keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Onecoinisteilla hankala vero-ongelma

Vuoden lähestyessä loppuaan Onecoiniin rahojaan laittaneet ovat hankalassa tilanteessa. Yleensä rikkaus on iloinen asia, mutta Onecoinissa mikään ei noudata totuttuja kaavoja.

Verottaja julkisti jo 2013 ohjeet virtuaalivaluutan verokohtelusta. Esimerkkinä on Bitcoin, jonka arvo web-sivun esimerkeissä on 0,5-1 euroa. Arvo on varmaan valittu havainnollisuuden vuoksi, mutta pisti silmään, koska nykykurssi on 700 euroa.

Ohjeen mukaan virtuaalivaluutan myyntituloja verotetaan pääomatuloina, joista ei kuitenkaan voi tehdä tappiovähennyksiä. Voitolla myynnistä menee veroa, tappiot jäävät itselle. Tämä selvä.

Virtuaalivaluutan louhinta katsotaan ansiotuloksi: Louhimisesta vastineeksi virtuaalivaluuttana saatua tuloa ei voida pitää varallisuuden kerryttämänä. Tuloverolain 61 §:n mukaan ansiotuloa on muu tulo kuin pääomatulo. Siten louhintaan osallistumisesta saatava tulo on saajansa ansiotuloa.

Seuraava lause on kaikkein tärkein: Louhinnasta saatu tulo realisoituu verotettavaksi sillä hetkellä, kun henkilö saa virtuaalivaluutan vallintaansa. Virtuaalivaluutan arvona käytetään saantohetken mukaista vaihtokurssia.

Onecoin korostaa myyvänsä vain koulutusta, jossa kaupan päälle tulee maksuttomia optioita, jotka voi laittaa louhintaan, ja silloin tuloksena on virtuaalivaluuttaa. Koska Onecoineja ei voi ostaa, valuutta on väistämättä louhinnan tulosta ja siten saajalleen ansiotuloa.

Tulkintani on, että tokeneilla saadut kolikot ovat ansiotuloa ja vuoden aikana tapahtunut arvonnousu pääomatuloa. Jälkimmäinen verotetaan vasta kun kolikkoja pääsee myymään.

Helmikuun koulutuksessa maajohtaja Tommi Vuorinen valitti, miten vaikeaa on ollut saada verottajalta selkeitä päätöksiä Onecoinin verotuksesta. En yhtään ihmettele, onhan tilanne hyvin poikkeuksellinen. Normaalisti vuoden aikana kertynyttä tuloa voi käyttää verojen maksamiseen, mutta Onecoinin tapauksessa omaisuuden haltija ei pysty käyttämään varallisuuttaan mitenkään. Hankala tilanne. Onko varallisuus "vallinnassa", jos yhtiö ilmoittaa arvon, mutta estää realisoinnin?

Onecoinisti voi jättää tulot kylmästi ilmoittamatta, jolloin hän syyllistyy veropetokseen ja joutuu maksamaan verot jälkikäteen kaksinkertaisena. Suurissa summissa voidaan määrätä muitakin rangaistuksia.

Toinen vaihtoehto on ilmoittaa vuoden aikana saadut virtuaalirahat tulona ja maksaa niistä jälkiverot vuoden 2017 lopussa -- ja toivoa, että Onecoineja pystyy siihen mennessä myymään yhtiön ilmoittamalla kurssilla. Harkinta-aikaa on ensi vuoden toukokuuhun asti, jolloin veroilmoitus pitää jättää.

Pahin skenaario on, että ilmoittaa tulot oikein mutta Onecoin kaatuu, ennen kuin rahoja on saanut ulos. Silloin menettää rahansa kahdesti -- ensin "koulutukseen" ja sitten veroihin. Verottaja on mielenkiintoisessa tilanteessa yrittäessään arvioida, olivatko vuoden 2016 tulot todellisia, ja pitääkö huijareille menetetyistä virtuaalivoitoista maksaa oikeilla euroilla. Ratkaiseeko verovelvollisen tahto vai varallisuuden tosiasiallisuus?

Jos Onecoin ei ole kaatunut syksyyn mennessä, verottaja pitää tuloja todellisina, ja verot menevät maksuun. Taannehtivasti verotuksen korjaaminen rahoja palauttamalla lienee mahdotonta. Paradoksaalista kyllä, onecoinistien kannattaa toivoa järjestelmän kaatumista joko pikaisesti tai sitten ei ollenkaan.

Tämä kaikki perustuu omaan tulkintaani. Olen insinööri enkä juristi, joten voin hyvin olla väärässä. OC-väki on varmaan selvitellyt asiaa keskuudessaan, kuulen mielelläni mikä on lopputulos. Maajohtaja Vuorisen kunniaksi on sanottava, että jo helmikuun videolla hän kehotti hoitamaan veroasiat ajoissa kuntoon.

Mitä muuta Vuorinen helmikuussa lupasikaan? Kauppapaikkojen piti avautua jo kevään aikana. Ei ole auennut vieläkään. Vuorinen lupasi, että helmikuussa 2017 (kaksi kuukautta aikaa!) kaikkien vakavasti suhtautuvien piti olla taloudellisesti riippumattomia. Huonolta näyttää, kun rahoja ei saa ulos. Kurssin piti nousta 100 euroon parissa vuodessa, kohta on kulunut puolet tuosta ajasta ja kurssi on noussut viidestä vasta kahdeksan euron tienoille (unohdetaan rujautus, koska ei Vuorinenkaan siitä puhunut). Auditointi on ilmeisesti kokonaan unohdettu. Luvatun kansainvälisen tilitoimiston sijaan sitä alkoi hoitaa tuntematon pienyritys.

Vuorinen itse on kadonnut julkisuudesta eikä enää vastaa toimittajille. Vielä helmikuussa hän esiintyi maajohtajana ja sanoi lähettävänsä toimittajille säännöllisesti mediatiedotteita. Nyt maajohtajalta voisi vaikka kysyä, miksi pankit eivät enää välitä rahaliikennettä Onecoinin emoyhtiöön, ja miten rahaliikenne nykyään hoidetaan - pimeästi käteiselläkö? Siitä ei ainakaan tule vero-ongelmia.

Lisäys 9.12.2016: Kommenttien perusteella vielä pari näkökulmaa. Tavanomainen rikoshyöty ei ole verotettavaa tuloa, vaan se peritään takaisin valtiolle/uhrille. Virtuaaliset Onecoin-louhinnat ovat rikoshyötyä vain Rujan & yhtiön näkökulmasta. Suomalaisen sijoittajan kannalta kyse on pikemminkin käänteisestä rikoshyödystä: jos tulee huijatuksi, pitääkö siitäkin maksaa verot? Kommenteissa mainitun Wincapita-tuomion perusteella pitää.

1.10.2016 tapahtunut rujautus, jossa kolikot louhittiin uudelleen ja samalla niiden määrä tuplattiin, on niin ikään hankala kohta. Vanhat kolikot menettivät arvonsa, mutta arvonmenetys ei ole vähennyskelpoista. Bangkokissa kaikki kolikot (muka) louhittiin uudelleen. Tämän perusteella kaikki tilillä nyt olevan kolikot olisivat tämän vuoden ansiotuloa ja pääomatuloa olisi vain loka-joulukuussa tehdyt kolikkojen myynnit.

Lisäksi onecoinistin pitää tietenkin ilmoittaa verottajalle erilaiset verkostopalkkiot. Niiden verokohtelussa ei pitäisi olla epäselvyyttä, koska samanlaisia palkkioita maksavat muutkin verkostomarkkinointiyritykset.

188 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Sinullahan on henkilökohtaista kokemusta epämääräisistä hommista ja niiden hoitamisesta joten ohjataan sinun suuntaan sellaista tietoa kaipaavat.

SB kirjoitti...

Kauppapaikkoja ei tule, yhtiö ei ole ilmoittanut niiden tulosta eikä hyväksy, ilman erillistä lupaa, niistä puhumistakaan. Monet tahot silti promoavat niitä ja onhan Kari W:kin hehkuttanut kuinka maailmassa on jo 1000 kauppapaikkaa jotka hyväksyvät Onecoinit maksuvälineenä. Tästä on olemassa OC:n supportin antama ohje.

Nyt kun yhtiön tilit on jäädytetty, rahat virtaavat bulvaanien kautta yhtiöön. Verkossa on useita sivustoja jotka myyvät koulutuspaketteja ja maksut näistä menevät bulvaaniyhtiöiden tileille. Osto edellyttää myös passinkopion sekä maksun kuitin skannaamista järjestelmään.

Pankkiyhteystietoja jaetaan myös sähköpostitse. Kullakin maalla / maanosalla on oma jakelija, jonka kautta tulisi hakea pankkitilitiedot, kun backofficessa ei ole mahdollisuutta maksaa ostoksia pankkisiirrolla.

Auditointiraportit ovat tosiaan "myöhässä" noin kolme kuukautta. Tuskin niiden perään huutelijoita paljoa onkaan, tällaisia ulkopuolisia lukuunottamatta jotka haluavat selvittää yrityksen tarkoitusperät. Kuten jo joskus aiemmin totesin, yhtiön historia täyttyy epämääräisistä ja kyseenalaisista asioista.

Toimintaan luottaa enää ne onnettomat, jotka ovat menettäneet enemmän kuin oli tarkoitus, sekä ne jotka tietävät kupletin juonen. Miljonääritulot taisi juuri muuttua miljooniksi jalkiveroiksi.

Nimetön kirjoitti...

Kertoo Sebastian Mäki (Jyväskylän Bitcoin putiikki Prasos Oy:sta) tietotoimisto. Miksi Prasos OY:n henkilökuntaa ei esitellä enää nettisivuilla, joku tarve piilottaa henkilökuntaa?

Anonyymi kirjoitti...

...kyselee anonyymi kommentoija. :D

Nimetön kirjoitti...
Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.
deckfromacard kirjoitti...

Bangkokin kolikkotuplauksessa Ruja itse sanoi että kolikot louhittiin Genesis-blokkiin. Eli kolikkotuplauksessa saadut uudet kolikot pitää myös muistaa ilmoittaa verottajalle. Tuossa on todellakin jännä paikka monelle sijoittaneelle, moni kun tuntuu kehuvan kuinka he ovat saaneet "omansa pois" OneCoinista. Oletetaan hetkeksi että näin on.

OneCoinistien sivustolta voidaan ottaa esimerkkitapaukseksi 13 780€ sijoitus "Premium Trader"-pakettiin joka on tuottanut omistajalleen mehevät 25 924 OneCoinia. Louhinta-aikaisella markkina-arvolla 5,98€ se tietää että "kolikkolompakossa" on verotettavaa ansiotuloa 155 026€ joka yksinään tekee tuloveroprosentiksi 41,5%.

Veroa pitäisi siis maksaa 64 335€ siitä "omat takaisin" saaduista 13 780€ tuloista. Taitaa harvalla olla tuollaisia summia pankkitilillä odottamassa veromätkyjen tuloa?

Nimetön kirjoitti...

Kauhea hätä on sinulla toisten puolesta, luurankoon viittaisi omassa kaapissasi. Kun joku henkilö jää jauhamaan jotain yhtä tiettyä asiaan kuin robotti niin hänellä itsellään on siihen asiaan liittyviä isoja salauksia. Ai niin kuulitteko, että BehindMLM järjestelmä on nähtävästi korkattu ja sieltä on otettu talteen todistusaineistoa mustan propagandan ja suoranaisten valheidenkin levittämisestä eri verkostomarkkinointi yrityksistä.

Nimetön kirjoitti...


Ei niiden uunokolikkouskovaisten mitään veroja tarvi niistä maksaa:

http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/mies-yritti-vahentaa-verot-wincapita-korvauksistaan-hovioikeus-ei-heltynyt/696265/

Wincapitan oikeudenkäyntien tuomioissa todettiin että ihan turhaan ovat wincapita-tunkit ja tunkittajat niitä veroja maksaneet kun rikoshyödystä ei sellaisia kuulu maksaa. Joutuivat niissä oikeudenkäynneissä palauttamaan rikoshyödyn tuomioiden mukaan valtiolle eikä siitä voinut vähentää edes niitä veroja jos joku hölmö oli ne mennyt niistä maksamaan.

Kuitenkin jotain OneCoin-tunkittajaa mietityttää asia, niin todettakoon vielä ettei siitäkään kuulu maksaa veroja jos varastaa naapurin polkupyörän tai vaikka autosta renkaat.

Nimetön kirjoitti...

Oletko varastanut naapurin polkupyörän ja auton renkaat, niinhän se meni, että joka syyttelee toisia niin lopulta myöntää itse tehneensä nuo vilunkiepelit. Ja Wincapitastakin olet näköjään saanut kynsillesi, kiitos rehellisyydestäsi. Arvostan rehellisyyttäsi.

Nimetön kirjoitti...

Onecoinistien kuohitsemista haluava ja tukeva Sebastian Mäki Bitcoin uskovaisten yritys Prasos Oy:stä heittelee ihan pehmeitä. Sairasta on heittä edes tällaisia ajatuksia kuohitsemisesta ilmaan ja vielä avoimella sosiaalisen median sivustoilla.

Nimetön kirjoitti...
Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.
Nimetön kirjoitti...
Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.
Nimetön kirjoitti...

Asiallista kirjoittelua, eikö Petteri? Onko teidän raamatun tukisivut behindmlm.com jo auenneet? Ne taitaa olla "kielletty" kategorian alla. miksiköhän niin, eiks siellä pitänyt olla kaikki ehdottoman oikea ja virallinen tieto Onecoinistakin?

Nimetön kirjoitti...

Ahaa, GoDaddy (behindmlm.com sivuston takana) on vaikeuksissa USA:ssa ja muualla maailmallakin, aika outoa... No Tim ja suomalainen OZ pistävät osaavina kavereina uudet saitit pystyyn niin Petteri voi taas jatkaa yhdessä Bitcoin ja Muropalsta ystäviensä kanssa OneCoinin ja Onecoinilaisten tuhoamista. Ja siinä sodassa ei vaihdeta laittomiakaan keinoja kyseiset Veijarit tietäen.

Nimetön kirjoitti...

Sekoilusi tulee maksamaan sinulle Petteri kovan hinnan, koska näyttää siltä, että pilaat toiminnallasi myös muiden suomalaisten yritysten mainetta, niin kuin on jo nähty. Sinun aloittama ja tukema sota on niin sanotusti tuhoamista auttamisen nimissä. Onnittelut auttamisesta.

Nimetön kirjoitti...

Kummallista nillitystä. Olisi mielenkiintoista oikeasti nähdä niitä OneCoin kauppapaikkoja jne. Nyt ei ole koko OneCoinista kuulunut enää yhtään mitään isommissa medioissa?

Jos itse olisin moiseen sijoittanut niin vituttaisi.

Nimetön kirjoitti...

Nimimerkki vinklubrulez rulettaa Muropalstalla. Tämmöisten henkilöiden touhuja täälläkin blogissa tuetaan sitä kautta, kun heitetään löylyä kiukaalle nostamalla jatkuvasti esiin asiantuntijan toimesta Onecoinia huijauksena ja Onecoinilaisia huijareina.


Tässä Muropalstan vinklubrulezin viimeisintä antia:

Jos jollakin muullakin aikaa niin pistäkää noihin sähköposteihin tilinumerotiedusteluita. Sama mistä tekaistusta sähköpostista sen laittaa ja sama mitä tietoja siihen keksii.

Pariin pistin jo itsekkin eilen tai tänään tai lähipäivinä. Ei viitsi ajankohtaa tarkemmin kertoa avoimella palstalla jos joku kolikkohuijari sattuu lukemaan muron palstaa.

Rahojen lähettämisen sijasta pistän tilinumerot poliisille ja pankille menemään että käyttävät rahanpesuun tilejä ja mahdollisesti terrorismin rahoittamiseen. :D

Varmaan aika vauhdilla pistävät noitakin tileja kiinni kun edes muutamalta eri taholta tulee kyseistä vinkkiä.

Nimetön kirjoitti...

Älä huoli pyramidibonusten puolesta; ei pankit sulje reilujen ja rehellisten yritysten tilejä vain siksi että finninaamaiset huppupäät meuhkaavat lailliseksi todetun yrityksen pankkitilistä.
Eri asia sitten jos tileillä oikeasti kuskataan huijauksella hankittuja rahasummia piiloon viranomaisilta mutta siitähän tässä ei ole kyse, eihän?

Nimetön kirjoitti...

Montako sivupersoonaa tuolla Anonyymilla on?

Uunotus mjataah kirjoitti...

Kyllä on kova hätä coinisteilla, kun pitää Petterin blogia päivystää, ja heti lähettää valtava kasa peräkkäisiä uhkausviestiä jokaiseen kirjoitukseen. Veiläpä niin tökeröä tekstiä, ettei jää epäselväksim millaisella elämänkoulutasollaa ollaan liikkeellä.

Petterille ja Murobbs:n sherlockeille iso hatun nosto, kun jaksavat pitää tätä rikolliselta huijaukselta haisevaa viritystä esillä. Harmi että Suomen poliisia ei kiinnosta muu kuin joku satunnaisten hampunkasvattajie kurmuutus. Laskun maksamme me veronmaksajat sitten myöhemmin.

Nimetön kirjoitti...

Ihanan suolaisia nuo kommentit joita tuo yksi onecoinisti tänne kirjoittaa. Niitä on ilo lukea. Siellä selvästi harmittaa, ja rankasti.

Nimetön kirjoitti...

Ainoa ongelma tässä on se ettei Onecoin ole kruptovaluutta, ei ole koskaan ollut eikä tule koskaan olemaan. Toisin sanoen verotus tulee olemaan 100% sillä rikollisesti ansaitut ponzirahat tulee korvata valtiolle takaisin. Ihmettelen että tämäkin viritys on vielä pystyssä.

deckfromacard kirjoitti...

Mikäs siinä on Karilla, Rujalla ja Pablolla pitäessä viritystä pystyssä niin kauan kun tunkit mukisematta yrittää myydä tulevaisuuden maksu_valuuttaa xcoinx "pörssissä" ilman että myynneistä menee läpi enempää kuin ehkä yksi sadasta. Kun laittaa 70% tunkkien rahoista taskuunsa ja maksaa 30% tunkittajille, niin voi sen prosentin verran palauttaa tunkeille "myyntinä" ja vielä jää rahaa ostaa kalliita sijoituskiinteistöjä ja Lamborghineja.

Nimetön kirjoitti...

kaikille tähän "tulevaisuuden maksuvaluuttaan" sijoittaneille yksi kysymys: MITEN MENI NOIN NIINKU OMASTA MIELESTÄ :D :D

Nimetön kirjoitti...

^Kyllähän sen täällä kommenteissa näkee, miten heillä menee. Kun ovat sen tasoista porukkaa, etteivät malkaa omassa silmässään näe, niin syyttävät blogistia siitä, että ovat itse idiootteja. Vaikka tyhmiä ovatkin, niin ei heiltäkään rahoja olisi saanut ryöstää. Se on rikos. Onecoijarien ylälinja olisi voinut tunkeille edes Monopoli-rahoja postissa lähettää, että olisivat saaneet jotain vastinetta menetetyille rahoilleen. Naurattaa tämä silti kyllä.

Nimetön kirjoitti...


Niin onhan se kivaa, maksat premium trderista 13.600. Maksat saaduista coineista ansiotuloveroa yllämainitun summan 65.000 euroa + verkostomaksuista. Pahommposillaan tulisi yli 100.000 euron kuluerä ja nimellisesti Omecoinistilla on jossain varallisuutta ehkä 200.000 - 300.000 euroa, jonka arvo kasvaa ja lisää louhitaan ja rujautellaan. No onneksi verkostomaksuilla saa hankittua uusia koulutuspaketteja ja lisää coineja, tai no maksampa seuraavasta 25.000 paketista sitten uudet mätkyt. Olisi varmaan ihan kiva saada edes osa verkostomaksuista käyttöön. Ai niin saahan niillä ostettua uusia coineja jos joku sattuu myymään samassa ketjussa. Tai no miten se nyt sitten menee, ehkä jakelija sitten siirtää onecoin järjestelmässä coineja valuuttapuolelle tai toisinpäin.

Niin Petterille, pääomatuloksi yksityisellä muuttuu vasta kun kolikko myydään ei vuoden lopussa. Yrityksellä kurssataan tilinpäätöspäivän mukaan joko rahoitustuloksi tai -menoksi.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Niin Petterille, pääomatuloksi yksityisellä muuttuu vasta kun kolikko myydään ei vuoden lopussa.

Kyllä: "verotetaan vasta kun kolikkoja pääsee myymään". Kun varallisuusveroa ei enää ole, vuodenvaihteessa tarvitsee huomioida vain ansiotulo -- ja sekin ilmoitetaan vasta ensi toukokuussa.

Vuodenvaihde on kuitenkin verotuksen katkokohta, joten jos aikoo tehdä jotain taloudellisia järjestelyitä, ne kannattaa hoitaa vuoden loppuun mennessä.

Nimetön kirjoitti...

Vuorinen kertoi alkuvuodesta viikkotuloikseen 35 000 euroa. Kannattaa ensi vuonna katsoa tarkkaan niitä julkistettavia verotietoja että onko Tommi muistanut ilmoittaa tulonsa verottajalle. Kolikkolompakon arvo lienee muutaman miljoonan luokkaa sekin, voi olla että ansiotuloverotuksesta on päässeet louhitut kolikot "unohtumaan". ;)

Nimetön kirjoitti...


Niin Petteri, ongelmahan on se, ettei päästä tekemään mitään järjestelyitä, jos kolikoita ei voi myydö, jos kauppoja tehdöön 2016, pääomatuloverot maksetaan 2016 perusteella ja jos myydään 2017 niin maksetaan vasta 2017 verotuksessa.

Muuten toi rujautus, split on osakkeita ajatellen hankintahinnan puolitus. Onko se sama kolikoilla?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ei ole sama, kts. verottajan ohje. Ruja näytti Bangkokissa miten kolikot louhittiin, ja se on verottajan tulkinnan mukaan ansiotuloa.

Lisäksi osakkeissa voi vähentää tappiot voitoista, virtuaalivaluuttakaupoissa ei voi. Verottajan mielestä virtuaalivaluuttaa ei voi rinnastaa arvopapereihin, joten nähdäkseni valuuttaa ei voi myöskään splitata. Suora lainaus: "Verotuksellisesti virtuaalivaluutan kauppa muistuttaa olosuhteiltaan niin sanotuilla hinnanerosopimuksilla (CFD) käytävää kauppaa." (tämä siis kaupasta, joka on eri asia kuin louhinta)

Nimetön kirjoitti...

Kovin surkuhupaisaa että he, keitä yrität auttaa käyvät ajoittain vain vittuilemassa.

Tiedät sen itsekin, mutta joskus se on hyvä kuulla muualta: teet hyvää työtä.

T. täysjärkisten veljeskunta

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kiitos palautteesta.

Jussi Makela kirjoitti...

Vielä ei voi sanoa että coineista pitäisi maksaa mitään veroa koska ei ole mitään todisteita että niitä on edes olemassa. Vasta sitten kun voi todistaa että coinit ovat todellisia niin silloin voi verottaa. Ei sitä monopolirahastakaan tarvitse maksaa veroa niin miksi coineista vielä pitäisi maksaa. Aina voi spekuloida että pitää maksaa veroja vaikka mitään todisteita ei ole siitä että ne ovat edes olemassa. Tämä on vain oma mielipiteeni.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kysypä Onecoinilta ja niiltä, jotka rakentavat verkostoa, ovatko Onecoinit todellisia. Jos eivät ole, miksi helkkarissa ihmiset markkinoivat niitä (ja jotkut vielä ostavat)?

Verottaja ei taida pitää ajatuksesta, että Onecoinien asema ratkaistaan joskus myöhemmin. Vähän kuin osakkeet, jotka ilmoitan verotukseen joskus myöhemmin, kun niiden arvo on laskentu (ettei tule veroseuraamuksia).

Jos uskoo voivansa jonain päivänä myydä Onecoinit, niiden ilmoittaminen verotuksessa vasta silloin on veropetos.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
...suomalainen OZ..


:)

Nimetön kirjoitti...

Jos Onegoinien omistaja ei ilmoita,louhittuja kolikoita ja myyntivoittoa verottajalle niin verottajalla on melko mahdoton työ saada kaikkien tietoja yhtiöstä henkilöiden kolikkomääristä ja myynneistä.

Jos homma kaatuu niin siinä kärsii vaan rehelliset goinistit jos kaatumisen yhteydessä ei saada kattavia serveritietoja,lahjakorttiostoja on vaikea tutkia.

Iso savotta kävi kuinka tahansa.

Nimetön kirjoitti...

Suosittelen laittamaan kaikki goinit äkkiä vakuutuskuoreen kuten Sipilä ja 4000 muuta rehellistä kansalaista.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Jos Onegoinien omistaja ei ilmoita,louhittuja kolikoita ja myyntivoittoa verottajalle niin verottajalla on melko mahdoton työ saada kaikkien tietoja yhtiöstä henkilöiden kolikkomääristä ja myynneistä.

Jos homma kaatuu niin siinä kärsii vaan rehelliset goinistit jos kaatumisen yhteydessä ei saada kattavia serveritietoja,lahjakorttiostoja on vaikea tutkia.


Ai vain rehelliset goinistit kärsii. Kyllä siinä kuule kärsii jokainen suomalainen, veroista ne vuosien oikeudenkäynnit maksetaan, kun asianosaiset ilmoittautuvat yllättäen varattomiksi. Mitään yhtiölle maksettua rahamäärää on mahdoton tutkia, koska ne on alussa maksettu bulvaanien kautta yhtiölle ja nyttemmin näiden ns. distribuuttoreille (bulvaaneja nekin). Jälkimäisessä tapauksessa rahat ei päädy yhtiölle vaan tämä distribuuttori ostaa itse kolikkotillään näitä koulutuspaketteja ja myy ne sitten ns. lahjakortteina uusi hyväuskoisille. Muistakaa, että maksaessanne distribuuttorille noita ostoja niin älkää vain laittako maksun viestikenttään mitään mikä viittaa kryptovaluuttaan tai Onecoiniin.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Vielä ei voi sanoa että coineista pitäisi maksaa mitään veroa koska ei ole mitään todisteita että niitä on edes olemassa. Vasta sitten kun voi todistaa että coinit ovat todellisia niin silloin voi verottaa.

Tässä on sellainen ongelma, että jos verot ilmoittaa myöhässä (kun kolikon olemassaolo on varmistunut) ja Onecoin on todellinen, niistä tulee veronkorotus ja suurista määristä syytös veropetoksesta.

Jos ei ilmoita ja Onecoin kaatuu, on turha selittää poliisille että uskoin tosissani Onecoiniin. Kolikkojen ilmoittamatta jättäminen saa epäilemään, ettei henkilö ole itsekään uskonut Onecoiniin, vaikka on värvännyt siihen muita.

Tuntuu, ettei tässä pelissä voi voittaa mitenkään. Tai ei sentään... vaihtoehtoja on nimittäin neljä: Onecoin on todellinen/huijaus ja ilmoitan tämän vuoden tulot verotuksessa/en ilmoita. Neljästä kombinaatiosta kolme johtaa vaikeuksiin ja vain yksi menestykseen (=Onecoin on todellinen ja ilmoitan tulot ajoissa verottajalle).

Siinäpä pähkäiltävää.

Jussi Makela kirjoitti...

Tulee mieleen että kuinka moni Bitcoineja mainannut ilmoitti tulonsa verottajalla? JOS Onecoin onkin todellinen ja pitäisi ilmoittaa verottajalla niin kuinka moni tekee sen ja miten verottaja valvoo tätä? En usko että kaikki Bitcoiniin sijoittaneet maksaneet veroja mutta se on aina omalla vastuulla niin on turha marista jos verot iskee myöhemmin

Petteri Järvinen kirjoitti...

http://www.tekniikkatalous.fi/tekniikka/nyt-on-kelju-haittaohjelma-saat-omat-tiedostosi-ilmaiseksi-takaisin-jos-saatat-kaverisi-pulaan-6606464

Petteri Järvinen kirjoitti...

Verottaja on ilmeisesti pyytänyt selvityksiä Bitcoin-treidaajilta:
https://forum.bittiraha.fi/t/selvityspyynto-virtuaalivaluutan-kaytosta-verohallinto/3140 Milloinkahan onecoinisteille lähtee vastaava kysely?

Oma Bitcoin-louhinta tuskin on nykyään kovin tuottoisaa ainakaan kotioloissa.

Nimetön kirjoitti...

On se jännä kun täällä,suomi24 ja muropalstalla puhutaan että onecoinin arvo on nolla ja bitcoinin omistajat varsinkin kirjoittaa että onecoin ei ole virtuaali valuutta jos näin on niin silloinhan tuo verottajan ohje ei koske onecoinia. Tuntuu vain kun tämä vero asia on nyt suuri puheenaihe niin täällä kuin muillakin palstoilla että tässä on nyt jollain muun virtuaalivaluutan omistajilla se suurempi pelko vet9ttajan toimista. Selvennätkö nyt Petteri sinä tätä että onko Onecoin virtuaalivaluutta vai ei. Vastaukseksi ei kelpaa että onecoin sanoi sitä ja se taas sanoi sitä. Kerro nyt ihan oma mielipide niin sitäkin voidaan sitten käyttää jos jokupuhuu siitä onko onecoin vai ei ole. Mäki voisi kertoa kuinka on verotuksen itse hoitanut

Jussi Makela kirjoitti...

Itse olen sitä mieltä että Onecoin on virtuaalivaluutta vaikka sitä ei voi mitenkään todistaa ja käytettävyys on mitä on mutta ei voi myös todistaa että sitä ei olisi olemassa. Vaikka idea keskitetystä louhinnasta on erittäin kummallinen niin silti voi se olla olemassa ennenkuin toisi todistetaan.

Jos olet maksanut veroja Onecoinin luohinnasta niin olet varmaan käyttänyt Onecoin antamaa arvoa kun maksat veroja? Aikamoinen paukku on varmaan tullut jos olet ostanut ison koulutuspaketin? Olet varmasti maksanut veroja paljon enemmän mitä olet käyttänyt koulutukseen. Olisi mukava tietää nämä summat mutta toki jos haluat pitää ne omana tietonasi niin se myös käy mutta jos ei kukaan paljasta verojen maksua niin netissä spekulaatio käy niin pitkään kunnes joku kertoo miten asia on.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Selvennätkö nyt Petteri sinä tätä että onko Onecoin virtuaalivaluutta vai ei.

Valuutta on rahaa, jolla voi ostaa ja maksaa. Onecoin ei selvästikään täytä ehtoa.

Vain Ruja itse (ja lähimmät avustajat) tietää, onko Onecoinin takana lopulta mitään, vai onko kyseessä pelkkä virtuaalinen virtuaalivaluutta eli suomeksi sanottuna huijaus. Olen kahden vuoden ajan odottanut todisteita, mutta saanut vain petettyjä lupauksia ja neuvon odottaa vielä lisää.

Olemassaolon voi todistaa, olemattomuutta ei. En voi sanoa varmaksi, ettei vaaleanpunaisia elefantteja ole olemassa, vaikka kukaan ei ole niitä nähnyt (paitsi ankaran juopottelun jälkeisissä harhoissa). Näkemäni perusteella pidän silti vaaleanpunaisia elefantteja todennäköisempänä kuin Onecoinin käymistä jonain päivänä oikeana maksuvälineenä.

Onecoin-verkostomarkkinoijien täytyy uskoa toisin, eivät he muuten voisi houkutella uusia jäseniä. Niinpä oletan heidän ilmoittavan tämän vuoden muhkeat tulonsa verotuksessa. Neuvoihan maajohtajakin sijoittamaan koulutukseen vain sen verran kuin voi hymyillen hävitä.

Nimetön kirjoitti...Eikös Onecoinille ole määritetty arvo n. 6 euroa syyskuun lopussa.Lisäksi on kerrottu, että on voitu käydä kauppaa, tosin vain omassa ketjussa. Eli on ollut vaihdettavuutta vaikka heikomman puoleista. Lisäksi niiden on pidettävä kolikkokauppaa pystyssä siiheksi, kunnes arvo aikanaan muuttuu vapaassa kaupassa. Koska mitäpä Rujautus voi jos viikon markkinoiden jälkeen hinta tippuu 100 eurosta alemmaksi. Tai no kannattaa varmaan sen verran kurssia tukea, että saa myytyä omat kolikot ulkoupoliselle 'ostajalle'

Nimetön kirjoitti...

Olenko ymmärtänyt väärin vai onko kyseessä verotuksellinen ongelma vain OneCoinin vai kaikkien gryptovaluuttojen kanssa? Meinaan vaan että tulevaisuus on oikasti ihan ovella ja gryptovaluutta tulee olemaan todellista kaikille. Pitääkö verot maksaa jos euron vaihtaa halpaan dollariin ja hyvässä kurssissa taas takaisin euroksi?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kaikkia kryptovaluuttoja kohdellaan samalla tavalla.

Mitä perinteiseen valuuttakauppaan tulee, lomamatkoja varten vaihdetut kurssivoitot (sikäli kun niitä pääsee korkeiden vaihtopalkkioiden vuoksi tekemään) voi huoletta pitää itsellään. Jos valuuttakauppaa tekee ansiotarkoituksessa, tulot pitää ilmoittaa verotuksessa pääomatuloina. Tästä löytyy verottajalta tarkempia ohjeita tai kts. esim. http://www.valuuttakauppaopas.info/verotus.

Reaalisen ja virtuaalivaluutan treidauksen suurin ero taitaa olla louhinnassa -- euroja ja taaloja kun ei voi luoda tyhjästä kotioloissa : -)

Jussi Makela kirjoitti...

Laitetaan nyt tännekkin uutinen Kaitsun uusimmasta seikkailusta. Eli lyhyesti oli ottanut seuralaisen Cambodsasta ja kun oli herännyt niin oli kadonnut 88 000 dollaria käteistä!!! Sai osan takaisin mutta yli 50 000 on vielä hukassa.
http://behindmlm.com/companies/onecoin/hooker-arrested-after-making-off-with-onecoin-scammers-stash/

Nimetön kirjoitti...

No eipä toimi behindmlm sivusto, onkohan viranomiset iskeneet tuon sivuston kimppuun...

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
No eipä toimi behindmlm sivusto, onkohan viranomiset iskeneet tuon sivuston kimppuun...


Hyvin toimii.

Nimetön kirjoitti...

Juu hyvin toimii varmaan, jos olet itse palvelun ylläpitäjä. Ei tuo muuten kyllä aukea tällä hetkellä millään selaimella. Outo juttu, kun oli sivusto maaten ihan kunnolla viime viikollakin.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Juu hyvin toimii varmaan, jos olet itse palvelun ylläpitäjä.


Ylläpitäjä, minäkö? Vai meinaatko, että ajan jotain paikallisia offline-tiedostoja niistä sivuista? Kyllä se on niin, että oman koneesi verkkoasetuksissa on jotain pielessä ellet tuonne pääse.


http://www.isitdownrightnow.com/behindmlm.com.html
http://currentlydown.com/behindmlm.com

Jussi Makela kirjoitti...

Laitetaan sitten uusi linkki mistä voi lukea jutun. Tosin ei tuo 50k häviäminen missään tunnu kun on kymmenien miljoonien edestä Onecoineja...

http://www.koonkhmer.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=2751

Nimetön kirjoitti...

Valistakaas minua yksinkertaista. Katsoin nuo syventävät vero-ohjeet mutta tätä kohtaa en ymmärrä: "Louhinnasta saatu tulo realisoituu verotettavaksi sillä hetkellä, kun henkilö saa virtuaalivaluutan vallintaansa. Virtuaalivaluutan arvona käytetään saantohetken mukaista vaihtokurssia."

Riippumatta siitä, onko kyseessä crypto/grypto/höpönpöpö - virtuaaliraha, niin mistä ne tuon saantohetken vaihtokurssin repäisevät? Kun koko ohjeistuksen kantava teema on, että ei sellaista ole olemassakaan, vaan arvo määräytyy vain ja ainoastaan vaihdantatilanteissa, joissa liikkuu virallista valuuttaa tai tavaroita/palveluita, joilla on jokin arvo.

Jos vaikka minä saisin louhinnassa jotain höpskukkuu-coineja, niin onko niiden euromääräinen arvo louhintaan mennyt sähkön hinta?

Nimetön kirjoitti...

Edelliseen liittyen arvelisin, että bloggauksen otsikko on erittäin osuva juuri tuon louhinta-pykälän vuoksi. Louhinnassa saatujen coinien arvonmääritys-problematiikka ei näet koske Onecoinia. Yksityisen ja auditoidun lohkoketjun nerokkuus, kuten onecoinistit itse kärkkäästi tähdentävät, on juurikin Onecoinin arvon vakaus, kun sen arvon määrittää rouva Ruja eivätkä epämääräiset markkinat.

Verottajalla on täten Onecoinin itsensä virallisesti ilmoittama arvo, jonka perusteella voi yksiselitteisesti todeta Onecoinin louhintahetken kulloisenkin arvon.

Notta tässähän alkaa jo miettimään, että onkohan se kuitekaan mikään huijauspyramidi kuitenkaan. Ennemminkin haiskahtaa ilmiselvältä verottajan salajuonelta, jolla estää rehellisten ihmisten mahdollisuus taloudelliseen riippumattomuuteen.

Nimetön kirjoitti...

"Juu hyvin toimii varmaan, jos olet itse palvelun ylläpitäjä. Ei tuo muuten kyllä aukea tällä hetkellä millään selaimella. Outo juttu, kun oli sivusto maaten ihan kunnolla viime viikollakin."

Ihan hyvin näyttää behindmlm toimivan ainakin Firefoxilla. Päivityksiäkin näyttää tulleen lähes päivittäin koko joulukuun ajan, joten on tainnut olla estetty lähinnä sinun mielikuvituksessasi.

Nimetön kirjoitti...

NYT ON ASIAA MUROS:).

http://murobbs.muropaketti.com/threads/onecoin-uusi-pyramidihuijaus-krp-rikosta-voidaan-arvioida-luotettavasti-vasta-myoehemmin.1197240/page-554

EI MUUTA KUN PYSSYT OHIMOILLE JA KUULAT KALLOON ONECOINISTEILLE, JIHUU. TÄMÄKIN BLOGI TUKEE TUOTA EHDOTUSTA BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA

Nimetön kirjoitti...

Olisipa hauska kuulla miten Tommi Vuorinen selittäisi OneCoin-miljoonaomaisuutensa louhintaverotuksen verottajalle?

Tommi voisi sanoa että OneCoinin arvo on oikeasti 0 koska niillä ei voi mitään ostaa eikä niitä voi oikeastaan myydäkään kun myynnit eivät mene läpi kuin ehkä kerran sadasta...
...mutta se kyllä syö aika pahasti pohjan siltä kuinka kaikkien vakavasti suhtautuvien piti olla taloudellisesti riippumattomia kahden kuukauden kuluttua.

Toisaalta Tommi voi pysyä kannassaan että OneCoin "ei ole mitään höpöhöpöä" vaan virallinen arvo (7,8€ / OneCoin tällä hetkellä) on oikea...
...ja maksaa puolen miljoonan verot kolikoista joita ei pysty missään rahaksi muuttamaan.

Päätöksiä, päätöksiä... :D

petrip kirjoitti...

"Riippumatta siitä, onko kyseessä crypto/grypto/höpönpöpö - virtuaaliraha, niin mistä ne tuon saantohetken vaihtokurssin repäisevät? "

BitCoinilla on markkina-arvo louhintahetkellä ja sen voi selvittää. OneCoinilla se tietysti se minkä firma ilmoittaa. Lopullinen arvo onkin sitten 0 mutta pitäähän verottajan firman omaan ilmoitukseen luottaa

Nimetön kirjoitti...

Kiitos petrip vastauksestasi. Mutta olisin hyvin kiitollinen, jos myös joku sisälukutaitoa omaava ja viittaamaani verohallinnon ohjeeseen tutustunut toisi mielipiteensä esille. Kaikella ystävyydellä, hyvä petrip - olen jo riittävän tyhmä ja siksi pyysinkin, että joku minua fiksumpi kommentoisi.

Jää katsomoon, jookosta :)

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Jos vaikka minä saisin louhinnassa jotain höpskukkuu-coineja, niin onko niiden euromääräinen arvo louhintaan mennyt sähkön hinta?


Kyllä, jos se on kyseisen kolikon arvon mittari. Eikös Onecoinin arvo juuri perustukin sähkön kulutukseen, muistan arvon rouvan joskus sanoneen näin.

Nimetön kirjoitti...

Kiitos Sebastian, näin minäkin asian johtaisin. Pulmana on, että tuo louhintaa koskeva verohallinnon ohjeistus on niin räikeän epäkoherantti muiden virtuaalivaluuttaa koskevien kohtien suhteen.

Aina pitäisi ensin epäillä muuta kuin ilkeyttä, kuten joku muu kuin minua opettanut sanoi. Vaan himppu epäilen, että tuo muotoilu saattaisi avata verohallinolle mahdollisuuden määrittää minkä tahansa virtuaalivaluutan kulloisenkin päivänarvon ihan itse.

Tämä on, paitsi ikävä, myös todennäköinen vaihtoehto.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onelife.eu sivuston jäsenlaskuri on pysähtynyt. Näyttää samaa lukemaa 2 799 681 kuin eilenkin (=tiistaina). Edellisinä päivinä lisäystä vain muutaman sadan verran, vaikka vielä pari marraskuun alussa kasvoi tuhansilla. Joko jäsenmäärän kasvu on oikeasti pysähtynyt tai sitten IT-osasto on taas töpeksinyt, kun firma kerran kasvaa niin lujaa.

SB kirjoitti...

Uutta luettavaa:

Analysis of OneCoin blockchain - Part 4: "genesis block #0" - Version 2

http://onecoinonelifefacts.blogspot.fi/2016/12/analysis-of-onecoin-blockchain-part-4.html

Petteri Järvinen kirjoitti...

Lopun yhteenveto niille, jotka eivät jaksa kahlata koko analyysiä. Jotain vastaavaa, mutta tietenkin päinvastaista, olen odottanut Onecoin-puolelta turhaan odottanut kahden vuoden ajan. Ei ole mitään todistetta, että kolikkoja tai lohkoketjua olisi, mutta paljon todisteita ettei niitä ole.

"C. Conclusions

According to Dr Ruja Ignatova 1,986,580,000.00000000 Onecoins were "mined" within one minute and the Blockchain explorer shows that the complete output went to one Output Address. As these Onecoins are supposed to belong to thousands of OneLife members (while many of them have more than one Account), this is conclusive evidence that the "genesis Block #0" is fake.

The Onecoin Account - Transaction History shows two blockchain migration related transactions with timestamps of one and two minutes after midnight on 1 October 2016 GMT/UTC. The "mining" of the genesis block happened 9.5 hours later. This is conclusive proof that this "revelation" during the Mastermind Event in Bangkok was one big show.

In a centralized blockchain system, like the Onecoin blockchain, confirmations of Transactions are meaningless by definition. This is conclusive proof that the "Confirmations" of Onecoin Transactions are fake.

The chance that the sum of amounts in thousands of Onecoin Accounts ends on 12 zeroes (inclusing 8 decimals) like the alleged 1,986,580,000.00000000 OneCoins in the genesis block, is much less than one in a billion.

According to info on the Blockchain info page "OneCoin’s blockchain consists of each transaction ever performed in OneCoin". This means that - among others - transfers of Onecoins between OneLife members as well as buying and selling of Onecoins must be recorded in the Blockchain and must be visible in the Blockchain explorer. The fact that the first 16,040 Blocks after the genesis Block #0 had only one Transaction (for 50,000 new mined coins) is conclusive proof that this "Blockchain" is incomplete. An incomplete Blockchain is useless, by definition.

Despite the statement on the Blockchain info page that "the OneCoin blockchain does not resemble a public ledger like the blockchain of decentralized cryptocurrencies", the developers put a lot of effort in mimicing the Bitcoin Blockchain explorer on www.blockchain.info. All items in the onelife.eu blockchain explorer are also present in the blockchain.info explorer.

Without a valid genesis block, there can not be a valid Blockchain, by definition. Everything else recorded in the "Blockchain" is worthless and unusable."

Nimetön kirjoitti...

Jollei ole kolikkoja eikä lohkoketjua, niin eihän silloin ole mitään vero-ongelmaakaan?

Nimetön kirjoitti...

Jollei ole kolikkoja eikä lohkoketjua, niin eihän silloin ole mitään vero-ongelmaakaan?

Sitten on poliisiongelma, koska ollaan myyty ilmaa.

Nimetön kirjoitti...

Pelokkaat lampaat tääl määkii yhres https://www.youtube.com/watch?v=Kb2SbleZD4E

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Pelokkaat lampaat....


Kyllä, onecoinisteja on alkanut pelottamaan verottajan ja eri maiden poliisien sekä muiden valvontaviranomaisten suunnalta tuleva painostus. Kohta ei ole enää mahdollisuutta tienata sijoituksiaan takaisin ja kaiken kukkuraksi olemattomista voitoista ja menetetyistä rahoista pitäisi maksaa viel veroakin.

Nimetön kirjoitti...


Mikäs tässä on nyt niin vaikiaa. Meillä on taho, jonka kautta on saatu kolikoita, jotka on taletettu jonnekin, eli on ainakin ollit olemassa kolikoita, joilla on arvo. Lisäksi on markkinapaikka, joka on antanut kolikoille ohjearvon. Se onko onecoin varsinainen virtuaalivaluutta vai ei on kait sivuseikka, Saatu ansiotulo määrittyy kolikon saannissa. ja pääomatulo kun kolikko myydään. Splittihän on mielenkiintoinen, jos kolikkojen määrä tuplaantuu niin kyseessä ei kait ole ansiotulo vaan hankintahinnan puolitus. Jos splitissä saadaan lisää tokeneita, joilla saadaan louhittua kolikoita, niin louhitut kolikot ovat sitten ansiotuloa.

Nyt uusilla aikarajoilla saadaan pitkitettyä tilannetta 2017 tai 2018 asti. Ns markkinapaikassa lisätään exceliin päiväiitäin 1-3 senttiä arvon korotukseksi.

Nimetön kirjoitti...

Petteri, eikö sulle riittänyt yhden väkisin väännetyn huijaukseksi väännetyn globaalin konseptin mustamaalaaminen, piti vielä laittaa lisää huijausepäilyjä tietoturvayhtiöitä kohtaan. Olet sinä kyllä kallis mies suomen yrityksille ja valtiolle. Onko sulla noin huono omatunto edelleen omista huijauksistasi Jippiin parissa että vääntämällä väännät ns huijausepäilyjä joka tuutista. Voi hyvää päivää. Ja Sebastian kumppaneineen säestää vieressä. Säälittää, sori vaan!

Nimetön kirjoitti...

Kyll tua Onelifen jäsenlaskuri toimii. Parissa minuutissa toistasataa uuttaa 'uhria' mukaan höynäytetty! On tämä yxkolikko suonut hupaa ja toivoon ettei ihan viäl pääty. Toisaalta, hiukan säälittää tähän rahansa antaneet. Kuinka tyhmiä voivatkaan jotkin olla uskoessaan coiniin?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Laskuri näytti viime viikonlopun epätavallisen pieniä lukemia (602 ja 439 uutta jäsentä/vrk) ja oli maanantaista alkaen jumissa. Tällaista ei ole ennen tapahtunut. Twitter-kommenttini jälkeen ilmeisesti buuttasivat koneensa ja lukema hypähti 8971 henkilöllä yhdessä vuorokaudessa.

Maailman suurin kryptovaluutta jne, kaikki transaktiot menevät yrityksen omien koneiden kautta - eivätkä saa edes laskuria toimimaan 24/7. Hmmm.

Nimetön kirjoitti...

Ala sinäkin Petteri-Punakuono keittämään pontikkaa, jotta sinullakin olisi jotain järkevääkin tekemistä porona toimimisen ohessa.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Ala sinäkin...


Alkaako hermo olemaan pinnassa kun rahat on hävinneet?

Petteri Järvinen kirjoitti...

"Learn today - lead tomorrow" kehuu Onelife isosti kotisivullaan. Tarjoaako Onelife myös johtajakoulutusta, MBA:ta tai jotain? Tuntuu kuin Onelife-websivusto olisi jostain ihan eri firmasta kuin "kryptovaluutan" louhinnasta.

Nimetön kirjoitti...

Mihin rahasi ovat hävinneet Sebastian "Tunkkeri" Mäki, persaukiset tuppaavat olemaan huolissaan rahoistaan? Sinullekin Petteri-Punakuono kaikenlainen koulutus olisi näköjään varsin tarpeellista.

Nimetön kirjoitti...

Oletko Petteri Järvinen koskaan epäonnistunut toisten auttamisessa?

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Oletko Petteri Järvinen koskaan epäonnistunut toisten auttamisessa?


Oletko sinä epäonnistunut sioittamisessa? Avun tarjoamista tuskin voi verrata sioittamiseen (=siinä tuskin epäonnistuu). Joissain tilanteita avun vastaanottaja on kykenemätön hyödyntämään saatua neuvoja mutta silloin vika ei ole avunantajassa.

Nimetön kirjoitti...

Mikä sinulla on Sebastian Tunkkeri hätänä, käytätkö kenties mielenterveyslääkkeitä, viittaisi tuo sekopäisyytesi siihen?

Nimetön kirjoitti...

Kunnon spede blogi "asiantuntijoineen":)

Nimetön kirjoitti...

Legendaariset Jussi Juoniot ja Matti Mainiot:). Hyvää ja rauhallista joulua sekä menestyksellistä uutta vuotta kaikille tämänkin palstan jankkaajille.

Nimetön kirjoitti...

Sitä samaa sinullekin kusipää.

Nimetön kirjoitti...

Uuden tutkimuksen mukaan bitcoin on avaruusraha

Bitcoin-yhteisössä on aina tiedetty, että Bitcoin on matkalla Kuuhun - tai vielä kauemmaksi. Nyt tätä Bitcoinin ja avaruuden eittämätöntä yhteyttä on tutkittu myös tieteellisesti.

Tohtori Kartik Hegadekatti Intian rautatieministeriöstä on julkaissut uuden tutkimuspaperin, jossa hän pohtii lohkoketjuteknologian ja digivaluuttojen käyttöä myös Maapallon ulkopuolella. Extra-Terrestrial Applications of Blockchains and Cryptocurrencies -nimisessä tutkimuspaperissaan tohtori Hegadekatti ehdottaa, että digivaluutat voisivat muodostaa pohjan "avaruusrahalle" kolikoiden ja paperirahan jälkeisenä aikakautena.

"Kun ihminen on perustanut pysyvän siirtokunnan Marsiin ja alkanut valloittaa asteroidivyöhykkeen jälkeistä avaruutta, voitaisiin avaruustaloudet yhdistää toisiinsa käyttämällä erilaisia lohkoketjuverkostoja. Samaan aikaan voisi olla MarsCoin, LunarCoin, JupiterCoin, SaturnCoin, TitanCoin ja niin edelleen, joita kaikkia kontrolloitaisiin niiden omalla lohkoketjulla", tohtori Hegadekatti kuvailee.

Tohtori Hegadekattin mukaan myös louhiminen voitaisiin hoitaa avaruudessa voimakkailla mikroprosessoreilla. Tällöin avaruuteen laukaistavat laitteet voisivat tuottaa automaattisesti lisäarvoa maailmojen taloudelle.

Nimetön kirjoitti...

Scifibitcoin.

Nimetön kirjoitti...

Onks Allahilta tullut uutta valaisevaa ylemmän voiman tietoa, nyt kun Bitcoinkin on julistautumassa ihan scificoiniksi, josta jokin lehti ehti heittää jo läppää OneCoinin suhteenkin. Tuo huuhaa lehden kolumnistihan oli selvännäkijä.

Nimetön kirjoitti...

En malta odottaa sitä piristysruisketta Suomen taloudelle kun (ehkä?) ensi vuonna Coinistit hankkivat joululahjansa OneCoineilla, kyllä miljoonat palaa eikä olla köyhiä eikä kipeitä. :D

Petteri Järvinen kirjoitti...

Eikös sen Onecoin-ruiskeen pitänyt näkyä jo tämän joulun myynnissä? Konvertoiva Mastercard, jolla hurjasti nousseet kolikot sai käytettyä suoraan ostoksiin, ja ne 50 000 kauppapaikkaa.

Nimetön kirjoitti...

Pitää muistaa, että todellisuus versus Wahlroosin faktat ovat ihan eri asioita. Vähän niinkuin euro ja onecoin. Toinen on valuutta, toinen ei.

SB kirjoitti...

Clarification – OneCoin Certification
.
.
.
We here clarify that AlHuda CIBE did not certified “OneCoin” as Shariah Compliant Company, and OneCoin management has mistakenly issued a fictitious Press Release about the Shariah Certification of OneCoin by AlHuda CIBE, which is removed from their website as well. Shariah Certificate is not a document to recommend/suggest to anybody for the investment or business transaction or may utilize for the marketing purposes.
.
.
.
http://alhudacibe.com/pressrelease75.php


Ei ollut Allahista vetoapua tähän k****ukseen.

Nimetön kirjoitti...

No sitähän tässä on juuri yritetty kertoa useampaankin kertaan, että Allah saattaa olla takinkääntäjä, Tunkkeri Sebatius.

Nimetön kirjoitti...

Allah perskule suuttuu vielä Scifibitcoinillekin, silloin on piru irti ja saatanakin sekaisin:)

Nimetön kirjoitti...

Nyt OneCoiniin lisäväkeä houkuttelevat laittakaapa korvat hörölle:
WinCapita-hyöty piti korvata valtiolle koska Korkeimman Oikeuden mukaan tekijän vilpitön mieli tai heikko taloudellinen asema eivät ole perusteluja maksettavan summan pienentämiseen.

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/hovi-maarasi-wincapita-hyodyt-maksuun-karajaoikeus-oli-vapauttanut-iakkaan-ja-huonokuntoisen-maksajan/746900/

Että turha on sitten aikanaan valittaa siitä kuinka viattomasti vain koulutusta kaupattiin... ;-)

Nimetön kirjoitti...

Paljonko sinullle tuli deckfromacard nekkuun Wincapitassa, ketä kusetit?

Nimetön kirjoitti...

Paljollako on koulutusta alalinjalle kaupattuna jos alkaa tuo uutinen kuumottaa? :D

Nimetön kirjoitti...


Niin makselet ensiksi 20 - 40%:a tuloveroa kolikoista. Sitten toivot, että kurssi pysyy sen verran pitkään korkealla että saat maksettu tuloveron sekä sen verran että saat maksettua pääomaveron. ja kannttaa myydä sen verran paljon, että saat sijoitetun takaisin. Niin kas kun kurssi lähtee laskuun, niin ostohalukkuus taitaa vähetä tai no ehkä joku hyppii ilosta kuukausi sitten maksoi 100 euroa, nyt saa jo kympillä, wikun ostamaan :)

Nimetön kirjoitti...

Lässyn lää läpäti lää:)

Nimetön kirjoitti...


No joo läpätilää ja sillain. Tietenkin jos todetaan, ettei kolikoita ole tarkoitettu... niin siis ei niinku ansiota, mutta kun sitä on jo ilmeisesti jossain linjassa jo tehty -> rahaa siirtynyt, eli on käyty kauppaa... on arvoa.

Maajohtaja, maksakaa veronne, onko ironiaa vai?? Jos maksatte veronne ja... ei tee saadusta rahasta laillista, mutta on varmaan tuomiota lieventävä, vilpittömällä mielellä.

Jaakko kirjoitti...

Hyvää joulua haihatteleva, helposti vedätettävä lottokansa. Hyvää viihdettähän tämänkin palstan seuraaminen on ollut.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jos maksatte veronne ja... ei tee saadusta rahasta laillista, mutta on varmaan tuomiota lieventävä, vilpittömällä mielellä.

Tämä on muuten hyvä pointti.

SB kirjoitti...

Petteri Järvinen sanoi...
Jos maksatte veronne ja... ei tee saadusta rahasta laillista, mutta on varmaan tuomiota lieventävä, vilpittömällä mielellä.

Tämä on muuten hyvä pointti.


Tämä tuskin pätee "maajohtajan" kohdalla tai ainahan voi kiistää tietävänsä mitään ja, että joku naapuri houkutteli mukaan. Massia lienee kuitenkin sen verran, että nuo verot olisi helposti maksettavissa.

Nimetön kirjoitti...

https://www.linkedin.com/pulse/payments-innovation-disrupt-everything-except-aleksi-grym. Ihan hyvää heittoa ja analysointia Bitcoinista ja sen ympärillä olevista asioista.

Nimetön kirjoitti...

Aleksi Grym (Head of Digitalisation at Bank of Finland) Bitcoinista. The best we can say is that it's a digital token.

Nimetön kirjoitti...


Niin vilpiyön vai vilpillinen, ostin 500 euron paketin ja tutustutin pari kaveria, joille kerroin kryptovaluutan mahdollisuuksia, ja saadaanhan siinä kouputuspaketti, jonka avulla ymmärretään kryptojuttuja.

versus

ostamalla tälläisen 150.000 euron koulutuspaketin sulla on rahaa 2 vuoden päästä 2 miljoonaa euroa Tääkin elkeläinen on jo tienannut vuodessa eläkerahat kolikoita tulee ja rujahduksilla tuplataan ja kurssikin kymmenkertaistuu. Älkää sitten syyttäkö jos rujahdus tapahtuu ennen kuin ostatte seuraavan ison trader paketin.

Kummalla sitten mahtaa olla vilpitön mieli.

Nimetön kirjoitti...

Opettele ensin kirjoittamaan oikein ja harjoittele vasta sen jälkeen läpänheittoa:)

Nimetön kirjoitti...

Mitä sanoo Kauppalehti?

"Myymälä 2015 -tapahtumassa on luvassa huomenna historian havinaa, kun Bittiraha.fi:n toimitusjohtaja Henry Brade lähettää matkapuhelimella rahaa Digital Health Solutionsin toimitusjohtajan Pekko Vehviläisen käteen. Kyseessä on ensimmäinen kerta maailmassa, kun ihmisessä olevaan mikrosiruun siirretään rahaa."

Jo nuorena miehenä opiskellessani Elokuvataiteen laitoksella tein erikoisen vaikutuksen kanssaopiskelijoihini puhumalla julkisesti näistä asioista: "Pedon merkki tulee, kohta et voi ostaa etkä myydä ilman merkkiä!" Herätin ansaittua huomiota tuolloin. Mutta jos nyt puhuisin samaa, minulle vastattaisiin, ettei siruteknologia nyt mikään pedon merkki ole.

Ei ehkä olekaan. Vielä. Mutta kohta on. Raamattu puhuu pedosta, antikristuksesta ja väärästä profeetasta. Eli merkin tulee selkeästi henkilöityä johonkin ihmiseen tai järjestelmään. Raamattu myös selkeästi sanoo mihin kohtaan merkki laitetaan; joko otsaan tai oikeaan käteen.

Miksi juuri näihin paikkoihin? On tutkittu, että latautuakseen siru tarvitsee pienen pientä lämmönvaihtelua ja ihmiskehossa yllättäen juuri noissa em. paikoissa sellaista esiintyy.

Nimetön kirjoitti...

Täysyin sairasta paskaa nuo mikrosirutukseen suuntaavat toimenpiteet. Kryptovaluutat ovat myös oiva keino kannustaa ja perustella ihmisten mikrosiruttamisen tarpeellisuutta.

Nimetön kirjoitti...

Tiedoksi vaan kaikille tätä palstaa lukeville: Huomenna, jos Luoja suo, on kaikkien onecoinistien pääampaskadorin, Kari Wahlroosin syntymäpäivä. Hän täyttää 48 vuotta. Vielä ehtii monia huijata, ellei Rujan mafia katso aiheelliseksi hankkiutua kaverista eroon.

Nimetön kirjoitti...

opa sinisilmäiset suomi-lampaatkin alkavat pikkuhiljaa tajua olevansa myytäviä tuotteita, luonnonvarojen lisäksi.
Luonnonvarat tosin annetaan pääomistajille ja he käyttävät suomea luonnonvaravarastonaan ja tulevaisuudessa kaatopaikkanaan, euroopan äärilaitavaltion kohtalo.
Paikallisille alkuasukkaille annetaan raatajan rooli, saavat tosin antaa pienet varallisuutensa (raatamisen pieni ilo, perittyjen lisäksi) verotuksen kautta Suomi Ltd-firmalle joka tilittää ne emoyhtiöille, lammaskansan rooli on siis kuolla parempien ihmisten puolesta.

Lammaskansaa tietysti ohjataan jatkuvalla pelottelulla, joka tähän kansaan on aina tehonnut, joten lampaat määkivät juuri niinkuin emoyhtiöt haluavat.

Suomi Ltd:n "työnjohtajina" toimivat paikalliset poliitikot, eliittibyrokraatit ja paikallinen suuryritysten eliittipiiri, he ovat ns.kapoja piiskaamassa suomi-lammasta omaan kuolemaansa, nythän nuo kapot käyvät nuolemassa emoyhtiöiden johtajien persereikiä ja lutkuttamassa isojen poikien sykkivää, kyttäämässä pöydiltä putoavia muruja (joita eivät koskaan tule saamaan).

Tämän kauhuskenaarion (joka on, valitettavasti, realismia) voi muuttaa vain paikallinen vallankumous, nykyiset isänmaanpetturit on kaivettava koloistaan ja tuotava kansan tuomittaviksi rikoksistaan suomea vastaan, suljettava vankilaan lopuksi iäkseen eristykseen ja pidettävä hengissä ettei tämä sama järkyttävä kohtalo heti uusiudu, varoittavana esimerkkinä.

Parasta olisikin laittaa nuo kaikki isänmaanpetturit (Niinistö, Katainen, Stubb, ....) vankilaan, eristykseen toisistaan, myydä pääsylippuja että suomalaiset voisivat käydä katsomassa, välimatkan päästä, kun raitapuvussaan istuisivat kopissaan itkemässä kohtaloaan, miettimässä tekojaan.

Kansalaiset, vallankumoukseen, suomen puolesta isänmaapettureita vastaan ...

Nimetön kirjoitti...

suomi-lampaita määkimässä täälläkin:)

Nimetön kirjoitti...


heh, suomi lampaat määkimässä eikä luovuttamassa villojaan sinulle? Anna tonni, ketun suomi lammas, anna kymppitonni, niin tuun kuiskuttelemmaa vasta 2018 seuraavan kerran, ja pääset silloin yläkethuus.

Nimetön kirjoitti...

Persaukisten Lammaslandia heräilee pikku hiljaa määkimään uuteen uljaaseen vuoteen:).

Nimetön kirjoitti...

Äläs nyt, Suomi junttihan on valmis maksamaan 100€ siitä, että naapuri ei vaan saa 50€:a bauhahahahahahahahahaaaaaaaaaaa:)

Nimetön kirjoitti...

Jeesus rakastaa sinua Petteri, seuraavassa rukous sessiossamme rukoillaan sinunkin sielusi puolesta.

petrip kirjoitti...

https://cointelegraph.com/news/italy-suspends-onecoins-activities-declaring-them-a-pyramid-scam
sillain tää lähtee nyt kaatumaan. Kohta suomenkinpollarit varmaan huomaa että jotain tarttis tehdä

Nimetön kirjoitti...

Kai sitä nyt joku OneCoinisti tulee meille selittämään että miksei Italiassa enää karavaani kulje eikä hommat hoidu?

Nimetön kirjoitti...
Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.
Nimetön kirjoitti...
Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.
Nimetön kirjoitti...
Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.
Nimetön kirjoitti...

Ahdistaahan se, kun tajuaa kuinka on hyväuskoisesti lähtenyt liian hyvien lupausten perään. Ehkäpä elämäntilanne on ollut sellainen, että on epätoivoisesti tarrautunut uskomattomaan mahdollisuuteen, vaikka pohjimmiltaan on tiennyt, ettei tämä voi olla totta. Kun vähitellen lupaukset siirtyvät eteenpäin, ei halua itselleen myöntää, että on tullut huijatuksi. Siinähän samalla joutuu hyväksymään sen, ettei alkuperäisestä ahtaasta tilanteestaan selviäkään, vaan vähätkin rahat menivät. Sellaisessa tilanteessa ihminen saattaa epätoivoissaan kieltää totuuden ja ripustautua alkuperäiseen unelmaansa. Ainoa vaihtoehto tällöin on todelliset argumentit ohittaen hyökätä niitä vastaan, jotka näyttäytyvät huijauksen uhrille unelman murskaajina.

Ei mulla muuta.

Nimetön kirjoitti...

Mikä sinulla on hätänä, puristaako pipo näin pakkasella?

Nimetön kirjoitti...

"laatubloggaaja " jatkaa epätoivoista taisteluaan. Ei uutta taivaan rannan alla. Mitähän keksit selitykseksi helmikuussa :)

deckfromacard kirjoitti...

Miten niin? Mitä helmikuussa tapahtuu? Joko kaikki vuoden 2016 helmikuussa sijoittaneet ovat taloudellisesti riippumattomia kuten Tommi Vuorinen lupasi?

Nimetön kirjoitti...


Eikös noista ennen rujautusta louhituista kolikoista pidä maksaa myös vero? Nehän mitätöityivät. Miksiköhän niitä uusia koneita ei yhdistetty vanhan koneen kanssa?

Uudella ketjulla taitaa olla kuunnon louhintavauhti. Kuvitellaan, että olisi louhittu rujautukseen mennessä 1 mrd kolikkoa, uuden ketjun vauhti olisi 1mrd* 60 sek* 60 min* 24 kpl /päivä, huima nopeutus aiempaan 1,44 milj/ päivä. Ai niin itse asiassa nopeushan on tuplaten rujautuksen takia. Toisaalta eikös louhinnan pitäisi hidastua vaikka koneteho kasvaisi? Ai niin ja kolikoitahan on vain 2,1 mrd. Ei kun niitä onkin nyt 120 mrd

Nimetön kirjoitti...

No ei tuo Bitcoininkaan arvon hillitön heiluminen kuin hullun mulkku ole luottamusta herättävää ainakaan kauppiaille maksuvälineeksi. Harvempi PK-yrittäjä on spekulatiivinen pörssispecialisti jota tuo hillittömän raju ja nopea arvon heiluminen innostaa. Mutta, tekeväthän sillä hilloa ne rapiat 500 000 lompakon omistajaa, joilla on enemmän kuin yksi kokonainen Bitcoin. Loput lompakon omistajat ovat pelkkiä maksumiehiä ja penninpyörittäjiä.

Nimetön kirjoitti...


Tuskinpa PKyrittäjät pitävät bitcoinejaan kassassaan kovinkaan kauaa, eiköhän ne mene saman tien vaihtoon euroiksi. Jospa suurin osa noususta ei olekaan spekulatiivista vaan ihan tarpeen nostamaa kurssia.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Mutta, tekeväthän sillä hilloa ne rapiat 500 000 lompakon omistajaa, joilla on enemmän kuin yksi kokonainen Bitcoin.


Niin, Kari Wahlrooshan osti vastikään bitcoineilla Helsingin Auto-Outletista McLaren 720S:en. Indokiinassa tunkitetut voitot tulevat nyt hyötykäyttöön, kun autoliike makselee niistä veroja. Bitcoin 6 - Onecoin 0.

Nimetön kirjoitti...

Blaablaaablaaablaablaaa heebot siellä ihan tohkeissaan:).

Nimetön kirjoitti...

Miksi Jeremias Kangas totesi Radio Ravussa, että Bitcoin on ihan paska? Mitä hän tarkoitti sillä?

Nimetön kirjoitti...

http://behindmlm.com/companies/onecoin/onecoins-nonsensical-response-to-italian-regulatory-suspension/

Nimetön kirjoitti...

Minkätähden näistä kolikoista jankataan niin paljon. Jos ostaa koulutusta paketti muodossa, ostaja on kai osannut päätellä paketin arvon siitä pyydettyyn hintatasoon.
Jos ostan monopolipelin käypään hintaan käyttöohjeineen, en suinkaan kuvittele että paketin mukana saisin muuta kuin jännitystä elämään ja viihdyttäviä hetkiä kanssapelaajien seurassa.

Nimetön kirjoitti...

Jos ostan monopolipelin käypään hintaan käyttöohjeineen, en suinkaan kuvittele että paketin mukana saisin muuta kuin jännitystä elämään ja viihdyttäviä hetkiä kanssapelaajien seurassa.

Edes onecoinistit eivät maksaisi 100000 euroa monopolipelistä. Siitä voi päätellä, että he kuvittelevat saavansa jotain muutakin. Sitäpaitsi Suomessa ei tuotteista voi pyytää kohtuuttomia hintoja, ostaja voi riitauttaa kaupat oikeudessa.

Nimetön kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=o-Scc0bZb24 (lainelautaileva lehmänmaha rock´n.roll). Tämän blogin tunnussävel.

Nimetön kirjoitti...


Minkäslaisen diploman siitä 100.000 euron koulutuksesta saa. Luulisi, että tuontasoisella koulutuksella olisi työpaikka varmistettu. Olen käynyt leadership koulutuksen onelifessa. Ai millä tavalla Onelife on sertifioitu, No Ruja joku on kehittänyt koulutusohjelmat ja lähettänyt sähköisesti materiaalin, jonka olen itse opiskellut. Jaa että kirjekurssi... No soitetaan sulle sitten jos tarvitaan apua kryptovaluutassa.

Nimetön kirjoitti...
Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.
Nimetön kirjoitti...

kylläpä menee vahvasti täällä :)

Nimetön kirjoitti...
Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.
Nimetön kirjoitti...

Ehditkö Petteri myymään Bitcoinisi, kun arvo oli siellä 1100€:n kieppeillä?

Nimetön kirjoitti...

On ollut mielenkiintoista seurata Bitcoinin suurimman ja kolmanneksi suurimman omistajatahon kaupankäyntiä. Siellä on liikahdellut muutaman miljoonan edestä kryptoa. Samalla on sahannut Bitcoinin arvokin ylös ja alas aika tiuhaan tahtiin eli ison rahan tahot liikuttelevat arvoa edes takaisin.

Nimetön kirjoitti...

Tänään 12.1 onecoinesittelijä Jarmo Tick kertoi Espoon Flamengossa, että "aikakautemme nero" Ruja tulee viikonloppuna Tukholmaan ja siellä tulee tapahtumaan jotain " ennennäkömättömän merkittävää".

Petteri Järvinen kirjoitti...

Oliko paljon uskovaisia paikalla? Tuliko vaikeita kysymyksiä?

Sivulla www.xcoinx.com hehkutetaan viikonlopun julkistuksia: "Xcoinx is currently undergoing a system upgrade, which will bring OneCoin to a whole new level, improving every aspect of the trading experience. Tune in on January 15th to find out what the amazing news and features will be!"

Odotamme kiinnostuneena. Joko nyt jäsenet saavat luvatun taloudellisen riippumattomuuden?

Nimetön kirjoitti...

Siellä oli joku 40-50 henkeä. Ei mitään mullistavia kysymyksiä, kun puhutaan lohkoketjuista ja spliteistä jne, on tavallinen hlö innoissaan kun saa olla osa jotain näin suurta salaisuutta. Mielenkiintoinen tilaisuus, kannattaa käydä jos tulee kohdalle. Näkee, miten se karavaani oikein kulkee...

Nimetön kirjoitti...

Sekaisin se olet sinäkin Suomen maantiedosta, kun höpötät Espoon Flamengosta, oliks Espoossa hyväkin esittely:). Ja Petteri Punakuonolla levy vaan jauhaa samoja raitoja:).

Nimetön kirjoitti...


Eikös Espoossa ole Flamingo ? Vai höpäjätkö itse omiasi?

Nimetön kirjoitti...


Eikös tuossa enklanti pläjäyksessä otettu kantaa markkinointiin, jos poikkeat niin sulla ei ole enää oikeutta coineihin. No jääpähän tommimkin coinit voimaan niin ja uudet tokenit? Siis niitäkin?

Nimetön kirjoitti...

Viikonlopun saldoa.

Kauppapaikka DealShakers.com
- Kauppapaikka alusta avataan diilien vastaanottamiseen maanantaina. Kaupat alkavat kuukauden päästä.
- Myyjän pitää vastaanottaa vähintään 50% tuotteen arvosta coineina
- Ruja vie palkkiona 25% oikean rahan osasta
- Jos tunkittaja onnistuu saamaan kauppiaita alustalle, tunkittaja saa BV:tä kauppiaan oikean rahan myynnin osuudesta, eli tunkittaja saa tällöin bonusta

Rujan tulevaisuuspuheita
- Kolikon tulo kaikille julkiseksi 2018 toisella puoliskolla
- Ruja haluaa saada OneLifen johonkin Aasian pörssiin ja coinisteista osakkeenomistajia
- Coinisteja suostutellaan vaihamaan coinejaan ns. OFChin jotka voi sitten tulevaisuudessa vaihtaa osakkeiksi.
- XcoinX pysyy kiinni ennalta määrämättömän ajan.


Rujan tänään julkaistut ilmoitukset:
https://www.youtube.com/watch?v=QWguu3Q9fa4
https://www.youtube.com/watch?v=7vAm18wjRvM

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Viikonlopun saldoa.


:)

Karavaani kulkee ja vedätys jatkuu. Nyt siis kolikoita ei voi edes myydä ellei tuo pörssikusetus onnistu. On se aika epeli tuo Ruja.

Nimetön kirjoitti...

https://singularityhub.com/2016/01/19/bitcoin-is-damaged-beyond-repair-and-we-badly-need-a-replacement/#.WHqpQSzHJQA.facebook

Nimetön kirjoitti...

Bitcoin Is Damaged Beyond Repair, and We Badly Need a Replacement
By Vivek Wadhwa - Jan 19, 201615,741

https://singularityhub.com/2016/01/19/bitcoin-is-damaged-beyond-repair-and-we-badly-need-a-replacement/#.WHqpQSzHJQA.facebook

Nimetön kirjoitti...

"Coinisteja suostutellaan vaihamaan coinejaan ns. OFChin jotka voi sitten tulevaisuudessa vaihtaa osakkeiksi."

Tämä taitaa olla Onecoinin alasajo. Tunkit saavat arvottoman firman osakkeita. Mahdollisuutta vaihtaa onecoineja euroiksi ei enää tule. Eikö onecoinisteille vieläkään tule mieleen tehdä rikosilmoitusta?

Nimetön kirjoitti...

OneLife suspend OneCoin withdrawls, affiliates can’t cash out
http://behindmlm.com/companies/onecoin/onelife-suspend-onecoin-withdrawls-affiliates-cant-cash-out/

Nimetön kirjoitti...

On se hauska "tulevaisuuden maksuvaluutta" jos sillä kohta tosiaan voi ostaa vain oman firman osakkeita. :-D

Nimetön kirjoitti...Niinpä tylevaisuuden maksuvaluutta, saatika merchant platform. Eipä taida kovinkaan moni alkaa yhteistyökumppaniksi. ai no ehkä kiinasta tulee halpaa rihkamaa laatutavaraksi muutettuna. kuljetuskuluineen eurooppaan kymppi, myydään satasella saadaan 50:llä coineja, 25 euroa cash ja 25 euroa Rujalle.

Nimetön kirjoitti...

Petteri Järvinen on arvoinut OneCoinin olevan pyramidihuijaus. Kysyttiinkö sinulta Petteri lupa kun esittämäsi "totuutesi" laitettiin "viimeisen päälle" luotettavaksi osoittautuneeseen Wikipediaan Muron popsijoiden toimesta? Avoin tietolähde jota Muron popsijat päivittävät omilla agendoillaan, todella vakuuttavaa:) buahahahaaaaaaa

SB kirjoitti...

Kevät tuli, pulipuli ja Onecoin-sioitukset suli.

Paitsi, että kyse ei ollutkaan sioituksesta vaan koulutuksesta. Yhtiöhän ei missään vaiheessa ole maininnut, että mitään voittoa voisi saada - koulutustahan siinä vaan myydään. Xcoinx on suljettu ja Bablo on hävinnyt maan alle. Karavaani kulkee eikä sitä pysäytä mikään. Kohta saadaan ostaa pörssiosakeita ja sitten vasta vauhti kova onkin. Kukaan ei sitten enää muistele mihin jäi kauppapaikat, käytettävyys, köyhien maiden avustaminen (Oneworld foundation), joku Bablo, lohkoketju (tai sen puuttuminen), Tommi V (missä Tommi muuten nykyään vaikuttaa?)...

Nimetön kirjoitti...

Onneksi SaunaSepon kimppakassa porskuttaa kovaa; juntti-einarit myy omaisuuttaan ja Sepi ostelee Infinity-paketteja toisensa perään! Ai että! Elämätä ihanata :D

Nimetön kirjoitti...

Jatkakaa te torpedointianne (niin kuin teettekin parhaanne mukaan). Me painetaan joka tapauksessa kaasua lisää ja mennään eteenpäin,

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Jatkakaa te torpedointianne (niin kuin teettekin parhaanne mukaan). Me painetaan joka tapauksessa kaasua lisää ja mennään eteenpäin


Eteenpäin? Minne? Pörssiin ja krp:n tutkintalistalleko on kiire?

Nimetön kirjoitti...

Bitcoin on ihan paska sanoi frendisi Jeremias, miksi?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kysyttiinkö sinulta Petteri lupa kun esittämäsi "totuutesi" laitettiin "viimeisen päälle" luotettavaksi osoittautuneeseen Wikipediaan Muron popsijoiden toimesta?

En ole lukenut Wikipediasta Onecoin-artikkelia, mutta jos minua on siellä lainattu pyramidi-kommentilla niin sehän on vain hyvä asia. Eikö nyt jokaiselle ole jo paljastunut, mistä tässä on kyse? Ei ainakaan koulutuksesta eikä virtuaalivaluutasta.

Nimetön kirjoitti...

Sä olet kuulemma naurettava pelle kertoivat sinun entiset kollegat siitä yrityksestä jossa sinulla oli jo kaulan ympärillä hirttosilmukka.

Nimetön kirjoitti...

Jauhat kuulemma Petteri vaan ihan täyttä paskaa etkä saa oikeasti mitään aikaiseksi.

Nimetön kirjoitti...

Jup. Petteri näyttää olevan harvinaisen tyhmä mies. Hänelle viisaus on tyhmyyttä ja tyhmyys viisautta. Onnistuminen on epäonnistumista ja epäonnistuminen onnistumista. Mutta valitettavasti väärää ei voi suoristaa eikä vajaata täydeksi laskea. No mitäs kaalipää-Petteri sanoo siihen kun kauppaplatformi on nyt avattu, onecoin listautuu pörssiin ja reilun vuoden päästä menee nokka edellä julkiseksi maksuvaluutaksi? No niin, jäädänpä katsomaan mitä hän ja muut ilkeät, pahat, kateelliset ja katkerat vihaajat vastaavat. Voivoi Petteriä kumppaneineen kun piakkoin koittaa aika mennä roviolle poltettaviksi solvauksineen, jotka on jääneet kaikkien mieleen. Siitä roviosta nouseva savu ei haihdu taivaan tuuliin milloinkaan. Se muistettan aina. Sen verran perusteellista tämä mustamaalaaminen ja vihatyö on ollut. Mutta sairaus ja katkeruus panee tekemään kaikenlaista, myös sellaista mitä millään ei voi uskoa todeksi, vaikka se toistuu kerta toisensa jälkeen ja yhä uudelleen.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Jup. ...... sanoo siihen kun kauppaplatformi on nyt avattu, onecoin listautuu pörssiin ja reilun vuoden päästä menee nokka edellä julkiseksi maksuvaluutaksi? No niin, jäädänpä katsomaan mitä hän ja muut ilkeät, pahat, kateelliset ja katkerat vihaajat vastaavat.


Uskotko sinä tuohon? Tosin "kauppaplatformia" ei ole kuitenkaan näkynyt, vai onko sinulla tarjota vaikka linkki tuohon "platformiin"?
Eipä tainnut tuo ihan alkuperäinen suunnitelma olla, kun kolikkokoulutusta kauppasivat. Pörssiin meno aika kaukana käytettävästä virtuaalivaluutasta. Siellä Afrikassa ne savimajoissaanko nyt odottavat pörssikellon kilahdusta ja mahdollisuutta ostella OCX osakkeita. Tuskinpa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

No mitäs kaalipää-Petteri sanoo siihen kun kauppaplatformi on nyt avattu, onecoin listautuu pörssiin ja reilun vuoden päästä menee nokka edellä julkiseksi maksuvaluutaksi?

Sanon siihen saman, minkä maajohtaja Vuorinen vuosi sitten helmikuussa vakuuttavalla äänellä: "Kaikki, jotka otatte tämän nyt tosissanne, olette vuoden päästä taloudellisesti riippumattomia".

Nimetön kirjoitti...

Onko Petteri setä milloinkaan nähnyt tsunamin etenevän sekuntikellon tarkkuudella? Tai oletko nähnyt tsunamin rantaa lähestyessään vetäytyvän takaisin? Onko sillä väliä iskeytyykö se rantaan viikkoa tai kuukautta tai muutamaa myöhemmin. Iskeytyy se kuitenkin! Tyypillinen tollo suomalainen tulee taloa rakennettaessa ilkkumaan sen kivijalkavaiheessa että ohhoo siis tollanen talo tuli. Plääplää mikä talo! Ja missäs sen kattokin viipyy? Onecon on vieläkin vasta beibicoin, muistakaa se. Mutta nyt se lähtee ja lujaa! Ja jos jotakuta asia sattuu vielä vaivaamaan, ottakoon itse selvää yksityiskohdista, kuten mekin teimme. On muutakin tekemistä kuin vihaajia ruokkia, joten baibai vuoden päähän. Katsotaan ootteko silloin vielä räksytyskunnossa.

Nimetön kirjoitti...

Kyllä tämä alennuskuponkiverkkokauppa on juuri sitä mitä luvattiin "sioittajille" silloin 2015 lopulla kun heille myytiin "tulevaisuuden maksuvaluuttaa" jolla voi maksaa tulevaisuudessa kaikki ostoksensa ja olla taloudellisesti riippumaton. Ja sitä odotellessa oli tulossa kiinalaisen Alibaban kauppa-alustan tekijöiden tekemä kauppapaikka-alusta josta voi ostaa suoraan Onecoineilla mitä tahansa. Alkuun 50 000 kauppapaikkaa ja vuoden 2016 kesään mennessä toinen mokoma.
Nyt sitten pitää panna leipään puolet petäjäistä - tai siis ostoksiin puolet euroja.
Ja sitä ennen itse hankkia ne kauppiaat sinne kauppapaikoille koska niitäkään ei tule Onecoinin toimesta. Ei edes yhtä, saati 50 000.

"Tulevaisuuden maksuvaluutta" tosiaan, valuutan käyttäjät saavat itse etsiä kauppiaita jotka ovat valmiita ottamaan valuuttaa vastaan. Niin ja toisin kuin kaikkialla muualla maailmassa missä kauppapaikan pitäjä maksaa siitä että kauppapaikalle houkutellaan kauppiaita, Onecoinissa pitää valuutan käyttäjien itse maksaa siitä että hankkivat ne kauppiaat. Ja sitäkään ei voi maksaa sillä tulevaisuuden maksuvaluutalla vaan sekin pitää maksaa euroilla.

Maailman kodittomat, henkilöpaperittomat ja pankkitilittömät piti pelastaa tällä tulevaisuuden maksuvaluutalla joka mahdollistaa "pankit pankittomille". Voivat rikastuaOnecoinilla kunhan ensin hankkivat itselleen osoitteen ja passin KYC-tunnistusta varten ja sitten sen pankkitilin jonne ne rahat siirretään.
Paitsi ettei siirretä koska pörssi on kiinni, mutta voivat ostaa tuolta Dealshitteristä tavaraa kunhan ensin hankkivat sinne sen kauppiaan. Ja sen osoitteen ja passin KYC-tunnistusta varten. Ja sen pankkitilin että voivat maksaa euroilla, drakmoilla, denaareilla tai millä tahansa oikealla valuutalla sen toisen puolen ostoksestaan.

Japanissa kuulemma koulutuspaketit voi nyt ostaa käteisellä ja reppuun otetut jenit siirretään Bulgariaan ylempänä pyramidissa istuvan possen toimesta. Luulisi että tämä rahansiirron mullistava tulevaisuuden maksuvaluutta voisi jo pikku hiljaa mahdollistaa uusien tunkkien rahojen siirron Rujan Veskan hoiviin muutenkin kuin postissa tai matkalaukussa mutta ehkä se on vielä "hieman keskeneräinen" niin kuin täällä muistutetaan.

Pistäkää vaan isompaa vaihdetta silmään ja kaasu pohjaan. Kannattaisi ensin ottaa pipo pois silmiltä niin huomaisi että suuntana on jyrkänne.
Baibai beibicoin vuoden päähän. Ei taideta nähdä silloin.

Nimetön kirjoitti...

Kun lukee tuota DealShakerin ToS:ia, tulee väkisinkin olo että tahallaan tehdään alusta johon ei vahingossakaan tule yksikään vakavasti otettava isompi kauppias joka saattaisi aiheuttaa ongelmia OneLifelle.

Kuka kauppias odottaa 2 viikkoa että kauppatransaktio prosessoidaan ja saa maksun? Tai siis puolet maksusta, kun puolet täytyy ottaa vastaan leikkirahana. OneCoinejahan ei pysty enää edes teoriassa myymään kun XcoinX pörssi on kiinni. Tähän sitten lisätään vielä viiveet kun kauppias siirtää rahaa omalle pankkitililleen.

Ei tule kyllä yhtikäs mitään tästä, mutta hyvin todennäköisesti se ei ole ollut edes tarkoitus. Tarkoitus on lähinnä koittaa ylläpitää OneCoin idioottien uskoa. MABia ei muista enää kukaan, joten tarvittiin uusi räpellys uskon ylläpitämiseksi.

Kyseinen alusta tulee olemaan jälleen facepalmien ja vitsien aihe, kuten kaikki muukin tässä huijauksessa.

Nimetön kirjoitti...

Onkohan herra Maajohtaja ehtinyt keräämään tarpeeksi rahaa, että pystyy asustelemaan esim. Dubaissa siihen saakka kunnes pöly laskeutuu romahtaneen pyramidin ympäriltä? Voi nimittäin kohta alkaa maa poltteleen siihen malliin jalkojen alla, että sirkuksen kuumailmapallokin on varteenotettava vaihtoehto.

Amabassadööri ja Top Earner ovat varmasti jo suunnitelleet pitempiaikaisen katoamistempun valmiiksi ;)

Nimetön kirjoitti...

Laatukirjoitukset jatkuu ja ihan sama mitä uudistuksia ja askeleita OneCoin tekee niin tämä sama porukka täällä itkee ja keksii uusia syitä haukkumiseen. Onhan se tapa sekin elää, onneksi ei itse tarvitse täyttää elämää tuollaisella jauhamisella ja Petteri voisi syödä hatullisen ..... Sen verran olet tehnyt hallaa tässä maassa tämän aiheen parissa. Mutta onneksi ihmiset on alkaneet ymmärtämään että ei tiedä asiasta yhtään mitään ja ihmettelevätkin sinun missiota tämän parissa. Verotuloja tämä maa ainakin menettää todella paljon sinun takia tulevaisuudessa koska moni on pitänyt sinua asiantuntijana ja uskoneet kirjoituksiasi.

Nimetön kirjoitti...

"[...] Verotuloja tämä maa ainakin menettää todella paljon sinun takia tulevaisuudessa koska moni on pitänyt sinua asiantuntijana ja uskoneet kirjoituksiasi."

Maajohtajan, Ambassadöörin, Prinssin yms. paskasakin takia niitä verotuloja vasta menetetäänkin, kun luvassa on vuosikausiksi oikeudenkäyntejä! :D

Nimetön kirjoitti...

Jos Petteri sinulta edelleen löytyy mielestäsi painavia motiiveja tämän palstan ylläpitämiseen niin voisitko edes vaihtaa sen nimeksi vaikka mentaalisesti sairaiden älykääpiöiden/luonnevikaisten ylläpitämäksi kiusaamis- ja vihanpurkaus palstaksi. Muukin vastaava käy!

Nimetön kirjoitti...

Se vasta luonnevikaisuutta onkin (par excéllence!), kun tuputtaa ymmärtämättömille ihmisille leikkirahaa ja uskottelee, että se leikkiraha muuttuu todelliseksi kunhan vain ensin jaksaa odottaa! Esim. Sauna-Seppo neuvoi ihmisiä myymään talonsa ja ottamaan lainaa tämän rahankeräyksen vuoksi - miten mielenvikaista se on?

Nyt jos joku hämmästynyt aikalainen pitää yllä ennaltaehkäisevää blogia, niin itse en voi pitää sitä mitenkään luonnevikaisena toimintana...

Nimetön kirjoitti...

Hehe! Tommin lupaamat kauppapaikat aukeavat tänä keväänä joten on erityisen mielenkiintoista nähdä, että miten Petteri & kumpp. vastaavat tähän uuteen tilaisuuteen. Tunkiolla haisee kuten ennenkin, mutta tällä kertaa tulee olemaan hiljaista! Mutta älä Petteri huoli kyllä sinulle annetaan mahdollisuus anteeksi pyyntöön ja yleisradion väellä kanssa.

Nimetön kirjoitti...

Hehe, Kun nyt Tommin lupaamat kauppapaikat avautuvat, onko näitä OneCoinin groupon paikkoja Suomessa miten? Mutta älä anonyymi orgas, tai siis organisoidu, Groupon taisi poistua Suomesta, No ehkä Hämeenlinnassakin on tarjontaa? vai onko. Ihan kiva, että Suomen OC:t maksaa matkaliput kaukoitään, että pääsevät maksamaan Coineillaan High Price hintoja thaikuissa.

Nimetön kirjoitti...

Anonyymi Onecoinin hehkuttaja on muuten suhteellisen aktiivinen. Jotenkin tuntuu, että sama henkilö pauhaa suu vaahdossa. Sen sijaan, että pauhaisi, niin voisi tietenkin todistaa blogin ja kommenttien väitteet perättömiksi. Se on tietysti hieman hankalaa kun ei voi.

Joka tapauksessa sääliksi käy ihmiset, jotka menevät halpaan ja menettävät vinon pinon rahaa yhteen ainoaan virtuaalikolikkoon. Niitä en sääli yhtään, jotka ovat mukana huijaustarkoituksessa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onko sillä väliä iskeytyykö se rantaan viikkoa tai kuukautta tai muutamaa myöhemmin. Iskeytyy se kuitenkin!

Kukaan ei voi tosissaan kirjoittaa tällaista. Onecoinissa kyse ei ole aikataulun venymisestä vaan siitä, että kaikki lupaukset on rikottu ja vesitetty, ja niiden tilalle on kehitetty jotain ihan uutta ja outoa.

OC-rahoja piti vihdoin päästä vaihtamaan Xcoinx-pörssin kautta, niin eikös vaan jostain hatusta vedetä kani, joka kertoo Onecoinin listautuvan pörssiin - eihän siinä ole mitään järkeä. Kyseessä on pelkkä tekosyy, jolla jäseniä sumutetaan ja saadaan uskomaan homman vielä jatkuvan.

OC-yhtiöllä ei ole mitään syytä mennä pörssiin. Oman ilmoituksensa mukaan yhtiö on maailman nopein kasvaja, joten sillä ei ole mitään tarvetta pörssirahoitukselle. Yhtiön kannattaisi vain pitää kolikkoja itsellään, mutta jostain ihmeen syystä se tunkee arvoaan kasvattavia kolikkoja puoliväkisin jäsenille.

Ihan oikeasti nyt: kukaan ei voi enää ottaa OC-lupauksia todesta. Maajohtajakin on nykyään ihan hiljaa.

Nimetön kirjoitti...

Juuri tuon vuoksi sinun ei olisi pitänyt onecoiniin sekaantua ollenkaan. Ei siis mennä ottamaan mitään kantaa! Sotkeudut ja takerrut yhä pahemmin omaan seittiisi päästäessäsi suustasi tuollaisia kommentteja. Ja vielä ihmettelet että maajohtaja ei halua olla kanssasi tekemisissä. Oletko maksettu mies, sitä moni jo epäilee!? Asiantuntijana olet esiintyvinäsi, mutta lähelle menee jo että ylität rikoskynnyksen valehtelullasi ja mustamaalaamisellasi. Ja taustasi huomioiden hmmm.... Toisaalta kommenteistasi välittyy myös pelko! Ja senkin ymmärrän! Voivoi Petteri Järvinen. Hyvää loppuvuotta sinulle kuitenkin toivon oikein todella, koska jatkossa sinulla ei tule olemaan helppoa. Vahvuus joutuu kovalle koetukselle! Ja vielä julkkiksena se kaikki kestettävä. Huhh!

Nimetön kirjoitti...

On se niin ihanoo kun suapi tiältä puskista huuvella nimettömänä tyhjänpäiväsiä höpinöitä.Jatka Petteri hyvää työtäsi.Meitä jotka tukevat sinua on taatusti enemmän kuin ruja uskovia!

Nimetön kirjoitti...

Ihan turhaan täällä joku OneCoin idiootti yrittää Petteriä dissata. Maailmasta ei löydy *yhtä ainoaa* asiantuntijaa, joka sanoisi että OneCoin olisi validi kryptovaluutta. Ei yhden yhtäkään löydy. Maapallon parhaimmat kryptovaluutta/lohkoketju asiantuntijat ovat sen sijaan kommentoineet mm. Twitterissä että OneCoin on huijaus.

OneCoinia puolustaa sitten jotain MLM "liidereitä" sun muita kriminaaleja, jotka koittavat esiintyä asiantuntijoina, kuten mm. Tom "68 kuukautta petoksesta vankilassa" McMurrain. Ja tunkit uskovat näitä huijareita hurmiossa.

Nimetön kirjoitti...

Aasit ja muulit ovat puhuneet suunsa puhtaiksi!!!

Nimetön kirjoitti...

Anonyymi kuka jaksaa vaahdota onecoinin puolesta päivästä toiseen on todennäköisesti itse huijari staffan libäck.

Nimetön kirjoitti...

täällähän se tommi kirjoittelee samoin kuin minäkin nimettömänä thaimaan auringon alta!

kuuntele tommi ittees eventeistä ja ylen ohjelmasta, että osaisit paremmin välttää sinulle ominaista ilmaisutapaa.
omalla tekstilläsi paljastat itsesi.

ainiin... matka tuli muuten maksettu marraskuussa 2015 ostetuilla bitcoineilla.

samoihin aikoihin tutustuin onecoin "valuuttaan" petterin blogin kautta.
kiitos vaan vielä täällä saamastani valistuksesta, ilman sinua en välttämättä nyt istuisi chang purkki kädessä altaalla!!

Blogger kirjoitti...
Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.
Blogger kirjoitti...
Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.
Blogger kirjoitti...
Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.
Blogger kirjoitti...
Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.