https://twitter.com/innercitypress/status/1192092039426584576
https://twitter.com/innercitypress/status/1192464993956114433
(Jos joku epäilee live-twiittien oikeellisuutta, kyseisen Mark Scott oikeudenkäynnin transkripti tulee virallisesti julkiseksi 11. päivä maaliskuuta, eli tätä kirjoittaessa 1.5 viikon kuluttua)

Nimetön kirjoitti...

"Kerrotko missä on tuomio sellaisesta, miksi yhtiö toimii koko ajan normaalisti, kaikki sivut toimii"

Lainsäädäntö laahaa aina jäljessä kaiken uudentyyppisen rikollisuuden perässä. USAssa oli sattumoisin sellainen rahanpesulainsäädäntö että Konstantin Ignatov on saatu kiinni ja saa tuomionsa.

Anonyymin on syytä ymmärtää että maailmassa on paljon sellaista rikollista huijaustoimintaa josta ei ole annettu tuomiota. Huijaus on silti huijaus ja kusetus kusetusta vaikka ei olisikaan tuomiota.

Tässä anonyymille näin rautalangasta väännettynä. Nämä samat kommentit on käyty läpi jo moneen kertaan. Mutta kuten tiedämme, ei koinisti näitä ymmärrä. Siksi tähän samaan kysymykseen palataan taas uudestaan ja uudestaan ...

Juha L kirjoitti...

Konstantin Ignatovin kohdalla kyse ei ollut ensisijaisesti rahan pesusta.

Mark Scottin keissi taas oli ensisijaisesti rahanpesu oikeudenkäynti, jossa lähdettiin Konstantinin tunnustuksen ja yhteistyön jälkeen siitä että OneCoin on huijaus jonka rikollista rahaa Mark Scott pesi ja sai siitä 50 miljoonan dollarin korvauksen. Mark Scottin keississä ei ollut enää kysymystä siitä onko OneCoin huijaus vai ei (on huijaus).

Mutta valitettavasti Onecoin uskovaiset ovat aivan uutispimennossa Tommin ryhmässä, eivätkä ole siten VIELÄKÄÄN näköjään tietoisia mitä maailmalla on tapahtunut.

Sitten kysellään miksi Petteri väittää OneCoinia huijaukseksi.. Ei hyvää päivää.

Nimetön kirjoitti...

Mutta jos kerran Onecoin on huijaus niin sivuthan pitäisi olla kiinni, vai miksi maailman suurin bittihuijaus voi porskuttaa edelleen ihan normaalisti? Petteri sanoi vuosia sitten ettei 2 vuotta pidempää sivut ole auki. Kuudes vuosi menossa ja viimeisin ylläoleva päivitysteksti globaalista webinaarista vesittää Petterin jorinat taas kerran ja kerta toisensa jälkeen.

Nimetön kirjoitti...

Petterin logiikalla kaikki kauppa-alustat on sitten vaan vaihto kauppapaikkoja, oletko noin tietämätön kaupankäynnistä Dealshakeriin osalta että sanot silmät pyöreänä ettei siellä voi mitään muuta kun rihkamaa ostaa. Voi hyvää päivää tätä ns. Tietokirjailijaa! Toivottavasti kirjakauppasi vetää ja lyö leiville. Se on ollut sinun tavoite alusta alkaen.

Juha L kirjoitti...

Mutta jos kerran Onecoin on huijaus niin sivuthan pitäisi olla kiinni, vai miksi maailman suurin bittihuijaus voi porskuttaa edelleen ihan normaalisti?

OneCoin on huijaus. Ei ole enää mitään "jos".
Se miksi sivut eivät ole vielä kiinni johtuu kansainvälisen toiminnan hitaudesta.

Bulgaria, Euroopan korruptoitunein maa, ei ole kiinnostunut sulkemaan OneCoinia, ilmeisen viranomaisten lahjonnan ja Ignatovien maan johtoon ulottuvien suhteiden takia. OneCoinilla on Bulgariassa turvasatama, jonka purkuun tarvitaan kovaa kansainvälistä kovistelua ja painostusta.

USAn Cloudflare domain hosting palvelu on ilmoittanut OneCoin saittien olevan Phishing sivuja jo tammikuun alusta lähtien. Tämäkin ohitetaan siirtämällä domain hostaus Hong Kongiin.

Se on mielenkiintoista nähdä mikä on OneCoinin loppu, kuivuuko OneCoin kokoon ennen kuin se saadaan viranomaisten toimesta lopetettua.

Nimetön kirjoitti...

"Mutta jos kerran Onecoin on huijaus niin sivuthan pitäisi olla kiinni, vai miksi maailman suurin bittihuijaus voi porskuttaa edelleen ihan normaalisti?"

Miten ihmeessä sivujen pitäisi sulkeutua? Vaikka esim. USA:lainen tuomioistuin kuinka tuomitsisi Konstantinin ja/tai onecoinin huijaukseksi, niin miten se liittyy onecoin sivuihin? Ei USA:lla ole mitään toimivaltaa USA:n ulkopuolella saati USA:n ulkopuolella toimiviin webbisivustoihin.

Muistaako anonyymi kun jokin aika sitten EU asetti vaati amerikkalaista Googlea muuttamaan asiakkaistaan keräämiensä tietojen käyttötapoja. Tästä käytiin kädenvääntöä ja oikeutta vuositolkulla ja lopulta Google antoi periksi kun heidän oma bisneksensä oli vaarassa kärsiä. Mutta mikään tuomioistuin ei pystynyt Googlea pakottamaan.

Väännän rautalangasta: vaikka mikä tahansa oikeus tuomitsisi onecoinin, ei ko. oikeudella ole mitään valtuuksia lakkauttaa onecoinin webbisivuja. Paitsi tietenkin jos sivustoa käytettäisiin triviaaleihin rikoksiin kuten lapsipornon tai huumeiden levitykseen. Silloin sivustoa hostaava yritys oma-aloitteisesti sulkisi sivut kysymättä onecoinilta mitään. Rahojen kusettaminen valekryptovaluutalla ei sovellu tähän kategoriaan

Juha L kirjoitti...

Dealshaker on enimmäkseen rihkamaa, jossa aktiivisia kauppiaita on muutama tuhat.
Ne vähän diilit jotka eivät ole rihkamaa, ovat hybridi-diilejä. Niissä euro-osa jo yleensä kattaa tuotteen markkinahinnan vaikka hehkutus on kova.

Jotain yksittäisiä diilejä olen nähnyt lähinnä joihinkin expohin liittyen jotka olisivat hyviä kuluttajalle. Näissä todennäköisesti toimii sponsorointi verkoston puolelta kauppiaalle, markkinointitarkoituksessa. En usko että kukaan täysijärkinen kauppias haluaa ottaa tuhansia euroja takkiin ja maksaa vielä verot päälle.

Juha L kirjoitti...

Tosin on diilejä joissa vaihdetaan kolikoita palveluaikaan, esim hieronta. Tai vaikka hotellihuone josta ei välttämättä ole suoria välittömiä kustannuksia.

Tässä palvelun tarjoaja joko uskoo tai haluaa antaa muille sen vaikutelman että Onecoinilla on jotain arvoa.

Yhtä hyvin voisi olla OneCoinia vastaava kultti joka uskottelee että käytetyllä vessapaperilla on suuri arvo. Ja jossa jotkut uskovaiset vaihtaisivat rihkamaa ja palveluaikaa käytettyyn vessapaperiin, koska kultti on määrittänyt sille itse kohtalaisen suuren "arvon" esim. 29.95€/palanen. Kulttiin liittyvät ostavat kultin koulutuspaketin josta saisi "kylkiäisenä" käytettyä vessapaperia jolla hinnaksi tulisi 0.8€ palanen.

Kaikki ymmärtävät ettei käytetyllä vessapaperilla ole tällaista arvoa, mutta kaikki eivät ymmärrä ettei kyllä ole Onecoinillakaan.

Nimetön kirjoitti...

Dealshakerissa on myyjällä hauska ongelma. Myydessään hän saa onecoineja hintaan 30 euroa kappale. Mutta koulutuspaketin kautta hän saisi koineja hintaan 1 euro kappale. Jos koineja haluaa, kannattaa mieluummin myydä tavara euroilla ja ostaa sillä rahalla koulutuspaketti.

Ja myyjää luulisi kyrsivän kun myy 30 euron arvoisen tavaran yhdellä koinilla ja tietää ostajan saaneen sen koinin vain yhdellä eurolla. Mitenkähän koinistit selittävät tämän epäkohdan? Tämä ei ollut heitterin keksimä valhe vaan fakta.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Petterin logiikalla kaikki kauppa-alustat on sitten vaan vaihto kauppapaikkoja, oletko noin tietämätön kaupankäynnistä Dealshakeriin

Niin kauan kuin Onecoineja ei voi muuttaa fiat-valuuttaan ne ovat vaihtokaupan välineitä: annat tavaran, saat (muka) kolikkoja. Tällaista vaihtokauppaa ei voi viedä edes kirjanpitoon, koska vaihdossa saadun hyödykkeen arvoa ei voi määritellä.

Jos leikitään, että kolikon arvo on yhtiön ilmoittama 29,95, kuinka moni kauppias haluaa maksaa ALV:n oman maansa oikealla valuutalla? Tulee äkkiä kalliita "diilejä".

Onecoinin ilmoitus keskittyä ekosysteemin rakentamiseen ja vaihtopörssistä luopuminen olivat kuolinisku viimeisillekin toiveille saada joskus takaisin niitä 100-5000 euroja, mitkä "koulutuspaketteihin" tuli joskus "sijoitettua". Täytyy olla todella kovapäinen jos ei vieläkään ymmärrä tulleensa huijatuksi. Yhtiö itse mitätöi tarinan, jota se oli viisi vuotta kertonut. Aprillia, aprillia!

Kaikki vähänkin ajattelevat oivalsivat jo kauan sitten, ettei vaihtopörssiä voi tulla, koska kolikoilla ei ole oikeaa kysyntää.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tosin on diilejä joissa vaihdetaan kolikoita palveluaikaan, esim hieronta. Tai vaikka hotellihuone josta ei välttämättä ole suoria välittömiä kustannuksia.

ALV pitää silti maksaa oikealla rahalla ja keksiä, miten merkitä arvottomat maksuvälineet kirjanpitoon - ellei sitten hoida kaikkea pimeästi. Miten se menikään: Onecoineja ei voi käyttää rikollisiin tarkoituksiin??

Nimetön kirjoitti...

Tätä coinistien juupas-eipäs -vääntöä täällä kommenteissa seuratessa ei tule mieleen kuin vanha sanonta joka meni jotakuinkin niin että "Järjettömästi käyttäytyviä ei voi voittaa järjellä".

Niin ne Wincapita-uskovaisetkin vielä uskovat Kulta-Hannuun...

Nimetön kirjoitti...

Onko muita, joilla onelife.eu -sivustolle pääsyssä ongelmia? Ei lataudu, vaan selain joutuu aikakatkaisemaan. Liittynee aiemmin mainittuihin domainhosting-muutoksiin?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Windowsin Chromella en pääse lainkaan, Windowsin Edge toimii.

deckfromacard kirjoitti...

"kuten en myöskään Ravintola Tupla Ässää pizza-nälkää tyydyttämään --> olen vissiin 3 krtaa kerännyt kakrut, muutamia niiden kavereita..+ appivanhemmat ja parit omat kaverit mukaan ja tuuminut et lähdetääs pizzalle.. minä tarjoon!

Ravintola Tupla Ässä (linkki) pitää yllä huimaa NOLLAA aktiivista diiliä.
Diilejä on ollut menneisyydessä YKSI (1) kappale, 100 kuponkia (linkki) ja se diili päättyi vuoden 2017 joulukuussa.
Niin että melko kaukaisia kokemuksia on nuo kolmen kerran kavereiden syöttämiset, yli kaksi vuotta sitten. Melko kallis pitsa, 25€ OneCoinin virallisella "hinnalla". (Tuon muunnoksen voi tehdä vanhoillekin diileille, Dealshitterissä hinnat tallennetaan euroissa ja ONE-hinta muuttuu aina kun ONEn "hinta" päivittyy.)

Nimetön kirjoitti...

"Tomppa Thunder on tosiaan kaivettu naftaliinista. Oli aiemmin juuri tälläinen hehkuttaja ja hengennostaja. Oli ainakin pari vuotta täysin hiljaa. Oon miettinyt, että voisiko Pate Sisu, Walker Maito Mustanaamio ja/tai Tomppa Thunder olla Vuorisen alter egoja. Kirjoitustyyli on kyllä erilainen, mutta ei se vielä mitään todista."

Muistaakseni tuo "Pate Sisu" taisi olla ihan elävä hahmo, kun joskus tuli käytyä kuuntelemassa satuilua Seinäjoen ABC-asemalla. Oikea nimi tai olla "Pasi" tai jotain sinne päin. Sattuisiko joku muistamaan sukunimeä? Kyseessä siis ei ole mikään Koijari-Tommin alter ego.

deckfromacard kirjoitti...


Americar oli kanssa mielenkiintoinen tapaus. Yksi muroista kyseli firmasta että mitä tietävät asiasta ja siellä oltiin hämmentyneitä kun eivät olleet Dealshaker- diilistä kuulleetkaan. Ei siinä kai mitään mutta kun kysyi juuri siitä numerosta joka diilissä oli. (linkki)

Juha L kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Juha L kirjoitti...

Kyllä Veli Americarista on kovin näissä verkostokolikoissa mukana. Sekä OneCoinissa että houkuteltu myös Invictaan.

Varsinainen Suomen ykkös kauppias-tunkittaja taitaa olla tällä hetkellä Vantaa Gymin Mika Holappa.
Kuulemma Vantaa Gymillä tunkitetaan omistajien toimesta oikein kunnolla tätä rikollista ponzi-pyramidia.

Todisteeksi että OneCoin on "aito", tarjoavat sitten diilejä, kuten jäsenkortteja salille 90% Onecoineilla:
https://dealshaker.com/en/merchant/SE0yPHinDGKYxf49AROcs5zPt-eUR*OtxKbsQR5xEfM~/info

Nimetön kirjoitti...

Se on kummaa, ettei yksikään tunkki ole hehkuttamassa miten pääsi tavaroistaan kätevästi eroon Dealshitterissä. Luulisi heidän myyvän noin hyvin toimivalla kauppapaikka-alustalla veneensä, autonsa ja asuntonsa. Ei olisi turhia tinkaajia, vaikka pistäisi kämpän hinnaksi 10.000 Onecoinia eikä 100.000 euroa. Siinä kelpaisi elvistellä taloyhtiön muille osakkaille, miten fiksua on myydä kämppänsä kolminkertaiseen hintaan.


Ja se vertaaminen Bitcoiniin... Bitcoineilla voi ostaa mitä tahansa. Ellei muuten, niin vaihtamalla Bitcoinit ensin euroiksi, dollareiksi tai jeneiksi. Onnistuuko "kryptovaluutta" Onecoinilla?

Ja_e kirjoitti...

Tommi käy kuumana kun kukaan ei ota leikkirahaa todesta:

On kyllä todella kummallista, miten suomalaisia aivopestään urakalla Onecoiniin liittyen ja valtakunnan mediaa myöten jankutetaan huijausta ja väitetään totena, ettei valuuttaa voi käyttää missään. Eräs nimeltä mainitsematon satukirjailija kukkona tunkiolla ja kansalaiset uskovat kaiken, mitä mediat heille asiasta valehtelevat. Median puolueettomuus tai journalistien ohjeiden mukainen toiminta on tässä asiassa edelleen puhdas NOLLA.

Maailmalla on yli 124 000 rekisteröityä kauppiasta, jotka hyväksyvät ONE:n osin tai kokonaan maksuvälineenä ja lisää tulee päivittäin. Esimerkiksi kuvien kellot voi maksaa osin Onecoineilla.
Liittteenä kuvia merkkikellloista.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Alku pitää ihan paikkansa: "On kyllä todella kummallista, miten suomalaisia aivopestään urakalla Onecoiniin liittyen..."

Leikkiraha on leikkirahaa, eikä Tommin äksyily sitä muuta. Palataan asiaan sitten kun Onecoinilla on oikea vaihtokurssi.

Nimetön kirjoitti...

Pilkka on yksinkertaisesti kevyin tapa yrittää lyödä jotakin henkilöä palasiksi, todellisen heikkouden merkki.

Joku kirjoitti...

Paljonko nuo Tommin mainitsemat kellot maksavat? Riittääkö jo oikean rahan osuus kattamaan niiden arvon? OneConin uskottavuutta lisäisi hieman, jos edes esimerkkinä mainitut tuotteet voi maksaa kokonaan OneCoineilla.

Nimetön kirjoitti...

Tuo Americarin yhteydessä mainittu "yksi muro" taisin olla minä. Tässä koko lyhyenläntä kirjeenvaihtoni, jotta saat itse arvioida Velin vastausta:

---

Hei,

ystävällisenä tiedusteluna: oletteko tietoisia siitä, että yrityksenne nimi esiintyy tällaisessa mainosvideossa:

https://www.youtube.com/watch?v=wNNPTCPzgok

Tämän mukaan teillä saa maksaa autot 50 %:sti "virtuaalivaluutta" OneCoinilla, jota varsin yleisesti pidetään puhtaana pyramidihuijauksena. Yhtiön toimitusjohtaja on Yhdysvalloissa syytteessä petoksesta, oheisesta linkistä löytää aiheesta lisätietoa:

https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/manhattan-us-attorney-announces-charges-against-leaders-onecoin-multibillion-dollar

Jos tämä on osa liiketoimintastrategiaanne, ei minulla tietenkään ole siihen mitään sanottavaa, jokainen tekee yhteistyötä hyväksi katsomiensa tahojen kanssa. Sikäli mikäli video on tehty ilman teidän lupaanne eikä kyseistä "valuuttaa" voi teillä käyttää, ajattelin saattaa tämän tietoonne.

Ystävällisesti,

- Janne

---

Veli vastasi samana päivänä:

---
Hei Janne!

Kiitos yhteydenotostasi.

Viestisi sisältö oli melkoinen yllätys.

Kyseisestä videosta tai sen tekijöistä meillä ei ole ollut tietoa.

Videon tekijöillä ei ole ollut myöskään lupaa käyttää markkinoinnissaan yrityksemme markkinointimateriaalia.

Olemme siksi ryhtyneet asianmukaisiin toimenpiteisiin.

Ystävällisin terveisin

Veli Kärkkäinen
toimitusjohtaja
Americar Oy
www.americar.fi "

Saattoihan Veli lasketella luikuria, mutta en oikein ymmärrä miksi hän niin olisi tehnyt.

Nimetön kirjoitti...

Video on näiden pakistanilaisten/intialaisten tekemä jollaisia löytyy Youtubesta 13 tusinasta, eikä varmasti Americarilla ole mitään tekemistä sen kanssa kuten Veli sanoi.

Mutta eihän hän sitä kiistänyt etteikö Americarilla olisi DS diiliä/diilejä..

Siitä ei ole epäilystäkään etteikö Veli Kärkkäinen olisi mukana OneCoinissa ja ilmeisesti kutsuttu myös Invictaan. Käsittääkseni Petterikin on ollut Veliin yhteyksissä.

Juha L kirjoitti...

Maailmalla on yli 124 000 rekisteröityä kauppiasta, jotka hyväksyvät ONE:n osin tai kokonaan maksuvälineenä

No ei varmasti ole 124 000 kauppiasta kuin korkeintaan muutama tuhat aktiivista. Laskuri ei pienene koskaan, ja on muutenkin fiksattu yläkanttiin.

Mitä merkitystä sillä on vaikka laskuri näyttäisi miljoonaa, jos aktiivisia kauppiaita on oikeasti vain suhteellisen vähän.

Juha L kirjoitti...

Mikä hemmetin valuutta OneCoin muka on?

- ei voi lähettää/antaa suoraan kaverille (muuta kuin pienen määrän samassa verkostolinjassa)

- ei voi vaihtaa mihinkään muuhun valuuttaan

- ei voi virallisesti suoraan ostaa eikä myydä, vaan pitää liittyä jäseneksi ja pelleillä joidenkin "koulutuspakettien" kanssa ja valelouhia "kryptovaluuttaa". Oikeasti ei ole mitään louhintaa eikä kryptovaluuttaa, vain numeroita webbisivuilla.

- ei ole oikeaa kysyntään ja tarjontaan perustuvaa arvoa, vaan Bulgarialaisten rikollisten ilmoittama aina vain nouseva numeroarvo webbisivuilla johon muutama tuhat aktiivista jäsenkauppiasta osittain ilmeisesti tyhmyyksissään uskooo.

- jäsenyys pakollinen

Missä ihmeen oikeassa valuutassa on käyttäjälle jäsenyys pakollinen, haloo.
Ei OneCoin ole milläään mittarilla mikään valuutta, vaan korkeintaan jonkinlainen jäsenyyspiste vedätys.

Juha L kirjoitti...

Tommin harmiksi siihen vipuun harvempi ihminen eikä media varsinkaan enää mene, että tehdään joku vähän parempi mainosdiili jonnekin "expoon", ja sen perusteella "todistetaan" että OneCoin on valuutta jolla voi yleisesti ostaa hyviä tuotteita.

Yksittäiset sponssatut diilit eivät todista tai kerro yhtikäs mitään kokonaiskuvasta.
Ei vaikka Tommi kuinka haluaisi niin väittää.

Nimetön kirjoitti...

Joko se Tommin uhmakkaasti lupaama tutkintapyyntö on lähtenyt Petteristä?

Tämänhän ei pitänyt jäädä tähän Tommin mukaan, mutta vähän siltä näyttää että homma jää kuitenkin vain sinne Tommin omaan lahkoryhmään kiukutteluksi. 😂

Tommi, näytä nyt että olet sanojesi mittainen, ja pistä ne todisteet pöydälle ja tutkintapyynnöt käyntiin.

Kannattaa kuunnella Radio Rockin Korporaatiota viikon päästä 12. maaliskuuta torstaiaamuna. Petterin pitäisi olla vieraana puhumassa OneCoinista. Tommia tuskin kuuluu, vaikka kutsutuksi tulisikin..

deckfromacard kirjoitti...

Americarista vielä sen verran että se ei ikinä omannut diilejä vanhassa Dealshitterissä, ainoastaan uudessa.
Ja uuteen Dealshitteriin ei ikinä saatu toimimaan integraatiota backofficeen saldojen päivittämistä varten koska "Momchi vei avaimet".

Eli onhan Americar voinut sen Hummerin järjestää muttei kyllä Dealshitter-diilin kautta.

Juha L kirjoitti...

Nyt olet @deckfromacard väärässä. Americarilla on ollut diilejä vanhassakin Dealshakerissä, tosin näyttäisi siltä että menestys ei ole ollut päätä huimaava myynnin suhteen.

Kaikki Americarin diilit ovat jo päättyneet 31.12.2019, eikä uusia ole tullut, mutta Dealshakerin bugisuuden vuoksi se väittää yhä että nämä olisi aktiivisia diilejä.

https://www.dealshaker.com/en/merchant/N9IG7R56WGXcZUEO5PVdIIdMgsXGgtvMIj-Vly4s0es~/info

Juha L kirjoitti...

https://www.dealshaker.com/en/merchant/N9IG7R56WGXcZUEO5PVdIIdMgsXGgtvMIj-Vly4s0es~/deals

Mutta kaikki tosiaan jo menneet vanhoiksi vaikka Dealshitter listaa vielä muka että nämä 8 diiliä olisivat aktiivisia vaikka eivät ole.

Nimetön kirjoitti...

Ottaen huomioon että Velillä on kavereinaan facessa Tommi Vuorinen sekä pari muuta onecoineria joten epäilen luikuria jota ei vaan kehtaa myöntää

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kannattaa kuunnella Radio Rockin Korporaatiota viikon päästä 12. maaliskuuta torstaiaamuna. Petterin pitäisi olla vieraana puhumassa OneCoinista. Tommia tuskin kuuluu, vaikka kutsutuksi tulisikin..

Radio Rockin Korporaatio on sovittu 19.3. aamuksi. Toivottavasti Vuorinen tulee paikalle, tai ainakin suostuu puhelinhaastatteluun.

Mitään haasteita ei ole kuulunut kirjan julkistuksen jälkeen, uhkailuista huolimatta.

Nimetön kirjoitti...

Ai Tommi Vuorinen jäi kotiin makaamaan eikä tee mitään asian eteen? Olipa yllätys. Eiköhän tämä ollut tässä.

Ja_e kirjoitti...

Coinistit ovat onnellisia kun sivuston käyttö on Tommin uusien ohjeiden mukaan näin helppoa, ylistäviä kommentteja satelee hänen neuvoonsa:

Kokeilkaa kirjautua sivuille kahteen kertaan. Ensimmäisellä kerralla klikkaa dismiss ja kirjaudu. Sen jälkeen kirjaudu ulos ja uudestaan sisään. Tämä näyttäisi poistavan kalasteluvaroituksen.

Ja_e kirjoitti...

Tommi julkaisee lisää hyviä uutisia, onelaisten juhlaa:

Intian korkein oikeus on hylännyt maan keskuspankin kryptokiellon. Tämä on hyvä uutinen Intian Onelife-yhteisölle.

Ja_e kirjoitti...

Myös Reima Liukku on herännyt talvi-unestaan, myös hänen infonsa on lupauksia täynnä, tosin ei mitään, mitä hän ei olisi jo aiemmin luvannut, ajankohdat vain vaihtuvat:

DS Tiedotus !
Tervehdys kaikille tasapuolisesti! 👋🏼
Maaliskuu on nyt sitten mukavasti lähtenyt käyntiin ja olemme muokanneet uusia diilejä 8-9 kpl.tta 2-3 päivän aikana DS alustalle , joten nyt haastetaan kaikki halukkaat mukaan .
Alue Managerit alkavat toimia myös kevään mittaan eri alueilla joten kaikki halukkaat kiinostuneet ottakaa yhteys meihin alla olevaan sähköpostiin ja laittakaa nimi ja puhelin ym tiedot lyhyesti ja vapaamuotoisesti niin otetaan sitten yhteyttä . Uudet komissiot ovat olleet kauppiaille mieliksi ja ovat voimassa kesään asti jolloin uusi DS alusta lanseerataan .
Olemme myös kauppiaille aktivoineet oman FB ryhmän johon lisätään kaupiaita lisää jatkossa sitä mukaa kun meillä kauppiaat sekä palvelun tarjoajat lisääntyvät Suomessa . Myös toinen FB ryhmä on aktivoitumassa kauppiaille .Siitä tarkemmin lisää myöhemmin . Tässä kuussa tulee tapahtumaan vielä paljon ja odotukset on meillä optimistiset kaikista menneistä ja olleista huolimatta.

Nyt kuitenkin tarvitaan teitä kaikkia OL/DS jäseniä mukaan rakentaman yhteistä kauppiasverkkoa jossa palkintona on että voimme saada laajapohjaisen käytettävyyden tulevaisuuden valuutalle jolloin voimme käyttää kaikkia arkipäiväisiä palveluja ja maksaa ainakin osan esim 30/50/70/90% ONE..lla
Yritetäänpä asennoitua nyt niin että saavutamme tavoitteemme tänä vuonna ja jo kevääseen huhtikuun loppuun mennessä saisimme vaikkapa 100 uutta kauppiasta tai palveluntarjoajaa Suomeen .Se olisi jo mukava ja realistinen alku , eikö totta! Jos meitä olisi 1000 aktiivista valveutunutta jäsentä ..? Niin tarvisi vain joka kymmenennen hankkia 1 uusi DS kauppias .Tai jos meillä olisi 10 aktiivista jäsentä jotka hankkisivat 5 kauppiasta per / kk.si.. siis maalis -huhtikuussa 2kk tta niin saisimme tavoitteemme täyteen .

Varmasti tulemme saavuttamaan tavoitteet jos vain asenteemme ja halu osallistua yhteiseen haasteeseen ja katsoa mitä me kukin olemme omalta osaltamme valmiit tekemään asian eteen.
Kiitos kaikille jotka ovat jaksaneet aktiiviset seurata mukana .
Lisää . DS tiedotusta tulossa lähiaikoina ☺️🙏🏿

Yhteyden otot email. info@dspartnership.fi

Nimetön kirjoitti...


Joko viranomaiset ovat lopettaneet OneCoinin toiminna?

Nimetön kirjoitti...

"Joko viranomaiset ovat lopettaneet OneCoinin toiminna? "

Koinistilla päiväkänni päällä? Rah rah rah ...

Kyllä koinistin pitäisi tietää ettei viranomaiset (viran omaiset) koskaan lopeta onecoinin toimintaa.

Me kaikki nautimme kun onecoin jatkaa taivaltaan. Saamme siitä huumoria. Huolenaiheemme on nyt koska dealshakerin sivut laitetaan kiinni. Eihän siellä mitään tapahdukaan. Kukaan ei myy mitään, vaikka ostajia olisi.

Näin se on!

Ja_e kirjoitti...

Onella ei mene lujaa, Tommi joutuu selittelemään, harmi ettei tunkit pääse kommentoimaan.....

TIEDONANTO.

Hyvät jäsenet,

Ennakoimattomista olosuhteista ja haasteista johtuen viivästymme jälleen siitä, mitä haluaisimme saavuttaa verkostomme ja OnePerheemme hyväksi. Kuten nyt, meidän piti poistaa tietojenkalasteluvaroitus ja toteuttaa splitti. Mutta sellaisten syiden takia, joita emme voi yksityiskohtaisesti julkaista, näitä asioita siirretään kuukaudella eteenpäin.

Odotettavissa on, että tietojenkalasteluvaroitus poistetaan maaliskuun loppuun mennessä ja splitti tapahtuu heti poiston jälkeisinä päivinä.

Joten vallitsevassa tilanteessa haluaisimme palkita uskollisia, omistautuneita jäseniämme seuraavasti; jatkamalla johtajuustasojen pätevöitymisaikaa, tarjoamalla uuden kierroksen Onnenpyörää ja pyytämällä osallistumaan OneAcademy-pakettiemme loistaviin kampanjoihin.

Huomaa, että teemme parhaamme tehdäksemme työympäristöstäsi helpompaa ja palkitsevampaa, koska tulevaisuutemme on erittäin valoisa ja jännittävä. Pysy ajan tasalla tulevasta globaalista tapahtumastamme.

Parhain terveisin,
OneLife-tiimi

Nimetön kirjoitti...

Tuo tarkoittaisi että bulgarialaiset rikolliset eivät saisi puolen päivän hommaa (domain hostauksen vaihto) tehtyä lähes 3 kuukaudessa.

Mutta uskovaisten uskoa tulevaan Onecoinin finanssivallankumoukselliseen ei moinen horjuta. Ehei.

Nimetön kirjoitti...

Uskovaisten telegram ryhmässä vain hehkutetaan kuinka Onecoin arvo lähes ainoana ei ota hittiä talouden alamäestä. Että nyt kannattaa ostaa koulutuspaketteja..

Idiootit eivät kertakaikkiaan ymmärrä että Onecoin huijarit itse keksivät sen hinnan sinne webbisivulle, joten ei se tietenkään näytä laskevan.
Onecoin uskovaisten tyhmyys on kyllä jotain aivan käsittämättömän uskomatonta.

Petteri Järvinen kirjoitti...

"tulevaisuutemme on erittäin valoisa ja jännittävä..."

Ainakin jälkimmäinen pitää paikkansa. Tosin maajohtaja Tommi on mielestäni kääntänyt exciting-sanan väärin. Ehkä suomeen sopisi paremmin "kiinnostava" tai "lupaava".

Nimetön kirjoitti...

Anonyymi

"Anonyymi sanoi...

"Tomppa Thunder on tosiaan kaivettu naftaliinista. Oli aiemmin juuri tälläinen hehkuttaja ja hengennostaja. Oli ainakin pari vuotta täysin hiljaa. Oon miettinyt, että voisiko Pate Sisu, Walker Maito Mustanaamio ja/tai Tomppa Thunder olla Vuorisen alter egoja. Kirjoitustyyli on kyllä erilainen, mutta ei se vielä mitään todista."

Muistaakseni tuo "Pate Sisu" taisi olla ihan elävä hahmo, kun joskus tuli käytyä kuuntelemassa satuilua Seinäjoen ABC-asemalla. Oikea nimi tai olla "Pasi" tai jotain sinne päin. Sattuisiko joku muistamaan sukunimeä? Kyseessä siis ei ole mikään Koijari-Tommin alter ego."


Onhan tuolla meirän kylän poijaalla nimikin. Tämä Seinäjoen ABC:llä tunkittanut "Pate Sisu" tottelee todellisessa elämässä nimeä Pasi Mäenpää. Monen monta on saanut tunkitettua Rujan katiskaan.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Vieläkö Pasi Mäenpää on Onecoin miehiä, vai onko hänkin jo vaihtanut Invictaan?

Nimetön kirjoitti...

Eiköhän Pate Sisu vielä Onecoinissa vaikuta aktiivisesti.

Juha L kirjoitti...

Mark Scottin oikeudenkäynnin virallinen dokumentointi on julkaistu USAn maksullisessa PACER palvelussa (Public Access To Court Electronic Records).

Marraskuun 6. ja 7. päivä jolloin Konstantin Ignatov oli todistamassa on jo peilattu ilmaiseen Courtlistener palveluun:

Marraskuu 6: https://www.courtlistener.com/docket/7829201/189/united-states-v-scott/
Marraskuu 7: https://www.courtlistener.com/docket/7829201/191/united-states-v-scott/

Unknown kirjoitti...

Tuolla jos joku ei ole vielä nähnyt Invictan sivuja

https://www.tradeinvicta.com/app/pages/news?fbclid=IwAR1KuQUWOH5p5cf_wkufOTvdhxghvBKxgyZhF09ZK0pD1EeT5I66u_kg0yY

Nimetön kirjoitti...

Tommi Vuorinen
Ylläpitäjä · Hetki sitten
Tampereen seudun Onelife-info tänään klo 18, ABC Kolmenkulma, Kontio-/Kuomakabinetti, Rounionkatu 140 Nokia.

Tervetuloa!

Nimetön kirjoitti...

Takaisin ABCeen. Öisille kaduilleni kun astelen. Pisaran poskeltani nuolaisen, sadepisaran suolaisen.

Takaisin ABChen astelen. Silmänurkkiani kastelen. Sinua muistelen. Sinut päästäni pois puistelen.

Omistettu Tommille.
https://www.youtube.com/watch?v=NsKB-y8V-NY

Petteri Järvinen kirjoitti...

Pahus, olisinpa tiennyt aiemmin tästä Nokian ABC:n tilaisuudesta. Pääsikö kukaan kuuntelemaan maajohtajan sanomaa?

Kyseinen ABC on muuten lähellä Pitkäniemen mielisairaalaa (ns. Läntinen tukikohta). Tuli vain mieleeni.

Juha L kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Juha L kirjoitti...

Olikohan Tommilla hyvä tunkitustilaisuus. Varmaan herättää luottamusta uhreissa että mikään huijauksen saitti ei toimi, ei edes Dealshaker. 😂 🤣
Kyllähän se on luotettavan yrityksen merkki että saitit on kohta jo vuorokauden alhaalla eikä mitään virallista ilmoitusta ole asiasta ollut etukäteen tai nyt.

Juu juu, "päivitys menossa" on se normi selitys. Tosiasiassa tuskin yksikään noista OneLife liidereistä tietää mitä siellä on menossa jos mitään.

BehindMLM muuten julkaisi ensimmäisen koosteen uusista asioista joita tuli ilmi eilen julkaistuissa oikeudenkäynnin virallisessa dokumentoinnissa Konstantinin todistamisen osalta joita Inner City Press ei kattanut.
https://behindmlm.com/companies/onecoin/the-witness-testimony-of-konstantin-ignatov/

Konstantinin todistukset ovat todella mielenkiintoista luettavaa. Nyt ne ovat siis virallisesti julkaistu USAn PACER palvelussa ja peilattu ilmaiseen Courtlistener palveluun kaikkien luettavaksi.

https://www.courtlistener.com/docket/7829201/189/united-states-v-scott/
https://www.courtlistener.com/docket/7829201/191/united-states-v-scott/

Nimetön kirjoitti...

Vessapaperi on uusi Onecoin, jota valopäät hamstraavat. No, on se sentään siinä mielessä parempi, että käytettävyys on paljon paremmalla tasolla. Eikä tarvitse skannata passia bulgarialaisille rikollisille.

deckfromacard kirjoitti...

Vieläkö Petteri seuraat jäsenlaskurin muutoksia? Nyt saattaa olla mielenkiintoista nähdä paljonko "kasvua" tulee.

Tällä hetkellä käytännössä kaikki OneCoin-liitännäiset sivut antavat "Error 522: Connection timed out", kun Phishing warningin kuittaa.
Pienenä poikkeuksena OneLifen etusivu (josta ei ole riemua koska OneLifeen ei voi kirjautua kun captcha ei toimi ja uutta tiliä jos yrittää tehdä niin "Error 522: Connection timed out") ja Oneworldfoundation jonka sivuja ei ole päivitetty neljään vuoteen.
Alhaalla siis ovat mm. Oneacademy, OneCoin.eu ja Dealshaker.com.

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 242   Uudempi› Uusin»