perjantai 29. syyskuuta 2017

Kuoliko Onecoin? Kerro oma tarinasi

Onecoin tuntuu kuolleen. Ei uutisia, ei suomalaisia markkinointitilaisuuksia, ei mitään. Aiemmin aktiiviset verkostoijat kuten Sauna-Seppo, Sirpa ja Dmitry Yarvensivu ja Youtube-videoita väsännyt Vesa Äijälä ("Wespa") ovat hiljentyneet. Samalla ovat poistuneet Onecoin-aiheet heidän kotisivuiltaan ja Facebook-profiileistaan. Osalla on jo käynnissä uudet verkostokuviot, moni kehuu nyt Bitcoinia (jonka korvaajaksi Onecoinin piti tulla, koska se oli niin surkea).

Hei Sirpa, miten Onecoin-sijoitukset jaksavat?
Sirpa Yarvensivu, johon en ole koskaan ollut yhteydessä, on näköjään varmuuden vuoksi blokannut minut Twitterissä. Vielä vuosi sitten hän hehkutti Onecoinia näin näyttävästi:

Yarvensivut 3.11.2016
Vuosi sitten 1.10.2016 Bangkokissa järjestetty megaevent otti käyttöön muka uuden lohkoketjun ja siinä samalla tuplasi jäsentensä kolikkojen määrän arvoon koskematta. Julkistettiin kauppapaikkasovellus, josta ei sen jälkeen ole kuulunut mitään. Ylipäätään vuoden takainen eventti näyttää jääneen viimeiseksi merkittäväksi luvuksi Onecoinin historiassa. Vain loppu on enää näkemättä.

Ex-maajohtaja Tommi Vuorinen, joka vakuutti televisiossa ja videoiduissa värväystilaisuuksissa, että kyse on oikeasta liiketoiminnasta eikä mistään pyramidihuijauksesta, on kadonnut jonnekin. Vain muutama sinnikäs onecoinisti hautoo yhä kolikkojaan ja odottaa Xcoinx-pörssin aukeamista tai yrityksen pörssilistautumista. Tiedän, koska olen ollut yhteydessä heistä muutamaan.

Kaksi vuotta sitten KRP sanoi seuraavansa tilannetta ja arvioivansa asiaa uudelleen vuoden 2016 lopussa, kun lohkoketju piti muka avata. Ei avattu, mutta poliisin suunnalla ei silti tapahtunut mitään.

Tästä kaikesta voi vetää vain yhden johtopäätöksen: Suomessa saa huijata vapaasti rahaa yli 20 000 ihmiseltä.

Ehkä jälkipolvet voivat sentään oppia tästä jotain, kun Wincapitan opetukset tuntuvat jo unohtuneet.

Harkitsen kirjaa aiheesta ja siksi kysynkin kommentteja teiltä, jotka laitoitte rahojanne Onecoiniin ja uskoitte rekrytoijien lupauksia. Mikä houkutti mukaan, mitä odotitte, mitä saitte? Missä vaiheessa usko loppui vai vieläkö odotatte jonain päivänä saavanne rahanne takaisin? Millaisia kokemuksia teillä on ollut verkostosta? Lähetä tarinasi sähköpostilla osoitteeseen petteri ät pjoy.fi. Voit kertoa kokemuksesi anonyymisti, sellaisia lähes kaikki Onecoinia puolustavat blogikommentitkin olivat.

Kaikki palaute on luottamuksellista ja jos teen aiheesta kirjan, tekstit käsitellään nimettöminä. Kirjan tekijällä on sama lähdesuojaoikeus kuin journalistilla.

Onecoin näyttää kuolleen, mutta uusia verkostohuijauksia on jo kasvamassa. Samoin uusia uhreja. Tehkäämme palvelus heille.

115 kommenttia:

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Markus kirjoitti...

Taitaa olla viimeisimpiä Vuorisen julkisia OneCoin puolustus-puheenvuoroja, Järvisen kanssa oheisessa Radio Rockin "korporaatiossa".

Löytyy vieläkin netistä kuunneltavana.

http://www.radiorock.fi/#!/post/557e843daa70ee0300a2e57b

Nimetön kirjoitti...

Onecoin kuollut? 29.9 kello 14:0 https://www.onelife.eu/en/ Onelife members 3250827 ja lisää tulee.. Onko tämä niin sanottua kuoleman jälkeistä elämää? =)

Jussi Makela kirjoitti...

Toivottavasti tämä postaus toisi taas coinistit linjoille kun on kysymyksiä joihin ei vastata ikinä. Ensin tulee mieleen se että tekeekö Onecoin IPO milloin? Ja miksi Onecoin tekee ICO kun nyt voi jo louhia coineja ja niitä voi käyttää niin miksi tarjota "etukäteen" coineja?
Ja miksi kauppias myy tuotteitaan ealshakerissa Onecoineja vastaanottaen "kurssilla" 15,35e/kpl kun saa koulutuspakettien mukana reilusti alle 0,10e/kpl? Miksi myydä tuotteitaan kun saa noin halvalla pakettien mukana?

Nimetön kirjoitti...

Tästä se alkaa, Pohjanmaan poliisilaitos on aloittanut rikostutkinnan kryptovaluutta onecoinin ympärillä.
http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/ensimmainen-suomessa-vb-poliisi-aloitti-pohjanmaalla-onecoin-rikostutkinnan-6671106

Nimetön kirjoitti...

Minulle on ollut alusta asti selvää, että OneCoin on huijaus. Vapaassa maassa on vain erittäin hankalaa estää ihmisiä tekemästä taloudellisiä typeryyksiä. Esimerkiksi tässä tapauksessa on varmaan niin, että iso osa OneCoinia promonneista ihmisistä on uskonut oikeasti siihen. Sitten on iso joukko niitä, jotka eivät haluakaan tietää ja kenties huipulla niitä, jotka ovat tienneet kyseessä olevan huijauksen.

Poliisinkin on hankala osoittaa, että joku olisi tarkoituksella erehdyttänyt ihmisiä. Jos esimerkiksi joku keskiverto promooja on vilpittömästi uskonut valheisiin ja luullut OneCoinin olevan tuottava sijoitus, niin eihän se ole rikos. Toki OneCoinin tapauksessa on selvää, että on olemassa suuri joukko ihmisiä, jotka ovat tienneet kyseessä olevan huijauksen, mutta mihin vetää raja ja millä todistaa asia.

Kai on jotenkin niin, että tietty ihmistyyppi uskoo näihin huijareihin. Siinä on paha tällaisen keskivertorealistin mennä sanomaan mitään. Poliittisista puolueista tulee mieleen Vihreät. Heidän politiikkansa on yleensä tällaista kupliin uskomista. Vaaditaan mahdottomia ja nähdään mahdoton ikään kuin mahdollisena, muka aivan oven takana olevana asiana.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ei voi ylipuhua toisia liittymään verkostoon, kun saa siitä itse taloudellista hyötyä, ellei ole lainkaan ottanut selvää asioista. Mielestäni tuossa täyttyy petoksen tunnusmerkistö, eikä voi vedota omaan tietämättömyyteen. Lisäksi verottajalle riittäisi tutkittavaa vuosien ajaksi. Luulisi kiinnostavan, tämähän on paljon isompi juttu kuin Wincapita.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onecoin kuollut? 29.9 kello 14:0 https://www.onelife.eu/en/ Onelife members 3250827 ja lisää tulee..

Onelifeen tulee jäseniä Afrikasta ja Aasiasta, mutta kryptovaluutta on kuollut.

Markus kirjoitti...

Luin juuri uutisen jostain iltapäivälehdestä, missä poliisiksi esittäytynyt huijari soitti yrittäjälle. "poliisi" oli käskenyt yrittäjää jättämään auto tienposkeen ja pankkikortti autoon... Yrittäjä oli totellut ja tili oli tyhjennetty. Tunnusluku oli urkittu olan yli jossain ties missä.

Aikaisemmin luin uutisen, missä "Poliisi" oli käskenyt uhrin jättää pankkikorttinsa, henkilökorttinsa yms maahan jonkin huoltoaseman pihalla, ja lähteä pois. Huijari sitten nouti kortit sieltä huoltsikan pihalta.

Molemmat uutiset oli ihan kotimaisessa lehdessä.

Pisti vain miettimään, kuinka IDIOOTTEJA ihmiset oikeasti on? Olkoot kuinka poliisi tahansa, niin se käske jättämään autoa tien penkkaan puhelimitse ja pankkikorttia penkille. Kuinka tyhmä voi olla ihminen joka uskoo tällaisia tarinoita, ja noudattaa puhelimessa annettua "poliisin" ohjetta? Ja vielä yrittäjänä? Ihme, että bisnes luistaa yleensäkään.

No selkeästi uutisissa on ainakin kaksi hyvin tyhmää ihmistä. Oletettavasti niitä on roppakaupalla lisää. Satojatuhansia? Joten eiköhän näille "kryptovaluutoille" sun muille saippuakauppias-koulutuspakettien myyjille riitä höynäytettäviä niin nyt kuin pitkälle tulevaisuuteen...

deckfromacard kirjoitti...

Jos uskomme Kari Wahlroosia:
http://pjarvinen.blogspot.fi/2016/06/haluatko-miljonaariksi-by-onecoin-ja.html
niin Suomessa on 250 000 ihmistä joille voi myydä ”kryrptovaluuttaa” (sic) viiden minuutin myyntipuheella ilman mitään faktoja tai todisteita tarinan takana.

Nimetön kirjoitti...

On kyllä ollut kerrassaan mielenkiintoista seurata tasaisin väliajoin tätä OneCoin-ponzia parin vuoden ajan siitä asti, kun kaverini oli tähän laittamassa rahaa kuukausipalkan verran. Onneksi sain vakuutettua, että ei ehkä ole se kaikkein järkevin sijoituskohde, vaikka rahaa toki on mahdollista tehdä huijauksen alkuvaiheissa liittymällä mukaan joukkoon hurjaan. :D Klassinen pyramidihuijaus. Ihmeellistä, kuinka ahneus sokaisee osan ihmisistä, kun on pari lipevää myyntitykkiä asialla. Pakko nostaa hattua ainakin Vuoriselle, nevöföget. :DDD

Nimetön kirjoitti...

"Blogger Petteri Järvinen sanoi...
Onecoin kuollut? 29.9 kello 14:0 https://www.onelife.eu/en/ Onelife members 3250827 ja lisää tulee..

Onelifeen tulee jäseniä Afrikasta ja Aasiasta, mutta kryptovaluutta on kuollut."

Kröhöm Petteri, olet aina maininnut ettei onecoin ole oikea kryptovaluutta, enemmänkin leikkiraha. Miten joku mitä ei ole voi olla olematta mitään?

Vai haistahtaako tässä että olit jossain vaiheessa uskomassa että onecoin toteutuu?

deckfromacard kirjoitti...

Anonyymi voisi Googlettaa ”strawman argument”, luulen.

Nimetön kirjoitti...

Väitätkö ettei Petteri ole sanonut että onecoin ei ole oikea gpryptovaluutta? Onelife kello 18:10 3252159.

deckfromacard kirjoitti...

Väitän että olennaisen asian (OneCoin on pyramidipeli jossa myydään Ponzi-pisteitä eikä sen esittelemä valuuttakonsepti voi mitenkään toimia, aihe josta Petteri on kirjoittanut kolmatta vuotta) sijaan kaivetaan esiin olkiukko (poimitaan Petterin tekstistä katkelma josta voidaan työkseen vääntämällä tulkita että Petteri on muka joskus uskonut OneCoiniin) ja yritetään siirtää keskustelu tämän olkiukon ympärille.
Väännän siis tämän rautalangasta ettei jää epäselväksi.

Nimetön kirjoitti...

Edelleen mietityttää miksi mainita että kryptovaluutta on kuollut jos sitä ei ole olemassa tai siihen ei usko?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jatketaan sitten hiusten halkomista.

Kryptovaluutta on ollut olemassa, koska Onecoin-verkosto on ottanut rahaa ja antanut vastineeksi koulutusta sekä tokeneita, jotka ovat sitten muuttuneet yhtiön nettisivulla näkyviksi "valuutoiksi". Aikoinaan niitä pystyi jopa myymään pieniä eriä Xcoinx-pörssissä.

Sen sijaan en usko, että Onecoinilla on koskaan ollut oikeaa lohkoketjua valuuttansa takana. Ilman lohkoketjua ja vapaata vaihdettavuutta Onecoin ei ole oikea valuutta; se on korkeintaan samanlaista leikkirahaa kuin Monopoli-pelissä.

Nyt Onecoinin nimissä markkinoitu verkosto on hiipunut ja ainakin suomalaisille jäsenille selvinnyt, ettei "valuutalla" ole oikeasti arvoa, eikä tule koskaan olemaankaan. Suomessa kaikki se, mitä Onecoinin nimissä on markkinoitu ja tehty, näyttää kuolleelta.

Mikä mahtoi olla viimeinen Suomessa järjestetty Onecoin-tapahtuma? Oliko Seinäjoen ABC-asemalla vai Flamingossa? Vai oliko se Finlandia-talolla 27.5.2017 järjestetty "Rahan tulevaisuus"?

Nimetön kirjoitti...

"Jatketaan sitten hiusten halkomista.

Kryptovaluutta on ollut olemassa, koska Onecoin-verkosto on ottanut rahaa ja antanut vastineeksi koulutusta sekä tokeneita, jotka ovat sitten muuttuneet yhtiön nettisivulla näkyviksi "valuutoiksi". Aikoinaan niitä pystyi jopa myymään pieniä eriä Xcoinx-pörssissä.

Sen sijaan en usko, että Onecoinilla on koskaan ollut oikeaa lohkoketjua valuuttansa takana. Ilman lohkoketjua ja vapaata vaihdettavuutta Onecoin ei ole oikea valuutta; se on korkeintaan samanlaista leikkirahaa kuin Monopoli-pelissä."


Itse asiassa ei ole mitään näyttöä että OneCoinissa olisi koskaan ollut mitään "kryptoa", eli kryptografialla varmistettua toimivuutta. Mitään mitä OneLife BackOfficen blockchain-sivuilla näkyy, ei voida liittää mihinkään todellisiin jäsenten OneCoin transaktioihin. Luvut pyörii vain näön ja markkinoinnin vuoksi, eikä niillä tee mitään, toisin kuin oikeiden kryptovaluuttojen lohkoketju-selaimilla.

Todellisuudessa OneCoin kolikoissa on todennäköisimmin kyse vain yksinkertaisesti ns. virtuaalisista tokeneista jotka koostuvat simppelisti numeroista tietokannassa. Mitään kryptovaluuttaan kuuluvaa kryptografiaa, privaatteja/julkisia -kryptoavaimia, transaktioIDtä sun muita kryptovaluuttojen ominaisuuksia OneCoinissa ei ole.

deckfromacard kirjoitti...

Jatketaan sitten hiusten halkomista.
No jos sillä linjalla ollaan, niin Anonyymit voinevat itse selittää omia puheitaan: nytkö OneCoinissa onkin kyse virtuaalivaluutasta? Täällä on käynyt perinteisesti aina joku koulutettu louhija kertomassa ettei OneCoiniin ole laitettu rahaa jotta saataisiin OneCoin-rahaa vaan jotta saataisiin koulutusta!
”OneCoin ei myöskään lupaa yhdellekään ihmisille suuria tuottoja eikä yhtiö myy sijoitustuotteita vaan pelkästään koulusta” sanoi Vuorisen Tommi kun Ylelle haastattelun antoi.
OneCoinin itsensä ohjeistuksella nämä koulutuksen kylkiäisenä tulevat tokenit ”antavat pääsyn louhintapooliin. Ne eivät takaa kolikoiden määrää tai sitä että kolikoita edes saa”.
Niin että valuuttaa vai koulutusta?

Nimetön kirjoitti...

Kukahan nämäkin lopulta maksaa?

https://www.is.fi/yritys/teho-invest-international-llc/tampere/2461032-1/
(Butsaba)

https://www.is.fi/yritys/oy-kari-wahlroos-ltd/pirkkala/1619667-7/

deckfromacard kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
deckfromacard kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Nimetön kirjoitti...

kuka maksaa niille jotka tekivät ”rahastosijoituksia” OneCoiniin Työkuntosetelin kautta?

http://www.tyokuntoseteli.fi/rahastot

Nimetön kirjoitti...

Itse olen ollut "verkostomarkkinoinnissa" mukana,en siis tässä pyramidi kusetuksessa vaan ihan "aidossa" yrityksessä. Kokemukseni mukaan suurin osa ihmisistä on tietyillä suggestioilla "ylipuhuttavissa", lupaus vain jostain, tienasin ihan oikeilla (ylihintaisilla) saippuoilla ja vitskuilla sen n.1000 eur kauhealla työllä, miksi sitten jäin pois? 70% "ylälinjasta" myi ja kehui pelkkää systeemiä, tuotteet vain kulissi, vaikka hyviä ja ylihintaisia olivatkin, kerran juttelin yhdelle isolle pampulle jota "ihailin", sanoi,että hänelle tämä systeemi on kaikki kaikessa ja rahaa tulee koulutuksista, tuotteista ei tiennyt mitään, hänellä mm oma cd-tehdas koulutuksia varten, vaikka omatuntoni on hyvin ohut niin jouduin näistä syystä lopettamaan tämän "mahddolisuuden". Tälläinen kokemus. Mielestäni koko ala on näitä täynnä, myös "rehelliset" yritykset, mukavaa puuhastelua, 90% häviäjiä, maksat kalliisti sosiaalisesta systeemistä.

Jori kirjoitti...

Tätä tapahtumaketjua on ollut sen verran kiinnostavaa seurata, että aihetta löytyy hyvinkin yhden kirjan verran.

Jos ja kun kirja joskus julkaistaan, niin voin jo nyt lupautua kirjoittamaan siitä blogissani.

Nimetön kirjoitti...

Kaksi vuotta sitten KRP sanoi seuraavansa tilannetta ja arvioivansa asiaa uudelleen vuoden 2016 lopussa, kun lohkoketju piti muka avata. Ei avattu, mutta poliisin suunnalla ei silti tapahtunut mitään.

Ehkä krp malttaa odottaa loppuun asti,ettei tee samoja laittomuuksia kuin capitassa,varmaan Petterikin on lukenut mitä laittomuuksia capitan alasajossa krp teki ja mitä siitä voi seurata.

Nimetön kirjoitti...

Juha Parhiala: "Duplication is everything."
Tom McMurrain: "Scalability is the key."

Eli siinä se pähkinänkuoressa, miksi OneCoin on niin ylivoimainen kryptovaluutta! Missä muussa valuutassa käyttäjä voi odottaa splittiä ja tuplata omaisuutensa? Missä muussa valuutassa lohkoketjua voi tarvittaessa skaalata ja lisätä louhittavien kolikoiden määrää mielivaltaisesti? Aivan, ja tämä onkin OneCoinin menestyksen salaisuus. Miljoonat käyttäjät eivät voi olla väärässä.

Nimetön kirjoitti...

https://bittiraha.fi/content/viikkokatsaus-392017-kryptovaluuttojen-saantely-kehittyy-aasiassa

Opiskele Petteri ensin perusasioita ja mieti kirjan kirjoittamista vasta sitten. OneCoin sattuu olemaan ainoa jolla on valvontaviranomoisia varten KYC protokolla käytössä. Ylläolevan jutun perusteella laki muuttuu monessa maassa juuri siihen suuntaan minkä Onecoinin perustaja on nähnyt jo vuosia sitten. Ja täytyy tuottaa pettymys, yhtiö kasvaa joka päivä ja ihan riittävän kovaa vauhtia, et mahda sille mitään vaikka "kirjan" yrittäisit kirjoittaakin ja saada lisäansioita itsellesi kun tämä aihe niin kovasti sinua työllistää etkä siitä palkaa saa paitsi pieniä mainostuloja ehkä . Mut hauska on seurata näitä sinun juttujasi :) j

Jussi Makela kirjoitti...

Ja tunnetustihan Onecoinin KYC toimii. Voit ostaa ja "käyttää" coineja ilman että olet lähettänyt mitään tietoja itsestäsi, ainut asia mitä et voi tehdä ilman KYC on bonuksien nostaminen omalle tilille. Näin se KYC toimii...
Ja Onecoin ei ole edes vielä julkinen niin miten voi tietää kuinka hyvin Onecoin tulee toimimaan jos siirtoja per minuutti alkaa tulla enemmän kun nyt joka on noin 3-8 siirtoa minuutissa. Toisaalta tätä ei koskaa tiedetä koska ei Onecoin ikinä tule julkiseksi, paitsi jos tulee "lohkoketju" V3.0
Hyvä että on luottoa Onecoiniin vaikka "top leadereita" lähtee koko ajan ja jättää uppoavan laivan mutta usko on silti jollain suuri...

deckfromacard kirjoitti...

OneCoin sattuu olemaan ainoa jolla on valvontaviranomoisia varten KYC protokolla käytössä
Ja millainen KYC (Know Your Customer) heillä onkaan! Bitcoin on kuulemma paha kun Bitcoineja voi ostaa anonyyminä ja Bitcoineilla voi ostaa tavaraa anonyyminä. Sen sijaan OneCoinin ollessa kyseessä:
-Voi maksaa 27 500€ ”koulutuspaketista” käteisellä - anonyyminä ja ilman KYC tunnistusta.
-Voi saada 300 000 tokenia ja 4 splittiä -> 4 800 000 tokenia - anonyyminä ja ilman KYC tunnistusta.
-Voi ”louhia” tokenit ja saada 30 000 OneCoinia - anonyyminä ja ilman KYC tunnistusta.
-Voi ostaa DealShakerista koristellun lasipallon hintaan 24 870.66 ONE - siihen menee karkeasti 20 000€ ”sioitetuista” rahoista - anonyyminä ja ilman KYC tunnistusta.

Mutta onneksi on KYC niin ei kukaan tuolla siirtele anonyyminä rahaa! :D

P.S. Lasipallo:
https://dealshaker.com/en/deal/mi-zha-jing-pin-ru-yu-de-shui/N70DEpVNK*l5RSGx8c*diSmy3CFuAn-3Q9kvchXViws~

Nimetön kirjoitti...

Joku ostaa lasipalloja jos sellaisia tarvii, jotkut uusia autoja, molempia ja paljon muuta saa dealshakerista ja kauppiasmäärä kasvaa joka päivä.

Nimetön kirjoitti...

Tietty rekisteröityneiden kauppiaitten määrä kasvaa, kun se ei voi vähetäkkään. Mutta aktiivisten kauppiaiden määrä ei kyllä ole kasvussa, samoin kun ei sivuston trafiikkikaan joka on ollut jo kuukausia laskussa.

Ei DealShakerista mitään uusia autoja saa. OneMillionScammille pitää maksaa suoraan euroja alennuskupongin lisäksi. Muutaman auton tod. näk. toimittavat ensimmäisille, jotta saadaan taas hypeä ja idiootteja lisää.

Ei se uusien autojen osto pitemmän päälle oikein OneCoineilla käy siitä yksinkertaisesta syystä, että coineja ei voi vaihtaa oikeaksi rahaksi. Ei ota autovalmistajat coineja vastaan vaikka kuinka OneMillionScam niitä tuputtaisi. Saaduilla euroilla saadaan kyllä jonkin verran autoja, mutta ei ne kaikkia tilauksia kata.

deckfromacard kirjoitti...

"molempia ja paljon muuta saa dealshakerista"
Ai nytkö sillä ei enää ollutkaan väliä että KYC ei toimi? :-)

Nimetön kirjoitti...

Tulipahan vain mieleeni, että jahka oc on lopullisesti taputeltu on huijareiden taskussa vielä epälukuinen määrä näitä KYC-dokumentteja, passikopioita tms. Uhrit tultaneen putsaamaan vielä toisen kerran, kun näitä dokumentteja ruvetaan käyttämään petoksissa ym kupruissa. Jos ei ole jo laitettu kiertoon... Arvokas tietokanta, koska näille pöh... krh... talouskoulutetuille voi jatkossakin myydä ihan mitä tahansa roskaa....

deckfromacard kirjoitti...

Hyvä pointti kirjaan, luulen.

Nimetön kirjoitti...

Miten Petteri selität sen kun tulevana viikonloppuna luovutetaan iso määrä uusia autoja Puolassa joista 50% hinnasta on maksettu Onecoineina ja lisää autoja tulee tarjolle koko ajan dealshakerin kautta. Olet kirjoittanut että Onecoineilla ei voi maksaa mitään oikeaa tuotetta tai palvelua. Tuo nyt on vain yksi esimerkki käytettävyydestä. Surullista että Suomessa moni on uskonut sinun ja monien muiden ruikuttamista siitä että Onecoinilla ei tule koskaan olemaan käytettävyyttä. Todellisuus vaan on ihan muuta.

Nimetön kirjoitti...

Helppoa! Dealshitterin kautta myytäessä on auton normaalihinta euroissa tuplattu.

Nimetön kirjoitti...


Eipä taida olla auton hinta tuplattu dealshitterissä. Pikemminkin euroopan myyntihinta ilman alv:tä tms. Suomessa hinta taitaa olla 40.000 - 45.000.

Jussi Makela kirjoitti...

"Surullista että Suomessa moni on uskonut sinun ja monien muiden ruikuttamista siitä että Onecoinilla ei tule koskaan olemaan käytettävyyttä. Todellisuus vaan on ihan muuta."
Eli jos Suomesta olisi enemmän sioittajia niin Onecoinin käytettävyys olisi parempi. Lasketaa ihan esimerkiksi paljon suomesta pitäisi olla jäseniä että käytettävyys olisi sopiva: Suomessa on yli 24 000 sioittajaa ja vain 3-5 heistä myy jotain Dealshakerissa. Jos halutaan että myyjiä on esim 50 tarvittaisi yli 240 000 sioittajaa Suomesta. Jos halutaan 1000 myyjää niin silloin lähes kaikkien Suomalaisten pitäisi olla Onecoinissa mukana. Ja miksi vain pari kolme jäsentä myy tuotteitaan Dealshakerissa jos se on niin toimiva ja kehittää tuottoja? Ja oletko sinä joka luotat Onecoiniin tyytyväinen mitä voit ostaa dealshakerista?

Ja loppuun vielä muistutus siitä että mitä tapahtui Kiinassa myytävien mersujen kanssa? Täälläkin huudeltiin että kohta on mersu tulossa kontissa Suomeen mutta mitä kävikään? Ei kauppias myynyt pelkillä coineilla vaan piti maksaa täysi hinta euroina plus arvottaomat coinit.

Nimetön kirjoitti...

"Miten Petteri selität sen kun tulevana viikonloppuna luovutetaan iso määrä uusia autoja Puolassa joista 50% hinnasta on maksettu Onecoineina ja lisää autoja tulee tarjolle koko ajan dealshakerin kautta."

No otetaanpas nyt yksi OneMillionScam - tarjous tuolta DealShitteristä:

https://dealshaker.com/en/deal/discount-coupon-to-buy-passat-highline-2-0-tdi-4motion-190-km-dsg-business/oojel6OpUWW1h12VbCZakRVF2QDc0M2viXxjgH7U7qo~

Kyseessä on Volkswagen Passat Highline 2017 Sedan 2.0 TDI DSG 4x4
Hinta: 1 242,90 ONE + 19 699€ + verot + tulli (kaiken tämän maksaa ostaja)

Saksassa veroton hinta tuollaiselle autolle uutena kaupasta on 21 827€ (mobile.de - nettisivun mukaan). Voi olla että Puolassa saa auton kaupasta verottomana hintaan 19 699€, jos kauppias vähän tinkii katteista.

Jos Puolassa ko. Passatin veroton hinta on tosiaan 19 700€, niin tuossa maksetaan autosta täysi käypä hinta euroina vielä kolikoiden käytön jälkeenkin.
Jos Sakasan veroton hinta vastaa Puolan verottomia hintoja, niin 1 242,90 ONE tuottaa 2 128€ hinnan alennuksen. (Ja silloinkin 1 ONE on siis 1,71 EUR, ei 15,85 EUR.)
Joten en ihan hahmottanut että mihin niitä OneCoineja tässä tarvittiin?

Nimetön kirjoitti...

No ainakin Hannu Yli-Karjanmaa kuoli viime kesänä, se on varmaa! Henkilö josta sinäkin Petteri olet sepitellyt tarinoitasi täälläkin.

http://www.11syyskuu.net/
https://vastavalkea.fi/2017/09/11/hannu-yli-karjanmaa-memoriam/

Syyskuun 11:nnen iskujen riippumattoman tutkimuksen ja tiedotuksen suomalaisiin edelläkävijöihin kuuluva Hannu Yli-Karjanmaa menehtyi viime heinäkuun alussa veneilyonnettomuudessa Ruotsin Lapissa. Hannun omaiset esittävät tapahtumien todennäköisen kulun hänen rakkaaseen veneilyharrastukseensa keskittyvällä YouTube-kanavalla.

Hannu oli Syyskuun 11. ja ”terrorismin vastainen sota” -sivuston – joka tunnetaan paremmin nimellä 11syyskuu-sivusto – perustaja ja ylläpitäjä. Häntä haastateltiin useita kertoja radiossa ja TV:ssä, ja hän oli järjestämässä erilaisia tapahtumia virallisen kertomuksen valheellisuuden esiintuomiseksi. Tapahtumiin kuuluu iskujen neljäntenä vuosipäivänä Ostrobotnia-talolla järjestetty seminaari, jossa puhuivat Saksan entinen teknologiaministeri Andreas von Bülow, joka on kirjoittanut kirjan Die CIA und der 11. September. Internationaler Terror und die Rolle der Geheimdienste, sekä – jokapaikan tiedefilosofi Esko Valtaojan suureksi närkästykseksi – kirjailija Leena Krohn ja tekniikan tohtori Heikki Kurttila. Hannu kirjoitti kirjan Valtiot ja terrorismi: Katsaus propagandan luomien kulissien taakse (Multikustannus 2008), joka on vapaasti luettavissa hänen sivustollaan.

PS.eikö ollutkin Petteri ihan puhdas luonnollinen tapaturma tuo Hannun "veneonnettomuus", eikö?
Nimetön kirjoitti...

Heh, hienoa lukea kirjoituksianne. Ihan kuin OnoCoin olis kuollut..
Ymmärtäisin tämän blogin jos OneCoin olis oieasti kuollut ja kuopattu. Kirjoituksenne on kuin oltaisiin perintöä<-lue paskaa jakamassa ei vielä kuolleelta henkilöltä<-OneCoinilta. Mutta tämähän ihan normaalia suomalaista käytäntöä.
4.10.2017 klo. 15:00 3256183

Kari kirjoitti...

"Ehkä krp malttaa odottaa loppuun asti,ettei tee samoja laittomuuksia kuin capitassa,varmaan Petterikin on lukenut mitä laittomuuksia capitan alasajossa krp teki ja mitä siitä voi seurata."

Mitäs laittomuuksia niitä nyt olikaan? Tutkinta käytiin väärässä maassa ja syytettiin ihmisiä, jotka ei ollut tehneet mitään väärää? Mitäs muuta niitä nyt olikaan?

Petteri Järvinen kirjoitti...

"No ainakin Hannu Yli-Karjanmaa kuoli viime kesänä, se on varmaa! Henkilö josta sinäkin Petteri olet sepitellyt tarinoitasi täälläkin."

Tarinoita sinäkin täällä sepittelet. Mikset uskalla kirjoittaa omalla nimelläsi? Anna tulla, niin vastaan sitten.

Nimetön kirjoitti...

Tämä on aivan huikeaa viihdettä! Suurin ongelma on koittaa ymmärtää, ketkä on trolleja ja ketkä ei. Lisäksi todellinen jäsenmäärä ja ylälinjan tulot ovat aika herkullisia aiheita. Näitä uutukainen saadaan selville.

Toivon todella, että kirjoitat kirjan. Toivottavasti siihen saadaan oikeiden coinistien commentteja, itsekin tiedän kaksi, joista toisen kanssa lyötiin pieni veto, kaatuuko järjestelmä vuoden 2017 aikana vai ei, melko vaikea asia mitata.

Oletko miettinyt tätä KYC kuviota tietoturvan kannalta? Luulen (ikävä kyllä) että tuhannet tai kymmenet tuhannet ihmiset on lähettäneet oman passikopion tuolle firmalle. Mihin ne seuraavaksi päätyvät?


Jaakko kirjoitti...

Venäjän Mafialle? ;) Coinistit on taas liikkeellä. Vitsit tätä viihdearvoa on vaikea rahassa mitata. Varmaan ainakin miljuuna uunorahaa.

Jaakko kirjoitti...

Elkää sitten jymäytetyt ihmetelkö miksi teitä kiusaa rahojen menetyksen jälkeen seuraavaksi identitettivarkaudet.

Petteri Järvinen kirjoitti...

itsekin tiedän kaksi, joista toisen kanssa lyötiin pieni veto

Pyydäpä ottamaan yhteyttä. Kaikki tiedot ovat luottamuksellisia ja mahdollisessa kirjassa niitä siteerataan vain anonyymisti.

deckfromacard kirjoitti...

"Ehkä krp malttaa odottaa loppuun asti,ettei tee samoja laittomuuksia kuin capitassa"

Katsotaanpas nyt... Hannu Kailajärvi on tunnustanut, että valuuttakauppaa ei todellisuudessa käyty, vaan klubiin sijoittaneiden rahoja jaettiin pyramidin jäsenille uudelleen. Eli anonyymi varmaankin tarkoittaa jotakin seuraavista:
Jos KRP ei olisi päästänyt Hannua tunnustamaan, niin toiminta olisi saanut jatkua pidempään?
Vai kenties jos KRP ei olisi tehnyt "laittomuuksia", niin Kailajärvi ei olisi tunnustanut ja se olisi muuttanut laittoman pyramidipelin lailliseksi valuuttakaupaksi?
Vai ajettiinko tässä takaa sitä että OIKEASTI kyseessä olikin laillinen valuuttakauppa ja päätekijä itse valehtelee kun tunnustaa että valuuttakauppaa ei koskaan todellisuudessa käyty?

Kerro toki lisää. (Kaivaa popcornit esiin.)

Nimetön kirjoitti...

Kannattaa Petteri olla tarkkana lähteiden suhteen, kun keräät materiaalia. Ainakin s24-palstalla on useampikin kynämies päästänyt mielikuvituksensa valloilleen, ks. esim.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/14524118/onnittelut-oc-satusedalle!

Nimetön kirjoitti...

Hannu Yli-Karjanmaahan murhattiin, eikä tarvitse olla mikään ruudinkeksijä jotta se asia tulee selväksi. Tietämättömät ja tyhmät uskovat mitä uskovat.

Nimetön kirjoitti...

"Ehkä krp malttaa odottaa loppuun asti,ettei tee samoja laittomuuksia kuin capitassa"

Katsotaanpas nyt... Hannu Kailajärvi on tunnustanut, että valuuttakauppaa ei todellisuudessa käyty, vaan klubiin sijoittaneiden rahoja jaettiin pyramidin jäsenille uudelleen. Eli anonyymi varmaankin tarkoittaa jotakin seuraavista:
Jos KRP ei olisi päästänyt Hannua tunnustamaan, niin toiminta olisi saanut jatkua pidempään?
Vai kenties jos KRP ei olisi tehnyt "laittomuuksia", niin Kailajärvi ei olisi tunnustanut ja se olisi muuttanut laittoman pyramidipelin lailliseksi valuuttakaupaksi?
Vai ajettiinko tässä takaa sitä että OIKEASTI kyseessä olikin laillinen valuuttakauppa ja päätekijä itse valehtelee kun tunnustaa että valuuttakauppaa ei koskaan todellisuudessa käyty?

Kerro toki lisää. (Kaivaa popcornit esiin.)

En puhunut kuulusteluissa esiintulleista asioista enkä ota kantaa siihen tehtiinkö rahoilla tuottoa.

Vaan juristien näkemyksestä laittomuuksista joita Krp teki ja tuomioistuinlaitos siunasi,tässä pieni pätkä lakimiesten textiä.

"Vaikka Korkein oikeus ei olisi tuntenutkaan Wyomingin osavaltion lainsäädäntöä, mikä on enemmän kuin todennäköistä, niin jo eurooppaoikeudenkin sääntöjen mukaan ilman tiedoksiantoa tapahtunut klubin varojen jäädyttäminen Kailajärven henkilökohtaisina varoina on niin törkeästi lainvastainen toimi, että se olisi tullut ottaa huomioon. Se kuitenkin lopetti sijoitusklubin toiminnan eikä Korkein oikeus puutu siihen toteutustapaan mitenkään. Ja vain siitä lopettamisesta klubille ja jäsenistölle aiheutuivat suuret vahingot. Se toiminnan lopettaminen varojen jäädytyksellä ei ole ollenkaan yhtä kuin Kailajärven tekemäksi väitetty rikos. Vahingot aiheutuivat laittomasta, salassa tehdystä ja ilman tiedoksiantoa tapahtuneesta jäädytysmenettelystä, joka nyt nähdyn mukaan ja eurooppaoikeudesta piittaamatta aina vain sivuutetaan Suomen tuomioistuinlaitoksessa juridisesti täysin merkityksettömänä."

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kannattaa Petteri olla tarkkana lähteiden suhteen, kun keräät materiaalia.

Luonnollisesti. Siksi haluankin keskustella suoraan mukana olleiden kanssa.

Hannu Yli-Karjanmaahan murhattiin, eikä tarvitse olla mikään ruudinkeksijä jotta se asia tulee selväksi. Tietämättömät ja tyhmät uskovat mitä uskovat.

Kuka hänet murhasi ja miksi?

Ehkä krp malttaa odottaa loppuun asti,ettei tee samoja laittomuuksia kuin capitassa

Wincapita-prosessin virheistä on yhden lakimiehen näkemys. Hän ajaa niiden asianomistajien etua, jotka saivat ansiotonta voittoa (=muilta käyttäjiltä siirrettyjä rahoja) ja joutuivat maksamaan ne takaisin. Nähdäkseni kukaan muu juristi ei ole pitänyt prosessia virheellisenä.

Nimetön kirjoitti...


Ehkä krp malttaa odottaa loppuun asti,ettei tee samoja laittomuuksia kuin capitassa

Wincapita-prosessin virheistä on yhden lakimiehen näkemys. Hän ajaa niiden asianomistajien etua, jotka saivat ansiotonta voittoa (=muilta käyttäjiltä siirrettyjä rahoja) ja joutuivat maksamaan ne takaisin. Nähdäkseni kukaan muu juristi ei ole pitänyt prosessia virheellisenä.

On kolmen Professorin lausunnot että clubin toiminta keskeytettiin laittomasti joten ei kirjan kirjoittaja ole lakeja ja niiden rikkomisia hatusta vetänyt.

1. Suomella ei ole ollut toimivaltaa vastoin "sähköisestä kaupankäynnistä annetun EU-direktiivin 31/EU/2000 (lakikirjassa SiEU 402)" vaatimuksia ryhtyä puuttumaan Englannissa toimineen WinCapita-sijoitusklubin toiminaan.

2. Suomella ei ole "tietoyhteiskunnan palvelujen tarjonnasta annetun lain 458/2002 (Si 405) 5§:n 1 momentin” määräysten vastaisesti ryhtyä rajoittamaan toiseen ETA-valtioon sijoittautuneen palveluntarjoajan toimintaa eikä varsinkaan ennen sanotun pykälän 2 momentin edellyttämää sijoittautumisvaltion viranomaisille ensin esitettyä toimintapyyntöä.

3. Sen paremmin KRP kuin kihlakunnan syyttäjätkään eivät kuulu niihin viranomaisiin, joilla on "rajat ylilittävästä kieltomenettelystä annetun lain 1189/2000 (Yr 515) 4§:n" mukaan kerrotunlaisen kanteen vireillepanoon tarvittava toimivalta.

4. WinCapitan Moneybookers-tilin rekisteröity omistaja on Worldwide Investments Corporation LLC-niminen osakeyhtiö, jonka toiminnan on myöhemmin ilmoitettu siirtyneen panamalaiselle Worldwide Investments Company Ltd-nimiselle yhtiölle, ja että Hannu Kailajärvi ei kuulu kummankaan yhtiön hallitukseen, vaikka hänellä onkin ollut tilin käyttöoikeus 6.3.2005 lähtien.

5. Moneybookersin sisällä tapahtunut rahaliikenne kuuluu Englannin lainsäädännön piiriin. Jäsenten omilta Moneybookers-tileiltä tapahtuneet, ympäri maailmaa menneet kotiutukset eivät mitenkään oikeuta varojen takavarikoimiseen Suomeen.

6. Hannu Kailajärven kotipaikkana on ollut Marbella, Espanja. Suomen kansalaisuus ei tässä yhteydessä oikeuta Suomen valtiota keräämään väitettyä "rikoshyötyä" Suomeen.

7. WinCapitassa on ollut paljon jäsenistöä ympäri maailmaa. Suomi ei mitenkään ole oikeuttu keräämään itselleen toisten valtioiden kansalaisten sijoittamia tai kotiuttamia rahoja. Voiko tämän vielä jotenkin ymmärtää toisin?

KRP:n ja syyttäjien lapsellinen uskomus omasta ylivertaisuudesta + käräjäoikeuksien heikkous ovat suurimmat syyt jatkuviin lainvastaisiin oikeudenkäynteihin.

Korkeiden virkamiesten ammattiylpeyden luulisi olevan esteenä tämän mielettömyyden jatkumiselle, mutta toisin on. Omatunnon voisi kuitenkin olettaa kummittelevan näinä pimeinä syysiltoina.

En voi mitenkään uskoa, etteikö yksikään käräjätuomari olisi vakavasti pysähtynyt miettimään tämän mielipuolisen ja mittaamattoman kalliin kummitusjunan pysäyttämistä.

Voiko joku vielä väittää, että Suomella on laillinen oikeus ryövätä kaikki WinCapitasta ulos tulleet rahat?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Voiko joku vielä väittää, että Suomella on laillinen oikeus ryövätä kaikki WinCapitasta ulos tulleet rahat?

Voiko joku väittää, että ne rahat olivat jotain muuta kuin toisilta Wincapitan jäseniltä erehdyttämällä kerättyjä (ryövättyjä) varoja?

Olisiko ollut oikeudenmukaisempaa jättää erehdytetyt kärsimään menetyksensä yhtä hiljaa kuin mitä Onecoinissa luultavasti tulee käymään? Rahat on siirretty Bulgariaan ja Dubaihin, joista Suomen hyväuskoiset "koulutusta" ostaneet eivät ikinä saa niitä takaisin.

Nimetön kirjoitti...

"5. Moneybookersin sisällä tapahtunut rahaliikenne kuuluu Englannin lainsäädännön piiriin. Jäsenten omilta Moneybookers-tileiltä tapahtuneet, ympäri maailmaa menneet kotiutukset eivät mitenkään oikeuta varojen takavarikoimiseen Suomeen."

Se moneybookers vain välitti maksuja joten se on ihan sivuseikka koko keississä, koska Suomalaisen tekemään rikokseen sovelletaan Suomen lakia.

"Voiko joku vielä väittää, että Suomella on laillinen oikeus ryövätä kaikki WinCapitasta ulos tulleet rahat?"

Hauska juttu kun tästä saa sen vaikutelman kuin WinCapita olisi joku sampo tai rahantekokone. Mistäs ne rahat on sinne sisään tulleet? Ei sieltä ole ulos tullut yhtään enempää kuin on sisään laitettu.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kun joku suomalainen myy olematonta tavaraa Huuto.netissä ja pyytää maksun Paypalilla, rikostako ei saisi tutkia Suomessa vaan USA:ssa, koska Paypalin rahaliikenne kulkee sieltä? EI se niin mene.

Markus kirjoitti...

"Kun joku suomalainen myy olematonta tavaraa Huuto.netissä ja pyytää maksun Paypalilla, rikostako ei saisi tutkia Suomessa vaan USA:ssa, koska Paypalin rahaliikenne kulkee sieltä? EI se niin mene."

Samainen esimerkki vielä paremmassa muodossa. Jos rikoksentekijä samassa huuto.net huijauksessa käyttäisi vaikka tällä hetkellä vielä Ruotsalaisen Nordea Pankin, tai Tanskalaisen Danske Bankin tiliä, hommaa ei saisi tutkia Suomessa vaan pitäisi tutkia Ruotsissa?

Nimetön kirjoitti...

Voi voi Kari. Oot kyllä hauska mies :D

Avaruuden Toinen Laita kirjoitti...

Tule sitten maanantaina kommentoimaan, miten autojen luovutus meni. Toivottavasti menee yhtä hyvin kuin lohkoketjun julkistaminen, konvertoiva masteri jne.

Nimetön kirjoitti...

Muistan, kun muuan kaverini OneCoinin alkuaikoina yritti houkutella sijoittamaan rahaa siihen. Kysyin: "Mitä siis saan, jos nyt sijoitan vaikka 500e tähän?", hän ei osannut vastata ja alkoi hölisemään jotain epämääräistä jostain ihmeellisistä koulutusmateriaaleista.

Asiasta ei tarvinnut sen enempää keskustella.

Nimetön kirjoitti...

"Anonyymi Anonyymi sanoi...
Muistan, kun muuan kaverini OneCoinin alkuaikoina yritti houkutella sijoittamaan rahaa siihen. Kysyin: "Mitä siis saan, jos nyt sijoitan vaikka 500e tähän?", hän ei osannut vastata ja alkoi hölisemään jotain epämääräistä jostain ihmeellisistä koulutusmateriaaleista."

Ensimmäinen joka puhui rahasta mitä olisi voinut sijoittaa, siis 500€ jos olisi OneCoiniin uskonut. Täällä jatkuvasti mainitaan 5000€-27000€ sijoituksista jotka on varmasti sijoittajista pienin osa. Uskon että 100€-1000€ sijoittaneita on suurin osa ja tämähän on jo suomen taloudelle katastrofi. Itse aikanaan laitoin juuri 500€ OneCoiniin kiinni ja alkutaipaleella sain omat pois, jos tämä kuolee niin en häviä mitään.

Nimetön kirjoitti...

"Itse aikanaan laitoin juuri 500€ OneCoiniin kiinni ja alkutaipaleella sain omat pois, jos tämä kuolee niin en häviä mitään."
WAU! OMASI POIS! WOOT! TORILLA TAVATAAN!

Jos olisit laittanut sen 500€ pankkitilille, olisit saanut omasi pois ja vielä 5€ päälle korkotuloja. Ja sen lisäksi ei olisi tarvinnut kytätä "myyntitoimeksiantoja" päivittäisten rajoitusten puitteissa.
Lisäksi: oletko miettinyt että mistä tulivat ne "omani pois" 500€, kun 350€ on lähetetty Rujalle Bulgariaan, ja 90€ maksettu ylälinjallesi ja 60€ on laitettu "sisäiseen pörssiin" kolikoiden ostamista varten?
Aivan - jossain on muita ihmisiä jotka myös ovat "laittaneet OneCoiniin kiinni" yhteensä 4 167 euroa (noin 8 uutta jäsentä 500€ panoksella), jotta sinun myymistäsi kolikoista on voitu tilittää sinulle rahaa.
Ovatko nuo ihmiset saaneet rahansa takaisin?
Kenties, jos jostain on löytynyt uusia jäseniä joiden mukaan tuoma potti on 34 722€ (eli noin 70 uutta jäsentä summalla 500€).
Ja niille ihmisille on saatu rahat takaisin jos on löytynyt 578 uutta jäsentä 500€ summalla (289 351€).
Ja noille jäsenillekin on vielä saatu rahat takaisin jos on löytynyt 4 823 uutta jäsentä (2 411 265€).

Ollaan edetty neljä tasoa pyramidia ja nyt:
- 656 ihmistä on "saanut omat pois". Euroakaan eivät ole tehneet tienestiä eli jatkuva kolikonmyynti on ollut heille pelkkää ajan haaskaamista.
- 4 823 ihmistä toivoo vielä joskus saavansa rahansa takaisin. Euroakaan eivät ole saaneet takaisin. Kaikki ovat 500€ pakkasella, mutta tähän ei pitänyt laittaakaan "enempää kun on valmis hymyillen häviämään".
- Verkostorekrytoijat ovat saaneet palkkiota hyvästä työstä yhteensä 493 200 euroa. Mikään järjestelmässä ei estä etteikö näitä ihmisiä voisi olla vain 3, jolloin jokainen on tienannut 164 400 euroa, vaikka ei olisi myynyt ensimmäistäkään kolikkoa. (Ja miksipä olisivat kolikoita myytäväksi ostaneetkaan?)
- Ruja on laittanut taskuunsa 1 918 000 euroa. Hänen ei tarvinnut tehdä mitään muuta kuin pystyttää tämä koko kupletti ja etsiä ensimmäiset rekrytoijat.

Kerropa nyt että mikä tässä oli niin hienoa?

Nimetön kirjoitti...Kummallisen heppoista ollut Englannin lainsäädäntö tuolloin. Moneybokersille riittää, että Suomesta tulee pyyntö jäädyttää varat Englannissa saatika, että Englannista luovutetaan varat ihan pikku pyynnön takia. Luulisi, että Suomesta on mennyt pyyntö paikalliselle viranomaiselle, joka sitten on tehnyt pyydetyt toimenpiteet. Eikös aikanaan piireissä kohuttu, että nyt KRP sai korvilleen kun varojen luovuttamista puitiin Englannissa, no eipä saanut.Niin vai oliko sittenkin niin, että MB jäähdytti rahojensiirron.

Aika huonot asianajajat, jos ovat päästäneen kv lakiin liittyviä asioita rikkoineita asioita valittamatta niistä. Maksettiinko asioita huolehtineelle ry:lle liian vähän, vai eikö ry:llä ollut tarpeeksi hyviä lakimiehiä hoitamaan wincapitan asioita. Ai niin se salaliitto, pankkimaailma niin Suomessa kuin Englannissa pelkäsi markkinoiden puolesta. Mites muuten nyt? Kailajärvihän on saanut kehitellä rauhassa mittariaan. Vai onko tilanne ollut se ettei ole ollut tarpeeksi pitkiä valiitan nousu tai laskukausia. Vai kehitettiinkö jotain muuta sähköisene kauppapaikkoineen...Nimetön kirjoitti...Jotenkin harhaanjohtavaa dealshakersissä: Aurinkopaneeli myynnissä ostat kolikoilla noin 5000 arvoisen discount couponin, ja saat paneelista tällä kupongilla alenusta tuon 5.000 euroa. Laskutoimituksen jälkiltä alennusta tuli kaikkiaan 0 euroa. Ai niin ja hinta oli tukkuhinta, eli alv nolla, eli kuljetuskustannukset ja 3-4.000 euroa lissää, täähän ei tunnu missään.

Nimetön kirjoitti...

"Anonyymi Anonyymi sanoi...


Jotenkin harhaanjohtavaa dealshakersissä: Aurinkopaneeli myynnissä ostat kolikoilla noin 5000 arvoisen discount couponin, ja saat paneelista tällä kupongilla alenusta tuon 5.000 euroa. Laskutoimituksen jälkiltä alennusta tuli kaikkiaan 0 euroa. Ai niin ja hinta oli tukkuhinta, eli alv nolla, eli kuljetuskustannukset ja 3-4.000 euroa lissää, täähän ei tunnu missään."

Ooks vähän tyhmä kun lähdet tommoista diiliä ostamaan, olis siellä varmasti jotain järkevääkin järkevään hintaan =)

Nimetön kirjoitti...

Todella mielenkiintoinen aihe, mikäli teet tästä kirjan. Onko ideana, että keskityt nimenomaan OneCoiniin vai otatko mukaan WinCapitan ja muut pyramidihuijaukset sekä verkostomarkkinoinnit, joita oli 1990- ja 2000-luvulla todella paljon? Ainakin lukemani perusteella niissä piireissä oli samoja nimiä paljon.

Muuten tuli mieleen hauska muisto, kuinka törmäsin kirjoihisi ensimmäistä kertaa. Olin autoilemassa yöllä paikalliselle ABC:lle ja Yle Puheelta tuli samaan aikaan ohjelma, jossa olit keskustelemassa NSA - näin meitä seurataan -kirjasta. Se oli todella mielenkiintoinen, kuten kirjasikin.

Toivotaan, että saat tästä hyvän kirjan aikaiseksi.

Nimetön kirjoitti...

Kuoliko OneCoin?
No kuoli.
Katsotaan vaikka sitäkin että tänne ei ole tullut kommentteja juuri nimeksikään verraten huijauksen alkuaikojen kommentointia esim. täällä:
http://pjarvinen.blogspot.fi/2015/02/onecoin-uhkaa-oikeustoimilla-kasitys.html

Nimetön kirjoitti...

https://areena.yle.fi/1-3351212 Tässä pala lähihistoriaa. Miten ovat ennusteet toteutuneet? Asiasta toiseen, Tommin kaulassa on ilmeisesti Aurum Gold kultakolikko. Onko kukaan kuullut siitä mitään uutta? Ylekin voisi taas jututtaa "maajohtajaa". Missä mennään. Uskoisin, että noin 20 000 suomalaista "sioittajaa" ovat odottamassa vastauksia vaurastumiseensa. Eipä ole lehdistö kovin paljoa kertonut näistä uusrikkaisata. Verottaja on kai käsittääkseni muistanut muutamaa ja European Ambassadeurin ex-yritykset ovat protestilistalla?? Hyvin menee..

Jaakko kirjoitti...

Moderoinnin aika?

Nimetön kirjoitti...

Olis hienoa, jos perehtyisit ja kirjoittaisit lomaosake huijauksista, joita on tehty jo yli 10 vuoden ajan ja loppu ei vaan näy. Olen jonkun verran tutkinut netin kautta noita lomaosake huijauksia ja lähes aina kyseessä on virolainen firma. Huijaus kohteena on lomaosakkeen omistajat eli yleensä vanhemmat ihmiset. Lähipiirissäni olevaa pariskuntaa nämä huijasivat, onneksi kauppa saatiin purettua/myyjät eivät kerenneet palata takaisin viroon.

Lomaosakkeen omistaja menee myyntitilaisuuteen, myymään lomaosakettaan(ennen piti mennä viroon, mutta nykyään kiertävät ympäri suomea), jossa suomalaiset myyjät alkavat neuvotella lomaosakkeen "ostosta", Jossain vaiheessa tuodaankin esille ehdotus, että osakkeen omistaja vaihtaisi osakkeensa arvokkaampaan osakkeeseen ja maksaisi lisäksi n.1-10000e(tuttavieni kohdalla 8000e). Vanha osake menisi siis käsiraha ja lisää pitäisi vielä maksaa. Firma myisi siis tätä uutta osaketta ja uudelle osakkeelle onkin jo esim. venäjällä varma ostaja ja asiakas saisi ostosummasta vielää voittoa kun uusi osake on mennyt kaupaksi ja kauppahan syntyisi varmasti jo 3kk aikana(tuttavieni uuden osakkeen olisivat muka myyneet 15000e venäjälle).

Esim. suomi24 lomaosakkeet palstalla on pitkät tarinat näistä firmoista. Moni on kertonut uuden lomaosakkeen jääneen myymättä. Lomaosakehan on loppupeleissä jo huijaus itessään kun ei siittä pääse sitten millään eroon ja yhtiövastikkeet täytyy maksaa vaikkei lomalle menisi. Mutta että huijaavat jo huijattua...

Tarkkaa en tiedä onko kukaan koskaan saanut tuolta rahojaan pois, mutta en usko että on. kenenköhän tämä uusi osake on alunperin ollut? Liekkö edellisen asiakkaan käsirahana antama?

Kun noilta myyjiltä kysyy, että mikseivät myy arvokkaampaa osaketta itse ja ota siittä rahoja niin kuulema haluavat auttaa osakkeiden omistajia. Bisneshän ei noin yksinkertasesti toimi...

Nimetön kirjoitti...

Eniten naurattaa nämä anonyymit puolustelijat...kierivät rikkauksissa Onecoinin avulla, mutta tulevat silti tänne veivaamaan kommentteja ;) ;)
Myötähäpeä on suuri kun rahat vei rosvo suuri....perskale pitäiskös ruveta runoileen...

-Sieni

Nimetön kirjoitti...Saakohan OFC:llä tulevassa ICO:ssa enemmän coineja kuin OFC:n hinta.

Onkohan OFC verkostomarkkinoijien oma nimitys merkintäoikeudelle? Onkohan merkintäoikeuksien myynti Ratan valvottavia asioita? IPO.a on varmaan vaikea saada aikaiseksi, pörssiin pääsy voi olla vaikeata kun on se ulkopuolinen valvonta niin ja ihan oikeat tilintarkastajat niin ja ihan riihikuivaa hyväksyttävää rahaakin pitäisi olla.

Nimetön kirjoitti...

Maajohtaja on käynyt kertomassa ICO:sta. Mielenkiintoista kyllä, jäsenet jotka ovat ostaneet OneCoineilla IPO:a varten tarkoitettuja OFC saavat sitten "yhtiön omistamia" kolikoita ICO:ssa.
Mistä tulevat "yhtiön omistamat" kolikot, on hieman epäselvää kun OneCoinithan louhittiin "jäsenten toimesta jäsenille" ja Ruja on itse sanonut että firma ei osta kolikoita takaisin.

No, ehkäpä ne kolikot jotka konvertoitiin OFC:ksi annetaan siis ICO:ssa takaisin?

Nimetön kirjoitti...

linkki maajohtajan kommenttiin:
https://i.imgsafe.org/5a/5a87f846c0.png

Nimetön kirjoitti...

Kohta vain topleader Carl J. Danhammer osaa uskottavasti selittää, mistä tuossa annissa on kyse.

Petteri Järvinen kirjoitti...

"Tähän liittyvistä yksityiskohdista saadaan lisätietoa pikapuoliin". Just. Ensin yhtiö on lähes vuoden puhunut yhdestä ja sitten muuttaakin sen toiseksi. Yksityiskohtia ei muka vielä tiedetä. Mitä jos olisi tehty kuten tammikuussa luvattiin?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ruja ei pääse edes palkintosijoille Oneccoin-pyramidillaan. Patjasta löytyi jopa 20 miljoonaa TelexFree-pyramidin tuottoja.

"TELEXFREE ON vuonna 2014 paljastunut pyramidihuijaus. Se aiheutti yhteensä yli kolmen miljardin dollarin tappiot lähes kahdelle miljoonalle ihmisille.

Brasiliasta alkunsa saanut TelexFree on ollut Brasilian oikeusministeriön mukaan yksi maan suurimmista pyramidihuijauksista. Se esitti internetpuhelinyhtiötä, mutta ei todellisuudessa tehnyt juuri yhtään rahaa myymällään palvelulla.

Sen sijaan ihmiset, jotka rekisteröityivät mukaan hankkeeseen ja mainostivat sitä verkossa, maksoivat liittymisestään."

Nimetön kirjoitti...

https://www.wort.lu/de/business/personalien-pitt-arens-verlaesst-onecoin-59e9eabc56202b51b13c58cc

Pitt Arens jätti uppoavan laivan!Eipä ollutkaa flunssa syynä, viimeisimmästä eventistä poissaololle.

Nimetön kirjoitti...

WAAAAAT!?!?
Markkinointipuheiden mukaan firma on suurempi kuin Apple, Facebook ja Microsoft ja kasvaa nopeammin - ei kai tuollaisen maailmanmenestyksen toimitusjohtaja lähde kävelemään noin vain? Mistä olisi voinut saada paremman tarjouksen?

...tai sitten markkinointipuheissa on ollut vähän ilmaa.

Nimetön kirjoitti...Ehkäpä Pittin piti tuoda asiantuntemusta IPOON, mutt kun ei tullutkaan pörssiin menoa.

Onko muuten selvinnyt mikä Yhtiön funktio olisi ollut, sehän ei enää olisi myynyt koulutusta. Kolikkomyyntikö, tai siis token myynti. Entäs osakkeiden myynti? Taitaisi tilintarkasja menettää auktorisoinnin, jos hyväksyy akkordiksi kryptovaluutan, jolle ei ole virallista arvoa. En tiedä onko mahdollista, että jos osakkeiden arvoksi arvioidaan 100miljoonaa euroa, niin vastaava summa pantanttan euroina.

Nimetön kirjoitti...

Tämä OneCoinin ICO-pelleily on kyllä vertaansa vailla. Nyt kun touhu on jotakuinkin alkanut:

https://onecoinico.io/

Niin FAQ ja T&C kertoo ettei tässä ole mitään rahanarvoista, mikään ei ole sijoitus, millekään ei voi saada tuottoa ja kaiken huipuksi:

"OneCoin cryptocurrency Coin Offering is not an INITIAL coin offering, but the coin going public as well as a secondary public offering for people who wish to acquire the coin outside the OneLife Network through other distributors."

KYLLÄ! OneCoin ICO ei olekaan ICO!
(Tuo "OneCoin cryptocurrency Coin Offering" lyhenee kai "OCCCCO"?)

SB kirjoitti...

Vieläkö joku kiinnostuu sioittamaan tuohon rahojaan?

Nimetön kirjoitti...

Ponzi-huijaus on helppo tunnistaa: alussa sijoittaneiden voitot maksetaan uusien sijoittajien rahoista koska muita tulonlähteitä firmalla ei ole. (Tai siis maksetaan jos maksetaan, OneCoin on ollut tässä vähän takkuileva alusta asti.) Se, kauanko huijaus pysyy toiminnassa, riippuu mm. siitä millaisia voittoja maksetaan.

- Alkuperäinen Charles Ponzin huijaus lupasi 400% voittoja ja pysyi pystyssä vain vuoden.
- Madoffin "rahasto" pyöri samalla bisnesmallilla ainakin 14 vuotta, koska lupasi "vain" maltillisia 10% tuottoja.

Onecoinilla on nyt 3 vuotta mittarissa. Lupaukset on jopa 1 000% - 20 000% tuotoista, mutta takaisinmaksu sakkaa: kun katsotaan mitä ihmiset kirjoittavat kusetusta puolustaessaan, he kehuvat kuinka "saivat omansa takaisin" puolessa vuodessa tai vuodessa. Noilla palautusprosenteilla olisi pitänyt saada viikossa. Kun reaalinen tuottojen ulosmaksu on jotain -50% ja 50% väliltä, kusetusta voi pitää periaatteessa yllä loputtomiin, niin kauan kuin uusia idiootteja riittää.

Nimetön kirjoitti...heh, bitclub taas tullut miljonäärejä. Ostettu eikun louhittu bitcoineja? x000 euron paketilla... Mutta eihän bitcoineja kait voi louhia rahan avulla vaan sen koneen...

Nimetön kirjoitti...

Vai meinaa satukirjailija tehdä ihan kirjan, ottaisit ensin selvää asioista kunnolla ennen kuin päästät noita sammakoita suustasi.
Ei sulle voi kun nauraa, kerta toisensa jälkeen.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Soita minulle niin otetaan selvää asioista. Numero näkyy blogin alussa. Jos et halua vastata huutoosi, turha huudella täällä anonyyminä.

Nimetön kirjoitti...

Mitäs meinaat Petteri kirjan kanssa, julkaisetko ennen 8.10.2018 vai sen jälkeen?

Nimetön kirjoitti...

Mikä on Petteri sinun vastuu 8.10.2018 jälkeen kun Onecoin on juikinen.. Moni ihminen on ikävä kyllä uskonut sinua ja päättänyt olla liittymättä mukaan. Mikä on vastuusi kaikista saduista, pilkasta, saduista, haukkumisesta yhtiötä, Rujaa ja kaikkia jäseniä kohtaan. Vastuuttomasti annoit väärää tietoa sijoittajille myös Jippii jutussasi mutta pääsit kun koira veräjästä.

Nyt on muuten jo yli 50 000 kauppiasta jotka hyväksyvät onecoinit maksuvälineenä ja määrä kasvaa sadoilla joka päivä.

Mikä on ns tietokirjailijan vastuu hänen satujen kertomiseen? Ja aika epätoivoinen alat olla jos pitää vielä yrittää satukirja kirjoittaa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Sovitaanko, että jos Onecoin ei 8.10.2018 tulekaan vapaasti vaihdettavaksi valuutaksi, myönnät kyseessä olleen huijauksen ja esität itse anteeksipyynnön omalla nimelläsi? Jos valuutta tulee julkiseksi ja sillä on vielä 9.10.2018 jotain arvoa, minä puolestani esitän anteeksipyynnön.

Itse veikkaan, että jos Ruja & kumppanit ovat vielä silloin vapaalla jalalla, he keksivät jälleen jonkin tekosyyn lykätä asiaa tulevaisuuteen.

Mites tämä nyt menikään... kolikkojen piti vapautua kun 80 % on louhittu. Sitten piti listautua pörssiin 30.6.2018 mennessä. Sitten tulla jokin ICO. Nyt lupauksissa on 8.10.2018 ja listautuminen on unohdettu. Samoin kuin konvertoiva Mastercard ja vaikka mitä muuta.

Kyllähän tämä naurattaa.

Mutta soita minulle, niin keskustellaan aiheesta.

Nimetön kirjoitti...

Kummasti tuo Onecoinin käyttö vaan kasvaa ja kauppiasmäärä myös, olet ns "viisaana tietokirjailijana " sanonut nyt 3-vuotta että koskaan ei käy maksuvälineenä missään ja että yhtiö on kuollut kuten tässäkin alkukirjoituksessa. Etkö osaa myöntää satujasi ja myöntää olleesi täysin väärässä noissa jutuissa. Ei ole kuollut ei, kasvaa joka päivä ja ympäri maailmaa. On ihan sama mitä sinä Suomessa koitat epätoivoisesti piipittää. Toivottavasti yhtiö laittaa sinut vastuuseen kirjoituksistasi sitä kohtaan ja kunnon vahingonkorvausvaateilla.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Yhtiö voi uhota sähköpostissa mitä vain, yhtään kannetta se ei ole nostanut missään maassa -- ja ihan ymmärrettävistä syistä.

Onecoinin piti käydä oikeissa kaupoissa, ei jossain ebay-tyyyppisessä nettiviritelmässä, jossa harhautetut myyvät toisilleen, yleensä vielä vaatien osan hinnasta oikeana valuuttana. Dealshaker on 1 kauppapaikka, missä ovat luvatut 49 999 muuta?

Nimetön kirjoitti...Eikös Yervensivu kehunut kuinka jossain pohjoisessa aletaan käymään kampaajalla/ korjaamolla/ syömässä Onecoineilla. No palvellehan ainakin yksi paikka 10.000 suomalaista onecoinistia. Parhialahan taisi yrittää myydä aikanaan kallista konetta Thaimaassa, sijoittamalla isohkolla summalla Onecoin laitteeseen saa Parhialala yli miljoona(?) potentiaalista asiakasta.

Näyttää muuten siltä, että ainakaan kotimaiset yrittäjät eivät näytä harhautuvan, tietenkin poislukien verkostomarkkinoijat, nehän tekevät tuota duunia työkseen.

Kuvio on muuten mielenkoontoinen, myydään koulutusta kryptovaluutan ymmärtämiseen, saadaan tokeneita, kaikki perustuu splitteihin. Niin ja täytyy muistaa, että tähänkään ei kannata sijoittaa enemmän kuin on valmis häviämään.
Niin ja tienaushan perustuu sisään hankittuun rahaan alatasoista, ei kolikoihin.

Jussi Makela kirjoitti...

Tällä hetkellä Onecoinien markkina-arvo on yli 435 miljardia euroa joka on reilusti yli 3 kertaa isompi kuin Bitcoinin. Onko tämä jäsenien mielestä käypä yhtälö? Miksi kukaan ei puhu tästä mullistavasta Onecoinista mutta Bitcoin uutisia tulee joka puolelta. Vai onko tässä käynyt Wincapitat että ollaan astuttu isojen herrojen ja pankkien jaloilla niin siksi ei uutisoida?

Ja varmasti Suomalaiset jäsenet ovat tyytyväisi siitä että voi ostaa Onecoineilla aterian ja aiemmin pystyi ostamaan pizzan. Mersujakin piti tulla Suomeen kun oli jo varattu lennot Kiinaan ja kontissa olisi tullut mutta diili olikin huijaus kun joutui maksamaan euroja coinien päälle. No onneksi karavaani kulkee ja koirat haukkuu (blogin kirjoittaja)...

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tekstistä voi päätellä, että kaikki Onecoinia vielä puoltavat kommentit tulevat yhdeltä ja samalta henkilöltä. Loput taitavat olla hiljaa ja valmistautuvat nielemään kirvelevät tappiot. Joku jaksaa vielä odottaa ihmettä tapahtuvaksi 8.10.2018.

Nimetön kirjoitti...

Ihmettelen vaan, mitä KRP odottaa? Kyse on kuitenkin aika isoista summista.

Nimetön kirjoitti...

"Tällä hetkellä Onecoinien markkina-arvo on yli 435 miljardia euroa joka on reilusti yli 3 kertaa isompi kuin Bitcoinin."

Korjaus, onecoinien täysin kuvitteellinen arvo on tuo, markkina-arvoahan ei ole vielä olemassakaan ja jos joskus on, niin se tulee olemaan nolla.

Nimetön kirjoitti...

"Ja varmasti Suomalaiset jäsenet ovat tyytyväisi siitä että voi ostaa Onecoineilla aterian ja aiemmin pystyi ostamaan pizzan."
Korjaus tuohon - grillipihvit on kaikki myyty, mutta ranskalaisia yhä saa:
https://dealshaker.com/en/deal/grillipihvi/cMLhUbTLigWxnEx9dfZ8OvZNCd5DD7m5gZlyT0V6rMg~

Se tosin oli aivan oikein tiedetty että Duhokin pitsakuponki on vanhenunut eikä pitseria ole laittanut uutta tarjolle.
https://www.dealshaker.com/en/deal/pizza/lN4PxjUEDz-dRIVHpcg4k1MmuxXnh7rhMEVjdAITlwA~
(Klikkaamalla siitä "Duhok" nimestä pääsee näkemään että todellakin 0 avointa diiliä on.)

Arvailen vain, mutta olisiko mitenkään mahdollista että pitserian pitäjä (myytyään 124 pitsaa) kokeili hankkia lisää pitsa-aineksia niillä "tienesteillä" jotka oli saanut myymällä 124 pitsaa ja huomasi että kappas kummaa, OneCoineilla ei voi hankkia ei jauhoja, ei öljyä, ei juustoa, ei tomaattikastiketta, ei kebabia, ei coca-colaa eikä edes maksaa sähkölaskua pitsan paistamiseen? Tuossa tilanteessa luulisi peruskoulun matematiikankin riittävän siihen että into tähän kuponkipelleilyyn lakkaa lyhyeen.

Mielenkiinnolla odotan että riittikö 100 pippuripihviä Järvenhelmessä siihen että kykenevät laskemaan saman yllättyksettömän yhtälön jossa käteen jääneillä pelimerkeillä (voiko niitä juuri muuksi kutsua?) ei saa pihvilihaa, ranskalaisia, kokista tai mitään muutakaan mitä bisneksen pyörittäminen vaatii - vai tarvitaanko kantapään kautta tapahtuvaan oppimiseen että täytyy paistaa toisetkin sata pihviä?

SB kirjoitti...

deckfromacard sanoi...
...vai tarvitaanko kantapään kautta tapahtuvaan oppimiseen että täytyy paistaa toisetkin sata pihviä?Uskossaan vahvat kyllä laittavat toiset 100 myyntiin.

SB kirjoitti...

Taitaa olla loppu lähellä jo.
Lähimarkettikin alkaa myymään tavaraa alennuksella, kun vuokrasopimus päättyy. Miksi Onecoin ei voisi tehdä samaa.

http://mailchi.mp/949ededba36e/jxkey6m9c9-701133?e=a0e0b3336a

Nimetön kirjoitti...


Onko valuutta kryptovaluutta kryptovaluutta jos sillä ei ole blockchainia. Yksi uusista: dagcoin myy suoraan coineja USD:llä. Raha tulee takaisin ilmeisesti MLM palautuksina. Korkoa luvataan 3 %:a viikossa dagcoineina. Dagcoinin tapauksessahan kyse voisi olla markkinointivalheesta. Kyseessähän ei ole kryptovaluutta vaan yksityinen valuutta, vähän samalla lailla kuin erään kaupan piste setelit, tai autopesuloiden 6.pesu ilmaiseksi, tai kauppojen leimankeräysvihkoset.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kryptovaluutta ei ehkä välttämättä vaadi lohkoketjua, mutta jotain salaustekniikkaa siinä pitää olla, jotta nimi olisi perusteltu. Jos Dagcoin myy kolikkoja suoraan, miten niiden aitous ja kopioimattomuus taataan ilman lohkoketjun apua?

Nimetön kirjoitti...

Katsoppa ukkeli täältä https://byteball.org/ ja valikon Technology takaa, että mitä siellä kerrotaan kysymästäsi asiasta (Byteball data is stored and ordered using directed acyclic graph (DAG) rather than blockchain).

Nimetön kirjoitti...

Yhtiön virallinen ilmoitus Kari Wahlroosin lähdöstä OneLifesta:

https://i.imgur.com/9GtpwbH.png

Nimetön kirjoitti...


Milenkiintoinen väite: jos yhtiö omistaa alle puolet kolikoista , yhtiö ei voi hallinnoide valuutan arvoa? No ehkä koulutuksissa on selostettu tämäkin. Vai voisko totuus olla kumminkin, että kun valuuttaa saa myydä vapaasti niin silloin ei voi halllinnoida valuutan arvoa, tai no voi yrittää, ylälinjalaiset ostaa ja myy keskenäänsopivia määriä.

Ilmeisesti edellinen veivaus bigcoin ei ollutkaan huono yritelmä.

Nimetön kirjoitti...

Kirjaidea kuulostaa hienolle. Itsekin tunnen useitakin tyyppejä jotka ovat systeemissä mukana. Toinen on tienannut ihan merkittävästi ja toinen vähän taskurahoja. Kaikki perustuu kuitenkin verkostopalkkioihin. Taskurahoja tienannut kaveri on laittanut aivan uskomattoman paljon aikaa kiinni rekrytointiin yms vm:n liittyvään oheistoimintaan. Ei ainakaan ole liian helposti rahojaan saanut, varsinkin kun taustalla vuosien ”kokemus” ja valmiit verkostot muista vm-yrityksistä.

Nämä tyypit olisi hauska saada kirjaan mukaan. Pitää yrittää rekrytoida :D

Thaimaassakin olisi porukkaa jolta olisi kiva saada kommentteja.

BehindMLM sivusto on kyllä opettavaista luettavaa...

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kerro terveisiä, että ottavat yhteyttä jos haluavat kertoa tarinansa. Henkilötiedot pidän tietenkin luottamuksellisina.

Nimetön kirjoitti...

Kertoisitko Petteri nyt vähän uusia uutisia :) Palautettiinko kaikki Bulgariassa takavarikoidut koneet? Kyllä, koska MITÄÄ SIIS MITÄÄN RIKOLLISUUTEEN VIITTAAVAA OLE LÖYTYNYT! Vai etkö enään löydä mitään millä mustamaalaisit?!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Heh, Onecoinissa on niin paljon rikollisuuteen viittaavaa, ettei tiedä mistä aloittaisi. Siinä ei paljon toimistoserverit vaikuta.

Mitäs Onecoinin ICO:lle ja OFC:lle kuuluu? Entä white paperille, joka piti julkaista vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana? Round 3 jonka piti päättyä nyt huhtikuussa?

Entä onko Ruja jo löytynyt?

Nimetön kirjoitti...

Eikä Interpol,vai? Juuri, tämän takia (tutkimuksen) takia viivästystä on tullut. Ja, mitä Rujaan tulee niin miksi se pitäisi löytyä? Eihän hän missään hukassa ole ollutkaan. Ja, tosiaan ei kaikki välttämättä tee talousrikoksia yms...Palataan lokakuussa

William Gallop kirjoitti...

8. lokakuuta oli ja meni. Mitä seuraavaksi?

SB kirjoitti...

Vuorinen on tullut takaisin. ABC:llä tavataan.

https://www.youtube.com/watch?v=jwcP2CoJz3s


KKry&ONEcoin(ONE)@Lahdesjärvi ABC Loppuhaastis. yhteenvetonani voisin jopa todeta että ei se kyllä taida kusetus ollakkaan.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Uskomaton videopätkä. Luulisi, että Vuorinen olisi itse halunnut estää tällaisen julkitulon ja kieltäytynyt "haastattelusta".

Onecoin-huijaus täyttää kohta viisi vuotta. Sinnikkäimmät roikkuvat edelleen mukana ja uskovat saavansa rahansa takaisin. Viranomaiset ovat sinnikkäitä puuttumattomuus-linjassaan.

SB kirjoitti...

No nyt on Onecoin sitten virallisesti kryptovaluutta. Täytyyhän siihen uskoa, kun logo on kryptovaluuttaa käsittelevässä uutisessa.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/mies-vei-165-miljoonan-euron-salaisuuden-mukanaan-hautaan/1487043a-05bc-4869-896e-c29e38596377

Nimetön kirjoitti...

On vain todettava, että Kyllä on KRP ollut löpö. Vaikea uskoa, että näillä taidoilla ketään tullaan Suomessa edes tästä huijauksesta tuomitsemaan.
Hopefully you get your punishment, you criminals.
https://www.is.fi/digitoday/art-2000006083712.html?fbclid=IwAR0YRG9xCdb9lLLPc6DZDGS6JMvbiybPO6umNuTBf1QEE3K4SRh83ZwIxnY