torstai 16. tammikuuta 2020

Onecoin 2020

Edellinen joulukuun kirjoitus Onecoinista keräsi jo yli 200 kommenttia ja tekstin päivittäminen alkoi käydä hankalaksi, joten jatketaan aihetta uudella sivulla.

Tällä hetkellä tilanne on erikoinen, sillä Mac-koneella pääsen Cloudfaren antaman varoituksen jälkeen Onelife.eu-sivulle, mutta Windows-koneella en. Siten myöskään jäsensivut eivät Windows-koneella aukeaisi. Eilen sivuille ei päässyt myöskään Macilla.

Jostain syystä Windows-koneella ei pääse tästä eteenpäin.
Vuorinen voi selittää, että kyse on muka haittaohjelmista tai tietomurroista, mutta olipa syy mikä tahansa, tällaiset häiriöt kertovat, ettei valuuttaan voisi luottaa siinäkään tapauksessa, että sille joskus syntyisi arvoa.

Onecoinin uutiskirje yllättää listalla, jossa on ilmoitettu verkostosta eronneet avainhenkilöt. Joukossa on mm. uusiseelantilainen Sina Hunt, joka oli avainroolissa Samoan Adventtikirkon rahanpesussa ja yksi niistä neljästä henkilöstä, jotka kehuivat Konstantinia vaatien hänen vapauttamistaan. Vielä jäljellä olevat jäsenet voisivat kysyä itseltään, mikä on saanut lähes kaikki verkostojen johtajat lähtemään Onecoinista? Kannattaisiko seurata esimerkkiä?

Sinällään lähtijöiden listaaminen on de-moralisoivaa ja yllättävä ratkaisu yhtiöltä. Ehkä pelkona on, että lähtevät verkostojohtajat siirtyvät toisiin verkostoihin ja houkuttelevat jäseniä mukaansa, ehkä jopa Onecoinin nimellä?


Olen käynyt sähköpostikirjeenvaihtoa erään uhrin kanssa. Hän kävi tekemässä rikosilmoituksen Helsingissä ja kuvasi kokemustaan:
Kävin fyysisesti laitoksella tekemässä ja kyseinen poliisi "ei ollut seurannut uutisia ja Onecoinia", eikä tiennyt siitä mitään. Ei ollut mitään apua ollut hänestä ja yhtä tyhjän kanssa koko homma. Yritin kysyä tietäisi joku tästä jonka kanssa voisi tehdä rikosilmoituksen, mutta hän ei tiennyt sitäkään. 
Ei hyvää päivää millä tasolla on Suomen poliisin tietämys! Eikö siellä katsota edes Ylen MOT-ohjelmaa? Ilmankos KRP vetoaa siihen, ettei Onecoinista ole tehty riittävästi rikosilmoituksia. Jos tämä on osaamisen taso Helsingissä, mikä se mahtaakaan olla maakunnissa? Huh.

28.1.2020: Uusi johto on tiedottanut, ettei pörssiä avata vielä pitkään aikaan. Onecoinia tullaan laajentamaan kauppa-alustana, jolla ihmiset voivat kuluttaa kolikkonsa. Nyt siis jäsenten, jotka ovat maksaneet tuhansia euroja "koulutuksestaan", pitäisi käyttää kolikkonsa DealShakerista löytyvään kirpputorikamaan. Ja jäsenten mielestä tämä on hyvä juttu, kun uudet johtajat kerran sanovat.

Epäselväksi jää, mitä kauppiaat tekevät saamillaan kolikoilla, jos niitä ei kerran voi muuttaa oikeaksi rahaksi. Miten tällainen merkitään kirjanpitoon? Aasialaiset kirpputorikauppiaat tuskin kirjanpitoa edes pitävät, mutta suomalaisten kannalta tieto olisi oleellinen.

Tommi Vuorinen on tehnyt 180 asteen takinkäännöksen ja kääntää nyt uusien johtajien tekstejä, joiden mukaan pörssin odottaminen on perustunut filosofian väärinymmärrykseen. Mitään pörssiä ei ole luvattukaan, vaan Onecoin-ekosysteemiä, eräänlaista globaalia rinnakkaistaloutta. Siitä ei Vuorisen koulutuksissa tosin mainittu sanallakaan.

Samalla yhtiö on mitätöinyt vanhat johtajansa. "Minulla on vaikutelma, että olemme nyt vahvempia kuin koskaan. Onneksi olemme päässeet eroon heikoista johtajista, joilla on ollut oma asialistansa ja jotka ovat johtaneet omaa "bisnestä bisneksen sisällä." Parhaillaan on menossa paljon hyvää ja meillä on vihdoin vahvoja ja selkeitä johtajia, jotka haluavat yrityksen parasta." lukee Tommin kääntämässä ja jakamassa viestissä. Eivätkö aiemmat johtajat halunneet yhtiön parasta? Eikö Tommilla itsellään ole selkärankaa, kun ei tajunnut lähteä aiempien johtajien mukana, vaan vaihtaa sujuvasti uusiin ja laulaa nyt heidän laulujaan? Kaikki entinen on poispyyhitty.

30.1.2020: Viikon webinaarissa Vuorinen varoittaa jäljellä olevia jäseniä vaihtamasta ex-onecoinistien perustamaan kilpailevaan Invicta-kolikkoon. Siitä rangaistaan Onecoin-tilin jäädytyksellä ja kolikot takavarikoidaan yhtiölle. Tuoreet uutiset kertovat Arto Ylitalon ja Markku Taipaleen vaihtaneen Invictaan. Top Leader Markku on ollut keskeinen henkilö, mukana alusta asti, pitivät yhdessä Arton kanssa elokuun 2018 Suomen-kiertueen. Molempien loikkaaminen kilpailijalle on vahva viesti nykytilanteesta -- etenkin kun molemmilla on todennäköisesti suuri Onecoin-potti, jonka he loikatessaan menettävät. Tehkää siitä johtopäätöksenne.

5.2.2020: Porukkaa karkaa Onecoinista ja liittyy kilpailevaan Invictaan (Circle of Finance) -- jopa avainhenkilöitä, kuten Arto Ylitalo. Olen keskustellut muutaman kanssa ja syyksi he ilmoittavat pettymyksen siihen, ettei pörssiä avattukaan. Loikkarit uskovat, että Veselina johti Onecoinia hyvin ja hänen johdollaan saadaan aikaan... no, jotain. Kukaan ei vielä tiedä, mitä Invicta tulee tekemään, mutta ehkä se kirkastuu jo tulevan viikonlopun webinaarissa.

Invictan verkoston voima näkyy jo nyt. Johtajat vetävät mukanaan kokonaisia alalinjoja ja luottamus Veselinaan on suurempaa kuin luottamus Simon Le & King Jayms -duoon (jostain syystä en yhtään ihmettele).

Loikkareilla on vain yksi huoli: entä, jos Onecoin jäädyttää tilini? Ilmeisesti vielä niin ei ole käynyt. Ehkä Sofian konttorilla ei ole edes henkilökuntaa, joka pystyisi sulkemaan tilit ja takavarikoimaan kolikot. Mutta jos niin kävisi on hyvä muistaa, että edes Onelife-verkoston jäsenyyssopimus ei voi sisältää kuluttajan kannalta kohtuuttomia ehtoja. Kymmenien tai satojentuhansien eurojen arvoiseksi ilmoitetun rahamäärän takavarikointi olisi varmuudella kohtuutonta. Ihan sama, mitä jäsenyyden ehdoissa lukee, niin ei vain voi tehdä.

Jos Onecoin-tilejä jäädytetään, on syytä tehdä rikosilmoitus poliisille tai ottaa yhteyttä kuluttajaviranomaisiin. Periaatteessa ilmoitus pitäisi tehdä Bulgariassa, mutta koska palvelua on selkeästi markkinoitu Suomessa ja sivutkin olivat suomeksi, myös Suomen viranomaisten pitäisi olla toimivaltaisia asiassa.

Kokonaan toinen juttu sitten on, paljonko kolikkojen todellinen arvo on, ja miten sen pystyy osoittamaan viranomaisille. Ehkä tilin menettäminen ei sittenkään ole mikään ongelma, koska sillä näkyvä iso summa on puhtaasti virtuaalista rahaa.

228 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   201 – 228 / 228
Ja_e kirjoitti...

Tuleeko myös Ruja avenue ja Konstantin boulevard? Ehkä Tommikin saa oman kadun : Tommin turmiotie...

Anonyymi kirjoitti...

https://youtu.be/64xcgvEJ3Ys

KRP hep!

Anonyymi kirjoitti...

Silloin Onecoinin alkuaikoina tuli käytyä kuuntelemassa Äänekoskella Tommin veljen(?) Tuukan jorinoita isän kanssa. Pyysi minut mukaan kun hän ei kovin kätevä ole tekniikan kanssa. Tuli tosi ahdistava olo koko tilaisuudessa, kauheeta pakottamista ja lupauksia kuinka pari tonnia muuttuisi muutamassa vuodessa isoiksi summiksi. Sanoin isäukolle että älä lähde mukaan, kusetusta koko homma. Nyt on hyvä sanoa Äänekoskella vanhempien luona käydessä että kannatti kerrankin meikäläistä uskoa.

Eniten harmittaa kuinka siellä Kosken Helmessä oli tuttuja, ja tiesin että heillä ei ole varaa tämmöiseen lähteä. Silti moni lähti mukaan, eräskin vanha rouva kehui laittavansa säästönsä onecoiniin josta sitten jää lapsille ja lapsenlapsille hyvät rahat. Taisi myös Kosken Helmen omistaja myydä pihvejä joita sai ostettua onecoineilla.

Oot tehny hyvää duunia Petteri tuodessas tätä koko jupakkaa kansan tietoisuuteen. Uskon että sinun ansoista on moni suomalainen säästänyt euronsa. Toivottavasti tää saaga saa hyvän lopun ja tekijät vastuuseen, mutta epäilen että Suomessa ollaan voimattomia.

Anonyymi kirjoitti...

On se vain ihme, että Onecoinin "laillisuudesta" vieläkin jaksetaan keskustella. "Valuutta", jonka arvon päättää Bulgarialainen yritys olisi muka "se seuraava" taloudellinen vallankumous. Onecoin EI OLE KRYPTOVALUUTTA koska sen lohkoketju ei ole julkinen. Jos lohkoketju olisi julkinen, voidaan sen transaktioden oikeellisuus kenen tahansa toimesta varmistaa (perusvaatimus lohketjulle) ja jos se ei ole julkinen, niin silloin ei ole kyseessä oikeasta lohkoketjusta (Spoiler alert: Onecoinilla ei ole lohkoketjua...). Tämän asian ymmärtäminen lienee suuri ongelma nykyisten Onecoinien "omistajien" keskuudessa. Ei sillä ole mitään merkitystä, kuinka monta kauppiasta DL:ssä on, kun myytävistä tavaroista pitää kuitenkin maksaa toimittajille ihan oikealla valuutalla eikä "Monopoly"-rahalla. Jos tähän kusetukseen on laittanut Euronkin, niin on vaikea hyväksyä sitä faktaa, että oma "sijoitus" itse asiassa on ollut vain pyramiidi-huijauksen vaatima "investointi" ylälinjan kustannusten kattamiseksi.
Loppupeleissä kyseessä on kysynnän ja tarjonnan suhde, ja valitettavasti Onen osalta kysynnän osuus on lähestulokoon nolla. Ehkä on ihan oikein niille, jotka ovat investoineet Oneen, että he häviävät rahansa, jotta ymmärtäisivät ehkä seuraavan kerran hieman kyseenalaistaa täysin naurettavia tuotanto-odotuksia, joita tässä huijauksesa on markkinoitu.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Oot tehny hyvää duunia Petteri tuodessas tätä koko jupakkaa kansan tietoisuuteen.

Kiitos. Toivottavasti kuun lopussa ilmestyvä kirjani saa vauhtia myös viranomaisten rattaisiin.

Anonyymi kirjoitti...


Kattos onko vaihtopörssi muuttunut lopullisesti keskuspankiksi ja Onesta tuleekin fiat valuutta

Ja_e kirjoitti...

Tommin mukaan one alkaa käyttää kovia keinoja mustamaalaajia vastaan:
Uuden media- ja tiedotusryhmän ydintehtäviin kuluu oikean tiedon levittäminen Onelifesta/Onecoinista globaalisti eri medioille ja tuottaa asiamukaista ja faktapohjaista materiaalia. Samoin ryhmä suunnittelee tarvittavat toimenpiteet väärän tiedon levittäjiä vastaan.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Uuden media- ja tiedotusryhmän ydintehtäviin kuluu oikean tiedon levittäminen Onelifesta/Onecoinista globaalisti eri medioille

Hienoa, sitä onkin odotettu: oikeaa ja rehellistä tietoa. Joku siis tulee omalla nimellään ja kasvoillaan median eteen kertomaan? Ettei kaikki jää vain puskaradioon ja nimettömiin sähköposteihin.

Ja_e kirjoitti...

Myös kilpailijaan sijoittavat coinarit laitetaan kuriin:

ENTISET ONELIFEN JÄSENET KIERTÄVÄT KALASTELEMASSA JÄSENIÄ OMAAN INVICTA-HANKKEESEENSA JA OVAT "PELASTAMASSA" HEITÄ.

MUISTUTAN, ETTÄ IMA-SÄÄNTÖJEN MUKAAN KILPAILEVAAN TOIMINTAAN OSALLISTUVAT VAARANTAVAT YKSISELITTEISESTI OMAT ONECOININSA.

Ja_e kirjoitti...

kysymyksiä ja vastauksia:
Tero Kauppii: Kuka nyt on ONECOININ toimitusjohtaja tai hoitaa asioita kun Konstantin on poissa?

Tommi: Rujan äiti Veska Ignatova vastaa yhtiöstä. Ignatovin perhe omistaa koko yritysryppään.

Aki Terentjeff: Tommi Vuorinen Kuulostaa aika hurjalle, mamma puikoissa 🙂 ja ketään ei edes huomaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Tommi: Rujan äiti Veska Ignatova vastaa yhtiöstä. Ignatovin perhe omistaa koko yritysryppään."

Mä luulin, että tämä Veska on hylännyt jo ocecoinin ja siirtynyt uuteen kusetukseen??

Petteri Järvinen kirjoitti...

Mahdatko sekoittaa Veskan ja Veselinan? Veska on äiti, Veselina lähti ja perusti kilpailevan Invictan.

Anonyymi kirjoitti...

"Mahdatko sekoittaa Veskan ja Veselinan? Veska on äiti, Veselina lähti ja perusti kilpailevan Invictan."

Juu meni Veska ja Veselina sekaisin.

Ja_e kirjoitti...

Tommi muistuttaa tunkkeja vielä kerrran pysymääm ruodussa:
SELVENNYS.

IMA-sopimuksen sanktiot kilpailevaan toimintaan osallistumisesta (mahdollinen sakko/tilin jäädytys/kolikoiden menetys) koskevat kilpailevia VERKOSTOMARKKINOINTIYRITYKSIÄ. Sama sääntö on kaikilla toimialan yrityksillä.

Unknown kirjoitti...

Ei ole tainnut Tommi pitää webinaareja viime aikoina. Mitä mahtaa Tommi tuumata aseveli Taipaleen loikkaamisesta?

Ja_e kirjoitti...

Tommi uutisoi ja tunkit kommentoivat:

Petteri Järvisen kirjan Onecoin - suuri bittirahahuijaus julkistamistilaisuus on 26.2. Kustantajana Docendo.

Uusi mediaryhmä ja yhtiö ovat tietoisia asiasta.

Saku Mukkila: Kuinkahan oikein tai väärin nuo Järvisen puhumat euromäärät on?

Onko ONE verkostoon kerätty 4 miljardia euro? Vai onko luku vain murto-osa vai enemmän?

Sinänsä rahamäärällä ei ole merkitystä, mutta joskus vain ihmetyttää miten hitaasti asiat tapahtuu?

Vesa Äijälä: 2 vuoden päästä: Petteri Järvisen suuri kirjahuijaus 😆

Ei mitään uutta, että Petterillä on rahamotiivi ja nähnyt huhuissa ja kesken olevissa asioissa rahasammon. Kirja tuskin tosin tulee paljoa myymään.

Heli Nuotio: Vesa Äijälä ei voi tietää! Pahimmassa tapauksessa se myykin ja KAIKKI uskoo!!! 🤯😡

Virpi Perälä: Heli Nuotio Niin jos hän onkin keksiny hyvän raha sampon itselleen,,,sillä kaikki tällainen myy ja ihmiset ostaa negatiivista uutista..🤔

Ja_e kirjoitti...

Lisäksi Tommi antaa ohjeen mutta hme kyllä ei uhkaa sanktioilla, joten ainakin salaa kirjan voi lukea

P. Järvinen julkaisee kirjansa täysin rahastus mielessä. Hän tietää kyllä, että Onecoin on laillinen ja toimiva virtuaalivaluutta. Totuus tulee myös Suomessa julki ja nyt on pyrkimyksenä vain maksimoida omat tuotot ennen sitä.

SUOSITTELEN BOIKOTOIMAAN KIRJAA MAKSIMAALISESTI.

Ja_e kirjoitti...

Näin käy kauppa onella :

Elisabeth Salerti: Voiko joku auta minua saada munrsha takaisin? Oken laitanut siella 6v. Sittrn 6500@ en ole nähnut viellä yhtan raha. Minun sponsoreia ei rnä sutsvst minua. Tarvitsen apua. Kiitos.

Naijiko Paasman : Elizabeth Salerto Bad Google translating😅

Elisabeth Salerto: Naijko Paasman Anteeksi. Sanoin että olen laitanut one coin paljon raha 6 vuotta sitten. 6500@ viellä en ole saanut yhtaan voito. Minun sposoreita Turusta ei enä autavat minua. Jos joku voisi neuvoa minua, mitä minun täytty tehda. Tai olenko menetanut kaikki rahani?. Kiitos.

Naijiko Paasman: Ala ostella tavaroita niin kuin me ihmiset normaalisti ostellaan ja maksa osa OneCoinilla esimerkiksi merkkikelloja, merkkivaatetta ja kenkää, merkki parfymeja ja niin poispäin. Voit myös matkustaa, koska sieltä löytyy matkapaikkoja, ravintoloita, hotelleja ympäri mailmaa. Onnea.

Elisabeth Salerto : Naijko Paasman Missa? Voisitkö selitaa mulle millä tavällä? Kiitos.

Naijiko Paasman : www.dealshaker.com jos avautuu semmoinen phising sivu niin paina punaista nappia ja pääset sisälle. Sieltä löytyy vähän kaikkea.

Yhtä helppoa kuin asiointi lähikaupassa.

Ja_e kirjoitti...

Petterin kirjanjulkaisun myötä myös onen facebook sivu on saanut uutta eloa, muutamat aikovat jopa mennä esittämään hankalia kysymyksiä, paitsi Tommi joka on niin sydämistynyt Petterille , että boikotoi tätäkin tilaisuutta:

Tommi: Laitetaan porukalla asiallista palautetta P. Järvisen huijauskirjasta kustantajalle juha.janhonen@docendo.fi. Toivon mahdollisimman monen toimivan asiassa. Kiitos.

Tommi: Mirka Saari Jo kirjan nimi on valetta. Tässä ote kirjan julkistamistilaisuuden kutsusta. Ei jätä mitään epäselvyyttä kirjan sisällöstä.

Kutsu Petteri Järvisen kirjan Onecoin – suuri bittirahahuijaus julkistukseen keskiviikkona 26.2. klo 13.00

Suomen suurin huijaus, jota viranomaiset ovat katsoneet läpi sormien jo viiden vuoden ajan. Koko tarina nyt kiinnostavana ja silmiä avaavana kirjana.

Ahneus, hyväuskoisuus ja uusi teknologia ovat vaarallinen yhdistelmä – etenkin, kun kaikki tapahtuu verkostomarkkinointina lakeja ja valvontaa kiertäen.

Maailmanlaajuinen Onecoin-kryptovaluuttahuijaus käynnistyi Suomesta syyskuussa 2014. Uhreille luvattiin suuria tuottoja vetoamalla Bitcoinin menestykseen. Noin 30 000 suomalaista lähti mukaan ja sijoitti arviolta 30–50 miljoonaa euroa. Henkilömäärällä mitattuna kyse on Suomen suurimmasta huijauksesta. Wincapitassa huijattuja oli vain kolmasosa, joskin heidän sijoittamansa summat olivat suurempia.

Bulgariasta johdettu pyramidihuijaus on osoittautunut hankalaksi suomalaisille viranomaisille. Keskusrikospoliisin yritys selvittää valuutan laillisuutta kesällä 2015 päättyi nolosti, kun poliisin tiedote kääntyi verkoston markkinoinniksi. Muista maista poiketen Suomen viranomaiset eivät ole sen jälkeen ottaneet mitään kantaa huijaukseen eivätkä varoittaneet kansalaisia.

It-asiantuntija Petteri Järvinen on seurannut Onecoinia alusta lähtien viiden vuoden ajan. ”Olen tehnyt selvitys- ja valistustyötä, joka kuuluisi viranomaisille”, Järvinen summaa omaa osuuttaan.

Kirjassaan Järvinen käy läpi Suomen-haaran tapahtumat ja etsii syitä siihen, miksi niin monet lähtivät mukaan. Osa uhreista uskoo vieläkin saavansa joskus rahat moninkertaisina takaisin. ”Onecoin oli kuin uskonto: jäseniä aivopestiin suurilla lupauksilla ja kiellettiin etsimästä tietoa internetistä”, Järvinen sanoo.

”Verkostomarkkinointi on pirullista. Se syyllistää uhrit ja sulkee heidän suunsa. Jos Suomessa saa huijata miljoonia euroja viranomaisten seuratessa toimintaa sivusta, kyse on täydellisestä rikoksesta”, Järvinen sanoo.

Onecoin-tarinan ohessa Järvisen kirja kertoo havainnollisesti, mitä kryptovaluutat ovat, mitä tarkoittaa valuutan louhinta ja antaa ohjeita siitä, miten huijaukset voi erottaa aidoista kryptovaluutoista. Vaikka Onecoin on suuren luokan pyramidi, bittiraha eli kryptovaluutta on tulevaisuutta. Digitaaliseen käteiseen liittyy huimia odotuksia ja kasvumahdollisuuksia. Jokin kryptovaluutta saattaa nousta maailmanvaluutaksi nykyisten kansallisten valuuttojen rinnalle.

Suuri bittirahahuijaus on maailman ensimmäinen Onecoinista kirjoitettu kirja, mutta ei varmasti viimeinen. ”Maailmanluokan huijauksessa on niin paljon hurjia ja yllättäviä käänteitä, että uskon aiheesta tehtävän joskus myös elokuvan”, Petteri Järvinen sanoo. Viikko sitten tulikin tieto, että Onecoinista on Britanniassa tekeillä tv-sarja.

Ja_e kirjoitti...

Voitto Erkkilä: Tommi Vuorinen Esittääkö,Petteri,mitään FAKTAA missään???,EI ei edes viranomaistutkinnoissa todettuja faktoja,ei edes sellaisia,missä nämä ns🤔"asiantuntijat",näkevät niitä "kommunismin",aikaisia leimojaan...

Jari Hämäläinen: Mene vaan Voitto Erkkilä pistämään satukirjailijalle luu kurkkuun

Mirka Saari: Kiitos Tommi hyvästä informaatiosta! Onko sinut kutsuttu,vai mistä olet tiedot saanut🤔. Kaunista textiä🤣😂

Tommi: Mirka Saari Kyllä on kutsuttu, en ole menossa.

Voitto Erkkilä: Missäs tää ISO julkaisu tapahtuu???Tiedätkö,Tommi?

Tommi: Voitto Erkkilä
Onecoin – suuri bittirahahuijaus -kirjan julkistustilaisuus järjestetään Helsingissä Ravintola Ostrobotniassa 26.2. klo 13.00, osoitteessa Museokatu 10.

Voitto Erkkilä: Tommi Vuorinen saattaa olla,että olen paikalla oletko sinä?

Tommi: Voitto Erkkilä Mulla ei ole kiinnostusta olla samassa tilassa Järvisen kanssa.

Voitto Erkkilä: Voisin mennä istumaan ja kyselemään typeriä juttuja niinkuin pietter oli otaniemen tapaamisessa,istu aulassa ,odottamassa....

Jouko Välimäki: Jos joku menee, niin kannattaa kysyä, että mihin väittämät perustuvat. Oletukseen vai faktaan? Jos faktaan, niin voi kysyä, mistä kyseisen faktan on saanut ja onko näyttää niitä toteen.

Voitto Erkkilä: Jouko Välimäki Näinpä ajattelin,että voisi vähän kyseenalaistaa...

Jouko Välimäki: Voitto Erkkilä Ja kysyä samalla, että eikö viranomaisten tutkimuksllle anna mitään arvoa.

Voitto Erkkilä: Jouko Välimäki Ei varmaan EU.n tutkimukset merkitse mitään kuin HÄN on TUTKINUT ja TULKINNUT...

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tommi Vuorinen on kutsuttu julkistustilaisuuteen tasapuolisuuden vuoksi, jotta hän voi puolustautua kirjassa esitettyjä huijaus-syytöksiä vastaan. Olen varma, että myös media haluaa kysyä häneltä.

"Mulla ei ole kiinnostusta olla samassa tilassa Järvisen kanssa" on erikoinen perustelu, mutta itsepähän Vuorinen linjansa valitsee. Ainakin hänelle on annettu mahdollisuus kertoa omat näkemyksensä medialle.

Ja_e kirjoitti...

Tommi on vetänyt pahemman kerran pavun sieraimeen, aiemmin uhosi olevansa valmis vaikka kimppa matkaan Sofiaan Petterin kanssa, nyt hädin tuskin mahtuu samalle planeetalle. Tommin repusta on eväät syöty, pelkällä inttämisellä ei voi loputtomiin pärjätä tosiasioita vastaan

Anonyymi kirjoitti...

Olisi hyvä jos keskutelu jatkuisi tuolla uudemmassa artikkelissa. Tässä on jo 200 täynnä..

http://pjarvinen.blogspot.com/2020/02/newlife-0-vuotta.html

Anonyymi kirjoitti...

Äänekoski olisi hyvä, koska siellähän Tommikin on asunut, kuten myös eräs toinen coinari ja lyconet marketer.

Näin he voisivat yhdessä samalla muistella nuoruuden muistoja vaikkapa eräästä tanssiryhmästä, missä he molemmat olivat teineinä.

Packers And Movers Bangalore kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Tee kirjoitti...

Tänne pystyy sentäs kirjoittamaan, koska Tommi (joka väittää ettei ole ikinä tituleerannut itseään maajohtajana) olenko väärässä? On pessyt kätensä maajohtajana ja onkin ihan samanlainen sijoittaja kun minäkin?!
Minut poistettiin kaikista Facebook kanavilta, kun kyseenalaistin silloin Konstantin asiaa ja muuhun siihen liittyvää. Eli ainoa kanava mistä saan tietoa on kansainvälinen 'Onecoin' sivusto missä jostain kumman syystä tätä hehkutetaan jossain Indonesiassa tyyliin. Kuuntelin kaikki Tommi Vuorisen puheet ja viimeisenä radio rockin todella ala-arvoinen huutaminen Petterille. Hän sanoi ollaan pörssissä?! Neljä vuotta niin sitä sun tätä..... Huutaa Petterin päälle 'mennään Sofiaan, mennään Sofiaan'mitä tapahtui? Ei tainnut tulla reissua.

No, nyt ei pääse jälleen tilille kirjautumaan ja kaikki tämä valehtelu. Siis, en sano sitä, että kaikilla sijoituksella on riskit ja ihan itse rahani pistin, mutta tämä valehtelu sitä en jaksa. Ja, kaikkien heitto pois ryhmästä jotka hiukan haluaa tietoa.

Tee kirjoitti...

Kusipää huijari

Petteri Järvinen kirjoitti...

Missä Tommi on väittänyt, ettei olisikaan maajohtaja?

Kannattaa kirjoittaa komentit aina uusimpaan Onecoin-tekstiin, tällä hetkellä se on Onecoin-jäsentiedot vuotaneet nettiin ja lohkoketjunäyttökin on huijausta.

«Vanhin ‹Vanhempi   201 – 228 / 228   Uudempi› Uusin»