torstai 8. helmikuuta 2018

Onecoin kolme vuotta

Eilen tuli kuluneeksi kolme vuotta Suomen ensimmäisestä Onecoin-tilaisuudesta ja huomenna kolme vuotta siitä, kun ensi kerran kirjoitin Onecoin-huijauksesta. Suomen-tilaisuudessa Katajanokan Marina Congress Centerissä 7.2.2015 oli paikalla itse Ruja Ignatova, jota Ylen tv-uutisetkin haastatteli.

Ruja Ignatova Ylen uutisissa 7.2.2015 Suomen-vierailunsa yhteydessä.
Silloin en olisi uskonut, että huijaus pyörii vielä kolme vuotta myöhemminkin ja että Suomesta yhä löytyy ihmisiä, jotka uskovat tähän. Se on loukkaus suomalaista peruskoulua kohtaan.

Onecoinissa ei ole pitkään aikaan tapahtunut mitään uutta. Sinnikkäimmät odottavat 8.10.2018, jolloin pitäisi tapahtua... jotain. Jotkut odottavat yhtiön pörssilistautumista (missä ei ole edes teoriassa mitään järkeä), toiset odottavat valuutan muuttumista vapaasti vaihdettavaksi, jolloin sen arvo määräytyisi yhtiön ilmoituksen sijaan markkinoilla. Yhtiön ilmoittama sana "public" voidaan kai ymmärtää sekä listauksena että valuutan vapautumisena, siitä sekaannus. Yhtiö itse, joka nimettömissä tiedotteissaan vannoo läpinäkyvyyden ja avoimuuden nimiin, ei ole täsmentänyt asiaa.

Kolme vuotta sitten tarjosin Onecoin-aihetta parille oikealle toimittajalle ja matkan varrella olen tarjonnut sitä monille muillekin. Tutkivalla journalistilla olisi ollut elämänsä tilaisuus paljastaa Onecoin-huijaus ja ansaita kansainvälistä julkisuutta, kotimaisista palkinnoista puhumattakaan. Mutta kukaan ei tarttunut aiheeseen.

Olihan aihe kieltämättä vähän vaikea ja olisi edellyttänyt matkaa Sofiaan, mutta ei tällainen ole ennenkään toimittajia estänyt. Ylen toimittaja kiersi maapalloa Panama-paperien perässä, vaikka lopputulos on journalistisesti hyvin vaatimaton.

Onneksi ranskalainen toimittaja Maxime Grimbert kiinnostui aiheesta, tutki sitä syksyllä monta kuukautta ja oli yhteydessä myös minuun. Hänen kolmiosainen juttunsa löytyy verkosta otsikolla "Onecoin-kryptovaluutta - vuosisadan huijaus". Teksti on ranskaksi, mutta Google Translatella siitä pääsee kärryille. Joku saisi kääntää tämän aidolle englannille ja sen jälkeen myös suomeksi.

Grimbertin mukaan Ruja on toiminut Bulgarian mafian suojeluksessa ja käyttänyt Onecoinia rahanpesuun. "Jokaisella maalla on mafia, mutta Bulgariassa mafialla on maa", hän kirjoittaa osuvasti.

Bulgarialainen talouslehti Capital on myös kirjoittanut Onecoinista. Lehden mukaan koko konsepti on Rujan varassa, joten Rujan katoaminen (ilmeisesti Ras Al-Khaimahiin, jolla ei ole luovutussopimusta EU:n kanssa) on erittäin paha merkki. Se osoittaa, miksi suljettu kryptovaluutta (sikäli kuin se olisi oikea) on jo lähtökohtaisesti surkea idea. Capitalin mukaan Ruja on siirtänyt One-yhtiöiden omistukset äidiltään 25-vuotiaalle bulvaanille.

Kolme vuotta sitten Ruja Ignatovan uskottavuutta lisättiin kertomalla, että hänet on valittu Bulgariassa vuoden 2014 liikenaiseksi. Jutun mukaan "it is organized by Evgeni Minchev and outside the lifestyle value it is not clear on what basis the winners are determined". Se siitä palkinnon arvostuksesta.

Lehden mukaan kukaan ei Bulgarian kryptopiireissä ota Onecoinia vakavasti. Luulisi paikallisten tietävän.

Vasta nyt oivalsin, ettei Onecoinia ole lainkaan markkinoitu Bulgariassa. Tommi Vuorinen piti suomalaisia onnekkaina, kun olimme ensimmäisten joukossa päässeet mukaan verkostoon ja pystyimme hyötymään eniten tulevasta arvonnoususta. Miten siis on selitettävissä, ettei Onecoinia ole markkinoitu yhtiön omassa kotimaassa? Eikö Ruja halua oman kansansa vaurastuvan?

Jälkiviisaana syy on ilmeinen: oman kansan huijaaminen olisi saanut poliisin puuttumaan toimintaan. Rujalla on ilmeisesti mafian ansiosta hyvät suhteet poliiseihin; hänen kerrotaan paenneen maasta saatuaan poliisilta vinkin kansainvälisen tutkinnan alkamisesta.

Vielä pari huomiota: olen saanut Kari Wahlroosin suomalaiselta asiamieheltä vaatimuksen poistaa hänen kunniaansa loukkaavia kirjoituksia blogini kommenteista.

Kuulin väitteen, että markkinoidessaan Onecoinia ulkomailla Tommi Vuorinen on esiintynyt nimellä Tommi Evilä. Olisiko Vuorinen, joka on itse Suomen hallimestari pituushypyssä vuodelta 1997, todella lainannut kuuluisan pituushyppääjän sukunimeä? Jos joku tietää enemmän asiasta, tiedot ovat tervetulleita.

181 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kari Wahlroosin kunnia jo käsitteenä aiheuttaa huutonaurua.

Ari Widell kirjoitti...

OneCoin hautasi pörssilistautumissuunnitelmansa (IPO) kaikessa hiljaisuudessa jo syyskuussa 2017. Asiasta tiedottaminen jätettiin "Dr" Muhammad Zafarin vastuulle Facebookin videostriimauksen välityksellä.

OneCoinin ICO/Coin-Offering-suunnitelma näytetään jo kuopatun alkumetreillä. Sen olisi pitänyt tapahtua neljässä vaiheessa alkaen jo lokakuussa 2017. Näyttää siltä, että kolikon julkista myyntiä kauppaava sivusto on hylätty Rujan pakattua laukkunsa lokakuussa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kari Wahlroosin kunnia jo käsitteenä aiheuttaa huutonaurua.

Niinpä, mutta laki on sama kaikille.

Tämä ICO-hype oli aivan yhtä käsittämätön kuin ajatus yhtiön listautumisesta. Miksi yhtiö, joka jo tekee itse rahaa Onecoin-kolikkojen muodossa, rahoittaisi toimintaansa vielä jollain ICO:lla (mikä on käytännössä sama asia)?

Jos vähänkin vaivautuu ajattelemaan huomaa, ettei näissä ole mitään järkeä.

Osmo kirjoitti...

Kuinkakohan moni Onecoinissa mukana olleista oli aikanaan mukana Wincapitassa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Aika moni, mm. Kari Wahlroos ja eräät minulle yhä soittelevat henkilöt, jotka uskovat Onecoiniin ja väittävät yhä valtion kaataneen Wincapitan koska kansalaisten ei sallittu rikastuvan.

Nimetön kirjoitti...

Yksi asia ihmetyttää. Onecoin ei ole saanut isoa mediahuomiota puolesta eikä vastaan. Median huomio on ollut todella vaatimatonta. Mistä tämä johtuu?

Ari Widell kirjoitti...

Vaikka OneCoin onkin ollut menestyksekäs ja laajalle levinnyt huijaus, ei se kuitenkaan ole mikään Bitcoini tunnettavuudeltaan. Tässä vertailu hakusanojen suosiosta Google Trendsissä:
https://trends.google.fi/trends/explore?date=2014-10-01%202018-02-08&q=onecoin,ethereum,litecoin,ripple
- OneCoin ei pärjää alkuunkaan vertailussa edes noille vähemmän tunnetuille kryptovaluutoille. Jos mukaan vertailuun ottaa Bitcoinin, niin ero on vielä huomattavasti suurempi.

deckfromacard kirjoitti...

Joo mutta ei OneCoinia saa Googlettaa kun Google on täynnä valheita ja totuus tulee yhtiöltä? :D

Nimetön kirjoitti...

Tälläiset kusetukset toimivat koska kusetusta on joka puolella, yksi päivä oikein mietin miten meitä kusetetaan. Tilaan musiikkia puhelimeeni, tiedän että yritys ei maksa veroja penniäkään suomeen, sähköä tulee rasiasta, tiedän että tämä yritys kiertää veroja sumeilematta,google ei maksa mitään veroja, lihan alkuperä kaupasta ei varmasti ole aina sitä mitä sanotaan jne. toki voimme heti yhteenvetoon sanoa,että mennään lainrajamailla.

Manthy kirjoitti...

Vai on Karin kunniaa loukattu. Pakko olla joku vitsi.

Unknown kirjoitti...

Poistitko Petteri Karista olevat kommentit?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Odotan ensin tietoa siitä, mitkä viestit ovat Wahlroosin mielestä loukkaavia. Sähköpostilla tullut vaatimus oli yleisellä tasolla eikä yksilöinyt viestjeä. Kommentteja on yhteensä tuhansia.

Matti Rissanen kirjoitti...

Aurinkorannikon Fuengirolan suomalainen mainoslehti Fuengirola.fi meni täysin Tommin retkuun 6.11.2015 lehdessään, julkaisivat puolen sivun puffijutun . Peruivat nyt juttuaan pääkirjoituksessaan 26.1.2018, mutta eipä ollut kovin tehokasta katumusta.

Päätoimittaja vastasi 9.11.2015 emaililla kommenttiini huijauksen tukemisesta:
"Kiitos palautteestasi. Asioilla tuppaa olemaan monta puolta. En pitäisi
myöskään Järvisen näkemystä erityisen objektiivisena. Kuten itse sanoit
aika näyttää, mikä on tämän casen lopputulema."

Noniin lopputulema on nähty, mutta kauanpa vei.

Lehdet löytyvät
http://www.lehtiluukku.fi/lehti/kaupunkilehti-fuengirolafi/26.1.2018/170804.html
http://www.lehtiluukku.fi/lehti/kaupunkilehti-fuengirolafi/06.11.2015/93933.html

Nimetön kirjoitti...

Voi että Petteri sinä olet kujalla!! Ei ole kyllä sulla lääkitys kohdallaan!
Kaikesta huolimatta oikein hyvää kevään ja varsinkin syksyn odotusta.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Fuengirola-lehden erehtyminen on ymmärrettävää: Tommi Vuorinen on sujuva puhuja ja kryptovaluutta oli tuolloin useimmille tuntematon käsite. Hieman ihmettelen päätoimittajan kommenttia, etten olisi "erityisen objektiivinen" tässä asiassa. Yleensä niin sanotaan henkilöstä, jolla on asiassa oma, vastakkainen intressi. Itselläni ainoa intressi on totuuden paljastaminen ja suomalaisten suojelu. Olen pyrkinyt objektiivisuuteen etsimällä totuutta tässä asiassa alusta lähtien. Mitään muuta motiivia itselläni ei ole koskaan ollut.

Nimetön kirjoitti...

Teoriassa voisi olla mielenkiintoista, jos Wahlroos todella nostaisi jutun käräjillä, jossa puitaisiin onecoinia ja -konnia perinpohjaisesti. Juridisesti Wahlroosin tulisi näyttää sekä tämä kunnianloukkaus, että syntynyt vahinko. Wahlroosin pitäisi myös tehdä ilmoitus poliisille, jotta asialla olisi mitään menestymisen edellytyksiä. Näissä jutuissa on äärimmäisen korkea kynnys, että asia yleensä tulisi tutkittavaksi. Sananvapaus on suurin tekijä, millä poliisi yleensä perusteelle tutkinnan päättämisen ennen kuin esitutkintaa edes aloitetaan. Edelleen, teoriassa Wahlroos voi yrittää nostaa itse syytekanteen. Nämäkään eivät koskaan menesty, jos poliisi ei edes aloita esitutkintaa. Lopputulemana Wahlroosille jää kouraan vain isohko lakimiehen lasku, jonka jättää luonnollisesti maksamatta, kuten Tampereella konkurssiin haetun firmansa verotkin. Sellaisia velikultia.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ymmärsin, ettei kunnianloukkausväite liittynyt Onecoiniin (siitä olen kirjoittanut itse) vaan joissakin kommenteissa esitettyihin väitteisiin Wahlroosin henkilökohtaisesta elämästä. Siksi pyysinkin tarkemman yksilöinnin. Oletan, että MuroBBS:n ylläpito on saanut samanlaisen vaateen.

deckfromacard kirjoitti...

Hieman ihmettelen päätoimittajan kommenttia, etten olisi "erityisen objektiivinen" tässä asiassa.

Siis OneCoinistien vakiotarina jo tuolloin on ollut että ”Petteri Järvinen on Bitcoinissa” (mistä johtuen pitää uskoa yhtiön virallista totuutta eikä Petteriä). Varmastikin Vuorinen on haastattelussa sanonut jotain samanhenkistä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kuten on nähty, kryptovaluutat eivät juurikaan kilpaile keskenään. Bitcoinin arvonnousu on päinvastoin vetänyt muitakin kryptoja ylös ja päinvastoin. Ei ole mitään vakiintunutta markkinaa, jossa kryptot kilpailisivat keskenään samoista asiakkaista. Pari vuotta sitten yhden kryptovaluutan saama julkisuus auttoi kaikkia muitakin, koska se kasvatti tuolloin vielä hyvin pienen markkinan kokoa. Kun kakku kasvaa, kaikilla on enemmän jaettavaa. Näin on kryptovaluutoissa varmaan jatkossakin.

deckfromacard kirjoitti...

Tausta-ajatuksena oli että Fuengirolan toimittaja ei luultavasti ole miettinyt tai tarkistanut asioita sen enempää. Petteri puhuu Bitcoinista -> Petteri ei ole puolueeton. Huonoa journalismia.

Matti Rissanen kirjoitti...

Fuegirola-lehden toimittaja oli sentään sen verran fiksu, ettei pannut nimeään OneCoin- "uutiseen" (mainospuffiin) 6.11.2015.

Lehden 26.1.2018 pääkirjoitus selittelee "Myös Fuengirola.fi kirjoitti OneCoinista asialliseen, mutta melko kritiikittömään sävyyn."

Saas näkee tuleeko tiedonkeruusta jatkojuttuja ...

https://fuengirola.fi/onecoin-vaikeuksissa/Nimetön kirjoitti...

Miltäs näyttää, eli eikös se Onecoin vieläkään mennyt nurin ja tarina loppunut? Olkaa huoleti, eli monulla ei ole asian kanssa mitään tekemistä, mutta se huvittaa kun kaatumista ja päättymistä on meuhkattu jo kolme vuotta ilman tuloksia.

Jussi Makela kirjoitti...

Pakko olla kyllä samaa mieltä että ei Onecoin ole vielä kaatunut. Monta kertaa on spekuloitu että nyt on loppu mutta vieläkin Onecoin porskuttaa eteenpäin mutta vauhti on vain hidastunut. Aasiassa homma jatkuu ja tunkittajat ala Staffan ja muut OneDreamTeamin jäsenet keräävät tunkittajia mukaan uuteen nousuun. Huomioitavaa on myös se että Onecoinin Bitcoin-wallettiin tuli tänään 7 Bitcoinia eli reilu 60k joten kyllä vielä uutta rahaa tulee sisään(4 bitcoinia lähetettiin jo eteenpäin) mutta taitaa suurin osa olla jo mukanan olevilta jotka ostavat bulk tajouksilla paketteja ja myyvät niitä eteenpäin itse.
Ennenkuin tuomio tulee niin en usko että Onecoin on kaatunut.

Nimetön kirjoitti...

Ei OneCoin tule varsinaisesti kaatumaan, koska silloinhan sirkusta pyörittävät huijarit myöntäisivät tappionsa. Kun rahaliikenne lopulta ehtyy täysin, niin OneCoin siirtyy pysyvästi jäätyneeseen tilaan, jossa rahaa ei liiku enää mihinkään suuntaan eikä kolikoilla tai tokeneilla tee yhtikäs mitään. Ajan myötä sitten huiputetut luopuvat toivostaan.

Mahdollisilla oikeuden tuomioillakaan ei ole mitään käytännön merkitystä, jos OneCoinin verkkosivut vaan pysyvät pystyssä ja toitottavat omaa propagandaansa. Joillekkin typeryksille riittää se, että voi netistä tarkistaa oman onecoin sijoituksensa nimellisarvon ja sitten haaveilla, mitä kaikkea "sitten joskus" tulee kryptovaluutoillaan tekemään, kun vapaa kaupankäynti alkaa. Surullista, mutta jotkut ihmiset ovat täydellisiä pässinpäitä.

Nimetön kirjoitti...

Tarkoittaako edellinen, että kyseessä ei olisikaan rikolinen huijaus vaan ainoastaan huonosti mennyt liiketoimi? Jos kyseessä on satojen miljoonien kusetus, niin kimpussa olisi iso joukko viranomaisia eikä palvelu sivuineen olisi käytettävissä. Mikäli kyseessä on vain huonosti menevä liiketoimi, niin silloin kokonaisuus voisi vain kuihtua. Näyttää siltä että Vuorinen ja kumppanit ovat vetäneet mm. Petteriä jo 3-0, koska kolme vuotta systeemi on ollut kusetusta ja juuri kaatumassa, mutta niin se peli vaan jatkuu ja jatkuu...

Nimetön kirjoitti...

Edelliselle taas sanon, että netissä toimivia huijauksia on hankala säännellä tai laittaa lappua luukulle. OneCoin ei ole mikään liiketoimia vaan suunnitelmallinen rahankeräysrikos, johon on houkuteltu verkostokusettajia työmuurahaisiksi tekemään likainen työ.

Maajohtaja Vuorinen on keskinkertainen tunari, jolla valtava tarve päästä tekemään helppoa rahaa. Mutta aina sitä vaan sormet palaa eikä periferiasta pääse mihinkään...

https://i.ylilauta.org/2f/c8343d4a.jpg

Nimetön kirjoitti...

Kyllä Onecoin on jo kuihtunut. Kusetus varmasti kerää edelleen rahaa, ainahan niitä hölmöjä jostain löytyy. Kyllä Onecoinin kulta-aika on jo päättynyt ja lopunalku on ovella. Kari on dumpannut Onecoinin ja häsää omaa yliopistoa, kjeh kjeh.


Toki siitä voidaan väitellä onko Onecoin ketuiksi mennyt liiketoiminta vai huijaus. Mikäänhän ei estä ketään tarjoamasta koulutusta ylihintaan tai minua perustamasta omaa valutttaa jolla on keinotekoinen arvo. Sillä tavallahan monet peleissä olevat rahat toimivat: niillä on arvoa pelin sisällä muttei välttämättä ulkopuolella. En kiistä etteikö Onecoin ole nerokas keksintö: kryptovaluutta ja blockchain asiat ovat olleet nyt esillä mediassa ja huhut yllättäen rikastuneista Bircoinereista villitsevät. Ruja ja co on onnistunut löytämään laillisen tavan pyörittää kansainvälistä kusetusta. Nostan sille hattua!

Nimetön kirjoitti...

Karin lakimies on varmaan samasta yrityksestä kuin Onecoinin blockchainia arvioinut konsultointifirma S-Systems. Harmi ettei S-Systems ollut olemassa kuin Rujan mielikuvitusmaailmassa ja panamalaisessa pöytälaatikossa.

Raimo kirjoitti...

Oletko Petteri vielä perehtynyt OneCoinareiden uuteen huijaukseen, Dag Universityyn?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Olet katsellut videota. Odotetaan, kunnes lanseeraavat sen (kai ensi viikolla?). Tuntuu vedätykseltä, vaikka onkin rakennettu oikean teknologian päälle. Onecoinista tähän hypännyt Kari Wahlroos (+muut entiset onecoinarit) herättävät epäluuloja, samoin koulutuksen muka-myynti.

Jos lukijoissa on dagcoinareita, tervetuloa puolustamaan valuuttaa ja kertomaan, miksi tällä kertaa kaikki on toisin.

deckfromacard kirjoitti...

Dagcoinissa ovat korjanneet joitakin OneCoinin virheitä, kuten sen että koulutusmateriaali ei ole ladattavissa ilman maksua. Näin ollen on vaikeampaa sanoa myydäänkö taas plagioitua "koulutusmateriaalia" vaiko ihan oikeita kursseja.

Asiallahan ei sinänsä ole väliä jos "koulutusta" myydään vain siksi jotta voidaan kiertää lainsäädäntöä ja jos oikea myyntiartikkeli on lopulta kuitenkin virtuaalivaluutta ja "koulutus" on vain kylkiäistä sen kupeessa.

Nimetön kirjoitti...

"Tuntuu vedätykseltä, vaikka onkin rakennettu oikean teknologian päälle."

Onko Petteri korkannu perjantaipullonsa jo aamutuimaan, kun väittää DagCoinin perustuvan oikeaan teknologiaan? DagCoinissa ei myyntipuheiden perusteella edes ole lohkoketjua, joten mistään oikeasta kryptovaluuttateknologiasta ei todellakaan ole kyse. Poikien mukaan DagCoin on parempi kuin mikään muu kryptovaluutta, koska lohkoketjun puuttumisen takia transaktiot ovat salaman nopeita ja lähes ilmaisia. Karille ja kumppaneille pitäisi kertoa, että nollien siirtäminen on ollut ennenkin ilmaista - tyhjän saa pyytämättäkin.

Jos joku tuohon koulutuskusetukseen rahansa laittaa, niin sille kansalaiselle saa lyödä aasinhatun kaulaa myöden päähän...

Nimetön kirjoitti...

Eli Dogcoin on taas uusi monopolityyppinen raha jolla on arvoa tasan vain ja ainoastaan verkoston sisällä...?!

Nimetön kirjoitti...

Dagcoin on vain käytännössä kopioinu github projektin byteballilta.

Jos oikein olen ymmärtänyt niin tässä ei "louhita" kolikoita, vaan kolikoita on valmiina, jotka firma sitten jakaa kylkiäisinä koulutuspaketteihin.

Sitä Petteri tarkoitti teknologialla.

Sama kuitenkin pätee dagiin kuin onecoiniinkin että ei voida sanoa oikein mitää, kun tällä hetkellä ei voi käydä kauppaa dagcoineila. Haiskahtaa kuitenkin kun samoja tyyppejä mukana kuin onecoinissa.

deckfromacard kirjoitti...

DagCoinin Dubain eventti on ohi. Jos otetaan se, mitä DagUniversityn uutisissa oli luvattu:

Dagcoin:
*Public exchange in Feb 2018 (2 exchanges, agreements made)
*Webwallet is in development
*Merchant platform with API is ready, currently in testing
*Merchant finder platform is in development
*Person-to-Person marketplace is in development

The new platforms in development are planned to be launched in the Event in Dubai!

Ja sitten katsotaan mitä saatiin:
-”Success factory” - tunkittajien juhlinta- ja koulutustehdas.
-Gaalaillallinen.
-Verkostomarkkinoijien lisäkoulutusta.

...ja siinäpä se. Kauppapaikka-alusta ja julkinen vaihdanta ehtii myöhemminkin, ”it’s all about YOU!”

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kuulostaa ihan tyypilliseltä Kari Wahlroosilta.
Seurataan.

Nimetön kirjoitti...

Kuulostaa todellakin aidolta Kari Walhroosilta.

Mutta rehellisyyden ja inhimillysyyden nimissä, eikö vaan hänen outlookinsa näytä hyvin sairaan miehen kasvoilta? Tarkoitan siis verenpainetta sekä tuota pakotettua hymyilmettä? Mahtaako olla pitkäikäinen ihminen?

Nimetön kirjoitti...

Oletko Petteri yrittänyt saada Tommi Vuorista kommentoimaan OneCoinin nykytilaa? Muistan radio rockin haastattelun missä lupailtiin mahdottomuuksia, koko homma haiskahti jo silloin. Olisi mielenkiintoista saada miehet taas saman pöydän ääreen.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tommi Vuorinen lopetti vastaamisen sähköposteihini jo 1,5 vuotta sitten. Hän ei liioin vastaa toimittajille, jotka ovat monta kertaa yrittäneet saada häntä haastatteluun.

Nimetön kirjoitti...

Mitä veikkaat petteri? Joutuuko Kari Wahlroos ja Tommi vuorinen viellä joskus poliisin haaviin, ja tuomiolle?!

Miehet ovat varmasti jättäneet taakseen rahojaan menettäneitä hyvin pettyneitä ihmisiä!Petteri Järvinen kirjoitti...

Yleensä oikeus toteutuu lopulta, vaikka prosessi voikin olla hidas ja kestää pitkään. Oleellista on, kuinka moni suomalainen tekee rikosilmoituksen Onecoinin toiminnasta. Verkostomarkkinointi on pirullista: vaikka olisi menettänyt rahojaan, on itse huijannut muita (ja ehkä jättänyt ilmoittamatta tuloja verottajalle), joten kynnys rikosilmoituksen tekemiseen on tavallista korkeampi.

Toisaalta Wahlroos ja Vuorinen ovat touhunneet ympäri Eurooppaa, Aasiaa ja Afrikkaa, joten sieltä saattaa tulla Suomen poliisille virka-apupyyntöjä suomalaisten passiivisuudesta riippumatta.

Nimetön kirjoitti...

Melko lailla tasan 10 vuotta sitten, 8.3.2008, WinCapitan Luxembourgissa olleen serverin käyttö keskeytyi, ja vaikka mitään yhtä dramaattista ei OneCoinin suhteen tule tapahtumaankaan, niin jälleen kerran voi todeta, että lampaat ovat tulleet kerityiksi eikä itku auta markkinoilla.

Maajohtaja saa raapia kaljua päälakeaan ja miettiä, että miten sitä taas tuli verkostohommissa turpiin. Kun pöly lopulta laskeutuu, niin Maajohtajan kannattaa tehdä elämänsä paras päätös ja marssia TE-toimistoon :)

Nimetön kirjoitti...


Company Announcement: The Italian market is open again
Mar 7, 2018 | Press Releases
facebook twitter

The OneLife Network is proud to announce that the market in Italy is opened again. On February 19, 2018 the Italian Administrative Supreme Court (Consiglio di Stato) has officially published its decision regarding the case.

In 2016 the Italian financial regulator (CONSOB) and the Italian Antitrust Authority have initiated an investigation of the activity of the OneLife Network. This was provoked by websites of IMAs who were performing their activity in violation of the Terms and Conditions of OneLife.

The Italian Administrative Supreme Court has decided that the results of the investigation of OneLife Network Ltd.’s activity, initiated by the Italian Antitrust Authority, are not clear and do not prove that the commercial practice of OneLife Network is unfair. Therefore the measures taken are suspended and conclusions must be reviewed.

With regards to the above, the Italian Antitrust Authority’s decision was suspended as a precautionary measure, which means that the commercial activity of the OneLife Network Ltd. on the Italian market can now be resumed. The decision of the Court is available on the official webpage of the Consiglio di Stato.

Dedicated teams are currently working to ensure the smooth flow of all technical operations. Additional information will be published and disseminated via the OneLife corporate channels. We will announce as soon as possible when all is set and ready for the Big start.

Contact information:

OneLife Press Department

press@onelife.eu

Nimetön kirjoitti...

Jeesus rakastaa sinuakin Petteri, Jeesus on armollinen.

Nimetön kirjoitti...

Mites Petteri kun kolmeen maan yhteisratsiassa OC pääkonttoriin viranomaisten päätelmä;

-Lohkoketju toimii
-Dealshaker toimii
-Ei rikollista toimintaa
-Ei rahanpesua
-Ei pyramidia

Eli täysin puhtaat paperit. Bussines jatkuu normaalisti.

Voi poijjaaaaat taaaaaaaseeeeeeen...............

William Gallop kirjoitti...

Matt 8:10 Tämän kuultuaan Jeesus ihmetteli ja sanoi niille, jotka häntä seurasivat: "Totisesti minä sanon teille: en ole kenelläkään ... löytänyt näin suurta uskoa.

Mt 8:13 Ja Jeesus sanoi : "Mene. Niinkuin sinä uskot, niin sinulle tapahtukoon."

Nimetön kirjoitti...

Paljon meteliä tyhjästä ...


http://front.bg/en/one-coin/the-onecoin-investigation-flooded-the-media-but-it-actually-lead-to-nowhere

deckfromacard kirjoitti...

”Lohkoketju toimii”

LOL!
Tämä ”toimiva lohkoketju” louhii backofficen mukaan noin 3 lohkoa minuutissa...
...ilmoittaen kunkin lohkon ”juuri louhituksi”...
...ja silti asettaen lohkojen aikaleimat helmikuulle...
...minuutin päähän toisistaan.
Siellä Rujan läppäri ”luohii” lohkoketjua kolminkertaisilla nopeudella jotta saadaan kurottua kuukauden aukko umpeen. Olisihan se hieman noloa jos DealShakerissa olisi voinut siirtää kolikoita käyttäjältä toiselle kuukauden ajan ilman että ensimmäistäkään lohkoa on ilmestynyt ketjuun, olisihan?

”Lohkoketju toimii”
”Koirat haukkuu”
”Karavaani kulkee”
”Totuus tulee yhtiöltä”
Jne.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Turha tässä on anonyymien kanssa väitellä. Katsotaan, tulevatko he nimillään esiin 8.10.2018 ja mikä heidän sijoituksensa arvo silloin on.

Todetaan silti pari asiaa: poliisi ei päätä, onko jotain laitonta löytynyt vai ei. Sen arvioinnin tekee oikeus. En ole nähnyt tietoja siitä, meneekö asia syyteharkintaan jossain maassa, vai jatketaanko tutkintaa. Jotta tutkinnalla olisi jotain merkitystä, pitäisi tavoittaa Ruja Ignatova.

Toinen seikka on tämä: vaikka Onecoin jostain ihmeestä tekisi oikean lohkoketjun ja saisi 8.10.2018 käyntiin oikean kryptovaluutan, sen maine on ryvettynyt näiden vuosien aikana niin paljon, ettei valuutalla ole tulevaisuutta. Ruja Ignatovan piileskely vie viimeisenkin uskottavuuden. Vaikka lohkoketju olisi todellinen, sitä ei ole hajautettu mihinkään - kaikki olisi jatkossakin kiinni Onecoinin tietokoneesta. Kuten juuri nähtiin, poliisitutkinta riittää pysäyttämään "louhinnan" ja rahan käytön.

Miksi kukaan käyttäisi Onecoinia, kun tarjolla on kymmeniä muita, uskottavia kryptovaluuttoja? Toki jokainen verkoston jäsen haluaa myydä omat Onecoininsa, mutta kuka haluaa ostaa niitä oikeita euroja vastaan?

Nimetön kirjoitti...

"Miksi kukaan käyttäisi Onecoinia, kun tarjolla on kymmeniä muita, uskottavia kryptovaluuttoja? Toki jokainen verkoston jäsen haluaa myydä omat Onecoininsa, mutta kuka haluaa ostaa niitä oikeita euroja vastaan?"

Eihän kukaan halua käyttää, reilu 3miljoonaa nyt kuitenkin.. Ei facbookkia kukaan alussa käyttänyt kun oli monta muuta parempaa olemassa, samoin myös voidaan luetellä Google, Iphone (Apple) ja mitä nyt näitä on..

Jussi Makela kirjoitti...

Hiljaista on Onecoinin osalta mutta ehkä he vielä saavat jäseniä mukaan kun suuri julkistuspäivä lähestyy. Selityksiä löytyy ja niitä uskoo ken tahtoo, Ruja ei näyttäydy siksi että sai tappouhkauksia vihaisilta sioittajilta(tämä on varmasti totta että niitä on lähetytty)poliisi ei löytänyt mitään todisteita että toiminta rikollista(paha sanoa mitään mutta jos toiminta yhtä tehokasta kuin suomessa niin ihan mahdollista) joten kyllä kovimmat fanit varmasti uskovat nämä taas kerran. Huhuja on myös siitä että Staffan olisi ostanut oikean lohkoketjun ja se olisi backup jos tutkintaa tulisi poliisilta mutta en tiedä onko tämä vaikuttanut mitenkään. No lokakuu on jo lähellä niin silloin viimeistään alkaa koko homma aueta kaikiile sioittajille jotka vieläkin uskovat Onecoiniin.


Katsokaa vaikka miten kävi Bitconectin tai Firstcoinin kun julkinen vaihdanta alkoi.

Petteri Järvinen kirjoitti...

"Eihän kukaan halua käyttää, reilu 3miljoonaa nyt kuitenkin.. Ei facbookkia kukaan alussa käyttänyt kun oli monta muuta parempaa olemassa, samoin myös voidaan luetellä Google, Iphone (Apple) ja mitä nyt näitä on.."

Kolme miljoonaa haluaa MYYDÄ kolikkonsa, mutta kuka haluaa ostaa niitä oikealla rahalla? Ellei ostajia ole, kurssi romahtaa nollaan. Se on vähän eri asia kuin Googlella tai Applella.

Lisäksi valuutoissa (niin FIAT kuin kryptosellaisissa) kaikki perustuu luottamukseen. Miten kukaan voi luottaa näin hämäräperäiseen yhtiöön ja piileskelevään perustajaan? Miten kukaan voi luottaa valuuttaan, jonka lohkoketju pysähtyy yhdestä poliisitutkinnasta??

Jussi Makela kirjoitti...

Pieni pähkinä niille Onecoin uskovaisille jotka luulevat että saavat coininsa myytyä hyvään hintaan kun/jos julkinen vaihdanta alkaa:
Täällä Onecoin jutuissa ja Murossa on laskettu että parhaimmillaan ilman mitään erikoisempia tarjouksia sai isojen pakettien ostoista Onecoineja hintaa 0,035e/kpl ja jotkut varmaan käytti tarjouksia ja sai vielä halvemmalla mutta käytetään tuota 0,035e coinin hintana. Kun/jos vaihdanta alkaa niin että voi myydä coineja ilman mitään rajoituksia niin luuletteko että nämä jotka ovat saaneet coinit halvalla koittavat myydä niitä hintaan 20,35(nykyinen hinta mutta nousee varmaan vielä korkeammaksi) vai myyvätkö esim hintaa 1e jolloin he tekisivät 300% tuoton tai sitten hintaan 3,5e jolloin he tekisivät 1000% voiton? Kyllä siinä vain käy niin että hinta tulee olemaan parissa päivässä alle 1e ja päivittäinen vaihto on pientä koska on vain myyntejä eikä juurikaan ostoja. No ehkä pörssin aukaisu viivästyy taas niin että sioittajat voivat vielä hetken unelmoida olevansa massikeisareita....

Nimetön kirjoitti...

Ootte te poijjaat huippu sakkia :oDDDD
Aivan sama mitä väitätte. Aina kun vaitteenne todetaan vääräksi, vaihdatte johonkin uuteen. Petteri on kuin Trump :oD

Ei ole lohkoketjua, no jos onkin, niin se ei ole hyvä, jos onkin hyvä niin.......

Aina vedotaan perustajaan. On firmoja, jotka ovat jo useissa sukupolvissa menossa, perustaja jo menehtynyt. Mutta ei tässä. Tämä on eri juttu kun Rujasta kysymys. Hämäräperäinen yhtiö Petterin mielestä, ei eri maiden tutkijoiden tai tuomioistuimien mielestä!

Jos minä olisin yhtiön puikoissa, en vapauttaisi vaihdantaa ilman rajoituksia alkuun juuri tuon romahtamisen takia. Se minkä strategian yhtiö valitsee, jää nähtäväksi.

ps. villi veikkaus, että jos vapauttamisen jälkeen oc toimii ja on kryptovaluutta, Petteri kyllä keksii jonkun "niin niin, mutta kun" jutskan.
Sitä odotellessa :oDDD

Voi poijjaat taaaaseeen!

Nimetön kirjoitti...

"Kolme miljoonaa haluaa MYYDÄ kolikkonsa, mutta kuka haluaa ostaa niitä oikealla rahalla? Ellei ostajia ole, kurssi romahtaa nollaan. Se on vähän eri asia kuin Googlella tai Applella."

Voisitko Petteri ystävällisesti kertoa mistä olet saanut tiedon 3 miljoonan ihmisen kolikon MYYNTI halukkuudesta??? Itse ainakin hodlaan. Tiedän myös muita.

Koska on Petteri sinusta kysymys, tiedän että tukeudut vain faktaan. Voisitko ystävällisesti kertoa mistä fakta on peräisin?

Myös kysymys "kuka niitä haluaisi rahalla ostaa" on aika monimutkainen, koska niitä ei tällä hetkellä voi ostaa. Voisitko perustellä myös tämän väitteesi!

Nimetön kirjoitti...

"Lisäksi valuutoissa (niin FIAT kuin kryptosellaisissa) kaikki perustuu luottamukseen."

Luotatko sinä Petteri FIAT:iin?

Suosittelisin katsomaan Rahoitusekspertti Ronald Bernardin haastattelut;

Osa 1 https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=ErF-A_4EftI

Osa 2 https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=hioF3n_v1QQ

Tästä voi saada FIATin lutottevuudesta aika eri käsityksen

Myös ekonomisti John Perkins on eri mieltä "luotettavuudesta"!

https://www.youtube.com/watch?v=VD_3sUVU3FQ&t=1106s

Kannattaa todella katsoa. Näkee luotettavuuden karumman näkökulman!

Nimetön kirjoitti...

http://front.bg/en/one-coin/the-onecoin-investigation-flooded-the-media-but-it-actually-lead-to-nowhere

Petteri vois joskus puhua faktoja täällä palstallaan, mutta satusedän tarinat hänellä vaan jatkuu.

Nimetön kirjoitti...

Kannattaa liittyä facebookin Onecoin Official Group -ryhmään, joka on höynäytettyjen hassuttamiseksi perustettu naurufoorumi. Siellä kuitenkin on lukematon määrä valaistumisen kokeneita ihmisiä, jotka haluavat myydä coininsa. Tosin pyytävät arvottamasta monopolirahastaan naurettavia summia, joita kukaan ei koskaan maksa.

deckfromacard kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Petteri Järvinen kirjoitti...

En pysty kommentoimaan FIAT-valuuttojen luotettavuutta, kun en ole kansantaloustieteen asiantuntija. Toivottavasti joku toimittaja tarttuisi asiaan. Muutaman youtube-videon vuoksi en yöuniani menetä.

Jos FIAT romahtaa, kryptot menevät siinä mukana. Onecoinit, ICOt ja muut huijaukset eivät anna kryptoille sitäkään luottamusta, mitä isojen valtioiden tukemilla dollareilla ja euroilla on. Mahdollisen kriisin tullessa valtiot voivat tehdä erilaisia vakauttavia toimia, tarvittaessa hyvinkin radikaaleja. Kryptojen kanssa jokainen on omillaan, kuten Villissä lännessä aikoinaan.

Bitcoinilla on luotettavuutta ja uskottavuutta, mutta sekään ei elä tyhjiössä. Kryptovaluutalla itsellään ei ole mitään käyttöä, joten määrän rajoittaminen 21 miljoonaan tai keinotekoinen niukkuus ovat vain yksi tekijä arvon määräytymisessä eivätkä takaa sen säilymistä kriisin tullessa.

deckfromacard kirjoitti...

"Petteri vois joskus puhua faktoja täällä palstallaan, mutta satusedän tarinat hänellä vaan jatkuu."

Kun nyt satusetäily on mainittu...
front.bg on koko olemassaoloaikanaan tehnyt tasan kaksi englanninkielistä artikkelia:

http://front.bg/en

Yllättäen molemmat käsittelevät samaa aihetta, arvatkaapas mitä?

Nimetön kirjoitti...

Tässä taas viestiä

http://front.bg/en/one-coin/the-onecoin-investigation-flooded-the-media-but-it-actually-lead-to-nowhere

Nimetön kirjoitti...

Eikös se Aquasource-ternimaitokapseli huijaus myös kestänyt sen 2-3 vuotta ennen kuin tyhmimmätkin tajusivat sen huijaukseksi ja sitten romahti kokonaan. Jostain syystä siitä pääsivät kaikki eturivin vastuuhenkilöt livahtamaan kuin koira veräjästä, vaikka oli huijausta parhaimmillaan. Ihmisiä on näköjään liian helppo huijata ja kun ei edes vastuuta tarvi kantaa valheistaan niin ei ihme kun huijareita vuodesta toiseen riittää.

Nimetön kirjoitti...

Tällä palstalla kirjoittelee näköjään MAAJOHTAJA. Tämä kävelevä karikatyyri joka on epäonnistunut elämässään kaikessa mihin on ryhtynyt. Ja taas tulee turpaan verkostohuijauksessa. Voi harmi.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Eipä sorruta kunnianloukkauksiin tai poistan viestit. Asia-argumentteja on ihan riittävästi. Se, ettei kukaan Onecoin-ihmisistä ole kahteen vuoteen kehdannut kirjoittaa omalla nimellään, kertoo paljon.

Nimetön kirjoitti...


Kävikö siinä tosiaan niin, että pääkonttorille tehtiin viranomaisten isku, mutta ainakaan mitään sellaista ei löytynyt että lappu olisi laitettu luukulle. Ensiksi säikähti mukana olevat ja sitten suuttuivat vastustajat kun mitään ei ainakaan toistaiseksi ole löytynyt.

Tuo lietsominen sillä, että kukaan ei ole täällä sinun blogissa kirjoittanut omalla nimellään Onecoinista ei ole erityisen älyllinen tapa käsitellä asiaa.

Nimetön kirjoitti...

Luulisi että Euroopassakin esitutkinta on salaista. Kun data on saatu epäiltyjen koneista ja saatu väki kuulusteltua niin koneet palautetaan. Ehkä etsintäkuulutuksia on jaeltu ihmiseistä, joita halutaan kuulusteltaviksi. Eikös suomalaisiakin ole poliisia paossa Euroopassa.

Nimetön kirjoitti...

Ehkä eliitin ja pankkimailman hyvävelikerholaisten ensin pitää päättää onko koulutuspakettien myynti verkostomarkkinoinnin keinoin laillista,tavoitteenhan herrakerho on jo saavuttanut eli raha ei enää virtaa pois eliitin kontrolloimasta mailmasta,jos tilanne muuttuu niin homma tuomitaan laittomaksi.

Kel valta on se sitä härskisti käyttää.

Nimetön kirjoitti...

heh,

jaa että nyt sitten valtaeliitti päättää vira nomais rikol listen jäljiltä. Mutta ihan totta mitä edellinen anonyymi kirjoitti. Kel valta on (Ruja) se sitä härskisti käyttää (Ruja) odottakaa kuuliaisesti supersplitti pitäisi olla tulossa, jahka saadaan ketju kiinni, ja sitten tulee kaikkea kivaa. Ei muuta kuin lisää koulutusta tai siis ostakaa nyt niitä paketteja, kun ostatte 3 saatten neljännen kaupan päälle. niin ja puolessa vuodessa arvo on ainakin 30 euroa. Elokuuhun mennessä hinta on jo vähintään 40 euroa. Tosin kesän lopulla tulee öödi föödi sääntö, että ennen vapaille markkinoille tuloa kauppaa saa käydä vain 2 vuotta vanhoilla hinnoilla. Eli 40 euron hinnalla myyntiä pitää odottaa syksyä 2010. Mutta dealshaker rulaa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onko koulutuspakettien myynti verkostomarkkinoinnin keinoin laillista

Toki koulutuspakettien myynti on laillista, kunhan itse koulutusmateriaali on laillista (ei plagioitu luvatta) ja kunhan hinta on suhteessa hyödykkeen arvoon. Englanninkielinen materiaali mutkikkaista rahoitusinstrumenteista, josta tuskin yksikään paketin ostaja ei ole kiinnostunut, on selvästi vain keino peitellä kaupan todellista kohdetta eli kryptovaluuttaa. Täytyy olla aika sokea tuomari, jos ei näe tämän huijauksen läpi. Kuka sitä kryptovaluuttaa ilmaiseksi lahjoittaisi (ja lahjastahan pitää maksaa lahjavero, jonka kaikki OC:läiset ovat varmasti muistaneet ilmoittaa verotuksessa)?

Nimetön kirjoitti...

Unohdit vastata Petteri että mistä tiedät 3 miljoonan haluavan myydä kolikot?

Taitaa kryptot tulla verotettaviksi vasta kun vaihdetaan FIAT:eiksi tai ostetaan jotakin hyödykkeitä. Miten Petteri tokenista maksetaan lahjavero. Oletko veroasiantuntiakin?

Et ole omien sanojesi mukaan talousasiantuntija. Kerrot että luotat FIAT:iin, mutta et pysty kommentoimaan sen luotettavuutta. Kuitenkin mielestäsi ei kannata katsoa linkittämiäni asiantuntijoiden antamia lausuntoja. Mitä?

Mistä olet saanut tietosi, että nimenomaan LOHKOKETJU olisi pysähtynyt poliisitutkinnan aikana, kuten väität?

Onko nämä henkilökohtaisia asintuntijana tekemiäsi arvioita, vai perustuvatko faktoihin?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mihin omat nimettömät kysymyksesi perustuvat?

Oletan, että lähes jokainen onecoinisti haluaa vihdoin ne rikkaudet, joita heille on luvattu, ja haluaa vaihtaa kolikkonsa euroiksi heti kun mahdollista. Eihän niillä voi mitään muutakaan tehdä - OC:llä ei ole edes lompakko-ohjelmaa, josta niillä voisi maksaa... ai niin, eihän niitä hyväksy mikään kauppakaan.

Taidan olla veroasiantuntija ainakin onecoinisteihin verrattuna. Louhinta on veronalaista tuloa ja Onecoinissa kaikki kolikot louhittiin uudestaan 1.10.2016. Tulot olisi pitänyt ilmoittaa ja verot maksaa jo viime vuonna (siis 2016 verotuksessa). Jos tokenit on saatu lahjana, ja on ostettu vain koulutusta, tokeneista menee lahjavero. Olen kirjoittanut tästä jo vuoden 2016 joulukuussa.

Nimetön kirjoitti...

Naurettavaa hyökkäystä anonyymeydestä, mutta jatka toki. Asia toki ei muutu, oli nimeni mikä hyvänsä.

Hyvä että myönnät kommentisi perustuvan omiin oletuksiisi.

Verohallinto..." Verohallinnon tulkinnan mukaan virtuaalivaluuttojen arvonnousu realisoituu verotettavaksi vasta silloin, kun virtuaalivaluutta vaihdetaan takaisin oikeaan valuuttaan.
Virtuaalivaluutan arvonnousu realisoituu tuloksi myös silloin, kun virtuaalivaluutalla hankitaan jotakin hyödykkeitä, esimerkiksi ostetaan tuotteita verkkokaupasta."
https://yle.fi/uutiset/3-9933923
Näin sanoo yle, jolle olet käsittääkseni myös antanut oletuksiasi onecoinista :o)

Oletat myös kaikkien haluavan myydä kolikkonsa heti. Oletuksesi on väärässä!

Oletat että onecoineilla ei voi maksaa, eikä mikään kauppa niitä hyväksy. Oletuksesi on väärässä. Voi maksaa ja on kauppoja, jotka niitä hyväksyy.

ps. Kannattaa katsoa tämäkin video, jossa VISA:n entinen johtaja (kai jonkin näköinen asiantuntija olettaisin minäkin) antaa lausunnon, missä kuplassa sinun luottamasi keskuspankkien hallinnoimat FIAT:it ja osakemarkkinat ovat. Suomeksi selostettu, niille joille englanti vaikeaa. Alkaa 5 min kohdalta, mutta suosittelisin katsomaan kokonaan. Antaa nimittäin erilaisen kuvan olettamukseesi " Jos FIAT romahtaa, kryptot menevät siinä mukana. Onecoinit, ICOt ja muut huijaukset eivät anna kryptoille sitäkään luottamusta, mitä isojen valtioiden tukemilla dollareilla ja euroilla on." kokonaisuutena arvioiden ja mikä suuntaus finanssimarkkinoilla on

Nimetön kirjoitti...

Linkki

https://www.youtube.com/watch?v=tFdlbUdOp0s&t=2s

Petteri Järvinen kirjoitti...

Oletat että onecoineilla ei voi maksaa, eikä mikään kauppa niitä hyväksy. Oletuksesi on väärässä. Voi maksaa ja on kauppoja, jotka niitä hyväksyy.

Kerropa muutama kauppa, joissa Onecoineilla voi maksaa. Kerro myös, miten maksu suoritetaan, kun Onecoinilla ei ole edes lompakko-ohjelmaa.

Siteeraamasi vero-ohje koskee arvonnousua. Sitä voivat soveltaa ne, jotka ovat OSTANEET kolikkonsa. Ja kuten onecoinistit korostavat, he eivät osta kolikkoja vaan koulutusta. Ilmaiseksi tulevilla tokeneilla sitten louhitaan rahaa ja sitä verotetaan ansiotulona. Olet kai ilmoittanut louhintasi verottajalle? Ei ihme, että piiloudut anonyymin taakse, kuten kaikki muutkin coinistit.

FIAT-keskustelua en ymmärrä, miten se liittyy tähän aiheeseen?

Nimetön kirjoitti...

Minäkin kirjoitan anonyyminä, ettei sitä Petterin sitä tarvitsisi erikseen mainita :oDD

Aika vahvoja kannanottoja Petteriltä, ottaen huomioon, ettei ole ottanut asiasta selvää voiko kaupasta ostaa ja miten maksu suoritetaan. Voi pojat, mitä asiantuntijuutta :oDDD Jos tällaiset asiat täytyy blogin pitäjälle selvittää, kannattaako blogia pitää? :oDDD Otappa selvää, niin samalla varmaan selventyisi moni muukin väärä luulosi!

Minuakin kiinnostaa tuo vero asia. Voisitko ystävällisesti siteerata tai linkittää tuollaisen verottajan ohjeen, mitä tarkoitat? Itse en sitä ole löytänyt, eikä verotoimistossakaan tiedetty. Kiitos siitä jo etukäteen!

Mielestäni olet itse ottanut FIAT:in keskusteluun luotettavampana kuin kryptot. En omista onecoineja, mutta olen kiinnostunut kryptovaluutoista yleensä. Mielestäni mustamaalaat kryptoja peruustettomasti. Katsoin nuo aikaisemmat linkitetyt oikeiden asiantuntioiden videot. Niissä oli kyllä asiat nähty erilailla kuin sinun näkemyksesi. Myös finanssialan suunta ja maailman tapahtumat tukevat pääosin videoiden sisältöä. Osoittaa ammattitaidottomuuttasi, ettet voi perustella väitteitäsi ja jätät kommentoimatta sinulle vaikeat asiat. Olen pettynyt. Maineesi antoi odottaa enemmän. Vaikuttaa tyhjältä henkselin paukuttelulta valitettavasti.

ps. Olet esiintynyt ylellä asiantuntiajana. Kommenttisi ja arvioisi taso pitäisi olla sen mukaisia, myös anonyymeille. Ehdotankin, että vaihdat blogiisi pakollisen kirjautumisen ja että kommentointi ja lukeminen anonyyminä on mahdotonta. Toki toinen mahdollisuus on lopettaa blogien pitäminen, jos anonyymien kommentointi häiritsee, siis niiden jotka ovat erimieltä kanssasi. Samanmielisten anonyymiys ei sinua tunnu häiritsevän.

Nimimerkillä "anonyymi"

William Gallop kirjoitti...

Artikkelissa «Ex-maajohtaja taitaa olla narri»

Petteri Järvinen kirjoitti...
>"minä ainakin olen käyttänyt ihan oikeissa kaupoissa onecoinia maksuvälineenä ja ihan 100%:sti. Ja kuule ihan täällä Suomessa"

Missä suomalaisessa kaupassa voi maksaa Onecoineilla? Miten maksu tapahtuu, kun valuuttaa ei voi siirtää ostajalta

25. toukokuuta 2017 klo 8.50
===========
Ja vastaus:
===========
Anonyymi kirjoitti...
"Missä suomalaisessa kaupassa voi maksaa Onecoineilla? Miten maksu tapahtuu, kun valuuttaa ei voi siirtää ostajalta myyjälle?"

Jos arvon tietokirjailijan tietotaito on tuolla tasolla niin en viitsi edes vastata. Paljastit jälleen kerran oman tyhmyytesi.

25. toukokuuta 2017 klo 10.16

=========

Oletko sama Anonyymi?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Aika vahvoja kannanottoja Petteriltä, ottaen huomioon, ettei ole ottanut asiasta selvää voiko kaupasta ostaa ja miten maksu suoritetaan.

Et sitten viitsi kertoa, miten Onecoineilla maksetaan kaupassa, kun lompakkoa ei ole ja kolikkoja voi siirtää vain jäsenten kesken palvelun sisäisesti? No, tulkitsen anonyymin vaikenemisen omalla tavallani.

Minuakin kiinnostaa tuo vero asia. Voisitko ystävällisesti siteerata tai linkittää tuollaisen verottajan ohjeen, mitä tarkoitat?

Louhinnan tuloksena saadut kryptovaluutat ovat saajalleen ansiotuloa, joka verotetaan kun valuutta tulee henkilön hallintaan. Mikä tässä on vaikeaa? Olen kirjoittanut aiheesta joulukuussa 2016 mielestäni selkeän tekstin. Jos siinä on virheitä tai verottajan kanta on sittemmin muuttunut, otan paremmat tiedot ilolla vastaan.

En omista onecoineja, mutta olen kiinnostunut kryptovaluutoista yleensä. Mielestäni mustamaalaat kryptoja peruustettomasti

En mustamaalaa kryptoja, niillä on oma käyttönsä. Väite, jonka mukaan kryptot säilyttävät arvonsa FIATia paremmin on teoria, jota ei ole vielä testattu käytännössä. En ota siihen kantaa, koska olen insinööri enkä taloustieteilijä. Vähän on sellainen hytinä, että kryptojen arvon laskiessa porukka hakee uskoa toistamalla toisilleen FIATin riskejä. Samanlaista uskonvahvistusta kuin onecoinisteilla keskenään 8.10.2018 odotellessa.

Voi olla, että kryptot säilyttävät arvonsa kun dollarin arvo esim. puolittuu. Se on kuitenkin laiha lohtu, jos kryptojen arvo sitä ennen putoaa kolmasosaan. Kryptot ovat puhdasta markkinataloutta, jossa ei ole tukimekanismeja. Arvo voi raketoida, mutta yhtä hyvin pudota lähelle nollaa. Itse en ole oikea henkilö arvioimaan tätä puolta lainkaan.

Niin, ja FIATilla tai kryptoilla ei ole mitään tekemistä Onecoinin kanssa. Tämä blogitekstiin liittyvä keskustelu on tarkoitettu Onecoin-aiheelle.

Nimetön kirjoitti...


heh, yrittääkö anonyymit päästä Petterin ihon alle. Vähän samaa kuin maajohtajan syyttely eräässä koulutustilaisuudessa. Niin mitenkäs se oli, ei hän ne tiennyt verottajallakaan kun pyysi ennakkotietoa. Pngelma taisi olla verottajan kanssa, että verottajan käsittelystä oli annettu ja aiemmin ennakkopäätös.

Niin koulutusta vastaan saat tokeneita, joilla on vasta arvoa kun tutustutaan kryptovaluuttoihin ja aletaan louhia ja aletaan tajuta mistä tässä on kyse. Heh alkaa kuulostaa ihan OC:n mainokselta.

Eli olisko niin, että tokeneilla on arvoa vasta kun niitä vastaan saadaan kolikoita, joka on saajalleen muuta ansiotuloa. Niin ja keskuspankki Rujahan määrittelee hinnan kolikolle, jokohan on kavunnut yli 20E:n. Tämän jälkeen käytävä kauppa on omaisuuden myyntiä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Haluaisinpa nähdä sen verovirkailijan, joka on joutunut tätä pähkäilemään. Maajohtaja Vuorisen kanssa käyty keskustelu on varmaan mennyt jotenkin näin:

"Ai siis mitä? Sä ostat euroilla koulutusta ja saat tokeneita? Mitä tekemistä niillä on kryptovaluutan kanssa?

Jaa tokenit voidaan laittaa louhintaan tai säilyttää sellaisenaan? Ai, mutta louhinta on kyllä ansiotuloa joka realisoituu kun kolikot on saatu vallintaan. Siis mitä - kolikkoja ei saa myydä?? No mitä niillä sitten voi tehdä? Mistä niille muodostuu arvoa? Onko ne vallinnassa vai ei??

Täh, kaikki louhittiin alusta lähtien uudelleen? No eihän siinä sitten tokeneita tarvittukaan..."

Nimetön kirjoitti...

Minäkin olen anonyymi :oDDD
Tämän tason ihmeellisiä spekulaatioita, mitä asiantuntija Järvinen blogeissaan esittää, tuskin saa ketään keskustelemaan omalla nimellään :oDD

Mielestäsi Ruja määrittelee oc arvon. Onko todellakin näin?
Kuka määrittelee esim. dollarin tai euron arvon. Nekin määrittelee joku "Ruja".
Kuka määrittelee hyödykkeiden arvon? Joku "Ruja" on sielläkin.
Jos hinta ja ostajat kohtaa, on arvo sitten määritelty ja oikea. Ei kai se sen kummempaa ole.
Vaikka kuinka Petteri itkisit että euro tai Mersu on liian kallis, ei se auta.

Sitten tuo kaupankäynti ooceella on aivan naurettavaa saivartelua. Onko lompakkoa, mikä lompakko, minkä värinen. Jos OoCeellä voi kauppaan maksaa ja siitä saa tavaran vastineeksi, minkä olet ostanut.....mikä siinä on ongelma? Aivan sama onko euro, oocee vai oravannahkoja.

ps. deckfromacard ei ole oikea virallinen nimi, eli anonyymi. Tarkistin rekistereistä :oDDDD

Nimetön kirjoitti...

Kryptot perustuvat lohkoketjuihin. Nopeampia, turvallisempia. Kryptoja ei voi "painaa lisää". Kryptoja ei voi manipuloida, tai poliitikot suhmuroida samalla tavalla kuin FIAT:eja.
Kryptot ovat tulevaisuutta, FIAT:it kohta historiaa. Miksi pankit ja valtiot muutoin suunnittelisivat omia kryptoja. Muutos tulee, halusit tai et. Olit siitä mitä mieltä tahansa.
Kryptot eivät ole vielä täydellisiä, mutta kehittyvät kokoajan. Ei mene kauaa, kun sinäkin Petteriseni käytät vain ja ainoastaan kryptoja!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Minä olen käyttänyt Bitcoinia vuodesta 2013 lähtien. Liian aikaista silti arvioida, miten laajaan käyttöön ne lopulta leviävät. Täydellisen vapaa markkinahinnoittelu on sekä uhka että mahdollisuus.

Jussi Makela kirjoitti...

On se kumma kun jotkut vielä jaksavat uskoa Onecoiniin ja sen käytettävyyteen. Jos katsoo Onecoinin omaa hintaa backofficessa niin se on 20,45e eli onko se nyt määrätty markkinoilla vai onko Ruja niin päättänyt? Jos vähän kaivelee nettiä niin löytää tälläisen sivun missä voi ostaa ja myydä coineja ilman rajoituksia:
https://onecoinsign.com/exchange

Ja katsotaan sitten Onecoinin hintoja:
-Jos haluat myydä coineja niin saat yhdestä Onecoinista 0,035e etkä 20,45e mitä yhtiö ilmoittaa???? Miten tämä on mahdollisti?
-Ja voit ostaa halvimmillaan coineja 0,055e hintaan ja alin hinta mitä sivusto tarjoaa on 0,5e ei Onecoinin ilmoittamaa 20,45e???

Eli tästä voi päätellä että Onecoinin oikea arvo pyörii 0,05e hinnoissa ja tämä tulee vielä alas jos kaikki sioittajat tietäisivät että voi myydä coineja. No onneksi Onecoinistella on Dealshaker mistä voi ostaa hyvää tavaraa....

Nimetön kirjoitti...

https://www.dealshaker.com/en/listing/home-and-auto/automobiles-motorcycles?sort_order=price_desc

Totta Jussi turiset! Voihan tuolta muutaman ostaakkin, eikä hintakaan paha kun 1 oc 5 senttiä :oD

Jussi Makela kirjoitti...

Siitä vaan ostamaan autoja jos luottaa tuohon kauppa-alustaan. Ehdot toki vähän kyseenalaiset kun kauppa ei itse maksa mitään kuin auton ja kaikki muut maksut pitää jonkun takia maksaa euroina ja toimitusaika on vähintään 4kk. En usko että ketään saa tuolta oikeasti mitään vaan että tilaat auton ja sitten tulee kaikki rekisteröinti,katsastus ja muut maksut ja verot jotka maksat euroissa myyjän tilille ja kohta ei olekkaan enään kauppiasta(kuten onemillionshop) ja auto jää saamatta mutta rahat meni...

Ja miten kävikään niille uusille BMW X5 jotka myytiin aiemmin Dealshakerissa ja kuulemma oli jo kontilla tulossa Suomeen autoja... Hinnat coineissa mutta maksut olisi pitänyt myös suorittaa euroissa ja maksaa oikea hinta....

deckfromacard kirjoitti...

Ostoksille vaan!
Eiku... kupongin voikin ostaa vasta 8. lokakuuta 2018
No mutta tämähän olikin se ”tulevaisuuden maksuvaluutta” jota voi käyttää ”sitten joskus tulevaisuudessa”?

deckfromacard kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
deckfromacard kirjoitti...


Ehkä kannattaakin ostaa moottoripyörä? Pelkillä coineilla lähtee:
https://www.dealshaker.com/en/deal/honda-vt-750-c-shadow-ace-745-cm3/l5CfSWWYNyf-o6mpH6lm*4q68gl03BqjwIayUSo9pNk~
Paitsi että kauppias sanoo jo ilmoituksessa että vielä pitää maksaa käypä hinta euroina käteisellä kun on ensin maksanut coineilla (joille ei sitten jäänyt ei arvoa eikä virkaa).

Nimetön kirjoitti...


Mites muuten toi splittien verotus, splitataanko tai siis tuplataanko coinit vai tokenit? Sillähän taitaa olla verotusta ajatellen vaikutusta.

Nimetön kirjoitti...

Hyvä Jussi!
"Ehdot toki vähän kyseenalaiset kun kauppa ei itse maksa mitään kuin auton ja kaikki muut maksut pitää jonkun takia maksaa euroina ja toimitusaika on vähintään 4kk."

Näin se menee, ostitpa auton mistä tai millä hyvänsä. Jos tilaat uuden haluamillasi varusteilla, niin joutuu odottamaan ja itse maksamaan. Ei autokauppiaat niitä sinulle maksa :oDDD

Hyvinhän nuo autot on kuiten tähän asti Suomeen tullut shakerista, vaikka kuinka sitä täällä itkisitte ja moittisitte. Oc ja Ds käy ja kukkuu ihan hyvin!

Nimetön kirjoitti...


heh, niin että kun maksetaan verot autoineen 20 euroas ja sitten vielä oc:tä lisäksi 1.000 kpl. No ihan kiva, mikä mahtaa olla OC:n arvo nolla euroako?

Jussi Makela kirjoitti...

Nyt on taas vauhdissa oikea tietäjä ja Onecoiniin kovasti uskova. "hyvinhän nuo autot on kuitenkin tähän asti Suomeen tulleet" ja mistä autoista puhut? Tuo luotettava liike mistä puhumme tarjoaa diilejä jotka voi ostaa 8.10.2018 eli vajaan 4kk päästä. Hyvin on tulleet varmasti Suomeen kun vielä ei edes kuponkia pysty ostaa. Vai tuliko ne Kiinan BMW ja Mersut joista piti maksaa euroilla yli 100k ja saman verran coineja kaupanpäälle?

Ja on se kumma että kauppa ottaa vastaan coineja koko auton hinnan mutta ei sitten halua samalla ottaa vastaan coineja kulketuksesta,verojen maksusta tai mistään muusta... Eikö tämä kuulosta hieman oudolta kun kuitenkin ottaa "kymmenien tuhansien eurojen" edestä coineja autosta mutta ei muutamia tuhansia kuljetuksesta ja veroista?

No onneksi sai suomesta turvekylpyjä ja lehtipihvejä coineja vastaan niin kyllä siinä saa käyttää tulevaisuuden maksuvaluutta tyytyväisenä.

Nimetön kirjoitti...

Ei tietäjä sen kummemin kuin mikään muukaan. Sinulle nyt Jussi ei vain taida kelvata mikään. Älä huutele täällä, jos et tiedä asiasta. Autoja on jo myyty ja luovutettu uusille omistajille vaikka kuinka paljon. En puhu nyt tuosta sinun mainitsemasta diilistä!
Kauppias päättää kuinka paljon maksetaan ja missä valuutassa. Jos asiakas haluaa ostaa, niin homma ok. Ei mitään ihmeellistä tai kummallista.
ps. sinulla taitaa olla fetissi turvekylpyihin ja lehtipihviin. Oletko hieman jäänyt niihin kiinni, kun niistä jauhat.
DealShakerissa ihan hyviä diilejä, kuin huonojakin seassa. Aivan kuten missä tahansa nettikaupassa. Sekään ei ole ihmeellistä tai kummallista.
Ymmärrän että harmittaa, vaikka kuinka heittää lokaa, niin oc ja shakeri toimii!
Kannattaa toki tutustua tarkemmin, niin ei tulisi tännekään niin paljon valheellista tietoa!

Jussi Makela kirjoitti...

Nyt kyllä on niin kova luotto sinulla Onecoiniin niin teen ehdotuksen.

Olen valmis myymään vaikka miljoona Onecoinia puoleen hintaan(tällä hetkellä reilun 10e/kpl) 7.10.2018 sinulle tai vaikka enemmän jos haluat niitä ostaa, määrä on aivan sama kunhan sovitaan että maksat ne euroilla minun tilille. Tämä tarkoittaa että saisit 100% tuoton yhdessä yössä niin miksi et tarttuisi tähän uskomattomaan tilaisuuteen.

Tuskin tulet tähän tarttumaan ja jos et niin haluaisin tietää miksi. Jos haluat niin voin antaa tietojani täällä kunhan vain lokakuu lähestyy.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Autoja on jo myyty ja luovutettu uusille omistajille vaikka kuinka paljon. En puhu nyt tuosta sinun mainitsemasta diilistä!

Jos kerran tiedät niin kerrohan, mitä autoja on myyty ja luovutettu? Onko ostajina suomalaisia?

Entä mitä itse olet ostanut DealShakerista?

deckfromacard kirjoitti...

”OC ja Shakeri toimii”.
http://kusetukset.blogspot.fi/2018/01/onecoin-dealshakers-new-years-flush.html

deckfromacard kirjoitti...

Voisiko Anonyymi muuten kertoa omia tuntojaan siihen että Tohtori Rujan olinpaikasta ei ole tietoa? Kari Wahlroos (muistanet, Euroopan ”Ambassador” ja innokas OneCoin-sanoman levittäjä?) sanoi ettei tiedä missä Ruja on koska Ruja katosi 9.10.2017.
https://imgur.com/a/pQuQUPk

Nimetön kirjoitti...

Onko sinulla Jussi myydä miljoonaa kolikkoa? Epäilen ettei taida olla.

Petteri ihan tavallisia henkilöautoja. Volkkaria ja Foordeja. Ostajina myös Suomalaisia. Autot saatu ja otettu käyttöön ilman ongelmia.

Decki nuo höpösivustot eivät muuta sitä, että kun se shakeri nyt vaan toimii, halusit tai et!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Anonyymeillä kertomuksilla ei ole mitään merkitystä, ellet pysty kertomaan nimiä tai yksityiskohtia. Laita vaikka sähköpostilla, pidän tiedot lähdesuojan piirissä.

Kateeksi kyllä käy teitä onecoinisteja, kun isojakin potteja kolikoida on tarjolla pilkkahintaan netissä. Nyt kun ostaisi vaikka 10 000 kolikkoa eurolla kappale, saisi lokakuussa tuoton 20-kertaisena takaisin. Sounds like a good deal!

deckfromacard kirjoitti...

No entäs se tohtori Ruja? Yli kuusi kuukautta teillä tietymättömillä, ei mitään selitystä tai viestiä tai mitään.
Eikö siitä pitäisi olla huolissaan kun OneCoin oli "parempi kuin Bitcoin" koska Onecoinin keksijä on tiedossa? OneLife CEO on ollut kadoksissa vuoden, Onecoin CEO lähti kävelemään, perustaja on ollut kadoksissa yli puoli vuotta... Näinkö se karavaani kulkee?

Mutta jos olet vakuuttunut tästä tulevaisuuden maksuvaluutasta niin täältä saisi kolikoita halvalla:

https://www.facebook.com/groups/1166514396709480/

7042 ONE hintaan päivän hinta -40%. Se tarkoittaa että tienaat samoin tein 66% puhdasta voittoa sijoituksellesi.
100 ONE hintaan 1000€. Tässä pääset jo tuplaamaan sijoituksesi.
374 ONE hintaan 700 EUR. Se tarkoittaa YLI KYMMENKERTAISTA tienestiä. Kai nyt tuon ostat heti?

Jussi Makela kirjoitti...

Kyllä saat vaikka miljoona Onecoinia jos sopimus tehdään että ostat hintaan X ne ja kauppapäivä on 7.10.2018. Pistä vaikka Petterille tietoja jos et tässä kommenttiosiossa halua. Saan kyllä ne ostettua vaikka tänään mutta et varmasti halua ostaa ennenkuin pörssin aukeaminen on lähellä.

Hinta nyt on aivan sama onko se 10e vai 1e per kappale mutta miksi ostaisit niin kalliilla koska koulutuksen mukana saa halvemmalla. Sama kuin nyt dealshakerissa myyvillä, miksi antaa tuotteita Onecoineja vastaan kun saa murto-osalla saman määrän coineja jos ostaa koulusta. No nämä ovat niitä kysymyksiä mihin ei ikinä saa vastausta .

Jussi Makela kirjoitti...

Lisätään vielä tuohon Onecoinien myymiseen: Olen jopa valmis tekemään sellaisen sopimuksen että jos en pysty toimittamaan sovittua määrää coineja sinulle niin maksan sakkoa jokaisesta coinista mitä en pysty toimittamaan vaikka 1 euron ja jos taas et pysty ostamaan niin maksat saman 1e sakon per Onecoin.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Maailman paras kryptovaluutta tekee jäsenistään kohta rikkaita ja kaikki siirtyvät sen käyttöön, mutta web-sivuilla https://www.onecoin.eu mikään ei ole muuttunut yli vuoteen.

Onelife.eu-sivulla myytävä Initial Launch Pack lupaa vaatimattomaan 55 555 euron hintaan kaikki seitsemän koulutustasoa sekä lisätietoja IPO:n järjestämisestä. Pitäisiköhän ostaa se jotta ymmärtäisi, miten Onecoinin IPO / ICO / OFC tms. oikein tapahtuu?

Nimetön kirjoitti...

Onecoin on ihan kuin Bitcoin mutta ehkä vähän kehittyneempi. Jos joku tarjoaisi bitcoineja huikeaan alihintaan olisi ostajia välittömästi jonossa. Onko siis niin että täälläkin on hiljaa itselle myönnetty että on tultu huijatuksi kun ei huvita enempää upottaa oikeaa valuuttaa? Ei tästä oikein mitään muuta voi päätellä.

Jussi Makela kirjoitti...

En nyt vertaisi Onecoinia Bitcoiniin. Bitcoinilla on oikea lohkoketju kun taas Onecoinilla ei ole mitään(ainakaan mitään ei ole todistanut julkisuuteen,koko olemassa olo perustuu puheisiin).

Otetaan taas pieni reality check Onecoinista ja sen järjettömyydestä:
Nyt on "louhittu" 765 026 lohkoa ja jokainen sisältää 50 000 Onecoinia eli yhteensä on "louhittu" 38 251 300 000 Onecoinia. Kun antaa jokaisella arvoksi 20,45e joka on väitetty arvo niin total market capiksi tulee vain 782 239 085 000e ja se on muutettuna dollareihin tämän päivän kurssilla sellainen 956 miljardia dollaria.

Onecoin 956 miljardia
Bitcoin 151 miljardia
Ethereum 63 miljardia

Kuulostaa todella uskottavalta mutta kai se on uskottava....

deckfromacard kirjoitti...

Eikä pidä unohtaa että Maajohtajan lupauksella (capsit ovat hänen) KAIKKI OneCoinit louhitaan käyttäjien toimesta käyttäjille – OneCoin ei ole ennakkoonlouhittava valuutta!

Nimetön kirjoitti...

Jussi, aika arveluttavaa myydä mitä sinulla EI ole, niin kuin arvelinkin, mutta kuvaa hyvin tämän "chatin" tasoa! Veikkaan, ettet edes tiedä kuinka saisit itsellesi "miljoona ooceeta vaikka tänään" :oDDD, korjaan, en veikkaa, tiedän!

Petteri, päätät itse ostatko vai et, tietämystäsi ooceesta kuitenkin kannattaisi kasvattaa, ottaen huomioon kommenttisi ((tämä kommentti anonyyminä, joten tuskin luet)(oceeta vastaan esitetyt kommentit anonyymina toki luonnollisesti luet ja komppaat :oD)). Kun et luota anonyymeihin kommentteihin (et kai luule, että tämän tason postauksissa kukaan omalla nimellä vaivautuu keskustelemaan) hommaa kolikko tai kaksi ja testaa itse! Et uskalla, koska tiedät että joudut kääntämään takkisi!

Decci.....:oD anteeksi, olet anonyymi, joten poistan tämän rivin!

Kaikesta huolimatta tämä blogi 7päivän tasoa. Hauskaa höpöviihdettä, jos ei muuta netistä löydä. Kiitos kuitenkin. Perusteluja väittämillenne ei kukaan viitsi loputtomasti laittaa. Miksi? Koska keksitte aina jotain "uutta ja ihmeellistä". Lohkoketjukin löytyy. Mutta toki vain 3 maan viranomaisten tutkimana. Tiedän, ei riitä teille! On ostettu autojakin, mutta ei se teille riitä. Mitähän sillä pitäisi ostaa, että riittää :oD Kekitytte kaiken maailman maajohtajiin yms. "tyyppeihin", ette itse firmaan tai tuotteeseen, joka on vielä kaiken kukkuraksi keskeneräinen. Mielestäni keskustelua on turha jatkaa, mikäli ei itse ole kokeillut keskeneräisen tuotteen toimivuutta, koska se henk.koht. kokemukseni mukaan toimii! Viisastelunne että sillä saa pizzan tai turvehoitoja :oDD saa sillä niitäkin, mutta paljon muutakin, toisaalta myös euroilla voi vielä ostaa pizzan, mikä on hienoa! Mikä siitä loppujen lopuksi kasvaa vai kasvaako, jää nähtäväksi. Tällä hetkellä kuitenkin toimii ja näyttää hyvältä. Viisainta jättää teidät aprikoimaan OneCoinia kaikessa viisaudessanne. Hienoa että ette ole ainakaan nyt jälkiviisaita, vaan harvinaisesti etuviisaita. Epäilen että kun vuosi vaihtuu, myös chatti vaikenee. Voin olla toki väärässäkin, ennustaja en ole, mutta useamman vuoden perehtyneenä OneCoiniin, uskon että en ole.

Ps Rujakaan ei ole kadonnut maan alle! Laiva ei ole ilman kapteenia yms. Nämä tiedot voi tutkia halutessaan ihan itse. Vuoden vaihteessa palataan "chattiin", joko minä tai te! Lämmintä kesää joka tapauksessa!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mikä siinä on, ettei yksikään onecoinisti kehtaa esiintyä omalla nimellään? Ei edes nimimerkillä, vaan aina pitää piilotella anonyymin taakse?

Onecoinia on hierottu 3,5 vuotta. Mikä siinä muka ei ole valmista?
Wahllos ja muut nimekkäät esiintyjät ovat jo jättäneet Onecoinin, vain sinnikkäimmät eivät halua myöntää tulleensa huijatuiksi ja yhä uskovat rikastuvansa lokakuussa, vaikka eivät osaa edes selittää, mitä silloin pitäisi tapahtua.

Onecoinin Facebook-ryhmässä ulkomaiset henkilöt myyvät isoja Onecoin-pottejaan pilkkahinnalla ja pyytävät edes jotain tarjouksia. Jokaisen uskovaisen kannattaisi mennä nyt ostoksille, kun kolikkoja saa alle kymmenesosalla nimellishinnasta.

Lupaatko tulla kertomaan lokakuussa ajatuksistasi? Vai piiloudutko anonyymiksi juuri sen vuoksi?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Hmm... https://www.onelife.eu/en näyttäisi olevan nurin - tai lasku maksamatta.

Nimetön kirjoitti...

Oikein autoja ostettu coineilla. Joo-o. OneMillionShop möi osin euroilla noin 11 autoa, kunnes lopetti koko homman, ilmoitti ettei hyväksy enää OneCoinia.
Jos joku on niin helvetin tyhmä, että vaihtaa vaikka hiekkalaatikon kiviä johonkin tavaraan, niin ei se niistä kivistä tee arvokkaita, vaikka Wespan kiviklubi niin saattaisi väittääkkin.

Mitään lohkoketjua ei edelleenkään ole näkynyt missään, eikä mikään viranomainen ole sellaista julkisesti vahvistanut. Mitään viranomaisten antamaa lausuntoa OneCoinin laillisuudesta ei ole julkistettu missään.

Rujasta ei ole näkynyt edes uutta valokuvaa yli puoleen vuoteen. Coinistit toki koittaa kierrättää jotain vanhoja kuvia ja videoita epätoivoisesti, mutta jokainen on osoitettu vanhaksi.

Nyt on taas serverit olleet alhaalla jo tuntikausia eikä mitään ilmoituksia missään. Näin toimii miljardiluokan yritys joka kehittää maailmanlaajuista reservivaluuttaa, eikö vain?

Nimetön kirjoitti...Heh, pizzojakin saa ostaa, n.10 euron pizzoja 30 euroa, ai toisella oletusarvolla 1,5 OC = 7,5 eurosenttiä.

Muutes noi verkostomarkkinoijat lähtee sen puoleen pois, kun ei ole enää mitään verokostoa enää rakennettavaksi. Saas nähdä kuinka monta kryptokolikko vedätystä Suomeen mahtuu.

Eipä tainnut tulla Intiaan tulevaisuuden valuuttaa. Intiassakin on varmaan helpompi hoitaa rahojaan puhelinappien kanssa kuin puhelinlompakon, passin jne kanssa.

Jussi Makela kirjoitti...

"Jussi, aika arveluttavaa myydä mitä sinulla EI ole, niin kuin arvelinkin, mutta kuvaa hyvin tämän "chatin" tasoa! Veikkaan, ettet edes tiedä kuinka saisit itsellesi "miljoona ooceeta vaikka tänään" :oDDD, korjaan, en veikkaa, tiedän!"

Kannattaa varmaan lukea mitä olen kirjoittanut, sanoin että voin myydä 7.10.2018 coineja niin paljon kun haluat, en tiedä mistä olet keksinyt että olisin sanonut että saisin tänään miljoona coinia. Veikkaan että kun lähetän pari viestiä tunkittajille jotka tiedän niin he myisivät coineja vaikka kuinka ja paljon 5e/kpl tai alempaa, eikun tiedän tämän.

Joko olet muuten käynyt ostamassa FB pois ne coinit jotka myydään siellä ryhmissä kun nyt saa alta "markkinahinnan"?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Joku pisti https://www.onelife.eu/en töpselin seinään - alkoi äsken toimia.

Nimetön kirjoitti...

Näyttää siltä että viranomaiset ei kaada coinia ja opetuspaketteja ostaneet ottaa tappion tai voiton kun coini vapautetaan pörssiin.

Ennuste on että kurssi sukeltaa lähelle nollaa ja kukaan ei saa myytyä coineja , suurin osa yrittää saada omansa pois ,alkuun jokunen onnekas voi saada jotain myymällä pilkkahintaan.

Yhtiö sotkee kuvioita vaihdattamalla coineja osakkeiksi jolla se pesee riskin ostajille ja kun osakkeen kurssi on 0,1 € ja kukaan ei niitä osta ,näin sadaan laillinen varojen siirto koulutuspakettien ostajilta pienelle piirille näin on tapahtunut ennenkin.


Lopputulema on että koulutusta ostaneet saa todellista talouskoulutusta.

Nimetön kirjoitti...


Petteri Järvinen Oy on tarjonnut tietotekniikan koulutus- ja konsultointipalveluita vuodesta 1992 lähtien.

"Hmm... https://www.onelife.eu/en näyttäisi olevan nurin - tai lasku maksamatta."
"Joku pisti https://www.onelife.eu/en töpselin seinään - alkoi äsken toimia."

OIKEESTI =) =) =)

Nimetön kirjoitti...

Petteri Järvinen Oy on tarjonnut tietotekniikan koulutus- ja konsultointipalveluita vuodesta 1992 lähtien.

Ammattitaitoista kommentoitia; Päivitys = töpseli irti tai lasku maksamatta = töpseli takaisin, sehän taas toimii....

Voi hyvää päivää tätä ammattitaidon määrää :oDDDDDDDDDDDDD

Petteri Järvinen kirjoitti...

Aloitin urani mikrotietokoneilla heinäkuussa 1980. Palkkaa olen saanut näistä asioista 1982 lähtien.

Jos et ymmärtänyt piikittelyä olisi pitänyt kirjoittaa selvemmin: "Joku siivooja oli varmaan kompastunut Sofian konttorilla johtoon, onneksi aamulla töihin tullut mikrotuki buuttasi koneen DOSilla - ja taas laskuri pyörii netissä".

Jussi Makela kirjoitti...

Nyt kun täällä on Onecoinissa mukana oleva kommentoija niin kysymys veroista, kai olet maksanut jo verot siitä kun "louhit" coinisi ja tämä menee ansiotuloon:
"Louhimisesta vastineeksi virtuaalivaluuttana saatua tuloa ei voida pitää varallisuuden kerryttämänä. Tuloverolain 61 §:n mukaan ansiotuloa on muu tulo kuin pääomatulo. Siten louhintaan osallistumisesta saatava tulo on saajansa ansiotuloa. Louhinnasta saatu tulo realisoituu verotettavaksi sillä hetkellä, kun henkilö saa virtuaalivaluutan vallintaansa. Virtuaalivaluutan arvona käytetään saantohetken mukaista vaihtokurssia"

Olisi mukava kuulla paljon maksoit veroja sinun coini potista kun ne louhittiin sinulle ja sinulla on vastuu maksaa verot jos asut suomessa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onecoinit kevätalessa. Sarah Scott tarjoaa 520 795 kolikon pottia hintaan 9000 dollaria -- siis vajaat 0,02 dollaria/kolikko. Kuka ehtii tarttumaan tähän loistavaan tarjoukseen Facebookissa? Lokakuussa arvo 20 dollarin nimellishinnalla olisi jo 10,4 miljoonaa!

William Gallop kirjoitti...

Jos sen ostaisi, pitäiskö siitä maksaa veroa het vai vasta lokakuussa?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jos ostaa valmiita kolikkoja, ne menevät normaaliin myyntivoiton piiriin. Ilmoitetaan tämän vuoden verotuksessa ja maksetaan ensi vuonna.

deckfromacard kirjoitti...

Niin ja myyntivoittoa tulee vasta kun kolikot myy, eli OneCoinista ei koskaan (jos hankkii ostamalla).

deckfromacard kirjoitti...

Tuo https://onecoinico.io on kyllä hyvä olemassa: sieltä voi käydä katsomassa ”roadmap”ia siitä miten monta lupausta on jo jäänyt toteutumatta (round 2 ja round 3) ja montako vielä jää ennen kuin ICO itsessään jää toteutumatta.

Jussi Makela kirjoitti...

Laitetaan nyt tänne taas vähän "esimakua" mitä tapahtuu jos Onecoin tulee ikinä vapaaseen vaihdantaan:
Dagcoinin vaihdanta alkoi Paygety.ee vähän aikaa sitten ja aluksi oli rajoituksia että pystyi myymään vain 250e edestä per päivä mutta nyt eilen tai toissa päivänä rajoitukset poistuivat(suurin yksittäinen siirto on 250dagia mutta ei euro rajaa) niin hinta oli yli 1,05e mutta nyt hinta 0,5e. Eli päivässä tai 2 hinta laski 50%. Syynä on se että isompien pakettien ostajat saivat daginsa suurinpiirtein tuohon 0,5e hintaa ja nyt myyvät pois että saavat edes jotain takaisin. Voi vaan kuvitella mitä tapahtuu Onecoinissa kun parhaimmillaan sai coineja 0,04e hintaan(tai jopa halvemmalla jos osti tarjousten aikaan) ja laittavat ne myyntiin alhaiseen hintaan jotta saavat voitot...
No aika näyttää mutta odottavan aika on pitkä Onecoinissa...

deckfromacard kirjoitti...

Tuskin tulee ikinä vapaaseen vaihdantaan. En kyllä tiedä mitä sitä odotellaan tapahtuvaksi 8.10.2018?
IPO-suunnitelma peruttiin.
ICO-suunnitelma on mennyt jäihin.
Mitään uutta ei ole esitelty tilalle.

deckfromacard kirjoitti...

Yli 100 OneCoinistia pidätetty Kiinassa:
http://www.sixthtone.com/news/1002271/onecoin%2C-many-arrests-hunan-police-bust-pyramid-scheme

Jussi Makela kirjoitti...

Sebastian Greenwoodin kiinalaiselta tililtä jäädytettiin yli 7 miljoonan dollarin edestä varoja. Kertoo aika paljon että ketkä(Ruja&Sebastian) oikeasti tienasivat Onecoinilla kun pystyy jättämään lojumaan tilille 7 miljoonaa ja luultavasti oli tieto että tutkinta käynnissä joten päätti olla siirtämättä ettei muut tilit paljastu. Sitten Juha&kumppanit tunkittaa satalasissa ja ehkä tienasivat yhteensä tuon 7 miljoonaa(luultavasti vähän enemmän) ja Ruja&Sebastian tienaa satoja miljoonia tekemättä mitään. Joku arvio oli että Onecoin käytti noin 200 pöytälaatikko firmaa ja rahaa on tullut Onecoiniin noin 2,4 miljardia dollaria. Noin nopeasti laskettuna kun vähentää bonukset ja muut kulut pois niin Ruja on varmaan saanut reilusti yli 500 miljoonaa(varovainen arvio) Onecoinista joten kyllä sillä varmaan saa ihan turvallisen tulevaisuuden UAE vai missä siellä päin oleskeleekaan.

Reijo kirjoitti...

Jos jotain on uskottava koko Onecoinsotkussa niin kyllä uskon Petteri Järvisen kokemukseen ja sanaan.Hyvä että on joku järkevä ihminen kommentoimassa näitä asioita ja perustelemassa miksi tämä on huijaus.

deckfromacard kirjoitti...

Tämä on kyllä mennyt hiljaiseksi tämä OneCoin, kun kaikki odottavat että tulee lokakuu ja sitten kyllä saa vapaasti vaihtaa valuuttaa.
Jopa DealShitterin diilitkin (muut kuin ylihintaiset kiinalaiset rihkamat) tuntuvat olevan ajastettu "ostettavissa lokakuussa"-päiväyksillä.

Mielenkiinnolla odotan että joko lokakuun jälkeen KRP uskoo että ei ole olemassa hetkeä tulevaisuudessa jossa lähdekoodi tulisi julkiseksi ja heidän on oikeasti pakko arvioida ilman sitä se, onko kyseessä huijaus?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Uskoisin, että 8.10. KRP ryhtyy vihdoin toimiin. Lisäksi osa jäsenistä myöntää tulleensa huijatuiksi ja tekee itsekin rikosilmoituksen. Sitä ennen ei voi oikein tehdä muuta kuin odottaa.

Toki on mahdollista, että Onecoin keksii jonkin uuden tekosyyn, millä lykätä kaupankäynnin alkamista vuodella eteenpäin. Olisiko vaikka ilkeämielisten kilpailijoiden tehtailemat tutkintapyynnöt, jotka ovat hidastaneet tietojärjestelmien kehittämistä ja siksi ne eivät ole valmiita vielä kaupankäynnin aloittamiseen - hah.

Petteri Järvinen kirjoitti...

GDPR-aika alkaa huomenna myös Bulgariassa. Voisi kokeilla tehdä tarkastuspyynnön tietoihinsa ja jos ei tule vastausta, kääntyä Suomen tietosuojavaltuutetun puoleen. Hänellä on velvollisuus koordinoida yhteistyötä Bulgarian suuntaan. Saisipa Onecoinin toimistoväki vastailla paikallisen tietosuojaviranomaisen kyselyihin. Paljonkos neljän prosentin sakko tuollaisen miljardiyrityksen globaalista liikevaihdosta olisikaan?

deckfromacard kirjoitti...

Riippuu siitä voiko sen maksaa OneCoineilla. :D

Nimetön kirjoitti...

onkohan uusi wincapita syntynyt? Tradefinntech.

Nimetön kirjoitti...

Seinäjoella eräs tunkittaja myönsi että tajuaa olevan huijaus. Sanoi että ei se mitään kun ei ole ollut niissä "helluntaimessuissa" houkuttelemassa ihmisiä, ottanut vain rahaa vastaan. Satun tietämään että kyseinen henkilö on kyllä kovin proaktiivisesti rekrynnyt ihmisiä alleen pyramidiin, ääneen huutelee että 40000 kolikkoa on satsaamatta euroakaan. Aikaisemmin kertoi olevansa voitolla myös euroissa, ei ehkä ole niin kivaa huudella sitä enää.
Päätelmä; roisto, ei tyhmä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Aika moni on toiminut omaa rikastumista ajatellen yrittämättäkään ottaa selvää, onko kyseessä huijaus vai ei. Jos on vähänkin mm. tätä blogia lukenut tai siitä huhuja kuullut, ei voi väittää olleensa tietämätön. Nämä asiat punnitaan sitten aikoinaan oikeudessa, uskoisin.

Nimetön kirjoitti...

Olipahan mikä coin hyvänsä tai liian hyvältä kuullostava asia, niin miksi ihmiset eivät usjo factaa, mikä on ! ILMAISTA JUUSTOA EI OLE KUIN ROTANLOKUSSA :)

Nimetön kirjoitti...

SORI KIRJOITUSVIRHEET EDELLISESSÄ, MUTTA KAI TUOSTA NYT YMMÄRSI, ETTÄ KUSETTAJAT KÄYTTÄVÄT HYVÄKSI IHMISEN PERUSLUONTEESEEN KUULUVAA AHNEUTTA...OMA HÖLMÖYS TODELLA MIKÄLI EI KELPAA REHTI TYÖNTEOSTA SAATU PALKKA , VAAN LÄHTEE EPÄMÄÄRÄISIIN KUSETUKSIIN...

Nimetön kirjoitti...


onko puhuttu mitään sähkönkulutuksesta? Tuossa joku aika sitten uutisissa taisi olla, että bitcoin verkosto kuluttaa tällä hetkellä paljon sähköä (olisiko bitcoineja n.20 milj). Mites sitten onecoinin 2,1 mrd kolikon kanssa? Vai onko onecoinin louhinta sitten sähköystävällistä.

Nimetön kirjoitti...

Onecoin on erittäin sähköystävällinen verrattuna bitcoiniin. Onecoinit "louhitaan" Rujan läppärin cpu:lla joten sähkönkulutus on käytännössä nolla.

Nimetön kirjoitti...


No nyt dealshaker todistaa kauppapaikkautensa. 750.000 diiliä, juoksuaikana 31.12.2018. pakkohan sen on olla varteenotettava kauppapaikka, heh. myytävänä 750.000 e-kirjaa pianon soiton opettelusta 'a hinta 1 OC.

deckfromacard kirjoitti...

Tarkennetaan tuota vähän:
Yhdessä diilissä on 750 000 kuponkia kaupan (ts. 750 000 e-kirjaa myytävänä).
Koko kauppa_paikka_alustalla on 14 500 avointa tarjousta (joissa voi olla 1 tai useampia kuponkeja).
Mutta muka yli 68 000 kauppiasta joista yli 3/4 ei nähtävästi ole koskaan tehnyt yhtään diiliä.

E-kirjojahan on helppo laittaa myyntiin vaikka 3 426 797 kappaletta, eihän siinä ole mitään ongelmaa. Paljon mielenkiintoisempi on tämä Kivinorsu (80cm x 80cm x 50cm), noudettava paikan päältä, 391.38 ONE (Rujakurssilla 8 080 EUR), myynnissä 55 290 kappaletta.

55 290 kivinorsua. Jos nuo olisi aseteltu riveihin ja ruotuihin niin ne peittäisivät neliön muotoisen alueen joka on 148 metriä suuntaansa.

https://dealshaker.com/en/deal/hai-tong-yuan-diao-shi-chong-huang-xiu-shi-gui-ge-1300800580/FYlanGkBL411IsRg7Iuhyse3YzirCz-h7NCfZ1*h93Q~

Nimetön kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=dq5qRXpygOI

Kaikki epäilyt laittomuuksista kumottu Saksassa. Virallinen tiedote asiasta löytyy www.onecoin.eu ja sieltä mediatiedotteet.

ONECOIN WON OVER GERMAN AUTHORITY
The long investigated case by German Authorities is Won by OneCoin. The biggest Success of OneCoin so far.
As always and in each of the processes we have won and always with clear information. we will continue and we will continue to rest, looking for the least way to project a transparent company focused on changing the lives of people.

https://www.onecoin.eu/…/7bd37fef17f8cb91758c1292f7a020db34…

Kaikki epäilyt laittomuuksista kumottu Saksassa. Virallinen tiedote asiasta löytyy www.onecoin.eu ja sieltä mediatiedotteet.

onecoin voitti saksan viranomaiset
saksan viranomaisten pitkään tutkittu tapaus voittaa onecoin. , suurin menestys tähän mennessä.
kuten aina ja kaikissa prosesseissa, olemme voittaneet ja aina selkeitä tietoja. me jatkamme ja jatkamme lepoa ja etsimme vähiten tapaa luoda avoin yritys, joka keskittyy ihmisten elämään.

https://www.onecoin.eu/uploads/media/default/0001/01/7bd37

Nimetön kirjoitti...

Olisiko mitään tiedotetta Saksan viranomaisilta? Epäillyn antama tiedote omasta syyttömyydestä on "hieman" epäilyttävä.

Nimetön kirjoitti...

Iltasanomat antaa varmaan kohta kohta "virallisen ja ehdottomasti luotettavan" tiedonannon asiasta (niin kuin on antanut aina ennenkin). Iltasanomat on Suomen viranomaisten tietolähde eli vähintään 101% varma lähde.

Nimetön kirjoitti...

Yhtiön virallinen tiedote tutkinnan lopettamisesta on lähetetty Suomen päämedioille tiedoksi. Nähtäväksi jää, tarttuuko yksikään niistä edelleenkään aiheeseen. Vaikka tänne laittaisi minkälaisen virallisen tiedotteen asioista, niin sillä ei ole tällä keskustelupalstalla mitään merkitystä.

Nimetön kirjoitti...

Mites Petteri tuohon Saksan "saamattomuuteen" kommentoit?

Nimetön kirjoitti...

Eiköhän se petteri tuonkin jotenki yritä lytätä, ei oo äijästä tunnustamaan ,että on ollu kokoajan väärässä.

Nimetön kirjoitti...

Tuo OneCoinin tiedote koskee yksittäiseen Onecoin-promoottoriin (tunkittajaan) kohdistuneita syytteitä. Koska en osaa saksaa enkä tunne saksalaista lainsäädäntöä en voi sanoa mistä noissa syytteissa on ollut kyse. Sen sijaan BaFin (Federal Financial Supervisory Authority) on tehnyt omat johtopäätöksensä eikä näitä ole kumottu:

https://www.bafin.de/SharedDocs/Veroeffentlichungen/EN/Verbrauchermitteilung/unerlaubte/2017/vm_170427_Onecoin_Ltd_en.html

Jussi Makela kirjoitti...

No onneksi on enään reilu 3kk kun Onecoin viimeinkin tulee vapaaseen vaihdantaan ja sitten varmasti hinta raketoi sinne 100e/kpl hintaan... Tunnetusti nämä "luotettavat" kryptot ovat nousseet sen jälkeen kun vapaa vaihdanta alkanut, vai menikö se toistepäin, Bitconnect,Firstcoin ja viimeisimpänä Dagcoin ovat hyviä esimerkkejä mitä käy kun saa myydä vapaasti, kaikki ovat laskeneet yli 90% siitä hinnasta mitä oli ennen rajoitusten poistoa.

Varmasti lokakuussa Suomessakin auto ja asuntokauppa käy kuumana kun yli 20 000 jäsentä saa voittonsa Onecoinista niin siinä kyllä sitten täällä arvostelijat itkee kun massikeisarit ajelevat uusilla mersuilla ja asuntoja on joka lähtöön...

Loppuun vielä sellainen huomio että nyt Onecoinin market cap on yli 1 000 000 000 000 USD eli on isompi kuin esim Apple tai Amazon, kuulostaa ihan uskoltavalta...

Petteri Järvinen kirjoitti...

Eiköhän se petteri tuonkin jotenki yritä lytätä, ei oo äijästä tunnustamaan ,että on ollu kokoajan väärässä.

Paljonko olet sijoittanut Onecoiniin? Paljonko odotat rikastuvasti 8.10.2018?
Palataanko sen jälkeen asiaan - ihan omilla nimillämme? Jooko?

Jussi Makela kirjoitti...

Pakko kyllä kritisoida sinua Petteri, kyllä ymmärrän hyvin sen minkä takia coinistit haluavat olla anonyymejä, jos he kirjoittaisivat omalla nimellä niin heti 8.10 jälkeen kaikki tulisivat kyselemään rahaa koska silloin suurin osa Onecoiniin sioittaneista ovat miljonäärejä kun saavat coininsa myytyä. Ihan ymmärrettävää että ei haluta antaa kaikkia tietoja täällä jotta saa olla rauhassa ainakin seuraavan vuoden verojulkistuspäivään koska silloin moni coinisti on top100 parhaiten tienanneiden joukossa.

Selvennys tekstiin, se oli sarkasmia jos joku ei ymmärtänyt.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Joo, ymmärrän hyvin tämän näkökulman. Ja kun ei ole ilmoittanut verottajallekaan louhinnasta, olisi vaikea nyt kertoa mistä miljoonat eurot ovat ilmestyneet.

On se hienoa, että saadaan satoja uusia miljonäärejä Suomeen. Oli tosiaan vahinko kansantaloudelle, etteivät kaikki ehtineet ostaa kolik... koulutusta ajoissa.

deckfromacard kirjoitti...

Samaan aikaan toisaalla: Kari Wahlroosin uusi markkinointijohtaja, entisten OneCoin-markkinoijien kovasti kehuma DagCoin lupasi jo alkuvuodesta vapaata vaihdantaa DAG-kolikoille.
Tällä hetkellä löytyy kolme paikkaa myydä kolikoita:
1) Sisäinen pörssi kuten OneCoinilla.
2) DagCoinin itse pystyyn laittama Swipex-pörssi jossa on paljon myyjiä muttei ostajia.
3) Virolainen nimettömän palveluntarjoajan Paygety, joka on ollut ”huoltokatkolla” jo 2kk.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onko kukaan lähtenyt mukaan DagCoiniin?

Jussi Makela kirjoitti...

Muron puolella on ainakin yksi kommentoija joka on sioittanut Dagiin vaikka on seurannut Onecoinia ja tietää että se on huijaus. Dagiin päätti sioittaa koska on mahdollisuus että se ei olisi huijaus ja on kuulemma ihan luotettavat perustajat...
Kuulemma kannattaa holdata kolikoita eikä myydä niitä heti pois kun vain tilaisuus tulee, niin tekee vain savimajasijoittajat.

Nimetön kirjoitti...Niin kannattaa holdata ja ostaa halvalla savimajasijoittajilta 10 euron erissä ja odottaa arvonnousua.

deckfromacard kirjoitti...

Onecoin ICO on ohittanut taas yhden merkkipaalun ilman että edes nettisivua on muistettu päivittää:

https://onecoinico.io

Seuraavana lokakuun 8. jolloin tapahtuu... jotakin.

deckfromacard kirjoitti...

Samaiselta sivulta:

"The registration for the Coin Offering will be open latest in Q1 2018."

"The structure of the Coin Offering and the Token Model will be described in the White Paper, published in Q1 2018."

Q3 menossa...

Nimetön kirjoitti...


sattuuko kenelläkään olemaan lukuoikeutta Vasabladetiin. Kuulemma taas viran oma aisri kolliset ovat jäädyttäneet joltain vaasalaiselta aktiivilta 179.000 euroa

deckfromacard kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
deckfromacard kirjoitti...


Julkiseksi meno on varmaankin sitten siirtynyt vuodelle 2019 koska tulee uusi ICO:
http://image.ibb.co/bKJXG8/One_Coin_Coin_Offering_2019.jpg

Ja sitä voi odottaa edellä mainitulle onecoinico.io - sivustolle:
http://i.imgur.com/4W2mehr.png

Jussi Makela kirjoitti...

Turha hätäillä Onecoinin kanssa. Bitcoinillakin tehtiin kunnon tili vasta reilun 8 vuoden odottamisen jälkeen joten ei mitään hätää ole Onecoiniin sioittaneilla. Voitot tulee sitten vuonna 2023 kun seurataan Bitcoinin hintakehitystä. Nyt ehkä kannattaa vielä tankata OFC kun vain ne tulevat markkinoille...

Totuus on se että lähes kaikki siottajat ovat jo tajunneet että rahat menivät ja ovat jo jatkaneet elämää mutta ehkä koittavat saada myytyä sitten joskus jos Onecoineja saa myydä ilman rajoituksia.

Nimetön kirjoitti...

Näyttää maailmalla aikamoinen hypetys OClla olevan päälänsä.. Lopun merkkejä ei tunnu ilmassa olevan?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Hypetystä maailmalla? Ei siltä näytä. Etelä-Amerikasta kerätään vielä ropoja, käyttäjämäärä kasvaa 300-400 /vrk kun ennen määrä oli moninkertainen (liekö luku sitten luotettava, kuka tietää).

Mitähän hypetystä tulee, jos 8.10.2018 avautuminen ei tapahdukaan?

Tällaista tietoa Rujan veli oli kuulemma jakanut, liekö sitten totta vai ei. Pian nähdään.

deckfromacard kirjoitti...

Tuolta OneCoin-uskovien foorumilta:

onecoin-debate.com/viewtopic.php?f=2&t=4252

löytyy ihan kuvien kanssa Konstantin Ignatovin esittelemät uudet ICO-aikataulut:

Round 1: 8.9.2018 - 7.10.2018
Round 2: 8.10.2018 - 7.11.2018
Round 3: 8.11.2018 - 7.12.2018
Round 4: 8.12.2018 - 7.1.2018

onecoinico.io - nettisivusto oli kuolleena viime vuoden lopusta asti mutta nyt se on herätetty eloon ja siellä on "coming soon"-laskuri.
Mitä tapahtunee 22.8.2018 klo 24:00 Suomen aikaa, sitä ei kukaan tiedä. Silloin nimittäin menee nollille tuo uusi laskuri.

Lisäksi tämän vuoden puolella tulee kuulemma uusi ja entistä ehompi Dealshaker kauppa_paikka_alusta.

Summa summarum: paljon hypeä tulee OneCoinin suunnalta, mutta:
- ICO hype vain peittelee sitä asiaa että julkinen vaihdanta siirtyy taas, kuten on siirtynyt vuonna 2015 ja vuonna 2016 ja vuonna 2017.
- 22.8.2018 laskuri on pelkkää innostuksen kasvatusta kunnes sen tausta selviää.
- "Uusi kauppapaikka-alusta"-hype on vailla hyötyä: kauppapaikka-alusta on tähän mennessä sekoitus pettymyksi, huonoa toteutusta ja väärennöksiä.
Uusi kauppa_paikka_alusta voi onnistua muuttamaan näitä asioita mutta se ei voi mitenkään vaikuttaa siihen faktaan että kenenkään tervejärkisen kauppiaan ei kannata ottaa Onecoineja vastaan maskuksi tuotteistaan hinnalla 20,65 EUR / ONE kun niitä voi ostaa OneLife-koulutuksen kautta hintaan 0,10 EUR / ONE (tai jopa halvemmalla).

Nimetön kirjoitti...


heh, eestiläinen oli kuulemma yrittänyt tilata dealshakweristä 100000 OC:n lompakolla. Lopputulemana taisi olla, että ainoastaan Suomesta sai pizza ja ateria lipukkeita.

Jussi Makela kirjoitti...

Tommi on palannut viimein takaisin julkisuuteen:
https://www.facebook.com/onecoinmine/photos/a.1141727049174248.1073741828.1055736274439993/2188371681176441/?type=3
Ensi tiistaina olisi mahdollisuus tavata hänet tampereella jos Onecoin vielä kiinnostaa. Paikalla on tuskin kovin paljoa väkeä koska viimeajat ovat olleet hieman heikot Onecoinin osalta.....

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tommin kiertue keskiviikkona Espoossa, vieläpä samassa rakennuksessa missä oma toimistoni on. Ilman muuta sinne kuuntelemaan. Muita paikkakuntia mm. Turku ja Seinäjoki.

deckfromacard kirjoitti...

Muista kysyä että missä ovat ne 50 000 kauppapaikkaa joiden Tommi lupasi avautuvan keväällä 2016 (eli 2 ja puoli vuotta sitten)?
DealShakerin ”REGISTERED BUSINESSES”-laskurin lukema 72 000 ei oikein kelpaa kun koko Dealshakerissa ei ole ollut yhtä aikaa auki olevia avoimia diilejä enempää kuin 15 000 koko alustan aukioloaikana. Vaikka huomioitaisiin jo erääntyneet diilit niin silti noista ”kauppiaista” suurin osa ei ole koskaan tehnyt yhtään diiliä Dealshakeriin.

Jos Tommi pitää kiinni tarinasta että on ollut 50 000 kauppiasta jonossa 2 ja puoli vuotta sitten niin olisi kiva kuulla meriselitys sille ettei niitä kauppiaita saatu palvelujaan tarjoamaan. :D

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tommille olisi paljon muitakin kysymyksiä kuin kauppapaikat. Menen kuitenkin kuuntelemaan, en ahdistelemaan selityksiä. Niiden aika tulee myöhemmin.

deckfromacard kirjoitti...

Ja lisää jännää: nyt OneCoin-sijoittajat kertovat että heidän kolikkonsa ovat kadonneet tililtä koska KYC-dokumentit ovat vanhenneet:

https://image.ibb.co/dp9YGU/onecoin_outdated_Kyc.png

Lohkoketjun paras juttu piti olla se ettei kukaan muu kuin sinä voi päästä käsiksi sinun rahoihisi, mutta se ei nyt ihan toimi kun vanhentunut KYC-dokumentti aiheuttaa automaattisen tilisiirron suuruudeltaan -1 * tilin saldo.
Näin toimii ”rehellinen ja reilu yritys”, kuten OneCoinia pari vuotta sitten mainostettiin.
Mutta pitäähän se passin kopio lähettää aina muutaman vuoden välein että todistat olevasi yhä sinä?

Pelottavinta on että tuossa annetaan ymmärtää
1) että rahat palautuvat jos päivität dokumentit
mutta
2) rahat menevät lopullisesti jos et päivitä dokumentteja ajoissa

Tässäkö on se ”tulevaisuuden maksuvaluutta”, ”globaali reservivaluutta” ja ”pankit pankittomille” tuova tulevaisuuden ratkaisu?
Huhhuh.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Huh-huh, on aika huolestuttavaa, jos rahat häviävät tililtä mikäli dokumentit vanhentuvat.

Nimetön kirjoitti...Luulisi että oneCoin ottaisi yhteyttä kolikkoihmisiin, hehän KYC. Onkohan tuolla säännöissä tietoa kuinka nopeasti kyc vanhenee. Eikös Fiat valuutta pankit yleensä pidä rahoja tilillä pidemmän aikaa vaikkei olisi tapahtumia. On se kumma jos globaali tulevaisuuden valuutta vaati tunnistautumista passilla 3 vuoden välien. Itsekin olen käyttänyt rupuista fiat valuuttaa monta vuotta käymättä tunnistautumassa. Tai no kun jos joutuu hakemaan vanhanaikaisen pankkikortin tai sen tunnusluvut lähipankista. Niin sieltähän saa sellaisen kyc-tunnuslukulista, jolla pääsee asioimaan fiat valuuttatilille vaikka päivittäin voi lähettää tililtä rahaa ja saada rahaa tilille muiden pankkien fiat tilille.

Mites tämä muuten toimii OC:llä halvat palvelumaksutko, ai niin käytännössä voit vain nostaa rahaa. Fiat valuutoissahan taitaa olla kuukausimaksut ja aika edulliset. jne jne.

deckfromacard kirjoitti...

OneCoinin FAQ kertoo että kuinka aktiivinen pitää olla. Kohdassa ”ongelma ja sen selitys” löytyy tällainen:

My KYC status is DECLINED with the following reason: outdated KYC documents.
We have noticed you have been inactive in the last 12 months, for which reason your uploaded KYC documents have been declined and your available OneCoin account balance nullified. Please make sure to upload KYC documents which comply with the official requirements. For further information, please check My Profile-->KYC.Only clearly scanned high-resolution images having all details visible will be accepted. KYC documents should not contain visible pixels or dot patterns.Please be advised that your OneCoins will be credited to your account within 10 working days after your KYC has been approved.

Nimetön kirjoitti...

En ollut lisännyt KYC dokumentteja, kolikot olivat hävinneet. KYC Lisäyksen jälkeen heti kolikot palautuivat tilille, kaikki kolikot. Ajokortin kun laitoin niin ei tarvi ihan heti päivitellä uudestaan..

deckfromacard kirjoitti...

Muista käydä tekemässä jotakin ettei tule 12 kuukauden ”inactivity”. FAQ:n mukaan siinä tapauksessa KYC dokumentit hylätään ja rahat viedään.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ei tullut Tommi Vuorinen paikalle Espoon kokoukseen. Harmi, olisi ollut vähän kysyttävää, kun ei ole enää pariin vuoteen vastannut sähköposteihini.

Itse olisin mennyt tilaisuuteen, mutta järjestäjät olivat saaneet ohjeet olla päästämättä minua sisälle.

deckfromacard kirjoitti...

Tommi oli listattu vain
14.8. Tampere ja
16.8. Turku
-tapahtumiin.
Vielä ehtii Turkuun, Kristillinen opisto, Lustokatu 7, klo 18-20.
Vappunenä naamalle niin eivät tunnista.

Jussi Makela kirjoitti...

Vaikka olisi päässyt kyselemään Onecoinista niin ei olisi saanut vastausta yhteenkään kysymykseen. Lopputulos olisi se että käskettäisi mennä Sofian toimistoon kysymään johtajalta jos haluaa tarkempaa tietoa. Sama kaava on toistunut koko Onecoinin ajan, aina vaan vastuu kysymyksistä siirtyy linjaa ylöspäin ja lopulta saa vastauksen että kysy Rujalta. Tommikin luultavasti vastaa jokaiseen kysymykseen että nämä tiedot olen saanut johdolta ja enempää en osaa sanoa,sinun pitää varmaan kysyä Onecoinin johdolta tai mennä toimistoon...

No kohta ei enään tarvitse Onecoinia käsitellä kun Onecoin luultavasti julkaisee lohkoketju3.0 joka on joku nopeasti kyhätty alt-coin joka vapautetaan vapaasen vaihdantaan ja tulos on arvattavissa. Näin Onecoin saa "laillisen" päätöksen ja johto voi syyttää romahduksesta jäseniä jotka eivät luoneet tarpeeksi vahvaa verkostoa vaikka aikaa on annettu vuosia.

Jaakko kirjoitti...

Oliko jo kukaan kokeillut tehdä tekaistuja KYC dokumentteja ja huijata huijareita henkilöllisyydestään? Itse en todellakaan lähettäisi oikeita henkilötietoja tällaisille huijareille. Voivat seuraavassa ahdingossa rahojen lisäksi varastaa henkilöllisyyden tai myydä tiedot härskisti vielä pahemmille rikollisille!

Tämän blokin tähän asti läpilukeneena syntyy mielikuva että herra maajohtaja on ollut useamman kerran kommentoimassa samaan hyökkäävään sävyyn kuin mm radio rockin haastattelussa.

Ainoa järkevä selitys anonymiteetin käyttöön on vältellä jättämässä todisteita itsestään ihmisten rahojen kavalluksista tällaisella meuhkaamisella.

Ei kuitenkaan ole miestä kohdata asioista selkeästi paremmin perillä olevaa Järvistä joka oikeasti koulutuksensa ja taustojen puolesta ymmärtää cryptovaluuttoja taatusti paremmin. Anonyyminä on helppo huudella kaikkea potaskaa.

Tästä henkilöllisyystietojen lähettämisestä verkkorikollisille saisi varmaan hyvän uudenkin blokin aiheen tai muuten vastuullisesti varoittaa tottumattomia nettipalvelujen käyttäjiä.