perjantai 19. joulukuuta 2008

Hauskaa joulua... mutta keneltä?

Joulukorttien lähettäminen on monelle yritykselle rutiini, jota ei mietitä sen kummemmin. Se on vain tapa.

Tänäkin vuonna olen saanut useita kortteja joista en edes tiedä, keneltä ne ovat peräisin. Kortit ovat tulevat valkoisessa kirjekuoressa, joka on leimattu pääpostissa. Valmiiksi painetun onnittelun alle on sutaistu nimi, josta ei saa selvää. Jos joutuu työn puolesta kirjoittamaan satoja kortteja, ei käsialaan jaksa kiinnittää huomiota.

Ihan kiva, että muistetaan jouluna - mutta jotenkin joulutervehdyksen idea menee hukkaan, ellei vastaanottaja edes tiedä, kuka on lähettäjä.

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Mielenkiintoinen ilmiö on myöskin sähköpostilaatikkoon sankoin joukoin tipahdelleet joulutervehdykset joissa ilmoitetaan, että 'tämän vuoden joululahjaani varattu rahasumma on käytetty sen ja sen hyväntekeväisyysjärjestön hyväksi'. Hauskaksi tämän tekee se , etten ainakaan minä ole aikaisempina vuosina saanut yhtäkään lahjaa näiltä nyt minua muistavilta firmoilta.. Mukavaa irtopisteidenkeräilyä siis. Sijoitetaan kymppi hyväntekeväisyyteen ja massapostitetaan sitten mainoksen luonteisesti joulutervehdys kaikille kenen sähköpostiosoitteet on joskus sattunut jäämään yrityksen järjestelmiin.