maanantai 20. kesäkuuta 2016

"Haluatko miljonääriksi?" by OneCoin ja Kari Wahlroos

Tampereen 18.6.2016 tilaisuudesta on tullut video Youtubeen. Lopussa Wahlroos huutaa: "Jokainen niistä, joka haluaa olla miljonääri, tulee tänne lavalle. Näytetään maailmalle, että Suomi is back!".

Kiitos kuvaajalle, videon laatu on mainio ja Kari Wahlroosia on ilo kuunnella. Harvoin näkee näin sujuvaa ja karismaattista myyntipuhetta. Aina valitetaan, etteivät suomalaiset osaa myydä. Ottakaa oppia Wahlroosista! Hän sanoo tehneensä myyntityötä 80 maassa ja voisi epäilemättä myydä jäitä eskimoille tai hiekkaa Saharaan. Sata vuotta sitten pappi Wahlroos olisi myynyt jumalanpelkoa kansalle ja perustanut oman herätysliikkeen.

Performanssi on loistava, vaikka substanssia ei ole nimeksikään. Wahlroos ei kerro yhtään faktaa eikä vastaa yhteenkään kysymykseen. Mutta tunnelman ja uskon nostattajana hän on lyömätön.

Kari Wahlroos on stage.
Näyttämönä on Tampereen yliopiston iso sali, tuttu paikka itsellekin. Ei tosin ole kunniaksi Tampereen yliopistolle antaa logojensa ja nimensä näkyä tällaisessa yhteydessä. Pari vuosikymmentä sitten kyseinen yliopisto yhdistettiin lähinnä vasemmistolaiseen talous- ja viestintäkoulutukseen -- nyt kaikki on kääntynyt päälaelleen.

Koska Wahlroos ei varsinaisesti sano mitään, hänen sanomisiinsa on vaikea tarttua. Jotain sentään: Kari toteaa, ettei USA ole mukana, koska sitä ei tarvita. Maailman nopeimmin kasvava yritys pärjää ilman jenkkejäkin. Joku voisi tehdä asiasta muunkinlaisia johtopäätöksiä ja pitää vaikkapa Bernard Madoffin pyramidin kaatumista (huijauksen arvo 50 mrd taalaa; tässä liigassa OneCoin on vielä pikkutekijä) yhtenä syynä.

Wahlroos varoittaa pankkijärjestelmän olevan kuollut, koska USA alkoi painaa rahaa selvitäkseen vuoden 2008 asunto- ja pankkikriisistä. Hän ei huomaa, että Lontoossa Ruja Ignatova kertoi OneCoinin alkavan tehdä ihan samaa: louhivan 118 miljardia uutta kolikkoa.

Wahlroos neuvoo seuraajiaan keskittymään siihen viiteen prosenttiin, jotka kuuluvat ns. early adaptors-joukkoon. Viiden minuutin myyntipuhe ja numeroiden näyttäminen riittävät, ei kannata ryhtyä väittelemään. "Tampereella on noin 10 000 ihmistä, jotka lähtevät tähän toimintaan naps - näin! Koko Suomessa kaksi ja puolisataa tuhatta. Viisi minuuttia. Ymmärrättekö te?"

Kari varoittaa seuraajiaan vääristä jumalista. Ei pidä lukea nettiä eikä uskoa vääräuskoisten puheita, sillä totuus tulee yhtiöltä. "Ne on totta".

Luulisi Wahlroosin oppineen varovaisemmaksi. Wincapita-esitutkintamateriaalissa hän kertoo sijoittaneensa 29 654 euroa omia sekä 31 014 euroa yhtiönsä varoja pyramidiin, ja vaati niiden palauttamista. Sen siitä saa, kun luottaa vain yhtiön antamaan tietoon, eikä lue nettiä.

Loppuhuipennuksessa Wahlroos lupaa rikastumista (ei mitään koulutuspakettien myyntihöpötystä enää): "Jokainen, joka haluaa olla rikas ja varakas, lavalle. Ne, jotka ei halua, lähtekää kotiin. Mä olen ihan tosissani tämän kanssa."

"Ugh, olen puhunut - enkä lainkaan hassummin!". Agree!

Tässä näitä tulevia miljonäärejä on MuroBBS:n kuvassa:

Wahlroos ja uskovaiset.
Tekstiä täydennetty klo 17.

431 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   201 – 400 / 431   Uudempi›   Uusin»
Anonyymi kirjoitti...

Ulkomaan Bitcoin-kuulumiset
Bittiraha.fi
Viikkokatsaus 16, 3 vuotta sitten
Eniten Bitcoinin suhteen on tapahtunut Intiassa. Intian keskuspankki varoitti Bitcoinin vaaroista, kuten arvon romahtamisesta, petoksista ja varkauksista ja Bitcoin-pörssien epäselvästä laillisesta asemasta.

Uutiset saivat monet intialaiset Bitcoin-pörssit pysäyttämään toimintansa. Kolme päivää varoituksen jälkeen viranomaiset ratsasivat Buysellbitco.in- ja rbi.rbit.co.in-sivustot, jotka viranomaisten mukaan ovat rikkoneet valuuttamarkkinoiden säännöksiä, mikä saattaisi johtaa rahanpesusyytöksiin. Nyt Bitcoinin asema Intiassa onkin kysymysmerkin alla, eikä keskuspankin aikomuksissa ole helpottaa tilannetta antamalla säännöksiä, joita noudattamalla Bitcoin-yritykset voisivat toimia.

Hyvä että meitä kaikkia aika-ajoin varoitellaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Milloin OneCoin on "valmis" ja sitä saa taas arvostella? Ei se taida valmiiksi tullakaan, kun louhittavien kolikoiden määrääkin voidaan kasvattaa aiemmista lupauksista huolimatta. Ainoa OneCoinin arvo, jolla kolikoiden määrän moninkertaistaminen ei laskisi arvoa, on muuten 0 euroa. Tämä ei tosin taida haitata onecoinilaisia, jotka ovat ostaneet vain koulutusta.

Anonyymi kirjoitti...

Miten tuo Bitcoin varoitus liittyy tähän ponzi pyramidihuijaus onecoiniin?Onecoin ei ole virallinen kryptovaluutta,eikä siitä koskaan sellaista tule.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Miten tuo Bitcoin varoitus liittyy tähän ponzi pyramidihuijaus onecoiniin?


Soo soo. Ei saa pahoittaa herkän oc-sioittajan mieltä. Sepot ja sapot on sioittaneet niin paljon leikkikryptoon, että tulee oikea taantuma ellei tuo oc tuosta muutu oikeaksi kryptoksi ennen vuodenvaihdetta. Sitten kun on näitä 30k€ lainarahalla sioittajia joiden veneet, talot ja tilit menee voudille niin jostain niillekin on leipää ja sirkushu(i)veja saatava joten sosiaalihuolto on helisemässä kun pyramidi pamahtaa ja nämä porukat marssii sossun luukulle.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä siinä on kun onecoinilaisten ainut puollystus on joko petterin käräjät tai bitcoiniin liittyvät negatiiviset uutiset mailmalta. Koittakaa nyt saakeli joskus edes vastata noihin esitettyihin onecoiniin liittyviin syytöksiin..

Anonyymi kirjoitti...

Murossa tänään julkaistu "runo", jonka on kyhäillyt yksi Petteri Järvisen kavereista ja tukijoista:

Kosamiitti
Rekisteröitynyt:
14.07.2005
Viestejä:
1 705
Rujan tapauksessa ei voisi kun oikeastaan toivoa että joku "itämaan" kusetettu menis ja tappais ton ruman huoran...Samaa kohtaloa toivon myös suomen Onecoin edustajille, tuollaiset saatanan rotat ja vintiöt ei ansaitse kun napin otsaan.
Käsittämätöntä miten tällaiset kusetukset vaan jatkuvat ja jatkuvat vaikka jokainen selvällä järjellä varustettu tajuaa mistä on kyse?
Hyi helvetti sentään.

Anonyymi kirjoitti...

Rumaa kielenkäyttöä, mutta en ihmettele, että miksi.

Onecoin on hyväuskoisten ihmisten pettämistä ja hyväksikäyttöä, joten se saa monien tunteet kuumenemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ei todellakaan olisi ihme, jos tuo kirjoittaja vielä tappaisi jonkun.

Anonyymi kirjoitti...

"Ulkomaan Bitcoin-kuulumiset"

Bitcoinilla on omat ongelmansa.
Se ei kuitenkaan ole Pyramidi-Ponzi huijaus kuten OneCoin.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jäitä hattuun nyt kaikille kirjoittelijoille, tai joudun estämään anonyymit kommentit kokonaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ikävä kyllä tähän on tultu, kukaan ei kohta uskalla kommentoida kuin Anonyyminä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Alusta lähtien Onecoinin kannattajat ovat esiintyneet anonyymistä, mistähän syystä? Muistan vain yhden nimellään kirjoittaneen.

SB kirjoitti...

Petteri Järvinen sanoi...
Alusta lähtien Onecoinin kannattajat ovat esiintyneet anonyymistä, mistähän syystä? Muistan vain yhden nimellään kirjoittaneen.


On niitä omalla nimellään kirjoittavia puolestapuhujia ainakin tuolla Facebookin puolella mutta sitä en tiedä miksi täällä tuo anonyymius on valittu linjaksi. Olen huomannut, että anonyymius on muuten yksi asia mihin tunkit vetoavat kun kysyt liian "hankalia" kysymyksiä "en minä tuntemattomien kanssa juttele" tai "sinulla ei ole profiilikuvaa, joten en vastaa kysymyksiisi" saa yleensä vastauksena kun esittää noita hieman hankalampia kysymyksiä verkostolle. Näin vain sivustaseuranneena olen huomannut, että kaikenalaista sitä keksitään, ettei kysymyksiin tarvitsisi vastata.

Anonyymi kirjoitti...

Täysnnä lässyn lässyn huuhaa paskaa tämäkin blogi.

Anonyymi kirjoitti...

Täynnä lässyn lässyn huuhaa paskaa tämäkin blogi

Anonyymi kirjoitti...

Our enemies on this planet are less than twelve men. They are members of the Bank of England and other higher financial circles. They own and control newspaper chains, and they are, oddly enough, directors in all the mental health groups in the world which have sprung up. Now these chaps are very interesting fellows: They have fantastically corrupt backgrounds; illegitimate children; government graft; a very unsavory lot. And they apparently, sometime in the rather distant past, had determined on a course of action. Being in control of most of the gold supplies of the planet, they entered upon a program of bringing every government to bankruptcy and under their thumb, so that no government would be able to act politically without their permission.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onko tämä Scientologia-teksti 60-luvulta? Miten se liittyy Onecoiniin?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.coindesk.com/belgium-onecoin-investment-warning/
Ei mullac muuta. Ponzi mikä ponzi. Pitäkää näppinne erossa tästä!!!! Suomen viranomaiset tapansa mukaan vähän jälkijunassa!

Anonyymi kirjoitti...

Petteri sanoi: "Rahaa ei ole koskaan syntynyt tyhjästä. Tätä faktaa Ruja ei pysty muuttamaan toiseksi, olkoon millainen tohtori tahansa." Kyllä sitä rahaa (euroja, dollareita, puntia...) on ja syntyy tyhjästä koko ajan. Jos menet hakemaan pankista 100 000 € ja haluat sen käteisenä, ei heillä ole sinulle käteistä. Siitä pitää etukäteen tilata. Noin 80 miljardia euroista tehdään vain tietokoneilla. Ja muistaakseni vain 1 % löytyy käteisenä, vähimmäisvarantojärjestelmän mukaan. Eikä sitä kultaa ole siellä holveissa aina sitä määrää mikä numeroina bittiavaruudessa pyörii. Lisäksi Vasta Irlanti painoi miljoonia ihan tuosta vain käteistä, kun sitä nyt satuttiin tarvitsemaan.

Pankki on vaihtunut 3 kertaa noin 2 vuodessa Onecoinilla. Kun liikevaihto on yli 2 miljardia ja toinen pankki tekee halvemman tarjouksen palvelumaksuista ym., jäätkö ja maksatko sinä Tankkeri silti kalliimman mukaan? Mieti millainen säästö se on pienessäkin ajassa, kun esim. pankkipalvelut pienenee vaikka (ihan heitto) 0,50 € / tilisiirto, tuollaisella liikevaihdolla se on helkkarin iso raha pienelläkin aikaa, päivässä pelkästään on satoja ellei tuhansia siirtoja. Kuinka usein olet vaihtanut teleoperaattoria tai kuinka usein kilpailuttanut sähkön vain esim. 15 € takia? Pienemmätkin yritykset saattavat vaihtaa teleoperaattoria ja sähköyhtiötä useita kertoja vuodessa. Se on bisnestä.

Miksi Onecoin ei voisi aloittaa uutta lohkoketjua? Uusi lohkoketju, uusi määrä kolikoita. Eihän sitä tietenkään sillä vanhalla jatketa. Kuvittelitteko te oikeasti, että se tehtäisiin sillä vanhalla...? Eihän kryptovaluutassa voi sitä määrää muuttaa, kun se pitää aina määritellä ennen kuin laitetaan louhinta käyntiin.

Kaikkea uuttahan aina arvostellaan ja jälleen kerran esimerkkinä Bitcoin: se sai ensimmäiset alkuvuodet sellaista kuraa niskaansa, että ei mitään rajaa. No, saahan tuo vieläkin, ehkä vähemmän.

Yhtiö, Onecoin, on aina pitänyt lupauksensa - aikataulut vain ovat välillä muuttuneet. Esim. kauppapaikkojen suhteen se on vain positiivista, koska nyt se sovellus mikä on tulossa on monta kertaa parempi kuin mitä alustavasti kaavailtiin.

On hyvä, Petteri, että vähän hillitset täällä näitä kirjoittelijoita. Joillakin menee jo kovasti fanaattisuuden puolelle.

Muutama IT-alan ammattilainen kertoi, etteivät arvosta sinua - itse en osaa sanoa ovatko oikeassa vai eivät, koska en ole kanssasi koskaan henkilökohtaisesti keskustellut, enkä ole Googlettanut sinua; löytyisikö sieltä se absoluuttinen totuus Petteristä...? Ainahan parhaimman tiedon saa kysymällä henkilöltä itseltään kuin googlettamalla tai "naapurilta" kysymällä. Kattavaan tiedonhankintaan kuuluu myös suoraan asianosaiselta kysyminen henkilökohtaisesti, vai mitä.

Tässä osittain aiheeseen liittyvä linkki: https://fi.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4himm%C3%A4isvarantoj%C3%A4rjestelm%C3%A4

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Petteri sanoi: "Rahaa ei ole koskaan syntynyt tyhjästä. Tätä faktaa Ruja ei pysty muuttamaan toiseksi, olkoon millainen tohtori tahansa."


Petterin julkituomien asioiden esittäjänä olisi voinut olla kuka tahansa eikä viestintuojan taustat sitä paitsi muuta niitä tosiseikkoja joita yhtiöltä ja muilta vastuuhenkilöiltä on kysytty.

Avaa silmäsi!

Olet sokaistunut yhtiön antamista tiedoista niin, että olet menettänyt kriittisen arvostelukykysi. Miljardiluokan bisnestä pyörittävän yrityksen toimintasuunnitelmassa lienee olevan kuitenkin jotain kiinteitä määräaikoja joita myös noudatetaan. Luotettavuuden takaamiseksi myös yrityksen imago ja johtohenkilöiden taustat ja ns. ulosanti on jotain muuta kuin onecoinin tapauksesta olemme saaneet huomata. Lisäksi ns. itsensä pussiinpuhuminen lienee aika harvinaista niiden yritysten toimitusjohtajien keskuudessa, joiden yritys tavoittelee markkinoita globaalisti ja vielä tällaisen "sijoitustoiminnan" alalla.

Tietotekniikassa/lla voi tehdä käytännössä mitä tahansa, kuten konvertoida nykyinen lohkoketju uudeksi lohkoketjuksi. Eikä tuossa varmaan mitään ihmeellistä olisikaan ellei juuri tuon asian kohdalla nimenomainen kuningatar olisi puhunut itseään pussiin ja kumonnut kaikki aiemmat lohkoketjusta annetut tiedot.

Anonyymi kirjoitti...

Runkku-Petterin asiallisia Muro kavereita taasen:

Markus Panomies Persson Vitun Tommi, haistappa pitkä vittu. Alkaa olla aika pakata kimpsut ja painua vaikka sinne Afrikkaan pakoon, ennen ku käy huonosti täällä Suomessa.
Like·Reply·32 mins

PS. Tommihan nauraa japaniksi tälle panomies puupäälle:)

Anonyymi kirjoitti...

Todella tasokasta keskustelua petoksesta 1v2kk ehdolliseen tuomitun rikollisen Ruja Ignatovan tukijalta!

Anonyymi kirjoitti...

Kjäh kjäh kjäh kjäh kkjäh:)

Anonyymi kirjoitti...

Hajotkaa pahvit kjäh kjäh kjäh kjäh kjäh:)

Anonyymi kirjoitti...

Nussitaan yhdessä Rujan huoraa!

Murossa tänään julkaistu "runo", jonka on kyhäillyt yksi Petteri Järvisen kavereista ja tukijoista:

Rekisteröitynyt:
14.07.2005
Viestejä:
1 705
Rujan tapauksessa ei voisi kun oikeastaan toivoa että joku "itämaan" kusetettu menis ja tappais ton ruman huoran...Samaa kohtaloa toivon myös suomen Onecoin edustajille, tuollaiset saatanan rotat ja vintiöt ei ansaitse kun napin otsaan.
Käsittämätöntä miten tällaiset kusetukset vaan jatkuvat ja jatkuvat vaikka jokainen selvällä järjellä varustettu tajuaa mistä on kyse?
Hyi helvetti sentään.

Anonyymi kirjoitti...

Saatana hommataan sit kostoksi venäläiset homot nussimaan Petterin homoa!

Anonyymi kirjoitti...

Petteri panee parastaan ja prinssinakkinsa bittinikkarin kakkoseen bauhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Voi hellalettas sentään lastentarhalaiset vauhdissa,menkäähän nukkumaan pönttö-örvelöt!

Anonyymi kirjoitti...

Ei tämä Onecoin huvikseen ole toisena maailmassa :). Kirjoitelkoot nuo mitä vaan.
http://xcoinx.com/?currency=EUR

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Ei tämä Onecoin huvikseen ole toisena maailmassa :). Kirjoitelkoot nuo mitä vaan.


Toisena? Saman firman omila sivuilla?
Puhutaan sitten vasta kun "kolikko" on täällä: https://coinmarketcap.com
Tosin siihen saattaa mennä yksi sun toinenkin vuosi kun kerta kerran jälkeen aikataulut ja lupaukset paukkuu rikki.

Ja kommentti "kolikko tulee listoille kun julkinen pörssi avataan" on vain turhankin läpinäkyvä tapa pitkittää laitonta rahankeräystä. Mutta eikös se yhtiökin ollut tuon läpinäkyvyyden kannalla, vai kuinka.

Anonyymi kirjoitti...

Menestyjät ovat keksineet, että suoltamalla palstan törkeyksiä täyteen voisi keskustelun ihmekolikon älyttömyydestä saada loppumaan. Toivottavasti eivät onnistu.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Miksi Onecoin ei voisi aloittaa uutta lohkoketjua? Uusi lohkoketju, uusi määrä kolikoita. Eihän sitä tietenkään sillä vanhalla jatketa.

Voi toki aloittaa, mutta sehän tarkoittaa vanhan ketjun nollaamista. Ruja siis vetää tavallaan pistokkeen seinästä. Sen luulisi pelästyttävän kenet tahansa. Samalla kaikkien vanhojen Onecoinien pitäisi menettää arvonsa ja kaiken alkaa alusta.

Kuvittelitteko te oikeasti, että se tehtäisiin sillä vanhalla...? Eihän kryptovaluutassa voi sitä määrää muuttaa, kun se pitää aina määritellä ennen kuin laitetaan louhinta käyntiin.

Tästä olemme samaa mieltä.

Ainahan parhaimman tiedon saa kysymällä henkilöltä itseltään kuin googlettamalla tai "naapurilta" kysymällä. Kattavaan tiedonhankintaan kuuluu myös suoraan asianosaiselta kysyminen henkilökohtaisesti, vai mitä.

Jostain syystä kukaan ei ole halunnut vastata minulle henkilökohtaisesti, sinäkin kirjoitat anonyyminä.

Maajohtaja Vuorinen on ainoa, joka on esiintynyt omalla nimellään, mutta vaikeissa kysymyksissä hänkin neuvoo vain lähtemään Sofiaan. Sikäläinen lakiasiainjohtaja on jo kahdesti luvannut hankkia vastaukset kysymyksiini, mutta mitään ei ole kuulunut.

Missähän maajohtaja muuten vaikuttaa nykyään? Onecoin-Finland on hävinnyt netistä, ei tule enää tiedotteita jne.

Anonyymi kirjoitti...

Ei muuta kun Rujalle ja Petterille melaa pereeseen molemmille bauahahahahahahaahaaaaaaa

Anonyymi kirjoitti...

Hasitaakaa vittu Bitcoinin runkut ja OneCoinin mulkut kjäh kjäh kjäh kjäh kjäh

Anonyymi kirjoitti...

Vetäkää tumppuun nörtti runkkarit ja krypto kyrvät buahahahahahahahahahahhhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anonyymi kirjoitti...

Maajohtaja vetaa Petterin homoa perseeseen ja Bitcoin pässejä kakkoseen buahahahahaahahahaaaaaaaaaaaaaaa

Anonyymi kirjoitti...

Krptokullit ja OneCoin onanoijat ja Bitcoin munanimijät buahahahaahahaahahaaaaaaaaaaaa

Anonyymi kirjoitti...

Ota Petterin runkku maajohtajalta poskeen, se tekee eetua:)

Anonyymi kirjoitti...

Pervo Petteri nylkyttää vähä älyistä Muroklaania paskakakkoseen niin että Muroklaanin perseet repevät ja paska lentää kjäh kjäh kjäh kjäh kjäh

Anonyymi kirjoitti...

Muron vähä-älyiset pölkkypäät katselevat Rujan tissejä kuolaten ja runkkaavat itsensä hengiltä kjäh kjäh kjäh kjäh kjäh kjäh

Anonyymi kirjoitti...

Petteri nussii lohkoketjua ja kyrpä jää lohkoketjun rattaiden väliin ja sehän tekee kyllä eetwarttia klurps klurps:)

Anonyymi kirjoitti...

Jopas on villi meno täällä. Kommentit osoittavat vain kuinka vajaaälyistä Onecoinistit ovat. Eipä harmita yhtään että menettävät rahansa.

Anonyymi kirjoitti...

Petteri runkkaa yötä päivää unelmoiden Rujan tisseistä, ei vaan kehtaa sitä myöntää:)

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa kuitenkin olla kyseessä huomiota kaipaava vähä-älyinen...

Anonyymi kirjoitti...

Jeesus sanoo: "Minä olen tie ja totuus ja elämä." Joh. 14:6.
Hän on tullut maailmaan rakkaudessaan lohduttamaan ja antamaan toivoa jokaisen elämään surun, ahdistuksen, jopa toivottomuuden keskellä, kun maallinen tuki ja toivo ovat menettäneet merkityksensä.

Anonyymi kirjoitti...

Haista sinä vittu jeesuksen kyrvänlutkuttaja!

Anonyymi kirjoitti...

" -- älä pelkää, minä olen sinun kanssasi!
Älä arkana pälyile ympärillesi -- minä olen
sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua, minä
autan sinua, minä tuen sinua vakaalla, lujalla kädelläni." Jes. 41:10

Anonyymi kirjoitti...

Saatanan jeesustelija haista vittu

Anonyymi kirjoitti...

Kryptokyrville kunnon huoran pillua se pitää kryptokyrvän vireessä!

Anonyymi kirjoitti...

Herra on minun paimeneni,
ei minulta mitään puutu.
Hän vie minut vihreille niityille,
hän johtaa minut vetten ääreen,
siellä saan levätä.
Hän virvoittaa minun sieluni,
hän ohjaa minua oikeaa tietä
nimensä kunnian tähden.
Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani. Sinä suojelet minua kädelläsi, johdatat paimensauvallasi.

Anonyymi kirjoitti...

Jeesus: "Minä jätän teille rauhan.
Oman rauhani minä annan teille,
en sellaista jonka maailma antaa.
Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon"
Joh. 14:27

Anonyymi kirjoitti...

JEESUS ON HERRA EI MITKÄÄN KRYPTOKYRVÄT!

Anonyymi kirjoitti...

Kuluttajaviraston sivulta:
SINÄ JA VERKOSTOMARKKINOINTIYRITYS

Kysymyksiä, joihin kannattaa hankkia vastaus ennen verkostomyyjäksi ryhtymistä:
„# mitä aloitusmaksulla saa?
#„ kenen kanssa asioin, mikä ja missä on pääyritys?
„# onko ostopakkoa?
„# millainen on tuotteen kysyntä?
„# mitä edellytetään palkkioiden saamiseksi?
„# miten eroan myyjän tehtävästä?

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Kuluttajaviraston sivulta: SINÄ JA VERKOSTOMARKKINOINTIYRITYS


Kysymyksiä joihin ei ainakaan Onecoinilta saa vastauksia menemättä a) eventtiin, b) sofiaan, c) abc:lle.

Tässä kuitenkin joitakin vastauksia:

k: mitä aloitusmaksulla saa?
v: kasan arvottomia bittipoletteja, saarnaajien kertomia lumekuvia nopeista autoista, kelloista ja äkkirikastumisesta sekä ylihintaisen tabletin.

k: kenen kanssa asioin, mikä ja missä on pääyritys?
v: asiointi tapahtuu nk. maajohtajan kanssa jonka titteliä ei ole virallisesti yhtiön taholta vahvistettu. Maksut hoidetaan käteisellä ja ilman kuittia. Pääyritys on bulgarialainen rikollisten johtama yritys jonka raha-asioita hoitaa yrityksen ulkopuolinen mutta yrityksen toimitusjohtajan lähisukulainen eli äiti.

k: onko ostopakkoa?
v: ei (!?)

k: millainen on tuotteen kysyntä?
v: huono, koska jostain syystä aika moni haluaa myydä näitä bittipoletteja (rikastuminen ei vissiin kiinnosta).

k: mitä edellytetään palkkioiden saamiseksi?
v: palkkioiden saamisen edellytys on myydä tuhansien eurojen bittipoletteja ja lumekuvia nopeasta rikastumisesta.

k: miten eroan myyjän tehtävästä?
v: myyjän tehtävästä eroaminen on tehty helpoksi. Kritisoi vain yritystä niin tilisi suljetaan ja palkkiosi jäädytetään. Toinen vaihtoehto on poistaa tilistä omat pankki- ja muut yhteystiedot, sähköpostiosoite ja muuttaa tilin salasana riittävän vaikeaksi ja olla kirjoittamatta sitä mihinkään.

Anonyymi kirjoitti...

Huomionarvoinen asia, rikollinen ja rikollismielinen ihminen syyttää toisia asioista joita hän itse tekee.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Huomionarvoinen asia, rikollinen ja rikollismielinen ihminen syyttää toisia asioista joita hän itse tekee.


Niin, yhtiössähän on alusta asti otettu nämä asiallisetkin kysymykset syytöksinä riippumatta kysyjän sosiaalisesta asemasta, aiemmista tuomioista tai virallisen syyttäjän tutkinnan alaisuudessa olosta.

On se erinomainen tuo onecoin. Kysyjiä uhataan oikeustoimilla mutta samaan aikaan yhtiön tuottamaa materiaalia kuten logoja levitellään, muutellaan ja käytetään mitä omituisimmissa yhteyksissä ja powerpointesityksissä ilman mitään graafisen suunnittelijan antamia ohjeita. Tai sellaisia tuskin edes on, logon lienee suunnitellut Rujan avioton poika tai joku hänen "hyväntekeväisyysjärjestön" kummilapsi pientä taskurahaa vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Olen seurannut viikon verran tätä blogia hankkiakseni asiatietoa kryptovaluutasta ja lohkoketjun tulevaisuuden mahdollisuuksista. Nyt riitti. Keskustelun taso menee siihen suuntaan. Hyvää jatkoa kaikille pohdiskelijoille ja menestystä valitsemallanne tiellä.

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas.
Röllipostiretki Petterin blogiin koitti.

Anonyymi kirjoitti...

Ja lohkoketjun vaihdosta todettakoon että sen pitäisi säikäyttää OneCoinien omistajat paska jäykäksi kun OneCoin voi yksipuolisella ilmoituksella ja varoittamatta ottaa kaikki koskaan louhittu kolikot, heittää ne mäkeen lohkoketjuineen (eli käytännössä nollata niiden arvon) ja sen jälkeen luoda uuden lohkoketjun jolla on uudet säännöt ja johon kaikki ovat silti pakosta sitoutuneita.
Samalla aikarajat (30%, 50%, 80% ja 100% kolikoista louhittu) venähtivät jopa kahdella VUODELLA eikä siinäkään kolikkojen omistajilla ole mitään sananvaltaa, OneCoin voi vain tehdä näin koska sattuu niin päättämään. Sielläkö on rahat kuin herran kukkarossa?

Mitä saavat kolikon omistajat vastineeksi? No ainakin tiedämme että jopa kahdella vuodella siirtyi kovasti odotetut hetket joina:
-Kauppapaikat avautuvat (30%)
-Kolikoita voi myydä vapaasti sisäisessä pörssissä (50%)
-Kolikoita voi louhia kuka vain, lohkoketju ja lähdekoodi julkistetaan (80%)
-Kaikki kolikot on louhittu ja valuutan jako selvä. (100%)

Kaikki kovasti odotettuja päivämääriä, kaikkia siirsi OneCoin itse, varoittamatta, jäseniltä kysymättä ja KOSKA VOI TEHDÄ NIIN ETTEKÄ TE KOLIKKOJA HANKKINEET VOI TEHDÄ YHTÄÄN MITÄÄN SEN ESTÄÄKSENNE.

"Tulevaisuuden maksuvaluutta".

Petteri Järvinen kirjoitti...

OC-häiriköiden vuoksi on pakko rajoittaa kommentointi vain rekisteröityneisiin käyttäjiin.

WEKS kirjoitti...

Se voi olla ihan hyvä idea, toisaalta emme varmaan saada näkymää OneCoinilaisten maailmaan samalla tavalla.

Matti Rissanen kirjoitti...

Kukas sitä "näkymää" kaipaa, sehän on nähty jo riittävän monta kertaa.

Hämmästyttävän (kunnioitettavan) kauan OC-pilvi on pysynyt pystyssä. Ihmettelen yhä enemmän kanssakulkijoitani.

SB kirjoitti...

Onecoin retostelee nyt lentokoneen ostot merkeissä. On muka ostettu joku meksikolainen kone ja feikattu sen lento. Harmi vaan (heidän kannaltaan), että videon kuvamateriaalista päätellen kyse on todellakin feikistä. Otokset on otettu eri koneesta (lentokuvat) sekä maassa olevasta koneesta. Saattaa tuossa olla käytetyn myös Chroma key -materiaalia koneen nousuunlähdössä.

Kone on rekisteröity jonkun meksikolaisen lentoyhtiön nimiin eikä sen tiedetä lentäneen kesäkun 11. päivän jälkeen ja vaikka tuon videon jälkituotanto olisi ottanut aikaa niin kone ei ole kuitenkaan lennellyt tuonne määränpäähän johon videossa viitataan.

https://www.youtube.com/watch?v=a4Mo2bfAFv4

Tämä on siis linjassa Juha P:n ökyautokuvien kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Siltä näyttää että ilman anonymiteettiä ei yksikään OC puolustaja tänne tule.
Liekö Petteri katsonut IP-osoitteista että kuinka monta uniikkia kommentoijaa OneCoinia oli puolustamassa?

Anonyymi kirjoitti...

Jäkä jäkä sano päkä ja säkä:)

Anonyymi kirjoitti...

Taka takakaa lauloi Frederik https://www.youtube.com/watch?v=5eTArD80Frk

Anonyymi kirjoitti...

Avoimet ovat ja kukaan ei räyhää enää mitään satuja, höh.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kaikki pankkiin lainaa hakemaan tai säästöjä nostamaan.Hanki Rujalta 118 000E (koulutus)paketti ja hetkessä olet miljonääri!Heleppua ku heinänteko!

SB kirjoitti...

Rujan massit taitaa olla loppumaan päin kun kalastelee nyt suursioittajia mm. 118 000 € hintaisilla paketeilla (Tycoon+, Ultimate).

https://www.youtube.com/watch?v=B28UHQzgYvM

Anonyymi kirjoitti...

No nyt Bitcoininkin touhuja viedään myös veroedullisiin maihin Gibraltarille ja Maltalle. Joku taisi kylläkin ensin näyttää tietä suunsoittojen kera. http://www.kauppalehti.fi/uutiset/euroopan-ensimmainen-bitcoin-etp-syntyi-suomalaisvoimin/3ncvDQnT?ref=twitter:f092

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitatko tuota hömppää nimeltä onecoin=nocoin?

SB kirjoitti...

Erävoitto, Onelifen Youtube-tili on jäädytetty!

Tämä tili on jäädytetty toistuvien tai vakavien YouTuben roskasisältö-, uhkapeli- tai harhaanjohtavan sisällön käytäntöjen tai muiden käyttöehtojen rikkomuksien vuoksi.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on surullisia uutisia Sebastian Mäki Tankkerille ja Petterille. OneCoin backofficeen on ilmestyneet laillisuuslausunnot koskien Ruotsin ja Bulgarian markkinoita. Youtube sisältöä pystyy matti meikäläisetkin ilmoittelemaan mustan propagandan listalle eli asiassa ei sen suhteen mitään ihmmeellistä ja kummaa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Minkälaisia nämä "laillisuuslausunnot" ovat? Samanlaisia kuin saksalaisen juristin tekemä, jossa käsiteltiin kryptovaluuttaa yleisellä tasolla eikä Onecoinia?

Missä viipyy suomalainen "laillisuuslausunto"?

Anonyymi kirjoitti...

http://futurism.com/judge-rules-bitcoin-is-not-a-legitimate-currency-in-money-laundering-case-man-walks-free/

Anonyymi kirjoitti...

Petteri, eikös se ollut sinun mielestä ihan täysin järjetöntä, että kryptovluutassa pitäisi olla selvillä kryptovaluuttaa omistavien ja sitä käyttävien henkilöllisyydet. EU:n viranomaiset ovat täysin eri mieltä: http://news.softpedia.com/news/eu-plans-database-of-bitcoin-users-with-identities-and-wallet-addresses-506650.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Ja tässä hieman lisää EU dokumenttia liittyen edelliseen viestiin: http://ec.europa.eu/justice/criminal/document/files/aml-directive_en.pdf

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Nyt on surullisia uutisia Sebastian Mäki Tankkerille ja Petterille. OneCoin backofficeen on ilmestyneet laillisuuslausunnot koskien Ruotsin ja Bulgarian markkinoita. Youtube sisältöä pystyy matti meikäläisetkin ilmoittelemaan mustan propagandan listalle eli asiassa ei sen suhteen mitään ihmmeellistä ja kummaa.


Kyseinen dokumentti on nollan arvoinen. Dokumentti on kirjoitettu ilmeisesti pelkästään onecoin.eu sivuston tietojen perusteella ja siinä otetaan kantaa vain verkostomarkkinointiin ja todetaan sen laillisuus Ruotsissa siinä muodossa kun Onecoin sitä harjoittaa. Tämähän (mlm) ei ole koskaan ollutkaan kusetus vaan se, että mlm:ää harjoitetaan kryptovaluutan ostoon ja myyntiin ja saadaan ihmiset sioittamaan suuriakin summia mielikuvitusjuttuihin perustuvilla väitteillä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Petteri, eikös se ollut sinun mielestä ihan täysin järjetöntä, että kryptovluutassa pitäisi olla selvillä kryptovaluuttaa omistavien ja sitä käyttävien henkilöllisyydet.

Yhtä hyvin voisi vaatia setelien seurantaa: jokaisen tulisi pitää kirjaa seteliensä käytöstä sarjanumeroiden perusteella ja raportoida ne verottajalle. Loppuisi kerralla se harmaa talous.

Tietenkin viranomaiset voivat lisätä sääntelyä, eri asia sitten miten sitä valvottaisiin (vrt. taistelu leffa- ja musiikkipiratismia vastaan).

Onecoinissa asia on käännetty päälaelleen, ikään kuin kolikoiden käytön seuranta olisi käyttäjien oma etu, ja tiedot aiotaan vieläpä paljastaa julkisuuteen lohkoketun avaamisen yhteydessä. Näitä olen kritisoinut, syystäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Joo sinä olet Petteri aina oikeassa, sehän on ihan selvä asia jos mikään:)

Petteri Järvinen kirjoitti...

Sinä taas olet Anonyymi, ja teitä on lukuisia, joten en tiedä kuka teistä on oikessa ja kuka väärässä.

Mietipä itse: jos lohkoketjusta ulkopuoliset pääsevät katsomaan, mihin olet Onecoinisi käyttänyt, pidätkö sitä hyvänä ominaisuutena?

Ilmeisesti Bitcoin-valvonnassa tiedot olisivat vain viranomaisilla, josta poliisi saisi niitä vakavien rikosten selvittämiseen (kuten teleoperaattorien lokitietoja nyt).

Anonyymi kirjoitti...

Sama eliitti omistaa maailmanpankin (IMF), sekä USA:n (Federal Reserve), että Euroopan Keskuspankin (EKP) ja painavat siellä rahaa tyhjästä ilmasta ja lainaavat ne veloissa oleville valtioille, joidenka veronmaksajien rahoista köyhät valtiot maksavat sitten korkoja rikollisen eliitin omistamaan maailmanpankkiin.

Rockefellerit, maailman rikkaimpana sukuna pyörittää myös menestyksekkäästi öljybinestä myös huumebisneksen ohella ja omistaa myös mediasta suurimman osan.

Ja he yhdessä muiden sukujen kanssa muodostavat maailman 13 rikkainta sukua, jotka käytännössä hallitsevat maailmaa, koska omistavat median, maailmanpankin etc...

Nämä sedät tekee ja ovat tehneet aina voittoa sodilla, kun Prescott Bush (Bushien isoisä) teki miljardien tilit jo pelkällä II-maailmansodalla rahoittamalla Natseja, erään Jenkkiläisen sijoitusyhtiön kautta.

Tiedän kyllä että aihe on hyvin monille erittäin vastemielinen ja pelottava, mutta asia ei parane jos vain peittää silmänsä ja korvansa todellisuudelta.

Silti vaikka tästä monet ovet kuulleetkin, niin heitä ei kiinnosta alkaa toimeen ruohonjuuritasolta jotta saadaan sanaa kiertämään, vaan he jatkavat mielummin vanhalla metodilla = silmät ummessa...

Ja kun televisiosta tulee jatkuvasti aivoja lamaannuttavaa viihdettä, niin se pitää itsenäiset ajatukset loitolla ja ennenkaikkea huolen siitä, että maailma ei tule muuttumaan minnekään suuntaan sillä kansalaistoiminnalla, jota edelleen suurin osa tekee.

Duunarit eivät edes suurin osa tiedä, kenelle he oikein työskentelevät ja tarkoitan tällä sitä, että kun he maksavat veroja niin ei ne verot minnekään instrastruktuuriin mene... Vaan niillä maksaa köyhä valtio suunnatonta lainaansa eliitin yksityisomisteiselle maailmanpankille.

Anonyymi kirjoitti...

Rokkefellerit murskaavat sinut Petteri, nyt on kuulemma otettu yhteyttä sinusta Barbara Rokkefelleriin, saat imeä sen kauheita tissejä loppuvuoden ajan muna pystyssä!

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa Jukka Petteri päästä kyllä Barbaran tussullekin:)

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tiedän kyllä että aihe on hyvin monille erittäin vastemielinen ja pelottava, mutta asia ei parane jos vain peittää silmänsä ja korvansa todellisuudelta.

Miten tämä liittyy Onecoiniin, ilmeisesti ei lainkaan?

Mutta se on pelottavaa, että eräät sulkevat silmänsä todellisuudelta ja uskovat OC-höpötyksen tuomaan helppoon rikastumiseen. Eivätkä kehtaa edes nimellään esiintyä.

Anonyymi kirjoitti...

Jukka Petteri Järvinen on toiminut ennenkin "asiamiehenä" tahoille jotka sitä ovat pyytäneet eli ei todellakaan mikään puhdas pulmunen vaan enemmänkin saatanan lähettiläs: http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2010/04/petteri-jarvinen-lahetettiin-kertomaan.html

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Jukka Petteri Järvinen on toiminut ennenkin "asiamiehenä"...


Sinulla näyttää olevan todella luotettavat lähteet noille tiedoillesi.

Lukeeko samassa blogissa, että Onecoin on turvallinen sijoi.. ei kun koulutusta myyvä verkostoyritys jonka tuotteisiin kannattaa laittaa vaikka koko omaisuus, koska sen saa vuoden päästä 1500 kertaisena takaisin. Tosin MVLehti ei ole tainnut vielä ottaa asiaan kantaa, pitäis varmaan kysyä.

:-)

Anonyymi kirjoitti...

http://www.huffingtonpost.com/entry/onecoin-inside-the-next-fastest-growing-cryptocurrency_us_5797d253e4b0b3e2427d2ccc

In July 2012, The Huffington Post was ranked #1 on the 15 Most Popular Political Sites list by eBizMBA Rank, which bases its list on each site's Alexa Global Traffic Rank and U.S. Traffic Rank from both Compete and Quantcast.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
http://www.huffingtonpost.com/entry/onecoin-inside-the-next-fastest-growing-cryptocurrency_us_5797d253e4b0b3e2427d2ccc
In July 2012, The Huffington Post was ranked #1 on the 15 Most...


Ja mitä tuo todistaa? Sen, että Huffington post on jonkun kävijäseurannan mukaan ykkösenä jossain listalla. Sitä paitsi tuo Jose Florez lienee itse mukana tuossa kus.. sij.. eikun talouskoulusmyyntijärjestelmässä, joten puolueettomasta kirjoituksesta lienee turha puhuakaan.

Ei voittanut tuokaan arpa. Kokeiles jotain muuta välillä. Voisit vaikka vastata niihin teknisiin kryptovaluuttaa koskeviin kysymyksiin joita on esitetty.

Anonyymi kirjoitti...

Karavaani kulkee ja rakkikoirat haukkuu:)

Petteri Järvinen kirjoitti...

Karavaani kulkee (kohti rotkoa) ja ainoat puolustajat piiloutuvat anonymiteetin taakse, koska eivät kehtaa nimellään huudella.

Katsotaan, tuleeko nimiä esiin tämän sotkun kaatuessa syliin.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kappas, Jose Florez tuli itse toisiin aatoksiin:

"Editor's Note: This post has been removed at the request of the blogger."

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kirjoitus tulee Petteri takaisin, maltahan hetki. Haasteensa kullakin, tieto Bitcoin Face-ryhmästä:

Ethereumin hard fork ei mennyt ihan niinkuin piti. Niinkuin moni varmaan tietää, vanha haara jäi eloon ja pörssit ovat lisäilleet sitä tuotteisiinsa tickerillä ETC, vanha siis on ETH. Nyt on ainakin pari pörssiä (BTC-e ja coinbase), jotka lähettäessään ETH:iä lähettävät myös ETC:tä. Tämä mahdollistaa ETC:n pöllimisen pörsseistä.
Vielä huhujen mukaan ainakin coinbasessa tämä on mahdollista.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Tuo kirjoitus tulee Petteri takaisin, maltahan hetki. Haasteensa kullakin, tieto Bitcoin Face-ryhmästä


Saanen epäillä. Tietojeni mukaan kirjoitus poistui Huffingtonpostille tehdyn ilmoituksen jälkeen. Kukapa sitä nyt haluaisi sekaantua mihinkään hämäräbisneksiin varsinkaan, jos on siellä alexan #1 paikalla.

Anonyymi kirjoitti...

Blaa blaa blaa blaa blaa blaa blaa blaa blaa kälä kälä kälä kälä kälä kälä kälä:)

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Blaa


Älykkyytesi tai sen puute on jo tiedossa joten turha postailla noita älyttömyyksiä enää.

Anonyymi kirjoitti...

https://financialit.net/news/islamic-finance/1st-leadership-summit-islamic-finance-cryptocurrency

Anonyymi kirjoitti...

http://www.reuters.com/article/us-bitcoin-fraud-texas-idUSKCN1012W8

Anonyymi kirjoitti...

http://www.huffingtonpost.com/david-seaman/ethereum-classic-another_b_11173314.html

Anonyymi kirjoitti...

http://behindmlm.com/mlm/regulation/onecoin-a-fraud-company-according-to-indian-cyber-crime-police/

Anonyymi kirjoitti...

http://mvlehti.net/2015/07/25/lukija-ikaros-group-staffan-liback-onecoin-kusetukset-ja-muuta/ Tässä vain pienen pieni osa onecoinin kriminaaliosastoa!

Anonyymi kirjoitti...

http://multinivelzgz.blogspot.fi/2016/03/onecoin-hace-saltar-las-alarmas-en-dos.html Löytyi tommonenkin varoitus ja tuttuja nimiä.

Anonyymi kirjoitti...

Varoituksia ja pelkoja tarvitaan elämässä. Pelko ja hämmennyksen luominen erinäisissä asioissa on vanha kikka kakkonen. Joka kuuseen kurkottaa niin katajaan kapsahtaa ja joka vain katajaan kurkottaa niin varmasti sinne jääkin:).

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Varoituksia ja pelkoja tarvitaan elämässä. Pelko ja hämmennyksen luominen erinäisissä asioissa on vanha kikka kakkonen. Joka kuuseen kurkottaa niin katajaan kapsahtaa ja joka vain katajaan kurkottaa niin varmasti sinne jääkin:).


Siis annatko neuvon nyt coinistina? Kai sitä vähemmän riskin sijoituskohteita on huomattavasti enemmän kuin täyden 100% riskin onecoin. Siis nyt ei lasketa sitä, että joku on saanut omansa pois. Sehän olisi sama kuin laittaisi rahat omalle pankkitilille ja nostaisi ne sieltä x kuukauden kuluttua. Jos onecoinilla haluaa tienata niin silloinhan se tarkoittaisi, että voitot pitäisi olla linjassa maajohtajan ja muiden ylätason henkilöiden antamien tietojen kanssa. Lisäksi voittojen saamisen edellytys on koulutuspakettien voimakas myynti alatasolle uusille jäsenille.

Voittoa näistä alatason myynneistä saattaa tullakin mutta ei sellaisella työmäärällä kuin maajohtaja ja muu ylätaso on kertonut. Ns. Saunaseppo oli lähimpänä kun kertoi Tuurin eventissä, että tehokas keino saada voittoa on myydä kalliita koulutuspaketteja.

Anonyymi kirjoitti...

Suomi on todella upea maa asua: Sveitsissä yli 14 vuotta asunut Räikkönen on pitänyt majaansa vuodesta 2008 lähtien Baarissa. Kysyttäessä Räikkönen kuitenkin kiisti, että fanit olisivat yli-innokkaita tai heitä pyörisi Räikkösen kodin lähistöllä kyttäämässä.

– Sveitsi on hieno maa. Juttelen ihmisten kanssa välillä kaduilla tai annan nimikirjoituksia. Se kaikki on kuitenkin ok. Suomessa olisi toisin, melkein kuin helvetti valloillaan. Sveitsissä ihmiset saavat elää omaa elämäänsä ja antavat toistensa elää rauhassa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Sveitsi-kommentti taisi tulla väärään ketjuun? En ainakaan ymmärtänyt, miten se liittyi Onecoiniin.

Mitä Räikköseen tulee, Keski-Euroopassa hän ei ole mikään julkkis, noilla seuduilla entisiä ja nykyisiä formulakuskeja riittää. Suomessa tilanne on ihan toinen: pienen maan formulatähti, jonka vaiheita kotimaan media seuraa herkeämättä.

Schumacher oli paikallinen julkkis eikä hän saanut olla rauhassa. Jouduttuaan koomassa sairaalaan toimittajat ja ulkopuoliset pyrkivät keinoja kaihtamatta sisään. En voisi kuvitella Suomessa tapahtuvan vastaavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ja suomalainen bittiraha.fi sivuston pyörittäjä Prasos Oy tukee, jee jee: Bitcoin vähentää seksityöläisten kohtaamaa väkivaltaa
Vaikka länsimaat ylpeilevät vapaudellaan, on myös meidän yhteiskunnassa monia perustavanlaatuisia tabuja, jotka saavat aikaiseksi vastaväitteitä ja nikottelua. Yksi sellainen on seksityö, jota rajoitetaan monissa länsimaisissa valtioissa erilaisin säännöksin ja kielloin huolimatta siitä, että monet seksityöntekijät sekä heidän etujärjestönsä katsovat, että päätös seksityöstä tulee olla ihmisen itsensä.
Kiitos Bitcoinin myös seksityöntekijöiden elämä on helpottunut. Britanniassa asuva australialainen miesseksityöläinen "Oz" on pitänyt Redditissä AMA-tapahtuman ("Ask Me Anything"), jossa hän otti vahvasti kantaa Bitcoinin puolesta.
Ozin mukaan seksityön rajoitukset ovat tehneet seksityöstä hankalaa ja usein vaarallistakin. Koska PayPal ja esimerkiksi monet pankit katsovat pahalla silmällä seksistä maksamista, joutuvat seksityöntekijät usein ottamaan vastaan ja säilyttämään suuria määriä käteistä. Tämä puolestaan tekee heistä oivia kohteita varkaille ja muille rikollisille.
"Pyrin välttämään pankkeja. Ja PayPaliakaan ei voi oikein käyttää, koska he jäädyttävät tilisi, mikäli päättelevät, että teet seksityötä", Oz kertoo.
Ozin mukaan Bitcoin on antanut hänelle mahdollisuuden parantaa asemaansa. Bitcoinin avulla Oz ja muut seksityöntekijät voivat kiertää PayPalin harjoittaman taloudellisen sensuurin. Bitcoin vähentää tarvetta käyttää käteistä, mikä puolestaan tekee seksityöstä huomattavasti turvallisempaa ja vähentää vaaraa joutua ryöstön tai jopa väkivallan uhriksi.
Yksi Bitcoinin ehdottomista eduista on, että se ei tuomitse. Bitcoin ei katso aiheelliseksi ryhtyä kertomaan aikuisille ihmisille, mitä he saavat kehollaan tehdä, vaan sen sijaan se keskittyy yksipuolisesti parantamaan ihmisten asemaa ja antamaan heille uusia taloudellisia mahdollisuuksia. Seksityötä tulee aina olemaan, mutta Bitcoinin avulla siitä on mahdollista tehdä paljon turvallisempaa.

Anonyymi kirjoitti...

No perskuta rallaa, tuetaan nyt sitten vielä seksityötäkin täällä pölhölön ytimessä:)

SB kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Munaa persieseen ja Bitcoin lahko kiittää:)

Petteri Järvinen kirjoitti...

Pinna on näköjään kireällä. Niin minullakin olisi, jos olisin pistänyt tuhansia euroja perheen rahoja tällaiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Uusia tietoja:

Tarkat sanamuodot mitä tunkitus tilaisuuksissa saa jatkossa sanoa. Vetävät maton tunkeilta jalkojen alta, mutta tunkit vain hurraavat tajuamatta sitä, että kyseessä on puhdas puolustus tulevia oikeudenkäyntejä varten.

Kun 80% louhittu aukeaa kolikoiden vapaa kauppa. Labinen ilmoittaman 10 000 kolikkoa/tunti tarkoittaa tämä 18 vuoden odotusta. Kätevää..

Yhtiön ilmoituksen mukaan kolikon arvo määräytyy sähkönkulutuksen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että kun tohtori ottaa käyttöönsä uuden super läppärin ja rupeaa louhimaan Labinen ilmoittamalla nopeudella, kuluu sähköä 20-kertaisesti mitä koko Bulgariassa on tähän asti ollut vuosikulutuksena. Olisiko syytä sijoittaa rahat sähköyhtiöihin???

Julkisilla mittareilla on mitattu Suomen opetuksen tasoa ja laatua. Suomi on aina pärjännyt näissä hyvin. Nyt epäilyttää kuitenkin, että onko Suomalaisten lukutaidossa jotain ongelmia, kun ovat tähän rahojansa laittaneet? Sokaiseeko raha ihmisiä todella näin paljon, että ei totuutta kyetä näkemään?

Anonyymi kirjoitti...

http://bitcoinx.io/news/articles/bitfinex-hacked-exchange-goes-offline-during-investigation/

Mites Petteri näitä selittelee, tai mitä olet mieltä Ethereumin lohkoketjun jakamisesta kahteen erilliseen kun aikaisempien kommenttien perusteella sehän ei voi olla mahdollista..

Anonyymi kirjoitti...

Vastaus edelliseen harhaanjohdetun viestiin:
http://behindmlm.com/companies/onecoin/ethereum-dev-onecoin-is-a-pure-scam/

Petteri Järvinen kirjoitti...

Em. linkissä aika hyvin tiivistettynä:

"Crypto-currencies are trustless and decentralized – that is their whole purpose and essence.

...

OneCoin is the polar opposite to real cryptocurrencies. It is anti-science, with no public information, no transparency and nothing more than “trust me” from individuals who obviously have a lot to hide.

They run everything. They control everything. You can only buy and sell through their website. It is anti-cryptocurrency."

Anonyymi kirjoitti...

http://bitcoinx.io/news/articles/bitfinex-hacked-exchange-goes-offline-during-investigation/

Anonyymi kirjoitti...

Petteri tarjoat tietolähteeksi verkostomarkkinoinnin propaganda valhesivustoja, mutta sinähän oletkin vain säälittävä pikku nilkki jota toiset ohjaavat täysin.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Sinä puolestaan olet säälittävä kommentoija, kun et uskalla edes nimelläsi esiintyä.

Toisin kuin OC-uskovaiset, yritän ajatella omilla aivoillani. Lainaus on sivun lopussa olevista lukijakommenteista, ja tiivistää hyvin oman käsitykseni.

Mitäpä jos tuon alituisen nimettömän herjauksen sijaan OSOITTAISITTE Onecoinin oikeasti toimivan? Loppuisi anonyymien ruikutus ja minäkin muuttaisin mieltäni faktoja nähdessäni.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä ilmenee yksi psykologinen ahneuden ilmentymä. Kun päähän on iskostettu tuleva rikastuminen, kaikki sitä ajatuksen ilmentymää epäilevät saavat kokea aggressiivisen vastareaktion. Siitä ajatuksesta luopuminen on liian tuskallista. Se on täysin inhimillistä. Jotkut uskoo vieläkin wincapitaan, kun eivät pysty luopumaan mieleen iskostuneesta rikastumisen menetyksestä. Monet heistä ovat saaneet korvaushoitoa onecoinista.

Anonyymi kirjoitti...

Pienet on Petterin aivot, se on ainakin tullut huomattua. Ota hyvä mies jo pää pensasta pois, johan tuollainen inttäminen ja vänkääminen luulisi olevan henkisestikin raskasta.

Anonyymi kirjoitti...

Nuo faktat sattuvat niin paljon, että aina kun niitä esitetään, vastauksena henkilökohtaisuuksia. Ainut vastaus jonka uskon todeksi, mitä usein myös kylvetään on; sittenpähän tulette näkemään. Se on totta. Olemme aikaisemminkin nähneet tuon perustajaryhmän tuotoksia. (Firstcoin, Bigcoin)

Anonyymi kirjoitti...

Meniks Petteriltä monta Bitcoinia Bitfinex-keississä musti sotakoiran perseeseen?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.radiorock.fi/#!/post/557eac2ec3b76c03003778a9 Kauppapaikat ja kasino ovat jo käytössä? http://www.radiorock.fi/#!/post/557eac2fc3b76c03003778aa
http://www.radiorock.fi/#!/post/54edc59ec0b0250300d3814f Kerran on rosvo, aina on rosvo, Nämä linkit kun katsoo, voi mielestäni luoda uskon tulevaisuuden valuuttaan. Koen aikamoista myötähäpeää. Nmä kun ovat jo aikansa eläneitä juttuja ja joku vielä laittaa rahansa tähän....

Petteri Järvinen kirjoitti...

Talouselämä 4.8.2016:

Lohkoketjut ovat internetin veroinen innovaatio:

"Lohkoketju on hajautettu, kryptografisesti varmennettu tietokanta, jota on helppo ohjelmoida, ja jonka historiatietoja ei voi peukaloida."

Rujan ylläpitämä OC-ketju ei täytä mitään kohtaa tästä määritelmästä. Itse asiassa Rujan ketju on lohkoketjun vastakohta, todellinen anti-ketju (ja anti-valuutta) siis.

William Gallop kirjoitti...

Tässä supisuomalainen vastine: SHiTCOIN!
http://areena.yle.fi/1-3368629

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja avoimen lähdekoodin kimppuun helppo hakkeroida, Miksi et Petteri ota kantaa tuohon 58-70 miljoonan euron suuruiseen hakkerien tekemään Bitcoin varkauteen. Laittaisinko rahaa kiinni tuollaiseen vai turvallisempaan vaihtoehtoon jossa hakkerointi ei ole mahdollista. Pää pois sieltä pensaasta hyvä mies!!! Hakkerit on koittaneet kovasti päästä sisään myös OneCloudiin mutta huonolla menestyksellä vaikka palkkio on 100 000€. Jotkut vaan osaa asiat hoitaa niin että hakkereilla tylsyy kynnet ja aukeaa sormenpäät :) Petteri, lohkoketjuteknologia kehittyy ja luuletko että esim pankit käyttää avointa lähdekoodia kun virittelevät omia kryptovaluuttoja. No ei tasan tarkkaan, jo tyhmäkin sen tajuaa mutta sinä vaan intät vastaan epätoivoisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Ei kun paranee..Tietokirjailija Järvinen käyttää tietolähteenä jo VAUVA lehden keskustelupalstaa. Voi hyvää päivää.

Satusetä Anderseenkin on uskottavampi kun JiPPII huijari Järvinen!!

Anonyymi kirjoitti...

Koittakaahan onekonnarit rauhoittua, noitten typerien mollaamis kommenttienne kanssa.Onecoin=Nocoin nyt ja ikuisesti amen!

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja avoimen lähdekoodin kimppuun helppo hakkeroida, Miksi et Petteri ota kantaa tuohon 58-70 miljoonan euron suuruiseen hakkerien tekemään Bitcoin varkauteen.

Bitcoinin lähdekoodi on avoin, Bitcoin-pörssien yleensä ei. Onecoinistit ovat maksaneet tuhansia euroja "koulutuksesta", mutta eivät tiedä aihepiiristä juuri mitään.

Petteri, lohkoketjuteknologia kehittyy ja luuletko että esim pankit käyttää avointa lähdekoodia kun virittelevät omia kryptovaluuttoja.

Luuletko oikeasti, että pankit aikovat käyttää bulgarialaista pyramidia? Ja onecoinistien mukaan pankit pelkäävät "tulevaisuuden maksuvaluuttaa", mutta nyt ottavatkin sen käyttöön?

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni onecoin, onelife juttu on niin selvä ponzi kuin vaan voi olla. Suurin ihmetykseni on, että viranomaiset, pankit, finanssivalvonta ja KRP eivät ole jo puuttuneet asiaan? Tosin YLE, Radio Rock ja joku muukin ovat todenneet tämän. Ja se, että näin moni kansalainen on tähän hurahtanut. Näin normi veronmaksajana ei voi kun ihmetellä. Puuhaillaan kaikenlaisia moottorisahakortteja ja muita ihmellisyyksiä, samaan aikaan kaikenlaiset koijarit saavat vapaasti hyväuskoisilta rahat.Tosin tässä maassa saavat kaikki tuulivoimaprojektitkin 300M€/v tukea veronmaksajien rahaa. Ja "artisti" maksaa. Nyt olisi valtionvarainministerillä näytön paikka! Aika kädetön on suomen valtio. Voisko joku edes tehdä sen rikosilmoituksen??? Lupaan että en naura!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Niin ja avoimen lähdekoodin kimppuun helppo hakkeroida,

Avoimesta lähdekoodista on helpompi analysoida haavoittuvuudet, jolloin ne tulevat korjatuiksi. Jos Rujalla olisi jotain suljettua kryptovaluuttakoodia, meillä ei olisi aavistustakaan mitä bugeja sieltä löytyy.

Miksi et Petteri ota kantaa tuohon 58-70 miljoonan euron suuruiseen hakkerien tekemään Bitcoin varkauteen.

Mitä kantaa pitäisi ottaa? Maailmassa varastetaan jatkuvasti pankkikortteja ja seteleitä, eikä sitä voi kommentoida millään tavalla. Kaikkea ikävää sattuu, koska maailma on huijareita täynnä.

Laittaisinko rahaa kiinni tuollaiseen vai turvallisempaan vaihtoehtoon jossa hakkerointi ei ole mahdollista.

Vai ei ole mahdollista... vielä sellaista järjestelmää ei ole löytynyt. Kuka uskoo, että bulgarialainen huijarien perustama yritys olisi keksinyt viisastenkiven ja tekisi täysin aukottomia järjestelmiä?

Mutta se on totta, ettei Onecoinia voi hakkeroida - koska siellä ei ole mitään. Teidän lähettämänne oikeat eurot on siirretty parempaan talteen kauas Bulgariasta. Onecoinin lohkoketjua kukaan ei ole nähnyt. Uskon mieluummin vaikka joulupukkiin tai kotitonttuihin.

Hakkerit on koittaneet kovasti päästä sisään myös OneCloudiin mutta huonolla menestyksellä vaikka palkkio on 100 000€.

Se ei kylläkään ole Onecoinin ansiota vaan tallennuspalvelun tekijän oma kilpailu. Luulitko, että Onecoin on koodannut oman pilvipalvelun? Se on samalla tavalla ulkoa ostettu ja omaksi brändätty palvelu kuin kasinokin. Sillä ei ole Onecoinin kanssa muuta tekemistä kuin nimi.

Petteri, lohkoketjuteknologia kehittyy ja luuletko että esim pankit käyttää avointa lähdekoodia kun virittelevät omia kryptovaluuttoja. No ei tasan tarkkaan, jo tyhmäkin sen tajuaa mutta sinä vaan intät vastaan epätoivoisesti.

Itse asiassa kyllä, katso vaikka https://www.cryptocoinsnews.com/ibm-is-developing-an-open-source-blockchain-with-tech-and-banking-giants/. Suljettu, yhden yrityksen oma "lohkoketju" ei ole mikään lohkoketju. Se on pelkkä huijaus.

Anonyymi kirjoitti...

"Se ei kylläkään ole Onecoinin ansiota vaan tallennuspalvelun tekijän oma kilpailu. Luulitko, että Onecoin on koodannut oman pilvipalvelun? Se on samalla tavalla ulkoa ostettu ja omaksi brändätty palvelu kuin kasinokin. Sillä ei ole Onecoinin kanssa muuta tekemistä kuin nimi."

No todista nyt sitten tuo kommentti jollain tavalla kun näyttää siltä että olet enemmän perillä kun itse yhtiön perustaja :)

Jos tuollaiset summat olisi hävinnyt Onecoinilta niin sinähän hyppisit ilosta eikä kommenttisi olisi tuollainen mitä nyt kirjoitit. Ota Petteri pää pois pensaasta oikeesti !!

Anonyymi kirjoitti...

Kerro Petteri kuka on tallennuspalveluntekijä kun tunnut tietävän ja millä perusteella se ei ole Onecoinin tekemä palvelu? Nyt alkaa olla sinun aika kertoa faktoja eikä satuja!

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
kuka on tallennuspalveluntekijä


pcloud.com

Petteri Järvinen kirjoitti...

pCloudin alkuperäinen 100 000 euron hakkerointikilpailu: https://www.pcloud.com/challenge

Onko Ruja väittänyt, että pilvipalvelu olisi heidän itsensä koodaama? No ei tietenkään ole.

Samalla tavalla Coin Vegas -kasino on valmiina ostettu palvelu, johon Ruja on vain lätkäissyt omat logonsa päälle. Joko siellä muuten voi pelata Onecoineilla ja nostaa voitot euroissa? Miksei OC:n oma pelikasino käytä OC/Euroja? Tässä on turha vedota mihinkään kauppapaikka-alustaan.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tässä vielä maajohtaja Tommi Vuorisen lupauksia lokakuussa 2015:

"Parhaillaan Onecoin panostaa valuutan käytettävyyteen ja kauppapaikat aukeavat, kun 30% kolikoista on louhittu, nyt noin 16% louhittuna.

Ensimmäiset kaupat lanseerataan ensi keväänä. Kesään 2016 mennessä kauppoja on vähintään 50 000, kun oma kauppapaikka-alusta avataan (alustan tekee sama yhtiö, joka on tehnyt Kiinalaisen verkkokauppajätin Alibaban alustan).

Yhtiö lanseerasi Macaossa 27.9. oman Mastercardin, joka mahdollistaa lähitulevaisuudessa konvertoidut ostokset suoraan Onecoineilla. Nyt kortilla voi kotiuttaa nopeasti varoja myydyistä kolikoista."

Elokuussa 2016 Onecoineilla ei edelleenkään voi ostaa mitään eikä yhtään kauppapaikkaa ole. Ellei tämä ole valheellista markkinointia niin mikä sitten?

SB kirjoitti...

Petteri Järvinen sanoi...
Samalla tavalla Coin Vegas -kasino on valmiina ostettu palvelu...Joko siellä muuten voi pelata Onecoineilla ja nostaa voitot euroissa? Miksei OC:n oma pelikasino käytä OC/Euroja?


Voi toki pelata mutta vastineeksi saa toisenlaista leikkirahaa jolla voi pelata mutta voittoja ei voi nostaa. Maksat siis 5000 € jostain "koulutuspaketista" ja saat ehkä joskus jonkun "louhinnan" jälkeen n kappaletta leikkirahaa jonka voit vaihtaa toiseen leikkirahaa ja tuhlata sitten jossain "casinossa" saamatta ikinä oikeaa rahaa vastineeksi voitoista.

The Casino Credits (CR) that you buy with onecoins are only for pleasure (fun money). No cash-outs are possible.
Cash-out is possible only if you buy a “CoinVegas package” 100-5000€ with “real” money.

http://benzmith.tumblr.com/post/127824569431/the-worst-casino-on-earth-coinvegaseu

Anonyymi kirjoitti...

Tuo OneCoinin nimiin brandattu pCloud on tiedetty jo kuukausia. Onko OneCoinistit oikeasti noin pihalla etteivät tiedä omasta jutustaan tämän enempää? Murossa analysoitiin OneCloudin Android softakin jo kuukausia sitten jossa kävi kiistatta ilmi yhteys pCloudiin.

Ei se sinänsä yllätä että OneCoinistit ovat pihalla.
Kukaan muuten ei osaa nimetä yhtäkään OneCoin kooditason kehittäjää. Suurimpien blockchainien kuten Bitcoin, Ethereum yms. kehittäjiä voi löytää nimeltä vaikka kuinka paljon ja heihin saa yhteyden vaikka twitterissä. OneCoinilla ei ole mitään vastaavaa, ei kehittäjiä, ei kehittäjien blogia, ei White Paperia, ei yhtään mitään.

Ainoa mitä OneCoinista saa irti on ammattiverkostohuijareiden hehkutukset ja tunkeille tehdyt Youtube videot, jotka ovat yleisellä tasolla tietämättömille ihmisille suunnattuja. Ammattiverkostohuijareiden tietämys on todella huonoa kun mennään vähänkään tarkempiin kysymyksiin, samoin kuin tavallisen tunkinkin.

Anonyymi kirjoitti...

"Labinen ilmoittaman 10 000 kolikkoa/tunti tarkoittaa tämä 18 vuoden odotusta."

10 000 kolikkoa/minuutti Labinen mukaan, siis uudessa lohkoketjussa. Silti olisi 18 vuoden odotus siihen 80%:iin, koska kolikoiden max määrä nostetaan siihen 120 miljardiin.

Ja kuukausivauhdilla OneCoinin MarketCap pitäisi uuden lohkoketjun myötä nousta vähintään 2.7 miljardilla eurolla JOKA KUUKAUSI, kun muistetaan että coinin arvo ei voi juuri laskea. :D :D :D

(10000*60*24*365)/12 kolikkoa kuukaudessa*6,25 euroa =2.7 miljardia euroa kuukaudessa.
Eli lokakuussa 2017 OneCoinin Market Cap pitäisi olla noussut nykyisestä 4.9 miljardista leikki-eurosta, 33 miljardiin leikki-euroon.

On siinä verkostohuijareilla myymistä. :D
Varsinainen hupi ukkojen hupi kolikko tämä OneCoin.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Lontoon eventin olisi pitänyt havahduttaa viimeisetkin OC-uskovaiset todellisuuteen. Miksi ihmeessä kolikkojen määrä pitää nostaa 120 miljardiin? Rujan perustelu oli, että muuten niitä ei riitä kaikille - aivan kuin kolikot olisivat fyysisiä ja ne pitäisi käyttää kokonaisina. Jokainen tajuaa, ettei se näin voi olla.

Rujan toinen perustelu oli yhtä mainio: "meistä tulee suurin kryptovaluutta, koska meillä on eniten kolikkoja". Herää epäilys, onko Ruja suorittanut mitään talousopintoja ja ymmärtääkö hän kryptovaluutoista edes alkeita.

Ainoa todellinen perustelu kolikkojen määrän kasvattamiselle taitaa olla se, että sillä varjolla Ruja saa lykättyä kaikkia lupaamiaan aikarajoja kauas tulevaisuuteen.

William Gallop kirjoitti...

Eniten kolikkoja?

Fedoracoin: 431,556,923,610 TIPS,
Bytecoin: 181,052,301,840 BCN,

Onecoin: "120,000,000,000 ONE"

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinin paljastaa huijaukseksi se, että he puhuvat vaikeusasteesta suljetussa louhinnassa. Nyt coinilaiset google käteen ja tutkimaan että mitäs se louhinnan vaikeusaste tarkoittaa... kun ymmärtte sen, niin miettikää myös mitä tekemistä lohkoketjulla on suljetussa ympäristössä..

Anonyymi kirjoitti...

Rujan toinen perustelu oli yhtä mainio: "meistä tulee suurin kryptovaluutta, koska meillä on eniten kolikkoja"

Onecoinistien ideaalina olisi tällä logiikalla Saksassa ennen Hitlerin valtaannousua tapahtunut hyperinflaatio, jolloin leipäpalasta maksettiin miljoonia markkoja.

Ruja kehittää varmaan myös pyramidin romahtaessa yhtä älyttömän selityksen, jonka onecoinistit nielevät mitään kyseenalaistamatta.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Romahdus pannaan ilkeiden pankkien ja viranomaisten syyksi, ihan kuten WinCapitassa. Olisi liian rankkaa myöntää tulleensa huijatuksi.

Anonyymi kirjoitti...

Olet sinä Petteri tyhmä, keksikö Bill Gates Nokian? Ei vaan Microsoft osti Nokian heille sopivana hetkenä ja yllättäen ei ole Nokian puhelimia hirveästi enää tarjolla :) Kuka osti SuperCell yhtiön sensijaan että olisi kehittänyt omia pelejä lisää. Fiksut ostaa jos valmista palvelua ja tuotetta on tarjolla jolla voi liiketoimintaa kehittää. Pitäisikö siis vain itse kehittää omia tuotteita ja palveluja ollakseen teille riittävä? Mutta kertokaahan nyt enemmän faktoja tuosta pcloud asiasta ja vaikka kasinostakin. Ei pelkkä sivusto oikein riitä vaan laittakaa nyt faktaa siitä jos Ruja on sen ostanut tai mitä sitten ovatkaan sopineet ko toimijan kanssa. Sananhelinää vaan muussa tapauksessa! Kuten kaikki muukin teidän kirjoittama tällä sivulla.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kesällä 2015 tuota selvittelin. Coinvegas oli ostettu ulkopuoliselta tarjoajalta, joka myi nettipelipaikkoja avaimet käteen -periaattella (white labeling).

Tällä ei sinällään ole merkitystä Onecoinin kannalta. Vaikka kyseessä olisi oikea kryptovaluutta, se voisi ostaa pilvipalvelun ja Casino-saitin ulkopuolelta, ja vain brändätä sen omiin nimiinsä. Niinhän isot yritykset muutenkin tekevät.

Asialla on merkitystä vain, mikäli Ruja väittää heidän itse koodanneen molemmat - silloin hän nimittäin valehtelee.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Sananhelinää vaan muussa tapauksessa! Kuten kaikki muukin teidän kirjoittama tällä sivulla.


Siis mitä osaa tältä sivulta et ymmärtänyt.
https://news.bitcoin.com/beware-definitive-onecoin-ponzi

Puhut jostain lillukanvarsista ihan kuin niillä olisi jotain merkitystä. Ponzi mikä ponzi eikä sitä itsekoodatut kasinot muuksi muuta.

Yhteenkään faktapohjaiseen kysymykseen ei vielä kukaan onecoinin kannattaja ole osannut vastata, eikä ikinä tule vastaamaankaan, koska ainoa 100% faktatieto Onecoinista on Rujalla ja hän kieltäytyy kommunikoimasta muiden kuin perässään kulkevien aasien kanssa ja näille hän kertoo sen tiedon minkä nämä haluavat kuulla eli miten rikastutaan. Eikä hännystelijöitä muut tiedot kiinnosta, hehän ovat rikastumisen tiellä ja muut yrittävät vain estää heitä pääsemästä tavoitteeseen.

Olen jutellut mm. Facebookissa useiden Onecoiniin sijoittaneiden henkilöiden kanssa ja kaikilta kuulee aina saman lorun. Milloin toteutumattomat kauppapaikat ja koulutuskeskukset kuuluvatkin suunnitelmaan, sijoittamatta jättäminen on typerää ja kritiikki on vain yksi keino yrittää saada bitcoinin kilpailija kaatumaan.

Totuus on kuitenkin se, että tuo naurettava sanahelinä on bulgarialaiseukon nerokkaan aivopesun tulos!

Paras kohta on se kun alamaiset tekevät itse muka loogisia päätelmiä vaikkapa nyt kolikon hinnan suhteen. Viimeisin oli tämä saunatohtori siellä Tuurissa. Bulgarista tulee joku tieto ja sitten täällä vedetään jotain showta ja sepitetään jatkoa jutulle. Viis-kuuskymppiset ukot puhuvat asiasta kuin mitkäkin sijoitusasiantuntijat miten ostavat kolikoita suoraan jne. Äly ei ilmeisesti riitä ymmärtämään faktoja kun silmissä kiiltelee vain ne kolikot ja eurot.

Kaikki negatiivinen palaute Onecoinista olisi tähän mennessä yrityksen taholta kumottu, jos joku yrityksen vastuuhenkilö olisi niin halunnut tehdä.

Herätkää todellisuuteen älkääkä sijoittako ilmiselvään kusetuksen lanttiakaan!

Petteri Järvinen kirjoitti...

Onecoinilta ovela veto myydä vain (muilta kopioitua ja ostajilleen täysin tarpeetonta) talouskoulutusta. Tokenit on annettu "ilmaiseksi" koulutuksen kylkiäisinä, joten kun Onecoinin arvo vääjäämättä romahtaa, yhtiö voi vedota siihen ettei kolikoista ole kukaan mitään maksanutkaan. Koulutushan on joka tapauksessa saatu.

Jokainen varmaan ymmärtää, ettei kauppapaikkoja voi tulla ennen kuin valuutta on vapaasti vaihdettava. Maajohtaja Vuorisen lupaukset 50 000 kauppapaikasta tälle kesälle olivat jo niitä annettaessa mahdottomia. Kukaan kauppias ei ota vastaan rahaa, jota ei voi vapaasti vaihtaa omaan valuuttaan.

Anonyymi kirjoitti...

OneCoin ja OneCoin tunkittajat käyttävät tuota uudelleen OneCoinCloudiksi brandattua pCloud:in pilvitallennuspalvelua ja 100000 euron haastetta virheellisesti osoittamaan kuinka hyvin OneCoin hoitaa tietoturvan.

Ostetun ja varmasti kiistatta aika turvallisen pilvitallennuspalvelun (pCloud) tietoturva sotketaan sujuvasti OneCoinin omien serverien ja järjestelmän tietoturvaan. Eiväthän nämä coinistit ja tunkit tajua tietenkään tässä mitään eroa.

Jos joku tunkki haluaa itselleen todistaa että kyseessä on pCloudilta rebrandattu tuote, senkun lataa OneCoinCloudin APK:n, purkaa ja katsoo sisältöä niin pCloud viitteitä löytyy.

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi olla totta. Miten nämä Onecoiniin hurahtaneet voivat olla noin sokeita kaikelle?

1. Onecloud ja 100.000 euron palkkio hakkerille. Sehän oli pilvialustan tarjoajan haaste. Siltä varalta, että joku kuvittelee koodia Onecoinin vääntämäksi: miksi kukaan vaivaisen 100.000 euron vuoksi vaivautuisi huutelemaan Onecoinin koodin heikkouksista? Järkevämpää olisi pitää heikkoudet omana tietonaan, ja käyttää niitä hyväksi kunnon kaappaukseen. KYC ei hakkeria estä.

2. "Ota selvää asioista." Täällä on esitetty pilvin pimein kysymyksiä epäilyttävistä seikoista. Vastauksia ei tule. Tai sitten "lähde Bulgariaan, niin saat vastauksen". Miksi? Muutama rivi sähköpostilla, niin kaikki osapuolet pääsevät helpommalla.

3. Miten Onecoinia pystyisi käyttämään jollain kauppapaikalla valuuttana? Vaatii kaksi asiaa: Yksi: Onecoineja pitää pystyä siirtämään vapaasti lompakosta toiseen. Kaksi: Kolikoille ei voi olla myyntirajoituksia. Koska nämä toteutuvat?

4. Miksi tämä halpojen rahansiirtojen edelläkävijä juuri tuplasi nostopalkkion hinnan? Ennen sai 15 euron maksulla siirrettyä Onecoinista euroja tililleen, nyt hinta on 30 euroa. Eikö kulujen pitänyt pienentyä? Eikö Ruja vaihtanut pankkia jatkuvasti sen vuoksi, että pankkien siirtomaksut olivat liian korkeita?

Anonyymi kirjoitti...

Ohoh, tais Petteriltä mennä mustin perseeseen useampi Bitcoin kolikko kun noin koville ottaa Jippii rikollista:)

Anonyymi kirjoitti...

Tekeeks sun Petsku mieli imaista pikkaisen Rujan tisukkaa, taitaapi tehdä kun olet noin vakavana:).

Anonyymi kirjoitti...

Näin se mediakin herää varoittamaan.
http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Uuden-virtuaalivaluutan-taustatiimillä-Wincapita-yhteyksiä-ja-petostuomioita/813727

Anonyymi kirjoitti...

Samaa vanhaa länkytystä. Vaihtakaa välillä levyä.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy sanoa että kovin avuttomilta vaikuttavat nämä onecoin häiriköt kun eivät edes osaa aukoa päätä muuten kuin tuollain myötähäpeää tuottavilla kommenteilla.

SB kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Tähän on tultu. Kun aiemmin vielä oli lupauksia joiden piti toteutua (konvertoiva Mastercard, kolikoiden avoin pörssi, Kolikon arvo 50€ ennen kesää, keväällä 50 000 kauppapaikkaa, kesällä 100 000 kauppapaikkaa,...) niin täällä kuultiin kuinka "karavaani kulkee" ja "katsokaa vaan".

No nyt on vaan katsottu kun karavaanari ontuu.
Ei ole Mastercardia - ei konvertoivaa, ei konsertoivaa eikä edes prepaidia joka joskus oli.
Ei ole avointa pörssiä kolikoille. Ei edes suljettua pörssiä kolikoille. On vain mahdollisuus laittaa kolikot myyntiin järjestelmään jossa ei voi olla ostajia kun kolikoita ei voi mistään ostaa.
Ei ole 100 000 kauppapaikkaa.
Ei ole 50 000 kauppapaikkaa.
Ei ole edes YHTÄ kauppapaikkaa. Ja kesä meni jo, katsoin ikkunasta.
Kolikon "arvo" (jonka OC itse sanelee) on jumahtanut 6,25€:n kohdalle ties kuinka pitkäksi aikaa. Melkoinen raketti saa olla jos tuosta viiteenkymppiin nousee.

Eipä enää kuulu kuinka karavaani kulkee tai varaani vaappuu. Sen sijaan on siirrytty alatyylin loukkauksiin. Kertoo lähinnä että muut paukut loppui muttei voida tappiotakaan niellä.

Anonyymi kirjoitti...

Karavaani kulkee ja räksyttäjäkoirat haukkuu. OneCoin porukkahan saa vaan lisää virtaa kun pelissä on hiukka vastustakin:).

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
OneCoin porukkahan saa vaan lisää virtaa kun pelissä on hiukka vastustakin:).


Mitä vastusta tarkoitat? Sitä 100% korotusta rahojen kotiuttamisessa vai?

Anonyymi kirjoitti...

Sebu Sebu:)

Anonyymi kirjoitti...

Terve Petteri,

Muistan jostain lukeneeni, että olit asiantuntijana kun KRP tätä pyramidia tutki? Olisi kiva tietää onko yhteydenottoja ollut myöhemmässä vaiheessa puolin tai toisin. Tutkitaanko tätä tapausta edelleen vai odotetaanko nyt jotain, kun virkamies koneistosta ei kuulu mitään.

Sääli on sairautta tässä tapauksessa, jos joku vielä rahojaan tähän huijaukseen sijoittaa. Se vain vituttaa, kun virkavalta ei täysin puhtaaseen kusetukseen puutu, mutta jos joku jättää muutamat alvit maksamatta, syytetään sitä petoksesta välittömästi ja tekoa mietitään kopissa 3kk.

Tämä on puhdasta harmaata taloutta ja sen estäminen yhdellä tiedotteella saisi pyramidin hiljaiseksi.

Ps. milloin tulee seuraava aiheeseen liittyvä blogi-teksti

Petteri Järvinen kirjoitti...

Olisi kiva tietää onko yhteydenottoja ollut myöhemmässä vaiheessa puolin tai toisin. Tutkitaanko tätä tapausta edelleen vai odotetaanko nyt jotain, kun virkamies koneistosta ei kuulu mitään.

Ei ole ollut yhteydenottoja. KRP, FiVa ym. eivät yleensä kommentoi kesken olevia tutkimuksia, ainakaan oma-aloitteisesti.

Se vain vituttaa, kun virkavalta ei täysin puhtaaseen kusetukseen puutu, mutta jos joku jättää muutamat alvit maksamatta, syytetään sitä petoksesta välittömästi ja tekoa mietitään kopissa 3kk.

Niinpä.

Ps. milloin tulee seuraava aiheeseen liittyvä blogi-teksti

Sitten kun asiassa tapahtuu jotain uutta. Olen kertonut faktat ja niistä tekemäni johtopäätökset, niiden toistamisesta tai turhasta spekuloinnista ei ole mitään hyötyä.

Karavaani kulkee... ja me muut vain odotamme totuuden paljastumista.

Anonyymi kirjoitti...

Olet kuulemma Petteri vieraillut parikin kertaa Vantaan infossa nyt ihan menneinä lähiviikkoina. Millä agendalla olet ollut liikkeellä, tuhoamistarkoituksessako jota olet pelkästään tähän asti osoittanut OC konseptia kohtaan? Oletko tulossa ensi viikolla Vantaah infoon, paiskataan kättä jos tulet, vai?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Vaikea paiskata kättä anonyymin kanssa.

Koska odotan avoimuutta Onecoinilta, täytyy olla avoin itsekin. Siksi vastaan kysymykseen:

Olen käynyt kahdessa avoimessa esittelytilaisuudessa, ensimmäinen oli Tommi Vuorisen 3.3.2015 tilaisuus Vantaan Technopolisissa ja toinen Henri Hiekkamiehen 4.8.2016 vetämä tilaisuus Vantaan Flamingossa.

Motiivini on alusta pitäen ollut sama: uteliaisuus ja tiedonhalu. Olen halunnut selvittää, mistä Onecoinissa on kyse.

Flamingon tilaisuudessa kiinnosti erityisesti kuulla, miten tarina on muuttunut (ei juuri mitenkään, samat argumentit kuin aina) ja miten selitetään Lontoon-tilaisuudessa annetut lupaukset kolikkojen kaksinkertaistamisesta ja uudesta lohkoketjusta.

Myös yleisön kysymykset kiinnostivat, mutta Flamingossa kukaan ei halunnut kysyä mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Vuorinen ja Hiekkamies ovat vain mukana verkosto-organisaatiossa, eli he puhuvat juuri niin kuin haluavat tai osaavat. Nämä verkoston tekijöiden myyntipuheet onkin iso haaste mm. Onecoinissa, eli heidän puheensa ja esitelmänsä ei ole itse yrityksen kontrollissa ja sisältö voi puhuvasta henkilöstä riippuen olla enemmän tai vähemmän irti todellisuudesta tai yrityksen virallisesta viestistä.

Tätä on kiinnostavaa seurata, ja jos mukana olevien osaaminen ja viestintä on välillä mitä sattuu, niin yhtään sen parempaan tasoon ei näytä vastustajatkaan kykevevän.

Mukana olevilla on sentään taloudellinen intressi puolustaa ja edistää asiaansa, mutta sitä en ymmärrä mikä voima erityisesti nämä Suomalaiset vastustajat pitävän niin aktiivisena. Voikin vain miettiä, että kumpikon on aatteellisempaa ja hurmoksellisrmpaa puolustaminen, vai vastustaminen :-)

Mutta seuraamien jatkuu ja aika sen sitten näyttää kummat joutuvat nöyrtymään, eli puolustajat vai vastustajat.

Matti Rissanen kirjoitti...

Ymmärtääkseni tämä OC-"yritys", ei valmista mitään, ei viljele mitään, ei myy mitään, ei omista mitään, mutta "arvo" on miljardeja euroja Rujan tietokoneella ja osallisten kuvitelmissa. Eiköhän lopputulos ole ollut jo selvillä pitemmän aikaa - kupla puhkeaa aikanaan, mutta kestänyt jo yllättävän kauan.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoin myy koulutusta ja tienaa sillä erittäin hyvin.. Aika sitten näyttää mihin ja miten tulovista käytetään.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Onecoin myy koulutusta ja tienaa sillä erittäin hyvin.. Aika sitten näyttää mihin ja miten tulovista käytetään.


Kyllä, tienaa ihan liikaa tietämättömien kustannuksella. Aika näyttää? Oletko itse koskaan miettinyt, että mihin plagioiduista pdfistä maksamasi rahat menevät? Konkreettisestihan ne menevät Onecoin Ltd:n omistajan tilille (joka on siis Rujan äiti). Luuletko, että ne rahat ovat siellä tilillä kasvamassa korkoa. Ehei. Kyllä ne on käytetty jo aikaa sitten ja sitä ennen pesty ja siirrelty pitkin maailmaa rahan alkuperän hävittämiseksi. Seuraapa vaikka yhtiön bitcoin lompakkoa ja siitä tehtyjä yli 80000 euron siirtoja niin saat hiukan käsitystä asiasta.

Anonyymi kirjoitti...


Jaa että yritykselle maksettavat rahat menevät omistajan tilille eikä yrityksen tilille??? No tuskimpa vaan edes Bulgariassa.

Mikäli Onecoin olisi noin selkeä huijaus kun edellinen kirjoittaja antaa ymmärtää, niin mikähän siinä oli että KRP ei käynnistänyt edes esitutkintaa. Niin ja tuon kokoluokan juttu on taatusti jo kiinnittänyt useiden viranomaisten huomiota, eli kertokaapas miksi asiaan ei puututtas viranomaisten toimesta jos huijaus olisi noin selkeä?

Jos Onecoin on tuollainen huijaus, niin toiminnalla olisi kuitattu jo monta ilman laillista oikeutta annettua joukkotuomiota. Hommaan on taatusti laitettu monella tavalla hankittua rahaa ja kuvitteletteko tosiaan, että muutama verkostoveivaaja lähtisi huijaamaan ja hankkimaan itselleen nopean lopun?

Mitä enemmän mukana on mustaa rahaa, niin sen todennäköisempää on että homma kehittyy ja kasvaa vielä isoksi. Näitä mustan rahan tyyppejä EI kuseteta ilman kovaa tangaistusta.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Jaa että yritykselle maksettavat rahat menevät omistajan tilille eikä yrityksen tilille??? No tuskimpa vaan edes Bulgariassa.


Onko tili omistajan vai yhtiön. One Network Ltd:n omistaa joku henkilöyhtiö jonka taas omistaa Veska Ignatova. Missään ketjun yhtiöissä ei ole muita vastuuhenkilöitä tai merkittävää toimintaa. Kenelle siis rahat menevät... aivan! Veskalle!

Mikäli Onecoin olisi noin selkeä huijaus kun edellinen kirjoittaja antaa ymmärtää, niin mikähän siinä oli että KRP ei käynnistänyt edes esitutkintaa. Niin ja tuon kokoluokan juttu on taatusti jo kiinnittänyt useiden viranomaisten huomiota, eli kertokaapas miksi asiaan ei puututtas viranomaisten toimesta jos huijaus olisi noin selkeä?

Koko ajanhan sitä koitetaan vakuutella individuaaleille, että kyseessä on huijaus ja samalla tieto välittyy kyllä viranomaisillekin. Esitutkintaa ei varmaankaan ole tehty sen takia, että lähdekoodi ei ole julkistettu. Ja ei tuo miksikään muuttuu kun 1.10 tulee uusi uljaampi lohkoketju ja sen louhiminen siihen pisteeseen, että lohkoketjun voisi julkaista kestää noin x vuotta. On sitä ennenkin viranomaisia koijarit hämänneet. Tärkeintä olisi se, että Onecoiniin rahojaan lumetuottojen toivossa pistäneet tekisivät viipymättä rikosilmoituksen. Tällöin asia lähtisi omalla painollaan etenemään tutkintaan asti. Nythän on jo käynyt ilmi, että Onecoinia markkinoidaan sijoituksena ja sijoitustoiminta vaatii asianmukaiset luvat. Sellaisia lupia ei bulgarialaisyhtiöllä taida olla.

Onelifesuomi.fi sivustolla on muuten mielenkiintoinen kuva. Siinä kuvamanipulaatiolla on annettu ymmärtää, että Onecoin olisi muka suurempi kuin bitcoin-, ripple- tai ethereum - kryptovaluutat. Jännää on kuitenkin se, että coinmarketcap.com ei vieläkään tunnusta onecoinia.
Kuuluuko mielestäsi tällainen toiminta rehellisesti toimivan yrityksen tapoihin?

Onecoin on syöpä ja sen toiminta on saatava loppumaan. Lohdullista on kuitenkin se, että ennemmin tai myöhemmin toiminta loppuu ihan luonnostaan. Ei tule suurinta kryptovaluuttaa eikä pankit kaadu (ainakaan onecoinin takia). Suuri määrä ihmisiä tosin menettää rahansa; jotkut viis veisaavat niistä mutta toisille menetys voi olla liian suuri. Rehelliset veronmaksajat maksavat sitten veronkorotusten kautta näiden onnettomien oikeudenkäyntikuluja ja tuomareiden ja lakimiesten palkkioita vuosia kestävien oikeudenkäyntien aikana.

Matti Rissanen kirjoitti...

Että myydään miljardin euron edestä vuodessa koulutusta, henkilökuntaa Ruja ja joitakin suomikoijareita, pidelkääpä hevosta!

Anonyymi kirjoitti...

Mitä enemmän mukana on mustaa rahaa, niin sen todennäköisempää on että homma kehittyy ja kasvaa vielä isoksi. Näitä mustan rahan tyyppejä EI kuseteta ilman kovaa tangaistusta.

Mikään rehellinen yritys ei perustele toiminnan luotettavuutta sillä, että jäsenissä on rikollisia.

Rujan KYC-ohjelman pitäisi estää rikollisten mukaantulo. Argumenttisi ei ole edes sisäisesti johdonmukainen. Toki kaikki tietävät, että Rujan KYC on hämäystä.

Voi olla, että mukana olevat väkivaltarikolliset perivät saatavansa henkilökohtaisesti pyramidin romahdettua, mutta tämä ei auta tavallista alatason tunkkia.

Anonyymi kirjoitti...

Vai että esitutkintaa ei ole aloitettu sen taki kun lähdekoodia ei ole julkaistu. Huomatkaa, että verkostolla myydään koulutusta ja siihen liittyy se pyramidin ja ponzin riski. Näin ollen pyramidin ja ponzin löytämiseen viranomaiten EI todellakaa tarvitse odottaa yhtään mitään.

Mustaa rahaa liikkuu aina sijoitusmarkkinoilla ja erityisesti sitä kertyy suuremman tuoton kohteisiin. Olet oikeassa sanoessassasi, että mikän rehellinen yritys ei mainosta toimintaansa rikollisella tahalla, mutta esim. kaikki peliyritykset saavat kiertoonsa enemmän mustaa rahaa kun yritykset keskimmäärin, vaikka ovat miten rehellisisä kuten Veikkaus, RAY tai PAF jne..

Melkoista salaliittoteoriaa ja samalla viranomaisten aliarviointia tämä teidän vastustaminen. Minä en tiedä mikä Onecoin on ja mitä se tulee olemaan, eli minua vaan huvittaa se osaamattomuus millä puolesta ja vastaan tunteikasta keskustelua ja väittelyä käydään.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Vai että esitutkintaa ei ole aloitettu sen taki kun lähdekoodia ei ole julkaistu. Huomatkaa, että verkostolla myydään koulutusta ja siihen liittyy se pyramidin ja ponzin riski. Näin ollen pyramidin ja ponzin löytämiseen viranomaiten EI todellakaa tarvitse odottaa yhtään mitään.

Melkoista salaliittoteoriaa ja samalla viranomaisten aliarviointia tämä teidän vastustaminen. Minä en tiedä mikä Onecoin on ja mitä se tulee olemaan, eli minua vaan huvittaa se osaamattomuus millä puolesta ja vastaan tunteikasta keskustelua ja väittelyä käydään.


Melkoista huvitusta herättää tuo kommenttisi, vai että aliarvioimista ja vielä osaamattomuuttakin. Tulitko koskaan ajatelleeksi, että onecoin on hieman monimutkaisempi kuin esim. Move Networksing pyörittämä 900€ polkupyöräponzi. Ja syystäkin.

Ja missä sitä osaamattomuutta on? Viranomaisilla on tietyt askelmerkit joiden avulla he etenevät tällaisissa jutuissa. Nyt askelmerkit on näyttäneet, että tietoa tarvitaan enemmän ja sitä pitäisi tulla kun lähdekoodi julkaistaan. Harmi vaan, että uusi lohkoketju tuli nyt sotkemaan kuvioita. Ja taas poliisi odottelee lähtökuopissa sitä ajankohtaa kun uuden lohkoketjun louhinta on kihdassa 70% ja lähdekoodi luvataan julkaista.


Minä en tiedä mikä Onecoin on ja mitä se tulee olemaan, eli minua vaan huvittaa se osaamattomuus millä puolesta ja vastaan tunteikasta keskustelua ja väittelyä käydään.

Sitten on parempi, että olet kommentoimatta ellet asiasta mitään tiedä. Olet joko puolesta tai vastaan, välimuotoja ei luonnollisestikaan ole. Faktat on esitetty niin puolustajien kuin vastustajien toimesta. Puolustajien faktat on pystytty kumoamaan mutta kukaan puolustaja ei ole vielä kyennyt kumoamaan vastustajien esittämiä faktoja tai selvittämään epäjohdonmukaisuuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tulee Tankkerin suusta melkoista soopaa.... Onhan sekin mielenkiintoista, että sinun mielestä pitää valita puoli tai muuten olla hiljaa. Tuo kommentti antaa ihan hyvän kuvan ajatusmaailmastasi :-)

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Nyt tulee Tankkerin suusta melkoista soopaa..


Niin, oliko sinulla jokin kommentti koskein onecoinia vai louskutatko ihan huvikseen vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Sebastian "Tankkeri" Mäki:)

Anonyymi kirjoitti...

Huhuu... ootteks te tuplannu teijän sijoitukset?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Moni on jopa triplannut. Ongelma on vain siinä, ettei rahoja saa nostettua eikä niillä voi ostaa mitään. Mutta onhan sitä muhkeaa saldoa kiva katsella... kai?

SB kirjoitti...

Onecoinin "arvo" näyttää mystisesti nousseen yön aikana. Ruja osti varmaan lisää poweria sähköyhtiöltä, että sai toisen Excel-sheetin pyörimään. Junan kulkua ei voi pysäyttää; hölmöt sen kun uskoo nettisivujen laskureita ja tekaistuja "arvoja".

Anonyymi kirjoitti...

Huhuu:D onhan tää sebu ja petsku kuitenki niin, et ihmiset ostaa kaikenlaista minkä kokee jossais vaiheessa hyväksi jutuksi. Usein "hienot" ja "tarpeelliset" hankinnat jää vähemmälle käytölle ja jopa unohtuu.

Kuka ottaa tän vakavana huijauksena ja kuka hölmönä sijoituksena... on vaikee ulkoistaa vastuuta omista tekemisistään. Myynti ja markkinointi on lähes aina hyvien puolten ylös nostamista ja huonojen puolten sivuuttamista... puhumista.

Täähän OC on varmaan hyvä mahis tehdä rahaa... eiks vaan. Harvalla on vaa munaa ja lahjoja tehdä sitä vaadittavaa työtä sillä budejetilla ja riskinsietokyvyllä ku karilla ja tommilla. Kyl tästä täytyy heille nostaa hattua.

Moraali puuttuu niiiin monilta muiltakin, et ei tässä kannata liikaa näitä poikia syyllistää. Ei moraalia.

Käyhän siinä tampereen viimeisimmässä videossa sääliks vanhempia ihmisiä ketkä ei osaa eritellä, et millon kari puhuu kolikon tuomista mahdollisuuksista ja millon markkinoinnin tuomista tuloista.

Tää on tätä.

Hyvää jatkoa kaikille:)

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
..kuitenki niin, et ihmiset ostaa kaikenlaista minkä kokee jossais vaiheessa hyväksi jutuksi. Usein "hienot" ja "tarpeelliset" hankinnat jää vähemmälle käytölle ja jopa unohtuu.


No, onecoin ei kuulu tuohon luokkaan "hieno" ja "tarpeellinen". Vai kuuluuko "hienon" ja "tarpeellisen" sijoituskohteen tai oikeammin koulutuskauppiaan jälkipyykin pesuun tuhlata veronmaksajien rahoja?


Anonyymi sanoi...
Kuka ottaa tän vakavana huijauksena ja kuka hölmönä sijoituksena... on vaikee ulkoistaa vastuuta omista tekemisistään.


Voisi silti käyttää nk. maalaisjärkeä. Jos tuhansia euroja maksamalla saa jotain kopioituja tiedostoja ja lupauksen mahdollisesta yli 50% arvonnoususta pitäisi hälytyskellojen soida ja kovaa. Tai jos maksu koulutuspaketeista maksetaan ilman kuittia huoltoaseman parkkipaikalla.


Anonyymi sanoi...
Täähän OC on varmaan hyvä mahis tehdä rahaa... eiks vaan. Harvalla on vaa munaa ja lahjoja tehdä sitä vaadittavaa työtä sillä budejetilla ja riskinsietokyvyllä ku karilla ja tommilla. Kyl tästä täytyy heille nostaa hattua.


Ansainta Onecoinilla perustuu isojen "koulutus"pakettien myyntiin, kuten jo tämä arvostettu saunamaisteri Tuurissa totesi. Kari ja kumppanit myyvät näitä paketteja ja "tienaavat" sillä. Todellisuudessa heidän "voitot" tulevat suoraan uusien jäsenten taskusta verottomana. Pakollinen siivu toki menee "kolikoihin" mutta tuskin Kari ja kumppanit istuvat ilta toisensa perään tekemässä uusia myyntitoimeksantoja kun edelliset ovat vanhentuneet. Voi myös olla, että Ruja maksaa heille "palkkaa".

Matti Meikäläisen mahdollisuudet tienata Onecoinilla on puhdas 0, jos meinaa olla verottajan kanssa väleissä, sukulaissuhteet on arvokkaampi asia kuin mammonan hankkiminen eikä luonto taivu kusettamiseen. Onhan niitäkin jotka myyvät vaikka isoäidin tekohampaat kun hinnasta sovitaan. Sekö on sitten globaalin pankit syrjäyttävän kryptovaluutan tarkoitus?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kuka ottaa tän vakavana huijauksena ja kuka hölmönä sijoituksena... on vaikee ulkoistaa vastuuta omista tekemisistään.

Nettikö se nykyään hämärtää ihmisten käsitystä oikeasta ja väärästä? Kuvitellaan, että se on vain oma vika, jos menettää rahansa. Logiikka on sama kuin tietomurroissa: hakkerit perustelevat niitä väittäen, että sehän oli uhrin oma vika, kun ei ollut huolehtinut suojauksista.

Ei se näin mene. Jos huijataan, se on AINA huijarin vika - ei uhrin.

Onecoin kertoo kryptovaluutasta, louhinnasta, supertietokoneista, kauppapaikoista, lähdekoodin avaamisesta, Ernst&Young-tason auditoijasta... jos nämä eivät pidä paikkaansa, kyse on yksiselitteisesti huijauksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Toi hakkeri vertaus on aika kärjistetty, koska nää kaverit puhuu markkinoinnin luomista mahiksista. Ja tietty väliin onecoinista... mut tää on se vastuu joka on kuulijalla. Ymmärtää mistä puhutaan ja kysyä.

Toiseks oon ihan samaa mieltä näistä tyhjistä lupauksista.
Ongelma vaan on se että kolikkoa ei ole myyty, vaan annettu.
Onko sillä väliä mitä sillä kolikolla lopuks voi tai ei voi tehdä? Sehän oli lahja!

Tässä on tää vastuu joka jää oikeuden ratkaistavaksi, et voiko sen ulkoistaa.

Te ootte hyviä äijiä! Ja kiitos Petteri ku otit tän esille, koska ainaki mun ymmärrys mailmasta on auennu paljon! Oikeesti!

Anonyymi kirjoitti...

Ja tankkerille se, et on se kyllä hanurista et tää pyykki pestään mun verorahoilla!!!

Sen verran haastan, et eiks matti meikäläinen voi lähtee myymään onecoinia samalla asenteella ja jos osaa englantia tai muita isoja kieliä, tehdä rahaa?

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Ja tankkerille se, et on se kyllä hanurista et tää pyykki pestään mun verorahoilla!!!

Sen verran haastan, et eiks matti meikäläinen voi lähtee myymään onecoinia samalla asenteella ja jos osaa englantia tai muita isoja kieliä, tehdä rahaa?


Voi toki mutta tuskin lähtee. Lähiössä asuva M. Meikäläinen tuskin lähtee kauppaamaan näitä koulutuspaketteja muualle kuin lähipiirilleen. Korkeintaan pitää "eventtejä" joissa koittaa saada porukkaa mukaan (kuten kaikissa muissakin verkostohuijauksissa on tapana ollut tehdä) kun ei kehtaa kaikilta sukulaisiltaan rahoja viedä. Ja jos niissä eventeistä tulee muutama uusi jäsen niin ei niillä vielä isoa tiliä tee. Se vaatisi systemaattista "myyntityötä" ja kenellä M. Meikäläisellä on sellaiseen aikaa. Ison rahan perässä voi juosta mutta silloin koulutuspakettien myyntikin pitää olla sellaisella tasolla, että on varaa maksaa lentoja, hotelliyöpymisiä ja sen sellaista. Sitähän Vuorinen ja Wahlroos juuri tekevät. Ja kun tulo ei ole mitenkään säännöllistä niin verkot on oltava vesillä koko ajan.

Eihän tuo "normaalista" myyntityöstä eroa ellei katso pintaa syvemmälle. Juju onkin siinä, että OC-kauppamies viilaa väkisinkin asiakasta linssiin, joko tietoisesta tai tiedostamattaan. Ero on siinä, että kryptovaluutoista tietämättömät viilaavat tiedostamattaan asiakasta kuvitellen homman olevan täysin laillista kun verottaja on antanut kryptovaluutoista positiivisen lausunnon, poliisi ei muka tutki asiaa, on sertifikaattia ja auditointia.

Vilunkimies sen sijaan tietää toiminnan luonteen mutta on sen verran häijy ja moraaliton, että haluaa vain kerätä ilmaiset rahat kaikilta jotka eivät kyseenalaista toimintaa ja joiden silmät kiiluvat voittojen toivossa.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno vastaus! Tämmösiä rauhallisia ja asiantuntevia vastauksia pitäis osata jokaisen markkinoijan kirjoittaa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Toiseks oon ihan samaa mieltä näistä tyhjistä lupauksista.
Ongelma vaan on se että kolikkoa ei ole myyty, vaan annettu.
Onko sillä väliä mitä sillä kolikolla lopuks voi tai ei voi tehdä? Sehän oli lahja!

Tässä on tää vastuu joka jää oikeuden ratkaistavaksi, et voiko sen ulkoistaa.


Ainakin Suomen oikeuslaitos katsoo asiaa kokonaisuutena. Kolikot voivat nimellisesti olla lahjoja (jolloin niistä olisi pitänyt maksaa lahjavero), mutta jos ne ovat tosiasiallisesti olleet kaupan kohde, ei lakia pääse kiertämään.

Mikään oikeus ei tule uskomaan, että tässä on oikeasti maksettu kymmeniä tuhansia euroja vieraskielisistä pdf-tiedostoista, joisssa ei ole edes myyjän copyright-merkintää.

Te ootte hyviä äijiä! Ja kiitos Petteri ku otit tän esille, koska ainaki mun ymmärrys mailmasta on auennu paljon! Oikeesti!

Hyvä, jos kirjoituksista on ollut hyötyä.

Tuolla ylempänä joku väitti, että olen koko ajan pyrkinyt tuhoamaan Onecoinin. Se on tietenkin ihan roskaa. Olen vain pyrkinyt selvittämään, onko tämä huijaus vai oikeasti vuosisadan tilaisuus vaurastua. Kuluneen 1,5 vuoden aikana mitään todisteita jälkimmäisestä ei ole tullut esiin. Sen sijaan käsitys huijauksesta on vahvistunut päivä päivältä.

Anonyymi kirjoitti...

Sä et oo pyrkiny tuhoamaan mitään, vaan tarjonnu käytännöllisen kanavan tutustua aiheeseen. On pelkästään tervettä tutustua moniin näkökantoihin ja tehdä päätös kun asiasta on kokonaiskuva.
Niin puolesta kuin vastaankin, onhan sitten jalat paljon tukevammin maassa, kun joku tulee kyseenalaistamaan sun tekemän ratkaisun.

Tää nyt edelleen on riidanalainen asia, et mitä ollaan myyty ja mitä ei. Siitä ollaan samaa mieltä ehdottomasti, et ihan älytöntä puhuu ihmisille isoista tuotoista ja jättää kertomatta riskeistä joita varsinkin valuutan rakentaminen yksityisen yrityksen varaan tuottaa, hyvänä esimerkkinä tää rahojen moninkertaistaminen.

Hassua on just se et painotetaan sitä et näytetään vaa faktat jne. Sitten sivuutetaan näin massiivinen fakta joka olennaisesti vaikuttaa kolikon arvoon.
Kavereitten puheilta putoo pohja pois, kun aikasemmin on käyttäny nimenomaan kolikoiden tarjonnan rajaamista perustellakseen tuotto odotukset.

Jos olisin tässä mukana ja huomaisin tulleeni vedätetyksi, en ehkä osais alkaa valittaa poliisille, kun tuntisin itseni ehkä vähän herkkäuskoiseksi, MUTTA jos tää varsinainen tuote eli koulutus materiaali ei vastaisi mun odotuksia, niin siitä mä nostaisin haloon... kokeilisin ainakin kuluttajasuojaa ja tietty sit poliisia, ellei mitään tapahdu.

Pää pystyyn Petteri! Säilytä rauhallisuutes edelleenki. Esimerkkinä tommin esiintyminen ylen veto haasteessa.
Jos ihminen esiintyy hermostuneen hyökkäävästi puolustellessaan asiaansa, voi kysyä itseltään, miksi?

Anonyymi kirjoitti...

Nii ja vielä respectit siitä miten tyyni olit ulospäin kun sua uhkailtiin oikeustoimilla. Siinä kustiin kyllä omille nilkoille.
Ei pitäis alkaa huutelee, ellei oo valmis viemään asiaa loppuun saakka.

Anonyymi kirjoitti...

Petteri on niin ihku, että lurps lurps totes homotkin:)

Anonyymi kirjoitti...

Petterillä on "munaa" niinku tossa siihen viittasitkin;)

Anonyymi kirjoitti...

Petterillä on kuulemma pallit paistetussa muodossa, pläjäytetty pajavasaralla ihka uuteen muotoon, auts:)

Anonyymi kirjoitti...

Uusin varman lähteen tieto kertoo, että Petterin pirulta olis nykästy munat irti ihan juurineen.

Anonyymi kirjoitti...

Minkähän ikäinen Onecoin kannattaja sie huutelee? Juttujen tasosta päätelleen alle 15v. Mitä yrität todistaa näillä kommenteilla? Ei ne ainakaan Onecoinin asemaa paranna.

Surulliseksi vetää jos et parempaa keksi.

Anonyymi kirjoitti...

Coinistit pyrkivät kääntämään huomion kokonaan siihen, kuinka heillä on tulossa maailmaan uusi maksujärjestelmä. Lisäksi vedotaan keksittyihin lukemiin mm. virtuaalikolikolle heitetty arvo, jolla Ruja ostaa kolikoita pari kertaa kuukaudessa uskottavuuden säilyttämiseksi.
Tällä varmistetaan ulospäin suuntautuvan rahan minimointi, joka on homman jatkumisen kannalta oleellista.

Se, että krp jäi seuraamaan tilannetta kolikon osalta, kertoo siitä, että pääasiaa eli rahan kulkua yrityksessä ja pyramidissä ei ole tutkittu ollenkaan. Coinarit ovat edustajineen esitelleet krp:lle vain oletettua kryptovaluuttaa ja sen tulevaisuutta. Näin saivat käännettyä huomion pois rahan liikkeistä pyramidissa, joka yksin tulisi olla tutkinnan kohteena.

Vertailukohtana Move verkosto, jossa tutkittiin, onko aloituspakkauksen bulgarialainen polkupyörä tonnin arvoinen. Tässä tutkittaisiin noiden koulutuspakettien arvoa, ja kuinka paljon niitä myydään verkoston ulkopuolisille asiakkaille.

SB kirjoitti...

Stop the press!
Onecoin käy maksuvälineenä jossain itäeurooppalaisessa kultasepänliikkeessä ja pitseriassa. On se melkoista maailmanvalloitusta. Maailma haltuu pitsaslaissi kerrallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Pitää ilmeisesti ensin liittyä pitserian alalinjaan että saa siirrettyä kolikoita. Kolikoitahan ei voi siirtää kuin ylä/ala -linjan välillä tällä hetkellä.

Tuo kultasepänliikehän jos oikeasti ottaisi coineja vastaan olisi kuin taivaan lahja epätoivoisille tunkeille, jotka koittavat myydä tiliään Facebookissa. Jotenkin epäilen että eivät kuitenkaan ihan hyväksy coinin 6.95€ kurssia kultaa ostettaessa. :D

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän se on veikeä tämä tulevaisuuden maksuvaluutta:
-Minkäänlaista teknistä ratkaisua kolikoiden siirtoon kaupassa (maksupääte tjsp.) ei ole olemassa.
-Minkäänlaista teknistä ratkaisua kolikoiden siirtoon verkossa ei ole olemassa (vrt. Paypalin tarjoama lisäke nettisivuille).
-Mitään mekanismia kolikoiden siirtoon kauppiaalle (edes omalla tilillä onecoinin nettisivulla käydessä) ei ole olemassa.

Itäeurooppalainen kultasepänliike vastaanottaa OC kunhan ensin keksit itse keinon jolla siirrät OC heille. (Ostamalla heille koulutuspaketin kenties?)
Maailman epäkäytännöllisin valuutta!

Tosin ei kai sen pitänytkään olla käytännöllinen kun tulevaisuudenmaksuvaluutta.com:in mukaan parhaillaan Onecoin panostaa valuutan käytettävyyteen ja kauppapaikat aukeavat, kun 30% kolikoista on louhittu. Tai näin siellä luki kunnes 30% tuli täyteen:

https://web.archive.org/web/20151121074945/http://www.tulevaisuudenmaksuvaluutta.com/

joten käytettävyys on varmaankin nyt ihan niin hyvä kuin se tulee olemaan.

Kamelit ontuu ja karavaani nilkuttaa.

«Vanhin ‹Vanhempi   201 – 400 / 431   Uudempi› Uusin»