maanantai 11. huhtikuuta 2016

Enää viikko Onecoin-kauppapaikkojen avautumiseen?

Onecoin-väki elää jännittäviä aikoja. Viikon päästä pitäisi avautua kauppapaikkoja, joissa Onecoin-rahoilla pääsee vihdoin ostamaan oikeasti jotain.

Viikon päästä 18.4.2016 on louhittu 30 prosenttia 2,1 miljardista kolikosta, joten kiinalaisen Ali Baban alustaa käyttäviä kauppapaikkoja pitäisi avautua kuin sieniä sateella. Alussa niitä on 50 000 ja kesään mennessä jo 100 000 kappaletta.
Maajohtajan Onecoin-sivu lupaa kauppapaikkojen avautumista ensi viikolle.
Koska OC-sivuilla on tapana päivittyä vähin äänin, otin äsken ruutukuvan (käsittääkseni, mitään nimiä ei sivuilta tietenkään löydy) maajohtaja Tommi Vuorisen ylläpitämistä Onecoin Finland -sivuista. Tekstin perusteella sivuja on päivitetty 18.2.2016 (koska silloin ylitettiin 26 % raja), joten ilmeisesti kaikki on aikataulussa ja ensi viikolla näemme jotain merkittävää.

Tähän asti Onecoin-rahoilla ei ole voinut ostaa mitään. Jopa omien kolikoiden muuttaminen euroiksi on ollut hidasta ja rajoitettua. Ensi viikolla ne, jotka omistavat OC-rahoja satojen tuhansien eurojen arvosta, pääsevät vihdoin nauttimaan rikastumisen onnesta.

Hieman tosin ihmetyttää, miten kauppiaat voivat myydä tavaroitaan Onecoineilla, koska niitä ei voi vaihtaa omaksi valuutaksi. Ja jos valuutan arvon luvataan koko ajan nousevan, kenen kannattaa ostaa kolikoillaan yhtään mitään? Mutta tämäkin varmaan selviää ensi viikolla. Epäilemättä Ruja Ignatova on suunnitellut kaiken valmiiksi, onhan hän kaksinkertainen tohtori ja tämän nerokkaan konseptin äiti.

Suuren kysynnän vuoksi Onecoin-pakettien hintoja on tästä päivästä lähtien nostettu 10 prosentilla.

Mihin hävisi koulutus?
Jostain syystä pakettien kohdalla ei enää puhuta koulutuksesta lainkaan. Onko nyt siis tarjolla puhtaita sijoituksia? Osaisiko joku OC-jäsen vastata tähän vai onko ainoa keino lähteä Sofiaan kysymään?

Tieto 1.4. tulevasta hinnankorotuksesta (jota lykättiin 10 päivällä) tehosi: uusia jäseniä liittyi maaliskuun lopussa selvästi aiempaa enemmän. Kaaviossa on kuvattu jäsenmäärän kasvu yhtiön kotisivun laskurista mitattuna (lukujen aitoutta ei tietenkään voi vahvistaa mitenkään).

Onecoiniin liittyneiden uusien jäsenten määrä
Päivissä on muutamia aukkoja. Esimerkiksi 17.3. ilmoitettu 224 653 on jätetty pois, samoin 14.1. tapahtunut 476 124 henkilön hyppäys. Luku 6.2. puuttuu koska sivut olivat huoltotauolla.

Kiinnostavaa nähdä, miten jäsenmäärä kehittyy hinnankorotusten jälkeen ja miten kauppapaikat vaikuttavat asiaan.

Lisäys 18.4.2016: Kupla poksahti, 30 % raja meni rikki. Ei havaintoa kaupoista. 

132 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


Itselläni on se käsitys, ettei tuo artikkelin sivusto olisi Tommi Vuorisen. En ole varma, mutta Petteri on varmaankin asian varmistanut kun noin on päättänyt kirjoittaa?

Vai olisiko tuleva Kiinan tapahtuma julkistus?... aika näyttää....
https://onecointhenextbitcoin.wordpress.com/tag/onecoin-harbin/

Toivottavasti julkistus ei kuitenkaan ole vasta Lontoon kesäkuun isossa tapahtumassa, tai saahan tuollakin julkaista lisää asioita.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Sivusto on toiminut Vuorisen äänitorvena, listannut hänen koulutuksiaan ja mediatiedotteitaan. Mutta kuten OC-toimintaan kuuluu, sivuilta ei löydy kenenkään henkilön nimeä eikä yhteystietoja, joten varmuutta asiasta ei ole.

Anonyymi kirjoitti...


Ja sinä teet tästä johtopäätöksen, että kyseessä on Vuorisen sivu... Voi Petteri hyvä onko sinulle iskenyt pelko siitä, että Onecoin olisikin jotain isoa ja tästä johtuen teet täysin järjettömiä päätelmiä. Nämä päätelmät ei millään tavalla nosta luotettavuutta ja uskottavuutta.


Tässä päivän uutinen, eli sivuseikkoja itse asiaan mutta varsin rohkeita vetoja huijariyritykselle :-)

ONECOIN MOVES INTO BRAND NEW HEADQUARTERS!
We are proud to announce that as of April, 2016, OneCoin officially has a new home! As a constantly expanding organization, our base of operations needs to grow with us. That is why we moved our Headquarters just round the corner – to a newly renovated and impressive building in the heart of the Bulgarian capital - Sofia, befitting the company’s status as a global leader in cryptocurrency!
Our new state-of-the-art office, located in a building, which has received numerous awards and is revered as an architectural masterpiece, will allow us to improve the quality of the already exceptional services we offer our Members!
“This move was extremely important to continue on our path to success. We needed a bigger place for our operations, to reflect our status and better suit our needs. Over 150 people will work in our office and we plan to set up a cryptocurrency center to welcome members and guests”, said OneCoin Founder and CEO Dr. Ruja Ignatova.
This relocation can be seen as a clear statement about the company’s strategy and vision, and yet another step toward achieving the goals of providing borderless, low cost financial transactions and granting access to financial services for everyone by providing education and simplifying and demystifying cryptocurrency.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Ja sinä teet tästä johtopäätöksen, että kyseessä on Vuorisen sivu...

Osoite on Onecoin-finland (nimen perusteella ns. virallinen sivusto) ja ainoa yhteystieto on nimetön sähköpostiosoite. Ei yhtään henkilöä, joka ottaisi vastuuta mistään, ei katuosoitetta tms. Arvaa minkä johtopäätöksen teen siitä?

Anonyymi kirjoitti...


Jotain juurikin noin älytöntä, että tuolla perusteella Vuorisen sivu... Ja virallinen sivu domainin perustella..

Tällä linjalla on hyvä jatkaa...

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on tyhmä tietokirjailija, voi hyvää päivää!!

Anonyymi kirjoitti...


Piti oikein ottaa kaikki kommentit talteen, eli tehdä varmuuskopiot katoamisen varalta :-)

Anonyymi kirjoitti...

"Piti oikein ottaa kaikki kommentit talteen, eli tehdä varmuuskopiot katoamisen varalta :-)"

Jep. WinCapitan puolustajien kootuista kommenteista suoli24:lla on riittänyt hupia vuosien ajaksi: milloin oli kyseessä poliisille ulkoistettu tutkinta, milloin oli serveri matkalla laivalla Panamaan, milloin taas oli ostettu pankki ja kassassakin oli miljardi. Siinä vaiheessa kun pääveijari oli jo pidätettynä, niin koko ajan oli ihan lähitulevaisuudessa tulossa todisteita käydyistä valuuttakaupoista, tai eurooppalaisissa laatulehdissä oli tulossa juttua - suomalaiset viran omais rikolliset kun estivät WinCapita-myönteisten juttujen julkaisemisen kotimaisessa lehdistössä. Lopuksi oli vielä EOK seurantailmoituksineen ja hengennostatuslauluineen :)

Anonyymi kirjoitti...

Moniko on saanut koulutuksen ostostaan kuitin, missä on eroteltu alv ja jossa myyjän ly tunnus? Suomen onecoin ostot ovat sen verran isot, että Onecoin LTD tulouttaa 24% alvit verottajalle Suomeen. Taikka ihan yleensäkin jonkun tositteen sijoittamistaan rahoista. Olisi kiva nähdä yksikin kuitti.

https://www.vero.fi/fi-FI/Yritys_ja_yhteisoasiakkaat/Avoin_yhtio_ja_kommandiittiyhtio/Arvonlisaverotus/Ulkomaankaupan_arvonlisaverotus.

Tommi tai joku yhtiön edustaja voisi ihan ensin selvittää tämän. Ihan vaikkapa yhtiön nettisivuilla.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Selasin sähköpostivaihtoani Tommi Vuorisen kanssa.

12.2.2015: Yhtiö on antanut luvan onecoin-finland-sivustolle. Jatkossa hyväksytyille sivuille tulee firman leima. Sivut ovat yksittäisten edustajien, yhteystiedot löytynevät sivuilta.

Totta, Vuorinen ei väitä, että Onecoin-finland olisi hänen sivustonsa, mutta eipä ole näkynyt firman hyväksymisleimaa saati yhteystietoja.

7.4.2015: The tokens program will always be there to facilitate the coin mining of
2.1bn coins. Once the company closely reaches complete mining capacity, the company will stop sales of new packages and force existing members to buy slots to mine coins.


Tämä lause on Vuorisen lähettämästä dokumentista. Uusien pakettien myyntiä ei ole vielä lopetettu, päinvastoin.

22.4.2015: Koulutuskeskukselle on tilat varattuna Technopolis Ruoholahdessa ja kylään pääsee tämän/ensi kuun aikana.

Vielä huhtikuun lopussa koulutuskeskusta oltiin avaamassa aivan lähiaikoina, mutta sitten KRP:n tutkinta ja kielteinen julkisuus sai yhtiön vetäytymään hankkeesta.

26.8.2015: Pörssi on pyörinyt 15.6. alkaen ja tällä hetkellä kolikon arvo on 1,85e. Pörssi avataan kaikille, kun miljoona positiota täyttyy. Nyt meitä on jo yli 500 000.

Nyt heitä on jo 1,81 miljoonaa, mutta pörssi ei ole auki.

9.9.2015: Kolikot tulee vapaasti vaihdettavaksi, kun 50% louhittu, 2016 aikana.

50 % raja rikkoutuu helmikuussa 2017.

6.10.2015: Ulkopuoliset kauppapaikat aukeaa, kun 30% louhittu, nyt reilut 16% louhittuna. Ensi kesään mennessä kauppoja on vähintään 50 000, kun oma kauppapaikka-alusta avataan (alustan tekee sama yhtiö, joka teki Alibaban alustan). Yhtiö on ostanut oman pankin, googleta Hermes Bank. Koita nyt hyvä mies ymmärtää, että tässä ei kuseteta ketään.

Katsotaan miten käy kauppapaikkojen määrän kanssa, 50 000 kuulostaa hurjalta määrältä.

27.10.2015: Laitan tekstisi asianajajani arvioitavaksi, täyttääkö se herjauksen tunnusmerkit. Oletko ollenkaan ajatellut mahdollisuutta, että Onecoin tekee juuri sen, mitä kertoo tekevänsä?

Mikä minun ansioni on mielestäsi siinä tilanteessa, jos Onecoin onnistuu tavoitteessaan ja kasvaa maailman johtavaksi kryptovaluutaksi ja samalla työni tuottaa Suomeen satoja, ellei tuhansia miljonäärejä?


Pianhan tämä ratkeaa. Mitähän tapahtuisi, jos Suomeen oikeasti tulisi tuhansia uusia miljonäärejä? Ainakin asuntojen ym. hinnat nousisivat ja autokanta heilahtaisi EU-alueen vanhimmasta ehkä nuorimpaan.


Anonyymi kirjoitti...

"Pianhan tämä ratkeaa. Mitähän tapahtuisi, jos Suomeen oikeasti tulisi tuhansia uusia miljonäärejä? Ainakin asuntojen ym. hinnat nousisivat ja autokanta heilahtaisi EU-alueen vanhimmasta ehkä nuorimpaan."

Luulisi jo valtionvaraiministeriön suosittelevan liittymistä. Miksi on ihan hiljaa? Onneton valtion johto, Suomi nousuun!, Ai niin, tämä olikin kusetusta... Onneksi maailman johtavat "talousgurut" ymmärtävät paremmin, ja pitävät eri ABC asemilla rekrytilaisuuksia joissa asiantuntevat sioittajat tietävät miten hukkaavat rahansa...
Kumma kun googlaa hakusanalla onecoin kurssinousu, löytyy tietoa bitcoinin noususta, ja onecoinin käyrä löytyy jostakin pystyyn jätetystä powerpoint esityksestä. Firman omat nettisivut ei mitenkään vastaa miljardiyrityksen sivuja, pelkkää pashaa, tosin oikeidenkin yrityksien sivustot ovat sitä usein. Itse odotan jännityksellä tämän surunäytelmän päättymistä ja syvällä myötähäpeällä.
suurin hämmästykseni on hampaattoman median poissaolo. Mutta ehkä näemme syksyllä MOT ohjelman tästäkin. Valitettavasti.

Anonyymi kirjoitti...


Petteri sitten julkaiseen käymäänsä mailivaihtoa, eli hyvä huomata tällainen julkaisumahdolisuus jos ko. miehen kanssa sähköpostilla asioitte.

Petteri on siis mies joka ilmeisesti katsoo kansalaivelvollisuudeksi tällaisen postiliikenteen julkaisemisen.

Anonyymi kirjoitti...

Tommi Vuorinen myy näitä koulutuspaketteja käteisellä. Vuorisen selitys käteiskaupalle on 2,5% tilisiirtomaksu. Vuorinen ottaa Premium Trader -paketin eli 12500€ hintaisen koulutuspaketin myyntihinnasta itselle 25%, eli 3125€ palkkion, käteisellä.

Lisäksi Vuorinen myy jonkinlaista (Onecointilin) tilinhoitopalvelua, joka jollain lailla "optimoi" Onecointilin omistajalle tulevat "tuotot". Palvelun hinta on spesiaalitajouksen saaneile 35€ per kuukausi, ja senkin Tommi ottaa käteisenä vuoden pituiselta ajalta.

Hitaammankin pitäisi jo hoksata mikä on se konsti, jolla Onecoinia kauppaavat tekevät rahaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Petteri sitten julkaiseen käymäänsä mailivaihtoa, eli hyvä huomata tällainen julkaisumahdolisuus jos ko. miehen kanssa sähköpostilla asioitte."

Oliko Petterin julkaisuissa jotakin väärää tietoa?
Voisiko jo joku 1koinari julkaista ihan aikuisten oikeaa tietoa tästä tienaamisen mahdollisuudesta, ja mitä Petteri on vääristellyt. Paikka oikeustaistoon??

Anonyymi kirjoitti...

Ihan yhteystiedoilla ja nimellä on varustettu "tulevaisuudenmaksuvaluutta.com" nettisivu joka puhui vielä kuun alussa 30% kohdalla avautuvista kauppapaikoista mutta on sittemmin poistanut maininnan. Tässä on archive.org versio siltä aikaa: https://web.archive.org/web/20160327181504/http://www.tulevaisuudenmaksuvaluutta.com/

Anonyymi kirjoitti...

"Voisiko jo joku 1koinari julkaista ihan aikuisten oikeaa tietoa tästä tienaamisen mahdollisuudesta, ja mitä Petteri on vääristellyt. Paikka oikeustaistoon??"

Olen seurannut erilaisia mielenkiintoisia virityksiä netissä jo viime vuosituhannen puolelta saakka. Oikeusjutulla uhkaaminen tai jopa rikosilmoituksen teko ovat kuuluneet kalustoon jo kauan. Esimerkiksi googlehaulla "finalta pöyry" tulee vastaan esimerkki vuodelta 1997. Siellä erääseen sadunomaiseen ansaintamahdollisuuteen kriittisesti suhtautuvan sivuston tekijää uhkailtiin lopuksi tyyliin: "No kuten kerroimme aiemmin mikäli loukaavat ja yritystoimintaamme haittaavat kirjoitukset eivät lopu / katoa, viemme asian oikeuteen ja
silloin puhutaankin vähän suuremmista summista. Olette varmaankin
kuulleet USA:laisista miljoonakorvauksista."

Ei taida tulla yllätyksenä, ettei mitään oikeusjuttua tullut, vaan sivut ovat edelleen olemassa - toimien samalla hellänä muistutuksena netin ulkoasusta 90-luvun loppupuolella.

Anonyymi kirjoitti...

Älä Anonyymi huoli Vuorisen ja Järvisen sähköpostikirjeenvaihdon kirjesalaisuuden säilymisestä. Vuorinen kyllä haastaa Järvisen oikeuteen jos kokee oikeuksiensa tulleen poljetuksi. (Hengitystä ei kannata pidättää odottaessa.)

Petteri Järvinen kirjoitti...

Viestintäsalaisuus koskee ulkopuolisia, ei viestinnän osapuolia.

Ne muutamat luottamukselliset asiat, joita Vuorinen on kertonut sähköpostilla, jätin luonnollisesti kertomatta. Siteerasin vain julkista tietoa.

Äskeisen Ylen kohutun MOT-ohjelman jälkeen heräsi epäily, että Onecoiniin on lähetetty enemmän rahaa verottajan ohi kuin Panamaan. Jos 20 000 jäsentä on sijoittanut esim. 1000 euroa kukin, kyse on 20 miljoonasta - missä on 4,8 miljoonan euron ALVit?

Anonyymi kirjoitti...

Heh heh, 1koijareilla olisi mahdollisuus lopettaa spekulointi lyömällä todisteet pöytään, mutta niitähän ei ole. Kiertely ja kaartelu jatkuu siihen asti, kunnes tämä kusetus kaatuu rytisten.

Sebastian Tankkeri kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Heh heh, 1koijareilla olisi mahdollisuus lopettaa spekulointi lyömällä todisteet pöytään, mutta niitähän ei ole.


Suomessa ei ole muita onecoin koijareita kuin Vuorinen, kaikki muut ovat tämän pelin uhreja ja elävät samanlaisessa pimennossa faktojen osalta kuin onecoinin ulkopuolellakin olevat. Siinä on syy miksi tietoa ei tule ja vedotaan koiriin ja karavaaneihin.

Kuviohan on täysin selvä, kun maksuja otetaan vastaan käteisellä ilman kuittia jne. Onkohan Ruja edes antanut toiminnalle siunaustaan vai toimiiko Vuorinen ihan omalla mandaatilla. Senkö takia mies on hävinnyt, kun pelkää että nämä omat keitokset paljastuvat vai onko ne jo paljastuneet.

Joku viitselijäs voisi kysyä Sofiasta tilannetta.

Mitä tulee pyramidin toimintaan... Kiinassa järjestetään jossain stadionilla jokin hypertapahtuma jonkun paikallisen tunkin toimesta. Stadionille mahtuu 50000 ihmistä joten eiköhän siitä tule taas öljyä pyramidin rattaisiin vähäksi aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

"- missä on 4,8 miljoonan euron ALVit?" Tommi kertoo ihan huomenna? Tai sitten kauppapaikkojen ruuhkautuminen sotkee asioita? Jos olisin alvien kanssa toimiva viranomainen, ottaisin heti huomenna asian aamupalaverissa esille. Jokos kookos ei hätää, Ruja hoitaa? Mutkun myydään vaan koulutusta?. Tosin mulle sähköpostissa tulevissa koulutuksissa on aina hinnat ilman ALV:tä mutta laskussa on aina ALV mukana WTF. Herää Suomen verottaja!! Herätkää sioittajat!!!

Anonyymi kirjoitti...


Eikös KRP tutkinut Onecoinia ja raportoi ettei esitutkintaa käynnistetä?

Olisikohan heiltä jäänyt huomaamatta tai käsittelemättä ALV ? Ehkä ei, eli eikös kyseessä koulutuspaketin ostaminen Gibralttarille rekisteröidyltä yhtiöltä ja silloin kauppa taitaa olla ALV 0.

Eli jos ALV ei menisi kaupassa oikein, niin KRP on tehnyt perustavaa laatua olevan virheen.

Anonyymi kirjoitti...


Vuoriselle iso käsi siitä, että kaveri on omilla kasvoillaan ja nimellään seissyt asian takana jo alusta lähtien. Tällainen omana itsenään olemisen hinta on ollut tämä muutman nettipalstan kautta aktivoitu julkinen hyökkääminen ja mollaaminen, eli ei ole ollut helppoa hänelläkään. Vuorinen ei kuitenkaan ole Suomen kovin toimija, eli en edes tiedä pääseekö Vuorinen kymmenen kärkeen. Muut isommat tekijät ovat pitäneet nimensä pois julkisuudesta ja keskittyneet vähemmän mediajulkiseen tekemiseen Suomessa ja maailmalla.

Erityisen pettynyt olen Petterin toimitaan, joka KRP selvityksistä huolimatta käy kansalaisvelvollisuudeksi kutsumaansa yhden miehen oikeutta ja hyökkää ihan nimellä yhtä henkilöä vastaan erittäin agressiivisesti. Onkin jo hyvä kysymys, että onko kyseessä enää mielipiteen vapaudesta vai joko toiminta alkaa täyttämään jonkun muun nimikkeen. En ole millään tavalla asiantuntija, eli tämä osa asiaa jää muiden arvioitavaksi jos asiaa edes halutaan arvioitavan.

Toivon vilpittömästi menestystä Onecoin henkilöille, koska maailma tarvitsee ennakkoluulottomia toimijoita joila on rohkeutta laittaa itsensä likoon maailman muuttamiseksi. Esimerkkejä on muitakin kuten ilmeisesti ensimmäinen tuomio Uber toiminnasta osoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän Jeesuksestakin puhuttiin aikoinaan pahaa, ja Elviksestä. Ei se silti heidän suosiotaan kaatanut.

Tunteisiin vetoavaa hömppää on helppo kirjoittaa kun faktat uupuu.

Täällä kommenttiosiossa si8oittajat ovat turhaan huolissaan.

Koirat haukkuu ja karavaani kulkee.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Erityisen pettynyt olen Petterin toimitaan, joka KRP selvityksistä huolimatta käy kansalaisvelvollisuudeksi kutsumaansa yhden miehen oikeutta ja hyökkää ihan nimellä yhtä henkilöä vastaan erittäin agressiivisesti.

Annan täyden tunnustukseni Tommi Vuoriselle. Kaikkien puskasta huutelijoiden joukosta hän erottuu esiintymällä rehdisti omalla nimellään. Hän on myös kerta toisensa jälkeen vastannut asiallisesti sähköposteihini, vaikka on muutaman kerran turhautunut ja ilmoittanut lopettavansa. Unohdan sen, että hän julkisesti nimittelee minua satukirjailijaksi ja vähä-älyiseksi - en nosta syytettä, tietenkään.

Toivon vilpittömästi menestystä Onecoin henkilöille, koska maailma tarvitsee ennakkoluulottomia toimijoita joila on rohkeutta laittaa itsensä likoon maailman muuttamiseksi.

Toivon itsekin vilpittömästi vilpittömien menestymistä. Onecoinin taival on täynnä katteettomia lupauksia, nimettömiä web-sivuja, anonyymejä puolustajia ja salattuja vastauksia, jotka luvataan kertoa vain Sofiassa. Tällaista toimintaa ei voi mitenkään rinnastaa Uberiin.

Anonyymi kirjoitti...

Mitenköhän onecon uskovaiset puolustaa maksamattomia alveroja? Jossain väittivät ettei tarvitse maksaa koska Gibraltar, mutta jos Suomessa itse myisin "koulutusta" niin kiinostaisi tietää. Suattaapi tulla Vuoriselle jokunen euro jälkiveroa. Ei voi kuin hämmästellä ihmisten sokeaa ahneutta näissä huijauksissa kun ei uskota vaikka esimerkkejä saman tyylisistä virityksistä paljon. Kaveri vieläkin väittää päässeensä move networksissä omilleen vaikka sen tiedän kyseisen herran työmäärällä olevan täysin mahdotonta.

Anonyymi kirjoitti...

"Koirat haukkuu ja karavaani kulkee." - tuota sanontaa viljelivät myös WinCapitan puolustajat ja vastaavat, siihen turvautuva häviää automaattisesti väittelyn.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös koulutuksen pitänyt olla se pääpointti?

Joten miksi kaikki täällä jankkaavat vain siitä sivutuotteesta?

Voiko koulutuksen lisätä omaan CV luetteloon?
Antaako joku taho tälle koulutukselle jotain arvoa?
Miksi kokouksissa käytetään 90% - 95% ajasta sivutuotteesta puhumiseen?
Miksi kukaan Onecoin puolestapuhuja ei täälläkään kerro mitään koulutuksesta?

Onecoin ei myy omien sanojensa mukaan virtuaalirahaa vaan koulutusta, joten puhukaa siitä!

Osaisiko Petteri vastata näihin pariin kysymykseen?

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko joku erilaisia ponzeja yms. pidempään seurannut ja sen verran formatoituun esitystapaan tykästynyt, että olisi halukas tekemään jonkinlaiset vertailevan taulukoinnin / esityksen ponzeista. Mukaan ainakin:

- elinkaarivaiheet
- tyypillisistä piirteitä (ketkä huipulla, miten verkosto rakentuu, ...)
- ponzin nostatusretoriikka
- puolustusretoriikka (just nää karavaani -tyyppiset kommentit)
- kunkin ponzin erityispiirteet
- yms.

Itse en ole asiaa hirveästi seurannut, kiinnostuin vain tämän Petterin blogin kautta asiasta. Sitten kun luin lisää muroista ja suoli24:stä, niin minulle valkeni, että nämähän noudattavat hämmästyttävän samanlaista kaavaa.

Jos joku jaksaisi muotoilla kirjallisesti tämän "kaavan", niin olisi suorastaan hupaisaa seuraavan ponzin kohdalla osoittaa hurahtaneille, että kuule, kommenttisi on kyllä tyypillinen juuri ponzin tämän elinkaaren vaiheessa ja löytyy kohdasta n.n ko. kirjallista esitystä. Luepa vaikka kommenttisi ponzin kaatuessa viimeiseltä sivulta etukäteen, lol.

OneCoin/WinCapita jo antaisi aivan riittävästi materiaalia.

Ja on muuten graduja tehty paljon huonommistakin aiheista...

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tällainen tutkimus on tehty:

"Pyramidihuijaus Wincapita levisi tietokoneviruksen lailla – näin monta haksahti omassa kotikunnassasi Pari prosenttia jäsenistä värväsi puolet sijoitushuijaukseen osallistuneista. Tutkimus kertoo, miten rikolliset sijoituspelit voi parhaiten pysäyttää."

ja

"Kansainvälisesti ainutlaatuinen tutkimus kumoaa ajatuksen, että pyramidihuijaus olisi tasaisesti alaspäin leviävä pyramidi. Sen sijaan Wincapita oli muutamien aktiivisten värvääjien paisuttama iso ympyrä.

Väitöskirja kumoaa myös käsityksen, että Wincapita levisi isojen värväystilaisuuksien kautta.

"Julkisuudessa paljon esillä olleet niin sanotut sponsoritilaisuudet eivät selitä Wincapita-ilmiötä, koska vain yksitoista prosenttia sijoittajista osallistui niihin. Lähes 90 prosenttia osallistujista sai sijoitusneuvonsa pieneltä luotettujen ihmisten joukolta", Rantala kertoo.

Sijoitusvinkkien antajista eli sponsoreista 16 prosenttia oli sukulaisia ja kahdeksan prosenttia työtovereita.

...

Rantala määritteli väitöskirjatutkimuksessaan myös tyypillisen Wincapita-sijoitushuijaukseen osallistuneen profiilin. Aineiston perusteella hän selvitti yli kolmentuhannen yksittäisen sijoittajan asuinpaikan ja sosioekonomisen aseman.

Hänen mukaansa Wincapita-sijoittajat olivat keskivertosuomalaista koulutetumpia ja suurituloisempia. Tavallista korkeampi tulotaso tai koulutus ei siis suojannut sijoitushuijauksen uhriksi joutumiselta.

"Mukana oli jopa useampia sijoitusneuvonnan ammattilaisia pankeista ja omaisuudenhoitajista. Tohtoritutkinnon tehneiden määrä oli sama kuin väestössä keskimäärin eli noin puoli prosenttia", Rantala kertoo.

Rantala hämmästyi myös sitä, että huijaukseen lähti sijoittamaan myös varovaisiksi ja kriittisiksi miellettyjen joukko, kuten professorit ja poliisit."


Aiheesta uutisoitu Helsingin Sanomissa 18.3.2015, http://www.hs.fi/talous/a1426573612033

Anonyymi kirjoitti...

""Mukana oli jopa useampia sijoitusneuvonnan ammattilaisia pankeista ja omaisuudenhoitajista. Tohtoritutkinnon tehneiden määrä oli sama kuin väestössä keskimäärin eli noin puoli prosenttia", Rantala kertoo."

Tässä yhteydessä olisi kyllä kiva tietää, minkä alan tohtoreista oli kyse. Esimerkiksi teologian ja matematiikan tohtorit kun ovat varsin erilaisella lähtöviivalla jos pitää lähteä arvioimaan tällaisten kuvioiden ansaintalogiikkaa.

Jotkut henkilöt lähtivät WinCapitaan mukaan, vaikka olivat päätelleet kyseessä olevan huijaus – heillä oli tarkoitus tehdä hyvä tili hyppäämällä ponzista pois sopivassa vaiheessa ennen sen romahdusta. Tässä suhteessa kyllä taisi olla vajavaisia tietoja rikoshyödyllä saadun omaisuuden kohtalosta.

Anonyymi kirjoitti...

Okei, eli aiheella on ollut niinkin paljon yhteiskunnallista merkitystä, että tutkijatkin ovat tuosta kiinnostuneet.

Ehdottamani idea taitaisi painottua aika paljolti käytettyyn retoriikkaan, erityisessti somessa esitettyyn (tämänkin blogin keskusteluissa).

Tässä voitaisiin pysyä siten maanläheisenä, niin että kaikki "karavaani kulkee" -kommentitkin pääsisivät mukaan.

Aihealuehan tässä, varsinkin retoriikan osalta, on hyvinkin kaavamaista.
Luulen että "kaava" kirjoittuna auki voisi olla huviksi monille asiaa seuraaville.
Voisiko tuolla sitten jopa estää ihmisiä joutumasta moisiin pauloihin, no, tätä on kyllä pakko epäillä...

Anonyymi kirjoitti...

"Aihealuehan tässä, varsinkin retoriikan osalta, on hyvinkin kaavamaista.
Luulen että "kaava" kirjoittuna auki voisi olla huviksi monille asiaa seuraaville.
Voisiko tuolla sitten jopa estää ihmisiä joutumasta moisiin pauloihin, no, tätä on kyllä pakko epäillä..."

En tiedä toimisiko tuo kovin tehokkaasti estona, mutta jo yksikin tapaus voisi olla erävoitto.

Jos ei muuta, niin kyllähän ponzien ja pyramidien retoriikasta ja muista kuvioista saisi kehitettyä aika hienon bullshit-bingon. Siinä olisi ruutuina ainakin "karavaani kulkee", pankin ostaminen, kateuskortin käyttö, kriitikoiden uhkaaminen oikeudenkäynnillä, puolijumalaksi nostettu johtaja, huhut nimekkäistä jäsenistä, ja tietenkin erilaiset tekosyyt, joilla voittojen maksamista sijoittajille saadaan viivytettyä.

Anonyymi kirjoitti...

Sitä saa mitä tilataan eli yleisön pyynnöstä, KOIRAT HAUKKUU JA KARAVAANI KULKEE!:)

Anonyymi kirjoitti...

"Sitä saa mitä tilataan eli yleisön pyynnöstä, KOIRAT HAUKKUU JA KARAVAANI KULKEE!:)"

BINGO!

Anonyymi kirjoitti...

JA ARPALOTTOARVONTA PERÄÄN:)!

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko arvoisa karavaani nyt kertoa, missä näitä kursseja arvostetaan ja millä nimikkeellä ne voi laittaa CV nippuun? Minkä arvonimen saa kun on käynyt Onecoin kurssin/kursseja ? Arvostetaanko Onecoin kursseja maailmalla?

Anonyymi kirjoitti...

Tuota Rantalan "väitöskirjaa" ei löydy Aallosta! Ainakin lehtijuttujen perusteella "väitöskirjassa" oli aivan käsittämättömiä virheitä etenkin tilastotieteellisesti, tuskin tuollaista tekelettä kukaan voi hyväksyä. Siinä oli tutkittu yhtä valikoitunutta osajoukkoa ja vedetty sen perusteella johtopäätelmiä kokonaisjoukosta wincapitaan osallistuneista, eli rajattu jo lähtökohtaisesti pois sellaiset henkilöt joiden sijoitukset olivat pieniä.

Anonyymi kirjoitti...

Kyseessä on vielä työn alla oleva väitöskirja, osa tutkimuksista on ilmeisesti review-prosessissa olevassa artikkelissa, johon on linkki Rantalan sivulta Aallossa.

Anonyymi kirjoitti...

Edelleenkään ei tunnu löytyvän ainoatakaan coinistia joka pystyis edes jollain järkevällä tavalla näitä onecoin järjettömyyksiä selventämään. Pitäskö Rantalan unohtaa wincapitan penkominen ja keskittyä uunituoreeseeb onecoin pyramidileikkiin?

Anonyymi kirjoitti...

Tuolla edellä kirjoitettiin..."Olisikohan heiltä jäänyt huomaamatta tai käsittelemättä ALV ? Ehkä ei, eli eikös kyseessä koulutuspaketin ostaminen Gibralttarille rekisteröidyltä yhtiöltä ja silloin kauppa taitaa olla ALV 0."


Tuo ei todellakaan pidä paikkaansa yrityste osalta, vaan verot maksetaan suomeen. Vero-oppaasta:


"Elinkeinonharjoittajalle tapahtuva myynti verotetaan siinä maassa, jonne ostaja on sijoittautunut ja kuluttajalle tapahtuvat myynti siinä maassa, jonne myyjä on sijoittautunut."

Eli Onecoinhan vaatii nimeomaan elinkeinonharjoittajuutta "tunkeilta" ja alvien maksamista Suomeen, onecoin siis tulkitsee "tunkit" palvelujensa vähittäismyyjiksi. Tosin vaatinevat näin syystä, että kukaan ei voi tulkita onecoinia työnantajaksi, mutta samalla tulee alv-velvollisuus Suomeen "tunkeille".

Myös myyntiprovisioista menee alv, kuten myös muut yritysverot. Muistakaa palkata kirjanpitäjä, nuo ulkomaankaupan yritysverotukset on paikoin aika monimutkaisia, verottaja voi tehdä aika ankaria verotuspäätöksiä, etenkin jos puuttuu tositteet kaupoista.

Anonyymi kirjoitti...

Muistaakseni jos myynti suomeen Eu maasta on yli 35000€/vuosi, myyjä tilittää suomeen 24% alvit. Esim ostat "koulutusta" Thomannilta saksasta alvia maksat 24% eikä saksan alvia, oliko se 19%? Korjatkaa jos olen väärässä.

Anonyymi kirjoitti...

Tosin ostojen alvit saa vähentää myyntien alveista. Kausiverojen , samoin kuin eläkevakuutuksien maksamatta jättäminen, johtaa hyvin nopeasti ulosottoon ja velkasaneerauseen/konkurssiin. Samalla meni sitten luottotiedotkin. Kannattaisi tunkkien olla aika varovaisia. Massipäälliköiden kannattaisi varmaan siirtyä Panamaan. MOT tulee sitten haastattelemaan. Onecoin tukee varmaan yhtähyvin kuin Überkin. Onnea uusille onecoinyrittäjille! Pentti Hassinenkin on kai muuttanut aurinkoisimmille rannoille?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Eilen n. 2900 ja tänään n. 1800 uutta onecoinilaista. Maaliskuussa keskiarvo oli 4600, joten hinnankorotuksilla on ollut vaikutusta ja patoutunut kysyntä purkautunut.

Anonyymi kirjoitti...

Ja suomesta? Eiköhän tällä Suomi nouse. Hallitus kiittää. Ruja saa vielä kutsun linnaan, kun nostaa maamme lamasta...Voipi olla, että kutsu on Sofian linnaan, myös vankilaksi mainittu.

Anonyymi kirjoitti...

Diipa daapa jatkuu:). Koirat haukkuu ja karavaani kulkee:)

Anonyymi kirjoitti...

"Diipa daapa jatkuu:). Koirat haukkuu ja karavaani kulkee:)"

BINGO!

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä niin. Tuu nyt sofiaan kattoon ku koirat haukkuu ja mustalaisvankkurit kiitää karkuun.

Anonyymi kirjoitti...

Tämänkin onnettoman virityksen nähtyäni olen sitä mieltä,että verkostomarkkinointi pitäisi lailla kieltää!

Anonyymi kirjoitti...

Seurasin läheltä edellistä suhteellisen suurta ponzia "Ikaros", johon silloinen yhtiökumppani hurahti. Ikarosta edelsi vain Suomessa toiminut "Move" jonka kautta kumppani ilmeisesti tutustui puuhamiehiin. Tässä kolikkopelissä on vilahtanut joitain samoja nimiä joten kuviot näyttää suurenevan kun kokemusta kertyy.

Kolikkopelin ja Ikaroksen toiminta on ollut hämmentävän samanlaista jos katsotaan toimenpiteitä eikä siältöä; määräaikaiset kampanjat, promootiot, tulevat hinnankorotukset ym. Yhteistä on myös hommaan hurahtaneiden jopa uskonnollinen hurmos, jolla asiaa ajetaan; kaikki kritiikin osoittaminen on mustamaalausta ja panettelua.

Lienee selvää minkä vuoksi emme enää ole yhtiökumppaneita.

Anonyymi kirjoitti...

Katseltavaa


https://www.youtube.com/watch?v=8FCmWt2g3v0

Anonyymi kirjoitti...

Yleisön ilmeet ovat kyllä osastoa "EVVK – lopettaisi jo" :)

Anonyymi kirjoitti...

BehindMLM 12.4.2016 "Onecoin warning issued by Austrian Consumer Protection"

Anonyymi kirjoitti...

Mut hei! Nyt kun ne kauppapaikat aukeaa ja meidän Suomalaisten Onecoinmiljonäärit pääsee nauttimaan rikkauksistaan, niin nehän jättää melkovarmasti päiväduuninsa... Kelatkaa! Siis mieletön juttu kaikille tuhansille työttömille ja koko Suomelle. Työttömyysaste laskee kohinalla kun työpaikkoja vapautuu vapaille markkinoille. Kyllä tämä on upeaa aikaa tuulipukukansalle!

Paitti hetkonen! Mitä jos ne yritysten pyörittäjätkin oli tässä mukana ja muuttuvat hetkessä miljonääreiks eikä enää nappaa yrittäjyys kun on pakka kunnossa ja millä mällätä?!? Voe hitsi! Voi hitsin hitsi!!!! Tässä hommassa on sittenkin joku pielessä... Ja tuleepa tässä mieleen muitakin muttia tien varrella...

Tämä kun vaikutti ensin niin hienolle!!! Jokin nyt haiskahtaa kun eihän tätä olekkaan loppuun asti ajateltu... Pahus!

*eihän tässä ole yhtään sarkasmia ilmassa*

Anonyymi kirjoitti...

Minä perustan uudelleen kaikki ne hylätyt yritykset. Suomessa yrittäminen on niin kannattavaa ja palkittavaa touhua ja saa nauttia myös rikkauksista...

*tässäkään ei ollut sarkasmia*

Anonyymi kirjoitti...

Petterille kysymys.. miten yksityisestä lohkoketjusta saa niin luotettavan, että kun maksan kauppiaalle X tavarasta K ettei tämä lohkoketjun omistava taho muokkaa blokkia jälkikäteen?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Petteriltä vastaus: ei mitenkään.

Juuri siksi avoin ja hajautettu lohkoketju on ainoa mahdollisuus tehdä asia turvallisesti.

Anonyymi kirjoitti...

No mutta kun onecoinin kivijalka on tämä yksityinen lohkoketju joka on salattu kehittyneellä SCRYPT alkoritmillä. Herää kysyms että miksi privaatti lohkojetju pitää vielä suojata salauksella kun se on muutenkin järjetön edes ilman salausta...

Anonyymi kirjoitti...


Eli pankkien suunnittelemat suljetut lohkoketjut ovat huonoja ja turvattomia suunnitelmia?

Anonyymi kirjoitti...

"Eli pankkien suunnittelemat suljetut lohkoketjut ovat huonoja ja turvattomia suunnitelmia?"

Jos on esim. useita pankkeja, jotka eivät täysin luota toisiinsa, voisi lohkoketjulle kuvitella olevan käyttötarkoitus.

Anonyymi kirjoitti...

Pankit voidaan tässä yhteydessä luokitella luotettavaksi tahoksi jonka tekemiä rahansiirtoja ei tarvitse julkisen lohkoketjun avulla varmistaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta eikös onecoin ole 1,7 miljoonan käyttäjän mukaan sellainen taho jonka lohkoketju on niin luotettava ettei sitä pysty mikään taho mailmassa kyseenalaistamaan

Anonyymi kirjoitti...

On se vaan jännä juttu, että googlettaessa ketä tahansa ylälinjalaista taustalta löytyy aina erilaisia pyramidi- yms huijauksia. Samoin kaikki fuusiot on tehty edellämainittujen koijareitten kaatuneiden tai kaatumaisillaan olevien pyramidihuijausten kanssa. Eikä vieläkään järkikulta sano, että bisnes haisee matkojen päästä. Täältäkin löytyy niitä, jotka jaksavat kehua retostella bisneksen erinomaisuutta erilaisilla verukkeilla, mutta konkretiaa ei löydy mistään. Ihmisluonto on ihmeellinen.

Anonyymi kirjoitti...

Pankit ei käytä lohkoketjua rahansiirtojen varmistukseen.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Sitä paitsi pankeilla on nytkin asiakkaiden rahat hallussaan (ihan fyysisesti), eli heihin on pakko luottaa.

Onecoiniin sijoittaneet ovat tehneet samoin: luovuttaneet rahansa Rujalle, aivan kuin tämä olisi pankki. Pian nähdään, onko.

Anonyymi kirjoitti...

1. Why OneCoin Master Cards are turned off from 2 months (same with sending and activating new cards) ?

2. Why more and more people are reporting on OneCoin FB page (before they are blocked) and in the groups, that they cant sell their coins or receive money from it on their bank accounts for weeks!?

Maajohtaja voisi vastata näihin kysymyksiin.

Taitaa olla että kyseinen ponzi ei näe ensi kesää.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=kTNx0mCQAX8&app=desktop
Aika hengästyttävä video. Huh mitä pa***aa. Masterilla 36miljoonaa kauppapaikkaa. Tosin kortti on jo kuollut. Servereitä kolmessa valtiossa. Joko olet Petteri saanut kutsun muuallekin kuin Sofiaan? Jos tosta olisi edes 1 promille totta, joka talousjournalisti ja iltapäivälehti kirjoittaisi etusivuillaan? Uskooko joku ihan tosissaan tähän?????

Anonyymi kirjoitti...


Näistä kommenteista on pääteltävissä, että ei se suljettu järjestelmä kuitenkaan mikään mahdottomuus ole. Petteri omassa kommentissaan painottaa ansiksi hajautetun ja avoimen lohkoketjun olevan ainkoa mahdollinen luotettava toteutustapa. Kuitenkin jäljempänä olevassa kommentissa Petteri toteaa, että yksittäiseen toimijaan, eli pankkiin on vaan pakko luottaa.

Koittakaa nyt uskoa, että lohkoketju voidaan toteuttaa luotettavasti ilman että se kuitenkaan on avoin kaikelle kansalle. Pankeilla on omien ilmoitustensa mukaan useita suunnitelmia ja hankkeita lohkoketjun käyttöön, mutta ne toteutukset tuskin tulevat oleman täysin avoimia ja hallitsemattomasti hajautettuja.

Itse uskon, että kaikki mitä Ruja esityksissään kertoo on mahdolisia ja toteutettavissa. Onecoinilla on ison ja kasvavan verkoston lisäksi myös paljon pääomaa, eli enää jää avoimeksi se, että onko Onecoinilla ja käyttämillään tahoilla riittävästi tarvittavaa osaamista ekosysteemin rakentamiseen.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Koittakaa nyt uskoa, että lohkoketju voidaan toteuttaa luotettavasti ilman että se kuitenkaan on avoin kaikelle kansalle.

Lohkoketjun perusominaisuus on se, että ketju on jaettu eri koneille. Suljetussa, yrityksen omassa ratkaisussa ei tarvita mitään lohkoketjua, tavallinen tietokanta riittää. Lohkoketjun idea on juuri siinä hajautuksessa.

Sitä paitsi onhan Rujakin luvannut, että OC-lohkoketju avataan kun 80 % kolikoista on louhittu. Silloin kaikki pääsevät näkemään kaikkien muiden käyttäjien ikinä tekemät rahansiirrot (koska KYC). Siitä tulee mielenkiintoista. Verottaja voi suoraan ketjusta bongata ne, jotka eivät ole maksaneet veroa tuloistaan ja naapuri katsoa, paljonko auton hinta olikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Itse uskon että kauppapaikat julkaistaan kesäkuuun 11 päivä Lontoon isossa eventissä, ole huoleti Petteri kyllä pääset ne näkemään, ei tässä ole kukaan luvannut mitään tarkkaa päivä aikataulua yrityksen puolelta koska aukeavat

Ruja itse puhuu 14 min jälkeen https://www.youtube.com/watch?v=8FCmWt2g3v0

Alla käännöstä
Ruja sanoo, että toinen asia jolla voimme lisätä arvoa, joka on muuten verkostolle jälleen jotain todella jännittävää on tämä asia:
Me lanseeraamme vuoden toisella puoliskolla kauppiasohjelman. Mikä se on? Jokainen on kuullut Alibaban tai Ebayn, tämä tarkoittaa sitä, että kauppiaat voivat hyväksyä OneCoinit maksuratkaisuikseen. Joten, jos PayPal hyväksytään maksuratkaisuksi, voidaan hyväksyä myös esimerkiksi OneCoinit.
Ja tällä hetkellä työskentelemme verkostolle tulevan bonussysteemin eteen eli jos tiedät, jonkun kauppiaan, jolla on sanotaan vaikka 10 kauppaa tai nettikauppa, tuo tämä kauppias verkostoon ja saat bonusta siitä, että OneCoinit kiertävät tämän kauppiaan kautta. Miksi? Koska se lisää OneCoinin arvoa.
Tietysti haluamme hyötyä tästä ja jälleen kerran sanon teille, että miten joku "TwoCoin" voisi kopioida meitä, jos meillä on suuri käyttäjäverkosto ja vahva kauppiasverkosto? Se on mahdotonta, koska me olemme jo tehneet niin paljon ja joku, joka haluaisi saada meidät kiinni tarvitsisi siihen aikaa 2 tai luultavasti 3 vuotta.
Ja tämä asia mielestämme luo arvoa OneCoinille - tehdään siitä käytettävä ihmisille, käytetään sitä maksuvälineenä pankkisiirtoina (pankkitransaktioina), linkitetään kolikko OneCardiin jonain päivänä - kortti, jonka kaikki näitte (ilmeisesti oli diassa). Tämän kortin saaminen vei meiltä aika paljon aikaa ja sillä on MasterCardin hyväksyntä ja 2-3 viikon kuluttua tulevat Union Pay-kortit Aasian maille. Sillä on tavaramerkki (it is branded tarkoittanee käsittääkseni että se on brändätty el saatu tavaramerkki) ja siinä on meidän logomme. Tällä hetkellä voit kotiuttaa sillä maksettuja bonuksia ja monet teistä jo käyttävät sitä. Hienoa, mutta tämän kortin takana oleva idea ja visio on se, että eräänä päivänä voit ladata OneCoineja tälle kortille ja voit mennä jokaiseen kauppaan ja maksaa mitä tahansa haluatkin ostaa, OneCoineilla.
Nyt virtuaalivaluutta on tällä hetkellä hyvin virtuaalista. Menet sivustollesi ja näet Sinulla olevan miljoona OneCoinia, olet tyytyväinen - ok - tämän arvo on se ja se. Mutta meidän pitää tehdä virtuaalivaluutasta todellista. Sen pitää mennä kauppoihin, minun pitää pystyä ostamaan sillä kukkia äidilleni tai ostaa sillä kengät ja maksaa ne OneCoineilla ja näin se voi toimia eli linkitetään kortti OneCoineille.
Tällä hetkellä kukaan ei tiedä, kuinka monta kauppapaikkaa hyväksyy Bitcoinin, mutta epäilen niitä olevan 50.000-80.000. Ja kuitenkin on miljoonia MasterCard-kauppapaikkoja. Niinpä, kaikkialla missä MC-logo on tai Union Pay-logo, voit maksaa OneCoineilla ja näin kryptovaluutasta tulee todellinen ja tämä on erittäin tehokas konsepti.
Loppujen lopuksi olen luultavasti tyytyväinen, että en sijoittanut Bitcoiniin, koska muuten OneCoin olisi luultavasti jäänyt luomatta. Mutta luultavasti näette, kuinka innostunut olen OneCoinista ja me teemme todella kovasti työtä tehdäksemme tämän OneCoinin tunnetuksi, käytettäväksi ja tuemme verkostoa, minkä voimme. Meillä on globaali eventti huhtikuussa jossain Aasiassa ja toivon näkeväni teitä siellä.
Yhtiönä, yhtiön perustajana ja omistajana (Ruja) osallistun tänä vuonna vähemmän tämän kaltaisiin eventteihin, mutta osallistun "tylsiin" ammatillisiin eventteihin, koska ihmiset sielläkin alkavat puhua OneCoinista. Ja tämä on seuraava askel. Meidän täytyy tehdä OneCoin tunnetuksi suurelle yleisölle - heidän täytyy tietää, mitä me olemme tekemässä. Tämä on siis minun (Rujan) missioni tälle vuodelle: OneCoin pitää tehdä näkyväksi rahoitusalalle (finanssimaailmalle)!

Anonyymi kirjoitti...


Toki lohkoketjun perusominaisuus on tuo hajautus, mutta ei hajautuksen edelleenkään tarvitse olla sellainen että lohkoketju on avoin kaikelle kansalle.

Petteri Järvinen kirjoitti...

ei tässä ole kukaan luvannut mitään tarkkaa päivä aikataulua yrityksen puolelta koska aukeavat

Maajohtaja Vuorinen on puheissaan ja jakamissaan powerpointeissa ilmoittanut kauppapaikkojen aukeavan, kun 30 prosenttia on louhittu. Jos tähän ei voi luottaa, voiko muihinkaan lupauksiin?

Me lanseeraamme vuoden toisella puoliskolla kauppiasohjelman.

Eli kauppojen aukeaminen siirtyy ehkä vuoden loppuun.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö olekin tosi ilkeä asia, jos tulet Krypto-Petteri olemaan lopulta väärässä Onecoin konseptista esittämäsi huijausasian suhteen? Kukahan sinun tarinoitasi uskoo sen jälkeen...

Petteri Järvinen kirjoitti...

Erehtyminen on aina ikävää. Kun niin käy, on itsetutkistelun paikka ja pitää kysyä itseltä, mitä tästä voi oppia.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Tässä sinulle Petteri-Puupää tutkittavaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi Anonyymi sanoi...

"Eikö olekin tosi ilkeä asia, jos tulet Krypto-Petteri olemaan lopulta väärässä Onecoin konseptista esittämäsi huijausasian suhteen? Kukahan sinun tarinoitasi uskoo sen jälkeen..."

Jos OneCoin osoittautuisi rehelliseksi ja hyväksi liikeideaksi, niin eihän se tarkoittaisi mitään muuta kuin, että joku tulisi esiin ja vastisi kaikkiin Petterin esittämiin kysymyksiin.

Minun logiikalla tuo ei veisi piiruakaan Petterin uskottavuudesta.
Vaan kun minulla ei tuo OneLogiikka taidakaan olla hallussa...

Petteri Järvinen kirjoitti...

Pidetään maahanmuuttokysymykset pois tästä ketjusta, kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

"Aika hengästyttävä video. Huh mitä pa***aa. Masterilla 36miljoonaa kauppapaikkaa. Tosin kortti on jo kuollut. Servereitä kolmessa valtiossa."

Serveripuoli onnistuu helposti. Esim DigitalOceanin kautta saa klikkailtua muutamassa minuutissa itselleen serverin kolmesta eri valtiosta. Hinta taisi olla 5 USD / serveri / kk. :)

Anonyymi kirjoitti...

"Kukahan sinun tarinoitasi uskoo sen jälkeen..."

Ei kai niitä nyt kukaan terve järkinen oo koskaan uskonutkaan.. huvittavaa kun nämä onecoiniin liittyvät kirjoitukset on oikeastaan ainoita johon ylipäätänsä kommentoidaan. muuten näyttää aika vähäiseltä,.. enkä kyllään yhtään ihmettele.

Anonyymi kirjoitti...

Tämän koko hässäkän perustaja Greenwood on jäänyt onnistuneesti varjoon. Hänen imagolla ei tätä pyramidia olisi rakennettukaan. Siksi Rujasta tehtiin imago, ja Juhasta pyramidin rakentaja. Kaikki muut pikkujohtajat on ostettu rahalla mukaan.

Kun googletatte perustajasta tietoa, saatte käsitystä ja ymmärrystä te coinistitkin kenen kelkassa kuljette ja huutelette.

Eikä tarvi matkustaa sofiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Pankeilla on omien ilmoitustensa mukaan useita suunnitelmia ja hankkeita lohkoketjun käyttöön, mutta ne toteutukset tuskin tulevat oleman täysin avoimia ja hallitsemattomasti hajautettuja.

Pankkien suunnitelmien järkevyyttä voi jokainen arvioida sitten, kun ne julkaistaan. Se ei muuta sitä, että Onecoin on itse julkaisemiensa tietojen perusteella selvä pyramidi.

Anonyymi kirjoitti...


Kas kun KRP ei ole tunnistanut Onecoinissa olevaa pyramidia

Jos KRP olisi tunnistanut viitteitäkään pyramidista, niin esitutkinta olisi käynnistetty välittömästi.

Anonyymi kirjoitti...

KRP ei ole todennut OneCoinin toimintaa lailliseksi, vaan ilmoitti ettei sillä ole saatavissa tietoja toiminnan rikollisuuden arvioimiseksi: "Sisä-Suomen syyttäjänvirasto on tutustunut Keskusrikospoliisin tekemään esitutkintalain 3 luvun 3 §:n mukaiseen selvitykseen ja tutkintamateriaalin perusteella todennut, että sitä, liittyykö toimintaan rikos, voidaan luotettavasti arvioida vasta julkistamishetkellä, mikä todennäköisesti tapahtuu vuoden 2016 lopulla."

Lisäksi poliisi ilmoittaa: "Esitutkinnan käynnistämiselle ei tämän hetkisillä tiedoilla ole edellytyksiä. KRP jatkaa asiaan liittyvää tiedonhankintaa käyttäen hyväksi kotimaisia ja kansainvälisiä tiedonhankintakanavia. Mikäli tilanne muuttuu, asiaa arvioidaan uudelleen."

Edelleen poliisi kommentoi: "Selvityksen mukaan näyttäisi siltä, että OneCoinin toimintaa johdetaan Bulgariasta. Yhtiön pankkitilille on Suomesta maksettu huomattavia summia koulutuspaketeista. Paketit koostuvat yleisestä taloustiedosta, jota on helposti ja yleisesti saatavilla. OneCoin-yhtiö on ilmoittanut myyvänsä pelkästään talousalan koulutusta."

Jos asiaa koskevan poliisitiedotteen perusteella tulee siihen tulokseen, että tässäpä lupaava sijoituskohde, niin on kyllä läpeensä pöljä.

Anonyymi kirjoitti...

Ja pöljä pitää olla sinunkin kun menet "herran pelkoon", kun tuollaista ympäri pyöreätä diipa paskaa heitetään kehiin. Paskoitko jo housuun:)

Anonyymi kirjoitti...

Petteri tekee yhteistyötä luotettavan suomalaisen median kanssa, median joka haluaa antaa ihmisille oikeaa ja heidän elämäänsä auttavaa tietoa:):

Valtavirtainen valemedia Taloussanomat herättää kummastusta Goldman Sachs –rikollispankkia koskevalla uutisoinnillaan. Goldmanin talousrikoksia käsittelevässä tuoreessa uutisessa ei mainita lainkaan, että juutalaispankin sakot maksatettiin veronmaksajilla.

Muiden valtavirtaisten talousjulkaisujen tavoin Taloussanomat edustaa uusliberaalia koulukuntaa, eli se toimii vapaaehtoisesti suurten pankkien edunajajana.

Amerikanjuutalainen Goldman Sachs –pankki oli juutalaisjohtoisen Yhdysvaltojen keskuspankin ohella 2008 kansainvälisen finanssikriisin pääsyyllinen.

Goldman Sachs tuhosi maailmantalouden hukuttamalla arvopaperimarkkinat myrkyllisiin huijauslainoihin, joiden pankki tiesi johtavan ennen pitkää kriisiin. Goldman löi jopa vetoa sen puolesta, ettei riskilainoja koskaan maksettaisi takaisin.

Ryöstämällä asuntovelalliset, institutionaaliset sijoittajat sekä amerikkalaiset veronmaksajat Goldman nettosi huikeat voitot. Esimerkiksi Yhdysvaltojen kiinteistövillityksen ollessa huipussaan 2006 Goldman myönsi 76,5 miljardin arvosta asuntolainaa, ja noin kolmannes velallisista kuului niin sanottuun Subprime-riskiryhmään.

Koska Taloussanomat on vallanpitäjien ja eliitin puudeli, pyrkii se harhaanjohtavalla uutisoinnilla uskottelemaan lukijoille, että korruptio, koronkiskonta ja rakenteellinen talousrikollisuus eivät ole länsimaissa järin suuria ongelmia. Demokratia pelaa ja rikolliset pannaan maksamaan. Pankit eivät ole parasiitteja vaan ystäviä.

Ikävä kyllä todellisuus on päinvastainen.

Taloussanomien mukaan Goldman Sachs joutuu nyt ”pulittamaan mittavan summan” rangaistukseksi rikoksistaan. Kuinka ”mittavasta” summasta on sitten kyse? 5,1 miljardista! Mittasuhteet kuntoon: asuntokuplan puhjettua Goldman korotti omien työntekijöidensä palkkioita 16,5 miljardilla!

Mikä tärkeintä, pankkikriisin jälkeen Goldmanin lahjoma Yhdysvaltojen hallitus lahjoitti pankille 13 miljardia dollaria rahoituslaitosten ”pelastusoperaation” yhteydessä. Toisin sanoen veronmaksajat maksoivat kaikki Goldmanin sakot ja lahjoittivat sille lisäksi 8 miljardia dollaria ilmaista rahaa kiitokseksi kansainvälisestä talouskriisistä. Tätä Taloussanomat ei tietenkään lukijoilleen kerro.

Anonyymi kirjoitti...

"Ja pöljä pitää olla sinunkin kun menet "herran pelkoon", kun tuollaista ympäri pyöreätä diipa paskaa heitetään kehiin. Paskoitko jo housuun:)"

Näitä kuvioita jo pidempään huvikseni seuranneena tein omat päätelmäni jo paljon ennen poliisin tiedotetta. Tuona aikana ei ole tullut kertaakaan vastaan puljua, joka olisi oikeasti tehnyt tuulipukukansasta rikkaita. Tai edes halunnut sitä tehdä. Parhaimmillaankin ovat lippalakkia pitävät elämänkoululaiset saaneet muutaman kuukauden ajan ajella vanhalla mersulla ruskea nahkatakki auki, mutta sitten on karu totuus iskenyt. Ja meillä epäilijöillä on hauskaa piisannut.

Anonyymi kirjoitti...

Jos vain yksi pankki ylläpitäisi lohkoketjua, se olisi tarpeeton. Pankkien kiinnostus lohkoketjuun tulee siitä että kaikki pankit yhdessä voisivat hallinnoida lohkoketjua eikä yksikään yksittäinen taho (pankki tai muu) voisi peukaloida sitä.

Tähän tarkoitukseen OneCoin Ltd:n hallinnoima yksityinen lohkoketju ei istu alkuunkaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Serveripuoli onnistuu helposti. Esim DigitalOceanin kautta saa klikkailtua muutamassa minuutissa itselleen serverin kolmesta eri valtiosta. Hinta taisi olla 5 USD / serveri / kk. :)"

Jep! Ja näitten virtuaaliservereitten tehoilla Rutjake sitten "louhii" kolikoita halvalla ja helvetin tehokkaasti! ;)
Joo, todellisuudessa ton hintanen virtuaalipata hikiseen pyörittää käyttiksen ja webbisaitin, joka tahmaa hullunlailla kun alkaa tulla useempi kysely yhtaikaa.. Mutta kyllä, sillon voidaan sanoa että serverit hajautettu kolmeen eri maahan. :)

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=_B3jVN9LqbY Tässä kiinalainen bitcoin serveri. Taitaa pelkkä sähkölasku olla 5 USD/minuutti :) Mutta onecoinillahan on tällaisia monta??

Anonyymi kirjoitti...

Ja tyhjänpäiväinen paskanjauhanta jatkuu tällä tunkiolla:)

Anonyymi kirjoitti...

Eikö olekin Petteri Ruja kusipää mustalaisakka kun auttaa toisia ihmisiä?: http://oneworldfoundation.eu/en/

Toisten auttaminen on ihan perseestä, sellaiset ihmiset pitäisi laittaa goljotiiniin, eikö vaan Petteri? Miten sinä Petteri olet auttanut toisia ihmisiä muuten kuin vittuilemalla ja torpedoimalla ihan ola takaa heidän elämäänsä vai oletko käyttänyt kenties matkasi varrella vielä vittumaisempia auttamistapoja?

Anonyymi kirjoitti...

Olisi mielenkiintoista tietää,paljonko tuo Rujan hyvää tekevä rahasto on tilittänyt avustettavilleen?Luonnollisestikin viralliselta taholta todennettuna!

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän Petteri ole tehnyt niin paljon avustustyötä kun tuonut tätä huijausta esille ja säästänyt usean ihmisen rahat =)
Se mitä tuo one world foundation olevinaan tekee on aivan käsittämättömän säälittävää, ratsastetaan olevinaan köyhien auttamisella. Nekin kuvat missä jonnekkin orpokotiin (vai mikä lie oli) lahjoittivat jotain tarvikkeita niin oli tyyliin 5euron puuhapussit tavaratorilta. Ja tämä on ainut, mitä on julkaistu kyseisen "hyväntekeväisyys" lafkan tehneen.

Anonyymi kirjoitti...

Säälittävää puhetta kummamkin puolelta puolesta puhujilta sekä vasta rannan kiiskeiltä. Ketää ei hommaan pakoteta, jokainen tekee ihan itse päätöksen vaikka miten hyvä kaveri tai sukulainen kyseessä. Itse maksaa koulutuksen ei kukaan muu. Jos siitä jälkikäteen rupee vinkumaan niin aivan sama. Ihan sama jos ei joku kertonutkaan kaverille ja sukulaiselle ja homma rulaisikin eteen päin taas saatana sama vinkuminen miksi et mulle kertonut. Kateellisuuden piru tuntuu istuvan jokaisen olka päällä. Kuten jo alku aikoinaan haastateltiin jotain turun yliopiston professoria, hän kertoi hyvin kaikki yleensä perustuu kateellisuuteen jos toinen voittaa ja itse ei ole mukana niin siihen perustuu pitkältä lähtiöiden mukaan tulo. Mä en ymmärrä miksi ihmisten pitää olla koko ajan niin negatiivisiä. Jos ei lähde mukaan toivotetaan onnea valitsemalleen uralle ja niin pois päin. Sama toisin päin jos lähtee niin edellen toivotaan parasta. Mielestäni se ei ole keltään pois oli mukana tai ei. Hauskaa kesän alkua jokaiselle.

Anonyymi kirjoitti...

Ei tarvi olla vastarannankiiski että pyrkii suojelemaan ystäviä ja tuttavia sekä tuntemattomiakin päivänselvältä raharnyöstöltä.

Taas coinisti yrittää hakea vastuuttomuutta, mutta kyllähän totuus on että se joka myy vastuuttomasti ponzia ystäväpiiriin, on vastuussa sanomisistaan.

Onneksi media alkaa heräämään ja omalta osaltaan valistamaan ihmisiä. Petterin esittämät kysymykset ovat vailla vastauksia koska totuus sattuu.

Ei ole kiva huomata että tuleva varma rikastuminen olikin vain päiväunta.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kuule yksi kysymys. Mikäli tämä on ihan selvä huijaus/ponzi, miksi se on saanut saanut jatkaa toimintaansa ympäri maailmaa?? KRP tutki asiaa ei syytettä vaan katteellaan... Ihan siis oikeesti sä suojelet ystäviä/ sukulaisia heh heh. Mikäli sinulla on kaverisi rahat hallussa niin mikäs siinä. ÄLÄ osta koulutusta niin sinua ei voi huijata sano sama kavereillesi ja tutuillesi ÄLÄ osta mitään niin sinä ET tule huijatuksi. Yksinkertaista , mutta totta. Luulisi jo jonkun virainomaistahon pysättävän asian, jos tämä kerta niin selvä tapaus on vai onko??

Anonyymi kirjoitti...

En väitä tuon taivaallista OneCoinin laillisuudesta tai laittomuudesta, mutta siitä että sen toiminta on voinut jatkua pari vuotta, ei voi tehdä vielä minkäänlaisia päätelmiä. Esimerkkejä vuosia jatkuneesta rikollisesta toiminnasta löytyy paljon, Suomestakin esim. WinCapita.

Rikollista toimintaa voi jatkaa hyvinkin pitkään, jos sen osaa naamioida sopivasti tai antaa viranomaisille vääriä tietoja toiminnan luonteesta. Miksi esimerkiksi Nigeria ei pidätä maassa toimivia huijareita? Jos heidän toimintansa ei kohdistu Nigerian kansalaisiin tai ainakaan valtaapitävään eliittiin, tai päinvastoin jopa voitelee sitä, niin...

Anonyymi kirjoitti...

Suomi,Ruotsi,Norja,Itävalta,Latvia,Bulgaria,Portugali,ja Unkari ovat maita joissa viranomaiset ovat varoittaneet Onecoinista.Listaan tulee varmasti jatkoa...

Ossi Jantunen kirjoitti...

"Ihan kuule yksi kysymys. Mikäli tämä on ihan selvä huijaus/ponzi, miksi se on saanut saanut jatkaa toimintaansa ympäri maailmaa?? KRP tutki asiaa ei syytettä vaan katteellaan..."

Joskus kuulee lausuttavan ontoon sanonnan: ”Ei ole tyhmiä kysymyksiä”. Tuo edellinen oli juuri sellainen. Hyvä esimerkki pitkään jatkuneesta toiminnasta, jonka todellista luonnetta eivät tienneet kuin muutamat harvat ja valitut, oli Bernard Madoffin pyörittämä ponzi. Se, että toiminta kesti siinä pyramidipelimuodossa kymmenisen vuotta, ei muuta tai muuttanut toiminnan luonnetta.

Tässä kyseessä olevassa 1-kolikossa on edetty aikajanaa pitkin vasta niin lyhyt aika, että peliä ei voida puhaltaa poikki viranomaisten taholta, vaikka tahtoa ja tarvetta sekä syytä olisikin. Voi sitä rumbaa, kun KRP:n tutkijat selvittävät pimeän rahan liikkeitä 1-kolikon sertifikaattien myyjien osalta, työtunteja ja tupakkia kuluu...

Anonyymi kirjoitti...


Että KRP ei voi aloittaa edes esitutkintaa, mutta nämä palsta-asiantuntijat jo tietävät että kyseessä on ponzi. Menkää jo hoitoon, eli jos KRP ei käynnistä omassa kuukausia kestäneessä selvityksessä edes esitutkintaa niin silloin ollaan puhtailla vesillä.

Kyllä minua säälittää nämä muka asintuntijat jotka eivät tunnu ymmärtävän edes perusasioita ja silti pitävät itseään asiantuntijoina...

Anonyymi kirjoitti...

"Että KRP ei voi aloittaa edes esitutkintaa, mutta nämä palsta-asiantuntijat jo tietävät että kyseessä on ponzi. Menkää jo hoitoon, eli jos KRP ei käynnistä omassa kuukausia kestäneessä selvityksessä edes esitutkintaa niin silloin ollaan puhtailla vesillä."

Voi että osaakin olla säälittävän asiaatuntematon kommentti. WinCapitan tapauksessa KRP teki esiselvityksen syksyllä 2007, samoihin aikoihin arpajaishallinnon päällikkö varoitti sijoittamasta puljuun. Näyttöä varsinaisen esitutkinnan aloittamiseksi ei kuitenkaan ollut riittävästi. Tilanne muuttui puoli vuotta myöhemmin, jolloin ponzin romahdettua poliisi pääsi aloittamaan esitutkinnan. Eli siitä, ettei poliisi ole esitutkintaa aloittanut, ei voi vielä päätellä kovin paljoa - lähinnä sen ettei näyttöä ole, mutta se voi johtua useasta hyvin erilaisesta syystä.

Anonyymi kirjoitti...


Ja kuvitteletko ettei KRP olisi jotain oppinut historiasta? Menkää nyt jo hoitoon, eli mitä hemmettiä elämästä tulisi jos tällä samalla paatoksella suhtauduttas kaikkiin uusiin asioihin. Ennkkoluuloinen saa olla ja saa tehdä omat valintansa, mutta se että KRP tutkinnatakin huolimatta huudetaan kurkku suorana, että on kansalaisvelvollisuus varoittaa ihmisiä tästä huijauksesta. Tätä ulinaa on jatkunut jo 1,5vuotta ja KRP on TAATUSTI seurannut tilannetta kuten tiedotteessa loppusyksystä kirjoitettiin, mutta vaika KRP ei ole nähnyt tarvetta edes tutkia niin täällä somekiimaraivo vaan kasvaa ja vahvistuu.

Tällainen vihalietsonta pitäisi kriminalisoida ja laittaa kaappiin koko ryhmä. Mielipiteet saa olla teräviäkin, mutta joku raja pitäisi mielipiteen ilmaisun vapaudesta huolimatta kirjoittamisilla olla.

Niin ja vaikka nämä palstojen pikku poliisiapulaiset ovat pommittaneet poliisia ilmiannoillaan, niin edelleenkään KRP ei ole aloittanut edes esitutkintaa. Kummassa on vika, eli palstan poliisiapulaisissa vai KRP:n tutkijoiden osaamisessa?

Anonyymi kirjoitti...

Verkostomarkkinointi pitää kieltää lailla,niin päästään näistä ruikuttajista lopullisesti!

Anonyymi kirjoitti...

Lampaat täällä määkivät sekopää Petterin johdolla:), hajotkaa pahvit!

Anonyymi kirjoitti...

"Niin ja vaikka nämä palstojen pikku poliisiapulaiset ovat pommittaneet poliisia ilmiannoillaan, niin edelleenkään KRP ei ole aloittanut edes esitutkintaa. Kummassa on vika, eli palstan poliisiapulaisissa vai KRP:n tutkijoiden osaamisessa?"

Kenessä oli vika syksyllä 2007 kun KRP ei aloittanut esitutkintaa WinCapitasta tekemästään esiselvityksestä huolimatta? Kyllä silloin palstoilla kirjoitettiin paljonkin, ja karavaanipojat käyttivät aivan samanlaisia argumentteja poliisin toimimattomuuteen vedoten.

Ja huom: esim. minä en ole väittänyt mitään OneCoinin laillisuudesta puoleen taikka toiseen, totesinpahan ennakkotapaukseen vedoten ettei sillä, että esitutkintaa ole aloitettu, voi tehdä kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Poliisikin toteaa tiedotteessaan: "Sisä-Suomen syyttäjänvirasto on tutustunut Keskusrikospoliisin tekemään esitutkintalain 3 luvun 3 §:n mukaiseen selvitykseen ja tutkintamateriaalin perusteella todennut, että sitä, liittyykö toimintaan rikos, voidaan luotettavasti arvioida vasta julkistamishetkellä, mikä todennäköisesti tapahtuu vuoden 2016 lopulla." En minä tuota kyllä mitenkään kovin vahvaksi argumentiksi sijoittamisen puolesta näkisi.

Anonyymi kirjoitti...

"Ja kuvitteletko ettei KRP olisi jotain oppinut historiasta? Menkää nyt jo hoitoon, eli mitä hemmettiä elämästä tulisi jos tällä samalla paatoksella suhtauduttas kaikkiin uusiin asioihin. Ennkkoluuloinen saa olla ja saa tehdä omat valintansa, mutta se että KRP tutkinnatakin huolimatta huudetaan kurkku suorana, että on kansalaisvelvollisuus varoittaa ihmisiä tästä huijauksesta. Tätä ulinaa on jatkunut jo 1,5vuotta ja KRP on TAATUSTI seurannut tilannetta kuten tiedotteessa loppusyksystä kirjoitettiin, mutta vaika KRP ei ole nähnyt tarvetta edes tutkia niin täällä somekiimaraivo vaan kasvaa ja vahvistuu.

Tällainen vihalietsonta pitäisi kriminalisoida ja laittaa kaappiin koko ryhmä. Mielipiteet saa olla teräviäkin, mutta joku raja pitäisi mielipiteen ilmaisun vapaudesta huolimatta kirjoittamisilla olla.

Niin ja vaikka nämä palstojen pikku poliisiapulaiset ovat pommittaneet poliisia ilmiannoillaan, niin edelleenkään KRP ei ole aloittanut edes esitutkintaa. Kummassa on vika, eli palstan poliisiapulaisissa vai KRP:n tutkijoiden osaamisessa?"

Ei millään pahalla mut sä oot aika tyhmä.

Anonyymi kirjoitti...

Tunkilla iski näköjään paniikki :D.

Anonyymi kirjoitti...

"Tällainen vihalietsonta pitäisi kriminalisoida ja laittaa kaappiin koko ryhmä. Mielipiteet saa olla teräviäkin, mutta joku raja pitäisi mielipiteen ilmaisun vapaudesta huolimatta kirjoittamisilla olla."

Pyramidihuijaukseen osallistuva vajakki puhuu kriminalisoinnista. Kiitos hyvistä nauruista.

Anonyymi kirjoitti...

Katseletko Petteri Rujan tissejä runkatessasi itsesi uneen, näin laulavat pikkulinnut?

Anonyymi kirjoitti...

No nyt heitit asiaa, saitko Petteri hyvät kyydit itseltäsi eilen illalla bauahahahahahahahahahahahahaaaaa:)

Sebastian Tankkeri kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
....kun auttaa toisia ihmisiä?: http://oneworldfoundation.eu/en/


Tutkipa hieman tarkemmin asiaa niin huomaat, että kyse on hyväntekeväisyyden verhoon puetusta rahankeräyksestä. Nimekkäitäkin partnereita on ollut mukana mutta ne ovat jättäytyneet pois kun tilanne on selvinnyt heille (mm. kanadalainen hyväntekeväisyystaho jonka suosittelua ja kumppanuutta ruja käytti ilman lupaa).

Tuo hyväntekeväisyystoimintahan on sitä parasta kun siinä riittää, että antaa jollekin hiukan massia ja pitää itse loput. Ei tarvitse olla mitään tokeneita eikä koulutuspaketteja.

Toinen kysymys herää heti perään, että paljonko koulutuspakettien myynnistä tulleista rahoista ruja on käyttänyt tämän oneworldfoundation nimissä annettuihin lahjoituksiin. Rahaahan on tullut mittavasti joten varmasti siitä jotain on riittänyt myös poiskin annettavaksi ja imagon kiillottamiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

En meinannut uskoa,mutta tuo "hyväntekeväisyys" lafkakin on kopsattu.One world foundation.org Ei oo todellista tuon puljun törkeys!

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuu olevan vähän tungosta tällä oneworldfoundation -saralla. Näitä näyttäisi olevan ainakin kolme eri säätiötä:

- http://theoneworldfoundation.org/
- http://www.oneworld-foundation.org/
- http://oneworldfoundation.eu/

Kahdesta ensimmäisestä en tiedä, mutta kolmas on ainakin Rujan kusetussäätiö.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä Petteri tuumaat asiasta? http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/kyberkiristajat-livahtivat-loisimaan-bitcoinin-lohkoketjuun-6541589

Anonyymi kirjoitti...

Pitäneekö paikkansa,että tuo yhden kolikon Kiinan Harbinin Ceremony 23.4.2016 on peruttu?

Anonyymi kirjoitti...

Eepä taenneet kaapat aaveta vaikka 30 rosenttia kolikkoloista on loohittunna!

Anonyymi kirjoitti...

Jokos onecoin pojjaat olette törsäämässä?? Kipin kapin kaupoille nauttimaan uudesta valuutasta joka toimii tänään 50 000 kaupassa ja kohta 100 000!
Hyvästi köyhyys...mutta mutta ...entäs ne kaupat? Ruja hei?? Haloo kuuleeko Bulgaria?

Anonyymi kirjoitti...

"You can fool all the people some of the time,and some of the people all the time,but you cannot fool all the people all the time." Abraham Lincoln

Anonyymi kirjoitti...

Miten käy mun OneCoin kokovartalo tatuoinnin??

Anonyymi kirjoitti...

Ken labine sano eilen että avautuu tänään kauppapaikat!! Mä ostan pari mersua sitten ostan talopaketin. Kunnalta ostan tontin. Sitten Swan purjeveneen. Saavat kaikki epäilijät nähdä!! Naapurikin tyhmänä on käynyt töissä ja yrittänyt säästää rahaa minä olen koko ajan käynyt sossun luukulla. Nyt olen ostanu onecoineja pikavipeillä ja nyt minä rikastun!!! Olisi naapuri kuunnellu!!

Anonyymi kirjoitti...

"Jokainen käyttäjä näkee reaaliajassa kuinka kolikoita louhitaan" sanottiin OneCoinin suomen sivuilta löytyvässä materiaalissa. No tätä "reaaliaikaista kolikoiden louhimista" voi seurata osoitteesta:

https://www.onecoin.eu/tech/other/getCoinsMined/

Nimittäin onecoin.eu - sivun laskuri kopioi 1000 millisekunnin välein itselleen tuolta numeron näytettäväksi.
Minun mielestäni tuo on tarpeetonta prosessoriajan tuhlausta, tuohon lukuun ilmestyy tasan 10 000 kolikkoa joka 10 min välein, joten päivitystahti voisi olla 600 kertaa harvempi.

Laskuri on nyt pykälässä 629 510 000 joten 10 000 kolikkoa/10 min tahdilla kauppapaikkojen avautumiseen tarvittava kolikkomäärä on "louhittu" noin klo 19:30 Suomen aikaa kun laskuri näyttää lukemaa 630 000 000.

Sanotaan että menee ehkä viikko ennen kuin OneCoin johto päätyy kertomaan että kauppapaikat eivät aukea juuri sillä kellonlyömällä kun laskuri saavuttaa 30% vaan "partnereita on nyt alettu etsimään" ja "ensimmäiset kauppapaikat avautuvat kesään mennessä".

Anonyymi kirjoitti...

Heh, jos nuo kauppapaikat olisivat ihan oikeasti avautumassa lähitulevaisuudessa, sanotaan nyt muutaman kuukauden sisällä, niin luulise asiasta olevan jo nyt paljon tiedotteita paikoissa, joissa tuo OneCoin tulee käymään maksuvälineenä.

Veikkauksia seuraavasta peliliikkeestä:
1) selitetään että tuo 30% on jotain, mitä ei ole koskaan luvattukaan(*
2) syytetään kielteistä julkisuutta, muroja ja pettereitä yhteistyökumppaneiden karkaamisesta
3) kerrotaan fuusiosta kahden muun vastaavan puljun kanssa, tulevan OnetwothreeCoinin arvo tulee nousemaan paljon OneCoinia suuremmaksi, mutta tapahtuu vasta 2018 ja edellyttää pientä 10 000 euron lisäsijoitusta
4) OneCoin perustaa netissä toimivan OneCasinon, jossa voi maksaa OneCoinilla. Voitot voi lunastaa euroina, mutta huom: vain voitot, ei itse panoksia.

(* Netin arkistot voivat tosin osoittautua tämän suhteen ongelmalliseksi. Ja vieläkin esim. sivusto www.onecoinfacts.eu väittää: " When we get to 30% mined (extracted) OneCoin (estimated to be approximately April 15, 2016) will OneCoin also be hooked up to several thousand online stores, on a par with other currencies, and you will also manage your OneCoin more freely." - en sitten lähde arvioimaan miten virallinen tuo sivusto on, mutta vastaavia näyttävät OneCoinin markkinoijat perustaneen useita.

Anonyymi kirjoitti...

Pari päivää sitten näkyy joku OneCoinin Facebook-ryhmässä yrittäneen myydä 13 000 onecoinia hintaan 15 000 euroa. Ilmeisesti ei mennyt kaupaksi vaikka 1) hinnassa olisi ollut tinkimisen varaa ja 2) virallisen kurssin mukainen arvo olisi 70 000 euroa. Ja ihme kiirehän tuolla myyjällä on, 30% pitäisi tulla täyteen tänään ja kauppapaikkojen aueta :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä Petteri tuumaat asiasta? http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/kyberkiristajat-livahtivat-loisimaan-bitcoinin-lohkoketjuun-6541589

Anonyymi kirjoitti...

Kysyppäs nyt Krypto-Jeesus-Petteri opetuslapsiltasi neuvoa?:)

Anonyymi kirjoitti...

Koitetaanpa pysyä asiallisina, eikä mennä henkilökohtaisuuksiin!

Anonyymi kirjoitti...

"Mitä Petteri tuumaat asiasta? http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/kyberkiristajat-livahtivat-loisimaan-bitcoinin-lohkoketjuun-6541589"

Ja mitähän tekemistä tällä on OneCoin-keskustelun kanssa? Jos Bitcoinia voi hyödyntää rikollisiin tarkoituksiin, niin se on todiste sen puolesta, että ne ovat olemassa. OneCoin on toistaiseksi yhtä todellinen kuin jääkaappini takana majaileva vaaleanpunainen yksisarvinen.

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä hykerryttävän hauska nimitys tuo tunkki. Mites tunkit itse? Käytettekö nimeä tunkki, vai tuntuuko sana hiukan halventavalta?

"Whois onecoin-finland.com" kertoo, että tunnus on rekisteröity sellaiselle yritykselle kuin Anonymouse domains (http://anonymousedomains.com/). Etusivuilla lupaavat, että
"SECURE YOUR IDENTITY HIDE YOUR PERSONAL INFORMATION IN THE WHOIS DIRECTORY". Eihän tämä nyt vielä yksinään mitään kaada, mutta naula se on pienikin naula arkussa. Jos kanteen siis vielä nauloja mahtuu.

Anonyymi kirjoitti...

Jahas, se on sitten 30 % täynnä. Nyt odotellaan ilmoituksia siitä, missä kaupoissa Onecoineja voi käyttää.

Onecoinistit on kyllä siinä oikeassa kun ne sanoo, että "odottakaapas vaan", kun eihän tässä muutakaan voi...

Daniel John kirjoitti...

Hei olen herra Daniel John, Yksityinen laina lainanantaja, joka antaa elämän aika mahdollisuus lainoja. Tarvitsetko lainaa pikaisesti maksaa pois teidän velat tai sinun lainan parantaa yrityksesi? Te hylkäsitte pankkien ja muiden rahoituslaitosten? Tarvitset vakauttamista laina tai kiinnitys? Etsitkö enemmän, koska olemme täällä tehdä kaikkia taloudellisia ongelmia asia-lta ohi. Me lainata varoja henkilöt tarvitsevat taloudellista apua, jotka ovat huono luotto tai tarvitsevat rahaa maksaa laskuja investoida liiketoiminnan 2 prosenttia. Haluan käyttää tätä välineellä ilmoittaa luotettava ja etuuden saavan apua ja haluavat tarjota lainaa. Joten ota yhteyttä jo tänään sähköpostitse osoitteeseen: danieljohnhome@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Tästäkö alkoi korttitalon kaatuminen: http://behindmlm.com/companies/onecoin/chinese-authorities-investigating-onecoin-investors-arrested/#more-29043

Suurin osahan näistä "jäsenistä" ovat Kiinasta. Mites nyt menee OneCoinin arvo kun viitisen viikkoa on edellisestä noususta? Tapahtuman julisteethan hävisivät vaivihkaa facebook-ryhmistä parisen viikkoa sitten.